cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43590 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jcbalt 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke en goed gesorteerde wegshop. Reeds enige malen een beatelling geplaatst. Iedere keer vlot en correct afgehandeld.

Service
Door een foutje van mijzelf een verkeerd artikel gekregen. Eén tekefoontje was voldoende om de omruil te regelen.

Assortiment
Groot en overzichtelijk assortiment.

Aanbeveling
Zonder meer een goede webshop, gepaard aan een mooie overzichtelijke winkel in de buurt van Urk.

Extra toelichting
Geen op of aanmerkingen. Aanbevelenswaard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ko Houtman 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website.
Makkelijk navigeren.

Service
Snelle, correctie aflevering.

Assortiment
zoals een specialist betaamd.

Aanbeveling
tot op heden petje af.
100% tevreden dus!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cooldad 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Produkt makkelijk te vinden

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot assortimrnt

Aanbeveling
Gewoon een fijne winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Natuuurliefhebber 23-05-2014

Algemene score

7,2

Gemak
via internet is er een goed overzicht van de producten die je kunt bestellen en die in het assortiment zitten

Service
Ondanks het vriendelijke te woord staan van de klantenservice was het niet duidelijk hoe het omruilen in zijn werk ging. Daarnaast een niet acceptatie van bij het servicepunt omdat het pakket 4 cm te groot was

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 25-05-2014

Beste Natuurliefhebber,

Hartelijk dank voor uw review. Wilt u svp uw ordernummer mailen naar aftersales@cameranu.nl. Wij kijken dan even na wat er is misgegaan en komen met een passende oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Louis 67 23-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer snel en keurig afgehandeld

Service
Verdere service nog niet nodig gehad

Assortiment
gewoon goed

Aanbeveling
iedereen mag bij jullie aankloppen, komt gord

Extra toelichting
Zeer snelle en keurige afhandeling van mijn bestelling. Super snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisanne.vh 23-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik wist niet goed welke maat cameratas geschikt is voor mijn set, dus heb een mailtje gestuurd naar cameraNU. Ik had de volgende dag al reactie met een link naar de tas die volgens hen geschikt voor mij zou zijn. Heb m meteen besteld, volgende dag in huis en alles past er perfect in. Super Service dus!

Extra toelichting
Mooie webwinkel met een zeer ruim assortiment. Ik ben ontzettend goed geholpen en als ik nog eens iets nodig heb zal ik zeker weer kiezen voor cameraNU.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stadsland56 23-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Toegankelijkheid is optimaal met prettige mensen aan de lijn.

Service
Levering is snel en de info is uitstekend.

Assortiment
Wat ik nodig heb, is leverbaar uit voorraad.

Aanbeveling
Ik heb reeds meerdere nieuwe klanten aangebracht door mijn enthousiasme voor Camera NU

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

NikonianJK 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Besteld via website, volgende dag geleverd. Geen problemen.

Service
Gelukkig niet nodig gehad

Assortiment
Product in voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JakubS 23-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Clear, simple, ordering without any unneccessary confirmations. Email confirmation of order was almost immediate.

Assortiment
Very good range.

Aanbeveling
Fastest delivery I have experienced. Price mostly lowest available. So definately recommendation worthy.

Extra toelichting
PROS: Getting what is offered online is fast and simple, price is mostly on the low end of what you can find at the market. All mainstream seems to be available. CONS: I dont even check the occasions here, as the offer is very limited.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart255 23-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Eerst bestelde toestel voldeed niet aan de verwachtingen, na telefonisch overleg voor TZ35 gekozen zonder problemen 1e toestel retour en TZ35 aangeschaft prima service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bastiaan Koen 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke, overzichtelijke site. Producten gemakkelijk te bekijken en bestellen.

Service
Snelle levering van de bestelde producten, producten goed ingepakt verzonden.

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Alleen de site bezocht - Makkelijke site, snel winkelen, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohGHahn 23-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is prima te vinden op de site en als het nodig is helpt een e-mail naar Urk, waarop dan snel en accuraat gereageerd wordt.

Service
Uitstekende service behoeft geen verdere uitleg! Vriendelijkheid en behulpzaamheid horen daar vanzelfsprekend bij.

Assortiment
Af en toe mis ik een accessoire in de winkel, maar dat is heel erg zelden.

Aanbeveling
Dat doe ik al regelmatig!

Extra toelichting
CameraNu is een uitstekende webwinkel met een prettige fysieke winkel in Urk. Vriendelijk en zeer deskundig personeel maakt de aanschaf van fotoapparatuur en accessoires tot een plezierige ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap O 22-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige manier van bestellen en betalen.
Bij afhalen ligt alles klaar.

Service
Je wordt vlot en vriendelijk geholpen.
Al je vragen worden deskundig en duidelijk beantwoord.

Assortiment
Grote voorraad, wel of niet op voorraad wordt op de website duidelijk aangegeven.

Aanbeveling
Goede winkel correct en deskundig.

Extra toelichting
Ik heb zeer goede ervaringen met Cameranu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. de Lange 22-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
met een paar l;olmen besteld

Service
Directe feed-back, info en bevestiging via email

Assortiment
zeer ruime keuze in gespecialiseerde electronica producten

Aanbeveling
ruime keus, zeer concurrerende prijzen, uitstekende service en snelle levering

Extra toelichting
een webshop/winkel om naar terug te keren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle90 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke webwinkel.

Service
Uitstekend geholpen. Telefonisch)

Assortiment
Printer die ik zocht mèt het papier dat ik zocht, op voorraad. Volgende dag in huis.

Aanbeveling
Scherpe prijzen online met service van een speciaalzaak.

Extra toelichting
Prima te spreken over mijn aankoop. Fotoprinter en papier. Ook op hele specifieke vragen over print papier in combinatie met de printer kreeg ik telefonisch uitgebreid advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ane 2 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel mogelijkheden met deze camera is wel wennen qua andere camera

Aanbeveling
Snellen service en je kunt je pakket volgen waar het bevind .

Extra toelichting
Tot nu toe zeer te spreken over jullie site en te woord staan bij vragen .

Review criteria:

Goed

Reageer

Lauran1960 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooie overzichtelijke website

Service
Is heel goed en netjes. Snelle levering en goed verpakt

Assortiment
Niet alles is te vinden maar dat kan je ook niet verwachten

Aanbeveling
Zeer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

broosdm 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Geweldig! De scherpste prijs en supersnel geleverd. Om 23.30 besteld, de volgende dag al geleverd! Goed verpakt en perfecte service kwa informatie voorziening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edith2011 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site, producten eenvoudig te vinden.

Service
goede telefonische bereikbaarheid, deskundig personeel dat je vraag direct kan beantwoorden. Kennisniveau van het personeel is een heel sterk punt bij deze winkel.
Snelle levering van de producten, netjes en goed verpakt.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, uitstekende samenstelling van producten.

Aanbeveling
Prima assortiment alleen prijstechnisch niet altijd even scherp geprijsd. Op de website tweakers.net komt cameranu.nl niet als goedkoopste uit de bus. Soms scheelt het gewoon te veel met de laagste prijs die vermeld wordt.

Extra toelichting
Uitstekend assortiment, hetgeen samen met het kennisniveau van het personeel en de snelle levering van de producten zorgt voor een fijne winkelervaring. De vriendelijkheid van het personeel is opvallend te noemen, men neemt de tijd om de klant optimaal te informeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BearsBelly 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tot 23.59u bestellen betekent idd de volgende dag geleverd.

Service
Nette papierwinkel, zowel qua digitale tracing als een *.pdf factuur.

Assortiment
Mijn vrouw vindt dat ze veel te veel, en bovendien meestal in voorraad, hebben. En aangezien ik het eerste bestel hebben de mode- en schoenenboeren het nakijken. Sorry Zalando ;-)

Aanbeveling
Er zijn nog twee of drie échte fotozaken in Nederland. Cameranu.nl is er één van.

Extra toelichting
Cameranu.nl heeft bijzonder veel in voorraad en dus snel beschikbaar. Daarnaast hebben ze ook een bijzonder aantrekkelijke winkel waar je fysiek op de deur kunt bonken en waar je vervolgens hartelijk ontvangen wordt. Het is er gezellig en er staat veel uitgestald. En wat je niet ziet, maar wel op voorraad is, halen ze voor je uit het magazijn zodat je er even met je handen aan kunt snuffelen. Bovendien is het bedrijf makkelijk bereikbaar en zijn er goede parkeervoorzieningen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

George1960 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Had een hoop gedoe met tnt post. Cameranu op de hoogte gesteld. Ze boden aan om het beschadigde artikel terug te nemen en geld terug te storten. Als dat geen service is!!!!!!!!
Part nog deel aan wat er gebeurd is en dan dit aanbieden. KLASSE!!!!

Aanbeveling
Gezien m'n positieve ervaring zou ik deze winkel bij iedereen kunnen aa raden ondanks het feit dat de prijzen ongeveer gelijk zijn aan die van de andere aanbieders.

Extra toelichting
Lijkt misschien een hoge score. Maar is meer dan verdiend. Daar waar TNT post het ontzettend liet liggen pakten zij het wel op puur uit service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Westerbeke 32 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling van apparatuur via internet is simpel.

Service
Probleem werd snel opgelost.
vriendelijke behandeling

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Heb reeds een aantal malen op verzoek van vrienden en kennissen apparatuur geadviseerd en bij Camera Nu besteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ro.es 22-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Vandaag de Nissin Di866 Pro flitser ontvangen van Cameranu.nl via UPS in Spanje. Keurige afhandeling en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elias Poolman 22-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Supermakkelijk bestellen via de site!

Service
Geweldige service: direct de volgende ochtend al mijn bestelling in huis! En het beste was nog dat ze bij de bestelling een paar snoepjes hadden gedaan! Dat soort kleine dingetjes maken het echt een aanrader om hier iets te bestellen.

Aanbeveling
Gewoon een erg goede webwinkel.

Extra toelichting
Alles was goed aan deze bestelling bij camera.nu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blask 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Richard Ottens 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vandaag besteld en de volgende dag in huis.

Service
Ik had aangevinkt in de bestelling wachten tot alles op voorraad is zodat het in 1x verstuurd wordt. Ik had over het hoofd gezien dat 1 artikel niet op voorraad is.
Ik kreeg een mailtje vrijwel direct dat er 1 artikel niet op voorraad was. Ik mocht kiezen of ik wilde wachten met de hele bestelling of dat deze werd nagezonden.
Klasse

Assortiment
De online shop heeft alles wat ik wil en ze bieden alles aan in allerlei prijssegementen.

Extra toelichting
Ik heb heel wat bestellingen gedaan bij cameranu. Ook heb ik is een probleem gehad met een flitser na verloop van tijd. Die werd gewoon omgeruild, niks lang kwijt zijn aan een reparateur. Bij deze winkel weten ze dat ik daar niet op zit te wachten. Perfecte service dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Treefrog 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel besteld via internet en toegankelijke informatie. Prijsstelling goed in vergelijking met andere leveranciers voor dit product.

Service
Snelle afhandeling

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Goede ervaring

Extra toelichting
Na prijsvergelijking heb ik de afstandbediening bij Cameranu gekocht. Prima service en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

belibarang 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De webshop is ideaal je hebt hierdoor veel sneller, goedkoper en overzichtelijk info en aanbod over producten

Service
Bij het bestelproces wordt je van elke stap op de hoogte gesteld via een e-mail.

Assortiment
Zeer uitgebreide aanbod zowel in producten als in merken

Aanbeveling
Als je iemand een tip geeft over een webshop dan wil je wel dat deze ook betrouwbaar is. En dat kan alleen uit eigen ervaring en deze is bij cameranu.nl helemaal in orde

Extra toelichting
Ik heb een Vanguard Up-Rise Pro Back Bag gekocht bij Camaranu.nl. Vrijdag 9-5-2014 om 11:41 besteld en direct online betaald dit is direct via een e-mail bevestigd. 2 minuten later kreeg ik een e-mail dat de betaling is ontvangen. Diezelfde dag om 14:43 ontving ik een e-mail dat het product aangetekend is verzonden incl. tracecode. Op maandag heb ik de bestelling ontvangen. Cameranu.nl helemaal top voor mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen Schenke 22-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk via internet..goede keus.

Service
Goede informatie over product en het verzenden ervan

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Mijn ervaring was uitstekend..snelle verzending, goede informatie over het product en het verzenden.

Extra toelichting
Prima service, ruime keus. snelle en goede afhandeling. Ik had een hoya infrared filter gekocht via deze site.Afhandeling was netjes met juiste informatie. De verzending was zoals er is vermeld, snel en volgende dag in huis.Het product is prima.Dus alles bij elkaar perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Candari 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heerlijk gemakkelijk! mijn gegevens waren al ingevuld bij de bestelling (gegevens vorige bestelling), betaling ging vlot en makkelijk, Bezorgd de volgende dag! helemaal top!

Service
levertijden zijn boven verwachting uitstekend!!!

Assortiment
enorm veel keuze voor een scherpe prijs! love it!

Aanbeveling
top winkel, makkelijk, duidelijk en scherp geprijsd!

Extra toelichting
Gemak top. Service uitstekend. Assortiment super. Prijzen zeer scherp dus helemaal goed. Levertijden supersnel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maideth 21-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Assortiment
Een ruim assortiment

Aanbeveling
Duidelijke en overzichtelijke website

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

saxon112 21-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je vind je product heel makkelijk

Service
zo besteld en snel thuis

Assortiment
Assortiment is behoorlijk groot

Aanbeveling
om dat het goed koop is en makkelijk

Extra toelichting
Ik koop regel matig wat op Camera.nl en de producten zijn snel thuis en zijn heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kylie2005 21-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel gevonden

Service
snelle levering

Aanbeveling
goede prijzen en snelle levering

Extra toelichting
product snel gevonden, goede prijs en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Hagen 21-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
CameraNu heeft een bijzonder prettige site je hoeft niet alng te zoeken naar hetgeen je nodig hebt en het bestellen gaat ook zeer soepel.

Service
Ik per ongeluk een verkeerd artikel besteld, Daar werd helemaal niet moelijk over gedaan en binnen no time had ik mijn aankoopbedrag terug op mijn rekening.

Assortiment
Een ruim assortiment in veel merken van goedkoop (goed) naar duur (Merk)

Aanbeveling
Ik beveel iedereen deze webshop aan vanwege hun service, snelle levering en betaalbare prijzen.

Extra toelichting
Ik heb het artikel helaas wegens een verkeerd opgegeven maat retour moeten sturen maar de eerder aangekochte materialen zijn prima en in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

61 AFra 21-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Rustig bekijken wat je kopen wil.

Service
Snelle aflevering van producten en goede telefonische afhandeling indien nodig.

Assortiment
Zeer ruim assortiment, is daardoor soms wel eens moeilijk om keuzes te maken.

Aanbeveling
Prima, goede service.

Extra toelichting
Totaal gezien een prima winkel waar je je tenminste klant kan voelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VictorVP 21-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Binnen 12 uur in huis! (Vind ik normaal niet zo belangrijk, maar dat was het in dit geval wel). Alles gaat zoals het bij een professionele webshop hoort te gaan: prima prijs, goede en volledige communicatie, snelle afhandeling, keurig verpakt, etc. Geen oordeel over het assortiment want dat heb ik verder niet bekeken (ik wist namelijk wat ik wilde hebben).

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

w s knol 21-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles was duidelijk en logisch opgebouwd

Service
kreeg direct een mail met de nodige gegevens en wanneer de bestelling zou aankomen

Assortiment
niet iedereen heeft de gekozen battery grip op voorraad

Aanbeveling
service en communicatie perfect

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo IV 21-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima site, goede uitleg producten

Service
Uiterst snelle mail en even snelle verzending; goede verpakking!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SPRZ 21-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alle artikelen duidelijk gesorteerd en eenvoudig te vinden met de zoekfunctie

Service
Vragen worden duidelijk en snel beantwoord

Assortiment
Uitgebreide keuze en veel (goedkopere) kwalitatief goede alternatieven

Aanbeveling
Gezien mijn ervaringen zal ik zeker anderen aanbevelen de site te bezoeken

Extra toelichting
Prima site, goede service en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J.JansenAp 21-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke website met goed zoekfunctie.

Service
Kundig personeel met heldere uitleg

Assortiment
Zeer uitgebreid, zelf dingen uit kunnen proberen, veel accessoires.

Aanbeveling
Zeker aanbevelingen waardig, winkel goed te bereiken, voldoende parkeergelegenheid en zeer klantvriendelijk.

Extra toelichting
Zal zeker betreffende vervolg aankopen voor fotografie weer mijn aankopen hier doen, al dan niet via internet. Zeer prettig dat je niet alleen via internet maar ook in de winkel de aankopen kan doen. Met het voordeel van in de winkel dat je eerst een en ander kan uitproberen en bekijken en goed advies kan krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick134 21-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zoals gebruikelijk gaat bestellen bij cameranu heel simpel evenals de betaling. duidelijke bevestiging van de bestelling.diverse keren wat besteld nooit geen klachten!

Service
De service is prima, als je wat wil weten dan heb je zo telefonisch contact

Assortiment
Uit het zeer ruime aanbod is altijd wel te kiezen wat je nodig hebt

Aanbeveling
ik zou zeggen kijk eersty bij cameranu voordat je verder kijkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MC2000 21-05-2014

Algemene score

6,0

Service
Erg jammer dat er de normale verzendkosten in rekening gebracht worden voor het versturen van een cadeaubon, die dus een postzegel kost

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 22-05-2014

Beste MC2000,

Hartelijk dank voor uw review. Wij rekenen voor het verzenden van een cadeaubon een bedrag van euro 1,95. Deze verzendkosten bestaan uit een postzegel/envelop en arbeidsloon. De kosten van euro 1,95 zijn vooraf reeds bekend. Mocht u deze onoverkomelijk vinden, heeft u altijd de vrije keuze om de bon in onze winkel af te komen halen. Hiervoor rekenen wij geen kosten en krijgt u zelfs een gratis kopje koffie. Wij wensen u veel plezier met de bon.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Kevin Peters 21-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een mooie, overzichtelijke website. De betere Nederlandse online camera winkel.

Service
Lekker snel bezorgd, geen problemen. De goedkoopste en betrouwbaarste site van NL.

Assortiment
Een heel breed assortiment, je kan echt alles vinden.

Aanbeveling
Alles is lekker snel, wordt goed verpakt en wordt bovenal heel snel bezorgd!

Extra toelichting
Een echte aanrader voor mensen die iets nieuws nodig hebben voor de camera. Ik ga hier zeker meer kopen, gewoon omdat het zo goed werkt. Voor mij is het de beste winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas Fasting 21-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt tot 12:00 bestellen en het wordt de volgende dag bezorgd

Extra toelichting
Bij mijn nikon D4s kreeg ik gratis een nikon 910 flitser. Stond subtiel onder de prijs van de camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos Sony 21-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en eenvoudig te bestellen

Service
Levering over het weekend maar toch lekker snel

Assortiment
Ga wel nog wat meer bekijken

Aanbeveling
Ik ben prima tevreden en zal deze winkel zeker aanbevelen aan anderen

Extra toelichting
Allemaal tienen van een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eelco Rietsema 21-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
kon vrij eenvoudig bestelling plaatsen.

Service
levering is vlot

Aanbeveling
prima webshop

Extra toelichting
snel besteld, heldere website, snel bestelling geleverd. alles was prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Volgersgerard 21-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Ik denk dat het asortiment heel uitgebreid is maar ik kan niet beoordelen of alles verkrijgbaar is.

Aanbeveling
gewoon een betrouwbare prima webwinkel

Extra toelichting
Ik vind camera nu gunstig w.b.t. de prijzen. wel jammer dat vevoerskosten niet gratis zijn vanaf b.v. 50euro Mocht ik voor mijn camera nog iets nodig hebben dan weet ik julllie te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank de Graaf 20-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website - je vindt wat je zoekt.

Service
Per ongeluk een verkeerd product gekocht - CameraNu begreep de verwarring. Volgende dag gecorrigeerd met het juiste product. Korting vanwege het ongemak, nog een dag later geld terug.

Assortiment
Het assortiment is wat diffuus, maar blij mee - als enige nog een Mac Pro op voorraad. Daarnaast is het gewoon one-stop-shop.

Extra toelichting
De mannen van CameraNu hebben het gewoon goed voor elkaar. Opvallend zijn de goede service voor mij en het feit dat ze in Urk doorhebben dat de klant makes payday possible. Heel goede service. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans1301 20-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewoon goed.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Cameranu.nl had het product dat ik zocht.
Over de rest van assortiment kan ik dus niets zeggen.

Aanbeveling
Goede prijs.
Snelle levering.

Extra toelichting
Goede prijs. Snelle levering. Helaas was de compactcamera een regelrechte miskoop,maar ik kon de camera direct terug sturen,en binnen een paar dagen kreeg ik bericht dat het aankoop bedrag teruggestort zou worden. Dus ik ben tevreden met de snelle service,en ik ga mijn volgende camera hier ook bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j-buze 20-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Erg duidelijke en overzichtelijke site met duidelijke omschrijving van het aangebodende.

Service
Erg nette afhandeling van de bestelling en conform de opgave uiteindelijk geleverd.

Assortiment
Een erg mooie en uitgebreide assortiment producten voor zowel de beginnende als de semi professionele als de professionele klanten keus biedt tegen zeer concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Ik zou geen minpunten kunnen bedenken die een negatieve beoordeling zouden rechtvaardigen

Extra toelichting
Een informatieve en overzichtelijke website welke voornamelijke foto gerelateerde producten aanbied tegen concurrerende prijzen. Bovendien kun je producten aanschouwen en de fysieke winkel waarbij je geholpen wordt door deskundige personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews