cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23783 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2264 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kudel 18-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super eenvoudige webshop. Geen ingewikkelde handelingen.

Service
Dat had ik niet verwacht, om 21:30 bestellen en de volgende ochtend om 08:00 uur in huis… Hoe doen ze dat??

Aanbeveling
Niet alleen aanbevelen aan anderen, bij mijn volgende aankoop ga ik zelf ook eerst even kijken of het in het assortiment zit.

Extra toelichting
Binnen 11 uur geleverd! Goede samenwerking met de bezorgers van PostNL. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wessel_Don 18-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en overzichtelijke website.

Service
Reageren snel op emails.

Assortiment
Goed en divers assortiment.

Aanbeveling
Gezien ik goed geholpen ben zou ik de website aan iedereen kunnen aanbevelen.

Extra toelichting
Mijn bestelling verliep goed en de volgende dag was het binnen. Ik meende dat een third-party lenskap niet goed op mijn lens paste en ik heb CameraNU hierover gemaild. Voor ik er achter kwam dat er meer kracht nodig was om de kap er op te krijgen had ik al antwoord van ze binnen dat ze het gingen onderzoeken. Goede en snelle service en de prijzen zijn scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Kusters 18-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk zoeken op site, veel informatie bij de producten.

Service
Zeer snelle reacties bij internetaankoop, en snelle levering (doorgaans de volgende dag al).
Defecte camera bij aankoop werd meteen en zonder enig probleem ingeruild voor een nieuwe camera.
Een te krappe fototas werd zonder problemen terug genomen en de betaling teruggestort. Zeer snel en netjes allemaal.

Assortiment
zeer ruime keuze, Cameranu is doorgaans de eerste plek waar ik ga kijken om te zien of iets te krijgen is.

Aanbeveling
Ik koop hier ondertussen 6 jaar met grote regelmaat fotospullen.

Extra toelichting
Snelle service, goed assortiment, ik koop hier vrijwel al mijn fotospullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lichtvang 18-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikelen goed beschreven en goed te vinden.

Service
Vlotte en professionele afhandeling van bestellingen. Geen ervaring met afhandeling van klachten.

Assortiment
Groot assortiment zowel merkartikelen als budgetversies.

Aanbeveling
Goede prijzen, snelle verzending, geen verzendkosten bij redelijke bedragen, groot assortiment.

Extra toelichting
De eerste site waar ik naar kijk voor fotografieproducten. Groot assortiment, nette prijzen en snelle verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 00 18-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online aangekocht i.v.m zeer gunstige prijs kwaliteit verhouding.

Service
Op verzoek is de e reader feestelijk verpakt keurig netjes gedaan overigens.

Assortiment
Prima!

Aanbeveling
Op woensdagmiddag besteld donderdagochtend om 10.00 binnen !
Wat wil je nog meer?

Extra toelichting
CameraNU.nl heeft een prima indruk gemaakt .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dahlia1963 17-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vanuit je luie stoel bestel je heel makkelijk het product en de volgende dag wordt het geleverd.

Service
Een goede service en het wordt ook goed verpakt aangeleverd.

Assortiment
Ik wist al wat ik wilde bestellen dus heb ik niet naar andere mogelijkheden gekeken.

Aanbeveling
Ik heb het bij een vriendin van mij aanbevolen omdat zij ook een externe harde schijf wilde hebben.

Extra toelichting
Gemak en snelheid waarmee je produkten kunt bestellen en het zit ook nog eens goed ingepakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jonic 17-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik vind de shop makkelijk om mee te werkenn artikelen op te zoeken etc.
Een minpunt vind ik de baluwe melding "Snelweergave". Als het een kleine productfoto is, staat de melding er over heen. Het product is vervolgens voor het grootste deel bedekt. Je moet dan klikken op de snelweergave te bekijken.
Erg lastig als je een artikel zoekt en "tig" keer dezee actie moet doen.

Service
Snel telefonisch of via mail contact. Goede antwoorden.

Assortiment
Alle bekende merken zijn leveraaar, echter ook minder bekende die ook goed zijn. Ook artikelen die niet door conculega's worden aangeboeden.

Aanbeveling
Mooi assortiment, vrijwel altijd op voorraad. Goede prijzen en goede service.

Extra toelichting
Ik ben jaren geleden bij CameraNU geweest op zelf spullen te kopen. Dat was toen een relatief klein bedrijf maar al met goede service en goede prijzen. Volgens mij moest ik toen met een trap naar boven om bij de verkoop balie te komen. Het spreekt mij aan dat jullie ondanks de toenemende internet verkopen nu zelfs een groot pand hebben. Dat zecht veel over jullie kwaliteit!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mhj van het rad 17-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Lopende het proces van levering prima op de hoogte gehouden van de stand van zaken en tijdige toezending van de factuur.

Aanbeveling
Zeer tevreden over service, zorgvuldigheid en accuratesse.

Extra toelichting
Samengevat: correct, zorgvuldig en accuraat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander120066 17-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
alles prima in orde, je wordt goed geïnformeerd over de bestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SStump 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelprocedure en betaling was zeer duidelijk

Service
De levering verliep zeer vlot. Binnen 2 dagen was het product in huis

Assortiment
CameraNu heeft een zeer groot assortiment op het gebied van fotografie.

Extra toelichting
Gewoon Goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

N NV 16-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snelle reactie op gestelde vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenie1 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, geen problemen om een artikel te vinden, duidelijke beschrijving.

Aanbeveling
Duidelijke website, betaling aat gemakkelijk, 's avonds besteld, de andere dag om 11 uur in huis.
Verpakking netjes.

Extra toelichting
Ik kende het bedrijf niet echt, maar ben zeer ingenomen met de vlotte manier van werken. Van de service weet ik niets, nog niet mee te maken gehad.

Review criteria:

Goed

Reageer

Frank Klaassen 16-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Twee sandisk geheugenkaarten besteld. Zoeken op sandisk levert direct het gewenste artikel. Bestellen en afrekenen via ideal is daarna heel eenvoudig.

Service
Razendsnelle levering en in het verleden een keer ervaren dat de service perfect is!

Assortiment
Alles wat ik voor mijn fotografie nodig heb is te vinden op de site. Ik heb wel eens prijzen vergeleken met andere leveranciers, maar eigenlijk is dat overbodig: De prijzen zijn scherp.

Aanbeveling
Altijd goed, wat je besteld komt aan, goede service, scherpe prijzen. En ook een mooie fysieke winkel, die we al een keer bezocht hebben.

Extra toelichting
Ik bestel zeer regelmatig fotospullen op de website van cameranu en altijd naar volledige tevredenheid. Snel, goed en betrouwbaar. Precies wat ik van een webwinkel wil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bushwalker. 15-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke complete website

Service
Ik heb telefonisch contact met deze firma gehad en ben zeer deskundig en vriendelijk geholpen met goed advies.

Assortiment
Zeer compleet assortiment. Kwalitatief goede producten. Topmerken en geen rommel.

Aanbeveling
Betrouwbare winkel. Degelijk, zoals je van Urkers verwacht. Geen nonsens, maar kwaliteit

Extra toelichting
Overall; Zeer tevreden. Hier kun je zaken doen. Een degelijk en betrouwbaar adres, dat service verleent en tijd voor je neemt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fulco62 15-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Toegankelijke site, makkelijk zoeken, uitgebreid assortiment !

Service
Snel!

Assortiment
Zeer uitgebreid, veel keuze!

Aanbeveling
Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!
Uitstekend !

Extra toelichting
Als ik iets bestel bij een website wil ik niet alleen veel keuze hebben, maar ook graag zien wat er nog meer te koppelen is bij die keuze, ook dat doen ze uitstekend, niet alleen de reviews geven een goed beeld, ook wat anderen kopen get. een goede richting!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

groen788 15-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk vavigeren op de website. Producten goed te vinden. Eenvoudig te bestellen en betalen.

Service
Snelle afhandeling. Goede status vermeldingen. Snelle reacties.

Assortiment
Goed assortiment. voldoet in ieder geval voor mij.

Aanbeveling
Een prettige, snelle verwerking van de bestellingen, waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden van de status van het bestel/verzendproces

Extra toelichting
Een samenvatting van het hierboven staande.Ik zal het volgende object, indien voorradig, zekere weer bij Cameranu.nl kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tigerov 15-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijke site. Enige bijzonderheid was dat eerst het filter 'aan' moest worden gezet. Gewoonlijk kun je direct zo'n filter gaan vullen (merk, prijs, kenmerken).

Service
De mailberichten van de opeenvolgende stappen (order ontvangen, verwerkt, ter verzending aangeboden) volgen elkaar in hoog tempo op. Soms zelfs dubbel of in drievoud...

Assortiment
Voor de categorie waarin ik iets zocht, was de keuzemogelijkheid ruim genoeg.

Aanbeveling
Alles is goed gegaan, direct volgende dag geleverd, dus geen enkele reden om iemand dit te ontraden.

Extra toelichting
Bestelling doen, orderverwerking, verzending volgen, alles even gemakkelijk en snel. Tevredenheid alom.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BasKolijn 15-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer snelle verzending, bovendien had ik bij een vraag over dezelfde bestelling waarvoor ik een gewijzigd verzendadres had heel snel een antwoord en bevestiging. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PvdS71 15-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk. Het wijst zich vanzelf hoe de bestelling geplaatst kan worden en hoe de betaling gedaan kan worden. Fijn dat er zoveel betalingsmogelijkheden zijn. Zoals Ideal, Creditcard enz.

Service
Ik had de volgende dag al mijn bestelde product in huis. Super dat het product gratis aangetekend opgestuurd kon worden.

Assortiment
Het assortiment is ruimschoots voldoende. Ook waren jullie de goedkoopste adres waar ik mijn product kon aanschaffen.

Aanbeveling
Mooie duidelijke website. Voldoende keus en een snelle en veilige levering van het product. Tevens een super prijs voor een goed product.

Extra toelichting
Ik heb een e-reader in de online winkel besteld. De prijs voor de E-reader stak met kop en schouders boven andere bedrijven uit. Dit heeft mij echt tientallen euro's bespaard. Je kunt kiezen uit diverse betalingsmogelijkhede en de service is top! De e-reader werd geheel kosteloos aangetekend verstuurd en de dag na de bestelling al geleverd. De beloftes op de website worden echt gerealiseerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emile5627 14-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Prima prijs en snelle levering Ook goed verpakt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A Denisse 14-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideaal via internet maar ook in de winkel

Service
wordt goed geluisterd en geadviseerd

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Kom al lang bij camera nu maar altijd bij iedereen aan te raden.

Extra toelichting
dit keer een adapter aangeschaft maar eerder een camera en toebehoren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W75 13-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Voor een opdracht had ik veel nieuwe spullen nodig, deels daarvan is pas net op de markt. CameraNu had alles gewoon op voorraad. Bestellen, volgende dag in huis, daarna shooten. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ssanstra 13-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Product goed te vinden

Service
Hele snelle levering

Assortiment
Voor wat ik zocht veel keus

Aanbeveling
Alles goed goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ron van m. 12-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit huis winkelen wanneer het mij uitkomt 7 dagen in de week 24 uur.

Service
snelle en correcte afhandeling can mail en orders.mtevens adequate klachtoplossing. kan geen andere winkel beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sneeuwwitje51 12-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb een kadobon besteld voor mij zwager en vond het erg makkelijk te bestellen en fijn dat ik het direct naar hem kon laten sturen

Service
Snelle service, en gratis aangetekend verstuurd, prima!

Aanbeveling
Ik kan alleen oordelen over de service en het gemak en die vind ik helemaal goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Georgy 11-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klassieke online winkel.
Geen enkel probleem

Aanbeveling
Simpel, korrekt en snel ! Als dat dan geen 10/10 zou verdienen

Extra toelichting
Simpel, korrekt en snel ! Als dat dan geen 10/10 zou verdienen

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Elly02 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Ik ben goed geholpen bij mijn vragen en de levering was snel. Er was een klein probleempje, en deze werd zeer goed opgelost! Kortom: zeer tevreden!

Assortiment
Ik ben erg tevreden met het assortiment.

Aanbeveling
Ik kan deze winkel aan iedereen aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willeke63 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heerlijk thuis op een zondagmiddag op de bank op je gemak een e-reader bestellen. De website is duidelijk, goede recensies en een bestelling plaatsen gaat makkelijk.

Service
Snelle levering en kiezen waar je je product afgeleverd wilt hebben. Je ontvangt een mail als het product verzonden is. Top!

Assortiment
groot assortiment en duidelijke productspecificaties

Extra toelichting
Ben supertevreden over CameraNu.nl en heb er diverse mensen al op gewezen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kaatjeW 11-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website. Makkelijk er op zoeken! Super

Service
Snel bezorgd, binnen twee dagen. Omdat ik aangaf dat de ereader een cadeau was en ik hem graag snel had, hadden ze hem als cadeau verpakt! Wat een service. Bedankt!

Assortiment
Ik kon alles vinden. Ook de juiste hoes (die niet elke webwinkel had) voldoende aanbod

Aanbeveling
Er stonden goede beoordelingen over deze winkel en dat klopte.

Extra toelichting
Elders was de ereader enkele euro's goedkoper. Maar deze winkel had alleen maar goede beoordelingen. Daarom heb ik voor deze gekozen en het blijkt een juiste keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam440719 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk

Service
prima

Assortiment
OK

Aanbeveling
laat niets te wensen over

Extra toelichting
alles tot in de puntjes verzorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nraab 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede website

Service
super snelle levering

Assortiment
Top

Extra toelichting
Overzichtelijke site en een super snelle levring!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Baghdadi 11-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website van CameraNu.nl is erg duidelijk met een handig keuze menu.
Tijdens het bestelproces, word je d.m.v. e-mails op de hoogte gehouden.

Service
Mijn bestelling had ik eind van de middag geplaatst en ontving ik de volgende dag. De rugtas was goed verpakt in een grote doos.

Assortiment
Ik had bij een andere webwinkel een bepaalde laptoprugtas gezien die mijn geschikt leek voor mijn zoon en bovendien goed betaalbaar was. Toch nog even gegoogled en dezelfde tas bij CameraNu.nl voor €10 goedkoper gevonden! Natuurlijk heb ik nog even verder gekeken in het uitgebreide assortiment, maar toch bij mijn eerste keus gebleven.

Aanbeveling
Het is zeker de moeite waard om deze site te bezoeken.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over CameraNu. Heb er gevonden wat ik zocht voor een goede prijs en met een prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martinoes 11-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Ondanks de lage bezorgkosten snel geleverd

Assortiment
Werkelijk alles wat je als amateur (en wellicht ook als professional) nodig hebt, kun je op deze site bestellen.

Aanbeveling
Groot assortiment en als je naar de winkel in Urk gaat, tref je daar zeer deskundige verkopers aan. Topwinkel

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbie Fotografie 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel besteld en snel geleverd

Service
ze komen na wat men beloofd

Assortiment
ruim in assortiment

Aanbeveling
makkelijk vanuit thuis te bestellen, en wordt snel geleverd.

Extra toelichting
Ik was voor de lens naar de Media markt geweest, daar was deze niet meer voorradig. aangezien ik pas laat thuis kwam kon ik deze niet meer online bestellen zodat deze de volgende geleverd kon worden. Toen ben ik naar Camera.nu gegaan en deze had dezelfde prijs en kon tot 23.59 uur besteld worden. Zo gezegd zo gedaan en de volgende dag zoals beloofd, kwam mijn objectief binnen. Helaas dat de Mediamarkt nu de lens met 100 euro heeft verlaagd. Nu sparen voor een ander objectief.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marja1926 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website met heldere informatie

Service
vlotte levering

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
doen wat ze afspreken

Extra toelichting
gewoon goed voor de beste prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerbensxm 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Macho24115 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen

Service
Snelle afhandeling en bevestigingsmail

Aanbeveling
Assortiment en prijzen

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HvM12345 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
23.00 uur bestelt, 9.00 uur in huis

Assortiment
Was op zoek naar specifiek model en die hadden ze. Prima dus.

Aanbeveling
Snelle service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

icjbes 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Nette duidelijke site met uitgebreid assortiment, Verzending ging heel snel en ook nog eens zonder extra kosten. Goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Brandsen 10-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk van huis bestellen en altijd op tijd geleverd!

Service
Vragen gesteld over producten werden per omgaande beantwoord!

Assortiment
Ben nog niet in de zaak geweest, maar gezien de site is alles aanwezig!

Aanbeveling
Deze zaak zal ik zeker aanbevelen!

Extra toelichting
Ruim assortiment, snelle levering en vragen gelijk duidelijk beantwoorden is voor mij zeer belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liza19 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk om te bestellen en erg overzichtelijk.

Service
Alle bestelde spullen werden de volgende netjes bezorgd door het bedrijf zelf.

Assortiment
Alle spullen die ik nodig had kon ik bestellen.

Aanbeveling
Super! snelle levering en vaak de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LSR 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima webwinkel,prima service,snelle bezorging!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RW1979 09-09-2014

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Gelijk geleverd en goed verpakt! Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo de Bot 09-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website. Groot assortiment. Het bestelde was snel en netjes in huis.

Service
Goede contacten. Telefonisch en via mail. De medewerkers helpen je graag verder als er iets niet helemaal goed gaat. Kortom,ik heb al meerdere spullen besteld bij CameraNu en ben elke keer tevreden geweest.

Assortiment
CameraNu is een zeer uitgebreide zaak waar je dus veel kan vinden. De prijzen zijn zeker concurrerend en niet de duurste.

Aanbeveling
Ik heb veel vertrouwen in CameraNu en raad deze zaak ook aan aan anderen.

Extra toelichting
Goede, uitgebreide zaak met (goed) gemotiveerd personeel. Tja, wat moet ik nog meer zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edward 007 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Service
's middags besteld, de volgende dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom J 46 09-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website overzichtelijk en goed te vinden.

Service
Er werd waargemaakt wat er op de site stond: Kort voor middernacht besteld en de volgende ochtend al in huis! Had niet eens de tijd om track en trace te bekijken.... :-)

Assortiment
Kon verschillende producten voor mijn systeemcamera gemakkelijk terug vinden en ook de alternatieven waren snel duidelijk.

Aanbeveling
Gezien de service en juiste afhandeling, in 1 keer alles goed, een prima keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L25 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Goede uitleg, duidelijke foto's en product omschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert-jan Vermeij 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is overzichtelijk en er is gemakkelijk te vinden wat je nodig heb.

Service
Het order verwerkings proces gaat super snel en je kan alles op tijd bijhouden hoe je order erbij staat. echt super!

Assortiment
Wat ik nodig had kon ik prima vinden. Gelukkig zijn er ook veel alternatieven in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Het is een hele prettige webshop er er is voor ieder wat wils.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ArnoB.57 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De bestelling is zo geplaatst en verwerkt. De goedkoopste aanbieder voor het artikel dat ik heb gekocht.

Service
Levering van het artikel vond inderdaad binnen een dag plaats.

Aanbeveling
Betrouwbare aanbieder met scherpe prijzen.

Extra toelichting
CameraNu.nl biedt het artikel scherp aan en levert inderdaad snel en keurig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karel willemse 08-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede duidelijke site met vervolgstappen om te bestellen

Service
vwb zorgvuldige verpakking en levering niets dan een pluim waard

Assortiment
geweldig dat camera.nu als zo wat enige LEE spullen in zijn assortiment heeft

Aanbeveling
betrouwbare shop,snelle en goede levering, prima verzending

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews