cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Minkeella 01-04-2014

Algemene score

7,0

Service
Ik kwam voor een microfoon, vertelde dat ik hem ging gebruiken voor een 7D (canon) en vroeg vervolgens naar een geheugenkaartje. Ik dacht dat het een SD kaart moest zijn, maar was duidelijk niet zo bekend met de camera. Hij heeft me een SD kaart verkocht, terwijl... als hij slim was... had ie me even ingelicht over het feit dat ik een ander kaarttype nodig had. Hij had me meer kunnen verkopen en beter advies kunnen geven.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van CameraNU.nl 03-04-2014

Beste Minkeella,

Hartelijk dank voor uw review. Spijtig om te lezen dat uw ervaring met CameraNU.nl niet zo was zoals deze behoort te zijn. Wilt u svp uw ordernummer mailen naar aftersales@cameranu.nl. Wij bedenken dan een passende oplossing voor u. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

nielsnaaldenberg 01-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke website

Service
Snelle service

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Goede ervaringen verdienen gehoord te worden.

Extra toelichting
Ik heb een telezomlens gekocht bij camera.nu. Deze werd zoals aangeven tegen een scherpe prijs de volgende dag bezorgd, in een goed ingepakt pakket. Prima en zoals het hoort, als je mij vraagt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roosm.1234 01-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
De bestelling was zo geregeld.

Service
Geen ervaring mee gehad maar zal vast ook prima zijn geweest. Ik werd in ieder geval goed op de hoogte gehouden van het proces van mijn bestelling,

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht.

Aanbeveling
Mijn vriend is laaiend enthousiast over deze winkel en ik heb zelf nu dus ook een goede ervaring met het bestellen dus zou de winkel zeker wel aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

rob100000 01-04-2014

Algemene score

7,7

Gemak
website is overzichtelijk.

Service
Mijn product niet werkte bij aankomst, het werd meteen en zonder moeilijk te doen geregeld om deze terug te sturen en een nieuwe op te sturen.

Extra toelichting
Ondanks dat ik baalde dat mijn product het niet goed deed bij aankomst, werd ik goed en vriendelijk geholpen. Ik kreeg meteen een label opgestuurd waarmee ik alles retour kon sturen zonder kosten en een nieuw product werd op gestuurd! Deze doet het prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Tony 66 01-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk te vinden altijd parkeerplaats

Service
zeer uitgebreid informatie gekregen, veel verschillen laten zien.

Assortiment
alle top verrekijkers zijn te bekijken en en te testen in hun test centrum

Extra toelichting
Ondanks dat een zieke medewerker mij hielp ben ik echt goed geholpen. veel getest en deze beviel mij goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René van Dijk 01-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de website is makkelijk en duidelijk alles te vinden en bestellen is heel eenvoudig te doen.

Service
De bestelde artikelen is de volgende dag al in huis.

Assortiment
Alles op fotografie hebben ze.

Aanbeveling
Makkelijk en goedkoop

Extra toelichting
Snelle service, makkelijk en eenvoudig bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans410 31-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen is eenvoudig

Service
snelle levering en bezorging

Aanbeveling
uitgebreide keuze product altijd op voorraad ,snele levering en bezorging goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janna de Koning 31-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart Roest 31-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website legde zichzelf uit. Haperende iDeal betaling werd probleemloos omgezet. Snelle bevestiging. Klasse !!!

Service
Er werd ogenblikkelijk na ontvangst gemaild dat geld was ontvangen. Dat vind ik klasse...!!!

Assortiment
Er zijn artikelen die je nergens in Nederland kunt kopen, zowaar voorradig in Urk...!

Aanbeveling
Ik ben niet zo voor aanbevelen, meer voor vertellen van mijn ervaringen. Over CameraNU ben ik chter toch wel enthousiast, merk ik bij mezelf.

Extra toelichting
Wat ik nodig had was een Zeiis UV-filter, voorheen geleverd door SONY. Maaar deze levert ze niet meer. Dat ZEISS ze maakte en verkocht wist ik al wel, maar ik ben ze eerder nog nergens in de handel tegengekomen. Deze transactie heeft iets unieks...!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mul123 31-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles snel te vinden. Goed gecategoriseerd en de interne zoekmachine werkt perfect.

Service
Ook heel snel, verder geen problemen gehad.

Assortiment
Tot nu toe niets niet gevonden.

Aanbeveling
Gewoon doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

davne 31-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website en de bestelling wordt snel geleverd.

Service
Fantastische service net als in de echte winkel.

Assortiment
Veelzijdig en compleet.

Extra toelichting
CameraNu is dé winkel voor fotografie en fotografiegerelateerde zaken, maar daarnaast ook een ideale webwinkel voor tal van andere producten. Heel fijn is dat in de fysieke winkel de medewerkers niet gericht zijn om op commerciële wijze je dure dingen te verkopen, maar dat echt persoonlijk advies wordt gegeven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een hobbyfotograaf 31-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het is soms lastig om vanaf een foto te beoordelen of het het goede product is.

Service
vlug, veilig en voordelig: het artikel was binnen twee dagen in mijn bezit.

Assortiment
't Ja, ik heb de indruk dat het assortiment een tijd geleden groter was. Nu merk ik wel eens dat een artikel niet voorkomt op de lijst (internet)

Aanbeveling
Verkoop loopt goed en betrouwbaar.

Extra toelichting
Alles loopt vlot, het bestellen, bericht dat het artikel verstuurd is en zo. Kan niet beter, ondanks dat niet alle items een 10 krijgen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GerardVenlo 31-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Snel, servicegericht en komen afspraken na! Prijs is vaak ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mo 1949 31-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Thuis op je gemak achter de computer bepalen wat je wilt.

Service
Heb een geweldige ervaring, na een fout bij de bestelling die ik zelf had gemaakt, alles binnen een dag opgelost, vriendelijke mensen aan de telefoon, helemaal top

Assortiment
Tot dusver alles wat ik zocht op dit adres gevonden, prima kwaliteit en supersnelle levering

Aanbeveling
Zie mijn ervaringen.

Extra toelichting
Zoals ik bij service heb vermeld, ik maakte zelf een fout bij een bestelling, het probleem was in no-time naar volle tevredenheid opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josti 31-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te vinden op de site

Service
Snelle levering

Assortiment
Voldoende keus

Extra toelichting
Goede service en een breed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jack Mees 31-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
100% SUPER

Service
100% SUPPER

Assortiment
100% SUPER

Aanbeveling
Aan iedereen

Extra toelichting
Gewoon een PERFECTE zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Ouburg 31-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je kunt alles snel vinden

Service
een keer beroep moeten doen op de garantie en dat is perfect en snel afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erikie007 31-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke Webshop

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Wat men belooft doet men ook.

Extra toelichting
Om 22:30 sávonds besteld. tracking nummer binnen. Volgende ochtend in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick2312 31-03-2014

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Deze keer geen tijd gehad om naar Urk te rijden, daarom een keer de webshop geprobeerd. Wederom een suoer ervaring. Oo maandagavond besteld en op dinsdagmorgen bezorgd. Dat wordt de volgende keer moeilijk kiezen, het gemak van de webshop of je voelen als een klein kind in een speelgoedwinkel!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vepal 31-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Zeer snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elsee ten Broeke 31-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alles is super goed gegaan, voor een goede prijs de volgende dag al mijn ipod binnen gekregen! Super bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maureende1974 31-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen en snel in huis

Service
Goede service!

Assortiment
Veel keuze en mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy Krabbe 31-03-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig zoeken op artikelen met de zoekfunctie op de website.

Service
Op het moment dat je om advies vraagt waar de desbetreffende medewerker net iets minder van weet, dan wordt er snel even een collega specialist opgetrommeld.

Assortiment
Gevoelsmatige keuze om een 7 te geven. Waarschijnlijk is het gewoon pech dat dat wat ik zoek niet altijd ruim op voorraad is.

Aanbeveling
Prima zaak. Ga gewoon eens kijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

MarcMedia 31-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ik wilde een 2e product erbij bestellen en na 1 belletje was dat opgelost en kreeg via de mail snel en keurig betalingsinstructies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Essie41 31-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Mooie en duidelijke website. Gemak dient de mens

Service
bestellen en na 1 dag al in huis.

Assortiment
heel uitgebreid

Aanbeveling
Snel, duidelijk en een uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter K1976 31-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Product ziet er goed uit, goede verpakking en verzending!

Review criteria:

Goed

Reageer

Cuban wilde 31-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Snelle levering en juiste verpakking om beschadiging tegen te gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Alex7777 30-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
bestled en betaald en de volgende dag in huis

Assortiment
bijna alles wat je kunt en wilt verwachten of foto gebied is verkrijgbaar

Aanbeveling
wanneer je snel iets nodig hebt. en zeker wilt zijn van de bezorging kun je zeker terecht bij cameranu.nl

Extra toelichting
Een goede ervaring en zeker voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merten van Gerven 30-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Having these products in my wishlist already I was able to simply add to basket and checkout. Finding the products was easy using the well categorized and filterable product lists with product reviews from previous customers available on many of the products.

Service
After subscribing to receive a notification for when the item stock level was replenished I promptly received an email with additional information referring me to an OEM version of the product (same item without the fancy packaging) that was in stock and for a lower price.

Assortiment
I spend many hours looking through the plethora of lenses available to finally settle on the Canon EF 24-105mm f/4.0L IS USM Bulk objectief.

Aanbeveling
I would readily recommend this store/webshop to anyone that may express an interest in buying a camera or related equipment. I personally will be a loyal customer for the years to come.

Extra toelichting
I am personally very satisfied with cameranu.nl and will happily continue to order products from them as the need arises. My only wish is that they had a branch closer to Haarlem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Withaar 30-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een goed overzichtelijk bestel proces

Service
Vandaag besteld de volgende dag thuis

Assortiment
Prima assortiment op de website

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DW93 30-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik wist waar ik naar zocht, en vond het zonder omwegen.

Service
Snelle levering en de beste prijs, voor zo ver ik kon vinden.

Assortiment
Niks op aan te merken.

Aanbeveling
Aan de hand van bovenstaande.

Extra toelichting
I'll be back.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien1961 30-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
S'avonds besteld en toch de volgende dag bezorgd.

Extra toelichting
Snelle bezorging en ook nog aangetekend. Zeer tevreden. Bezorgtijd via email aangegeven. Ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chehenaz 30-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Supersnelle afhandeling en bezorging.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rikkerdeklik 29-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is via de website van cameranu.nl supereenvoudig om het product dat je zoekt te vinden en te bestellen.

Service
De verzendtijd is gewoon heel kort. Meerdere keren besteld en voor 23.59 besteld betekent ook echt de volgende dag in huis!

Aanbeveling
Absoluut een aanrader. Scherpe prijzen, meestal de scherpste, en snelle verzending. Ruim assortiment en goede administratieve afhandeling. Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1967maria 29-03-2014

Algemene score

8,7

Gemak
thuis een camera uitzoeken, en alle informatie opzoeken

Service
telefonisch overtuigd, goede camera gekozen

Assortiment
genoeg keuze in elke prijsklasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wilc097 29-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gebruiksvriendelijk!

Service
Snel geleverd maar kan sneller.

Assortiment
Hebben bijna alles!

Aanbeveling
Algeheel cijfer, een gemiddelde

Extra toelichting
Heb hier al vaker wat gekocht, gewoon een fijne winkel met een goed assortiment en service.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Anne Pfaff 29-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart v Dijk 28-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel en makkelijk thuis winkelen

Service
snelle levering

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
heb al vaker artikelen besteld met grote tevredenheid

Extra toelichting
een fijn on-line winkel met goed en snelle service een een relatief grrot assortiment met aantrekkelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda Gerritsen 28-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Erg duidelijke en snelle service. Ik had mijn bestelling geplaatst en betaald via IDeal. Meteen kreeg ik een bevestigingsmail en niet veel later een mail met verzendgegevens. Waarin ook stond in welk tijdsbestek ik het kon verwachten. Erg fijn!
's avonds besteld en de volgende ochtend al in huis, geweldig!

Extra toelichting
Doordat onze tweeling 10 weken te vroeg is geboren, had ik nog veel niet helemaal klaar. Een camera waarmee ik snel de kiekjes kon maken van onze kanjers stond nog op het 'to-do' lijstje. Maar ja het is voor ons een spannende tijd waarin we voornamelijk in het ziekenhuis bivakeren. Even naar de winkel en rustig iets uitzoeken zit er even niet in. Het was voor mij dan ook erg fijn dat ik de 's avonds bestelde camera de volgende ochtend al in huis had. Na nog even te zijn opgeladen kon ik deze meteen gebruiken. Hierdoor hebben we niet teveel 'tijd' aan beeldmateriaal hoeven missen. :) Bedankt! Super snelle en duidelijke service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn Radings 28-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles is goed te vinden op de site

Service
snel, goed, en vriendelijk

Assortiment
goede keus aan producten

Aanbeveling
goede keus aan producten

Extra toelichting
ik ben blij met mijn aan koop alles was snel gevonden en bezorgd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Niels-Trial 28-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk interface van de website.

Service
snelle levering duidelijke product/ betaal/ verzend informatie.

Assortiment
Van alles hebben ze meerdere verschillende keuzes.

Aanbeveling
Kwa prijs alleen al raad ik CameraNU.nl al aan gezien het meeste zoveel scheelt met de concurentie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

drannl 28-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en duidelijk, goede uitleg

Service
Bestelling zeer snel geleverd, zekerheid over status van bestelling
Goede prijzen!

Assortiment
ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Duidelijke communicatie, goede prijs, snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Blaas 28-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Snel en overzichtelijk

Service
Prettig aan de telefoon, ondanks klacht

Assortiment
Heel groot

Aanbeveling
De beoordeling is een 6 geworden omdat in het voordeelpakket (fotocamera, accu, SD kaart en case) een case zat waarin de camera absoluut niet paste, veel te klein.
We hebben het tasje retour gezonden, en besloten zelf een tas erbij te kopen. Hiermee verviel wel onze voordeelprijs van het pakket, dat was wel jammer, want het was niet onze fout.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 31-03-2014

Geachte H.Blaas,

Hartelijk dank voor uw review. Wilt u uw factuurnummer mailen naar aftersales@cameranu.nl. Wij kijken dan even na wat er is misgegaan en komen met een passende oplossing.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Boemsie 28-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het blijft gewoon driekwartier rijden vanaf Zaandam naar Urk. Dat doe je alleen als je meerdere goede ervaringen heb meegemaakt. Trouwens je moet ook een visje eten in het dorp als je er toch bent.

Service
Enkele keren toch via Cameranu een servicehandeling laten verrichten. Gewoon verstandig en uitstekend verlopen.

Assortiment
Tot nog toe hadden ze alles in huis wat wij nodig hadden. een enkele keer heeft het een paar dagen geduurt.

Aanbeveling
Gewoon een zeer betrouwbare winkel met mensen die je ook gewoon betrouwbare informatie geven en altijd klaar staan voor service en erg goede adviezen die niks kosten, maar oh zo handig blijken te zijn.
Cameranu daar heb je wat aan!

Extra toelichting
We komen al en aantal jaren bij Cameranu en hebben een aardig lijstje met spullen bij hun gekocht. Hoewel het een internetwinkel is kan je de kwaliteiten van het personeel niet negeren. Juist daarom gaan wij daar persoonlijk naartoe. Ondanks dat we met het lezen van previews en jarenlange ervaring best wel het een en ander weten, kunnen ze toch nog steeds net die tip, of dat advies de aankoop op een hoger plan zetten en de rit naar Urk tot een feestje maken. Daarbij is het rondneuzen in de winkel ook best aangenaam.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Veen 28-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitzoeken en vergelijken vanuit huis

Service
Levertijd volgens opgave dus gelijk aan de slag

Assortiment
Assortiment is erg groot, zochten wel gericht.

Aanbeveling
l veel malen bij Cameranu aankopen gedaan en dit aan vrienden laten weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam Leo 28-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke webshop + bestel - en betaalgemak

Service
klantvriendelijk + klantgericht

Assortiment
overzichtelijk aanbod en ruim assortiment

Aanbeveling
betrouwbaarheid

Extra toelichting
Als nieuwe klant van CameraNu.nl heb ik het bestelde produkt binnen anderhalve dag in uitstekende staat ontvangen. Ik heb het produkt namelijk op een woensdag ochtend besteld en de volgende dag was de bezorging al een feit. Ik ervaar deze service als uitzonderlijk snel en zeer betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roxanne26 28-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ben er twee keer geweest, en werd telkens erg goed geholpen.

Service
Ik heb (Binnen twee weken na aankoop) nog een lens goedkoper bij kunnen bestellen omdat ik spijt had dat ik geen kit had gekocht incl. lens. Erg fijn!

Assortiment
Ruim assortiment aanwezig naar mijn mening.

Aanbeveling
Ik zou de winkel aan iedereen aanbevelen. Het is wel erg druk af en toe vooral in het weekend maar dat is ook met een reden denk ik dan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees uit de Ketting 28-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Site is overzichtelijk en keuze maken eenvoudig.

Service
Besteld om 23:00 Bestelling was 14 uur na bestellen in huis, Dankzij avondservice, klasse.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Betrouwbaar.

Extra toelichting
Is reeds mijn 2e aankoop hier en wederom goede prijs kwaliteit en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sleba 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Reeds jaren ben ik klant en steeds dezelfde optimale service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dani39 27-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Super snelle levering en keurige service bij eventuele retourzending

Assortiment
uitgebreid en goed gesorteerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews