cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

O. de Zwart 26-03-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Logische opgebouwde website.

Service
Kreeg zelfs advies voor een product wat elders was gekocht

Assortiment
Sterrekijker assortiment is (te) beperkt.

Aanbeveling
Je wordt op een vriendelijke efficiënte manier geholpen.

Extra toelichting
Correcte afhandeling met een goede uitleg door iemand die weet waar hij het over heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Thijs Rombout 25-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer makkelijke site...
En snel te bestellen.

Service
Zoals word gezecht de volgende dag geleverd... en nog netjes een mail met daar in het levertijd schema.
Super

Extra toelichting
Al verschillende site's afgezocht naar een mooie schouder tas waar een body met grote (100-400mm)lenzen en ass. In kan. Nergens kunnen vinden tot ik bij jullie deze mooie guru bags venter brown vond. Echt super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Radar27 25-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Lekker winkel.. mooie spullen en alles op voorraad

Service
geweldige tip.. over de zoom functies.. wilde voor een all in one gaan van panasonic.. maar is uit eindelijk toch een 500 mm geworden..

Assortiment
Prima alles op voorraad

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

sizeijba 25-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer tevreden met mijn fotocamera, klein en zeer gemakkelijk, ook om mee te nemen.

Service
ben heel goed geholpen door een medewerker via de telefoon

Assortiment
heb gezien dat er een zeer uitgebreid assortiment is

Aanbeveling
ik ben gemotiveerd door iemand en zou dat zelf ook zeker doen

Extra toelichting
veel keuze, goede kwaliteit en goede uitleg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad van Duren 25-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Nature-Stuff swinghead werkte niet naar behoren. In de fysieke winkel werd de kop zonder problemen geruild voor een nieuwe en deze voldoet aan alle verwachtingen.

Review criteria:

Goed

Reageer

j.soetens 25-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed te bereiken, overzichtelijke site

Service
Alles wordt altijd binnen 1 dag afgeleverd

Assortiment
zeer uitgebreid nikkon assortiment tegen goede prijzen en veel gadgets

Aanbeveling
goed geregeld en betrouwbaar

Extra toelichting
Buiten het bovenstaand geeft de winkel een goede productinformatie. Ook telefonisch goed bereikbaar en men neemt ruim de tijd om vragen te beantwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thislife 25-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Extra toelichting
Om elf uur s'avonds besteld en de volgende dag in huis. Dit kan dus niet beter en waardoor je dus wel erg verwend wordt met zo'n snelle verzending. 1 puntje heb ik wel en dat is dat de omdoos erg groot was voor het product. gezien de milieu belasting een verbeterpunt.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

ina vonk 25-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Prima winkel, kome na wat ze beloven. Goede artikelen, scherpe prijs en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Pieter Visser 25-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel online als telefonisch en in de winkel TOP.

Service
Helemaal in orde...

Assortiment
Buitengewoon...

Aanbeveling
Maar natuurlijk, alles onder 1 dak, veel gemak...

Extra toelichting
Een prima winkel, up to date, wat kan men zich beter wensen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jtnop 25-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt online, telefonisch of in de winkel je gewenste product uitzoeken, vergelijken en kopen.

Service
Zowel aan de telefoon als in de winkel wordt je uiterst vriendelijk te woord gestaan, zonder enige vorm van druk of vervelend gevoel te krijgen. Ook de standaard extra garantie is een grote plus.

Assortiment
Door het grote assortiment is het moeilijk kiezen. De medewerkers kunnen hierbij helpen richting geven en uiteindelijk kun je zelf een goede keuze maken.

Aanbeveling
De combinatie van het grote assortiment, de mogelijkheden om te kopen (internet, telefoon en bezoeken van de winkel), als ook de service, kennis en kunde van de medewerkers maken dat ik het iedereen aanbeveel die bij het maken van een keuze geholpen wil worden hier te gaan kijken.

Extra toelichting
Wij hebben zowel privé als zakelijk diverse producten gekocht, zowel online, telefonisch als in de winkel. De medewerkers zijn erg vriendelijk, wanneer ze iets niet weten of iemand kennen (ook bij andere bedrijven) die iets beter weet, verwijzen ze gerust door. De service is goed en er wordt geen druk op de potentiële koper gelegd. Wil je het later terug brengen is dit geen enkel bezwaar en doen ze niet moeilijk. Kortom, een zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen en ook erg scherp in prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jampie48 24-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
in de winkel is het beter oordelen wat je koopt

Service
de behandeling en service is naar mijn mening perfect

Assortiment
in de winkel kijk je echt je ogen uit wat een hoeveelheid

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
ben buitengewoon tevreden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerard 7D 24-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
product gemakkelijk te vinden op de site

Service
rond 22:00 besteld volgende dag in huis geweldig

Assortiment
alles wat je zoekt is er

Aanbeveling
goed goedkoop en snel wat wil je nog meer

Extra toelichting
niets meer aan toe te voegen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeroenSchouten 24-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
prettig op elk moment van de dag kunnen bestellen.

Service
bij navraag over verzending keurig ter woord gestaan

Assortiment
tot nog toe elke keer gevonden wat ik wilde hebben

Aanbeveling
ja best wel, geen verkeerde ervaring hier

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

FHVL 24-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke/intuïtieve website waarop je gemakkelijk kunt kiezen.

Service
Razend rap.(snelle levering) Goede communicatie.
Bij eerdere aankoop ook een goede ervaring.

Assortiment
Compleet.

Aanbeveling
Met de goede website wordt de klant goed ondersteund en geïnformeerd over zijn aanstaande aankoop.

Extra toelichting
Zie hiervoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ess3 24-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen via de site.

Service
Goede en snelle afhandeling van een vraag. Prima advies gehad. Snelle verzending.

Assortiment
Zeer grote keuze. Veel uitgebreider dan in de plaatselijke fotoshop.

Aanbeveling
Voordelige keuze met goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-Sietze Brouwer 24-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Simpel en duidelijk, zoals dat hoort.

Service
In de winkel gekeken, advies gekregen en getest, op internet besteld.

Assortiment
Ruin voldoende en op voorraad.

Aanbeveling
Prijs en assortiment zijn prima!

Extra toelichting
Ik kwam voor een verrekijker, Kreeg prima advies en kon testen in de winkel. Uiteindelijk op internet besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben van der Burgh 24-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet en dan snel thuis...

Service
snel, duidelijke berichtgeving...

Assortiment
ik wist niet van de winkel af, maar nu ik er wat besteld heb, voor een strakke prijs, zal ik er zeker meer bestellen....staat bij mijn favorieten nu!!

Aanbeveling
ik zal mijn goede ervaring delen.....

Extra toelichting
duidelijke site... snel te bestellen... goede prijzen... correcte informatie... snelle afhandeling en berichtgeving.... snel in huis....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ovank 24-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website was snel door mij gevonden waardoor ik de prijzen en producten snel kon vergelijken met andere aanbieders.

Service
De levering van het gekochte product was supersnel, tevens werd een door mij gestelde vraag ook snel beantwoord.

Assortiment
Zeer uitgebreid; alle door mij overwogen keuzen worden door CameraNU aangeboden.

Aanbeveling
Ik zou CameraNU zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Goeie ervaring bij het aankopen via de website van CameraNU ! Ik zal een volgende keer zeker eerst aankoop via CameraNU overwegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marosiu 24-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pman77 23-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goede service tegen een lage prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jeroen vdv 23-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk doorlopen in de webshop

Service
Niet nodig gehad prima verlopen

Assortiment
Meer dan voldoende niks mis mee

Aanbeveling
Zaterdag besteld maandag al in huis ze doen wat ze beloven

Extra toelichting
Goede betrouwbare webshop snele en nette levering gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan balian 23-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.j.k. 23-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Er zijn veel webwinkels de producten zijn overal te koop maar Camera Nu is betrouwbaar en biedt concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

evert 1950 23-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Bestelling super snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

roy1960 23-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Altijd makkelijk en goedkoper via internetshop.

Service
Netjes en op tijd geleverd.

Assortiment
Ruim.

Extra toelichting
Camera stond 15 maart op de site en kon hem zonder te reserveren direct bestellen. kwam ook na twee dagen binnen. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvdo 23-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Een 10 vind ik wat overdreven vandaar de 9

Extra toelichting
Besteedde al in de oude vestiging mijn spaarcentjes aan foto materiaal! En doe dat nog steeds naar volle tevredenheid!! Heb vrijwel al mijn objectieven camera's e.d. bij cameraNU gekocht! zowel via internet als in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert kleijweg 22-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie en goede website, scherpe prijzen, snelle levering

Service
Prima afhandeling bestelling, snelle levering

Assortiment
Breed assortiment, scherpe prijzen

Aanbeveling
Prima website, scherpe prijzen, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie 60 22-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
de site is overzichtelijk en het bestellen gaat heel simpel

Service
van de service heb ik nog geen gebruik gemaakt, maar hoe de bestelling is verlopen geloof ik dat het met de service wel goed zit

Assortiment
voor wat ik zoek is het assortiment best compleet

Aanbeveling
ja ik zal het zeker aanbevelen
wat ik besteld had was de volgende dag al daar volgens afspraak, geweldig

Extra toelichting
De bestelling vrijdag middag geplaats zaterdag middag al in huis, ja dat is precies volgens afspraak, dat is pas klant vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Nonhebel 22-03-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Als ze iets niet hebben, dan denken de mensen met je mee en geven goede adviezen.

Service
ik had iets verkeerds besteld en via telefonisch contact werd mij precies en op zeer vriendelijke wijze verteld hoe ik alles moest afhandelen

Assortiment
Groot!!!!

Aanbeveling
Wij raden iedereen al aan om bij jullie je aankopen te doen, via internet, maar ook in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gryt 22-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
On-line bestellen!

Service
Binnen twee dagen in huis!

Extra toelichting
De on-line bestelling en betaling was eenvoudig en de kadobonnen werden snel en goed verpakt verstuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kirefotografie 22-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie duidelijke website. Ook telefonische vragen worden keurig beantwoord.

Service
Snel vakkundig en accuraat bij vragen en problemen. Toen ik eens snel voor een shoot een achtergrondrol nodig had bleek het geen enkel probleem om het op tijd op locatie af te leveren per courier. Top

Assortiment
Ruim voldoende en goed te vinden op de site.

Aanbeveling
Ik zou hem een ieder aanbevelen.

Extra toelichting
Gewoon een retegoede winkel met ter zake kundig personeel....zeer flexibel en gepassioneerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kerntje 22-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk, overzichtelijk en goed te vinden.

Service
Per ongeluk bestelling verwijderd halverwege betalingsproces, netjes mail ontvangen met mogelijkheid tot correctie. Mail netjes en snel beantwoord gekregen.

Assortiment
Op fotografie gebied nog niet iets niet kunnen vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brian Inostroza 22-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is makkelijk en duidelijk te vinden op de website.

Service
Alles is netjes afgehandeld zoals vermeld stond.

Assortiment
Tot op heden alles gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Fijn, overzichtelijk en makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nelmeinema 22-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Prima service, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hausmagger 22-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel online het product kunnen vinden en meteen besteld

Service
Om 22u besteld op een vrijdag en zaterdag om 12:00 was de camera lens al binnen! Top!!

Extra toelichting
Tegen een scherpe prijs het product vrijdagavond 22u online besteld en zaterdagmiddag 12u was de lens al binnen. Keurig verpakt en inclusief heerlijke snoepjes! :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny25078 22-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk om een product te bestellen. Overzichtelijke website.

Service
Geen problemen en snel in huis!

Assortiment
Veel producten te bestellen.

Aanbeveling
Een heel erg goede winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole Renne 22-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk wat er op voorraad is en een vlotte afhandeling.

Service
21uur in de avond besteld, de volgende ochtend in huis, super!!

Assortiment
Uitgebreid assortiment en goede prijzen

Aanbeveling
Zou niet weten waarom je niet zou bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick M 22-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
bestellen gaat gemakkelijk en snel, ook als je nog geen account hebt.
Duidelijke informatie op de site en in de mails.

Assortiment
heeft tot nu toe altijd wat ik zoek voor mijn camera

Aanbeveling
is meestal de goedkoopste

Extra toelichting
prima webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny Halfweeg 21-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene1960 21-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
De dag erna de bestelling al gekregen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annemiek22 21-03-2014

Algemene score

7,5

Gemak
Ene dag besteld andere dag in huis

Extra toelichting
Mijn bestelling was snel naar wens afgeleverd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Esther Zaal - Bartels 21-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site

Service
Ik had een vraag over een product, kreeg snel een net en duidelijk antwoord.
Super snelle levering

Assortiment
Alles wat ik nodig had hier kunnen vinden

Extra toelichting
Een zeer tevrede klant, als ik weer wat nodig heb ga ik zeker weer naar cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco RaamklA 21-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snel op de site gevonden wat ik nodig had. Snel verstuurd en goed verpakt. Nu genieten van de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egbert 1941 21-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en zeer snel

Aanbeveling
Snelle, adequate afhandeling.
Keurig verpakt.

Extra toelichting
Dit website adres is echt aan te bevelen. De bestelling en levering verliep zeer snel en soepel.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

rolf smeets 21-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Extra toelichting
Nikon ML-L3

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

w bouma 21-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke instructie

Service
snelle levering

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
super snel geregeld
goede communicatie

Extra toelichting
niks geen moeilijk gedoe, duidelijke taal, super snelle levering! Heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferry Schippers 21-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Site leidt direct naar het betreffende product en met weinig clicks kun je al meteen bestellen.
Ik zou graag nog meer, relevante productcombinaties zien.

Service
Snelle levering en afhandeling.

Assortiment
Groot assortiment met veel verschillende producten.

Aanbeveling
Het is niet een dermate onbekende winkel, na wat googelen of zoeken op kieskeurig wordt deze site al snel getoond.

Extra toelichting
Al met al prima winkel, met een snelle levering en breed assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aart59 21-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke webside, heldere en correcte informatie, eenvoudig bestelproces

Service
Goede communicatie en dito afhandeling. Levering zoals afgesproken

Assortiment
Bestelling betrof een product dat door andere grotere maar ook kleinere webshops niet werd aangeboden. De door Cameranu.nl gehanteerde prijs was desondanks zeer redelijk

Aanbeveling
Goede producten, vlotte probleemloze levering.

Extra toelichting
Cameranu.nl biedt goede producten tegen redelijke prijzen. Bestel- en leveringsproces is exact zoals op de website beschreven. Degelijke zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linda van Rhijn 21-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer te vrede over de snelle service, assortiment en afhandeling. Alles was keurig in orde zoals het hoort!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jannekevanhurck 21-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen

Service
Had een retourzending en werd keurig op de hoogte gehouden via een mailtje.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zie bovenstaand

Extra toelichting
Heb hier voor het eerst iets gekocht en dat zal ik zeker vaker doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews