cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans2214 09-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke website, scherpe tarieven goede en snelle afhandeling

Service
een artikel (tas) viel te klein uit. wilde graag een grotere. Tas retourgestuurd; Snel een rekening gekregen voor het verschil met link naar paypal. Alleen het verschil betaald en de dag erna tas alweer thuis. Super geregeld en snel.

Assortiment
Alles wat ik zocht was er

Aanbeveling
zie onder service...zo hoort het!

Extra toelichting
Goede service en snel, goed verpakt alles helder en duidelijk. Snelle reactie vh servicecenter. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.L. Ouwendijk 08-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Voor oudere mensen is het zoeken naar speciale onderdelen wat moeilijk.

Service
Zoals het per ongeluk teveel bestelde afgehandeld werd ook
financieel keurig. Mijn complimenten.

Assortiment
Erg ruim

Aanbeveling
manier van behandelen en afhandelen van de bestelling en de nacontrole er op.Super

Extra toelichting
Ik kan niet anders zeggen ga zo door, ook als er klachten binnen komen direct tot een oplossing zien te komen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

JW44 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb mijn aangekochte statief telefonisch bij de winkel langs gegaan nadat ik eerst on-line gezien had dat e.e.a. aanwezig was en mijn statief telefonisch besteld en die zelfde dag lag hij gereed om af te halen. Betaling bij het ophalen van mijn bestelling ging uitermate soepel met mijn betaalpas in de winkel.

Service
Tijd nog moeite werden gespaard om uitleg te geven en te adviseren. De adviezen waren helder. De gekochte lens voldoet boven verwachting.

Assortiment
mijn ervaring is dat het assortiment zeer uitgebreid is en er is voldoende keuze binnen de productgroep.

Aanbeveling
ik zou een ieder verwijzen naar CameraNU.nl.

Extra toelichting
Ik heb reeds eerder bij CameraNU.nl gekocht. Iedere keer ben ik het gaan ophalen in de winkel in Urk. De wijze van benadering is steeds zeer vriendelijk en professioneel. De voorlichting kan volgens mij niet beter. Omruilen binnen de gestelde termijn is geen probleem. Een top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.A. Berkelaar 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
de site is lekker overzichtelijk en goed leesbaar, geen onzindingen die je tijd kosten voor niets

Service
levering op tijd en correct, handige retourbon bijgesloten, betalen gaat supereenvoudig

Assortiment
ruime keuze in het voorwerp dat ik wilde kopen, en makkelijk je keuze te maken

Aanbeveling
mijn eerste ervaring met cameranu was heel prettig, kan dit adres aanbevelen

Extra toelichting
Ik denk dat veel kopers met plezier in deze shop kunnen winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AJvdKolk 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit luie stoel goed winkelen

Service
Altijd snelle levering of bericht. Betrouwbaar.

Assortiment
Heeft wat fotograaf nodig heeft.

Aanbeveling
Alleen positieve ervaring dus waarom niet aanbevelen?

Extra toelichting
Gewoon omdat whatyouseeiswhatyouget!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pol358 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijke en zeer duidelijke site. Betaling verliep snel en goed

Service
Ik had vooraf al wat info gehaald via de telefoon. Ik werd netjes,correct en duidelijk te woord gestaan. De bezorging van de bestelde items was zeer snel. Ook de e-mails met bevestigingen waren duidelijk en correct.

Assortiment
Zeer groot assortiment. Prijs kwaliteit is zeer goed.

Extra toelichting
Op mijn verjaardag bleek dat één van mijn gasten al bij u in de winkel was geweest en ook online al had besteld. Ook hij was zeer tevreden. Zo zie je maar weer; mondreclame is zeer belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam van Koert 08-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super heldere webshop en goede prijzen

Service
Direkt een bevestigingsmail en mail wanneer de verzending kwam

Assortiment
Je kunt hier echt alles vinden

Aanbeveling
Direkt!!

Extra toelichting
Fijne webshop meerdere keren al wat besteld komen zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk van Mourik 08-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke productomschrijving vergemakkelijkt de keuze

Service
20:00 s avonds besteld, de volgende dag al in huis

Assortiment
Ik zocht een hoodie van Lenscoat voor mijn ef 300 en Camera nu leek de enige die het ding kon leveren, buiten Lenscoat zelf dan, maar dan moet het helemaal uit de VS komen.

Aanbeveling
Tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ANEMO-ONE 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede Webshop.

Service
Geen idee maar lijkt me goed ;)

Assortiment
Dikke Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iphigenia 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website, producten makkelijk vindbaar.

Service
De betaling is makkelijk en snelle levering.

Assortiment
Uitgebreid assotiment, goede prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ad Griffioen 08-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk beeld van je aankoop zonder de deur uit te hoeven

Service
Om 4uur besteld en een dag later in huis.

Assortiment
Meeste Camera's aanwezig die mij bekend zijn.

Aanbeveling
Ik heb geen negatieve opmerking.

Extra toelichting
Wat je verwacht wordt waar gemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tr. 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
rustig thuis keuze van product op een overzichtelijke site kunnen maken.
genoeg keuze in betaling.
standaard invulgegevens.
vlugge afhandeling en levering

Service
Die 2 % kosten bij credit card viel tegen.
voor de rest was alles correct.

Assortiment
Geweldig assortiment in de productgroep die ik zocht. Was heel makkelijk en overzichtelijk te vinden wat ik zocht. de Prijs is zeker concurrerend, heb alles wat ik zocht gevonden.

Extra toelichting
ben zeer tevreden, zal zeker mijn andere aankopen bij cameranu.nl doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

phoenix777 08-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Had al een keer eerder besteld bij deze winkel, geweldige fotozaak met echt een breed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Meindertsma 08-04-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden met goede en gratis parkeergelegenheid. Nette en overzichtelijke zaak met rangschikking per merk.

Service
Prima service, er was een specialist aanwezig voor het merk camera dat ik zocht, die zeer goede voorlichting gaf

Assortiment
Alle merken en toestellen en accesoires die mijn interesse hebben zijn aanwezig.

Aanbeveling
Prima adres om je even volledig te richten op fotografie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anonymous1 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goede telefonische service, snelle en goede levering van het product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

w.konijnenberg 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtlijke website

Service
snel en correct

Assortiment
aangenaam verrast

Aanbeveling
aan ieder aan te bevelen, safe en vertrouwd

Extra toelichting
aangenaam verrast over zeer snelle en correcte levering, het voelt vertrouwd en safe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ritger 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
12 uur na de bestelling al bezorgt!

Assortiment
Gewoon goed.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

MinkeD 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
WEbsite is heel duidelijk

Service
Zowel in de winkel als telefonisch geweldige service

Aanbeveling
Al jaren beveel ik CameraNU aan vanwege de service en goede adviezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

radeblaauw 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site werkt makkelijk en is overzichtelijk

Service
Snel antwoord op vragen via email, snelle verzending van bestelde producten.

Assortiment
Ruim assortiment, vriendelijke prijzen

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen!

Extra toelichting
Snel antwoord op vragen via mail/site, snelle verzending, verzendkosten vallen mee, prima product ontvangen!! Zeer tevreden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.dalhoeven 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk zoeken en snel bestellen.

Service
onverwacht snel bezorgt.

Assortiment
juiste keuze goed aanbod

Aanbeveling
razend snelle en betrouwbare bestelling.
zal dit meerdere mensen aanraden.

Extra toelichting
snel en betrouwbare bestelling ruime keuze makkelijke betalings regeling binnen 13 uur thuis geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne Kuipers 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super snel online bestellen, in enkele simpele stappen! Heldere communicatie!

Service
Direct bevestigings e-mails en altijd op de hoogte van de status van de bestelling!

Assortiment
Eigen hebben ze altijd precies wat ik zoek. Het is nog niet voorgekomen dat ik iets niet kon vinden! Heel uitgebreid dus!

Aanbeveling
Ik raad het iedereen aan!

Extra toelichting
Top online winkel, ben enorm tevreden. Ga hier vaker mijn spullen kopen, en hoop zo mezelf verder te ontwikkelen in de bruidsfotografie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David Lensink 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

André Bouterse 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Eenvoudige bestelling

Assortiment
Genoeg aanbod als het om sensorreiniging gaat

Aanbeveling
ja, waarom niet

Extra toelichting
NIet te duur, snel besteld, snel thuisbezorgd

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

B. Duffhues 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk besteld via website

Service
via mail goed op de hoogte gehouden van de bestelling
vlotte levering

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marij Nuijten 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Mijn verrekijker had een mankement.
Ik kon deze gratis terugsturen en kreeg een ander exemplaar.

Aanbeveling
Als er iets mis is kun je eenvoudig bellen, je probleem voorleggen en je wordt perfect en snel geholpen!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

capetonian 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Ik zou cameranu zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Altijd een plezier om bij Cameranu te winkelen, vaak is mijn bestelling de volgende dag al binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotje05 06-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gebruiksvriendelijke en duidelijke website.
Mijn-omgeving is eveneens zeer duidelijk. Je hebt heel goed overzicht van je aankopen en de status hiervan.

Service
Ik ga ervan uit dat de service heel goed zal zijn. Accu was defect na ontvangst. Een e-mail gestuurd en binnen 24 reactie met instructies om te retourneren. Het is me nog niet helemaal duidelijk hoe de afhandeling verder zal gaan, maar ik heb er nu al alle vertrouwen in dat de afhandeling naar volle tevredenheid zal zijn.
Geen bijkomende kosten voor verzending. Snelle levering.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.
Dit biedt de mogelijkheid om een compleet pakket in één keer aan te schaffen. Prijzen zijn concurrerend!

Aanbeveling
Om prijstechnische redenen, gemak van website, assortiment en service.

Extra toelichting
Moet ik nog iets toevoegen aan bovenstaande? Tot op heden niets dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald de W 06-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
van8r de pc bestellen; het kan toch niet eenvoudiger?

Service
CameraNU.nl komt haar belofte perfect na, levering was heel erg snel en dat heb ik helaas (bij een andere webshop)wel eens anders meegemaakt.

Assortiment
Althans alles wat IK zoek, heeft CameraNU.nl tegen wel heel scherpe prijzen.

Aanbeveling
Zou ik absoluut doen. Van alle aankopen, die ik in webshops gedaan heb, is CameraNU.nl het snelst en komt zij haar beloftes meer dan na!

Extra toelichting
Als ik weer iets op het gebied van fotografie-accessoires nodig heb, zoek ik niet meer verder en bestel direct weer bij CameraNU.nl. Grote keus, beste service, scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rutger van Dijk 06-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vlot te bestellen en een duidelijke website.

Service
Betaling ging soepel en het product is vlot ( en binnen de vermelde periode) afgeleverd. Super!

Aanbeveling
Ruim assortiment, snelle service en goede prijsstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten Klomp 06-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super eenvoudig om iets te bestellen

Assortiment
Alles wat de fotograaf nodig heeft

Aanbeveling
Goede verhouding prijs/kwaliteit

Extra toelichting
Zeer tevreden met Cameranu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos je 06-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
snelle levering. camera goed verpakt.

Aanbeveling
Zover alles prima, heb de klantenservice niet nodig gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

André P. 06-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Zeer goed advies, deze winkel heeft ook een fysieke locatie. Erg prettig geholpen en een mooie camera gevonden. Dit advies krijg je echt niet bij een mediamarkt, BCC, Expert of Scheer & Foppen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cornelis Jelle Willem 06-04-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede bereikbaarheid; zowel over de weg, via de telefoon als internet.

Service
Klantvriendelijk. Kreeg extra tips bij aankoop van mijn artikel.

Assortiment
Voor de hobbyfotograaf is bijna alles aanwezig en op voorraad tegen een gunstige prijs.

Aanbeveling
Voor aankopen via internet geldt een andere waardering dan wanneer je naar de winkel wilt gaan. In het laatste geval kan een afstand een rol spelen.

Extra toelichting
Prettig bedrijf om een artikel te kopen. Deskundig personeel en een klantvriendelijke opstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margreet kaper 06-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ik vind dit bedrijf betrouwbaar en dat is vandaag de dag heel belangrijk dat je wat je besteld ook krijgt Deze keer heb ik iets besteld voor een verjaardag en ik wist niet wat het was dat zag ik op het feestje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap 1947 05-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Erg snelle levertijd.

Assortiment
Ruim assortiment tegen concurrerende prijzen

Aanbeveling
Indien je gevonden heb wat je zocht is alles eenvoudig af te handelen zonder account of wachtwoord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AO77 05-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 01 05-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bezocht het bedrijf en werd uitstekend geholpen.
Koffie klaar.

Service
Goede uitleg, persoonlijk, niet opdringerig.
Ruilen kan

Assortiment
Bijna te veel

Aanbeveling
goed bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sasha Ivantic 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zoeken op de website gaat goed, maar is niet perfect. Zitten soms wat bugs in. Een bestelling plaatsen eveneens goed, maar PakjeGemak is behoorlijk verborgen en wordt pas zichtbaar als je kiest voor een alternatief bezorgadres. Dat zou duidelijker zichtbaar mogen zijn daar ik als ZZP-er er veel gebruik van maak. Me

Service
Goede logistieke afdeling die buiten openingstijden van de klantenservice contact opneemt als er iets raars is met je order. Echter betekent in mijn ogen "voor 23:59 besteld, morgen in huis" ook een klantenservice die tot 23:59 bereikbaar is voor de beste service. Telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren is niet meer van deze tijd. Tot 20:00 zou al helpen. Vaak ben ik op locatie aan het fotograferen of filmen en heb ik geen tijd om te bellen met een klantenservice. Vandaar slechts een 6 voor service.

Assortiment
Ruim assortiment waarvan de meeste producten op voorraad zijn. Kunnen de meeste webshops nog een puntje aan zuigen.

Aanbeveling
Ik zou CameraNU zeer aanbevelen aan iemand anders. Veel orders geplaatst en altijd naar tevredenheid bezorgd. Service staat bij hen ook zeer hoog in het vaandel, maar bereikbaarheid blijft achter.

Extra toelichting
Al met al zeer tevreden over het assortiment en de service van CameraNU. Ze zouden echter nog meer kunnen halen uit bereikbaarheid. Een klantenservice die alleen bereikbaar is tijdens kantooruren is niet meer van deze tijd. 23:59 besteld en morgen in huis is wél van deze tijd en hiermee lopen ze VER vooruit op hun concurrentie. Waarvoor kudo's. Zeer tevreden over deze winkel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Willem197112 04-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het gemak van laten bezorgen of ophalen

Service
Je krijgt uitleg over wat je koopt

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Ik kom hier regelmatig.

Extra toelichting
Zie mijn commentaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Vogelaar 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijk en snel

Assortiment
breed scala van artikelen mbt fotografie tegen scherpe prijs

Aanbeveling
goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Koos Rietveld 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je regelmatig online koopt, dan heb je met cameranu.nl geen enkele moeite. Alles werkt en is duidelijk en overzichtelijk.

Service
Uitstekende berichtgeving over de voortgang van de order. Precies op tijd geleverd, alle informatie is duidelijk en accuraat.

Assortiment
Is natuurlijk zeer subjectief, maar cameraNU.nl had voor alles wat ik nodig had.

Aanbeveling
Waarom zou ik cameraNU.nl niet aanbevelen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P van Dam 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestelproces is gemakkelijk en doorzichtig evenals de website. Een kind kan de was doen.

Service
De bezorging verliep volgens de aankondiging zeer snel, om 22:00 uur besteld en een dag later had ik alles thuis. Ook een retour zending verliep probleemloos. Goed en duidelijk contact via de mail. Het bedrag werd vlot teruggestort.

Assortiment
De keuze is reuze bij Cameranu.nl. Er worden alternatieven geboden voor de duurdere merken en dat bevalt me prima.

Aanbeveling
Ik zal Cameranu.nl zeker aanbevelen. Goede keuze en de service is prima. Veel gemak voor redelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Bieringen 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker thuis op de PC vergelijken. Binnen 10 minuten was ik er al uit.

Service
Op vrijdagavond 20.30 uur besteld. Zaterdagmorgen al voor 12.00 uur stond Post.nl al met het bestelde voor de deur.

Aanbeveling
Dus prijzen vergelijken op de PC. Binnen tien minuten was ik er al uit.

Extra toelichting
Ik wist wat ik wou hebben. Lekker thuis op de PC vergelijken. Binnen 10 minuten was ik er al uit. Op vrijdagavond om 20.30 uur besteld. Zaterdagmorgen al voor 12.00 uur stond Post.nl met het bestelde voor de deur. Het verschil met de duurste en de goedkoopste was 120 Euro. Dat was snel verdiend en die steek ik in mijn zak. O ja, zaterdagmiddag meteen los met m'n nieuwe telelens. Mmmmm, super. Ik zeg doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark030 04-04-2014

Algemene score

7,5

Gemak
Snel en goedkoop

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

BenKruijs 04-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
op elk gewenst moment van de dag bestellen. Prima toegankelijke website

Service
vóór 23:59 besteld en op voorraad: de volgende dag in huis. Helemaal TOP!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RuurdO 04-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iz1980 04-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

dogen 04-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hub Frings 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De producten zijn gemakkelijk te vinden op de sites

Service
Levertijden worden goed nagekomen

Assortiment
Zeer groot

Aanbeveling
Gemakkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vaatwastabletje 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website waar je makkelijk kunt zoeken. En op vele manieren kun je ze bereiken.

Service
Ik had een vraag over een product en dit via twitter gesteld, kreeg al snel reactie

Assortiment
Gevarieerd en scherp in prijs

Aanbeveling
Professionele service en snelle levering

Extra toelichting
Heel tevreden over mijn bestelling, had het al de volgende dag bezig en ik had een vraag over of er een schouderband bij de tas te bestellen was, dit bleek er bij te zitten en werd gelijk aangepast. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews