cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25452 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2682 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kevin2W 07-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en simpel meer willen we niet en dat hebben ze goed voor elkaar.

Service
Snel andwoord en weten waar je het over heb
zowel op de chat en email.

Factuurs blijven ook netjes overzichtelijk in je account staan en reparaties/retour is zeer goed geregeld.

Assortiment
Van klein tot groot ,jong en oud ,modern/klassiek voor ieder wat wils en meestal op voorraad.

Aanbeveling
Ik zou ze niets aanbevelen maar ze er heen Sturen!

Extra toelichting
Goed klantvriendelijke zaak (vrij cliché) maar dat is tegenwoordig toch vaak ver gezocht bij de grootere internet winkels maar hier is alles goed voorelkaar zowel in de winkel als de webshop en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Munster 07-11-2014 In de winkel gekocht
Op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ruime (gratis) parkeerplaats, ruime winkel met breed assortiment.

Service
Even wachten op een medewerker (nummertje trekken bij binnenkomst), maar die heeft vervolgens alle tijd voor je. Goed doorvragen naar specifieke behoeften en ervaring. Gedegen advies om tot een goede keuze te komen.

Assortiment
Ruim bemeten assortiment. Overzichtelijk ingedeeld.

Aanbeveling
Een bezoek meer dan waard als je op zoek bent naar fotoapparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Racké 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede onderverdeling van alle artikelen een makkelijk zoeken op trefwoorden

Service
zeerssnellen en correcte levering

Assortiment
Een van de weinige die ook Eindhoven verkoopt voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Patist 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed te zoeken en vinden wat je nodig hebt. Overzichtelijke site.

Service
Goede omschrijvingen bij de producten.

Assortiment
Heel veel.

Aanbeveling
Aan iedereen die aan fotografie doet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaapjandeboer 07-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Bestel altijd al mijn camera producten hier. Voorraad is eigenlijk altijd op orde en levertijd is vaak beter (dus sneller) dan andere webshops. Een Canon 6D 's avonds nog besteld en volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floortje2006 07-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op de website is alles duidelijk omschreven en daarom is het makkelijk kiezen.

Service
De service is heel erg goed. Ze doen wat ze zeggen en alles volgens het beleid.

Assortiment
Ik surf onder een aantal websites voor fotografie en kom bijna altijd bij Cameranu terecht.

Aanbeveling
Ik heb niet veel mede-fotograven in mijn omgeving, maar ik zou het zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.A. Risdar 07-11-2014 In de winkel gekocht
in Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
We moeten een half uur rijden met de auto

Service
Uitstekend geholpen tot twee keer toe

Assortiment
ruime keuze en overzichtelijk

Extra toelichting
Ook bij eerdere aankopen tevreden. Belangrijk dat er ruim tijd is voor uitleg en advies.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen O 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Vlug gevonden, makkelijk besteld & vlot geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

michael elias 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
soepele en eenvoudige bestelling zelf vanuit het buitenland.

Service
moet ook

Assortiment
bijna alles beschikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AvL-fotografie 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitstekende indeling van de webshop, goede zoekmachine. Duidelijke informatie, afbeelding en productbeschrijving

Service
Duidelijk, correct: zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Assortiment
Grote diversiteit in goede merken en het assortiment groeit nog steeds

Aanbeveling
Uitermate gebruiksvriendelijk, duidelijk en goede leveringen.
Artikelen worden zorgvuldig en goed verpakt.

Extra toelichting
Een prettige firma om zaken mee te doen. Goed werkende webshop en goede online betalingsmogelijkheden. Duidelijk te volgen order -en leveringstraject !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rein Reijseger 06-11-2014 In de winkel gekocht
Op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is goed toegankelijk. In geval van storing of reparatie houdt CameraNu de status bij voor de tijd dat een artikel in reparatie is.

Service
100% klantgericht en klantvriendelijk

Assortiment
Als je het bij CameraNu niet vindt vind je het nergens.

Extra toelichting
Professioneel, klantgericht, klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Keeken 06-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Was er op een doordeweekse dag en werd direct geholpen.

Service
Goed geholpen.

Assortiment
Keuze uit meerdere modellen en werd daarbij goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits6980 06-11-2014

Algemene score

7,7

Gemak
Als je al een account hebt gaat alles supersnel

Service
Een accu voor een fototoestel zit in een enveloppe waar ook een groot boek in gekund had. Slecht voor het milieu en de portokosten.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

bad.notes 06-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke webwinkel en eenvoudig in gebruik.

Betalingen zijn op meerdere manieren mogelijk.

Service
Super service. Kreeg een verkeerd artikel toe gezonden. Na telefonisch contact kon het artikel kosteloos retour gezonden worden en werd mij het juiste toegezonden.

Mijn vragen omtrent product informatie werden ook netjes beantwoord

Assortiment
Veel producten in het assortiment, wel veel producten zijn "tijdelijk" uitverkocht.

Aanbeveling
Door de eenvoud en service zou ik het aanbevelen aan andere.

Extra toelichting
Ik heb alleen maar positieve ervaringen met cameranu. In de toekomst zou ik ook zeker een bestelling plaatsen bij cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

MD67 06-11-2014

Algemene score

9,7

Gemak
Alles staat ruim en overzichtelijk opgesteld.. Ruime keus en je mag alles proberen. Van te voren kun je je op de internetsite goed oriënteren.

Service
De winkelmedewerker kwam naar ons toe om te vragen of we eruit kwamen en of hij ons met iets kon helpen. Erg fijn!

Assortiment
Ruim assortiment en volop keus, ook om te kunnen vergelijken.

Extra toelichting
Ik beveel cameranu altijd aan aan mensen die op Zoek zijn naar een nieuwe camera of accesoires. Er is een ruime keus in veel prijsklassen en ook veel keus in merken. Je wordt er echt deskundig geholpen en het personeel komt eerlijk over. Eerlijk in de zin, dat je het gevoel krijgt niet een product aangesmeerd te krijgen maar er wordt rekening gehouden met je vraag en advies bij de juiste persoonlijke keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jakob32 06-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Cameranu is een hele fijne en gebruiksvriendelijke website, scherpe prijzen en de service is ook top! Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoSolo 05-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt alles maar dan ook alles bekijken en dat is heel wat in Urk zonder dat je jezelf opgejaagd voelt in de zin van je MOET iets kopen.

Service
Als je iets NIET nodig hebt zeggen ze dat ook.

Assortiment
Ik heb nog NOOIT een webwinkel gezien met zo'n assortiment wat ook nog eens (gedeeltelijk) is uitgestald.

Aanbeveling
Je kunt hier je product vasthouden vergelijken enz.

Extra toelichting
Ik kom vanwege mijn werk regelmatig op Urk en zodoende ben ik bij CameraNu terecht gekomen ik heb er nooit een seconde spijt van gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Elenbaas 05-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via de website snel en duidelijke mogelijkheid tot bestellen

Service
Prima. Mocht je toch nog vragen hebben zijn ze erg behulpzaam

Assortiment
Goed volledig assortiment

Aanbeveling
Doe ik elke keer op basis van bovenstaande antwoorden

Extra toelichting
Cameranu is de 1e winkel die ik bezoek als ik niets nodig heb op foto gebied en accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sacha Schmetz 05-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en uitgebreide instructies. Makkelijk te vinden en toe te passen.
Wel even wennen, maar dat lukt steeds beter. Ik ben tevreden over behaalde resultaten.

Service
Goed overleg en advies of dit wel de juiste camera voor mij is. Prima !
Ook het reseveren van de camera was geen probleem.
Altijd vriendelijk personeel.

Assortiment
Voor mij op dit moment niet zo belangrijk, maar zo te zien keuze genoeg om helemaal los te gaan !

Aanbeveling
Zowel via internet als in de winkel goeie ervaringen.
Koop je spullen bij CameraNu !!!!!!

Extra toelichting
Ik ben een tevreden klant en als ik weer in de markt ben, ga ik wéér naar CameraNu.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrika A 04-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
•duidelijke website
•makkelijk producten vinden?
•makkelijk te betalen via ideal

Service
•goed bereikbaar via telefoon en mail
•levertijd vlgs verwachting
•retourprocedure wordt snel in gang gezet

Assortiment
•groot assortiment
•veel keuze
•verschillende prijsklassen voor zelfde soort artikel

Aanbeveling
Goede service, snelle levering, dat wil toch iedereen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Onno2017 04-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Prima website, overzichtelijk en eenvoudig in gebruik.

Service
Camera ging binnen een maand defect op vakantie. Camera teruggestuurd voor onderzoek. Vervolgens een nieuwe gekregen.

Aanbeveling
Goede prijzen en uitstekende service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ron verheijden 04-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te vinden, voldoende parkeergelegenheid, duidelijke entree en er is voldoende tijd voor je als klant. Terwijl je wacht tot je aan de "beurt bent", kun je ondertussen fotoartikelen bekijken of de serviceafdeling bezoeken en een gratis kopje koffie drinken drinken

Service
Ik 2 weken terug printer aangeschaft en de verschillen tussen modellen zijn mij erg goed uitgelegd. Paar dagen geleden naar de serviceafdeling geweest om mn camerasensor te laten reinigen, waar ik (kort) op wachten kon.

Assortiment
behoorlijk uitgebreid

Aanbeveling
zeer uitgebreid qua artikelen, fijne service en concurrerende prijs, alsmede goede webshop

Extra toelichting
Heb reeds verwoord hoe ik over Camera Nu denk. Voor mij is een fijne zaak en waar ik reeds diverse keren met enigszins lastige vragen terecht kon, zowel ter plaatse als telefonisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

batavus58 04-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk, makkelijk te bedienen.

Service
Service en bereikbaarheid is uitstekend.

Assortiment
Buitengewoon groot assortiment

Aanbeveling
De service en klant vriendelijkheid is zeer goed.

Extra toelichting
Zeer goede internet winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert van Emaus 04-11-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ik was in de buurt,en gelijk aan de beurt

Service
direct t juiste accessoire, en nog heel voordelig ook

Assortiment
keus volop

Extra toelichting
volledig assortiment, vlotte bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sunshiner 04-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Goede en snelle service. Ik kreeg eerst een onvolledig product, maar dat is heel netjes en tijdig opgelost. Ik kom vast weer terug hier.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

T. Masselink 03-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel duidelijk site om iets te vinden.

Service
Vlot en doen wat ze beloven.

Assortiment
De artikelen die ik zocht, kon ik ook makkelijk vinden.

Aanbeveling
Het is een mooie winkel en heeft heel veel artikelen en de koffie staat altijd klaar.

Extra toelichting
De site is goed te bekijken en als je vragen hebt kun je dat per mail of per telefoon afwerken. In mijn geval werd ik subliem geholpen met een e-reader en sleep-cover. Maar ook voorheen met lenzen voor mijn camera. De winkel is wel ver weg, maar ik maak er een leuk dagje uit van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kalksma 03-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel overzichtelijke site, veel informatie over het product zelf en over de eventuele voordeelsets

Service
de mensen in de winkel hebben veel kennis, nemen alle tijd om je dingen uit te leggen, denken met je mee en stellen voordeelsets voor je samen naar jouw wens (anders dan als je online zou kopen).

Assortiment
veel producten, en als het niet in de winkel getoond werd, haalden ze het toestel van achter, perfect om de toestellen die je op het oog hebt te vergelijken en vast te houden.

Aanbeveling
zeker zou ik Camera Nu aanbevelen. Het is een eindje rijden naar Urk, maar het was zeker de moeite waard. De combinatie van te voren de uitgebreide site bestuderen en een bezoek aan de servicegerichte winkel is echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yolanda3 03-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Toen ik aan de beurt was, dacht ik moet dit jongetje mij helpen! Ik ben zelf wat ouder... Uiterst correct en met kennis van zaken ben ik te woord gestaan. Heel even ging de jongeman in de fout toen ik een adapterring voor mijn Lee filters bestelde, maar hij herstelde zich sneller dan andere, oudere medewerkers tijdens een soortgelijke bestelling elders.

Assortiment
Het assortiment is voor mij voldoende. Wat ik echter belangrijker vind, is dat producten op voorraad zijn.

Aanbeveling
Personeel in de winkel is vriendelijk en adequaat. Minpuntjes zijn de klantenservice en het proberen verkopen van B-merken tijdens eerdere aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Frits Haaze 02-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De gehele fotografiebusiness onder één dak, wat wil je nog meer!

Service
Zeer vakkundig en voorkomend personeel. Men neemt de tijd voor je en is niet karig met goede adviezen.

Assortiment
Het assortiment is zeer groot. Op de website kun je precies zien wat wel en niet in voorraad is, nee is dus eigenlijk niet te koop.

Aanbeveling
Prettig dat deze zaak bij ons in het Noorden zit, je loopt er dus gauw eens binnen en, de koffie staat altijd klaar.

Extra toelichting
Cameranu is een modern bedrijf en biedt alles voor de amateur en professional. Ook bij een kleine aanschaf wordt er ruim de tijd voor je genomen. Voorts is het zeer te prijzen dat Cameranu door gerenommerde fotografen en filmers lezingen en workshops laat geven. Op die wijze draagt cameranu op positieve wijze bij aan de bevordering van de fotografiebeoefening door zowel amateurs als professionals.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eju 02-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
woon op urk dus je bent er zo

Service
wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen

Assortiment
zeer uitgebreid, heb nog nooit een nee gekregen

Aanbeveling
deskundig, groot assortiment, makkelijk bereikbaar, goede parkeer gelegenheid

Extra toelichting
topwinkel met goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regina117 02-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Er stond tegengestelde informatie op de site over het product dat ik wilde kopen. Gebeld en na een zeer korte wachttijd kreeg ik het antwoord. Inmiddels is deze foute informatie aangepast op de site. Mijn bestelling werd op tijd geleverd en zonder bezorgkosten.

Assortiment
Ik zocht een e-reader, en wist al welke ik wilde hebben. Ik heb dus gericht gezocht en slechts 1 andere aanbieder gevonden die de e-reader voor deze lage prijs aanbiedt. Het totale aanbod van e-readers op de site is beperkt.

Aanbeveling
Ik zou iedereen aanbevelen op de site te kijken voor de aanschaf van producten voor fotografie en film, maar niet voor overige elektronica.

Extra toelichting
Ik vind de service zeer goed en de prijs scherp. Snelle levering. Alles is verlopen zoals het hoort en het product werkt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Irene EM 31-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Ik had zelf een fout gemaakt en een verkeerd artikel besteld. Ik heb gebeld en aan de telefoon werd duidelijk uitgelegd wat ik moest doen. Terugsturen en aangeven welk artikel het wel had moeten zijn. Ik kreeg gelijk bericht dat mijn artikel de volgende dag goed was aangekomen en het gevraagde artikel werd een dag later aangetekend (gratis) bezorgt. Hele goede service.

Assortiment
veel keus met goede uitleg.

Aanbeveling
Snelle goede service.

Extra toelichting
Ik was aangenaam verrast dat het allemaal zo netjes en snel wordt afgehandeld. Men bleef zeer vriendelijk aan de telefoon toen ik mijn probleem had uitgelegd. Men dacht mee om het zo goed en snel mogelijk op te lossen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke H 31-10-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zowel online als in de winkel overzichtelijk winkelen.

Service
Goede informatie over de telefoon en daarna in de winkel deskundig personeel die je graag helpen en de tijd voor je nemen.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
DE winkel voor alle foto-video artikelen

Extra toelichting
Koop al mijn fotospullen alleen maar bij Camera Nu.nl Goed advies door deskundig personeel. Zowel via de telefoon als in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Atalanta 1952 31-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kort, krachtig en duidelijk in alle opzichten, bij twijfel?.... even een berichtje, direct netjes en duidelijk antwoord!

Service
Ook hier een klein foutje? van welke kant ook... er wordt direct contact gezocht, ze staan je netjes en duidelijk te woord, je kan gemakkelijk retourneren, dat allemaal zonder extra kosten.
Ben meer dan tevreden!

Assortiment
Ik kan me er voelen als een kind in een snoepwinkel.
Ben je nu amateur of professioneel fotograaf, voor iedereen heel veel aanwezig, met of zonder hulp van plezierige medewerkers van camera nu.
De prijzen?? niet slecht, en je hoeft echtgeen dief te zijn van je eigen portemonnee.... toch?

Aanbeveling
is in alle opzichten een aanbeveling waard, echter door de bekendheid van Camera Nu bijna niet nodig lijkt mij.

Extra toelichting
Ik kan alleen maar zeggen, in alle opzichten ben ik er zóóó blij mee!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hilde111 31-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Zeer behulpzaam, toen de verpakking in 1e instantie niet was aangekomen, betrouwbaar en goede produkten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Co1957 31-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker rustig kunnen rondkijken in de winkel en als je iets wilt weten kun je het vragen.

Service
Prima service zowel via de chat als in de winkel zelf.
Zeer vriendelijk personeel.

Assortiment
Laten we eerlijk zijn jullie hebbe echt van alles.

Aanbeveling
Al meerder mensen geattendeerd op jullie winkel.

Extra toelichting
Fijne winkel personeel met verstand va zaken en aantrekkelijke prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjol68 30-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snelle reactie na ruilen kapot product

Aanbeveling
Goede en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mierande 30-10-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is lekker dichtbij en anders bestel je het op internet.

Service
Goed te geholpen door de medewerker. Geeft goed advies.

Assortiment
Uitgebreid genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman TR 30-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke site, waar ook het winkelpersoneel mee werkt. Daardoor heb je snel commitment en begrip.

Service
Met "ouderwetse" service, bedoel ik echte service. Meedenken, alternatieven die op de klant zijn toegespitst. Dus als je een beginnend fotograaf bent moet je geen prof-camera kopen van vele duizenden Euro's.

Assortiment
Echt alles hebben ze op voorraad. Prijs is veelal concurrerend maar een rondje internet kan geen kwaad. Alternatieven genoeg in andere prijsklassen.

Aanbeveling
Verkopers zijn professionals op vakfotografie. Geen poeha en schatten klant goed in wat zijn ambitie is en zijn bestedingslimiet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gertjanvg 30-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Soms is het even zoeken, maar ze hebben werkelijk bijna alles!

Service
Ik ben al jaren klant bij Cameranu en kocht mijn eerste D300S met accessoires, lenzen, kitjes, schoonmaakspullen, tassen e.d. allemaal hier.

dit ging allemaal goed.

toen ik een paar weken geleden mijn D750 had besteld die niet helemaal correct hier binnen was gekomen werd er geen heisa gemaakt maar kreeg ik vrij snel ( onder secure en goede controle ) een nieuw toestel opgestuurd. waarvoor nogmaals dank.

Assortiment
meer dan prima!

Aanbeveling
Heb bij andere webwinkels geshopt zo nu en dan, maar geen enkele camerawinkel biedt de kennis en professionaliteit die ik zoek.

Extra toelichting
Zoals hierboven aangegeven, ben ik vrij tevreden over cameranu.nl al jaren klant, en ik word altijd behandeld alsof ik ertoe doe. wat ik uiteraard als klant erg belangrijk vindt. zeker een aanrader deze mensen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floydnl 30-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site, bestellen is eenvoudig, levering is snel.

Service
Geleverde dashcam vertoonde bij levering helaas defecten, maar kon zonder problemen worden teruggestuurd. Geld vlot retour.

Assortiment
Assortiment (dashcams) is voldoende.

Aanbeveling
Prima shop met prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marieke98 30-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk bestellen via internet. tot laat bestellen, de volgende dag in huis

Service
Keurig geleverd.

Assortiment
veel keuze, in mijn geval (kobo ereader) ook de goedkoopste

Aanbeveling
goede levering, geen problemen

Extra toelichting
Goedkoop. Tot laat bestellen en toch levering de volgende dag. Geen problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hessel7476 30-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een duidelijke site, makkelijk te vinden wat je zoekt.

Service
vriendelijke mensen daar bij Cameranu, en een hoop kennis in huis.

Assortiment
alles wat je zoekt is daar aanwezig.

Aanbeveling
groot assortiment, hoop kennis, vriendelijke mensen en gratis koffie.

Extra toelichting
ik kom al jaren bij Camera nu, het is net een snoepwinkel zoveel moois.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Collet 29-10-2014 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Cameranu doet haar uiterste best om je als klant zo snel en adequaat mogelijk te helpen. Je bent dus snel aan de beurt maar men neemt wel de tijd voor je. Via het on-line kanaal zijn de producten, categorieen en manieren om advies te verkrijgen erg goed. Super bedrijf!

Service
Een eerlijk advies dat gegeven wordt door mensen met echte inhoud? Dat is cameranu zowel off-line als on-line. Ik vertrouw echt op het advies en ben nooit teleurgesteld. Als ik dat wel ben lossen ze het ook graag op. De klant staat hier centraal.

Assortiment
Een breed assortiment met oplossingen voor iedere foto en videograaf alsmede budget. Top!

Aanbeveling
Ik ben echt zo onder de indruk van het concept van Cameranu dat ik er soms een half dagje uit van maak om even naar Urk te rijden vanuit Zwolle. Dubbel en dwars waard want de adviezen liegen er niet om. Had ik al een product gekozen on-line om af te halen, dan nog wordt bij ophalen ter plaatste de bestelling gewijzigd als ik vanuit een twijfel een advies krijg om een ander en beter passend product te kiezen. Dit is niet altijd duurder hoor. Het is een eerlijk en logisch advies!

Extra toelichting
Ik vindt dat er T-shirts zouden moeten zijn met "fan van x" voor de videoafdeling. Man wat een held! Erg fijne winkel. Tot snel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pien1946 29-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
de bestelprocedure is makkelijk. Je kunt artikelen reserveren en dan in de winkel gaan kijken of ze aan je verwachtingen voldoen, vooruit betalen is dan niet nodig.

Service
de winkel is goed bereikbaar voor vragen. Antwoord komt snel. Levertijd van online bestelde goederen is zoals beloofd, alles komt keurig in orde.

Assortiment
het assortiment is zeer uitgebreid en er is voor elke beurs wel een goed product te vinden.

Aanbeveling
Goede service, ruim assortiment, professioneel advies.

Extra toelichting
De website is overzichtelijk en duidelijk, ik kan er alles vinden wat ik zoek. De fysieke winkel is goed bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid. In de winkel is duidelijk aangegeven hoe alles werkt, kom je alleen een bestelling afhalen, of wil je advies. De medewerkers nemen alle tijd om je goed uitleg te geven bij je eventuele aankoop. Ze helpen je met het maken van de juiste keuze door je te wijzen op mogelijke voor- en nadelen van de artikelen waartussen je probeert te kiezen. Bijna elk apparaat of accessoire is op voorraad en je kunt het goed bekijken voordat je besluit over te gaan tot aankoop. Het online reserveren van artikelen die je dan persoonlijk in de winkel kunt gaan afhalen vind ik een prettige manier van aankopen doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lolke1 29-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is makkelijk te bereiken en van alle gemakken voorzien.

Service
Het personeel neemt de tijd en heeft kennis van zaken

Assortiment
Groot assortiment en gedegen advies bij de aankoop

Extra toelichting
Een winkel om terug te komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ojansonius 29-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
`Gemakkelijk te bereiken, goed parkeren, en mooie winkel

Service
Snel en goed geholpen. Menb neemt alle tijd voor je en informeert je prima

Assortiment
Te veel om alles te bekijken. Geweldig assortiment. Video camera's assortiment wat magertjes.

Aanbeveling
Prima service

Extra toelichting
Goede wijn behoeft geen krans.........

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sephra 28-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
De B&W Outdoor Case bleek net te krap voor het doel waarvoor ik hem kocht.
Omdat ik de verpakking al had weggegooid heb toch maar even gemaild of ruilen nog kon.
Ondanks de officiële voorwaarden was dat geen probleem. Thanks!

Aanbeveling
Snelle levering en goede service.

Extra toelichting
Snelle levering en goede service.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Jan Domburg 28-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prachtige en duidelijke website

Service
Vriendelijk en behulpzaam nemen de tijd voor je. Afspraken komen ze na

Assortiment
Heel gevarieerde keuze en duidelijke omschrijving van de producten

Aanbeveling
Zeer vertrouwd en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arla 28-10-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles staat goed omschreven

Service
mail gestuurd en direct antwoord

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment maar ben alleen voor mijn telefoon gegaan

Aanbeveling
ja correct geholpen

Extra toelichting
Cameranu.nl is een betrouwbare internetsite en als je in de winkel komt zeer vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews