cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maarten van Heek 01-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Deze shop had de dingen die ik graag wilde hebben samen, voor een goede prijs, direct leverbaar. Niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tweetweeties 01-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudige website maar veel info
gemakkelijk bestellen

Service
snelle levering

Assortiment
hebben bijna alles wat ik zocht

Aanbeveling
gewoon goed
geen andere winkel

Extra toelichting
een winkel zoals het moet. Goede prijzen, grote keus en snelle verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H A Salters 01-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Binnen een uur na het bestelmoment wat er al een track en trace code en daarmee een bezorgtijd voor de volgende dag.

Service
Zelden meegemaakt dat een probleem ( een defecte lader bij een camera in dit geval) zo snel was opgelost.

Assortiment
Gewoon goed

Aanbeveling
Goede prijs, zeer snelle service.
Geen enkel reden om Cameranu.nl niet aan anderen aan te raden.

Extra toelichting
Dat ik hier voor al gedaan, zou ik denken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ronny h 01-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Ben al 4 jaar klant bij Cameranu en ik zou dan iets moeten verzinnen om daar niet meer te kopen.Niet alle prijzen zijn concurreren maar cameranu heeft die wel in voorraad voor als je snel moet hebben. Gratis verzending vanaf 100euro..ja die zie ik liefs vandaag dan morgen omlaag gaan naar 20euro!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marco RaamklA 01-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker op de bank bestellen.

Service
Prima, alles goed verpakt tijdens het verzenden.

Assortiment
Ruim, je vind vaak wat je nodig hebt.

Aanbeveling
ik zou het iedereen aanraden.

Extra toelichting
twee dagen voordat we op vakantie gingen het fototoestel en bijbehorende producten online besteld. een dag later alles goed ingepakt geleverd. Het toestel doet volledig aan onze wensen. Ik zeg al met al een dikke prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kishla 01-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke Website en tot nu toe is elke bestelling vlot geleverd.

Service
Vlotte levering

Assortiment
Dat wat ik wilde bestellen zat in het assortiment en was goed te vergelijken met alternatieven. Goedkopere alternatieven worden ook gemeld

Aanbeveling
Goed assortiment en vlotte levering. Overzichtelijke website en na een aantal bestellingen nog steeds tevreden!

Extra toelichting
Na een aantal bestellingen nog steeds tevreden over cameranu.nl! Goed assortiment en duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LinK19 01-05-2014

Algemene score

7,5

Service
De verpakking was te ruim en kon daardoor niet door de brievenbus. Het fotopapier zou wat mij betreft in een brievenbus formaat kunnen zodat het niet elders afgehaald moet worden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

naam 7000 01-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit de luie stoel kijken op de site naar dat wat je nodig hebt...

Service
Meteen nadat ik iets besteld had, kreeg ik een mail, waarin werd aangekondigd dat men het item, indien op voorraad, dezelfde dag zou versturen.

Assortiment
Volgens mij is er keuze genoeg in deze Web-winkel en het is handig zoeken.

Aanbeveling
Ik heb de winkel al aan een paar vrienden aanbevolen.

Extra toelichting
Het gemak, de service en de snelheid van de levering, is allemaal een 10+ waard. Klinkt misschien cliché- achtig, maar ik zal mijn volgende aankoop, als ik de centjes bij elkaar gespaard heb, beslist weer hier doen. Hoop met vak. geld zover te komen dit jaar. Ook de mails waarin alles duidelijk wordt uitgelegd en wordt aangegeven als het product onderweg is, petje af.Vandaag besteld, echt morgen in huis....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen van B 01-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden, heldere website

Service
Snel geleverd, heldere communicatie ivm levering.

Assortiment
Kan ik niet goed beoordelen maar lijkt me ruim voldoende

Aanbeveling
Een van de betere webwinkels

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EureoZone 30-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
Meerdere aankopen gedaan, en deze werden altijd direct bezorgd en goed verpakt.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze, en goed te vergelijken.

Aanbeveling
gezien mijn ervaringen kan ik het van harte aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pim vz 30-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Al vaak besteld bij Cameranu.nl, enkel positieve ervaringen. Snelle service, goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ton smit 30-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
simpel geregeld vanachter de pc!

Service
Netjes op tijd geleverd en keurig begeleid met leveringsinfo.

Aanbeveling
al meerdere malen goede ervaring met uw bedrijf gehad

Extra toelichting
alles werd zonder zorgen geleverd en de artikelen waren in goede orde ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouter65 30-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Groot assortiment, ook veel tassen en hoezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria-62 30-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
via internet op een door jezelf gekozen tijdstip bestellen

Service
Binnen 2 dagen de bestelling ontvangen.

Assortiment
Heeeeeel veeeeeel keuze

Aanbeveling
geen enkel negatief punt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivo van der Lans 30-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede, snelle en correcte afhandeling van telefonische vragen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

TheMusketeer 30-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles ging via webshop of email.

Service
Account was na 4 dichtgezet. Is snel weer open gezet.

Assortiment
Wat ik zocht hadden ze en voor een goede prijs.

Aanbeveling
Nette goede webshop. Reageren snel op vragen.

Extra toelichting
Nadat onze canon printer na 15 jaar intensief gebruik de moed had opgegeven hadden we een nieuwe printer nodig. Bij cameranu.nl veel keuze en goede prijzen. Het bestelproces zit goed in elkaar. Hadden al eerder een camera gekocht en dat ging toen ook prima. Kortom goede webshop zoals je dat verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anthony 40 30-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpel te vinden op de heldere site

Service
snel en correct

Aanbeveling
niets mis mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJ-V 30-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Camera.nu is een prettige website. Ondanks het uitgebreide assortiment ben je met een paar clicks bij de producten die je zoekt.

Service
Snelle levering, allemaal netjes verpakt en ook in de winkel wordt je goed geholpen.

Assortiment
Camera.nu heeft een uitgebreid assortiment en meestal op voorraad waardoor je het de volgende dag ook echt in huis hebt.

Aanbeveling
Ik zou camera.nu zeker aanbevelen vanwege de goede prijs-kwaliteit verhouding en de snelle service.

Extra toelichting
Ik heb ervaring met zowel de webwinkel als de winkel zelf en ben erg positief over mijn ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeff de Vlugt 29-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Ham 29-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online een camera besteld, de volgende dag in huis. Incl. track and trace

Aanbeveling
Heb CameraNu.nl als betrouwbaar ervaren en zou niet twijfelen om wederom te bestellen bij hun.

Extra toelichting
Kreeg precies wat ik besteld heb binnen 12 uur geleverd. Ben zeer tevreden over CameraNu en de camera.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

bSocrates 29-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk doorzoekbare site met een duidelijk bestelproces.

Service
Betrouwbare voorraadindicatie; erg belangrijk. Duidelijke voortgang van bestelling en levering op beloofde moment.

Assortiment
Misschien net niet álles wat je kan bedenken, maar een uitgebreider assortiment is haast niet te bedenken.

Aanbeveling
Absolute aanrader, daarom ben ik er ook vaste klant.

Extra toelichting
Vaste klant bij Cameranu dankzij de uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

imoen 29-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kon de bestelknop op de site niet vinden

Service
Prima

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van CameraNU.nl 30-04-2014

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw review. Bestelknop vindt u op artikelniveau. Groene button rechts van de foto

http://www.cameranu.nl/nl/p236354/canon-powershot-g1-x-compact-camera

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Bobok L. 29-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 53 29-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel het juiste product gevonden, moeiteloos besteld.

Service
Snel geleverd, volgende dag al in huis, goed verpakt.

Assortiment
Prima uitgebreide keuze, duidelijke omschrijvingen.

Aanbeveling
Alhoewel ik zelden aanbevelingen doe komt deze webwinkel daarvoor bij mij in aanmerking, ook gezien mijn eerdere ervaringen met eerdere bestellingen.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de web-site, wijze van bestellen en het leveren de bestelde artikelen en het bieden van service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bons 29-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ik kan CameraNu alleen maar aanbevelen, prima webshop (hoewel het soms even zoeken is, de indeling zou misschien nog wat beter kunnen) met een zeer royaal aanbod. Als je hulp nodig hebt staan ze voor je klaar met gedegen advies en die ene keer dat er een product defect aankwam werd dat zonder moeilijk gedoe direct omgeruild. Ondertussen bestel ik eigenlijk alles op fotografisch gebeid bij CameraNu, voor die ene keer dat het elders misschien nog voordeliger is is de service wat mij betreft belangrijker. Ik woon op een half uur rijden van het filiaal in Urk dus bestel meestal online maar haal kwetsbare e/o duurdere artikelen graag persoonlijk af. De keren dat ik het per post heb laten bezorgen was ik ook altijd tevreden, netjes verpakt en razendsnel afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richardspoel 29-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk vanaf huis je aankoop doen zonder al te veel gegevens hoeven in te vullen! Aankoop was binnen 5min geregeld.

Service
Service was GOED! Helaas had ik na 2 dagen een defect aan een UV Filter, afdeling fotografie, cameranu reageerde vrijwel direct en ik mocht mijn uv filter kosteloos retour sturen. Zij gaan kijken of zij mij kosteloos een nieuwe kunnen sturen (is nu op de post)

Assortiment
Niet alles wat ik zocht kon ik vinden. Dat kan aan mij liggen, maar weet dus niet of cameranu deze artikelen heeft. Misschien de zoek functie op de website uitbreiden een optie

Aanbeveling
Goede service, snelle levering, aankoop doen met gemak...! Ik zeg doe ik vaker!

Extra toelichting
Cameranu is mijn winkel! Bij elk punt heb ik een motivatie geschreven, deze motivatie vind ik overbodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gadze 29-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima website

Service
snelle levering

Assortiment
uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.t. crijns 28-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk website met goede info

Service
Levering precies zoals beloofd.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Prima ervaringen tot zover.

Extra toelichting
Prima kwalitiet/prijs verhouding en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cahaver 28-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Iets bestellen gaat eenvoudig en het bestelde wordt snel geleverd.

Service
Ik heb verschillende apparaten gekocht en alles was netjes op tijd. Zonder problemen. Een keer iets terug gestuurd en binnen drie dagen had ik mijn geld terug.

Assortiment
Ik heb altijd alles kunnen vinden wat ik wilde hebben.

Aanbeveling
Omdat alles snel en goed wordt afgehandeld.

Extra toelichting
Ik vind CameraNu een fijne zaak, waar je altijd correct wordt geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor van Dijk 28-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is heel eenvoudig om te vinden wat je hebben wilt in de grote database van CameraNu door je zoekopdracht op te geven in de zoekbalk. En de koopsuggesties die automatisch voor je gedaan worden, snijden doorgaans hout :-)

Service
In het verleden een aantal keer telefonisch een vraag gesteld aan CameraNu en deze wordt vakkundig en snel afgehandeld.

Assortiment
Zeer ruim assortiment ook met 'dingetjes' die je elders niet zo gauw vindt en al zeker niet tegen de aangeboden prijs.

Aanbeveling
Ik heb ruime koopervaring bij CamerNu en ben uitermate tevreden! Zowel op 'consumenten-', 'prosumers', als professioneel niveau heeft CameraNu alle kennis in huis. Dik de moeite waard om aan kennisen en vrienden aan te bevelen!

Extra toelichting
Joby Gorillapods besteld in diverse maten. Zoals altijd de volgende dag al in goede staat in huis. Erg tevreden over, zoals altijd bij CameraNu :-)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johnwijs 28-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Al diverse keren artikelen besteld bij Camera-nu en elke keer snel geleverd

Service
Goede service. Een lens van een eerdere bestelling was iets off-focus. Zonder problemenandere lenzen in Urk kunnen testen en omruilen.

Assortiment
compleet assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Kroes 28-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede beschrijving en uitleg

Service
Vlotte levering

Aanbeveling
Altijd

Extra toelichting
Goede camera, Een heel gemakkelijk menu op de camera

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C.v.d.Vliet 28-04-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik bel of mail en het is zo geregeld.

Service
Hartelijk ontvangst eerst koffie daarna demo en vervolgens zelf proberen met daarna aankoop alles goed geregeld, Fantastische service,als laatste kan men zelfs nog een kleine boodschap achterlaten op het kleinste kamertje beneden.

Assortiment
Hier is alles wat er op gebied van fotografie te verkrijgen is te zien een demonstratie en te koop.

Aanbeveling
Koop bij CamerA NU en je wordt nooit teleur gesteld.
Een zaak met vriendelijke verkopers en een geweldige service.

Extra toelichting
Ik koop hier al jaren mijn fotografie apparatuur met bijbehoren, en ben nog nooit teleur gesteld, na 1 mail staat alles gereed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohanZ600 28-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Overzichtelijke webshop, nette en snelle reactie betreffende het aangekochte product en levering. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lentepeen 28-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Na klein foutje van cameranu.nl netjes een mailtje ontvangen - goed gebaar!

Extra toelichting
Fijne zaak, niets op aan te merken. Handige site, direct een pakketsuggestie bij je aankoop, top

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jopie Baksteen 28-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige bestelprocedure en makkelijk betalen met iDeal. Overzichtelijke website met goede zoekfunctie.

Service
Bestelling op voorraad en razendsnel geleverd.

Assortiment
Ruime keuze uit artikelen waarnaar ik op zoek was (fotoapparatuur). Meestal ook nog een van de goedkoopste aanbieders.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden, alles is netjes en snel geleverd. Een aanrader.

Extra toelichting
Makkelijk bestellen en betalen. Bestelde producten snel geleverd zoals op de website vermeld staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bill Stegers 28-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Vrij weinig op aan te merken. Alleen het assortiment oudere en dus goedkopere cameramodellen zou uitgebreider kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Matthijs357 27-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Nog één dag voor Pasen mijn bestelling geplaatst (dit was op zaterdag), en evengoed dinsdag al bij mij op de deurmat! Door het vereisen van een handtekening tijdens het ontvangst van mijn pakket voelde ik direct zekerheid over de zorg en verantwoordelijkheid die CameraNU.nl neemt over mijn bestelling.

Service
Ik werd via de mail goed op de hoogte gehouden over de procedure van mijn bestelling en de verzending hiervan. Sommige webshops bieden ook een SMS dienst aan waar ik vaak wel gebruik van maak. CameraNU.nl kon mij dit helaas niet bieden maar wie weet in de toekomst. Via de mail was de berichtgeving in ieder geval duidelijk en to the point!

Assortiment
Alle producten die ik zocht waren in het assortiment en beschikbaar. Ook heeft CameraNU.nl goede combinaties van producten die in een pakket worden aangeboden.

Aanbeveling
Ik zou CameraNU.nl zeker aanbevelen aan mijn familieleden, collega's en vrienden. De service en het assortiment is erg goed en zorgvuldig samengesteld.

Extra toelichting
Ik heb mijn bestelling via de webshop gedaan en dit verliep vlekkeloos. Ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling en de bezorging was zeer snel, ondanks dat de Paasdagen tussen mijn bestelling en levering zaten! De webshop is erg verzorgd samengesteld en is duidelijk en to the point. Ik ga hier zeker vaker mijn fotografie producten bestellen die ik gebruik voor mijn studie (product design)!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden gebruiker 2014 27-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De producten zijn logisch geordend en daarmee kom je snel bij wat je zoekt.

Service
Zeer snelle levering (de volgende dag), keurig verzorgd.

Assortiment
Van alles wat je als fotograaf nodig hebt.

Aanbeveling
Gewoon erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

estcar 27-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel kan je e.e.a. bestellen.

Service
Op de website staat voldoende informatie. Na bestelling krijg je gelijk e.e.a. via email bevestig en je wordt voor het verdere verloop op de hoogte gehouden.

Assortiment
Als je het assortiment vergelijkt met andere fotobedrijven die via internet leveren grijp je bij CameraNu praktisch nooit mis.

Aanbeveling
Deskundige hulp indien nodig. Ruim assortiment. scherpe prijzen. snelle en nette levering.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Volker 27-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Als altijd vlotte levering na een bestelling uit een uitgebreid assortiment tegen aantrekkelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FransV1956 27-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ondanks er op de site was aangegeven dat het artikel niet voorradig was, was 1 telefoontje genoeg toch te kunnen bestellen.

Service
Men doet wat men beloofd en ook wat je vraagt wordt erg vriendelijk beantwoord.

Assortiment
Van wat ik bij mijn allereerste bezoek heb gezien is het uitgebreid. Ook de gevraagde informatie is helder en duidelijk.

Aanbeveling
Op hun gebied een uitstekende keuze om aankopen te doen.

Extra toelichting
Een klantvriendelijk onderneming en verademing om weer gewoon als consument vriendelijk te woord te worden gestaan. Geen ongeinteresseerde blikken of medewerkers. Prima zaak. Houden zo, dat wel. Online besteld na 1 telefoontje en voor eigen gemak in de winkel opgehaald.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

plukassen 27-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je vindt snel wat je zoekt. Duidelijke site en minimale handelingen om een bestelling te doen. 's Avonds bestellen en de volgende dag gebruiken. Super.

Service
Duidelijke mailwisseling na bestelling. Snelheid van leveren is uitstekend.

Assortiment
Voor mijn hobby is het assortiment uitstekend. Ik kan er in ieder geval alles vinden wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Zoals hierboven al gemeld kan ik alles vinden dat ik nodig (meen) te hebben. Volgens mij kan iedere (hobby) fotograaf dat ook. Qua prijs/service verhouding kan het niet beter.

Extra toelichting
Sinds een aantal jaren koop ik mijn foto apparatuur bij CameraNu.nl. De snelle levering en de goede prijs maken mij tot een vaste en tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietjepuk59 27-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product is gemakkelijk te vinden. Duidelijk wat je koopt en wat het kost.

Service
s'Avonds besteld, de dag erna in huis zoals beloofd.

Assortiment
Alle producten voor de beginnende en gevorderde fotograaf zijn aanwezig.

Aanbeveling
Alles wordt snel en volledig geleverd.

Extra toelichting
Gemakkelijk te vinden, goede prijs en snelle levering. Meer kan ik niet wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Basxx58 27-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

condor 27-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website met uitgebreide product
informati

Service
om 23.30 vrijdag avond bestelling geplaatst en op zaterdag om 10 uur afgeleverd super!

Assortiment
assortiment zeer uit gebreid en overzichtelijk

Aanbeveling
zowel in de winkel als telefonisch wordt je vriendelijk en vakkundig te woord gestaan en krijg je een goed onderbouwd antwoord op je vragen.

Extra toelichting
ben al heel lang klant bij camera nu en ik ben na al die jaren nog altijd zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Paulussen 26-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima informatie en terugkoppeling

Service
Bijzonder snelle afhandeling.
Dat was boven verwachting

Assortiment
Vrij compleet pakket

Aanbeveling
De wijze waarop deze firma met opdrachten en klanten omgaat verdient een pluim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janini 26-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dammis baan 26-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij de entree van de winkel te Urk moet je de eerste keer even je weg zoeken. Vergeet niet een nummer te trekken. Het personeel heeft dat wel in de gaten en helpt je op weg.

Service
Het personeel luistert goed naar je vraag of opmerking. Men neemt je volledig serieus en stemt samen met je af op het vervolg. Dat vervolg wordt schriftelijk vastgelegd en per mail toegestuurd!

Assortiment
De eerste aanblik bij binnenkomst wekt de indruk dat alles wat je kunt bedenken op het gebied van fotografie in deze winkel voorradig is. En als dat niet zo is, dat het personeel dat efficiënt met je oplost. De winkel is georganiseerd op het bedienen van grote stromen van klanten.

Aanbeveling
Mijn voorlopige mening is, dat ik nog niet eerder een dergelijke winkel (qua assortiment en service) ben tegengekomen.

Extra toelichting
Mijn beoordeling is gebaseerd op meerdere ervaringen met aankopen per internet. En, op een bezoek van een half uur aan de service-desk. Alles in het design van deze winkel (gedrag, kleding, inrichting etc.) is met zorg op elkaar afgestemd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim88888 25-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews