cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24457 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2360 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hazekamp3107 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
prima, duidelijk, lekker snel, een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ChantalvdDool 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Door de zoekfunctie alles snel te vinden.

Service
Zoals beloofd meteen de volgende dag binnen en netjes verpakt.

Assortiment
Tot nu toe hebben ze eigenlijk bijna alles wat ik zoek / nodig heb.

Aanbeveling
Fijne webwinkel, makkelijk voor iedereen, goede prijzen, in de meest gevallen goedkoper dan op andere websites. Snelle levering en producten goed verpakt.

Extra toelichting
Ik heb lang getwijfeld of ik deze lens wel wilde kopen, of ik er iets mee ging doen. Door de prijs op deze webwinkel tegenover andere webwinkels en de beloofde snelle levering heb ik deze lens gekocht. Geen moment spijt van gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dub007 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Product vinden soms lastig, maar met het juiste trefwoord lukt het snel

Service
Je wordt van stap tot stap op de hoogte gehouden van het verzendproces

Assortiment
Bijna te veel!

Aanbeveling
Tot nu toe is elke bestelling perfect uitgevoerd

Extra toelichting
Geen minpunten; lage prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan katsman 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft er niet de deur voor uit, makkelijk betalen via Ideal.

Service
Correcte en snelle communicatie over de bestelling en zeer snel geleverd.Indien nodig ook uitstekende voorlichting.

Assortiment
Wat mij betreft is alles wat je als fotograaf nodig hebt aanwezig en meestal op voorraad.

Aanbeveling
Prima service en afhandeling bestelling.

Extra toelichting
Bestelling snel en correct verwerkt, volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blanksma & Blanksma 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wij bestellen vaak artikelen bij CameraNu.nl. Erg fijn dat de facturen de serienummers hebben, dat is een stuk makkelijker verzekeren!

Service
Soms hebben we grotere bestellingen, de medewerkers van CameraNu reageren altijd snel en zijn volledig in hun reactie. Ik hoef zelden een 2e mail te sturen met vragen.

Assortiment
Je kunt hier veel vinden, de prijs is vaak ook de laagste in de markt. Deze combinatie is fijn, gewoon alles bij één partij bestellen is fijn, maar helemaal als je weet dat je niet ergens anders goedkoper was geweest.

Aanbeveling
Zeker, sterker nog we zijn met een aantal fotografen overgestapt van een winkelketen naar CameraNu voor onze spullen.

Extra toelichting
Vaak wordt er gezegd, goedkoop, kwaliteit, snel/betrouwbaar en kies twee van deze drie, je kan ze niet alle drie verwachten. CameraNu bewijst voor ons het tegendeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. van de Maat 11-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Aan de hand van typenummer redelijk snel juiste memorycard t.b.v. camera gevonden

Service
Levering volgens aangegeven planning ontvangen.

Assortiment
Heel specifiek naar een artikel gezocht. Kan weinig zeggen over algeheel assortiment

Aanbeveling
Goede ervaring, geen bijzonderheden

Extra toelichting
Eén artikel besteld welke volgens aangegeven levertijd bezorgd is. Prima. Geen bijzonderheden

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

slatysov 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed

Service
Goed

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Goed

Extra toelichting
Goed winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs9401 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Fijne website.

Service
Binnen een dag in huis!

Assortiment
Jullie hadden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Andrea Creations 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site ziet er duidelijk en overzichtelijk uit! Ook de mails die je binnen krijgt als bevestiging, zijn kort, krachtig en duidelijk!

Service
Super, vandaag besteld, morgen in huis!

Aanbeveling
Niet alleen duidelijk en betrouwbaar, maar ook snel! En dat is fijn, vooral in de fotografie wereld!

Extra toelichting
Cameranu: duidelijk, betrouwbaar en snel! Wanneer je online winkelt, ziet de site er overzichtelijk en duidelijk uit! Als je vervolgens iets besteld, zijn de mails die je krijgt als bevestiging ook weer overzichtelijk en duidelijk. Tegelijkertijd is Cameranu ook betrouwbaar en snel! Ik had een geheugenkaartje 's middags besteld, de volgende dag had ik het in huis! Dat is natuurlijk enorm fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liefra 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel online als in de winkel wordt je goed en deskundig geholpen

Service
Goede service

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Deskundig personeel en goed en duidelijk advies

Extra toelichting
Een fijne winkel met deskundig personeel die alle tijd voor je nemen ondanks dat het er wel eens erg druk kan zijn .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van Meeuwen 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk en wat je zoekt is gemakkelijk en snel te vinden. Het plaatsen van de bestelling gaat ook eenvoudig en snel.

Service
Ik miste een (klein) onderdeel van de remote control trigger voor mijn camera, maar na een mailtje werd die gelijk toegestuurd en de volgende dag al in huis. Super!

Assortiment
Breed assortiment. Niet altijd de goedkoopste, maar wel enorm veel keus.

Aanbeveling
Prima winkel, uitstekende service en goede kwaliteit spullen.

Extra toelichting
JJC Wireless Remote Control 50m JM-F (Sony RM-S1AM) gekocht. Er miste een onderdeel (adapter voor de flitsschoen). Deze werd keurig nagestuurd (snel!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arkesteijn61 10-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
Prima en overzichtelijke website voor online verkoop. Ideaal voor de aankoop van materiaal waarvoor geen nadere uitleg benodigd is. Met slechts een dag levertijd een perfect alternatief om niet te naar Urk af te reizen.

Service
Na de bestelling heb ik telefonisch contact gehad met klantenservice en daarbij bijzonder goed geholpen. Levering geheel volgens afspraak en was te volgen via track en trace van Post.NL

Assortiment
Bijzonder breed assortiment met alle voorkomende merken in alle prijsklassen

Aanbeveling
Prima service, personeel heeft kennis van zaken en heeft antwoord op alle vragen. Keerzijde van servicegerichtheid in de winkel in Urk is dat het erg druk kan zijn met wachttijden. Een kop koffie en het uitprobeereiland echter verzachten de wachttijd. Bij online verkoop uiteraard geen wachttijden

Extra toelichting
Gewoonweg prima winkel, met aantrekkelijke aanbiedingen, servicegericht en kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TevredenKlant12345 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke informatie, mooie overzichten.

Service
Goede afhandeling

Assortiment
Veel keuze, kwalitatief goede spullen voor elke beurs.

Extra toelichting
Mooie webwinkel, veel aanbod, snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Jeroenmtb 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen en betalen

Service
Savonds om 10 uur besteld Smorgens al in huis

Assortiment
Precies wat ik nodig had voor een zeer scherpe prijs

Aanbeveling
Goede prijzen en snelle service

Extra toelichting
Ik ben blij verrast met de goede en snelle service en ook nog een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nathanjanssen 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webshop is erg makkelijk in gebruik. Product snel en makkelijk gevonden.

Service
Afstandsbediening besteld en volgende dag, netjes en snel( volgende dag) bezorgt.

Aanbeveling
Snelle en goede levering

Extra toelichting
Goed en makkelijke webshop. Super snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter.l.k 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
website is overzichtelijk

Service
misverstanden bij de bestelling zijn zeer soepel opgelost. goede klanten service.

Assortiment
goed.

Aanbeveling
objectief advies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AntondeV 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alle producten overzichtelijk en makkelijk te selecteren op de website

Service
Toen ik een SD-kaart met te lage bitrate had gezelcteerd werd ik daar op tijd tijdens de aankoop op gewezen, en is er meteen een alternatief aangeboden.

Assortiment
Alles wat ik wilde was voorradig.

Aanbeveling
Snelle en goede sevice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nickk2014 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijk en en overzichtelijk

Service
Zeer goede service en veel informatie toe gekregen

Aanbeveling
zeker weten

Extra toelichting
zeer goede informatie en duidelijkheid van het personeel dus daarom daar gekocht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Mannes 10-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Het gemak van zoeken in het overzichtelijke assortiment maken het bestellen bij cameranu tot een plezier. Ook de communicatie over de geplaatste bestelling is gewoon perfect. Wat me helaas teleurstelde waren de mogelijkheden van het door mij bestelde product. Zoals bijna als normaal wordt ervaren zijn de beschrijvingen mooier dan de werkelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henriette1960 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ging eenvoudig op t tablet

Service
Ik was de kortingskode vergeten en kreeg de korting op mijn rekening gestuurd

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Mooie site en handig, snelle service

Extra toelichting
Ik ben uiterst tevreden over de snelheid en de goede afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michaël Terlouw 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Cameranu is een geweldige winkel, volledig gericht op de klant. De klantenservice is geweldig en er is veel mogelijk. Fijne behandeling van de klant.

Service
Geweldige service, er is veel mogelijk, mensen zijn aardig en volledig klantgericht. Fijn om zo behandeld te worden.

Assortiment
Camerana heeft een groots assortiment wat veelzijdig is. Ze hebben niet alleen producten, maar ook productcombinaties, zodat je precies kan kopen wat jij wil, vaak met korting. Dat is prettig voor de klant.

Aanbeveling
Zeker 100%, meerdere keren al goede ervaring gehad met Cameranu. De mensen daar werken klantgericht en zijn erg snel.

Extra toelichting
Ben heel erg tevreden over Cameranu, er zijn weinig winkels waar de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid zo hoog zijn. Fijn om als klant naar zo'n winkel te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sweetandgo12 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website; geweldige keuze; concurrerende prijzen; goede service

Service
service heeft nooit te wensen over gelaten

Assortiment
Enorme keuze; waar ik naar op zoek was kon ik vinden of er was een goed alternatief

Aanbeveling
geen twijfel mogelijk. cameranuf.nl de beste van de beste.

Extra toelichting
Alles al aangegeven bij de deelbeoordelingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 1944 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Gemakkelijk vanuit je luie stoel tot 's avonds laat bestellen en de dag erna in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan woort 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg overzichtelijk

Service
deskundig advies geen dom gepraat

Assortiment
Veel keus in alle prijs klassen dus voor iedereen wat wils

Aanbeveling
Als je hier niet slaagt slaag je nergens en dit is geen verkoop praatje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john boekel 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan tot heel laat bestellen, en het is de volgende dag in huis

Service
Goed berichtgeving voor wat de verzending betreft

Aanbeveling
Zie gemak en service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Klant uit Leiden 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudige, goed werkende website

Service
Zeer snel, correct, vriendelijk! Toen het artikel onverwacht retour moest werd ik gebeld, buitengewoon vriendelijk te woord gestaan en werd het geld binnen 2 dagen teruggestort.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Absoluut!

Extra toelichting
Zeer Klantvriendelijkheid en ontzettend snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred Johan 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website met veel keus.

Service
Vandaag bestellen, morgen binnen. Ook met de drukte rond Sinterklaas.

Assortiment
Veel keuze uit de grote merken

Aanbeveling
Grote keus, leuke acties met accessoires

Extra toelichting
Een prima (internet) winkel met veel keuze en scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Mastbergen 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Shoppen bij Camerau is simpel en handig. Prijzen zijn marktconform en verzending is vlot.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

P.B. de Bruine 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geweldig gerubriceerd, en eindelijk eens een webshop die inderdaad de volgende dag al levert!

Service
Bestelproces is supersimpel, mede dankzij de goede webshop.

Assortiment
Zeer goed, zeer ruim. Prijsvergelijkingen kan ik slecht maken, te weinig ervaring met deze veelheid aan artikelen.

Aanbeveling
Zeker wel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Voets 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website van cameranu zit helder in elkaar. Je vindt snel de gewenste spullen en betalen gaat soepel via ideal

Service
1 batterij was niet op voorraad, rest van de bestelling ging die zelfde avond nog op de post. De ontbrekende batterij werd gratis nageleverd. Service zoals het hoort !

Assortiment
Alles te vinden voor mijn sony, nikon en gopro camera.

Aanbeveling
Nette prijzen en supersnelle levering.

Extra toelichting
Goede prijzen en supersnelle levering. Zelfs als je 's avonds laat nog bestelt heb je je spullen de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Consument1962 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima website, gemakkelijke betaling en snelle levering

Service
Prima website, gemakkelijke betaling en snelle levering

Assortiment
Ruim voldoende items om een keus uit te kunnen maken.

Aanbeveling
gewoon een prima webwinkel...

Extra toelichting
Ben al een tijdje klant bij CameraNU en heb een flink deel van mijn huidige camera-uitrusting daar gekocht. Prima zaak. Webwinkel is uitstekend. Je komt snel uit bij wat je wilt hebben. Prijzen zijn goed, echter niet beter dan de concurrentie. De winkel is voor mij prima bereikbaar, niet ver van de snelweg in Urk, in een filevrij gedeelte van Nederland. personeel is vriendelijk en hulpvaardig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Julianbeitler 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
In sinterklaasdrukte s'avonds laat nog wat bestellen en de volgende dag al in huis, top!

Assortiment
Groot assortiment online

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen, ook al gedaan bij een vriend.

Extra toelichting
Erg tevreden over de snelle en goede service. Goed verpakt pakketje. Kortom in de toekomst weer klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep2911 09-12-2014

Algemene score

10,0

Gemak
Gewenst product snel gevonden op overzichtelijke website, met enkele muisklikken betaald

Service
Product werd de volgende dag afgeleverd

Assortiment
Groot assortiment, redelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannine1969 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk/overzichtelijke internetsite.

Assortiment
Fijn dat er samengestelde pakketten (dus incl. bijv. geheugenkaart en selfiestick) zijn.

Extra toelichting
Duidelijke site. Snelle levering. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MP39 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mijn bestelling gelijk laten verzenden naar een afhaalpunt van PostNL. Erg handig!

Service
Keurige snelle afhandeling van mijn bestelling

Assortiment
Tja wat hebben ze eigenlijk niet?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leeuwtjes 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede webwinkel snelle verzending

Service
Prima advies!

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
prima advies gekregen

Extra toelichting
Service ,goed advies en snelle levering met redelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HevaBu 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site en makkelijk te bestellen

Service
Ik had wat vragen over de cashback actie van Canon en de reactie van buitengewoon snel, goeie en duidelijke communicatie.

Assortiment
Als wat je als fotograaf nodig hebt hebben ze gewoon bij CameraNU

Aanbeveling
Vertrouwd en veilig kopen, nooit geen problemen, een hele dikke aanrader.

Extra toelichting
Bij CameraNU kun je tegen scherpe prijzen alles kopen wat je als fotograaf nodig hebt. Er zijn deskundige medewerkers die je correct en met kennis van zaken te woord staan. Aankopen worden snel en goed verstuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilse klaver 09-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ongelofelijk snel in huis. TOP!!!! Mijn nieuwe compact camera bevalt me goed. Wij hopen er heel veel plezier van te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert van Roeden 09-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
overzichtelijke website
snel gevonden wat ik zocht
en op voorraad

Service
bestelling volgende dag in huis, keurig pakketje

Assortiment
zeer ruim en voordelig geprijsd

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Amraad 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, eenvoudig te bestellen, makkelijk te betalen en zeker en snelle levering. Wat wil een mens nog meer.

Service
Telefonische informatie is duidelijk helder en alternatieven worden op eigen initiatief aangereikt. Prettige gesprekspartner. Eventueel retourenboek worden snel afgehandeld.

Assortiment
Van hoge kwaliteit en groot assortiment, eenvoudig te vinden en te bestellen

Aanbeveling
Tja, beter kun je geen fotoapparatuur kopen. Dus iedereen aanraden.

Extra toelichting
Sl enige keren bij CameraNu bestellingen gedaan, van camera's tot UvA filters, accu's en geheugenkaarten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cieltje2013 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ik was er op een ochtend en het was er niet druk. snel en netjes geholpen. Groot assortiment. en een mooie showroom, waar je veel camera's even in de hand kan houden en proberen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Renzo Gerritsen 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vind de website van Cameranu.nl erg overzichtelijk en kan snel vinden wat ik hebben moet. Daarnaast wordt er veel aangeboden waardoor ik makkelijker kan vergelijken.

Service
Ik heb nog niet uitgebreid de service van Cameranu.nl ondervonden, maar de keren dat ik een mail heb gestuurd, kreeg ik snel en goed antwoord terug. Erg prettig!

Assortiment
Ik vind het assortiment van Cameranu.nl erg prettig. Er wordt veel aangeboden qua producten en per groep/product heb je ook nog veel keuze.

Aanbeveling
Ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met Cameranu.nl Groot assortiment, lage prijs, prima service. Ik zou zonder aarzeling deze winkel aanbevelen aan iemand anders.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden met deze winkel en kijk hier graag als ik iets nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen Boogert 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en gebruiksvriendelijke website

Service
Snelle service en geleverd binnen gestelde tijd

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Ik zou de site zeker aanraden

Extra toelichting
Zeer snel en in goede staat geleverd. Een positieve ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilkens.paul 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke webshop waar alles te vinden is

Service
Prima service bij bestelling. Duidelijk aangegeven wanneer product verwacht mag worden

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Als bij reeds gegeven antwoorden. Goede producten tegen goede prijs met snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.A. Swarts 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ralfwassen 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk online na prijsvergelijk op kieskeurig.nl

Service
Snelle en correcte levering

Assortiment
Eigenlijk alles beschikbaar voor de consument, semi en prof fotograaf

Extra toelichting
Gemakkelijk online, betere prijzen als in de winkel. Uitgebreid assortiment. Correcte afhandeling. Vandaag besteld, morgen in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Biesheuvel 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke en snelle website
overzichtelijk

Service
alles is zo duidelijk
de betaling was erg snel afgerond
volgende dag de camera al binnen

Assortiment
alle accesoires zijn aanwezig en duidelijk gerangschikt
je kan kiezen in je eigen budget, zoveel keus

Aanbeveling
bij cameranu zit alles er op en eraan
enorme keuze
verschillende prijsklassen
super snel

Extra toelichting
ik ben dik tevreden over het assortiment en snelheid waarmee de aankoop wordt afgehandeld wat de prijzen betreft is cameranu de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. S. N. 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's avonds om 22.00 uur besteld en volgende dag om 16.00 uur al gebruikt. Super snelle levering tegen betaalbare prijs!

Service
Doen wat ze beloven

Assortiment
Voor mij een assortiment die ik wens en duidelijke omschrijving

Aanbeveling
kwaliteit en prijsverhouding is goed . Duidelijke uitleg en snelle levering

Extra toelichting
Duidelijke site en snelle levering Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schoonbergen 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkelen vanuit je stoel met alles in het assortiment. Welk gemak wil je nog meer?

Service
Niets aan toe te voegen. Is gewoon top.

Assortiment
compleet assortiment. Als cameranu het niet heeft..wie dan wel?

Aanbeveling
Ach, met alleen maar tienen, kan je toch niet anders dan dit aan bevelen.

Extra toelichting
Nu geheugenkaarten gekocht. In het verleden al vaker bij cameranu gekocht. Service, assortiment en prijs zijn goed, dus blijf je terugkomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LiaDonkers 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews