cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 46340 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2848 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dhr. L. Meijer 30-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In dit digitale tijdperk zijn er vele shops waar je je camera/video zaken kunt aanschaffen. Na wat online zaken bekeken te hebben, sprak de site van CameraNU.nl mij het meest aan. Goed portfolio & handige reviews, welke snel twijfel over de aanschaf weghalen. En dat is wat je uiteindelijk wilt. Goede, betrouwbare organisatie met snelle leveringen. Absoluut een aanrader.

Reageer

RdJ 30-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk om de bestelling te plaatsen. De levering de volgende dag al gedaan.

Reageer

Claudia 29-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webshop, makkelijke betaling en snelle verzending.
Het geleverde product voldoet geheel aan de verwachting.

Reageer

Leo van Dijnen 29-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en uitstekend product van Nikon verrekijkers was binnen 24 uur bezorgd dus kon ik
meteen gebruikmaken van mij nieuwe kijker

Reageer

Hetty P. 29-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor Cameranu gekozen omdat een vriend van mij hele goeie ervaringen had.
En ik nu ook. Scherpe aanbieding van de Canon G7x incl tasje en kaartje, En binnen 24 uur geleverd.
top!

Reageer

Ballonkunstenaar Patrick 29-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Om de produktfoto's voor mijn eigen bedrijfje te verbeteren, was ik op zoek naar daglichtlampen voor produkfotografie.
De reden om bij CameraNU te kopen was een praktische; ik woon er een paar kilometer vandaan en het leek me een goede speciaalzaak op fotogebied.
Op de website kwam ik een goede 'instap' softbox lampenset tegen (Falcon Eyes).

In de winkel werd ik, ondanks enkele wachtende mensen, geduldig en vakkundig geholpen.
Na uitleg van mijn fotowensen, raadde de verkoper mij een betere set aan. Deze werd goed gedemonstreerd in de showroom. De set was weliswaar ruim 2x duurder, maar paste veel beter bij mijn wensen.

Ik heb de lampenset (Ledgo) thuis al voor een paar fotosessies gebruikt en ben helemaal blij met deze goede aankoop. Had ik mijn 'instap' lampenset gekocht, dan was dat toch een minder goede keus geweest.

Helemaal tevreden!

Reageer

Martin watteny 29-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is de beste website . Heb al veel verschillende probeert in het verleden zonder enige succes .
Wat ik uitstekend vindt van cameranu . De website is zo overzichtelijk en bij ieder product staat er een hele mooie uitleg voordat je iets koopt . je kunt ook chatten met de team als je er niet uitkomt of dit een goeie koop is . De levertijd is altijd correct . je krijgt direct een email waar ze jou vriendelijk bedanken voor je aankoop en je kunt je bestelling mooi opvolgen . Ik zal altijd deze website blijven volgen omdat deze voor mij de beste is . Doe zo verder TEAM

Reageer

Ben 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere beschrijving, product snel geleverd en goed verpakt. Prettig dat deze accu 5 jaar garantie heeft.

Reageer

Double-U 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onmiddellijk een overzicht gevonden op de website van geschikte modellen (macro tussenringen). Keuze was snel gemaakt; daarop besteld en in geen tijd stond het pakje bij me thuis. Snel, efficient - het kan haast niet beter. Bedankt voor de perfecte levering.

Reageer

P. van Dijk 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een tekentablet gekocht. De (web)shop navigeert gemakkelijk en geeft de juiste info. Ondanks de moeilijke tijd - corona! - was de levering vlot en probleemloos. De shop geeft diverse betaalmogelijkheden, zowel vooraf als afterpay. Kortom, fijne shop!

Reageer

Nigel Heusdens 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel blij met de goede klantenservice van cameranu.nl. Top service! Was een probleem met mijn levering, maar ze hebben dit heel professioneel opgelost.

Reageer

Sango 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel tevreden over de informatie en variatie van foto's op de website. Alle producten voorzien van de nodige specificaties. En de vergelijkingstool vond ik heel nuttig.
Verder heel heldere communicatie over de maatregelen rond de coronacrisi en de levering in deze ongebruikelijke omstandigheden.

Reageer

Rugby-Shop.nl 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, goede productomschrijving en een makkelijke manier van afrekenen. Vervolgens snelle levering . Kortom uitstekend

Reageer

E. 28-03-2020

Algemene score

10,0
Ze kunnen chatten met doven mensen om te vragen.
Ik zocht heel lang naar juiste SD Card voor mijn camera nl. schrijfsnelheid!

Reageer

Bryan 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben tevreden over mijn aankopen bij cameranuf.nl. De producten werden netjes en op tijd geleverd.

Reageer

Ronald Veenstra 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de indeling op de website goed ingericht, ook de hulp van de klantenservice was perfect en zeer vriendelijk, ze begrepen pressies waar de vraag over ging en kreeg daar dus ook een duidelijke antwoord op. Het bestellen ging ook makkelijk en goed overzichtelijke stappen, en de besteltijd en bezorgdatum klopten perfect wat ze toonden. zelfs het afleveren was perfect , en niet tevergeten in de huidige Corona virus tijd ook alles veilig bezorgt. Kort maar krachtig. van begin het opzoeken tot afleveren thuis zeer positief.

Reageer

WV 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en snelle afhandeling. Het was goed verpakt zodat geen schade is ontstaan. Kortom, goed gedaan CameraNu

Reageer

Yvette 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering!
De camera zat netjes verpakt in een doosje.
Goede duidelijk site met alle informatie om te kijken en vergelijken.

Reageer

Nico 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb het tekentablet van Wacom gekocht om in te zetten bij het lesgeven op afstand. Superproduct ! De levering en service door Cameranu is top.
In 1 week tijd is het lesgeven online een stuk professioneler en aangenamer geworden 😁

Reageer

Juf Jiska 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service was echt top! Wij hadden snel een en ander nodig in verband met het opstarten van het thuisonderwijs voor al onze leerlingen in deze bizarre Corona crisis. Ik stelde via de mail een vraag over de garantie met betrekking tot het leveren en deze vraag werd supersnel beantwoord en de spullen keurig de volgende dag in huis. De leerlingen (kleuters) blij, de ouders blij en ik blij! Cameranu, bedankt! Samen sterk!

Reageer

anoeska 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze site aangeklikt vanwege dat ik de website al kende door een schoolproject, maar ik vind dit verder ook een fijne website. Je kan dingen vergelijken, er is veel keuze en je kan altijd chatten met een medewerker wat ook zeer handig kan zijn.

Reageer

Giorgio 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Very fast delivery and well packaged. Impeccable also from the communication/information point of view.

Reageer

Szabolcs 27-03-2020

Algemene score

10,0
De levering was snel, het product was goed, en dat allemaal voor een goede prijs. Topper!

Reageer

Yann 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijkheid en service staat hoog in het vaandel dat is aan alles te merken. Goede aankoop adviezen en nooit te beroerd om overleg te hebben alvorens je over gaat tot koop.

Kortom een dikke TIEN !

Reageer

Mary Jane Roy 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I was impressed by the speed with which the order was processed. It arrived the next day exactly as promised. And it works great! Thank you.

Reageer

John Oosterhuis 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van de bestelling, goede voorlichting over Eizo scherm. Chatten werkt goed.

Reageer

Marc 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke site ,met een goede info over de producten ,en dit aan een eerlijke prijs.

Zeer snelle respons op mijn aankoop .Met snelle levering .
Top

Reageer

Rob 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lang gezocht naar een goed en betaalbaar statief voor de amateur fotograaf. Meeste winkels hadden het vooral voorzien op de extreem lichtgewicht modellen. Wil je een stevig statief, dan kost dat serieus geld. CameraNU bood een goed alternatief.
Bestellen en leveren. Snel geregeld.

Reageer

GK_H 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Webshop met goed werkende, duidelijke website. Goed bereikbare klantenservice. Je wordt keurig op de hoogte gehouden wanneer een product weer voorradig is. Ben zeer tevreden over de service. Vakkundig bedrijf.

Reageer

Vicky 26-03-2020

Algemene score

9,0
Overzichtelijke en waardevolle informatie op website. Snelle service. Ik had per ongeluk twee keer hetzelfde besteld zonder dat zelf te merken. Werd met een e-mail hersteld. Top service!

Reageer

Wim 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat mij opgevallen is bij Csmeranu.nl is dat de informatie over de produkten zo goed is dat je het produkt bijna in je handen hebt.
Verder een suppersnelle afhandeling, binnen 24 uur geleverd op de keuken tafel.
Daar zeg ik Cameranu.nl ga zo door.

Reageer

m kamberg 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en vlotte levering. Goed product en schappelijke prijs. Een aanrader

Reageer

Pietjouw 25-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Informatie met kennis van zaken. Nemen rustig de tijd. Voorbeeld voor vele andere zaken. Dus; zoek niet langer.

Reageer

Eric Spijker 25-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben uitstekend geholpen. Bij mijn bestelling werd ik netjes en snel op de hoogte gehouden dat mijn bestelling door de coronavirus met vertraging geleverd zou kunnen worden. Ik heb mijn bestelling geannuleerd en kreeg snel mijn geld weer terug gestort.

Reageer

Hanz 25-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende informatie, snelle levering, goede kwaliteit. Ook op het gebied van het merk Leofoto veel accessoires, best wel lastig te krijgen bij de andere fotografiezaken. Hier ga ik vaker bestellen.

Reageer

PvdDungen 25-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben erg tevreden van de snelle service en uitleg van het artikel, ook de snelle leveren en afspraken zijn nagekomen.
En dat werk fijn, nogmaals bedankt

Reageer

Frans Dinnessen 25-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij CameraNu een epson printer besteld. Printer voldoet volledig aan de eisen die ik aan de printer stel. printer avonds besteld en de volgende dag keurig aan de deur afgeleverd. bedrijf houd zich volledig aan de afspraak.

Reageer

Robert A. 25-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling gedaan voor een accessoire van mijn Nikon D7500 en de volgende dag, keurig ingepakt en op tijd geleverd. Ik heb bij cameranu ook mijn Nikon D7500 gekocht

Reageer

I. Willemars 25-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De verkoper was snel en behulpzaam. Ik heb hier een canon 50mm f/1.8 SMT lens gekocht en die doet het prima. Ik liep de winkel binnen, vroeg om de lens, en die werd direct opgezocht in de opslag. Ik stond binnen 5 minuten weer op de stoep. Niets op aan te merken dus.

Reageer

Bram van Maas 25-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment en deskundig personeel
Serviceverlening is ook dik in orde.

Reageer

ErikSchra 25-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Topservice en pakket was goed verpakt. Snelle service en pakket het was goed te volgen. Zeer tevreden met mijn product. Website is duidelijk.

Reageer

Marc 25-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering is perfect verlopen zoals beschreven op de site, materiaal zat mooi verpakt in een stevige doos met binnenin de nodige blisters zodat alles mooi vastzat in de doos. Ook de SD kaart die was meegeleverd was van een deftig merk (Sony) en niet een goedkoop prulletje. Geen enkele reden om niet het maximum te geven !!

Reageer

Rutger Keijzer 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes mijn bestelling binnen 1 werkdag ontvangen.
Snelle levering en duidelijke communicatie per mail. Zeker een aanrader

Reageer

Guido 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke communicatie en snelle levering. Ook de prijzen zijn beter dan Mediamarkt.

Reageer

Richard 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit keer een Sirui statief besteld. Het werd heel snel geleverd ondanks de huidige omstandigheden. Alles keurig verpakt (alhoewel de doos wel heel erg groot was in vergelijk met de inhoud). Het statief is ook super. Dit is niet de eerste keer dat ik bij hun bestel en ben ook in hun winkel geweest en de service is altijd super evenals de prijzen voor hun producten. Kortom een hele goede koop ervaring en ga zeker vaker gebruik maken van hun.

Reageer

Aart 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima site, groot aanbod, goede prijzen en.... snelle en correct levering. Is er meer dan?

Reageer

Myrthe 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Blij met de bestelde spullen. Ik kreeg prima advies via de chat. Ook in de winkel goed geholpen.

Reageer

Pierre 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en duidelijke shop , veel keuze heldere omschrijving, snelle verzending prima betalings mogelijkheden top!!!

Reageer

Helma 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoekend op internet om een ereader te vinden kwam ik bij de site van cameraNu terecht.
Ik vind hem duidelijk en informatief. Heb mijn Koba ereader daarom bij hun besteld. Keurige aflevering met mail vooraf wanneer ik de ereader kon ontvangen.
Wanneer ik iets op hun gebied nodig zou hebben zou ik zeker CameraNu ‘s site als eerste bezoeken. Het komt professioneel en betrouwbaar op mij over.

Reageer

Marnix Eke 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb goede ervaring met de klantendienst, vlugge respons en goed advies.
Zending lag na twee dagen al in de brievenbus.
Uitgebreid gamma en goede prijzen.

Reageer

Toon meer reviews