cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24427 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2342 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

May D. 09-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
When I read that by ordering before 23:59 cameranu would prepare the order within the same day, I thought it was just a marketing stunt: no way that was possible! Instead...I sent in my order at about 23:55; the next morning my ring bell went on at about 11:00 and it was the delivery made by cameranu.nl! The gentleman who delivered the package offered to wait until I checked the product. I have only one word about the delivery service of cameranu.nl: Amazing! Thanks guys!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulv002 09-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Mijn bestelling was met mijn bestaande account erg eenvoudig in te voeren.

Service
Door mijn eigen fout is mijn bestelling vorig jaar retour afzender gegaan. Deze werd kostenloos opnieuw verzonden met het juiste adres.

Assortiment
Prima, ik zoek op Internet via Kieskeurig wat ik nodig heb en weeg de prijs en de beoordeling van de Webshop mee in mijn keuze. CameraNU is al een aantal keren de beste keuze geweest.

Aanbeveling
Betrouwbaar en zeer snel! Vorige week om 22:00u besteld en de volgende dag om 11:00u in huis!

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Oosterink 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke snelle en complete website.
Eenvoudige manier van bestellen.

Service
Snelle levering. De volgende dag goed verpakt ontvangen.

Assortiment
Vrijwel altijd de gewenste producten te vinden.

Aanbeveling
Op basis van voornoemde gemak, service en assortiment een aanrader voor collega fotografen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert12345678 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kon makkelijk product vinden

Service
22:30 besteld, volgende ochtend 11:30 binnen!

Assortiment
Ik weet geen brder assortiment in NL te vinden op fotogebied

Aanbeveling
Heb paar keer prima ervaringen gehad

Extra toelichting
De website is nu prima in orde - brede keuze en meestal laagste prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis1979terpstra 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo besteld en de dag ernaa al in de bus!

Service
Prima gedaan allemaal.. snoepjes, extra info en jawel, ze (jullie) hadden het toestel ingepakt ivm dat het een kadootje was voor mijn vriendin! erg tevreden!

Assortiment
alle camara's aanwezig.. top site. meen ik.

Aanbeveling
ook prijs was goedkoper, dan in de andere webwinkels. Wellicht pakken die niet eens in!

Extra toelichting
Alles goed verzorgd en snel geleverd. Zelfs inpakken was erg leuk gedaan. Snoepjes erbij in het doosje.. allemaal mooi snel en niet ingewikkeld.. zoals ik het gewoon wil. Toppers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koos van Haaren 09-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Thuis bestellen en betalen. Daarna een dag wachten en ermee werken

Service
Snelle werkwijze en levering

Assortiment
Alles waar ik mee werk is of op voorraad of word snel nagezonden.

Aanbeveling
Ik heb regelmatig contact met anderen fotografen en geef ze dan het adres van cameranu.nl

Extra toelichting
Het laats bestelde product was voor een ander. Ik heb haar heel actief aan het werk gezien en heel gelukkig gezien

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

PepieW 09-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site!

Service
na bestelling email ontvangen met orderstatus, factuur en link met track en trace nummer. Duidelijke communicatie vanaf cameranu.nl

Assortiment
ruim assortiment, alles staat duidelijk aangegeven op de site.

Aanbeveling
zou zeker deze winkel aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden over deze winkel, op de site vind je snel wat je zoekt. Prijs is prima en in mijn geval is de lens die ik besteld had super verpakt en afgeleverd. Voor het gemak, prijs en afhandeling van de bestelling zou ik zeker hier nogmaals bestellen. Je wordt ook goed geïnformeerd via email over de status en aflevering van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

freddyvp 08-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke site waar je zeer snel alles kan vinden.
Zeer helder bestelproces

Service
Er wordt zeer snel geantwoord op je vraag via email
Zeer snelle levertijd

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment aan concurrerende prijzen

Aanbeveling
Ik kan deze winkel aan iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Dit is volgens mij een van de beste winkels die je kan vinden. Alles klopt, de site ,de service , het assortiment en de prijzen zijn bij de goedkoopste, kortom een topwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V. Lodewijks 08-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt op de website gemakkelijk zoeken en als je niet kunt vinden ben je met 1 telefoontje zo geholpen.

Service
Aan de telefoon maar ook in de winkel nemen de medewerkers alle tijd voor je en als er iets gerepareerd moet worden wordt je fantastisch op de hoogte gehouden.

Assortiment
Alles is hier te vinden zowel voor professionals als voor hobbyisten.

Aanbeveling
Dit heb ik enkele keren gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorit86 08-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
het retourneren van een product leek wat omslachtig maar dit bleek uiteindelijk mee te vallen. Kopen ging eenvoudig en de zending werd snel verzonden (track&trace beschikbaar)

Service
Bijna onmiddelijk een reactie op mijn vraag per e-mail over retourneren, ik werd goed op de hoogte gehouden over de retournering en had binnen 3 dagen het geld terug op mijn rekening.

Aanbeveling
Voornamelijk door de snelle reactie op mijn e-mail en de goede communicatie zou ik hier vaker kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Frans J.M. van Dijk 08-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles duidelijk te vinden! Het bestellen, registreren, betalen enz. gaat eenvoudig zoals het een goede webshop betaamd.

Service
Uit de veelheid van geheugens kon ik de juiste niet snel vinden. Eén telefoontje en ik kreeg de artikelcode van het betreffende product. Dit ingevoegd in het vak 'zoeken' en Klaar-is-Kees!

Assortiment
(erg) Uitgebreid en up to date.

Aanbeveling
Prima snel en betrouwbaar. Dit laatste weegt voor mij zeer zwaar.

Extra toelichting
Het moge duidelijk zijn dat ik tevreden ben. Ik zal Camera.Nu zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudolf1946 08-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op de site het artikel uitgezocht, toen we de lens kwamen halen lag deze keurig gereed

Service
Er werd meegedacht door de betreffende medewerker, we werden keurig geholpen, waarbij de medewerker alle tijd nam.

Assortiment
Alles was keurig uitgesteld en overtrof mijn verwachting

Aanbeveling
I.v.m. het ruime assortiment en de vriendelijke deskundige bediening.

Extra toelichting
We dachten een grote hal in een industrieterrein, doch het was een keurige overzichtelijke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ANEMO-ONE 08-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Dikke vette prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjors Frans 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
een paar muisklikken ...

Assortiment
kwam nog allerlei nuttige dingen tegen

Aanbeveling
waarom niet?

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

RudieV 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed heldere website

Service
zoals beloofd, op tijd geleverd

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
betrouwbaar en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dimitri5791 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere en overzichtelijke site, goede indeling en goede informatie

Service
Uitstekende communicatie

Assortiment
Als camera.nu het niet heeft is het er niet.

Aanbeveling
Snel, uitgebreid en overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vonneke85 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede prijs-kwaliteitverhouding en veel keuze. Berichtgeving over status bestelling ook zeer prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sara91234 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Ging heel snel en simpel allemaal. En geen verzendkosten, dat is ook fijn!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Menno48 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als je weet wat je zoekt is het ideaal om in de webshop te bestellen

Service
Perfect snelle levering

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, helemaal goed

Aanbeveling
Zowel voor de amateur als prof kun je te kust en te keur

Extra toelichting
CameraNu is een prettige zaak om je spullen te kopen . Ook in de winkel krijg een goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cameraman1950 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk overzicht wat in huis is en wat niet, aanwijzigingen voor betalen en meteen een mail als het geld ontvangen is en het pakje de deur uit

Service
Telefoon snel beantwoord en duidelijk antwoord ontvangen niet steeds toets dit of dat
Super

Assortiment
Groot en duidelijke foto's wat voor welke merken etc.
Erg goed.

Aanbeveling
Aan iedereen aanbevelen, als wij goed geholpen zijn vertellen wij dat graag tegen iedereen.
Mond tot mond en ervaring werken altijd.

Extra toelichting
Zou meteen weer bij jullie bestellen als ik in de toekomst iets moet hebben voor deze camera of voor een andere. Assortiment is groot met duidelijke foto's en correcte afhandeling waar je van op aan kunt. SUPER.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guusjes 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles is gemakkelijk verlopen tijdens het bestellen van mijn samsung nx300 camera het eenige min puntje vind ik dat als ik met me mobiel op de site wou dat wel erg lastig ging zo kon ik geen terken in het zoek vakje in vullen

Service
De service was prima alleen toen ik belde kreeg ik de indruk dat degene aan de telefoon niet goed wist wat hij met mijn vraag aan moest en wat hij moest we zijn er wel uit gekomen en degene was wel vriendelijk aan de telefoon

Assortiment
erg veelzijdig assortiment geen commentaar

Aanbeveling
de service was goed de bestelling was snel geleverd en het ruime assortiment keus is zeker de doorslaggevende factor

Extra toelichting
De service was goed de ruime assortimentskeuze is heel erg prettig veel fotos bij de producten vind ik ook fijn zo kocht ik een tas bij me camera en kon ik aardig inschatten hoe groot die was omdat er op de foto een man met de tas stond. De bestelling was er snel het was goed ingepakt ik ben tevrede. Het eenige dat jullie zouden kunnen verbeteren is de toegankelijkheid via de mobiel op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Slaperstil 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit huis heb ik een artikel besteld.

Service
De medewerkster kon direct op al mijn vragen beantwoorden

Extra toelichting
Een goede kwaliteit/prijsverhouding. De bestelling werd direct geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark.S 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Omdat ik wist welk merk en soort camera ik wilde kwam ik snel bij het juiste produkt uit

Aanbeveling
Supersnelle levering en duidelijke website, veel op voorraad

Extra toelichting
Goede webwinkel met snelle levering,om 22:20 besteld dag erna in huis.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

GvLuttikhuizen 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gert-Jan00 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Een nieuwe klant 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het plaatsen van een bestelling was erg eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Service
Nette statusupdates via de mail. Verder bied de site ook voldoende informatie.

Geen persoonlijk contact gehad met de winkel. Hier kan ik dus niks over zeggen.

Assortiment
Een breed assortiment gerelateerd aan cameraproducten voor een goede prijs.

Als je een cameraproduct zoekt dan zit je bij CameraNU goed. Voor andere producten kun je beter bij de winkels met een minder specifiek assortiment kijken.

Aanbeveling
Nette afhandeling van de bestelling. Zelfs mijn goedkope product was aangetekend verzonden in een ruime verpakking. Erg netjes allemaal.

Al zou ik wel graag een goedkopere verzendmethode zonder aangetekende verzending zien. Dat scheelt toch weer een beetje op een goedkoper product.

Ik kan CameraNU op basis van mijn ervaring aanbevelen.

Extra toelichting
Erg prettige winkel om iets bij te bestellen. Dingen zoals statusupdates en het bestelprocess zijn goed geregeld en je vind er juist de cameraproducten die je bij de algemene elektronica zaken niet vind.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BramHeuvel 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Erg goede winkel, niet te duur en een groot assortiment, vriendelijke bediening !

Extra toelichting
Gewoon een goede online winkel, ik zo het iedereen aanbevelen ! snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Parree 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel telefonisch bereikbaar.
met goede adviezen.

Service
met goede adviezen en zeer beleefde medewerkers.

Assortiment
bijna alles verkrijgbaar.

Aanbeveling
aan al mijn kennissen.

Extra toelichting
Het is in een woord Topkwaliteit en Hulp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loes164 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke uitleg van het product, al had ik in een winkel de tas die besteld heb in het groot gezien en wist ik dus wat ik ging kopen.

Service
Snelle levering. fijn dat het pakket gevolgd kan worden met track en trace.

Assortiment
De fototas die ik zocht was op voorraad.

Aanbeveling
Levering klopte met de tekst op internet. Product ziet er netjes uit. Ben heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alphendrik 07-05-2014

Algemene score

9,0

Gemak
Binnen een paar minuten gevonden en besteld

Service
's avonds om 10 uur besteld, volgende dag bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Segers4143 07-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prachtig om een groot aanbod te kunnen vergelijken

Service
Binnen 24 uur in huis en prima verzorgd

Assortiment
Zo compleet

Aanbeveling
Errdere ervaring telt ook mee. Een 9 is dan ook verdient

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Kooistra 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bestellen, maar ja dat is alles op internet

Assortiment
Wat ik zocht was er

Aanbeveling
geen nonsens

Extra toelichting
Ik wilde het artikel met gewone post ontvangen maar dat wilde de website niet dus moest het aangetekend wat behoorlijk duurder is voor een bedragje van 20 euro. Ben dus 15% duurder uit maar had het direct nodig dus toch gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Frank de Graaf 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersnel geholpen, zowel in de winkel als online. Alles makkelijk te vinden. Goed geregeld.

Aanbeveling
Ik beveel iedereen CameraNu aan. Ik heb gezondheidsklachten - was helemaal doorgegeven aan het magazijn. Alles in de auto gezet. Alles klopt gewoon.

Extra toelichting
Ik heb verschillende keren iets gekocht bij CameraNu. Echt vanaf het prille begin ergens in 2004. Destijds werd alles al gedaan om een lens voor mijn vakantie bij mij te krijgen. Die service en behulpzaamheid vind je 10 jar later nog terug. Het is maar goed dat ze in Urk zitten want anders kocht ik er veel te veel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

plushautpont 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ondanks de grote keuze, toch een overzichtelijke site, waarbij het eenvoudig zoeken is. Ook afrekenen en afhandelen van de transactie was zo gedaan.

Service
Ik beoordeel in deze alleen de levering. Die was correct en snel, volgens aangeven. Overig contact nog niet hoeven te gebruiken.

Assortiment
Al eerder aangegeven, op het gebied van camera's hebben ze hier in mijn idee zo goed als alles en tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
WOrdt om mijn mening gevraagd zou ik dit inderdaad aanbevelen (vanwege keuze, snelheid, prijs en gemak).

Extra toelichting
Overall is dit gewoon een goede webwinkel. Het is overzichtelijk winkelen tussen de enorme keuze op camera gebied. Ze hebben zeer schappelijke prijzen en goede uitleg. Bestellen is eenvoudig en levering snel en veilig aan huis(zelfs handtekening nodig:)...in mijn idee dus alle voordelen van een webwinkel goed benut.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marty1770 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vele manieren om het product aan te schaffen, ophalen in de winkel, via de webshop etc.

Service
Prima dienstverlening, je kunt altijd met vragen terecht en het retourneren van producten gaat soepel.

Assortiment
CameraNU beschikt over een zeer breed assortiment en het meeste is ook voorradig.

Aanbeveling
Prima service, goed assortiment en vakkundig personeel (die ook daadwerkelijk zinnig advies kunnen geven). Ik heb geen enkele schroom om CameraNU aan te bevelen.

Extra toelichting
CameraNU scoort wat mij betreft dikke voldoendes op alle gebieden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.souer 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is zeer uitgebreid en makkelijk toegankelijk

Service
De bestelling werd snel geleverd

Assortiment
zeer groot assortiment

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo Brouwers 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestelling en betaling en een mum van tijd geregeld.

Service
Volgende dag agfeleverdt , zoals beloofd.

Assortiment
voor mij ruim voldoende.

Aanbeveling
Alles bij elkaar heel makkelijk en volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marjan hoogterp 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel en gemakkelijk te bestellen

Service
mijn vraag over mijn bestelling was in een mum van tijd beantwoord

Aanbeveling
altijd een goed gevoel bij de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana1410 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
cameranu.nl staat voor service en gemak, de bestelling plaatsen en het wordt vaak de volgende dag al bezorgd.

Service
de website is erg overzichtelijk

Assortiment
alles wat een fotograaf zoekt kun je vinden bij cameranu.nl

Extra toelichting
gemak, eenvoud, snel en efficient zo zou ik camernu.nl willen omschrijven. Elke levering even snel en zo kun je snel van je aankopen genieten!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jmfrf 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, een keer account aanmaken en alle volgende keren (en die komen) gaat de bestelling nog sneller. Exacte en snelle voorraad controle. En tot 24:00 verzending top!

Service
Goed advies via telefoon en in de winkel. Drukte in de winkel wordt in goede banen geleid door nummer systeem bij binnenkomst.

Assortiment
Alles is er en anders morgen. Mocht het langer duren krijg je een mailtje.

Aanbeveling
Goede service en advies tegen een zeer scherpe prijs!

Extra toelichting
Prettige site, deskundig personeel vlotte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra zeijlmans 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gewoon via de computer zoeken wat je nodig hebt.

Service
goed te bereiken en goed geholpen met mijn probleem.
De levering gaat super snel en je wordt altijd netjes gebeld of het uitkomt dat ze de levering komen brengen

Assortiment
keuze genoeg vooral als je net begint als fotograaf.

Aanbeveling
dit omdat de keuze REUZE is en als je iets wilt weten je ze altijd kan bellen voor uitleg of informatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JannekeT 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Gratis bezorging, volgende dag bezorgd.

Assortiment
Ruime keuze, ook accesoires makkeiljk mee te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etzwan 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is zeer toegankelijk en helder vormgegeven. Het product wat je zoekt is vrij snel te vinden.

Service
Snelle afhandeling, het product heb je de volgende dag al in huis, goed verpakt.
Goede informatie over de verzending van het product via de e-mail.

Assortiment
Voor zover ik dit kan beoordelen lijkt me het assortiment meer dan voldoende.

Aanbeveling
Ik heb slechts een keer een product gekocht via de site,
en naar voldoening. Ik zal zeker bij een volgende aanschaf voor mijn foto-hobby weer op CameraNU.nl gaan rond kijken. Daarom zal ik bij vrienden de site aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soest99 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Aanklikken invullen klaar. Hoe makkelijk wil je het hebben

Assortiment
Enorm assortiment tegen redelijke prijzen

Aanbeveling
Zowel qua assortiment als qua snelheid helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert Paul 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website werkt prima

Service
positieve ervaring met terugbrengen en omruilen

Assortiment
Diverse producten al besteld bij Cameranu.nl waaronder een aantal camera's.

Aanbeveling
Overzichtelijk winkel met deskundig personeel, goed parkeren. Goede website en bestel service

Extra toelichting
Zoals boven al gedaan, maar ook natuurlijk een scherpe prijsstelling. Mijn volgende bestelling wordt waarschijnlijk een Panasonic DMC GH#

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tenaman 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Alles ging goed

Assortiment
Hadden wat ik zocht

Aanbeveling
Gedegen, betrouwbaar en snel.

Extra toelichting
's Avonds om 10:00h bestelt, de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc van der Veen 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke alles beschreven en kosten, waar van toepassing, zijn duidelijk vermeld.

Service
Telefonisch snel en goed geholpen voor ik tot bestelling online over ben gegaan. Service was daarna ook bij het ophalen in de zaak in Urk professioneel. Duidelijke en geduldige uitleg.

Assortiment
Groot assortiment, in de winkel voor mijn gevoel minder op voorraad dan online te bestellen is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees Nix 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BJ_54 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewenste artikel is relatief snel te vinden

Service
Adequate afhandeling bij problemen met een produkt

Assortiment
ruime keuze uit kwaliteitsprodukten

Aanbeveling
goed totaalpakket van aanbod, onlineshop en snelle levering c.q. service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alvarus 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruime collectie en als ik bel spreek ik altijd iemand met kennis van zaken. Makkelijker dan naar de winkel en sneller.
De website onder het kopje accessoires zou duidelijker kunnen. Je ziet niet direct dat er meer uit te klappen valt.

Service
Dit is de tweede keer dat ik een camera bestel bij CameraNu, deze laatste keer incl. accessoires. De eerste keer wilde ik toch een andere camera, ruilen was geen probleem en supersnel afgehandeld.
Deze laatste keer was de Canon accu defect. Helaas moeten terugsturen maar ook hier, geen ingewikkelde toestand. Terugsturen en nieuwe is onderweg.
Altijd vriendelijke en behulpzame mensen aan de telefoon. Echt perfect.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Dat doe ik al, ik ben zeer te spreken over CameraNu.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews