cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

L. Smid 24-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

wedding4EVER 24-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Laagste prijs en supersnelle levering ('s avonds besteld, volgende dag in huis).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wedding4EVER 24-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Laagste prijs en supersnelle levering ('s avonds besteld, volgende dag in huis). Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nilsdecker 24-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Very easy to use website, friendly lady on the phone

Service
Great! Friendly lady advised me shortly before closing time to buy online with next-day delivery

Extra toelichting
Bought a 55mm lens for my new Sony Alpha 7 a few weeks ago. I first called cameranu.nl and spoke to someone there. The lady advised me that if I ordered before 10pm, I would still receive the lens the next day. I actually ordered around 9pm and did receive the lens the next day, GREAT service, extremely happy with the lens. Highly recommended!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

canonfan2014 24-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke, overzichtelijke website. Aankopen zijn eenvoudig.

Service
Medewerkers zijn telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam.
Berichtgeving per email na aankoop van een artikel is prima.

Assortiment
Zeer compleet. Meeste artikelen zijn in voorraad.

Aanbeveling
Zeer tevreden over de service.

Extra toelichting
Na meerdere bestellingen nog altijd erg tevreden. Cameranu.nl blijkt een betrouwbare en prettige webwinkel voor de fotograaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan de Leeuw 24-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site. Snel de camera die ik wilde hebben gevonden voor de beste prijs.

Service
Binnen een dag was de camera in huis. Over de verdere service kan ik nog niets zeggen omdat we de camera pas een week hebben.

Aanbeveling
Tot nu toe is alles prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E-lezer 24-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik-Jan S 24-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk site: grote afbeeldingen van product, goede omschrijving.

Service
's avonds bestellen, volgende middag al per post thuis.

Assortiment
Meeste bijpassende accessoires handig terug te vinden bij product omschrijving.

Aanbeveling
Echte fotovakwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas Bonsel 24-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
een bestelling kan makkelijk worden geplaatst, eenvoudige betaling en afhandeling middels mail. Is snel gegaan en cameraNU komt belofte na.

Service
Mijn eerste bestelling is zoekgeraakt door PostNL. De service van CameraNU in deze situatie was uitstekend en zij hebben PostNL benadert. Uiteindelijk heeft CameraNU kosteloos de zoekgeraakte bestelling opnieuw opgestuurd, klasse!

Assortiment
Ik was opzoek naar een specifiek product en dat kon ik meteen vinden. Aan de hoeveelheid artikelen op de website kan ik aflezen dat cameraNU een zeer ruim assortiment heeft.

Aanbeveling
Service was perfect, prima afhandeling en snelle & professionele reactie vanuit cameraNU omtrent het bovengenoemde probleem. Producten zijn scherp geprijsd dus ik zou cameraNU zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

in.ra. 24-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen gaat makkelijk. Producten de volgende dag nog verstuurd.

Service
Betaling via ideal is ideaal.
Je kunt de producten volgen.

Aanbeveling
snel en nauwkeurig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gadze 24-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site

Service
Snelle levering. Vandaag besteld, morgen in huis

Assortiment
Zeer groot assortiment

Aanbeveling
Service prima, dus wel aan te bevelen

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theodoruswilhelmus 24-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een hele duidelijke site en een groot arsortiment,bestelen gaat heel gemakkelijk en de bestelling was de volgendag al binnen plus een duidelijke omschrijving van het product

Service
zeer snelle levering voor de rest geen mening want het apparaat werkt perfect

Assortiment
wat een groot arsortiment hebben ze

Aanbeveling
ben zeer tevreden tot nu toe

Extra toelichting
het is mijn 1e bestelling bij cameranu en zeker niet de laatste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arjan1959 23-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ruim assortiment, zeer scherpe prijzen, zeer snelle levering uit voorraad en goede duidelijke communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra Idema 23-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Cameralens ontvangen met focusprobleem, lens retour gezonden en binnen 2 dagen een nieuwe in huis. Daarbij ook nog een persoonlijk bericht dat ze het vervelend vonden dat ik een slecht product had ontvangen. Superservice!

Aanbeveling
Uitstekende ervaring.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan3210 23-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Goed advies! Snel, juist en correct.
Dat maak je vaak heel anders mee.

Assortiment
Camera opgehaald en je kunt de camera nog voor die tijd vasthouden en bevestiging van je keuze krijgen.

Aanbeveling
Niet altijd de goedkoopste maar als je service weet te waarderen wel "beste koop"

Extra toelichting
Uitgezocht via de website, telefonisch gereserveerd en afgehaald om hem direct te hebben. Vanuit de doorgaande weg snel en makkelijk te bereiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keesie59 23-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snel en goed. Een klein foutje in de aflevering werd direct opgelost tot volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Loenen 23-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer toegankelijke en overzichtelijke website waar een flinke keuze is in apparatuur van alle topmerken

Service
Kan eigenlijk niet beter, dus een 10, bestellen via de website, betalen en de volgende dag in huis

Assortiment
Zeer, zeer ruime keuze, van betaalbaar tot de meest geavanceerde foto/film apperatuur

Aanbeveling
Tegen teleurstellingen opgelopen bij een (klein(e))fotozaak in Vlaardingen waar ook nog eens de service behoorlijk te wensen overlaat, dus ik zal met de ervaring die ik nu heb, altijd doorverwijzen naar Urk.

Extra toelichting
Superzaak waar je alles kunt aanschaffen tegen een scherpe prijs en ook nog eens zonder problemen de volgende dag bij je thuis afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwaan48 23-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het gezochte product was makkelijk te vinden. Goede omschrijving.

Service
Ik had het product heel snel in huis.

Assortiment
Voor zover ik het kan beoordelen een ruime sortering

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gebruiker Theo 23-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke site en makkelijke invulformulieren.

Service
bevestiging van de order en berichten over de verzending duidelijke direct.

Assortiment
niet verder bekeken maar het deel wat ik bezocht was duidelijk,overzichtelijk en behoorlijk compleet.

Aanbeveling
Alles aan deze winkel klopt!
Aanbevelingen aan familie en kennissen reeds verzonden!

Extra toelichting
Bovenstaand motiveringen lijke mij voldoende te zeggen. Prima webwinkel!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joshua Vos 23-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Je krijgt snel antwoord op vragen per mail. Ook telefonisch is het contact prettig en klantvriendelijk.

Assortiment
Op fotogebied hebben ze ontzettend veel en op filmgebied ook steeds meer. Als filmmaker zou ik dat graag nog meer uitgebreid zien!

Aanbeveling
Geen lange wachttijden voor je je product hebt. Als het op voorraad is, krijg je het één dag na bestelling bezorgd!

Extra toelichting
Goede (lage dus ;) prijzen, kwaliteit producten, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen299 23-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer duidelijk en overzichtelijk

Service
Snel en goede communicatie

Extra toelichting
Zeer tevreden met CameraNu. Al vele dingen besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Har 45 22-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitgebreide keus, zowel in artikelen als in prijsrange

Service
Nog nooit enig probleem met bestelling gehad. Ooit was statief niet voorradig, maar kreeeg binnen enkele uren opgave wanneer leverbaar. Die klopte ook!

Assortiment
Als gezegd: zeer uitgebreid. Keus voor (bijna) iedere beurs

Aanbeveling
Ik geef nooit een 10, anders...

Extra toelichting
Dat is wel genoeg jongelui: zie bovenstaande loftuitingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita Jager 22-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
prachtige overzichtelijke site

Service
zeer snelle levering, 's avonds 21:00 uur besteld volgende middag 14:00uur in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex van derWerff1949 22-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De online winkle is heel overzichtelijk en de winkel in Urk kun je alles prima bekijken

Service
De service is prima je wordt constant op de hoogte gehouden hoe lang het duurt en waneer het product weer in je bezit komt.

Assortiment
Het assortiment is prima

Aanbeveling
Ik beveel een ieder die iets op foto gebied wat wil hebben Camera nu aan.

Extra toelichting
Bij cameranu staat klantvriendelijk hoog op het programma . Of je nu voor iets simpel komt of voor een heel uitgebreide uitleg ze nemen alle tijd voor je

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Krikken 22-01-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Buitengewoon groot assortiment op voorraad, plus bijbehorende aanwezige deskundigheid, bedrijfsplek gemakkelijk te vinden

Assortiment
Tja, dat is een groot pluspunt -- je kunt ter plekke vanwege de grote voorraad ook uit minder gevraagde apparatuur een keuze maken

Aanbeveling
Ik heb meerdere van dit type bedrijven bezocht -- CameraNu kan ik zowel de serieuze amateur als de professioneel zeker aanbevelen

Extra toelichting
Uit het bovenstaande mag voldoende zijn waarom ik het geen punt vind voor een artikel van Leiden naar Urk te rijden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

admelis 22-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zo simpel, je hebt niet eens instructies nodig. Een kind kan de was doen.

Service
Werkelijk niets op aan te merken. Steeds duidelijke berichten van de stand van zaken, zoals bevestiging van bestelling en wijze van verwerken en verzenden.

Assortiment
Moeilijk te beoordelen, omdat ik heel gericht een artikel zocht.

Aanbeveling
Alles goed en betrouwbaar geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woutervdd 22-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wardy 22-01-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer ruime sortering, wel lange wachttijd.

Service
In het verleden wel eens wat terug gestuurd, geen gezeur gewoon geld terug.

Assortiment
Wat mij betreft hebben ze alles.

Aanbeveling
Timmeren hard aan de weg.

Extra toelichting
Deskundig en vriendelijk personeel. Spreekt uit eigen ervaring en dat is wel prettig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JosP1957 22-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Goede service. Na aankoop van een camcorder van Sony was ik niet geheel tevreden en kon deze moeiteloos omruilen voor een Canon camcorder. Deze bevalt mij veel beter. Top service!!

Assortiment
Ruim assortiment en goede aankoop begeleiding.

Aanbeveling
Prettige winkel, met deskundig personeel. Ze nemen voldoende tijd voor je en luisteren goed naar je wensen.

Extra toelichting
Bij een volgende aankoop zal ik zeker als eerste bij CameraNu kijken. Groot assortiment, deskundig personeel en nemen de tijd voor je. Goede omruil service. Ik zal deze winkel zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen. In 1 woord TOP!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kirsten van Zandvoort 22-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is super overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Service
Gelijk iemand aan de telefoon bij een vraag en geen vragen of moeite wanneer je wilt ruilen.

Assortiment
Veel keus voor mooie prijzen!

Aanbeveling
Absoluut, zowel professioneel als amateurfotografen.

Extra toelichting
Opnametafel besteld en laten bezorgen. Deze bleek te groot te zijn. Deze mocht gewoon retour gestuurd worden. Uiteindelijk nieuwe besteld en besloten om de opnametafels toch maar te ruilen in de winkel in Urk. Ook dit was geen probleem en het geld van de eerste opnametafel stond binnen 3 werkdagen op mijn rekening terug gestort. Aantal keer gebeld met vragen, gelijk iemand aan de telefoon en vriendelijke service Topservice! Mijn complimenten!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HS44 22-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snelle reactie op de mail

Assortiment
veel

Aanbeveling
Omdat ze telefonisch een eerlijk antwoord geven tussen produkt a en b

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J.P 22-01-2014

Algemene score

8,0

Service
Het was mij onduidelijk of product gebruikt was. In elk geval deel van de accessoires zaten in sterk gekreukte verpakking. De scanner leek ongebruikt maar mogelijk als demonstratie exemplaar neergezet.

Assortiment
Ruim voldoende. Zocht scanner en die was niet bij iedereen uit zelfde branche leverbaar of in voorraad

Aanbeveling
Zie opmerking bij service.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

domi4001 22-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heel gemakkelijk om te bestellen

Service
wordt zeer goed ingelicht over je bestelling, super snel, dinsdag bestelling betaald en woensdag middag geleverd in België, gewoon geweldig...

Aanbeveling
Dit zou ik iedereen aanbevelen....

Extra toelichting
Ik vind het geweldig als je snel geholpen wordt, en ook dat je je bestelling kan opvolgen via traceer systeem. Kan alleen maar positief zijn over CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Kemp 22-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjeerd76 22-01-2014

Algemene score

6,8

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 04-02-2014

Beste Tjeerd,

Hartelijk dank voor uw review. Zou u zo vriendelijk willen zijn om te motiveren waarom ons assortiment en aanbeveling met een 6 worden beoordeeld? Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Ger van den Berg 21-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vandaag besteld volgende dag voor 12:00 uur in huis.Bestellen vanuit de luie stoel!!

Service
Snel en goed geholpen door medewerkster bij een vraag over de te bestellen cameras

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Deze shop zou ik zeker aanbevelen omdat de service en afhandeling perfect geregeld is.

Extra toelichting
Wij hadden snel twee cameras nodig en deze werden snel en keurig afgeleverd binnen de beloofde tijd. Bestelling te volgen met track en trace. Super afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudolf-Johann 21-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website
volledige informatie
makelijk kiezen

Extra toelichting
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sewert 21-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Via de site kun je gemakkelijk elk gewenst toestel zoeken met duidelijke verwijzing naar andere zaken zoals betalen.

Assortiment
Zeer snelle levertijd met duidelijke handleiding hoe men eventueel verder moet handelen bij retour zending

Aanbeveling
Ik zou het aan al mijn bekenden aanbevelen. Veel mensen die fotograferen weten Cameranu.nl wil te vinden. De prijzen van de artikelen zijn goed.

Extra toelichting
Ik vind het prettig om regelmatig op de site te surfen om te zien welke artikelen er zijn, ook de occasions. Hier is vaak wel iets moois bij wanneer je iets zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jot1965 21-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle site en levering

Service
Prima omschrijving van de producten op de site en een duidelijke communicatie

Assortiment
Groot aanbod en toch overzichtelijk door de vele filters.

Extra toelichting
Ik was verrast. Door het grote assortiment, de snelle levering, de snelheid van de site, de duidelijke communicatie, snelle betaling en geen verzendkosten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

julien maalste 21-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
goede service, duidelijke site, prijs de laagste en geen onverwachte bijkomende kosten, enige minpuntje, de camera kwam één dag later aan dan verwacht

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

JanVanP 21-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website, dus gemakkelijk besteld.

Service
Snel geleverd. Alles werkt perfet

Assortiment
Veel verschillende camera onderdelen. Ook voor waar ik naar op zoek was.

Aanbeveling
Goedkoop en snel

Extra toelichting
Ik zat te zoeken naar een trigger set voor mijn camera. Op cameranu.nl kwam ik er een boel tegen, dus veel keuze. En ze waren ook nog goedkoper dan bij andere winkels.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

henk bouter 21-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
een goede overzichtelijke site

Service
wat ik 's aonds besteld had was de andere dag in huis, goed verpakt en keurig geregeld.
je werd op de hoogte gehouden via de mail hoe en waar je bestelling was.

Assortiment
een compleet assortiment in ieder geval voor mij groot genoeg

Aanbeveling
wat natuurlijk wel heel belangrijk is met internet verkoop: de prijs en de beschikbaarheid van het produkt.
dus dan kan je dit wel aanbevelen, maar men zal toch vergelijken.

Extra toelichting
prima geregeld en zeer te vreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan.90 21-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Bestellen gaat makkelijk en snel, bestellingen boven een bepaald bedrag hadden op moment van bestellen zelfs gratis verzenden. Ideaal!

Assortiment
Ruim assortiment van accessoires voor de bestelde camera.

Aanbeveling
Uit eerdere ervaringen gebleken dat CameraNU deskundig personeel heeft.

Extra toelichting
CameraNU.nl heeft een duidelijke website met een snelle afhandeling. Tussendoor duidelijk op de hoogte gehouden van de voortgang. Groot voordeel is dat ik gelijk een afwijkend afleveradres kon selecteren, in mijn geval een winkel in de buurt van mijn werkplek.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

jacqueline61 21-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Vanuit je stoel thuis een apparaat kopen

Service
Goed, had even gebeld i.v.m. de aflevertijd, klopte precies

Assortiment
Ruim voldoende en erg up to date

Aanbeveling
Heb ik inmiddels ook al gadaan

Extra toelichting
Jullie zijn een snel, ruim gesorteerd bedrijf, met op de achtergrond vriendelijke mensen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Trustme Winterswijk 21-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
duidelijk en overzichtelijk

Service
meteen bestelbevestiging, product erg snel in huis

Assortiment
heb ik me niet erg in verdiept, maar voor het product wat ik heb besteld prima.

Aanbeveling
puur alleen al voor de snelle bezorging :-)

Extra toelichting
Alleen maar positief! Zal in de toekomst aan jullie denken!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

ImkeG 21-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website. Alleen jammer dat ik niet kon kiezen voor niet-aangetekend laten verzenden. Scheelt weer in de verzendkosten.

Service
Zeer snel geleverd. 's avonds om 22.10 besteld en volgende dag 's morgens in huis.

Assortiment
Ruim assortiment met accessoires voor de camera die ik heb. Goedkoop in vergelijking met andere aanbieders.

Aanbeveling
absolute aanrader

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

NEDNIL J.M. 21-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en geduldig telefonisch tewoord gestaan

Service
Gisteren besteld , vandaag afgeleverd

Assortiment
Uitgebreide hulp bij het zoeken naar het gewenste product en voldoende alternatieven in voorraad

Aanbeveling
Uiterst tevreden en goede prijs-prestatievrehouding

Extra toelichting
Snel en terzake kundig telefonisch advies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Miriam Cooijmans 20-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website!

Service
Snelle levertijd en goede verzendopties!

Assortiment
Uitgebreid, netjes!

Extra toelichting
Veel aanbod, snelle service en een goede keuze aan verzendopties. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BenBenBenBen 20-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig een bestelling plaatsen. Duidelijke site. Snelle levering (dag erna). Kortom alles toppie.

Service
Eenvoudig een bestelling plaatsen. Duidelijke site. Snelle levering (dag erna). Kortom alles toppie.

Assortiment
Wat hebben ze niet?

Aanbeveling
Alles mbt bestellen en leveren is ok. Met garantie of id heb ik geen ervaring en dat wil ik graag ook zo houden :-)

Extra toelichting
Zie opmerkingen hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margje14 20-01-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede makkelijke website en goed bereikbaar bedrijf

Service
Vriendekijke mensen en ter zake kundig

Assortiment
Goede keuze mogelijkheid

Aanbeveling
Ja, prima bedrijf!

Extra toelichting
Vlotte afhandeling. Ik heb mijn product afgehaald. Vriendelijk personeel en goede adviezen. Erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews