cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karin L 20-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Hele snelle levering. Besteld en de volgende dag in de morgen bezorgd!

Aanbeveling
De levering is heel snel. Besteld en de dag erna in de morgen al bezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peter c de jong 20-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is zeer gemakkelijk en informatief.

Service
Prima service, neemt gemakkelijk artikelen terug als ze niet bevallen. Top !

Assortiment
Mag iets uitgebreider maar is al zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Dat doe ik regelmatig op Facebook in fotograaf groepen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.H.Bugter 20-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles makkelijk te vinden. Snel geleverd!

Service
Via webside gestelde vragen snel beantwoord.

Assortiment
Alees wat ik zocht kunnen vinden.

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
Prettige afhandeling en levering van bestelde artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martosoewando 20-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kathrina 19-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is userfriendly. It is easy to search and buy.

Service
Very fast and save delivery with good tracking options. Great!

Assortiment
Great selection

Extra toelichting
Great selection, service and prices. I can only recommend Cameranu.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Dopheide 19-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sharon112233 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker snel en gemakkelijk via internet gekocht

Service
Prima levering.

Assortiment
Jammer dat er geen bijpassend cameratasje en flipcover van samsung werd aangeboden.

Aanbeveling
Ik ga de volgende keer direct voor camera.nu

Extra toelichting
Prima internetwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CapteinRadolph 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Alle grote merken en een paar onbekende pareltjes.

Aanbeveling
Groot assortiment en regelmatig de goedkoopste welke motivatie wilt u nog meer??

Extra toelichting
Tot nu toe alleen maar goede ervaringen. Zowel online als in de winkel zeer correct geholpen en alle geleverde spullen zijn hun geld meer dan waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke Kluiters 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel snel in huis.

Service
Voor zo ver heel goed.

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Ik zou dat zeker doen omdat heel makkelijk is en ik gelijk foto"s kon maken.

Extra toelichting
Ik ben er erg blij mee maar wil nog wel advies hoe ik de camera kan gebruiken de gebruiksaanwijzing was voor mij niet helemaal duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

tertzio 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je zoekt wat je nodig hebt . Je besteld het en je hebt het snel in huis.

Service
Is het toch niet naar wens , kun het zo terug sturen.

Assortiment
Keuze genoeg , voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Bij iedereen .

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden en krijg wat ik wil kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra Jansens 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marjolijn vKooij 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik vind de website superfijn maar ook de medewerkers zijn je hulpvaardig van dienst!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron de Rooij 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site, wel een beetje "ruim", zou compacter mogen

Service
Heel goede anticipatie op afwijking in bestelling

Assortiment
In de meeste gevallen toereikend

Aanbeveling
Zonder meer : alleen maar positieve ervaringen

Extra toelichting
Heel goede ervaring: zie boven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

j1234 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lolapidola 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site. Veel keuze en goede en snelle levering.

Assortiment
Veel keus

Extra toelichting
Fijne site, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vario 18-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te vinden produkten op de site

Service
snelle reactie

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
snel,goede site,hoge service.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ab45 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Product goed te vinden en goede bestelwijze.

Service
Snelle levering, voor echte service heb ik nog geen gebruik te hoeven maken

Assortiment
Zeer volledig

Aanbeveling
Kan je met een gerust hart aanbevelen aan je vrienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Waitz 18-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Always available expertise

Extra toelichting
Regardless of who you speak to, you are most likely to get someone who really knows cameras.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BKandfam 17-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

verflo 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
in de avond besteld, de volgende dag geleverd. Zeer snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansHighlander 17-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke site met veel zoekmogelijkheden en prima product informatie

Service
snelle en correcte afhandeling

Assortiment
voor de vakman alles wat je hartje begeert

Aanbeveling
gemak, assortiment en prijs product verhouding in combinatie met een snelle levering en een prima service

Extra toelichting
Ik heb reeds vele malen spullen bij Cameranu gekocht en ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

G. te Dalfsen 17-04-2014 In de winkel gekocht
Op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima site, uitzoeken-bestellen-betalen en ontvangen op de beloofde datum.

Service
Prima personeel, deskundig beleeft en behulpzaam.

Assortiment
Wat je nodig hebt of zoekt is er of wordt nageleverd.

Aanbeveling
Al bij veel mensen aanbevolen.

Extra toelichting
Top winkel en site, wat moet er nog meer van zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c.j.jansen 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Aanbeveling
alles is er aanwezig. klantvriendelijkheid ligt op een hoog niveau. serves kan ik nog niet over oordelen gezien er niets ooit is stuk gegaan dat bij u is aangeschaft.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Ron Roem 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website helder en duidelijk ingedeeld en snel.

Service
Ik had een klacht over een canvas print. Binnen een dag was alles geregeld en kreeg ik een nieuwe print.
TOP

Assortiment
Zeer breed en overzichtelijk.

Aanbeveling
Ik heb alleen maar goede ervaringen.

Extra toelichting
Met Camera Nu koop ik al enkele jaren mijn printen en foto attributen. Altijd naar volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B M 17-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanachter m'n computer kan ik tot 's avonds laat bestellen en de volgende dag heb ik 't al. Ideaal!

Assortiment
Zeeer uitgebreid!

Aanbeveling
Prima winkel, koop er al vele jaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad Kruithof 17-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel alles goed en overzichtelijk kunnen bekijken

Service
Vragen, opmerkingen revieuws allemaal zeer belangrijk

Assortiment
Groot en duidelijk assortiment zelfs bij de concurent hadden ze dit toestel niet

Aanbeveling
Snelle levering onvoorstelbaar helemaal super

Extra toelichting
Wat een snelle en goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertolino 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel zoeken op internet,heel duidelijke beschrijvingen,betalen is een fluitje van een cent,
bestelwijze makkelijk

Service
Heb een paar keer contact gehad met de servicedienst men was geduldig en vriendelijk,deskundige antwoorden,supersnelle levering,ik had een keer een foute bestelling geplaatst was al bij me thuis,geen probleem even bellen en inruilen voor de goede

Assortiment
over het assortiment van de totale winkel kan ik natuurlijk niet oordelen maar waar ik naar zocht stond er bijna allemaal in
prijsverhouding is in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.H.Bugter 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke webside.

Service
De gestelde vragen werden erg snel beantwoord. De levering ook erg snel. 2x de volgende dag al.

Assortiment
Kan alles vinden wat ik nodig heb voor fotografie.

Aanbeveling
Snel en goed materiaal.

Extra toelichting
Prima service en erg snelle antwoorden op vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne Hondema 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed georganiseerde website, producten juist gerubriceerd en daardoor makkelijk te vinden.

Service
Goede informatie tijdens en na het bestellen, goede info in de e-mail. Levering op tijd en vlotte nalevering van één product dat niet op voorraad was.

Assortiment
Wat moet je daar van zeggen: alles wat een hobby fotograaf nodig is staat op de website en vrijwel alles is op voorraad.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan!

Extra toelichting
Ik koop regelmatig bij CameraNU, zowel via internet als in de winkel in Urk. Ik ga naar Urk als ik persoonlijk advies wens, het is maar een uurtje rijden voor me. Als ik geen advies nodig heb en precies weet wat ik nodig heb dan bestel ik online. De adviezen in de winkel zijn altijd goed, bovendien is het altijd leuk om even te 'sneupen'. Al met al een fijn adres!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

vannee 17-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
produkt zoeken,bestellen en klaar

Service
problemen met wat dan ook je wordt meteen geholpen

Assortiment
genoeg keuze uit alles

Extra toelichting
al een paar jaar klant en er is mij nog niks tegengekomen wat me tegenviel.Perfekt dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fhm.smit 17-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer invoedig om te bestellen;
Uitgebreide info over het te kopen product

Service
via email op de hoogte gehouden: snelle bevestiging van mijn aankoop,
duidelijk factuur
(zeer) snelle levering

Assortiment
De meeste camera's en accessoires

Aanbeveling
zie boven+ betrouwbare en professionele indruk en de laagste prijs

Extra toelichting
Ik denk dat hierboven de motivering van mijn beoordeling duidelijk en volledig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

filmer 100 17-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede zoekfunctie, duidelijk aanbod

Service
klacht werd professioneel opgepakt en snel naar volle tevredenheid opgelost

Assortiment
zeer uitgebreid

Extra toelichting
prettige site, snelle levering, professionele klachtbehandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HAGHB 17-04-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

de scharlaken koning 17-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is zeer overzichtelijk, de website staat bij mij bovenaan als het gaat om fotografie zaken.

Service
Vind het jammer dat je de verzendkosten moet betalen.

Assortiment
Goed aanbod en voldoende alternatieven.

Aanbeveling
Prima winkel.

Extra toelichting
Cameranu.nl heeft een prima aanbod en biedt goede prijskwaliteit verhoudingen. Binnen het aanbod heb je voor een bepaald artikel voldoende alternatieven, waardoor voor ieders iets wils te vinden is. De website is overzichtelijk en goed gecategoriseerd. Zeer zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Buczyna 16-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede zoekopties

Service
Snelle levering

Assortiment
Moeilijk te krijgen item, toch hier te vinden

Aanbeveling
Goede ervaring. Ik kom zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sinarfan 16-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online bestellen gaat handig. De site is overzichtelijk en er is voldoende achtergrondinformatie bij de producten.

Service
Zowel telefoon- als emailberichten worden snel beantwoord.

Assortiment
Behoorlijke keus voor de gemiddelde als de wat gevorderde fotograaf.

Aanbeveling
Vertrouwd adres.

Extra toelichting
Een aantal jaren reeds koop ik online fotomaterialen bij Cameranu.nl. Ook bezocht ik een aantal malen de winkel in Urk. De winkel ziet er overzichtelijk uit. Er is voldoende personeel met verstand van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leo in 't Veld 16-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Overzichtelijke website, goede zoekmachine, breed aanbod en ook goede service en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TurnerOne 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles was heel duidelijk en makkelijk te bestellen.

Assortiment
Zeer snel geleverd.

Aanbeveling
Zeer goed en groot assortiment
tegen goede prijs

Extra toelichting
Zeer snelle en goede levering tegen een zeer goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies59 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed ingerichte website, zeer compleet.

Service
Camera werd supersnel geleverd.

Assortiment
Grote keuze. Ik ging voor Nikon, omdat ik al bekend was met de uitstekende kwaliteit van dit merk.

Aanbeveling
Deze winkel heeft een ruim assortiment in alle mogelijke camera's en accessoires.

Extra toelichting
Bij mijn oude camera, Nikon Coolpix S640, was ik uiterst tevreden over de lichtsterkte van de lens, het inzoomen en de kwaliteit van de foto's. Ook was deze camera lekker klein. Wat ik echter miste, was de handmatige instellingen, sluitertijd, diafragma. Zonder dit is het onmogelijk om sommige foto's te maken. Nu dus de Coolpix P7800, met elektronische zoeker, zodat je bij helder weer ook nog kunt zien wat je eigenlijk op de foto zet. Ook heeft deze camera, vergeleken met een spiegelreflex, een handzaam draagbaar formaat. De kwaliteit van de foto's: wat je van Nikon kunt verwachten, uitstekend. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Albert Beumer 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk besteld
Duidelijke omschrijving
met natuur getrouwe afbeelding

Service
Via de site wijst het zich helemaal vanzelf.makkelijker kan het niet

Assortiment
Ik wist wat ik zocht maar was verbaasd over het enorme assortiment dat wordt aangeboden

Aanbeveling
Ik zal deze
winkel absoluut aan mijn familie en kennissen aanbevelen

Extra toelichting
Ik werd door een vriend op de site gewezen,en heb er met veel plezier op rond gekeken en mijn bestelling gedaan. Snel en correct was het besteld en binnen 24 uur had ik mijn bestelling in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaspert2014 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke presentatie van het produkt.

Service
Zeer snelle service, met name na de aankoop: ik had een printer gekocht die niet helemaal goed functioneerde. Zonder meer werd mij onmiddellijke omruil voor een ander nieuw exemplaar aangeboden.

Extra toelichting
Jaren geleden heb ik bij CameraNu een andere aankoop gedaan, toen niet online maar in de winkel. Ook toen dezelfde fijne service en deskundig advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan willem boudewijn constantijn de lange 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website. Wat erg handig is dat onder het product dat je selecteerd ook een overzicht staat met producten die hierbij passen. Wat ik nog mis is de mogelijkheid om de opties van producten naast elaar te vergelijken

Service
Prima communicatie via de mail. Bestelling kwam wel een dag te laat.

Assortiment
Ik heb nog geen andere website gevonden waar het assortiment groter is.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

bvdheij 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Als je precies is zoekt dan weet de zoek functie het precies te vinden.

Service
Je bestelling is snel in huis

Assortiment
Veel verschillende merken en prijs klasse

Extra toelichting
Cameranu heeft een ruim assortiment. Ze helpen je snel met vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jaap Verbeek 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In mijn geval wist ik wat ik wilde kopen en CameraNu.nl had het (alweer) op voorraad. Moeilijkheidsgraad 0 dus cijfer 10.

Service
Ik geef dit een 9, hoewel er geen reden was om aanspraak te maken op "service". De levering via PostNL was verbluffend snel: 20 uur.

Assortiment
Zo ongeveer alles binnen mijn interessegebied op voorraad.

Extra toelichting
Perfecte (web)winkel, met over het algemeen goed concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk G. Roermond 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles was in tien minuten geregeld.

Service
Door een kromme volt in het bestelproces bleek ik twee keer hetzelfde produkt te hebben besteld. CameranNu stuurde mij prompt een mailtje met de correctie. Zeer attent.

Assortiment
CameraNu heeft alles

Aanbeveling
Gewoon goed en snel

Extra toelichting
Product de volgende dag in huis. Alles prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alpha - Sound. 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon een belletje en je weet wat en hoe je moet bestellen

Service
Geweldig goed en vriendelijk geholpen.

Assortiment
Gewoon goed.

Aanbeveling
De mensen behandelen je zo als ze zelf graag behandeld willen worden.

Extra toelichting
En ze zij eerlijk teveel betaalde de volgende dag terug op mijn rekening, omdat ze mij adviseerde het via TPG te versturen in plaats van de sp bode. En dat scheelde toch maar weer 15 euro. in het kort EEN TOP ZAAK.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miekies 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
producten overzichtelijk gerangschikt

Service
defect artikel ontvangen, werd gelijk op gereageerd en vervangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michiel_kromhout 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen en te betalen.

Service
Product was volgende dag in huis

Extra toelichting
Prima site. Beetje jammer dat er producten zijn van 99 terwijl gratis verzending vanaf 100 is maar goed...business is business.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietje plaksel 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online besteld en alles was snel geregeld bij cameranu.nl

Service
uitmuntende service na de bestelling kreeg gelijk het bericht dat het objectief klaar gemaakt werd voor bezorging volgende dag thuis

Assortiment
een uitgebreid en overzichtelijk assortiment met duidelijke uitleg

Aanbeveling
zoals het bovengenoemde kan ik een ieder cameranu.nl zeker aanbevelen en vertrouwen

Extra toelichting
zoals boven genoemd ben ik correct behandeld en op de hoogte gehouden door cameranu.nl nadat ik daar mijn bestelling had gedaan .Zelfs de dagen erna hebben ze mij er nog op gewezen dat er een actie was via sigma dat er drie jaar garantie op het product zat als het op tijd geregistreerd werd .Dus ik heb dat gelijk gedaan en heb dus drie jaar garantie nu.Heb het objectief al uitgeprobeerd en het is een perfect en snel objectief met hele scherpe weergave van de foto,s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t van Zanten 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke uitleg over specificaties en gebruikersuitleg

Assortiment
Naast de normaal bestande artikelen ook de iets apartere produckten die in de alternatieve media voorkomen

Aanbeveling
Geheel goed omdat de prijzen qua produkt gewoon normaal zijn

Extra toelichting
Eerlijke produkten voor n profesionele aanpak Niet veel poespas gewoon degelijk en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews