cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25715 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2781 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

C. Stuger 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik Kon het product makkelijk bestellen.

Service
Ik had het product precies zoals verteld in huis.

Assortiment
Het bestelde product was uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Ik zou vertellen over de goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam 0829 09-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Prima adres voor persoonlijke adviezen en gerichte aankopen.

Extra toelichting
Zeer klantgericht door persoonlijke adviezen en service. Ik ervaar het meedenken en de betrokkenheid door ook de vraag achter mijn vraag te stellen, als zeer positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Snissaert 08-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product was makkelijk te vinden en helder omschreven.

Assortiment
Product werd naar verwachting en goed ingepakt geleverd.

Aanbeveling
Een online winkel dat de moeite waard is om te bezoeken

Extra toelichting
Ben tevreden met de aankoop en de levering van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk0904 08-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Producten makkelijk te vinden op de site, uitstekend assortiment met up to date voorraad indicatie, en ook bestelproces verloopt heel soepel. Levering volgt vervolgens razend snel ook bij bestelling in het weekend! Zeer tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TomM. 08-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk te vinden, goede parkeergelegenheid, ruime winkel.

Service
Prettig en vakkundig geholpen.

Assortiment
Ruime keuze aanwezig en anders zo besteld

Aanbeveling
Zelf tevreden en dan geef je dit wel door.

Extra toelichting
Al met al een prettige winkel met deskundige medewerkers.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

buurtens 08-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een heerlijke site om lekker te surfen, produkten in overvloed en makkelijk te vinden voor weinig.

Service
moest lang wachten op een produkt (stond vermeld) maar kreeg niets, na 1 telefoontje direct geregeld. maw TOP SERVICE wat een klant graag ziet.

Assortiment
kijk, zoek en vind!!

Aanbeveling
zekers. service, assortiment en prijs/kwaliteit zeer goed!

Extra toelichting
tja wat moet je verder nog melden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

whisky63 07-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon easy zoals al vele jaren.

Service
Afspraak is afspraak geen smoesjes.

Assortiment
Kan bijna voor alles terecht.

Aanbeveling
Ja, hoe moet ik dat zeggen.
Ah ik weet het al sinds de jaren 90 ben ik er klant en neem van mij maar aan dat ik ook op tijd aan de bel trek alhoewel dat dat sporadisch voorkomt.

Extra toelichting
Ja, hoe moet ik dat zeggen. Ah ik weet het al sinds de jaren 90 ben ik er klant en neem van mij maar aan dat ik ook op tijd aan de bel trek alhoewel dat dat sporadisch voorkomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Stultiens 07-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het product dat ik zocht was eenvoudig te vinden tegen een schappelijke prijs.

Service
Het geleverde product was defect. Ik baalde hier natuurlijk van omdat het een duur product was. Uit boosheid heb ik meteen de service van cameranu.nl gebeld, waar ik ontzettend goed geholpen ben door een telefoniste. Inmiddels heb ik alle stappen doorlopen die mij aangeraden werden en een goedwerkend product toegestuurd gekregen. Mede door de goede service kijk ik met tevredenheid terug op mijn aankoop.

Assortiment
Ik heb me niet in het gehele assortiment verdiept, maar het product waar ik naar op zoek was, was meteen leverbaar. Verder is de website duidelijk en overzichtelijk waardoor duidelijk te zien is wat er in het assortiment zit.

Aanbeveling
Ik ben tevreden met mijn aankoop, de snelheid van leveren en de hulp van mijn probleem.

Extra toelichting
Ik ben pas net klant bij cameranu.nl en gelukkig een tevreden klant. Ik hoop in de toekomst nog meer aankopen via deze website te kunnen doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

r.v.d.eijnde 07-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Even op internet naar cameranu.nl kijken naar wat je hebben wil.Bestellen en supersnel in huis

Service
Bij het bestellen al meteen zien dat het de dag erna tussen twee en half zes bezorgt gaat worden en dit makkelijk halen binnen die tijd

Assortiment
Tot op heden altijd gevonden wat ik hebben wilde

Aanbeveling
Niet te duur,goede service en zeer snelle levering .Ook op zaterdag.

Extra toelichting
Vrijdag avond rond negen uur bestel via internet,Op zaterdag rond drie uur geleverd in een goede deugdelijke verpakking. alles is gecontroleerd en compleet,gewoon zoals het hoort

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Markwnchatrin 07-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ruime keuze, snelle levering, voor 23.59uur bestelt volgende werkdag in huis.

Service
Zeer vriendelijke klantenservice, snelle reacite op mailtjes met vragen, repartieservice houd je ruim op de hoogte qua status reparatie.

Assortiment
Zeer ruime keuze en grote voorraad. Alles voor de fanatieke fotograaf is hier te vinden.

Aanbeveling
Alles bij Cameranu is gewoon weg TOP. Alleen maar super ervaringen mee. Totaal niks negatiefs.

Extra toelichting
Ben een vaste klant van Cameranu. Alles wat ik vanaf begin dat ik fanatiek ben gaan fotograferen heb aangeschaft komt bij cameranu vandaan. Met eigen gebruikers login kun je al je aankopen bij houden van dag van bestellen toe leveren, factuurnummer, ordernummer enz enz.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter098 07-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De gebruiksvriendelijke website bevordert het bestelproces.

Service
Enkele problemen met de bank verhinderde het bestelproces, maar goede en zeer vriendelijke telefonische service hielp mij verder om later toch de bestelling te kunnen afronden.

Assortiment
CameraNu biedt een ruime keuze die je niet overal zo hebt.

Aanbeveling
CameraNu heeft de laagste prijzen met de hoogste servicekwaliteit.

Extra toelichting
Bestellen bij CameraNu is heel prettig. Er wordt precies gecommuniceerd wat je kunt verwachten. Dat is heel belangrijk voor een goede koopervaring. Bovendien hebben ze een breed assortiment met lage prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim van Pelt 07-03-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kunt via internet/website al een goede inschatting maken van je opties en in de winkel zelf volgt adequaat advies en een goede aanschaf volgt vanzelf!

Service
Goede adviezen en met een probleem kun je onmiddellijk zowel telefonisch als op de service afdeling in de winkel terecht (een belangrijk punt in de beslissing waar je een camera koopt)

Assortiment
Ik kan me niet voorstellen, wat camera.nu niet heeft op het gebied van fotografie; een complete winkel

Extra toelichting
Op alle facetten voor de aankoop van (in dit geval) een camera, ter vervanging van de Canon 400D, die van belang zijn scoort camera.nu zeer hoog. Prijs/service/advies; het klopt allemaal goed en zorgt er voor, dat je ook achetraf geen spijt krijgt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JesperS 07-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Mijn ervaringen met CameraNu.nl zijn bijna een verademing te noemen in vergelijking met andere online shops. Zij doen wat ze beloven en bestelde goederen zijn inderdaad vaak al de volgende dag door PostNL bezorgd. Dan is de service ook nog eens helemaal top met zeer vriendelijke, professionele en gemotiveerde medewerkers, die in het geval van uitzonderingen gelijk contact opnemen. Een dikke aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny Pedersen 07-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snelle site

Service
zeer snel geleverd en terug koppeling

Extra toelichting
zeer snelle levering en service en contact ook goede terug koppeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnand van Buuren 07-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is zeer overzi htelijk, up to date en werkt altijd.

Service
Na iedere bestelling volgt accurate en tijdige informatie.

Assortiment
Voor mij ruimschoots voldoende

Aanbeveling
Geen enkele negatieve op- of aanmerking. Integendeel.

Extra toelichting
Eentopzaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieper1954 07-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Keuze is goed te maken op de site, kiezen voor Cameranu.nl mede op grond van zeer snelle levering.

Service
Email werd vrijwel per omgaande beantwoord.

Assortiment
Uitstekend.

Aanbeveling
Nu voor de 3e keer gekocht bij Cameranu.nl, telkens tot volle tevredenheid.

Extra toelichting
Ik heb natuurlijk niet elke dag wat nodig uit het assortiment, maar .... ik blijf klant van Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hindrikJ 07-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen bij Camera.nu gaat online bijzonder eenvoudig. Het gewenste product uitzoeken, aanklikken en hij staat in de winkelmand. De stappen naar afrekenen en definitief bestellen zijn eveneens duidelijk en eenvoudig. Irect na bestelling is de bevestiging er al. En de bezorging de volgende dag in huis, met aankondiging van de bezorgtijd vooraf! Je weet waar je aan toe bent, kan niet beter.

Assortiment
Alles wat ik zich was er!!!!!!

Aanbeveling
Mijn ervaring is echt een hele goeie!! Dat gun ik iedereen!

Extra toelichting
Een dikke tien! Niks op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Ramali 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Eén van de 4 schijven bleek bij aansluiten niet te werken. Na telefonisch overleg het gehele apparaat teruggestuurd. Binnen twee weken kwam hij gerepareerd terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verbiest.m 06-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikelen zijn eenvoudig te vinden. En bovendien op verschillende manieren: via categorie of via direct zoeken.

Service
De afhandeling verliep snel en goed. Ook de aflevering was keurig op tijd.

Assortiment
Assortiment is erg ruim, dus ik slaag bijna altijd.

Aanbeveling
Ruime keus, goede afhandeling en professionele service. Dat alles zorgt voor vertrouwen in deze webwinkel.

Extra toelichting
Zoals ik al beschreef is de gehele website en verwerking zeer professioneel. Ik raad deze site dan ook van harte aan!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LvK 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Handig in de wel shop bestellen

Service
Nog geen service nodig gehad, maar had wel graag een track&trace gehad als ik een verbeterpunt moet noemen

Extra toelichting
Geen klachten dus zeker een aanbeveling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jis88 06-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideaal via internet!,
Super snelle service! Savonds rond 22.00 uur besteld en betaald via iDEAL!! En de volgende dag al in huis!!

Service
Snelle service! Na betaling netjes bevestigingsmail! En ook zodra de bestelling verzonden was! Gewoon netjes zoals het hoort!!! Top!!

Assortiment
Tot nu toe alles wat ik zocht gevonden!!!!

Aanbeveling
Als iemand spul nodig heeft dan zal ik jullie zeker aanbevelen!!!!!

Extra toelichting
Een zeer tevreden klant! Een vlotte verwerking van de bestelling en zeer snel in huis!!!! Ik zal zeker vaker bij jullie bestellen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KarelHDas 06-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super goeie website

Service
Je wordt prettig en zeer deskundig geholpen.

Assortiment
Hebben ze iets niet? Volgens mij niet.

Aanbeveling
Tuurlijk.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anskib 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudige registratie, binnen een paar minuten alles geregeld.

Service
Levering volgens afspraak.

Assortiment
Artikel op voorraad, vrijdag middag besteld, dinsdag ochtend opgehaald bij postkantoor.

Aanbeveling
Ik zou zeker deze winkel aanbevelen.

Extra toelichting
Perfecte levering, laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WilPat 06-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel aanklikken wat je wil en in de winkelwagen plaatsen

Service
snel en duidelijke afhandeling van de bestelling je wordt van het verloop op de hoogte gehouden via mail

Assortiment
ruime keuze met duidelijke vermelding of het product op voorraad is

Aanbeveling
alles aanwezig voor de hobby en professionele fotograaf goede service en duidelijkheid bij het bestellen

Extra toelichting
Uitstekende service en afhandeling van je bestellingen. Duidelijk verloop van de bestellingen via mail en snelle bezorging (binnen 24 uur), ook zonder aantekenen of spoedservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peerke 56 06-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
bestellen via de webwinkel gaat gemakkelijk

Service
Bij een defect wordt er snel op gereageerd en actie ondernomen.Vaak binnen één dag

Assortiment
Ruim assortiment voor de foto en film liefhebber.

Extra toelichting
Goede adviezen bij vragen over een aan te schaffen product. Snelle reactie in geval van defecten afgesproken leverdatum wordt nagekomen Je wordt prettig te woord gestaan bij telefonisch contact

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

JohnSt11 06-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden en duidelijk omschreven

Service
vlotte verwerking, keurige levering. Alles netjes en veilig verpakt. Faktuur tiptop in orde.

Assortiment
Ruime keuze aan alles wat er rond een camera nog nodig is: van tas to accu;van statief tot zonnetje

Aanbeveling
Ik stuur voortaan iedereen naar Cameranu.nl.

Extra toelichting
Prima bedrijf

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joop145 06-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bijna alles op voorraad. Snelle levering.

Assortiment
Grote selectie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mogaz71 06-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke webstore

Service
Duidelijke communicatie en diverse mailings omtrent de status vd order

Assortiment
Zeer uitgebreid en hele nette prijzen vergeleken met andere webwinkels

Aanbeveling
Zeker een aanrader!! Voor de snelheid van het leveren, prijzen en communicatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Appie1523 06-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig en snel via internet kunnen bestellen.

Assortiment
Snel het product gevonden wat ik wilde bestellen.

Extra toelichting
Ik heb een hekel aan de mailtjes achteraf om een beoordeling te geven. In dit gevall is de kans op €100 een goede motivatie om dit in te vullen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ab Arends 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Site zit logisch in elkaar

Assortiment
Groot assortiment

Extra toelichting
De ene dag besteld, de volgende dag afgeleverd! Zo beloofd, zo gedaan. Netjes verpakt, zo hoort het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkMetStatief 06-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
In de winkel kan het wel eens druk zijn, maar daarvoor hebben ze een prima systeem. Bovendien is er gratis koffie, voldoende lectuur en te zien.
De webshop is top. Die gebruiken ze zelf ook in de winkel.

Service
De medewerkers hebben zeer gedegen kennis. Wat ik echt goed vind is dat ze eerst willen weten waarvoor je je aankoop wilt gaan gebruiken of waar je belangstelling naar uit gaat. Zomaar een doos verkopen zul je hier niet zien.
Toevallig was er een dame in de winkel die een andere camera wilde kopen. De adviseur vroeg haar waarover ze niet tevreden was met de camera. Daar moest ze heel hard over nadenken. Zonder het doel, is goed advies en dus een goed product niet mogelijk en dat siert CameraNu.

Assortiment
Assortiment is bijzonder groot. De prijzen scherp. De belofte van dezelfde dag versturen komen ze na. Kan dat niet, dan nemen ze contact met je op. Erg netjes.

Aanbeveling
Als je binnen anderhalf uur rijden van Urk woont (dus boven de lijn Rotterdam-Nijmegen), raad ik het je aan hier langs te gaan.

Extra toelichting
Gedegen advies, kundig personeel, enorm assortiment en scherpe prijzen. Echt een topper voor iedereen in de noordelijke helft van nederland.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pimh 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Overzichtelijke website. Bestelproces werkt prima en er zijn voldoende betaalmogelijkheden.

Assortiment
Voor de producten die ik zoek (met name Canon) ben ik altijd aan het juiste adres. De meeste producten zijn ook netjes op voorraad en snel leverbaar.

Aanbeveling
Dit is een mooie webshop die mij een goede indruk geeft. Daarnaast is de prijs altijd concurrerend. Ik zou de winkel zeker aanraden.

Extra toelichting
Overall een zeer nette webshop met een goed assortiment en een concurrende prijs. De website is overzichtelijk, betaalmogelijkheden zijn goed en veel producten zijn netjes op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

matha 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles goed gerubriceerd

Service
vandaag besteld en bijna vandaag in huis

Assortiment
bijna teveel

Extra toelichting
er is gewoon door mij op dit moment niks aan te merken op alles wat dit bedrijf aanbied, regelt en verzorgt. gewoon klasse dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.M.Langkemper 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De mogelijkheid van het reinigen van de sensor stond duidelijk vermeld op de website

Service
Na een mailtje of de service medewerker op de dag dat ik langs wilde komen aanwezig was, werd ik gelijk geholpen.

Aanbeveling
Vriendelijke en open benadering

Extra toelichting
Een fijne winkel waar je goed en vriendelijk geholpen wordt ongeacht of je een ammateur of prof bent.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fotografe48 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat duidelijk uitgelegd op de site.

Aanbeveling
Dat komt echt door de snelle betrouwbare levering en service.

Extra toelichting
Ook wanneer je een probleem met een produkt hebt is er een snelle reaktie om het op te lossen. Dat geeft een betrouwbare indruk om de volgende keer weer te bestellen bij Camera.nu

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Tim o 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke site en overzichtelijk

Service
Snel bestelling gedaan.
Snel de orderbevestiging

Assortiment
Precies wat ik nodig had voor de beste prijs

Aanbeveling
Ideaal en snel thuis

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

avdmeulen 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Helder overzicht, goed te filteren.

Service
om 8uur 's avonds besteld en de volgende dag al in huis! Geweldig!

Assortiment
Heel erg uitgebreid en tegen een concurrerende prijs.

Aanbeveling
Goede winkel, meerdere keren producten gekocht via cameranu. Altijd naar tevredenheid.

Extra toelichting
Goede online winkel waar ik zeker vaker gebruik van ga maken. Ga binnenkort de fysieke winkel bezoeken, ben erg benieuwd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerald Schoenmakers 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Uitstekende online service

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zal zeker aanbevelen bij anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Friso Bruins 05-03-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Zowel thuis in je luie stoel als in de winkel zelf uitzoeken en vergelijken.

Service
Ik kocht een camera tas in de winkel, een groter exemplaar werd even uit het magazijn gehaald, geen probleem.

Assortiment
In de winkel hangt en staat al veel, van wat er in het magazijn staat kun je je geen voorstelling maken.

Aanbeveling
Beviel mij goed dus waarom een ander niet!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Pim 1954 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Zeer ruime keuze, zeer snelle levering en prima verzorgd.

Assortiment
zie hierboven, goede omschrijving van de items,

Aanbeveling
Geen enkel voorbehoud

Extra toelichting
Prima ervaring tot nut toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JM Dubelaar 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een hele compacte en makkelijk te bedienen kijker. Ondanks zijn korte vorm ligt hij goed stabiel in de hand, met één vinger op de instelknop: De 10 vergroting kan gerust, voor de stabiliteit hoeft u geen 8x te nemen

Service
Vlot en overzichtelijk

Assortiment
Goede keuze door de prima
vergelijkingsmogelijkheden

Aanbeveling
Vlot en probleemloos

Extra toelichting
Al met al een geslaagde aktie: Een heldere compacte watervaste kijker. Met de 10x haal ik vogels goed dichterbij, ook in de schemering.Mooi compacte draagtas (hardcase)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jascho. 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website, bestelling liep snel en goed

Service
nog niet nodig gehad

Assortiment
goed assortiment, met veel keuze en kunnen vergelijken

Aanbeveling
prima winkel,veel keuze en goede en snelle service

Extra toelichting
prima website, perfect assortiment met veel keuze mogelijkheden, en perfecte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

No Pictures Please 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snel bezorgt

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Waarom niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etienne van Sloun 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk, compleet en snel

Service
Snel en correcte afhandeling

Assortiment
Super compleet

Aanbeveling
Nogal logisch

Extra toelichting
Super de luxe

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Meijboom 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Het werkt goed, en de volgende dag al in huis. After-sales is ook prima in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Evert Jacobs 05-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima

Service
Ga zo door.

Assortiment
Van alles te koop.

Aanbeveling
Dat zijn ze waard,en verdienen ze.

Extra toelichting
Ik ben en blif klant !!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CanonEye 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Zeer snelle service. Bovendien werd een kortingsactie net ná mijn aankoop met terugwerkende kracht toegepast en kreeg ik de korting teruggestort. HULDE!

Assortiment
Zowel in de breedte als in de diepte is er méér voorhanden dan ik ooit nodig zal hebben!

Aanbeveling
Op basis van deze en voorgaande ervaringen.

Extra toelichting
Bij eerdere aankopen - zowel in de winkel te Urk als via de webwinkel - steeds hetzelfde beeld als deze keer: vlotte service en uitstekende nazorg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cormoo 05-03-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Er waren kijkers in verschillende prijssegmenten.

Extra toelichting
Wij hebben 5 verrekijkers gekocht. Drie waren niet op voorraad maar werden voor ons besteld en worden nog nagezonden. Het gaat om verrekijkers van het merk vortex. In de winkel kregen we alle tijd om verschillende verrekijkers uit te proberen. De verkoper gaf goed advies. Wanneer er een bepaalde verrekijker niet in de vitrine aanwezig was dan nam de verkoper de moeite om de voorraad te checken. We hebben nu een kijker waar we tevreden mee zijn en dat is het voordeel van een webshop en winkel ineen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

brinkfz200 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zoeken op de site gaat eenvoudig door goede trefwoorden

Service
de volgende dag voor 12 uur in huis

Assortiment
zéér volledig op foto gebied

Aanbeveling
in hoge mate

Extra toelichting
Voor mijn Panasonic FZ200 zocht ik een draadloze afstandsbediening. Op de chaotische site van Panasonic niet te vinden, na een e-mail naar Panasonic bericht ontvangen dat deze afstandsbediening wel bestond maar dan bedraad voor het bedragje van bijna € 100.= Bij CameraNU.nl draadloos voor nog geen € 50.=! Werkt perfect! Het aanbod van fotografisch materiaal is bij CameraNU.nl ongelofelijk groot, zowel voor amateur als voor de vakman. Mijn kennismaking is geslaagd bij CameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EdFotografie 05-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk en op verschillende manieren te filteren. Erg prettig.

Service
Voor zover ik kan beoordelen, weet het personeel waar ze het over hebben en wordt je vriendelijk geholpen.Bij de bestelling van 1 artikel (niet in voorraad) keurig via de mail op de hoogte gesteld over hoe en wat.

Assortiment
De winkel komt wat donker over, maar voldoet goed qua assortiment. De prijs is gemiddeld, niet duur en niet goedkoop. Ook prettig dat er occasions te krijgen zijn en de mogelijkheid bestaat om apparatuur in te ruilen.

Aanbeveling
Prima gesorteerd en prima service.

Extra toelichting
Ik heb een paar producten Online gekocht, maar ben ook een paar keer in de winkel in Urk geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews