cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43610 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jaap_v_S 01-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig opgezette website, assortiment overzichtelijk gepresenteerd, eenvoudig bestelproces

Service
's Avonds besteld, de andere morgen als in huis. Netjes verpakt!

Assortiment
Zeer ruim assortiment als het gaat om verrekijkers (waarvoor ik een bestelling deed).

Aanbeveling
Eenvoudig bestelproces, snelle levering, goede service en heel scherpe prijzen.

Extra toelichting
's Avonds een verrekijker besteld, de andere ochtend al in huis. Bestellen via de website was erg eenvoudig, de keuze uit het uitgebreide assortiment was goed te maken en nu erg tevreden met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 22 01-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en toegankelijk.

Aanbeveling
Product snel dus 24 uur later in huis, goed verpakt en goede bericht geving.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

D.Klarenbeek 01-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Past bij wat je er van mag verwachten

Service
Alles is conform afspraken afgehandeld

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Goede service, komt afspraken na en levert tegen een scherpe prijs

Extra toelichting
Helemaal niks mis mee. Een prima adres om producten te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bobmans 29-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden via kieskeurig.

Service
Ik twijfelde wat betreft merk van mijn te kopen objectief. Heb telefonisch contact opgenomen en kreeg goed! advies.

Assortiment
Groot assortiment. Veel merken, prijzen van hoog tot laag.

Aanbeveling
Kreeg goed advies. Het duurdere alternatief werd me zelfs afgeraden. De bestelling en verzending ging vlekkeloos!

Extra toelichting
Heel goed advies. Voor en nadelen van de te bestellen producten werden goed uitgelegd. Bestel en verzendproces ging vlekkeloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melanie M. 29-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Overzichtelijke website, goede informatie over het verloop van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cor Visser 29-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Breed assortiment en vlotte levering

Aanbeveling
Goede webshop en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave Brands 28-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Gisterenavond besteld en vandaag al geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Jansen2014 28-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron Caris 27-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er staat binnen 24 uur leveren en dat lukt ook in alle gevallen. De pakketten zijn uiterst zorgvuldig verpakt, waardoor de kans op transportschade nihil is.

Service
CameraNu.nl doet wat ze zegt: goed en snel leveren tegen concurrerende prijzen.

Assortiment
Een zeer breed en diep assortiment: voor elke beurs en elke vraag een passend product.

Aanbeveling
Een webshop welke 100% betrouwbaar is door de klant tijdig de bestelling te leveren tegen prijzen waar de concurrentie niet mee uit de voeten kan.

Extra toelichting
CameraNu.nl zet een trend voor veel andere webshops; waarbij zelfs de 'gevestigde' webshops van kunnen leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marie56 27-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
prima assortiment, goede prijzen en prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

83vince 27-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site
met goede informatie

Service
snelle levering

Assortiment
gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Goede prijs
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frans Arnold 27-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is duidelijk,
de mails als reactie zijn goed ingedeeld,
de bestelling is snel, en door de post-tracking makkelijk.

Service
Met service wordt ook bedoeld de behandeling van problemen. En die heb ik (nog) niet.
Misschien wordt het nog eens een 10!

Assortiment
Heel groot, maar ik wist wat ik zocht.

Extra toelichting
Overzichtelijke site, groot sortiment, snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fotogelukjes 26-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, waar je snel vindt wat je zoekt!

Assortiment
Precies wat ik zoek beschikbaar!

Aanbeveling
Heel snel wordt je product bezorgd!

Extra toelichting
CameraNU is er precies wanneer je het (snel!!) nodig hebt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oxize 26-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke site en breed assortiment van artikelen. Kon mijn statieftas snel vinden en was op voorraad. Echt moest ik deze snel hebben. Cameranu.nl zou binnen 1 werkdag kunnen leveren volgens hun site.

Service
De levertijden mogen zo nog wel aan werken. Als ze werkelijk hun 24 uurs verzending waarheid willen maken, dan moeten ze nog wel aardig aan het werk gaan.

Assortiment
Op FotoKonijnenberg na, een mooi breed assortiment.

Extra toelichting
Artikel besteld op maandag rond 17:00 uur. Volgens de site zou deze op dezelfde dag nog verzonden (voor 23:59). Blijkbaar was de voetbal wedstrijd belangrijker dan de klant. Artikel is niet geleverd op dinsdag zoals hun site beweerd dat ze leveren in 1 dag. Op woensdag het pakket ontvangen. Echter bleek de statief tas in een te kleine doosje strak dubbelgevouwen in de doos te zitten met bublewrap-plastic wat in dit geval helemaal niet helpte. Bij het uitpakken zat er een duidelijke vouwlijn in het artikel. Met zeer warm water aan de buitenkant de vouwlijn uit de statieftas gehaald waar ik een dik uur bezig mee ben geweest. Hadden ze wel netter kunnen verpakken in een doos waar het wel netjes in past.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 27-06-2014

Geachte Oxize,

Hartelijk dank voor uw review. Klant staat bij CameraNU.nl altijd op de eerste plaats. Wij verzenden inderdaad tot 23.59 mits betaalt met iDeal. U heeft om 17.50 besteld en betaalt met PayPal.

Hierover staat op onze site vermeld:
Let op..., als u met creditcard of PayPal betaalt via onze website, kunnen wij slechts tot 17:00 uur om goedkeuring van de betreffende maatschappij vragen of de betaling goed is gelukt. Betalingen met creditcard of PayPal na 17:00 uur kunnen dan ook de volgende werkdag pas worden verzonden!

Onze excuses voor de verpakkingswijze. Hierop gaan wij de betreffende medewerker aanspreken. Wij willen u voor het ongemak een cadeaubon van euro 10,- aanbieden. Kunt u zich daar in vinden, stuurt u dan even een mail met ordernummer en een kopie van deze reactie naar afstersales@cameranu.nl

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Martine.1 25-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, snel bestellen zonder al te moeilijke stappen.

Aanbeveling
Snelle service en levering. Goede prijs!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

petra0973 25-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
of je nu belt of een mail stuurt, je word altijd goed en snel geholpen

Assortiment
alles wat ik tot nu toe heb aangeschaft hadden ze allemaal, en op voorraad.

Aanbeveling
als ik iemand hoor over het aanschaffen van een camera, lens of wat dan ook, dan zal ik cameranu zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mq61 25-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Volgende dag al in huis!

Assortiment
Snel gevonden wat we zochten.

Extra toelichting
Duidelijk productenoverzicht, gemakkelijke bestelhandelingen en supersnelle, efficiënte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AlexanderT 25-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ik kan me niet herinneren ooit misgegrepen te hebben bij Cameranu.nl. Een assortiment dat altijd breder is dan je zelf kunt bedenken en dan ook nog bijna alles op voorraad. Leuk om af en toe ook in de winkel langs te gaan, vooral de tassenwand is erg fijn om rustig te kunnen kijken welke tas het meest voor je geschikt is. Prijzen behoren altijd tot de scherpste van Nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel van der Kroef 25-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Website is duidelijk en helder, ziet er professioneel uit. Hoefde niet meer in te vullen dan bij soortgelijke websites.

Assortiment
Niet altijd de goedkoopste maar bij sommige producten zeker wel. Reden om deze site altijd mee te nemen bij het prijs vergelijken.

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker aanbevelen bij specifieke producten.

Extra toelichting
Ik ben nog niet in contact gekomen met de medewerkers van cameranu.nl, dit is niet nodig geweest. Over de service na bestelling kan ik dus weinig zeggen. Wel ben ik al gedurende lange tijd tevreden met mijn aankopen. D7000 - 3 jaar in bezit, nooit problemen mee gehad. Gister sensor gereinigd met Sensor swabs en sensor is weer zo goed als nieuw. Voor mensen die het zelf niet aan durfen; cameranu kan de sensor ook voor je schoonmaken maar dat is ook op eigen risico. De cameratas gebruik ik eveneens nog steeds, ik hoop nog vele jaren plezier te hebben van deze producten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Andri09 24-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
I was really glad to have chosen camaranu.nl for ordering my new camara lens. I received the product the next day, and when opening the box everything was neatly packed and I noticed some candy in there too. Thank you camaranu.nl. it was a nice and thoughtful surprise.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C M Lont 24-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Snelle bezorging.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Piet Timmer 24-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Gebeld met een vraagje en netjes en duidelijk te woord gestaan.

Assortiment
Ze hebben eigenlijk bijna alles.

Aanbeveling
Geen klachten dus waarom niet aanbevelen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clemens28 24-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke bestelmethode

Service
Duidelijke communicatie

Assortiment
Steeds uitgebreider assortiment voor een one stop shop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C.Bajart 23-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke product informatie.

Service
s'avonds online besteld en betaald,volgende dag rond de middag (zoals beloofd) afgeleverd!

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Heb al goeie referenties aan vrienden en bekende gegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jochemviersel 23-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel, duidelijk en overzichtelijk.

Service
Snel en correct antwoord terug.

Assortiment
Meer dan voldoende.

Aanbeveling
Alles klopt. Prijs, kwaliteint, snelheid en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevredenklant1982 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulnicolaas 23-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikel snel gevonden, mooie foto voorbeelden en duidelijke omschrijving van het product

Service
Snelle afhandeling en bezorging van het artikel. 's avonds om 20:30u besteld en de volgende dag om 14:00u al in huis

Assortiment
Enrome hoeveelheid producten, voor mij nu keuze genoeg.

Aanbeveling
Al 2x wat besteld, ben er erg tevreden over. Wat men beloofd doet men. Snel en goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Maria 175 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
vandaag bestelt morgen in huis

Service
Goed verpakt en aangetekend

Assortiment
Ruime sortering voor elk wat wils

Aanbeveling
ik heb een positieve ervaring

Extra toelichting
Kwam snel en goed verpakt . Ik heb de lens direct gebruikt en hij voldoet aan de verwachting . Een goede lens voor een amateur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

piermeindertsma 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bestellen en

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk Hendriks 23-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is erg overzichtelijk en een bepaalde camera zoeken was erg gemakkelijk. Ook was de informatie per camera prettig en overzichtelijk weergeven. Je hoeft niet een lap tekst af te struinen om te vinden wat je zoekt, maar je klikt het desbetreffende kopje aan waar het bij hoort en je krijg beperkte informatie te zien die betrekking heeft op dat kopje. erg prettig!

Service
Snelle levering, makkelijke betaling, erg prettig om op de hoogte te worden gesteld via de mail. Ook het factuur via de mail is handig, zo raak je het niet snel kwijt. Ik was compleet tevreden met het product dus heb ik niet te maken gehad met vragen of retour sturen.

Assortiment
Breed assortiment. veel keuzes voor een goede prijs. zelf had ik een camrea van 84 euro die je ergens anders voor 120/130 euro hebt. betreft een bepaalde camera zijn er ook nog verschillende types die eerder of later ontworpen zijn. Al met al: genoeg keuze!

Aanbeveling
Ik heb een bestelling bij de site als zeer prettig ervaren. Niets te klagen, alles ging goed!

Extra toelichting
Zowel het bestellen en het ontvangen product ben ik zeer tevreden. Alles ging goed en ik beleef veel plezier aan mij gekochte camera (Canon IXUS 150). prachtige zoom! Ik ga dan ook spoedig mijn vakantiebestemming van top tot teen fotograferen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Don 23-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het is bij cameranu.nl net zo makkelijk online te bestellen als fysiek te kopen.

Service
Bij een bestelling, welke niet volledig afgestuurd kan worden is er overleg over wat kan en wat mogelijk is.
Tevens wordt er in de winkel goede voorlichting en adviezen gegeven.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid en een nee wordt daarom bij niet verkocht. Dit in tegenstelling van andere winkels/web, fotomateriaal artikelen aanbieders

Aanbeveling
Winkel in Urk wordt je goed voorgelicht over je aankopen en men probeert en oplossong te vinden als het even moeilijk lijkt te worden.
Web winkel geeft bij een bestelling goede info over de voortgang van je bestelling.

Extra toelichting
Ik kom al enige tijd bij cameranu.nl, zowel bij de winkel als via internet. Aangezien wij veel beurzen en andere fotozaken bezoeken, vinden we bij cameranu.nl vaak onze aankopen doen, omdat deze winkel goed advies geeft en klant vriendelijk is. Ook via de website gaat alles goed en wordt er binnen 24 uur geleverd. Wanneer op het moment van bestellen alle bestelden artikelen niet op voorraad zijn wordt er goed overleg gepleegd over de levering en wanneer het binnen is krijg je een mail.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yram 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en snel

Service
Zeer klantgericht

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Extra toelichting
Ik bestel er heel veel: altijd snel en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AJM Fabius 23-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke procedure van bestellen.

Service
Gister besteld vandaag afgeleverd na overleg over tijdstip.

Assortiment
Nog onvoldoende inzicht.

Aanbeveling
tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Margriet22 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Perfecte laptop en rugzak ineen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nog een Nikongebruiker 22-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zoals een Internetwinkel behoort te werken. Heel fijn.

Service
Snelle levering, zelfs op zaterdag. Top!

Assortiment
Niets op aan te merken. Ik wist wat ik moest hebben.

Aanbeveling
Heb ik inmiddels al gedaan. Deze persoon heeft dezelfde camera gekocht als wij.

Extra toelichting
Is het niet genoeg? Ik ben gewoon tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Alfred Bijsterbosch 22-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via mobiele telefoon werkt de site omslachtig. Op de pc ging het wel goed

Aanbeveling
Snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

k.pultrum 22-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gewoon goed

Service
de snelheid waarmee je hebt is een groot pluspunt toppie

Assortiment
wat je wil vind je bij jullie

Aanbeveling
daar hoef ik niet aan te twijfelen en heb dat ook al gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem bokes 22-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Afgaand op informatie op de site zou er geen zonnekap bij het objectief zitten. Gebeld en gemaild. Via de mail werd aangegeven welke alternatieve zonnekap ik kon bestellen. Er bleek een verkeerde zonnekap te zijn meegezonden. "In de doos" bleek toch een zonnekap te zitten. Afhandeling was verder uitstekend.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Fotografe01 22-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering, goede voorraad.

Assortiment
Voor amateur-, semi- en professionele fotografen een uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Goede service, ook bij omruil een goed advies en snel geld retour. Voor amateur-, semi- en professionele fotografen een uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c van overveld 22-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle betrouwbare website.
voor dat je het weet heb je je bestelde producten binnen

Service
snelle levering en je wordt op de hoogte gehouden wanneer de bestelling vertraging zou oplopen

Assortiment
bij CamerNu vind ik altijd wat ik nodig heb. Ook de specialistische onderdelen van b.v. een merk als Really right stuff. EN... meestal voorradig.

Aanbeveling
zie bovengenoemde motivatie

Extra toelichting
In het steeds groter wordende segment verkoop camera benodigdheden heeft CameraNu een top positie ingenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mgeld 21-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakkelijk om te zoeken en te bestellen.

Service
snelle levering, verder geen problemen gehad.

Aanbeveling
Zeer snelle levering en makkelijk te bestellen.

Extra toelichting
Prima (web)winkel. Snel, makkelijk en overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H van der Sluis 21-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
" Een fluitje van een cent" zo snel en makkelijk. De nieuwe originele merkaccu van Nikon en de geadviseerde monitorbescherming voor m' n nikon body was op vrijdagavond besteld en betaald en werd zaterdagochtend al thuisbezorgd door TNT. Een minpuntje: de spullen in de doos konden wel wat beter beschermd kunnen worden door vulmateriaal (dat ontbrak op 1 propje bruin papier na!).

Service
Tot nog toe nog niet nodig gehad, alleen het direct doorhebben van een per abuis dubbel geplaatste bestelling die allicht gecanceld diende te worden, duidt op alerte personen die klantgericht meedenken .

Assortiment
Wat niet te bekijken is op de site of in de overzichtelijke winkel is waarschijnlijk wel te bestellen. De zaak is eigentijds en het personeel straalt betrokkenheid en passie uit. Als je een nummertje trekt of een afspraak maakt, heeft men tijd voor de klant. Wel heb ik begrepen dat je niet zo goed je " oude" apparatuur kunt inruilen en moet je dus wel je heil op Marktplaats zoeken.

Aanbeveling
Camara Nu straalt kwaliteit en vertrouwen uit.Tenminste zoals ik het tot nu toe ervaren heb. Oordeel tot stand gekomen na een paar jaar de kat uit de boom gekeken te hebben/volgen in de pers) en na de eerste aankopen kortgeleden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joco 21-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het proces van product zoeken, selecteren en betalen loopt gestroomlijnd.

Service
Qua uitlevering is de order prima verlopen. Mails voor status & factuur, dezelfde dag verstuurd, volgende dag geleverd. Verpakking netjes, product in goede staat aangekomen.

Geen ervaring met eventuele garantie e.d., dus daar kan ik niets over zeggen.

Assortiment
Één van de best gesorteerde fotografie-winkels van Nederland.

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk, ruim gesorteerd, prijs is goed.

Extra toelichting
Samenvattend - precies zoals internetwinkelen moet zijn; keuze, goede prijs, snelle afhandeling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique22170 21-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webwinkel is overzichtelijk.

Service
Snelle verzending tot laat in de avond mogelijk om te bestellen voor de levering de volgende dag

Assortiment
Voldoende keuze, en goede informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H de Smit 21-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hammeke 20-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gericht zoeken mogelijk, duidelijke website.

Service
Op voorraad, vandaag bestellen, morgen in huis, gratis verzending.

Assortiment
Ruime keus, concurrerende prijzen!

Aanbeveling
Helemaal tevreden over aankoopproces tm bezorging.

Extra toelichting
Duidelijke website, ruime keus, concurrerende prijzen, goede afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RobLelystad 20-06-2014

Algemene score

6,8

Service
Een bijgeleverde kabel doet het niet. Is gemeld, er zou een nieuwe worden opgestuurd, maar die is nog steeds niet gekomen.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 21-06-2014

Beste Rob,

Hartelijk dank voor uw review. Wilt u zo vriendelijk zijn uw ordernummer te mailen naar aftersales@cameranu.nl. Wij kijken dan even wat er is mis gegaan. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Hans 20-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snel en duidelijk

Assortiment
aanbod ruim

Extra toelichting
snelle afhandeling,duidelijke site Een aanrader dus

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ad Hessels 20-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
In een paar simpele stappen van thuis uit te bestellen

Service
Wat beloofd wordt, wordt nagekomen.
's Avonds besteld, de volgende dag bezorgd.
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T. Kamminga 20-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel vinden wat je zoekt

Service
Zeer snelle levering, alles prima geregeld.

Assortiment
Groot assortiment en alles snel te vinden

Aanbeveling
Goede en betrouwbare webwinkel met ook een fysieke winkel.

Extra toelichting
Lekker uitgebreid assortiment met hele mooie dingen. Thuiswinkelwaarborg merk. Snelle levering en garantie dat je op zicht mag kopen. Levering was keurig verpakt, nieuw in doos, mankeert niets aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews