cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

henk oortgijs 23-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed bereikbaar, helder overzicht

Service
snelle reactie op vragen en opmerkingen.

Assortiment
goed gesorteerd

Extra toelichting
Betrouwbaar, goed geprijsd, vlot en accuraat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

EosM 23-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
heldere website

Service
lekker snel, vriendelijk aan de telefoon

Assortiment
lastig om het hele assortiment te beoordelen. wat ik zocht was er.

Aanbeveling
als iemand fotoapparatuur zoekt en mij advies vraagt, beveel ik jullie aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard den Rooijen 23-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een grote keuze, overal voorzien van een duidelijke omschrijving.

Service
bij vragen enorm goed bereikbaar, en mijn bestelling gedaan om 22:10uur, was de volgende dag al in huis!

Assortiment
Er is op fotografie gebied niets dat ze niet hebben

Aanbeveling
Het is mijn eerste keus als ik iets nodig heb, en zo prijs ik ze ook aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob de lugt 23-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
geweldige servoce , geen valse belofte , telefonische hulp gebaseert op waarheid en niet op verkoop

Extra toelichting
Super service , snelle handelingen , geweldige producten ...nooit tramalant met retouren en zo meer ....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.M.E. 23-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ruime keus in het assortiment, website erg gebruiksvriendelijk.

Service
Mijn bestelling was supersnel en compleet geleverd. Betaling ook netjes verwerkt

Assortiment
Ik ben geen echte kenner. Maar wat ik zocht hadden ze tegen een scherpe prijs!

Aanbeveling
Duidelijk een beter adres voor je cameraspullen dan bijvoorbeeld bol.com

Extra toelichting
Ben enorm tevreden met zowel het product als de levering en afhandeling van camera.nu. Neem nooit de moeite om een review te schrijven maar help jullie deze keer graag aan een positief oordeel op het internet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

johannes120947 22-02-2014

Algemene score

9,3

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanvW60 22-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk zoeken op de site.

Service
Erg goede nazorg, steekt met kop en schouders boven andere (web)winkels uit.

Assortiment
Ik kan zo'n beetje alles vinden wat ik nog ga kopen.

Aanbeveling
De goede service geeft vertrouwen voor toekomstige aankopen.

Extra toelichting
Het is voor het eerst dat ik bij een webwinkel zo vriendelijk ben geholpen. Ik deed iets niet goed met het gekochte statief en daarbij los gekochte videokop en ik werd daar uitermate vriendelijk mee geholpen. Een verademing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

57naam 22-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Producten zijn niet moeilijk te vinden op de site.

Service
Erg snelle levering en goedkoop !

Assortiment
Benodigde producten tot nu toe verkrijgbaar.

Aanbeveling
Goedkoop, betrouwbaar en snel.

Extra toelichting
Toevallig 2 x hetzelfde product nodig. (voor mijzelf en zoon).Besteld op verschillende sites. Niet goed gezocht de eerste keer. Camera nu is goedkoper en veel sneller qua levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.J. van Straalen 22-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eerst op website gekeken en daarna naar de winkel gegaan

Service
Prachtige winkel met geweldig personeel

Assortiment
U vraagt, zij leveren

Aanbeveling
Super winkel. Ze staan voor kwaliteit en service

Extra toelichting
Prima zaak . Geweldige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Homelabr 22-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
1. 2. 3

Service
Heel snel

Assortiment
Bijna alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teppesit 22-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snelle levering en duidelijk informatie

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

T.C. Janssen 22-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zoeken in webshop en bestellen

Service
Wordt op de hoogte gehouden van moment van verzending bestelde produkt.

Assortiment
Groot aanbod.

Aanbeveling
Zou iemand aanbevelen om eerst op de website te kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

1000ster 22-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Camera besteld en de volgende dag in huis.

Service
Fijn is dat je vanaf de bestelling tot aan de levering aan huis met mailtjes op hoogte wordt gehouden.

Extra toelichting
Ik ben heel blij met mijn camera. Bij 2 grote webshops was de camera niet meer te bestellen en was daardoor verbaasd dat jullie hem in 1 dag kon leveren. Geweldig en bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martien Hanssen 22-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Internet, hé

Service
Zeer correcte levring

Assortiment
Voldoet geheel aan mijn wensen

Aanbeveling
Wat mij bevalt kan ik dus ook zonder schroom aanbevelen

Extra toelichting
Mooi product en accurate afhandeling. Niets mis mee dus. Ik was wel even verbaasd, dat er niet standaard een geheugenkaart bij het product hoorde. Je moet de site wel erg opmerkzaam lezen om dat te constateren. Maar het klopt wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Black Adder 22-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan W.F. 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site, snel zicht op de prijzen en wijze van levering. Voorts ook te spreken over een correcte en eenvoudige betaalprocedure.

Service
Product week niet af van de verwachting; beschrijving klopt met wat je krijgt. Voorts is het zo dat de verzending ongekend snel was: de scanner had ik na ca. een halve dag al in huis!

Aanbeveling
Zeker, indien mij dit gevraagd wordt, zal ik deze (web)winkel zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ike Roetman 21-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Gewoon goed voor mekaar. Vlotte afwikkeling. Goede informatie bij afleverprocedure.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

theokersten 21-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een duidelijke site plus een groots arsortiment tegen goede prijzen

Service
zeer goeg

Assortiment
zeer groot

Aanbeveling
zeer zeker

Extra toelichting
heb voor de 2e maal besteld en de volgende dag al in huis,en op de site een zeer duidelijke beschrijving van de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert210 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
Ze hebben een groot assortiment aan cameras en toebehoren

Aanbeveling
vrienden en kennissen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ab de Haas 21-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul Camphuijzen 21-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Klik en bestel, geen lidmaatschap of iets degelijks. Gauw klaar.

Service
Razendsnelle levering

Aanbeveling
De service is prima en: 4 snoepjes erbij geleverd.

Extra toelichting
Zonder gekheid, het is te merken dat men hier zijn uiterste best doet om het de klant naar de zin te maken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Heemskerk 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is overzichtelijk, er staat goede informatie bij.

Service
De lens was zo besteld en ook erg snel geleverd! Super service.

Assortiment
Er is een heel breed assortiment artikelen. Alle objectieven die ik in de toekomst zou willen zijn hier te vinden.

Aanbeveling
Goede service en een goed assortiment. De snelle levering is zeker een plus!

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden, er is een prima product geleverd. Het product voldoet aan de verwachtingen en was snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem19 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch goed bereikbaar.

Service
Uitstekende service.

Assortiment
Eerlijkheidshalve kan ik hier niet goed over oordelen, zocht de camera die ik wilde hebben, vond hem en heb hem gekocht.

Aanbeveling
Als je een goede ervaring met een winkel of bedrijf hebt, wil je dat graag verder vertellen.

Extra toelichting
Als ik weer iets zoek op dit gebied, zal ik zeker www.cameranu.nl het eerst bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carine Belzon 21-02-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zowel online als in de winkel zelf goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvertBerendsen 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles is gemakkelijk te vinden en makkelijk te bestellen.
Het was alleen niet gelijk duidelijk hoe ik een ander afleveradres kon invoeren dan het factuuradres

Service
aangezien ik mijn leveradres wilde laten wijzigen heb ik hiervoor telefonisch contact opgenomen. De medewerker heeft mij zeer goed geholpen en de bestelde goederen zijn ruim op tijd geleverd.

Assortiment
Wat ik nodig had heb ik kunnen vinden.

Aanbeveling
Ik vind het een fijne winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F1234567890 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RLM Smeets 21-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rene douw 21-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark Budy 21-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijk overzichtelijke site

Service
bestelling snel binnen

Assortiment
groot en actueel assortiment

Aanbeveling
vaker bestellingen geplaatst, snelle en goede afhandeling

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Youp12 21-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk website en overzichtelijke winkel

Service
Goede service

Extra toelichting
Goede webwinkel en goed ingerichte winkel erg overzichtelijk. Vakkundig personeel die je voorlicht en helpt bij je aankoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hkling 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Het artikel dat ik zocht vond ik snel. De toelichting op het artikel was ruimschoots voldoende

Service
Ik had mijn mailadres verkeerd ingetypt, op een vraag naar de infodesk werd direct na het weekend gereageerd.

Aanbeveling
In hoge mate gunstige prijs snelle bezorging.

Extra toelichting
Ik kocht de transceiver set type Yongnuo RF-602N. Die doet precies wat de leverancier omschrijft. Enkele dagen na mijn aankoop komt cameranu.nl met het type Yongnuo RF-603N die is verbeterd op een aantal punten. Had ik maar even gewacht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alessandra Mignardi 20-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
I orderd five products at 22.15, the payoment went through and received immediately aknowledgement of the orders. Next morning as I got up I found an email that the orders (5 out of six, one was not available yet, which I knew) had already been shipped. And I received them perfectly at 13.30 the same day. Two days later I received also the last piece. Everything top! Thank you very much!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost Penninx 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijke, overzichtelijke site met goede informatie

Service
super snel geleverd, binnen een dag had ik de camera in huis.

Assortiment
wat ik zocht hadden ze, verder weet ik niet veel van het assortiment

Aanbeveling
snelle service en goede prijzen

Extra toelichting
snelle service en goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk GW Bakker 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je hoeft de deur er niet voor uit.

Service
Goed mailcontact over het verloop van de bestelling.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Lage prijzen.

Extra toelichting
Ik ben een poos geleden in de winkel geweest en werd daar ook goed geholpen. Bij een reparatie onder garantie ook een snelle, correcte afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gerard H 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
hoef de deur niet uit en toch een goed product geleverd krijgen

Service
Vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
Kan altijd meer ?

Aanbeveling
Goede prijs en snelle levering

Extra toelichting
Ik vond het prettig zaken doen met cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B. hilhorst 20-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site, wijst voor zich.

Service
Er wordt gedaan wat men belooft.

Assortiment
Zeer kompleet assortiment.

Extra toelichting
Men maakt waar wat men belooft.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

lanamsg 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel veel producten beschikbaar alleen niet altijd even overzichtelijk op de website. Maar verder prima!

Service
Goed gelopen door de klanten service toen ik een deel van mijn bestelling wilde annuleren. Het bedrag netjes gestort op mijn rekening zonder enkel probleem. Mijn bestelling was ook de volgende dag in huis.

Assortiment
Je kan letterlijk alles hier vinden. Ook dingen die niet heel erg populair zijn maar behoren tot niches kun je hier vinden.

Extra toelichting
Goede assortiment, goede prijzen en goede service. Voor mij de drie belangrijkste eigenschappen van een webwinkel. Je wordt vriendelijk geholpen as er iets mis is en je bestelling is snel in huis zonder problemen. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobZelf 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te vergelijken en goeie links naar onafhankelijke beoordelingen

Service
Prima - snelle reactie, gericht op oplossingen.

Assortiment
Groot assortiment en makkelijk te filteren en doorheen te bladeren

Extra toelichting
Ik heb inmiddels ongv 5000€ uitgegeven aan canon spullen bij cameraNU - zowel in de winkel als via de webshop. Wat je altijd bij zo'n webshop hebt is dat je een anonieme klant bent: of je eerste, 2de of 400ste keer daar komt. Dat is inherent aan deze outlet-constructie, al vind ik het wel een beetje jammer. Als ik cameraNU zou zijn, dan zou ik daar over nadenken en meer proberen goeie klanten te belonen voor hun klandizie. Desalniettemin, ik zou nu niet naar een andere supplier gaan, eerlijk gezegd omdat ik ervan uitga dat evt problemen (die er niet echt zijn geweest) netjes worden opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenneth Silver 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een overzichtelijke site.

Service
Ik had gebeld voor wat informatie en ik heb niets aan te merken. De persoon die me hielp maakte op mij een beleefde en rustige indruk.

Aanbeveling
Alles verliep correct, snel en eerlijk.

Extra toelichting
Het komt op mij over als een eerlijk, duidelijk en betrouwbaar bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ejl888 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima winkel, goede website lage prijs en snelle aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdinand Roossink 20-02-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Behulpzaam, met gemotiveerde mensen

Service
correcte website, de klantenservice is perfect, bijv. bij reparatie om de paar dagen een mail van de voortgang.

Assortiment
99% alles op voorraad, met goede begeleiding

Aanbeveling
Fijne winkel, je wordt geholpen door mensen, die begrip voor je situatie en waar je een beroep op kunt doen ... zeer goede voorlichting, denken mee....

Extra toelichting
De medewerkers zijn mensen met een passie, vragen worden eerlijk beantwoord Vertrouwen in Camera nu 100%. Problemen worden opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

het fietsertje 20-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke webshop met een ruim aanbod. Binnen tien seconden gevonden wat ik zocht.

Service
Snelle en correcte levering. Goede communicatie

Assortiment
Alles wat ik als amateur nodig heb is aanwezig.

Aanbeveling
Goede prijs, goede service, goed assortiment. Wat wil je nog meer?

Extra toelichting
Voor een uitstekende prijs een occasion lens aangeschaft. Compleet geleverd, de lens had als nieuw verkocht kunnen worden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ben Carmiggelt 19-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb de website als prettige "surfsite" ervaren, omdat ik van het ene artikel zoekend, bij een volgend artikel uitkwam.
Ik heb voor de 2e x een artikel bij CameraNu online gekocht omdat ik met de 1e x goede ervaringen had.
Het bestelproces is eenvoudig en ik vind het prettig om met Ideal te kunnen betalen omdat ik liever niet met een creditcard betaal.

Service
De dag voor aankoop heb ik online een vraag over het artikel gesteld, die gelijk het antwoord gaf waar ik naar zocht.
De levertijd was de dag na bestelling. Omdat ik niet thuis was werd gelijk de mogelijkheid geboden om de aflevering op een andere dag of een andere plaats te laten plaatsvinden, hetgeen ook is gebeurd.

Assortiment
Het assortiment is goed. Ik wist waar ik naar op zoek was en ben middels de zoekfunctie direct bij het artikel uitgekomen. Uiteraard heb ik ook op andere sites gekeken, maar de prijs was concurrerend. De goede ervaringen met de voorgaande keer heeft mij tot de aankoop doen besluiten.

Aanbeveling
Betrouwbare webwinkel met een snelle levertijd

Extra toelichting
Motivatie zit in voorgaande vraagstellingen, t.w. Betrouwbaar Goede betalingsmogelijkheden Snelle aflevering Bij niet thuis zijn, levering (op aangepaste wensen) de volgende dag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mourik13 19-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website, gemakkelijk betalen en snelle levering

Service
camera volgende dag in huis, snelle service dus (:

Assortiment
vele camera's om uit te kiezen, keus genoeg

Aanbeveling
Snelle levering en makkelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nili51 19-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webshop is zeer overzichtelijk .

Service
Prima service. Je ontvangt mails om je op de hoogte te houden. Van betaling tot levering

Assortiment
Volop keuze

Aanbeveling
Fijne webshop

Extra toelichting
Al verschillende dingen gekocht via cameranu.nl en altijd snel in huis. Prima service, zeer fijne webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob de Meester 19-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Ben zeer tevreden !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jannekemk 19-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is duidelijk en er is veel keuze.

Service
Je wordt op de hoogte gehouden van de bestelling en deze wordt ook snel bezorgd.

Assortiment
Er is veel keus en er is ook uitgebreide productinfo.

Aanbeveling
Om bovenstaande redenen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siny1 19-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mijn oude flitser moest vastgedraaid worden met een wieltje, deze klik je meteen op je camera.

Service
Geen ervaring met retour of klacht, snelle levering, prima verpakt!

Assortiment
Prijs is uitstekend vergeleken bij andere aanbieders. Assortiment is uitgebreid genoeg!

Aanbeveling
Voor mij voelt dit na een paar keer bestellen als een goed, degelijk en betrouwbaar adres! Zeker aan te bevelen!

Extra toelichting
De flitser heb ik pas 2 weken dus nog niet alles uitgeprobeerd. Tot nu toe ben ik bijzonder tevreden. Snelle laadtijd tussen 2 flitsen en de kop is goed horizontaal en vertikaal te draaien. Mijn bestellingen bij Camera.nu zijn altijd snel in huis, goed verpakt en de prijs is zeker concurrerend! Er moeten wel 4 AA batterijen in, op de site staat 2 stuks.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Wormsbecher 19-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Goed overzicht van de site.

Service
Werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

Assortiment
Ruimt assortiment

Extra toelichting
Goede kwaliteit/prijs verhouding

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

WiboVisser 19-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles prima te vinden.
Duidelijke stappen in het hele proces.

Service
Op werkdagen voor 22:30 besteld is morgen in huis.
Nou .... niet dus. Woensdag 12/2 om 10:00 uur besteld, want donderdag was er iemand thuis.
Donderdag pas de bevestiging van versturen gekregen en vrijdag was er niemand thuis.
De camera dus pas zaterdag in handen gekregen.

Assortiment
Goede prijs!

Aanbeveling
Goede prijs voor de producten.
Levertijd kan problematisch zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews