cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bons 29-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ik kan CameraNu alleen maar aanbevelen, prima webshop (hoewel het soms even zoeken is, de indeling zou misschien nog wat beter kunnen) met een zeer royaal aanbod. Als je hulp nodig hebt staan ze voor je klaar met gedegen advies en die ene keer dat er een product defect aankwam werd dat zonder moeilijk gedoe direct omgeruild. Ondertussen bestel ik eigenlijk alles op fotografisch gebeid bij CameraNu, voor die ene keer dat het elders misschien nog voordeliger is is de service wat mij betreft belangrijker. Ik woon op een half uur rijden van het filiaal in Urk dus bestel meestal online maar haal kwetsbare e/o duurdere artikelen graag persoonlijk af. De keren dat ik het per post heb laten bezorgen was ik ook altijd tevreden, netjes verpakt en razendsnel afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richardspoel 29-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk vanaf huis je aankoop doen zonder al te veel gegevens hoeven in te vullen! Aankoop was binnen 5min geregeld.

Service
Service was GOED! Helaas had ik na 2 dagen een defect aan een UV Filter, afdeling fotografie, cameranu reageerde vrijwel direct en ik mocht mijn uv filter kosteloos retour sturen. Zij gaan kijken of zij mij kosteloos een nieuwe kunnen sturen (is nu op de post)

Assortiment
Niet alles wat ik zocht kon ik vinden. Dat kan aan mij liggen, maar weet dus niet of cameranu deze artikelen heeft. Misschien de zoek functie op de website uitbreiden een optie

Aanbeveling
Goede service, snelle levering, aankoop doen met gemak...! Ik zeg doe ik vaker!

Extra toelichting
Cameranu is mijn winkel! Bij elk punt heb ik een motivatie geschreven, deze motivatie vind ik overbodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gadze 29-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima website

Service
snelle levering

Assortiment
uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.t. crijns 28-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk website met goede info

Service
Levering precies zoals beloofd.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Prima ervaringen tot zover.

Extra toelichting
Prima kwalitiet/prijs verhouding en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cahaver 28-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Iets bestellen gaat eenvoudig en het bestelde wordt snel geleverd.

Service
Ik heb verschillende apparaten gekocht en alles was netjes op tijd. Zonder problemen. Een keer iets terug gestuurd en binnen drie dagen had ik mijn geld terug.

Assortiment
Ik heb altijd alles kunnen vinden wat ik wilde hebben.

Aanbeveling
Omdat alles snel en goed wordt afgehandeld.

Extra toelichting
Ik vind CameraNu een fijne zaak, waar je altijd correct wordt geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor van Dijk 28-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is heel eenvoudig om te vinden wat je hebben wilt in de grote database van CameraNu door je zoekopdracht op te geven in de zoekbalk. En de koopsuggesties die automatisch voor je gedaan worden, snijden doorgaans hout :-)

Service
In het verleden een aantal keer telefonisch een vraag gesteld aan CameraNu en deze wordt vakkundig en snel afgehandeld.

Assortiment
Zeer ruim assortiment ook met 'dingetjes' die je elders niet zo gauw vindt en al zeker niet tegen de aangeboden prijs.

Aanbeveling
Ik heb ruime koopervaring bij CamerNu en ben uitermate tevreden! Zowel op 'consumenten-', 'prosumers', als professioneel niveau heeft CameraNu alle kennis in huis. Dik de moeite waard om aan kennisen en vrienden aan te bevelen!

Extra toelichting
Joby Gorillapods besteld in diverse maten. Zoals altijd de volgende dag al in goede staat in huis. Erg tevreden over, zoals altijd bij CameraNu :-)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johnwijs 28-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Al diverse keren artikelen besteld bij Camera-nu en elke keer snel geleverd

Service
Goede service. Een lens van een eerdere bestelling was iets off-focus. Zonder problemenandere lenzen in Urk kunnen testen en omruilen.

Assortiment
compleet assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Kroes 28-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede beschrijving en uitleg

Service
Vlotte levering

Aanbeveling
Altijd

Extra toelichting
Goede camera, Een heel gemakkelijk menu op de camera

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C.v.d.Vliet 28-04-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik bel of mail en het is zo geregeld.

Service
Hartelijk ontvangst eerst koffie daarna demo en vervolgens zelf proberen met daarna aankoop alles goed geregeld, Fantastische service,als laatste kan men zelfs nog een kleine boodschap achterlaten op het kleinste kamertje beneden.

Assortiment
Hier is alles wat er op gebied van fotografie te verkrijgen is te zien een demonstratie en te koop.

Aanbeveling
Koop bij CamerA NU en je wordt nooit teleur gesteld.
Een zaak met vriendelijke verkopers en een geweldige service.

Extra toelichting
Ik koop hier al jaren mijn fotografie apparatuur met bijbehoren, en ben nog nooit teleur gesteld, na 1 mail staat alles gereed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohanZ600 28-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Overzichtelijke webshop, nette en snelle reactie betreffende het aangekochte product en levering. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lentepeen 28-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Na klein foutje van cameranu.nl netjes een mailtje ontvangen - goed gebaar!

Extra toelichting
Fijne zaak, niets op aan te merken. Handige site, direct een pakketsuggestie bij je aankoop, top

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jopie Baksteen 28-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige bestelprocedure en makkelijk betalen met iDeal. Overzichtelijke website met goede zoekfunctie.

Service
Bestelling op voorraad en razendsnel geleverd.

Assortiment
Ruime keuze uit artikelen waarnaar ik op zoek was (fotoapparatuur). Meestal ook nog een van de goedkoopste aanbieders.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden, alles is netjes en snel geleverd. Een aanrader.

Extra toelichting
Makkelijk bestellen en betalen. Bestelde producten snel geleverd zoals op de website vermeld staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bill Stegers 28-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Vrij weinig op aan te merken. Alleen het assortiment oudere en dus goedkopere cameramodellen zou uitgebreider kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Matthijs357 27-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Nog één dag voor Pasen mijn bestelling geplaatst (dit was op zaterdag), en evengoed dinsdag al bij mij op de deurmat! Door het vereisen van een handtekening tijdens het ontvangst van mijn pakket voelde ik direct zekerheid over de zorg en verantwoordelijkheid die CameraNU.nl neemt over mijn bestelling.

Service
Ik werd via de mail goed op de hoogte gehouden over de procedure van mijn bestelling en de verzending hiervan. Sommige webshops bieden ook een SMS dienst aan waar ik vaak wel gebruik van maak. CameraNU.nl kon mij dit helaas niet bieden maar wie weet in de toekomst. Via de mail was de berichtgeving in ieder geval duidelijk en to the point!

Assortiment
Alle producten die ik zocht waren in het assortiment en beschikbaar. Ook heeft CameraNU.nl goede combinaties van producten die in een pakket worden aangeboden.

Aanbeveling
Ik zou CameraNU.nl zeker aanbevelen aan mijn familieleden, collega's en vrienden. De service en het assortiment is erg goed en zorgvuldig samengesteld.

Extra toelichting
Ik heb mijn bestelling via de webshop gedaan en dit verliep vlekkeloos. Ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling en de bezorging was zeer snel, ondanks dat de Paasdagen tussen mijn bestelling en levering zaten! De webshop is erg verzorgd samengesteld en is duidelijk en to the point. Ik ga hier zeker vaker mijn fotografie producten bestellen die ik gebruik voor mijn studie (product design)!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden gebruiker 2014 27-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De producten zijn logisch geordend en daarmee kom je snel bij wat je zoekt.

Service
Zeer snelle levering (de volgende dag), keurig verzorgd.

Assortiment
Van alles wat je als fotograaf nodig hebt.

Aanbeveling
Gewoon erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

estcar 27-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel kan je e.e.a. bestellen.

Service
Op de website staat voldoende informatie. Na bestelling krijg je gelijk e.e.a. via email bevestig en je wordt voor het verdere verloop op de hoogte gehouden.

Assortiment
Als je het assortiment vergelijkt met andere fotobedrijven die via internet leveren grijp je bij CameraNu praktisch nooit mis.

Aanbeveling
Deskundige hulp indien nodig. Ruim assortiment. scherpe prijzen. snelle en nette levering.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Volker 27-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Als altijd vlotte levering na een bestelling uit een uitgebreid assortiment tegen aantrekkelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FransV1956 27-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ondanks er op de site was aangegeven dat het artikel niet voorradig was, was 1 telefoontje genoeg toch te kunnen bestellen.

Service
Men doet wat men beloofd en ook wat je vraagt wordt erg vriendelijk beantwoord.

Assortiment
Van wat ik bij mijn allereerste bezoek heb gezien is het uitgebreid. Ook de gevraagde informatie is helder en duidelijk.

Aanbeveling
Op hun gebied een uitstekende keuze om aankopen te doen.

Extra toelichting
Een klantvriendelijk onderneming en verademing om weer gewoon als consument vriendelijk te woord te worden gestaan. Geen ongeinteresseerde blikken of medewerkers. Prima zaak. Houden zo, dat wel. Online besteld na 1 telefoontje en voor eigen gemak in de winkel opgehaald.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

plukassen 27-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je vindt snel wat je zoekt. Duidelijke site en minimale handelingen om een bestelling te doen. 's Avonds bestellen en de volgende dag gebruiken. Super.

Service
Duidelijke mailwisseling na bestelling. Snelheid van leveren is uitstekend.

Assortiment
Voor mijn hobby is het assortiment uitstekend. Ik kan er in ieder geval alles vinden wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Zoals hierboven al gemeld kan ik alles vinden dat ik nodig (meen) te hebben. Volgens mij kan iedere (hobby) fotograaf dat ook. Qua prijs/service verhouding kan het niet beter.

Extra toelichting
Sinds een aantal jaren koop ik mijn foto apparatuur bij CameraNu.nl. De snelle levering en de goede prijs maken mij tot een vaste en tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietjepuk59 27-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product is gemakkelijk te vinden. Duidelijk wat je koopt en wat het kost.

Service
s'Avonds besteld, de dag erna in huis zoals beloofd.

Assortiment
Alle producten voor de beginnende en gevorderde fotograaf zijn aanwezig.

Aanbeveling
Alles wordt snel en volledig geleverd.

Extra toelichting
Gemakkelijk te vinden, goede prijs en snelle levering. Meer kan ik niet wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Basxx58 27-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

condor 27-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website met uitgebreide product
informati

Service
om 23.30 vrijdag avond bestelling geplaatst en op zaterdag om 10 uur afgeleverd super!

Assortiment
assortiment zeer uit gebreid en overzichtelijk

Aanbeveling
zowel in de winkel als telefonisch wordt je vriendelijk en vakkundig te woord gestaan en krijg je een goed onderbouwd antwoord op je vragen.

Extra toelichting
ben al heel lang klant bij camera nu en ik ben na al die jaren nog altijd zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Paulussen 26-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima informatie en terugkoppeling

Service
Bijzonder snelle afhandeling.
Dat was boven verwachting

Assortiment
Vrij compleet pakket

Aanbeveling
De wijze waarop deze firma met opdrachten en klanten omgaat verdient een pluim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janini 26-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dammis baan 26-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij de entree van de winkel te Urk moet je de eerste keer even je weg zoeken. Vergeet niet een nummer te trekken. Het personeel heeft dat wel in de gaten en helpt je op weg.

Service
Het personeel luistert goed naar je vraag of opmerking. Men neemt je volledig serieus en stemt samen met je af op het vervolg. Dat vervolg wordt schriftelijk vastgelegd en per mail toegestuurd!

Assortiment
De eerste aanblik bij binnenkomst wekt de indruk dat alles wat je kunt bedenken op het gebied van fotografie in deze winkel voorradig is. En als dat niet zo is, dat het personeel dat efficiënt met je oplost. De winkel is georganiseerd op het bedienen van grote stromen van klanten.

Aanbeveling
Mijn voorlopige mening is, dat ik nog niet eerder een dergelijke winkel (qua assortiment en service) ben tegengekomen.

Extra toelichting
Mijn beoordeling is gebaseerd op meerdere ervaringen met aankopen per internet. En, op een bezoek van een half uur aan de service-desk. Alles in het design van deze winkel (gedrag, kleding, inrichting etc.) is met zorg op elkaar afgestemd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim88888 25-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

hans 1945 25-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te vinden op website.

Service
voor 12 uur 's nachts besteld, volgende dag in huis.

Aanbeveling
wat beloofd wordt, komt men na. het klopte allemaal; keurig verpakt!

Extra toelichting
na betaling volgt idd de volgende dag het bestelde product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dolf Kampman 25-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Mailen en klaar is Kees! Ook snelle reactie bij vragen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies35 25-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
website werkt gewoon goed en snel en duidelijk!

Service
ook uitstekend, snelle levering en goed en netjes ingepakt

Assortiment
alles wat een fotograaf nodig heeft is er wel, je kunt het zo gek niet bedenken

Aanbeveling
website werkt heel goed en is duidelijk, en de winkel zelf is centraal gelegen

Extra toelichting
Het is een fijne camera, precies geschikt waarvoor ik hem bedoelt had, met heel veel mogelijkheden. het is ook een handzaam model.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan buitenga 25-04-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heeft geen motivatie nodig, site werkte als een speer en het bestelde was 24 uur later geleverd

Service
Bleek dat ik een verkeerde lens had besteld. Bij bezoek aan de winkel werd deze zo omgeruild. Vijf minuten in en uit de winkel. Had ook via mail gekund, was toch in de buurt.

Assortiment
Wat ik er in die korte tijd van zag erg uitgebreid assortiment, van pasringen via kleine compact camera's naar professioneel spul.

Aanbeveling
Het is gewoon een goede zaak met kundig personeel.

Extra toelichting
Wanneer je een pasring zoekt voor een gedateerd filtersysteem en dan iemand aan de balie erft die precies weet wat je bedoelt, is dat erg prettig en doet professioneel aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. van Berk 25-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit huis bestellen

Service
Bestelling rond 23:30 geplaatst, de volgende dag om 12:30 in huis.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Ruim assortiment, betaalbare prijzen en service prima.

Extra toelichting
Ik ben uitermate tevreden over CameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zu1d 25-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima prijs en supersnel verzonden: 23:00 besteld en volgende middag afgeleverd, chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemiekexxxx 25-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Super snelle levering en product werkt super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bigoak67 25-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en gemakkelijk te sorteren op mijn merk fototoestel.

Service
Op woensdagavond besteld en op donderdag al aan de deur. Ik was helaas niet thuis en kon het op vrijdag op het postkantoor ophalen.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Snelle levering.

Extra toelichting
CameraNu.nl doet wat het beloofd: vandaag besteld, morgen in huis. Natuurlijk moet je dan wel thuis zijn, maar dat is niet iets waar CameraNu.nl iets aan kan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tip-Top 25-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kritische klant2 24-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel eenvoudig te bestellen

Service
op tijd geleverd, goed verpakt. Factuur was binnen no time correct aangepast.

Assortiment
andere leveranciers konden de gekochte printer voorlopig niet leveren.

Aanbeveling
correcte en snelle afhandeling van de gevraagde order.

Extra toelichting
snelle en adequate levering van een printer die lang niet overal leverbaar was tegen een concurrerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia de Jong 24-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je ziet zo wat op voorraad is of wat niet ook via de site. Alles wordt duidelijk omschreven.

Service
De service is geweldig je wordt goed geholpen en ze hebben er daar echt verstand van.

Assortiment
9 van de 10 dingen die je zoekt hebben ze op voorraad en anders heb je het z.s.m. Ze zijn echt van alle markten thuis.

Aanbeveling
Goede winkel met betrouwbaar advies. Goede garantie en service en alles keurig aangeleverd.

Extra toelichting
Wij zijn al jaren klant bij deze winkel en vol tevredenheid. Mocht er een keer iets niet goed zijn dan wordt dit heel goed verholpen. Wij zijn echt zeer tevreden en gaan er graag naar toe. Ook via de site hele goede service verlening en veel op voorraad. Enige minpunt is soms wat langere wachttijden in de winkel maar dat ligt niet aan de hoeveelheid verkopers want die zijn er zeker maar aan de goede service en het goede advies dat ze geven en daardoor is het er ook super druk. Zeker op zaterdagen. Absoluut een fijne winkel om naar toe te gaan en je spullen te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W te D 24-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles overzichtelijk en makkelijk toegankelijk

Service
super snelle afhandeling

Assortiment
alles wat je je kan voorstellen is aanwezig tegen de juiste prijs

Aanbeveling
Zie bovenstaande aspecten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tango10 24-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en overzichtelijk

Service
Snel en betrouwbaar

Assortiment
Groot en overzichtelijk assortiment

Aanbeveling
Betrouwbaar,snelle levering, uitstekende service, groot assortiment en deskundig personeel

Extra toelichting
Alles top, kan niets meer toevoegen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet P. 24-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
We waren erg aan het twijfelen welke camera we zouden nemen. Heb de klantenservice gevraagd om informatie. Ze waren er duidelijk met hun uitleg en hebben meegedacht. Camera Samsung NX300 was een zeer goede keuze. Later nog dingen bijbesteld. Ook in overleg wat we het beste konden doen. Top geregeld. Camera voor 23:00 uur besteld en volgende dag al binnen. Riem bijbesteld, kon een paar dagen duren omdat het via de post werd verzonden, maar nee hoor, volgende dag al binnen. Ben zeer positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albert3000 24-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles bij de hand

Assortiment
ik vond wat ik nodig had

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RudyF 24-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke website bij vragen kan je telefonisch contact opnemen

Service
zeer goede service, klantvriendelijk duidelijk en goed bereikbaar. bij problemen wordt je goed geholpen

Assortiment
assortiment ruim voldoende van lensdop tot volwaardige camera

Aanbeveling
geen probleem gehad dus als iemand een camera of accesoires nodig heeft zou ik deze webshop aanbevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dapb 24-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke site, eenvoudig te bestellen

Service
eenvoudig telefonisch bereikbaar, goed advies

Aanbeveling
Goedkoop en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gool0571 24-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, goed overzicht en productinformatie

Service
Bij enige problemen direct respons en er wordt goed gezocht naar een oplossing.

Assortiment
voldoende keus in allerlei segmenten.

Aanbeveling
Fijne zaak, ook via internet.

Extra toelichting
Met diverse web-shops zaken gedaan. Bij camera-nu krijg je een persoonlijke benadering. Goed overzicht wat er met je bestelling gebeurt. Snelle service. Prima. Prijzen zeer concurrerend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GBA1 24-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handige site, met duidelijke structuur. Je hoeft je huis er niet voor uit.

Service
Mijn vragen werden telefonisch prima beantwoord.
Ook de levering was lekker snel. De volgende dag het product al thuis.

Assortiment
Goede prijs!

Aanbeveling
Makkelijk, duidelijk en gunstige prijzen. Ik heb een aantal keren wat gekocht bij CameraNu.nl en altijd weer de goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjeerd Oldersma 24-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een goede website, gemakkelijk en overzichtelijk. Prima info over de artikelen die worden aangeboden.

Service
Vandaag besteld is ook morgen in huis en in een degelijke verpakking.

Assortiment
Via je computer krijg bij cameranu.nl een groot assortiment ter beschikking. Weloverwogen kun je je keuze maken en bestellen. En de prijs is prima!

Aanbeveling
Alles klopt wat bij een webwinkel kloppen moet. Zie voorgaande motivaties

Extra toelichting
Vorig jaar een camera gekocht en na een half jaar ben ik nog er zeer tevreden over. Daarom heb ik ook mijn objectief, een Sony 50mm f/1.8, bij Camera.nu aangeschaft. Om de goede service en het prima assortiment van Camera.nu wil ik dit graag delen met anderen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. van den Assem 24-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis alle voors en tegens uitzoeken en op een rijtje. Keuze genoeg!

Service
De reclame - voor 23:00 besteld, de volgende dag in huis - is absoluut waar. Aangetekend en wel.

Assortiment
Wat mij betreft keuze genoeg.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan.

Extra toelichting
Zelden op zo'n plezierige manier aan internetshoppen gedaan. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R van Beek123 23-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Door de zoekfunctie was eenvoudig het product te vinden dat ik zocht

Service
Ik kon het product de zelfde dag nog afhalen, waarbij ik snel geholpen werd.

Aanbeveling
Snel, vriendelijk en goed geholpen.

Extra toelichting
Zowel de zoektocht als het bestellen en daarna het afhalen van het product dat ik zocht, was snel en goed mogelijk. [In de ochtend besteld, en 's-middags al gehaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

efjee4941 23-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Iris1972 23-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik kon heel snel vinden wat ik zocht, het plaatsen van de bestelling ging heel makkelijk en snel en ik had het de volgende dag in huis! Top toch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews