cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sylvia1701 02-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooi via internet en alles was duidelijk

Service
Het werd op tijd bezorgd en netjes bezorgd

Assortiment
Veel keuze in alle soorten en merken

Aanbeveling
Ik beveel hem al vaak aan dus dat komt helemaal goed

Extra toelichting
Ik heb al meerdere malen besteld bij camera.nu en altijd gaat het perfect. Ik heb het ook tegen meerdere mensen verteld en de meeste hebben er al gebruik van gemaakt om ook met dit gemak te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob S lgt 02-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede en overzichtelijke site

Service
Snel en goed afgehandeld

Assortiment
Zeer goede sortering

Aanbeveling
Fijne en vakundige hulp en uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mousiemouse 01-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik zocht een specifieke camera en ben via kieskeurig.nl netjes door gelinkt.

Service
Levertijd is keurig netjes zoals op de site vermeld word.
Op maandag om 17:45 uur besteld en dinsdag correct afgeleverd.

Assortiment
Ruim assortiment aan camera's en gelukkig ook ervaringen van mensen er bij om uiteindelijk voor jezelf de juiste keuze te maken

Aanbeveling
Ik zou zeker deze winkel aanraden bij vrienden en kennissen als ze op zoek zijn

Extra toelichting
Keurig en snelle levering, wel via kieskeurig.nl doorgelinkt. Het zou handig zijn als je op cameranu.nl ook bepaalde keuzes kunt ingeven/aanvinken om hierdoor ook snel bij de juiste camera uit te komen, voor de rest is het toppie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DennisN 01-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld, snel in huis!

Service
Snel en makkelijk.

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Goede prijs en ook nog eens gratis snel bezorgd.

Extra toelichting
Topshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Thomas 01-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De goedkoopste met mooie pakketaanbiedingen.

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Zeer groot assortiment

Aanbeveling
Mijn vader heb ik aanbevolen om een nieuwe camera bij cameranu.nl te bestellen

Extra toelichting
Zeer goede internetwinkel met snelle servicelevering. Zeer aanbevelenswaardig. Zal in de toekomst zeker weer bij camernu.nl bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theokersten 01-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site

Service
snelle levering

Assortiment
zeer groot

Aanbeveling
ben zeer tevreden tot nu toe,heb al vaker besteld bij camera nu

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H57E 01-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik ben niet zo handig maar de site werkt echt makkelijk

Service
Omdat ik een aantal niet zeker wist heb ik na een telefoontje en een link doorgekregen van het artikel

Aanbeveling
gewoon een goed bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

IJsvogel1966 01-04-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Erg goede Service wanneer blijkt dat er iets niet helemaal in orde is, er werd snel een nieuwe verrekijker geregeld zodat ik niet zonder kwam te zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanjol63 01-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Behalve via de online helpdesk wordt je "fysiek" ook uitstekend en deskundig geholpen als je in de winkel op Urk bent.

Service
Ook bij het aanschaffen van een aantal kleine hulpstukken voor, in dit geval een camera, nemen ze de tijd om je van goed advies te voorzien.

Assortiment
Zowel de amateur als de professional kan alles vinden wat hij of zij nodig heeft.

Aanbeveling
Je wordt snel en deskundig geholpen ook als je terugkomt omdat er iets niet goed gegaan is.

Extra toelichting
In alle opzichten een moderne onderneming waarbij je zowel vanuit huis als in de winkel goed en vriendelijk geholpen wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brit46 01-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Easy site to use, and helpful advice given on request.

Service
Very quick delivery. Ordered Tuesday evening and received the following day.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SanderBBQkoper 01-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed te vinden met de zoekmachine.

Service
Twee jaar terug goed geholpen met een kapotte lens.

Assortiment
Ruime keus.

Extra toelichting
Levering volgens afspraak. 's avonds besteld. Volgende dag geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kika At Work 01-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Op het moment van aanschaffen had CameraNu de beste prijs. Om 23.30 bestelt en betaald, 14 uur later bezorgd. Dat noem ik nog eens snel werken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Minkeella 01-04-2014

Algemene score

7,0

Service
Ik kwam voor een microfoon, vertelde dat ik hem ging gebruiken voor een 7D (canon) en vroeg vervolgens naar een geheugenkaartje. Ik dacht dat het een SD kaart moest zijn, maar was duidelijk niet zo bekend met de camera. Hij heeft me een SD kaart verkocht, terwijl... als hij slim was... had ie me even ingelicht over het feit dat ik een ander kaarttype nodig had. Hij had me meer kunnen verkopen en beter advies kunnen geven.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van CameraNU.nl 03-04-2014

Beste Minkeella,

Hartelijk dank voor uw review. Spijtig om te lezen dat uw ervaring met CameraNU.nl niet zo was zoals deze behoort te zijn. Wilt u svp uw ordernummer mailen naar aftersales@cameranu.nl. Wij bedenken dan een passende oplossing voor u. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

nielsnaaldenberg 01-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke website

Service
Snelle service

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Goede ervaringen verdienen gehoord te worden.

Extra toelichting
Ik heb een telezomlens gekocht bij camera.nu. Deze werd zoals aangeven tegen een scherpe prijs de volgende dag bezorgd, in een goed ingepakt pakket. Prima en zoals het hoort, als je mij vraagt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roosm.1234 01-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
De bestelling was zo geregeld.

Service
Geen ervaring mee gehad maar zal vast ook prima zijn geweest. Ik werd in ieder geval goed op de hoogte gehouden van het proces van mijn bestelling,

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht.

Aanbeveling
Mijn vriend is laaiend enthousiast over deze winkel en ik heb zelf nu dus ook een goede ervaring met het bestellen dus zou de winkel zeker wel aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

rob100000 01-04-2014

Algemene score

7,7

Gemak
website is overzichtelijk.

Service
Mijn product niet werkte bij aankomst, het werd meteen en zonder moeilijk te doen geregeld om deze terug te sturen en een nieuwe op te sturen.

Extra toelichting
Ondanks dat ik baalde dat mijn product het niet goed deed bij aankomst, werd ik goed en vriendelijk geholpen. Ik kreeg meteen een label opgestuurd waarmee ik alles retour kon sturen zonder kosten en een nieuw product werd op gestuurd! Deze doet het prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Tony 66 01-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk te vinden altijd parkeerplaats

Service
zeer uitgebreid informatie gekregen, veel verschillen laten zien.

Assortiment
alle top verrekijkers zijn te bekijken en en te testen in hun test centrum

Extra toelichting
Ondanks dat een zieke medewerker mij hielp ben ik echt goed geholpen. veel getest en deze beviel mij goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René van Dijk 01-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de website is makkelijk en duidelijk alles te vinden en bestellen is heel eenvoudig te doen.

Service
De bestelde artikelen is de volgende dag al in huis.

Assortiment
Alles op fotografie hebben ze.

Aanbeveling
Makkelijk en goedkoop

Extra toelichting
Snelle service, makkelijk en eenvoudig bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans410 31-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen is eenvoudig

Service
snelle levering en bezorging

Aanbeveling
uitgebreide keuze product altijd op voorraad ,snele levering en bezorging goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janna de Koning 31-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart Roest 31-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website legde zichzelf uit. Haperende iDeal betaling werd probleemloos omgezet. Snelle bevestiging. Klasse !!!

Service
Er werd ogenblikkelijk na ontvangst gemaild dat geld was ontvangen. Dat vind ik klasse...!!!

Assortiment
Er zijn artikelen die je nergens in Nederland kunt kopen, zowaar voorradig in Urk...!

Aanbeveling
Ik ben niet zo voor aanbevelen, meer voor vertellen van mijn ervaringen. Over CameraNU ben ik chter toch wel enthousiast, merk ik bij mezelf.

Extra toelichting
Wat ik nodig had was een Zeiis UV-filter, voorheen geleverd door SONY. Maaar deze levert ze niet meer. Dat ZEISS ze maakte en verkocht wist ik al wel, maar ik ben ze eerder nog nergens in de handel tegengekomen. Deze transactie heeft iets unieks...!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mul123 31-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles snel te vinden. Goed gecategoriseerd en de interne zoekmachine werkt perfect.

Service
Ook heel snel, verder geen problemen gehad.

Assortiment
Tot nu toe niets niet gevonden.

Aanbeveling
Gewoon doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

davne 31-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website en de bestelling wordt snel geleverd.

Service
Fantastische service net als in de echte winkel.

Assortiment
Veelzijdig en compleet.

Extra toelichting
CameraNu is dé winkel voor fotografie en fotografiegerelateerde zaken, maar daarnaast ook een ideale webwinkel voor tal van andere producten. Heel fijn is dat in de fysieke winkel de medewerkers niet gericht zijn om op commerciële wijze je dure dingen te verkopen, maar dat echt persoonlijk advies wordt gegeven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een hobbyfotograaf 31-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het is soms lastig om vanaf een foto te beoordelen of het het goede product is.

Service
vlug, veilig en voordelig: het artikel was binnen twee dagen in mijn bezit.

Assortiment
't Ja, ik heb de indruk dat het assortiment een tijd geleden groter was. Nu merk ik wel eens dat een artikel niet voorkomt op de lijst (internet)

Aanbeveling
Verkoop loopt goed en betrouwbaar.

Extra toelichting
Alles loopt vlot, het bestellen, bericht dat het artikel verstuurd is en zo. Kan niet beter, ondanks dat niet alle items een 10 krijgen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GerardVenlo 31-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Snel, servicegericht en komen afspraken na! Prijs is vaak ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mo 1949 31-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Thuis op je gemak achter de computer bepalen wat je wilt.

Service
Heb een geweldige ervaring, na een fout bij de bestelling die ik zelf had gemaakt, alles binnen een dag opgelost, vriendelijke mensen aan de telefoon, helemaal top

Assortiment
Tot dusver alles wat ik zocht op dit adres gevonden, prima kwaliteit en supersnelle levering

Aanbeveling
Zie mijn ervaringen.

Extra toelichting
Zoals ik bij service heb vermeld, ik maakte zelf een fout bij een bestelling, het probleem was in no-time naar volle tevredenheid opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josti 31-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te vinden op de site

Service
Snelle levering

Assortiment
Voldoende keus

Extra toelichting
Goede service en een breed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jack Mees 31-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
100% SUPER

Service
100% SUPPER

Assortiment
100% SUPER

Aanbeveling
Aan iedereen

Extra toelichting
Gewoon een PERFECTE zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Ouburg 31-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je kunt alles snel vinden

Service
een keer beroep moeten doen op de garantie en dat is perfect en snel afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erikie007 31-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke Webshop

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Wat men belooft doet men ook.

Extra toelichting
Om 22:30 sávonds besteld. tracking nummer binnen. Volgende ochtend in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick2312 31-03-2014

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Deze keer geen tijd gehad om naar Urk te rijden, daarom een keer de webshop geprobeerd. Wederom een suoer ervaring. Oo maandagavond besteld en op dinsdagmorgen bezorgd. Dat wordt de volgende keer moeilijk kiezen, het gemak van de webshop of je voelen als een klein kind in een speelgoedwinkel!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vepal 31-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Zeer snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elsee ten Broeke 31-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alles is super goed gegaan, voor een goede prijs de volgende dag al mijn ipod binnen gekregen! Super bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maureende1974 31-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen en snel in huis

Service
Goede service!

Assortiment
Veel keuze en mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy Krabbe 31-03-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig zoeken op artikelen met de zoekfunctie op de website.

Service
Op het moment dat je om advies vraagt waar de desbetreffende medewerker net iets minder van weet, dan wordt er snel even een collega specialist opgetrommeld.

Assortiment
Gevoelsmatige keuze om een 7 te geven. Waarschijnlijk is het gewoon pech dat dat wat ik zoek niet altijd ruim op voorraad is.

Aanbeveling
Prima zaak. Ga gewoon eens kijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

MarcMedia 31-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ik wilde een 2e product erbij bestellen en na 1 belletje was dat opgelost en kreeg via de mail snel en keurig betalingsinstructies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Essie41 31-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Mooie en duidelijke website. Gemak dient de mens

Service
bestellen en na 1 dag al in huis.

Assortiment
heel uitgebreid

Aanbeveling
Snel, duidelijk en een uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter K1976 31-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Product ziet er goed uit, goede verpakking en verzending!

Review criteria:

Goed

Reageer

Cuban wilde 31-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Snelle levering en juiste verpakking om beschadiging tegen te gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Alex7777 30-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
bestled en betaald en de volgende dag in huis

Assortiment
bijna alles wat je kunt en wilt verwachten of foto gebied is verkrijgbaar

Aanbeveling
wanneer je snel iets nodig hebt. en zeker wilt zijn van de bezorging kun je zeker terecht bij cameranu.nl

Extra toelichting
Een goede ervaring en zeker voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merten van Gerven 30-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Having these products in my wishlist already I was able to simply add to basket and checkout. Finding the products was easy using the well categorized and filterable product lists with product reviews from previous customers available on many of the products.

Service
After subscribing to receive a notification for when the item stock level was replenished I promptly received an email with additional information referring me to an OEM version of the product (same item without the fancy packaging) that was in stock and for a lower price.

Assortiment
I spend many hours looking through the plethora of lenses available to finally settle on the Canon EF 24-105mm f/4.0L IS USM Bulk objectief.

Aanbeveling
I would readily recommend this store/webshop to anyone that may express an interest in buying a camera or related equipment. I personally will be a loyal customer for the years to come.

Extra toelichting
I am personally very satisfied with cameranu.nl and will happily continue to order products from them as the need arises. My only wish is that they had a branch closer to Haarlem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Withaar 30-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een goed overzichtelijk bestel proces

Service
Vandaag besteld de volgende dag thuis

Assortiment
Prima assortiment op de website

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DW93 30-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik wist waar ik naar zocht, en vond het zonder omwegen.

Service
Snelle levering en de beste prijs, voor zo ver ik kon vinden.

Assortiment
Niks op aan te merken.

Aanbeveling
Aan de hand van bovenstaande.

Extra toelichting
I'll be back.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien1961 30-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
S'avonds besteld en toch de volgende dag bezorgd.

Extra toelichting
Snelle bezorging en ook nog aangetekend. Zeer tevreden. Bezorgtijd via email aangegeven. Ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chehenaz 30-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Supersnelle afhandeling en bezorging.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rikkerdeklik 29-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is via de website van cameranu.nl supereenvoudig om het product dat je zoekt te vinden en te bestellen.

Service
De verzendtijd is gewoon heel kort. Meerdere keren besteld en voor 23.59 besteld betekent ook echt de volgende dag in huis!

Aanbeveling
Absoluut een aanrader. Scherpe prijzen, meestal de scherpste, en snelle verzending. Ruim assortiment en goede administratieve afhandeling. Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1967maria 29-03-2014

Algemene score

8,7

Gemak
thuis een camera uitzoeken, en alle informatie opzoeken

Service
telefonisch overtuigd, goede camera gekozen

Assortiment
genoeg keuze in elke prijsklasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wilc097 29-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gebruiksvriendelijk!

Service
Snel geleverd maar kan sneller.

Assortiment
Hebben bijna alles!

Aanbeveling
Algeheel cijfer, een gemiddelde

Extra toelichting
Heb hier al vaker wat gekocht, gewoon een fijne winkel met een goed assortiment en service.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Anne Pfaff 29-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart v Dijk 28-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel en makkelijk thuis winkelen

Service
snelle levering

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
heb al vaker artikelen besteld met grote tevredenheid

Extra toelichting
een fijn on-line winkel met goed en snelle service een een relatief grrot assortiment met aantrekkelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews