cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43597 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

dotje-x 12-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site. Snelle levering (vandaag besteld, morgen in huis) mits PostNL meewerkt natuurlijk.

Service
Goede service met DOA. Alles wordt goed geregeld.

Assortiment
Groot assortiment. Helaas was het artikel (star-filter 6-point) wat ik graag wilde hebben uitverkocht, (Nu nog steeds na 2 weken)en heb ik een 4-point moeten kopen, omdat dit een verjaardagscadeau was en het toch op tijd wilde geven.

Aanbeveling
Snelle levering, goede kwaliteit van producten, goede service.

Extra toelichting
Normaal gesproken ben ik niet zo van de reviews geven. Als een winkel goed is, verkoopt het toch wel, daar hebben ze mijn mening niet bij nodig, maar bij deze webwinkel vind ik toch dat ze een review hebben verdiend. De reden hiervoor is dat de service gewoon uitermate geweldig is. Zoals ik al zei, was het een verjaardagscadeau en toen diegene het cadeau uitpakte was het kapot. Heel jammer, vooral omdat je binnen 48 uur moet melden als het product niet heel aangekomen is. Helaas was mij dit niet gelukt, vanwege de verjaardag. Toen heb ik de servicedesk gemaild en kreeg bijna direct antwoord, wat ik hiervoor moest doen. Ik kon de filter gewoon opsturen (op hun kosten), ookal was ik een beetje te laat met het product DOA melden. Toen ik net de filter naar het postkantoor wilde brengen, kreeg ik een e-mail dat dit niet nodig was, dat ze mij gewoon een nieuw filter zouden opsturen. Deze zou dezelfde dag verstuurd worden. Helaas is dit niet gebeurd, maar de dag erna omdat er iets mis was gegaan met de verzending. (Hier kreeg ik ook weer netjes een e-mail van). Ze stellen je echt goed op de hoogte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralph Nikon AW110 12-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zoeken, bestellen, betalen en de volgende dag in huis. Makkelijk via de mail je bestelling volgen.

Service
Op vrijdag rond 1900 mijn camera besteld en toch gewoon zaterdag binnen.

Assortiment
Genoeg bij te kopen maar geen overkill

Aanbeveling
Goedkoopste wwbwinkel voor mijn camera en de levering is zoals afgesproken.

Extra toelichting
Zowel online als in de winkel op Urk word je prima en duidelijk geïnformeerd. Ik heb op vrijdag avond na lang zoeken en vergelijken mijn camera via cameraNU.nl gekocht en kon er gelijk de volgende dag mee aan de gang.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jong70 12-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Toegankelijke website, overzichtelijke bestelprocedure

Service
Ik had een vraag over een product. De reactie was snel en het advies was servicegericht.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Bovendien snelle en correcte levering

Extra toelichting
Ben het product nog vollop aan het uittesten. Eerste indruk is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lars1994 12-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
's avonds om 22.15 uur besteld, volgende ochtend al in huis. Netjes en degelijk verpakt. Komen hier vast nog eens terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brunel39 12-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed overzicht

Service
goede uitleg

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
vriendelijk personeel neemt de tijd voor je

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden over cameranu.nl en kan met mijn vragen altijd terecht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam 0210 12-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website , die ik. Oorden niet kende, was duidelijk en volledig.

Service
Een snelle en correcte afhandeling:ik had binnen24uur mijn toestel al in huis:TOP

Assortiment
Voldoende keus op de website en hier en daar concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Prettige manier van kopen! Zeker een aanrader!

Extra toelichting
Voor deze aankoop kende ik de site niet, maar ben tevreden over assortiment, snelle correcte afhandeling,om bovengenoemde redenen. Aanbeveling voor andere adspirant-kopers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pengvos 12-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik heb eerst tel.geinformeerd of art voorradig was. Werd vriendelijk te woord gestaan door vr.employee.
Heb art.verv.besteld op site en ontving onmiddelijk antwoord van bevestiging. Na vooruitbetaling via bankoverschrijving heb ik de voortgang van de verzending via internet kunnen volgen.Eea is mij goed bevallen en is voor herhaling vatbaar

Service
Vlot en geen addertjes onder het gras.

Assortiment
Ben nog niet in de winkel geweest maar ben wel onderde indruk over wat ik zie op de website

Aanbeveling
Door goede afhandeling bestelling zal ik zeker kennissen aanraden eens bij uw bedrijf te rade tegaan

Extra toelichting
Over het algemeen doe ik niet aan beoordelingen van bedrijven.In dit geval maak ik een uitzondering omdat mijn bestelling uitstekend is uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gluco 12-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Opzoeken, bekijken, bestellen, betalen . Alles gaat zeer gemakkelijk. Als veel meer besteld daar, altijd prima in orde

Service
Ooit al eens een lens voor service opgestuurd.
Prima verzorgd.

Assortiment
Te veel om op te noemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter3210 12-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerhard Steenhuis 11-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ruime keuze en goed onderverdeeld in diverse groepen

Service
alleen ervaring met de webshop, wel fijn dat bij bestellingen boven de €100 de zending aangetekend én gratis wordt verstuurd

Assortiment
zeer ruim, niet alleen de "grote" merken, maar ook voldoende keuze uit alternatieven

Aanbeveling
de website komt duidelijk en vertrouwd over en de bestelling werd netjes binnen het tijdframe geleverd. geen ervaring met de fysieke winkel, maar verwacht dat die op hetzelfde niveau of hoger zit dan de webwinkel

Extra toelichting
was de eerste keer dat ik er bestelde, maar het was prettig winkelen met een ruime keuze en prettig geprijsd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Geert Tegelen 11-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk via de website te bestellen.
Voldoende keuze om te betalen.

Service
Snelle levering na het ontvangen van het geld.
Direct bericht ontvangen

Assortiment
voor alles wat een amateurfotograaf nodig heeft
kan hij via de website van Cameranu bestellen

Extra toelichting
een enkel puntje van verbetering ! Er is een instructie bij in het chinees en in het engels,het zou prettig zijn als jullie er een vertaling in het nederlands bij deden. (als service naar de klant )Niet iedereen kan engels, laat staan chinees.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim165 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De zoekfunctie werkt prima.

Extra toelichting
Heel groot assortiment en zeer snelle levering. Mijn ervaring is dat ik voor 17:00 uur besteld heb en de volgende dag werd er geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cdfk 11-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Gewoon, perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

djores 11-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ondanks de storing van de ING ideal-betaling toch mijn product snel in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RM90 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Super geregeld, volgende dag in huis en de tas die ik besteld had kostte me de helft minder dan bij bol.com

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce_u 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Erg goed, had perongelijk een dubbele bestelling gedaan en zij stuurde mij een persoonlijke mail met erin dat ze de foute bestelling hebben geannuleerd zodat de bestelling die goed was gegaan moeiteloos door kon gaan met verzenden

Aanbeveling
Het is een winkel met een top service, had mijn bestelling de volgende dag thuis. Ook was het pakketje voorzien van een extra doos en bolletjes plastic, dus goed beschermt.

Extra toelichting
ik ben zeer te vrezen over deze webwinkel. Als je vragen hebt dan krijg je snel een reactie terug. Nette service en ik zou zeker terug komen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Savelsberg 11-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
als product niet werkt dan geen probleem met retour

Service
snel

Assortiment
teveel om op te noemen

Aanbeveling
zie omschrijving bovemstaand

Extra toelichting
oke prima goede service enz

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

javelin but now the original 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vanachter mijn pc

Service
Binnen een dag geleverd!

Assortiment
Eigenlijk hebben ze alles wat ik zoek

Aanbeveling
Tot nu iedere transactie perfect verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem van Cooten 11-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooie overzichtlijke website.

Service
Bij online bestelling krijg je gelijk bericht, is het product op voorraad, betaling, en verzending enz. Erg netjes geregeld.

Assortiment
Voor mij is het assortiment ruim voldoende.

Aanbeveling
Ruim assortiment, overzichtelijke website, en goede afhandeling van aankopen.

Extra toelichting
Al veel bestellingen gedaan via internet maar Camernu.nl steekt van A tot Z met vlag en wimpel overal boven uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heijmans123 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan nog tot laat bestellen en hebt het de volgende dag al in huis.

Service
Doen niet moeilijk over retourneren, hele goeie service, mails worden goed beantwoord.

Assortiment
Ze hebben alles en vaak net iets scherpere prijs dan de concurrenten.

Extra toelichting
Ik kocht online een occasion camera, en het was geen enkel probleem om deze te retourneren. Zo kun je met een gerust hart bestellen, omdat je weet dat als het niet is wat je zocht je het gewoon terug kan sturen. De service is supersnel en supergoed. Meteen bericht dat je pakket is aangekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benniebv 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het gemak van de site en bestelprocedure

Service
snelle levering zoals beloofd

Assortiment
overzichtelijk.

Aanbeveling
doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wout Bo 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Uitzonderlijk prettig. Je weet iedere stap van de bestelling waar je aan toe bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erna65 11-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten goed te vinden, en ook de lijst van accessoires is snel egvonden

Assortiment
Heel veel keuze en goede beschrijvingen en illustraties (foto's)

Aanbeveling
Prijs-kwaliteit-service is top. Wij hebben al meerdere keren een aankoop gedaan bij cameranu.nl

Extra toelichting
Prijs-kwaliteit-service is top. Wij hebben al meerdere keren een aankoop gedaan bij cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kita0010 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via de website kon ik mijn keuze snel maken en voor de beste prijs kiezen.

Service
Ik ontving direct een bevestigingsmail en de datum waarop verzending zou plaatsvinden

Assortiment
Ik kon de gezochte lens direct vinden

Extra toelichting
Nog nooit zo snel en goedkoop een lens gekocht en ontvangen. Ik zal dit zeker vaker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Enkhuizen 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site met goede zoek functie.

Service
Goed, klantvriendelijk personeel met veel kennis. Goede mogelijkheden om camera's uit te proberen. Enige minpunt is de 2% extra bij creditcard betaling. Probleempje met een lens die elders gekocht was werd zeer goed opgelost.

Assortiment
Alles wat ik nodig had was op voorraad. Mooie erg uitgebreide mogelijkheid om heel veel camera's te proberen.

Aanbeveling
CameraNu is aanzienlijk klantvriendelijker dan andere winkels en daarbij is het kennisniveau van het personeel en de service- afdeling dik voor elkaar.

Extra toelichting
De winkel in Urk is prima te bereiken. Een zeer groot assortiment met goed personeel en een zeer klantvriendelijke service afdeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Artsenco 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden met voldoende informatie over het product

Service
Snelle en accurate levering

Assortiment
Wist welk product ik wilde en daar ging ik voor

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Ik wist welke I=Mac ik wilde, ging voor een scherpe prijs , maar ook voor betrouwbaarheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

eleveld1 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen67 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via tweakers op de site van cameranu.nl uit gekomen voor een Canon Powershot A2500. Mede door de goede recensies hier gaan kijken in plaats van de allergoedkoopste winkel uit te zoeken.

Service
Omdat ik nog wat vragen had, heb ik eerst gebeld. Mijn vragen werden keurig en duidelijk beantwoord. Zeker ook door deze prettige behandeling de camera hier gekocht.

Assortiment
Ondanks dat ik naar een specifieke camera zocht, toch even rond gekeken in het assortiment. Ik kan niet anders zeggen dan dat dat prima in orde is.

Aanbeveling
Goed assortiment, duidelijke antwoorden. Al met al een goed gevoel om hier te bestellen.

Extra toelichting
Er waren winkels die de camera iets goedkoper aanboden, maar mede door de betere recensies van cameranu.nl eerst hier gaan informeren. Door de goede communicatie hier de camera gekocht. Geen moment spijt van gehad, snel en keurig geleverd! Aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huitema hendrik 10-02-2014

Algemene score

8,2

Gemak
alles gaat stap voor stap je hoeft niet bang te zijn dat je iets fout doet

Service
ik had opmerkingen gemaakt tijdens bestelprocedure betreft leveringsdatum, vlot had ik een reactie terug op mijn opmerking

Assortiment
voor de bekendste merken is er volop keus

Aanbeveling
goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jannie 77 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
de site was overzichtelijk en makkelijk te gebruiken

Service
Door een storing in het laatste stuk van de bestelling werd het product 2 x besteld. Een mailtje en de dubbele bestelling werd terug gedraaid zonder problemen.

Assortiment
Er is een keuze uit een zeer uitgebreid assortiment. Met een zeer scherpe concurrerende prijs.

Aanbeveling
Goede service en snelle levering van het juiste product is een prettige ervaring.

Extra toelichting
Een prettige web winkel met een zeer goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joca 30 10-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keuze,en bestel mogelijkheden.
Je hoeft de deur niet uit.

Service
Op iedere technische vraag via mail of telefoon telkens vlot antwoord.
Ik heb de winkel bezocht, vriendelijk personeelen hebben kennis van hun producten.

Assortiment
Vindt steeds wat ik zoek, keuze genoeg.

Aanbeveling
reeds vele keren bestelde ik in volle vertrouwen online, telkens opnieuw loopt de afhandeling en levering heel vlot. Perfect

Extra toelichting
Heb geen negatieve ervaringen. erstelling onder waarborg verliep vlot. Ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan uit Melick 10-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goede overzichtelijke site en zeer sterke prijzen.!

Assortiment
zeer uitgebreid in vele merken

Aanbeveling
Ik raad mensen aan om als laatste op de site van CameraNu te kijken, dan pas zie je het verschil.!!

Extra toelichting
Als je het hier niet vindt dan vind je het nergens !! en spectaculaire prijzen, Top.!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fabtje 10-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijk. Bij de keuze van product, heb je meteen ook de keuze uit gecombineerde pakketten waarbij je bijv. printer direct kunt kopen met inkt, aan een voordeligere prijs dan afzonderlijk te kopen.

Service
Geen gebruik moeten maken van service na verkoop. Gekochte artikel was keurig ingepakt. Levering was gratis (boven 100 euro). Levering de volgende werkdag!

Aanbeveling
Bestelling en levering verliep vlekkeloos! En scherp geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jw hoekstra 10-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel besteld en op voorraad

Service
binnen 1dag geleverd

Assortiment
genoeg op voorraad en netjes verstuurd

Extra toelichting
ik zou iedereen deze winkel adviseren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

timmermans87 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

woutersierdsma 10-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online prima keuze, vergelijk en bestel mogelijkheden

Service
Telefonische service prima, levering binnen 24 uur

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Scherpe prijsstelling, prima service en snel geleverd.

Extra toelichting
Prima shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nanderdewijk10 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zo besteld, zo binnen. Beter kan niet. Overzichtelijke site en de specificaties en reviews zijn makkelijk te vinden op de site.

Service
Snelle en duidelijke service. Volgende dag in huis.

Assortiment
Breed assortiment, veel keuze, goed vergelijkingsmateriaal.

Aanbeveling
Kan eigenlijk niet veel beter dan dit..

Extra toelichting
Prima service, snelle levering, veel variatie en keuze. Overzichtelijke site en prima prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MrJames 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik heb al vaker gekocht via CameraNu.nk, iedere keer wordt ik goed voorgelicht en ben ik blij met mijn aanschaf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 243 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kon het artikel makkelijk vinden

Service
Snel in huis

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tomeek 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website met bundelaanbiedingen zit goed in elkaar + technische info en relevante reviews.

Service
Tijdige info over verzending; verpakking product + deze aftersales enquete.

Assortiment
Genoeg keus bij het kiezen van deze eenvoudige camera voor kids.

Aanbeveling
Heb al eerder goede ervaringen gehad met aanschaf spiegelreflex.

Extra toelichting
Goede informatie + goede afhandeling bestelling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martha03 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewenste informatie gemakkelijk te vinden

Service
Duidelijk wanneer geleverd gaat worden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap van Visvliet 10-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Netjes de volgende dag na mijn bestelling per post thuisbezorgd

Assortiment
Heb een bestelling gedaan voor een videocamera die enkel bij deze firma voorradig was

Aanbeveling
Maken waar wat ze je beloven op hun site en een groot assortiment kwaliteitsproducten tegen een zeer concurrerende prijs

Extra toelichting
Zie mijn vorige opmerkingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick1998 10-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Als je op de website bent kan je gemakkelijk kiezen tussen het assortiment.

Service
Iedere keer als ik iets bestelt heb was de levering op tijd en goed.

Assortiment
Omdat ik nog maar 15 jaar oud ben, mijn budget niet zo hoog is en van fotograferen houd, kan ik kiezen uit een groot assortiment in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Groot assortiment, overzichtelijke site, zeer goede service en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlou Ewalds 09-02-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
CameraNu heeft een duidelijke website, de producten die ik zocht had ik snel gevonden en de informatie daarover was erg goed, de bestelling ging ook vlug en was duidelijk.

Service
De winkel is goed bereikbaar, er werken professionals, die zo'n goede tekst en uitleg overal over geven dat ik geen moment over mijn aankoop twijfel en zeer tevreden er weer zou kopen. De levering is snel, met vanaf €100,00 gratis verzenden in NL, B en D, behalve als het onder rembours is en retourneren is ook makkelijk en snel geregeld.

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment, echter een product van een bepaald merk welk mijn zoon wilde hebben, hebben ze helaas niet in huis. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed elders soms wat goedkoper, echter moet dan vaak wel verzendkosten betaald worden.

Aanbeveling
Men wordt met zoveel geduld en professionaliteit geholpen, ook telefonisch en in de drukbezochte zaak, over alles geven ze zo'n goede uitgebreide uitleg en de keuze is zo uitgebreid, dat ik iedereen die mij vraagt of ik een goede fotozaak weet ze zelfs erheen zou brengen.

Extra toelichting
Ik ben ook in de zaak zelf geweest en heb zelden met zoveel plezier en enthousiasme iemand horen praten over en uitleg gekregen over alles van camera's tot toebehoren. Daarna, zonder enige opdringerigheid en met veel geduld laten ze een cliënt, die niet al precies van te voren weet welke camera of tas of statief enzovoorts hij/zij zou willen kopen, rustig een eventuele aankoop uitzoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton Slotman 09-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke uitleg van alle producten op de site
Ook gemakkelijk te lezen voor iemand die niet zo handig is met internet zoals ik zelf

Service
direct uitleg over de bestelling en over de aflevering van het product wat besteld is Ik ervaar dit als erg prettig

Assortiment
heb in een oogopslag het assortiment gezien wat mij overkomt als overzichtelijk en ruim voldoende

Aanbeveling
Alles zeer correct dus volgens mij erg klant vriendelijk

Extra toelichting
Zie hier boven mijn motivatie Kan niet anders zeggen ZEER goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred van der Star 09-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewenste product was makkelijk op de site te vinden met duidelijke beschrijving, specificaties en advies.

Assortiment
Ruime en duidelijke keuze aan producten.

Aanbeveling
Gemak, keuze aan producten en gunstige prijzen.

Extra toelichting
Prettig "winkelen".

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Corinne51 09-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft niet op zoek langs alle winkels, je ziet op internet welke winkel het goedkoopst is

Service
Zoals beloofd de volgende dag je bestelling binnen

Assortiment
Voor alle benodigdheden kun je terecht

Aanbeveling
Goede service, veilig en vertrouwd

Extra toelichting
was zeer tevreden met de service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard J. 09-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering, goede verpakking, goed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart1968 09-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijke site

Service
Snelle reactie bij aankoop online!

Assortiment
Relevante onderdelen op voorrad

Aanbeveling
Snelle levering van producten, je word constant op de hoogte gehouden.

Extra toelichting
Mijn Ideal werkte niet goed, maar na de aanschaf van het produkt kreeg ik alsnog de mogelijkheid om op een andere manier aan betalingsverplichtingen te voldoen. Orderstatus en factuur ontvangen binnen één dag. de volgende werkdag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

CGG 09-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Alles verliep snel en naar wens

Assortiment
Wat ik zocht (speciefieks zonnekap) zat in het assortiment en was op voorraad

Extra toelichting
De bestelling werd vlot en op prima wijze thuis afgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews