cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25167 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2594 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anne_Bella 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen en snel in huis.

Service
Onlangs gebeld met een vraag, de telefoniste heeft me de nodige info gegeven waarmee ik verder kon en als tevreden klant het product heb besteld.

Assortiment
Wat ik bij een ander vaak niet vind, vind ik hier bij cameranu.nl wel. Waardoor ik vaak hier bestel. Ook hanteren ze vaak nog een betere prijs.

Aanbeveling
Regelmatig beveel ik cameranu.nl aan bij vrienden en kennissen.

Extra toelichting
Zelf ben ik erg tevreden over cameranu.nl. De website is gemakkelijk voor producten te zoeken. Ook de product vergelijker welke in de website is ingebouwd is erg handig. Daarnaast is de prijs/kwaliteit enorm goed. Er wordt gezorgd voor een snelle levering. Ook wanneer je een vraag of een probleem hebt wordt je vriendelijk te woord gestaan en goed vooruit geholpen. Ik ben dik tevreden over deze zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geve19 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
breed en diep, en vrijwel alles op voorraad

Extra toelichting
Een van de betere internetwinkels met een groot assortiment, snelle levering en dat in veel gevallen ook nog eens tegen de laagste prijs van Nederland!!! Klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AVZG 26-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Bij aankomst viel de nette entree direct op, een goede verwijzing naar toilet ( na 1,5 uur reistijd niet onbelangrijk) en alles super hygiënisch,verwijzing via nummer systeem voor het juiste loket en koffie in overvloed.alles super geregeld.

Assortiment
waanzinnig uitgebreid en alles kan je a.h.w. aanraken en uitproberen, nog nooit zo iets in een winkel aangetroffen.

Aanbeveling
Ik zou zeggen ga er zelf heen en uitleg is niet meer nodig, waar ik woon ben ik in 20 minuten bij een concurrent maar ik rij liever 125 km voor de ontvangst, service en uitgebreide assortiment, super eerlijke voorlichting ervaren enz.enz.

Extra toelichting
Eigenlijk heb ik er niets meer aan toe te voegen,ik overdrijf niet als ik zeg dat Cameranu.nl mijn hart heeft gestolen, na afloop maak je er een dagje Urk van en het voel of je een dag vakantie heb gevierd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jess02 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijn thuis besteld, niet door het slechte weer heen hoeven

Service
Snelle service, volgende dag al in huis en goed verpakt. Betaald met ideal.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Zeer zeker vanwege de topservice

Extra toelichting
Goede service, snelle levering. Ik ben zeer tevreden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frouwkje Herder 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website ben er erg tevreden oer

Service
Zeer goede service telefonisch contact gehad en zeer netjes afgehandeld

Assortiment
Zeer breed assortiment voor fotografie zie je niet snel ergens anders een echte aanrader.
En alles van Apple zowat op voorraad.

Aanbeveling
Zou een ander zeker aanraden hier wat te kopen goede service snel en correct

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over camera nu, goede service en gelijk geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimmie111 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gaat snel

Service
Geen problemen gehad

Assortiment
Veel

Aanbeveling
Geen problemen ondervonden

Extra toelichting
Snel, makkelijk geen problemen ondervonden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robbertds 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Producten zijn snel te vinden met de zoekfuctie. Vervolgens makkelijk te bestellen (je hoeft niet per se in te loggen) en snel bezorgd.

Assortiment
De producten (screenprotector en beschermkapje voor de flitsschoen) waren als enige samen te bestellen bij deze winkel. De prijs was vergeleken met de andere bekende winkels ook nog een aantrekkelijk.

Aanbeveling
Producten zijn snel te vinden met de zoekfuctie. Vervolgens makkelijk te bestellen (je hoeft niet per se in te loggen) en snel bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennart Goosens 26-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De indeling van de webwinkel is vrij overzichtelijk - al ontgaat me zoals bij alle winkels het vrij arbitraire onderscheid tussen Strobist en Studio - en het bestelproces is duidelijk vormgegeven.

Service
Alles was er vliegensvlug; slechts één minpuntje: de verpakking van mijn oplaadbare batterijen was al open geweest, en weer dichtgeplakt met een plakbandje. Ik ga er vanuit om iets te testen in de winkel voor een klant, maar ik moet er natuurlijk maar op vertrouwen dat de batterijen niet al maanden gebruikt zijn. Dat doe ik ook, en ik heb er tot nu toe geen problemen mee gehad, maar als er een etiketje met verklaring op was geplakt, had ik de service een hoger cijfer gegeven.

Assortiment
CameraNu.nl weet welke producten op weblogs worden besproken en in trek zijn op het moment, en heeft die ook op voorraad, zoals de lichtstandaarden die ik kocht van LumoPro.

Wat nog ontbreekt is de Frio Cold Shoe.

Aanbeveling
Zeer; de enige echte concurrent is CameraTools.nl, maar zij zijn meestal een paar euro duurder.

Extra toelichting
Een grotendeels overzichtelijke webwinkel - het kan altijd beter, maar de concurrentie heeft er veelal veel meer moeite mee - met snelle levertijd en een goede sortering. De minieme minpunten heb ik vermeld bij Service en bij Assortiment.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ton R. 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via internet gaat gemakkelijk. Maar ook en de uitstekende fysieke winkel is het prettig kopen

Service
personeel is deskundig en neemt alle tijd om de klant te woord te staan

Assortiment
Alles op het gebied van fotografie is aanwezig.

Aanbeveling
Goede service en deskundigheid. Van het personeel krijg je goede voorlichting en daardoor ben je er beter af dan in andere grote winkels waar ze ook foto apparatuur verkopen.
De tijd die je nodog bent om even naar Urk te rijden is dan ook meer dan de moeite waart.

Extra toelichting
Een prettige winkel om foto apparatuur te kopen. Een goed advies en nzeker niet te hoge prijzen maken het een plezier om naar CameraNu.nl te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VOGELfotografie 25-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via de nieuwsbrief een aantrekkelijke aanbieding gezien, klikken op de link en je bent gelijk op de juiste plek van de website.

Service
snelle levering na de vlotte -en veilige- betaalprocedure

Assortiment
je kan het niet bedenken op foto/film gebied of het is op voorraad of zeer snel leverbaar.

Aanbeveling
Zekerheid, snelheid, duidelijkheid in voorwaarden en goede prijs zijn de kernbegrippen bij dit bedrijf.

Extra toelichting
In het verleden al eens op bezoek geweest in de winkel op Urk, maar via internet bestellen werkt veel makkelijker en kent dezelfde serviceverlening en vriendelijkheid als in de zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bartvanes123 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpele bestellingsprocedure, niets tegengekomen wat ik niet begreep.

Service
Je kan aangeven wanneer je je pakketje wil laten bezorgen, een functie die ik nog niet eerder heb gezien!

Assortiment
Groot assortiment tegen een goede prijs.

Aanbeveling
Ben erg tevreden over mijn bestelling, ik zou het zeker aanbevelen aan iemand anders.

Extra toelichting
Ben erg tevreden over mijn bestelling, ik zou het zeker aanbevelen aan iemand anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vandermo 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
uitgebreid, deskundig advies bij aankoop nieuwe camera. mogelijkheid van ter plekke uitproberen.
alle tijd voor alle vragen.
bij telef. vragen achteraf altijd meteen teruggebeld.

Extra toelichting
Bijzonder prettig, aandacht voor de klant. Er wordt geluisterd naar de vraag van de klant. Heb het idee dat ik altijd telefonisch met een technische vraag terecht. Dit geeft vertrouwen voor evt online aankopen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

lettinck 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke uitleg door onderlegd personeel.

Service
Tot nu toe nergens problemen mee gehad.

Aanbeveling
Goede ervaringen met alle producten die ik gekocht heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJC Bakker 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Bestelling ging eenvoudig en makkelijk. Bezorgen ging razend snel, en was bovendien goed te volgen. Enkel positief te noemen dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

metahofzicht 25-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Geen gebruik van aanvullende service hoeven maken. Vlotte levering.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Norman1900 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed werkende webshop met keuze in hoe/waar/wanneer je wilt laten bezorgen.

Service
Bij een vraag via de chat hebben ze het product erbij gehaald om mijn vraag te kunnen beantwoorden.

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Een goede webshop met een goede service en prijs

Extra toelichting
Dankzij de chatfunctie in de webshop heb ik vragen kunnen stellen over een product, wat niet in de beschrijving op de website terug te vinden was. Nadat mijn vragen beantwoord waren heb ik het product aangeschaft

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

shooter1969 24-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Site is erg duidelijk, net als de zoekfunctie. Verder kun je rap door het bestelmenu en wordt er keurig gebeld om een tijdstip af te stemmen voor afleveren vd spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N van de Gevel 24-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site met voldoende informatie over de producten en makkelijk te kiezen.

Service
supersnelle levering en telefonisch gemakkelijk te bereiken

Assortiment
Zeer breed en compleet

Extra toelichting
Bij vele leveranciers was de gewenste camera niet te koop dan wel met lange leveringstijden maar CameraNU.nl had deze wel (echt!!!) op voorrad en leverde deze de volgende dag keurig af. Chapeau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhr. Mol 24-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van achter de computer toch goed geinformeerd worden

Service
snelle website, eenvoudig bestellen, snelle levering

Assortiment
elke camera die ik wilde bekijken, was aanwezig

Aanbeveling
met alle plezier en vol vertrouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric_online 24-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne website en scherp geprijsd.

Service
Ze maken waar wat ze zeggen, een dag later had ik het bestelde in huis!

Assortiment
Hier is een hoop te vinden, te veel om op te noemen maar als ik wat zoek kan ik het meestal hier vinden.

Extra toelichting
Deze webshop is een aanrader, ik koop hier zeker weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja w 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kleine camera, dus ook kleine knopjes.

Service
Goede winkel en personeel.

Assortiment
Bijna alles te krijgen en op voorraad.

Aanbeveling
Goede winkel

Extra toelichting
Wij hebben er al meerdere camera's vandaan en dat bevalt goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ovdz82 23-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Mijn vragen over de werking van het product werden direct via chat beantwoord.

Extra toelichting
Goede service en meerdere verzend opties. Zodat het goedkoper kan als je geen haast hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marco1974 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
CameraNu.nl heeft een breed assortiment en een duidelijke website. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus. Top!

Service
Alle bestellingen zijn probleemloos verlopen. Ook het retourneren van een product werd vlot afgehandeld. Ook hier niks te klagen.

Assortiment
Breed assortiment, bijna alles op voorraad (met prima prijzen)dus lang wachten op een bestelling is er niet bij.

Aanbeveling
Mijn favoriete online fotozaak vanwege bovenstaande punten. Ik zou niet weten wat er nog beter zou kunnen eerlijk gezegd. Houden zo!!

Extra toelichting
Al lange tijd koop ik mijn fotografie spullen het liefst bij CameraNu.nl vanwege het brede assortiment in combinatie met scherpe prijzen en de duidelijke website/uitstekende service. Een tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maurice J. Jansen 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website en alle info beschikbaar

Service
Alle afspraken nagekomen en geleverd binnen de gestelde tijd

Assortiment
Goed te vinden wat je nodig hebt en overzichtelijk aanbod met duidelijke uitleg

Extra toelichting
Simpel, snel en zorgvuldig met de service die je mag verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.balsing 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Op de website is alles makkelijk te vinden inclusief extra's

Assortiment
Camera Nu heeft een breed assortiment om uit te kiezen en dat is de reden dat ik hier ben ga kijken.

Aanbeveling
snel, makkelijk en goede prijzen

Extra toelichting
CameraNu is een webwinkel cq winkel waar de producten overzichtelijk zijn te vinden zonder poespas. de prijzen horen bij de laagste in Nederland. Zeer snelle levering.In mijn geval binnen 24 uur. Onbegrijpelijk maar wel fijn. Komtom een wereldwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dezedusblog 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig en snel te bestellen

Service
Volgens afspraak: de volgende dag in huis!

Assortiment
Geen probleem om je portemonnee om te keren, alles is te koop

Aanbeveling
Wat moet ik er nog aan toevoegen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pitom 23-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Topwinkel. Ik had met spoed een verlengstukje nodig voor mijn microfoon. Ik plaatste m'n bestelling bijna rond midddernacht en de volgende ochtend werd het al geleverd. Echt top! Klein puntje: dit product werd met pakketpost verzonden (met bijbehorende verzendkosten), terwijl het zo klein was dat het ook makkelijk met de normale post had meegekund.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van Zwam 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een goede zoekmodule maakt dat je vrij snel vindt wat je zoekt, ondanks het enorm uitgebreide assortiment.

Service
Vragen per email worden heel snel beantwoord.

Assortiment
Ze hebben véél, heel veel. Dat maakt dat je altijd wel een oplossing voor je probleem kunt vinden en anders doet de helpdesk een passend voorstel of adviseert een alternatief.

Aanbeveling
Op basis van mijn eigen ervaringen durf ik deze firma zonder voorbehoud aan mijn kennissen en collega's aan te bevelen.

Extra toelichting
Een uitgebreid assortiment, grote voorraad, goede helpdesk, schappelijke prijzen, snelle leveringen. Kortom, de ideale webshop. Wat wil een mens nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

O. de Zwart 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Vlot werkende website, producten zaten goed ingepakt en er werd op tijd geleverd. Verbeterpunt is wel dat de koppelingen tussen het product & accessoires beter kan. De gekochte grip wordt bijvoorbeeld niet bij de bijbehorende camera getoond als accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cemi 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Prima webshob. Goed assortiment en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wouterenneking 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
geen opmerkingen! ik heb mijn bestelling geplaatst en kon er direct een extra toebehoren bij uitkiezen! super gemakkelijk! ik raad wel aan een ski-optie te maken dus een gopro met helmet mount in een combinatie!

Assortiment
zoals eerder vermeld een go pro + helmet mount + 32GB. Die combinatie is super voor de wintersporters onder ons!

Aanbeveling
groot assortiment leuk filmpje na de bestelling en goede producten voor een goede prijs!

Extra toelichting
ik bestelde mijn gopro bij jullie en ben erg tevreden over hoe snel mijn product binnenkwam! goed en veilig verpakt dus ik maakte me nergens zorgen over! ik raad deze webshop aan simpel weg door het assortiment en de snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin ten Napel 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online shoppen is heel makkelijk, maar er is zoveel daarom vind ik het zelf altijd heel fijn om even naar de winkel te gaan waar je uitstekend geholpen wordt!

Service
Zeer goed geholpen, goede informatie verkregen en heel behulpzaam. Er wordt echt de tijd voor je genomen!

Assortiment
Ze hebben alles wel!

Extra toelichting
CameraNu is gewoon een hele goede winkel, ze hebben alles wat er te wensen valt en ook nog eens uitstekende service! Het personeel weet waar ze over praten en nemen echt de tijd voor je zodat jij met het beste product voor jou thuiskomt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henny29 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Een heel fijne winkel en deskundig en goed personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anko 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website, bestellen gaat snel en moeiteloos. Levering is ook snel

Service
Vragen via de mail worden snel beantwoord. Kapotte artikelen worden snel en kosteloos vervangen.

Assortiment
Ruim assortiment. Ik slaag hier altijd.

Aanbeveling
Ik heb nog geen slechte ervaring gehad hier en ik heb de winkel al aan veel mensen aanbevolen

Extra toelichting
Ik kom al vele jaren bij Camera.Nu en ik heb daar al heel veel gekocht. De voorlichting over de artikelen is uitstekend, er wordt veel tijd uitgetrokken om de klant rustig te woord te staan (dat maakt het soms wat lange wachten op je beurt dan ook begrijpelijk en draaglijk). Als er iets mis is met een artikel wordt het vervangen. Ook via de Webshop iets kopen bij Camera.Nu gaat vlot. Ze hebben een zeer overzichtelijke website waar je gemakkelijk doorheen surft en na betaling is het artikel snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron nie 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website, behulpzame telefoondienst, easy as 1, 2, 3.

Service
uitstekende telefonische helpdesk. Één onderdeel van de bestelling leek niet voorradig en zou worden nagestuurd. Snelle actie van de backoffice zorgde ervoor dat het onderdeel gewoon werd meegeleverd.

Assortiment
Nog nooit gebeurd dat ik naar iets opzoek was en Cameranu had het niet

Aanbeveling
Zeker al de tiende keer dat ik zaken deed met Cameranu en nog nooit een negatieve ervaring gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor Peters 22-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht, makkelijk besteld en de volgende dag thuis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

b. arends 22-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel vanachter de pc.

Service
Snelle service, de volgende dag was het er, + mailing met bevestiging

Assortiment
Ik heb niet alles bekeken, maar assortiment lijkt me meer dan voldoende

Aanbeveling
Zoals hierboven beschreven. Lijkt me duidelijk.

Extra toelichting
Volgens mij is alles te krijgen en de snelheid beviel me prima. Ik had mijn aangeschafte spullen de volgende dag nodig en het was er!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brutus2111 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel reactie en daardoor makkelijk te bestellen

Service
Vraag gemaild waarop snel en duidelijk antwoord

Assortiment
Voor zover ik nu kijk alles kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ptw 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Mooie heldere site, ruim aanbod en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Br. 22-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Camera's en kijkers zijn in de winkel goed bereikbaar en te proberen. Voor objectieven moet je wachten tot een van de verkopers beschikbaar is.

Service
Ik was op zoek naar een (tele-) zoomobjectief. De verkoper heeft mij duidelijk de mogelijkheden van de verschillende objectieven, voor het doel wat ik wil fotograferen, verteld en laten zien.

Assortiment
De door mij gewenste mft-objectieven waren op voorraad. Daarnaast heb ik van Cokin enkele zaken gekocht uit de A-serie. Deze tref je niet overal.

Aanbeveling
In principe ben ik een voorstander om in je eigen woonplaats te kopen, echter daar is niet dat assortiment aanwezig, dus wil je echt kunnen kiezen dan toch maar naar een specialist circa 100 km verder.

Extra toelichting
Het objectief voldoet goed aan de verwachting en het gebruiksgemak is beter dan ik vooraf had gehoopt. Ik ben erg blij met het aankoopadvies.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kimartijn 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke zoekpagina

Service
Vraag gesteld via contactformulier op de website en de volgende dag antwoord. Camera savonds om 21u besteld en de volgende dag om 16u kon ik het afhalen bij het postkantoor.Super snelle service. Daar hou ik van!

Assortiment
Overal is de Nikon 1 J3 uitverkocht of veel duurder.

Aanbeveling
Iedereen die online een camera wil kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gmpvandam 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Om 23:40 een bestelling geplaatst

Service
De volgende dag om ca 15:00u de eerste print uit mijn nieuwe printer. Als actie zat er nog een pak A3 fotopapier bij.

Extra toelichting
Zo nu en dan wordt je blij verrast. Van bestellen tot printen in minder dan één dag. Beste prijs en een pak A3 fotopapier extra. Dat is super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marceljanssenfotografie 22-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Overzichtelijke webwinkel, makkelijk bestellen

Service
Soms intern verschillende antwoorden per afdeling. Communicatie naar buiten zou eenduidig moeten zijn

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Afhankelijk van wat die kennis zoekt

Extra toelichting
Voorraad bleek wat problemen te geven. Na diverse telefoontjes keurig opgelost. Tevreden over de geleverde goederen. Jammer dat dit met PostNL gedaan wordt, die gooiden op het laatst weer roet in t eten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

lienvc 22-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Gemak
De website is gebruikersvriendelijk en makkelijk in gebruik.

Service
Ik vind het zeer onprofessioneel dat je niet met PayPal of Visa kan betalen. Hiervoor moet je 2% bijbetalen en dat vind ik toch echt veel als je bvb een lens koopt. Betalen per overschrijving is toch echt niet meer van deze tijd.

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Over het algemeen vind ik het een goede winkel, enkel de betaalmethode vind ik niet van deze tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Auto Mulder Urk 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prettig binnen lopen

Service
goed en professionele hulp

Assortiment
ruim aanbod

Aanbeveling
degelijkheid

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karolien van Tilburg 22-01-2015 In de winkel gekocht
urk

Algemene score

7,0

Gemak
Webshop werkte goed en de volgende morgen stond alles netjes klaar.

Service
Telefonisch contact was goed. Wat ik heel raar vind is dat ik 2 camera's huur waarvan de accu's leeg zijn. Dus we konden niet meteen aan de slag maar moesten eerst wachten tot de camera opgeladen was. Dat vind ik geen goede service, geef of aan dat de accu niet vol is (dan had ik er rekening mee kunnen houden), of zorg als service gewoon dat je een volle accu meegeeft.

Assortiment
Volgens de technici prima spullen

Aanbeveling
Werkt verder goed.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

chrism1978 22-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
zeer prettige winkel snelle levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther89 21-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
We zijn eerst in de winkel geweest voor advies. Helder en duidelijk. Thuis hebben we de camera besteld, omdat we er nog even over na wouden denken.

Assortiment
Ruime keuze.

Extra toelichting
We zijn eerst een keer in de winkel geweest. Mooi systeem met nummertjes trekken. Zo voorkom je altijd dat een ander voor zijn beurt gaat. Een goed luisterend hoor en duidelijk advies. We wouden er nog even over nadenken. Een paar dagen na ons bezoek aan de winkel hebben we de camera gekocht, waar we absoluut nog geen spijt van hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RichardBove 21-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede filtermogelijkheden en duidelijke indeling. Verkorte preview is ook handig.

Service
Makkelijk aanpassen van je bestelling en goede terugkoppeling over levertijden.

Assortiment
Breed assortiment in verschillende prijsklassen en ook artikelen die binnenkort op de markt komen (pre order).

Extra toelichting
Geregeld besteld in allerlei prijsklassen en artikelcategorieën. Alleen maar goede ervaringen en ze hebben vrijwel altijd wat ik zoek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FredvW 21-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles is goed te vinden, op voorraad melding is handig

Service
uitstekende medewerkers die experts op hun gebied zijn en alle tijd voor je nemen

Assortiment
veel keuze, voldoende verschillende prijs klasses

Extra toelichting
mooie site en winkel, duidelijk aangegeven uitstekende vakkennis aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews