cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J. Kooistra 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bestellen, maar ja dat is alles op internet

Assortiment
Wat ik zocht was er

Aanbeveling
geen nonsens

Extra toelichting
Ik wilde het artikel met gewone post ontvangen maar dat wilde de website niet dus moest het aangetekend wat behoorlijk duurder is voor een bedragje van 20 euro. Ben dus 15% duurder uit maar had het direct nodig dus toch gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Frank de Graaf 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersnel geholpen, zowel in de winkel als online. Alles makkelijk te vinden. Goed geregeld.

Aanbeveling
Ik beveel iedereen CameraNu aan. Ik heb gezondheidsklachten - was helemaal doorgegeven aan het magazijn. Alles in de auto gezet. Alles klopt gewoon.

Extra toelichting
Ik heb verschillende keren iets gekocht bij CameraNu. Echt vanaf het prille begin ergens in 2004. Destijds werd alles al gedaan om een lens voor mijn vakantie bij mij te krijgen. Die service en behulpzaamheid vind je 10 jar later nog terug. Het is maar goed dat ze in Urk zitten want anders kocht ik er veel te veel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

plushautpont 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ondanks de grote keuze, toch een overzichtelijke site, waarbij het eenvoudig zoeken is. Ook afrekenen en afhandelen van de transactie was zo gedaan.

Service
Ik beoordeel in deze alleen de levering. Die was correct en snel, volgens aangeven. Overig contact nog niet hoeven te gebruiken.

Assortiment
Al eerder aangegeven, op het gebied van camera's hebben ze hier in mijn idee zo goed als alles en tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
WOrdt om mijn mening gevraagd zou ik dit inderdaad aanbevelen (vanwege keuze, snelheid, prijs en gemak).

Extra toelichting
Overall is dit gewoon een goede webwinkel. Het is overzichtelijk winkelen tussen de enorme keuze op camera gebied. Ze hebben zeer schappelijke prijzen en goede uitleg. Bestellen is eenvoudig en levering snel en veilig aan huis(zelfs handtekening nodig:)...in mijn idee dus alle voordelen van een webwinkel goed benut.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marty1770 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vele manieren om het product aan te schaffen, ophalen in de winkel, via de webshop etc.

Service
Prima dienstverlening, je kunt altijd met vragen terecht en het retourneren van producten gaat soepel.

Assortiment
CameraNU beschikt over een zeer breed assortiment en het meeste is ook voorradig.

Aanbeveling
Prima service, goed assortiment en vakkundig personeel (die ook daadwerkelijk zinnig advies kunnen geven). Ik heb geen enkele schroom om CameraNU aan te bevelen.

Extra toelichting
CameraNU scoort wat mij betreft dikke voldoendes op alle gebieden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.souer 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is zeer uitgebreid en makkelijk toegankelijk

Service
De bestelling werd snel geleverd

Assortiment
zeer groot assortiment

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo Brouwers 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestelling en betaling en een mum van tijd geregeld.

Service
Volgende dag agfeleverdt , zoals beloofd.

Assortiment
voor mij ruim voldoende.

Aanbeveling
Alles bij elkaar heel makkelijk en volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marjan hoogterp 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel en gemakkelijk te bestellen

Service
mijn vraag over mijn bestelling was in een mum van tijd beantwoord

Aanbeveling
altijd een goed gevoel bij de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana1410 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
cameranu.nl staat voor service en gemak, de bestelling plaatsen en het wordt vaak de volgende dag al bezorgd.

Service
de website is erg overzichtelijk

Assortiment
alles wat een fotograaf zoekt kun je vinden bij cameranu.nl

Extra toelichting
gemak, eenvoud, snel en efficient zo zou ik camernu.nl willen omschrijven. Elke levering even snel en zo kun je snel van je aankopen genieten!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jmfrf 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, een keer account aanmaken en alle volgende keren (en die komen) gaat de bestelling nog sneller. Exacte en snelle voorraad controle. En tot 24:00 verzending top!

Service
Goed advies via telefoon en in de winkel. Drukte in de winkel wordt in goede banen geleid door nummer systeem bij binnenkomst.

Assortiment
Alles is er en anders morgen. Mocht het langer duren krijg je een mailtje.

Aanbeveling
Goede service en advies tegen een zeer scherpe prijs!

Extra toelichting
Prettige site, deskundig personeel vlotte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra zeijlmans 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gewoon via de computer zoeken wat je nodig hebt.

Service
goed te bereiken en goed geholpen met mijn probleem.
De levering gaat super snel en je wordt altijd netjes gebeld of het uitkomt dat ze de levering komen brengen

Assortiment
keuze genoeg vooral als je net begint als fotograaf.

Aanbeveling
dit omdat de keuze REUZE is en als je iets wilt weten je ze altijd kan bellen voor uitleg of informatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JannekeT 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Gratis bezorging, volgende dag bezorgd.

Assortiment
Ruime keuze, ook accesoires makkeiljk mee te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etzwan 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is zeer toegankelijk en helder vormgegeven. Het product wat je zoekt is vrij snel te vinden.

Service
Snelle afhandeling, het product heb je de volgende dag al in huis, goed verpakt.
Goede informatie over de verzending van het product via de e-mail.

Assortiment
Voor zover ik dit kan beoordelen lijkt me het assortiment meer dan voldoende.

Aanbeveling
Ik heb slechts een keer een product gekocht via de site,
en naar voldoening. Ik zal zeker bij een volgende aanschaf voor mijn foto-hobby weer op CameraNU.nl gaan rond kijken. Daarom zal ik bij vrienden de site aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soest99 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Aanklikken invullen klaar. Hoe makkelijk wil je het hebben

Assortiment
Enorm assortiment tegen redelijke prijzen

Aanbeveling
Zowel qua assortiment als qua snelheid helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert Paul 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website werkt prima

Service
positieve ervaring met terugbrengen en omruilen

Assortiment
Diverse producten al besteld bij Cameranu.nl waaronder een aantal camera's.

Aanbeveling
Overzichtelijk winkel met deskundig personeel, goed parkeren. Goede website en bestel service

Extra toelichting
Zoals boven al gedaan, maar ook natuurlijk een scherpe prijsstelling. Mijn volgende bestelling wordt waarschijnlijk een Panasonic DMC GH#

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tenaman 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Alles ging goed

Assortiment
Hadden wat ik zocht

Aanbeveling
Gedegen, betrouwbaar en snel.

Extra toelichting
's Avonds om 10:00h bestelt, de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc van der Veen 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke alles beschreven en kosten, waar van toepassing, zijn duidelijk vermeld.

Service
Telefonisch snel en goed geholpen voor ik tot bestelling online over ben gegaan. Service was daarna ook bij het ophalen in de zaak in Urk professioneel. Duidelijke en geduldige uitleg.

Assortiment
Groot assortiment, in de winkel voor mijn gevoel minder op voorraad dan online te bestellen is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees Nix 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BJ_54 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewenste artikel is relatief snel te vinden

Service
Adequate afhandeling bij problemen met een produkt

Assortiment
ruime keuze uit kwaliteitsprodukten

Aanbeveling
goed totaalpakket van aanbod, onlineshop en snelle levering c.q. service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alvarus 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruime collectie en als ik bel spreek ik altijd iemand met kennis van zaken. Makkelijker dan naar de winkel en sneller.
De website onder het kopje accessoires zou duidelijker kunnen. Je ziet niet direct dat er meer uit te klappen valt.

Service
Dit is de tweede keer dat ik een camera bestel bij CameraNu, deze laatste keer incl. accessoires. De eerste keer wilde ik toch een andere camera, ruilen was geen probleem en supersnel afgehandeld.
Deze laatste keer was de Canon accu defect. Helaas moeten terugsturen maar ook hier, geen ingewikkelde toestand. Terugsturen en nieuwe is onderweg.
Altijd vriendelijke en behulpzame mensen aan de telefoon. Echt perfect.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Dat doe ik al, ik ben zeer te spreken over CameraNu.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans kuyper 06-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles gaat snel

Service
goede medewerkers snelle levering

Assortiment
ook het asortiment is geheel goed te noemen

Aanbeveling
in grote mate ben zelf beroepsfotograaf en zij hebben alles tegen redelijke prijzen

Extra toelichting
geweldige zaak cameraland niets als lof over en raad het een ieder aan om daar zijn of haar spullen te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ProudElm 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk en overzichtelijke site

Service
Verder dan het op tijd versturen van het product nog geen ervaring

Extra toelichting
Prima website, duidelijk en laat bestellen mogelijk, ook ideaal!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kollaart 06-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De volgende dag al in huis

Service
Alles keurig verpakt

Assortiment
Veel op voorraad, meer dan bij andere winkels

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden

Extra toelichting
Ze doen wat ze zeggen!!!!! Gratis verzending

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

suidbertus 05-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk zoeken op de site, en snel.

Service
zeer snelle levertijd.

Assortiment
volgens mij de winkel met het grootste assortiment van Nederland op het gebied van fotografie en top kwaliteit.

Aanbeveling
beste keus.

Extra toelichting
heb al aardig wat gekocht bij cameranu.nl en nooit spijt gehad, ook de prijs is vaak het laagst. De informatie over de producten is ook heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 2000 05-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
.

Extra toelichting
Snelle en correcte levering en betaling. Een eerder gekochte camera, die binnen garantietijd defect raakte is binnen een redelijke tijd kosteloos gerepareerd. Enige nadeel,je moet hem wel zelf even opsturen opsturen. Zou er weer kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dietha 05-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
super makkelijk te vinden

Service
geen enkel probleem

Assortiment
super goed , snel geleverd

Aanbeveling
aanrader, zeer netjes alles

Extra toelichting
heel netjes en snel geleverd. omschrijving klopt exact, ben er zeer tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

primefoto 05-05-2014

Algemene score

8,0

Gemak
Online bestellen en de volgende dag thuis. Wat wil je nog meer.

Service
Berichtgeving m.b.t. naleveringen en reparatie zijn onduidelijk en geven geen tijdspad. Wel de mededeling dat er door de reparateur/leverancier geen tijdspad wordt aangegeven.

Assortiment
Het assortiment is zeer ruim maar op sommige gebieden wat karig. Ik merk wel dat het steeds uitgebreider wordt dus er zit nog groei in en daar wordt dan weer wel aan gewerkt.

Aanbeveling
Ik vind dat elk mens zelf moet kiezen maar, geef wel aan tevreden te zijn.

Extra toelichting
De beoordeling is gebaseerd op mijn persoonlijke ervaringen en natuurlijk afhankelijk van mijn verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

jowa83 05-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen en de dag er na is het in huis. Je hoeft er niet voor naar de stad ;)

Service
Super snel!

Assortiment
Breed assortiment. Al meerdere dingen via deze site besteld. Nog altijd kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Snel, makkelijk, duidelijke site en veel keuze!

Extra toelichting
Snel, makkelijk, duidelijke site en veel keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leviene 05-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer duidelijke website met heldere info. Bestellen ging zeer eenvoudig.

Service
Perfecte service. CameraNu geeft een jaar garantie op de occasion die ik kocht. Verder werd ik goed op de hoogte gehouden van de levering van mijn bestelling, die overigens de volgende dag al in huis was!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over CameraNu. De levering was supersnel, de occasion prima in orde. Het jaat garantie en de scherpe prijs maken, dat ik de volgende keer weer naar CameraNu zal gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S622 05-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede website ruime keuze, Bestellen zonder account te hoeven aanmaken.

Service
Uitstekend dinsdag bestellen woensdag in huis.

Assortiment
Ruime keuze in merken

Aanbeveling
Doen wat ze zeggen snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wildnatueathome 05-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke tekst en uitleg

Service
Supersnel geleverd binnen 1 dag in huis

Assortiment
Keuze genoeg veel kwaliteitsprodukten geen prul of imitatie uit china

Aanbeveling
Makkelijk snel en goede kwaliteit qua produkten.

Extra toelichting
Mooie statiefkop van Manfrotto voor een leuke prijs, zeer snel geleverd binnen 1 dag en goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annemaijda 05-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via internet besteld. De ene dag besteld de andere dag geleverd.

Service
Het is een cadeau en mag als de ontvanger een andere verrekijker wil geruild worden.

Assortiment
Er is veel keus bij alle producten in diverse prijsklassen.

Aanbeveling
De service en het bestelgemak zijn prima!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn_naamisalbezet 05-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Tot laat op de avond online bestellen en de volgende dag al binnen, super!

Service
De keren dat er iets niet in orde was is dit altijd snel geregeld en opgelost.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, wel veel B-merk (falcon eyes etc)

Extra toelichting
Soms blijkt dat ik iets mis voor een shoot over een paar dagen, bij cameranu weet ik altijd zeker dat ik snel kan bestellen en de spullen op tijd binnen heb! Super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dickies03 05-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon wat je van een webshop verwacht

Service
Ik had de flitser met spoed nodig voor mijn bruiloft. 's Avonds besteld, de dag van de bruiloft in de ochtend bezorgd!

Assortiment
Ik had een speciale flitser nodig, en deze was bij deze webshop gewoon op voorraad. Bij 2 andere webshops niet.

Extra toelichting
Voor mijn bruiloft had ik met spoed een flitser nodig om 's avonds als de fotograaf weg is, nog een paar foto's te (laten) schieten. Ik heb de flitser laat in de avond besteld en de dag erop in de ochtend werd de flitser al bezorgd! TOP! Product: Metz Mecablitz 44 AF-1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjak33 05-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel geleverd, zoals beloofd.

Service
De keren dat ik hulp nodig had werd ik steeds zeer adequaat en vriendelijk geholpen.

Assortiment
Eigenlijk kan ik bijna alles wel vinden.

Aanbeveling
Door de vriendelijkheid, de snelheid van levering en de duidelijkheid van de site zou ik deze winkel zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Markem 05-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het is gemakkelijk om thuis, via internet, je artikel in het winkelmandje te plaatsen

Service
het artikel was de volgende dag al in huis.
een medewerker heeft mij telefonisch geholpen met het maken van de juiste keuze.

Assortiment
er is veel keuze.

Aanbeveling
snelle service en goede keuze.

Extra toelichting
snelle service en goede keuze. prettiger dan naar een winkel toe te moeten gaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob12345678901234567890 05-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marielle_82 04-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten opzoeken op de website is erg makkelijk door de indeling & het zoekfilter.

Service
Wanneer ik algemene of productspecifieke vragen heb, staan ze mij altijd netjes te woord en geven advies.

Assortiment
Tot op heden nog maar 1x niet kunnen slagen met een product bij Cameranu. Dit bleek uiteindelijk uit productie genomen te zijn en de meest nieuwe variant was wel leverbaar.

Aanbeveling
Zonder twijfel, ik ben al jaren een tevreden klant bij Cameranu. Goed en deskundig advies, mooie overzichtelijke winkel op Urk en prettige website.

Extra toelichting
Al jaren een tevreden klant bij Cameranu. Ook nu zijn de bestelde producten weer snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra de Graaf 04-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideaal online te bestellen

Service
Snelle en verzorgde service. vandaag besteld morgen in huis aangetekend.

Assortiment
Tevreden ik kan altijd vinden wat ik zoek op camera nu.nl

Aanbeveling
Goede service en groot assortiment kortom altijd aan te bevelen aan een ander.

Extra toelichting
We hebben al regelmatig iets gekocht bij cameranu.nl altijd snel geleverd en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie van Geffen 03-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
product goed te vinden en een groot assortiment, je grijpt niet gauw mis

Service
klanten service klant gericht en in geval van en " probleempje" dit wordt binnen enkele dagen opgelost, gewoon TOP

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
voldoende en goede keuze mogelijkheid en snelle levering

Extra toelichting
Ik heb vanwege diverse aankopen de afgelopen weken meerdere malen contact gehad met Cameranu en kan niet anders zeggen dat als ik wederom wat ga aankopen ik eerst bij hun ga kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timmermansoog 03-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De zoekfilter in de webshop kunnen nog veel verbeterd worden.

Service
Zeer tevreden over de sneleid en kundigheid.

Assortiment
Ik heb niets kunnen vinden wat ontbreekt.

Aanbeveling
Vooral vanwege de prijs.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over Cameranu.nl Compleet assortiment, prima service en snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yedis 02-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via de webwinkel is het uiterst makkelijk en snel bestellen. Zeker wanneer je tot 23.00 uur kunt bestellen en het dan de volgende dag al geleverd krijgt. Wat men overigens waar maakt.

Service
Prima service. Wat men beloofd komt men na.

Assortiment
Volledig assortiment. Zowel in de winkel en op de webshop. Tot zelfs fotografen kleding aan toe. En ook veel goede occassions.

Aanbeveling
Deze winkel heb ik al eens aanbevolen aan een kennis van mij.

Extra toelichting
Prima winkel, uitstekend assortiment. Goede service. Een winkel waar ik als een van de eerste naar toe surf wanneer ik weer wat nodig heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

S.E. v. ede 02-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online en direct zichtbaar op voorrad

Service
Vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
heel veel artikelen op voorraad

Aanbeveling
zelf zeer goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric57 02-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk zoeken op de site en voldoende informatie over producten

Service
Snelle bevestiging en levering.

Assortiment
Er is een ruime keus uit diverse accessoires

Extra toelichting
Winkel met een ruime keus, snelle levering en voldoende informatie over producten en de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric Vink 64 02-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site.

Service
Service is TOP!!!
Heldere en duidelijke uitleg bij al uw vragen.
Had een PixelPawn set besteld en nog een losse ontvanger (voor strobist fotografie)
Had de set al een tijd in huis...binnenshuis werkte de Yongnuo flitsers perfect met elkaar, totdat ik een keer een buiten opname maakte.
De los bijbestelde ontvanger werkte niet (flitsers konden elkaar niet zien) zodat ik de ontvanger nodig had.
Gebeld wat er aan de hand was...opgestuurd en na het testen bij Cameranu een nieuwe opgestuurd gekregen.
Heb daarom ook het volste vertrouwen en kan iedereen Cameranu aanbevelen.

Assortiment
Voor ieder wat wils...ook naar je budget.

Aanbeveling
Gezien de service en de aandacht.

Extra toelichting
Service is TOP!!! Heldere en duidelijke uitleg bij al uw vragen. Had een PixelPawn set besteld en nog een losse ontvanger (voor strobist fotografie) Had de set al een tijd in huis...binnenshuis werkte de Yongnuo flitsers perfect met elkaar, totdat ik een keer een buiten opname maakte. De los bijbestelde ontvanger werkte niet (flitsers konden elkaar niet zien) zodat ik de ontvanger nodig had. Gebeld wat er aan de hand was...opgestuurd en na het testen bij Cameranu een nieuwe opgestuurd gekregen. Heb daarom ook het volste vertrouwen en kan iedereen Cameranu aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.A. 57 02-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle en correcte aflevering; uitgebreide product-informatie op de site.

Assortiment
Onvoorstelbare voorraad en correcte voorraadaanduiding.

Extra toelichting
Op grond van de uitgebreide productinformatie op de site van Cameranu.nl en uiteraard veel reviews en gebruikerservaringen, deze prachtige kijker gekocht. Product overtreft mijn verwachtingen. Canon-kwaliteit en zeer correcte levering door Cameranu.nl, zoals ik van hen gewend ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rense H 02-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met één druk op de knop je produkt besteld!

Assortiment
Grote keuze, voor elk wat wils!

Aanbeveling
Gewoon een van de beste online-shops voor fotografie in NL!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Hiensch 02-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Er zijn veel producten die niet gerelateerd zijn met camera's, want geen punt is maar dit zorgt er wel voor dat er een hoop categorieën zijn. Als ik kijk naar de naam van de website zou ik een aantal van deze producten niet verwachten.

De site is desalniettemin erg goed geordend en kun je het door jou gezochte product goed vinden.

De feature snelweergave is een mooie en goeie oplossing om een product snel te bekijken. Top functie! Welverdiende 8.

Service
Op werkdagen verzending tot 23:59 uur
Op zaterdag verzending tot 17:00 uur

Deze twee punten zeggen genoeg. Snelle levering en pakket goed ingepakt.

Tevens leuk dat er snoepgoed in het pakket is gestopt, de waren ook lekker.

Assortiment
Zoals eerder vermeld, een assortiment welke erg groot is maar niet allemaal aan Camera's zijn gerelateerd.

Aanbeveling
Snelle levering, pakket goed ingepakt, extra's bij het pakket. Op werkdagen verzending tot 23:59 uur. Op zaterdag verzending tot 17:00 uur. Perfect!

Extra toelichting
Er zijn veel producten die niet gerelateerd zijn met camera's, want geen punt is maar dit zorgt er wel voor dat er een hoop categorieën zijn. Als ik kijk naar de naam van de website zou ik een aantal van deze producten niet verwachten. De site is desalniettemin erg goed geordend en kun je het door jou gezochte product goed vinden. De feature snelweergave is een mooie en goeie oplossing om een product snel te bekijken. Top functie! Op werkdagen verzending tot 23:59 uur Op zaterdag verzending tot 17:00 uur Deze twee punten zeggen genoeg. Snelle levering en pakket goed ingepakt. Tevens leuk dat er snoepgoed in het pakket is gestopt, de waren ook lekker. Zoals eerder vermeld, een assortiment welke erg groot is maar niet allemaal aan Camera's zijn gerelateerd. Snelle levering, pakket goed ingepakt, extra's bij het pakket. Op werkdagen verzending tot 23:59 uur. Op zaterdag verzending tot 17:00 uur. Perfect!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans_de_Jong 02-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke online winkel

Service
Snelle levering en snel antwoord op je vragen.

Assortiment
Groot assortiment voor scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petraspaan 02-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Duidelijke uitleg en goede service. Ik kon kiezen uit 2 cameratassen. Ze hebben ze vergeleken en mij de goedkoopste geadviseerd omdat die even goed was!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans Klaus 02-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en gemakkelijke website.

Service
Altijd vriendelijk en behulpzaam

Assortiment
Zeer groot. Bijna elk product uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Zoals ik altijd doe,met de hierboven vermelde informatie.

Extra toelichting
Zeer goede,betrouwbare en klantvriedelijk webshop.Ik koop bij CameraNU.nl al enige jaren met volle tevredenheid.Dus hoef ik niet elders te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews