cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RoosKL 29-05-2014

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk, op je gemak, rnustig rond kijken in de webshop. De producten zijn gemakkelijk te vinden en de uitleg is ruim voldoende. Ik weet dat ik evetueel nog kan bellen voor nogmeer uitleg.

Extra toelichting
Het bestelde was inderdaad de volgende dag in huis. Ik weet uit vorige ervaring, dat ook de telefonische service goed in orde is. Het geeft mij een veilig gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre van de Poel 29-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via kieskeurig.nl kwam ik zowel voor mijn camera als een extra lens die ik later bestelde bij cameranu.nl terecht. Duidelijke website en alles liep perfect.

Service
Deze winkel doet wat hij zegt. Alles was keurig geleverd.

Assortiment
Voor mijn sony NEX 5r heeft cameranu.nl meer dan voldoende keus

Aanbeveling
Als iemand een camera wil kopen... kijk zeker ook bij camernu.nl

Extra toelichting
Zowel mijn camera als de extra lens bestelt bij cameranu.nl. Een duidelijkere en prettige koop heb ik zelden gehad. De lens bijv. had ik om ca 20 uur besteld en de dag erna was hij al bij de post. Als ik weer wat nodig heb dan bestel ik dit bij Cameranu.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BLL 29-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is overzichtelijk, bestellen en betalen gaan gemakkelijk. Ik geef alleen geen 10 omdat de weg naar hulp en telefoonnummer iets moeilijker is

Service
Vragen worden correct beantwoord. Spullen krijg je snel en indien nodig wordt er uit eigen beweging nog meer service geboden.

Aanbeveling
Ik heb zowel online als in de winkel goede ervaringen met CameraNu

Extra toelichting
Ik ben uitermate tevreden over CameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

crash1957 29-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is gebruiksvriendelijk, bestellen ook en betalen kan je ook de manier die jou het beste ligt.

Service
Op vragen altijd snel antwoord, levering is snel, goed verpakt.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Ik raad deze winkel altijd aan aan bekenden.

Extra toelichting
Ik ben een echte internetshopper en vergelijk producten en prijzen ook altijd op internet. Wat betreft mijn fotografie toebehoren kom ik eigenlijk altijd weer bij CameraNu uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franknu 29-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke indeling van het assortiment

Service
snelle en adequate levering van aangekochte artikelen, goed verpakt.

Assortiment
soms eerst even zoeken op het internet en dan naar CameraNu voor de verdere details en een goede prijs.

Aanbeveling
goed assortiment, goede prijzen, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

miriamelise 29-05-2014

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snelle levering, netjes verpakt! Ben er blij mee!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H. Philippens 29-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en duidelijk overzicht

Service
Zeer snelle bezorging

Aanbeveling
Overzichtelijk aanbod

Extra toelichting
Prettige en adequate voorziening, tegen een scherp concurrerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan canon1955 29-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
keuze welke wijze men kan betalen .bericht wanneer men product verzendt en ontvangen zal

Service
snelle afhandeling van bestelling

Assortiment
voldoende keuze voor elke prijsklasse

Aanbeveling
zeker aan te raden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mixerman 29-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er wordt een goede uitleg m.b.t. het bestellen via de webshop gegeven. En anders kun je telefonisch uitleg krijgen hoe je verder moet als je 'vastloopt met de bestelling.

Service
Na je bestelling krijg je een orderbevestiging. Als de betaling ontvangen is, krijg je weer een bericht waarin de factuur zit en de code om de verzending van het pakket te kunen volgen. Er wordt ook op gewezen welke documenten je moet uitprinten en bewaren i.v.m. de garantie.

Assortiment
Het is een erg groot assortiment, met bij elk product een goede uitleg bij elk product.

Aanbeveling
De winkel in Urk is wat lastig te bereiken met het openbaar vervoer. Als je echter in de winkel bent, dan wordt je ook wel gastvrij ontvangen en kun je op je gemak rondkijken De webwinkel is heel toegankelijk en goed opgezet.

Extra toelichting
- Goede service (orderafhandeling, betalings-mogelijkheden en verzending) - Winkel met groot assortiment (zowel in Urk als de webwinkel). - Goede uitleg en een klantvriendelijke benadering en -behandeling. - In het geheel geeft CameraNu mij een vertrouwt gevoel waar ik mijn aankopen met een gerust hart kan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lariet 29-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
geen problemen gehad met het bestellen.

Service
een minpuntje er was geen gebruiksaanwijzing bijgevoegd.
Telefonische uitstekend geholpen

Assortiment
Prima assortiment. De kijker is door mijn zoon aanbevolen

Extra toelichting
vooral voor ouderen die in het bezit zijn van een p.c. een gemakkelijke manier van bestellen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Tevreden klant mei 2014 28-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product snel en gemakkelijk te vinden, eenvoudige bestel- en betaalprocedure

Service
Van Cameranu.nl een snelle en perfecte nazorg gekregen bij één van mijn bestelling.

Assortiment
Tot nu toe nog niet iets niet kunnen vinden waar ik naar zocht.

Aanbeveling
Snel en efficiënt met een zeer goede service.

Extra toelichting
BlackRapid R-Strap RS-Sport aangeschaft. Werkt zeer intuïtief, camera in "rust" dicht tegen het lijf, gewicht van de camera wordt veel prettiger ervaren door deze op de schouder te dragen. Dit in tegenstelling tot een nekriem die bij een zwaardere camera/objectief combinatie oncomfortabel aanvoelt, altijd in de weg lijkt te zitten en de camera in "rust" maar een beetje laat bungelen. Afwerking zoals je in deze prijsklasse mag verwachten: uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Teheux 28-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
CamerNU.nl heeft een heel uitgebreid assortiment. Er zullen ongetwijfeld items zijn die ze niet hebben, maar datgene dat ik zocht hadden ze gewoon.

Service
Het bestellen via een website is makkelijk omdat je dag en nacht kunt bestellen. Bij CameraNU.nl krijg je een heel goed overzicht van de voorraad. Ik heb meerdere keren iets besteld en de voorraad status klopte iedere keer. Dus vandaag bestellen is morgen in huis.

Assortiment
Een erg uitgebreid assortiment met bijna alle gangbare apparaten en toebehoren.

Aanbeveling
Het is gewoon een fijne winkel met een groot assortiment met een goede voorraad status. Weinig spullen die ze niet hebben.

Extra toelichting
een fijne webwinkel met een eenvoudige en snelle website met alle veel handige tools zoals de voorraadstatus en een hele snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

niko.stolwijk 28-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Leuk die suggesties als je een product geselecteerd hebt!

Service
Nog nooit zo'n snelle levering gehad als bij CameraNu.nl

Assortiment
Ze hebben echt veel in voorraad!

Aanbeveling
Goed service en goede informatie aan de telefoon

Extra toelichting
Ik heb telefonisch een erg goed advies gehad qua tassen. Helaas niet opgevolgd maar dat was mijn eigen schuld. Voorraad is groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brittjee23 28-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk vindbaar op de website

Service
Via telefoon goed advies gekregen

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Snelle goede levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henry Bulteel 28-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site is eenvoudig

Service
Voor23:59 bestellen is de volgende dag binnen, deze belofte komt niet elke webwinkel na

Extra toelichting
Een foto objectief besteld, buiten het feit dat ze de goedkoopste waren verliep het bestellen vlot. Ook de levering de volgende dag gebeurde geheel volgens afspraak, we hadden via de mail een link gekregen in de ochtend konden we nog niets zien, in de middag wel. De eerste keer dat ik bij deze club bestel, maar zeker voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara Zonzin 28-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nico Sloep 28-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de website zeer gemakkelijk te bestellen, vooral als je al een account hebt.

Assortiment
Ruime sortering

Extra toelichting
Vandaag besteld, de volgende dag bezorgd. Via een mail op de hoogte gehouden van de verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sdh1982 28-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gebruiksvriendelijke website met veel informatie, korte verzendtijd

Service
Goed advies gekregen nav mail. Gratis verzending bij grote bestedingen. Alles was netjes verpakt. Concurrerende prijzen ondanks service

Assortiment
Uitgebreid aanbod camera's, benodigdheden maar ook aanvullende producten zoals boeken.

Aanbeveling
Zou cameranu zeker aanbevelen

Extra toelichting
Ik ben erg prettig en behulpzaam geholpen. De camera bevalt erg goed en is de juiste keus geweest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon Brandt 28-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site

Service
Bestelling werd snel verwerkt en ik werd via de mail keurig op de hoogte gehouden voor wat betreft de status van mijn bestelling. Werd ook razend snel bezorgd.

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Voor de eerste keer iets besteld en is prima bevallen. Bestelling werd snel geleverd en de communicatie hierover verliep ook keurig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Dunnink 28-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
website is duidelijk. makkelijk zoeken.

Service
Levering is snel en correct. Goed aangegeven of het voorradig is.

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Snelle levering. Tot 's avonds laat nog bestellen en de volgende dag in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

K22014 28-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site is helder opgebouwd, producten goed te vinden. Betaalproces loopt perfect.

Service
Verder geen service nodig gehad. Complimenten voor de zeer snelle levering. Top

Assortiment
Ronduit goed te noemen, in ieder geval voor de gezochte produkten tot nu toe. De toekomst zal moeten leren in hoeverre het zo blijft maar tot nu toe erg tevreden.

Aanbeveling
Gewoon doen om zelf de kwaliteit te ervaren.

Extra toelichting
Onlangs een aatal producten besteld. Warengoed verpakt zeer snel in huis. Tot nu toe totaal nergens problemen mee gehad dus ik zie uit naar de toekomstige aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Walstra 28-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je hebt zo gevonden wat je wilt. Daarna heb je zo besteld wat je wilt. En voor je het weet heb je in huis wat je wilt.

Service
Kundige verkopers, goede service. Een vraag is nooit een vraag teveel.

Assortiment
Ruime gevarieerde keuze.

Aanbeveling
Doe ik altijd al.

Extra toelichting
Ik koop fotografie spullen eigenlijk alleen maar bij CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timberwolf61 28-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke, intuïtieve website

Service
Artikel moest helaas retour, snelle en accurate afhandeling.

Assortiment
Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e.b.e. 27-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
's avonds besteld volgende ochtend in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frank ber 27-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was erg makkelijk te vinden wat ik zocht.

Service
De voorwaarden en garantie leken me prima

Assortiment
De door mij gezochte artikelen waren aanwezig

Aanbeveling
Ik zou deze site zeker aanraden

Extra toelichting
Alles in orde en snel ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mario Kluser Photography 27-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik bestel sinds jaren bij CameraNu.nl De website is overzichtelijk en ik hoef maar zelden echt te zoeken totdat ik gevonden heb wat ik zoek. Daarnaast is de levering de volgende dag in huis. Heb nooit meegemaakt dat dit niet het geval was.

Service
Ik heb meerdere keren een echte mens tijdens de afhandeling van mijn orders nodig gehad en die hebben ze inderdaad bij CameraNu. Er wordt oplossingsgericht met de klant meegedacht en net dat extra service verleend dat me altijd weer terug laat komen.

Assortiment
Ik kan me niet herinneren dat er iets niet in het Assortiment was wat ik nodig had. Daarom koop ik al jaren al mijn fotografietoebehoren en camera's bij CameraNu.nl

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan omdat te merken is dat er echte mensen je bestelling afhandelen en als er toch nog vragen zijn dan zijn het juist deze mensen die je verder helpen en zich niet achter een 'helpdesk' verstoppen. Ik doe er sinds jaren goede zaken en dat zal ook zo blijven.

Extra toelichting
Ik heb in de afgelopen jaren al mijn camera'sm objectieven, flitsers, printers en light modifiers gekocht bij CameraNu. De wijze hoe met de klant mee wordt gedacht is uniek en de service is menselijk. Geen verstoppertje spelen achter een 'helpdesk'. Verder zijn ze doorgaans de goedkoopste en als dit een keer niet zo zou zijn dan boeit mij dit niet omdat de service ongekend is in tijden van on-line shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruiterbeer38 27-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alle merken en details zijn in te voeren, dat is heel makkelijk om je product te zoeken

Service
Alles netjes binnen de beloofde tijd afgeleverd

Aanbeveling
Het gemak en de snelheid, kwaliteit en prijsverhouding zijn heel erg goed ten opzichte van andere winkels

Extra toelichting
Het is de 2e keer dat ik hier een product heb besteld en de service en aflevering zijn gewoon goed en mocht er iets niet zijn of weet je het niet, ze zijn makkelijk te bereiken en heel welwillend om te helpen, ook naar een oplossing als dat nodig zou zijn

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

henri vd Burg 27-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke bestelprocedure

Service
's avonds om 23.00 uur besteld en de volgende dag al in huis.

Assortiment
Deze shop had als enige de videocam die ik zocht op voorraad.

Aanbeveling
correct, helder en razend snel!

Extra toelichting
Camera.NU.nl Had als enige webshop de digitale videocam die ik zocht op voorraad. Daarbij komt dat hij ook nog het gunstigst geprijsd was. De bestelprocedure was helder en gebruikersvriendelijk. In een paar muisklikken had ik besteld. De volgende dag werd het pakketje op een afgesproken tijdstip bezorgd. Ik heb nog nooit eerder zo'n snelle levering gehad. (ik had de dag ervoor 's avonds om 23.00 uur besteld) Helemaal top!! Henri vd Burg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dré Kok 27-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen online gaat supersnel en zo ook het bekijken van de producten.

Service
's avonds laat een bestelling gedaan en de volgende dag al in huis. Werd prima op de hoogte gehouden wat de status was van mijn bestelling.

Assortiment
Ze hebben een erg groot en divers assortiment.

Aanbeveling
Doen wat ze beloven.

Extra toelichting
Snelle levering en het bestellen online verloopt prima. En ze berekenen geen verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sijmon van den Berg 27-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed en duidelijk overzicht

Service
goede informatie en inzicht en wat samen besteld kan worden

Assortiment
zeer breed en diep, het beste wat je kunt vinden in Nederland op dit gebeid

Aanbeveling
ken geen betere

Extra toelichting
Echt een geweldige web winkel, breed en diep assortiment, goede informatie en snelle en adequate levering, werkelijk perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FAJ1946 27-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zie onder

Service
zie onder

Assortiment
zie onder

Aanbeveling
zie onder

Extra toelichting
De bestelling werd om ca. 23.15u geplaatst. Voor 23.30u hadden wij de bevestiging van de order,de melding van de betalingsontvangst en de melding van de verzending binnen. De volgende dag om 10.00u werd de bestelling afgeleverd. zeer goede service, ook waar het om een relatief goedkope aankoop ging. Hulde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolijn vKooij 27-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Telefonisch goed advies ontvangen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yell 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke informatie en vlotte afhandeling bestelling.

Service
'Avonds besteld; de volgende dag in de middag in huis.

Extra toelichting
CameraNu is mij aanbevolen door een familielid; ik zal anderen CameraNu zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

4JJansen 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle, duidelijke bestelmogelijkheid op site.

Service
Keurig advies en als dat niet meteen kan, word je netjes teruggebeld. Als dat nodig is worden hiet meerdere pogingen voor gedaan.

Assortiment
Mis wat kleine dingen.

Aanbeveling
Goede zaak met op de webwinkel het gevoel van een "ouderwetse" winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick Akkerhuis 26-05-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website van Cameranu.nl vind ik één van de mooiste sites betreft online winkels fotoapparatuur. Zeer gemakkelijk iets te vinden en zeer overzichtelijk.

Service
De winkel is gemakkelijk te vinden. Wordt altijd snel en vakkundig geholpen. Ook een vraag via de mail wordt snel beantwoord.

Assortiment
Ik ben nu al jaren klant bij Cameranu.nl en maak niet vaak mee dat er iets niet op voorraad is. Het assortiment voor mij als vakfotograaf is ruim voldoende

Aanbeveling
Een winkel waar ik zelf tevreden over ben met alleen maar positieve ervaringen durf ik met een gerust hart aan iemand anders aan te bevelen.

Extra toelichting
Ik heb al vele producten gekocht bij Cameranu.nl zoals digitale camera's, objectieven, flitsers, lichtmeters, flitsparaplu's en allemaal topmerken voor een redelijke prijs. Het laatste wat ik gekocht heb is een objectief en heb gelijk wat objectieven die ik niet meer gebruikte ingeruild.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gierade 26-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heldere website en bestel procedure. direct terug koppeling via mail

Service
Helderheid van de mail en status van je bestelling

Assortiment
zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Ik had een zeer goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaansuh71 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Prima snelle levering, s'avonds besteld, volgende dag al geleverd.

Assortiment
R uime keuze, scherpe prijzen.

Aanbeveling
Meerdere malen iets besteld, altijd netjes compleet en op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

soester66 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website

Service
binnen twee dagen artikel in huis

Assortiment
voor mij voldoet het asortiment

Aanbeveling
ik heb al diverse spullen bij camera nu gekocht.

Extra toelichting
goede vlotte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H vd Oever 26-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Egbert J. 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
een keer een missertje bij een bestelling maar dat had wellicht met de feestdagen te maken. In ieder geval naar DIKKE tevredenheid opgelost!

Aanbeveling
zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JaapH46 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

F. ter heege 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ik geef niet meer dan een 8 want een hoger cijfer zou tot luiheid leiden :-)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sarah74 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima uitleg en de volgende dag al binnen.

Service
De website geeft duidelijke info over de camera's, mbt tot de uiteindelijke keuze tussen 2 camera's heb ik via de email nog wat vragen gesteld die erg snel en helder beantwoord werden.

Assortiment
Ruime keuze in assortiment, heldere en overzichtelijke beschrijvingen bij de camera's.

Aanbeveling
prima service!

Extra toelichting
Samengevat ben ik erg tevreden over de service bij camera.nu, de heldere website en de snelle beantwoording van vragen mbt camera's via de klantenservice.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Arketeer 26-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig online bestellen.

Service
Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

klant51 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website en bestelprocedure

Service
Product snel in huis, goed verpakt en duidelijke communicatie over het verzendproces

Assortiment
voordelig geprijsd voordeelpakket ( camera, camerahoesje en geheugenkaart).
Product voldoet geheel aan mijn verwachting

Aanbeveling
Goed geprijsd, goede service en waar voor je geld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bartstan56 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke site

Service
telefonisch contact gehad over een artikel,ze zouden het even uitzoeken hoe het zat en na 10 min werd ik teruggebeld met een bevredigend antwoord

Assortiment
toerijkend

Aanbeveling
snelle correcte levering, goederen goed verpakt, ruime keuze

Extra toelichting
goede service, correcte behandeling met vragen, vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NV1969 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Sorteren op mount type bij softboxen zou makkelijk zijn.

Service
Snel en netjes geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Wil Broekhoff 25-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online bestellen voor mij enige mogelijkheid

Service
prima service in het verleden gekregen

Assortiment
uitstekend

Aanbeveling
zeer aan te bevelen

Extra toelichting
online bestellingen worden prima verzorgd assortiment en de prijs aantrekkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tukker2014 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Dit was één van de weinige online winkels in nederland waar ik een Nodal Ninja 3 kon kopen. Zondag besteld, dinsdag in huis. Wat ik wel jammer vind is dat je bij de bestelling niet kunt aangeven dat je het product op een afhaalpunt wilt ophalen. Dit kun je pas doen wanneer de post het voor de eerste keer heeft aangeboden en je niet thuis was. Als ze deze mogelijkheid wel hadden gehad, had ik waarschijnlijk het product al de volgende dag in huis gehad. Verder dan dat een prima service, goed via email op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en keurig afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

imeco.nl 25-05-2014

Algemene score

8,3

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews