cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23834 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2249 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A.Nonhebel 22-03-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Als ze iets niet hebben, dan denken de mensen met je mee en geven goede adviezen.

Service
ik had iets verkeerds besteld en via telefonisch contact werd mij precies en op zeer vriendelijke wijze verteld hoe ik alles moest afhandelen

Assortiment
Groot!!!!

Aanbeveling
Wij raden iedereen al aan om bij jullie je aankopen te doen, via internet, maar ook in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gryt 22-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
On-line bestellen!

Service
Binnen twee dagen in huis!

Extra toelichting
De on-line bestelling en betaling was eenvoudig en de kadobonnen werden snel en goed verpakt verstuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kirefotografie 22-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie duidelijke website. Ook telefonische vragen worden keurig beantwoord.

Service
Snel vakkundig en accuraat bij vragen en problemen. Toen ik eens snel voor een shoot een achtergrondrol nodig had bleek het geen enkel probleem om het op tijd op locatie af te leveren per courier. Top

Assortiment
Ruim voldoende en goed te vinden op de site.

Aanbeveling
Ik zou hem een ieder aanbevelen.

Extra toelichting
Gewoon een retegoede winkel met ter zake kundig personeel....zeer flexibel en gepassioneerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kerntje 22-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk, overzichtelijk en goed te vinden.

Service
Per ongeluk bestelling verwijderd halverwege betalingsproces, netjes mail ontvangen met mogelijkheid tot correctie. Mail netjes en snel beantwoord gekregen.

Assortiment
Op fotografie gebied nog niet iets niet kunnen vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brian Inostroza 22-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is makkelijk en duidelijk te vinden op de website.

Service
Alles is netjes afgehandeld zoals vermeld stond.

Assortiment
Tot op heden alles gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Fijn, overzichtelijk en makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nelmeinema 22-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Prima service, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hausmagger 22-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel online het product kunnen vinden en meteen besteld

Service
Om 22u besteld op een vrijdag en zaterdag om 12:00 was de camera lens al binnen! Top!!

Extra toelichting
Tegen een scherpe prijs het product vrijdagavond 22u online besteld en zaterdagmiddag 12u was de lens al binnen. Keurig verpakt en inclusief heerlijke snoepjes! :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny25078 22-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk om een product te bestellen. Overzichtelijke website.

Service
Geen problemen en snel in huis!

Assortiment
Veel producten te bestellen.

Aanbeveling
Een heel erg goede winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole Renne 22-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk wat er op voorraad is en een vlotte afhandeling.

Service
21uur in de avond besteld, de volgende ochtend in huis, super!!

Assortiment
Uitgebreid assortiment en goede prijzen

Aanbeveling
Zou niet weten waarom je niet zou bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick M 22-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
bestellen gaat gemakkelijk en snel, ook als je nog geen account hebt.
Duidelijke informatie op de site en in de mails.

Assortiment
heeft tot nu toe altijd wat ik zoek voor mijn camera

Aanbeveling
is meestal de goedkoopste

Extra toelichting
prima webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny Halfweeg 21-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene1960 21-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
De dag erna de bestelling al gekregen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annemiek22 21-03-2014

Algemene score

7,5

Gemak
Ene dag besteld andere dag in huis

Extra toelichting
Mijn bestelling was snel naar wens afgeleverd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Esther Zaal - Bartels 21-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site

Service
Ik had een vraag over een product, kreeg snel een net en duidelijk antwoord.
Super snelle levering

Assortiment
Alles wat ik nodig had hier kunnen vinden

Extra toelichting
Een zeer tevrede klant, als ik weer wat nodig heb ga ik zeker weer naar cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco RaamklA 21-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snel op de site gevonden wat ik nodig had. Snel verstuurd en goed verpakt. Nu genieten van de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egbert 1941 21-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en zeer snel

Aanbeveling
Snelle, adequate afhandeling.
Keurig verpakt.

Extra toelichting
Dit website adres is echt aan te bevelen. De bestelling en levering verliep zeer snel en soepel.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

rolf smeets 21-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Extra toelichting
Nikon ML-L3

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

w bouma 21-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke instructie

Service
snelle levering

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
super snel geregeld
goede communicatie

Extra toelichting
niks geen moeilijk gedoe, duidelijke taal, super snelle levering! Heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferry Schippers 21-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Site leidt direct naar het betreffende product en met weinig clicks kun je al meteen bestellen.
Ik zou graag nog meer, relevante productcombinaties zien.

Service
Snelle levering en afhandeling.

Assortiment
Groot assortiment met veel verschillende producten.

Aanbeveling
Het is niet een dermate onbekende winkel, na wat googelen of zoeken op kieskeurig wordt deze site al snel getoond.

Extra toelichting
Al met al prima winkel, met een snelle levering en breed assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aart59 21-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke webside, heldere en correcte informatie, eenvoudig bestelproces

Service
Goede communicatie en dito afhandeling. Levering zoals afgesproken

Assortiment
Bestelling betrof een product dat door andere grotere maar ook kleinere webshops niet werd aangeboden. De door Cameranu.nl gehanteerde prijs was desondanks zeer redelijk

Aanbeveling
Goede producten, vlotte probleemloze levering.

Extra toelichting
Cameranu.nl biedt goede producten tegen redelijke prijzen. Bestel- en leveringsproces is exact zoals op de website beschreven. Degelijke zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linda van Rhijn 21-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer te vrede over de snelle service, assortiment en afhandeling. Alles was keurig in orde zoals het hoort!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jannekevanhurck 21-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen

Service
Had een retourzending en werd keurig op de hoogte gehouden via een mailtje.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zie bovenstaand

Extra toelichting
Heb hier voor het eerst iets gekocht en dat zal ik zeker vaker doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sil87 20-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ik heb het product helaas moeten retourneren omdat ze mij een andere tas hadden gestuurd dan dat ik besteld had. De tas die ik besteld had, was via de leverancier helaas niet meer leverbaar. Ik baalde hier ontzettend van. Gelukkig deed de klantenservice niet moeilijk en heb ik inmiddels het volledig aankoopbedrag plus de verzendkosten terug gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

robinsanderse 20-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
strakke website met makkelijke navigatie

Service
om 23:00 uur besteld en de volgende dag in huis

Assortiment
Ruim voldoende!

Aanbeveling
In grote mate aanbevelenswaardig voor alle fotografie liefhebbers

Extra toelichting
Super winkel met mooie assortiment, leuke acties en lage prijzen met snelle service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pascal van Timmeren 20-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was makkelijk om mijn bestelling te zoeken en te bestellen bij Cameranu.nl

Service
Hele goede service. Eind van de avond had ik mijn bestelling geplaatst en de volgende dag zelfs al geleverd en dat noem ik pas een goede service!!!

Assortiment
Prima assortiment niks mis mee

Aanbeveling
Als iemand een product zoekt die in deze winkel te koop is,dan zal ik dat zeker aanraden aan iemand anders om hier eens een kijkje te gaan nemen.

Extra toelichting
Snelle levering goede service dus een dikke 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andco 20-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
top webwinkel super snelle verzending ,super groot assortiment, en zeer goede prijzen ,zo niet de goedkoopste van Nederland!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Liesker 20-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bestellingen worden zeer snel verwerkt. Bovendien kun je alles volgen via internet. Waar en wanneer wat gebeurd. Dat is erg fijn!

Service
Je krijgt van elke stap in het proces een email met benodigde informatie.

Assortiment
Prima breed en diep assortiment.

Aanbeveling
Top geregeld.

Extra toelichting
Zou het niet nog mooier zijn als alle gebruikers na een maand hun bevindingen met de gekochte artikelen ook zouden melden? Dan heb je als potentiële koper nog meer redenen om hier te slagen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Versteeg 20-03-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Prima winkel en prettige relaxte sfeer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicky1967 20-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Camera in winkel gekocht Winkel is gemakkelijk te bereiken. Voldoende parkeerruimte aanwezig.

Service
Service is perfect. Medewerkers hebben na keuze en onderzoek camera de resterende vragen perfect beantwoord. Ze hebben me ook op betere alternatieven gewezen.

Aanbeveling
Prima winkel, keuze en service. Winkel is mij via mond op mond reclame aangeraden en ik zou hem zeker bij iemand anders aanbevelen.

Extra toelichting
Kan nauwelijks beter. Ik heb in de winkel een hoop producten voor mijn verlanglijstje gezien. Ik heb alleen beschermlaagje voor toutchscreen niet op website gevonden, maar medewerker heeft mij de hyperlink gemaild.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hatti52 20-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Besteld in de ochtend en de volgende dag in huis. Makkelijker kan toch bijna niet!

Assortiment
Als ik iets nodig heb op gebied van fotografie, zij hebben het in huis.

Aanbeveling
Mijn ervaring met deze webshop is prima. Goed en uitgebreid assortiment en snelle levering. En uiteraard scherpe prijzen :-)

Extra toelichting
Snelle levering tegen scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Blackvelvet 20-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, gemakkelijk te navigeren en eenvoudig te vinden wat je zoekt.

Service
Geweldig hoe je snel via e-mails op de hoogte wordt gehouden van iedere stap tussen bestellen en ontvangen.

Assortiment
Bij CameraNu.nl hebben ze heel veel keus voor hele scherpe prijzen.

Aanbeveling
Ik zou CameraNu.nl aan iedereen willen aanbevelen.

Extra toelichting
Een hele fijne webshop waar ik graag koop. Ze doen wat ze beloven en houden je van elke stap op de hoogte. Deze winkel is een verademing en ik hoop dat ze nog in lengte van dagen blijven bestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v.Klaveren 20-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product gemakkelijk te vinden op website.

Service
vandaag besteld voor 23.59 uur morgen in huis word waargemaakt.

Assortiment
Ik heb nog niet vel besteld via camera.nu maar zover als ik op de site kan zien is het arsortimentredelijk compleet.

Aanbeveling
Website goed, service goed en een redelijk goed assortiment.
Ik heb nog geen aanspraak gemaakt op evt. service of garantie, dus hoe hier mee omgegaan word weet ik nog niet.

Extra toelichting
Tevreden over de hele transactie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karl Veneman 19-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig om via de webshop te bestellen, veel informatie aanwezig op de site

Service
Na telefonisch informatie te hebben ingewonnen rond 21.00 uur een videocamera besteld en de volgende dag rond 14.00 uur de bestelling in huis

Assortiment
Alles aanwezig voor de foto liefhebber, zowel voor de amateur, gevorderde amateur als professional

Aanbeveling
Kennis en kunde en marktconforme prijzen

Extra toelichting
Winkel personeel is klantgericht en kennis van zaken, naast de prima webshop een hele leuke en gezellige winkel om gewoon te bezoeken zonder dat je wat wil / moet kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanW1967 19-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.A.E. van Hoof 19-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
naar dit statief heb ik jaren gezocht,ik ben namelijk invalide ben en mij verplaats op een scootmobiel,en maar een hand beschikbaar heb monteer ik dit klem statief op het stuur zodat ik de gehele camera zeer goed kan bedienen

Service
sávonds besteld,dezelfde avond een telefoontje wanneer zij het product ,de andere dag konden bezorgen,mij dank voor deze service

Assortiment
god overzicht en bijna alles aanwezich

Aanbeveling
het assortiment en de waanzinige snelheid van leveren

Extra toelichting
wat ik nu heb meegemaakt,super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van Smaalen 19-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is zeer overzichtelijk en het bestellen gaat gemakkelijk.
De gegevens van de producten staan duidelijk omschreven.

Service
De enige service waar ik gebruikt van gemaakt hebt is de bestelservice. Dit loopt bijzonder soepel en je wordt via mail mail goed op de hoogte gehouden wat de status van de verzending is. Ook als het afleveradres anders is dan het factuur adres.

Assortiment
Ik heb maar op 1 artikel gezocht, maar zag toch wel dat het assortiment knap groot is.

Aanbeveling
Duidelijke site met veel bestel gemak.

Extra toelichting
Mijn ervaring is zeer goed, en als ik in de toekomst weer iets op camera gebied nodig heb, zal ik zeker de website bezoeken en kijken of het in het assortiment zit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Leenhouts 19-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk online bestellen

Service
de volgende dag in huis

Assortiment
zeer ruim!

Aanbeveling
vriendelijke en proffesionele zaak

Extra toelichting
ik had slechts een achterste lensdop nodig en werd telefonisch vriendelijke en deskundig geholpen, waarna ik het artikel online besteld heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P van Hal 19-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Prima site, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dora29 19-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ontzettend vriendelijke, snelle, geduldige medewerkers. Mijn camera was kapot, deze voor reparatie opgestuurd. Bleek niet meer gerepareerd te kunnen worden. Niet alleen hield CameraNu mij heel goed op de hoogte van alle ontwikkelingen, ook kreeg ik een passend alternatief aangeboden voor de camera die ik had, ook werd deze heel snel bezorgd. Erg tevreden over de afhandeling.

Assortiment
Assortiment is up-to-date.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering en afhandeling reparatieverzoeken, goede producten, vriendelijke medewerkers, goede prijzen. Zeer tevreden over CameraNu.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

koperke 19-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke website, artikel snel gevonden

Service
het artikel was de volgende dag al aangekomen, zee efficient dus

Assortiment
ruim voldoende keuze

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
het was een prettige, snelle manier van zakendoen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald van Giessen 19-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Makkelijk het bedoelde artikel vinden, bestellen en betalen. Maar dat verwacht ik ook en zie ik steeds meer bij webwinkels gelukkig.

Assortiment
Kan breder rondom gezocht artikel.Hetaangeven van alternatievenzouook zeer behulpzaam zijn.

Aanbeveling
Hangt af van verkrijgbaarheid van artikelen rondom hetzelfde doel.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

kees71 19-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Maakelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Duidelijk en overzichtelijk

Aanbeveling
Waarom niet?!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene95 19-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Het was allemaal supersnel snel en gemakkelijk gegaan. Het product dat ik heb gekocht was in perfecte staat en goed verpakt. Ik raad deze winkel echt aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brnsk1 18-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Iets besteld wat mij toch niet zo beviel en kreeg na terugsturen binnen een paar dagen mijn geld terug.

Extra toelichting
Een aantal onderdelen van Lanparte voor een camera-rig aangeschaft. Twee "basic" handgrepen waren mij iets te basic en deze heb ik teruggestuurd. Binnen een paar dagen mijn geld terug ontvangen. Inmiddels een Lanparte Universal Grip 02 ervoor in de plaats aangeschaft. De rig bevalt tot nu toe zeer goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

angela29 18-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is erg ovetzichtelijk en het is gemakkelijk om jet product wat je zoeky te vinden.

Service
De sevice is zeer goed. ik had mijn product om 21:00 savonfs besyeld en de volgende dag voor 13:00 was het albij mij in huis.

Assortiment
Bij cametanu is er voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Aan deze winkel is alles goed. Ik jeb geen op of aanmerkingen. Daarom is het zeker een aanrader voor iedereen die een camera oid wil kopen.

Extra toelichting
Ik heb al een aantal zeer positieve ervaringen met cameranu.nl Mijn vrienden en kennissen delen ook deze ervaring. Vandaar dat cameranu een uitstekende beoordeling verdient.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margareth1940 18-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kan thuis op het gemak uitzoeken wat voor mij geschikt is en wat me bevalt

Service
Via de mail en telefonisch om advies gevraagd.
Dit is heel duidelijk en vriendelijk uitgelegd, ben zeer tevreden!!

Assortiment
Het aanbod is zo groot, heb eerst het merk uitgezocht daarna waar ik het beste gevoel bij had.

Aanbeveling
Omdat hij:
groot gesorteerd is
Heel vriendelijke behandeling
zeer snelle toezending
ik het thuis op de stoel en in de warme kamer kan kopen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Peters 18-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Jammer genoeg moest ik iets net de dag erna hebben en heb daarom extra gekeken of het op voorraad was en dezelfde dag verzonden zou worden. Ondanks dat ik direct 's middags per CC betaald heb werd toch pas een dag later verzonden waardoor post nl net op een dag dat niemand thuis was voor de deur stond. Ik kreeg mijn statief dus pas 2 dagen later.
Een minpuntje bij verder een perfecte webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jamie de ier 18-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site van camera.nu ervaar ik als duidelijk en overzichtelijk, waardoor het kiezen en bestellen van producten heel gemakkelijk verloopt.

Service
Verzending gaat binnen de afgesproken termijn (indien op voorraad). Ruilen of retournering is geen probleem.

Assortiment
Een hele fijne speciaalzaak op het gebied van foto/video en alles wat daar mee samenhangt. Ik slaag hier regelmatig.

Aanbeveling
Een fijne (online) speciaalzaak die gematigde prijzen hanteert.

Extra toelichting
Zowel de webwinkel als de fysieke winkel maken op mij een prettige en duidelijke indruk. Prima persoonlijk advies !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tdullemond 18-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul Bunde 18-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website en eenvoudig bestellen

Service
Vlotte communicatie en supersnelle, uiterst correcte levering

Assortiment
Grote keuze in mijn geval in printers

Aanbeveling
Niets dan lof, daarom bestelde ik al eerder bij Camera Nu.

Extra toelichting
Werkelijk alles is goed, van de website, tot het bestellen, de snelheid, de respons en de aflevering. En last but not least, de prijzen zijn heel concurrerend. Is voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews