cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43630 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2394 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H. Don 23-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het is bij cameranu.nl net zo makkelijk online te bestellen als fysiek te kopen.

Service
Bij een bestelling, welke niet volledig afgestuurd kan worden is er overleg over wat kan en wat mogelijk is.
Tevens wordt er in de winkel goede voorlichting en adviezen gegeven.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid en een nee wordt daarom bij niet verkocht. Dit in tegenstelling van andere winkels/web, fotomateriaal artikelen aanbieders

Aanbeveling
Winkel in Urk wordt je goed voorgelicht over je aankopen en men probeert en oplossong te vinden als het even moeilijk lijkt te worden.
Web winkel geeft bij een bestelling goede info over de voortgang van je bestelling.

Extra toelichting
Ik kom al enige tijd bij cameranu.nl, zowel bij de winkel als via internet. Aangezien wij veel beurzen en andere fotozaken bezoeken, vinden we bij cameranu.nl vaak onze aankopen doen, omdat deze winkel goed advies geeft en klant vriendelijk is. Ook via de website gaat alles goed en wordt er binnen 24 uur geleverd. Wanneer op het moment van bestellen alle bestelden artikelen niet op voorraad zijn wordt er goed overleg gepleegd over de levering en wanneer het binnen is krijg je een mail.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yram 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en snel

Service
Zeer klantgericht

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Extra toelichting
Ik bestel er heel veel: altijd snel en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AJM Fabius 23-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke procedure van bestellen.

Service
Gister besteld vandaag afgeleverd na overleg over tijdstip.

Assortiment
Nog onvoldoende inzicht.

Aanbeveling
tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Margriet22 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Perfecte laptop en rugzak ineen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nog een Nikongebruiker 22-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zoals een Internetwinkel behoort te werken. Heel fijn.

Service
Snelle levering, zelfs op zaterdag. Top!

Assortiment
Niets op aan te merken. Ik wist wat ik moest hebben.

Aanbeveling
Heb ik inmiddels al gedaan. Deze persoon heeft dezelfde camera gekocht als wij.

Extra toelichting
Is het niet genoeg? Ik ben gewoon tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Alfred Bijsterbosch 22-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via mobiele telefoon werkt de site omslachtig. Op de pc ging het wel goed

Aanbeveling
Snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

k.pultrum 22-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gewoon goed

Service
de snelheid waarmee je hebt is een groot pluspunt toppie

Assortiment
wat je wil vind je bij jullie

Aanbeveling
daar hoef ik niet aan te twijfelen en heb dat ook al gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem bokes 22-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Afgaand op informatie op de site zou er geen zonnekap bij het objectief zitten. Gebeld en gemaild. Via de mail werd aangegeven welke alternatieve zonnekap ik kon bestellen. Er bleek een verkeerde zonnekap te zijn meegezonden. "In de doos" bleek toch een zonnekap te zitten. Afhandeling was verder uitstekend.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Fotografe01 22-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering, goede voorraad.

Assortiment
Voor amateur-, semi- en professionele fotografen een uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Goede service, ook bij omruil een goed advies en snel geld retour. Voor amateur-, semi- en professionele fotografen een uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c van overveld 22-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle betrouwbare website.
voor dat je het weet heb je je bestelde producten binnen

Service
snelle levering en je wordt op de hoogte gehouden wanneer de bestelling vertraging zou oplopen

Assortiment
bij CamerNu vind ik altijd wat ik nodig heb. Ook de specialistische onderdelen van b.v. een merk als Really right stuff. EN... meestal voorradig.

Aanbeveling
zie bovengenoemde motivatie

Extra toelichting
In het steeds groter wordende segment verkoop camera benodigdheden heeft CameraNu een top positie ingenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mgeld 21-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakkelijk om te zoeken en te bestellen.

Service
snelle levering, verder geen problemen gehad.

Aanbeveling
Zeer snelle levering en makkelijk te bestellen.

Extra toelichting
Prima (web)winkel. Snel, makkelijk en overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H van der Sluis 21-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
" Een fluitje van een cent" zo snel en makkelijk. De nieuwe originele merkaccu van Nikon en de geadviseerde monitorbescherming voor m' n nikon body was op vrijdagavond besteld en betaald en werd zaterdagochtend al thuisbezorgd door TNT. Een minpuntje: de spullen in de doos konden wel wat beter beschermd kunnen worden door vulmateriaal (dat ontbrak op 1 propje bruin papier na!).

Service
Tot nog toe nog niet nodig gehad, alleen het direct doorhebben van een per abuis dubbel geplaatste bestelling die allicht gecanceld diende te worden, duidt op alerte personen die klantgericht meedenken .

Assortiment
Wat niet te bekijken is op de site of in de overzichtelijke winkel is waarschijnlijk wel te bestellen. De zaak is eigentijds en het personeel straalt betrokkenheid en passie uit. Als je een nummertje trekt of een afspraak maakt, heeft men tijd voor de klant. Wel heb ik begrepen dat je niet zo goed je " oude" apparatuur kunt inruilen en moet je dus wel je heil op Marktplaats zoeken.

Aanbeveling
Camara Nu straalt kwaliteit en vertrouwen uit.Tenminste zoals ik het tot nu toe ervaren heb. Oordeel tot stand gekomen na een paar jaar de kat uit de boom gekeken te hebben/volgen in de pers) en na de eerste aankopen kortgeleden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joco 21-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het proces van product zoeken, selecteren en betalen loopt gestroomlijnd.

Service
Qua uitlevering is de order prima verlopen. Mails voor status & factuur, dezelfde dag verstuurd, volgende dag geleverd. Verpakking netjes, product in goede staat aangekomen.

Geen ervaring met eventuele garantie e.d., dus daar kan ik niets over zeggen.

Assortiment
Één van de best gesorteerde fotografie-winkels van Nederland.

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk, ruim gesorteerd, prijs is goed.

Extra toelichting
Samenvattend - precies zoals internetwinkelen moet zijn; keuze, goede prijs, snelle afhandeling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique22170 21-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webwinkel is overzichtelijk.

Service
Snelle verzending tot laat in de avond mogelijk om te bestellen voor de levering de volgende dag

Assortiment
Voldoende keuze, en goede informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H de Smit 21-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hammeke 20-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gericht zoeken mogelijk, duidelijke website.

Service
Op voorraad, vandaag bestellen, morgen in huis, gratis verzending.

Assortiment
Ruime keus, concurrerende prijzen!

Aanbeveling
Helemaal tevreden over aankoopproces tm bezorging.

Extra toelichting
Duidelijke website, ruime keus, concurrerende prijzen, goede afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RobLelystad 20-06-2014

Algemene score

6,8

Service
Een bijgeleverde kabel doet het niet. Is gemeld, er zou een nieuwe worden opgestuurd, maar die is nog steeds niet gekomen.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 21-06-2014

Beste Rob,

Hartelijk dank voor uw review. Wilt u zo vriendelijk zijn uw ordernummer te mailen naar aftersales@cameranu.nl. Wij kijken dan even wat er is mis gegaan. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Hans 20-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snel en duidelijk

Assortiment
aanbod ruim

Extra toelichting
snelle afhandeling,duidelijke site Een aanrader dus

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ad Hessels 20-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
In een paar simpele stappen van thuis uit te bestellen

Service
Wat beloofd wordt, wordt nagekomen.
's Avonds besteld, de volgende dag bezorgd.
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T. Kamminga 20-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel vinden wat je zoekt

Service
Zeer snelle levering, alles prima geregeld.

Assortiment
Groot assortiment en alles snel te vinden

Aanbeveling
Goede en betrouwbare webwinkel met ook een fysieke winkel.

Extra toelichting
Lekker uitgebreid assortiment met hele mooie dingen. Thuiswinkelwaarborg merk. Snelle levering en garantie dat je op zicht mag kopen. Levering was keurig verpakt, nieuw in doos, mankeert niets aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gildo Houtekamer 20-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, en accuraat als het gaat om de aanwezige voorraad!

Service
Bij ontvangst van mijn Canon fotocamera bleek het zijklepje niet prettig sluitbaar. Vervolgens heb ik de camera als DOA aangemeld, en binnen 3 werkdagen kreeg ik keurig een andere camera waarvan de werking nu gelukkig wel goed was. Hulde voor de snelle behandeling en afhandeling :-)

Assortiment
Lekker breed!

Aanbeveling
Goede prijs en snelle bezorging.

Extra toelichting
Betrouwbare website, snelle levering, ruime keus uit accessoires en snel antwoord op email.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris_57 20-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wijst zichzelf en is overzichtelijk. Product snel gevonden en eenvoudig te bestellen.

Service
Snelle respons en vlotte levering.

Assortiment
Zeer breed en per soort ruime keuzes

Aanbeveling
Op basis van Gemak, Service en Assortiment kan ik deze winkel iedereen aanraden.

Extra toelichting
Zocht twee <echte> laders voor de Nikon camera S9700 en kwam al snel hier terecht. Prima prijs, prima levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dino vd kekrhof 20-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles op de site is overzichtelijk

Service
perfect, alles wordt zeer goed afgehandeld

Assortiment
in overvloed, veel keuzes en ook zeer goede prijzen

Aanbeveling
ik zou cameranu aan al mijn vrienden, kennissen aanraden

Extra toelichting
ik mocht het plezier hebben om enkele items te bestellen via cameranu.nl. levertijd is zeer snel en je word goed op de hoogte gehouden van de verzending. het is prima zaken doen met cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Schelkers 20-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vlotte afhandeling en zoals beloofd de volgende dag bezorgd.

Service
Zoals inmiddels bijna bij elke goede webshop direct de bevestiging mail en track &trace links. Prettig voor als het eens niet zo vlot gaat.

Aanbeveling
Mijn ervaring met deze webwinkel was goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 19-06-2014

Beste Kees,

Hartelijk dank voor uw review. CameraNU.nl heeft het Thuiswinkel waarborg keurmerk. Dit keurmerk vindt u op iedere pagina op onze website.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Sama2 20-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Prima winkel, alleen enkel een Duitse handleiding bij de camera, die moeten we nog even wisselen met een Nederlandse of Engelse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Bergsma 19-06-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website goed opgezet en duidelijk. Bestelling plaatsen en dan in Urk ophalen. Dus mogelijkheid om eerst goed te bekijken inclusief zeer kundig personeel

Service
Snelle levering en bij eventueel ophalen uitstekend advies met veel geduld

Assortiment
Zeer breed aanbod. Ook voor de (semi) professional.

Aanbeveling
Zie bovenstaande opmerkingen. Maar vooral de vakkundige adviezen

Extra toelichting
Cameranu.nl is scherp geprijsd. Aanbod zeer ruim en zeer deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

throttlemeister 19-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website en makkelijk te navigeren. Goede search engine die de producten kan vinden.

Service
Vragen over de levering werden snel en goed beantwoord. Telefoon wordt snel aangenomen.

Assortiment
Vrijwel alles op het gebied van fotografie.

Aanbeveling
CameraNU heeft goede prijzen, een groot assortiment, levert snel en een goede service. Waarom zou je CameraNU niet aanraden?

Extra toelichting
CameraNU heeft goede prijzen, een groot assortiment, levert snel en geeft een goede service. De hele afhandeling van de bestelling, van zoeken tot bestellen tot levering is een plezierige ervaring waar sommige andere online shops nog wat van kunnen leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessemijn 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke site, makkelijk zoeken en selecteren van producten

Service
snelle service en levering van de artikelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MJ1977 19-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestelproces loopt prima, wordt goed op de hoogte gehouden over de status

Service
Goed te woord gestaan door telefoon, snel telefonisch contact, snel antwoord op email, beter kan haast niet...

Assortiment
Ruime keuze op het gebied van camera's en vaak scherpe prijzen had zelf een Nikon 1 J2 voor een spotkoopje, wat ouder model maar who cares, blij mee!

Aanbeveling
Ken deze winkel zo ongeveer 7 jaar, niet heel vaak wat besteld, maar die keren dat ik daar heb besteld ben ik meer dan prima geholpen...

Extra toelichting
Zoals beschreven in Service, gemak en assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotomarcel 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
overal een 10. ik ben al 10 jaar vaste klant. al tien jaar dezelfde kwaliteit: TOP.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikon-fan1962 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en eenvoudig te bestellen. Voor 24.00u besteld andere dag al geleverd

Service
Snelle levering

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht

Aanbeveling
Eenvoudig bestellen, snelle en correcte levering.

Extra toelichting
Zie vorige motivaties

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Germien 19-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site. Alles goed beschreven makkelijk vergelijkingen te maken

Service
Heb een poos geleden inlichtingen gevraagd over een camera kreeg een keurig antwoord.

Assortiment
als je hier niets kunt vinden dan moet de camera nog uitgevonden worden.

Aanbeveling
wij hebben hier al meer besteld en tot nu toe gaat het prima.

Extra toelichting
Ik ben van plan om een nieuwe spiegelreflex camera aan te schaffen, dat ga ik zeker weer hier doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric-2014 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen en betalen verliep snel en probleemloos.

Service
De bestelling was binnen een dag geleverd, conform toezegging.

Assortiment
Het assortiment is prima, veel produkten zijn direkt leverbaar en de prijzen zijn vrij scherp.

Extra toelichting
Bestellen en betalen verliep probleemloos en de levering was binnnen 1 dag - zoals vermeld. De prijzen zijn zeer concurrerend en verzending is vanaf € 100 gratis. Een ander voordeel van Cameranu.nl zijn de diverse voordeelsets zodat nog meer bespaard kan worden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ron Lindelauf 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Wat ik zocht heb ik eenvoudig op de website kunnen vinden voor een goede prijs. Pas om ca. 22:55 uur besteld en toch al de volgende dag om 12:00 uur in huis. Top!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kevin94 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ImkeL 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen liep gemakkelijk en het aanmaken van een account vereiste ook weinig stappen. Overal werd duidelijk aangegeven hoe en wat. Producten zijn makkelijk te vinden op te site.

Service
De bestelling werd de volgende dag nog afgeleverd! Zeer fijn.

Assortiment
Groot assortiment met goede zoekopties wat ik persoonlijk altijd erg fijn vind!

Aanbeveling
Ik ben op deze site gekomen door iemand anders en zou het ook zo aanbevelen aan een andere persoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan1313 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website

Service
Binnen een 24 uur in huis

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Als je iets voor je camera nodig hebt is cameranu.nl waar je moet zijn.

Extra toelichting
Met mijn eerste aankoop een Sigma lens kan ik niet anders zeggen als Cameranu.nl is helemaal top. Prijs is goed service is goed en binnen 24 uur thuis bezorgt. Dank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul_breda 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
website bestelling alles werkt goed

Service
snelle levering

Aanbeveling
ik ben tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joanne1969 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de wit jan 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke site en producten die gemakkelijk zijn te vinden

Service
supersnelle verzending met trackmogelijkheid

Assortiment
ruim voldoende, ik vond wat ik zocht

Aanbeveling
zie bovenstaande beoordelingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

epvanhijum 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site met goed zoekmogelijkheden. Je vindt snel wat je wil hebben.

Service
Goed en snel contact als je een vraag hebt. Snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gesteld wanneer het pakket wordt verstuurd.

Assortiment
Meer dan voldoende voor wat ik zoek (lenzen en fototoestellen)

Extra toelichting
Al jaren goede contacten met deze firma. Kwaliteit van service blijft meer dan goed op peil. uitstekende service als er iets mis mocht gaan met de levering. Bij garantie geen gezeur, maar oplossen het probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric van W8 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling makkelijk te plaatsen op de mooie site van cameranu.nl

Service
Supersnelle levering, zeer vakkundig verpakt en direct een factuur.

Assortiment
Ruime keuze en precies gevonden wat ik zocht binnen enkele klikken!

Aanbeveling
Bij deze winkel ben je er zeker van dat alles gaat zoals je hoopt, je wordt behandeld als een klant.

Extra toelichting
Snel, goedkoop en vakkundig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margot1985 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ideaal; snelle service, gemakkelijk en overzichtelijk te bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Portje 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Ongelofelijk. De E-reader bestelde ik s'avonds pas zo tegen half 10. Hij was er het goedkoopst van heel Nederland en dit is werkelijk bijna niet te geloven maar reeds de volgende dag om half 1 s'middags werd hij thuis afgeleverd. Echt grandioos. Ben er zeer blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marijke1948 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel toegankelijke site

Service
Volgende dag al in huis

Assortiment
Was op zoek naar een bepaalde camera

Aanbeveling
Heb het al aan vrienden verteld hoe jullie site werkte

Extra toelichting
Prima site en zeer tevrden met het geleverde

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hageman Th 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen via internet is ideaal. en zeer snel geleverd.

Service
De service was perfect,\
De printer MG 7150 van Canon
was zeer goed verpakt en nog de goedkoopste van alle aanbieders

Assortiment
Ik hoefde niet te zoeken.
Ik had met Canon gebeld voor een goede opvolger van de Pixma IP4000 en werd mij gezegd dat de MG7150 voor mijn werk de beste was.

Aanbeveling
Je kunt hier met een gerust hart bestellen. Je krijgt meteen via e-mail bericht van ontvangst van de order en het hele verloop van het traject tot het wordt afgeleverd aan je woning

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden en kan het ieder aanbevelen koop bij cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Banus 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ik kon de lens die ik wilde aanschaffen niet gemakkelijk vinden

Service
gewoon om 18.oo uur bestellen, meteen de bevestiging van de bestellin en even later de email over de levering.

Assortiment
cameranu heeft gewoon alles(bijna alles) in voorraad.

Aanbeveling
reeds eerder aanbevolen aan vrienden, en ze zijn nog steeds mijn vrienden. dus goed gedaan.

Extra toelichting
gewoon een prima zaak. zonder bla bla. bestellen en leveren

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LukaLuuk 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was helemaal duidelijk welk product ik moest kiezen

Service
De levertijd was boven verwachting al de volgende dag rond de middag terwijl ik om 23.00 uur besteld had!!

Assortiment
De prijs was beduidend lager dan bij de officiele dealer

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen aan mijn kennisen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vd lubbe 18-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk

Extra toelichting
Levering op tijd en goed te volgen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Fifty3 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op voorraad is op voorraad en binnen 24 uur werk al 5 jaren ook echt.

Service
Nog geen slecht service meegemaakt

Assortiment
Ze hebben echt veel, en toch moet ik soms naar de collega's en dat vindt ik eigenlijk een gemiste kans.

Extra toelichting
Zaak waar service ook anno 2014 nog hoog in het vaandel staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews