cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43597 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2394 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harry vd Tholen 02-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In winkels was het product niet leverbaar of ik werd geconfronteerd met een onduidelijke levertijd. Bij Cameranu.nl was het gewoon te bestellen!!

Service
Direct kontakt en snelle levertijd...super!

Assortiment
Het product was bij Cameranu.nl gewoon leverbaar.

Aanbeveling
Ik beveel deze site bij iedereen aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Koopmanschap 02-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Easy: account aanmaken, bestelling plaatsen, betalen en anderhalve dag later binnen.

Assortiment
Niet alle gewenste onderdelen op voorraad. De belangrijkste wel.

Aanbeveling
Is gewoon goed.

Extra toelichting
Liquid Image sportcamera gekocht voor circuitdagen en vakantie op de motor. Prijs was best concurrerend.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

FotograafWil 02-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product is makkelijk vindbaar, Goede productbeschrijving. En recensies van medegebruikers zijn erg handig.

Service
Snelle levering, conform afspraak. Rugzak zat wel in een erg royale doos.

Assortiment
Prima, uitgebreide winkelformule en een soort van 'bemnchmark' bij internetshoppen.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel(formule) wel aanraden bij kennissen.

Extra toelichting
Goed product, prima omschrijving. Goede service en snelle levering. En was de goedkoopste leverancier met snelle service. Lijkt me dat problemen/retouren etc ook wel snel opgelost worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joey M 02-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles werd gecommuniceerd

Service
Alles duidelijk!

Assortiment
Groot aanbod

Aanbeveling
Als iemand een camera nodig heeft, en jullie hebben die camera als goedkoopste prijs, zal ik diegene naar jullie verwijzen!

Extra toelichting
Aight!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

René van der Horst 02-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk,gemakkelijk, eenvoudig

Service
Snel, adequaat,en accuraat

Assortiment
Op fotogebied nog geen terrein tegen gekomen dat niet in het assortiment zit

Aanbeveling
Met name de snelheid van levering zal ik noemen bij iemand anders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kervel 02-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijk en makkelijk te bestellen.

Service
gemakkelijk te bestellen en werd netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

Assortiment
veel assortiment en duidelijk

Aanbeveling
snelle levering en duidelijke website, ook voor het bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim de Graaf 02-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er is heel gemakkelijk te navigeren door de website. Geen probleem. Je vindt wat je zoekt.

Service
Een bestelling wordt conform de website geleverd.

Assortiment
Het assortiment is behoorlijk groot. Je kunt er gemakkelijk in verdwalen. Maar dan is er de telefoon en de mensen daarachter. Die helpen voortreffelijk

Aanbeveling
Zeker weten dat ik deze winkel bij een ander zou aanbevelen.

Extra toelichting
Een prima webwinkel, betrouwbaar, groot van assortiment, groot van service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anna_s 02-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Extremely fast delivery, great assortiment, good prices. Was my first but definitely not last order from this shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ncvderksen 02-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering. Geen verzend kosten.

Assortiment
Ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JM007Schev 02-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

raymond1992 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Service us prima je wordt goed op de hoogte gehouden

Assortiment
Genoeg keus,waar je in de winkel veel meer voor betaalt

Aanbeveling
Je kan hier vel vinden wat je nodig hebt en je hebt t snel in huis en je wordt op de hoogte gebracht als je pakketje verzonden wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn v. K. 01-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer snelle levering en scherpe prijs

Service
Prima verpakt

Assortiment
Compleet en via Tweakers de scherpste prijs

Extra toelichting
Perfecte online shop voor fotomateriaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

olgakruize 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
snelle levering.

Assortiment
veelzijdig.

Extra toelichting
Keurige service, snelle bezorging en goede prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bego 01-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen is een fluitje van een cent en je krijgt veel info van cameranu.

Service
Duidelijke info hoe alles werkt.

Assortiment
Ze hè ben gewoon wat je zoekt.

Aanbeveling
Ook veel anderen hebben gekozen voor dit bedrijf met groot assortiment en laagste prijs.

Extra toelichting
Ik ben blij met Cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominique Kobben 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt heel gemakkelijk alles vinden ook met de zoek functie

Service
De service is heel goed.
Zelfs als er wat mis is gegaan word allemaal netjes opgelost en geregeld

Assortiment
Enorm uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Heel fijn om bij te winkelen

Extra toelichting
Een bedrijf met goede en snelle service. Als klant wordt je zelfs online heel goed geholpen. In een woord een bedrijf waar je graag klant wil zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JaschaPhoto 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Veel keuze uit een ruim assortiment. Levering binnen zoals aangegeven. Prima website!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. J. Bannink 31-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle en duidelijke site, ook de betalingen gaan supersnel met IDEAL

Service
nog geen ervaring mee, maar omdat er fysiek een winkel achter zit vindt ik dit toch een geruststellende gedachte

Assortiment
Alles wat ik tot nu toe zocht hadden ze en tegen de beste prijs

Aanbeveling
Goede producten, nooit problemen gehad, en zeer snelle aflevering (1 dag)

Extra toelichting
Informatie over het product is zeer uitgebreid, men weet waarover men het heeft, het zijn geen "dozenschuivers". Aflevering zeer snel en correct, na bestelling volgende dag afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Enrico2014 31-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natascha Versteeg 31-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Ruime keuze, makkelijk te bestellen en netjes de volgende dag in huis. Goed dat je moet tekenen bij ontvangst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john_563 31-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eenvoudig en daardoor doeltreffend

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Joker 31-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te vinden

Service
Kreeg goed advies via de telefoon

Assortiment
Vond de camera die beter bij mij paste

Aanbeveling
Voor goed advies

Extra toelichting
Algemeen goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan de Vreede 31-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helder goed ingerichte site

Service
Binnen 24 uur is de bestelling binnen

Assortiment
Ik vond direct wat ik nodig had, in de juiste kwaliteit

Extra toelichting
Ik was op zoek naar de passende zonnekap voor de EOS 700E, even zoeken op Google en ik vond Cameranu.nl De kap besteld en binnen 24 uur had ik deze in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbert2468 31-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De ene dag besteld. Volgende dag gratis in huis.

Service
De serivce is prima. Je bestelling wordt goed verpakt.

Assortiment
Ruime keuze aan camera's met aantrekkelijke aanbiedingen.

Aanbeveling
Goede site, snelle service, dikke prima!

Extra toelichting
Een goede website waar je als klant snel geholpen wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

pejel 30-05-2014

Algemene score

9,0

Gemak
product simpel te vinden en te bestellen

Service
supersnel verstuurd en uitstekend op de hoogte gehouden

Assortiment
sluit aan bij mijn vraag

Extra toelichting
Uitstekende ervaringen, zowel met bestellen als levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny48 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De Website zit goed in elkaar en heeft een goede mogelijkheid tot filtering wat je snel naar het gewenste product brengt.

Service
Ronduit uitstekend op elk vlak. De verkoper die mij eerder vakkundig hielp bij de keuze naar een DSLR, vroeg zijn collega ons te helpen bij de keuze naar een verrekijker, simpelweg omdat zijn collega meer gespecialiseerd was op dit gebied. Ik vind dat klasse!

Assortiment
Ik denk dat er een groot assortiment beschikbaar is en ook erg veel voorradig. Qua objectieven vond ik de keus nog best lastig en kwam de doorslag voor mij pas in de winkel.

Aanbeveling
Ik ga in ieder geval niet snel naar een ander! Deze mensen nemen zoveel tijd voor hun klanten en de kennis voor de producten is zo hoog dat als je het zelf niet meer weet, je er zeker uit zult komen met de hulp van Cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo65 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede duidelijke website. Gemakkelijk zoeken en te betalen.

Service
Toezegging over levertijd klopt met de praktijk. Prima.

Assortiment
Mijn nieuwe Nikon Coolpix S9500 wat hier het goedkoopst. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Zowel qua product als qua service.

Aanbeveling
Heel tevreden. What you see is what you get!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.M.M. v.d. Veen 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In geen enkele winkel kon ik het product kopen en kon men het ook niet bestellen.

Service
Snelle afhandeling van de bestelling; binnen 24 uur in huis!

Assortiment
Omdat het de eerste keer dat was dat ik iets bestelde heb ik mijn nog onvoldoende verdiept in het assortiment.

Aanbeveling
Vanwege de snelle afhandeling beveel ik deze mogelijkheid zeker aan.

Extra toelichting
Snelle en goede afhandeling en prompte levering. Ruime betaalmogelijkheden. Waardoor ik zeker weer een bestelling doe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.Verheij 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gebruikersvriendelijke site

Service
supersnelle afhandeling bestelling 1 dag later in huis!

Assortiment
Zeer groot assortiment

Aanbeveling
Kan het zonder aarzeling een ieder aanbevelen

Extra toelichting
De beoordeling is gebaseerd op mijn ervaring met de online shop en deze zijn op alle aspecten zeer positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

reedland 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle artikelen gemakkelijk te vinden, bestellen en betalen eenvoudige procedure

Assortiment
Veel artikelen

Aanbeveling
Zoeken prima, bestellen, prima, verwerking super. Al met al super plud

Extra toelichting
Gewoon helemaal goed behandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roon1963 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke en overzichtelijke site

Service
voor 23.59 uur besteld en 9 uur later stond de bezorger aan de deur !!!

Assortiment
Nagenoeg alles te vinden tegen hele scherpe prijzen.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen.

Extra toelichting
Vaker besteld en altijd vlotte levering en scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VKees 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via Google vond ik het artikel wat ik nodig had

Service
Via mail heb ik gevraagd of het artikel geschikt was voor wat ik zocht. Snelle correcte reactie ontvangen

Assortiment
Levert wat ik nodig heb

Aanbeveling
Tevreden over levering. Correct via mail en telefoon

Extra toelichting
Ik twijfelde of het product geschikt was voor mij (voor DJI Phantom 2). Snelle correcte reactie per mail. Telefonisch contact over levering was ook zeer correct.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aad02 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online

Service
Sneele, probleemloze levering

Assortiment
Voldoende breed

Aanbeveling
Razend snelle levering, binnen 14 uur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

alrik75 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzicht van de producten en makkelijk te bestellen

Service
Duidelijke communicatie over de order

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MartijnV11 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer goede webshop met overzichtelijke categorie indeling en bij nagenoeg alle artikelen een goede beschrijving van het product.

Service
Snelle levering en hierover duidelijk communiceren, ook als een levering toch vertraagd blijkt te zijn.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, voor de merken die niet geleverd worden zijn veelal goede vervangers te vinden met soms ook nog een gunstiger prijs.

Aanbeveling
Breed assortiment, snelle levering en voldoende info beschikbaar bij de artikelen.

Extra toelichting
Keurige winkel en webshop met groot assortiment en leuke winkel waar je altijd voorzien wordt van goed en eerlijk advies.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eric Broere 30-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gebruiksvriendelijke website en makkelijk/snel besteld.

Service
Ik had wat vragen en kreeg direct antwoord via de mail.

Assortiment
Lekker uitgebreid en veel mogelijkheid tot bestellen van voordeelpakket aanbiedingen

Aanbeveling
Tevreden over de snelle en goede service.

Extra toelichting
Goede professionele webstite met snelle afhandeling en service. Dik tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verbuntc 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de webside is overzichtelijk opgebouwd

Service
Daar ik eerst aan her begin van de avond mijn beslissing man was het bestelde toch de volgende dag in huis

Assortiment
het was de eerste keer dat ik van jullie side gebruikmaakte en stond versteld wat er allemaal te koop was

Aanbeveling
snel, overzichtelijk en betaalbaar

Extra toelichting
In het voorgaande heb ik reeds alles gezegd om jullie duidelijk te maken dat ik nog vaak van jullie gebruik zal maken. De prijs was zeer gunstig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pro1 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon het gemak van een goede online shop!
Met als enige nadeel het online uitzoeken en beoordelen van producten.

Service
Zeer goed als je meerdere producten koopt waarvan één product niet op voorraad is heb je de andere producten wel de volgende dag in huis.

Assortiment
Tot nu toe heb ik er alleen mijn fotopapier niet kunnen vinden, maar dat is ook van een minder bekend merk.

Aanbeveling
Aan mensen die online willen kopen zou ik Cameranu.nl als mijn favoriet aanraden.

Extra toelichting
Sommige producten koop ik graag online omdat het mij een hoop tijd bespaart, hiervoor zoek ik altijd een winkel waar ik vertrouwen in heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotomarcel 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P v R 29-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk. Je ziet meteen of iets op voorraad is of niet.

Service
Alles wordt correct en op tijd geleverd. Ook prima adviezen over produkten.

Assortiment
Er is veel te krijgen en om uit te kiezen. De prijzen zijn zeker concurrerend te noemen.

Aanbeveling
Zie bovenstaande motiveringen.

Extra toelichting
Conclusie: een overzichtelijke webshop met voldoende keus en informatie. De prijzen en levertijden zijn prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvtuijl 29-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had in no time de gewenste informatie gevonden.

Service
Na bestelling was er al heel snel de bevestiging en de volgende dag het besteld in huis. Perfect

Aanbeveling
Absoluut een aanrader als je snel iets in huis wilt hebben.

Extra toelichting
Het assortiment was voor mij niet van toepassing omdat ik naar een bepaald type camera op zoek was en alleen wilde weten waar hij op voorraad was. Maar van wat ik heb gezien is volgens mij het assortiment voldoende voor wat je wilt zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphne_23 29-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Binnen 12u na bestellen in huis.

Extra toelichting
Super snelle fijne service met meest ruime keuze uit camera's ed in NL.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoosKL 29-05-2014

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk, op je gemak, rnustig rond kijken in de webshop. De producten zijn gemakkelijk te vinden en de uitleg is ruim voldoende. Ik weet dat ik evetueel nog kan bellen voor nogmeer uitleg.

Extra toelichting
Het bestelde was inderdaad de volgende dag in huis. Ik weet uit vorige ervaring, dat ook de telefonische service goed in orde is. Het geeft mij een veilig gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre van de Poel 29-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via kieskeurig.nl kwam ik zowel voor mijn camera als een extra lens die ik later bestelde bij cameranu.nl terecht. Duidelijke website en alles liep perfect.

Service
Deze winkel doet wat hij zegt. Alles was keurig geleverd.

Assortiment
Voor mijn sony NEX 5r heeft cameranu.nl meer dan voldoende keus

Aanbeveling
Als iemand een camera wil kopen... kijk zeker ook bij camernu.nl

Extra toelichting
Zowel mijn camera als de extra lens bestelt bij cameranu.nl. Een duidelijkere en prettige koop heb ik zelden gehad. De lens bijv. had ik om ca 20 uur besteld en de dag erna was hij al bij de post. Als ik weer wat nodig heb dan bestel ik dit bij Cameranu.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BLL 29-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is overzichtelijk, bestellen en betalen gaan gemakkelijk. Ik geef alleen geen 10 omdat de weg naar hulp en telefoonnummer iets moeilijker is

Service
Vragen worden correct beantwoord. Spullen krijg je snel en indien nodig wordt er uit eigen beweging nog meer service geboden.

Aanbeveling
Ik heb zowel online als in de winkel goede ervaringen met CameraNu

Extra toelichting
Ik ben uitermate tevreden over CameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

crash1957 29-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is gebruiksvriendelijk, bestellen ook en betalen kan je ook de manier die jou het beste ligt.

Service
Op vragen altijd snel antwoord, levering is snel, goed verpakt.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Ik raad deze winkel altijd aan aan bekenden.

Extra toelichting
Ik ben een echte internetshopper en vergelijk producten en prijzen ook altijd op internet. Wat betreft mijn fotografie toebehoren kom ik eigenlijk altijd weer bij CameraNu uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franknu 29-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke indeling van het assortiment

Service
snelle en adequate levering van aangekochte artikelen, goed verpakt.

Assortiment
soms eerst even zoeken op het internet en dan naar CameraNu voor de verdere details en een goede prijs.

Aanbeveling
goed assortiment, goede prijzen, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

miriamelise 29-05-2014

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snelle levering, netjes verpakt! Ben er blij mee!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H. Philippens 29-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en duidelijk overzicht

Service
Zeer snelle bezorging

Aanbeveling
Overzichtelijk aanbod

Extra toelichting
Prettige en adequate voorziening, tegen een scherp concurrerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan canon1955 29-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
keuze welke wijze men kan betalen .bericht wanneer men product verzendt en ontvangen zal

Service
snelle afhandeling van bestelling

Assortiment
voldoende keuze voor elke prijsklasse

Aanbeveling
zeker aan te raden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mixerman 29-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er wordt een goede uitleg m.b.t. het bestellen via de webshop gegeven. En anders kun je telefonisch uitleg krijgen hoe je verder moet als je 'vastloopt met de bestelling.

Service
Na je bestelling krijg je een orderbevestiging. Als de betaling ontvangen is, krijg je weer een bericht waarin de factuur zit en de code om de verzending van het pakket te kunen volgen. Er wordt ook op gewezen welke documenten je moet uitprinten en bewaren i.v.m. de garantie.

Assortiment
Het is een erg groot assortiment, met bij elk product een goede uitleg bij elk product.

Aanbeveling
De winkel in Urk is wat lastig te bereiken met het openbaar vervoer. Als je echter in de winkel bent, dan wordt je ook wel gastvrij ontvangen en kun je op je gemak rondkijken De webwinkel is heel toegankelijk en goed opgezet.

Extra toelichting
- Goede service (orderafhandeling, betalings-mogelijkheden en verzending) - Winkel met groot assortiment (zowel in Urk als de webwinkel). - Goede uitleg en een klantvriendelijke benadering en -behandeling. - In het geheel geeft CameraNu mij een vertrouwt gevoel waar ik mijn aankopen met een gerust hart kan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews