cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

joost 1964 13-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en eenvoudig te bestellen

Service
goede service

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
in grote mate

Extra toelichting
een goede webwinkel voor een camera te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maaike52 13-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Vlot, efficiënt en vriendelijk

Assortiment
Ik kan dit niet voor elk merk beoordelen, maar voor wat betreft Olympus is dit aspect prima in orde

Aanbeveling
Een prettige winkel, vriendelijk en kundig personeel en wat wordt beloofd wordt waargemaakt

Extra toelichting
Ik heb zowel ervaring met de fysieke winkel als met de onlineshop. Mijn beoordeling geldt voor beide.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BOGY-2014 13-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Direct antwoord op al je vragen met een aanvullende adviezen. Na bestelling een zeer snelle afhandeling met als resultaat dat de dag er op het bestelde wordt bezorgd door TNT-pakketpost.

Service
Zie gemak!

Assortiment
Heb tot nu toe niets gemist.

Aanbeveling
Prijs/Kwaliteit is supergoed en evenzo is de communicatie zeer goed gezien er vrijwel direct en zeer deskundige wordt geantwoord met aanvullende adviezen. Dit geschiedt zowel vooraf als ook na de eventuele aankoop mocht je nog vragen hebben of directe ondeseuing in het oplossen van vermeende problemen!

Extra toelichting
Zie de beoordelingspunten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jethro_d 13-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snel, simpel en een duidelijke webshop, en heel scherp kwa prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MirjamBen 13-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanachter de computer bestel je wat je nodig hebt, je hoeft de deur niet uit. En er wordt heel snel geleverd.

Service
Super snelle levering.

Assortiment
Je kunt alles kopen wat je maar wilt, van elk merk.

Aanbeveling
Om alle hierboven genoemde redenen.

Extra toelichting
Ik ben erg onder de indruk van de hoeveelheid materialen die jullie verkopen. De website is heel duidelijk en bestellen ging heel makkelijk. De bestelde spullen werden binnen twee dagen al geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Duits 13-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en goed

Service
zeer goede kennis van zaken bij de medewerkers

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
zeer aan te bevelen

Extra toelichting
prettige en goed adviezen. deskundige medewerkers. onnodig om naar de winkel te gaan omdat je hier even goed geholpen wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spoednick1967 13-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Prima winkel , groot assortiment , 's avonds besteld - de volgende dag geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Nijland 13-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen op internet, overzichtelije site en snelle levering

Service
Staan altijd klaar om een goed en helder antwoord te geven.

Assortiment
Er is altijd wel iets bij wat je zoekt, ongeacht welk merk. Zeer goed aanbod.

Aanbeveling
Zeker aanbevelenswaardig.

Extra toelichting
Goede ondeneming met vakbekwame mensen. Goede scherpe prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen77 13-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vandaag besteld, morgen in huis! Klopt als een zwerende vinger, mits op voorraad natuurlijk.

Assortiment
Groot assortiment, zowel in fabrieksproducten als alternatieve producten (andere merken vergelijkbaar als het origineel) voor accu's tenminste.

Aanbeveling
Snelle service.

Extra toelichting
Groot assortiment, duidelijke en overzichtelijke website, snelle afhandeling van bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J0h33 13-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Berend Teuthof 13-03-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Prima winkel! Met de webshop heb ik geen ervaring, want vanuit Lelystad rij je zo heen en weer. Zowel telefonisch als in de winkel prima te woord gestaan. Er werd gekeken naar mjn wensen en niet of me nog iets ddurders aangesmeerd kon worden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Blankestijn 12-03-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Geweldig geholpen door een fantastische verkoper. Die goed luisterde naar onze wensen!

Assortiment
Het assortiment was prima. Ons product gelijk leverbaar.

Aanbeveling
Prima winkel, veel kennis.

Extra toelichting
De aankoop is helemaal naar wens!! Dit ook dankzij de kennis en service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik HS 12-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke webshop!

Service
'S avonds besteld, de volgende ochtend in huis!

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Voldoet aan de verwachtingen

Extra toelichting
Uitgebreide webshop met goede omschrijvingen en snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk.v.d.Bemt. 12-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een duidelijke overzichtelijke website

Service
Mijn bestelde producten waren binnen de afgesproken tijd in huis.

Assortiment
IK heb alles kunnen bestellen wat ik nodig had.

Aanbeveling
Mijn bestelde producten voldoen prima aan mijn verwachtingen voor een goede prijs.

Extra toelichting
Ik ben dik tevreden en zal in de toekomst zeker nog 1 keer een bestelling plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes Borsboom 12-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veldkamp73 12-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk via de site bestellen en afrekenen

Service
snelle service, goede feedback over de bestelling en levering

Assortiment
Heel ruim assortiment, ook occasions

Aanbeveling
Alleen maar lof over de levering. Ook snelle reactie als je een vraag hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jori60 12-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ook dit keer verliep alles perfekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debby1986 12-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website en de bestellingswijze zijn erg duidelijk en makkelijk te hanteren!

Service
Supersnelle levering, netjes verpakt.

Assortiment
Prima! Meer dan voldoende voor wat ik zocht.

Aanbeveling
Fijne winkel!

Extra toelichting
Fijne winkel, met snelle en nette levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. van Haalen 12-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria Bax 12-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zonder problemen volgende dag in huis :)Met de gemak van vanuit thuis bestellen.

Service
Is goed

Assortiment
Groot assortiment, ik mis wel meer studio apparatuur voor online winkel.

Aanbeveling
Prijs service kwaliteit verhouding heel goed

Extra toelichting
Zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gorcee 12-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online aankoop was uiterst eenvoudig.

Service
Product werd op tijd geleverd.

Assortiment
De door mij gezochte JJC afstandsbediening heeft niet elke foto speciaalzaak.

Extra toelichting
Online winkel van CameraNU is betrouwbaar met goede service en groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sieger 24 12-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gemakkelijk toegankelijke en overzichtelijke site

Service
snelle levering

Assortiment
goed assortiment

Aanbeveling
zie voorgaande opmerkingen

Extra toelichting
ik heb nog niet zo lang ervaring CameraNU maar de eerste indruk is goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

N. van 't Hof 12-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het gemak van online bestellen via een overzichtelijke website

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Ik zou camera nu aan iedereen aanbevelen!

Extra toelichting
Duidelijke website met goede productinfo, snelle orderbevestiging en levering. Product is keurig verpakt (in mijn geval een lens) zodat beschadiging uitgesloten is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rwoud83 12-03-2014

Algemene score

9,7

Gemak
via internet direkt toegang. Overzicht produkten prima. Keuze makkelijk te maken.

Service
belofte de volgende dag binnen wordt waar gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NatasO 12-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig te bestellen

Service
Online advies gehad

Assortiment
Breed

Aanbeveling
Tot heden alleen maar positieve ervaringen

Extra toelichting
Website eenvoudig in gebruik, makkelijk te bestellen, duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GrootE59 12-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De afhandeling en informatieverstrekking (volgen bestelling en levering) zijn perfect

Assortiment
Alles voorradig.

Aanbeveling
Grote aankopen zijn altijd een beetje spannend, maar deze shop geeft veel vertrouwen, niet alleen door waarborg maar ook door prima informatie en supersnelle levering

Extra toelichting
Ben uiterst tevreden, kan geen enkel minpunt bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madeleine21 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vriendelijke telefonische hulp, direct amtwoord op schriftelijke vraag. Beats volgende dag al bezorgd! Prima.

Service
Zie biven

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Uitstekende service

Extra toelichting
Prima Beats van dr. dre, goede prijs, op mijn vraag of de microfoon er wel bij zat, kreeg ik direct antwoord. Erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plien73 11-03-2014

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik1242523523 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EB89 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te zoeken op website, product plaatsen in winkelmandje en afrekenen. Het is erg overzichtelijk.

Service
Goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling, via track&trace-code kan je precies zien waar je pakketje is en hoe laat het ong. geleverd wordt. En dit zonder verzendkosten!!

Assortiment
Het product dat ik wou hebben, was op voorraad.

Aanbeveling
Goede website, goede (snelle) service!

Extra toelichting
Gemak: Makkelijk te zoeken op website, product plaatsen in winkelmandje en afrekenen. Het is erg overzichtelijk. Service: Goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling, via track&trace-code kan je precies zien waar je pakketje is en wanneer en hoe laat het ong. geleverd wordt. Binnen twee dagen geleverd, en dit zonder verzendkosten!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert Beulen 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en zeker

Service
Nog niet nodig gehad

Assortiment
Goed en snel tevinden

Aanbeveling
Omdat hij gewoon goed in

Extra toelichting
Ben correct behandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

O. Bodemeijer 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk overzicht van de artikelen. Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Service
Kon het artikel niet vinden. Via de mail keurig linkjes toegestuurd gekregen naar te te bestellen artikelen.

Assortiment
Tot nu toe alles dat ik nodig had kunnen vinden op de webshop. Dus naar mijn mening voldoende aanbod voor een concurrerende prijs.

Aanbeveling
Op vragen via de mail een snel antwoord, voldoende keuze aan artikelen en snelle levering

Extra toelichting
Zie bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amy Nakdai 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon alles heel makkelijk vinden, met de "zoekfunctie" maar ook door gewoon te kijken.

Service
Mijn bestelling was ontzettend snel binnen, zo snel had ik hem niet eens verwacht. En wat is er nou leuke dan je bestelling ineens binnen krijgen?

Assortiment
Breed, prima voor mij. Ik heb alles kunnen vinden wat ik wilde vinden.

Aanbeveling
Ik heb hem zelfs al aanbevelen, ik was gewoon heel blij met de snelle service.

Extra toelichting
Zoals hierboven al gemeld, snelle levering, fijne website. Gewoon niks om te klagen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cjhnp 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen en betalen gaat makkelijk. site is erg duidelijk en geeft voldoende informatie over de producten.

Service
Na probleem met bestelling werd ik gelijk geholpen en werd het probleem direct opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

teunhuis 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Altijd correct en snel. Zo hoort het en zo doen ze het.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald2014 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
- Uitstekende telefonische klantondersteuning. - Uitgebreid assortiment met scherpe prijzen. - Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Feiken 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed geregeld

Service
Is altijd prettig zaken doen met CameraNU

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Vakkundig personeel

Extra toelichting
Je word altijd goed geïnformeerd en serieus behandelt ook de beginner in fotografie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josine1975 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Snelle beantwoording van mails

Extra toelichting
Kundioge en hulpvaardige bediening.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jojessie 11-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wijst voor zich!

Service
Of je nu online besteld of in de winkel bent, tis altijd goed.

Assortiment
Wat we nodig hebben is er, dus voor ons ruim voldoende, misschien wel iets te veel keus;-)

Aanbeveling
Duidelijke site en in de winkel deskundig advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peet48 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle reactie op vraag via de mail over product en duidelijke informatie over wanneer er gereageerd zou worden.

Assortiment
Voor mij meer dan genoeg producten en ook aanbeveling van alternatieve producten met korting t.o.v. origineel

Aanbeveling
Ik zal de webshop zeker aanbevelen aan anderen.

Extra toelichting
Gekochte producten voldoen aan mijn wensen. Snelle levering en goede kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco7342 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Producten zijn makkelijk te zoeken op website

Service
snelle levering

Assortiment
Uitgebreid assortiment van veel verschillende merken

Aanbeveling
Alles op het gebied van fotografie of film kun je eenvoudig bestellen via de webshop met een snelle levering en makkelijke betaling.

Extra toelichting
Op zoek naar een artikel dat nergens meer te krijgen was. Cameranu had het artikel gelukkig wel. Besteld en de volgende dag netjes bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JaapKoudstaal 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles ging soepel en zeer simpel

Aanbeveling
Al voor de tweede keer ging de bestelling vlekkeloos

Extra toelichting
Alles ging soepel en is keurig op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik52 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke omschrijving, eenvoudig te vinden wat ik zocht

Service
Via de mail wordt duidelijk gemaakt wanneer het pakket wordt bezorgd, sneele en goede service

Assortiment
Het assortiment is zeker groot te noemen, ruime keuze van meerdere merken

Aanbeveling
Ik heb meerdere malen een aankoop bioj Cameranu gedaan en ben nog nooit teleurgesteld wat betreft de levering of het product. Zal het adres zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BREEZAND 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De bestelling via Internet gaat zeer eenvoudig door het goede stap-voor-stap winkelprogramma.

Service
Het antwoord op de bestelling komt zeer snel en de telefonische ondersteuning wordt door ter zake kundige mensen gedaan.

Assortiment
Je kunt niet bedenken wat er aan assortiment is, zowel merkgericht als een tweede lijn aan accessoires.

Aanbeveling
zonder aarzelen aan iedereen. Tot nu toe, naast de goede service, ook steeds de goedkoopste in de markt. Als er één was met een zelfde prijs, kwamen er alsnog bezorgkosten bij.

Extra toelichting
Door een vervelend ongeluk mijn vorige camera onder water verspeeld. Zeven jaar oud, dus op zoek naar iest nieuws. Ik had reeds kennis gemaamt met een bezitter van een Panasonic Lumix voor onderwaterfotografie. Ik was onder de indruk van de scherpte en de nagenoeg traploze scherpstelling van 3 cm tot oneindig! Onmisbaar onder water!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederieke94 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na een paar klikken was ik al in het bezit van een camera. Dit proces was zeer gemakkelijk en verliep moeiteloos. Ik denk dat zelfs mensen die minder handig zijn met computers makkelijk een camera oid via deze website kunnen bestellen, de uitleg is namelijk erg duidelijk.

Service
Op maandag heb ik om 5 uur 's middags de camera besteld en de volgende ochtend om 9 uur was hij al op mijn bezorgadres, beter kan eigenlijk niet! Erg fijn vond ik de samenwerking met PAK JE GEMAK, hierdoor hoefde ik op het moment van bezorging niet aanwezig te zijn en kon ik zelf uitkiezen op welk moment ik mijn pakketje zou ophalen. De camera zat netjes ingepakt in een doos en daarbij kreeg ik nog lekker veel snoepjes van cameranu.nl. In een woord: geweldige service!

Aanbeveling
Ik zou deze website zeker aanraden aan andere mensen. Cameranu.nl maakt al zijn beloftes waar.

Extra toelichting
Ik heb geen enkel nadeel kunnen vinden wat betreft deze site. De levering was stipt en je krijgt na je bestelling nette mails met duidelijke uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

StanJanssen 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Ik geef niet zo snel een 10, maar heb nu al enkele bestellingen gedaan bij Cameranu.nl en is altijd erg goed gegaan. Mail ook snel beantwoord.

Assortiment
Ik zocht iets wat bijna alleen in 't buitenland te koop is en kwam het via Google ineens op Cameranu.nl tegen en nog snel geleverd ook! Top :-)

Aanbeveling
Sowieso! Snel, professioneel en gewoon een kwaliteit-winkel.

Extra toelichting
Altijd al goede leveringen gehad, snel geleverd en in goede verpakking. Snoepjes er bij als herinnering; geweldig. Hier kan menig webwinkel iets van leren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike125 10-03-2014

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site met voldoende informatie.

Service
Binnen 24 uur geleverd.

Assortiment
Bekende en minder bekende merken. Noem een artikel wat ze niet hebben.

Extra toelichting
Dit is toch wel de meest complete webshop. De winkel in Urk is makkelijk te bereiken en de koffie staat altijd klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DIGIDeurne 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke website en geheel duidelijk

Service
Altijd goede service en eerlijk

Assortiment
Zeer uitgebreid en keuze genoeg

Aanbeveling
AAN IEDEREEN, doe het reeds als op de fotoclub waar ik actief ben

Extra toelichting
Gewoon super store, geen nadelen te bekenen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jongde 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Gebruiksvriendelijke webshop, alles wijst zich vanzelf, artikelen zijn ook makkelijk vindbaar.

Assortiment
Ruime aanbod, alle artikelen die ik op mijn verlanglijstje had staan kon ik in de Webshop terug vinden.

Aanbeveling
Zeer tevreden, alhoewel dat misschien moeilijk te zeggen is na 1 opdracht, maar een eerste goede indruk geeft in ieder geval een goed gevoel en op de vraag of ik Cameranu.nl zou aanbevelen kan ik duidelijk ja zeggen, heb ze namelijk al aan een aantal kennissen en collega's geadviseerd.

Extra toelichting
Ben erg tevreden over mijn eerste aankoop, alles werkt simpel en eenvoudig en is het handig dat je de zending zelf kunt volgen voordat deze geleverd wordt. Prijs was net flink gedaald voor mijn aanschaf en was Cameranu 1 van de eersten die de lagere Fuji prijzen actueel op de site hadden staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven Kramer 10-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk te gebruiken

Service
Altijd de volgende dag geleverd

Assortiment
Altijd op voorraad en zo niet duidelijk aangegeven. Bij concurrentie ook geen lagere prijzen nog gevonden van producten die ik wilde.

Aanbeveling
Nooit problemen mee gehad dus zou ze zeker aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews