cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23847 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2242 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

afm 07-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
On-line bestellen op een duidelijke site

Assortiment
Voor mij ruim genoeg. Ik vind alles wat ik zoek.

Aanbeveling
Zonder enige reserve, aanbevelenswaardig.

Extra toelichting
Ik geef zelden 10nen, want dan moet het volmaakt zijn. Dat is het nergens. Zowel on-line als at-the-place wordt je correct geholpen met deskundig advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobKeusKierig 07-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online of langskomen, allemaal goed

Service
Reageren goed en snel op vragen, geen gedoe bij ruilen e.d

Assortiment
Up to date, zeker van de grote merken

Aanbeveling
Goed=goed

Extra toelichting
Goeie shop, geen dozenschuiver, mooie winkel, goeie site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard huijgen 07-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
vanachter de pc gemakkelijk te bestellen

Assortiment
goed assortiment

Aanbeveling
snelle levertijd

Extra toelichting
snelle levertijd en acceptabele prijs

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Jannelly 06-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen en verzenden gaat razendsnel

Service
gewwon goed

Assortiment
bijna onuitputtelijk

Aanbeveling
Overzichtelijke en makkelijk toegankelijke website

Extra toelichting
Heb de camera sinds enkele dagen in gebruik. Opvallend is de snelle overdracht naar de sd kaart. Veel sneller dan mijn vorige camera. Groot live view scherm. Zeer scherpe beelden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hartemink-Bomer 06-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt het product rustig bekijken en beoordelen duidelijke beschrijving erbij

Service
Goede service vragen aan telefoon netjes en vriendelijk te woord gestaan en op tijd geleverd

Assortiment
Zeer tevreden over het product en de prijs en netjes verpakt zeer tevreden

Aanbeveling
Zou iemand zeker aanbevelen om de site van deze winkel is te bekijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruudis 06-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede website product was makkelijk te vinden.

Service
Snelle levering, bevestiging via mail. betrouwbaar.

Assortiment
Voldoende aanbod.

Aanbeveling
Betrouwbaar adres

Extra toelichting
Ik vind het prettig als ik na betaling gelijk mail krijg dat er aan gewerkt wordt en dat het bestelde product onderweg is. Met andere woorden het voelt betrouwbaar. Levering was ook nog eens snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Geert Gerritsen 06-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site. Handig dat er combinatiepakketten aangeboden worden. Goede informatie over de producten. Voor het geval er iets niet goed gaat is er een fysieke winkel voor persoonlijk contact of advies.

Service
Snel, duidelijk en correct.

Assortiment
Ruime keus met goede prijzen.

Aanbeveling
Gemakkelijk, goede service en goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liuba 06-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Hele fijne service! Ik had een te groot model en wou deze omwisselen, dat was geen probleem en voor ik het wist had ik hem al in huis.

Assortiment
Heel veel keus!

Extra toelichting
Een super tas waar ik alles mee kan. Ik heb zelf ervoor gekozen om een CamelBak Waterzak Antidote erbij te doen zodat ik 2 in 1 heb op de mountainbike. De tas zit erg comfortabel en bied veel mogelijkheden. Deze tas is zeker weten aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex.Meijer 06-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super snel via internet
S' avonds bestelt en de volgende dag s'middaags geleverd

Service
Vraag werd snel beantwoord

Assortiment
Heel veel keuze voor ieder wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jarijn1960 06-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik had bij een fotozaak gebeld of zij de camera in voorraad hadden: niet dus bij hun vier vestigingen in een straal van 10 km....
Bij CameraNU.nl hoefde ik slechts via internet de bestelling te doen.

Service
Bij CameraNU.nl had ik hem de volgende dag in huis.

Assortiment
Alle camera's, objectieven en andere accessoires hadden zij in voorraad.

Aanbeveling
Voor een goed prijs koop je hier een goed product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdie s. 06-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
's Avonds besteld, volgende middag in huis zonder kosten!

Service
Netjes bij elkaar gevoegd

Aanbeveling
Ik beveel 'm al aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike1958 06-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke site, ruim aanbod

Service
Item bleek niet te werken, kon via gewone post retour; zeer attente begeleiding

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Overzichtelijk, ruim assortiment, uitstekende service

Extra toelichting
Als het gekocht product "gewoon" werkt, is het niet moeilijk om een goede beoordeling te scoren. De kunst is om dat te doen wanneer er onverhoopt iets niet goed blijkt te zijn en dat was hier het geval: zeer efficient en attent geholpen toen bleek dat er iets niet in orde was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J naam 71 06-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te vinden en het wijst zich vanzelf

Service
De bestelling was heel snel in huis. Probleemloos!

Assortiment
Ik had iets nodig, een klein onderdeeltje van een camera en warempel het was er!

Aanbeveling
Ik heb meerdere keren een bestelling geplaatst en die is steeds snel en goed verwerkt.

Extra toelichting
Zoals ik hieboven heb aangegeven: CameraNu is snel en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Misty87 06-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk en overzichtelijk zoeken in een ruim assortiment. Duidelijke uitleg en instructie bij het bestellen. Het wijst zijn weg vanzelf.

Service
Nette maar vooral snelle service. Erg prettig en klantvriendelijk.

Assortiment
CameraNU.nl heeft een ruim keuze aanbod, prachtige aanbiedingen. De producten worden duidelijk en gedetailleerd beschreven.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen vanwege het brede assortiment, vele producten en snelle levering. Bovendien vind ik het erg fijn dat je de mogelijkheid heb om het zowel online te bestellen, als in de winkel langs te kunnen gaan.

Extra toelichting
Ik ben zeer positief te spreken over CameraNU.nl. Een fijne en snelle service, mooie aanbiedingen en de mogelijkheid om zowel online te bestellen als in de winkel langs te gaan. Het brede assortiment met uitgebreide product-beschrijvingen zorgt ervoor dat je de specificaties goed tegen elkaar kan afwegen. Je vindt ongetwijfeld waar je naar opzoek bent!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J.Schuijren 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De site is gewoon overzichtelijk en duidelijk, wat het voor mij gemakkelijk maakt om te navigeren door de site en te bestellen

Service
Een paar keer wat besteld, maar tot heden geen opmerkingen. Alles word snel geleverd en ik wordt op de hoogte gehouden van de bestelling via email.

Assortiment
Als ik iets wil kopen dan ga ik niet meteen naar bepaalde webshop maar google ik eerst eens even. Dan blijkt toch al uit meerdere keren dat ik terecht kom bij CameraNU. En de prijs is goed, dus waarom niet.

Aanbeveling
Ik vind geen reden om camaraNU niet aan te bevelen bij anderen.

Extra toelichting
Ik hoefde ook geen verzendkosten te betalen, dat motiveert mij ook eerder tot aankoop. Bij mij is alleen de webshop bekend, in de fysieke winkel ben ik nog nooit geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cavia75 05-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Vragen per e-mail snel en adequaat beantwoord.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

henk gerber 05-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemak had iets hoger kunnen zijn maar bij het ophalen was de straat afgesloten ivm Visserijdagen en we werden daardoor verschillende kanten opgestuurd door de verkeersregelaars.

Service
De medewerkers zijn erg behulpzaam, bekwaam en nemen de tijd om te luisteren.

Assortiment
Je loopt gewoon in een grote snoepwinkel en je zou alles wel willen hebben.

Aanbeveling
Als men vraagt aan mij waar moet je heen dan is er maar één naam die ik zou noemen en dat is CameraNu.

Extra toelichting
Deze winkel is de perfecte partner voor je hobby.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miriam999 05-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Al vaak gekocht via Cameranu.nl en steeds met gemak, snelheid en goeie service spullen besteld en ontvangen.

Service
Eén keer kwam het voor dat er een verkeerde maat geleverd was; dat werd meteen en kosteloos omgeruild.

Extra toelichting
Wij, mijn partner en ik, bestellen al jaren naar grote tevredenheid bij Cameranu.nl. Nooit problemen gehad en altijd een vlotte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madelon de Jager 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Prettige website, hoog gebruikersgemak. Betaling snel en veilig en levering zoals beloofd. Zoals het hoort! Tevreden met de service en blij met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bakker1979 05-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het opzoeken van het product + het bestellen ervan is simpel en eenvoudig.

Service
Een camera die defect was is keurig door Camera.nl gerepareerd. Het is snel en correct afgehandeld.

Assortiment
Alles op gebied van camera hebben ze. Ik ben nog niet tegengekomen dat ze iets niet hadden. Zeer ruim!

Aanbeveling
Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Satter 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pehade 05-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen via internet is gemakkelijk

Service
mijn vraag kon ik telefonisch stellen en binnen 10 minuten werd ik teruggebeld

Assortiment
alles wat ik zocht was er

Aanbeveling
snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timmerman1967 05-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Lardenoye 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
compleet assortiment

Service
goede snelle afhandeling van de bestelling

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
goede ervaring met bestellen tot nu toe

Extra toelichting
zonder meer een goede webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A. C. Fortgens 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website gaf uitgebreide en relevante informatie.bij vragen werd ik (twee keer) goed en snel telefonisch geholpen door een medewerker van Cameranu.nl

Service
De online bestelling verliep gemakkelijk en de door mij bestelde lens werd op tijd bezorgd op de wijze zoals afgesproken.

Assortiment
Alle door mij gezochte producten waren aanwezig. Daardoor kon ik deze goed vergelijken.

Aanbeveling
Gelet op bovenstaande punten zou ik Cameranu.nl zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Zie hiervoor !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fan van cameraNU.nl 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zit op mijn stoel, lekker drankje en hapje bij de hand, een bestelling te plaatsen.

Service
ik twijfelde tussen 2 camera s. Toen ik opbelde werd ik zeer deskundig te woord gestaan. Perfect zelfs.

Assortiment
nou kijk zelf maar eens op de site...te kust en te keur

Aanbeveling
mijn ervaringen zijn zeer goed. Daar kan je toch een ander heel blij mee maken

Extra toelichting
voor de vierde keer bestel ik een Canon camera bij cameraNU.nl. De eerste keer twijfelde ik tussen twee camera s en belde gewoon op naar het telefoonnummer. Ik werd zeer correkt en deskundig te woord gestaan. Het geheel boezemde mij gelijk vertrouwen in. Ik heb best een hele dure camera besteld en wat zo makkelijk maakte om het on-line te bestellen was, dat het verzekerd was. Zonder bijbetaling. Nou...als dat geen service is?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reest01 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wat ik zocht was vrij snel te vinden

Service
Levertijd was fantastisch snel

Assortiment
De meest gangbare items in voorraad

Aanbeveling
Gemak, service en assortiment in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antje kopp 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede en overzichtelijke website. Producten zijn makkelijk te vinden. productinformatie is duidelijk

Service
levertijden zijn volgens verwachting, voor de rest heb ik nog niemand nodig gehad omdat mijn bestellingen prima en zonder problemen verlopen zijn.

Assortiment
Ik heb tot nu toe alles kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Ik ken geen betere Winkel wat cameras , printers en toebehoren betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eleo59 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en goed werkende website

Service
Snelle levering

Assortiment
Hadden wat ik zocht op voorraad

Aanbeveling
Gewoon zeer tevreden, dus aanbevelingswaardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancyn 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het was heel duidelijk en daardoor makkelijk om te bestellen.

Service
Woensdagavond half 11 besteld, donderdag hemelvaartsdag en vrijdagochtend al binnen. Hadden we niet verwacht maar was er heel blij mee!!

Assortiment
Veel keuze, bijna te moeilijk om te kiezen!

Aanbeveling
Heb ik al aanbevolen bij mijn buurvrouw, op het werk en bij mijn schoonvader.

Extra toelichting
Ik ben super tevreden. Mede dankzij het hele snelle leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rmc-kr 04-06-2014

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
goede helpdesk

Assortiment
genoeg keuze

Extra toelichting
zeer goede service , ook nadat je het product gekocht hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Avis 04-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Extra toelichting
Goed georganiseerde organisatie. Ik zou het alleen wel practisch vinden als je voor producten onder een x bedrag(zeg 50 of 100 euro) niet hoeft te ondertekenen bij aflevering. Gewoon afgeven bij de buren en klaar. Nu moet je altijd zorgen dat er iemand thuis is en dat vind ik irritant. Of eigenlijk nog beter... De klant zelf de keuze laten maken of ze willen ondertekenen bij aflevering of niet.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

JaapKloppenburg 04-06-2014 In de winkel gekocht
Urk (eerst besteld via internet)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Artikelen zijn goed te vinden op de website. Accessoires zijn soms wat lastiger te vinden in de categorieën.

Service
Ik ben dit keer mijn artikel gaan ophalen. De winkels is goed te bereiken met gratis parkeren. De wachtrij wordt geordend met nummers zodat je in de wachtrijtijd de winkel kunt bezichtigen, een gratis kop koffie kan nuttigen of een bezoek kan brengen aan een keurig nette toilet.

Assortiment
Ik heb op fotografiegebied nog niet een apparaat of accessoire willen kopen die CameraNu niet heeft.

Aanbeveling
Heel goede winkel met uitgebreid assortiment en heel vaak scherp geprijsd.

Extra toelichting
Ik ben een heel tevreden klant die meerdere dingen bij Camera Nu heeft gekocht. Altijd ben ik vriendelijk en deskundig geholpen. Dat waardeer ik zeer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard de Graaff 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
Ik had even een probleempje met de IDEAL betaling.
contact opgenomen en snel een reactie terug gekregen van Cameranu.nl.
Mijn bestelling was snel in huis.

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
Ik zou cameraNU.nl zeker aanraden.
Snelle en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Kemp 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen achter je computer op je eigen bureaustoel, makkelijker kan toch niet.

Service
Diverse keren vragen gesteld over aan te kopen artikelen, worden snel en serieus beantwoord.

Assortiment
Ik beperk mij tot de aankopen waar mijn belangstelling naar uitgaat, ruim voldoende.

Aanbeveling
Ik zou bovenstaande gegeven motivatie aan iemand anders doorgeven.

Extra toelichting
Ga zo door, bedrijven zoals CameraNu zijn de toekomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RichardWeert 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, snel bestelproces.

Service
Zeer snelle levering.

Assortiment
Ik vind altijd het produkt wat ik zoek.

Extra toelichting
Als ik een foto- of videocamera nodig heb, kijk ik altijd eerst bij cameranu.nl. Ze zijn altijd scherp geprijsd en leveren supersnel. Al jaren mijn favoriete camera website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Les Limbourgois 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je krijgt een soort van offerte waarbij de gewenste produkten voorbewerkt zijn middels een link, klikken en besellen, een kind kan de bestelling afronden

Service
nadat de bestelde producten ontvangen waren kreeg ik de zonnekap niet op de lens. Na een telefoontje met een behulpzame dame, lukte het wel en kon ik aan de slag.

Assortiment
ik vond wat ik wilde in jullie internet winkel en dat is voor mij het belangrijkste

Aanbeveling
Goede ervaringen geef je altijd door wanneer je in je eigen omgeving hoort dat men op zoek is naar een camera of accessoires.

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden in de levertijd, voorgestelde tijd van aanlevering, anonieme verpakking, de bestelde producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost.Boom 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alle merken staan overzichtelijk weergegeven op de website. Er is heel handig te sorteren om zo tot een juiste keuze te komen.
Door de grote foto van het product en de treffende specificaties over het product zie je in één oogopslag of het voldoet aan je verwachting. Dit scheelt een hoop zoek/lees werk.
Even doorklikken en heel makkelijk betalen met IDeal en de koop is gesloten.

Service
De service van Cameranu is echt geweldig te noemen. Ik heb de verrekijker na kantoortijden besteld en er werd op de site vermeld dat aankopen voor 23:59 diezelfde dag nog verstuurd zouden worden, gratis!...de volgende dag had ik mijn bestelling binnen!
De communicatie over mijn bestelling is netjes en duidelijk geweest. Ik kreeg keurig een Track&Trace opgestuurd en heb mijn bestelling keurig (aangetekend) thuis bezorgd gekregen.

Assortiment
Ruim assortiment aan verrekijkers gezien en vergeleken. Hier en daar struikel je wel over de hoeveelheid maar het is maar net hoe veel je zelf wilt bekijken/vergelijken. Het handige drop-down menu aan de zijkant van de website biedt uitkomst!

De ruime opzet van de website geeft het een overzichtelijk uiterlijk.

Aanbeveling
Cameranu heeft scherpe prijzen en een ruim assortiment. Online ben je aangewezen op de info die geboden word op de site maar het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan de winkel in Urk. Vakkundig personeel die weet wat ze moeten vertellen en een verzorgde winkel. Mocht je even moeten wachten tot je aan de beurt bent...je verveelt je geen moment in de showroom!

Extra toelichting
Voor mijn aankoop van een verrekijker ben ik vrijwel meteen naar Cameranu.nl gegaan. Mijn ervaringen met deze winkel zijn heel goed. In het verleden al veel spullen gehaald voor mijn fotografie-hobby en zodoende ook voor deze aankoop. Door de overzichtelijke weergave op de website is het maken van de juiste keuze geen hele moeilijke opdracht. De keuze is ruim maar als je goed sorteert dan kom je al gauw een heel eind. De service van Cameranu is echt prima. Snelle afhandeling van betaling via IDeal en een prima verzendservice. Het was voor mij de eerste keer dat ik een aankoop deed via de website omdat ik het leuk vind om even rond te kijken maar de service via de website is net zo goed als in de winkel. Dikke aanrader voor wie nog twijfelt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ourselfs 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede overzichtelijke website waar de producten snel gevonden kunnen worden. Betaling verloop soepel en dezelfde dag nog verstuurd.

Service
's Avonds besteld en de volgende dag al in huis, super.

Assortiment
Niet meer of minder dan anderen, dus een hele dikke voldoende.

Aanbeveling
Prima webwinkel voor fotografie.

Extra toelichting
Deze webwinkel heeft meestal één van de lagere prijzen. Lever snel, mits op voorraad en handelen de bestelling netjes af.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotograaf in opleiding 03-06-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eerst op internet gekeken naar voorraad en mogelijkheden

Service
Keurig te woord gestaan en voldoende uitleg gekregen

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Aanbeveling voor mooie aanbiedingen en servive

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Algra83 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel zoeken, makkelijk bestellen, ideaal!

Service
Super snelle levering en uitgebreide informatie via e-mail over het verloop van je bestelling.

Assortiment
Prima! Alles waar ik om zocht aanwezig!

Aanbeveling
Zeer zeker!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thepiego 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Top site, savonds besteld en de volgende dag al in huis. maarrrrrr als er op de site- op voorraad- staat. Verwacht je ook dat het op voorraad is. Helaas hoorde ik dat pas de volgende dag via een e-mail en wisten ze niet wanneer het weer leverbaar was. Zodoende ben ik nog steeds aan het wachten op iets, wat ik eigenlijk de volgende dag al nodig had.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

rinydekoster 03-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Hoef niet lang te zoeken, naar een winkel.die
Dit verkopen dopjes voor de bamboo stayles
pen

Service
Zeer gauw in huis.

Assortiment
Zeer ruim.

Extra toelichting
Goede serviceb

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

marobbe 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Redelijk goed te vinden wat je zoekt (als je weet waar naar je op zoek bent). Het bestellen op zicht ging redelijk normaal.

Service
Van te voren even gebeld om te checken of de lens die ik wilde bestellen, wel de goede was voor op mijn camera. Super uitleg gekregen waarom ik een goede keuze had gemaakt (nu snap ik de 'codes' van die objectieven ook wat beter.

Na bestelling werd het pakje meteen de volgende dag al geleverd. Helemaal fijn!

Assortiment
Gewoon een redelijk compleet assortiment. Ik zou niet weten wat ik mis...

Aanbeveling
Een fijne webshop, en een supergoede winkel!

Extra toelichting
Gewoon een top-zaak, met professionele medewerkers die alle geduld met je hebben, en een uitgebreid assortiment. Nu in de webshop gekocht, maar ik kom ook af en toe in de winkel op Urk. Om nieuwe ideeën op te doen, en mijn verlanglijst te vullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R J Bosma 03-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
net als alle andere internet aankopen, snel , efficient.

Service
direct feedback, goede informatie , snelle afhandeling

Assortiment
voor wat ik nodig hd ok , maar niet alles.

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
Al diverse keren wat gekocht . prima prijs/kwaliteit verhouding , snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Meint B. 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle service vandaag bestellen morgen in huis

Service
geen geneuzel van ik moet het eerst bestellen zoals in diverse winkels maar gewoon zelf bestellen en snel in huis

Assortiment
goed en breed assortiment

Aanbeveling
een goede winkel met snelle service wat vlot word afgehandeld

Extra toelichting
Een goede en goed uitgebreide winkel met snelle service en goed kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerome43 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke website

Service
vlotte levering

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stephan de 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer vlot geregeld

Assortiment
Zeer ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remyeekhof 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Binnen een paar klikken was het voor elkaar.

Service
Ik had mijn pakket de volgende dag in huis. En er zaten snoepjes in dr doos.

Aanbeveling
Prima

Extra toelichting
Prima webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim H Arnhem 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site en prijzen goed

Service
Zo snel heb ik nog nooit ontvangen, ga zo door Camera

Assortiment
Ja ik kijk hier altijd, heel veel keuze voor amateur of beroeps fotograaf.

Aanbeveling
Ik zou geen betere winkel weten.

Extra toelichting
Wat moet ik nog zeggen CameraNu ga zo door, echt een aanrader om hier te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews