cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25167 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2594 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mr GV 31-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voldoende zoekmogelijkheden op site. Duidelijke info, goed ingericht.

Service
Snelle levering zoals beloofd!

Assortiment
Voor de foto-enthousiasteling heeft deze winkel werkelijk alles in huis.

Extra toelichting
Ik had het product binnen no-time in huis. Omdat het klein en niet zo duur was, kon het met de gewone post (geen pakket), zodat je niet thuis hoeft te blijven voor de bezorger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad P. 31-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site. Goede winkel.

Service
In een ver verleden eens een artikel gekocht, dus was al ooit klant. Via service afdeling (niet bij hun gekochte) camera laten repareren. Daarbij is mijn belang perfect door hun vertegenwoordigd.

Assortiment
Zeer groot assortiment.

Aanbeveling
Gezien mijn beeld, opgedaan in de winkel, versterkt door mijn ervaring met de klantenservice, heeft ervoor gezorgd dat ik weer een artikel heb besteld (en perfect geleverd kreeg).

Extra toelichting
Tom tom in een ver verleden. Reparatie van Canon camera door Camera nu begeleid. Via site onderwater behuizing voor gerepareerde camera besteld en perfect geleverd gekregen. Prima zaak, de mensen doen wat ze zeggen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Albertine82 31-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Supersnelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Zuiderwijk 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke intuïtieve website met uitgebreide, duidelijke en juiste informatie en op voorraad is ook daadwerkelijk op voorraad! Bestellen en betalen gaat met het grootste gemak en de levering is razendsnel (indien op voorraad) en als je twijfels hebt dan krijg je in de winkel of telefonisch een gedegen en uitgebreid advies. Men neemt alle tijd voor je.
Ook de berichtgeving van het bestel- en leveringsproces zijn top. Nu zelfs met keuze-optie afhalen postkantoor of aan huis bezorgen inclusief het te verwachten tijdstip dat de postbode voor de deur staat en dat klopt nog ook!

Service
Laat een mailtje achter en je wordt netjes teruggebeld met een professioneel antwoord. Maar waar gehakt wordt vallen ook spaanders en als er dan tóch een keer iets misgaat dan wordt dat keurig opgelost.
Ik heb zelfs een keer een lens (€800,-) mogen meenemen naar huis om te testen en later probleemloos mogen omruilen voor een andere.
Bedenk wel dat CameraNu voor wat betreft de levertijden geheel afhankelijk is van de leveranciers, dus als een artikel een keer écht 'out of stock' is dan ligt de langere levertijd niet aan CameraNu maar aan de leverancier!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment tegen zeer concurrerende en scherpe prijzen. Ik vergelijk altijd de prijzen met de andere (grotere) aanbieders, maar CameraNu springt hier toch echt bovenuit.
Kan nauwelijks iets bedenken dat niet verkrijgbaar is of desnoods op aanvraag zou kunnen worden besteld.

Aanbeveling
Welke winkel is nu beter, completer en voordeliger?
Ik heb 'm nog niet kunnen vinden!

Extra toelichting
Ik kom al bij CameraNu sinds ze met dat hele kleine 'winkeltje' op het zoldertje boven die oude werkplaats zaten en ik kom er (Camera)Nu nog steeds met plezier en volle tevredenheid. Het zegt wel genoeg dat ik sindsdien al zoveel materiaal bij CameraNu heb aangeschaft dat je daar een mooie spiksplinternieuwe middenklasse auto voor zou kunnen aanschaffen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ger doornbos 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is op de website makkelijk te vinden

Service
Altijd supersnelle levering,telefonisch contact is ook altijd snel en je wordt goed geholpen

Assortiment
Bijna alles is te koop en anders worden er voldoende alternatieven geboden

Aanbeveling
Bovenstaande spreekt voor zich

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. van Alphen 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb eerst advies gevraagd i.v.m. met mogelijk twee voorkeur keuzes. Na ontvangst een overweging gemaakt en de knoop doorgehakt en via mijn account de bestelling geplaatst.

Service
Prima service en volgens opgave het product op de juiste dag en tijdstip zoals aangegeven ontvangen.

Assortiment
V.w.b. het aantal dan wel verschillende merken is de keuze van statieven meer dan voldoende.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel van harte aan v.w.b. de service en levertijd. De keuze is en blijft een verhouding tussen kwaliteit en prijs.

Extra toelichting
Dat ik, buiten het onlangs aankopen van een Pentax K3 Prestige, toch weer voor Cameranu.nl heb gekozen is vanwege het opgebouwde vertrouwen van snelle levering en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baerke 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Snelle afhandeling van bestelling en chat ook goed bereikbaar en snel antwoord op mijn vraag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

j.jansen507 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreide collectie. Meeste uit voorraad leverbaar. Overzichtelijke website.

Service
Levering meestal binnen 24 uur.Mogelijkheid van inruil.

Assortiment
Groot assortiment meestal uit voorraad leverbaar

Aanbeveling
Waarom elders gaan shoppen als je goed tevreden bent. Voor de prijs hoef je ook niet naar een ander te gaan.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Schopmann 30-12-2014 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik voel me bij Cameranu als *ouder* iemand volledig, volwaardig thuis. Jullie service is super. Vandaar dat ik steeds weer terug kom. Simpel online bestellen en de andere dag even in Urk ophalen. Het zelfde geldt voor reparaties...brengen, overleg, klaar en ophalen ... Ik kies voor ophalen en niet voor verzenden omdat ik mijn kostbare aparatuur niet graag bij onguren buren afgeleverd weet....sorry, maar het is de realiteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edtwiggel 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hidde S. 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Ik heb het product op 23 december 's avonds besteld en had het de 24e 's middags al binnen. Wat een topservice! Ondanks de kerstdagen zo snel bezorgd. Verder was er ook niets mis met het product, dus ik ben helemaal tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor van Wijngaarden 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles duidelijk overzienbaar en makkelijk te bestellen. Onder meer het verlanglijstje of een mail vragen wanneer artikel weer beschikbaar is vindt ik perfect

Service
Snelle levering, klantenservice weet waarover ze praten..Goede procuktkennis

Assortiment
Mooie ruime sortering. Voor iedereen prima toegangkelijk met duidelijke informatie.

Aanbeveling
Zeer grote mate..heb inmiddels al diverse mede amateurfotografen over CamerNu verteld

Extra toelichting
Prettige, overzichtelijke website met ruime sortering en mensen die weten waar ze het over hebben. Kortom voor mij een zeer welkome aanvulling op mijn amateurfotografie,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn B. 30-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Een goed te navigeren website.

Service
Zij hadden een fout gemaakt in de bestelling, maar door het snelle reageren op de e-mails en het niet moeilijk doen over het retour, ben ik hartstikke tevreden over hun service!

Assortiment
Ze hebben veel onderdelen, maar niet het gene wat ik zocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk van Zwam 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De zoek functie op de site werkt snel en goed, je vindt snel de spullen die je nodig hebt.

Service
Telefonisch contact over de bestelling n.a.v. een foutieve vermelding op de pakbon verliep snel en efficiënt en was direct verholpen.

Assortiment
Alles wat je nodig zou kunnen hebben kun je er vinden. Soms is snelheid en zekerheid van geleverd krijgen meer waard dan een wat lagere prijs.

Aanbeveling
Mijn eerste ervaring was uitstekend, dit in tegenstelling tot mijn ervaring met een andere kamerawebshop.

Extra toelichting
Wat zoek je als fotograaf, behalve mooie plaatjes? Goed materiaal, snelle en zekere levering en als het effe kan, een goede prijs. Dus moet je bij Cameranu zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul&anja 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Dichtbij, overzichtelijke display

Service
Uitstekende uitleg, voelde ons goed aan, geen opdringerige verkoop praatjes

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Alles op voorraad

Extra toelichting
Top zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wing54 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Van huis uit alles te koop

Service
Snel geleverd zonder incidenten

Assortiment
Alles op gebied van video foto en kijk instrumenten

Aanbeveling
Groots duidelijk overzichteleijk

Extra toelichting
Je wordt vriendelijk en gemotiveerd behandeld met duidelijk tekst en uitleg.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

soester66 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijke website

Service
zondag besteld en dinsdag al in huis (super)

Assortiment
assortiment is goed en ook qua prijs

Aanbeveling
snelle levering

Extra toelichting
al diverse dingen hier besteld,super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evasoogappeltjes 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk, alles is gemakkelijk te vinden en in enkele stappen heb je je bestelling geplaatst.

Service
Er wordt netjes gebeld over de dag en tijd waarop geleverd kan worden.

Assortiment
Zeer compleet assortiment.

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker aanbevelen bij anderen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Hup 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een mooie stoere cameratas, met ideale opbergvakken. De tas is mooi afgewerkt en voorzien van een losse binnen tas waar je camera met lens in kan. De stof voelt stevig aan en geeft goede bescherming aan je camera en lenzen. Ik heb nu al mijn toebehoren bij de hand in tas. Nooit meer wat vergeten? Dan is deze stoere cameratas een echte aanwinst.

Service
De cameratas werd snel geleverd. Voor een bepaalde tijd besteld is ook echt de volgende dag in huis!

Assortiment
Er is veel keuze uit mooie en degelijke producten.

Aanbeveling
Goede service en altijd advies op maat en budget.

Extra toelichting
Al met al heel erg tevreden over de levering, service en product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.musscher 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Een paar maanden geleden was ik in de winkel bij CameraNu in de veronderstelling dat ik mijn Sony Alpha body plus accessoires zou gaan verkopen. Ik wou namelijk overstappen op een ander merk en dit heb ik ook verteld aan degene die mij hielp. Hij zei dat moet je niet doen je moet niet overstappen naar een ander merk dat maakt niet zoveel uit. Wat je beter kunt doen is investeren in een goeie lens. Dit was voor mij tevens ook goedkoper en hij had daar toch wel een goed punt. Dit vertelde hij wat beter dan wat ik nu doe, maar hij nam de tijd voor mij en gaf goede uitleg. Na een paar maanden toch maar is de investering gedaan in een nieuwe groothoeklens de Samyang 10mm f2.8. Deze had ik rond 11 uur 's avonds besteld en ik had hem de volgende dag in huis. De doos waar de lens in zat hadden ze netjes verpakt in een grotere doos met van die grootte zakjes met lucht. Al met al prima service en prima levering! Wat ik tegenwoordig wel wat minder vind is dat ze een soort van lootjes systeem hebben nu is dat op zich wel eerlijk voor de mensen die uitleg willen en dan misschien iets willen kopen. Alleen voor de mensen die gewoon even snel iets willen kopen is dit iets minder. Het zou beter zijn als ze een snelkassa hebben. Hierdoor kan het wel even duren voordat je aan de beurt bent, maar ze hebben wel weer koffie en thee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joost ten Dam 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelling is in een paar stappen gezet en er zijn meerdere mogelijkheden voor het laten bezorgen van de bestelling

Aanbeveling
Snelle levering bij relatief late bestelling

Extra toelichting
Ik had het gekochte product nodig voor een citytrip naar Parijs. Ik was vrij laat met mijn bestelling. Toch heeft CameraNU zich (ondanks de feestdagen) netjes aan de vermelde levertijd gehouden.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Wilbert v. Deursen 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoeken en bestellen via de website is erg gemakkelijk. Verpakking en verzending verlopen vlekkeloos en snel. Ik heb nog nooit een service call nodig gehad.

Assortiment
Ik kan bij Camera.nu vrijwel altijd vinden wat ik nodig heb. En tegen een prijs die ook altijd een van de laagste is

Aanbeveling
Van harte aanbevolen. Nog nooit een negatieve ervaring gehad.

Extra toelichting
Prima site, keurig verzorgde levering, goed spul. Ik heb niets te klagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marloes1745 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik denk dat Ze een goed systeem hebben om je zo snel mogelijk te helpen.ze zijn eerlijk en geven goede adviezen

Aanbeveling
Fijne winkel, vriendelijk en eerlijk personeel en zeer behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bri-Jarno 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kan alles snel vinden, makkelijk interface

Service
Snelle levering, 3x besteld steeds volgende dag in huis

Assortiment
Alles wat ik op camera gebied zocht heb ik gevonden

Extra toelichting
Heb alleen goede ervaring, ook qua prijzen! Dus ik zoek niet verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aaa23 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer toegankelijke site

Service
zeer overzichtelijk aankoopproces; goede handleiding

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
al twee keer eerder via Camera Nu gekocht en beide keren tot volle tevredenheid; duidelijke factuur; tijdige en goed verzorgde verzending; zeer concurrerende prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bri-Jarno 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is duidelijk snel en makkelijk en betrouwbaar

Service
Ik heb zelf niet gwbruik gemaakt van help etc maar im vindt wel fijn dat het super snel bezorgd kan worden

Assortiment
Super assortiment alleen soms mis ik wel dingentjes maar daar kom ik wel aan

Aanbeveling
Ik raad het echt heel erg aan want ik vindt het fijner dan bol.com

Extra toelichting
Ik zou deze winkel aan iedereen aanraden want het heeft een groot assortiment aan producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G. Rutgers 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
artikelen snel te vinden en te selecteren.
Alles wijst zich vanzelf.

Assortiment
Ontzettend uitgebreid assortiment , ik ben nog in geen enkele fotozaak geweest waar zoveel artikelen gewoon voorradig zijn.

Extra toelichting
Prima winkel , gemakkelijk , snel en binnen de kortste tijd heb je de spullen al thuis bezorgd gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma Bosch 29-12-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
in de winkel uitgebreid voorgelicht, er werd alle tijd voor genomen, ondanks de drukte in de winkel

Assortiment
voldoende lenzen aanwezig die mijn interesse hadden

Aanbeveling
erg klantvriendelijk en verstand van zaken

Extra toelichting
het was voor mij de eerste keer dat ik in Urk bij CameraNu ben geweest. reuze vriendelijke mensen, die alle tijd voor je nemen en duidelijk de voor's en tegens voor je op een rij zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Twelelens 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website met goede zoekfunctie, duidelijke bestelprocedure met heldere communicatie over het bestelproces met mogelijkheid tot retourneren en track&trace link.

Service
Tweemaal een artikel 's avonds laat via de webshop besteld, tweemaal een dag later keurig verpakt in huis. Top!

Assortiment
Ruime keuze in fotografie uitrusting.
Nu ook een tweede hands artikel besteld, is cfm. de beschrijving als nieuw en wordt met garantie in originele verpakking geleverd.

Extra toelichting
Vanwege snelle service, duidelijk procesoverzicht van je bestelling en groot assortiment zou ik iedereen aan kunnen raden om bij CameraNu.nl te gaan kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.van.Es 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website met goede zoekfunctionaliteit

Service
Ondanks wat verzend issues werden deze na telefoontjes snel en correct opgelost.

Assortiment
Genoeg alternatieven voor de merkproducten (batterijen van camera's bijvoorbeeld) en goede accessoire keuzes

Aanbeveling
Goeie prijzen, duidelijk informatie en snelle service indien noodzakelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

nola02 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
zelfs vlak voor de feestdagen een supersnelle levering van mijn bestelling!

Assortiment
Groot assortiment, om van te watertanden....

Aanbeveling
snelle bezorgservice, in de winkel ook uitstkekend advies

Extra toelichting
top zaak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJMAN 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de website van Cameranu.nl kun je makkelijk zoeken naar producten op het gebied van fotografie.

Service
Bij het bestellen van artikelen bij Cameranu.nl krijg je snel en duidelijk via de e-mail de bevestiging binnen en ook bijvoorbeeld de trackandtrace informatie. Snel netjes en heel duidelijk.

Assortiment
Cameranu.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment aan merken (rand)apparatuur voor fotografie. Ook op het gebied van de prijs klopt het allemaal bij Cameranu.nl, je betaald nooit teveel.

Aanbeveling
Een prima (web)winkel, de levering is supersnel (tot 23.59 uur kun je bestellen) en duidelijke communicatie.

Extra toelichting
Mocht je er om welke reden dan ook niet uitkomen dan kun je altijd telefonisch contact opnemen met de winkel, wel zo prettig. Wil je eerst een uitgebreider advies, ga dan langs in de winkel van Cameranu.nl in Urk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deBest 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BertWeijs 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker simpel. Kies je prduckt, staat het niet in de winkel, dan kun je het vragen bij de balie.

Service
Personeel is deskundig en help je goed. Niet opdringerig.

Assortiment
Bijna alles op voorraad

Aanbeveling
Echt de moeite waard om naar Urk te gaan....

Extra toelichting
Ik ben een tevreden klant!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emma96 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn opzich goed te vinden en staan geordend op de website. Bestellen is makkelijk en duidelijk.

Service
Zeer snel besteld en snel in huis.

Assortiment
Heel ruim.

Aanbeveling
Goede service en ruim assortiment voor professionele fotografen en hobby fotografen.

Extra toelichting
Ik heb al 6 keer eerder bij cameranu.nl dingen gekocht en ben altijd tevreden over de service en de producten. Alles veilig en goed verpakt en snel in huis. Ook de prijzen zijn in vergelijking met andere fotografiewinkels laag.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

RichardB1970 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Super winkel. Prijzen zijn heel scherp, groot assortiment Ik heb een body canon eos 7d en een occasions objectief 100-400 besteld. Bij de betaling ging er iets mis. Maar ik kreeg netjes een mailtje met een link. Betaald en het pakket is de volgende dag afgeleverd. De faktuur digitaal ontvangen. De occasions lens ook scherp geprijsd en een jaar garantie. Ik ben zeer tevreden over CamaraNU. Zeker in vergelijking met concurrenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zilvergrijs 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoeken op de website is relax en gemakkelijk te vinden.

Service
Men geeft altijd goed advies!

Assortiment
Alles hebben ze in voorraad.

Aanbeveling
Zo is dat!!

Extra toelichting
Prettig kopen bij Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CAJ 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
De bestelling verliep vlekkenloos. Ondanks de drukke periode vlak voor kerst had ik het artikel binnen 1 dag thuis,

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ferverweg67 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online snel besteld

Service
Meteen status van je bestelling

Assortiment
Veel te krijgen

Aanbeveling
Absoluut

Extra toelichting
Snelle service, status wordt steeds gemaild en nette prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maura1601 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle bezorging, groot assortiment en prima service. Kortom, hardstikke tevreden over cameranu.nl! Ik zal zeker opnieuw een bestelling plaatsen bij cameranu. Top'

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse mertens 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, goede informatie, met duidelijke foto's die de mogelijkheden van het product goed weergeven

Service
Zeer snelle en kwalitatief goede service. De afspraken worden perfect nagekomen.

Assortiment
Er is op de site voldoende keuze per categorie

Aanbeveling
Zeer goede service, kwalitatief goede producten en een uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wieteke214 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Altijd snel antwoord op vragen per mail

Assortiment
Cameranu.nl heeft zoveel in haar assortiment, dat ik bijna nooit hoef uit te wijken naar een andere winkel

Aanbeveling
Groot assortiment, goed advies, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Ghazal 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
vandaag besteld morgen in huis

Service
bestelling ging heel vlot

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
Op het camera benodigdheden, hoge slagingskans.

Extra toelichting
Besteld product voldoet aan verwachtingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Koos Dam 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is uitstekend uitgestald. Nummer trekken geeft rust zonder wachtgevoel

Service
Goede deskunidigheid verkoper

Assortiment
Alle interssante merken zijn op voorraad

Aanbeveling
Snel en goed

Extra toelichting
Op een uitstekende wijze zaken gedaan, vlot en krrekt. Betrouwbaar en deskundig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark0527 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker op de bank winkelen, wat wil je nog meer.

Assortiment
Volgens mij hebben ze alles, in elk geval meer dan ik kan bedenken

Extra toelichting
Prima club, communiceren helder en komen na wat ze beloven......eigenlijk heel "gewoon" maar wel prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinder1948 29-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk online bestellen en onmiddellijk bevestigingsmail terug.Dus geen onzekerheid over de bestelling.

Service
Uitstekende en vriendelijke klantenservice die je bijvoorbeeld wekelijks op de hoogte houd van de status van je reparatie.

Assortiment
Ze verkopen echt alle merken en heel bijzonder ook alle accessoires daarvan en hebben het meestal ook nog in voorraad.

Extra toelichting
Ik zou zonder enige aarzeling cameraNu aanbevelen bij mijn vrienden en relaties, dit na zeer goede ervaring bij meerdere aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Bakker 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website, groot assortiment. Uitgebreide omschrijving van producten en accessoires.

Service
Info per mail prima. Afhandeling bestelling vlot en goed. Camera goed verpakt ontvangen.

Assortiment
Allerlei foto- en videocamera's gewoon op voorraad. Verkopen ook verrekijkers e.d.

Aanbeveling
Goede website, groot assortiment, bovendien mogelijkheid tot bezoek fysieke winkel. Bij optiek belangrijk natuurlijk.

Extra toelichting
Ik ken de winkel op Urk van CameraNu en heb daar goede ervaringen mee: deskundig personeel, snelle service, groot assortiment tegen scherpe prijzen. Mijn keuze viel dit keer daarom ook op de webwinkel van CN. Deze blijkt de digitale equivalent van de fysieke winkel: betrouwbaar, snel en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.R.Velthuis 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede duidelijke website

Service
Snelle levering en je kan de bestelling volgen

Assortiment
Veel te kiezen

Aanbeveling
Zeker een aanrader. Goede prijzen.

Extra toelichting
Kwam al vrij snel op deze website mede ook vanwege de prijs van de camera. Mooie duidelijke site en de levering was snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Riem 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Direct gevonden wat ik zocht

Service
Binnen de kortste keren een bevestiging van mijn bestelling. Ook fijn dat ik het pakket kom volgen vis het track and trace systeem.

Assortiment
Wat ik elders niet kon krijgen hadden ze bij Cameranu.nl gewoon op voorraad.

Aanbeveling
Vanwege aanbod, de goede prijs en de snelle communicatie.

Extra toelichting
Al met al een vertrouwen wekkend bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela Talboom-Schilstra 28-12-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Goed advies en vriendelijk personeel.

Assortiment
Wel goed, maar helaas was niet alles wat ik zocht op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews