cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24518 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2358 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mike1958 17-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site en makkelijk betalen

Service
Attent om een week na levering mij er opmerkzaam op te maken dat de producent van de door mij gekochte lens een aanvullende garantie biedt

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Zie hier boven

Extra toelichting
Niet alleen snelle afhandeling, maar ook servicegericht, ook na levering. Dat is onderscheidend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.B. Nagtegaal 17-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te vinden op duidlijke website

Service
Product was niet op voorraad, maar steeds op de hoogte gehouden van status, klasse!

Assortiment
Alles wat je op dit gebied nodig kunt hebben.

Aanbeveling
K ijk naar bovenstaande beoordelingen dus ......

Extra toelichting
Doet gewoon wat het belooft, wat wil een mens nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Reuver 17-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke afbeelding van product, bestellen na winkeltijd thuis achter de PC

Service
heldere voortgang door aankoop programma

Aanbeveling
compleet assortiment

Extra toelichting
prijs / kwaliteit goed en klant vriendelijk voortgangs proces van het aankoop proces

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nikondenise 17-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een duidelijke site en simpel te bestellen.

Service
hele snelle levering en alles goed aangekomen.

Assortiment
Bij deze webshop heb ik alles gevonden wat ik zocht, zodat ik niet verder hoefde te zoeken.

Aanbeveling
Veel keus, snelle en goede levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koperDirk 17-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk invulbaar

Service
Volgende dag al geleverd via koerier

Assortiment
Alles wat je maar kunt wensen

Aanbeveling
Met goed vertrouwen aan te bevelen aan anderen.

Extra toelichting
In de avond besteld, de volgende dag al in huis. Sneller kan niet. Ik ben daar erg tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bos54 16-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ivm levering voor een verjaardag datum dit bij de omschrijving vermeld.
Het pakketje kwam op tijd aan en al helemaal ingepakt in cadeaupapier met een strik er op.
Geweldig wat een service. Dit doen jullie goed!!!! Bedankt.
Het cadeau viel trouwens ook helemaal in de smaak. :-)

Extra toelichting
Ivm levering voor een verjaardag datum dit bij de omschrijving vermeld. Het pakketje kwam op tijd aan en al helemaal ingepakt in cadeaupapier met een strik er op. Geweldig wat een service. Dit doen jullie goed!!!! Bedankt. Het cadeau viel trouwens ook helemaal in de smaak. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arnoldus59 16-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Ruime keuze uit verschillende merken

Aanbeveling
3x iets gekocht en altijd snelle levering. Bij een van de aanschaffen een probleem gehad binnen de garantie en alles naar wens opgelost. Voor de verrekijker die ik er gekocht heb, ben ik naar de fysieke winkel gegaan omdat ik die even echt in mijn handen wilde voelen en er echt doorheen wilde kijken.

Extra toelichting
Fijne goedkope webwinkel ( waar je ook nog in een echte winkel kunt kijken en voelen als je wilt) met groot assortiment en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ERSY3 16-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
SNEL, GEMAKKELIJK EN FAIR GEPRIJSD. ALLES WAT JE VAN DE BETERE ONLINE-WINKEL MAG VERWACHTEN.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greta.23 15-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niets te klagen

Service
Goede snelle levering...voor de rest geen oordeel

Assortiment
Wat ik zocht was er

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Ik denk dat bovenstaande wel duidelijk is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cyrilla 15-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je hoeft de deur niet uit en kan prijzen on-line vergelijken

Service
Snelle levering maar jammer dat evt. retourkosten voor rekening van de koper zijn.

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Tevredenheid over de algehele afhandeling

Extra toelichting
Zie motivatie bij de onderdelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen Vorstman 15-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Service
snel geleverd

Assortiment
alles in huis

Aanbeveling
door het grote assortiment, snelle levering en duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albin_Hilversum 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Heldere website

Service
Goed geïnformeerd over bestelling en levering. 's Avonds besteld, 's morgens aan de deur geleverd.

Assortiment
Grote collectie op voorraad van gewenste product

Extra toelichting
Deze ervaring bevestigt eerdere ervaringen - prima webwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JYvonne 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Webwinkel snel en duidelijk. Goede info over de produkten.

Aanbeveling
Snelle levering, nooit klachten gehad over de produkten. Prijzen gunstig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helena59 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Simpel kiezen en klaar is kees

Service
Op de site is gemakkelijk alles te vinden wat je zoekt.

Assortiment
Prijs was zeer cuncurrend.

Aanbeveling
Levering zeer snel. Mis wel een Kiala afgifte punt waardoor we de volgende dag thuis moesten blijven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dongen2010 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site, ruim assortiment en logische productpresentatie.

Service
Snelle helpdesk, deskundig advies.

Assortiment
Zeer, zeer uitgebreid.

Extra toelichting
Iedere keer weer deskundig - telefonisch - advies en een snelle correcte aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heca59 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann456 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, veel keuze en nette prijzen.
Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken van je bestelling.
Bestelling is de volgende dag binnen.
Heb je nog vragen dan word je zeer netjes en vakkundig geholpen.

Service
Omdat me niet duidelijk was of een pistolgrip op een bepaald statief paste heb ik gebeld met Cameranu.nl. Keurig netjes te woord gestaan, vakkundig advies en binnen 2 minuten werd ik terug gebeld. Meer dan snel en meer dan netjes. Zoals altijd heb ik mijn bestelling de volgende dag keurig en stevig verpakt ontvangen. Al heel wat bestellingen geplaatst en nimmer een klacht gehad. Tevens wil ik melden dat een bestelling in het verleden niet op voorraad was en de levering langer op zich liet wachten als verwacht. Ik heb de bestelling ingetrokken en mijn geld de volgende dag retour ontvangen. Meer dan keurig netjes. Afspraken worden nagekomen op ieder gebied, dus keurig netjes en veilig.

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Ruime keuze, goede prijs, snelle levering en afspraken worden nagekomen. Werkelijk veilig.

Extra toelichting
Was positief, ben positief en hoop positief te kunnen blijven over Cameranu.nl. Veilige site, veilig bedrijf en dat is in deze tijd belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Tulp 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Al mijn fotolenzen, camera's en accessoires bestel ik de laatste jaren bij CameraNU. Wat ik erg prettig vind van de service is dat je direct iemand aan de lijn krijgt als je een vraag hebt.Iemand die je vriendelijk te woord staat en eventueel doorgeeft aan een technicus die meer verstand heeft van een bepaald onderdeel of apparaat. Dat geeft het ouderwetse 'winkelgevoel'. Ik woon in Groningen maar krijg het gevoel dat de winkel van CameraNu om de hoek is. De bezorging is uitstekend en prompt. Nou ja, niets dan lof dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kofiarjen 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke website, mooi vormgegeven, heldere tekst en uitleg met voorbeeldfoto's.

Assortiment
Qua keuzes behoort men tot de top van Nederland.

Aanbeveling
Alleen maar goede ervaringen. Prima prijsstling en snelle en correcte leveringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TimothyB 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en snelle website

Service
Snel geleverd ook bij mijn late bestelling

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Prima webwinkel, zou er zelf zo weer bestellen.

Extra toelichting
Uitstekende webwinkel met een ruim assortiment, bestellen ging eenvoudig en had mijn bestelling de volgende dag al binnen zoals beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rafael 530i 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik deed mijn bestelling in 5 minuten op een zaterdagavond. Dinsdagochtend was het al binnen.

Service
Super service! Ik kocht een carcamera en een 32gb sd kaartje. Eenmaal binnengekomen bleek dat de camera te groot was voor mijn Bmw 5 serie. Zonder gemekker kreeg ik een retour formulier en binnen een week mijn geld terug. Sd kaartje wel gehouden.

Assortiment
Groot assortiment alleen niet de kleine cam die ik uiteindelijk nodig heb. Daarom net geen 10.

Aanbeveling
De prijzen zijn zeer gunstig en de afterservice doet alles volgens afspraak.

Extra toelichting
Bedankt voor de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Jjansen 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bij Cameranu.nl kan je makkelijk vinden wat je zoekt. Goede layout van de site en ook de zoekfunctie werkt perfect.

Service
Uitstekende service, ooit een keer het verkeerde besteld en over inruilen voor het goede product werd totaal niet moeilijk gedaan.

Assortiment
Bijna alles wat je nodig hebt kan je krijgen, het is zelden dat ze iets niet op voorraad hebben.

Aanbeveling
Ik doe deze winkel vaker aanbevelen. Ik heb uitstekende ervaringen met deze winkel gehad en ik kom dan ook iedere keer weer terug. De prijzen zijn goed en de service is uitstekend.

Extra toelichting
Een goede betrouwbare winkel met een uitgebreid assortiment, goede prijzen en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miep52 14-08-2014

Algemene score

8,0

Gemak
De draagband voor de camera is erg fijn. Geen nekpijn en heel makkelijk.

Service
Bestellen en de volgende dag in huis....TOP

Assortiment
Veel handige (bruikbare) spullen in de shop.

Aanbeveling
Ga voral eens kijken !!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

procentjes 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
veel variatie en gewoon van thuis te bestellen, erg makkelijk.

Service
De volgende dag al in huis, zeer snelle service

Assortiment
heel veel keuze.

Aanbeveling
Ik ben gewoon heel tevreden dus zal ik het zeker doorvertellen.

Extra toelichting
Tot nu toe heb ik absoluut geen klachten, de koop is zeer snel en netjes verlopen. Over eventuele problemen met de garantie(ik hoop hier geen gebruik van te hoeven maken)kan ik nog niets zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ZnortComics 13-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
Gelijk gevonden wat ik zocht.
Mede dankzij de sterke google ads die overal zitten, en je ook blijven achtervolgen.

Snel af kunnen rekenen, heerlijk dat er meerdere betalingsmogelijkheden zijn zoals Paypal (handig als je even je identifiër bent vergeten.

Service
Netjes een mail met daarin de factuur gehad, uiteraard daarin de melding dat het pakket klaar staat voor verzending.
Vervolgens nog een mail gekregen met daarin het track & trace nummer.

Jammer was wel dat het pakket in de normale/product doos verpakt zat, daardoor beschadigd de doos snel.

Assortiment
Wat je ook zoekt... van accu's tot sterrenkijkers, CameraNu.nl heeft het.

Aanbeveling
Goed om door te geven aan vrienden en kennissen, ze hebben hier werkelijk alles!

Extra toelichting
Zoals aangegeven hierboven. Pluspunten : Snel gevonden wat ik zocht. Meerdere betalingsmogelijkheden. Minpunt : Product was in eigen doos verstuurd ( geen omdoos ) waardoor de doos snel beschadigd en de kans groter is dat er iets kapot gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

de NewYorker voor 15 dagen 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zelfs vanuit New York waren onderdelen van het gewenste combipakket eenvoudig samen te stellen en te bestellen.

Service
Op betalingsproblemen werd op mails adequaat geantwoord en gestuurd.

Assortiment
Het assortiment is breed zowel in prijs als kwaliteit, m.a.w. voor elk wat wils.

Aanbeveling
Zowel de behandeling als de afhandeling boezemt vertrouwen in, hulpvaardig, luisterd oor en transparant in woord en daad.

Extra toelichting
Aan te raden shop voor een ieder die het pad van de digitale fotografie op wil of zich verder wil bekwamen in deze wereld en op zoek is naar gepast materiaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

niepke 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen poespas, gewoon uitzoeken en bestellen

Service
correcte en snelle afhandeling

Assortiment
onvoorstelbaar groot en gevarieerd assortiment

Aanbeveling
Goede service, ruime keus en prima prijs

Extra toelichting
breed assortiment, scherpe prijs, snelle levering, wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Gerritsen 11-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
makkelijk te bestellen

Assortiment
`Zeer ruim assortiment, dus makkelijk kiezen

Aanbeveling
Snel in huis, dus zit je in nood....ideaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

willie66 11-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
site is overzichtelijk, duidelijke productomschrijvingen

Service
wordt supersnel geleverd! Om kw over 11 s avonds besteld, de volgende dag om half 2 in huis.

Assortiment
zeer gevarieerd

Aanbeveling
na akelige ervaringen met andere bestellingen via internet was dit een aangename verrassing.

Extra toelichting
werd me aanbevolen door een zeer tevreden klant. Inderdaad goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees Laarman 11-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, duidelijk hoe te bestellen, duidelijk hoe te betalen

Assortiment
Groot, groter, grootst

Aanbeveling
Alles op voorraad, en even uitverkocht? Meteen besteld!

Extra toelichting
Niet moeilijk doen, gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank van Gorp 11-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Artikelen laten zich op de website makkelijk vinden.

Assortiment
Ruim assortiment met zeer scherpe aanbiedingen.

Extra toelichting
Ruime voorraad. Levering keurig binnen één dag en alles netjes verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

alex1965a 11-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima site met ruime keus en goed uitleg.

Assortiment
Ruime keus, zowel in het budget-assortiment als in het duurdere merken-assortiment

Aanbeveling
Veel artikelen voorradig en inderdaad de volgende dag in huis, of zoals in mijn geval op een ander bezorgadres. Allemaal geen probleem.

Extra toelichting
Ik had wat spullen voor macro-fotografie nodig, en na wat internetzoekwerk kwam ik bij CameraNu uit door het grote assortiment en de lage prijs. 's Avonds besteld en de volgende ochtend bezorgd. Helemaal niet op aan te merken dus.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

robvanempel 11-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site en breed assortiment. Alls wijst zich vanzelf.

Service
Goede communicatie m.b.t. bestelling verloop en verzending.

Assortiment
Zéér breed assortiment met voor elk wat wils.

Aanbeveling
Uitstekende plek voor al je camera accessoires.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold de Vries 10-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk site

Service
snelle reactie en snelle levering, gewoon zoals het hoort

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
voordeligste en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eirram 09-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet alles snel en uitstekend geregeld

Service
Mijn betaling ging eerst verkeerd maar dat is prima opgevangen. Het toestel zou niet leverbaar zijn en toch was het er direct

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden dusdat geef ik door.

Extra toelichting
Mijn beoordeling is gunstig. Goede prijs en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroens ged8 09-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De website is duidelijk en heeft genoeg foto's. Bestellen gaat gemakkelijk en je hoeft geen account aan te maken. Het bestelproces is duidelijk en overzichtelijk.
Je ontvangt vanaf dat je de bestelling geplaatst hebt, mailtjes met de voortgang. Goede communicatie.

Assortiment
Voor hetgeen ik zocht is er misschien wel te veel keuze. Alles duidelijk gegroepeerd, en daardoor ook makkelijk terug te vinden.

Aanbeveling
Dit was voor mij de eerste keer dat ik wat bij deze winkel besteld heb, maar als men mij ooit zou vragen wat ik van deze winkel denk of vind, zal ik zeker een positief antwoord geven.

Extra toelichting
Al met al een nette, overzichtelijke webshop, met verschillende keurmerken en een vriendelijke uitstraling. Bestellen gaat gemakkelijk zonder gedoe en betaalopties zijn er genoeg. Aan informatie geen gebrek, ook na bestelling. Met service heb ik geen ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJAS 08-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geen problemen gehad

Service
snel antwoord gekregen

Assortiment
ok

Extra toelichting
Had onderdeeltje van Manfrotto statief nodig (R714.17). Kostte € 8,75, was niet op voorraad en toch binnen een week geleverd. Hetzelfde onderdeeltje kost bij Foto Konijnenberg € 34,95. Daarom ben ik zo positief over Cameranu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Kusters 08-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
snel en gemakkelijk bestellen, zeer snelle afhandeling en levering

Assortiment
zeer ruim assortiment, dit is de eerste site waar ik kijk als ik iets op het gebied van fotografie zoek

Aanbeveling
ik heb de winkel in het verleden al vaker bij vrienden aanbevolen.

Extra toelichting
Prettige winkel, zaken worden snel en soepel afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EH 0309 08-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig te gebruiken

Service
snel telefonisch contact, dat is erg prettig indien je vragen hebt.

Assortiment
wat betreft nikon waar meerdere cameras voorradig

Aanbeveling
Accuraat gehandeld en keurig gezorgd dat de factuur op de juiste datum stond i.v.m. geld terug actie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BabsB 08-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen tot 23:59 en de volgende dag in huis!!
Overzichtelijke website
Voldoende voorraad en een accurate voorraadstatus

Service
zie boven

Assortiment
Ik ben nog niets tegengekomen wat CameraNu niet levert

Aanbeveling
Ik doe niet anders!

Extra toelichting
Ik vind CameraNu een prettige webwinkel. Er is veel op voorraad, de website oogt prettig en is intuïtief, de snelle levering is absoluut een pré! Het kan even tijd vergen voor ik zover ben dat ik m'n beslissing heb genomen bij een grotere (lees duurdere) aanschaf maar dan wil ik het ook zo snel mogelijk in huis hebben!! Enige maanden geleden moest ik voor iets in de winkel zijn en ook over die ervaring ben ik positief; men nam de tijd, gaf kundig advies en de winkel is prettig, overzichtelijk en schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen57 08-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor mij is de dichtstbijzijnde wikkel zo'n 30 km rijden. Wat is er dan makkelijker dan online kopen.

Service
Ik vind de service geweldig. Correct en supersnel.

Assortiment
Voor mij was het bijna teveel om uit te kiezen.

Aanbeveling
Ik zou bekenden aanraden eerst eens bij cameranu.nl te kijken. Ik kan me echter ook voorstellen dat er mensen zijn die advies nodig hebben. In dat geval zou ik een keer naar de winkel in Urk gaan.

Extra toelichting
Ik moest op korte termijn een eenvoudige camera hebben. Daarvoor heb ik op de site van kieskeurig gekeken en kwam zo bij Cameranu.nl terecht als goedkoopste leverancier. Ik heb de camera besteld en die werd de volgende dag al bezorgd. Door een fout was is de factuur kwijtgeraakt. Geen probleem, even een berichtje en daar kwam een nieuwe factuur. Service dus super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pappaber 08-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is snel terug te vinden.

Service
Een of twee dagen na de afkoelperiode kan er nog teruggestuurd worden zonder problemen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. Alle grote merken zijn verkrijgbaar.

Extra toelichting
Prettige winkel met kundig personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manuel Bijen 08-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is via het menu heel uitgebreid waardoor ik nog wel eens verkeerd zit te zoeken. Zodra ik de zoek functie gebruik werkt het wel.

Service
Ik had eigenlijk advies nodig over een aantal producten. Hiervoor heb ik de Livechat ingeschakeld en werd hier direct geholpen en geadviseerd met zelfs links naar de besproken producten

Assortiment
Groot assortiment

Extra toelichting
Tijdens mijn bestelling had ik advies nodig. Ik ben via de Livechat zeer goed geadviseerd en geholpen met mijn bestelling.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Suze1971 07-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Handig dat er bijpassende producten worden aangeboden zoals hoesjes.

Service
Om 23.55 besteld en de volgende dag in huis!!

Assortiment
Alles wat ik tot nu toe zocht heb ik gevonden.

Aanbeveling
Tot nu toe altijd goede en snelle service.

Extra toelichting
Veilig en betrouwbaar bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tjwvandongen 07-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk en overzichtelijke site. Snelle weergave is erg handig. Je kan snel bestellen maar ook alle informatie is er aanwezig om het goed uit te zoeken

Service
Zeer snelle levering en snelle reactie op je vragen via de mail

Assortiment
Zeer compleet, zelfs kleinere merken aan welig zoals Custom SLR. super!

Aanbeveling
Online heel goed, fysieke geen ervaring maar zal er als ik in de buurt ben zeker langs gaan!

Extra toelichting
Super fijne winkel, zoals het hoort in mijn ogen. Maar steken met kop en schouders boven uit op online verkoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hamarolt 07-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk te vinden wat je zoekt

Service
Snelle reactie

Assortiment
Meer dan voldoende

Extra toelichting
Gemakkelijk te bestellen. Snel antwoord op je vraag. Supersnelle levering. Goeie kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabina30 07-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Prettige website, veel keuze, hoge voorraad

Service
We zijn in de winkel geweest, voordat we een online bestelling hebben geplaatst. Daar zagen veel verkopers de klanten in de winkel helpen met uitleg. Helaas was onze verkoopster die we middels het nummertreksysteem kregen iemand die alleen achter haar toonbank bleef staan en wat op internet liet zien.
Verder was de internetbestelling correct en snel afgehandeld.

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
Online gekocht, maar vooraf de winkel bezocht.Goede snelle levering, groot assortiment en een indrukwekkende winkel. Afhankelijk van de medewerker goede service.

Extra toelichting
Online gekocht, maar vooraf de winkel bezocht.Goede snelle levering, groot assortiment en een indrukwekkende winkel. Afhankelijk van de medewerker goede service.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

nielk Nomis 07-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alle apparatuur vanuit je stoel bestellen.

Service
het wordt gord afgeleverd.

Assortiment
praktisch alles.

Aanbeveling
in grote mate aanbevelingswaardig.

Extra toelichting
valt niet te beoordelen, het is gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cddb 07-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen is makkelijk

Service
Goed bereikbaar via mail of telefoon

Aanbeveling
Deze winkel beveel ik zeker aan anderen.

Extra toelichting
Voordat we weggingen op vakantie een product besteld en geretourneerd met gemak. Daarna een ander product besteld die 'n dag later werd ontvangen en met plezier en op tijd mee kunnen nemen op vakantie. Super!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lindsayotten 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik vind cameranu.nl een duidelijke website met veel keus! Om die reden heb ik mijn tweede spiegelreflexcamera ook aangeschaft op deze site. Het bestellen van de camera ging snel.

Service
Ik twijfelde over twee camera's. Via mailcontact werd ik prima geholpen in het maken van een keus. Ik had gekozen voor het afleveren van mijn camera door een koerier van cameranu. Ik werd gebeld met de mededeling dat de koerier de volgende dag rond 10:00 er zou zijn. Ik moest op dat moment werken en vroeg of hij op een ander tijdstip langs kon komen. Dit kon helaas niet, waardoor ik mijn familie/vrienden moest bellen of het pakketje bij hen afgeleverd kon worden. Dit vond ik wel een nadeel. Voor de rest top!

Assortiment
Veel keus tussen nieuwe toestellen!

Aanbeveling
Deze site zou ik zeker aanbevelen aan iemand anders. Dit ik heb ik namelijk al gedaan bij een vriendin.

Extra toelichting
Erg blij met de snelle service van cameranu! Fijn dat er snel geantwoord werd op mailtjes, waardoor ik snel een keus kon maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews