cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maarten Klomp 06-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super eenvoudig om iets te bestellen

Assortiment
Alles wat de fotograaf nodig heeft

Aanbeveling
Goede verhouding prijs/kwaliteit

Extra toelichting
Zeer tevreden met Cameranu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos je 06-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
snelle levering. camera goed verpakt.

Aanbeveling
Zover alles prima, heb de klantenservice niet nodig gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

André P. 06-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Zeer goed advies, deze winkel heeft ook een fysieke locatie. Erg prettig geholpen en een mooie camera gevonden. Dit advies krijg je echt niet bij een mediamarkt, BCC, Expert of Scheer & Foppen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cornelis Jelle Willem 06-04-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede bereikbaarheid; zowel over de weg, via de telefoon als internet.

Service
Klantvriendelijk. Kreeg extra tips bij aankoop van mijn artikel.

Assortiment
Voor de hobbyfotograaf is bijna alles aanwezig en op voorraad tegen een gunstige prijs.

Aanbeveling
Voor aankopen via internet geldt een andere waardering dan wanneer je naar de winkel wilt gaan. In het laatste geval kan een afstand een rol spelen.

Extra toelichting
Prettig bedrijf om een artikel te kopen. Deskundig personeel en een klantvriendelijke opstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margreet kaper 06-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ik vind dit bedrijf betrouwbaar en dat is vandaag de dag heel belangrijk dat je wat je besteld ook krijgt Deze keer heb ik iets besteld voor een verjaardag en ik wist niet wat het was dat zag ik op het feestje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap 1947 05-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Erg snelle levertijd.

Assortiment
Ruim assortiment tegen concurrerende prijzen

Aanbeveling
Indien je gevonden heb wat je zocht is alles eenvoudig af te handelen zonder account of wachtwoord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AO77 05-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 01 05-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bezocht het bedrijf en werd uitstekend geholpen.
Koffie klaar.

Service
Goede uitleg, persoonlijk, niet opdringerig.
Ruilen kan

Assortiment
Bijna te veel

Aanbeveling
goed bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sasha Ivantic 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zoeken op de website gaat goed, maar is niet perfect. Zitten soms wat bugs in. Een bestelling plaatsen eveneens goed, maar PakjeGemak is behoorlijk verborgen en wordt pas zichtbaar als je kiest voor een alternatief bezorgadres. Dat zou duidelijker zichtbaar mogen zijn daar ik als ZZP-er er veel gebruik van maak. Me

Service
Goede logistieke afdeling die buiten openingstijden van de klantenservice contact opneemt als er iets raars is met je order. Echter betekent in mijn ogen "voor 23:59 besteld, morgen in huis" ook een klantenservice die tot 23:59 bereikbaar is voor de beste service. Telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren is niet meer van deze tijd. Tot 20:00 zou al helpen. Vaak ben ik op locatie aan het fotograferen of filmen en heb ik geen tijd om te bellen met een klantenservice. Vandaar slechts een 6 voor service.

Assortiment
Ruim assortiment waarvan de meeste producten op voorraad zijn. Kunnen de meeste webshops nog een puntje aan zuigen.

Aanbeveling
Ik zou CameraNU zeer aanbevelen aan iemand anders. Veel orders geplaatst en altijd naar tevredenheid bezorgd. Service staat bij hen ook zeer hoog in het vaandel, maar bereikbaarheid blijft achter.

Extra toelichting
Al met al zeer tevreden over het assortiment en de service van CameraNU. Ze zouden echter nog meer kunnen halen uit bereikbaarheid. Een klantenservice die alleen bereikbaar is tijdens kantooruren is niet meer van deze tijd. 23:59 besteld en morgen in huis is wél van deze tijd en hiermee lopen ze VER vooruit op hun concurrentie. Waarvoor kudo's. Zeer tevreden over deze winkel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Willem197112 04-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het gemak van laten bezorgen of ophalen

Service
Je krijgt uitleg over wat je koopt

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Ik kom hier regelmatig.

Extra toelichting
Zie mijn commentaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Vogelaar 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijk en snel

Assortiment
breed scala van artikelen mbt fotografie tegen scherpe prijs

Aanbeveling
goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Koos Rietveld 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je regelmatig online koopt, dan heb je met cameranu.nl geen enkele moeite. Alles werkt en is duidelijk en overzichtelijk.

Service
Uitstekende berichtgeving over de voortgang van de order. Precies op tijd geleverd, alle informatie is duidelijk en accuraat.

Assortiment
Is natuurlijk zeer subjectief, maar cameraNU.nl had voor alles wat ik nodig had.

Aanbeveling
Waarom zou ik cameraNU.nl niet aanbevelen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P van Dam 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestelproces is gemakkelijk en doorzichtig evenals de website. Een kind kan de was doen.

Service
De bezorging verliep volgens de aankondiging zeer snel, om 22:00 uur besteld en een dag later had ik alles thuis. Ook een retour zending verliep probleemloos. Goed en duidelijk contact via de mail. Het bedrag werd vlot teruggestort.

Assortiment
De keuze is reuze bij Cameranu.nl. Er worden alternatieven geboden voor de duurdere merken en dat bevalt me prima.

Aanbeveling
Ik zal Cameranu.nl zeker aanbevelen. Goede keuze en de service is prima. Veel gemak voor redelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Bieringen 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker thuis op de PC vergelijken. Binnen 10 minuten was ik er al uit.

Service
Op vrijdagavond 20.30 uur besteld. Zaterdagmorgen al voor 12.00 uur stond Post.nl al met het bestelde voor de deur.

Aanbeveling
Dus prijzen vergelijken op de PC. Binnen tien minuten was ik er al uit.

Extra toelichting
Ik wist wat ik wou hebben. Lekker thuis op de PC vergelijken. Binnen 10 minuten was ik er al uit. Op vrijdagavond om 20.30 uur besteld. Zaterdagmorgen al voor 12.00 uur stond Post.nl met het bestelde voor de deur. Het verschil met de duurste en de goedkoopste was 120 Euro. Dat was snel verdiend en die steek ik in mijn zak. O ja, zaterdagmiddag meteen los met m'n nieuwe telelens. Mmmmm, super. Ik zeg doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark030 04-04-2014

Algemene score

7,5

Gemak
Snel en goedkoop

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

BenKruijs 04-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
op elk gewenst moment van de dag bestellen. Prima toegankelijke website

Service
vóór 23:59 besteld en op voorraad: de volgende dag in huis. Helemaal TOP!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RuurdO 04-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iz1980 04-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

dogen 04-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hub Frings 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De producten zijn gemakkelijk te vinden op de sites

Service
Levertijden worden goed nagekomen

Assortiment
Zeer groot

Aanbeveling
Gemakkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vaatwastabletje 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website waar je makkelijk kunt zoeken. En op vele manieren kun je ze bereiken.

Service
Ik had een vraag over een product en dit via twitter gesteld, kreeg al snel reactie

Assortiment
Gevarieerd en scherp in prijs

Aanbeveling
Professionele service en snelle levering

Extra toelichting
Heel tevreden over mijn bestelling, had het al de volgende dag bezig en ik had een vraag over of er een schouderband bij de tas te bestellen was, dit bleek er bij te zitten en werd gelijk aangepast. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralf83 04-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk te bestellen en snel op gestuurd zoals beschreven op de website

Service
Vraag gestuurd naar de klantenservice(avonds) en voor 10 uur de volgende dag een goed en uitgebreid antwoord terug

Assortiment
Goede keuze tussen verschillende lenzen

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
Makkelijke website om te bestellen en snel opgestuurd via de post. Dit zoals beschreven op de website. Verder een snelle en goede reactie van de klantenservice.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

petjelieke 03-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed en compleet overzicht per item.
Ze geven zelfs ideeën wat er evt bij te koop is, prima. En dat telkens weer compleet als set prijs.

Service
super snelle levering, wat men zegt maakt men waar. de volgende dag echt is huis, en zelfs rond de tijd die vermeld wordt.

Assortiment
van alle markten thuis, heel overzichtelijk. je kunt het niet bedenken of ze hebben het in huis.

Aanbeveling
gewoon top, en prijs ligt heel goed op niveau.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

omaJose 03-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Mijn bestelling van een accu was snel en correct afgehandeld. Hij functioneert perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teunijff 03-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede duidelijke site

Service
had verkeerde lens besteld, omruilen geen probleem !

Assortiment
Bijna alle lenzen zijn er en zelfs tweede hands lenzen.

Aanbeveling
Goede fotovakzaak !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim445566 03-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel het gewenste art gevonden.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Gemak en groot assortiment

Extra toelichting
snel in huis en groot assortiment

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mr.Leffe 03-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Was onzeker of ik het product op mij camera zou functioneren. Heb daarom gebeld en werd accuraat en vakkundig geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jajtai 03-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk besteld en snel beschikbaar.

Service
reactie snel ontvangen en snel geleverd.
Het produkt was in een goede staat en viel niet tegen.

Assortiment
Het produkt, wat ik wilde kopen na meerdere sites bekeken te hebben ,kon ik bij CameraNu bestellen.

Aanbeveling
Goede service en vlotte snelle bestelling.

Extra toelichting
Beter hoeft voor mij niet. Alles wat ik wilde heb ik in goede staat ontvangen. Een volgende keer zal ik ook daar kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AG69 03-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Artikelen eenvoudig te vinden en snel te bestellen

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Goederen s'avonds om 21.30 besteld en de volgende ochtend om 9 uur in huis.

Extra toelichting
Supersnelle levering voor een nette prijs !

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gret1961 03-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig te bestellen via de site

Assortiment
voldoende keuze

Extra toelichting
Vandaag besteld morgen in huis. Keurig op de hoogte gehouden via mail

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gertn63 03-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Professioneel, vakkundig en uitermate vriendelijk. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolein345 03-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik had de producten de volgende dag al nodig, 's avonds laat besteld en de volgende dag in huis. Ondanks twee bestellingen achter elkaar op één avond, toch als één pakketje afgeleverd.

Assortiment
Ruime keuze voor een nette prijs.

Extra toelichting
Zeer tevreden over mijn bestelling bij CameraNu. Snelle levering, 's avonds besteld, volgende dag in huis. Producten zijn keurig en veilig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

verdij 03-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk en eenvoudig

Service
Heb ik nooit gebruik van hoeven maken omdat het altijd goed gaat.

Assortiment
Wat ik wil hebben kan ik kopen.

Aanbeveling
Mijn bestellingen gaan altijd goed.

Extra toelichting
Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

EsmeeL 03-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willekeur 03-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Het product werd keurig en al de dag opvolgend op de bestelling bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P&G 03-04-2014 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

7,2

Gemak
alles is er

Service
wachtrij voor de balie

Assortiment
alle merken zijn er

Aanbeveling
Prima shop

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Jean H 02-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke bestelling, het menu op de website is niet alleen gericht op de webwinkel, de knop "Winkel" zou iets opvallender geplaatst kunnen worden.

Service
Snelle levering, product goed verpakt.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment voor een webwinkel gericht op camera apparatuur. Alles dat je nodig zou kunnen hebben als fotograaf kun je hier krijgen.

Aanbeveling
Prima en snelle levering, product is goed aangekomen en de prijs is goed. Waarom zou ik het niet aan anderen aanbevelen?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel Guth 02-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Filters op de site kunnen wat beter, bijvoorbeeld de filtermaat of type objectief kunnen opgeven in het zoekfilter.

Service
Zeer vriendelijke medewerkers die erg behulpzaam zijn. Heb kosteloos alsnog een lensdop ontvangen die vanuit de fabrikant niet met het nd-filter was meegeleverd. Dit ondanks dat de fabrikant heeft aangegeven dat een lensdop niet meer standaard wordt meegeleverd.

Assortiment
Heb eigenlijk geen produkten niet kunnen vinden die ik op andere sites wel kon vinden.

Aanbeveling
Complete winkel met scherpe prijzen en een goede service. De nieuwe versnelde levertijd is geweldig! Voor 24.00 uur besteld de volgende ochtend in huis, zonder bezorgkosten!

Extra toelichting
Gewoon een fijne winkel met goeie prijzen en een ruim assortiment.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

HaaPee 02-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, nog tot laat in de avond bestellen en toch volgende dag al de spullen in huis.

Service
Spullen goed ingepakt thuisbezorgd, 'altijd' te bereiken voor vragen.

Aanbeveling
Goede shop, ruim assortiment, betrouwbaar, deskundig en snel.

Extra toelichting
Meerdere keren spullen aangeschaft zowel op Urk als via de webshop. Altijd tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koerierster 02-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelia Jansen 02-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Heldere site, goed overzicht, makkelijk te bestellen

Service
Had een vraagje, werd vriendelijk en ter plekke nagekeken en afgehandeld. Verder kwam het bestelde inderdaad de volgende dag al aan.

Aanbeveling
Zou zeker deze 'winkel' zonder enige schroom aanbevelen.

Extra toelichting
Ik was al een poos op zoek naar een heel specifiek product. Eenmaal gevonden was het elders vaak niet op voorraad. Hier wel, en behulpzame nadere informatie telefonisch verkregen. Kortom, prettige hulp, snelle afwikkeling, prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen Jeukens 02-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Heerlijk dat je ook kunt bestellen zonder een verplicht account aan te maken.

Service
Op de site staat dat indien besteld en betaald voor 23:59 dat de verzending nog dezelfde dag de deur uit gaat. Dat betekent net niet: morgen in huis. In mijn geval een dag extra wachten.

Assortiment
Veel keus ... maar je wilt die ene hebben.

Aanbeveling
Goed aan de prijs, stipte levering.

Extra toelichting
Ik wist precies wat ik wilde hebben en zocht een partij die die wens 'instant' kon invullen. CameraNu heeft een scherpe prijs en voorraad. Ik had verwacht: vandaag besteld, morgen in huis. Het werd een dag later. Geen halszaak, maar voldeed net niet aan mijn beeld.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 03-04-2014

Geachte heer Jeukens,

Hartelijk dank voor uw review op Kieskeurig. Deze feedback wordt zeer gewaardeerd. Ik heb een klein vraagje over de beoordeling van onze service met het cijfer 6.

U zegt hierover:

Op de site staat dat indien besteld en betaald voor 23:59 dat de verzending nog dezelfde dag de deur uit gaat. Dat betekent net niet: morgen in huis. In mijn geval een dag extra wachten.

U geeft aan dat wij niet tijdig verzonden hebben. Dat punt begrijp ik niet helemaal. Indien op voorraad en betaald voor 23.59 wordt uw order dezelfde dag verzonden. Wij geven expres niet
aan dat de order gegarandeerd geleverd wordt de volgende dag, omdat het bezorg percentage van TNT 94% bedraagt. Daarom geven wij niet aan vandaag bestelt, morgen in huis.

In u geval heeft u een kijker besteld welke wij niet standaard in ons assortiment hebben. Bij de levertijd van de kijker staat vermeld: op bestelling leverbaar.

http://www.cameranu.nl/nl/verrekijkers/olympus/stedelijk/olympus-12x25-pci-verrekijker-incl-case/h2123_7383_46503

Dezelfde dag verzonden is op uw order dan ook nooit van toepassing geweest. Hopelijk is deze uitleg duidelijk voor u.

Met vriendelijke groeten,

Wilco de Vries

CameraNU.nl B.V.

Reageer

Gerry van Wieren 02-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wildeman1972 02-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madfox100 02-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk gewenste product gevonden. Intuïtief.

Service
Prima. Snel en efficiënt.

Assortiment
Veel te vinden.

Aanbeveling
Goed assortiment, prijzen prima, snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vincent197309 02-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Ook telefonisch contact gehad. Je wordt er keurig geholpen. Klantenservice staat hoog in het vaandel.

Assortiment
Ruim assortiment. Alles wat ik nodig had was op voorraad en concurrerende prijzen. De fotostudio die ik kocht was bij de distributeur zelfs duurder dan bij cameranu.

Extra toelichting
Topservice. 's avonds besteld en volgende dag al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eefevie 02-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat je nodig hebt is makkelijk te zoeken. verder snel te bestellen.

Service
Snel en goed beschermd bezorgd.

Assortiment
grote sortering

Extra toelichting
Geen min punten te ontdekken en prijs is gunstig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sylvia1701 02-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooi via internet en alles was duidelijk

Service
Het werd op tijd bezorgd en netjes bezorgd

Assortiment
Veel keuze in alle soorten en merken

Aanbeveling
Ik beveel hem al vaak aan dus dat komt helemaal goed

Extra toelichting
Ik heb al meerdere malen besteld bij camera.nu en altijd gaat het perfect. Ik heb het ook tegen meerdere mensen verteld en de meeste hebben er al gebruik van gemaakt om ook met dit gemak te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob S lgt 02-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede en overzichtelijke site

Service
Snel en goed afgehandeld

Assortiment
Zeer goede sortering

Aanbeveling
Fijne en vakundige hulp en uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mousiemouse 01-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik zocht een specifieke camera en ben via kieskeurig.nl netjes door gelinkt.

Service
Levertijd is keurig netjes zoals op de site vermeld word.
Op maandag om 17:45 uur besteld en dinsdag correct afgeleverd.

Assortiment
Ruim assortiment aan camera's en gelukkig ook ervaringen van mensen er bij om uiteindelijk voor jezelf de juiste keuze te maken

Aanbeveling
Ik zou zeker deze winkel aanraden bij vrienden en kennissen als ze op zoek zijn

Extra toelichting
Keurig en snelle levering, wel via kieskeurig.nl doorgelinkt. Het zou handig zijn als je op cameranu.nl ook bepaalde keuzes kunt ingeven/aanvinken om hierdoor ook snel bij de juiste camera uit te komen, voor de rest is het toppie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews