cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25443 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2678 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dirk Veen 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website, eenvoudig proces van bestelling t/m betalingen.

Service
Fantastisch s'avonds bestelt en de volgende dag in huis.
Prima service dus en komen de levertijd na die op de site staat aangegeven.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
De geleverde service is voor mij doorslaggevend geweest om de site aan te bevelen bij anderen.

Extra toelichting
Belangrijk vindt ik het nakomen van afspraken en de klant op de hoogte houden wanneer de bestelling geleverd wordt. Deze firma voldoet op alle fronten en komt zijn afspraken na. Laat in de avond bestellen en de volgende dag al in huis dat noem ik nog eens meedenken met de klant. Fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Bouwknegt 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het plaatsen van een bestelling is zeer eenvoudig. Je loopt de diverse stappen via de website makkelijk en intuïtief door.

Service
Wordt zeer goed op de hoogte gehouden van status van de bestelling. Klantenservice werkt prima en adequaat.

Assortiment
Je kunt 99,9 % van datgene way je wilt kopen terugvinden in het assortiment.

Aanbeveling
Beslist aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bereklauwtje 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je bestelt thuis via de PC en het wordt thuis bezorgd.

Service
Het bestelde artikel was er heel snel.

Assortiment
Breed assortiment.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Extra toelichting
Een betrouwbare winkel en door de mogelijkheid via internet te bestellen en het gevraagde thuis te laten bezorgen voor iedereen toegankelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

klaas 31 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je kijkt op internet en ziet gelijk of het op voorraad is

Service
2x met een probleem langs geweest en werd meteen opgelost.

Assortiment
bijna alles op voorraad

Aanbeveling
service en kwaliteit

Extra toelichting
cameranu heeft professioneel personeel in dienst die je een gedegen uitleg geven van het product. Bij de afhaal balie ben je meteen aan de beurt, maar bij de adviesbalie kan de wachttijden nog weleens oplopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klikjunk 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Aangezien de winkel van cameranu voor mij op 100 meter loopafstand zit is het koopgemak voor mij een 10 waard!

Service
De service is top! Voor elke fototechnische vraag kun je bij de aanwezige specialisten tercht. En weten ze het zelf niet dan zoeken ze het wel voor je op.

Assortiment
Tot nu toe is mij nog geen nee verkocht.

Aanbeveling
Zoek niet verder. Deze winkel biedt je alles wat er op fotografisch gebied te vinden is.

Extra toelichting
Al vanaf de oprichting zijn de eigenaren altijd bezig geweest het service peil zo hoog mogelijk te brengen. Door het enorme succes en stormachtige groei is het bewijs geleverd dat deze winkel een topper is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertina Kamer 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Handig wachtsysteem, zitplaatsen, etc.

Service
Zorgvuldig, vraaggericht, kennis van zaken, persoonlijke aandacht, niet alle medewerkers zijn even klantvriendelijk.

Assortiment
Voldoende keuze, eigentijds, alles is mogelijk, niet altijd alles op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bert Dorland 14-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij online bestellingen de volgende dag in huis prima geregeld, (je moet wel thuis zijn dan).

Service
Ook de service vindt ik uitstekend, zelfs voor een klein dingetje wat niet goed zit in een aankoop wordt er niet moeilijk over gedaan, omruilen geen probleem.

Assortiment
Ben een paar keer in de winkel in of is het op Urk geweest en kan niest anders zeggen dat het assortiment zeer breed is. Zoek wel eens bij de concurrent en vindt dan net niet wat ik zoek.

Aanbeveling
In de loop der tijd heb ik al mijn camera's en toebehoren bij CameraNu aangeschaft, en laat mij dan ook positief uit bij familie etc.

Extra toelichting
Wordt een beetje een herhalin g In de loop der tijd heb ik al mijn camera's en toebehoren bij CameraNu aangeschaft, ben daar meer dan tevreden over zowel qua bezorging en fysiek in de winkel en de service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goudajose 14-12-2014

Algemene score

7,5

Service
Per abuis dubbel geplaatste bestelling werd direct geannuleerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Tom van Straaten 13-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dankzij de nieuwsbrief van CameraNu kon ik meteen naar de prachtige "Nu of nooit" aanbieding om mijn Canon EOS 600D + accessorizes te bestellen.

Service
Ik ben tijdens het bestellen precies op de hoogte gehouden van de voortgang, en kon zodoende mijn product bijna op de minuut af ophalen bij een PostNL afhaal locatie.

Assortiment
Op CameraNu vind ik alles wat ik nodig heb voor mijn fotografie hobby.

Aanbeveling
Goede prijs:kwaliteit verhouding
Behulpzame klantenservice

Extra toelichting
Ik koop met veel plezier bij CameraNu. Goede prijs:kwaliteit, en snelle afhandeling. Zijn maken, vandaag besteld morgen in huis, letterlijk waar. Dat is een goede kracht van het bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 1948 13-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
De bestelde ontvanger voor Hähnel combi TF radiotrigger besteld en de andere dag in huis. Feestdagen kunnen niet meer stuk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frelis1968 13-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Eerlijk en deskundig advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gemeneer 13-12-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer klantvriendelijk personeel.

Assortiment
Ruime keuze en mooie opstelling van de produkten

Extra toelichting
Dit was mijn eerste aankoop bij Cameranu in de winkel. Ik ben er zeer tevreden over en verwacht hier wel terug te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JM Wiegers 13-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijk. Snel besteld en volgende dag afgeleverd

Service
Per ongelijk 2maal zelfde product besteld. Vr. Medeweksters attendeerde mij op retourzend mogelijkheid. Teveel betaald geld terug. Top

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Zeer

Extra toelichting
Uiterst tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Multimaatje 13-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
Goed

Assortiment
Alles wat ik zocht was er

Aanbeveling
Ja

Extra toelichting
Ook voor oudere systemen voldoende keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Staaterop 13-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's-avonds nog even op de website gezocht en gevonden.
Online besteld en betaald en de volgende dag in de brievenbus.

Service
Mijn product kon per enveloppe verstuurd worden tegen een gering verzendbedrag.

Assortiment
Uitgebreid en vaak op voorraad.

Aanbeveling
Ik raad deze website aan iedereen aan die iets op foto en videogebied wil aanschaffen.

Extra toelichting
Deze bestelling is super snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WJuFo 12-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website.

Service
Heldere voorbespreking mbt inkoop van mijn huidige toestel naar een Nikon D810.

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid en wordt ook heel overzichtelijk gepresenteerd.

Aanbeveling
Fijne benadering en goede kennis van alle artikelen die men verkoopt.

Extra toelichting
Na de aankoop van mijn Nikon D810 kreeg ik later nog de mededeling dat er een actie liep van Nikon en daardoor een cashback heb ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam-90 12-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen problemen tegen gekomen

Service
- Snelle levering
- Je kunt aangeven wanneer je het pakketje wilt laten bezorgen
- Snelle en fijne reactie via mailcontact

Assortiment
Tot nu toe alles wat ik zocht, kunnen vinden bij camera.nu

Aanbeveling
Geen klachten, dus zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kramer1964 12-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevredenklant52 12-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat ze op voorraad hebben op de site, dat hebben ze ook

Service
Men neemt de tijd om de pro en cons met je te bespreken en geven je een goed advies over de eventuele aankoop

Assortiment
Geweldig, kijkt op hun site, dat zegt genoeg

Aanbeveling
Alle zaken die ik met ze heb gedaan zijn zeer goed afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Daalman 12-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Duidelijke website. De producten worden prima gecategoriseerd weergegeven. Bestellen gaat gemakkelijk. Bestelling wordt onmiddellijk bevestigd en verstuurd. De volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralph Hoeberechts 12-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website!

Service
Ooit problemen gehad met lens, erg goed opgelost!

Assortiment
Prima!!

Aanbeveling
Beveel deze site al jaren bij vrienden aan!

Extra toelichting
Ben al jarenlang, zeer tevreden klant! Top website en service, kan het zeer aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koster4 12-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Goed snel betrouwbaar, ook vanaf de bank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald Vroegop 12-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je plaatst een bestelling en prompt wordt deze gebracht

Service
Ik denk dat dit toch wel hetzelfde is als bij Gemak

Assortiment
Veel en hele goede camera's maar ik ben dik tevreden met mijn FUJICA FinePix S8600 omdat ik ook op mijn beschikbare budget moest letten

Aanbeveling
Gewoon omdat ze eens nietsvermoedend kunnen kijken naar het beschikbare assortiment

Extra toelichting
Het gemak niet naar een fotospeciaalzaak te hoeven en de bekendheid met een FUJICA camera gaf mij de gelegenheid een bestelling te plaatsen waarbij alles zeer net verpakt werd afgeleverd dus volop complimenten namens mij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JWHirtle 12-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
As a Canadian, I normally shop with B&H Photo (a US based company) but because I was in Holland visiting family I decided to try Cameranu.nl and it was brilliant.

I will definetly use your site again and suggest it to my friends and family in the Netherlands.

Thank you for your great service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dizzy_dw 12-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansslot 12-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
In de winkel kan je alles zelf goed bekijken, en je kan zelf koffie pakken.

Service
Het deskundige personeel is niet te beroerd om ook "domme" vragen te beantwoorden.

Assortiment
Ga zelf maar eens kijken!

Aanbeveling
Het is er altijd fijn winkelen.

Extra toelichting
Het is de fijnste fotozaak die ik ken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

keukenmiep 12-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
in een paar stappen betreffende camera gevonden

Service
in de winkel bijzonder professioneel en vriendelijk geholpen

Assortiment
camera wel op de website maar niet in de winkel opgesteld. Was dus wel op voorraad.

Aanbeveling
zeker al aanbevolen maar wel bij vermeld beter niet op zaterdag

Extra toelichting
Betrouwbaar adres wat ik al eerder vernomen had van meerdere kennissen. Onze ervaring is hetzelfde.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

PepieW 12-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site en het bestellen gaat eenvoudig.

Service
prima service, bevestiging en verzending via emailbericht.

Assortiment
Groot assortiment voorradig

Aanbeveling
goed, betrouwbaar en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.nadels 12-12-2014

Algemene score

9,7

Service
Uitstekend en intelligent.

Extra toelichting
Een van de betere webwinkels. Bestelling goed opgevolgd. Bij deze bestelling werd de betaling te langzaam verwerkt. Vervolgens op een zeer correcte en ook persoonlijke manier opgelost. Zo garandeer je repeat business.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paris Hidden 12-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
Mooi overzichtelijke webshop. Kan makkelijk invoeren wat ik zoek. Makkelijke winkelwagen en check out. Wel raakte ik even verdwaald bij het afrekenen of ik al betaald had of niet.

Service
Top Service. Had enkele maanden gelden de verkeerde verloop gekocht voor me Lee filter set en hebben het zonder problemen ingeruild voor wat ik echt nodig had.

Assortiment
Assortiment is tip top! Ben er ook gekomen wegens de Lee filters en ben daardoor ook niet weg gegaan.

Aanbeveling
De enige reden waarom ik een 7 uit de 10 geef is wegens het fijt dat ze helemaal in Urk zitten. Rond het randstad is voor mij een must.

Extra toelichting
Betrouwbaar, snel, aardig, klant is koning en prijs kwaliteit verhouding is super!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heyokahvandijk 12-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Daar ik helemaal in de middle of nergens woon is bestellen via de website van ons Urker fotografen huis erg gemakkelijk.

Service
hulpvaardig en meedenkend en snelle service

Assortiment
Erg uitgebreid meestal behoren ze tot de best geprijsde en hulpvaardige medewerkers

Extra toelichting
Het gemak van deze winkel, om ook niet voor alles daar heen te hoeven rijden,... Ook niet naar een grote stad hoeven en eigenlijk een beetje in het midden van het land!! Het meedenken en de hulpvaardigheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FotograafWil 12-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle bestelling, snelle levering.
Wel jammer dat ik NA de bestelling pas zag dat ik 15% korting kon krijgen na invullen van KortingCode

Service
Niks mee mee. artikel prima ontvangen

Assortiment
Zeer uitgebreid, duidelijke site

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jackvanelten 12-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Eenvoudig besteld, voordelig en de volgende dag al in huis! Helemaal top!

Review criteria:

Goed

Reageer

Lens123 12-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
zelfs 's avonds makkelijk online winkelen

Service
nadat wij te laat een code voor Ideal hadden ingevuld was de betaling via Ideal mislukt. Klantenservice eeft er 's avonds nog voor gezorgt dat de betaling kon worden verricht en wij de bestelde producten de volgende dag in huis hadden.

Assortiment
Hetgeen wat wij zochten was in het assortiment aanwezig en was makkelijk online te vinden.

Aanbeveling
als iemand zou vragen om een leverancier van fotoapparatuur aan te bevelen zal ik Camera.nu zeker noemen.

Extra toelichting
Na de mislukt betaling via Ideal ontvingen we de volgende e-mail: Graag bovenstaand bedrag, indien niet via iDeal betaald, overmaken op: Rabobank: 17.78.41.540 Iban: NL95RABO0177841540 Bic: RABONL2U Onder vermelding van uw ordernummer. Aangezien wij de producten de volgende dag nodig hadden was dit voor ons geen optie. Hierop is de bestelling geannuleerd. Klantenservice heeft hier direct op gereageerd en een nieuwe link gestuurd om alsnog via Ideal te kunnen betalen. Goed geregeld! Verbeterpunt: pas de tekst aan in de 1e mail na mislukte betaling. Vermeld dat er een nieuwe link wordt gestuurd als de betaling niet is gelukt. Dit voorkomt frustratie bij klanten.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bert en Henriette 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg goede en toegankelijke website. Dat maakt het vinden van het artikel erg gemakkelijk.

Service
de afgelopen jaren een paar keer een beroep moeten doen op hulp i.v.m. garantie. De service die jullie geven is uitzonderlijk goed. Zowel door tussentijdse informatie als in de persoonlijke benadering

Assortiment
Ik ga altijd gericht op zoek en dan is het er altijd. Ook qua prijs zijn jullie erg concurrerend en onderscheidend.

Aanbeveling
Reeds een aantal keren gedaan.
En ook deze vrienden hebben vervolgens spullen aangeschaft.

Extra toelichting
In de loop der jaren verschillende spullen gekocht. Met name de filmcamera en foto camera gaan mee op onze fietsreizen over de wereld. Zeer tevreden over hulp, adviezen, levering, prijs en service. Top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eko1303 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer duidelijke website die je naar alles goed begeleid.
De winkel is ruim voldoende met zeer deskundig personeel.

Service
Snelle afhandeling van bestelde producten via de webshop.
De winkel is niet anders.

Assortiment
Groot assortiment. Voor een ieder is van alles te vinden en te leveren.

Aanbeveling
Zeer makkelijk te vinden en goede service met snelle levering.

Extra toelichting
Goede winkel en webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hazekamp3107 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
prima, duidelijk, lekker snel, een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ChantalvdDool 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Door de zoekfunctie alles snel te vinden.

Service
Zoals beloofd meteen de volgende dag binnen en netjes verpakt.

Assortiment
Tot nu toe hebben ze eigenlijk bijna alles wat ik zoek / nodig heb.

Aanbeveling
Fijne webwinkel, makkelijk voor iedereen, goede prijzen, in de meest gevallen goedkoper dan op andere websites. Snelle levering en producten goed verpakt.

Extra toelichting
Ik heb lang getwijfeld of ik deze lens wel wilde kopen, of ik er iets mee ging doen. Door de prijs op deze webwinkel tegenover andere webwinkels en de beloofde snelle levering heb ik deze lens gekocht. Geen moment spijt van gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dub007 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Product vinden soms lastig, maar met het juiste trefwoord lukt het snel

Service
Je wordt van stap tot stap op de hoogte gehouden van het verzendproces

Assortiment
Bijna te veel!

Aanbeveling
Tot nu toe is elke bestelling perfect uitgevoerd

Extra toelichting
Geen minpunten; lage prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan katsman 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft er niet de deur voor uit, makkelijk betalen via Ideal.

Service
Correcte en snelle communicatie over de bestelling en zeer snel geleverd.Indien nodig ook uitstekende voorlichting.

Assortiment
Wat mij betreft is alles wat je als fotograaf nodig hebt aanwezig en meestal op voorraad.

Aanbeveling
Prima service en afhandeling bestelling.

Extra toelichting
Bestelling snel en correct verwerkt, volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blanksma & Blanksma 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wij bestellen vaak artikelen bij CameraNu.nl. Erg fijn dat de facturen de serienummers hebben, dat is een stuk makkelijker verzekeren!

Service
Soms hebben we grotere bestellingen, de medewerkers van CameraNu reageren altijd snel en zijn volledig in hun reactie. Ik hoef zelden een 2e mail te sturen met vragen.

Assortiment
Je kunt hier veel vinden, de prijs is vaak ook de laagste in de markt. Deze combinatie is fijn, gewoon alles bij één partij bestellen is fijn, maar helemaal als je weet dat je niet ergens anders goedkoper was geweest.

Aanbeveling
Zeker, sterker nog we zijn met een aantal fotografen overgestapt van een winkelketen naar CameraNu voor onze spullen.

Extra toelichting
Vaak wordt er gezegd, goedkoop, kwaliteit, snel/betrouwbaar en kies twee van deze drie, je kan ze niet alle drie verwachten. CameraNu bewijst voor ons het tegendeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. van de Maat 11-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Aan de hand van typenummer redelijk snel juiste memorycard t.b.v. camera gevonden

Service
Levering volgens aangegeven planning ontvangen.

Assortiment
Heel specifiek naar een artikel gezocht. Kan weinig zeggen over algeheel assortiment

Aanbeveling
Goede ervaring, geen bijzonderheden

Extra toelichting
Eén artikel besteld welke volgens aangegeven levertijd bezorgd is. Prima. Geen bijzonderheden

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

slatysov 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed

Service
Goed

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Goed

Extra toelichting
Goed winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs9401 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Fijne website.

Service
Binnen een dag in huis!

Assortiment
Jullie hadden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Andrea Creations 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site ziet er duidelijk en overzichtelijk uit! Ook de mails die je binnen krijgt als bevestiging, zijn kort, krachtig en duidelijk!

Service
Super, vandaag besteld, morgen in huis!

Aanbeveling
Niet alleen duidelijk en betrouwbaar, maar ook snel! En dat is fijn, vooral in de fotografie wereld!

Extra toelichting
Cameranu: duidelijk, betrouwbaar en snel! Wanneer je online winkelt, ziet de site er overzichtelijk en duidelijk uit! Als je vervolgens iets besteld, zijn de mails die je krijgt als bevestiging ook weer overzichtelijk en duidelijk. Tegelijkertijd is Cameranu ook betrouwbaar en snel! Ik had een geheugenkaartje 's middags besteld, de volgende dag had ik het in huis! Dat is natuurlijk enorm fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liefra 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel online als in de winkel wordt je goed en deskundig geholpen

Service
Goede service

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Deskundig personeel en goed en duidelijk advies

Extra toelichting
Een fijne winkel met deskundig personeel die alle tijd voor je nemen ondanks dat het er wel eens erg druk kan zijn .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van Meeuwen 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk en wat je zoekt is gemakkelijk en snel te vinden. Het plaatsen van de bestelling gaat ook eenvoudig en snel.

Service
Ik miste een (klein) onderdeel van de remote control trigger voor mijn camera, maar na een mailtje werd die gelijk toegestuurd en de volgende dag al in huis. Super!

Assortiment
Breed assortiment. Niet altijd de goedkoopste, maar wel enorm veel keus.

Aanbeveling
Prima winkel, uitstekende service en goede kwaliteit spullen.

Extra toelichting
JJC Wireless Remote Control 50m JM-F (Sony RM-S1AM) gekocht. Er miste een onderdeel (adapter voor de flitsschoen). Deze werd keurig nagestuurd (snel!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arkesteijn61 10-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
Prima en overzichtelijke website voor online verkoop. Ideaal voor de aankoop van materiaal waarvoor geen nadere uitleg benodigd is. Met slechts een dag levertijd een perfect alternatief om niet te naar Urk af te reizen.

Service
Na de bestelling heb ik telefonisch contact gehad met klantenservice en daarbij bijzonder goed geholpen. Levering geheel volgens afspraak en was te volgen via track en trace van Post.NL

Assortiment
Bijzonder breed assortiment met alle voorkomende merken in alle prijsklassen

Aanbeveling
Prima service, personeel heeft kennis van zaken en heeft antwoord op alle vragen. Keerzijde van servicegerichtheid in de winkel in Urk is dat het erg druk kan zijn met wachttijden. Een kop koffie en het uitprobeereiland echter verzachten de wachttijd. Bij online verkoop uiteraard geen wachttijden

Extra toelichting
Gewoonweg prima winkel, met aantrekkelijke aanbiedingen, servicegericht en kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TevredenKlant12345 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke informatie, mooie overzichten.

Service
Goede afhandeling

Assortiment
Veel keuze, kwalitatief goede spullen voor elke beurs.

Extra toelichting
Mooie webwinkel, veel aanbod, snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Jeroenmtb 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen en betalen

Service
Savonds om 10 uur besteld Smorgens al in huis

Assortiment
Precies wat ik nodig had voor een zeer scherpe prijs

Aanbeveling
Goede prijzen en snelle service

Extra toelichting
Ik ben blij verrast met de goede en snelle service en ook nog een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews