cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

1967maria 29-03-2014

Algemene score

8,7

Gemak
thuis een camera uitzoeken, en alle informatie opzoeken

Service
telefonisch overtuigd, goede camera gekozen

Assortiment
genoeg keuze in elke prijsklasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wilc097 29-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gebruiksvriendelijk!

Service
Snel geleverd maar kan sneller.

Assortiment
Hebben bijna alles!

Aanbeveling
Algeheel cijfer, een gemiddelde

Extra toelichting
Heb hier al vaker wat gekocht, gewoon een fijne winkel met een goed assortiment en service.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Anne Pfaff 29-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart v Dijk 28-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel en makkelijk thuis winkelen

Service
snelle levering

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
heb al vaker artikelen besteld met grote tevredenheid

Extra toelichting
een fijn on-line winkel met goed en snelle service een een relatief grrot assortiment met aantrekkelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda Gerritsen 28-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Erg duidelijke en snelle service. Ik had mijn bestelling geplaatst en betaald via IDeal. Meteen kreeg ik een bevestigingsmail en niet veel later een mail met verzendgegevens. Waarin ook stond in welk tijdsbestek ik het kon verwachten. Erg fijn!
's avonds besteld en de volgende ochtend al in huis, geweldig!

Extra toelichting
Doordat onze tweeling 10 weken te vroeg is geboren, had ik nog veel niet helemaal klaar. Een camera waarmee ik snel de kiekjes kon maken van onze kanjers stond nog op het 'to-do' lijstje. Maar ja het is voor ons een spannende tijd waarin we voornamelijk in het ziekenhuis bivakeren. Even naar de winkel en rustig iets uitzoeken zit er even niet in. Het was voor mij dan ook erg fijn dat ik de 's avonds bestelde camera de volgende ochtend al in huis had. Na nog even te zijn opgeladen kon ik deze meteen gebruiken. Hierdoor hebben we niet teveel 'tijd' aan beeldmateriaal hoeven missen. :) Bedankt! Super snelle en duidelijke service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn Radings 28-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles is goed te vinden op de site

Service
snel, goed, en vriendelijk

Assortiment
goede keus aan producten

Aanbeveling
goede keus aan producten

Extra toelichting
ik ben blij met mijn aan koop alles was snel gevonden en bezorgd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Niels-Trial 28-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk interface van de website.

Service
snelle levering duidelijke product/ betaal/ verzend informatie.

Assortiment
Van alles hebben ze meerdere verschillende keuzes.

Aanbeveling
Kwa prijs alleen al raad ik CameraNU.nl al aan gezien het meeste zoveel scheelt met de concurentie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

drannl 28-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en duidelijk, goede uitleg

Service
Bestelling zeer snel geleverd, zekerheid over status van bestelling
Goede prijzen!

Assortiment
ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Duidelijke communicatie, goede prijs, snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Blaas 28-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Snel en overzichtelijk

Service
Prettig aan de telefoon, ondanks klacht

Assortiment
Heel groot

Aanbeveling
De beoordeling is een 6 geworden omdat in het voordeelpakket (fotocamera, accu, SD kaart en case) een case zat waarin de camera absoluut niet paste, veel te klein.
We hebben het tasje retour gezonden, en besloten zelf een tas erbij te kopen. Hiermee verviel wel onze voordeelprijs van het pakket, dat was wel jammer, want het was niet onze fout.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 31-03-2014

Geachte H.Blaas,

Hartelijk dank voor uw review. Wilt u uw factuurnummer mailen naar aftersales@cameranu.nl. Wij kijken dan even na wat er is misgegaan en komen met een passende oplossing.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Boemsie 28-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het blijft gewoon driekwartier rijden vanaf Zaandam naar Urk. Dat doe je alleen als je meerdere goede ervaringen heb meegemaakt. Trouwens je moet ook een visje eten in het dorp als je er toch bent.

Service
Enkele keren toch via Cameranu een servicehandeling laten verrichten. Gewoon verstandig en uitstekend verlopen.

Assortiment
Tot nog toe hadden ze alles in huis wat wij nodig hadden. een enkele keer heeft het een paar dagen geduurt.

Aanbeveling
Gewoon een zeer betrouwbare winkel met mensen die je ook gewoon betrouwbare informatie geven en altijd klaar staan voor service en erg goede adviezen die niks kosten, maar oh zo handig blijken te zijn.
Cameranu daar heb je wat aan!

Extra toelichting
We komen al en aantal jaren bij Cameranu en hebben een aardig lijstje met spullen bij hun gekocht. Hoewel het een internetwinkel is kan je de kwaliteiten van het personeel niet negeren. Juist daarom gaan wij daar persoonlijk naartoe. Ondanks dat we met het lezen van previews en jarenlange ervaring best wel het een en ander weten, kunnen ze toch nog steeds net die tip, of dat advies de aankoop op een hoger plan zetten en de rit naar Urk tot een feestje maken. Daarbij is het rondneuzen in de winkel ook best aangenaam.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Veen 28-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitzoeken en vergelijken vanuit huis

Service
Levertijd volgens opgave dus gelijk aan de slag

Assortiment
Assortiment is erg groot, zochten wel gericht.

Aanbeveling
l veel malen bij Cameranu aankopen gedaan en dit aan vrienden laten weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam Leo 28-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke webshop + bestel - en betaalgemak

Service
klantvriendelijk + klantgericht

Assortiment
overzichtelijk aanbod en ruim assortiment

Aanbeveling
betrouwbaarheid

Extra toelichting
Als nieuwe klant van CameraNu.nl heb ik het bestelde produkt binnen anderhalve dag in uitstekende staat ontvangen. Ik heb het produkt namelijk op een woensdag ochtend besteld en de volgende dag was de bezorging al een feit. Ik ervaar deze service als uitzonderlijk snel en zeer betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roxanne26 28-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ben er twee keer geweest, en werd telkens erg goed geholpen.

Service
Ik heb (Binnen twee weken na aankoop) nog een lens goedkoper bij kunnen bestellen omdat ik spijt had dat ik geen kit had gekocht incl. lens. Erg fijn!

Assortiment
Ruim assortiment aanwezig naar mijn mening.

Aanbeveling
Ik zou de winkel aan iedereen aanbevelen. Het is wel erg druk af en toe vooral in het weekend maar dat is ook met een reden denk ik dan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees uit de Ketting 28-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Site is overzichtelijk en keuze maken eenvoudig.

Service
Besteld om 23:00 Bestelling was 14 uur na bestellen in huis, Dankzij avondservice, klasse.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Betrouwbaar.

Extra toelichting
Is reeds mijn 2e aankoop hier en wederom goede prijs kwaliteit en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sleba 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Reeds jaren ben ik klant en steeds dezelfde optimale service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dani39 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Super snelle levering en keurige service bij eventuele retourzending

Assortiment
uitgebreid en goed gesorteerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HPJB 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk zoeken naar artikel van je keuze

Service
De mederkster wist meer van het gezochte artikel (sony macro objectief)dan de mederker van sony. Antwoord was zeer professioneel.

Assortiment
Bijna alles op fotogebied is verkrijgbaar

Aanbeveling
snelle service, goed en goedkoop. personeel weet veel over artikelen

Extra toelichting
Cameranu heeft een uitgebreid assortiment, deskundige medewerkers en is uitermate goedkoop. Verzending is binnen 24 uur geregeld. 'smiddags besteld, de volgende middag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Goudriaan 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel eenvoudig is de juiste keuze te maken door de duidelijke omschrijvingen

Service
Eind van de dag besteld en de volgende dag alles voor 12.00 uur in huis.

Assortiment
Er is in de site ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Ik heb helemaal geen klagen, alles is op rolletjes verlopen

Extra toelichting
Zoals uit bovenstaande blijkt ben ik zeer tevreden. Ik ben later ook even op zaterdag in Urk bij de winkel geweest om wat op te halen dat ik het weekend nog nodig had. Dat maakt de keus nog moeilijker, bestellen via de site of gaan halen? In de winkel heeft men alle tijd voor je, zeer deskundig personeel en een prima advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DhrvG 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer heldere opzet en zoekfunctie werkt super aanvullend.

Service
In de winkel goed advies gekregen, ook bij aantal reparaties keurig en snel geholpen en belangrijk goed op de hoogte gehouden van proces. Top

Assortiment
Vrijwel alles verkrijgbaar en zeker scherp geprijsd.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen, maar ook eens ene kijkje nemen in de winkel op Urk is de moeite waard; veel demo's te zien en uit te proberen, goede service en alles direct mee te nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReneKr 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site, logische categorieën en logische voordeelpakketten.

Service
Levering op tijd en netjes verpakt, kwam onbeschadigd aan. Ik vond zelfs een paar snoepjes in de doos!

Assortiment
Ruime keuze en een goed aanbod aan accessoires. Goede, concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Voor beginners zou ik aanraden eerst naar een winkel te gaan om wat modellen op gebruiksgemak te testen. Als daarna het model voor een goede prijs te koop is bij deze site zou ik hem zeker aanraden!

Extra toelichting
Prima site, goed assortiment, goede levering en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard-22 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snel en correct afgehandeld

Assortiment
De spullen die ik zoek, waren aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miriamfotografie 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
werd netjes gebeld

Assortiment
groot

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plumosus 27-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk site om te vinden wat je wil

Service
Ze staan altijd klaar om te helpen met je aankoop of met probleem van je fototoestel of lens

Assortiment
Bijna alles in huis

Aanbeveling
Altijd goedkoop en een vriendelijk woord

Extra toelichting
Een prettige winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wal van Dishoeck 26-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
door de uitgebreide informatie op de webside over het door ons gekochte produkt was het voor ons niet moeilijk om bij uw bedrijf het produkt te kopen, wat wij normaal niet doen

Service
de snelheid van levering met als leuke bijkomstigheid in de doos se snoepjes bedankt hiervoor ze waren lekker ook de communicatie via de mail is uitstekend en duidelijk

Assortiment
een perfecte prijs met alles wat er op de side staat en heel goed uitgebreid

Aanbeveling
zoals eerder vermeld bij de vorige vraag is de communicatie via de mail uitstekend en snel ga zo door

Extra toelichting
een goede communicatie en een duidelijke informatie op de side over dit product was de reden voor onze beoordeling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Leon91174 26-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
vlotte bestel procedure

Service
Volgende dag artikel al in huis

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
nette prijzen en makkelijk om bestelling te plaatsen

Extra toelichting
Ik zou de volgende keer weer kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T. Kooij 26-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Ruime keus en snelle levering! Ik kom hier toch iedere keer weer terecht voor mijn bestellingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

niekske70 26-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Nieuwe lens gekocht voor mijn camera waar een kleine beschadiging op zat. Over gebeld en binnen een week een nieuwe lens geleverd.
Super goede service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel.nl 26-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles prima gelopen, en de volgende dag in huis.

Service
Geen problemen en gedaan wat ze beloven

Assortiment
Genoeg aanwezig.

Aanbeveling
Ik en vele mensen die ik ken gaan al jaren naar deze winkel, vandaar mijn keuze om dat nu weer te doen.

Extra toelichting
Alles is goed verlopen, al had ik niets anders verwacht. Jaren lang ging ik naar een andere winkel maar op aanraden van kennissen en vrienden naar deze winkel. Tot nu toe geen spijt van gehad :P

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

O. de Zwart 26-03-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Logische opgebouwde website.

Service
Kreeg zelfs advies voor een product wat elders was gekocht

Assortiment
Sterrekijker assortiment is (te) beperkt.

Aanbeveling
Je wordt op een vriendelijke efficiënte manier geholpen.

Extra toelichting
Correcte afhandeling met een goede uitleg door iemand die weet waar hij het over heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Thijs Rombout 25-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer makkelijke site...
En snel te bestellen.

Service
Zoals word gezecht de volgende dag geleverd... en nog netjes een mail met daar in het levertijd schema.
Super

Extra toelichting
Al verschillende site's afgezocht naar een mooie schouder tas waar een body met grote (100-400mm)lenzen en ass. In kan. Nergens kunnen vinden tot ik bij jullie deze mooie guru bags venter brown vond. Echt super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Radar27 25-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Lekker winkel.. mooie spullen en alles op voorraad

Service
geweldige tip.. over de zoom functies.. wilde voor een all in one gaan van panasonic.. maar is uit eindelijk toch een 500 mm geworden..

Assortiment
Prima alles op voorraad

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

sizeijba 25-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer tevreden met mijn fotocamera, klein en zeer gemakkelijk, ook om mee te nemen.

Service
ben heel goed geholpen door een medewerker via de telefoon

Assortiment
heb gezien dat er een zeer uitgebreid assortiment is

Aanbeveling
ik ben gemotiveerd door iemand en zou dat zelf ook zeker doen

Extra toelichting
veel keuze, goede kwaliteit en goede uitleg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad van Duren 25-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Nature-Stuff swinghead werkte niet naar behoren. In de fysieke winkel werd de kop zonder problemen geruild voor een nieuwe en deze voldoet aan alle verwachtingen.

Review criteria:

Goed

Reageer

j.soetens 25-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed te bereiken, overzichtelijke site

Service
Alles wordt altijd binnen 1 dag afgeleverd

Assortiment
zeer uitgebreid nikkon assortiment tegen goede prijzen en veel gadgets

Aanbeveling
goed geregeld en betrouwbaar

Extra toelichting
Buiten het bovenstaand geeft de winkel een goede productinformatie. Ook telefonisch goed bereikbaar en men neemt ruim de tijd om vragen te beantwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thislife 25-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Extra toelichting
Om elf uur s'avonds besteld en de volgende dag in huis. Dit kan dus niet beter en waardoor je dus wel erg verwend wordt met zo'n snelle verzending. 1 puntje heb ik wel en dat is dat de omdoos erg groot was voor het product. gezien de milieu belasting een verbeterpunt.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

ina vonk 25-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Prima winkel, kome na wat ze beloven. Goede artikelen, scherpe prijs en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Pieter Visser 25-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel online als telefonisch en in de winkel TOP.

Service
Helemaal in orde...

Assortiment
Buitengewoon...

Aanbeveling
Maar natuurlijk, alles onder 1 dak, veel gemak...

Extra toelichting
Een prima winkel, up to date, wat kan men zich beter wensen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jtnop 25-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt online, telefonisch of in de winkel je gewenste product uitzoeken, vergelijken en kopen.

Service
Zowel aan de telefoon als in de winkel wordt je uiterst vriendelijk te woord gestaan, zonder enige vorm van druk of vervelend gevoel te krijgen. Ook de standaard extra garantie is een grote plus.

Assortiment
Door het grote assortiment is het moeilijk kiezen. De medewerkers kunnen hierbij helpen richting geven en uiteindelijk kun je zelf een goede keuze maken.

Aanbeveling
De combinatie van het grote assortiment, de mogelijkheden om te kopen (internet, telefoon en bezoeken van de winkel), als ook de service, kennis en kunde van de medewerkers maken dat ik het iedereen aanbeveel die bij het maken van een keuze geholpen wil worden hier te gaan kijken.

Extra toelichting
Wij hebben zowel privé als zakelijk diverse producten gekocht, zowel online, telefonisch als in de winkel. De medewerkers zijn erg vriendelijk, wanneer ze iets niet weten of iemand kennen (ook bij andere bedrijven) die iets beter weet, verwijzen ze gerust door. De service is goed en er wordt geen druk op de potentiële koper gelegd. Wil je het later terug brengen is dit geen enkel bezwaar en doen ze niet moeilijk. Kortom, een zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen en ook erg scherp in prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jampie48 24-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
in de winkel is het beter oordelen wat je koopt

Service
de behandeling en service is naar mijn mening perfect

Assortiment
in de winkel kijk je echt je ogen uit wat een hoeveelheid

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
ben buitengewoon tevreden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerard 7D 24-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
product gemakkelijk te vinden op de site

Service
rond 22:00 besteld volgende dag in huis geweldig

Assortiment
alles wat je zoekt is er

Aanbeveling
goed goedkoop en snel wat wil je nog meer

Extra toelichting
niets meer aan toe te voegen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeroenSchouten 24-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
prettig op elk moment van de dag kunnen bestellen.

Service
bij navraag over verzending keurig ter woord gestaan

Assortiment
tot nog toe elke keer gevonden wat ik wilde hebben

Aanbeveling
ja best wel, geen verkeerde ervaring hier

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

FHVL 24-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke/intuïtieve website waarop je gemakkelijk kunt kiezen.

Service
Razend rap.(snelle levering) Goede communicatie.
Bij eerdere aankoop ook een goede ervaring.

Assortiment
Compleet.

Aanbeveling
Met de goede website wordt de klant goed ondersteund en geïnformeerd over zijn aanstaande aankoop.

Extra toelichting
Zie hiervoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ess3 24-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen via de site.

Service
Goede en snelle afhandeling van een vraag. Prima advies gehad. Snelle verzending.

Assortiment
Zeer grote keuze. Veel uitgebreider dan in de plaatselijke fotoshop.

Aanbeveling
Voordelige keuze met goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-Sietze Brouwer 24-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Simpel en duidelijk, zoals dat hoort.

Service
In de winkel gekeken, advies gekregen en getest, op internet besteld.

Assortiment
Ruin voldoende en op voorraad.

Aanbeveling
Prijs en assortiment zijn prima!

Extra toelichting
Ik kwam voor een verrekijker, Kreeg prima advies en kon testen in de winkel. Uiteindelijk op internet besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben van der Burgh 24-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet en dan snel thuis...

Service
snel, duidelijke berichtgeving...

Assortiment
ik wist niet van de winkel af, maar nu ik er wat besteld heb, voor een strakke prijs, zal ik er zeker meer bestellen....staat bij mijn favorieten nu!!

Aanbeveling
ik zal mijn goede ervaring delen.....

Extra toelichting
duidelijke site... snel te bestellen... goede prijzen... correcte informatie... snelle afhandeling en berichtgeving.... snel in huis....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ovank 24-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website was snel door mij gevonden waardoor ik de prijzen en producten snel kon vergelijken met andere aanbieders.

Service
De levering van het gekochte product was supersnel, tevens werd een door mij gestelde vraag ook snel beantwoord.

Assortiment
Zeer uitgebreid; alle door mij overwogen keuzen worden door CameraNU aangeboden.

Aanbeveling
Ik zou CameraNU zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Goeie ervaring bij het aankopen via de website van CameraNU ! Ik zal een volgende keer zeker eerst aankoop via CameraNU overwegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marosiu 24-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pman77 23-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goede service tegen een lage prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jeroen vdv 23-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk doorlopen in de webshop

Service
Niet nodig gehad prima verlopen

Assortiment
Meer dan voldoende niks mis mee

Aanbeveling
Zaterdag besteld maandag al in huis ze doen wat ze beloven

Extra toelichting
Goede betrouwbare webshop snele en nette levering gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan balian 23-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews