cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 24118 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2286 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

groen788 15-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk vavigeren op de website. Producten goed te vinden. Eenvoudig te bestellen en betalen.

Service
Snelle afhandeling. Goede status vermeldingen. Snelle reacties.

Assortiment
Goed assortiment. voldoet in ieder geval voor mij.

Aanbeveling
Een prettige, snelle verwerking van de bestellingen, waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden van de status van het bestel/verzendproces

Extra toelichting
Een samenvatting van het hierboven staande.Ik zal het volgende object, indien voorradig, zekere weer bij Cameranu.nl kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tigerov 15-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijke site. Enige bijzonderheid was dat eerst het filter 'aan' moest worden gezet. Gewoonlijk kun je direct zo'n filter gaan vullen (merk, prijs, kenmerken).

Service
De mailberichten van de opeenvolgende stappen (order ontvangen, verwerkt, ter verzending aangeboden) volgen elkaar in hoog tempo op. Soms zelfs dubbel of in drievoud...

Assortiment
Voor de categorie waarin ik iets zocht, was de keuzemogelijkheid ruim genoeg.

Aanbeveling
Alles is goed gegaan, direct volgende dag geleverd, dus geen enkele reden om iemand dit te ontraden.

Extra toelichting
Bestelling doen, orderverwerking, verzending volgen, alles even gemakkelijk en snel. Tevredenheid alom.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BasKolijn 15-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer snelle verzending, bovendien had ik bij een vraag over dezelfde bestelling waarvoor ik een gewijzigd verzendadres had heel snel een antwoord en bevestiging. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PvdS71 15-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk. Het wijst zich vanzelf hoe de bestelling geplaatst kan worden en hoe de betaling gedaan kan worden. Fijn dat er zoveel betalingsmogelijkheden zijn. Zoals Ideal, Creditcard enz.

Service
Ik had de volgende dag al mijn bestelde product in huis. Super dat het product gratis aangetekend opgestuurd kon worden.

Assortiment
Het assortiment is ruimschoots voldoende. Ook waren jullie de goedkoopste adres waar ik mijn product kon aanschaffen.

Aanbeveling
Mooie duidelijke website. Voldoende keus en een snelle en veilige levering van het product. Tevens een super prijs voor een goed product.

Extra toelichting
Ik heb een e-reader in de online winkel besteld. De prijs voor de E-reader stak met kop en schouders boven andere bedrijven uit. Dit heeft mij echt tientallen euro's bespaard. Je kunt kiezen uit diverse betalingsmogelijkhede en de service is top! De e-reader werd geheel kosteloos aangetekend verstuurd en de dag na de bestelling al geleverd. De beloftes op de website worden echt gerealiseerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emile5627 14-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Prima prijs en snelle levering Ook goed verpakt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A Denisse 14-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideaal via internet maar ook in de winkel

Service
wordt goed geluisterd en geadviseerd

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Kom al lang bij camera nu maar altijd bij iedereen aan te raden.

Extra toelichting
dit keer een adapter aangeschaft maar eerder een camera en toebehoren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W75 13-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Voor een opdracht had ik veel nieuwe spullen nodig, deels daarvan is pas net op de markt. CameraNu had alles gewoon op voorraad. Bestellen, volgende dag in huis, daarna shooten. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ssanstra 13-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Product goed te vinden

Service
Hele snelle levering

Assortiment
Voor wat ik zocht veel keus

Aanbeveling
Alles goed goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ron van m. 12-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit huis winkelen wanneer het mij uitkomt 7 dagen in de week 24 uur.

Service
snelle en correcte afhandeling can mail en orders.mtevens adequate klachtoplossing. kan geen andere winkel beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sneeuwwitje51 12-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb een kadobon besteld voor mij zwager en vond het erg makkelijk te bestellen en fijn dat ik het direct naar hem kon laten sturen

Service
Snelle service, en gratis aangetekend verstuurd, prima!

Aanbeveling
Ik kan alleen oordelen over de service en het gemak en die vind ik helemaal goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Georgy 11-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klassieke online winkel.
Geen enkel probleem

Aanbeveling
Simpel, korrekt en snel ! Als dat dan geen 10/10 zou verdienen

Extra toelichting
Simpel, korrekt en snel ! Als dat dan geen 10/10 zou verdienen

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Elly02 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Ik ben goed geholpen bij mijn vragen en de levering was snel. Er was een klein probleempje, en deze werd zeer goed opgelost! Kortom: zeer tevreden!

Assortiment
Ik ben erg tevreden met het assortiment.

Aanbeveling
Ik kan deze winkel aan iedereen aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willeke63 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heerlijk thuis op een zondagmiddag op de bank op je gemak een e-reader bestellen. De website is duidelijk, goede recensies en een bestelling plaatsen gaat makkelijk.

Service
Snelle levering en kiezen waar je je product afgeleverd wilt hebben. Je ontvangt een mail als het product verzonden is. Top!

Assortiment
groot assortiment en duidelijke productspecificaties

Extra toelichting
Ben supertevreden over CameraNu.nl en heb er diverse mensen al op gewezen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kaatjeW 11-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website. Makkelijk er op zoeken! Super

Service
Snel bezorgd, binnen twee dagen. Omdat ik aangaf dat de ereader een cadeau was en ik hem graag snel had, hadden ze hem als cadeau verpakt! Wat een service. Bedankt!

Assortiment
Ik kon alles vinden. Ook de juiste hoes (die niet elke webwinkel had) voldoende aanbod

Aanbeveling
Er stonden goede beoordelingen over deze winkel en dat klopte.

Extra toelichting
Elders was de ereader enkele euro's goedkoper. Maar deze winkel had alleen maar goede beoordelingen. Daarom heb ik voor deze gekozen en het blijkt een juiste keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam440719 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk

Service
prima

Assortiment
OK

Aanbeveling
laat niets te wensen over

Extra toelichting
alles tot in de puntjes verzorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nraab 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede website

Service
super snelle levering

Assortiment
Top

Extra toelichting
Overzichtelijke site en een super snelle levring!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Baghdadi 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website van CameraNu.nl is erg duidelijk met een handig keuze menu.
Tijdens het bestelproces, word je d.m.v. e-mails op de hoogte gehouden.

Service
Mijn bestelling had ik eind van de middag geplaatst en ontving ik de volgende dag. De rugtas was goed verpakt in een grote doos.

Assortiment
Ik had bij een andere webwinkel een bepaalde laptoprugtas gezien die mijn geschikt leek voor mijn zoon en bovendien goed betaalbaar was. Toch nog even gegoogled en dezelfde tas bij CameraNu.nl voor €10 goedkoper gevonden! Natuurlijk heb ik nog even verder gekeken in het uitgebreide assortiment, maar toch bij mijn eerste keus gebleven.

Aanbeveling
Het is zeker de moeite waard om deze site te bezoeken.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over CameraNu. Heb er gevonden wat ik zocht voor een goede prijs en met een prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martinoes 11-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Ondanks de lage bezorgkosten snel geleverd

Assortiment
Werkelijk alles wat je als amateur (en wellicht ook als professional) nodig hebt, kun je op deze site bestellen.

Aanbeveling
Groot assortiment en als je naar de winkel in Urk gaat, tref je daar zeer deskundige verkopers aan. Topwinkel

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbie Fotografie 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel besteld en snel geleverd

Service
ze komen na wat men beloofd

Assortiment
ruim in assortiment

Aanbeveling
makkelijk vanuit thuis te bestellen, en wordt snel geleverd.

Extra toelichting
Ik was voor de lens naar de Media markt geweest, daar was deze niet meer voorradig. aangezien ik pas laat thuis kwam kon ik deze niet meer online bestellen zodat deze de volgende geleverd kon worden. Toen ben ik naar Camera.nu gegaan en deze had dezelfde prijs en kon tot 23.59 uur besteld worden. Zo gezegd zo gedaan en de volgende dag zoals beloofd, kwam mijn objectief binnen. Helaas dat de Mediamarkt nu de lens met 100 euro heeft verlaagd. Nu sparen voor een ander objectief.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marja1926 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website met heldere informatie

Service
vlotte levering

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
doen wat ze afspreken

Extra toelichting
gewoon goed voor de beste prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerbensxm 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Macho24115 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen

Service
Snelle afhandeling en bevestigingsmail

Aanbeveling
Assortiment en prijzen

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HvM12345 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
23.00 uur bestelt, 9.00 uur in huis

Assortiment
Was op zoek naar specifiek model en die hadden ze. Prima dus.

Aanbeveling
Snelle service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

icjbes 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Nette duidelijke site met uitgebreid assortiment, Verzending ging heel snel en ook nog eens zonder extra kosten. Goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Brandsen 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk van huis bestellen en altijd op tijd geleverd!

Service
Vragen gesteld over producten werden per omgaande beantwoord!

Assortiment
Ben nog niet in de zaak geweest, maar gezien de site is alles aanwezig!

Aanbeveling
Deze zaak zal ik zeker aanbevelen!

Extra toelichting
Ruim assortiment, snelle levering en vragen gelijk duidelijk beantwoorden is voor mij zeer belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liza19 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk om te bestellen en erg overzichtelijk.

Service
Alle bestelde spullen werden de volgende netjes bezorgd door het bedrijf zelf.

Assortiment
Alle spullen die ik nodig had kon ik bestellen.

Aanbeveling
Super! snelle levering en vaak de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LSR 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima webwinkel,prima service,snelle bezorging!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RW1979 09-09-2014

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Gelijk geleverd en goed verpakt! Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo de Bot 09-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website. Groot assortiment. Het bestelde was snel en netjes in huis.

Service
Goede contacten. Telefonisch en via mail. De medewerkers helpen je graag verder als er iets niet helemaal goed gaat. Kortom,ik heb al meerdere spullen besteld bij CameraNu en ben elke keer tevreden geweest.

Assortiment
CameraNu is een zeer uitgebreide zaak waar je dus veel kan vinden. De prijzen zijn zeker concurrerend en niet de duurste.

Aanbeveling
Ik heb veel vertrouwen in CameraNu en raad deze zaak ook aan aan anderen.

Extra toelichting
Goede, uitgebreide zaak met (goed) gemotiveerd personeel. Tja, wat moet ik nog meer zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edward 007 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Service
's middags besteld, de volgende dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom J 46 09-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website overzichtelijk en goed te vinden.

Service
Er werd waargemaakt wat er op de site stond: Kort voor middernacht besteld en de volgende ochtend al in huis! Had niet eens de tijd om track en trace te bekijken.... :-)

Assortiment
Kon verschillende producten voor mijn systeemcamera gemakkelijk terug vinden en ook de alternatieven waren snel duidelijk.

Aanbeveling
Gezien de service en juiste afhandeling, in 1 keer alles goed, een prima keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L25 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Goede uitleg, duidelijke foto's en product omschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert-jan Vermeij 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is overzichtelijk en er is gemakkelijk te vinden wat je nodig heb.

Service
Het order verwerkings proces gaat super snel en je kan alles op tijd bijhouden hoe je order erbij staat. echt super!

Assortiment
Wat ik nodig had kon ik prima vinden. Gelukkig zijn er ook veel alternatieven in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Het is een hele prettige webshop er er is voor ieder wat wils.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ArnoB.57 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De bestelling is zo geplaatst en verwerkt. De goedkoopste aanbieder voor het artikel dat ik heb gekocht.

Service
Levering van het artikel vond inderdaad binnen een dag plaats.

Aanbeveling
Betrouwbare aanbieder met scherpe prijzen.

Extra toelichting
CameraNu.nl biedt het artikel scherp aan en levert inderdaad snel en keurig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karel willemse 08-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede duidelijke site met vervolgstappen om te bestellen

Service
vwb zorgvuldige verpakking en levering niets dan een pluim waard

Assortiment
geweldig dat camera.nu als zo wat enige LEE spullen in zijn assortiment heeft

Aanbeveling
betrouwbare shop,snelle en goede levering, prima verzending

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Yolanda Boer 08-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wat is er eenvoudiger dan via de website te bestellen?

Service
Zeker als je dan de volgende dag al in je bezit hebt!

Assortiment
Heel ruime assortiment

Aanbeveling
Doe ik al zeer regelmatig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koper kobo 08-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Lelystad, 9/9/2014, Vorige week 2 KOBO e-readers gekocht bij Cameranu. Mooie selectie in de webshop en uiteindelijk gekozen voor KOBO Aura. Na bestelling plaatsen werden de e-readers de volgende dag meteen netjes geleverd. Tot dusver is alles min of meer zoals bij elke andere webshop voor electronica, echter nadat bleek dat 1 e-reader niet naar behoren functioneerde, werd het probleem meteen opgepakt door Cameranu, zelfs was men bereid een nieuwe te sturen zonder dat de defekte e-reader was terug gestuurd en ontvangen in Urk. Ik vind dit bedrijf geweldig omdat men service nog hoog in het vaandel heeft staan en zal niet aarzelen cameranu aan te bevelen bij vrienden en kennisen. Beste klantendienst ; nogmaals bedankt !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cheetafriekje 08-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
snel gevonden wat ik wil. gebruikersvriendleijke site

Extra toelichting
's avonds rond 20.00 uur besteld en precies het tijdsvak geleverd de volgende dag. Supersnel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Firminy 07-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Snelle levering, maar er zat de gebruiksaanwijzing(verkort) van een andere camera bij.

Assortiment
Goede keuze

Extra toelichting
Zonder poespas, kan er verder weinig van zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tim90 07-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het gemak van de website is prima. Je kan gemakkelijk naar het product navigeren waar je naar zoekt. Ter verbetering adviseer ik uitgebreidere filters bij de verschillende productgroepen.

Service
Service is uitstekend! Bij ontvangst van pakketje was ik niet tevreden over één onderdeel van de bestelde kit. Middels de website de retourprocedure gestart. Ik kreeg netjes op tijd nog een herinneringsmail dat ze mijn product nog niet retour hadden ontvangen, waarbij ik werd geattendeerd op de duur van de afkoelingsperiode. Nadat het product bij hen was ontvangen nog een mail ontvangen ter bevestiging. Het aankoopbedrag was binnen enkele dagen op mijn rekening gestort.

Assortiment
Enorm uitgebreid assortiment en bijna alles is op voorraad! Helemaal top!

Aanbeveling
Prijzen zijn goed en de service is top!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henriëtte55 07-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik had de link van iemand gekregen heb erop geklikt en de printer besteld

Service
Ik had nog een vraagje waar ik dan ook snel weer antwoord op had

Assortiment
Je had voldoende om uit te kiezen

Aanbeveling
's Avonds besteld de volgende dag in huis dus super

Extra toelichting
Ik ben blij met mijn aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Davit 06-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
The website was very clear. It shows which products are in stock and which are not. Easy to pay and intuitive.

Service
There was no need in contacting you. Everything went smoothly. I got emails regarding the shipment status and estimated deliver dates. Quite positive.

Assortiment
I noticed you did not have much of variety in dslr cameras. Although you had what I was interested in.

Extra toelichting
I am very positive. Very fast delivery times, as mentioned on the website. I have one remark though. I bought a Canon DSLR camera for 2200 euros. I was expecting to get 2 years warranty, as most of the cameras come with. However, I got only a year. I am not sure why it's only a year. This could be mentioned on the website. I did not find this information on the website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Frits Vos 06-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het bestellen van een produkt is heel simpel.

Service
Ik was op zoek naar een bepaaldprodukt. Na telefonische info van een van de medewerkers heb ik de gegevens van mijn camera per email doorgestuurd. Al na enkele uren kreeg ik een advies met twee opties. Van een daarvan heb ik gebruik gemaakt.

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te krijgen!

Aanbeveling
Zie wat ik onder Service heb opgemerkt.

Extra toelichting
Ik heb niets toe tevoegen aan het bovenstaande.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verwijs 06-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goed werkende, overzichtelijke website, waarop product makkelijk te vinden is.

Assortiment
Ruim assortiment aan fotografie gerelateerde artikelen.

Extra toelichting
Meeste artikelen werden snel en keurig verpakt geleverd. Een artikel staat na een week nog in nalevering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Han Willems 05-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Geen gezoek, alles is snel duidelijk

Service
Een deskundig advies kreeg ik zeer snel per mail, zelden zo meegemaakt!

Assortiment
Ik vind meestal wat ik zoek

Aanbeveling
Zelden zo'n goede service meegemaakt

Extra toelichting
Dit is een van de weinige internetbedrijven waar de klant nog echt koning is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemieke London 05-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goeie site, makkelijk zoeken.

Service
emails ter bevestiging, goeie info, verzonden op afgesproken datum. Zeer goed verpakt.

Extra toelichting
Alles helemaal prima in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loete Landman 05-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke webshop, snel en overzichtelijk

Service
Prima service, iedere keer wordt er volledig aan de verwachtingen voldaan.

Assortiment
Prima assortiment, voor elk wat wils

Aanbeveling
Geen enkel risico!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan19 05-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede prijs, goede producten en een snelle service. 's avonds besteld, volgende dag al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alejandro Peralta 05-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Streamlined online process.

Service
Super fast shipping and prompt processing. A++

Didn't have to return anything yet, so I don't know how CS is.

Assortiment
I found what i was looking, there are a few items I didn't need right away but they did not have. Still, pretty complete.

Aanbeveling
Fast shipping, competitive pricing and good stock. What else do you need?

Extra toelichting
Quick shipping and painless process.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne Keijser 04-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik had dit objectief al geprobeerd tijdens de Dutch bird Fair in de OVP, maar het was daar niet op voorraad, vandaar dat ik het via de website heb besteld.

Service
Er ging in eerste instantie iets fout met het betalen via creditcard (door mijn eigen computer), kreeg meteen de dag erna een mail met een manier op de betaling alsnog goed af te ronden. De bestelling hoefde niet opnieuw, de aflevering was ook net zo snel.

Assortiment
zo'n groot assortiment...

Aanbeveling
handig en makkelijk, alles wat je kunt bedenken is er, en nog veel meer.

Extra toelichting
Goede website, met duidelijke en heldere uitleg per product. Ik vond het toch ook fijn om zelf met het objectief te oefenen (al was het maar om te voelen hoe zwaar het objectief is in combinatie met de body). Ook was het fijn om het objectief met twee andere te vergelijken. Wanneer je alleen via de webshop iets koopt, kan dat natuurlijk niet. Maar goed, daarom ben ik ook wel blij dat de Dutch Bird Fair er is. (naar Urk rijden is geen optie voor mij, ik heb geen auto)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews