cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tpi.nu 13-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon het gewenste artikel makkelijk vinden en de bestelling ging zeer eenvoudig

Service
Ik had het artikel 1 dag later al in huis

Assortiment
wat ik nodig had was er

Extra toelichting
Zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.F Friederich 13-02-2014 In de winkel gekocht
Urk & Webwinkel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel, kies je wat deze mooie webwinkel te bieden heeft.

Service
Als je vragen hebt, kun je gewoon ff bellen en word alles je haarfijn uitgelegd. Zelfs tips met aankopen is hier de normaalste zaak, wat beter bij je opdracht of werk past, en mijn ervaring is dat ze gelijk hebben. Goede raad is geld waard!

Assortiment
Ruime keuze!, en is het ff niet op voorraad...geen probleem. Je krijgt een melding wanneer het binnen is. Mijn foto aankopen doe ik bij CameraNu.

Aanbeveling
Voor goede raad en professionele artikelen én een goed advies, ben je bij CameraNu aan het juiste adres!

Extra toelichting
Een (web) winkel waar met mij mee wordt gedacht, heeft mij gewonnen! Ik heb kort geleden advies gevraagd, en er werd mij verteld door de medewerker dat ik beter de andere kon kopen, omdat deze een langere levensduur had. Dit artikel was zelfs nog goedkoper ook. Als het hem ging om verkoop te halen, had ik 1 keer bij hun gekocht en geen tweede keer weer. Maar dit is voor mij service met een hoofdletter! Zo is het ook bij enkele vorige transacties gegaan, reden om weer bij hun te kopen. Als ik mag aanbevelen.... CameraNU! Zowel webwinkel als fysiek!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lfmelis 13-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk bestelling te plaatsen en duidelijk onder welke voorwaarden (zoals kosten etc)
Goedkoopste adres voor mijn bestelling.

Service
vlot en tijdig geleverd. Wat wil je nog meer.

Assortiment
Ik ben nog niet bekend met het totale assortiment.

Aanbeveling
Op grond van de eigen ervaringen

Extra toelichting
Snelle levering, conform afspraken, het originele product..dus volledig naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G.F Friederich 13-02-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je luie stoel, kies je wat deze mooie webwinkel te bieden heeft.

Service
Als je vragen hebt, kun je gewoon ff bellen en word je alles haarfijn uitgelegd, Zelfs tips met aankopen is hier de normaalste zaak. wat beter bij je past, en mijn ervaring is dat ze gelijk hebben. Goede raad is geld waard!

Assortiment
Ruime keuze!, en is het ff niet op voorraad...geen probleem. Je krijgt een melding wanneer het binnen is. Mijn foto aankopen doe ik bij Cameraland!

Extra toelichting
Een (web) winkel waar met mij mee wordt gedacht, heeft mij gewonnen! Ik heb kort geleden advies gevraagd, en er werd mij verteld door de medewerker dat ik beter de andere kon kopen, omdat deze een langere levensduur had. Dit artikel was zelfs nog goedkoper ook. Als het hem ging om verkoop te halen, had ik 1 keer bij hun gekocht en geen tweede keer weer. Maar dit is voor mij service met een hoofdletter! Zo is het ook bij enkele vorige transacties gegaan, reden om weer bij hun te kopen. Als ik mag aanbevelen.... Cameraland!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam2348 13-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goeie site, veel producten

Service
Snel geleverd

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nap0 13-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jetjanssen 13-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Per ongeluk had ik mijn nieuwe camera in en verkeerde taal gezet, chinees of iets dergelijks. Na mailen kreeg ik direct antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 1954 13-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's avonds besteld, 's morgens in huis!

Service
Snelle reactie per mail

Assortiment
Alles wat je nodig hebt voor de GoPro

Aanbeveling
Ik heb deze meteen bij mijn favorieten gezet.

Extra toelichting
Prima zaken doen met CameraNU snel en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. van Kogelenberg 13-02-2014 In de winkel gekocht
Het Spijk 8, Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
ik heb niets via de webshop gekocht, maar in de winkel. Prima geholpen en goed advies gehad. men had alle tijd voor een beginnende fotograaf.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jasmino 13-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snel, vakkundig, p;rofessioneel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Léon1983 13-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site, vind makkelijk wat ik nodig had

Service
Bevestigingsmail ed goed verzorgd

Assortiment
ruim assortiment in het gene waar ik naar op zoek was

Aanbeveling
Niet duur, snelle levering

Extra toelichting
Goeie site, duidelijk, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thomas Goudswaard 13-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Erg makkelijk dat je zelf de vakken kunt indelen naar eigen wens. Ook de 'sling' werking nu enkel weken uitgeprobeerd en deze werkt echt top. met 1 sling heb je het camera compartiment voor je neus en met 1 sling zit de tas weer op je rug.

Service
Niks over te klagen. CameraNU levert erg snel en ik heb geen klachten.

Assortiment
alles wat ik als fanatieke hobbyist nodig heb is te verkrijgen bij CameraNU. Ruime keuze, duidelijke uitleg bij producten en eerlijke aanbevelingen.

Aanbeveling
Dit is altijd de eerste winkel waar ik op kijk als ik cameraspullen nodig heb. Ik beveel deze winkel ook aan aan vrienden van me als zij op zoek zijn naar cameraspullen.

Extra toelichting
Zoals hierboven al duidelijk wordt heb ik geen enkel minpunt te noemen over het door mij aangekochte product en de service van CameraNU. Echt een fijne (web)winkel om aankopen te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edb1 13-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Enige minpuntje is dat er een extra bijdrage gevraagd wordt voor betalen met Paypal. Voor de rest duidelijke site en makkelijke bestelprocedure.

Service
Snelle levering en klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DS Bakker 13-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Eenvoudig en snel besteld. Geen rare kosten op het laatste moment.

Assortiment
Assortiment is groot, ze hebben bijna alles en vaak ook nog op voorraad.

Aanbeveling
Ik zou het zeker aanbevelen, alles is snel geregeld en je hebt het snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.a. oele 13-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
goede telefonische voorlichting

Service
artikel werd in backorder genomen, levering onmiddellijk na betaling

Extra toelichting
vrijdag email gekregen dat artikel aanwezig was, vrijdag middag betaald en zaterdagmorgen al thuis geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen_9876 13-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website heel duidelijk

Service
Snelle verzending

Assortiment
veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xsgraphicdesign 13-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Doordat er een groot assortiment in de winkel aanwezig is, kun je producten goed vergelijken en proberen.

Service
meerdere balies, waar je goede info krijgt over de producten. In de weekenden kan het wel druk zijn.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment en veel verschillende merken zijn in de winkel aanwezig.

Aanbeveling
Als je opzoek bent naar een geschikte camera, kun je, qua prijs en groot assortiment, bij Cameranu prima terecht om de juiste camera te vinden. Daarnaast ook een ruime keuze aan accessoires.

Extra toelichting
Zeer groot assortiment en prima prijzen. Bij bezoek aan de winkel in de weekenden rekening houden met meer drukte.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ruuddeberg 12-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han Agterhof 12-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul Aruba 12-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Er duidelijk en overzichtelijk

Service
Na betaling alles snel in huis.

Assortiment
Wat ik zocht had ik snel gevonden

Aanbeveling
Ben zeer tevreden over deze site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

richardvdv 12-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kieknou.com 12-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen op de site is makkelijk

Service
Precies op de afgesproken tijd werd de bestelling geleverd door de eigen bezorgdienst. Wel een probleempje met het mobiel pinapparaat, maar samen tot een oplossing gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. H. Frijns 12-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Veel productinformatie met eventuele alternatieven. .
Makkelijk website

Service
Duidelijke informatie via email over de afhandeling van de bestelling.
De aflevering is exact te volgen.
Geen verrassingen.

Assortiment
Veel keus uit verschillende producten. Ruim assortiment

Aanbeveling
Makkelijk soepel en overzichtelijk.

Extra toelichting
Er is niets toe te voegen aan bovenstaande beoordelingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Karel Haarsma 12-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel thuis gemakkelijk communiceren met CameraNu. Top!

Service
Service is niks op aan te merken. Binnen een dag reactie op mijn mail. Ondanks dat het geen goede reclame is, toch een goed oplossing waardoor ik nog steeds zeer positief kijk naar CameraNu.

Assortiment
Ik kan nergens zoveel spullen krijgen voor mijn camera als hier tegen over die prijzen die CameraNu aan bied.

Aanbeveling
Altijd! Makkelijk, snel en eerlijk.

Extra toelichting
Ik heb alleen wel 1 tip. Ik heb wel een paar keer een mail moeten sturen tot het duidelijk werd of de Multigrip werd op gestuurd. Ik had het idee dat als dat meteen duidelijk was geweest, dat het dan nog sneller had gekund. Als vind ik het nu nog steeds snel. Maandags opsturen, dinsdags bericht krijgen of ik een ander zelfde soort product wou zonder extra kosten en de aankomende maandag had ik hem in huis. Super! Ga zo door, voor mij alleen maar positieve reclame.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Judith8 12-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Hele goede service, ook snel met antwoorden bij vragen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pabo 12-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk website met heldere condities
Directe feedback na de bestelling met traceerlink

Service
Ruime betaalopties, en verzendkeuze

Assortiment
Zeer compleet

Aanbeveling
Goede ervaring, prompte levering . Heldere condities.

Extra toelichting
Zie mijn punten hierboven, plus de optie ve fysieke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jans van Wieren 12-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is gemakkelijk in het gebruik

Service
De vragen werden snel en correct beantwoord.

Assortiment
De keuze is groot en de prijs voordeelig

Aanbeveling
Ik heb al collegae door verwezen!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de geleverde materialen en de duidelijke uitleg op de website. Bestellen gaat gemakelijk en snel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnoukVe 12-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is overzichtelijk, producten zijn makkelijk met elkaar te vergelijken. Duidelijke omschrijvingen.

Service
Gebeld voor advies en hebben mij uitstekend geholpen. Deskundig en efficient.

Assortiment
Alles wat ik zocht heb ik gevonden.

Extra toelichting
Zij hebben uitgebreide kennis van de verschillende producten en mogelijkheden. Ze hebben meegedacht met mij op basis van mijn wensen en tot verschillende opties gekomen. Zij hebben mij een keuze gegeven ipv een verkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dotje-x 12-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site. Snelle levering (vandaag besteld, morgen in huis) mits PostNL meewerkt natuurlijk.

Service
Goede service met DOA. Alles wordt goed geregeld.

Assortiment
Groot assortiment. Helaas was het artikel (star-filter 6-point) wat ik graag wilde hebben uitverkocht, (Nu nog steeds na 2 weken)en heb ik een 4-point moeten kopen, omdat dit een verjaardagscadeau was en het toch op tijd wilde geven.

Aanbeveling
Snelle levering, goede kwaliteit van producten, goede service.

Extra toelichting
Normaal gesproken ben ik niet zo van de reviews geven. Als een winkel goed is, verkoopt het toch wel, daar hebben ze mijn mening niet bij nodig, maar bij deze webwinkel vind ik toch dat ze een review hebben verdiend. De reden hiervoor is dat de service gewoon uitermate geweldig is. Zoals ik al zei, was het een verjaardagscadeau en toen diegene het cadeau uitpakte was het kapot. Heel jammer, vooral omdat je binnen 48 uur moet melden als het product niet heel aangekomen is. Helaas was mij dit niet gelukt, vanwege de verjaardag. Toen heb ik de servicedesk gemaild en kreeg bijna direct antwoord, wat ik hiervoor moest doen. Ik kon de filter gewoon opsturen (op hun kosten), ookal was ik een beetje te laat met het product DOA melden. Toen ik net de filter naar het postkantoor wilde brengen, kreeg ik een e-mail dat dit niet nodig was, dat ze mij gewoon een nieuw filter zouden opsturen. Deze zou dezelfde dag verstuurd worden. Helaas is dit niet gebeurd, maar de dag erna omdat er iets mis was gegaan met de verzending. (Hier kreeg ik ook weer netjes een e-mail van). Ze stellen je echt goed op de hoogte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralph Nikon AW110 12-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zoeken, bestellen, betalen en de volgende dag in huis. Makkelijk via de mail je bestelling volgen.

Service
Op vrijdag rond 1900 mijn camera besteld en toch gewoon zaterdag binnen.

Assortiment
Genoeg bij te kopen maar geen overkill

Aanbeveling
Goedkoopste wwbwinkel voor mijn camera en de levering is zoals afgesproken.

Extra toelichting
Zowel online als in de winkel op Urk word je prima en duidelijk geïnformeerd. Ik heb op vrijdag avond na lang zoeken en vergelijken mijn camera via cameraNU.nl gekocht en kon er gelijk de volgende dag mee aan de gang.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jong70 12-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Toegankelijke website, overzichtelijke bestelprocedure

Service
Ik had een vraag over een product. De reactie was snel en het advies was servicegericht.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Bovendien snelle en correcte levering

Extra toelichting
Ben het product nog vollop aan het uittesten. Eerste indruk is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lars1994 12-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
's avonds om 22.15 uur besteld, volgende ochtend al in huis. Netjes en degelijk verpakt. Komen hier vast nog eens terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brunel39 12-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed overzicht

Service
goede uitleg

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
vriendelijk personeel neemt de tijd voor je

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden over cameranu.nl en kan met mijn vragen altijd terecht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam 0210 12-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website , die ik. Oorden niet kende, was duidelijk en volledig.

Service
Een snelle en correcte afhandeling:ik had binnen24uur mijn toestel al in huis:TOP

Assortiment
Voldoende keus op de website en hier en daar concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Prettige manier van kopen! Zeker een aanrader!

Extra toelichting
Voor deze aankoop kende ik de site niet, maar ben tevreden over assortiment, snelle correcte afhandeling,om bovengenoemde redenen. Aanbeveling voor andere adspirant-kopers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pengvos 12-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik heb eerst tel.geinformeerd of art voorradig was. Werd vriendelijk te woord gestaan door vr.employee.
Heb art.verv.besteld op site en ontving onmiddelijk antwoord van bevestiging. Na vooruitbetaling via bankoverschrijving heb ik de voortgang van de verzending via internet kunnen volgen.Eea is mij goed bevallen en is voor herhaling vatbaar

Service
Vlot en geen addertjes onder het gras.

Assortiment
Ben nog niet in de winkel geweest maar ben wel onderde indruk over wat ik zie op de website

Aanbeveling
Door goede afhandeling bestelling zal ik zeker kennissen aanraden eens bij uw bedrijf te rade tegaan

Extra toelichting
Over het algemeen doe ik niet aan beoordelingen van bedrijven.In dit geval maak ik een uitzondering omdat mijn bestelling uitstekend is uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gluco 12-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Opzoeken, bekijken, bestellen, betalen . Alles gaat zeer gemakkelijk. Als veel meer besteld daar, altijd prima in orde

Service
Ooit al eens een lens voor service opgestuurd.
Prima verzorgd.

Assortiment
Te veel om op te noemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter3210 12-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerhard Steenhuis 11-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ruime keuze en goed onderverdeeld in diverse groepen

Service
alleen ervaring met de webshop, wel fijn dat bij bestellingen boven de €100 de zending aangetekend én gratis wordt verstuurd

Assortiment
zeer ruim, niet alleen de "grote" merken, maar ook voldoende keuze uit alternatieven

Aanbeveling
de website komt duidelijk en vertrouwd over en de bestelling werd netjes binnen het tijdframe geleverd. geen ervaring met de fysieke winkel, maar verwacht dat die op hetzelfde niveau of hoger zit dan de webwinkel

Extra toelichting
was de eerste keer dat ik er bestelde, maar het was prettig winkelen met een ruime keuze en prettig geprijsd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Geert Tegelen 11-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk via de website te bestellen.
Voldoende keuze om te betalen.

Service
Snelle levering na het ontvangen van het geld.
Direct bericht ontvangen

Assortiment
voor alles wat een amateurfotograaf nodig heeft
kan hij via de website van Cameranu bestellen

Extra toelichting
een enkel puntje van verbetering ! Er is een instructie bij in het chinees en in het engels,het zou prettig zijn als jullie er een vertaling in het nederlands bij deden. (als service naar de klant )Niet iedereen kan engels, laat staan chinees.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim165 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De zoekfunctie werkt prima.

Extra toelichting
Heel groot assortiment en zeer snelle levering. Mijn ervaring is dat ik voor 17:00 uur besteld heb en de volgende dag werd er geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cdfk 11-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Gewoon, perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

djores 11-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ondanks de storing van de ING ideal-betaling toch mijn product snel in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RM90 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Super geregeld, volgende dag in huis en de tas die ik besteld had kostte me de helft minder dan bij bol.com

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce_u 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Erg goed, had perongelijk een dubbele bestelling gedaan en zij stuurde mij een persoonlijke mail met erin dat ze de foute bestelling hebben geannuleerd zodat de bestelling die goed was gegaan moeiteloos door kon gaan met verzenden

Aanbeveling
Het is een winkel met een top service, had mijn bestelling de volgende dag thuis. Ook was het pakketje voorzien van een extra doos en bolletjes plastic, dus goed beschermt.

Extra toelichting
ik ben zeer te vrezen over deze webwinkel. Als je vragen hebt dan krijg je snel een reactie terug. Nette service en ik zou zeker terug komen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Savelsberg 11-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
als product niet werkt dan geen probleem met retour

Service
snel

Assortiment
teveel om op te noemen

Aanbeveling
zie omschrijving bovemstaand

Extra toelichting
oke prima goede service enz

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

javelin but now the original 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vanachter mijn pc

Service
Binnen een dag geleverd!

Assortiment
Eigenlijk hebben ze alles wat ik zoek

Aanbeveling
Tot nu iedere transactie perfect verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem van Cooten 11-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooie overzichtlijke website.

Service
Bij online bestelling krijg je gelijk bericht, is het product op voorraad, betaling, en verzending enz. Erg netjes geregeld.

Assortiment
Voor mij is het assortiment ruim voldoende.

Aanbeveling
Ruim assortiment, overzichtelijke website, en goede afhandeling van aankopen.

Extra toelichting
Al veel bestellingen gedaan via internet maar Camernu.nl steekt van A tot Z met vlag en wimpel overal boven uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heijmans123 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan nog tot laat bestellen en hebt het de volgende dag al in huis.

Service
Doen niet moeilijk over retourneren, hele goeie service, mails worden goed beantwoord.

Assortiment
Ze hebben alles en vaak net iets scherpere prijs dan de concurrenten.

Extra toelichting
Ik kocht online een occasion camera, en het was geen enkel probleem om deze te retourneren. Zo kun je met een gerust hart bestellen, omdat je weet dat als het niet is wat je zocht je het gewoon terug kan sturen. De service is supersnel en supergoed. Meteen bericht dat je pakket is aangekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benniebv 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het gemak van de site en bestelprocedure

Service
snelle levering zoals beloofd

Assortiment
overzichtelijk.

Aanbeveling
doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wout Bo 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Uitzonderlijk prettig. Je weet iedere stap van de bestelling waar je aan toe bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews