cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25463 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2688 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mim101 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website.

Assortiment
Ik kom bij google naar apparatuur ed toch altijd weer uit op Cameranu.nl. Goede prijzen in vergelijking met competitie.

Aanbeveling
Zeer complete winkel. Snelle levering. Goede producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maarten hooghof 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kon de gewenste producten snel vinden

Service
Ben goed geholpen

Assortiment
Er was op de website voldoende keus aan producten

Aanbeveling
Ze hebben een grote keus aan diverse producten tegen een goede prijs

Extra toelichting
Ik kon snel mijn producten vinden tegen een goede prijs en snel geleverd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Hennuin Fotografie 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima website!

Service
Heb je een vraag, dan wordt je snel en vakkundig geholpen.

Assortiment
Ze hebben veel daar in Urk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm1953 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker on-line shoppen

Service
Bestelling keurig verpakt en zoals beloofd op tijd afgeleverd

Assortiment
Keuze genoeg, ook in occasions

Aanbeveling
Ze doen precies wat ze beloven

Extra toelichting
Gemak dient de mens, goede prijzen, zeker voor occasions.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. H. de Leeuw 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Veel keus Nikon reflexcamera's en objectieven

Aanbeveling
Snelle verzending en groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Visser 66 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
er is en ruime keuze die je goed en makkelijk kan vergelijken!

Service
snel in huis zelfs tijdens de feestdagen!! Top!

Assortiment
voor iedere camera en merk uitgebreide mogelijkheden!

Aanbeveling
Er is en ruime keuze die je goed en makkelijk kan vergelijken! snel in huis!voor iedere camera en merk uitgebreide mogelijkheden!

Extra toelichting
Prima webwinkel met goede service en uitgebreide mogelijkheden!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j.gras 06-01-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gemak is dat je in je eigen tempo alles kan bekijken en mag aanraken of testen.
Kan je niet beslissen dan is huren ook een mogelijkheid.

Service
2 weken terug een Canon 5D mark3 gekocht,de acculader was niet goed.Zonder problemen een nieuwe ontvangen en ook 3 nieuwe accus meegekregen,mijn oude accus waren waarschijnlijk beschadigd

Assortiment
Vrijwel alles op voorraad erg prettig.

Aanbeveling
Dit doe ik al neem regelmatig vrienden en familie mee naar de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emmeloord33flevoland 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke webite.
Goede informatie.

Service
Snelle levering en zeer goed en duideijk advies.

Assortiment
Werkelijk alles op gebied van camera's is er te verkrijgen.

Aanbeveling
Mocht je iets zoeken qua camera zou ik cameranu.nl adviseren omdat het personeel weet waar ze over spreken.
Belangrijk ook de prijs top!!

Extra toelichting
zeer fijne winkel. Klant gericht. Snelle service. Goed advies. Top prijzen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk & Marieke 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Al diverse camera´s gekocht en Cameranu al diverse keren bij anderen aanbevolen die er kochten. Vorige week heb ik ´s avonds laat gebeld met enkele vragen en daarin werd goed meegedacht met mij als klant en de vragen waren snel opgelost. De koop was - na diefstal vorige camera - snel beslist. Vriendelijk personeel en zeer servicegericht - dat maakt de koop bij cameranu op Urk wel waard. Volgens mij heeft cameranu ook wel een camera voor u!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

herm35 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je weet wat je wilt kopen, zijn de bijgevoegde toelichting en de illustraties voldoende om een juiste bestelling te doen.

Service
prompt en nauwkeurig!

Assortiment
Mijn bestelling was niet meer op voorraad.Volgende morgen een telefoontje.Een duurdere vervanger voor dezelfde prijs werd onmiddellijk op de post gedaan en de volgende morgen afgeleverd.

Aanbeveling
Zeer correct en met verstand van zaken!"Chapeau"!!!

Extra toelichting
Prima en betrouwbare zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renata de Vries 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is overzichtelijk.

Service
Prima. Probleemloos heb ik een bestelling kunnen annuleren en kreeg al de volgende dag het geld teruggestort te zijn.

Assortiment
Ruime keus en overzichtelijk aangeboden.

Aanbeveling
Vanwege de goede ervaringen beveel ik deze winkel van harte aan.

Extra toelichting
Vlotte service en klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rieskuh 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en gemakkelijk

Service
Handig dat de leverdatum zelf gekozen kan worden

Assortiment
Veel keuze en in mijn geval de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LogootjeR 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Enorm fijne winkel met erg goede klantenservice, beter dan de fotowinkel "om de hoek". Zeer aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kkslot 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel besteld en betaald

Service
Snelle levering

Assortiment
Kon hier bestellen wat lang niet overal verkrijgbaar is

Aanbeveling
Makkelijk besteld, snelle levering

Extra toelichting
Makkelijk besteld, snelle levering. Tevens is dit produkt lang nog niet overal leverbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. de Roode 05-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Cameranu is zowel in de winkel,per
telefoon als internet goed bereikbaar.

Service
Gewoon zeer goed.

Assortiment
Ze hebben mij nog nooit NEE verkocht !.

Aanbeveling
Met al deze lovende woorden kan dat toch niet anders ?

Extra toelichting
Al m'n kruit hierboven al verschoten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rjvdh 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooie overzichtelijke website

Service
Service in de winkel is prima, met een handig systeem met 'nummertjes' bij de ingang, opdat je snel en gericht geholpen wordt.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, ook veel uit te proberen op een soort van probeereiland.

Extra toelichting
Fijne winkel, met veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nic Bronsaer 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Binnen enkele minuten bestelling geplaatst.

Service
Kreeg direct een bevestiging.
Enkele uren later een bericht dat de bestelling op de post was gedaan.
Da dag erna had ik het in de middag al thuis.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Extra toelichting
Omdat de 1e indruk zeer goed was. Daarbij komen ze hun belofte na. Ze waren het het goedkoopste van allemaal wat ik op het internet kon vinden. Het product was professioneel verpakt en in prima staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark0712 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Prima

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Ook prima prijs

Extra toelichting
Doet wat ik verwacht van een internetshop met een ruim assortiment en een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. de Jong1967 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Ze hebben alle tijd voor je en leggen alles goed en duidelijk uit en ze zijn erg behulpzaam.

Assortiment
Zeer ruime keuze in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Klantvriendelijk,groot assortiment en goede service.

Extra toelichting
Wij zijn bij onze aankoop goed voorgelicht wat erg prettig is als het assortiment zo groot is, en ze luisteren goed wat de wensen van de klant zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam Q 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
bestelt en dag nadien in huis

Service
was zowat 24 uursservice

Aanbeveling
Spul voor je camera kijk eerst bij cameraNU

Extra toelichting
Snelle levering, goed verpakt

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

gerrit st 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
mooie website

Service
snelle levering

Extra toelichting
niks op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joke pruis 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker snel in huis en een duidelijke website

Service
Snel antwoord op vragen per mail

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Ik heb al vaak iemand de tip gegeven om de website te bezoeken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Husky8284 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Cameranu: klantvriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar, afspraak is afspraak, meedenkend, scherpe prijzen en top service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

iAmReto 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online tot in de puntjes

Service
direct contact en oplossing klanten zorg perfect

Assortiment
voor mij zeer kompleet assortiment

Aanbeveling
goed,beter best prima shop en prima prijzen daarnaast een geweldig team pm zaken mee te doen, klant is koning hier

Extra toelichting
Gewoon GOED

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinaatje 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Groot aantal fotografie artikelen verkrijgbaar tegen een goede prijs.

Service
Altijd goed geholpen zowel telefonisch als in de winkel.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Betrouwbaar en altijd goed geholpen.

Extra toelichting
Fijne webwinkel voor alles voor de fotografie, altijd goed advies zowel in de winkel als telefonisch over het maken van de juiste keuzes.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolaas W van Eijk 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het funcioneerd allemaal, druk op de knop en het loopt.

Service
Punktueel, ik kocht mijn camara terwijk ik in Brazilie zit, een vriend wilde hem meenemen, terwijl ik hem goedkoper kon kopen op andere site, koos ik voor camaranu.nl want ik wist dat ze punktueel zijn.

Assortiment
Ik zocht het model dat mijn vriend ook had en hij was er en nog veel meer.

Aanbeveling
Geen gezuer aan je hoofd nog tijdens het zoeken, goede informatie, nog bij het kopen duidelijke prijzen en de afhandeling 100%

Extra toelichting
Na het bovenstaande is er weinig meer te zeggen, ik denk alleen, eenmaal bij camaranu.nl gekocht dan blijf je gewoon daar kopen. Degelijk, betrouwbaar en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anpouwels 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
De volgende dag had ik mijn camera al in huis!

Extra toelichting
Fantastische service zelfs tijdens de drukke feestdagen Nog de volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert Setiawan 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
There is nothing else I can say about Cameranu beside "EXCELLENT". Their service is top notch, and they have everything I need (admittedly I am not a profesional who requires a lot of different equipment). The only thing that prevents me from giving a "10" mark, is that nothing is perfect :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BrigitteFeijen 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
vriendelijke service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annehart 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Producten zijn goed te vinden op de website. Snelle levering waarbij direct duidelijk is wanneer het product geleverd wordt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

D.J.Glasbergen 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ben regelmatig klant en vind bestellen via website cameranu.nl plezierig

Service
is gewoon correct

Assortiment
tot nu toe ruim voldoende, en speelt ook in op de nieuwste ontwikkelingen

Aanbeveling
direct verder aanbevelen

Extra toelichting
AL met al ben ik super tevreden met Cameranu.nl ik kan mij geen reden bedenken om via het WEB andere leveranciers te zoeken.Alles wat ik tot nu toe besteld heb is volgens mijn verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RIENKGEENE 05-01-2015 In de winkel gekocht
URh
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles bekijken op internet met uitgebreide specificaties + een winkel waar e.a. in je handen kunt hebben.

Service
Klantenservice op alle mogelijke manieren, + retourneer mogelijkheid "zonder reden" binnen 14 dagen.

Assortiment
Bijna alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DBisschops 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website is makkelijk en betrouwbaar.

Service
Goede service. Heb je vragen reageren ze snel en netjes.

Assortiment
Erg ruim assortiment. Voor de hobby fotografen en voor profs is dit meer als voldoende.

Aanbeveling
Nr. 1
Altijd noem ik deze winkel als eerst.

Extra toelichting
Mooie website waar je ontzettend veel kunt krijgen en ook de meeste artikelen hebben ze gewoon op voorraad en dus ook de volgende dag in huis. Een goede service en een mooie prijs wat wil je nog meer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rhen 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Goed assortiment, snelle levering, van de service geen gebruik gemaakt, maar ga er vanuit dat deze goed is. Een pre voor zakelijke bestellers is het leveren op rekening.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees Oud Gastel 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede website, makkelijk zoeken

Service
snelle afhandeling van order

Assortiment
ik vond wat ik nodig had

Aanbeveling
prima afhandeling van order, volgende dag echt in huis op afgesproken tijdstip

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter8321 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het zou makkelijk zijn als je een artikelnr. hebt om nadat je wat uitgezocht hebt op de website het betreffende artikel makkelijk te kunnen aanduiden.

Service
Is gewoon goed

Assortiment
Ruim voldoende voor een veeleisende consument

Aanbeveling
Tijdens het wachten in de winkel kun je zelf koffie/thee/water pakken en het assortiment bekijken.

Extra toelichting
Ruime winkel met goed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick de Jong 1953 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
CameraNu.nl heeft een duidelijke en overzichtelijke site. De productinfo is uptodate.

Service
Bij telefonisch contact: je hebt binnen een halve minuut een medewerker aan de lijn. Je krijgt gedegen informatie. Levertijd is uitstekend.

Assortiment
CameraNu.nl heeft een breed assortiment. Bij overleg over een product wordt je getipt voor andere mogelijkheden.

Aanbeveling
Hulpvaardig. Uitstekende service. Ook bij ruilen e.d. wordt absoluut niet moeilijk gedaan.

Extra toelichting
Zowel online als fysiek (in de winkel) wordt je uitstekend geholpen. De medewerkers nemen tijd voor je en geven zeer deskundig advies. De producten zijn qua prijs zeer gunstig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

archeogeolab 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
online is gemakkelijker dan in gewone winkel

Service
heel goede ervaringen met cameranu.nl

Assortiment
meeste zaken zijn aanwezig

Aanbeveling
beste ervaringen met cameranu.nl

Extra toelichting
Heb de beste ervaringen met CameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 23-1 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel in Urk of internet allebei even makkelijk

Service
Makkelijk geholpen in Urk door een jongen die weet waar hij het over heeft

Assortiment
HEEL veel op voorraad

Aanbeveling
Als je weet wat je wilt: makkelijk via Internet.
Hulp nodig: even naar Urk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. buursma 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, gebruiksvriendelijk

Service
Snelle levering.

Aanbeveling
Overzichtelijke en complete site, daarnaast een mooie winkel op urk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vincent54321 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke website, met veel nuttige aanvullende info over de producten die ik zocht

Service
Ik ben 2x in de winkel geweest, Ze hebben alle tijd om camera's te demonstreren, zelfs op een erg drukke zaterdag waren ze hulpvaardig en namen voldoende tijd om mijn vragen te beantwoorden. De 2 mensen die me te woord stonden hadden veel kennis van fotografie, geen dozenschuivers

Assortiment
Heel veel camera's en lenzen op voorraad om makkelijk met elkaar te vergelijken. Ook alle assecoires die ik zocht op voorraad

Aanbeveling
Veel keus, goede service en veel kennis in huis.

Extra toelichting
Alles bij elkaar een goede ruim gesorteerde winkel met handige duidelijke website en professioneel personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SamanthaGr 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is heel overzichtelijk ingedeeld.

Service
Het plaatsen van een bestelling is heel makkelijk en duidelijk.

Al na 1 dag kreeg ik mijn bestelling via de post binnen. Netjes en veilig verpakt.

Assortiment
Grote keuze aan camera, accessoires etc.

Aanbeveling
Snelle online levering. Als ik dichterbij Urk zou wonen zou ik zeker langs gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winfred Vels 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gebruiksvriendelijke website voor simpel en snel winkelen.

Service
Duidelijke opdrachtbevestiging per mail ontvangen. Supersnelle verzending, zelfs rondom de drukke kerstdagen. Product keurig verpakt met heldere pakbon daarbij.

Assortiment
Door het brede assortiment grijp je niet mis. Altijd prijs dus!

Aanbeveling
Betrouwbare, servicegerichte webwinkel die op de kleintjes let. Hier kun je scoren!

Extra toelichting
CameraNu.nl is een betrouwbare, servicegerichte webwinkel die op de kleintjes let. Supersnelle levering. Hier kun je scoren!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RyanneH 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Je vind gemakkelijk en snel het juiste product

Assortiment
Er is genoeg keus

Aanbeveling
De levering is snel.. en de prijs is ook redelijk.

Extra toelichting
Een super we winkel, waar de prijs goed is en snel wordt geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janvalk 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Een zeer overzichtelijke webshop waar makkelijk in te zoeken is. Ook de levering is erg snel en als je vragen hebt zijn ze zeer kundig in hun antwoorden, ik zeg doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EtienneO 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel, goede navigatie en bij vragen een klantgerichte benadering.

Service
Top. Goede (after)sales.

Assortiment
Prima. Bijna altijd alles aanwezig. Als prof. fotograaf soms iets meer keuzemogelijkheden gewenst.

Aanbeveling
Topzaak een aanrader.

Extra toelichting
Koop regelmatig foto-accessoires. Cameranu.nl eigenlijk voor de amateurfotograaf, maar ook prettig voor de professional. Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Zeker qua service. Prijzen zijn vergelijkbaar met andere aanbieders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon Foppele 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snel en vakkunding behandeld met een super website en zeer scherpe prijzen !

Service
Snelle service gewoon super!

Assortiment
Zeer uitgebreid ,raad ik zeker ander aan !

Aanbeveling
Ik raad nu al bekende en familie deze winkel aan omdat ik ook zeer tervreden ben!

Extra toelichting
Ik heb vorige keer ook een camera bij jullie gekocht die helaas kapot is gevallen door mij eigen schuld, op het moment dat ik een nieuwe wilde kopen heb ik geen moment getwijfeld en direct bij jullie een nieuwe besteld. Kortom zeer tevreden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge Marie 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Een super snelle reactie op mijn mail met een eerlijk antwoord. Als je ergens omvraagt word je niet het duurste gegeven maar iets wat goed is voor een leuke prijs

Extra toelichting
Voor wat ik tot nu toe heb besteld ben ik erg te vreden! Snelle reactie, goede kwaliteit voor een leuke prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Moes 04-01-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op de site zijn de producten goed te vinden.
Ik heb uiteindelijke het product telefonisch laten reserveren.

Service
Prima ondersteuning vanuit de winkel toen ik uiteindelijk de camera heb aangeschaft. denk hierbij aan uitleg, evt. accessoires, etc. Ook tips en handvaten gekregen voor gebruik na aanschaf.

Assortiment
Winkel heeft ruim assortiment.

Aanbeveling
Winkel is goed bekend binnen mijn kennissenkring. Als die bekendheid er niet is, zou ik de winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Cameranu biedt een groot assortiment aan producten en een prima service. Personeel in de winkel neemt ruim de tijd om het product uit te leggen en heeft een goede kennis van zaken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex* 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site en geen probleem met het vinden van het produkt.

Service
Mijn bestellling ging per ongeluk 2x en dit werd keurig gecorrigeerd door CameraNU.nl en daarvan kreeg ik ook een mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews