cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25477 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2697 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ilse mertens 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, goede informatie, met duidelijke foto's die de mogelijkheden van het product goed weergeven

Service
Zeer snelle en kwalitatief goede service. De afspraken worden perfect nagekomen.

Assortiment
Er is op de site voldoende keuze per categorie

Aanbeveling
Zeer goede service, kwalitatief goede producten en een uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wieteke214 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Altijd snel antwoord op vragen per mail

Assortiment
Cameranu.nl heeft zoveel in haar assortiment, dat ik bijna nooit hoef uit te wijken naar een andere winkel

Aanbeveling
Groot assortiment, goed advies, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Ghazal 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
vandaag besteld morgen in huis

Service
bestelling ging heel vlot

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
Op het camera benodigdheden, hoge slagingskans.

Extra toelichting
Besteld product voldoet aan verwachtingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Koos Dam 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is uitstekend uitgestald. Nummer trekken geeft rust zonder wachtgevoel

Service
Goede deskunidigheid verkoper

Assortiment
Alle interssante merken zijn op voorraad

Aanbeveling
Snel en goed

Extra toelichting
Op een uitstekende wijze zaken gedaan, vlot en krrekt. Betrouwbaar en deskundig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark0527 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker op de bank winkelen, wat wil je nog meer.

Assortiment
Volgens mij hebben ze alles, in elk geval meer dan ik kan bedenken

Extra toelichting
Prima club, communiceren helder en komen na wat ze beloven......eigenlijk heel "gewoon" maar wel prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinder1948 29-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk online bestellen en onmiddellijk bevestigingsmail terug.Dus geen onzekerheid over de bestelling.

Service
Uitstekende en vriendelijke klantenservice die je bijvoorbeeld wekelijks op de hoogte houd van de status van je reparatie.

Assortiment
Ze verkopen echt alle merken en heel bijzonder ook alle accessoires daarvan en hebben het meestal ook nog in voorraad.

Extra toelichting
Ik zou zonder enige aarzeling cameraNu aanbevelen bij mijn vrienden en relaties, dit na zeer goede ervaring bij meerdere aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Bakker 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website, groot assortiment. Uitgebreide omschrijving van producten en accessoires.

Service
Info per mail prima. Afhandeling bestelling vlot en goed. Camera goed verpakt ontvangen.

Assortiment
Allerlei foto- en videocamera's gewoon op voorraad. Verkopen ook verrekijkers e.d.

Aanbeveling
Goede website, groot assortiment, bovendien mogelijkheid tot bezoek fysieke winkel. Bij optiek belangrijk natuurlijk.

Extra toelichting
Ik ken de winkel op Urk van CameraNu en heb daar goede ervaringen mee: deskundig personeel, snelle service, groot assortiment tegen scherpe prijzen. Mijn keuze viel dit keer daarom ook op de webwinkel van CN. Deze blijkt de digitale equivalent van de fysieke winkel: betrouwbaar, snel en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.R.Velthuis 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede duidelijke website

Service
Snelle levering en je kan de bestelling volgen

Assortiment
Veel te kiezen

Aanbeveling
Zeker een aanrader. Goede prijzen.

Extra toelichting
Kwam al vrij snel op deze website mede ook vanwege de prijs van de camera. Mooie duidelijke site en de levering was snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Riem 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Direct gevonden wat ik zocht

Service
Binnen de kortste keren een bevestiging van mijn bestelling. Ook fijn dat ik het pakket kom volgen vis het track and trace systeem.

Assortiment
Wat ik elders niet kon krijgen hadden ze bij Cameranu.nl gewoon op voorraad.

Aanbeveling
Vanwege aanbod, de goede prijs en de snelle communicatie.

Extra toelichting
Al met al een vertrouwen wekkend bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela Talboom-Schilstra 28-12-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Goed advies en vriendelijk personeel.

Assortiment
Wel goed, maar helaas was niet alles wat ik zocht op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

jjj1956 28-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website; bestelling hebben we afgehaald in de winkel in Urk

Service
prima!

Assortiment
precies het assortiment dat wij zoeken

Aanbeveling
behulpzaam en deskundig personeel

Extra toelichting
deskundig en behulpzaam personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc79 28-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
Website is uiterst gebruiksvriendelijk! Als fervent on-line shopper een verademing na alle slecht opgezette webshops.

Service
Prima levering, bezorgkosten kunnen altijd lager maar zijn redelijk.

Extra toelichting
De paar keer dat ik iets heb besteld bij CameraNU zijn super goed bevallen. Producten werden snel geleverd, goed verpakt en waren elke keer weer scherp geprijsd. Fijn en vertrouwd winkelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanajura 28-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Fijne overzichtelijke site.

Service
Duidelijke en heldere communicatie per mail. Mogelijkheid om dag en tijd aan te geven bij de bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CDFotografie 28-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het gebruikersgemak op de site is prima. Je kan voldoende informatie vinden over het product waarin je geïnteresseerd bent. Indien er meer info gewenst is staat de helpdesk voor je klaar met een snel antwoord

Service
De helpdesk zowel telefonisch als er email is snel. Ik heb direct antwoord gekregen op mijn telefonische vraag en later heb ik nog een email gestuurd die binnen een dag beantwoord was. In de winkel zelf laat men je het product zien en uitproberen zodat je weet wat je koopt.

Assortiment
de meeste spullen zijn op voorraad of biedt men aan.

Aanbeveling
Ik beveel CameraNU zeker aan

Extra toelichting
In de winkel nemen jullie de tijd voor de klant en men probeert een oplossing te vinden indien men een specifieke wens heeft. daarbij was het geen probleem als men meerdere keren naar het magazijn moest om een product te halen om het te tonen en uitproberen. Op en top service vind ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene.123 28-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten snel gevonden

Service
Levering als beloofd

Assortiment
Zeer breed assortiment

Aanbeveling
Naast gemak, service en assortiment ook nog eens de laagste prijs

Extra toelichting
Zeer tevreden. Naast de bestelde producten ook nog een leuke kerst attentie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Tweebeeke 28-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Viainternet kan ik alles heel snel vinden, wat ik wil

Service
Vandaag besteld. Morgen geleverd. Geweldig

Assortiment
Breed. Ik ben nog nooit op een NEE! Of niet op voorraad gelopen

Aanbeveling
Al mijn fotovrienden. Hoor van anderen ook veel goede berichten over cameranu.

Extra toelichting
Goedkoop! Uit voorraad leverbaar! Nooit klachten.Maar..... Helaas een beetje ver. Je wilt wel eens zien wat je koopt. Maar ik ben nog nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BSDH 28-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Helder bestellen, goede info duidelijk zichtbaar over de levertijden rond de feestdagen.

Service
Prima updates per mail over het verloop vh bestel/verzendproces.

Assortiment
Ik bestelde een accessoire, ruime keus. Heb me niet verdiept in de rest vh assortiment.

Aanbeveling
Uitstekende ervaring. Duidelijk, snel en correct.

Extra toelichting
Winkel met op het eerste oog een prima assortiment (me niet verdiept op het tweede oog), een uitstekend georganiseerd bestelproces en prima communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MMBBNH 28-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Overzichtelijke site, voldoende informatie, zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon Griffioen 28-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede site, ondersteuning!

Service
Supergoed m.b.t. extra service

Assortiment
Groot assortiment, gerangschikt

Aanbeveling
Prima site, snelle levering, veel voorraad

Extra toelichting
Verrassend goede winkel, veel op voorraad, snelle levering, informatie super! En een goede prijs uiteraard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abde Lange 27-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

RSam1971 27-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Webwinkel makkelijk in gebruik. Winkel in Urk goed te vinden en ruime parkeergelegenheid. Overzichtelijk en veel camera's die je in de handen kunt nemen.

Service
Netjes geholpen met goed advies. Een paar dagen later toch een van de gekochte zaken ruilen, het was geen probleem.

Assortiment
zeer ruime keuze. in de winkel staat van alles en via de webwinkel echt veel te krijgen.

Aanbeveling
ruime keuze, vriendelijk en kundig personeel.

Extra toelichting
Webwinkel makkelijk in gebruik. Winkel in Urk goed te vinden en ruime parkeergelegenheid. Overzichtelijk en veel camera's die je in de handen kunt nemen en testen. Kundig en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

naam2222222 27-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke website, makkelijke bestelprocedure

Service
zeer snelle en complete levering

Assortiment
zeer breed assortiment voor de (amateur-)fotograaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kemerink 27-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kon het product wel vinden maar wist niet welke na mailen kwam dit goed kon makkelijk bestellen en betalen via internet

Service
Service is perfect werd snel bezorgd

Assortiment
Assortiment voldoet aan verwachting prijs is prima had ook op andere sites gekeken maar waren duurder

Extra toelichting
Fijne winkel om te zijn en online bestellen een aanrader!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle_82 27-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via de website kun je de producten makkelijk zoeken of vinden in de subcategorieen.

Betaling gaat snel en vlot via ideal of creditcard.

Service
Op voorhand had ik een paar vragen aan cameranu.nl deze heb ik via mail gesteld en daar kwam binnen 2 uur een antwoord op. Hierin gaven ze zelfs aan dat er nog een actie was waarvan ik gebruik kon maken als ik voor 18-12 zou bestellen.

Assortiment
Cameranu.nl heeft voor mij voldoende in het assortiment zitten.

De objectieven, filters en andere benodigdheden hebben zij altijd op voorraad in tegenstelling tot sommige andere webwinkels.

Aanbeveling
Ik heb ze al verschillende malen aanbevolen aan vrienden en collega's, zij zijn nu ook klant van cameranu.nl.

Extra toelichting
Ik ben een zeer tevreden klant van Cameranu.nl. Voor een goed en eerlijk advies kan ik altijd bij hen terecht en vragen worden altijd snel beantwoord. (mijn ervaring binnen 2 uur, bij verzenden van een mail onder werktijd)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

312XYZ123 27-12-2014

Algemene score

9,3

Gemak
Zoeken op internet naar een product in de categorie Camera accessoires levert al direct een hit op bij Cameranu. Vervolgens is de Cameranu site heel overzichtelijk

Service
Ik ervaar dat service hoog in het vaandel staat van Cameranu. Dat vind ik erg belangrijk. Levering is volgens afspraak en kun je via Tracking & Tracing goed volgen. Vragen via mail worden heel snel beantwoord.

Assortiment
Assortiment is minder belangrijk voor mij. Maar het assortiment van Cameranu is veelomvattend.

Extra toelichting
Gemak en Service zijn voor mij belangrijke criteria bij de beoordeling van een winkel. Beide scoren bij mij hoog voor Cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Kleij 27-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede en overzichtelijke webshop, alleen jammer dat de klantenservice via chat en telefoon beperkter bereikbaar zijn dan ik gewend ben van andere webshops.

Service
Ze doen er alles aan om je te helpen; voor de aankoop, tijdens de aankoop en ook na de aankoop. Ook over de aftersales ben ik bijzonder tevreden. Dat is zeker de reden dat bijna al mijn aangeschafte zaken bij deze winkel vandaan komen.

Assortiment
Ze hebben bíjna alles wat ik zoek. Helaas niet alles, want ik ben een klant die graag bij deze winkel spullen aanschaft.

Aanbeveling
Vriendelijk, behulpzaam en ik krijg altijd goede productinfo van de medewerkers. Uitstekende aftersales. Tot 23.59 uur te bestellen wat de volgende dag geleverd wordt.

Extra toelichting
Tot nu toe altijd zeer tevreden, ook over de afhandeling van zaken die niet naar wens gingen. Mijn favoriete winkel op fotografie- en printgebied.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

foto-enthousiast 64 27-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewenste artikel is snel te vinden

Service
Vragen die ik nog had voor de koop werden snel en goed beantwoord.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Geen slechte ervaring gehad, ruime sortering en goede prijs.

Extra toelichting
Ook in het verleden ervaring met goede service. Snel antwoord op vragen.via email en rechtstreekse verbinding met klantenservice Werd goed geholpen toen ik iets niet snapte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Raboen 27-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De Site "CameraNU.nl is gemakkelijk te vinden. Prijs en kwaliteit verhouding is goed omschreven met gevolg dat de keuze snel gemaakt is.

Service
Zowel de site, koop afhandeling als de aflevering zijn goed verlopen. Bovendien heeft "Kieskeurig" een positief afgegeven. Daarnaast is zowel digitaal contact met de winkel als de fabrikant Canon ook goed verlopen.

Assortiment
Assortiment is ruim en goed omschreven. In ons geval ging het om "Sony", "Panasonic" en "Canon". Het is uiteindelijk het laatste geworden, vanwege naar onze mening iets meer kwaliteit.

Aanbeveling
De verpakking is goed en de Video camera voldoet tot op heden prima. De keuze en de snelheid op welke wijze de camera werd afgeleverd is ook goed bevallen

Extra toelichting
Aankoop van een video camera hebben we altijd in een bekende winkel gedaan. Voor ons is het de 1e keer dat we een dergelijk apparaat online hebben aangeschaft en gezien bovenstaande goede ervaringen zal het niet bij de 1e keer blijven. Gezien het gemak en de service raden we het iedereen aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joss48 27-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met een paar klikken krijg je het bestelde inhuis

Service
Snelle service

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
betrouwbaar, snel en concurrerend in prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Doornbos 27-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is makkelijk ingedeeld en wat je zoekt is ook makkelijk te vinden.

Service
Ik had mijn bestelling snel en gemakkelijk de volgende dag binnen.

Assortiment
Het breedste assortiment wat ik tot nu toe nog ben tegengekomen, en iets voordeliger ook dan andere webshops.

Aanbeveling
Snel. Want op deze webshop vind je attributen wat je (bijna) niet in een andere winkel vind, en er is nog een goeie service ook.

Extra toelichting
Super webshop. Je vind dingen snel en gemakkelijk, zeer prettig ingedeeld en ik had mijn bestelling de volgende dag al thuis. Ook is er een uitgebreid assortiment, met attributen die je niet in andere camerawinkels vind. Een absolute aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. van Es 27-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk besteld en toch een geruststelling door de waarborgzegel.

Service
Keurige mails over wat je besteld heb, wanneer ze verwachten wanneer de bestelling komt en uit eindelijk de mail wanneer het pakje er is.

Assortiment
Zeer ruime keus.

Aanbeveling
Absoluut, ik ben zeer tevreden.

Extra toelichting
Keurige informatie over je bestelling en betaling, en alles ging heel snel. Maar met alles wat ze deden kreeg je een mail over en dat ving ik heel prettig, er zijn ook bedrijven daar hoor je weken niets en dan leveren die ook goed maar dan ga je toch twijfelen of alles wel goed gaat en dit bedrijf geef je die geruststelling. Helemaal top.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

johnvanheumen 27-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Aanbeveling
goede prijs, snelle levering, uitstekende klanten service

Extra toelichting
cameranu.nl heeft een zeer goede prijs, snelle levering, uitstekende klanten service via de telefoon, bereidheid om productverpakking te controleren en betalingsgemak via de website. Zal hier zeker weer kopen en kan hen zonder aarzeling aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Demi1971 27-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Vooraf op de site verschillende camera's met elkaar vergeleken. Hier uit hadden we al een paar camera's opgeschreven voordat wij naar Urk gingen.

Extra toelichting
In Urk troffen we een hele mooie zaak aan, waar je eerst een nummertje moet trekken en daarna heerlijk rustig kan rondkijken naar het assortiment. Daarna hele goede uitleg gehad over verschillende camera's , verkoper nam echt de tijd en zo zijn we tot de perfecte camera gekomen voor onze dochter als beginnend fotograaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doidance 27-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Supersnelle levering en enorm uitgebreid assortiment! De winkel voor zowel de professionele als amateur fotograaf.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pano 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Ik heb rond 22.00 uur online in de kerstdrukte iets besteld en de volgende middag is het geleverd, helemaal top!

Aanbeveling
Ik let altijd op assortimentvoorraad, snelheid van levering, prijzen en look and feel van website. Dat zit bij Cameranu.nl allemaal goed.

Extra toelichting
Ben erg tevreden over de webwinkel, ik zal 'm zeker bij vrienden aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

G.F Friederich 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Met alle gemak kiezen op de site, heb je vragen bel je de klantenservice en word je gericht en vriendelijk te woord gestaan door vakkundig personeel. Zo makkelijk!

Service
Hier is echt de klant nog steeds koning!

Assortiment
Als het er niet is, word het voor je besteld! Hoe makkelijk wil je het hebben?

Aanbeveling
Prijs is terdege goedkoper dan de andere fotospeciaalzaken,ook al zijn het maar een paar euro's!

Extra toelichting
Ik shop heel graag bij CameraNu, er word met je meegedacht en geholpen als je twijfels hebt. Prijs is terdege goedkoper dan de andere fotospeciaalzaken, ook ál is het maar een páár euro's. Tenslotte telt elke toch? Er bij opgeteld dat Service, Assortiment, Vakkundigheid personeel én een overzichtelijk website er toe bijdragen aan een goede en prettig winkelende fotospeciaalzaak!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kimb.v 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te vinden wat je zoekt

Service
Super snelle levering

Assortiment
Tot nu altijd alles bij camera nu gekocht

Aanbeveling
Prijs is altijd goed en levering snel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BobSiemonsma 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Ik vind Camera nu een geweldige zaak. De medewerkers zijn heel klantvriendelijk en geven heel goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LvdW87 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijke site en zo gevonden wat ik zocht

Service
Service is super ivm feestdagen drukke maand na 2 dagen binnen!

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Kan hem iedereen aanbevelen als je iets nodig hebt, kun je het de volgende dag al binnen hebben

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark Kuiken 26-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
Bestellen ging gemakkelijk, en de levering was mooi op tijd.

Service
Ik kreeg al meteen een melding dat mijn bestelling bij elkaar gezocht werd en nog geen 10 minuten later was mijn bestelling al verzonden.

Assortiment
Ik had liever gehad dat ik bij mijn bestelde triggertrap ook nog een los kabeltje bij zou kunnen bestellen maar dat kan helaas niet.

Extra toelichting
Cameranu is een prima winkel en altijd gioed geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heibloem 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ziet wat je besteld

Service
alles goed

Assortiment
alles voor fotografie,totaal paket

Aanbeveling
niks op aan te merken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

keize015 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en ruim gesorteerd.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Veelzijdig en ruim toegelicht

Extra toelichting
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John Zeetsen 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit een lekkere warme kamer bestellen en niet beinvloed/gestoord worden door ander publiek

Service
Vlugge levering

Assortiment
Zeer ruim aanbod

Aanbeveling
Waarom niet. Alles loopt toch perfect, dus doorvertellen.

Extra toelichting
Zie bovenstaande. Ik weet dat er goeie vis vandaan komt maar dat er ook zo'n goed bedrijf op fotogebied zit dat wist ik tot voor kort nog niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar14 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel besteld, snel geleverd

Service
Je wordt goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden van de zending. Leuk gebaar, die kerstbal bij de levering

Assortiment
Niet echt op de hoogte van assortiment, zocht bepaald item en vond die bij CameraNu

Aanbeveling
Gewoon een goede webshop, ik zou bijna zeggen, zoals het hoort.

Extra toelichting
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

bijlmer 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk en soepel bestellen

Service
prima service op de dag geleverd die ik wenste

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
prima zaak

Extra toelichting
prima zaak goed gesorteerd en goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem Mugge 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanachter je PC, laptop of tablet een winkelen, eenvoudiger kan niet.

Service
Prima service, niets op aan te merken.

Assortiment
Heb nog nooit iets niet kunnen bestellen.

Aanbeveling
Ja, als je online wilt kopen is dit de beste optie.

Extra toelichting
Niets meer aan toe te voegen, antwoorden spreken voor zichzelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin-123 26-12-2014

Algemene score

7,8

Service
Geen ervaring mee

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

reeder 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prettige website

Service
In de drukste periode toch binnen 24 uur

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment niet vast aan bepaalde merken

Aanbeveling
Samenvatting voorgaande punten

Extra toelichting
Zoals al aagegeven een prettige manier om fotospullen aan te schaffen. De site biedt alle specificaties die je noduig hebt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus van Leeuwen 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via on line gekocht omdat ik deze keer geen advies meer nodig had.

Service
Deze site werkt goed en snel en ik heb veel vertrouwen in de snelle leveringen door Cameranu.nl. Dat gaat altijd goed en snel. Klasse!

Assortiment
Ik heb nog nooit meegemaakt dat ze niet konden leveren. Ze moeten wel een giga magazijn hebben!

Aanbeveling
Uit bovenstaande beoordeling blijkt wel hoe tevreden ik ben met en over Cameranu.nl. Dus zal ik ze altijd aanbevelen. Helemaal de winkel in Urk. Dat is voor mij een grote snoepwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita Hoofddorp 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tijdens mijn zoektocht kwam gelijk de site in beeld. Deze was zeer duidelijk.

Service
Levering binnen 24 uur na betaling. Super

Assortiment
Ik zocht een bepaald artikel dus heb niet verder gekeken in het assortiment

Aanbeveling
Ik zou zeker deze winkel aanbevelen.

Extra toelichting
Wat ik zeer fijn vond zijn de scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews