cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43610 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

w.konijnenberg 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtlijke website

Service
snel en correct

Assortiment
aangenaam verrast

Aanbeveling
aan ieder aan te bevelen, safe en vertrouwd

Extra toelichting
aangenaam verrast over zeer snelle en correcte levering, het voelt vertrouwd en safe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ritger 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
12 uur na de bestelling al bezorgt!

Assortiment
Gewoon goed.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

MinkeD 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
WEbsite is heel duidelijk

Service
Zowel in de winkel als telefonisch geweldige service

Aanbeveling
Al jaren beveel ik CameraNU aan vanwege de service en goede adviezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

radeblaauw 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site werkt makkelijk en is overzichtelijk

Service
Snel antwoord op vragen via email, snelle verzending van bestelde producten.

Assortiment
Ruim assortiment, vriendelijke prijzen

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen!

Extra toelichting
Snel antwoord op vragen via mail/site, snelle verzending, verzendkosten vallen mee, prima product ontvangen!! Zeer tevreden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.dalhoeven 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk zoeken en snel bestellen.

Service
onverwacht snel bezorgt.

Assortiment
juiste keuze goed aanbod

Aanbeveling
razend snelle en betrouwbare bestelling.
zal dit meerdere mensen aanraden.

Extra toelichting
snel en betrouwbare bestelling ruime keuze makkelijke betalings regeling binnen 13 uur thuis geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne Kuipers 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super snel online bestellen, in enkele simpele stappen! Heldere communicatie!

Service
Direct bevestigings e-mails en altijd op de hoogte van de status van de bestelling!

Assortiment
Eigen hebben ze altijd precies wat ik zoek. Het is nog niet voorgekomen dat ik iets niet kon vinden! Heel uitgebreid dus!

Aanbeveling
Ik raad het iedereen aan!

Extra toelichting
Top online winkel, ben enorm tevreden. Ga hier vaker mijn spullen kopen, en hoop zo mezelf verder te ontwikkelen in de bruidsfotografie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David Lensink 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

André Bouterse 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Eenvoudige bestelling

Assortiment
Genoeg aanbod als het om sensorreiniging gaat

Aanbeveling
ja, waarom niet

Extra toelichting
NIet te duur, snel besteld, snel thuisbezorgd

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

B. Duffhues 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk besteld via website

Service
via mail goed op de hoogte gehouden van de bestelling
vlotte levering

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marij Nuijten 07-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Mijn verrekijker had een mankement.
Ik kon deze gratis terugsturen en kreeg een ander exemplaar.

Aanbeveling
Als er iets mis is kun je eenvoudig bellen, je probleem voorleggen en je wordt perfect en snel geholpen!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

capetonian 07-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Ik zou cameranu zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Altijd een plezier om bij Cameranu te winkelen, vaak is mijn bestelling de volgende dag al binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotje05 06-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gebruiksvriendelijke en duidelijke website.
Mijn-omgeving is eveneens zeer duidelijk. Je hebt heel goed overzicht van je aankopen en de status hiervan.

Service
Ik ga ervan uit dat de service heel goed zal zijn. Accu was defect na ontvangst. Een e-mail gestuurd en binnen 24 reactie met instructies om te retourneren. Het is me nog niet helemaal duidelijk hoe de afhandeling verder zal gaan, maar ik heb er nu al alle vertrouwen in dat de afhandeling naar volle tevredenheid zal zijn.
Geen bijkomende kosten voor verzending. Snelle levering.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.
Dit biedt de mogelijkheid om een compleet pakket in één keer aan te schaffen. Prijzen zijn concurrerend!

Aanbeveling
Om prijstechnische redenen, gemak van website, assortiment en service.

Extra toelichting
Moet ik nog iets toevoegen aan bovenstaande? Tot op heden niets dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald de W 06-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
van8r de pc bestellen; het kan toch niet eenvoudiger?

Service
CameraNU.nl komt haar belofte perfect na, levering was heel erg snel en dat heb ik helaas (bij een andere webshop)wel eens anders meegemaakt.

Assortiment
Althans alles wat IK zoek, heeft CameraNU.nl tegen wel heel scherpe prijzen.

Aanbeveling
Zou ik absoluut doen. Van alle aankopen, die ik in webshops gedaan heb, is CameraNU.nl het snelst en komt zij haar beloftes meer dan na!

Extra toelichting
Als ik weer iets op het gebied van fotografie-accessoires nodig heb, zoek ik niet meer verder en bestel direct weer bij CameraNU.nl. Grote keus, beste service, scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rutger van Dijk 06-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vlot te bestellen en een duidelijke website.

Service
Betaling ging soepel en het product is vlot ( en binnen de vermelde periode) afgeleverd. Super!

Aanbeveling
Ruim assortiment, snelle service en goede prijsstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten Klomp 06-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super eenvoudig om iets te bestellen

Assortiment
Alles wat de fotograaf nodig heeft

Aanbeveling
Goede verhouding prijs/kwaliteit

Extra toelichting
Zeer tevreden met Cameranu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos je 06-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
snelle levering. camera goed verpakt.

Aanbeveling
Zover alles prima, heb de klantenservice niet nodig gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

André P. 06-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Zeer goed advies, deze winkel heeft ook een fysieke locatie. Erg prettig geholpen en een mooie camera gevonden. Dit advies krijg je echt niet bij een mediamarkt, BCC, Expert of Scheer & Foppen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cornelis Jelle Willem 06-04-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede bereikbaarheid; zowel over de weg, via de telefoon als internet.

Service
Klantvriendelijk. Kreeg extra tips bij aankoop van mijn artikel.

Assortiment
Voor de hobbyfotograaf is bijna alles aanwezig en op voorraad tegen een gunstige prijs.

Aanbeveling
Voor aankopen via internet geldt een andere waardering dan wanneer je naar de winkel wilt gaan. In het laatste geval kan een afstand een rol spelen.

Extra toelichting
Prettig bedrijf om een artikel te kopen. Deskundig personeel en een klantvriendelijke opstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margreet kaper 06-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ik vind dit bedrijf betrouwbaar en dat is vandaag de dag heel belangrijk dat je wat je besteld ook krijgt Deze keer heb ik iets besteld voor een verjaardag en ik wist niet wat het was dat zag ik op het feestje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap 1947 05-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Erg snelle levertijd.

Assortiment
Ruim assortiment tegen concurrerende prijzen

Aanbeveling
Indien je gevonden heb wat je zocht is alles eenvoudig af te handelen zonder account of wachtwoord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AO77 05-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 01 05-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bezocht het bedrijf en werd uitstekend geholpen.
Koffie klaar.

Service
Goede uitleg, persoonlijk, niet opdringerig.
Ruilen kan

Assortiment
Bijna te veel

Aanbeveling
goed bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sasha Ivantic 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zoeken op de website gaat goed, maar is niet perfect. Zitten soms wat bugs in. Een bestelling plaatsen eveneens goed, maar PakjeGemak is behoorlijk verborgen en wordt pas zichtbaar als je kiest voor een alternatief bezorgadres. Dat zou duidelijker zichtbaar mogen zijn daar ik als ZZP-er er veel gebruik van maak. Me

Service
Goede logistieke afdeling die buiten openingstijden van de klantenservice contact opneemt als er iets raars is met je order. Echter betekent in mijn ogen "voor 23:59 besteld, morgen in huis" ook een klantenservice die tot 23:59 bereikbaar is voor de beste service. Telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren is niet meer van deze tijd. Tot 20:00 zou al helpen. Vaak ben ik op locatie aan het fotograferen of filmen en heb ik geen tijd om te bellen met een klantenservice. Vandaar slechts een 6 voor service.

Assortiment
Ruim assortiment waarvan de meeste producten op voorraad zijn. Kunnen de meeste webshops nog een puntje aan zuigen.

Aanbeveling
Ik zou CameraNU zeer aanbevelen aan iemand anders. Veel orders geplaatst en altijd naar tevredenheid bezorgd. Service staat bij hen ook zeer hoog in het vaandel, maar bereikbaarheid blijft achter.

Extra toelichting
Al met al zeer tevreden over het assortiment en de service van CameraNU. Ze zouden echter nog meer kunnen halen uit bereikbaarheid. Een klantenservice die alleen bereikbaar is tijdens kantooruren is niet meer van deze tijd. 23:59 besteld en morgen in huis is wél van deze tijd en hiermee lopen ze VER vooruit op hun concurrentie. Waarvoor kudo's. Zeer tevreden over deze winkel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Willem197112 04-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het gemak van laten bezorgen of ophalen

Service
Je krijgt uitleg over wat je koopt

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Ik kom hier regelmatig.

Extra toelichting
Zie mijn commentaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Vogelaar 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijk en snel

Assortiment
breed scala van artikelen mbt fotografie tegen scherpe prijs

Aanbeveling
goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Koos Rietveld 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je regelmatig online koopt, dan heb je met cameranu.nl geen enkele moeite. Alles werkt en is duidelijk en overzichtelijk.

Service
Uitstekende berichtgeving over de voortgang van de order. Precies op tijd geleverd, alle informatie is duidelijk en accuraat.

Assortiment
Is natuurlijk zeer subjectief, maar cameraNU.nl had voor alles wat ik nodig had.

Aanbeveling
Waarom zou ik cameraNU.nl niet aanbevelen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P van Dam 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestelproces is gemakkelijk en doorzichtig evenals de website. Een kind kan de was doen.

Service
De bezorging verliep volgens de aankondiging zeer snel, om 22:00 uur besteld en een dag later had ik alles thuis. Ook een retour zending verliep probleemloos. Goed en duidelijk contact via de mail. Het bedrag werd vlot teruggestort.

Assortiment
De keuze is reuze bij Cameranu.nl. Er worden alternatieven geboden voor de duurdere merken en dat bevalt me prima.

Aanbeveling
Ik zal Cameranu.nl zeker aanbevelen. Goede keuze en de service is prima. Veel gemak voor redelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Bieringen 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker thuis op de PC vergelijken. Binnen 10 minuten was ik er al uit.

Service
Op vrijdagavond 20.30 uur besteld. Zaterdagmorgen al voor 12.00 uur stond Post.nl al met het bestelde voor de deur.

Aanbeveling
Dus prijzen vergelijken op de PC. Binnen tien minuten was ik er al uit.

Extra toelichting
Ik wist wat ik wou hebben. Lekker thuis op de PC vergelijken. Binnen 10 minuten was ik er al uit. Op vrijdagavond om 20.30 uur besteld. Zaterdagmorgen al voor 12.00 uur stond Post.nl met het bestelde voor de deur. Het verschil met de duurste en de goedkoopste was 120 Euro. Dat was snel verdiend en die steek ik in mijn zak. O ja, zaterdagmiddag meteen los met m'n nieuwe telelens. Mmmmm, super. Ik zeg doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark030 04-04-2014

Algemene score

7,5

Gemak
Snel en goedkoop

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

BenKruijs 04-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
op elk gewenst moment van de dag bestellen. Prima toegankelijke website

Service
vóór 23:59 besteld en op voorraad: de volgende dag in huis. Helemaal TOP!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RuurdO 04-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iz1980 04-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

dogen 04-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hub Frings 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De producten zijn gemakkelijk te vinden op de sites

Service
Levertijden worden goed nagekomen

Assortiment
Zeer groot

Aanbeveling
Gemakkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vaatwastabletje 04-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website waar je makkelijk kunt zoeken. En op vele manieren kun je ze bereiken.

Service
Ik had een vraag over een product en dit via twitter gesteld, kreeg al snel reactie

Assortiment
Gevarieerd en scherp in prijs

Aanbeveling
Professionele service en snelle levering

Extra toelichting
Heel tevreden over mijn bestelling, had het al de volgende dag bezig en ik had een vraag over of er een schouderband bij de tas te bestellen was, dit bleek er bij te zitten en werd gelijk aangepast. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralf83 04-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk te bestellen en snel op gestuurd zoals beschreven op de website

Service
Vraag gestuurd naar de klantenservice(avonds) en voor 10 uur de volgende dag een goed en uitgebreid antwoord terug

Assortiment
Goede keuze tussen verschillende lenzen

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
Makkelijke website om te bestellen en snel opgestuurd via de post. Dit zoals beschreven op de website. Verder een snelle en goede reactie van de klantenservice.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

petjelieke 03-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed en compleet overzicht per item.
Ze geven zelfs ideeën wat er evt bij te koop is, prima. En dat telkens weer compleet als set prijs.

Service
super snelle levering, wat men zegt maakt men waar. de volgende dag echt is huis, en zelfs rond de tijd die vermeld wordt.

Assortiment
van alle markten thuis, heel overzichtelijk. je kunt het niet bedenken of ze hebben het in huis.

Aanbeveling
gewoon top, en prijs ligt heel goed op niveau.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

omaJose 03-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Mijn bestelling van een accu was snel en correct afgehandeld. Hij functioneert perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teunijff 03-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede duidelijke site

Service
had verkeerde lens besteld, omruilen geen probleem !

Assortiment
Bijna alle lenzen zijn er en zelfs tweede hands lenzen.

Aanbeveling
Goede fotovakzaak !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim445566 03-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel het gewenste art gevonden.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Gemak en groot assortiment

Extra toelichting
snel in huis en groot assortiment

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mr.Leffe 03-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Was onzeker of ik het product op mij camera zou functioneren. Heb daarom gebeld en werd accuraat en vakkundig geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jajtai 03-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk besteld en snel beschikbaar.

Service
reactie snel ontvangen en snel geleverd.
Het produkt was in een goede staat en viel niet tegen.

Assortiment
Het produkt, wat ik wilde kopen na meerdere sites bekeken te hebben ,kon ik bij CameraNu bestellen.

Aanbeveling
Goede service en vlotte snelle bestelling.

Extra toelichting
Beter hoeft voor mij niet. Alles wat ik wilde heb ik in goede staat ontvangen. Een volgende keer zal ik ook daar kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AG69 03-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Artikelen eenvoudig te vinden en snel te bestellen

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Goederen s'avonds om 21.30 besteld en de volgende ochtend om 9 uur in huis.

Extra toelichting
Supersnelle levering voor een nette prijs !

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gret1961 03-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig te bestellen via de site

Assortiment
voldoende keuze

Extra toelichting
Vandaag besteld morgen in huis. Keurig op de hoogte gehouden via mail

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gertn63 03-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Professioneel, vakkundig en uitermate vriendelijk. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolein345 03-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik had de producten de volgende dag al nodig, 's avonds laat besteld en de volgende dag in huis. Ondanks twee bestellingen achter elkaar op één avond, toch als één pakketje afgeleverd.

Assortiment
Ruime keuze voor een nette prijs.

Extra toelichting
Zeer tevreden over mijn bestelling bij CameraNu. Snelle levering, 's avonds besteld, volgende dag in huis. Producten zijn keurig en veilig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

verdij 03-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk en eenvoudig

Service
Heb ik nooit gebruik van hoeven maken omdat het altijd goed gaat.

Assortiment
Wat ik wil hebben kan ik kopen.

Aanbeveling
Mijn bestellingen gaan altijd goed.

Extra toelichting
Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

EsmeeL 03-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willekeur 03-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Het product werd keurig en al de dag opvolgend op de bestelling bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P&G 03-04-2014 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

7,2

Gemak
alles is er

Service
wachtrij voor de balie

Assortiment
alle merken zijn er

Aanbeveling
Prima shop

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews