cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Thomas Fasting 21-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt tot 12:00 bestellen en het wordt de volgende dag bezorgd

Extra toelichting
Bij mijn nikon D4s kreeg ik gratis een nikon 910 flitser. Stond subtiel onder de prijs van de camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos Sony 21-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en eenvoudig te bestellen

Service
Levering over het weekend maar toch lekker snel

Assortiment
Ga wel nog wat meer bekijken

Aanbeveling
Ik ben prima tevreden en zal deze winkel zeker aanbevelen aan anderen

Extra toelichting
Allemaal tienen van een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eelco Rietsema 21-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
kon vrij eenvoudig bestelling plaatsen.

Service
levering is vlot

Aanbeveling
prima webshop

Extra toelichting
snel besteld, heldere website, snel bestelling geleverd. alles was prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Volgersgerard 21-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Ik denk dat het asortiment heel uitgebreid is maar ik kan niet beoordelen of alles verkrijgbaar is.

Aanbeveling
gewoon een betrouwbare prima webwinkel

Extra toelichting
Ik vind camera nu gunstig w.b.t. de prijzen. wel jammer dat vevoerskosten niet gratis zijn vanaf b.v. 50euro Mocht ik voor mijn camera nog iets nodig hebben dan weet ik julllie te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank de Graaf 20-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website - je vindt wat je zoekt.

Service
Per ongeluk een verkeerd product gekocht - CameraNu begreep de verwarring. Volgende dag gecorrigeerd met het juiste product. Korting vanwege het ongemak, nog een dag later geld terug.

Assortiment
Het assortiment is wat diffuus, maar blij mee - als enige nog een Mac Pro op voorraad. Daarnaast is het gewoon one-stop-shop.

Extra toelichting
De mannen van CameraNu hebben het gewoon goed voor elkaar. Opvallend zijn de goede service voor mij en het feit dat ze in Urk doorhebben dat de klant makes payday possible. Heel goede service. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans1301 20-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewoon goed.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Cameranu.nl had het product dat ik zocht.
Over de rest van assortiment kan ik dus niets zeggen.

Aanbeveling
Goede prijs.
Snelle levering.

Extra toelichting
Goede prijs. Snelle levering. Helaas was de compactcamera een regelrechte miskoop,maar ik kon de camera direct terug sturen,en binnen een paar dagen kreeg ik bericht dat het aankoop bedrag teruggestort zou worden. Dus ik ben tevreden met de snelle service,en ik ga mijn volgende camera hier ook bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j-buze 20-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Erg duidelijke en overzichtelijke site met duidelijke omschrijving van het aangebodende.

Service
Erg nette afhandeling van de bestelling en conform de opgave uiteindelijk geleverd.

Assortiment
Een erg mooie en uitgebreide assortiment producten voor zowel de beginnende als de semi professionele als de professionele klanten keus biedt tegen zeer concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Ik zou geen minpunten kunnen bedenken die een negatieve beoordeling zouden rechtvaardigen

Extra toelichting
Een informatieve en overzichtelijke website welke voornamelijke foto gerelateerde producten aanbied tegen concurrerende prijzen. Bovendien kun je producten aanschouwen en de fysieke winkel waarbij je geholpen wordt door deskundige personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. Magerkohl 20-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Simpelweg gegevens invullen.

Service
Goede terugkoppeling over status van je bestelling.

Assortiment
Goed assortiment en vrijwel alles zeer snel leverbaar.

Aanbeveling
Duidelijkheid over je bestelling, goede prijzen en betrouwbaar.

Extra toelichting
Shop doet wat het belooft.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Andre Ksb 20-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Bijzonder snelle levering van prima producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EVt 20-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Goede prijs, heel snel geleverd; inderdaad de volgende dag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Telheiro 20-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wel even onderzoek gedaan, maar dat ligt aan mezelf ;) verder op de site binnen een aantal minuutjes alles besteld.

Service
Snel bezorgd! Ideaal, want de dag erna had ik een draaidag en had ik het onderdeel al nodig!

Assortiment
Groot! En hetgeen wat je zoekt hebben ze ook nog meerdere verschillende soorten versies.

Extra toelichting
Goed product. Zit stevig om mijn shoulderrig. Ben er gewoon blijf mee. Mijn cameralamp paste niet meer om mijn hotshoe van de camera door uitbreiding van mijn rig. Door dit onderdeel dus wel ;) Thanks!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick260473 20-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website en gemakkelijk en snel te bestellen volgende dag geleverd precies volgens voorraadstatus

Service
goede bereikbaarheid

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
goede service en snelle levering

Extra toelichting
goede service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

www canon pictures com 20-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Kortingscode werkte niet. Prijs werd handmatig hiervoor aangepast na bestelling, maar klopte niet, dus moest ook gecorrigeerd worden. Heel veel emailverkeer om uiteindelijk te krijgen voor de beloofde prijs.

Service
bestel issue werd uiteindelijk goed opgelost

Assortiment
veel op voorraad

Aanbeveling
nooit problemen ondervonden, soms kost het echter wel wat moeite

Extra toelichting
Ben terugkerende klant. Prijs / prestatie verhouding is prima.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

bartnelleke 20-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede product omschrijving op de site!
Gewoon goed en overzichtelijk.

Service
Goede en zeer snelle levering.
Ook de mogelijkheid het te retourneren is goed.

Assortiment
Dit is mijn eerste bestelling maar ben uitermate tevreden.
Ze waren de enige die mijn onderdeel binnen deze korte tijd konden leveren

Aanbeveling
Gewoon een goede site en snelle service.

Extra toelichting
Zeer tevreden over camera.nu. Duidelijk en snelle levering. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HCE 20-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle reactie op vragen, super snelle levering

Aanbeveling
Goed en snel contact. Komen na wat er toegezegd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BB78 20-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kort proces, alles ook duidelijk en overzichtelijk

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden via mail.

Assortiment
Dat wat ik nodig had, hebben jullie.

Aanbeveling
Alles is goed en voorspoedig verlopen en gaf een vertrouwd gevoel.

Extra toelichting
Heel tevreden, alles verloopt duidelijk en je krijgt goede informatie, ook over de status. Gaf vertrouwd gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

janneman15 19-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
prima ook bij retour of defecten

Assortiment
ruime sortering

Aanbeveling
al vaak gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon Dorsey 19-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
tot laat een bestelling plaatsen.Super

Service
Perfecte afhandeling, zelfs ook als ik iets retourneer, binnen een week je geld weer terug.

Assortiment
Best wel grootst, voor alles is er wel een item beschikbaar,
Ik zocht een EVF voor de Sony HSX50, in voorraad!!!!

Aanbeveling
Goede prijs stelling.
Assotiment is updated.
Goede klanten service.
Snelle levering
Goede levering/order informatie.

Extra toelichting
Na div. bestellingen te hebben geplaatst, en ook sommige retour gezonden te hebben, is CameraNu een oase in de internet winkels. Snelle levering! Goede klanten service! Update assotiment! Goede prijsstelling.!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

panasonicfan25 19-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Omdat ik mijn camcorder niet wilde laten versturen moest ik naar de winkel in Urk. Dat was nog wel een stukje rijden, maar verder wordt het je daar echt gemakkelijk gemaakt. Veel keuze en ook koffie om zo te pakken.

Service
Je trekt een bonnetje en na kort wachten ( is helemaal niet erg want je kijkt je ogen uit in deze prachtige zaak met uitgebreid assortiment ) en vervolgens heeft de verkoper aan de balie alle tijd voor je en legt alles goed uit. Op de zaterdag is er zeker 15 man personeel. Prima geregeld!

Assortiment
Er hangt/staat veel in de winkel, maar ze hebben niet alles. Vond ik niet erg want ik was ook blij met mijn aankoop.

Aanbeveling
Ik ben ook dit keer weer prima tevreden!

Extra toelichting
Prettige zaak, deskundig en vriendelijk personeel. Uitgebreid assortiment en tja, als ze het niet hebben, dan moet je verder zoeken of vragen of zij het in het assortiment kunnen opnemen. Parkeerplaats is voor een zaterdag aan de krappe kant, maar anders kun je ergens anders op het industrieterrein parkeren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mrufip2 19-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede overzichtelijke website

Service
kundig en snelle beantwoording via de email

Assortiment
alles is er van a tot z

Aanbeveling
goed assortiment, goed prijs en goede serivice

Extra toelichting
Al tijden mijn favoriet, goed assortiment, scherpe prijs, aardig verkopers in de winkel, kortom een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hopa 19-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Service
buiten gewoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kajjj 19-05-2014

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Eerste bestelling, maar alles werkte soepel. Na bestelling via e-mail op de hoogte gebracht wanneer de bestelling wordt geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

LooksGood 19-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk online, maar ook in de winkel.

Service
Goeie service in de winkel met afhalen!

Assortiment
Online erg groot, en in de winkel viel mijn mond open van de grootte van de winkel en het assortiment.

Extra toelichting
Mooie winkel, goeie service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elza56 19-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Stap voor stap vrij snel door de bestellingsprocedure gegaan.

Service
Winkel bleef bereikbaar op de achtergrond.

Assortiment
Vrij groot aanbod van artikelen. Hetgeen wij bestelden was ook op voorraad.

Aanbeveling
Makkelijk te bestellen.
Snelle afhandeling.

Extra toelichting
Vrijdagavond besteld en zaterdagochtend voor 10 uur reeds afgeleverd. Super snel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Ale 18-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geen enkel problem. rechtstreeks naar het dingwat ik wilde kopen

Service
In een keer bested, en in nul seconde geleverd

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rmeijdenberg 18-05-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kijkt op de site of een artikel op voorraad is en reserveert dit artikel om het later op te halen. Zo ga je nooit voor niets naar de winkel. Perfect. Alleen jammer dat de zaak alleen op Urk zit.

Service
Perfecte service. Je wordt snel en vriendelijk geholpen wanneer je een beroep moet doen op de garantie.

Assortiment
Je kunt er gewoon voor alles terecht op fotogebied.

Aanbeveling
Perfecte winkel, dus alle reden voor een aanbeveling.

Extra toelichting
Gewoon een prima zaak met een perfecte service en een enorm assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JannyGBH 18-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
keurig op de hoogte gehouden van alle fases van bestellen tot bezorgen. Supersnel afgeleverd! top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lievelot 18-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site.

Service
Goede service.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Scherpe prijzen.

Extra toelichting
CameraNU heeft een duidelijke site met een ruim assortiment aan scherp geprijsde producten die vervolgens snel geleverd worden in een degelijke verpakking. Aanbevelenswaardig dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klumper 18-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Auke jan Pruis 18-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
zaterdag bestelt maandag in huis

Assortiment
je kan goed alles vinden

Aanbeveling
ze hebben alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soraya1982 17-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer snel gevonden

Service
Goede service en snel

Assortiment
te veel om op te noemen , zo ruim in het assortiment

Aanbeveling
Ik kon voor mijn budget een mooi artikel vinden, wat i, graag wilde hebben voor mijn Camera

Extra toelichting
Mijn beoordeling is kort en krachtig. Fantastisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BertvdL 17-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk op de website te vinden en te bestellen

Service
Op donderdag besteld en op zaterdagmorgen in huis

Assortiment
Veel artikelen om uitvreter kunnen kiezen

Aanbeveling
Zeker. Heel professioneel bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor2014 17-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijke site met eerlijke prijzen

Service
Had een betalings probleempje met PayPal, alles snel en netjes afgehandeld.

Aanbeveling
Mooie assortiment, goede prijzen en snelle service

Extra toelichting
Er goed contact met de klanten service, mail meteen beanwoord. Waren alle webshops maar zo punctueel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Sieswerda 17-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima site, makkelijk zoeken en met een kopje koffie on line bestellen. Zonder stress

Service
Leveringen zijn altijd prima in orde. Bij eventuele nalevering wordt dat zo snel mogelijk verzorgd.

Assortiment
Het assortiment is top. Ook de toebehoren zijn voor over grote deel wel op voorraad.

Aanbeveling
Een uitstekende on line winkel. Ook een bezoek aan de winkel in Urk is een aanrader. Zeer vakkundig personeel.

Extra toelichting
Gewoon een uitstekende on line winkel. Niets meer of minder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oleg D 17-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boyscout 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is zeer overzichtelijk en ik kon direct vinden wat ik zocht door de goede menu-indeling.

Service
Het objectief dat ik zocht was in eerste instantie niet direct beschikbaar. Je kunt dan je emailadres achterlaten zodat je een berichtje krijgt als het objectief weer op voorraad is. Goede service. Verder krijg je enkele dagen nadat je de bestelling hebt afgerond een mailtje met aanvullende informatie, in mijn geval over een gratis uitbreiding van de garantieperiode door de leverancier.

Assortiment
Ik heb nog niet meegemaakt dat ik iets niet kan vinden op deze website.

Aanbeveling
Gezien mijn zeer positieve ervaringen zou ik iedereen deze winkel aanbevelen.

Extra toelichting
Ik heb een bestelling online geplaatst en aangegeven dat ik deze zelf kom afhalen in de winkel. Het produkt wordt dan 7 dagen voor je gereserveerd. Dat is klasse. Tijdens het ophalen van de lens wordt ook gelet op zaken waarop je moet letten. Ik ben zeer tevreden met deze aanschaf en alle voorgaande...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietpont 16-05-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uiterst deskundig personeel, zowel ter plaatse als telefonisch direct beschikbaar. Uitgebreid assortiment aan apparatuur direct in voorraad, kan lokaal direct bekeken worden. Cameranu combineert de voordelen van de ouderwetse 1ste klas fotowinkel met die van een modern internet bedrijf.

Service
In enkele gevallen van storing aan apparatuur eerste klas service en afhandeling van de klachten.

Assortiment
Vrijwel alle apparatuur in voorraad en snel te leveren.

Aanbeveling
Heb al vele vrienden en kennissen op het eerste klas aanbod van Cameranu gewezen en oom met diversen al de winkel in Urk bezocht. Vind dit een van de beste adressen op foto gebied in Nederland.

Extra toelichting
Uitstekende ervaringen, zowel in aankoop als in service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J o h n 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is overzichtelijk en bestelling doorloopt logische stappen.

Service
Op de technisch diepgaande vragen kreeg ik direct, van de persoon die ik aan de lijn kreeg, duidelijke en deskundige antwoorden.

Assortiment
Er was genoeg keuze en daarbij ook verwijzingen naar alternatieven en/of aanvullingen.

Aanbeveling
Vanwege de ontvangen service en de concurrerende prijzen, beveel ik deze winkel van harte aan bij anderen.

Extra toelichting
Gewoon keurig, snel en deskundig geholpen voor een prijs die ik nergens lager kon vinden (slechts 1 keer een gelijke prijs).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

walmart 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Grote keus, scherpe prijzen en bestellen voor 23.00 uur de volgende dag al bezorging!

Extra toelichting
Bestelgemak optimaal, grote keuze en de beste prijs bij vergelijking online

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een friezin 16-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
website geeft duidelijke informatie, zoekt makkelijk. Voor ontwikkeling vatbaar: korte en snellere informatie over retourzending.

Service
Snel, conform websiteinformatie. Ook de mails voor toelichting worden vrijwel "per kerende post" persoonlijk beantwoord.

Aanbeveling
Goede informatie, maakt waar wat ze schrijven, snel en adequaat. Service bij betaling van retourzending. Jammer dat retourporti voor eigen rekening is.

Extra toelichting
betrouwbaar en snel, met een zeer interessante prijs per product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

danielle912 16-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te vinden, goede prijzen. Bestellen ging goed en betalen ook makkelijk. Ben alleen maar positief over deze site.

Service
Nog niet een site meegemaakt die zo snel levert als deze. Vrijdag rond 22:00 besteld en de volgende dag was de lens al om 14:00 binnen. Ik was supertevreden!

Assortiment
Goed assortiment, vele keuzes qua lenzen en goede informatie. Nodigt echt uit tot het verder kijken op de site.

Aanbeveling
Makkelijk, duidelijk, snel geleverd en goede kwaliteit.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden. Ben iemand die graag alles wat ik bestel zo snel.mogelijk wil hebben, had ook echt niet gedacht dat het pakketje zelfs voor vieren geleverd zou worden. Mooie lens niks mis mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Thea966 16-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Japios 16-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestelling via de website. Betaling eenvoudig via ideal. 's avonds om 20:00 uur besteld. De volgende dag bezorgd. Geweldig.

Assortiment
Een grote keuze in artikelen. Prijzen zijn concurerend met andere webwinkels. Een voordeel is dat in Urk een echte winkel te bezoeken valt.

Aanbeveling
Omdat mijn bestelling soepeltje is verlopen, zal ik zowiezo CameraNu promoten.

Extra toelichting
Top webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert Duin 16-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een overzichtelijke website

Service
Daar heb ik alleen maar goede ervaringen mee.

Assortiment
Tot nu toe heb ik altijd bij CameraNU kunnen vinden, wat ik zoek.

Extra toelichting
Omdat ik zelf erg tevreden ben over CameraNU.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra Cremers 16-05-2014 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Ik ging met een collega-student van de fotografie-opleiding die wij volgen naar Urk gegaan met ons boodschappenlijstje. Wij zijn zeer goed geholpen op de eerste verdieping. De mensen daar hebben veel vakkennis, zijn vriendelijk, beantwoorden alle vragen, slaan je niet om de oren met onnodige vaktermen en zeggen het ook eerlijk als een aankoop niet nodig is. Al met al hebben we er enkele uren doorgebracht zonder dat we het idee hadden dat er tijdsdruk was. Parkeren is gratis, de winkel is goed bereikbaar. Het enige minpuntje is dat je een uurtje moet rijden voordat je er bent, maar dat heb ik er een volgende keer graag voor over. Inmiddels heb ik ook enkele malen online spullen gekocht. Die worden snel en goed verpakt thuisbezorgd. Indien nodig zou ik ook bellen als ik advies nodig heb. Maar een bezoekje aan de winkel verdient mijn voorkeur.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leny1947 15-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel bestellen vanuit je luie stoel. Hoe makkelijk kan het zijn.

Service
Bestellen en een uurtje later is het al verzonden. Klasse.

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Heel snel. Prima service. Volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etienne van Sloun 15-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede informatie op de website

Service
snelle reactie

Assortiment
hebben zij het niet dan heeft niemand het

Aanbeveling
prima de luxe

Extra toelichting
reeds jaren een trouwe klant, snelle en accurate levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Verhoeven 1960 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk om je product op te zoeken als je weet wat je wil aanschaffen, en op de website de reviews lezen van andere mensen

Service
je krijgt binnen minuten de bevestiging dat je product betaalden verzonden wordt

Assortiment
Werkelijk alles wat je maar kan zoeken op fotografie gebied is te vinden bij Cameranu.nl

Aanbeveling
Iedereen die wat zoekt op fotografie gebied zou ik cameranu.nl willen aanbevelen

Extra toelichting
zie boven, makkelijk snel en je hoeft het huis niet niet uit voor alle fotografie spullen als je online je spullen aankoopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 1968 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
's Avonds rond 21:45 uur besteld. Binnen 30 minuten een bevestiging van de bestelling en verzending ontvangen. De volgende morgen rond 09:00 uur afgeleverd!

Assortiment
Breed assortiment.

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker aanbevelen. Ruim assortiment. Snelle afwikkeling van je bestelling.

Extra toelichting
Het gemak van bestellen, de snelle levering en prima product maken dat ik een volgende keer zeker deze aanbieder zal bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DavidB69 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews