cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2683 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H. van Schaijk 19-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een duidelijke webshop met veel keuzemogelijkheden.

Service
De bestelling was de volgende dag al binnen en dat rond kersttijd. Goed geregeld.

Assortiment
Ik zocht een statief kop met Quick release voor een camerastatief dat toch best al oud is maar die hadden ze gewoon.

Aanbeveling
Veel op voorraad, snelle levering, precies zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lin424 19-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
Snel en goede service!

Extra toelichting
Bestellen ging makkelijk en snel! Lens die ik gekocht heb was compleet, niks op aan te merken!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

liesbeth78 19-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles overzichtelijk opgesteld e

Service
Wordt goed geholpen en denken mee

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit en advies

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chipmunk58 19-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikelen zijn goed te vinden.
Alleen het invullen van het cash-back formulier was nogal een klus. Veel gezoek naar de juiste informatie n.a.v. het gevraagde.

Service
Snel geholpen aan de telefoon en gedegen informatie.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Goede service. Groot aanbod.

Extra toelichting
Behoorlijk tevreden over service en aanbod. Artikelen snel en goed te vinden. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertjan Hooijer 19-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online besteld en snel in huis.

Service
Ik heb ook wel eens ter plekke in Urk wel eens wat gekocht, dus niet via internet. Voor de aanschaf van een tweedehands 5D mk3 van Canon had ik vragen en daarvoor werd ik naar de afdeling boven doorverwezen. De verkoper nam de tijd voor me. Dat was prettig.

Assortiment
Zeer veel keus.

Aanbeveling
Gewoon een goede winkel met een goede website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RW Ingelse 19-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is heel overzichtelijk.

Service
"s Avonds besteld de volgende dag al binnen. Ongelofelijk snel.

Assortiment
Uitstekend

Aanbeveling
Ik heb de website al aanbevolen bij kennissen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over cameranu.nl. Het gekozen product voldoet prima aan mijn gestelde eisen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hetfietsertje 19-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ondanks het enorme aanbod is de webshop overzichtelijk ingedeeld en kun je snel vinden wat je zoekt. Duidelijke product-omschrijvingen.

Service
Snelle levering, snelle reactie op vragen. Echt winkelen vanuit je luie stoel.

Assortiment
Als je hier je gezochte product niet vindt, stop dan maar met zoeken

Aanbeveling
Tot op heden geen enkele negatieve ervaring.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wuls1981 19-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is zeer gebruikersvriendelijk waardoor een bestelling zo geplaatst is. Het zoeken en vinden van producten gaat soepel en door het selecteren van filters kwam ik snel bij het product uit wat ik wilde hebben. Het betalen met iDeal gaat gemakkelijk en verliep zonder problemen. Ik ben zeer te spreken over het gemak en de kwaliteit van de website!

Service
Ik heb de bestelling geplaatst en de volgende dag was de bestelling binnen conform de tijd zoals aangegeven via de pakket levering. Aangezien ik het product de volgende dag ook echt nodig had, was dat voor mij wel de ultieme test voor wat betreft betrouwbaarheid en het nakomen van de aangeven levertijden op de website. Dat is allemaal volledig naar verwachting gebeurd!

Assortiment
Het assortiment is zeer ruim. Door het toepassen van filters kwam ik snel bij het juiste product en daarbij had ik ook direct overzicht over soortgelijke producten. Hierdoor kon ik de producten ook goed vergelijken. Daarbij is de site overzichtelijk en is er voldoende informatie beschikbaar per product om een beeld er van te krijgen.

Aanbeveling
Zou ik zeker doen en heb ik dan ook al gedaan!

Extra toelichting
Ik ben zeer positief over de website van CameraNu en ook over de service. Daarbij is volledig voldaan aan de verwachtingen en dat zorgt er voor dat ik een volgende keer zeker weer via CameraNu zal bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.A.J. de Waard 19-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk aangeboden maakte direct het prijsverschilduidelijk

Service
Binnen 24u op de juiste tijd die mij uitkwam geleverd voor een acceptabele lage prijs!

Assortiment
Ik vond wat ik zocht en zal pas later naar behoefte eerst bij camera nu kijken.

Aanbeveling
Ze hebben indruk gemaakt en een gevoel van betrouwbaarheid gegeven

Extra toelichting
Ik had iets nodig had al uitvoerig naar prijzen gekeken + de kosten van levering. Camera Nu sprong er gewoon uit wat betreft de prijs maar ook verzending!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wouter 13 19-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
's avonds na 11 uur besteld, volgende dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariet Rademakers 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Procedure van aangetekend bezorgen maakt het voor een kleine aankoop onverwacht lastig gezien je thuis moet zijn als de postbode komt. Bij grotere aankopen is dit natuurlijk OK.

Service
Door aangetekend versturen gaan ook kosten vor kleine aankoop relatief gezien sterk omhoog

Assortiment
Jullie hebben geloof ik gewoon alles..

Aanbeveling
Altijd

Extra toelichting
Altijd vanwege assortiment en prijzen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

benloman 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkellijk te bestellen vanuit je luie stoel.

Service
Producten niet in store worden op verzoek besteld, Super service!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Tot nu toe (al enige jaren) zeer content.

Extra toelichting
Voor de zoveelste keer bestelling geplaats, (zat aanvankelijk niet in het assortiment) en wederom correct geholpen. Vriendelijke en met kennis van zaken personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lil_suz 18-12-2014

Algemene score

8,3

Service
Mail gestuurd voor meer info, deze werd snel beantwoord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkie23145 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Lekker makkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HannekeHB 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Er werd heel goed en rustig uitgelegd over verschillende camera's. Daar werd ook voldoende tijd voor genomen. Door de vriendelijkheid en voor mij het juiste advies heb ik een goede keuze kunnen maken. Ben zeer tevreden met mijn nieuwe camera.

Assortiment
Er is voldoende keuze.

Aanbeveling
Goed advies, vriendelijke verkoper en genoeg keuze.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

steli 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Makkelijk, snel en de volgende dag je product al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan W.M. van Kessel 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wat ik zocht kon op de overzichtelijke site snel vinden en bestellen

Service
Bij problemen krijg je snel reactie

Assortiment
Een geweldig breed assortiment en heel veel uit voorraad leverbaar

Aanbeveling
Al meerdere keren iets bij CameraNu besteldt en nooit spijt gehad, dus al aan meerdere personen geadviseerd

Extra toelichting
Heb verder niets toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Porsche01 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even online bestellen, betalen en klaar het wordt thuisbezorgd.

Service
Bij het maken van een foutje onmiddellijk hulp gekregen om dit te herstellen en alles kwam op zijn pootjes terecht.

Assortiment
Wat ik nodig had was allemaal in het assortiment.

Aanbeveling
Zie alle bovenstaande antwoorden.

Extra toelichting
Gebruiksvriendelijk, makkelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. J. S. 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het wisselen tussen verschillende categoriën - "aanbiedingen, acessoires, accu's en toebehoren, analoge fotografie" etc.- is niet erg gemakkelijk, maar verder een duidelijke website.

Service
De chat was niet beschikbaar terwijl ik via kantoor uren contact op nam, maar toen ik even belde was mijn probleem snel opgelost.

Assortiment
Camera assortiment is behoorlijk groot, maar bijvoorbeeld een lensdopje is moeilijk te vinden. In niet fotografie categorieën is het aanbod soms behoorlijk beperkt.

Aanbeveling
Goed en in mijn geval een van de goedkoopsten.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

elwin schomaker 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
snelle en volkomen probleemloze transactie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak van Etten 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer goede site

Service
online een vraag gesteld en binnen 10 minuten goed antwoord

Assortiment
goede en professionele kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaapcameranu 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Zoals het eigenlijk hoort, professioneel, snel, met een heel goede website en een goede klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniël1998 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Het is goed. En de bezorging was erg snel.

Assortiment
Jullie hebben zat spullen en altijd wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Ik beveel het iedereen aan maar soms in het handiger om dingen in een winkel te kopen dan kan je het priduct aanraken.

Extra toelichting
Julie zijn een goede webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fra0101 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk op te zoeken

Service
Gelukkig geen ervaring mee.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Dat moet ieder voor zich weten, maar tot nu toe alleen maar positieve ervaringen.

Extra toelichting
Gaat allemaal soepel. En snel, hoewel dat laatste niet het belangrijkste is. We spreken hier natuurlijk niet over eerste levensbehoeften.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JMD1983 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te navigeren site met een groot aanbod van de betere merken.

Service
zeer goed geholpen door de service afdeling zowel via de chat functie als via de email

Assortiment
alleen elinchrom lijkt te missen

Aanbeveling
in tegenstelling tot een andere grote site met soortgelijke producten komen ze hier gewoon hun afspraken na en zijn de artikelen aangegeven op voorraad.....op voorraad en vandaag besteld is ook echt morgen in huis.

Extra toelichting
ik zal zeer zeker vaker bij jullie bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosz37 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Webwinkel : zeer overzichtelijk en makkelijk zoeken. Verzending : altijd volgende dag in huis.
Winkel Urk : ruim en overzichtelijk, makkelijk parkeren, altijd bereid om te adviseren. Nagenoeg alles op voorraad

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Eijdenberg 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Vragen worden snel en vakkundig behandeld

Assortiment
Zeer ruim, en als je het niet kan vinden wordt er snel geholpen

Aanbeveling
Al heel wat gekocht maar nooit problemen gehad.

Extra toelichting
Altijd leuk shoppen op CameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Ronner 18-12-2014 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

9,5

Service
Uitstekende service!!! Kreeg een heel duidelijke uitleg! mocht het uitproberen in de winkel en werd ontzettend aardig geholpen!!

Assortiment
Heel veel keus!!!!

Extra toelichting
Het is de moeite waard om er even naar toe te rijden als je iets uit wilt proberen, vriendelijke personeel! Geen vraag is te gek! veel keus zowel in winkel als oneline,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Stuart 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Uitstekend telefonisch advies 's avonds om tien uur en toen ik een kwartier later nog iets wilde veranderen (voordeliger artikel) werd dat meteen en met dezelfde vriendelijkheid geregeld.

Assortiment
Ruime keuze aan professionele apparatuur, ook voor studiofotografie.

Aanbeveling
De wijze waarop CameraNu mij heeft geholpen vond ik erg professioneel en plezierig. Mensen die met je meedenken en hun best doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ik weet: het is wat ik heb ervaren. Maar het kan geen kwaad om het een keer zelf uit te proberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remy C. 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Order kon eenvoudig aangepast worden, prima klantenservice.

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker aan bevelen.

Extra toelichting
Topwinkel, supersnelle verzending, scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flitser Tom 17-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Site is duidelijk en toegankelijk.

Service
Klein foutje in de levertijd werd direct gecorrigeerd. De extra kosten die waren betaald warden zonder problemen met excuses voor het ongemak, teruggestort.

Assortiment
DE site spreekt voor zich. Voor ieder wat wils, ook voor ieders portemonnee

Aanbeveling
Eerlijk, snelle levering, geode garantie ook indien je via de website bestelt.

Extra toelichting
Kleine flitsinstallatie gekocht. Door een foutje bij PostNL kwam de zending later dan afgesproken. De extra kosten werde direct teruggestort. Na een paar dagen bleek de installatie afgeprijst te zijn. Ook dit verschil werd na het sturen van een mail zonder problemen teruggestort. Prima service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis Lardenoije 17-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kan rustig en op je gemak kijken naar producten die je aanspreken super fijn!

Service
Goeie service, alles wordt mooi via mail gestuurd en de producten worden snel geleverd via de post super fijn!

Assortiment
Een geweldig super mooi groot assortiment waar je alles kan vinden wat je maar nodig heb voor film en fotografie TOP!!!

Aanbeveling
Ik zal deze winkel aan iedereen aanspreken die zich bezig houd met film en fotografie!

Extra toelichting
Wat een top winkel, als je iets nodig hebt voor film of fotografie projecten, opdrachten enz dan vindt je dat hier bij Cameranu.nl het hoeft maar iets kleins of iets groots te zijn hun hebben het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard_9 17-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De ene dag, vanuit de luie stoel besteld; de andere dag aan huis geleverd!

Service
Ik bestel/koop hier nu al een paar jaar (via internet en in de winkel), en heb nog nooit problemen gehad. Het personeel is zeer voorkomend en behulpzaam.

Assortiment
Ik ben nog nooit iets tegengekomen wat hier niet leverbaar was. Het meeste is zelfs op voorraad.

Aanbeveling
Gezien bovenstaande punten zou ik deze winkel zeker aanbevelen. Het enige wat mogelijk voor sommigen een obstakel kan zijn is de reis, wanneer je in de fysieke winkel wilt / moet kijken.

Extra toelichting
Over het algemeen ben ik zeer tevreden over CameraNU.nl. Kundig en betrokken personeel heeft gemaakt dat ik nog nooit een slecht gevoel gehad heb over een aankoop. Zoals ik al schreef onder de aanbevelenswaardigheid: de fysieke afstand kan een obstakel zijn. Wanneer u bijvoorbeeld een verrekijker aan wilt schaffen, is het bijna noodzakelijk om naar de winkel te gaan; de verrekijker vast te houden, en te testen (waarvoor de faciliteiten overigens in ruime mate aanwezig zijn). Daarin is het instructiefilmpje op de site heel duidelijk. En ik ben blij dat ik die instructie toentertijd opgevolgd heb: ik ben met een andere kijker thuisgekomen dan die ik in gedachten had, maar ik heb er nog altijd (zo'n 2 jaar na dato) veel plezier van. Camera's kopen via internet is iets gemakkelijker gezien de vele reviews die over vrijwel alle camera's op internet te vinden zijn. Deze geven over het algemeen een vrij goed beeld van wat u kunt verwachten van het product. Zo ook in dit geval; de camera bevalt zeer goed, en over CameraNU.nl niets dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Meels 17-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is heel duidelijk en makkelijk om mee te werken, voldoende info over product.

Service
Service is uitstekend, telefonisch advies gevraagd waarop een eerlijk, duidelijk en vakkundig advies wordt gegeven.
Hier heb je iets aan bij het maken van je bestelling.

Assortiment
Zeer ruim, bijna alles te krijgen en ook nog eens op voorraad.

Aanbeveling
Iedereen die iets nodig heeft kan ik deze winkel van harte aanbevelen.

Extra toelichting
Reeds diverse producten aangeschaft, steeds vakkundig, eerlijk en goed advies. Bovendien altijd op tijd en correct geleverd , zelfs bij bestelling om 23.50 uur !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn van der Steen 17-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle bezorging, fijn dat het aangetekend is.

Assortiment
Ruim assortiment DSLR en compact camera's

Extra toelichting
Goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nota73 17-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site was makkelijk en het werd keurig thuis bezorgd

Service
Mijn bestelling werd volgens afspraak op tijd bezorgd

Assortiment
Camera nu heeft een ruime keus aan producten van allerlei merken. Alles wat ik zocht was voorradig.

Aanbeveling
Geen negatieve opmerkingen. Alles ging keurig volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oldspijk 17-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site en ruime informatie over het product

Service
Alles duidelijk en binnen 20 uur in huis. Supersnel.

Aanbeveling
Snel, duidelijk, allergoedkoopste en betrouwbaar.

Extra toelichting
Een internetwinkel zoals je dat wenst!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnsRijke 17-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Even wat moeite om via de zoekfunctie het artikel te vinden; er komen best veel zoekresultaten naar boven.

Assortiment
Scherpe prijs, en precies gevonden wat ik zocht!

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen; scherp geprijsd!

Extra toelichting
De vorige keer (enkele maanden geleden) beviel het mij prima om via deze cameranu.nl de Falcon Eyes octabox met daglichtlampen te bestellen, dus nu ik er nog een bij wou heb ik m ook weer hier gekocht; de volgende dag alles in huis!

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Bas11234 17-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerdavbeek 17-12-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alle producten netjes en overzichtelijk weergegeven

Service
niets op aan te merken

Assortiment
groot assortiment voor ieder wat wils

Aanbeveling
mag hier graag komen en zal het ook zeker iemand anders aanbevelen

Extra toelichting
nette en overzichtelijke winkel, waar aardig personeel werkt, die je een voor een, een goed vrijblijvend advies geven!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

honderwa 17-12-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via de website is de lens besteld en ik heb een mailtje ontvangen toen de lens binnen was.

Service
Naast de lens had ik ook een statief aangekocht die op mijn verzoek eerst is uitgepakt om het product te bekijken. Ik had het op aanraden van een vriend gekocht en niet eerder gezien.

Assortiment
Is moeilijk te waarderen, op het moment vab bestellen ware beide producten niet aanwezig. Voor de lens was dat logisch, het waren de eerste exemplaren voor cameraNU.

Aanbeveling
Ik heb er al vele producten gekocht, service goed, assortiment goed. Mijn vorige aankoop, Maart, vaste 400mm lens mocht ik uitgebreid testen, ik had mijn laptop meegenomen en kon telkens buiten foto's maken met mijn 100-400 en deze nwe. 400 om het resultaat te vergelijken. Dat heb ik zeer gewaardeerd!

Extra toelichting
Ik heb alles reeds gemotiveerd...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

de jonge 26 16-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ik werd meteen netjes geholpen en er werd echt de tijd voor me genomen om alles uit te leggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie.A 16-12-2014

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke site, alles makkelijk te vinden. Ik vindt ideal een makkelijke betaal methode. Met alleen het nodige aan gegevens is het goed en komt het ook goed.

Service
Telefonisch contact gehad, goed en correct afgehandeld. de bestelling was volgens afspraak op tijd afgeleverd

Assortiment
Ik heb nog niet zoveel door de winkel geshopt, maar wat ik heb gezien was goed. de prijs was niet het laagst, maar bij de concurent was het contact heel erg moeilijk, dan vallen ze bij mij af.

Aanbeveling
In hoge mate, goede service correcte afhandeling, wat wil je dan nog meer?

Extra toelichting
Eerste bezoek aan de winkel (site) is goed bevallen, dus voor een volgende keer eerst maar weer op deze site zoeken.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Westdijk1 16-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel zowel via bestellen op de website als in de winkel. Goede parkeergelegenheid voor mij dichtbij

Service
Deskundig en eerlijk advies.

Assortiment
Ik weet niet wat ik op fotogebied zou willen aanschaffen wat Cameranu niet in haar assortiment heeft

Extra toelichting
Vriendelijk en deskundig personeel, overzichtelijke winkel en website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john van schie 16-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zoek klik betaal klaar

Service
4 mails om mij op de hoogte te houden: hoe wat waar en de volgende dag in the house

Assortiment
ruime keuze prima

Aanbeveling
ik kreeg in de door wat snoep en een leuke kerstbal die heb ik op werk neergehangen zodat iedereen de bal kan zien (kertbal bedoel ik )

Extra toelichting
ja een bon van 100 euro is natuurlijk wel heeeeeeel leuk (graag met kerstbal)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 16-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijke website

Service
Snelle levertijd. Echt volgende werkdag in huis. Netjes verpakt.
Zoals het hoort en nog wat extra's. Een paar lekkere snoepjes en een kerstbal.

Assortiment
Erg veel keuze, haast teveel.

Aanbeveling
Prima prijzen, marktcomform. De aanbiedingen zijn echter heel scherp.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hoekie3710 16-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen via de website lukte niet omdat ik niet door kon linken naar volgend veld, de betaalwijze. Ik kon mijn bestelling niet afmaken. Hierop heb ik mail gestuurd naar klantenservice. Binnen 10 minuten antwoord, klasse.

Service
Ik heb mijn bestelling doorgegeven via de telefoon en ben erg prettig geholpen. (bianca)
Het werd echt supersnel bevestigd voa de mail en ook een technische vraag werd snel beantwoord. Erg proffesioneel

Assortiment
Wat ze niet hebben, daarvoor gaan ze kijken of ze het voor je bestellen kunnen. Maar ze hebben erg veel.

Aanbeveling
Urk is best ver weg, gelukkig is de webshop prima, maar dan moet je wel weten wat je wilt hebben. Voor advies moet je naar Urk, via de telefoon is dat toch lastig. In Urk helpen ze je prima.

Extra toelichting
Al veel aankopen gedaan, de service is prima, bestellingen zijn er de volgende dag als ze op voorraad zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick van Schagen uit Alkmaar 16-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vooraf kan je je inleven welke foto apparatuur je wilt kopen of laten informeren

Service
je kan vragenstellen via internet en je krijgt echt snel antwoord ook buiten de openingstijden. In de winkel is er een mooi wacht systeem je pakt een nummer ondertussen lekker rond kijken. als je aan de beurt bent krijg alle aandacht en service

Assortiment
van filter tot camera's, boeken, objectieven enz van niets tot alles wat je benodigd hebt voor hobby

Aanbeveling
een toppertje

Extra toelichting
zie de andere antwoorden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JurgenCee 16-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is goed bereikbaar al is het aantal parkeerplaatsen soms te weinig. Gelukkig kan je in de omgeving goed parkeren.

Wanneer je binnenkomt, kom je terecht in een ruime winkel waarbij de klant vrij kan bewegen. Meerdere servicebalies zorgen ervoor dat er veel klanten tegelijk geholpen kunnen worden.

Service
Alle medewerkers zijn prettig in de omgang, geïnteresseerd en servicegericht.

Er was door één medewerker verkoper verkeerde informatie gegeven en dat is binnen één week volledig correct afgehandeld.

Assortiment
Soms tref je een bepaald merk niet, maar dan heeft Cameranu altijd alternatieven.

Aanbeveling
Het is mijn vaste leverancier. Niet altijd de goedkoopste, maar wel betrouwbaar en prettig om alles bij één leverancier te halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Boom 16-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met gemak loop je door de website. Alles is duidelijk gespecificeerd. Makkelijk om te bestellen. perfecte site.

Service
Prima service. Vlotte bediening en weten heel veel over de producten. Geven ook extra aanwijzigingen. Retour service is heel goed. Ik had een overbodig artikel gekocht, dit werd zonder problemen retour genomen. Perfect.

Assortiment
Zeer uitgebreid assotiment. Ook alternatieve producten en prijsklassen. zeer tevreden over.

Aanbeveling
zoals boven beschreven.

Extra toelichting
Het is een zeer prettige winkel om te winkelen, je kunt elke camera even bekijken en vast houden om te proberen. Wachttijden zijn acceptabel. Koffie is er gratis en lekker. Zeer vriendelijk personeel, hebben alle tijd voor je, ook voor vragen. Het huren van een artikel is prettig, heb het nog niet gedaan, maar zal het vast een keer doen. Online bestellen is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews