cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25452 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2682 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jaap384 23-02-2015 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
nummer trekken voor de dienst waar men voor komt

Service
Medewerker die mij heeft geholpen wist waar hij het over had

Aanbeveling
Alleen voor de service

Extra toelichting
Als klant werd ik eerst op de koffie gewezen .daarna toen ik aan de beurt was ,en het product in voorraad was was de koop snel besloten.De uitleg hoefde voor mij niet omdat het product al bij mij bekend was . maar de vriendelijkheid van de verkoper is een pluspunt waard.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Paula60 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk website, geen verborgen kosten.

Service
Duidelijk wordt aangegeven wanneer het pakket verstuurd wordt. Track & Trace code wordt per e-mail opgestuurd.
Kon eventueel ook op afspraak in de winkel het e.e.a. testen. (dit heb ik weliswaar uiteindelijk niet gedaan)

Assortiment
Assortiment is zeer uitgebreid

Aanbeveling
Deze winkel is betrouwbaar met een uitgebreid assortiment. Goede website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma Bosch 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke weergave van artikelen

Service
weet je je keuze niet goed te maken, door telefonisch contact worden de verschillen tussen de artikelen duidelijk uitgelegd

Assortiment
groots assortiment, veel nieuwe artikelen.

Aanbeveling
zeer zeker zou ik deze winkel als eerste aan bevelen, vanwege de ruime keuze, de klantvriendelijkheid en de super snelle levering

Extra toelichting
mijn motivatie voor deze winkel blijkt uit bovenstaande beantwoorde vragen. in 1 woord gewoon een super winkel, ben nu 1 x bij deze winkel geweest en 2 x online besteld. geweldige service helemaal top, dik tevreden laatste aankoop: 3 Legged Thing Eric Evo 2 statief met AirHed 1 Black. geweldig statief met reuze veel mogelijkheden en super licht. precies wat ik zocht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wimbijkieskeurig 23-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, eenvoudige bestelling

Service
Snel antwoord op vragen over niet voorraad artikelen. En ook dan supersnelle levering.

Assortiment
Breed assortiment en mocht je dan toch nog iets vinden dat niet op voorraad is, dan wordt dat snel geleverd.

Aanbeveling
Gewoon goede shop, ook telenisch goed bereikbaar.

Extra toelichting
Verder niet meer aan toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heerenvener 23-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en makkelijk producten te bestellen

Service
Vragen worden direct beantwoord, tussentijdse mailtjes met voortgang order. alles zeer overzichtelijk

Assortiment
Keuze genoeg en alles leverbaar

Aanbeveling
Ik ga hier zeker weer bestellen, prijzen zijn een stuk goedkoper dan bij andere webshops en product word snel geleverd!

Extra toelichting
Nieuwe camera bested, namelijk de Nikon 1 J3 wat behoorlijk in de prijs scheelt met andere winkels. Tussentijds wordt je op de hoogte gehouden van de voortgang wat zeer prettig is. De camera werd de volgende dag al bezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Sterken 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website

Service
Werd steeds op de hoogte gehouden mbt de status van de levering

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen huls 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer handig en overzichtelijk

Service
Heb ze zelf opgehaald uit de winkel maar kreeg extra info over mijn aankoop

Assortiment
Assortiment is ruim alleen jammer dat mijn helmet mount niet meer op voorraad was

Aanbeveling
Zeer tevreden

Extra toelichting
Ben zeer tevreden en kom zeker hier terug voor andere aankopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen336 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele duidelijke informatieve site met heldere voorraadvermelding.

Service
De medewerker aan de lijn gaf prima advies. De harde schijf van LaCie die ik nodig had werd zeer snel geleverd.

Assortiment
Helder en overzichtelijk assortiment. Veel kwaliteitsprodukten van de betere merken.

Aanbeveling
Om eerder genoemde redenen beveel ik de site graag aan. Veelzijdig qua producten. Goede ondersteuning.

Extra toelichting
Voor alle punten een 10. Ik heb al vaker spullen in deze winkel gekocht. Of het nu gaat om ondersteuning van mijn professionele workflow t.a.v. mijn fotografie of t.a.v. mijn beeldbewerking, ik vind hier alles wat ik nodig heb. Dat ze bijna altijd het goedkoopste zijn helpt natuurlijk ook mee ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CPQ 23-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering. Goede communicatie. Flexibel beleid tav retouren.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Goed assortiment, scherpe prijs, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Brehm 23-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We zijn in de winkel geweest en er was erg veel keus in allerlei camera spullen

Service
Erg goed geholpen en de uitleg over de gekochte dia-scanner was prima.

Assortiment
Niet normaal wat is zag zoveel camera spullen, erg mooi.

Aanbeveling
Ik heb dit al gedaan op de fotoclub waar ik bij zit.

Extra toelichting
In een woord geweldig, we moesten wel een stukje rijden om deze diascanner op te halen bij CameraNu.nl In de winkel prima geholpen en een deskundig uitleg over de diascanner. Hier hadden we dus wel dit ritje voor over. En de prijs die viel ontzettend mee, ja hier komen we meer voor mijn camera spullen. Of in de winkel of ik bestel ze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geraldz33 23-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen en snelle levering

Service
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baukje23508 23-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel vakkundige feedback

Service
Afgesproken tijd geleverd, top!!!

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Snel geholpen voor een goede prijs!

Extra toelichting
Al met al een goede betrouwbare internetwinkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

henrico 14 23-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede uit leg van de objectieven

Service
Goede uit van camera objectieven en je kan gratis bakkie koffie nemen of thee

Assortiment
Ik vindt bij cameranu de Canon produchten het best

Aanbeveling
het is een goede service en goede uitleg meer mensen moeten naar cameranu

Extra toelichting
goede service en goede uitleg goede winkel 100%

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raoull40 23-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen, betalen en de volgende dag in huis. Super

Assortiment
Alles wat ik zocht gevonden

Aanbeveling
Betrouwbaar en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellie Faas 23-02-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Gelijk bij binnenkomst kwam er een verkoopster naar ons toe. Zij wist voldoende van fototassen af om ons goed te adviseren

Assortiment
Er was een ruime keuze fototassen ook als je een specifieke indeling in je hoofd hebt.

Aanbeveling
Prettig geholpen ruime keuze wat wil je nog meer.

Extra toelichting
Prettig geholpen ruime keuze wat wil je nog meer.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

DRVerhoek 23-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig vanachter je bureau te bestellen, overzichtelijke website eenvoudig bestellen

Service
Na een bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden van het verloop van het proces via de mail.

Assortiment
Breed assortiment, waar ook artikelen terug te vinden zijn waarvan ik dacht dat ze niet meer te krijgen waren. Rubberen zonnekap bijvoorbeeld

Aanbeveling
Goed snel en uitgebreid assortiment tegen scherpe prijzen

Extra toelichting
Ik ben een zeer tevreden klant die op de "kleintjes" moet letten, dan kun je hier heel goed terecht. De prijzen zijn scherp!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Yves2015 23-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles is gemakkelijk te vinden

Service
reeds eerder bij cameraNU gekocht en toen na een klacht hele goede service gehad

Aanbeveling
snelle levering, goede prijs, goede service, goeie communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frankmaan 23-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat is makkelijker dan vanuit je luie bank te bestellen.

Service
Post nl had mijn pakje niet geregistreed. Een mailtje naar Cameranu en binnen 10 minuten antwoord. Mijn pakje lag al klaar op het postkantoor top service.

Aanbeveling
Iedereen

Extra toelichting
Een goedkope spiegellens. Je moet deze niet vergelijken met lenzen van 3000 euro maar het valt me niet tegen. Ik gebruik hem voornamelijk voor maan fotos en helaas nog constant bewolkt geweest maar na wat oefenen met scherpstellen wel redelijke testfotos gemaakt. Ook voor natuurfoto grafie zal deze bruikbaar zijn. Voor landschaps niet. Prima koop voor het geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cheetahrider 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Het was eenvoudig om te vinden wat ik zocht (ik had een specifiek artikel in gedachten, dat mij aangeraden was door een vriendin van mij), en om te betalen.

Service
Tijdens het bestelproces viel mijn internetverbinding uit, waardoor ik mijn bestelling niet kon betalen. Ik heb een tweede geplaatst, en die betaald via ideal. Via de mail kreeg ik bericht dat mijn dubbele bestelling was verwijderd. Goede service!

Aanbeveling
Naar eigen ervaring goede winkel. Ik ken de winkel verder niet goed.

Extra toelichting
Gemakkelijk betalen, goede service via mail, snel binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tom Bochem 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed te volgen

Service
vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
vanwege het bestel gemak en snelle bezorging

Extra toelichting
duidelijke bestel route

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Opa 80 22-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geen gezeur

Service
gewoon zo als het hoort

Assortiment
hebben alles en op voorraad

Aanbeveling
Gewoon top Jonguh !!!!

Extra toelichting
Gewoon top Jonguh !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kitty H. 22-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de website van CameraNu is duidelijk en overzichtelijk en per categorie ingedeeld, dus een bestelling is zo gedaan!

Service
de service is helemaal top! Als ik ergens niet uit kom qua apparatuur en de werkwijze hiervan, dan nemen ze alle tijd om je te helpen en het uit te leggen. Ik werd laatst door Brian uitvoerig geholpen met het uitzoeken hoe ik met mijn nieuwe Sony A7r getetherd kan shooten en dit op mijn laptop direkt te zien. Ik had dit altijd met mijn Canon camera gedaan maar met de nieuwe systeem camera's en hun software is 't een HEEL ander verhaal!Maar dankzij Brian van CameraNu is 't gelukt!

Assortiment
ik kan er altijd alles vinden wat ik nodig heb....dit kan ik niet van alle fotozaken zeggen...

Aanbeveling
ik raad altijd CameraNu aan aan andere fotografen!

Extra toelichting
Ik ben ontzettend blij met CameraNu, ook omdat zij een eerlijk antwoord geven en je soms echt iets afraden wat onnodig aanschaffen is of het kan op een goedkopere manier! Ik fotografeer nu 7 jaar intensief en heb veel aan CameraNu gehad voor mijn fotografische ontwikkeling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans He 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met een paar klikken je order geplaatst en de volgende dag geleverd.

Service
Even een melding van een probleem en een oplossing wordt gevonden.

Assortiment
Zeer ruim.

Extra toelichting
Keurig bedrijf met betrokken personeel en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Janssen Linne 22-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site met goede zoek/filtermogelijkheden.

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Zeer zeker

Extra toelichting
ik heb hier al verschillende items besteld. Altijd correct en snel geleverd. Prijzen zijn altijd erg scherp vergeleken met andere aanbieders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dalojan 22-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Simpel in gebruik en spullen te bestellen. ook kan ik de gewenste informatie over de artikelen vinden.

Service
De bestelde goederen worden vaak heel snel afgeleverd. En vragen ook snel beantwoord.

Assortiment
Ik heb nooit iets gezocht wat ze niet leveren.

Aanbeveling
Grote voorraad, prima service en snelle levering gecombineerd met een concurrerende prijs.

Extra toelichting
Een prettige zaak met veel voorraad en fijne service maar ook een goed prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lambertus Oosterveen 22-02-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Thuis je voorbereidende werk doen en dan naar de winkel gaan waar je door deskundig personeel goed geholpen wordt.

Service
De medewerker die ons geholpen heeft, heeft ons heel goed geholpen en goed geluisterd naar onze wensen. We gingen uiteindelijk met een andere, voor ons betere, camera de deur uit dan dat we in gedachten hadden.

Assortiment
Alles merken en types zijn te bekijken en voorradig.

Aanbeveling
Ik zou aanraden naar de winkel te gaan in plaats van kopen via interner. De deskundige hulp van de medewerkers kan je daarbij goed van pas komen en op andere gedachten brengen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RvH1973 22-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede en duidelijke webshop.

Service
Bestelde producten waren keurig verpakt en het mailverkeer m.b.t. de bestelling was perfect. Zeer correcte levering.

Assortiment
Veel keuze en zeer goede prijs. Ook vergelijkbare andere producten leverbaar.

Aanbeveling
Inmiddels al aan andere aanbevolen.

Extra toelichting
Perfecte webshop met veel keus en zeer correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara Klare 22-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen hinderdelijke zwarte vlekken voor de lens. Past prima op beide ogen en is zeer soepel scherp te stellen.

Service
Ik werd goed geadviseerd en geholpen door een medewerker van cameranu. Hij kon mij overtuigen om een 'iets' duurdere verrekijker te kopen ivm mijn aanstaande reis naar Zuid Afrika

Assortiment
Voor ieder portemonne is er wel een goede verrekijker te krijgen.

Aanbeveling
Een prima winkel. Het enige minpuntje is dat het er altijd redelijke druk is en dat de wachttijden kunnen oplopen voor advies en verkoop. Dat is aan de andere kant een goed teken (de drukte).

Extra toelichting
Via de internetsite had ik een filmpje gezien over de aanschaf van een verrekijker. Het advies was om niet zonder geprobeerd te hebben een verrekijker aan te schaffen. Dat bleek het geval. Ik heb een aantal verrekijkers geprobeerd en er zaten er een aantal tussen die mij niet lekker in de hand lagen. Prima advies en prima kijker. Prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjalling boonstra 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Op cameragebied en aanverwante artikelen is er geen nee te koop!

Aanbeveling
Is een vertrouwd adres!

Extra toelichting
Al vaker iets besteld bij cameranu. Wel op werkdagen bestellen als je iets ook snel wilt ontvangen. Dior de week besteld, volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Helga1956 22-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de site vind je makkelijk wat je zoekt.

Service
Prima, snel en accuraat.

Assortiment
Goed en groot assortiment

Aanbeveling
Zeker omdat prettig online winkelen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marrrrrt 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wat wil men nog meer dan op je gemak vanuit je luie stoel een keuze kunnen maken ?

Service
Direct Verstuurd !

Assortiment
Volop Keuze, grote voorraad.

Aanbeveling
Mondelinge reclame met collegae fotografen is het beste !

Extra toelichting
Super dat het juiste product zo snel geleverd kon worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David Gray 21-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit je "luie" stoel is de besteliing zo gepiept

Service
Voor een bepaalde tijd besteld volgende werkdag in huis.

Assortiment
Ik zou zeggen kijk op de website
daar kan geen mediamarkt of saturn tegen op.

Aanbeveling
Al diverse malen besteld en geen klachten over bestelling verpakking, verzending en of product.

Extra toelichting
Heb deze keer gekocht een occasion, Nikon D5000 inclusief lens en nog helemaal gaaf instructieboekje. Heb er absoluut geen spijt van je krijgt wat wordt beschreven over de conditie van het toestel. Géén gebruikssporen is ook idd geen gebruikssporen. Een minpunt helemaal te danken aan mezelf. 1 dag niet op de website gekeken en ik mistte daardoor de D90 voor dezelfde prijs dit keer exclusief lens. Ik had natuurlijk liever de de D90 gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcelDS 21-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een zeer overzichtelijke site, met veel items. Maar ik kan altijd vinden wat ik zoek.

Service
Ik heb een occasion objectief gekocht. Bij het testen van het objectief was ik niet geheel tevreden over de snelheid van de autofocus. Dit telefonisch uitgelegd. Klantenservice is heel vriendelijk en luistert goed naar mijn klachten. Ik mocht langskomen of opsturen. Ik ben langs gegaan en enorm goed geholpen. Allerlei opties voor oplossingen werden aangedragen. Ik kreeg een andere lens mee, mocht deze testen. En kreeg nog resterend geld terug.

Assortiment
Zeer tevreden. Bijna alles op voorraad.
Occasions is afhankelijk van het aanbod. Goed de site in de gaten houden en er komt altijd wel iets langs. Goede prijs / kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Ik beveel cameranu ten zeerste aan.

Extra toelichting
Zeer tevreden over Cameranu. Zeer tevreden over hun service. Je merkt aan alles dat fotografie in hun bloed zit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PIETAKKERMANS 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De snelheid van het geven van de juiste info,prijsopgave,levertijd. Het binnen de opgegeven levertijd correct afleveren van het artikel.

Service
Zie mijn reactie bij "gemak"

Aanbeveling
Prima eerste ervaring met deze manier van aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.P.M 21-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel en makkelijk tot mijn aankoop gekomen

Service
snel reageren op emails over vragen van een bestelling

Assortiment
er is genoeg te vinden en heb nog nooit mis gegrepen.

Aanbeveling
iedereen die is zoekt qua camera benodigdheden stuur ik naar deze site.

Extra toelichting
ik ben elke keer weer content met mijn aankoop en ook de snelle en correcte manier van leveren. ze hebben voldoende op voorraad en assortiment is behoorlijk groot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jenniskens 21-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed te bereiken en voldoende parkeerplaats.

Service
Goed en kundig personeel.
Ze nemen ruim de tijd om alles uit te leggen.

Assortiment
Goed en kundig geadviseerd bij het maken van onze keuze.
Ruime keuze in assortiment.

Aanbeveling
Zeer goed, prijstechnisch ook
aan te bevelen.

Extra toelichting
Wij zijn erg tevreden , daarom hebben we al vaker bij Camera nu gekocht. De reden zie je bij het beantwoorden van de vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john snow 21-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
info is goed op internet

Service
nalevering onderdeel geen probleem

Assortiment
uitgebreid en goed

Aanbeveling
ruime keuze en goede service

Extra toelichting
Levering via post en bestelling via internet is makkelijke manier om een toestel te kopen, na informatie te hebben ingewonnen over mogelijkheden van toestel en vergelijking met eigen wensen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

WPel 20-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alle is bijzonder goed en overzichtelijk in de winkel en op de website te vinden. Gebruikersgemak is zeer groot.

Service
Niet alleen werd er een defecte flitser zondermeer omgeruild, ook werd de prijs van 2 artikelen die ik nieuw kocht ter plekke aangepast omdat deze artikelen op internet goedkoper te koop waren.

Assortiment
Alles wat electronica heet kun je vinden in de winkel en op de site. Daarnaast altijd leuke acties!

Extra toelichting
CameraNu.nl is voor mij echt één van de beste (web)winkels. Service, klantvriendelijkheid en klanttevredenheid staan echt op de eerste plaats. Ik moet er een uurtje voor rijden maar in de toekomst ga ik alleen nog maar naar CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jac81 20-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudig te bestellen.

Service
Super snelle levering en precies zoals je verwacht.

Aanbeveling
Betrouwbaar en vlot. Dit is nu de 2e keer dat ik een camera hier koop (toevallig hadden ze beide keren precies het type dat ik zocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MurkE 20-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Overzichtelijke site, mede door de specialisatie van Cameranu.nl

Service
Via mails juiste details over status van de bestelling.

Aanbeveling
Op basis van mijn eigen ervaring geef ik een 10. Omdat ik het assortiment niet goed genoeg ken, maak ik een voorbehoud met een waardering 9!

Extra toelichting
Product gekocht om op reis stabiel goede opnames te kunnen maken. Voelt solide aan, is op veel ondergronden te gebruiken, zelfs beperkt op te hangen. Smartphone zit goed en stevig in de stand. Ook met een lens die meer gecentreerd in een smartphone is geplaatst (bv Lumia 920) is zonder enige beperking een foto te maken. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem9876 20-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Ik kon alles vinden op het gebied van fotografie. Ook kleine onderdelen. Perfect

Extra toelichting
Super service en snelle levering. Het maakt ook niet uit of je iets kleins besteld of een professionele camera. Deze keer had ik een paar kleine onderdelen nodig. Binnenkort een camera bestellen omdat ik weet dat het goed is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin hart 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke site, wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. erg snel geleverd. als klopte zoals beschreven

Service
elke stap een mail

Assortiment
heel veel te verkrijgen. prima

Aanbeveling
zoals hierboven. je wordt goed op de hoogte gebracht. zeer snelle levering. geen verzendkosten. top bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rian 1970 20-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb s'avonds de videocamera besteld en de volgende dag 14.00 uur had ik hem al in huis. Geweldig

Service
De service was zeer snel

Assortiment
Daar is volop van

Aanbeveling
Gelijk iets bestellen als je iets zoekt wat jullie verkopen.

Extra toelichting
Het is gewoon een goeie service. Eerst met mijn zoon zijn videocamera en nu onze camera. Dat is zo snel geregeld ja want als je iets ziet en koopt wil je het ook zo snel mogelijk hebben. 10 punten voor jullie ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MALFP Jansen 20-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Top!!

Extra toelichting
Wilde een zonnekap voor mijn Tamron lens. Ivm twijfel of deze zou passen, een email verzonden met verzoek aan te geven. Keurig en snel een bevestigende reactie ontvangen. Vervolgens besteld, betaald en verzonden. De volgende dag in huis. Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Wentink 19913 20-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vond direct wat ik zocht en het was ook zeer scherp geprijsd

Service
na de bestelling direct bericht terug met melding van ordernummer en verwijzing naar verzenddatum en ontvangst datum vie site post nl

Assortiment
ruim voldoende op het gebied van fotografie

Aanbeveling
Snelle levering en tijdig bericht wanneer je het bestelde in ontvangst kunt nemen

Extra toelichting
Zeer duidelijke omschrijvingen van de producten die je zou willen kopen. Uitgebreide specificaties met duidelijke foto's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benjamin1986 20-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website. Mail notificatie bij producten die weer op voorraad zijn waarna je het product gelijk kan bestellen.

Service
Voor 23.59 besteld de volgende dag in huis. Mail bij producten die weer in voorraad zijn.

Assortiment
Heel ruim assortiment om uit te kiezen, nu heb ik alleen voor bepaald type camera spullen gekocht maar er is zo veel meer te koop.

Aanbeveling
Snelle en goede service, het ruime assortiment is zeker aan te bevelen aan anderen.

Extra toelichting
Algemeen zeer goeie webshop, met een ruim assortiment van niet alleen camera spullen. Je kan mail notificatie krijgen van een product die weer op voorraad is, waarna je het gelijk kan bestellen. Ook de snelle levering van de ene dag besteld, de volgende dag in huis is zeer aangenaam. Zeker een site waar ik vaker zal bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

asmin 20-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
eenvoudig en snel bestellen

Assortiment
redelijk uitgebreid assortiment

Aanbeveling
probleemloos bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

M.F. Hansmann 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke en zeer uitgebreide website, alles is snel en gemakkelijk te vinden.

Service
De service is ook prima. Bezorging binnen een dag.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment waarbij praktisch alle artikelen voorradig zijn

Aanbeveling
Ik kan hier altijd goed slagen en ben zeer tevreden, waarom een ander niet!

Extra toelichting
Cameranu.nl is een specialist in fotoapperatuur. Ik kan altijd goed slagen in hun webwinkel en de service en levering is prima. Zeer uitgebreid assortiment op fotovakgebied.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JOM51 19-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede assortiment en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert van den Bergh Fotografie 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles vanachter je scherm ..... met uitleg !!

Tot diep in de avond te bestellen en in de ochtend levering.... Wat wil je nog meer ??

Service
Ik heb in de laatste 3 jaar dat ik bij CameraNU besteld heb 1 maal een garantie gevalletje gehad. Geen gezeur, direct omgeruild.

Assortiment
Als CameraNu het niet in hun assortiment hebben zitten (denk zelf dat 90% van de klanten vind wat hij.zij zoekt) kan het besteld worden. Zeer snelle levering.

Aanbeveling
Zie bovenstaande opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews