cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23573 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2393 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annemieke London 05-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goeie site, makkelijk zoeken.

Service
emails ter bevestiging, goeie info, verzonden op afgesproken datum. Zeer goed verpakt.

Extra toelichting
Alles helemaal prima in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loete Landman 05-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke webshop, snel en overzichtelijk

Service
Prima service, iedere keer wordt er volledig aan de verwachtingen voldaan.

Assortiment
Prima assortiment, voor elk wat wils

Aanbeveling
Geen enkel risico!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan19 05-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede prijs, goede producten en een snelle service. 's avonds besteld, volgende dag al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alejandro Peralta 05-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Streamlined online process.

Service
Super fast shipping and prompt processing. A++

Didn't have to return anything yet, so I don't know how CS is.

Assortiment
I found what i was looking, there are a few items I didn't need right away but they did not have. Still, pretty complete.

Aanbeveling
Fast shipping, competitive pricing and good stock. What else do you need?

Extra toelichting
Quick shipping and painless process.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne Keijser 04-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik had dit objectief al geprobeerd tijdens de Dutch bird Fair in de OVP, maar het was daar niet op voorraad, vandaar dat ik het via de website heb besteld.

Service
Er ging in eerste instantie iets fout met het betalen via creditcard (door mijn eigen computer), kreeg meteen de dag erna een mail met een manier op de betaling alsnog goed af te ronden. De bestelling hoefde niet opnieuw, de aflevering was ook net zo snel.

Assortiment
zo'n groot assortiment...

Aanbeveling
handig en makkelijk, alles wat je kunt bedenken is er, en nog veel meer.

Extra toelichting
Goede website, met duidelijke en heldere uitleg per product. Ik vond het toch ook fijn om zelf met het objectief te oefenen (al was het maar om te voelen hoe zwaar het objectief is in combinatie met de body). Ook was het fijn om het objectief met twee andere te vergelijken. Wanneer je alleen via de webshop iets koopt, kan dat natuurlijk niet. Maar goed, daarom ben ik ook wel blij dat de Dutch Bird Fair er is. (naar Urk rijden is geen optie voor mij, ik heb geen auto)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert_H 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site, waar je snel in het grote assortiment je bestelling hebt geplaatst.

Service
Bestelling binnen 3 dagen binnen. Prima

Assortiment
Voor mij bijna alles te krijgen wat ik nodig heb voor de fotografie.

Aanbeveling
Het aanbevelen zeker waard.

Extra toelichting
Prima assortiment, waarin je snel en overzichtelijk een bestelling hebt geplaatst. Bestelling was mooi op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

pimpandoer 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Uitstekende hulp als de bestelling even niet goed loopt. Je wordt goed per mail op de hoogte gehouden van de voortgang.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MICHIELS H 03-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitstekende website,alles overzichtelijk en gemakkelijk

Service
korte levertijd en pakje gemakkelijk te traceren

Aanbeveling
vind dit een superwebsitewinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aerox85 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke site

Service
Binnen een dag in huis

Assortiment
Hebben veel producten

Aanbeveling
Snelle, goedkope levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed R 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk gevonden in de webshop wat ik zocht.

Service
ik heb 's avonds besteld en het product de volgende ochtend ontvangen.

Assortiment
keuzes waren overzichtelijk en productverschillen duidelijk. Daardoor kon ik goed kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Hekman 03-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en helder site, gemak met bestellen.

Service
Leveren wat ze zeggen en op tijd.

Assortiment
Keuze voldoende.

Aanbeveling
Betrouwbaar, eerlijk en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RBA009 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De bestelling van verschillende onderdelen gaat gemakkelijk en verloopt zoals je het verwacht.

Service
De wijze van verzenden en bezorgen gaat uitstekend. Terwijl je er niet om vraagt en ook niet voor hoeft te betalen worden de spullen aangetekend verzonden

Assortiment
ik heb alle onderdelen die ik zocht kunnen vinden.

Aanbeveling
De prijzen zijn goed en in de meeste gevallen zeer concurrerent met andere webwinkels.

Extra toelichting
De wijze waarop de website is opgebouwd maakt het eenvoudig de artikelen te vinden. Ook de prijzen zijn scherp en de verzending en betaling lopen ook erg soepel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

scannerjacq 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
scanner besteld, dit ging makkelijk en vlot, de levering kwam volgens afspraak de volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Elzenga 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heldere website, duidelijke uitleg, de door mij gekochte producten op voorraad.

Service
Fantastisch! Had een combinatie EOS 5D + lens gekocht. Via CameraNu site met postNL afgesproken om de camera op de middag voor mijn vakantie thuis te bezorgen. Helaas kink in de kabel. PostNl meldde dat de zending vertraagd zou zijn, waardoor de camera pas afgeleverd zou worden nadat wij met vakantie vertrokken zouden zijn. Een telefoontje naar CameraNu was voldoende om de camera op de ochtend van vertrek om kwart over zeven per koerier te laten afleveren. Inderdaad camera werd om 12 min over zeven afgeleverd en wij konden op tijd op vakantie. Geweldig compliment voor CameraNu voor deze service!

Assortiment
Zie website!

Aanbeveling
Gezien het aanbod en de service

Extra toelichting
Zie verhaal over de levering!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeftavarwijk 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
voor 23:59 bestellen en volgende dag in huis. Need i say more?

Service
zeer bereikbaar, behulpzaam en LUISTEREND.

Assortiment
er zijn redelijk wat foto websites maar afgelopen weken achter gekomen dat deze site ook net die vaak onvindbare objecten heeft.

Aanbeveling
prima website, vriendelijk contact gehad en ze hebben VEEL.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jasperkraaij 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heldere beschrijving bij artikelen

Service
Doen wat ze zeggen

Extra toelichting
Super snelle levering. Maandag avond 23.45h besteld en dinsdags om 14.00h pakketje binnen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R. Scholten 02-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig zoeken en informatie te vinden

Service
Levering volgens afspraak

Assortiment
Prima keuze, ruim assortiment

Aanbeveling
Camera.nu maakt het waar

Extra toelichting
Zoeken, bestellen en betalen gaat eenvoudig. Ruim assortiment en geleverd volgens opgave (de volgende dag).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e van biezen 01-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
heel eenvoudig kiezen en aanwijzen

Service
snel en accuraat, doen wat ze beloven de ene dag besteld, de andere dag in huis

Assortiment
ruime keuze in fotografisch en video materiaal

Aanbeveling
betrouwbare leverancier

Extra toelichting
leverancier die doet wat hij belooft, snel accuraat en geheel naar wens

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

alangeler 01-09-2014

Algemene score

10,0

Service
Ik plaatste mijn bestelling om 21.00 uur en had het artikel de volgende dag per aangetekende post op mijn buro liggen. Fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim13 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering

Service
Bij problemen,snel opgelost

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Goed en betrouwbaar.

Extra toelichting
Gewoon alles goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GHR12 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goede communicatie i.c.m. een goed advies waar je iets mee kunt

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

homer10 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft alleen maar te bestellen en te btalen wat allemaal snel en gemakkelijk gaat. Werkt prima.

Service
Snelle en prima levering. Goed verpakt.

Assortiment
Overzichtelijk en duidelijk.

Aanbeveling
Prima geregeld allemaal.

Extra toelichting
Snelle levering/ prima verpakt/ Goede camera/ Niet te duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ref54 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke en duidelijke site

Service
Supersnel geleverd. Alles prima in orde.

Assortiment
prima

Aanbeveling
prima winkel en snelle service

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over de snelle en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank1969P 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kwam gelijk het door mijn gewenste product tegen, makkelijk te bestellen.

Service
Snelle levering, werd keuring op de hoogte gehouden wanneer het geleverd zou worden

Aanbeveling
Voor mij goed bevallen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

ellinikos 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Rustig vanuit je luie stoel de artikelen kunnen bekijken

Service
Snel een antwoord gekregen over een vraag mbt een lens.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, voor elk wat wils.

Aanbeveling
Gezien de service, de communicatie en het assortiment is deze winkel ten zeerste aan te bevelen

Extra toelichting
Gezien de service, de communicatie en het assortiment is deze winkel ten zeerste aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elmopino 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen en erg snel geleverd

Service
Vele mogelijkheden tot contact, en snel iemand aan de lijn

Assortiment
Alles wat ik nodig had was bij camara.nu te bestellen.

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteits verhouding + alle eerder gemelde punten, dus wie wil je dat onthouden?

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen en erg snel geleverd Vele mogelijkheden tot contact, en snel iemand aan de lijn Alles wat ik nodig had was bij camara.nu te bestellen. Goede prijs/kwaliteits verhouding + alle eerder gemelde punten, dus wie wil je dat onthouden?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

susie6 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel te bestellen

Service
snel bezorgd

Assortiment
veel keuze, wij hadden alleen al duidelijk een idee wat we wilde.

Aanbeveling
goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramp31 01-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Telefonisch ondersteuning gehad en alles volgens afspraak gelopen en geleverd.

Assortiment
Ook losse onderdelen aanwezig ter aanvulling op de basis.

Extra toelichting
Voor de vakantie nog snel iets kopen. Telefonisch mogelijkheid besproken om ook daadwerkelijke levering en op andere locatie. En alles ging volgens afspraak :-)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

csluijs 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede duidelijke site

Service
snelle service

Assortiment
goede producten, scherpste prijzen

Aanbeveling
product binnen 1 dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mac78 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De website spreekt voor zich en de bestelling ook

Service
Bij vragen kreeg ik altijd een persoonlijk en rustig gesprek en werd er ook naar alternatieven gekeken die (in sommige gevallen) goedkoper waren

Assortiment
Voor mijn doeleinde heeft Camera nu alles in huis

Aanbeveling
Door mijn persoonlijke positieve ervaringen zou ik mensen zeker aanraden om te kijken.

Extra toelichting
Tot nu toe heb ik alleen nog maar positieve ervaringen gehad bij Camera Nu. Ik ben geen groot afnemer, maar Tot nu toe erg positief

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

baskoole 01-09-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Altijd snelle reactie op mail en telefoon wordt snel opgenomen.

Assortiment
Ruim!

Aanbeveling
Altijd lekkere koffie en advies op elk vlak.

Extra toelichting
Fijne winkel koop hier altijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor 1949 31-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Aanbeveling
Makkelijke betalen snelle levering goede service duidelijke website.
Betrouwbaar doen wat ze beloven.

Extra toelichting
Prima service ,had een probleem met mijn aangekochte kobo e- reader. Binnen 3dagen had ik mijn nieuwe reader binnen. Makkelijk retouneren en betalen..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk bbg 31-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig zoeken naar de bestemogelijkheid!!

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Doen wat ze op de website beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed van der Elsken 31-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Nathalien 31-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet besteld, de volgende dag geleverd. Ideaal.

Assortiment
Was op zoek naar een 'Beste koop' e-reader.

Aanbeveling
Zie voorgaande antwoorden.

Extra toelichting
Makkelijk besteld, snel geleverd, geen grotere verpakking dan noodzakelijk en aangetekend versturen zat in de prijs inbegrepen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

22benb 31-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gewoon alleen wat klikken, je adres invullen en je bestellong is onderweg. Kan het nog makkelijker?

Service
Service? Bij CameraNu doen ze gewoon wat ze moeten doen ...

Assortiment
Bijna alles! Meer dan de anderen in ieder geval.

Aanbeveling
't is gewoon goed, ik hoef me daar niet voor te schamen als ik het iemand zou aanbevelen.

Extra toelichting
CameraNu maakt gewoon simpel internetwinkelen tot een vanzelfsprekendheid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MrGrrobert 30-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Eenvoudig bestellen en betalen. Vlotte levering! En dat alles tegen een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cramwinckel 30-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemak is dat je snel vindt wat je zoekt. Dat is hier het geval. Ruime keuze, gemakkelijk te vergelijken met andere producten.

Service
Nog geen ervaring, maar het zal wel in orde zijn

Assortiment
Zeer ruim en overzichtelijk.

Aanbeveling
Hier vind je wat je zoekt tegen scherpe prijzen.

Extra toelichting
Wat moet ik nog toevoegen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

attematic 30-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelling van het gewenst onderdeel was binnen 2 minuten geregeld in de webshop.

Service
Regelmatige updates van de status van de bestelling via de email.

Assortiment
Ruime keuze, maar toch snel te vinden wat je zoekt.

Aanbeveling
Prima no-nonsense aanpak, snel besteld, snel geleverd

Extra toelichting
Prima bestelwijze en vlotte levering. Betaling via PayPal is een grote 'plus'.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter B. 30-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via zoeksleutel Kieskeurig gewenst product -niet overal verkrijgbaar- gevonden. Product op voorraad. Concurrerende prijs. Eenduidig en transparant bestelproces.

Service
Electronische vieuwfinder is niet algemeen op voorraad, aangezien het een specifieke accessoire is voor de Canon G1X Mark II. Dag na bestelling correct op huisadres afgeleverd. ( geen verzendkosten). Prima e-mail communicatie met track en tracenummer.

Assortiment
Bij gemak en service al omschreven.

Aanbeveling
Zie motivatie.

Extra toelichting
Kernbegrippen zijn : - 'heldere en overzichtelijke' website - transparant bestelproces - uitgebreid assortiment en concurrerend in prijs - goede 'begeleidende' communicatie - snelle levering "Voelt goed"!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linden Denbosch 30-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudige digitale bestelling met dito betalingswijze. bezorging naar keuze en opgave bezorgtijd werkt ook simpel c.q. is handig.

Service
Bij weigering eerste betaling bleek via jullie helpdesk dat het probleem binnen 5 minuten kon worden verholpen!

Assortiment
Actueel en redelijk compleet assortiment. prima dus.

Aanbeveling
betrouwbaar, efficient en prijsconcurerend.

Extra toelichting
zonder aarzelen een websitewinkel aanraden bij vrienden/kennissen zegt voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Steenman 30-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
22uur besteld, de volgende dag in huis op een zaterdag, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een blije fotograaf 29-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site werkt prima, shopping cart ook, op een gsm iets minder in verband met de grote afbeeldingen

Service
Via de chat hulp gevraagd perfect en snel geholpen, transcript laten sturen naar mijn email en besteld

Assortiment
Flink assortiment in verschillende prijsklassen, sommige producten voor de USA markt zouden welkom zijn die lastig te krijgen zijn in nederland, bijv Alien Bees

Aanbeveling
Chatsupport is geweldig. Snel verzonden, goede email communicatie

Extra toelichting
Eerste keer dat ik wat onhandiger verstuurbare producten bestelde. Prima verpakt, omdoos, aan elkaar vast en bubble wrap 3x erom. Petje af voor de verzend afdeling. Snel verzonden, precies wat op de site stond.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

023pictures 29-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is overzichtelijk en het bestelproces gaat zeer eenvoudig. Ook zit er een chatfunctie op de site van cameranu.nl waar ik gebruik van heb gemaakt.

Service
De persoon achter de chatfunctie is vriendelijk en behulpzaam. De levertijd is bijzonder snel te noemen

Assortiment
Heb ik eigenlijk geen mening over. Maar ik vond wat ik nodig had.

Aanbeveling
Mijn ervaring (tot nu toe) is bijzonder positief en ik zou deze winkel zeker aan iemand anders aanbevelen.

Extra toelichting
Achtergrondrollen. Niet het duurste product in fotografie, maar wel noodzakelijk voor mij als studiofotograaf. Achtergrondrollen kan je bij elke webwinkel bestellen voor nagenoeg dezelfde prijs. Vroeger kocht ik de rollen in Amsterdam in een fysieke winkel. Maar deze heeft ze niet meer op voorraad liggen. Handiger om dit via een webwinkel te bestellen. Cameranu.nl heeft veel kleuren in voorraad liggen. Ik had er twee nodig. Zie ik op de site, dat wanneer je twee rollen -ven dezelfde kleur- koopt, je geen verzendkosten hoeft te betalen. Helaas had ik twee verschillende kleuren nodig. Ik weet niet of ik dit mag vermelden, maar de man achter de chatfunctie wilde me hierbij wel helpen en zorgde er dus voor dat ik geen verzendkosten hoefde te betalen. Dat scheelde weer 20,- euro :-) Vrijdag besteld en zaterdagochtend werd er een afspraak gemaakt, dat er maandagochtend geleverd werd. Dat is snel! Maandag volgde volgens afspraak de levering door een vriendelijke bezorger. Na 1 levering kan je een winkel niet echt goed beoordelen. Maar ik ben bijzonder tevreden over deze perfect verlopen levering. Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robbo1 29-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Besteld via internet wat is nog eenvoudiger?

Service
Binnen enkele uren verstuurd

Assortiment
Zeer ruim en voor elke beurs een aanbieding

Aanbeveling
Perfecte service en zeer snelle levering

Extra toelichting
CameraNu heeft een zeer goede reputatie qua service, kwaliteit en prijs! Voor iedereen is er wel iets te halen :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietvansteen 29-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Goede uitleg over vragen over het product

Assortiment
Op voorraad

Extra toelichting
Geweldige webwinkel met scherpe prijzen, veel keuze en een goede service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietvansteen 29-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed overzicht op de website om producten te vinden en te vergelijken

Service
Sneller service online, duidelijke antwoorden op vragen via de chat en email

Assortiment
Veel op voorraad voor scherpe prijzen

Aanbeveling
Goed, snel, betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

JopieP 29-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle makkelijke internetsite, heel duidelijk voor het bestellen.

Service
Had eerst telefonisch contact gehad ivm speciale voorkeur. Geen probleem, kwam meteen in orde. Zeer snelle levering, keurig bezorgd.Factuur volgens wens.

Assortiment
Veel keuze. Goede specificatie.

Aanbeveling
Ze doen wat ze beloven.

Extra toelichting
Geweldig bedrijf. Vriendelijke mensen. Gebruiksvriendelijk, snelle service en vooral scherpe prijs. Doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem-zeven 29-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
zo'n uitgebreide, ruime keus van artikelen, tegen goede lagere prijzen, voor mij niet te ver van huis. kan dus voelen en zien wat ik koop.
Goede makkelijk te bedienen website is extra als ik kleine toeleveringen nodig heb

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

blondie360 29-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Qua bestellen zelf.

Service
Supersnelle service. Echt de volgende morgen in huis.

Aanbeveling
Doe ik al!! Vertel het aan iedereen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews