cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43586 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

K22014 28-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site is helder opgebouwd, producten goed te vinden. Betaalproces loopt perfect.

Service
Verder geen service nodig gehad. Complimenten voor de zeer snelle levering. Top

Assortiment
Ronduit goed te noemen, in ieder geval voor de gezochte produkten tot nu toe. De toekomst zal moeten leren in hoeverre het zo blijft maar tot nu toe erg tevreden.

Aanbeveling
Gewoon doen om zelf de kwaliteit te ervaren.

Extra toelichting
Onlangs een aatal producten besteld. Warengoed verpakt zeer snel in huis. Tot nu toe totaal nergens problemen mee gehad dus ik zie uit naar de toekomstige aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Walstra 28-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je hebt zo gevonden wat je wilt. Daarna heb je zo besteld wat je wilt. En voor je het weet heb je in huis wat je wilt.

Service
Kundige verkopers, goede service. Een vraag is nooit een vraag teveel.

Assortiment
Ruime gevarieerde keuze.

Aanbeveling
Doe ik altijd al.

Extra toelichting
Ik koop fotografie spullen eigenlijk alleen maar bij CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timberwolf61 28-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke, intuïtieve website

Service
Artikel moest helaas retour, snelle en accurate afhandeling.

Assortiment
Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e.b.e. 27-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
's avonds besteld volgende ochtend in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frank ber 27-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was erg makkelijk te vinden wat ik zocht.

Service
De voorwaarden en garantie leken me prima

Assortiment
De door mij gezochte artikelen waren aanwezig

Aanbeveling
Ik zou deze site zeker aanraden

Extra toelichting
Alles in orde en snel ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mario Kluser Photography 27-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik bestel sinds jaren bij CameraNu.nl De website is overzichtelijk en ik hoef maar zelden echt te zoeken totdat ik gevonden heb wat ik zoek. Daarnaast is de levering de volgende dag in huis. Heb nooit meegemaakt dat dit niet het geval was.

Service
Ik heb meerdere keren een echte mens tijdens de afhandeling van mijn orders nodig gehad en die hebben ze inderdaad bij CameraNu. Er wordt oplossingsgericht met de klant meegedacht en net dat extra service verleend dat me altijd weer terug laat komen.

Assortiment
Ik kan me niet herinneren dat er iets niet in het Assortiment was wat ik nodig had. Daarom koop ik al jaren al mijn fotografietoebehoren en camera's bij CameraNu.nl

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan omdat te merken is dat er echte mensen je bestelling afhandelen en als er toch nog vragen zijn dan zijn het juist deze mensen die je verder helpen en zich niet achter een 'helpdesk' verstoppen. Ik doe er sinds jaren goede zaken en dat zal ook zo blijven.

Extra toelichting
Ik heb in de afgelopen jaren al mijn camera'sm objectieven, flitsers, printers en light modifiers gekocht bij CameraNu. De wijze hoe met de klant mee wordt gedacht is uniek en de service is menselijk. Geen verstoppertje spelen achter een 'helpdesk'. Verder zijn ze doorgaans de goedkoopste en als dit een keer niet zo zou zijn dan boeit mij dit niet omdat de service ongekend is in tijden van on-line shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruiterbeer38 27-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alle merken en details zijn in te voeren, dat is heel makkelijk om je product te zoeken

Service
Alles netjes binnen de beloofde tijd afgeleverd

Aanbeveling
Het gemak en de snelheid, kwaliteit en prijsverhouding zijn heel erg goed ten opzichte van andere winkels

Extra toelichting
Het is de 2e keer dat ik hier een product heb besteld en de service en aflevering zijn gewoon goed en mocht er iets niet zijn of weet je het niet, ze zijn makkelijk te bereiken en heel welwillend om te helpen, ook naar een oplossing als dat nodig zou zijn

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

henri vd Burg 27-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke bestelprocedure

Service
's avonds om 23.00 uur besteld en de volgende dag al in huis.

Assortiment
Deze shop had als enige de videocam die ik zocht op voorraad.

Aanbeveling
correct, helder en razend snel!

Extra toelichting
Camera.NU.nl Had als enige webshop de digitale videocam die ik zocht op voorraad. Daarbij komt dat hij ook nog het gunstigst geprijsd was. De bestelprocedure was helder en gebruikersvriendelijk. In een paar muisklikken had ik besteld. De volgende dag werd het pakketje op een afgesproken tijdstip bezorgd. Ik heb nog nooit eerder zo'n snelle levering gehad. (ik had de dag ervoor 's avonds om 23.00 uur besteld) Helemaal top!! Henri vd Burg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dré Kok 27-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen online gaat supersnel en zo ook het bekijken van de producten.

Service
's avonds laat een bestelling gedaan en de volgende dag al in huis. Werd prima op de hoogte gehouden wat de status was van mijn bestelling.

Assortiment
Ze hebben een erg groot en divers assortiment.

Aanbeveling
Doen wat ze beloven.

Extra toelichting
Snelle levering en het bestellen online verloopt prima. En ze berekenen geen verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sijmon van den Berg 27-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed en duidelijk overzicht

Service
goede informatie en inzicht en wat samen besteld kan worden

Assortiment
zeer breed en diep, het beste wat je kunt vinden in Nederland op dit gebeid

Aanbeveling
ken geen betere

Extra toelichting
Echt een geweldige web winkel, breed en diep assortiment, goede informatie en snelle en adequate levering, werkelijk perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FAJ1946 27-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zie onder

Service
zie onder

Assortiment
zie onder

Aanbeveling
zie onder

Extra toelichting
De bestelling werd om ca. 23.15u geplaatst. Voor 23.30u hadden wij de bevestiging van de order,de melding van de betalingsontvangst en de melding van de verzending binnen. De volgende dag om 10.00u werd de bestelling afgeleverd. zeer goede service, ook waar het om een relatief goedkope aankoop ging. Hulde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolijn vKooij 27-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Telefonisch goed advies ontvangen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yell 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke informatie en vlotte afhandeling bestelling.

Service
'Avonds besteld; de volgende dag in de middag in huis.

Extra toelichting
CameraNu is mij aanbevolen door een familielid; ik zal anderen CameraNu zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

4JJansen 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle, duidelijke bestelmogelijkheid op site.

Service
Keurig advies en als dat niet meteen kan, word je netjes teruggebeld. Als dat nodig is worden hiet meerdere pogingen voor gedaan.

Assortiment
Mis wat kleine dingen.

Aanbeveling
Goede zaak met op de webwinkel het gevoel van een "ouderwetse" winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick Akkerhuis 26-05-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website van Cameranu.nl vind ik één van de mooiste sites betreft online winkels fotoapparatuur. Zeer gemakkelijk iets te vinden en zeer overzichtelijk.

Service
De winkel is gemakkelijk te vinden. Wordt altijd snel en vakkundig geholpen. Ook een vraag via de mail wordt snel beantwoord.

Assortiment
Ik ben nu al jaren klant bij Cameranu.nl en maak niet vaak mee dat er iets niet op voorraad is. Het assortiment voor mij als vakfotograaf is ruim voldoende

Aanbeveling
Een winkel waar ik zelf tevreden over ben met alleen maar positieve ervaringen durf ik met een gerust hart aan iemand anders aan te bevelen.

Extra toelichting
Ik heb al vele producten gekocht bij Cameranu.nl zoals digitale camera's, objectieven, flitsers, lichtmeters, flitsparaplu's en allemaal topmerken voor een redelijke prijs. Het laatste wat ik gekocht heb is een objectief en heb gelijk wat objectieven die ik niet meer gebruikte ingeruild.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gierade 26-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heldere website en bestel procedure. direct terug koppeling via mail

Service
Helderheid van de mail en status van je bestelling

Assortiment
zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Ik had een zeer goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaansuh71 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Prima snelle levering, s'avonds besteld, volgende dag al geleverd.

Assortiment
R uime keuze, scherpe prijzen.

Aanbeveling
Meerdere malen iets besteld, altijd netjes compleet en op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

soester66 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website

Service
binnen twee dagen artikel in huis

Assortiment
voor mij voldoet het asortiment

Aanbeveling
ik heb al diverse spullen bij camera nu gekocht.

Extra toelichting
goede vlotte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H vd Oever 26-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Egbert J. 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
een keer een missertje bij een bestelling maar dat had wellicht met de feestdagen te maken. In ieder geval naar DIKKE tevredenheid opgelost!

Aanbeveling
zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JaapH46 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

F. ter heege 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ik geef niet meer dan een 8 want een hoger cijfer zou tot luiheid leiden :-)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sarah74 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima uitleg en de volgende dag al binnen.

Service
De website geeft duidelijke info over de camera's, mbt tot de uiteindelijke keuze tussen 2 camera's heb ik via de email nog wat vragen gesteld die erg snel en helder beantwoord werden.

Assortiment
Ruime keuze in assortiment, heldere en overzichtelijke beschrijvingen bij de camera's.

Aanbeveling
prima service!

Extra toelichting
Samengevat ben ik erg tevreden over de service bij camera.nu, de heldere website en de snelle beantwoording van vragen mbt camera's via de klantenservice.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Arketeer 26-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig online bestellen.

Service
Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

klant51 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website en bestelprocedure

Service
Product snel in huis, goed verpakt en duidelijke communicatie over het verzendproces

Assortiment
voordelig geprijsd voordeelpakket ( camera, camerahoesje en geheugenkaart).
Product voldoet geheel aan mijn verwachting

Aanbeveling
Goed geprijsd, goede service en waar voor je geld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bartstan56 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke site

Service
telefonisch contact gehad over een artikel,ze zouden het even uitzoeken hoe het zat en na 10 min werd ik teruggebeld met een bevredigend antwoord

Assortiment
toerijkend

Aanbeveling
snelle correcte levering, goederen goed verpakt, ruime keuze

Extra toelichting
goede service, correcte behandeling met vragen, vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NV1969 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Sorteren op mount type bij softboxen zou makkelijk zijn.

Service
Snel en netjes geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Wil Broekhoff 25-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online bestellen voor mij enige mogelijkheid

Service
prima service in het verleden gekregen

Assortiment
uitstekend

Aanbeveling
zeer aan te bevelen

Extra toelichting
online bestellingen worden prima verzorgd assortiment en de prijs aantrekkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tukker2014 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Dit was één van de weinige online winkels in nederland waar ik een Nodal Ninja 3 kon kopen. Zondag besteld, dinsdag in huis. Wat ik wel jammer vind is dat je bij de bestelling niet kunt aangeven dat je het product op een afhaalpunt wilt ophalen. Dit kun je pas doen wanneer de post het voor de eerste keer heeft aangeboden en je niet thuis was. Als ze deze mogelijkheid wel hadden gehad, had ik waarschijnlijk het product al de volgende dag in huis gehad. Verder dan dat een prima service, goed via email op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en keurig afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

imeco.nl 25-05-2014

Algemene score

8,3

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fred Haccou 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snel antwoord op eventuele vragen

Assortiment
Er is een ruime keuze op het gebied van fotografie

Aanbeveling
Gezien de prijzen en service zalig deze webshop zeker aanbevelen aan anderen!

Extra toelichting
Na bij verschillende winkels en webshops gekeken te hebben heb ik gekozen voor CameraNU.nl vanwege de prijzen en de duidelijke website! Daarnaast de snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MariekeW80 24-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snelle levering, zorgvuldig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan van der Graaf 24-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goede website, makkelijk bestellen.

Assortiment
Veel spullen verkrijgbaar, maar niet alles.

Aanbeveling
Goeie ervaringen en altijd snelle levering.

Extra toelichting
Over het algemeen snelle levering (volgende dag). Een enkele keer wat vertraging bij PostNL, maar dat is Cameranu niet kwalijk te nemen. Geen ervaring met service, maar dat ga ik binnenkort krijgen want de Yongnuo ST-E2 gaat terug. Hij werkt niet goed in combinatie met de Canon 6D.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard Schoss 24-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gyselle Blokland 24-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het ging redelijk vloeiend, alleen mijn betaling was niet gelijk aangekomen maar dat kwam door het weekend. Heb gebeld en het is netjes uitgelegd.

Service
Het was redelijk snel in huis.

Assortiment
Alles was op voorraad wat ik wilde.

Aanbeveling
Top winkel!

Extra toelichting
Ik vond dat jullie het snel hadden geleverd en jullie zijn niet super duur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans van tilborg 24-05-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fred de Graaf12 24-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Moest iets specifieks hebben en binnen een paar minuten gevonden wat ik zocht. Bestellen was ook snel geregeld.

Service
Snelle levering en duidelijke communicatie over de leveringsstatus.

Assortiment
Wat hebben ze niet?

Aanbeveling
Een goede webwinkel met een goede echte winkel erachter. Geen vage dozenschuiver vanuit een achterafpandje. Service nodig? dan kan je desnoods gewoon naar de winkel en persoonlijk geholpen worden. Beter kun je eigenlijk niet krijgen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Ruite 24-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen een paar minuten product gevonden, besteld, betaald en bevestigd.

Service
Tot 's avonds laat bestellen ende volgende dag al in huis. Deze keer met afwijkend afleveradres via Pakje Gemak bij een winkel laten afleveren waar ik de volgende dag (na16:00 uur) toch langs kwam.

Assortiment
Zeer uitgebreid en volledig. Deze keer op zoek naar een ImageTank (voor backups onderweg) en ook die weer gewoon op voorraad.

Aanbeveling
Hier stuur ik al mijn beste vrienden met een gerust hart naar toe.

Extra toelichting
Dat ik hier tijd voor maak om 4x een 10 te geven + motiivering pers aspect zegt volgens mij genoeg ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deskman 24-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De webwinkel is zo goed georganiseerd dat je altijd snel en in een paar klikken vindt wat je zoekt. Met 'zo'n breed assortiment is dat heel wat waard.

Service
Het proces van bestellen is snel en eenvoudig - de bestelling wordt altijd keurig in een nieuwe doos, goed verpakt en beschermd verzonden.

Assortiment
Ik heb maar heel zelden iets dat ik niet kan vinden bij Cameranu

Aanbeveling
De prijs is altijd goed, het assortiment is héél breed, de informatie op de site is uitvoerig zodat je een afgewogen keuze kunt maken en de leveringen altijd vlekkeloos. Kortom: een betrouwbare partner.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arianne1963 24-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede zoekfunctie, heldere informatie, vlotte afhandeling plaatsing bestelling , afhandeling betaling en bestelling

Service
Afgehaald in de winkel, veel personeel achter de balies, deskundige uitleg.

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Scherp geprijsd assortiment met ruime keuze, goede website en prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick Woets 24-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je bestelt in enkele minuten een product via de website. Betaling via !DEAL werkt hier uitstekend. Slechts één nachtje slapen en de pakketbezorger staat op de stoep.

Service
Ik ben met een probleemgeval wel eens naar Urk gereden, waar men mij vriendelijk, geïnteresseerd en vakkundig te woord stond. (met koffie)

Assortiment
ALS er iets niet geleverd kan worden, hoef je het niet elders in den lande te proberen. Het assortiment is verbluffend veelzijdig.

Aanbeveling
Als je zó tevreden bent over een winkel/zaak, zou je al je vrienden en kennissen er wel heen willen sturen! Ik kan alleen maar adviseren en mijn ervaringen delen...

Extra toelichting
Voor mij is cameraNU dé fotozaak in Nederland. Qua prijsniveau kun je nergens beter terecht, merkte ik op internet. Niet minder belangrijk is de service en de manier waarop men je te woord staat. Bij vragen en problemen over onduidelijke 'knopjes' (voor professioneel gebruik) staat in de winkel een in jouw merk camera gespecialiseerde medewerker voor je klaar. Soms krijg je zelfs per mail het gevoel dat er een band groeit. Per telefoon is dat gevoel nog sterker. Maar ja, ik ben ook al weer 7 jaar klant bij cameraNU.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia Jansen 23-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede website

Service
creatief in het zoeken van oplossingen, prettig geholpen

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
gewoon aan te raden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Stefdev 23-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
's avonds besteld en de volgende dag werd het al afgeleverd.

Assortiment
Groot assortiment. Prima prijs!

Aanbeveling
Ik heb al een paar keer bij deze webwinkel besteld en ook al eens voorafgaand aan een bestelling contact met hun opgenomen over een product. Ik ben keurig behandeld en kreeg een heel goed advies.

Extra toelichting
Goed assortiment. Goede prijs. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard oostrom 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

netvista 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijke bestelprocedure en voldoende betaalmogelijkheden.

Service
Zeer snelle levering en goed verpakt.

Assortiment
Veel in het assortiment maar kan wellicht nog completer.

Extra toelichting
Ik heb van de week voor het eerst bij cameranu.nl besteld en kan niet anders zeggen dan dat dat soepel is verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joost Dommisse 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Netjes ingepakt, alle onderdelen van de bestelling bij elkaar

Service
meerdere keren gebeld voor een vrij simpele vraag, iedere keer keurig geholpen

Assortiment
veel spullen, en goede kwaliteit

Aanbeveling
prima winkel, wel in urk en dat is voor mij ver weg

Extra toelichting
Goede service, snelle bezorging en netjes ingepakt. Heel blij met mijn aankoop!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jcbalt 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke en goed gesorteerde wegshop. Reeds enige malen een beatelling geplaatst. Iedere keer vlot en correct afgehandeld.

Service
Door een foutje van mijzelf een verkeerd artikel gekregen. Eén tekefoontje was voldoende om de omruil te regelen.

Assortiment
Groot en overzichtelijk assortiment.

Aanbeveling
Zonder meer een goede webshop, gepaard aan een mooie overzichtelijke winkel in de buurt van Urk.

Extra toelichting
Geen op of aanmerkingen. Aanbevelenswaard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ko Houtman 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website.
Makkelijk navigeren.

Service
Snelle, correctie aflevering.

Assortiment
zoals een specialist betaamd.

Aanbeveling
tot op heden petje af.
100% tevreden dus!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cooldad 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Produkt makkelijk te vinden

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot assortimrnt

Aanbeveling
Gewoon een fijne winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Natuuurliefhebber 23-05-2014

Algemene score

7,2

Gemak
via internet is er een goed overzicht van de producten die je kunt bestellen en die in het assortiment zitten

Service
Ondanks het vriendelijke te woord staan van de klantenservice was het niet duidelijk hoe het omruilen in zijn werk ging. Daarnaast een niet acceptatie van bij het servicepunt omdat het pakket 4 cm te groot was

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 25-05-2014

Beste Natuurliefhebber,

Hartelijk dank voor uw review. Wilt u svp uw ordernummer mailen naar aftersales@cameranu.nl. Wij kijken dan even na wat er is misgegaan en komen met een passende oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Toon meer reviews