cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24518 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2358 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sytskerxt 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden, ik wist wat ik wilde bestellen

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling

Assortiment
Voor elck wat wills

Aanbeveling
Vooral handig als je geen fotowinkel meer in de buurt hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen1948 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
winkelen, betalen en een dag later in huis.

Assortiment
Alles op het gebied van camera's en complete pakketten (camera, SD-kaart en tasje)

Aanbeveling
Vlotte afhandeling bestelling.

Extra toelichting
Als totaal prettige webwinkel en vlotte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dutchfrankie 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel besteld en vlot in huis

Service
Correcte en snelle afhandeling

Aanbeveling
Scherpe prijs, goede ervaring

Extra toelichting
Prima en aanbevelenswaardig. Betrouwbaar en snel. Bovendien (zeer) scherp geprijsd en informatieve en goed toegankelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hofvelt 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk in de webshop te vinden

Service
Zeer goed, ik kreeg geen betaal link en belde met het contact nr, binnen een paar seconden werd de lijn beantwoord en binnen 3 minuten was alles geregeld en betaald.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ik beveel zeer zeker aan omdat ik goede ervaringen heb met Camera NU

Extra toelichting
Ik beveel zeer zeker aan omdat ik goede ervaringen heb met Camera NU

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim Ruiters 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk aanbod. Prima betalingsmogelijkheden, iDeal, PayPal en CreditCard.

Service
Mijn bestelling was binnen een dag binnen.

Assortiment
Professioneel assortiment voor elke (hobby)fotograaf.

Extra toelichting
Heel fijne webwinkel met perfect assortiment. Verder zijn de producten ook scherp geprijsd. Ditmaal heb ik een kleine aankoop gedaan, maar een aantal jaar geleden heb ik zelfs mijn DSLR gekocht via deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timster064 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
snelle levering verder nog geen ervaring verder.

Assortiment
zeer uitgebreid.

Aanbeveling
omdat ze eigenlijk alles wel hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Holsappel 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijn op je pc via internet duidelijk overzichtelijke webshop

Service
Directe een vriendelijke telefoniste die je vragen beantwoord.

Assortiment
Veel keus in diverse prijsklasses.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden en zeer vriendelijk te woord gestaan. Vakkundig personeel.

Extra toelichting
Zeer tevreden als wel in de webwinkel als in de fysieke winkel. Voor mij een dikke 9 op alle gebied.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans.stalpers 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Altijd, de volgende dag de bestelling in huis.

Service
Eenmaal ging er iets niet zoals ik verwacht had en kon het artikel terug sturen (zonder problemen) en kreeg een ander merk artikel aangeboden en dat werkt wel perfect.

Assortiment
Aanvankelijk bestelde ik alleen fotospullen maar de laatste aankoop was een printer. Een erg goede prijs in vergelijking met de andere aanbieders en dit adres was vertrouwd voor mij

Aanbeveling
Ik vertel het overal aan iedereen, wat een gemak !!

Extra toelichting
Ben gewoon super tevreden met Cameranu, eigenlijk al jaren. Prima service, vooraf maar ook achteraf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico R. 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg gebruiksvriendelijke webwinkel. klik een categorie en maak een keuze uit de artikelen in het rol menu. Geef aan van welk merk je het artikel zoekt en alle gerelateerde artikelen komen op het scherm. Prijsklasse aangeven kan ook. Een kind kan de was doen!

Service
Prima deskundige ondersteuning. Een persoonlijk bezoek aan de winkel is nagenoeg nog prettiger maar kan niet altijd. Via de website is het ook heel goed.

Assortiment
Je kunt het zo gek niet noemen of CameraNu.nl heeft het. Een heel breed assortiment in verschillende prijsklasse en kwaliteiten. Het is maar net hoeveel je kunt besteden en hoe dik je portemonnee is

Aanbeveling
Het zeer brede sortiment in het vakgebied is zo groot dat iedereen hier kan slagen en dat zelfs voor een lagere prijs dan vergelijkbare webwinkels. Ja, zeer aan te bevelen aan anderen!

Extra toelichting
Een fijne webwinkel waar je een artikel makkelijk kan vinden, redelijke prijzen kent en ervoor zorgt dat je de bestelling snel in huis hebt. Bij een bezoek aan de winkel word je geholpen door deskundig vriendelijk personeel die je van het nodige advies kunnen dienen zowel voor hobbyist of de vakfotograaf. Echt een fijne winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerritJ1960 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles was snel te vinden op de website. Binnen een paar minuten vond ik mijn artikelen. Binnen een paar minuten was het proces afgehandeld en kreeg ik de bevestiging via Email.

Service
Ik kreeg mijn bestelling de volgende dag al, prima verpakt.

Assortiment
Het assortiment is ruim voldoende en snel te vinden. Cameranu.nl voldoet aan mijn wensen.

Aanbeveling
Gezien het verloop van de totale bestelling is Cameranu.nl een aanrader.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over mijn producten. Zij voldoen aan mijn wensen. De afhandeling was snel, de producten werden duidelijk gepresenteerd op de website. Cameranu.nl is zeker concurrerend te noemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo Teunen 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het gemak te bestellen via internet

Service
Duidelijke aanwijzingen
correcte levering

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment
goed mijn keuze kunnen maken

Aanbeveling
zeker een aanbeveling waard
van keuze naar levering alles correct verlopen

Extra toelichting
Uitermate tevreden over het geheel. Als ik weer wat op dit gebied wil bestellen, zal ik dat beslist weer zo doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Molly07 12-06-2014

Algemene score

9,7

Gemak
De site van Cameranu.nl is erg overzichtelijk.
Het zoeken is eenvoudig, en je kunt zien wat op voorraad is en wat niet. Het betalen gaat eenvoudig en correct.

Service
De helpdesk werkt erg goed. Mensen weten waar het over gaat. Ik ben nog nooit doorverbonden! Als je een vergissing maakt met bestellen, lost de helpdesk het snel en goed op.

Assortiment
Het assortiment is erg compleet. Ik ben een veeleisend mens maar ik heb altijd gevonden wat ik zocht. Van klein tot groot.

Extra toelichting
In eerste instantie denk je 'weer zo'n dozenschuiver' . Het tegendeel is waar. Ik heb meerdere goeie ervaringen met deze firma. Of het nu gaat om een geheugenkaartje of een vrij dure Leica. Het is er gewoon en tegen een goeie prijs ook nog. Ik kocht een Leica, de camera was moeilijk leverbaar. Stond ruim 6 maanden in nota. Elke maand kreeg ik keurig een update, met de opmerking als ik de camera elders sneller kon krijgen, mijn bestelling zonder verdere verplichtingen werd opgezegd. Dat noem ik nog eens klantvriendelijk. Levering is meestal de dag na bestelling. Duurdere producten worden keurig met eigen busjes en vriendelijke mensen thuis bezorgt. Er wordt dus niet me gegooid! Nets dan lof over cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WvD49 12-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Artikel snel gevonden

Service
Artikel na een dag in huis

Aanbeveling
Fijne site met een groot assortiment.
Veel betalingsmogelijkheden

Extra toelichting
product makkelijk te vinden snel in huis betalen met PayPal

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

ercan oyun 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer goed

Service
super snel ik heb zo snel bezorgen nog nooit gezin

Assortiment
breed assortiment voor photographer

Aanbeveling
service assortiment ondersteuning

Extra toelichting
ik vind camera nu heel goed zo snel bezorgen en super service ik ben heel blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop7339 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Even het gewenste artikel opzoeken en in de winkelwagen er mee

Service
Wie werkt maakt fouten dat kan de beste overkomen zo ook bij Cameranu, daar doen ze niet moeilijk over en het wordt binnen 24 uur herstelt

Assortiment
Te kust en te keur. Voor de amateur tot beroeps. iedereen kan bij Cameranu terecht.

Aanbeveling
In hoge mate

Extra toelichting
Tot nu toe heb ik alleen maar een prettige ervaring met Cameranu. Ik hoef niet meer te zoeken naar wat anders

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remcooooooooo 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niet per se nodig een account aanmaken

Assortiment
Had niet verwacht dat e-readers ook in het assortiment zouden zitten

Aanbeveling
Gemak, prettige website, snelle levering en lage prijs.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc Zuid 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, heldere stappen bij aanschaf

Extra toelichting
Snel, efficient, goedkoop en netjes afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

And57 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heb hier al een tijdje een account, even inloggen, bestellen wanneer het jou uit komt en als het niet te laat is, de volgende dag in huis!

Service
Heb er al diverse producten bestel, alles verloopt soepel. Indien je een vraag hebt over een product heb je binnen afzienbare tijd een antwoord.

Assortiment
Heb er tot op heden nog altijd kunnen vinden wat ik zocht en tegen een zeer concurrerende prijs.

Aanbeveling
Na een aantal keren iets besteld te hebben, en dat altijd zonder problemen, krijg je vertrouwen in een webwinkel en durf je hem ook rustig aan te bevelen bij anderen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gienus Kruizinga 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima site

Service
niks aan toe te voegen,gewoon goed.

Assortiment
meestal alles op voorraad

Aanbeveling
in alles een topper

Extra toelichting
Het is zoals is dus top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JR07 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk

Service
Prima levering

Aanbeveling
We hebben op 1 artikel gezocht en besteld. Dat ging prima, dus tevreden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

JanGeert1966 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bostonneke 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles op de site staat goed aangegeven zodat je snel kunt zien wat je nodig hebt.

Assortiment
Een groot assortiment van producten.

Aanbeveling
Vanwege het gemak waarmee alles is te regelen en de snelle levering.

Extra toelichting
Een echt winkel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert-JanRS 11-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig bestellen en betalen

Service
Snelle levering en correcte afhandeling

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Op basis van het gemak, de goede service en de ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riencoort 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Telefonisch samen met medewerker gekeken op voorraad status product

Extra toelichting
3 jaar geleden al product gekocht bij cameranu.nl Prijstechnisch en snelle levertijd was belangrijkste reden om product via deze site aan te schaffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John de Vries 33 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ruime keuze ne goede informatie op internet

Service
Hele snelle levering

Assortiment
Uitgebreide keuze in verchillende apparaten.

Aanbeveling
Alge,eme oordeel is gewoon prima

Extra toelichting
De prijsstelling was zeer scherp. De afhandeling en levering was correct en zeer vlot.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Krooshof 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Dag later in huis, uitstekend verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flaps 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende website en telefonische service

Service
Snel en correct

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
ik ga ook met mijn buitenlandse gasten naar CameraNu

Extra toelichting
ik heb al vele fotomaterialen gekocht bij CamerNu van body, lens tot printer. Ben altijd zeer tevreden. Producten zijn top, ook de behandeling is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A vW 10-06-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima service, duidelijke, vakbekwame voorlichting, goede garantieregeling op occasionproducten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dannnenberg 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met de smartphone besteld, ging super goed en snel

Service
Gelijk volgende dag in huis en goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

Assortiment
Ik moest een niet gangbaar onderdeel vervangen en zij hadden het voor de laagste prijs

Aanbeveling
Helemaal tevreden gemakkelijk snel en groot assortiment

Extra toelichting
Hele goed internetwinkwl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Caris 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
CameraNu.nl biedt de producten aan welke ik zocht tegen de beste prijzen en binnen 24-uurs levering.

Service
CameraNu.nl levert de bestelde producten binnen 24 uur

Assortiment
CameraNu.nl heeft het breedste assortiment met de beste prijzen

Aanbeveling
Ik wil CameraNu.nl aan idereen aanbevelen: de beste producten tegen scherpe prijzen binnen 24 uur in huis!

Extra toelichting
CameraNu.nl onderscheidt zich met een erg goed bestelling systeem, kwaliteitsproducten, goede prijzen en snelle levering. CameraNU.nl zegt wat ze doet en doet wat ze zegt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eelko1973 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig het produkt bestellen en betalen. Snelle bevestiging.

Service
Snelle bevestiging van bestelling per mail en zeer snelle levering!

Assortiment
Na het uitzoeken van het produkt krijg je een overzicht van bijbehorende opties. Keurig en overzichtelijk.

Aanbeveling
Niet de eerste keer dat ik heb gekocht bij CameraNu en zeker ook niet de laatste keer.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de complete bestelling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M van Hees 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Beloftes waargemaakt

Aanbeveling
Doen wat ze beloven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Canonmark2user 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Het assortiment is is vrij breed en de de levering super snel! Aan te bevelen dus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

david metcalfe 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
The speed of delivery is exellent. Fantastic serice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nettupnavonnem 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Erg snelle service, 's avonds besteld, volgende dag in huis! Echt super! Verder een zeer goede prijs voor het product, bij velen is dit product duurder. Gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan veldman48 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website, enige "nadeel" te veel keus, bestellen en betalen gaat soepel

Service
Service is prima, meteen de volgende dag al in huis. Problemen met bestellen(mijn fout)direct telefonisch opgelost

Assortiment
eigenlijk slecht, er is teveel keus,moeilijk om de juiste te kiezen :)

Aanbeveling
Zoals ik al zei, service is goed en snel, prijs heel redelijk, dus wat wil een mens nog meer?

Extra toelichting
Heb al de nodige plaatjes geschoten met deze camera, bevalt prima. Service van Camera.Nu was prettig, na fout in bestelling werd deze met 1 telefoontje meteen opgelost. Prettige stem van dame aan telefoon gaf gevoel van vetrouwd te kunnen kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Alex8919 10-06-2014

Algemene score

7,2

Service
Voor 2100 besteld, pas 2 dagen later verstuurd, dit ben ik van andere bedrijven niet gewend.

Assortiment
Zeer ruim.

Extra toelichting
Veel keuze aan sensor swaps, iets waar ik dringend naar op zoek was, helaas duurde de verzending mij een dag te lang.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

cees 1936 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel snelle verzending

Service
Prima wisseling van pakket
binnen 3 dagen geregeld

Extra toelichting
Heel goede service ook telefonische Goede winkel om iets te bestellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

elipsch 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Vlugge en goede levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kennyroberts 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het is zo makkelijk om het goede product te vinden

Service
het is wel een goede snelle levering . heb ook snel een mailtje ontvangen dat het pakketje onderweg was .is mij goed bevallen.

Assortiment
vooral een hele ruime keuze in de producten doe ik zeker weer.

Aanbeveling
ik heb ondertussen al meer mensen verteld van de goede producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter_666 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gewoon uitzoeken, in je winkelmandje en betalen. Niet beter of slechter als in andere winkels. Gewoon prima.

Service
Om 17:00 besteld, volgende dag om 9:30 in huis. Ondertussen word je goed op de hoogte gehouden over wat er gebeurt met je bestelling. Super.

Assortiment
Volgens mij hebben ze op foto gebied nagenoeg alles. Niet alles direct leverbaar maar het meeste wel. Super.

Aanbeveling
Goedkoop, snel geleverd, goed assortiment. Prima.

Extra toelichting
Mijn eerste bestelling bij cameraNU. Ik denk niet de laatste. Prima ervaring tot nu toe.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Oosterhof 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede informatie via de site

Service
vlotte bediening en goede
adviezen

Assortiment
In elke prijsklasse voldoende
mogelijkheden

Aanbeveling
om de alle bovengenoemde redenen

Extra toelichting
Een winkel waar via de site precies kunt zien wat je koopt en een zeer vlotte en correcte aflevering.Wil je het bestelde zelf afhalen dan is dit zeer eenvoudig en gped te regelen. Het personeel is zeer bekwaam en hulpvaardig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JolandaKW 10-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
grote winkelruimte, koffie gratis

Service
er was alle tijd voor me, ik on alle vragen stellen, er werd moeite gedaan om een camera te vinden die bij mij past

Assortiment
heel veel camera's en assecoires

Aanbeveling
erg klantvriendelijk, er werd tijd genomen voor elke klant en alle medewerkers hebben echt verstand van de camera's

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron_1958 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De site is soms wat onoverzichtelijk, vooral bij de accessoires waar erg veel verschillende artikelen in 1 groep van 44 pagina's vallen.

Aanbeveling
Gewoon een goede (online) winkel

Extra toelichting
Een winkel waar ik graag bestel, en dat ook al diverse keren gedaan heb. Prijzen niet de allerlaagste maar wel heel redelijk, het verschil is nooit veel, niet genoeg om elders te proberen. De verzendkosten zijn eveneens redelijk. Groot assortiment en zeer snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Peter-thuis 09-06-2014

Algemene score

7,2

Gemak
CameraNu is een redelijke standaard website zonder verrassingen. Voorraad is slechts beperkt inzichtelijk.

Service
Ook hier geen echte verassingen: goederen zijn 2 dagen langer onderweg dan voorspeld.

Assortiment
CameraNu heeft een ruim assortiment Leica en daarom koop ik hier.

Aanbeveling
Onderscheidend vermogen alleen op merk: verder niet echt beter of slechter dan Kamera Express of een andere foto webshop.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

sandra Oosterlaken 09-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zo gezien en besteld

Service
super snel geleverd

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
ik zou hem iedereen aanbevelen!!

Extra toelichting
het is overzichtelijk ik had eenn vraag,gebeld uitleg was duidelijke zonder lange wachtijd en de levering was snel,helemaal blij!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Keller 09-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanaf de bank toegang tot alle relevante info, direct bestellen.

Service
Direct aanvullende telefonische info via medewerker.

Assortiment
Ruime productkeuze met voldoende alternatieven

Aanbeveling
Goede info, scherpe prijzen en prompte verzending

Extra toelichting
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike Bakker 09-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Knappe website

Service
om 22.00u besteld en de volgende morgen al geleverd!

Aanbeveling
Goede en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FH13 09-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk website

Service
goede nazorg

Assortiment
volledig

Aanbeveling
goed, vriendelijke en behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Burghout 09-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Site bezoeken, bestellen en volgende
dag in huis.

Service
Bestellen tot wel 11.59 uur.

Assortiment
Je grijpt niet gauw mis en alle
producten van top kwaliteit.

Aanbeveling
Eerst vergelijken en daarna kom je
toch bij cameraNu terecht.

Extra toelichting
Van alle webshop ook een mooie fysieke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews