cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43575 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RichardWeert 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, snel bestelproces.

Service
Zeer snelle levering.

Assortiment
Ik vind altijd het produkt wat ik zoek.

Extra toelichting
Als ik een foto- of videocamera nodig heb, kijk ik altijd eerst bij cameranu.nl. Ze zijn altijd scherp geprijsd en leveren supersnel. Al jaren mijn favoriete camera website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Les Limbourgois 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je krijgt een soort van offerte waarbij de gewenste produkten voorbewerkt zijn middels een link, klikken en besellen, een kind kan de bestelling afronden

Service
nadat de bestelde producten ontvangen waren kreeg ik de zonnekap niet op de lens. Na een telefoontje met een behulpzame dame, lukte het wel en kon ik aan de slag.

Assortiment
ik vond wat ik wilde in jullie internet winkel en dat is voor mij het belangrijkste

Aanbeveling
Goede ervaringen geef je altijd door wanneer je in je eigen omgeving hoort dat men op zoek is naar een camera of accessoires.

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden in de levertijd, voorgestelde tijd van aanlevering, anonieme verpakking, de bestelde producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost.Boom 04-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alle merken staan overzichtelijk weergegeven op de website. Er is heel handig te sorteren om zo tot een juiste keuze te komen.
Door de grote foto van het product en de treffende specificaties over het product zie je in één oogopslag of het voldoet aan je verwachting. Dit scheelt een hoop zoek/lees werk.
Even doorklikken en heel makkelijk betalen met IDeal en de koop is gesloten.

Service
De service van Cameranu is echt geweldig te noemen. Ik heb de verrekijker na kantoortijden besteld en er werd op de site vermeld dat aankopen voor 23:59 diezelfde dag nog verstuurd zouden worden, gratis!...de volgende dag had ik mijn bestelling binnen!
De communicatie over mijn bestelling is netjes en duidelijk geweest. Ik kreeg keurig een Track&Trace opgestuurd en heb mijn bestelling keurig (aangetekend) thuis bezorgd gekregen.

Assortiment
Ruim assortiment aan verrekijkers gezien en vergeleken. Hier en daar struikel je wel over de hoeveelheid maar het is maar net hoe veel je zelf wilt bekijken/vergelijken. Het handige drop-down menu aan de zijkant van de website biedt uitkomst!

De ruime opzet van de website geeft het een overzichtelijk uiterlijk.

Aanbeveling
Cameranu heeft scherpe prijzen en een ruim assortiment. Online ben je aangewezen op de info die geboden word op de site maar het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan de winkel in Urk. Vakkundig personeel die weet wat ze moeten vertellen en een verzorgde winkel. Mocht je even moeten wachten tot je aan de beurt bent...je verveelt je geen moment in de showroom!

Extra toelichting
Voor mijn aankoop van een verrekijker ben ik vrijwel meteen naar Cameranu.nl gegaan. Mijn ervaringen met deze winkel zijn heel goed. In het verleden al veel spullen gehaald voor mijn fotografie-hobby en zodoende ook voor deze aankoop. Door de overzichtelijke weergave op de website is het maken van de juiste keuze geen hele moeilijke opdracht. De keuze is ruim maar als je goed sorteert dan kom je al gauw een heel eind. De service van Cameranu is echt prima. Snelle afhandeling van betaling via IDeal en een prima verzendservice. Het was voor mij de eerste keer dat ik een aankoop deed via de website omdat ik het leuk vind om even rond te kijken maar de service via de website is net zo goed als in de winkel. Dikke aanrader voor wie nog twijfelt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ourselfs 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede overzichtelijke website waar de producten snel gevonden kunnen worden. Betaling verloop soepel en dezelfde dag nog verstuurd.

Service
's Avonds besteld en de volgende dag al in huis, super.

Assortiment
Niet meer of minder dan anderen, dus een hele dikke voldoende.

Aanbeveling
Prima webwinkel voor fotografie.

Extra toelichting
Deze webwinkel heeft meestal één van de lagere prijzen. Lever snel, mits op voorraad en handelen de bestelling netjes af.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotograaf in opleiding 03-06-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eerst op internet gekeken naar voorraad en mogelijkheden

Service
Keurig te woord gestaan en voldoende uitleg gekregen

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Aanbeveling voor mooie aanbiedingen en servive

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Algra83 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel zoeken, makkelijk bestellen, ideaal!

Service
Super snelle levering en uitgebreide informatie via e-mail over het verloop van je bestelling.

Assortiment
Prima! Alles waar ik om zocht aanwezig!

Aanbeveling
Zeer zeker!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thepiego 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Top site, savonds besteld en de volgende dag al in huis. maarrrrrr als er op de site- op voorraad- staat. Verwacht je ook dat het op voorraad is. Helaas hoorde ik dat pas de volgende dag via een e-mail en wisten ze niet wanneer het weer leverbaar was. Zodoende ben ik nog steeds aan het wachten op iets, wat ik eigenlijk de volgende dag al nodig had.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

rinydekoster 03-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Hoef niet lang te zoeken, naar een winkel.die
Dit verkopen dopjes voor de bamboo stayles
pen

Service
Zeer gauw in huis.

Assortiment
Zeer ruim.

Extra toelichting
Goede serviceb

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

marobbe 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Redelijk goed te vinden wat je zoekt (als je weet waar naar je op zoek bent). Het bestellen op zicht ging redelijk normaal.

Service
Van te voren even gebeld om te checken of de lens die ik wilde bestellen, wel de goede was voor op mijn camera. Super uitleg gekregen waarom ik een goede keuze had gemaakt (nu snap ik de 'codes' van die objectieven ook wat beter.

Na bestelling werd het pakje meteen de volgende dag al geleverd. Helemaal fijn!

Assortiment
Gewoon een redelijk compleet assortiment. Ik zou niet weten wat ik mis...

Aanbeveling
Een fijne webshop, en een supergoede winkel!

Extra toelichting
Gewoon een top-zaak, met professionele medewerkers die alle geduld met je hebben, en een uitgebreid assortiment. Nu in de webshop gekocht, maar ik kom ook af en toe in de winkel op Urk. Om nieuwe ideeën op te doen, en mijn verlanglijst te vullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R J Bosma 03-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
net als alle andere internet aankopen, snel , efficient.

Service
direct feedback, goede informatie , snelle afhandeling

Assortiment
voor wat ik nodig hd ok , maar niet alles.

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
Al diverse keren wat gekocht . prima prijs/kwaliteit verhouding , snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Meint B. 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle service vandaag bestellen morgen in huis

Service
geen geneuzel van ik moet het eerst bestellen zoals in diverse winkels maar gewoon zelf bestellen en snel in huis

Assortiment
goed en breed assortiment

Aanbeveling
een goede winkel met snelle service wat vlot word afgehandeld

Extra toelichting
Een goede en goed uitgebreide winkel met snelle service en goed kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerome43 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke website

Service
vlotte levering

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stephan de 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer vlot geregeld

Assortiment
Zeer ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remyeekhof 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Binnen een paar klikken was het voor elkaar.

Service
Ik had mijn pakket de volgende dag in huis. En er zaten snoepjes in dr doos.

Aanbeveling
Prima

Extra toelichting
Prima webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim H Arnhem 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site en prijzen goed

Service
Zo snel heb ik nog nooit ontvangen, ga zo door Camera

Assortiment
Ja ik kijk hier altijd, heel veel keuze voor amateur of beroeps fotograaf.

Aanbeveling
Ik zou geen betere winkel weten.

Extra toelichting
Wat moet ik nog zeggen CameraNu ga zo door, echt een aanrader om hier te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renzzzzz 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen online, hoe makkelijk wil je het hebben...

Service
Eerst een ander product besteld, niet tevreden, contact per mail gezocht, dezelfde dag nog een reactie, product omgeruild zonder nieuwe verzendkosten te moeten betalen. Top service!

Assortiment
Alles waar ik naar op zoek ben is op voorraad, en ze zijn de voordeligste

Aanbeveling
Direct

Extra toelichting
Niets meer aan toe te voegen :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ECC 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
uitgebreid assortiment, snelle levering. Indien gewenst persoonlijk advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikcreugers 03-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel duidelijke uitleg op de website!

Service
Mijn pakket was door PostNL retour gestuurd omdat de pakketchauffeur het adres niet kon vinden (!). Bij ontvangst door CameraNU werd het pakket meteen weer opnieuw verzonden, en dit zonder problemen!

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment. Ik kan altijd vinden wat ik zoek.

Aanbeveling
Hier wordt Service nog met een hoofdletter "S" geschreven.

Extra toelichting
Bij CameraNU worden klanten serieus genomen. Gaat er een keer iets mis, dan wordt er meteen een passende oplossing gezocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten Lodewijk 03-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke website met een degelijke navigatie

Service
Snel en correct

Assortiment
Wat ik nodig heb is er

Aanbeveling
Al het bovenstaande en een scherpe prijs

Extra toelichting
Zie al het bovenstaande. Daarnaast werd snel opgelost toen het product beschadigd bleek.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Karin Vogt 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen en snel ontvangen, echt snel en ideaal

Service
Direct antwoord op je vragen en zeer snelle service met betrekking tot levering en eventueel retourneren. TOP.

Assortiment
Breed assortiment en bijna altijd alles op voorraad.

Aanbeveling
Prima winkel, aardige, kundige mensen, snelle en correcte service.

Extra toelichting
Wij kopen nu al een aantal jaren met enige regelmaat onze spullen bij CameraNu en dat is niet voor niets, we zijn gewoon heel tevreden over het geheel van deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.povel 03-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk te vinden product met goede info

Service
vlotte levering

Assortiment
zeer ruime keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

T. P. Hoeksma 02-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is zeer overzichtelijk, en zo is het artikel wat je zoekt snel gevonden.

Service
Snelle levering

Assortiment
DV bandjes te over, wat ik vreemd vond dat ik geen head cleaning cassettes kon vinden.

Aanbeveling
Tot nu toe ben ik op gebied van foto en video geen winkel op internet gevonden die zoveel biedt.

Extra toelichting
Winkel was snel gevonden bij Google onder DV bandjes kopen. In de winkel vindt je het snel. Rondkijken in het assortiment is een plezier. Wat mij betreft: zeker tot een volgende keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefvisser 02-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima voor zowel rondneuzen als gericht kijken en eventueel vergelijken. De zoekfunctie geeft snel en goed resultaat.

Service
Zowel bij contact per mail als telefonisch vlot duidelijke en relevante informatie.

Assortiment
Ik kan al geruime tijd telkens bestellen wat ik nodig heb met duidelijke en betrouwbare informatie over voorraad en levertijd indien geen voorraad voorhanden.

Aanbeveling
Ik hoor met regelmaat dat ik veeleisend (lastig) ben. Als ik het hier zo naar mijn zin heb moeten anderen zich hier ook prima thuis voelen.

Extra toelichting
Al meerdere jaren vaste klant en niet zonder reden en vergelijkingsmateriaal! Via de site of in de winkel altijd dik voor elkaar. Zie mijn motivatie bij mijn gegeven waarderingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corina1972 02-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
fijne duidelijk overzichtelijke webshop

Service
telefonisch en per mail erg snel reactie

Extra toelichting
overzichtelijk webshop met snelle (vriendelijke) reactie/advies op vragen per mail en per telefoon

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thijs219 02-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Site werkt goed en gemakkelijk

Extra toelichting
Snelle afhandeling en gratis verzending, daarnaast op de site automatische uitbreidingspakketten met kortingen, alleen jammer dat je de inhoud niet zelf kunt samenstellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

m.moritz 02-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
met een paar klikken heb je je product besteld

Service
diverse mails omtrent de status van je bestelling en de levering daarvan

Assortiment
prima assortiment,vind meestal wel iets wat ik wil hebben.diverse merken en types,voor ieder wat wils

Aanbeveling
ben super te spreken over vanaf bestellen tot levering,dus zal zeker iemand informeren,wanneer men iets van een bepaald product zoekt.

Extra toelichting
Handig,snel en prima product.In mijn geval een i-pad 2 out of box,de goedkoopste prijs van alle aanbieders!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. van Wijhe 02-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en makkelijk zoeken Product

Service
Heel goed ze zorgen voor een goede snelle afhandeling van gekocht Product

Assortiment
Voor mijn hobby voldoende

Aanbeveling
Ben lid van Film en Video club FACE Enschede, en wijs andere leden op deze webwinkel

Extra toelichting
Fijne winkel, goede service en wat ze in de voorwaarde beloven komen ze ook na. Houden zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Pelzer 02-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
klantvriendelijke en overzichtelijke website

Service
alles op tijd en netjes geleverd

Assortiment
uitbebreidt en de aanbiedingen en set prijzen zijn in orde

Aanbeveling
het is de eerste keer dat ik bij CameraNU.nl besteld heb en ben zeer te vrede , de service is uitstekend

Extra toelichting
Ik heb al verschillende artikelen online besteld , maar dit bedrijf gaf me bij mijn nieuwe aankoop van een camera de meeste info die ik hebben wou, de prijs was oke vooral op de set prijs heb ik geld gespaart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry vd Tholen 02-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In winkels was het product niet leverbaar of ik werd geconfronteerd met een onduidelijke levertijd. Bij Cameranu.nl was het gewoon te bestellen!!

Service
Direct kontakt en snelle levertijd...super!

Assortiment
Het product was bij Cameranu.nl gewoon leverbaar.

Aanbeveling
Ik beveel deze site bij iedereen aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Koopmanschap 02-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Easy: account aanmaken, bestelling plaatsen, betalen en anderhalve dag later binnen.

Assortiment
Niet alle gewenste onderdelen op voorraad. De belangrijkste wel.

Aanbeveling
Is gewoon goed.

Extra toelichting
Liquid Image sportcamera gekocht voor circuitdagen en vakantie op de motor. Prijs was best concurrerend.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

FotograafWil 02-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product is makkelijk vindbaar, Goede productbeschrijving. En recensies van medegebruikers zijn erg handig.

Service
Snelle levering, conform afspraak. Rugzak zat wel in een erg royale doos.

Assortiment
Prima, uitgebreide winkelformule en een soort van 'bemnchmark' bij internetshoppen.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel(formule) wel aanraden bij kennissen.

Extra toelichting
Goed product, prima omschrijving. Goede service en snelle levering. En was de goedkoopste leverancier met snelle service. Lijkt me dat problemen/retouren etc ook wel snel opgelost worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joey M 02-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles werd gecommuniceerd

Service
Alles duidelijk!

Assortiment
Groot aanbod

Aanbeveling
Als iemand een camera nodig heeft, en jullie hebben die camera als goedkoopste prijs, zal ik diegene naar jullie verwijzen!

Extra toelichting
Aight!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

René van der Horst 02-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk,gemakkelijk, eenvoudig

Service
Snel, adequaat,en accuraat

Assortiment
Op fotogebied nog geen terrein tegen gekomen dat niet in het assortiment zit

Aanbeveling
Met name de snelheid van levering zal ik noemen bij iemand anders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kervel 02-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijk en makkelijk te bestellen.

Service
gemakkelijk te bestellen en werd netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

Assortiment
veel assortiment en duidelijk

Aanbeveling
snelle levering en duidelijke website, ook voor het bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim de Graaf 02-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er is heel gemakkelijk te navigeren door de website. Geen probleem. Je vindt wat je zoekt.

Service
Een bestelling wordt conform de website geleverd.

Assortiment
Het assortiment is behoorlijk groot. Je kunt er gemakkelijk in verdwalen. Maar dan is er de telefoon en de mensen daarachter. Die helpen voortreffelijk

Aanbeveling
Zeker weten dat ik deze winkel bij een ander zou aanbevelen.

Extra toelichting
Een prima webwinkel, betrouwbaar, groot van assortiment, groot van service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anna_s 02-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Extremely fast delivery, great assortiment, good prices. Was my first but definitely not last order from this shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ncvderksen 02-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering. Geen verzend kosten.

Assortiment
Ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JM007Schev 02-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

raymond1992 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Service us prima je wordt goed op de hoogte gehouden

Assortiment
Genoeg keus,waar je in de winkel veel meer voor betaalt

Aanbeveling
Je kan hier vel vinden wat je nodig hebt en je hebt t snel in huis en je wordt op de hoogte gebracht als je pakketje verzonden wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn v. K. 01-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer snelle levering en scherpe prijs

Service
Prima verpakt

Assortiment
Compleet en via Tweakers de scherpste prijs

Extra toelichting
Perfecte online shop voor fotomateriaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

olgakruize 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
snelle levering.

Assortiment
veelzijdig.

Extra toelichting
Keurige service, snelle bezorging en goede prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bego 01-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen is een fluitje van een cent en je krijgt veel info van cameranu.

Service
Duidelijke info hoe alles werkt.

Assortiment
Ze hè ben gewoon wat je zoekt.

Aanbeveling
Ook veel anderen hebben gekozen voor dit bedrijf met groot assortiment en laagste prijs.

Extra toelichting
Ik ben blij met Cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominique Kobben 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt heel gemakkelijk alles vinden ook met de zoek functie

Service
De service is heel goed.
Zelfs als er wat mis is gegaan word allemaal netjes opgelost en geregeld

Assortiment
Enorm uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Heel fijn om bij te winkelen

Extra toelichting
Een bedrijf met goede en snelle service. Als klant wordt je zelfs online heel goed geholpen. In een woord een bedrijf waar je graag klant wil zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JaschaPhoto 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Veel keuze uit een ruim assortiment. Levering binnen zoals aangegeven. Prima website!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. J. Bannink 31-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle en duidelijke site, ook de betalingen gaan supersnel met IDEAL

Service
nog geen ervaring mee, maar omdat er fysiek een winkel achter zit vindt ik dit toch een geruststellende gedachte

Assortiment
Alles wat ik tot nu toe zocht hadden ze en tegen de beste prijs

Aanbeveling
Goede producten, nooit problemen gehad, en zeer snelle aflevering (1 dag)

Extra toelichting
Informatie over het product is zeer uitgebreid, men weet waarover men het heeft, het zijn geen "dozenschuivers". Aflevering zeer snel en correct, na bestelling volgende dag afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Enrico2014 31-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natascha Versteeg 31-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Ruime keuze, makkelijk te bestellen en netjes de volgende dag in huis. Goed dat je moet tekenen bij ontvangst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john_563 31-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eenvoudig en daardoor doeltreffend

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Joker 31-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te vinden

Service
Kreeg goed advies via de telefoon

Assortiment
Vond de camera die beter bij mij paste

Aanbeveling
Voor goed advies

Extra toelichting
Algemeen goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan de Vreede 31-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helder goed ingerichte site

Service
Binnen 24 uur is de bestelling binnen

Assortiment
Ik vond direct wat ik nodig had, in de juiste kwaliteit

Extra toelichting
Ik was op zoek naar de passende zonnekap voor de EOS 700E, even zoeken op Google en ik vond Cameranu.nl De kap besteld en binnen 24 uur had ik deze in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews