cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24487 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2355 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marjolein veen 25-11-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Men neemt uitgebreid de tijd om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. De kans om materialen uit te proberen

Extra toelichting
Door de uitgebreide informatie die je over de produkten krijgt. De rust die er heerst, de kans om vragen te stellen. Ze zijn zeker met de prijzen concurerend. Op internet zelfs duurder, zonder het produkt dan in handen te hebben gehad

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Goli 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruim assortiment, duidelijke site, voldoende informatie, scherpe prijzen, snelle levering. wat wil je nog meer?

Assortiment
alle toebehoren voor de camera, maar ook alles eromheen. verzin het en het zit in het assortiment.

Aanbeveling
met de service-afdeling heb ik nog geen ervaring, maar de levering is vlot, de site is duidelijk en e prijzen zijn scherp.

Extra toelichting
ruim assortiment, duidelijke site, voldoende informatie, scherpe prijzen, snelle levering. wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaat21964 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles eenvoudig te vinden en te bestellen

Service
hele snelle levering

Assortiment
keus is uitgebreid

Aanbeveling
Zeker als je je bestelling snel geleverd wilt hebben. Ik heb 's avonds besteld en de volgende dag in huis.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over Cameranu.nl aangezien goed en snel geleverd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem van der Burg 25-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Er is hier altijd parkeerruimte. Zelfs als het "binnen de hekken" vol is, is er nog een hele straat/weg ruimte!

Service
Bij binnenkomst moet je langs een klant-volgorde-ding, die selecteert op jouw type vraag de juiste balie voor je

Assortiment
Ja, wat hebben ze hier niet. Ik kan het niet verzinnen. En je mag ook nog online in hun magazijn kijken, zodat je niet voor niks komt

Aanbeveling
Natuurlijk, trouwens wie weet tegenwoordig nog een fotozaak met zoveel vergelijkbaars en deskundig personeel??

Extra toelichting
Alweer tijden worstelde ik met mijn probleem van niet goed op het display kunnen onderscheiden wat waar in het bos/hei/... staat, of dat dan ook op de foto komt. Dat ligt aan mijn verminderde oogfunctie. Voorheen had ik een compactcamera waarbij ik - als bij een spiegelreflex - gewoon door de lens kijkend duidelijk kon zien wat ik op de foto wilde hebben ook in beeld stond. Maar ja, toen kwam de vooruitgang. Maar niet echt voor mij. Overschakelen op een spiegelreflex zou kunnen, maar die zijn zoveel zwaarder en duurder, en 2. ik zou met losse objectieven moeten gaan werken. En ik ben een luie-fotograaf, werk vrijwel uitsluitend in de stand AUTO. Dus toch maar eens gevraagd of mijn probleem erkent werd, en wat voor oplossing zij mij konden bieden. Nou voor 60 euro geholpen aan een 3" LCD loupe model CL3. Het ziet er misschien uit als een rare toeter maar daar heb ik lak aan. Ik fotografeer om objecten/dieren/... op plaatjes te krijgen en voor de rest ... 't zal wel. Ik ben er blij mee en daar gaat het mij om.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evdveen 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website en voldoende informatie over de producten.

Service
Eenvoudig bestellen en betalen. Je krijgt snel bevestigingen van de bestelling en betaling.

Assortiment
Veel verschillende merken en veel verschillende type camera's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rbog 24-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik kon het juiste artikel makkelijk vinden

Service
Een probleem met de verzending is heel soepel opgelost. Chapeaux!

Assortiment
Dit kan ik niet helemaal beoordelen, maar dat ze het adaptertje hadden wat ik zocht is een pluspunt.

Aanbeveling
Goede service bij verzendproblemen.

Extra toelichting
Prima zaak!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

W.de Jong 24-11-2014 In de winkel gekocht
filiaal in Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Reparatie van kompas op mijn kijker is naar volle tevredenheid uitgevoerd dmv opsturen naar fabrikant, terwijl ik per 14 dagen op de hoogte ben gehouden van de voortgang.

Aanbeveling
Omdat ik zeer tevreden ben over de service van Cameranu?

Extra toelichting
Zie motivatie bij. Naast het correct doen afhandelen van de reparatie van mijn in 1987 gekochte verrekijker, waarvan de reparatie nog onder garantie viel!, ben regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang en zikm mik geen kosten in rekening gebracht. Klasse

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

kitsune2014 24-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is vanzelfsprekend en makkelijk, pakketje kon rechtstreeks naar PostNL afhaalpunt gestuurd worden zodat ik het zelf op een handig tijdstip kon ophalen.

Service
CameraNU houdt je via de mail prima op de hoogte van de voortgang van de bestelling. Deze lag de volgende dag al aangetekend klaar op het PostNL afhaalpunt.

Assortiment
Voor mij prima, ik heb gevonden wat ik zocht.

Extra toelichting
Ik ben een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric H 1968 24-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Heb een keer een garantieclaim ingediend en werd netjes geholpen, wat niet gezegd kan worden van de importeur!!

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Goede communicatie en prijs, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

11jack 24-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke winkel mogelijkheid om spullen te bekijken en aan te raken heldere wachtrij.

Service
Ik heb in de loop der jaren meerdere camera's bij CameraNu gekocht 5 stuks als ik er geen vergeet. Mijn een na laatste ging stuk en werd ondanks afgelopen garantie, kosteloos gerepareerd. Klasse.

Assortiment
Ik weet niet wat ze niet hebben omdat ik geen aanleiding heb om ergens anders te gaan kijken. Ik heb nog niet meegemaakt dat ze iets wat ik wilde niet in huis hadden

Aanbeveling
Je moet niet verder zoeken: Groot assortiment, veel kennis achter de toonbank, eerlijk advies en meestal de scherpste prijs.

Extra toelichting
Wat moet ik er nog aan toevoegen. Ik werk bij een gemeente. Klantgericht werken is daar een issue. Ik heb Camaranu al diverse malen als voorbeeld aangehaald. Zo ga je met klanten om en bovendien zeer goed geautomatiseerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nieuweprinter 24-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site.

Service
Ik had mijn printer s'middags bestelt en de volgende ochtend werd hij gratis gebracht.

Assortiment
Cameranu.nl heeft veel keuze.

Aanbeveling
Gezien het gemak tijdens de bestelling, snelheid van de levering en vooral...
de lage prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotogianne 24-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, snel naar afrekenen en betalen.

Service
Naar aanleiding van een klacht over een defect fotokoffer werd er snel en adequaat gereageerd door cameranu.nl. Binnen enkele weken had ik een nieuw koffer in huis.

Assortiment
Tot nu toe alles kunnen vinden wat ik nodig had

Aanbeveling
Indien mogelijk bestel ik mijn materiaal bij cameranu.nl. Goede service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.J.R. van Bruggen 24-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De producten zijn duidelijk gerangschikt. Het bestelproces verloopt soepel en snel vooral ook doordat alle gegevens, w.o. de bestelhistorie goed en op toegankelijke wijze in het systeem zitten. De zoekfunctie kan worden verbeterd door met alternatieven te komen.

Service
Er wordt altijd volgens de afgesproken tijd geleverd. Als een artikel niet goed is wordt dit direct en zonder gezeur hersteld, c.q. mag je het product ruilen. De professionaliteit is hoog. De medewerkers hebben verstand van zaken.

Assortiment
Ik vind altijd wat ik nodig heb tegen de laagste prijs, al zag ik zelf liever een minder breed maar dieper assortiment.

Aanbeveling
Het is een evenwichtige formule. Betrouwbaar en tegen concurrerende prijzen.

Extra toelichting
Het is een evenwichtige formule, vooral betrouwbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem Laros 24-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld, stipt geleverd.

Service
Levering correct en compleet.

Assortiment
Zij waren de eerste die de nieuw uitgekomen camera konden leveren - en meldden dat per e-mail.

Aanbeveling
In hoge mate. Hoor trouwens louter positieve berichten onder mijn fotomaatjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark65 24-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed bereikbaar

Service
Vlotte en nette service

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
profecioneel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Snarf Sleep 24-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Goede en snelle service. In het verleden heb ik ze wel eens nodig gehad omdat er een apparaat defect raakte en dan wordt er snel en adequaat gehandeld

Extra toelichting
Al jaren lang een goede duidelijke website, veel op voorraad en zeer snelle thuisbezorging en indien nodig goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

campinggast 24-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
professionele hulp en extra tijd.

Assortiment
De laatste aankoop hebben wij in de winkel te Urk gedaan. In de winkel was een heel breed assortiment aanwezig waaruit wij een keuze hebben kunnen maken.

Aanbeveling
Goed:
- Assortiment
- Deskundige ondersteuning
- Ruimte en tijd om een besluit te kunnen nemen
- orde en netheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Menno1973 23-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
om 23.45 uur besteld en de volgende voor 10.00 uur op mijn werk geleverd, netjes verpakt!!

Met een zin: gemakkelijker kunnen we het niet maken, zeg ik met een grijns van oor naar oor!!

Service
telefonisch wordt je goed geholpen als je vragen hebt, ook al weet de telefoniste het niet, ze gaat bij een andere collega informeren en je krijgt altijd netjes antwoord duidelijk terug!!

Assortiment
ze hebben wel heel veel je kan niet gek bedenken, behalve het Adobe photoshop en premier element 13 nl combinatie niet, die helaas bij een tegenpartij ga kopen.

Aanbeveling
goede service en snelle levering met een ruim assortiment, wat wil je nog meer, misschien de winkel??? nog niet geweest maar ik frees wanneer ik ga, dat ik blut thuiskom met zeer mooi speelgoed voor de grote kinderen!! ha ha

Extra toelichting
de katzeye plus is een aanrader voor handmatig scherpstellen, ik heb tegen het advies van Cameranu.nl, corona beeldtechniek en Nikon Nederland deze focus mat glas zelf omgewisseld. Nikon is de enige die dit aan durft, maar ik had pas eind december pas de tijd hier voor en die geduld had ik niet. Het is me gelukt, maar dit doe je niet zomaar, ookal lijkt het heel simpel op de site van Katzeye, maar dat is het niet!! Het is heel moeilijk om erbij te komen, vooral wanneer de kleine klemmetje los schiet! om die terug te krijgen in die minuscule gaatjes helemaal achterin bij de spiegel van mijn Nikon D300s DAT WAS ERG!!!! Uiteindelijk is me gelukt met mijn hart in mijn keel. En het werkt YES!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Astrid1vdV1956 23-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het is eenvoudig zoeken op de website en overzichtelijk ingedeeld.

Service
je krijgt wat je verwacht en van elke handeling, volgt een mailbericht.

Assortiment
Op (film)cameragebied en toebehoren alles dat je nodig hebt.

Aanbeveling
Aan te bevelen wanneer iemand iets nodig heeft op foto/videogebied

Extra toelichting
Goed gesorteerde webwinkel tegen goede prijzen. Correcte en snelle correspondentie mbt de levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

justine20 23-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooi overzichtelijke winkel, je kan fijn even op je gemak rondkijken!

Service
Helemaal top! Ik werd fijn en rustig geholpen met mijn vraag en ben dan ook geslaagd met wat ik zocht!

Assortiment
Ze hebben heel veel variatie, en voor ieder merk wat wils

Extra toelichting
Hele fijne rustige winkel! Je kan op je gemak rondkijken en wordt daarna vriendelijk geholpen met de vragen die je over je product hebt, het systeem met nummertjes trekken is heel fijn, zo wordt je fijn 1 op 1 geholpen! Zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J Groeneveld 23-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon het artikel een camera onderdeel makkelijk vinden

Service
Top service in combinatie met pakje gemakje kon ik het artikel op tijd ophalen

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Prima service en snelle afhandeling, geen loze belofte maar waargemaakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.v.d.Schaaf 23-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Met behulp van een actie/mail kon ik thuis op mijn gemak het betreffende product opzoeken en een keus maken uit de verschillende mogelijkheden en kwaliteiten.

Service
Ik meende mij te herrinneren dat ik bij een vroegere bestelling dit telefonisch kon opgeven en bij aflevering dit product middels de bijgevoegde faktuur via de bank kon betalen.
Helaas bleek dat nu niet meer mogelijk, werd mij telefonisch mede gedeeld. Het verschuldigde bedrag moest nu eerst over gemaakt worden en pas daarna werd het produkt verzonden.
Uit de gegevens behorende bij het betreffende produkt kon ik zelf het verschuldigde bedrag incl.de vrachtkosten bepalen en dit bedrag storten op de rekening van CameraNu voordat de bestelbon 2 dagen later met het zelfde verschuldigde bedrag arriveerde. Heel vlot werd daarna het bestelde postpakket bij mij thuis afgeleverd.

Assortiment
Het assortiment is naar mijn idee meer dan compleet.ik kon dan ook zonder problemen mijn keuze maken.

Aanbeveling
Zowel met bestellingen via internet dan wel via een bezoek aan de winkel op Urk ben ik op een keurige-en ter zake doende wijze voorgelicht en geholpen.

Extra toelichting
Ik ben door het personeel in de winkel dan wel via de telefoon op een duidelijke en plezierige wijze voorgelicht en/of geholpen. Ook de keuze mogelijkheid is legio. Mijn laatste online aankoop was een afstansbedieng voor een foto camera terwijl ik enkele weken eerder een nieuwe spiegel reflex camera via de winkel op Urk heb gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje Meesters 23-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag in huis

Assortiment
Het product dat ik graag wilde hebben was aanwezig

Aanbeveling
Ik ben tevreden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

pcm schrama 22-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Ik heb het verkeerde huisnummer ingevuld waardoor het opnieuw verzonden moest worden. Camera.nl heeft deze verzendkosten betaald

Extra toelichting
Een duidelijke website, het is duidelijk dat de bestelling ontvangen is via een bevestigingsmail. Er wordt duidelijk gecommuniceerd via de mail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hagenbeek 22-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelling kan via de mail gedaan worden.
Ontvangst bevestiging snel ontvangen

Service
Duidelijk verwachting van termijn waarin bestelling wordt geleverd. Geen valse verwachtingen.

Assortiment
Breed assortiment tegen concurrerende prijzen

Aanbeveling
Goede bestel mogelijkheid, via mail of telefoon.
Duidelijke berichtgeving over verachte aflever datum
Goede en snelle berichtgeving wanneer bestelling kan worden opgehaald of kan worden verzonden
Klantvriendelijk benadering bij afhaal

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over de professionele manier van werken en ook bereidheid tot hulp en advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PA3ETN 22-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitstekende overzichtelijke zaal.

Service
Vriendelijk en prima uitleg

Assortiment
Van eenvoudig tot professineel

Aanbeveling
Door uitstekende uitleg en vriendelijke hulp

Extra toelichting
Meerdere verrekijkers en fototoestellen bij CameraNu gekocht.Altijd met een zeer tevreden gevoel de deur uit gegaan. En de koffie is ook optimaal lekker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HaBur 21-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het productoverzicht op de website is duidelijk,gemakkelijk en snel te openen.

Service
De bestelling en levering zijn supersnel. Bovendien wordt direct na de betaling (Ideal) op de website de verwachte aflevertijd van het bestelde vermeld.

Assortiment
Het aangeboden sortiment is zeer uitgebreid. Het door mij bestelde product was online bij drie onlinewebwinkels niet op voorraad. Bij CameraNu wel.

Aanbeveling
Met plezier durf ik CameraNu op mijn verjaardag en anderszins bij vrienden aan te bevelen.

Extra toelichting
Bovenstaande motiveringen spreken voor zich. Ik ben uiterst tevreden over het geleverde product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sparck 21-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Aangename sfeer in showroom met deskundige hulp. Veel mogelijkheden om 'hands on' diverse apparatuur uit te proberen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

flo rida 21-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
kijken, kiezen, bestellen. volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SR05 21-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ik kon via cameranu de goede informatie vinden van het product dat ik zocht. De bestelling verliep gemakkelijk en het product werd op de afgesproken tijd, in goede conditie geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hans2470 21-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Zeer uitgebreid assortiment. Concurrerende prijsstelling. Snelle levering. Correcte beantwoording van telefonisch gestelde vraag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JMB14 21-11-2014

Algemene score

6,8

Gemak
Mij was niet duidelijk dat ik een reservering kon doen via 'de aankoop'. Dus je kunt vrij laat aangeven dat je nog niet betaald maar wel wil reserveren.

Service
Ik wilde een L-plate van RRS aankopen. Goed was dat men mij attent maakte op het feit dat deze niet aan sloot op mijn statief kop.
Echter men had mij er wel op kunnen attenderen dat het wel mogelijk is met een tussenplaat. Gemiste kans.
Inmiddels ga ik deze ergens anders bestellen (voor ongeveer voor de helft van de prijs)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

midoni90 21-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website,duidelijk,makkelijk bestellen en afhandelen.

Service
snelle levering

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
al met al zeer tevreden

Extra toelichting
zocht en vond de printer besteld en deze werd zonder problemen de volgende dag afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Ducati 21-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
goede zoekfunctie

Service
volgens afspraak geleverd

Aanbeveling
betrouwbare indruk, value for money

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

KMP 21-11-2014

Algemene score

8,0

Gemak
Het zoeken en vinden van spullen gaat heel makkelijk op deze site.

Service
Snelle levering, ik werd goed op de hoogte gehouden en verder geen extra service nodig gehad.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rasjbo 21-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Alleen maar lof. Biinen 1 dag bestelling geleverd netjes vepakt. Duidelijke website ruim assotiment. Super service een aanrader dus!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

scrapalida 21-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke website en goede zoekfunctie.

Service
supersnelle levering, donderdagavond besteld en vrijdag al in huis, geweldig.

Assortiment
zeer compleet assortiment.

Aanbeveling
zeer tevreden en prima om hier je aankopen te doen.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over de snelheid van levering, camera was goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HulsN 21-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De navigatie op de website is duidelijk en mooi vormgegeven. Van bestelling tot levering ging erg snel.

Service
Ik heb vooraf via een email advies ingewonnen over een rain sleeve voor mijn camera. Ik kreeg binnen een dag de informatie die ik nodig had, en heb direct het juiste artikel kunnen bestellen.

Assortiment
Voor mijn camera is er veel keuze aan accessoires. Zowel origineel als van andere fabrikanten

Aanbeveling
Het totaal plaatje van goede informatie, duidelijke website en scherpe prijzen zorgt ervoor dat ik deze website zeker aan anderen zou aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

twannieguitar 21-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
Hele fijne website, alles makkelijk te vinden

Service
Niet nodig gehad deze keer maar uit ervaring uitstekend!

Aanbeveling
Fijne website, goede service. De prijzen zijn niet bijzonder laag.

Extra toelichting
Cameranu heeft alles op fotografiegebied. Alles lekker snel uit voorraad thuis en goede service bij problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wallize 20-11-2014 In de winkel gekocht
Filiaal Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime parkeergelegenheid

Service
Snelle en correcte afhandeling

Assortiment
Alles wat je nodig hebt is daar te verkrijgen zowel op fotogebied als op programma's

Aanbeveling
De top 10 op service en voorlichting, op eerlijkheid en vakbekwaamheid

Extra toelichting
Het is mij overkomen dat ik minder gelukkig was met mijn canon camera. Voor mij zelf had ik overwogen om over te stappen op een nikon die had goede referenties. Op naar Camera-Nu op Urk camera mee en het probleem neergelegd het advies was koop een nieuw body D7 en het probleem is opgelost zonder veel kosten te maken want alle toebehoren passen weer op deze camera dus voor rond € 1100,00 was ik spekkoper i.p.v. € 5000,00 vanwege lenzen, flitsers enz. Dit getuigd van oprechtheid liever een tevreden klant dan alleen aan je omzet en winst te denken. Dus overweegt iemand in mijn omgeving tot aanschaf van een camera is er maar één leverancier CAMERA-NU op Urk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.A.J. de Cocq 20-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft niet de deur uit naar een winkel als dat niet gaat of niet uit komt.
Het assortiment bij camera.nu is vele malen groter dan in de winkel.
Meestal is de prijs ook lager dus niet moeilijk om voor cameranu te kiezen.

Service
De service is perfect, waarbij het belangrijkste is dat de medewerkers van cameranu hun afspraken na komen.
De volgende dag bezorgd is ook echt de volgende dag bezorgd......zelfs de post TNT zegt bij aflevering nog...veel plezier met uw aankoop.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid, maar ik kan dit beter uitleggen met, dat ik nog niet meegemaakt heb dat er iets niet in voorraad was.
Als je het artikel nergens meer kan krijgen dan ga je maar naar cameranu.nl

Aanbeveling
Ik ben voorzitter van een grote videogroep waarvan de leden op mijn advies u weten te vinden. Ik hoor nooit geen klachten en er wordt van alles gekocht bij u en met plezier.

Extra toelichting
Cameranu is een bedrijf die erg goed mee gaat met de moderne wensen van haar klanten. Ook bij wat verouderde apparatuur zijn bijvoorbeeld accu's, videotape geheugenkaartjes enz direct leverbaar. Bij de gewone winkel in de buurt is het te begrijpen dat niet alles op voorraad is, maar als je omhoog zit wordt je dikwijls niet goed verder geholpen. De oplossing is dan naar cameranu.nl en je wensen worden vervuld. Ik schrijf dit niet om cameranu de hemel in te prijzen maar het is gewoon de waarheid. Alle leden van mijn vereniging en ik zelf spreken uit ervaring !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak A 19-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
-duidelijke / overzichtelijke site MET op voorraad aanduiding. -snelle levering -goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marijn.vlasblom 19-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede webshop, kwam bij het product uit a.d.h.v. een zoekassistent; dat werkt dus echt.

Service
Niet alleen tijdig en keurig geleverd, maar ook nog eens met extra zuurtjes en een keycord. Wat wil een mens nog meer...

Aanbeveling
Uiteraard

Extra toelichting
Cameratas gekocht, werkte als een tierelier; snel geleverd en keurig verpakt. Bon in de doos plus wat extra's. Bovendien vele tientallen euro's goedkoper dan de concurrentie..!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HvGent 19-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
volgende dagin huis

Service
goed advies

Assortiment
bijna alles van Nikon in
voorraad

Extra toelichting
koop al jaren bij deze zaak ,altijd goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TJPL 19-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Met een paar muisklikken is de bestelling geplaatst.

Service
Alle service is volgens afspraak verlopen.

Assortiment
Ik heb kunnen kopen wat ik wilde.

Aanbeveling
Geen klachten, alles is naar wens verlopen.

Extra toelichting
Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

JDVF 19-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke winkel met een speciale pro afdeling.

Service
Er werd meegedacht in de soort cameratas die ik zocht. Ik kreeg alle tijd om een keuze te maken.

Assortiment
In mijn gespecificeerde vraag waren er 4 verschillende tassen in in huis.

Aanbeveling
Website en winkel hebben een enorm ruime keuze in fotoapparatuur en bij behorende artikelen. voor een scherpe prijs.

Extra toelichting
Om te betalen kreeg ik een bonnetje waarbij ik als eerste in de rij voor de kassa kwam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erla01 19-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Ruime sortering producten, snelle levering, goed product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petra martens 19-11-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
t gemak om je bestelling te reserveren zonder bijkomende verplichtingen

Service
de goede uitleg en kennis van zaken die daar aanwezig is maakt t super om te winkelen

Assortiment
kzou zeggen kijk op de site of breng een bezoek aan de winkel.....

Aanbeveling
heb ik al aantal keren gedaan bij vrienden en kennissen in fotowereld

Extra toelichting
zeer prettige sfeer zowel via internet als in de winkel zelf medewerkers/sters weten waar ze over praten en hebben alle tijd voor de klanten ook de service is super van cameranu spreek uit ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcosG 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Heb telefonisch contact opgenomen. Bleek er nog 1 op voorraad te zijn, werd direct voor mij gereserveerd.

Aanbeveling
De klantvriendelijkheid en het gemak om ook na een telefonische vraag gelijk te kunnen bestellen is prima

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Rino54 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In Urk alles aanwezig en vooral know how

Service
service is zeer goed no nonsents

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
gewoon leuk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews