cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23573 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2393 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob Goudriaan 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel eenvoudig is de juiste keuze te maken door de duidelijke omschrijvingen

Service
Eind van de dag besteld en de volgende dag alles voor 12.00 uur in huis.

Assortiment
Er is in de site ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Ik heb helemaal geen klagen, alles is op rolletjes verlopen

Extra toelichting
Zoals uit bovenstaande blijkt ben ik zeer tevreden. Ik ben later ook even op zaterdag in Urk bij de winkel geweest om wat op te halen dat ik het weekend nog nodig had. Dat maakt de keus nog moeilijker, bestellen via de site of gaan halen? In de winkel heeft men alle tijd voor je, zeer deskundig personeel en een prima advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DhrvG 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer heldere opzet en zoekfunctie werkt super aanvullend.

Service
In de winkel goed advies gekregen, ook bij aantal reparaties keurig en snel geholpen en belangrijk goed op de hoogte gehouden van proces. Top

Assortiment
Vrijwel alles verkrijgbaar en zeker scherp geprijsd.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen, maar ook eens ene kijkje nemen in de winkel op Urk is de moeite waard; veel demo's te zien en uit te proberen, goede service en alles direct mee te nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReneKr 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site, logische categorieën en logische voordeelpakketten.

Service
Levering op tijd en netjes verpakt, kwam onbeschadigd aan. Ik vond zelfs een paar snoepjes in de doos!

Assortiment
Ruime keuze en een goed aanbod aan accessoires. Goede, concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Voor beginners zou ik aanraden eerst naar een winkel te gaan om wat modellen op gebruiksgemak te testen. Als daarna het model voor een goede prijs te koop is bij deze site zou ik hem zeker aanraden!

Extra toelichting
Prima site, goed assortiment, goede levering en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard-22 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snel en correct afgehandeld

Assortiment
De spullen die ik zoek, waren aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miriamfotografie 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
werd netjes gebeld

Assortiment
groot

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plumosus 27-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk site om te vinden wat je wil

Service
Ze staan altijd klaar om te helpen met je aankoop of met probleem van je fototoestel of lens

Assortiment
Bijna alles in huis

Aanbeveling
Altijd goedkoop en een vriendelijk woord

Extra toelichting
Een prettige winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wal van Dishoeck 26-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
door de uitgebreide informatie op de webside over het door ons gekochte produkt was het voor ons niet moeilijk om bij uw bedrijf het produkt te kopen, wat wij normaal niet doen

Service
de snelheid van levering met als leuke bijkomstigheid in de doos se snoepjes bedankt hiervoor ze waren lekker ook de communicatie via de mail is uitstekend en duidelijk

Assortiment
een perfecte prijs met alles wat er op de side staat en heel goed uitgebreid

Aanbeveling
zoals eerder vermeld bij de vorige vraag is de communicatie via de mail uitstekend en snel ga zo door

Extra toelichting
een goede communicatie en een duidelijke informatie op de side over dit product was de reden voor onze beoordeling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Leon91174 26-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
vlotte bestel procedure

Service
Volgende dag artikel al in huis

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
nette prijzen en makkelijk om bestelling te plaatsen

Extra toelichting
Ik zou de volgende keer weer kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T. Kooij 26-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Ruime keus en snelle levering! Ik kom hier toch iedere keer weer terecht voor mijn bestellingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

niekske70 26-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Nieuwe lens gekocht voor mijn camera waar een kleine beschadiging op zat. Over gebeld en binnen een week een nieuwe lens geleverd.
Super goede service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel.nl 26-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles prima gelopen, en de volgende dag in huis.

Service
Geen problemen en gedaan wat ze beloven

Assortiment
Genoeg aanwezig.

Aanbeveling
Ik en vele mensen die ik ken gaan al jaren naar deze winkel, vandaar mijn keuze om dat nu weer te doen.

Extra toelichting
Alles is goed verlopen, al had ik niets anders verwacht. Jaren lang ging ik naar een andere winkel maar op aanraden van kennissen en vrienden naar deze winkel. Tot nu toe geen spijt van gehad :P

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

O. de Zwart 26-03-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Logische opgebouwde website.

Service
Kreeg zelfs advies voor een product wat elders was gekocht

Assortiment
Sterrekijker assortiment is (te) beperkt.

Aanbeveling
Je wordt op een vriendelijke efficiënte manier geholpen.

Extra toelichting
Correcte afhandeling met een goede uitleg door iemand die weet waar hij het over heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Thijs Rombout 25-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer makkelijke site...
En snel te bestellen.

Service
Zoals word gezecht de volgende dag geleverd... en nog netjes een mail met daar in het levertijd schema.
Super

Extra toelichting
Al verschillende site's afgezocht naar een mooie schouder tas waar een body met grote (100-400mm)lenzen en ass. In kan. Nergens kunnen vinden tot ik bij jullie deze mooie guru bags venter brown vond. Echt super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Radar27 25-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Lekker winkel.. mooie spullen en alles op voorraad

Service
geweldige tip.. over de zoom functies.. wilde voor een all in one gaan van panasonic.. maar is uit eindelijk toch een 500 mm geworden..

Assortiment
Prima alles op voorraad

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

sizeijba 25-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer tevreden met mijn fotocamera, klein en zeer gemakkelijk, ook om mee te nemen.

Service
ben heel goed geholpen door een medewerker via de telefoon

Assortiment
heb gezien dat er een zeer uitgebreid assortiment is

Aanbeveling
ik ben gemotiveerd door iemand en zou dat zelf ook zeker doen

Extra toelichting
veel keuze, goede kwaliteit en goede uitleg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad van Duren 25-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Nature-Stuff swinghead werkte niet naar behoren. In de fysieke winkel werd de kop zonder problemen geruild voor een nieuwe en deze voldoet aan alle verwachtingen.

Review criteria:

Goed

Reageer

j.soetens 25-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed te bereiken, overzichtelijke site

Service
Alles wordt altijd binnen 1 dag afgeleverd

Assortiment
zeer uitgebreid nikkon assortiment tegen goede prijzen en veel gadgets

Aanbeveling
goed geregeld en betrouwbaar

Extra toelichting
Buiten het bovenstaand geeft de winkel een goede productinformatie. Ook telefonisch goed bereikbaar en men neemt ruim de tijd om vragen te beantwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thislife 25-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Extra toelichting
Om elf uur s'avonds besteld en de volgende dag in huis. Dit kan dus niet beter en waardoor je dus wel erg verwend wordt met zo'n snelle verzending. 1 puntje heb ik wel en dat is dat de omdoos erg groot was voor het product. gezien de milieu belasting een verbeterpunt.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

ina vonk 25-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Prima winkel, kome na wat ze beloven. Goede artikelen, scherpe prijs en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Pieter Visser 25-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel online als telefonisch en in de winkel TOP.

Service
Helemaal in orde...

Assortiment
Buitengewoon...

Aanbeveling
Maar natuurlijk, alles onder 1 dak, veel gemak...

Extra toelichting
Een prima winkel, up to date, wat kan men zich beter wensen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jtnop 25-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt online, telefonisch of in de winkel je gewenste product uitzoeken, vergelijken en kopen.

Service
Zowel aan de telefoon als in de winkel wordt je uiterst vriendelijk te woord gestaan, zonder enige vorm van druk of vervelend gevoel te krijgen. Ook de standaard extra garantie is een grote plus.

Assortiment
Door het grote assortiment is het moeilijk kiezen. De medewerkers kunnen hierbij helpen richting geven en uiteindelijk kun je zelf een goede keuze maken.

Aanbeveling
De combinatie van het grote assortiment, de mogelijkheden om te kopen (internet, telefoon en bezoeken van de winkel), als ook de service, kennis en kunde van de medewerkers maken dat ik het iedereen aanbeveel die bij het maken van een keuze geholpen wil worden hier te gaan kijken.

Extra toelichting
Wij hebben zowel privé als zakelijk diverse producten gekocht, zowel online, telefonisch als in de winkel. De medewerkers zijn erg vriendelijk, wanneer ze iets niet weten of iemand kennen (ook bij andere bedrijven) die iets beter weet, verwijzen ze gerust door. De service is goed en er wordt geen druk op de potentiële koper gelegd. Wil je het later terug brengen is dit geen enkel bezwaar en doen ze niet moeilijk. Kortom, een zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen en ook erg scherp in prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jampie48 24-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
in de winkel is het beter oordelen wat je koopt

Service
de behandeling en service is naar mijn mening perfect

Assortiment
in de winkel kijk je echt je ogen uit wat een hoeveelheid

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
ben buitengewoon tevreden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerard 7D 24-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
product gemakkelijk te vinden op de site

Service
rond 22:00 besteld volgende dag in huis geweldig

Assortiment
alles wat je zoekt is er

Aanbeveling
goed goedkoop en snel wat wil je nog meer

Extra toelichting
niets meer aan toe te voegen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeroenSchouten 24-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
prettig op elk moment van de dag kunnen bestellen.

Service
bij navraag over verzending keurig ter woord gestaan

Assortiment
tot nog toe elke keer gevonden wat ik wilde hebben

Aanbeveling
ja best wel, geen verkeerde ervaring hier

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

FHVL 24-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke/intuïtieve website waarop je gemakkelijk kunt kiezen.

Service
Razend rap.(snelle levering) Goede communicatie.
Bij eerdere aankoop ook een goede ervaring.

Assortiment
Compleet.

Aanbeveling
Met de goede website wordt de klant goed ondersteund en geïnformeerd over zijn aanstaande aankoop.

Extra toelichting
Zie hiervoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ess3 24-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen via de site.

Service
Goede en snelle afhandeling van een vraag. Prima advies gehad. Snelle verzending.

Assortiment
Zeer grote keuze. Veel uitgebreider dan in de plaatselijke fotoshop.

Aanbeveling
Voordelige keuze met goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-Sietze Brouwer 24-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Simpel en duidelijk, zoals dat hoort.

Service
In de winkel gekeken, advies gekregen en getest, op internet besteld.

Assortiment
Ruin voldoende en op voorraad.

Aanbeveling
Prijs en assortiment zijn prima!

Extra toelichting
Ik kwam voor een verrekijker, Kreeg prima advies en kon testen in de winkel. Uiteindelijk op internet besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben van der Burgh 24-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet en dan snel thuis...

Service
snel, duidelijke berichtgeving...

Assortiment
ik wist niet van de winkel af, maar nu ik er wat besteld heb, voor een strakke prijs, zal ik er zeker meer bestellen....staat bij mijn favorieten nu!!

Aanbeveling
ik zal mijn goede ervaring delen.....

Extra toelichting
duidelijke site... snel te bestellen... goede prijzen... correcte informatie... snelle afhandeling en berichtgeving.... snel in huis....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ovank 24-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website was snel door mij gevonden waardoor ik de prijzen en producten snel kon vergelijken met andere aanbieders.

Service
De levering van het gekochte product was supersnel, tevens werd een door mij gestelde vraag ook snel beantwoord.

Assortiment
Zeer uitgebreid; alle door mij overwogen keuzen worden door CameraNU aangeboden.

Aanbeveling
Ik zou CameraNU zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Goeie ervaring bij het aankopen via de website van CameraNU ! Ik zal een volgende keer zeker eerst aankoop via CameraNU overwegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marosiu 24-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pman77 23-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goede service tegen een lage prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jeroen vdv 23-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk doorlopen in de webshop

Service
Niet nodig gehad prima verlopen

Assortiment
Meer dan voldoende niks mis mee

Aanbeveling
Zaterdag besteld maandag al in huis ze doen wat ze beloven

Extra toelichting
Goede betrouwbare webshop snele en nette levering gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan balian 23-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.j.k. 23-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Er zijn veel webwinkels de producten zijn overal te koop maar Camera Nu is betrouwbaar en biedt concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

evert 1950 23-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Bestelling super snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

roy1960 23-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Altijd makkelijk en goedkoper via internetshop.

Service
Netjes en op tijd geleverd.

Assortiment
Ruim.

Extra toelichting
Camera stond 15 maart op de site en kon hem zonder te reserveren direct bestellen. kwam ook na twee dagen binnen. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvdo 23-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Een 10 vind ik wat overdreven vandaar de 9

Extra toelichting
Besteedde al in de oude vestiging mijn spaarcentjes aan foto materiaal! En doe dat nog steeds naar volle tevredenheid!! Heb vrijwel al mijn objectieven camera's e.d. bij cameraNU gekocht! zowel via internet als in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert kleijweg 22-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie en goede website, scherpe prijzen, snelle levering

Service
Prima afhandeling bestelling, snelle levering

Assortiment
Breed assortiment, scherpe prijzen

Aanbeveling
Prima website, scherpe prijzen, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie 60 22-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
de site is overzichtelijk en het bestellen gaat heel simpel

Service
van de service heb ik nog geen gebruik gemaakt, maar hoe de bestelling is verlopen geloof ik dat het met de service wel goed zit

Assortiment
voor wat ik zoek is het assortiment best compleet

Aanbeveling
ja ik zal het zeker aanbevelen
wat ik besteld had was de volgende dag al daar volgens afspraak, geweldig

Extra toelichting
De bestelling vrijdag middag geplaats zaterdag middag al in huis, ja dat is precies volgens afspraak, dat is pas klant vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Nonhebel 22-03-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Als ze iets niet hebben, dan denken de mensen met je mee en geven goede adviezen.

Service
ik had iets verkeerds besteld en via telefonisch contact werd mij precies en op zeer vriendelijke wijze verteld hoe ik alles moest afhandelen

Assortiment
Groot!!!!

Aanbeveling
Wij raden iedereen al aan om bij jullie je aankopen te doen, via internet, maar ook in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gryt 22-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
On-line bestellen!

Service
Binnen twee dagen in huis!

Extra toelichting
De on-line bestelling en betaling was eenvoudig en de kadobonnen werden snel en goed verpakt verstuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kirefotografie 22-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie duidelijke website. Ook telefonische vragen worden keurig beantwoord.

Service
Snel vakkundig en accuraat bij vragen en problemen. Toen ik eens snel voor een shoot een achtergrondrol nodig had bleek het geen enkel probleem om het op tijd op locatie af te leveren per courier. Top

Assortiment
Ruim voldoende en goed te vinden op de site.

Aanbeveling
Ik zou hem een ieder aanbevelen.

Extra toelichting
Gewoon een retegoede winkel met ter zake kundig personeel....zeer flexibel en gepassioneerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kerntje 22-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk, overzichtelijk en goed te vinden.

Service
Per ongeluk bestelling verwijderd halverwege betalingsproces, netjes mail ontvangen met mogelijkheid tot correctie. Mail netjes en snel beantwoord gekregen.

Assortiment
Op fotografie gebied nog niet iets niet kunnen vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brian Inostroza 22-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is makkelijk en duidelijk te vinden op de website.

Service
Alles is netjes afgehandeld zoals vermeld stond.

Assortiment
Tot op heden alles gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Fijn, overzichtelijk en makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nelmeinema 22-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Prima service, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hausmagger 22-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel online het product kunnen vinden en meteen besteld

Service
Om 22u besteld op een vrijdag en zaterdag om 12:00 was de camera lens al binnen! Top!!

Extra toelichting
Tegen een scherpe prijs het product vrijdagavond 22u online besteld en zaterdagmiddag 12u was de lens al binnen. Keurig verpakt en inclusief heerlijke snoepjes! :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny25078 22-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk om een product te bestellen. Overzichtelijke website.

Service
Geen problemen en snel in huis!

Assortiment
Veel producten te bestellen.

Aanbeveling
Een heel erg goede winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole Renne 22-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk wat er op voorraad is en een vlotte afhandeling.

Service
21uur in de avond besteld, de volgende ochtend in huis, super!!

Assortiment
Uitgebreid assortiment en goede prijzen

Aanbeveling
Zou niet weten waarom je niet zou bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick M 22-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
bestellen gaat gemakkelijk en snel, ook als je nog geen account hebt.
Duidelijke informatie op de site en in de mails.

Assortiment
heeft tot nu toe altijd wat ik zoek voor mijn camera

Aanbeveling
is meestal de goedkoopste

Extra toelichting
prima webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny Halfweeg 21-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews