cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob 2014 28-02-2014

Algemene score

9,5

Gemak
kijken engelijk bestellen

Service
vandaag besteld morgen in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Bem 28-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Goed assortiment: Bij het fotopapier zou beter zijn als bij elk item vermeld zou staan welk oppervlak het papier heeft zoals glans mat Etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

raramonster 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
alles was makkelijk te vinden op de website

Assortiment
Er is een brede keuze in vrijwel alle accesoires die je je maar kan bedenken

Extra toelichting
Zeer tevreden, goede service, bestelling werd snel bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefano ruffini 27-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ma-smits 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Met een paar muisklikken was de bestelling geplaatst

Aanbeveling
Ze komen na wat er beloofd wordt, om 14.00 besteld en de andere morgen rond 12.00 afgeleverd.
Prima service

Review criteria:

Voldoende

Reageer

JAN27022014 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke site zonder gedoe product uitgezocht besteld en betaald.

Service
Levertijd kwam overeen met vermelding op site. Verder goed geïnformeerd over feestdag op Urk waardoor de levertijd 1 dag langer was dan gewoonlijk. Netjes toch?

Aanbeveling
Tot nu toe tevreden dus zou de site zo aanbevelen bij vrienden. Maar het hangt ook af van concurrerende prijzen.

Extra toelichting
Prima webwinkel met weinig gedoe. Gewoon zoeken vergelijken en bestellen op een manier zo als het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Iris D. 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Alles is gemakkelijk te bestellen en via iDeal te betalen.

Assortiment
Er zijn veel verschillende soorten producten op de website, ook zijn er bij veel producten verschillende modellen en merken waar je uit kunt kiezen.

Aanbeveling
Snelle service, veel keuzemogelijkheden en betrouwbaar.

Extra toelichting
Ik heb al vaker wat bij CameraNU gekocht en heb altijd keurig op tijd het juiste product ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Kroon 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke website met handige zoek functie

Service
Komen hun beloftes na. Als je info nodig hebt dan geven ze hier altijd reactie op. Profescion

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.P.Honders 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website

Service
Heldere communicatie en zelfs een herinnering om de extra garantie van de leverancier aan te vragen.

Assortiment
Ik ben op fotografie gebied nog niets tegengekomen wat ze bij CameraNU niet kunnen leveren

Aanbeveling
Zeer tevreden en dat mogen mijn vrienden en kennissen ook weten.

Extra toelichting
Een duidelijke website waar je het produkt dat je nodig hebt snel hebt gevonden. Op diverse manieren afrekenen mogelijk en direkt na de bestelling al een mail dat de bestelling ontvangen is. Even later dat deze verstuurd is. En de volgende dag al in huis. PERFECT!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gernanda 27-02-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
verkopers hebben verstand van zaken, snel geholpen.

Assortiment
winkel was in reorganisatie waardoor er veel niet in het zich stond, maar het was er wel allemaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Emile W 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijke site. Eenvoudige bestelling mogelijk.

Service
Terugsturen van een product is professioneel geregeld. Iedere status-update wordt netjes aan je verstuurd. Geld is snel retour! Klasse.

Assortiment
Wat je maar wil en het is er!

Aanbeveling
Niet alleen voor anderen, zeker ook voor mezelf!

Extra toelichting
Prima winkel, fijne klantenservice die snel schakelt! Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Dolle 27-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Zoeken op steekwoorden gaat goed, navigatie is prima. Gemakkelijk bestellingproces.

Assortiment
Meeste merken zijn beschikbaar.

Aanbeveling
Betrouwbaar, gemak en snelheid.

Extra toelichting
Prettige site, duidelijke afhandeling van de bestelling. De mogelijkheid om ook de fysieke winkel te bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koper 1969 27-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site zit super gemakkelijk in elkaar,je kunt je aankoop ook reserveren en daarna ophalen zo kom je niet voor verrassingen te staan

Service
Ik had mijn ipad stuk alles is tot in de puntjes geregeld

Assortiment
Al wil je nu nog zo'n dure camera of iets anders alles is meest op voorraad niet eerst bestellen en maanden wachten

Aanbeveling
Kudige mensen ,goede service en aandacht voor je

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Jop 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
klik, ideal, klaar

Assortiment
3 dingen die ik zocht aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vakfotografe 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Ik ben tevreden over de supersnelle levering, goede verpakking van de artikelen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

WimP 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
SImpel gevonden, simple besteld

Service
Ik had wat vragen, die warden snel en adequaat beantwoord. En daarna was er een problem met de levering, en daar hielden ze me via de mail en telefonisch netjes op de hoogte.

Assortiment
Zeer breed, ook occasions

Aanbeveling
Prima webwinkel, prettige helpdesk, snelle en zorgvuldige levering. Betrouwbaar adres dus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rubenchico 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is heel makkelijk te vinden via de website. Ook vind je bij elk product de nodige informatie.

Service
Het bestellen voor 22:00 uur morgen in huis. Vind ik een heel goed ding van cameranu.nl
Dit brengt mij elke keer terug om hier te bestellen. En buiten dat is cameranu.nl vaak nog het voordeligste.

Assortiment
Een groot en een breed assortiment. Hierdoor vind je alles wat je nodig hebt voor camera en fotografie. Wel is het soms lastiger vinden wat je nodig hebt.

Aanbeveling
Voormij is cameranu.nl een sterk punt dat je bestelling al snel binnen is. voor 22:00 uur besteld morgen in huis. En dit is vaak wat ik ook tegen andere vertel.

Extra toelichting
Erg blij met de service van Cameranu.nl We moesten een boompole bestellen voor een opdracht. Door de snelle service konden wij de boompole al goed uit testen voor de productie dag werkelijk begon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Louise1953 26-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Website en informatie is duidelijk.
Bestellen ging gemakkelijk en bezorging was snel.

Assortiment
Ik was verbaasd over het enorme assortiment.

Aanbeveling
De snelle afwikkeling van de bestelling en de duidelijke info over de betaling geeft vertrouwen.

Extra toelichting
De aankoop betrof een cadeau voor onze zoon. De artikelen stonden op een verlanglijst met bijbehorende links. Ik was wat huiverig om via internet te bestellen, maar de vlotte afwikkeling (en de beloofde beschikbaarheid van de artikelen) heeft me veel vertrouwen gegeven. Dit zal ik ook aan onze zoon doorgeven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

M. van der Zwan 26-02-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Camera.nu was de goedkoopste voor de camera die ik wilde; de bestelling werd snel afgehandeld en binnen een dag had ik mijn toestel in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 1310 25-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle service, prima en deskundig telefonisch advies, ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wzrabbel 25-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede informatie omtrent de producten.

Service
Alles correct geregeld.

Assortiment
Alles voorradig in elk segment.

Aanbeveling
Zeer zeker vanwege de complete service en assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henriko123 25-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is erg makkelijk in gebruik

Service
De service is erg goed,
3 dagen na aankoop vragen gesteld over mijn producten via de mail,
had binnen 3 uur een reactie terug en ben goed geholpen met het antwoord.

Assortiment
Zeer ruim assortiment om van te watertanden zo veel :D

Aanbeveling
Top winkel aanbeveling voor iedereen die iets zoekt in de digitale techniek.

Extra toelichting
Top winkel aanbeveling voor iedereen die producten zoekt in de digitale foto techniek. Op de bovenverdieping van de winkel hebben ze ook een hele mooie pro afdeling ziet er allemaal tip top uit. Ook de service bij het uitzoeken van een camera is erg goed geregeld verkoper heeft alle tijd voor je, ook al is het druk in de winkel, er zijn voldoende balies en medewerkers die je kunnen helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pisovis 25-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestellen ging heel eenvoudig was goed overzichtelijk. Perfect.

Service
Alles staat goed beschreven. Heb nog geen contact gehad om dat dit nog niet nodig was. De levering was de andere dag al supersnel en netjes in doos afgeleverd en via de mail werd je goed op de hoogte gehouden.

Extra toelichting
Ikzelf zou volgende keer weer bestellen bij cameranu.nl. Prima service. Super tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HENDRIKBIESH. 25-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
's-middags besteld, volgende dag in huis. Hoe de service zal zijn bij gebreken aan het toestel dat weet ik (gelukkig ) nog niet want het werkt momenteel perfect.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron Smits 25-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede beschrijving van de aankoop vergemakkelijkt het bestellen ervan.

Service
Bestellen, betalen en verzenden binnen 24 uur. Klasse

Aanbeveling
Goede verzending, ze doen wat ze beloven en vaak nog beter.

Extra toelichting
Een firma die doet wat ze beloven dat is tegenwoordig al heel veel waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leatherman fan 25-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Breed assortiment met zeer concurrerende prijzen. Verbazingwekkend snelle bezorging. Zeer aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

autoknar 25-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige duidelijke schermen

Service
Goede terugkoppeling

Aanbeveling
Betrouwbaarheid en snelheid

Extra toelichting
Veel winkels adverteren met snelle levering, en blijken achteraf artikelen niet in voorraad. Hier bestellen andere dag in huis, super !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanWi 25-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, duidelijke omschrijving.

Service
Perfect en eerlijk.

Assortiment
Ruime keuze in bekende merken.

Aanbeveling
Een betrouwbare winkel beveel ik altijd bij mijn bekenden aan.

Extra toelichting
Goed ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buvis 25-02-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Er is een mogelijkheid om de artikelen via internet te bestellen

Service
Ik ben groot voorstander van het nummertjessysteem wat in de winkel gebruikt wordt. Hierdoor wordt je gelijk door de juiste persoon geholpen. Mocht het wat langer duren, is er koffie en thee.

Assortiment
Veel keuze en artikelen zijn op voorraad. Ook groot aanbod van accessoires. Leuke aanbiedingen.

Aanbeveling
Mocht je iets nodig hebben op het gebied van fotografie zou ik hier zeker naar toe gaan. Niet alleen voor professionals maar ook voor amateur fotografen!

Extra toelichting
De winkel is enorm goed bereikbaar, vlakbij de snelweg. Er is genoeg op voorraad om producten te vergelijken en de juiste keuze te maken. Het advies wat we kregen, was zeker nuttig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maike van Heesch 25-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel emakkelijk erg mooi apparaatje

Service
goede service komen de afspraken ook na

Assortiment
uitgebreid heb nog nooit misgepakt

Aanbeveling
zoals hierboven beschreven erg goed uitgebreid assortiment en ook heel duidelijk

Extra toelichting
zoals hierboven beschreven erg goed uitgebreid assortiment en ook heel duidelijk. dit was voor mijn kleinkind.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos van Oostveen 25-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

kunstkamera 25-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel soorten artikelen,
goed overzicht
snel alles vindbaar

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
prima en zeer snelle afhandeling

Extra toelichting
Alles werkt zoals t moet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Kilsdonk 25-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, groot assortiment en concurrende prijzen

Service
Vooraf nog gebeld ivm vragen over levering, goede service

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Dat heb ik al bij meerdere vrienden gedaan

Extra toelichting
Al meerdere camera's etc bij CameraNu gekocht, ook al een paar keer in de winkel in Urk geweest. Assortiment en service is gewoon goed. Niet zomaar een internetwinkel, echt één met toegevoegde waarde door de shop in Urk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Jochems 24-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ruim assortiment waardoor de keuze aanvankelijk nog wat moeilijk was, maar door goede beschrijving toch prima te vinden

Service
snel bericht van de aankoop
ook snel een email naar aanleiding van een vraag die ik had (iets wat ik niet helemaal begreep)
direct bericht van verzending
correcte verzending (op tijd en goed verzorgd)

Assortiment
een uitputtend assortiment

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pioenroosje 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
duidelijke website, met een paar klikken klaar

Assortiment
Ruime keus en niet duur vergeleken met anderen

Aanbeveling
Niet duur, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

epicpeanuts 24-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het ging zoals ik verwachtte (soepel)

Service
Als verwacht het betalen ging soepel en het kwam de volgende dag in huis

Assortiment
Hadden wat ik precies zocht dus ben ik helemaal blij

Aanbeveling
doet alles keurig, komt verwachtingen na, snellere bezorging is onmogelijk

Extra toelichting
Ik had een 4TB harde schijf besteld en alles ging naar behoren. Volgende dag in huis dus ik ben helemaal blij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk851 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snelle en complete levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

carriewesselius 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk via de site te bestellen, alleen stonden de verzendkosten er niet bij.

Service
Snelle levereing

Assortiment
Wat ik zocht was in voorraad

Extra toelichting
Snel en goed, moet alleen duidelijker zijn dat er verzendkosten bij komen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G-JdB 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margjes 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijk bij binnenkomst voor aan te geven waar je hulp bij wilt krijgen

Service
Zeer goed, ook al is het druk er word duidelijk en goed de tijd voor je genomen. Het word niet afgerafeld.

Assortiment
Ik heb weinig camera's gezien. alleen bij de professionele afdeling. Ze waren de vitrines aan het vervangen

Aanbeveling
Je word goed geholpen, mensen zijn vriendelijk, duidelijk en eerlijke meningen worden gegeven.

Extra toelichting
Zeer positief, krijgt goed hulp en advies. Eerlijke mening of de verkoper iets wel of niet goed vind. Er word duidelijk en uitgebreid de tijd voor je genomen, ook als het druk is. Het word niet snel afgehandeld zodat snel de volgende klant geholpen kan worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gardisto 24-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website was duidelijk

Service
Savonds besteld volgende dag geleverd

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heiltje Lalleman 24-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker vanuit je stoel een bestelling plaatsen

Service
De volgende dag al bezorgd!

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Deze winkel zou ik altijd aanbevelen bij mijn familie en vrienden,

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een Apple TV Die kan je in veel webwinkels kopen. Mijn keus is gevallen op Camera.nu.nl omdat ik hier al eerder iets besteld heb en omdat de Apple TV hier vooradig was en ik weet dat hij dan ook de volgende dag wordt bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Kluitenbereg 24-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Snelle service correcte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

4200 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het bestellen gaat erg makkelijk en het bestelde komt snel naar je toe

Service
nog geen ervaring mee.

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
100 %

Extra toelichting
je hoeft niet de deur uit om iets te zoeken. je hebt het zeer snel in huis. TOP.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prieckaerts 24-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles snel en makkelijk te vinden op de site

Service
Snelle en zeer correcte levering.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Zeer tevreden zowel qua prijs al levering.

Extra toelichting
Zeer tevreden zowel qua prijs al levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alpha Video & Fotografie 23-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heldere site met goede zoekfunctie. Eenvoudig plaatsen van bestelling.

Service
Perfecte klantenservice!

Assortiment
Alles wat je zou willen hebben zit in het assortiment

Aanbeveling
Geen enkele negatieve ervaring.

Extra toelichting
Uitstekende webwinkel waar ik al diverse malen producten heb aangeschaft tegen een zeer concurrerende prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dirk Jepma 23-02-2014 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

4,0

Service
Ben niet naar behoren geholpen, er was een koffiemachine maar de medewerkers hadden het te druk om voor schone kopjes te zorgen

Aanbeveling
De manier waarop ik te hoen kreeg dat men met volgnummers werkt is voor mij een ervaring die ik anderen wil besparen

Extra toelichting
Eén keer maar nooit weer. De klanten vóór mij werden uitvoerig geholpen waardoor het ongeveer 45 minuten duurde voordat er voor mij een plaatsje vrij kwam aan de toonbank. Nummer 21 riep de verkoper. Nee toch, antwoordde ik, werken jullie met nummers?. Moet je beter opletten als je binnenkomt, het staat er met grote letters, dat bord met STOP en dat staat er al jaren, moet je beter uit je ogen kijken, je kan het niet missen. Het was mijn eerste bezoek aan deze winkel en verbaasd door deze ontvangst ben ik opnieuw binnen gekomen en zag het bedoelde bord. dit had ik de eerste maal ook gezien maar een wit bord met rode rand met daarin STOP ken ik uit de wegenverkeerswetgeving als waarschuwing voor gevaar,de vloer is nat, er ligt rommel op de vloer of kijk uit voor een gevaarlike situatie. Wanneer men bedoeld "neem hier uw volgnummer" zet dat dan op dat bord. Ik vond het bijzonder ongepast en onterecht om op dergelijke manier de winkel "uitgezet" te worden. Na een rit vanuit Leeuwarden had ik mij de kennismaking met deze zaak heel anders voorgesteld.

Review criteria:

Onvoldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 09-03-2014

Beste Dirk,

Hartelijk dank voor uw review. Allereerst onze welgemeende excuses voor uw negatieve ervaring. Wilt u zo vriendelijk zijn uw ordernummer te mailen naar: aftersales@cameranu.nl? Wij kijken dan wat er is misgegaan en komen met een passende oplossing voor u.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

hdoorens 23-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zie ook assortiment, het geweldige aanbod makkelijk toegangkelijk

Service
Correcte berichten en duidelijk

Assortiment
Heel uitgebreid geen behoefte om andere sites te bekijken

Aanbeveling
Ik geef regelmatig de link door..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten Bennis 23-02-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Het vinden van de juiste verrekijker kost wat zoekwerk.

Service
Snelle bezorging. Goede communicatie.

Assortiment
Heb alleen naar verrekijkers gekeken en daarvan was het assortiment naar mijn idee goed.

Aanbeveling
Al met al een goede ervaring.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

henk oortgijs 23-02-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed bereikbaar, helder overzicht

Service
snelle reactie op vragen en opmerkingen.

Assortiment
goed gesorteerd

Extra toelichting
Betrouwbaar, goed geprijsd, vlot en accuraat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews