cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

bvdheij 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Als je precies is zoekt dan weet de zoek functie het precies te vinden.

Service
Je bestelling is snel in huis

Assortiment
Veel verschillende merken en prijs klasse

Extra toelichting
Cameranu heeft een ruim assortiment. Ze helpen je snel met vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jaap Verbeek 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In mijn geval wist ik wat ik wilde kopen en CameraNu.nl had het (alweer) op voorraad. Moeilijkheidsgraad 0 dus cijfer 10.

Service
Ik geef dit een 9, hoewel er geen reden was om aanspraak te maken op "service". De levering via PostNL was verbluffend snel: 20 uur.

Assortiment
Zo ongeveer alles binnen mijn interessegebied op voorraad.

Extra toelichting
Perfecte (web)winkel, met over het algemeen goed concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk G. Roermond 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles was in tien minuten geregeld.

Service
Door een kromme volt in het bestelproces bleek ik twee keer hetzelfde produkt te hebben besteld. CameranNu stuurde mij prompt een mailtje met de correctie. Zeer attent.

Assortiment
CameraNu heeft alles

Aanbeveling
Gewoon goed en snel

Extra toelichting
Product de volgende dag in huis. Alles prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alpha - Sound. 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon een belletje en je weet wat en hoe je moet bestellen

Service
Geweldig goed en vriendelijk geholpen.

Assortiment
Gewoon goed.

Aanbeveling
De mensen behandelen je zo als ze zelf graag behandeld willen worden.

Extra toelichting
En ze zij eerlijk teveel betaalde de volgende dag terug op mijn rekening, omdat ze mij adviseerde het via TPG te versturen in plaats van de sp bode. En dat scheelde toch maar weer 15 euro. in het kort EEN TOP ZAAK.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miekies 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
producten overzichtelijk gerangschikt

Service
defect artikel ontvangen, werd gelijk op gereageerd en vervangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michiel_kromhout 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen en te betalen.

Service
Product was volgende dag in huis

Extra toelichting
Prima site. Beetje jammer dat er producten zijn van 99 terwijl gratis verzending vanaf 100 is maar goed...business is business.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietje plaksel 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online besteld en alles was snel geregeld bij cameranu.nl

Service
uitmuntende service na de bestelling kreeg gelijk het bericht dat het objectief klaar gemaakt werd voor bezorging volgende dag thuis

Assortiment
een uitgebreid en overzichtelijk assortiment met duidelijke uitleg

Aanbeveling
zoals het bovengenoemde kan ik een ieder cameranu.nl zeker aanbevelen en vertrouwen

Extra toelichting
zoals boven genoemd ben ik correct behandeld en op de hoogte gehouden door cameranu.nl nadat ik daar mijn bestelling had gedaan .Zelfs de dagen erna hebben ze mij er nog op gewezen dat er een actie was via sigma dat er drie jaar garantie op het product zat als het op tijd geregistreerd werd .Dus ik heb dat gelijk gedaan en heb dus drie jaar garantie nu.Heb het objectief al uitgeprobeerd en het is een perfect en snel objectief met hele scherpe weergave van de foto,s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t van Zanten 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke uitleg over specificaties en gebruikersuitleg

Assortiment
Naast de normaal bestande artikelen ook de iets apartere produckten die in de alternatieve media voorkomen

Aanbeveling
Geheel goed omdat de prijzen qua produkt gewoon normaal zijn

Extra toelichting
Eerlijke produkten voor n profesionele aanpak Niet veel poespas gewoon degelijk en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

elck 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Op andere websites was de pan-head die ik zocht niet op voorraad, bij Camera.nu wel! Het artikel werd nog dezelfde avond verzonden, en de volgende dag bij mij thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruler 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site; eenvoudige bestelprocedure

Service
direct geleverd

Assortiment
alles wat ik nodig heb op camera gebied. Zelfs deze lensdop voor canon extender die zeker niet overal te krijgen is.

Aanbeveling
Zeer tevreden; dus ik raad Cameranu zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny 795 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
overzichtelijke web shop en makkelijk bestellen

Assortiment
zelfs een ouder artikel wat moeilijk of niet elders te koop was is op voorraad

Aanbeveling
makkelijk bestellen en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam197113 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk te vinden op de site

Service
snelle levering

Assortiment
gewoon goed

Aanbeveling
gewoon prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Odin Spuijbroek 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te bestellen, ik kon alleen niet rechtstreeks een account aanmaken. Aangezien de site dan bleef vragen om een ?btw of kvk? nummer, ook al selecteerde ik dat ik geen bedrijf had.

Service
Product was de volgende dag in huis, zoals op de site vermeld stond. Dus zoals het hoort en er zaten ook nog extra snoepjes bij.

Assortiment
Het assortiment is naar mijn mening groot genoeg, ik heb voor de rest ook weinig ervaring met webshops in deze sector. Er was in ieder geval niets wat ik niet gevonden kreeg.

Extra toelichting
Prima webshop, niets op aan te merken qua service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

LokideTweede 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Iets onoverzichtelijk door de vele opties, maar wel erg logisch ingedeeld dus makkelijk te vinden. Klantenservice erg goed te bereiken.

Service
Erg vriendelijk en snelle reacties op mailtjes.

Assortiment
Enorm groot aanbod

Aanbeveling
Alles wat je nodig hebt.

Extra toelichting
Erg snelle levering, vriendelijke service en snelle reactie op vragen via de mail. Helaas moest mijn aankoop retour maar ook dit is erg goed afgehandeld en het aankoopbedrag is snel teruggeboekt. Wat ik erg fijn vond, waren de updates over de levering etc. via de mail zodat je goed op de hoogte blijft van je bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 055 15-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
via de site is alles te vinden

Service
voor de kleinste details wordt moeite gedaan om je te helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RoosDM 14-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kon makkelijk navigeren tussen de verschillende producten, en het betalen, gegevens invoeren etc. ging ook snel. Geen onnodige reclame tussendoor of een onoverzichtelijke site. Bij de producten staat ook uitgebreide informatie.

Service
Ik heb geen contact opgenomen met de klantenservice. Alle antwoorden op mijn vragen kon ik vinden op de site. Wat ook erg fijn was, is de mailtjes die ik kreeg om mij op de hoogte te houden van mijn bestelling. Ook het track-and-trace nummer

Assortiment
Uitgebreid assortiment met veel alle benodigdheden voor de fotograaf. Ook een goede start voor de beginnende fotograaf.

Aanbeveling
Heel graag, vanwege de uitstekende service, de snelle levering en de overzichtelijkheid van de site.

Extra toelichting
Snelle levering en uitstekend assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janzen68 14-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudige duidelijke site.

Service
Om ongeveer 22.00 uur besteld, de volgende dag 14.00 uur in huis. Netjes bericht dat je je pakje kan volgen.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Betrouwbaar, zelfs qua levertijd. Dat is lang niet overal zo!

Extra toelichting
Voluit tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JBI 14-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, goede afhandeling van bestelling, goede informatie van besteld product.

Service
Goede afhandeling van bestelling, goede informatie naar koper.

Assortiment
Groot en gevarieerd assortiment.

Aanbeveling
Zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen.

Extra toelichting
Duidelijke site, goede informatie over (lopende) bestellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guidus G. 14-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk en geeft duidelijke informatie.

Service
Prima deskundig advies.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Goede service, advies en snelle levering.

Extra toelichting
Goede service, advies en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dini-54 14-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Je krijgt er alle info die je als leek nodig hebt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Soer 14-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alle artikelen zijn makkelijk te vinden en het bestellen is ook een fluitje van een cent

Service
Na de bestelling was het gevraagde artikel in notime in mijn bezit

Assortiment
Bij CameraNu heeft men gewoon heel veel

Aanbeveling
Altijd eerst even kijken bij CameraNu, dan ergens anders.

Extra toelichting
CameraNu is gewoon een heel goede winkel met leuke prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M Visschers 14-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
hoewel pas 2 bestellingen gedaan, alleen positief ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schoorlemmer.c 14-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
voor 12 uur besteld wordt de volgende dag al thuis bezorgd

Service
snel en goed

Assortiment
de produkten gevonden die ik nodig had

Aanbeveling
snel, makkelijk, en een goedprodukt geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sigrid87 14-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Praktisch alles in huis, heerlijk

Service
Producten werden op tijd verzonden, geen beschadigingen oid.

Assortiment
Alles wat ik nodig had.

Aanbeveling
Geen problemen gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jackrussels 13-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Cameranu heeft een heel groot assortiment fotografie spullen. Altijd snelle levering. Ik heb een tweedehands product gekocht met 1 jaar garantie. Ziet er als nieuw uit. Ik zou dit bedrijf direct aanmelden bij andere personen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Turftrapper 13-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudig op te zoeken in de web-shop en te bestellen.

Service
Snelle afwerking van de bestelling. Zondag besteld en dinsdag in huis.

Assortiment
Ruime sortering batterijen voor diverse media apparaten.

Aanbeveling
Prettige ervaring.

Extra toelichting
In tegenstelling tot andere web-shops snelle en eenvoudige wijze van bestellen enbetalen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

LeonvM24 13-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique_64 13-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen op tijden dat het gemakkelijk uitkomt, eenvoudige website. duidelijke communicatie

Service
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertlk 13-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk zoeken en toevoegen aan de winkel wagen

Aanbeveling
Veel keus en snel in huis

Extra toelichting
Ben een paar keer in de winkel geweest en nu onlijn besteld en alles gaat snel en gemakkelijk. Ook goed geholpen in de winkel en veel op voorraad. Zeer goede adviezen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Theo Egmond Van 13-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk de producten te bestellen via internet. je kan de producten laten versturen of zelf ophalen.

Service
ik heb bewust gekozen voor laten versturen (na 1 dag in huis) omdat ik weet als ik op zaterdag de producten op wil halen, het tegenvalt in wacht tijd in de winkel wegens de drukte.

Assortiment
Ik heb ook foto materiaal gekocht, echter nu een Macbook. het assortiment wordt steeds groter, hoewel ik vind dat cameranu eigenlijk alleen met foto materiaal zou moeten bezighouden.

Aanbeveling
prima winkel, vlak bij ons in de buurt. Prima service indien je dat nodig hebt. Leuke acties om je product compleet te maken!

Extra toelichting
Kort weg: Prima winkel en aardig personeel. niet ver van mijn woonplaats. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Personeel is bekwaam en heeft verstand van zaken. ook de internetsite is overzichtelijk en goed verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H_V 13-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op de website staan de contactgegevens en dergelijke bovenaan voor snelle toegang. De categorieën van producten zitten op twee plekken: aan de zijkant maar ook onder de homebutton. Vind de layout onder de homebutton mooier en naar mijn mening mogen die aan de zijkant weggelaten worden.
Bestellen gaat ook makkelijk. Je plaatst producten in het winkelmandje, geeft je gegevens op en voor je het weet is het bij jou thuis in een zo klein mogelijke doos. Geen onnodig grote dozen meer in je huiskamer dus.

Service
Alles staat duidelijk uitgelegd op de website. En de artikelen die je besteld zijn ook zo thuis. En zoals ik zeg zo komen binnen in zo klein mogelijke dozen. Dat is bij andere bedrijven niet altijd het geval. Maar het is wel veilig ingepakt. En snel binnen. Tot nu toe geen problemen gehad.

Assortiment
Tot nu toe heb ik bijna alles kunnen vinden wat ik nodig had. Ik koop meer bij cameranu.nl dan bij welk ander camerabedrijf.

Aanbeveling
Ze hebben bijna alles in camera spullen, de prijzen zijn vaak het laagst en boven 100 euro is het gratis verzenden EN nog eens de volgende dag thuis. Ideaal! Dus ja ik raad dit zeker aan.

Extra toelichting
Ik heb nu al heel vaak bij internetwinkels mijn apparatuur besteld. Maar bijna altijd kom ik toch bij hen uit voor de spullen die ik zoek en het budget die ik heb. En het fijt dat ze heel snel leveren is een groot factor in het kiezen voor hen, want soms moet ik iets echt de volgende dag hebben en dat lukt hen. Ideaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

milandro 13-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De Fujifilm half cameratas is een prima product. Cameranu.nl had de laagste prijs op de Nederlandse markt. Het verzenden verliep snel en probleemloos. Ik ben heel erg tevreden. -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton van Berkel 13-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen en betalen verliep soepel

Service
ik kon de bestelling volgen en het pakketje werd precies volgens plan geleverd

Assortiment
ik kon ruim kiezen nadat ik me op de canon-site had geöriënteerd

Aanbeveling
Alles verliep soepel

Extra toelichting
Van bestellen tot bezorging is alles soepel verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pjcmdebie 13-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke website. Ruim aanbod. Bestellen en afrekenen gaat probleemloos.

Service
Ik heb eigenlijk geen beroep hoeven doen op service. Van zoeken tot afleveren ging van een leien dakje en zeer vlotjes.

Assortiment
Ruim assortiment. Nu nog zorgen dat ze over de hele lijn de goedkoopste zijn. Het Sigma objectief wat ik op het oog had was bij de concurrent 10% goedkoper.

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
Overzichtelijke website. Ruim aanbod. Bestellen en afrekenen gaat probleemloos. Ik heb eigenlijk geen beroep hoeven doen op service. Van zoeken tot afleveren ging van een leien dakje en zeer vlotjes. Ruim assortiment. Nu nog zorgen dat ze over de hele lijn de goedkoopste zijn. Het Sigma objectief wat ik op het oog had was bij de concurrent 10% goedkoper.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

WF Krabbendam 13-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
x op zaterdag gemaild en direct duidelijk antwoord gekregen

Aanbeveling
Snelle verzending met track en trace snelle antwoorden op mijn vragen en goede verpakking

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

arie2311 12-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Ik ben in de winkel zeer prettig en goed geholpen door èèn van de mede \werkers.Nu heb ik iets per e-mail gevraaagd en direkt het antwoord gekregen waarna de bestelling gedaan.2 Dagen later was het bestelde bij mij in huis.Gewldige service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

klaus6 12-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
perfecte afhandeling, product 1 daag later in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berto97 12-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke en toegankelijke wegsite. Binnen enkele minuten alles geregeld.

Service
Dag na de bestelling alles (netjes verpakt) in huis.

Assortiment
Ruim en veel op voorraad.

Aanbeveling
Voordelig en snel.

Extra toelichting
Uitermate tevreden. Snel, voordelig, ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robdejonglisse 12-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een hele overzichtelijke website en bestellen gaat super makkelijk!

Service
Bestellen ging snel en via mail kreeg ik de factuur en werd ik netjes op de hoogte gehouden van de levering, de volgende dag al!

Assortiment
Cameranu heeft echt heel veel.

Aanbeveling
Prijs en assortiment zijn dik in orde en bestellen gaat super makkelijk

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een nieuwe lens voor mijn Canon EOS 60D. Bij Cameranu heb ik die gelijk kunnen vinden en ook maar besteld. In het verleden ben ik zelf in de winkel geweest en heb ik meerdere keren artikelen via de website besteld. Aangezien ik de service altijd perfect vond, was de keuze voor mij dit keer niet moeilijk. De lens was de volgende dag in huis en werd netjes bezorgd door Postnl. Dit kan ook door de eigen koerier en dat is ook perfect geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo van Gulik 12-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Compact, snel paraat.

Service
Snelle reactie en bezorging.

Assortiment
Waar anderen het produkt niet hebben....

Aanbeveling
Gewoon goed.

Extra toelichting
Strak, duidelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Schumans 12-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel besteld op overzichtelijke site

Service
prima service, track en trace, vandaag betseld morgen in huis dit klopt als een bus

Assortiment
voor elk wat wils, met goede uitleg en video's

Aanbeveling
Zeer goede service, snelle afhandeling en men komt na wat men belooft.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingeborg72 12-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen via de website is eenvoudig. De bestelling wordt keurig bevestigd, inclusief leverdatum en -tijd.

Service
De service is prima. De bestelling kwam zoals afgesproken en was netjes verpakt.

Assortiment
Ik mis van sommige merken bepaalde producten (waarover in fotobladen wordt gesproken), zoals tussenringenset van Kenko voor Canon.

Aanbeveling
Prima winkel met deskundig personeel en prima service.

Extra toelichting
Prima winkel met goed assortiment, deskundig personeel en een prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hechengjun 11-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OSR 11-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht en snel besteld. Zelfs op de Ipad geen probleem met het invullen van de adresgegevens

Service
Zoals beloofd de volgende dag geleverd

Assortiment
Ongelofelijke sortering. Als ze het hier niet hebben dan weet ik het niet.

Aanbeveling
Ja zeker. Snelle levering, lage verzendkosten, groot assortiment en website die ook werkt op de Ipad. Voor mij de ideale combi om s avonds te winkelen.

Extra toelichting
Mijn zoon had in het buitenland een Capa camerariem gekocht. Super fijn in gebruik snijdt niet in je nek en de camera hangt los op je heup. CameraNu.nl was de enige aanbieder in Nederland waar ik deze kon vinden. Ik ben er super blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet P. 11-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Het ging allemaal super handig. Werd keurig op de hoogte gehouden hoe de status was. Alles werd keurig verzorgd in een doos met de nodige verpakkingsmateriaal geleverd. Heb een systeemcamera met objectief en een extra objectief besteld plus een extra voordeel pakket erbij. (Tas, kamerakoord UVfilter enz. Helaas past het extra objectief (50mm - 200 mm)niet in de cameratas. Deze is beslist te klein. Heb dus een andere rugzak erbij gekocht. Verder dik tevreden. Zal beslist bij deze firma opnieuw bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verdij 11-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Even een bestelling plaatsen met de computer. makkelijk.

Service
Het gaat altijd goed dus met de service heb ik geen ervaring.

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
In hoge mate.

Extra toelichting
Alles gaat altijd goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hansje54 11-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klik klak en klaar

Service
Vandaag gekocht en de volgende dag keurig bezorgd! Top!

Assortiment
Een van de beter fotozaken !

Aanbeveling
Mooie webshop en mooie winkel in Urk
Ook leuk voor een dagje uit!

Extra toelichting
Ik koop al jaren bij cameraNu gewoon goed en ruilen nooit een probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Ripke 11-04-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prima, professioneel, goede uitleg en lekkere koffie. Telegebied rondom de winkel is mooi en er zitten putters en buizerds dus je kunt je aankoop meteen uittesten...helaas moet je wel eerst afrekenen.

Aanbeveling
Hier is alles wat je hartje begeert en dat ook nog voor de aankoop kan worden uitgetest
op foto en glasobjectief gebied.

Extra toelichting
Assortiment, uitleg en klantvriendelijk met een prijsnivo dat concurerend genoemd kan worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mario-gekeurd 11-04-2014

Algemene score

9,7

Gemak
Makkelijk zat!

Service
De mogelijkheid om jullie helpdesk te bellen als er vragen zijn is erg persoonlijk.

Assortiment
Keuze is onvoorstelbaar groot!

Extra toelichting
De aanbiedingsactie (extra accu) bij de aankoop van dit product heeft mij doen besluiten te kopen. Wij hopen dat jullie het assortiment in deze richting zo mogelijk nog verder uitbreiden. Dat vereenvoudigd de aankoop van extra accessoires van dit product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emre S. 10-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews