cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25108 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2589 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LiaDonkers 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark65 09-12-2014

Algemene score

7,0

Gemak
eenvoudige web winkel

Service
Vlotte service

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Gijs 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke webshop.

Service
Snelle levering

Assortiment
Scherpe prijs

Extra toelichting
Was op zoek naar een zonnekap voor een Canon objectief. CameraNU bleek absoluut de goedkoopste te zijn. CameraNU heeft een overzichtelijke webshop. De levering was snel en het artikel was keurig ingepakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steve1980 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is makkelijk om iets te vinden op de website

Service
Goede klantenservice

Assortiment
Groot assortiment tegen goede prijs.

Extra toelichting
Groot assortiment, goede prijs en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotojanick 08-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Geweldig...overzichtelijke webshop, makkelijk te bestellen en via Ideal te betalen en een hele vlotte, in goed overleg geregelde, bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Premie 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
contact per mail en of telefoon gaat goed.

Service
het gevraagde werd ook geleverd, zoals afgesproken.

Assortiment
voor mij voldoende ben maar een amateur fotograaf.

Aanbeveling
zeer zeker over het geheel genomen goed.

Extra toelichting
Ben via het internet terecht gekomen bij de web winkel die ook een echte winkel in Urk. Heb toen een Nikon verrekijker gekocht alles prima verlopen. Was op zoek naar een telelens voor mijn Nikon D5000, voor safari foto's. Ik kon 7 dagen van te voren een reservering maken om twee lenzen uit te proberen, verliep helemaal soepel. Uiteindelijk een Sigma telelens 150-500 gekocht en een tas en een mono statief. Wat ook erg goed is dat je binnen 2 weken het aangekocht artikel mag ruilen als het niet bevalt, omdat je toch nat het kopen echt de lens gaat testen met maken van foto's en gemak. Mocht ik in de toekomst wat nodig hebben dan ben ik overtuigd door de geleverde service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaapk 08-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site waar je snel en met gemak kunt vinden wat je zoekt

Service
Supersnel!! werd binnen 12 uur geleverd!

Assortiment
De keuze is reuze....

Aanbeveling
voor alles wat je op fotogebied nodig hebt is dit DE winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jonnie5 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site

Service
snel

Assortiment
goed

Aanbeveling
doen

Extra toelichting
Batterij, origineel, niet duur, snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arno55555 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online: overzichtelijk en easy

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Voor elk wat wils

Aanbeveling
Foutloos

Extra toelichting
Super aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jongxxw 08-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website zeer overzichtelijk

Service
's avonds om 2200 uur besteld en de volgende morgen om 1100 uur in huis!

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
zeer betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo77 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vandaag besteld, morgen in huis

Service
Telefonische helpdesk is professioneel en deskundig

Assortiment
Erg compleet assortiment

Aanbeveling
Zou niet weten waarom deze winkel niet zou aanbevelen.

Extra toelichting
Cameranu.nl is een complete webwinkel met een groot assortiment en goede service!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pim Osten 08-12-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel makkelijk contact gemaakt en vervolgens meteen mijn bestelling op kunnen halen. Toen er iets mis wat een top service en meteen opgelost.

Service
Zie vorige motivatie.

Assortiment
Helemaal goed. Ik heb niks gemist.

Aanbeveling
Vanwege de service, klantgerichtheid en aardige medewerkers.

Extra toelichting
Ik vind dit een goede zaak omdat er veel aandacht besteed wordt aan de klant en er kundig advies gegeven wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

opa1945 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles goed geregeld.

Service
een flitser ingeruild prima gedaan.

Assortiment
uit gebreide keus.

Aanbeveling
tot nog toe geen problemen gehad met bestellingen.

Extra toelichting
Vorige week een nieuwe flitser gekocht en een transmitter alle twee van canon een oude flitser ingeruild . De nieuwe nog niet zolang in gebruik maar ben er nu al heel blij mee. Mooi om er mee te werken. Heerlijk winkelen bij CameraNU.nl alles goed geregeld en snel af gehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Har_k 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel makkelijke webshop

Service
Gratis verzending

Assortiment
Groot en volledig assortiment

Aanbeveling
Aanrader, superesnelle service

Extra toelichting
Snelle service, op mijn werk laten afleveren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

j.kievit 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
zeer goede winkel die doet wat is beschreven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helenamaria 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis in je bureaustoel winkel je door een geweldig assortiment heen. Je ziet gelijk of iets in voorraad is.

Service
De service is elke keer weer heel snel en goed. Eenmaal was er bij het inpakken van m'n bestelling iets vergeten. Kan gebeuren! Gelijk komt de klantenservice in actie en binnen de kortste keren heb ik het ontbrekende onderdeel in huis.

Assortiment
Waar vind je zoveel producten in één winkel?

Aanbeveling
Vanwege de tot nu toe prima ervaring m.b.t. prijs, assortiment, klantenservice, snelheid van bezorgen, online advies vragen via de chat met medewerkers die weten waarover ze praten.

Extra toelichting
Ik heb best al redelijk wat besteld via CameraNu. Elke keer weer is de bestelling razendsnel in huis. Een paar keer plaatste ik 's avonds laat een bestelling en die heb ik dan de volgende dag rond het middaguur thuis. Ik blijf het nog steeds onvoorstelbaar vinden die snelheid van bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Migliorero 08-12-2014 In de winkel gekocht
at Urk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
I came to buy a Canon set. I have been very well welcomed and I have found exactly what I was looking for

Service
I received very pertinent advice to optimise what I bought
I have been put in contact with the Canon representative, and that was very beneficial for me.

Assortiment
Perfect. I have found exactly what I was looking for, including for the camera bag. thanks you.

Aanbeveling
No doubt about that !

Extra toelichting
I spent some time to prepare my shopping. Thanks to the cameraNu web site and our exchange of emails, I have selected your shop among several possibility I took the decision to drive from Noordwijk ( long way, is n't it ? ) and I do not regret to have done that

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

viskopje 08-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is heel erg overzichtelijk,men hoeft niet "echt "te zoeken.

Service
Snel, goed en betrouwbaar

Assortiment
Heel groot

Aanbeveling
Prijs,kwaliteit ,snelheid en service alles 100%

Extra toelichting
We hebben nu al diverse malen besteld bij Cameranu en hebben alleen maar goede ervaringen. Mooie website waar alles ovezichtelijk op staat. Snelle verzending en alles keurig en stevig verpakt. Goede kwaliteit voor een voordelige prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick van Zanten 08-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke en informatieve website. Op basis van deze info heb ik mijn beslissing verantwoord kunnen nemen.

Service
Daar de prijs van EUR 66,00 circa EUR 53,00 lager lag dan een bij goed bekende andere website heb ik bij Cameranu.nl navraag gedaan of dit precies dezelfde Epson XP-510 betrof. Dat was het geval. Waarom geen 9? Omdat ik duidelijk het gevoel had dat de man aan de telefoon echt vervelend ongeduldig was. Jammer, voor de rest was het namelijk prima.

Assortiment
Ik vond wat ik zocht. Dat lijkt mij voldoende.

Aanbeveling
Ik ben al langer klant. Eens heb ik een dure lens na enkele jaren weer kunnen terug verkopen. Niet alleen een hele faire prijs gekregen, maar ook contant geld. Dus niet verplicht tot inruil.

Extra toelichting
Cameranu.nl heeft naast een goede website ook een prachtige winkel in Urk. Bij fotoapparatuur zul je daar naar mijn oordeel nooit tevergeefs komen. Ik heb verder geen andere ervaring op computergebied dan de zojuist aangeschafte printer.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

AngelaD 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden in het menu en anders in de zoekfunctie

Service
Tot dusver zijn al mijn bestellingen binnen de levertijd geleverd. Ook telefonisch heb ik eens contact gehad en ben daarbij prima geholpen.

Assortiment
De meeste gangbare producten worden aangeboden.

Aanbeveling
In grote mate, vanwege het ruime assortiment en de snelle levering.

Extra toelichting
Zie bovenstaande. Ik heb verder geen aanvulling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans vV 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Rechtstreeks in de winkel gekocht. Goed bereikbaar vanaf de A6.

Service
Fantastisch geadviseerd bij de aankoop van mijn Sony camera.
En het advies was niet overdreven. Tjonge wat een dijk van een Camera.
Bedankt !!

Assortiment
Keuze genoeg en veel in voorraad.

Aanbeveling
Vanwege de goede adviezen en kennis van de verkopers...geweldig.

Extra toelichting
Fantastisch geadviseerd bij de aankoop van mijn Sony camera. En het advies plus de benodigde tijd en geduld was grote klasse. En niet overdreven, tjonge wat een dijk van een Camera. Bedankt !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tyriana 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De webshop heeft een handige indeling in categorieën van producten, merken en eigenschappen, dus je kunt heel specifiek filteren op waar je naar op zoek bent. Ideaal! In de winkel geef je aan waar je voor komt en als je aan de beurt bent word je op maat geholpen.
De winkel ligt bovendien lekker buitenaf, je gaat de snelweg af en staat er zo voor de deur. Geen gedool door de binnenstad of problemen met parkeren, dus je kunt ook zo lang rondneuzen als je wilt.

Service
Tot nu toe ben ik zowel in de winkel als per e-mail uitstekend geholpen. Ik krijg antwoord op al mijn vragen, het personeel denkt echt met je mee en komt met oplossingen die passen bij je behoeften, niet per se met de duurste oplossing. Erg fijn.

Assortiment
Enorm groot. Het fijne is dat ze voor elke portemonnee opties hebben. Ik kom er dan ook nooit voor niets; ik ben inmiddels een dslr, 3 objectieven en een statief rijker.

Aanbeveling
Ik zou CameraNU absoluut aanbevelen aan vrienden en bekenden. Je vindt er alles wat je nodig hebt en je wordt prima geholpen.

Extra toelichting
Ik had lang geleden mijn compactcamera gekocht bij CameraNU, en ben toen prima geholpen. Inmiddels ben ik serieuzer gaan fotograferen en heb ik al mijn apparatuur (dslr, objectieven, tripod, monopod) daar aangeschaft. Ik mis alleen nog een flitser, maar ik weet nu al dat die ook bij CameraNU vandaan gaat komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lando groothuis 08-12-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De combinatie van de online shop en de winkel is ideaal. Je kan op je eigen tempo camera's uitproberen en rondneuzen zonder aandrang van verkopers. Een gevoel van vrijheid

Service
Service! Deze mensen weten waar ze over praten. Alle kennis is aanwezig en bijna alles is mogelijk.

Assortiment
Alles is eigenlijk wel te krijgen, is nieuwe apparatuur je te duur dan geeft het ingeruilde assortiment je een mooi aanbod voor eerlijke prijzen inclusief garantie.

Extra toelichting
Mooie winkel, zowel online als de winkel op Urk zelf geeft je een vertrouwd gevoel. Personeel neemt alle tijd voor je die jij van ze vraagt. Wanneer het erg druk is, zorgt het afroep systeem dat je snel en goed geholpen wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F R. Muller 07-12-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Ik werd op de prof afdeling op de verdieping kundig geholpen met een vraag terwijl duidelijk voor de verkoper was dat ik op dat moment geen aankoop zou doen.

Assortiment
Er staan veel camera's opgesteld die uitgeprobeerd kunnen worden. D.w.z. dat ze ook vrijwel allemaal gewoon werkten. Bij andere zaken niets opgesteld of zonder stroom, dus niet te testen.

Aanbeveling
Kundig en servicegericht personeel. Groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

denBungel 07-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Artikelen zijn overzichtelijk waardoor mijn keuze gemakkelijk werd

Service
Ze doen wat ze beloven! Ook goed verpakt opgestuurd

Assortiment
Een groot assortiment van artikelen die makkelijk te vinden zijn op hun site

Aanbeveling
ze hebben alles op fotogebied wat je maar kan bedenken. Verder goede en snelle afhandeling zonder poespas

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jappiejappo 07-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Camera u.nl heeft een hele duidelijke website. Je kan goed vinden wat je zoekt en alle nodige informatie is direct beschikbaar.

Service
Van bestelling tot aftersales is cameranu.nl zeer goed en direct. Nog nooit problemen gehad.

Assortiment
Alle grote merken en meest verkochte artikelen zijn aanwezig. Soms mist er wat, maar je kan moeilijk verwachten dat ze alles verkopen..

Aanbeveling
Iedereen die iets zoekt voor zijn camera zou ik deze webshop aanbevelen. Duidelijk, snel, goede service en niet onbelangrijk, niet te duur!

Extra toelichting
Een zeer goede webshop, met deskundige medewerkers, een rijk assortiment en een goede prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Andy 89 07-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Na een product niet voorradig te hebben werd mij heel simpel de keuze gesteld om te annuleren of te wachten. Wel werd gelijk vermeld wanneer het product op voorraad zou komen. Een winkel met goede communicatie waar je op kan vertrouwen en bovendien een heel uitgebreid assortiment. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.A. van de Kamp 07-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Nadat ik wist welk artikel ik nodig had kon ik het eenvoudig vinden op.
Betaling gaat via Ideal uiterst makkelijk.
Doordat je als klant kan inlogggen en je gegevens eenmalig vastleggen is bestellen daarna een makkie.

Service
Op zaterdag gebeld met de klantenservice. Dame stond me vriendelijk te woord, wist gelijk waar ik het over had en adviseerde me het artikel wat ik nodig had. Artikel is nog diezelfde zaterdag verzonden en ik werd prima op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Het artikel kwam na enkele dagen in solide verpakking aan. Op de enveloppe was een sticker geplakt met de tekst 'BREEKBAAR'

Assortiment
Er is veel en veel meer te halen dan ik ooit nodig zal hebben. Dus ja, een zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Of je nu naar de winkel in Urk gaat of dat je belt naar de klantenservice of dat je bestelt via internet: het is allemaal prima geregeld en men heeft duidelijk kennis van zaken en is klantvriendelijk

Extra toelichting
Een aantal jaren geleden heb ik een Canan Eos 450D gekocht en toen viel me de service al op. Er werd niet alleen verkocht, maar ook geadviseerd. Tevens kreeg ik, tegen een sterk gereduceerde prijs, een workshop fotografie aangeboden (waar ik ook dankbaar gebruik van hen gemaakt) Naderhand een all-in-one printer gekocht en ook nu werd de keuze bepaald aan de hand van de juiste vragen die de verkoper stelde. Nu was het rubber van de eyecup kapot en kon ik, met advies van de klantenservice, heel eenvoudig en snel het juiste artikel bestellen. Toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n.a.schwagermann 07-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfect

Service
Perfect

Assortiment
meer dan genoeg keuzes

Aanbeveling
Goede keuze mogelijkheden, schappelijke prijzen, ervaren mensen in dienst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jongeling92 07-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden.

Service
Heb eerst contact gehad met de klantenservice over de kleur. Kreeg binnen een dag antwoord, met foto die mij geholpen heeft om te kiezen.

Assortiment
Veel keuze, ook in verschillende prijs-klasse.

Aanbeveling
Heb hier vaker besteld, en is mij altijd zeer goed bevallen.

Extra toelichting
Gewoon een zeer nette (web)winkel. Veel keuze, veel op voorraad. En wat er niet is, wordt er meteen gekeken of het voor je besteld kan worden. Goede snelle klantenservice die je vriendelijk te woord staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry1941 07-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede, overzichtelijke website, met snelle levering

Service
Snelle levering, de bestelde producten waren goed verpakt

Assortiment
Zeer compleet assortiment

Aanbeveling
Snelle levering, scherpe prijzen, ruim assortiment

Extra toelichting
De bestelling via Cameranu verliep uitstekend. Duidelijke website, ruim assortiment, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud van Beek 07-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site die zichzelf wijst met eenvoudige betalingsprocedure (in dit geval via iDEAL).

Service
Snelle levering via de Post.

Assortiment
Het assortiment beperkt zich niet alleen tot camera (assesoires) zoals de website naam doet suggereren. Er zijn zelfs Drones en Apple producten te bestellen.

Aanbeveling
Betrouwbaar, uitvoerige informatie. Gelukkig nog geen gebruik hoeven te maken van retourzending, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een Soul koptelefoon. Via Kieskeurig op deze site terecht gekomen met een zeer aantrekkelijke prijs. Levering was binnen 24 uur en het product was degelijk verpakt. Betaling ging eenvoudig via iDEAL. Kortom alles wat je van een online winkel mag verwachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

vipboxy 07-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De online service is prima de spullen zoeken en de betaling is erg duidelijk en makelijk

Service
je word volledig geholpen met de vragen die je hebt en de service is top

Assortiment
zeer ruime keuze van de artikelen

Aanbeveling
je slaagt altijd in deze winkel je iets zoekt op foto gebied

Extra toelichting
het is gewoon een superzaak zoals online of als je naar de winkel gaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AG67 07-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website.

Service
Product snel en goed geleverd.

Assortiment
Uitgebreide keuze.

Aanbeveling
Goede winkel met scherpe prijzen en goed service.

Extra toelichting
Camera Nu heeft een goede webshop met veel keus en scherpe prijzen. Ideaal voor de fotograaf, van hobbyist to professional.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Floor 07-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Daar besteden ze veel aandacht aan.

Extra toelichting
Zeer klantgericht en vinden het bijzonder belangrijk dat de klanten tevreden zijn over geleverde product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Harke 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is gewoon heel eenvoudig; aanklikken wat je wilt en de stappen aflopen, klaar.

Service
Voor zover we er mee te maken hebben gehad, goed. Zelfs onze opmerking wat meer een mededeling was werd nog even een reactie op gegeven.

Assortiment
Wat wij zochten was er, incluis de accessoires.

Aanbeveling
Goedkoop en compleet

Extra toelichting
Zie de opmerkingen die ik al gemaakt hebt: complete winkel, prijs-kwaliteit is goed, snel en makkelijk afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Eekhof Foto&Film 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersnelle website, overzichtelijk en met veel informatie

Service
Hier werken mensen die kundig zijn op hun vakgebied. Prima advies en niet altijd het duurste aan je willen verkopen, maar wat het beste bij jouw werkzaamheden past. Daar hou ik van.

Assortiment
Zeer uitgebreid en heel erg veel op voorraad.

Aanbeveling
Ik heb al heel veel mensen CameraNu aanbevolen.

Extra toelichting
Een winkel met deskundig personeel en een uitgebreid assortiment, super overzichtelijke website, die gemakkelijk te doorzoeken is. Ik koop bij CameraNu praktisch al mijn artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny Vellinger 06-12-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles keurig in categorieën verdeeld en per merk. Ook de onderverdeling is duidelijk.

Service
Heb al vaker in deze winkel gekocht. Zowel de voorlichting in de winkel als telefonisch zijn goed. ook de after-sales zijn uitstekend.

Assortiment
Als je hier niet kunt slagen dan weet ik het niet meer.

Extra toelichting
heb al diverse vrienden en kennissen uit zowel binnen als buitenland deze winkel aanbevolen. Dit komt door de ongedwongen sfeer in de winkel en de vakkennis die men bezit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 3753 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk toegankelijke website. Het proces is heel overzichtelijk en loopt op rolletjes.

Service
Goed bereikbaar, professioneel en komen hun beloften na. Prima !

Assortiment
Goed assortiment met veel keuze tegen een behoorlijk concurrerende prijs. Goede service en betrouwbaarheid mag ook beloond worden.

Aanbeveling
Vanwege assortiment, service en betrouwbaarheid zeer aan te bevelen.

Extra toelichting
Kortom, CameraNu.nl is vanwege alle bovengenoemde aspecten een top-webwinkel, zeer aan te bevelen ! Mocht het een paar Euro meer kosten, daar staan betrouwbaarheid en goede service tegenover.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Zaandam 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het bestelproces is eenvoudig.

Service
De snelle levering is geweldig!

Assortiment
Alles wat ik nodig heb, zit in het assortiment. Nog nooit misgegrepen.

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden over CameraNu. Prijstechnisch is het aantrekkelijk om daar te kopen. Maar ook het online bestellen en de snelle levering vind ik super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.F. Hansmann 05-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Ik heb deze filter gekocht voor mijn 100mm macro lens. Dit filter is perfekt en geeft geen vingers en is makkelijk schoon te vegen zonder krassen. Binnen een dag keurig verpakt in de brievenbus, dus de service is ook super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Milatz 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanachter de PC snel en overzichtelijk je keuze maken.

Service
Bestellen voor middernacht, de volgende morgen al bezorgd! Ongekend.

Assortiment
Vrijwel alles wat je zoekt in een uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Ik zie geen tekortkomingen.

Extra toelichting
Ik moet eerlijk zeggen dat ik weinig concurrentie zie die het zo goed geregeld heeft!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy Boin 05-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede website en overzichtelijk

Service
doen wat men belooft

Assortiment
voor ieder wat wils

Aanbeveling
zeer klantvriendelijk gericht niets is hun teveel

Extra toelichting
ik ben zeer positief over cameranu.nl ik had blijkbaar teveel voor produkt betaalt en kreeg zonder overleg geld terug gestort op mijn rekening wat een goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron uit Kerkrade 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super vanaf je luie stoel surfen op de site van Cameranu .

Service
Snel bezorgd en de klanten service reageerde al binnen 15 minuten op mijn mail .

Assortiment
Wat je ook denkt nodig te hebben , gebruik de zoekfunctie bij Cameranu en het artikel zit ertussen .

Aanbeveling
Aan iedereen met deze prachtige hobby .

Extra toelichting
Verder geen op of aanmerkingen . Telkens zéér goed geholpen . Gr Ron .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Baan 05-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super goeie website, waarbij duidelijk beschreven staat wat -wat is.

Service
Goed geregeld, ik heb nog geen klachten voor hen, en dan zou ik die melden, maar tot dus ver goed geregeld, en snel geleverd was voor mij ook belangrijk.

Assortiment
Het assortiment is zo ruim van keus, waarbij je altijd wel iets vind naar je wens.

Aanbeveling
Prijs - Kwaliteit is super goed, voor weinig heb je iets goeds !!

Extra toelichting
Nou ik kan iedereen aanbevelen, Als je iets zoekt in elektronica, iets speciaals, Dan moet je bij camera nu zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loon33 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
internetwinkelen: makkelijk, snel, simpel.

Assortiment
Was blij een recent occasion met garantie aan te treffen van het artikel dat ik zocht.

Aanbeveling
Prima sortering, scherpe prijs, goede en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

AntondD 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk online bestellen.

Service
Zeer snelle levering!

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen. Gunstige prijs.

Extra toelichting
Snelle levering. Daarvoor wil ik niet in de auto stappen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niienn1984 05-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super mooie tas, makkelijk te vinden met behulp van de zoeker op de website.

Service
in de avond om 23:00uur mijn bestelling geplaatst, en de volgende dag om 10:00uur al bezorgd, dat was echt super!

Assortiment
genoeg keuze, overzichtelijk

Aanbeveling
super kwaliteit en service

Extra toelichting
Jullie zijn echt een top bedrijf, met super snelle service, de volgende keer als ik iets nodig ben bestel ik daaarom om zeker weer bij jullie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Bouw 05-12-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden, mooi pand

Service
Personeel achter de balie met een passie voor fotografie

Assortiment
Zou niet weten wat ze niet hebben.

Aanbeveling
Ruim aanbod, vriendelijk personeel, en bovendien een lekker bakje koffie in een kommetje iplv een plastic bekertje.

Extra toelichting
Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janjaapvermeer 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Omdat ik best voor een groot bedrag heb besteed, ben ik naar de winkel zelf gegaan. Ik heb gekozen voor Cameranu.nl omdat ze altijd super snel zijn via internet!

Service
Perfecte begeleiding in de winkel bij de aankoop van Canon 7d MII, tas e.d. Prima koffie!

Assortiment
Bijna alles. Enkele toestellen kon ik niet bezichtigen omdat ze nog niet binnen waren. (Alleen voor de verkoop via internet.)

Aanbeveling
Gaan! Werkt nog iets beter als alleen internet.

Extra toelichting
CameraNu werkt online helemaal top...en mijn ervaring in de winkel is ook prima. Echt een ruim assortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews