cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25452 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2682 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Toon33 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Erg goed

Assortiment
Men heeft wat ik zocht

Aanbeveling
Goed betrouwbare winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus Pikkaart 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk toch! thuis bestellen.

Service
snelle levering, gisteren besteld en vandaag geleverd.

Assortiment
voor de fotograaf is het een snoepwinkel.

Aanbeveling
zou ik zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joey to 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
met de zoekfunctie snel gevonden wat ik nodig had.

Service
Helaas was één van de artikelen voor langere tijd niet op voorraad, binnen twee dagen was het geld terug gestort

Assortiment
Heel veel, spullen.

Extra toelichting
Prettig webwinkel erg overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cineast 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles op voorraad, en uitstekende informatie.

Service
Langere garantie op producten dan de importeur en/of consumentenwetgeving.

Assortiment
Buitengewoon uitgebreid assortiment. Bijna alles op voorraad. Ook professionele apparatuur.

Aanbeveling
Gelet op mijn ervaringen, zowel in de winkel, als via internet, word je steeds correct en adequaat behandeld.

Extra toelichting
De ervaringen zijn erg gunstig. De prijzen zijn evenredig aan soortgelijke bedrijven, maar dan met meer garantie en after sales. Vaak ook interessante occasions.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pvda 1963 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en gemakkelijke webside

Service
Snelle levering, goede/voldoende communicatie.

Assortiment
Zeer uitgebreid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jppronk 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk uitvoerende website.

Service
Wat besteld is zonder problemen geleverd

Assortiment
Ruimer dan hun concurrent

Aanbeveling
Prijs en kwaliteit verhouding is erg goed

Extra toelichting
Blijf zo doorgaan met jullie onderneming

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie K. 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het programma is zeer overzichtelijk en geeft genoeg informatie om een goede keuze te maken.

Service
Vandaag bestelt, morgen in huis. Daarbij kreeg ik een mail tussen welke tijdstippen ze zouden komen afleveren.

Assortiment
Voor mij genoeg keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Ik heb vaker iets besteld bij cameranu.nl en ben nog nooit teleurgesteld.

Extra toelichting
Kortom; mijn adres voor aankoop van artikelen die ik nodig heb bij mijn hobby fotografie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos Kox 23-12-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Er is veel te zien aan verschillende camera's en toebehoren, daarnaast doe je veel kennis op door in gesprek te gaan met de adviseurs. De aanbiedingen zijn interessant te noemen.

Aanbeveling
In de omtrek ken ik geen winkel die een groter of vergelijkbaar assortiment en kennis in huis (winkel) heeft.

Extra toelichting
Om een goed statief te kopen dien je veel vergelijking materiaal te hebben, naast zien vind ik voelen ook belangrijk. De adviseurs hebben veel gedetailleerde kennis in huis en willen deze graag delen. Heb je na de aankoop thuis nog een vraag en het antwoord is niet direct paraat, dan zoeken ze het op en bellen je op om dit te vertellen. Geen loze beloftes.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Walter B 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Afhalen of gratis laten bezorgen. Tot laat in avond besteld volgende werkdag bezorgd.

Service
Gekwalificeerd personeel die goede voorlichting geeft. Terugbrengen van de aankoop is geen probleem (eigen ervaring met eerdere aankoop.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Ik ben vaste klant geworden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YannickM 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer logisch ontwerp, en heel makkelijk mee te nemen in de handige verpakking.

Service
's Avonds besteld, volgende dag binnen!

Assortiment
Op geen andere site zoveel lenspennen gevonden.

Aanbeveling
Goede service, en veel kennis over de producten.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over het product. In de handige meeneemverpakking zitten 2 lenspennen (een grote en een kleinere) en 2 schoonmaakdoekjes. Op deze manier behouden mijn lenzen hun beschermlaagje.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique Nobel 23-12-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Op de website had ik als snel een camera naar mijn wensen gevonden. Omdat ik hem eerst even wilde "voelen"ben ik naar de winkel gegaan. De verkoper adviseerde mijn naar aanleiding van mijn wensen precies die camera. En dat had ik niet van tevoren verteld. Dus duidelijke website en goed advies!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Windkracht-6 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
handige complete website

Service
Zeer snelle levering, geen contact met service afdeling nodig gehad

Assortiment
Zeer ruim assortiment, goede alternatieven gesuggereerd

Aanbeveling
Zie bovenstaand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten Schermerhorn 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakklijke overzichtelijke website

Service
Snelle goede en professionele service

Assortiment
Alles wat je op camera gebied nodig hebt

Aanbeveling
Een webshop zoals het moet zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit van Essen 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In slechts enkele, overzichtelijke, stappen, is je product besteld en betaalt.

Service
De dag na de bestelling lag mijn bestelde product al op de deurmat

Assortiment
Bij CameraNu vind ik zonder meer het product waarna ik op zoek bent. Via de nieuwsbrief word ik op de hoogte gehouden van mooie aanbiedingen

Aanbeveling
Ik koop zonder enige terughoudendheid bij deze vakkundige ondernemer.

Extra toelichting
CameraNu is zonder meer een organisatie met service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van der Schuit 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt van achter je PC een goede keuze maken.

Service
Betrouwbare en snelle levertijd.

Assortiment
Ruim voldoende in elke prijsklasse.

Aanbeveling
Ik geef deze webwinkel aan mijn vrienden door.

Extra toelichting
Na het maken van een keuze via uitgebreide informatie via internet, ga ik altijd naar de online fotowinkel van Cameranu.nl. Op deze overzichtelijke website kun je onmiddellijk bekijken of het bewuste artikel op voorraad is. De altijd scherpe prijzen en snelle en betrouwbare levertijden doen mij dan besluiten om mijn aankoop bij Cameranu.nl te plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk178 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was een Sinterklaas cadeautje. Handig dat je de dag van afleveren kan bepalen.

Service
Prima. Snel en eenvoudig

Assortiment
Ze hebben een enorm aanbod en (bijna) alles op voorraad

Aanbeveling
Goede prijs en ze hebben alles

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Simon31 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site met eenvoudige zoekfunctie

Service
goede en snelle service

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
fijne winkel

Extra toelichting
Over het geheel gezien een winkel met potentie. Veel op voorraad. Indien niet op voorraad wordt er snel voor aanvulleng gezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D Gerritsen 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede voorraad en superhandige website

Service
Geleverd exact volgens afspraak. Echt handig dat je een tijdsblok aan kunt geven

Assortiment
Compleet: van eenvoudige point en shoot tot professioneel materiaal

Aanbeveling
Alle bovenstaande zaken

Extra toelichting
Goede service, makkelijke site en prima assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L.Adriaansen 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vlug besteld i.v.m grote keuze.

Service
Snel thuisbezorgd.

Assortiment
Groot.

Aanbeveling
Omdat wij erg tevreden zijn met de manier waarop wij onze aankoop hebben gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B. Breur 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt rustig je keus vanachter de computer maken, duidelijke site.

Service
vandaag bestellen is morgen in huis, en dat is ook beslist zo. Goede ervaring met CAMERANU.nl

Assortiment
Ruim assortiment, ben eigenlijk nog nooit teleurgesteld bij CAMERANU weg gekomen.

Aanbeveling
Vertrouwd adres, komen hun afspraken na en goede service.
Snelle aflevering van product, mits het aanwezig is in de voorraad.

Extra toelichting
Ik heb vaker online een produkt besteld bij CAMERANU.nl, en ben zeer tevreden over de leveranties en service van deze winkel. Vertrouwd adres met uitgebreide website om gemakkelijk je keuze te maken. Ze willen je altijd te woord staan voor uitleg of vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal Esselink 22-12-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Aanbeveling
Leuke winkel met goed en deskundig personeel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Elahuizen 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kan zowel online bestellen en in de winkel langs.

Service
Professioneel advies.

Assortiment
Alles is aanwezig.

Extra toelichting
Wisten niet of we weer een digitale spiegel reflex of systeemcamera wilden en verkoper nam de tijd om met ons de voor/nadelen van beiden te bespreken. Uiteindelijk zelfs geen van beiden gekocht maar de LX-100. Heb deze nu een week en het is een waanzinnige camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der Cruijsen 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles was heel duidelijk en snel te bestellen

Service
Het zal allemaal goed verpakt en het pakketje kwam inderdaad de volgende dag al

Aanbeveling
snelle levering, te vertrouwen en goede producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. van Rijn 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede beschrijving van het artikel op de site

Service
super snelle verzending met track and trace .volgende dag kon ik al aan de gang met mijn nieuwe camera

Assortiment
een heel breed assortiment

Aanbeveling
heb ik al gedaan

Extra toelichting
Gemakkelijke website om te doorzoeken, snelle levering, scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maristo1958 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Rustige kleuren. Goede zoekfunctie en eenvoudig volg menu tot afrekenen

Service
1x Nodig gehad en prima geinformeerd over de voortgang en uiteindelijk vervangend materiaal ontvangen

Assortiment
Heb alles wat ik nodig had nog kunnen vinden.

Aanbeveling
Overzichtelijkheid, eenvoud, goede prijzen en goede service

Extra toelichting
Meerdere jaren klant. Vrijwel altijd voorraad. Bezorging altijd op tijd. Goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rkempen 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In de winkel was alles gemakkelijk te vinden. Erg overzichtelijk dus.

Service
Goed advies over de gekochte cameratas waarbij de goedkoopste optie aangeraden werd.

Assortiment
Zelfs een batterygrip waar de verkoper niet van het bestaan afwijst, was direct beschikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robert van der Post 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel snel gevonden wat ik zocht.
Er stand duidelijk dat het voorradig was en de volgende dag geleverd kon worden.
En de prijs viel precies binnen mijn budget.

Service
Levering was volgens afspraak, op tijd correct en alles heel.
De verpakking is goed, het bestelde product van mij was zelfs in twee dozen verpakt.om diefstal te voorkomen.

Assortiment
Ik heb al meerdere malen iets besteld online bij cameranu.nl
Het assortiment is prima.
``````````````het zoek gemak op de site is verbluffend goed. Daar kunnen andere online bedrijven zich aan op trekken. eat ur heart out foto Klein/camera.nl

Aanbeveling
Gewoon goed, je krijgt wat je besteld. En zoals afgesproken.
Prima service.

Extra toelichting
CameraNU.nl een prima online winkel zonder poespas. Doet wt het zegt en zegt wat het doet. Dergelijke verpakkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan1100 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
makkelijke zoeksleutel

Assortiment
goed assortiment,een 8 is heel goed 9 is supergoed,en een 10 is nooit van toepassing.
Iets kan altijd beter hoe goed dan ook.

Aanbeveling
goede ervaring mee

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

JohGHahn 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Over GOED valt weinig te zeggen! Vergeleken met andere fotozaken is Cameranu gewoon erg goed en erg plezierig.

Service
In de winkel in Urk teveel betaald en een korting in de internet winkel: het verschil is binnen drie dagen terugbetaald. Zonder dat ik erom hoefde te vragen!

Assortiment
Soms voeren ze een merk of een artikel niet. Met nadruk op 'soms'! En dat is heel zelden.

Aanbeveling
Zie mijn meningen hierboven!

Extra toelichting
Goede wijn behoeft geen krans. Camerana is gewoon een hele goede fotozaak voor professional en amateur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwanette 22-12-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Aanbeveling
goede winkel met ruim assortiment en uitstekend advies. alleen de afstand ( een uur rijden) is voor mij wat ver.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Klaas Koopmans 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Te kopen product wordt goed in beeld gebracht. Tevens worden optionele producten getoond. Zeer goede website en goede zoek functie. Zeer gebruiksvriendelijk.

Service
Tot nu toe alle bestellingen correct en op tijd afgeleverd.
Men komt de afspraken na.
Nog geen ervaring met foute leveranties dus...

Assortiment
Perfect assortiment met vele aanbiedingen. Ook productberschrijvingen zijn erg uitgebreid en begrijpelijk verwoord.Motiveer je beoordeling

Aanbeveling
Ik zou geen reden kunnen bedenken om hen niet bij anderen aan te bevelen!
Ik zou zeggen: uw eigen ervaring zal uw grootste motivatie worden om bij Cameranu te kopen.

Extra toelichting
Ik zou geen reden kunnen bedenken om hen niet bij anderen aan te bevelen! Ik zou zeggen: uw eigen ervaring zal uw grootste motivatie worden om bij Cameranu te kopen. Prachtig bedrijf met een goed assortiment, dito service en betrouwbare partner.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole20145 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke website, alles is prima te vinden.

Service
's-Avonds besteld en de volgende dag in de ochtend in huis!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen_vermeulen 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg gemakkelijk in gebruik; duidelijke opzet

Service
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monica101 21-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snelle verzending

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sprang89 21-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie webshop, overzichtelijk. De website bied genoeg mogelijkheden aan om per categorie te zoeken.

Service
Heel goed. Had een vraag over een product, per mail contact gezocht. Had binnen 1 dag een reactie met alle informatie waar ik om had gevraagd. Het contact met Cameranu.nl ging snel en erg klantvriendelijk.

Assortiment
Het assortiment is uitgebeid. Ik zocht filters van het merk Nikon, cameranu.nl is een van de weinige die het verkoopt. En ook nog tegen een goede prijs!

Aanbeveling
Ik zou cameranu.nl aanbevelen aan iedereen. Ik had mijn bestelling in de avond geplaatst en de volgende ochtend had ik het al in huis. Goed verpakt, gratis verzending boven de 100EUR en ze zijn erg klantvriendelijk.

Extra toelichting
Vorige week mijn eerste bestelling geplaatst bij cameranu.nl. Ging helemaal super, bestelling in de avond geplaatst, de volgende ochtend al in huis. Ik zocht Nikon filters en cameranu was een van de weinige die ze in het assortiment heeft. Een tip voor iedereen, meld je aan voor de nieuwsbrief. Ze hebben zeer regelmatig goede aanbiedingen. Ik kreeg 20% korting op alle filters, zonder de nieuwsbrief had ik dit nooit geweten. Het bespaarde mij toch weer een hoop geld! Top bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reyndert 21-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Netjes en informatief te woord gestaan aan de telefoon en bestelling online geplaatst. Vervolgens gebeld dat mijn bezorging kostenloos werd ge upgrade naar de eigen bezorgdienst van cameranu, met zeer exacte tijdsindicatie, hardstikke nette service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loes5307 21-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Informatieve website, artikelen zijn snel te vinden

Service
Producten worden snel toegestuurd. Retourzending wordt meestal binne 5 dagen beoordeeld

Assortiment
Tot nu toe 95% van wat ik zocht bij CameraNu gevonden

Aanbeveling
Goede sortering, breed assortiment, snelle verzending, goed verpakt en goede informatie over zendproces

Extra toelichting
Goede service, scherpe prijzen goede informatie over product en eigenschappen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Puth 21-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer eenvoudig een online bestelling kunnen plaatsen. De volgende dag al in huis.

Service
Na een fout bij het bestellen werd dit zonder probleem en snel gecorrigeerd.

Assortiment
Ik zocht een bepaald artikel en dat vond ik. En ook diverse bijbehorende accessoires.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen. Ik heb hier al een aantal keren gekocht. Alles werkt nog steeds en de service is uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Oosterbaan1 21-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker snel bestellen en afrekenen, zorgeloos bezorgd.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Verschillende zaken tot volle tevredenheid gekocht, zou ik zeker tippen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon1960 21-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een hele duidelijke website die je stap voor stap door het bestelproces voert.

Service
het personeel is heel service gericht en staat je terzijde met raad en daad

Assortiment
het assortiment strekt zich uit van de goedkoopste camera tot camera's van meer dan 16000 euro

Aanbeveling
Als dez winkel het niet kan leveren dan is het niet te leveren

Extra toelichting
Een winkel met heel deskundig vriendelijk personeel. Je wordt heel vriendelijk welkom geheten en zeer professioneel geholpen. Ieder klant wordt met dezelfde egards behandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris van Moort 21-12-2014

Algemene score

7,8

Gemak
Producten zijn goed te vinden.

Service
Bestelling werd snel bezorgd.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Aanbeveling is groot.

Extra toelichting
Website/winkel met prima service, snel je benodigde producten te vinden en duidelijke beschrijvingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Blokland 20-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel gekozen uit een overzichtelijke en zeer informatieve WEB-site.

Service
Duidelijke afhandeling van de bestelprocedure en het volgen van de bestelling.

Assortiment
Ook de alternatieven van wat ik zocht werden voorgehouden zodat ik zeker wist de goede keuze gemaakt te hebben.

Aanbeveling
Waarom zou ik mijn kennissen niet attenderen op CameraNU.nl als ik daar zulke goede ervaringen mee heb opgedaan?

Extra toelichting
Ik heb een goed gevoel overgehouden bij de gehele aankoopprocedure van selecteren tot en met de aflevering door PostNL aan de deur. En het geleverde was 100% in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.L. Hijmans 20-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, alle artikelen zijn goed vindbaar en bevatten een korte porductomschrijving.

Service
Zeer snelle levertijd en zeer snelle reactie op vragen over mijn bestelling. Top!

Assortiment
Uitgebreid assortiment. Ik ben zeer tevreden over de studioproducten die ik hier gekocht heb.

Extra toelichting
Ik heb al vaker producten besteld bij CameraNu. Eén keer een product gehad wat niet beviel, maar zonder problemen heb ik het product kunnen terugsturen. Verder zeer tevreden over de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilhelmus Verberk 20-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
op elk moment van de dag bestellen

Service
Komen na wat ze beloven,en correct aan de telefoon. Weinig of geen voorraad bij de winkels, je kunt het product niet bekijken.

Aanbeveling
zie boven - voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MariekeJ 20-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed te vinden, makkelijk te bestellen

Service
snelle levering, goede communicatie

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
prima webshop

Extra toelichting
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P v R 20-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke info. Bestellen en eventueel retour zijn op de klant gericht.

Service
Vlotte en heldere info. Snelle en nette levering.

Assortiment
Het meeste van mijn merk is aanwezig. Zo niet, wordt er aangegeven wanneer het artikel weer aanwezig is.

Aanbeveling
Vanwege bovenstaande: correctheid, snelheid, informatie, duidelijkheid. Dit alles naar de klant gericht.

Extra toelichting
Conclusie: een betrouwbare (web)winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fundin 20-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website met dito aanbod

Service
De levering was vlot en goed verzorgt.

Assortiment
Heb specifiek gezocht op één product, dus hier kan ik niet echt een oordeel over geven

Aanbeveling
Een aanrader!

Extra toelichting
Via een kennis op deze site geattendeerd en ben erg tevreden. Heb een mooie occasion gekocht waar ik al een tijdje naar op zoek was. De informatie bij het product op de website klopte, dat is prettig. Ik heb geen gebruik hoeven maken van de service, maar heb voor aankoop wel eerst via de chat contact gehad en dit verliep goed. Al met al zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vermeeren 20-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Door de eenvoudige en toegankelijke webshop. Ook de supersnelle levering is fijn.

Service
Levering en afhandeling was goed en snel. Alles netjes verpakt ontvangen. Dus geen negatieve ervaring, schat daarom in dat de service ook in orde is.

Assortiment
Ruime keuze en voorraad. En je hoeft daarom niet uit te wijken naar een andere shop.

Aanbeveling
Jazeker

Extra toelichting
Goede webshop,met ruime keuze en snelle en goede levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J Bond 20-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke uitleg en heldere vormgeving van de site.

Service
Contact met helpdesk is vriendelijk en duidelijk. Er wordt voldoende tijd besteed aan het beantwoorden van vragen.

Assortiment
Er is veel keus en veel artikelen zijn voorradig.

Aanbeveling
Betrouwbaar en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vrijburg 19-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Omschrijving op de website is helder en duidelijk.

Service
Kreeg snel en duidelijk antwoord op de gestelde vraag.

Assortiment
Ruim voldoende keus.

Aanbeveling
s'avonds om 21.45 uur besteld en de volgende dag om 13.30 uur in huis. Echt fantastisch!

Extra toelichting
Een enorm groot aanbod op het gebied van fotografie. Helder antwoord op de gestelde vraag doorde klantenservice. Zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews