cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23573 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2393 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michel1994 09-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Handige, overzichtelijke keuze op de site!

Service
Service is perfect, mails met trackingnummer om je pakket te volgen en mails met informatie over je bestelling.

Assortiment
Breed assortiment in fotocamera's en associares

Aanbeveling
Goede site en alles te vinden wat je nodig hebt!

Extra toelichting
Kijk vooral op de site!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.v.d.meer 08-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
mooi statief makkelijk in gebruiken een mooie hoogte ben zelf 1.80

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

D. Boele 08-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
De wachttijden zijn wat mij betreft te lang.

Service
Keurig te woord gestaan en de tijd voor ons genomen.

Extra toelichting
Prachtige winkel, geholpen door iemand die begrijpt waar het over gaat. De wachttijden zijn lang op zaterdagochtend, das het enige minpuntje

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 13-03-2014

Geachte D. Boele,

Hartelijk dank voor uw review. Wachttijden zijn helaas soms iets langer. Dit vooral op de piekdagen vrijdag en zaterdag. Hier wordt hard aan gewerkt, maar planning is helaas lastig.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Abdunno 08-03-2014

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, duidelijke productspecificaties. Ik had een bepaalde accu nodig en wist zeker dat ik de juiste aan het bestellen was.

Service
De bestelling werd op het moment geleverd dat beloofd werd op de website (zondag besteld, maandag verstuurd, dinsdag ontvangen).

Extra toelichting
De webshop werkt zoals je van een webshop verwacht. Snelle service voor versturen. Scherp geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Haverkate 08-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en goede propositie van de artikelen

Service
Ik had een aanvullende vraag gesteld over het artikel, waarop ik keurig via mail een antwoord heb ontvangen.

Assortiment
Meer dan voldoende. Ruim assortiment.

Aanbeveling
Snelle levering en antwoord op mijn vraag.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over aanbod, service, kwaliteit en snelheid van levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Kamutzki 08-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Webshop doorzocht op mijn iPad. Alle producten zijn mooi gepresenteerd en te vinden.

Service
Makkelijke betaling via iDeal, duidelijke bevestiging van de aankoop. Komen belofte van bestelling de volgende werkdag waar. Een webwinkel die ik volledig vertrouw.

Assortiment
Ruim asortiment, waar andere shops het soms laten liggen; cameranu.nl is altijd mijn eerste stop in mijn zoektocht.

Aanbeveling
Betrouwbaar, goede service, ruim assortiment.

Extra toelichting
Koop al jaren mijn camera spullen bij cameranu.nl. Van alle webshops waar ik gewinkeld heb, weet ik waar ik bij cameranu.nl altijd aan toe ben: snelle en betrouwbare service van producten die ik vaak allean bij cameranu vind.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WGHME 07-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik had een kadootje nodig voor zaterdag. Vrijdag besteld en zaterdag in huis.
Ik had eerst nog naar een winkel gebeld, deze had niet de camera op voorraad die ik wilde hebben. Ze konden wel een zwarte uit een andere winkel laten komen. Maar die ik graag wilde hebben was uitverkocht en de zwarte was ook nog eens € 40,- duurder.

Service
Vrijdag bestel en zaterdag al in huis.
Netjes ingepakt, want ik had aangegeven dat het voor een kadootje was, keurig!

Assortiment
Daar kan ik niet veel over zeggen omdat ik naar een canon 132 opzoek was. Heb ik alleen maar naar dat type gezocht.

Aanbeveling
Ik vond het gewoon heel prettig vrijdag besteld zaterdag in huis en ook nog eens keurig ingepakt!

Extra toelichting
Als ik weer een camera nodig zou hebben zou ik eerst weer op deze site kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WR71 07-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
'S avonds om 21 uur besteld, volgende dag voor 14 uur in huis! Echt super met mailing over de status van de bestelling.

Service
Snelle levering, bevestiging in je mailbox! Goede duidelijke website.

Assortiment
Wat ik zoek steeds in het assortiment en op voorraad.

Extra toelichting
Super snelle levering, overzichtelijke website en alles uit voorraad leverbaar. Per mail goed geïnformeerd over de status van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

poni 07-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede site met goede workflow

Service
Zeer snelle afhandeling. 22:15u betaalde ik de bestelling en de volgende dag werden de spullen geleverd.

Extra toelichting
Top bedrijf. Komt de afspraken prima na en levert uitzonderlijk snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dale 07-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Binnen 3 min was het besteld!

Extra toelichting
Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan2014 07-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk betalen via ideal

Service
snelle bezorging

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
geen negatieve punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René Sempel 07-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed overzichtelijke site. wordt duidelijk aangegeven of iets op voorraad is en wat de levertijd is.

Service
telefonische ondersteuning is goed. beleeft en behulpzaam

Assortiment
bijzonder uitgebreid assortiment

Extra toelichting
ik zal cameranu.nl zeker aanbevelen wanneer het te sprake komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Safar 07-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Hele snelle levering & ruim assortiment, maar wat vooral opvalt is snel antwoord op vragen en bereidheid om te helpen (zelfs voor producten die nog niet in het assortiment zitten) Verwachtingen worden eerlijk gemanaged; als iets een langere levertijd heeft, zegt men dat ook gewoon. Niet elke winkel heeft tegenwoordig dat goede fatsoen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda259 07-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
direct de volgende dag de bestelling in huis, conform de belofte! Keurige service!

Aanbeveling
heel betrouwbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton110 07-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website

Service
perfecte service

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
Vol lof

Extra toelichting
Moeilijk uitteleggen, gewoon een prima webwinkel, vriendelijke klantenservice, correct geleverd, op tijd geleverd etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timmytyvso 07-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is erg overzichtelijk, alles was makkelijk te vinden.

Service
Uitstekende service, super snelle bezorging. Alles was ook goed verpakt.

Assortiment
Ze hebben zo goed als alles! Ik ben er zeker vam dat ik meer ga kopen bij deze shop.

Extra toelichting
Gewoon een top winkel snel en gemakkelijk alles in huis voor je bedrijf of particulier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neil Melville-Kenney 07-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
The website is excellently organised and it is easy to find exactly what you want.

Service
Prompt and efficient - no complaints!

Aanbeveling
I would definitely recommend this website to others, and frequently do.

Extra toelichting
Very customer, already planning my next orders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ebmodelscout 07-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonische ondersteuning tijdens mn zoektocht naar iets waarvan ik niet wist hoe het heet.

Service
Aardig en adequaat.

Assortiment
Ik kreeg wat ik zocht :)

Extra toelichting
Voor alles wat je je maar kunt wensen op fotogebied kun je hier terecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.v.d. Plaat 07-03-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
de winkel is goed bereikbaar. Het personeel goed geschoold. Zij weten er heel veel van en geven ook zeer nuttige tips.

Assortiment
Zoveel keus had ik niet verwacht. Het was enorm

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aan iedereen aan bevelen.
echt geweldig.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over deze winkel, de bereikbaarheid en de producten en vooral de diversiteit van de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnneB94 06-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kwam op cameranu.nl via een vergelijkingssite, dus ik hoefde zelf niet te zoeken naar het product waar ik naar op zoek was. Toen ik eenmaal op deze pagina was gekomen (via de andere website) was er veel informatie te vinden over mijn product. Er stond in detail beschreven over welke eigenschappen de laptop nu beschikte en welke niet. Eén eigenschap (over de microfoon van de laptop) vond ik echter onduidelijk. Ik heb het toen proberen op te zoeken via de begrippenlijst, maar kon deze niet vinden. Zie service voor meer informatie.

Er was een storing bij het betalen met iDeal; dit lag aan mijn bank. Ik heb wel kort daarna een nieuw betalingsverzoek gekregen. Het betalingsproces was dus erg goed geregeld. Toen er geen storing meer was kon ik eenvoudig en snel betalen via iDeal. Zie ook weer 'Service' voor meer informatie.

Een minpuntje was wel dat ik uiteindelijk geen bevestigingsmail kreeg over dat mijn product was verzonden. Ik zal dit verder motiveren in het kopje 'Service'.

Service
Aangezien ik een duur product ging aanschaffen, wilde ik wel zeker weten of ik alles begreep dus had ik gebeld naar het klantenservice nummer om te vragen wat de "onduidelijke" eigenschap over de laptop m.b.t. de laptop nu eigenlijk inhield. Ik kreeg meteen iemand aan de lijn die mij professioneel en vriendelijk te woord stond. Probleem 1 was opgelost.

Er was een storing bij mijn bank, waardoor de eerste betaling niet goed was gegaan. De pagina waarop ik moest betalen gaf al gelijk aan dat er een storing was. Ik belde maar weer om te vragen hoe dat nu op te lossen was; moest ik een nieuwe bestelling plaatsen? De meneer aan de lijn wist mij gelijk weer te vertellen dat ik een nieuwe uitnodiging kreeg per e-mail voor de iDeal betaling. Erg fijn dus!

Ik heb in totaal drie keer gebeld en de derde keer was over de missende bevestigingsmail. Zoals ik al meerdere malen heb gezegd had ik een duur product aangeschaft, dus ik had het fijn gevonden als ik wel een bevestiging kreeg dat de betaling binnen was en het product was verzonden per mail. Ik geloof dat dit wel het geval was op de website, maar dus niet per e-mail. Ik heb dus voor de zekerheid weer gebeld en weer werd ik vriendelijk te woord gestaan dat alles in orde was en het product onderweg was.

Aanbeveling
Ik heb een zeer goede ervaring met deze winkel, vooral m.b.t. tot de service. Als je vragen hebt word je snel en vriendelijk geholpen en in mijn geval bood deze website het product het goedkoopst aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

W des Bouvrie 06-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Via internet snel naar het juiste product.

Service
Ik heb hier geen ervaring mee, want als het product niet functioneert, moet ik het opsturen en kan het niet langs brengen.

Assortiment
Ben ik niet goed nagegaan. Ik weet altijd direct wat ik wil kopen en vergelijk dit product. Ik ga nooit in en website shoppen.

Extra toelichting
Zie ook boven, ik weet van te voren wat ik wil kopen en dan is prijs het belangrijkste en de betrouwbaarheid van de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Marjolein88 06-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik kon snel mijn producten vinden in de webwinkel. En de betaling was ook zo geregeld.

Service
Ik ben zeer tevreden over de service. Meerdere malen een mailtje gekregen over de vordering van het product. Ook werd het de volgende dag naar behoren geleverd!
Mijn vraag over een wacom actie werd ook snel beantwoord.

Assortiment
Wat ik zocht was aanwezig.

Aanbeveling
Een dikke 10! Gewoon zeer tevreden. Dus zeker een aanrader voor anderen.

Extra toelichting
Geweldige service. Vooral super snel wat mij voor deze winkel deed kiezen. Ook leuk dat er snoepjes bij zaten :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert-Jan schop 06-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen gaat gemakkelijk en duidelijk

Assortiment
Assortiment is perfect. veel uitgebreider dan bij concurrenten. zeker omdat ik dat ene speciale product zocht!

Aanbeveling
snelheid is goed, assortiment is goed. en ook een fysieke winkel voor als er wat is. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tante sjaan 06-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles helder een eenvoudig terug te vinden op de site

Service
super snelle service! Volgende dag al in huis.
Bovendien de goedkoopste site die wij konden vinden.

Assortiment
zijn alleen opzoek geweest naar dv cassettebandjes,deze gevonden!

Extra toelichting
Prima site, gevonden naar wat wij opzoek waren. Bovendien ook nog de goedkoopste en super snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rinus_42 06-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede indeling van de site.
Makkelijk zoeken op producten.

Service
Voor 22u bestelt , de volgende dag in huis.
Klopt helemaal en het product was keurig verpakt.

Assortiment
Wat ik zocht kon ik uiteindelijk (ook goedkoopst) bij Cameranu vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RogerRamakers 06-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
bestelling verliep heel makkelijk .

Aanbeveling
heel tevreden over de aankoop

Extra toelichting
heel tevreden over de aankoop, verder niet echt bijzonderheden. ik verwachtte geen bijzondere service, maar na betalen had ik de volgende dag de camera in huis.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

dfbende 06-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
zeer snelle levering

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
Goedkoop en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

NikonfanFrank 06-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kijk eerst op de website van cameranu. Als ik dan hevig zin krijg om het bewuste artikel te gaan kopen, kijk ik nog even of het in voorraad is

Service
Alle medewerkers zijn terzake kundig en geduldig. Ik hen er inmiddels al 6 ontmoet.

Assortiment
op een enkele uitzondering na hebben ze alles.

Aanbeveling
Ik kom daar graag. Als ik twijfel laten ze zien wat het is en wat de alternatieven zijn. En als ik iets alleen even wil zien en vasthouden, kan dat ook. Bij voorbeeld een Leica M9 die ik echt niet ga kopen.

Extra toelichting
Als ik mezelf een wil verwennen rijd ik naar Urk. Altijd een feest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam . naam 06-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer professioneel en deskundig geholpen. Ze weten er veel vanaf en kijken naar wat je wilt en proberen je niet een duurder product aan te smeren.

Extra toelichting
Zeer positief ervaren. Goed advies gekregen en er werd uitgebreid gekeken welk product voor mij het best zou zijn. Werd ruim de tijd voor genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle van der Wal 06-03-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
't is even rijden, maar dan ben je ook in lui-lekkerland!!

Service
Fantastisch geholpen: vriendelijk, deskundig en meedenken.

Assortiment
enorme keus en heel erg veel op voorraad zodat je het kunt zien/ruiken/voelen/uitproberen

Aanbeveling
wat is het alternatief??

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nowhere 06-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site met duidelijke navigatie

Service
Vooraf telefonisch nog wat info gevraagd en daarbij heel goed en professioneel geholpen.

Extra toelichting
Goede overzichtelijke site, goede prijzen, goede service bij telefonische vragen. Voldoende en duidelijke informatie over de verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Webster55 05-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit thuis makkelijk en overzichtelijk te bekijken en te bestellen

Service
bij telefonisch contact adequaat en terzake doend advies

Assortiment
ruim en overzichtelijk

Aanbeveling
doe ik al regelmatig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theorientje 05-03-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik werd in de winkel vriendelijk en deskundig geholpen. Vragen werden beantwoord, problemen werden opgelost.

Assortiment
Buitengewoon. Alles was gewoon op voorraad.

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Ik kende de winkel nog niet, maar het is de moeite waard om naar Urk te rijden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steven_77 05-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niet te veel mogelijkheden, duidelijke plaatsing van alle knoppen en beschikbaarheden e.d..
Altijd de volgende dag in huis en anders bij een plaatselijke winkel de volgende dag op te halen.

Service
Er staan tijden hoe laat de klantenservice beschikbaar is, erg handig.
Ik heb 1x de 'professionele hulp' nodig gehad en ben direct de volgende dag teruggehaald met het antwoord.
Geen 10 omdat er geen live chatsessie met klantenservice mogelijkheden. Dit heb ik wel bij andere sites gezien (al werkte dit vaak ook niet naar behoren) en is nog net wat sneller qua service.

Assortiment
Nog nooit iets wat ik nodig had niet op voorraad gehad dus werkt zeer goed. Staat ook goed en duidelijk aangegeven. Op alle producten ook de beste prijs (van wat ik tot nu toe besteld heb), en niet bij andere webshops goedkoper.

Aanbeveling
Zie punten hierboven. Gewoon een goede, duidelijke, strakke en goedkope webshop. Ik heb er al veel besteld en nooit problemen gehad dus zou het zeker aanraden

Extra toelichting
Een uitgebreide motivatie is te vinden bij de onderlinge vragen. Zeer tevreden over het geheel en kijk hier altijd als eerste als ik iets nodig heb en het is er vrijwel altijd ook nog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.W. van Dijk 05-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijke overzichtelijke website. Makkelijk zoeken en vergelijken.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Voldoende keuze uit diverse merken en typen.

Aanbeveling
Ik ben al langer bekend met Cameranu. Als mensen mij vragen over film over foto cameras, ik adviseer altijd bij cameranu te kijken.

Extra toelichting
Gewoon een praktische, makkelijke website met goede prijzen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Soesja1939 05-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
probleemloos bestellen, betalen en bezorgen.

Extra toelichting
's Middags camera besteld, de volgende ochtend in huis. Geen gedoe, gewoon vlot en correct!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Hasta la Pasta 05-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijk te vinden wat je zoekt.

Service
Prima service, volgende dag het bestelde in huis. Evt vragen worden snel beantwoord.

Assortiment
Veel en gevarieerd.

Aanbeveling
zeker aan te bevelen, makkelijker kan bijna niet, op je eigen tijd uitzoeken en bestellen, je hoeft niet naar een winkel.

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden over het bestelde en geleverde, alles goed georganiseerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l.h.sie 05-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel de prijs en specificaties van de compact camera on site gevonden.

Service
Levering binnen 24 uur.

Aanbeveling
Prima webwinkel indien je weet wat je wilt kopen en tevoren de prijs van diverse winkels hebt vergeleken.

Extra toelichting
Heeft vaak één van de laagste prijzen, gevonden op de pricewatch van tweakers.net; via een link hierop meteen het artikel met prijs en specificaties op Uw website gevonden, levering binnen 24 uur indien op tijd besteld, prima! Oordeel over het de bestellen artikel wel tevoren op diverse review sites tevoren opzoeken om tot een keus te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvertZ 05-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website met duidelijk voorrraadstatus.

Service
Snelle verzending

Assortiment
Erg groot assortiment waarbij het makkelijk kiezen is. Daarnaast door de vele producten op voorraad niet nodig om bij een ander te zoeken.

Aanbeveling
Uitstekende winkel met goede service. Zowel in de winkel als de online service.

Extra toelichting
Ik beoordeel de winkel als zeer goed. In het verleden al vaker spullen gekocht, zowel online als fysiek in de winkel. Goede en ruim assortiment en ook veel op voorraad dat is erg prettig. Gelukkig ook gereduceerde PostNL tarieven maakt het aantrekken aankomen te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Schilt 05-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Snel en compleet geleverd

Extra toelichting
Overzichtelijke website en marktconforme prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marco3111 05-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk en logisch ingedeeld. Website loopt soepel met navigeren.

Service
Op vragen wordt snel gereageerd.

Assortiment
Kan altijd uitgebreider natuurlijk maar assortiment is prima en meeste artikelen zijn op voorraad en niet onbelangrijk : snel leverbaar.

Aanbeveling
Betrouwbaar , snelle levering , bereikbaar (fysiek en via het web)

Extra toelichting
Algemene indruk van CameraNu.nl is uitstekend. Ik zou iedereen deze winkel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tokeh7 05-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijk

Service
zeer goed

Assortiment
prima

Aanbeveling
goede prijs/kwaliteit en service

Extra toelichting
Prima bedrijf. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.P.F. DAULNY 05-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
perfect

Service
perfect and efficient

Assortiment
everything I was looking for

Aanbeveling
PERFECT

Extra toelichting
Completely satisfy

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giby Verdoes 05-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles kan vanuit thuis en rustig vergelijken.

Service
Alles zeer snel en netjes geleverd vooruit allemaal gemeld via mail dus geen onverwachte verrassingen.

Assortiment
Zeer ruim gesorteerd en gelukkig goede beschrijving zodat je altijd wel vind dat wat je zoekt.

Aanbeveling
Als je op het gebied van fotografie iets nodig hebt is deze winkel een hele goede start. Alles zit wel in het assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenny Don 04-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gemak van online kopen

Service
Vlotte service

Assortiment
Overzichtelijk en ruin gesorteerd

Aanbeveling
In grote mate

Extra toelichting
Mijn beoordeling berust op eigen ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieternel1970 04-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Goed onderbouwde informatie die ook klopt.

Service
Belooft binnen 24 uur te leveren: is ook nagekomen.

Aanbeveling
Positieve ervaring is heel belangrijk.

Extra toelichting
Mijn ervaringen met CameraNu zijn zeer positief en daardoor geniet ik ook sneller van mijn aankoop !!Pana

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

FrankTeun 04-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk sorteren, kiezen en afrekenen.

Service
Voornamelijk snelle levering, om 21:00 besteld, volgende dag in huis, top!

Assortiment
Prima, zeker voor de amateurfotograaf genoeg keuze.

Aanbeveling
Zeker aanbeveling waard!

Extra toelichting
Ik heb onlangs een Eos 70d besteld, 21:00 besteld, volgende dag in de bus, helemaal top!. Je wilt er tenslotte meteen " mee spelen". Genoeg keuze uit het assortiment, goed gesorteerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam1970123 04-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is heel gebruiksvriendelijk!

Assortiment
Ruime keus. Je vindt wat je zoekt.

Extra toelichting
Heel snelle levering. Keurig verpakt. Het is van tevoren heel duidelijk wat je koopt. De afmetingen staan erbij. Er was zelfs een kort filmpje van. Echt super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Venneboer 04-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon makkelijk via internet bestellen!

Service
Bij vragen zeer spoedig antwoord

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Gister besteld vandaag inhuis.

Extra toelichting
Super goede ervaring! Diverse malen wat besteld en zeer snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renate Olie 04-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site, veel informatie! :)

Service
Volgende dag in huis, gratis verzending, bezorgtijd wordt aangegeven.

Assortiment
Zéér groot assortiment, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Heb deze winkel al meer aanbevolen, alleen de informatie over alle producten en het kunnen vergelijken maakt een bezoek aan Cameranu.nl al waard.

Extra toelichting
Zeer fijne site, overzichtelijk, veel keuze, veel informatie, prima prijzen en snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews