cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25463 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2688 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gertjanvg 30-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Soms is het even zoeken, maar ze hebben werkelijk bijna alles!

Service
Ik ben al jaren klant bij Cameranu en kocht mijn eerste D300S met accessoires, lenzen, kitjes, schoonmaakspullen, tassen e.d. allemaal hier.

dit ging allemaal goed.

toen ik een paar weken geleden mijn D750 had besteld die niet helemaal correct hier binnen was gekomen werd er geen heisa gemaakt maar kreeg ik vrij snel ( onder secure en goede controle ) een nieuw toestel opgestuurd. waarvoor nogmaals dank.

Assortiment
meer dan prima!

Aanbeveling
Heb bij andere webwinkels geshopt zo nu en dan, maar geen enkele camerawinkel biedt de kennis en professionaliteit die ik zoek.

Extra toelichting
Zoals hierboven aangegeven, ben ik vrij tevreden over cameranu.nl al jaren klant, en ik word altijd behandeld alsof ik ertoe doe. wat ik uiteraard als klant erg belangrijk vindt. zeker een aanrader deze mensen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floydnl 30-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site, bestellen is eenvoudig, levering is snel.

Service
Geleverde dashcam vertoonde bij levering helaas defecten, maar kon zonder problemen worden teruggestuurd. Geld vlot retour.

Assortiment
Assortiment (dashcams) is voldoende.

Aanbeveling
Prima shop met prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marieke98 30-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk bestellen via internet. tot laat bestellen, de volgende dag in huis

Service
Keurig geleverd.

Assortiment
veel keuze, in mijn geval (kobo ereader) ook de goedkoopste

Aanbeveling
goede levering, geen problemen

Extra toelichting
Goedkoop. Tot laat bestellen en toch levering de volgende dag. Geen problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hessel7476 30-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een duidelijke site, makkelijk te vinden wat je zoekt.

Service
vriendelijke mensen daar bij Cameranu, en een hoop kennis in huis.

Assortiment
alles wat je zoekt is daar aanwezig.

Aanbeveling
groot assortiment, hoop kennis, vriendelijke mensen en gratis koffie.

Extra toelichting
ik kom al jaren bij Camera nu, het is net een snoepwinkel zoveel moois.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Collet 29-10-2014 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Cameranu doet haar uiterste best om je als klant zo snel en adequaat mogelijk te helpen. Je bent dus snel aan de beurt maar men neemt wel de tijd voor je. Via het on-line kanaal zijn de producten, categorieen en manieren om advies te verkrijgen erg goed. Super bedrijf!

Service
Een eerlijk advies dat gegeven wordt door mensen met echte inhoud? Dat is cameranu zowel off-line als on-line. Ik vertrouw echt op het advies en ben nooit teleurgesteld. Als ik dat wel ben lossen ze het ook graag op. De klant staat hier centraal.

Assortiment
Een breed assortiment met oplossingen voor iedere foto en videograaf alsmede budget. Top!

Aanbeveling
Ik ben echt zo onder de indruk van het concept van Cameranu dat ik er soms een half dagje uit van maak om even naar Urk te rijden vanuit Zwolle. Dubbel en dwars waard want de adviezen liegen er niet om. Had ik al een product gekozen on-line om af te halen, dan nog wordt bij ophalen ter plaatste de bestelling gewijzigd als ik vanuit een twijfel een advies krijg om een ander en beter passend product te kiezen. Dit is niet altijd duurder hoor. Het is een eerlijk en logisch advies!

Extra toelichting
Ik vindt dat er T-shirts zouden moeten zijn met "fan van x" voor de videoafdeling. Man wat een held! Erg fijne winkel. Tot snel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pien1946 29-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
de bestelprocedure is makkelijk. Je kunt artikelen reserveren en dan in de winkel gaan kijken of ze aan je verwachtingen voldoen, vooruit betalen is dan niet nodig.

Service
de winkel is goed bereikbaar voor vragen. Antwoord komt snel. Levertijd van online bestelde goederen is zoals beloofd, alles komt keurig in orde.

Assortiment
het assortiment is zeer uitgebreid en er is voor elke beurs wel een goed product te vinden.

Aanbeveling
Goede service, ruim assortiment, professioneel advies.

Extra toelichting
De website is overzichtelijk en duidelijk, ik kan er alles vinden wat ik zoek. De fysieke winkel is goed bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid. In de winkel is duidelijk aangegeven hoe alles werkt, kom je alleen een bestelling afhalen, of wil je advies. De medewerkers nemen alle tijd om je goed uitleg te geven bij je eventuele aankoop. Ze helpen je met het maken van de juiste keuze door je te wijzen op mogelijke voor- en nadelen van de artikelen waartussen je probeert te kiezen. Bijna elk apparaat of accessoire is op voorraad en je kunt het goed bekijken voordat je besluit over te gaan tot aankoop. Het online reserveren van artikelen die je dan persoonlijk in de winkel kunt gaan afhalen vind ik een prettige manier van aankopen doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lolke1 29-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is makkelijk te bereiken en van alle gemakken voorzien.

Service
Het personeel neemt de tijd en heeft kennis van zaken

Assortiment
Groot assortiment en gedegen advies bij de aankoop

Extra toelichting
Een winkel om terug te komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ojansonius 29-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
`Gemakkelijk te bereiken, goed parkeren, en mooie winkel

Service
Snel en goed geholpen. Menb neemt alle tijd voor je en informeert je prima

Assortiment
Te veel om alles te bekijken. Geweldig assortiment. Video camera's assortiment wat magertjes.

Aanbeveling
Prima service

Extra toelichting
Goede wijn behoeft geen krans.........

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sephra 28-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
De B&W Outdoor Case bleek net te krap voor het doel waarvoor ik hem kocht.
Omdat ik de verpakking al had weggegooid heb toch maar even gemaild of ruilen nog kon.
Ondanks de officiële voorwaarden was dat geen probleem. Thanks!

Aanbeveling
Snelle levering en goede service.

Extra toelichting
Snelle levering en goede service.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Jan Domburg 28-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prachtige en duidelijke website

Service
Vriendelijk en behulpzaam nemen de tijd voor je. Afspraken komen ze na

Assortiment
Heel gevarieerde keuze en duidelijke omschrijving van de producten

Aanbeveling
Zeer vertrouwd en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arla 28-10-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles staat goed omschreven

Service
mail gestuurd en direct antwoord

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment maar ben alleen voor mijn telefoon gegaan

Aanbeveling
ja correct geholpen

Extra toelichting
Cameranu.nl is een betrouwbare internetsite en als je in de winkel komt zeer vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madelon Dielen 28-10-2014 In de winkel gekocht
Online en in de winkel in Urk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website werkt snel en eenvoudig. To the point.

Service
De service van CameraNu is voortreffelijk. Ik stuur al mijn cursisten en reizigers die met mij mee gaan op mijn fotoreizen met een gerust hart door naar CameraNu.

Assortiment
Ik zou in de winkel graag wat meer producten geëtaleerd zien. Zien doet immers kopen! Het assortiment in de webwinkel is prima.

Aanbeveling
Ik heb, naast een drukke baan als fotograaf, een eigen fotografie school. Hier organiseer ik al bijna 10 jaar fotografie en fotobewerking cursussen en workshops. Daarnaast organiseer ik alweer 8 jaar fotoreizen over de hele wereld.
Omdat ik uit ervaring weet dat de service én de kennis van het talrijk aanwezig personeel zeer goed is, raad ik mijn cursisten met een gerust hart CameraNu aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

1939oke 28-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk in de hand te houden

Service
Uitstekend, en goed begeleid bij het omruilen van de kijker.

Assortiment
Was uitzoek voldoende, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Uitstekende begeleiding en een prettige omgang zowel per telefoon als per mail.

Extra toelichting
Wordt van A tot Z geholpen zonder aandringen of andere poespas. Kwam mij over als een zeer betrouwbare firma en dat was het ook naar mijn mening. Ga zo door! Gilles.C Vlissingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helenamaria 28-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles duidelijk op de website. Zoeken kan per artikel per merk. Je hoeft niet eindeloze pagina's door te bladeren als je gericht zoekt.

Service
's Avonds laat besteld zonder je huis uit te moeten en de volgende middag thuisbezorgd, dat noem ik echt gemak! En dan wordt je 's avonds ook nog gewoon geholpen via de chat door een medewerker van de winkel. Super! Heb al vaak besteld bij CameraNu. Eén keer voldeed de bestelling niet aan m'n wensen. Kon de bestelling gewoon terugzenden en kreeg het geld gewoon terug op m'n rekening. Prima service.

Assortiment
Als ik iets voor mijn hobby fotografie zoek, hebben ze het altijd bij CameraNu.

Aanbeveling
Ik kan CameraNu van harte aanbevelen. Moet er wel bij zeggen dat ik niet vaak meer bij de concurrent kijk, maar gelijk bij CameraNu bestel vanwege de goede ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s.ushpiz 27-10-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer goed

Service
zeer goed

Assortiment
zeer goed

Aanbeveling
de winkel probeert om u te voorzien van alle de service assortiment van camera video

Extra toelichting
heel goed service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alec Gold 27-10-2014 In de winkel gekocht
Urk, zijn er nog anderen dan?
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Jullie zitten zo ver bij Dordrecht vandaan ;) maar serieus: de wachttijden zijn soms echt bizar lang.

Service
vriendelijk, weten waar je het over hebt, alle tijd nemen en niet bang zijn om te zeggen dat je iets niet weet of moet opzoeken.

Assortiment
veel, maar niet alles :)

Aanbeveling
al een paar keer gedaan, voor mensen die niet het allllleeeeergoedkoopste zoeken zijn jullie een goed, professioneel adres.

Extra toelichting
goed geholpen, kon zelf nog 3 uur!!! blijven zitten om mbv gratis wifi updates te downloaden omdat ik de volgende dagen niet meer op kantoor/thuis kwam. Verschillende keren gevraagd of ik koffie/water/thee wilde, personeel dat je niet wegkijkt maar vriendelijk vraagt of het lukt, of dat ze nog kunnen helpen. Wereldzaak dus!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

M.E.Evers-Stolk 27-10-2014 In de winkel gekocht
op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ideaal een nr trekken,zo ben je gauw aan de beurt zelfs op zaterdag

Service
prima en vriendelijk

Assortiment
voldoende je kijkt je ogen uit

Aanbeveling
heel sterk ,wij kregen zelf ook deze tip.super

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden ,wisten niet wat we zagen, zo'n grote winkel op het industrieterrein. Fijn geholpen en zullen zeker dit doorgeven aan anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AngeliqueW 39 26-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je moet er even voor naar Urk, voor het beste resultaat.

Service
Zeer vriendelijk, vakkundig en uitgebreide uitleg gekregen van de medewerkers

Assortiment
Ruim assortiment,

Extra toelichting
Ze weten waar ze het over hebben, en geven advies op maat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerlofke 26-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk site en makkelijk om te bestellen

Service
Super geholpen,en personeel,die weten waar ze het over hebben

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Deze winkel beveel ik graag aan anderen,vanwege de goede service.

Extra toelichting
Ik ben dik tevreden over Cameranu,de prijskwaliteit,goede service en dat ze alle tijd voor je nemen,om je goed in te lichten over het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Liani 25-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Contact is snel gemaakt zowel via de site of telefonisch.
Vriendelijke en professionele begeleiding bij het maken van een passende keuze.

Service
Rustig en adequaat. fijnd dat er een proefperiode is gewaarborgd.

Assortiment
kwaliteitsassortiment en goede prijzen.

Aanbeveling
dat doe ik regelmatig, vooral vanwege de professionele uitleg en adviezen.

Extra toelichting
Leuk om de mogelijkheid te krijgen mijn enthousiasme over camera.nu te delen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

huberta1950 25-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt rustig rondkijken en alles is overzichtelijk opgesteld.

Service
Ik werd zeer klantvriendelijk geadviseerd. Er werd ruimschoots de tijd voor me genomen. Echt top.

Assortiment
Heel groot assortiment

Aanbeveling
Ben nog nooit in een winkel met camera's zo goed geholpen.

Extra toelichting
Dus al met al een zeer tevreden klant Zal iedereen aanbevelen om hier eens een kijkje te gaan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koprol 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik woon dichtbij Cameranu en kan er langs gaan. Op de website is alles actueel en duidelijk. Betalen is simpel.

Service
Bij telefonisch contact is snel een deskundige medewerker aan de lijn. Levertijden zijn erg kort.

Assortiment
Voor goede spullen voor je camera, grijp je niet snel mis. Ook regelmatig, snel wisselend aanbod van occasions en demomodellen.

Aanbeveling
Vooral een aanbeveling vanwege het goede advies voor jou en niet meteen dure spullen slijten.

Extra toelichting
Cameranu is een prettige winkel waar ze tijd voor je nemen, aan de telefoon of in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JdeL 24-10-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via webshop wat toestellen bekeken en vergeleken. In de winkel advies gevraagd en gekregen en zo tot uiteindelijke beslissing gekomen. super combinatie.

Service
Heel goed. Dag na mijn aankoop had ik nog een technisch vraagje en toen heb ik even telefonisch contactt gezocht en werd ik super goed en vlot geholpen.

Assortiment
Ik spreek alleen over het cameradeel maar ze hebben echt een zeer ruime keus. Voor ieder wat wils. Van profi tot toerist. Ook tweedehands voor de profi is er keus.

Aanbeveling
Zeer zeker. de medewerkers hebben echt kennis van zaken en gaan niet uit van wat zij belangrijk vinden aan een toestel maar vragen goed aan de klant wat hij of zij er mee wil kunnen etc.

Extra toelichting
webshop + winkel centraal gelegen in midden van land aan de A6 mooie combinatie. kennis medewerkers is geweldig en service ook.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hes71 24-10-2014

Algemene score

9,0

Gemak
Kan er prima parkeren en is makkelijk te vinden

Service
De service vond ik prima, ze namen alle tijd om mij te helpen

Extra toelichting
Ik was aan een nieuwe verrekijker toe en wist niet precies wat ik wou. Ze hebben mij in de winkel van alles uitgelegd en laten zien. Omdat de winkel uitzicht heeft over velden kon ik de verrekijkers daar heel goed testen en vergelijken. Heb nu een kijker binnen mijn budget waar ik heel blij mee ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zap1951 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kunt op je gemak in de winkel rondneuzen onder het genot van een kopje koffie

Service
zeer kundig personeel

Assortiment
alle bekende merken op het gehele fotogebied op voorraad

Aanbeveling
omdat het personeel zeer kundig is en alles bijna op voorraad en ook nog lage prijzen is het voor iedereen prettig winkelen in urk.

Extra toelichting
De beste winkel op fotogebied in nederland. Ook via de webshop gaat zeer snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rens rietmulder 24-10-2014 In de winkel gekocht
In Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Afstand vanaf woonplaats

Service
goede adviezen, zowel bij aankoop als bij
vragen op fotografisch gebied.

Assortiment
Voor zover te overzien zeer groot assortiment

Aanbeveling
gezien bovenstaande beoordeling zeer positief.

Extra toelichting
Goede ervaringen met een aantal aangeschafte camera,s + hiervoor bijbehorende adviezen. Ook t.a.v. reparatie van de voorlaatste camera (Sony a-33) en het terugzenden van de batterij hiervan, terwijl de camera op mijn verzoek zou worden vernietigd. Tevens goede ervaringen met adviezen op de verdieping van CameraNu.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Poldervaart 23-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website zit logisch in elkaar en bestellen is heel eenvoudig

Service
Levertijd die ze beloven komen ze ook na. Pas om 22.30 uur besteld, toch volgende dag bezorgd.

Assortiment
Vooral op fotografie gebied een geweldig assortiment. zelf e-reader gekocht uit ook een heel ruim assortiment. zie webshop en overtuig jezelf.

Extra toelichting
Winkel voldeed ruimschoots aan verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dik Beker 23-10-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel via de website als ter plaatse kan je uitzoek wat je nodig heb.

Service
Vakkundige medewerkers en snelle beantwoording van e-mail

Assortiment
ruim voldoende voor iedere fotograaf

Aanbeveling
Ieder die het wil weten krijg te horen dat ik dik te vrede ben.

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rutgersr 23-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke webshop welke snel werkt. Ook erg praktisch om gelijk bijbehorende accessoires te zien bij het gekozen product.

Service
Kundig personeel welke graag een stapje extra doen om de klant van een goed en eerlijk advies te voorzien.

Assortiment
Zeer ruim assortiment met voldoende voorraad zodat naleveren of voor niets naar de winkel rijden zelden voorkomt.

Aanbeveling
Er zijn soortgelijke winkels, echter voelt Cameranu.nl net even anders. Daar is iedere klant gelijk en krijgt iedere klant de aandacht welke hij of zij vraagt, zonder uitzondering! Of iemand nu komt voor 1 geheugenkaartje of de nieuwste dSLR met een tas vol extra's

Extra toelichting
Nog meer veren gaan niet passen. ;-) Maar zonder gein is dit wel mijn meest favoriete leverancier van producten welke bij mijn vakgebied aansluiten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huihey 23-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ruim assortiment en bestelling binnen een dag in huis. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charl62 22-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en ruim assortiment

Service
Perfect geholpen.

Extra toelichting
Een zeer grote overzichtelijke winkel met een ruim assortiment en supervriendelijk en bekwaam personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeeadelaar 22-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, goed contact

Service
Prettige afhandeling van een verkeerde bestelling, snelle actie. Goed contact over financiele afhandeling.

Assortiment
Zeer uitgebreid, soms wat onoverzichtelijk

Aanbeveling
Absoluut

Extra toelichting
Cameranu.nl is gewoon een goede webshop. Blijf dit volhouden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margret65 22-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wordt duidelijk uitgelegd, zelfs als ze het aan heet inpakken zijn in het magazijn voor verzending Alhoewel ik het ook spannend vond is het al meerdere malen helemaal perfect verlopen.

Service
Ik heb voordat ik bestelde nog telefonisch contact gehad over een objectief die het beste bij mijn camera zou passen. Hierbij werd ik echt door een specialist te woord gestaan en deze heeft mij echt geholpen bij mijn keuze.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb voor fotografie heb ik allemaal kunnen vinden. en nog veel meer.. super keuze!

Aanbeveling
Ik heb hem al meerdere malen aan mijn mede cursisten geadviseerd.. meerdere hebben ook bij CamereaNU.nl gekocht en allemaal zeer tevreden.

Extra toelichting
Super deskundig team, perfecte levering en dito status van de bestelling. Producten goed verpakt en super snel geleverd. Mijn angst om duurdere spullen online te kopen is bij hun echt weg!! Tevens waren de producten die ik kocht ook het goedkoopste bij CameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Bruins 22-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website bekijk ik altijd de diverse mogelijkheden en vervolgens rijdt in naar Urk om daar door de experts geholpen te kunnen worden.

Service
Ook wanneer een product je niet bevalt kun je het zonder problemen weer terug sturen.

Assortiment
Door juist het grote assortiment is this the place to be.

Aanbeveling
Vanaf het moment dat ze nog op de bovenverdieping op Urk zelf zaten ben ik al fan van deze club.

Extra toelichting
Service is top. Houden zo!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sitecar 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke opstelling per categorie waardoor je makkelijk naar het gewenste artikel komt.

Service
Ik ging voor een verrekijker. Op internet al een voorselectie gemaakt in type en prijsklasse. Dit meegenomen en toegelicht waarom deze keuze. Er werd alle tijd voor mij genomen om buiten uit te proberen en ook werden verschillende optie voorgelegd met een goede toelichting.

Assortiment
Ruime keuze en mogelijkheden

Aanbeveling
Goed bereikbaar. Mogelijkheid voor een bakje koffie als je wat langer moet wachten.

Extra toelichting
Met hetgeen voor ogen wat ik wilde kopen, werd ik goed geïnformeerd en werd alle tijd genomen voor uitleg. Geen vraag was dom of te veel. Ook de extra tips om de verrekijker te beoordelen waren heel nuttig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Reijn 21-10-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Van te voren kun je kijken op de website voor product informatie. In de winkel wordt je vervolgens heel professioneel geholpen.

Service
Personeel neemt alle tijd voor je.

Assortiment
Ruim assortiment, goed bijgehouden op de website.

Aanbeveling
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Maar vooral goed deskundig advies.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anne Hondema 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eerst even gebeld of ik langs kan komen. Ja hoor, geen probleem, kom direct maar... Dat noem ik 'gemak'!

Service
De sensor van mijn camera moest worden schoongemaakt. Camera wordt direct meegenomen, de tecneut komt nog evenlangs om te laten zien wat er aan de hand is en nog voordat ik de koffie op heb ik de camera al weer klaar. Super!

Assortiment
Was op dit bezoek niet echt van toepassing maar ik heb natuurlijk wel even kunnen sneupen. Zelfs de nieuwe Nikon D750 was er al.

Aanbeveling
Zondermeer! Heb ik al gedaan overigens....

Extra toelichting
CameraNu is een fijne winkel waar ik al jaren tot groot genoegen kom.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JW de Tuinman 21-10-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Nummertje trekken, bakje koffie pakken en lekker rondneuzen, snel aan de beurt!

Service
Kennis van zaken, vlot, netjes, to the point!

Aanbeveling
Veel kennis, superscherpe prijzen, goed bereikbaar.

Extra toelichting
Prima winkel. Veel kennis van zaken, snelle service, zeer groot assortiment en superscherpe prijzen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Leon de R 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle opties die je van een webshop mag verwachten.

Service
Ook retouren zijn netjes afgehandeld, inclusief een reminder na aanvraag van een retour nr nadat ik na enkele dagen het item nog niet had opgestuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oliviergroen 20-10-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er was iets stuk gegaan van mijn ledlamp voor mijn camera namelijk het voetje die hem verbond eraan. Dus ik stuurde een mailtje van het ongeval en kreeg snel kosteloos al een nieuwe opgestuurd. Zeer tevreden over dit gemak

Service
Zeer vriendelijk en professioneel!

Assortiment
Ruime selectie aan producten.

Aanbeveling
Deze winkel heeft alles wat een amateur tot een prof nodig zou hebben aan camera gear. Zeer breed en gevarieerd!

Extra toelichting
Deze winkel straalt professionaliteit uit zowel als klantvriendelijk en goed verstand van hun producten. Ik heb zowel besteld via de webshop en in de winkel fysiek gestaan. Als je iets nodig hebt? Dan heeft cameranu wat je zoekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timmy '38 20-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ben zeer tevreden over de manier waarop ik zowel telefonisch als door de verkoper te woord ben gestaan.

Assortiment
Het assortiment waarvoor ik kwam was voorradig en er werd intensief gezocht naar een bijbehorende tas naar mijn tevredenheid.

Aanbeveling
Doordat ik zeer tevreden ben,zal ik dit zeker aan anderen doorvertellen

Extra toelichting
Werd op een vakkundige en vriendelijke wijze geholpen door zowel de telefoniste als de verkoper.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

gunaguna 20-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel goede webshop als fijne winkel.

Service
Supersnelle en goede afhandeling van vragen en opmerkingen.

Assortiment
Nog niets tegengekomen dat ze niet hadden en ik wel nodig had.

Aanbeveling
Ik beveel cameranu.nl standaard aan aan vrienden, kennissen en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Belfroy 20-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online te bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
accuraat en betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

GC Photography 19-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk overzicht op de website en je hebt zo iemand aan de lijn voor al je vragen ik heb nooit lang hoeven wachten zoals bij veel anderen.

Vandaag bestellen morgen in huis en dat klopt als een bus.

Service
Uitstekend!!
Na 2x mijn yongnuo te hebben moeten omruilen wat elke keer met echt uitstekende service werd gedaan, hebben ze mijn 3e ook terug genomen en mocht ik met bijbetaling een ander product uitkiezen. Nou als dat geen service is dan weet ik het ook niet.

Dikke 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!!

Assortiment
Alles wat je nodig hebt kan je vinden in hun assortiment zowel voor de amateurs als de pro's wat ik erg belangrijk vind.

Aanbeveling
Betrouwbaar, uitstekende service, snel en meedenkend personeel. Whats not to like?!
Ik zou iedereen die het mij vraagt deze winkel zeker aanraden.

Extra toelichting
Ik heb een uitstekende ervaring met Cameranu en vooral met hun klantenservice en vind dat de betrouwbaarheid, de service, het meedenkende personeel en de snelheid gewoon simpelweg 5 sterren heeft verdient! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Kamstra 19-10-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk bereikbaar , goede parkeergelegenheid , internet site is ook gemakkelijk en overzichtelijk .

Service
Bij het binnengaan wordt je op een aardige manier gevraagd waarvoor je komt en krijg vervolgens een nummer gerelateerd aan je intenties
( bestelling halen , informatie , of gewoon rondneuzen ) . koffie is gratis . kortom top

Assortiment
Assortiment is ronduit geweldig goed , is mijns inziens één van de betere winkels

Aanbeveling
Mijn ervaring met deze winkel is ronduit geweldig

Extra toelichting
Had met de online winkel al eens zaken gedaan met zeer positieve ervaringen , maar de fysieke winkel is een mooie en goed gesorteerde zaak met vriendelijk en bovenal naar mijn mening deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter W.A.Bos 19-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed te bereiken, geen files enz

Service
Vakkundig personeel,geeft vakkundig advies.

Assortiment
Hebben alle goeie spullen in voorraad, zoniet dan snel beschikbaar.

Aanbeveling
Vakkunig personeel die niet verkoopt voor de omzet, maar goede argumentatie heeft bij aankoop.

Extra toelichting
Door omstandigheden kon ik even niet gebruik maken van 1 van mijn lenzen. Doordat ik voor vakantie naar Chicago ging en iets wilde met gebouwen die daar in overvloed zijn…pffffffff en zo min mogelijk vertekening , had ik 3 lenzen op het oog. Even gebeld met Cameranu en daarna naar Urk. Ik moest toch wel op korte termijn beslissen welke van de 3 ik zou kopen, maar dat was toch niet zo moeilijk als ik dacht. De vakkundige enthousiaste hulp in deze was Niet een verkoper die je snel een lens wilde verkopen, maar 1 die met goede argumenten mij de goede beslissing deed doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.F. van der Wolde 18-10-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bij binnenkomst kun je al aangeven aan welke informatie je behoefte hebt en wordt je doorverwezen naar desbetreffende afdeling

Service
Er wordt snel gereageerd op vragen, zowel in de winkel als online

Assortiment
Zeer uitgebreid, voor ieder wat wils

Aanbeveling
Gewoon een prima zaak!
medewerkers hebben een schat aan ervaring en kennis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jksalomons 16-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel in huis

Service
De echte service ontdek je pas als er iets mis is. Ik had een camera waar de batterij niet goed van was. Teruggestuurd en kreeg netjes een melding dat het in behandeling was genomen. Maar ik had er geen rekening mee gehouden dat dit wel een paar weken kon gaan duren. Ik wij gaan op wereldreis... Gebeld, twee dagen later werd er een nieuwe camera bezorgd. SUPER!!!!!!! Ontzettend bedankt daar in Urk!

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
Zoals boven beschreven super service bij defect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kapellen 16-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed en duidelijk menu. Direct gevonden wat ik zocht.
Ook het aanmelden en afrekenen gaat snel en makkelijk.

Service
Snel verzonden en daarvan op de hoogte gehouden via de mail. Bijzonder prettig.

Assortiment
Op gebied van fotografie wordt er zeer veel aangeboden.

Aanbeveling
Door gemak, service, assortiment en prijsstelling zeer aanbevelenswaardig voor collega (hobby) fotografen.

Extra toelichting
Door gemak, service, assortiment en prijsstelling zeer aanbevelenswaardig voor collega (hobby) fotografen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Blauwegeschelpte 16-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Waarom in China bestellen? De prijzen zijn hier super en de levertijd fantastisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews