cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23824 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2255 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter-thuis 09-06-2014

Algemene score

7,2

Gemak
CameraNu is een redelijke standaard website zonder verrassingen. Voorraad is slechts beperkt inzichtelijk.

Service
Ook hier geen echte verassingen: goederen zijn 2 dagen langer onderweg dan voorspeld.

Assortiment
CameraNu heeft een ruim assortiment Leica en daarom koop ik hier.

Aanbeveling
Onderscheidend vermogen alleen op merk: verder niet echt beter of slechter dan Kamera Express of een andere foto webshop.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

sandra Oosterlaken 09-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zo gezien en besteld

Service
super snel geleverd

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
ik zou hem iedereen aanbevelen!!

Extra toelichting
het is overzichtelijk ik had eenn vraag,gebeld uitleg was duidelijke zonder lange wachtijd en de levering was snel,helemaal blij!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Keller 09-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanaf de bank toegang tot alle relevante info, direct bestellen.

Service
Direct aanvullende telefonische info via medewerker.

Assortiment
Ruime productkeuze met voldoende alternatieven

Aanbeveling
Goede info, scherpe prijzen en prompte verzending

Extra toelichting
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike Bakker 09-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Knappe website

Service
om 22.00u besteld en de volgende morgen al geleverd!

Aanbeveling
Goede en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FH13 09-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk website

Service
goede nazorg

Assortiment
volledig

Aanbeveling
goed, vriendelijke en behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Burghout 09-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Site bezoeken, bestellen en volgende
dag in huis.

Service
Bestellen tot wel 11.59 uur.

Assortiment
Je grijpt niet gauw mis en alle
producten van top kwaliteit.

Aanbeveling
Eerst vergelijken en daarna kom je
toch bij cameraNu terecht.

Extra toelichting
Van alle webshop ook een mooie fysieke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WH_WH 09-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zien, bestellen, batalen, ontvangen.

Service
Snel geleverd

Aanbeveling
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harras 09-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is duidelijk, bij de producten staat de nodige info, voor alle technische info moet je toch naar de fabrikant. Het bestelproces is een fluitje van een cent.

Service
levertijd is volgens opgave, supersnel.

Assortiment
Het assortiment is ruim voldoende en er is genoeg te kiezen, bij de wetenschap dat de prijzen scherp zijn met een uitstekende service (al eerder ondervonden) hoef je niet verder te zoeken.

Aanbeveling
Webwinkel met ruim assortiment, scherp geprijsd, mogelijkheid om de winkel in Urk te bezoeken met deskundig en klantgerichte medewerkers, e.e.a. al enkele malen ondervonden.

Extra toelichting
Mijn beoordeling is gebaseerd op verschillende ervaringen met Camera Nu, een aantal via aankopen op de website en in de winkel met klantgericht advies en niet gericht op verkoop alleen, maar ook bij producten die niet aan de verwachting voldeden, en je een beroep op garantie moet dan en dan blijkt wat de waarde van de verkoper waard is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Schoenmakers 09-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima site en klantenservice reageert snel op vragen via de email.

Service
Ik vind dat het onderzoek naar het defect in een fotocamera te duur is.
Het gevolg is dat een nieuw toestel eigenlijk eerder noodzaak is dan nodig. Mijn advies is om het onderzoek goedkoper (of gratis)te maken en dit in de reparatiekosten te compenseren.

Assortiment
Zeer uitgebreid en prima informatie

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden en heb al diverse aankopen gedaan bij CameraNu.nl

Extra toelichting
Fijne zaak, prettig personeel, goede service, uitgebreid assortiment. Reparatiekosten is een aandachtspunt vwb het onderzoek naar het defect.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

E.Pronk 09-06-2014 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is duidelijk alleen jammer indien men met een credit card wil betalen er een bepaald percentage bijkomt (geld) aangezien de meeste mensen uit het gehele land komen en toch kosten moeten maken om in Urk te komen.

Service
Goed uitgelegd,er werd ruim de tijd genomen en evt alternatieven aangeboden.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Deskundig personeel,geduldig, geen haast, en erg vriendelijk in verhouding met b.v. winkels in Den Haag.

Extra toelichting
Leica verrekijker Trinovid 7 X50

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap van Emmerik 09-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In een paar simpele stappen kan je je product bestellen. De betaling loopt er vlot door heen en geen onduidelijkheden

Service
De snelheid van levering blijft mij verbazen. Vijf minuten voor sluiting van de site bestellen en gewoon rond sluitingstijd de bevestiging dat alles klaar staat voor verzending en dus ook supersnel leveren. Top!

Assortiment
Er zal wellicht eens iets zijn wat ze niet hebben maar tot op heden heb ik alles kunnen krijgen waar ik naar zocht. Welke leverancier heeft wel alles trouwens?

Aanbeveling
Zonder schroom van harte aanbevolen voor zowel amateur als professional

Extra toelichting
Camera nu maakt waar wat ze beloven met een goede prijstselling, super snelle levering, vlotte betaling. Kortom een site waar ik graag zaken doe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoyBakker 09-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijk en klantvriendelijke site

Service
Houden je goed op de hoogte van de status van je bestelling

Assortiment
Hadden precies wat ik zocht tegen eerlijke prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

The_Luggage 09-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Ik was gericht op zoek naar een bepaalde lens. Door de in te stellen filters kom je al snel uit op een selectie van waar naar je op zoek bent.

Assortiment
Cameranu heeft een ruim aanbod en veel is op voorraad. Ik heb nog niet iets nodig gehad dat zij niet in hun assortiment hebben en dat niet op voorraad is,

Aanbeveling
Dit is de derde keer dat ik iets heb besteld bij CameraNu. De bestelling wordt snel geregeld en is goed verpakt. Voor ontvangst word je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Extra toelichting
CameraNu is een betrouwbare webshop. Wel zou het fijn zijn als hun filter om een product te zoeken wat uitgebreider zou worden opgezet, waardoor je het resultaat van je zoekopdracht kunt verkleinen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marcos93 08-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Service
Ik heb al een hele tijd geleden een Nikon D5100 gekocht bij CameraNu.nl. Nu heb ik de camera sindsdien amper gebruikt omdat ik deze niet kan opladen. Ik heb een defecte lader geleverd gekregen en CameraNu.nl heeft mij geen werkend alternatief kunnen bieden, enkel een vergoeding voor de ontbrekende lader. Ik kan niet veel met een dure camera zonder dat ik deze kan laden. Heel jammer.

Aanbeveling
Ik zou CameraNu niet aanraden doordat de ervaring met de service/aftersales niet goed is geweest.

Extra toelichting
De service/aftersales van CameraNu laat echt te wensen over. Overigens wel uitgebreid assortiment en een duidelijke website.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Uitstekend

Reageer

fantasy_Jos 08-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is goed opgezet en duidelijk.
Shoppen gaat dus eenvoudig en op logische wijze.

Service
Voor ons de was dit de tweede keer een bestelling bij CameraNu.
De site is duidelijk, prijs is gunstig, de levering snel, de verpakking goed.

Assortiment
De prijzen zijn gunstig en het assortiment is zeer uitgebreid.
Bij beide bestellingen konden we vinden wat we zochten, een compromis was niet nodig.

Aanbeveling
In hoge mate, want beter hebben we niet ontdekt.

Extra toelichting
Bij de gevraagde punten is er nog niets negatiefs geweest voor ons, vandaar de tienen. Over de persoonlijke service bij problemen kunnen we niet oordelen, want daar hebben we gelukkig nog niet mee te maken gehad, wat aangeeft dat we over de kwaliteit van de produkten zelf ook zeer tevreden zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K10Dusers 08-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product snel te vinden

Service
Snelle levering

Assortiment
Uitgebreid? Ook voor accessoires van al wat oudere camera's.

Aanbeveling
Goede, snelle service. Maakt betrouwbare indruk ( oordeel op basis van één aankoop).

Extra toelichting
Verrassend, dat CameraNu een accessoire van een acht jaar oude camera zonder meer kon leveren. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WalterKoopman 08-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website, makkelijk betalen

Service
Snelle reactie bij problemen, goede bereikbaarheid technische dienst

Assortiment
ruime keuze hetzelfde artikel van verschillende merken

Aanbeveling
Waarom verder kijken als je tevreden bent???

Extra toelichting
In het begin shopte ik overal en nergens als het maar de goedkoopste was. Nu kijk ik wel overal maar koop toch bij CameraNu. Ze zijn vaak maar niet altijd de goedkoopste maar vanwege het gemak koop ik nu alleen bij CameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kramer80 08-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Perfect, werd constant op de hoogte gehouden over de progressie van mijn bestelling

Assortiment
heel erg veel op voorraad en direct leverbaar.

Extra toelichting
Cameranu.nl is een erg fijne winkel om aankopen te doen. Levering was uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lichtloper 08-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke info op website, de juiste accu uitkiezen is een makkie.
Betalen via iDeal wijst zich vanzelf; bevestigingsmail van ontvangen betaling.

Service
Korte levertijd.
Keurig verpakt.

Assortiment
Het (dure) merkeigen type accu wordt weliswaar niet verkocht, maar ook dit vervangende type past prima en voldoet tot nu toe goed.

Aanbeveling
Wil je snel een reserve-accu voor je nieuwe camera, dan is dit een uitstekende leverancier. Dat heb ik helaas wel eens anders meegemaakt.

Extra toelichting
Veel gebruiksgemak bij deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snipjo 08-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
was duidelijk te vinden

Service
de levering was zeer snel

Assortiment
waar we naar opzoek waren daar gevonden met duidelijke beschrijving

Extra toelichting
we vonden deze via google en konden daar alles vinden wat we nodig hadden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jefte 08-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Prima service en snelheid van bezorgen, tegen goede prijzen. Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MrBountie 08-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
an A tot z goed opgebouwd.

Service
levertijd zoals beloofd op de site, werd geleverd door TNT op afgesproken tijd.

Assortiment
goed uitgebreid en duidelijke product beschrijvingen

Aanbeveling
Winkel komt zijn afspraken na prijs kwaliteit verhouding klopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KittyNetUitgelaten 08-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel betaalmogelijkheden, zoals ook vooruit betalen.

Service
Snel

Aanbeveling
Snel en goede service

Extra toelichting
Ik bestelde een wifi-sd-kaartje. Normaliter voor bepaalde tijd besteld, de volgende dag in huis. Ik koos voor vooruit betalen, waardoor het 2 dagen langer duurde, maar dat vind ik nog steeds erg snel. Keurig verpakt in een bubbelenveloppe, via de mail op de hoogte gebracht dat betaling binnen was etc. Prima service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van Heusden 08-06-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het online bestellen verloopt altijd soepel, en in de winkel met het gebruik van je klant nummer weet je waar je aan toe bent.

Service
Ik kwam een paar weken geleden in de winkel om een nieuwe spiegel reflex te kopen voor mijn dochter. we hadden een combinatie met een objectief op het oog, maar die was niet in die combinatie op voorraad. De verkoper had de oplossing om een losse body en een los objectief mee te geven,opgelost! Maar toen ik thuis kwam en de rekening nog eens ne keek bleek dat de verkoper beide onderdelen apart doorberekend had waardoor de prijs 76 euro duurder uitkwam. Ik hoefde er maar 1 mailtje voor te schrijven om de teveel betaalde euros terug te krijgen. super Verder woon en werk ik in het buitenland en kan daardoor de BTW terug krijgen en met deze service werkt Cameranu.nl altijd super mee.

Assortiment
Als je op de internet site kijkt heb je al een indruk van het assortiment maar als je in de winkel komt, wordt je een beetje overweldigd van wat ze in de winkel aanbieden.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan al mijn vrienden en kennisen aan vanwegen zijn grote betrouwbaarheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dance11 07-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Tot 23:59 bestellen en dan de volgende dag al in huis. Dat zijn er maar een paar die dat aanbieden. Hoe ze het doen kan je bijna niet voorstellen, maar ze doen het.

Assortiment
Te kust en te keur en goed te doorzoeken.

Aanbeveling
Eigenlijk zou ik ook wel een tien willen geven, maar omdat ik (gelukkig) nog niet met aftersales te maken gehad heb hou ik het op een dik verdiende negen.

Extra toelichting
Een echte feelgood website. Straalt vertrouwen en duidelijkheid uit. Goed doorzoekbaar en goede hulp bij het maken van je keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beetle1971 07-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel gezocht en snel gevonden.
Bestellen gaat erg eenvoudig, ook als gast.

Service
Er waren 2 bestellingen verwisseld, waardoor verkeerde merk van zelfde artikel geleverd. Even duur, maar omruilen kon qua tijd niet. Snel nieuwe faktuur gekregen vanwege garantie. Top.

Assortiment
In alle soorten, maten en prijsklassen.

Aanbeveling
Vriendelijke webwinkel met ter zake kundig personeel

Extra toelichting
Graag nog een keer zaken doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duiker65 07-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestelling via webshop ging makkelijk.

Service
Doordat een artikel niet in voorraad was heb ik een bestelling die ik geplaatst had geannuleerd. En een andere bestelling geplaatst. Over de annulering werd niet moeilijk gedaan, en verliep zeer eenvoudig.

Assortiment
Ruime keuze uit verschillende leveranciers.

Aanbeveling
Prima keus, uitstekende service.

Extra toelichting
Prima keus, uitstekende service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

afm 07-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
On-line bestellen op een duidelijke site

Assortiment
Voor mij ruim genoeg. Ik vind alles wat ik zoek.

Aanbeveling
Zonder enige reserve, aanbevelenswaardig.

Extra toelichting
Ik geef zelden 10nen, want dan moet het volmaakt zijn. Dat is het nergens. Zowel on-line als at-the-place wordt je correct geholpen met deskundig advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobKeusKierig 07-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online of langskomen, allemaal goed

Service
Reageren goed en snel op vragen, geen gedoe bij ruilen e.d

Assortiment
Up to date, zeker van de grote merken

Aanbeveling
Goed=goed

Extra toelichting
Goeie shop, geen dozenschuiver, mooie winkel, goeie site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard huijgen 07-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
vanachter de pc gemakkelijk te bestellen

Assortiment
goed assortiment

Aanbeveling
snelle levertijd

Extra toelichting
snelle levertijd en acceptabele prijs

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Jannelly 06-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen en verzenden gaat razendsnel

Service
gewwon goed

Assortiment
bijna onuitputtelijk

Aanbeveling
Overzichtelijke en makkelijk toegankelijke website

Extra toelichting
Heb de camera sinds enkele dagen in gebruik. Opvallend is de snelle overdracht naar de sd kaart. Veel sneller dan mijn vorige camera. Groot live view scherm. Zeer scherpe beelden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hartemink-Bomer 06-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt het product rustig bekijken en beoordelen duidelijke beschrijving erbij

Service
Goede service vragen aan telefoon netjes en vriendelijk te woord gestaan en op tijd geleverd

Assortiment
Zeer tevreden over het product en de prijs en netjes verpakt zeer tevreden

Aanbeveling
Zou iemand zeker aanbevelen om de site van deze winkel is te bekijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruudis 06-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede website product was makkelijk te vinden.

Service
Snelle levering, bevestiging via mail. betrouwbaar.

Assortiment
Voldoende aanbod.

Aanbeveling
Betrouwbaar adres

Extra toelichting
Ik vind het prettig als ik na betaling gelijk mail krijg dat er aan gewerkt wordt en dat het bestelde product onderweg is. Met andere woorden het voelt betrouwbaar. Levering was ook nog eens snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Geert Gerritsen 06-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site. Handig dat er combinatiepakketten aangeboden worden. Goede informatie over de producten. Voor het geval er iets niet goed gaat is er een fysieke winkel voor persoonlijk contact of advies.

Service
Snel, duidelijk en correct.

Assortiment
Ruime keus met goede prijzen.

Aanbeveling
Gemakkelijk, goede service en goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liuba 06-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Hele fijne service! Ik had een te groot model en wou deze omwisselen, dat was geen probleem en voor ik het wist had ik hem al in huis.

Assortiment
Heel veel keus!

Extra toelichting
Een super tas waar ik alles mee kan. Ik heb zelf ervoor gekozen om een CamelBak Waterzak Antidote erbij te doen zodat ik 2 in 1 heb op de mountainbike. De tas zit erg comfortabel en bied veel mogelijkheden. Deze tas is zeker weten aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex.Meijer 06-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super snel via internet
S' avonds bestelt en de volgende dag s'middaags geleverd

Service
Vraag werd snel beantwoord

Assortiment
Heel veel keuze voor ieder wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jarijn1960 06-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik had bij een fotozaak gebeld of zij de camera in voorraad hadden: niet dus bij hun vier vestigingen in een straal van 10 km....
Bij CameraNU.nl hoefde ik slechts via internet de bestelling te doen.

Service
Bij CameraNU.nl had ik hem de volgende dag in huis.

Assortiment
Alle camera's, objectieven en andere accessoires hadden zij in voorraad.

Aanbeveling
Voor een goed prijs koop je hier een goed product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdie s. 06-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
's Avonds besteld, volgende middag in huis zonder kosten!

Service
Netjes bij elkaar gevoegd

Aanbeveling
Ik beveel 'm al aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike1958 06-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke site, ruim aanbod

Service
Item bleek niet te werken, kon via gewone post retour; zeer attente begeleiding

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Overzichtelijk, ruim assortiment, uitstekende service

Extra toelichting
Als het gekocht product "gewoon" werkt, is het niet moeilijk om een goede beoordeling te scoren. De kunst is om dat te doen wanneer er onverhoopt iets niet goed blijkt te zijn en dat was hier het geval: zeer efficient en attent geholpen toen bleek dat er iets niet in orde was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J naam 71 06-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te vinden en het wijst zich vanzelf

Service
De bestelling was heel snel in huis. Probleemloos!

Assortiment
Ik had iets nodig, een klein onderdeeltje van een camera en warempel het was er!

Aanbeveling
Ik heb meerdere keren een bestelling geplaatst en die is steeds snel en goed verwerkt.

Extra toelichting
Zoals ik hieboven heb aangegeven: CameraNu is snel en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Misty87 06-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk en overzichtelijk zoeken in een ruim assortiment. Duidelijke uitleg en instructie bij het bestellen. Het wijst zijn weg vanzelf.

Service
Nette maar vooral snelle service. Erg prettig en klantvriendelijk.

Assortiment
CameraNU.nl heeft een ruim keuze aanbod, prachtige aanbiedingen. De producten worden duidelijk en gedetailleerd beschreven.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen vanwege het brede assortiment, vele producten en snelle levering. Bovendien vind ik het erg fijn dat je de mogelijkheid heb om het zowel online te bestellen, als in de winkel langs te kunnen gaan.

Extra toelichting
Ik ben zeer positief te spreken over CameraNU.nl. Een fijne en snelle service, mooie aanbiedingen en de mogelijkheid om zowel online te bestellen als in de winkel langs te gaan. Het brede assortiment met uitgebreide product-beschrijvingen zorgt ervoor dat je de specificaties goed tegen elkaar kan afwegen. Je vindt ongetwijfeld waar je naar opzoek bent!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J.Schuijren 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De site is gewoon overzichtelijk en duidelijk, wat het voor mij gemakkelijk maakt om te navigeren door de site en te bestellen

Service
Een paar keer wat besteld, maar tot heden geen opmerkingen. Alles word snel geleverd en ik wordt op de hoogte gehouden van de bestelling via email.

Assortiment
Als ik iets wil kopen dan ga ik niet meteen naar bepaalde webshop maar google ik eerst eens even. Dan blijkt toch al uit meerdere keren dat ik terecht kom bij CameraNU. En de prijs is goed, dus waarom niet.

Aanbeveling
Ik vind geen reden om camaraNU niet aan te bevelen bij anderen.

Extra toelichting
Ik hoefde ook geen verzendkosten te betalen, dat motiveert mij ook eerder tot aankoop. Bij mij is alleen de webshop bekend, in de fysieke winkel ben ik nog nooit geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cavia75 05-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Vragen per e-mail snel en adequaat beantwoord.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

henk gerber 05-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemak had iets hoger kunnen zijn maar bij het ophalen was de straat afgesloten ivm Visserijdagen en we werden daardoor verschillende kanten opgestuurd door de verkeersregelaars.

Service
De medewerkers zijn erg behulpzaam, bekwaam en nemen de tijd om te luisteren.

Assortiment
Je loopt gewoon in een grote snoepwinkel en je zou alles wel willen hebben.

Aanbeveling
Als men vraagt aan mij waar moet je heen dan is er maar één naam die ik zou noemen en dat is CameraNu.

Extra toelichting
Deze winkel is de perfecte partner voor je hobby.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miriam999 05-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Al vaak gekocht via Cameranu.nl en steeds met gemak, snelheid en goeie service spullen besteld en ontvangen.

Service
Eén keer kwam het voor dat er een verkeerde maat geleverd was; dat werd meteen en kosteloos omgeruild.

Extra toelichting
Wij, mijn partner en ik, bestellen al jaren naar grote tevredenheid bij Cameranu.nl. Nooit problemen gehad en altijd een vlotte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madelon de Jager 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Prettige website, hoog gebruikersgemak. Betaling snel en veilig en levering zoals beloofd. Zoals het hoort! Tevreden met de service en blij met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bakker1979 05-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het opzoeken van het product + het bestellen ervan is simpel en eenvoudig.

Service
Een camera die defect was is keurig door Camera.nl gerepareerd. Het is snel en correct afgehandeld.

Assortiment
Alles op gebied van camera hebben ze. Ik ben nog niet tegengekomen dat ze iets niet hadden. Zeer ruim!

Aanbeveling
Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Satter 05-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pehade 05-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen via internet is gemakkelijk

Service
mijn vraag kon ik telefonisch stellen en binnen 10 minuten werd ik teruggebeld

Assortiment
alles wat ik zocht was er

Aanbeveling
snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timmerman1967 05-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews