cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chris_57 20-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wijst zichzelf en is overzichtelijk. Product snel gevonden en eenvoudig te bestellen.

Service
Snelle respons en vlotte levering.

Assortiment
Zeer breed en per soort ruime keuzes

Aanbeveling
Op basis van Gemak, Service en Assortiment kan ik deze winkel iedereen aanraden.

Extra toelichting
Zocht twee <echte> laders voor de Nikon camera S9700 en kwam al snel hier terecht. Prima prijs, prima levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dino vd kekrhof 20-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles op de site is overzichtelijk

Service
perfect, alles wordt zeer goed afgehandeld

Assortiment
in overvloed, veel keuzes en ook zeer goede prijzen

Aanbeveling
ik zou cameranu aan al mijn vrienden, kennissen aanraden

Extra toelichting
ik mocht het plezier hebben om enkele items te bestellen via cameranu.nl. levertijd is zeer snel en je word goed op de hoogte gehouden van de verzending. het is prima zaken doen met cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Schelkers 20-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vlotte afhandeling en zoals beloofd de volgende dag bezorgd.

Service
Zoals inmiddels bijna bij elke goede webshop direct de bevestiging mail en track &trace links. Prettig voor als het eens niet zo vlot gaat.

Aanbeveling
Mijn ervaring met deze webwinkel was goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 19-06-2014

Beste Kees,

Hartelijk dank voor uw review. CameraNU.nl heeft het Thuiswinkel waarborg keurmerk. Dit keurmerk vindt u op iedere pagina op onze website.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Sama2 20-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Prima winkel, alleen enkel een Duitse handleiding bij de camera, die moeten we nog even wisselen met een Nederlandse of Engelse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Bergsma 19-06-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website goed opgezet en duidelijk. Bestelling plaatsen en dan in Urk ophalen. Dus mogelijkheid om eerst goed te bekijken inclusief zeer kundig personeel

Service
Snelle levering en bij eventueel ophalen uitstekend advies met veel geduld

Assortiment
Zeer breed aanbod. Ook voor de (semi) professional.

Aanbeveling
Zie bovenstaande opmerkingen. Maar vooral de vakkundige adviezen

Extra toelichting
Cameranu.nl is scherp geprijsd. Aanbod zeer ruim en zeer deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

throttlemeister 19-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website en makkelijk te navigeren. Goede search engine die de producten kan vinden.

Service
Vragen over de levering werden snel en goed beantwoord. Telefoon wordt snel aangenomen.

Assortiment
Vrijwel alles op het gebied van fotografie.

Aanbeveling
CameraNU heeft goede prijzen, een groot assortiment, levert snel en een goede service. Waarom zou je CameraNU niet aanraden?

Extra toelichting
CameraNU heeft goede prijzen, een groot assortiment, levert snel en geeft een goede service. De hele afhandeling van de bestelling, van zoeken tot bestellen tot levering is een plezierige ervaring waar sommige andere online shops nog wat van kunnen leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessemijn 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke site, makkelijk zoeken en selecteren van producten

Service
snelle service en levering van de artikelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MJ1977 19-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestelproces loopt prima, wordt goed op de hoogte gehouden over de status

Service
Goed te woord gestaan door telefoon, snel telefonisch contact, snel antwoord op email, beter kan haast niet...

Assortiment
Ruime keuze op het gebied van camera's en vaak scherpe prijzen had zelf een Nikon 1 J2 voor een spotkoopje, wat ouder model maar who cares, blij mee!

Aanbeveling
Ken deze winkel zo ongeveer 7 jaar, niet heel vaak wat besteld, maar die keren dat ik daar heb besteld ben ik meer dan prima geholpen...

Extra toelichting
Zoals beschreven in Service, gemak en assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotomarcel 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
overal een 10. ik ben al 10 jaar vaste klant. al tien jaar dezelfde kwaliteit: TOP.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikon-fan1962 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en eenvoudig te bestellen. Voor 24.00u besteld andere dag al geleverd

Service
Snelle levering

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht

Aanbeveling
Eenvoudig bestellen, snelle en correcte levering.

Extra toelichting
Zie vorige motivaties

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Germien 19-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site. Alles goed beschreven makkelijk vergelijkingen te maken

Service
Heb een poos geleden inlichtingen gevraagd over een camera kreeg een keurig antwoord.

Assortiment
als je hier niets kunt vinden dan moet de camera nog uitgevonden worden.

Aanbeveling
wij hebben hier al meer besteld en tot nu toe gaat het prima.

Extra toelichting
Ik ben van plan om een nieuwe spiegelreflex camera aan te schaffen, dat ga ik zeker weer hier doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric-2014 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen en betalen verliep snel en probleemloos.

Service
De bestelling was binnen een dag geleverd, conform toezegging.

Assortiment
Het assortiment is prima, veel produkten zijn direkt leverbaar en de prijzen zijn vrij scherp.

Extra toelichting
Bestellen en betalen verliep probleemloos en de levering was binnnen 1 dag - zoals vermeld. De prijzen zijn zeer concurrerend en verzending is vanaf € 100 gratis. Een ander voordeel van Cameranu.nl zijn de diverse voordeelsets zodat nog meer bespaard kan worden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ron Lindelauf 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Wat ik zocht heb ik eenvoudig op de website kunnen vinden voor een goede prijs. Pas om ca. 22:55 uur besteld en toch al de volgende dag om 12:00 uur in huis. Top!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kevin94 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ImkeL 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen liep gemakkelijk en het aanmaken van een account vereiste ook weinig stappen. Overal werd duidelijk aangegeven hoe en wat. Producten zijn makkelijk te vinden op te site.

Service
De bestelling werd de volgende dag nog afgeleverd! Zeer fijn.

Assortiment
Groot assortiment met goede zoekopties wat ik persoonlijk altijd erg fijn vind!

Aanbeveling
Ik ben op deze site gekomen door iemand anders en zou het ook zo aanbevelen aan een andere persoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan1313 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website

Service
Binnen een 24 uur in huis

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Als je iets voor je camera nodig hebt is cameranu.nl waar je moet zijn.

Extra toelichting
Met mijn eerste aankoop een Sigma lens kan ik niet anders zeggen als Cameranu.nl is helemaal top. Prijs is goed service is goed en binnen 24 uur thuis bezorgt. Dank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul_breda 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
website bestelling alles werkt goed

Service
snelle levering

Aanbeveling
ik ben tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joanne1969 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de wit jan 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke site en producten die gemakkelijk zijn te vinden

Service
supersnelle verzending met trackmogelijkheid

Assortiment
ruim voldoende, ik vond wat ik zocht

Aanbeveling
zie bovenstaande beoordelingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

epvanhijum 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site met goed zoekmogelijkheden. Je vindt snel wat je wil hebben.

Service
Goed en snel contact als je een vraag hebt. Snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gesteld wanneer het pakket wordt verstuurd.

Assortiment
Meer dan voldoende voor wat ik zoek (lenzen en fototoestellen)

Extra toelichting
Al jaren goede contacten met deze firma. Kwaliteit van service blijft meer dan goed op peil. uitstekende service als er iets mis mocht gaan met de levering. Bij garantie geen gezeur, maar oplossen het probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric van W8 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling makkelijk te plaatsen op de mooie site van cameranu.nl

Service
Supersnelle levering, zeer vakkundig verpakt en direct een factuur.

Assortiment
Ruime keuze en precies gevonden wat ik zocht binnen enkele klikken!

Aanbeveling
Bij deze winkel ben je er zeker van dat alles gaat zoals je hoopt, je wordt behandeld als een klant.

Extra toelichting
Snel, goedkoop en vakkundig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margot1985 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ideaal; snelle service, gemakkelijk en overzichtelijk te bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Portje 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Ongelofelijk. De E-reader bestelde ik s'avonds pas zo tegen half 10. Hij was er het goedkoopst van heel Nederland en dit is werkelijk bijna niet te geloven maar reeds de volgende dag om half 1 s'middags werd hij thuis afgeleverd. Echt grandioos. Ben er zeer blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marijke1948 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel toegankelijke site

Service
Volgende dag al in huis

Assortiment
Was op zoek naar een bepaalde camera

Aanbeveling
Heb het al aan vrienden verteld hoe jullie site werkte

Extra toelichting
Prima site en zeer tevrden met het geleverde

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hageman Th 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen via internet is ideaal. en zeer snel geleverd.

Service
De service was perfect,\
De printer MG 7150 van Canon
was zeer goed verpakt en nog de goedkoopste van alle aanbieders

Assortiment
Ik hoefde niet te zoeken.
Ik had met Canon gebeld voor een goede opvolger van de Pixma IP4000 en werd mij gezegd dat de MG7150 voor mijn werk de beste was.

Aanbeveling
Je kunt hier met een gerust hart bestellen. Je krijgt meteen via e-mail bericht van ontvangst van de order en het hele verloop van het traject tot het wordt afgeleverd aan je woning

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden en kan het ieder aanbevelen koop bij cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Banus 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ik kon de lens die ik wilde aanschaffen niet gemakkelijk vinden

Service
gewoon om 18.oo uur bestellen, meteen de bevestiging van de bestellin en even later de email over de levering.

Assortiment
cameranu heeft gewoon alles(bijna alles) in voorraad.

Aanbeveling
reeds eerder aanbevolen aan vrienden, en ze zijn nog steeds mijn vrienden. dus goed gedaan.

Extra toelichting
gewoon een prima zaak. zonder bla bla. bestellen en leveren

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LukaLuuk 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was helemaal duidelijk welk product ik moest kiezen

Service
De levertijd was boven verwachting al de volgende dag rond de middag terwijl ik om 23.00 uur besteld had!!

Assortiment
De prijs was beduidend lager dan bij de officiele dealer

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen aan mijn kennisen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vd lubbe 18-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk

Extra toelichting
Levering op tijd en goed te volgen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Fifty3 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op voorraad is op voorraad en binnen 24 uur werk al 5 jaren ook echt.

Service
Nog geen slecht service meegemaakt

Assortiment
Ze hebben echt veel, en toch moet ik soms naar de collega's en dat vindt ik eigenlijk een gemiste kans.

Extra toelichting
Zaak waar service ook anno 2014 nog hoog in het vaandel staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger van Berlo 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het bestellen via de internetsite was eenvoudig en duidelijk.

Service
De tablet was prima verpakt en werd snel geleverd, per aangetekende post.

Aanbeveling
Naast bovengenoemde punten vind ik dat er sprake is van prima prijs/prestatieverhouding en op het product was niets aan te merken (geen beschadigingen of iets dergelijks).

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marian1900 18-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helaas ligt de winkel voor mij erg afgelegen

Service
Een uitstekende service ervaring gehad bij een probleem wat uitsluitend mijn schuld was. Desalniettemin ben ik zeer goed behandeld en heb ik toch mijn bestelling achteraf kunnen terugdraaien met terug storting op mijn rekening.

Assortiment
Heel vaak heel goede spullen gekocht, waar nooit iets aan gemankeerd heeft.

Extra toelichting
Vanwege de service op de eerste plaats, daarbij wordt uitstekende apparatuur geleverd en vaak ook goede speciale aanbiedingen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KuupSjenne 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk site, correcte en betrouwbare afhandeling van bestelling en betaling.

Service
Snelle levering zoals beloofd

Assortiment
Meer dan ruime keuze voor een concurrerende prijs

Extra toelichting
Snelle levering, zoals in de voorwaarden wordt aangegeven tegen een concurrerende prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hans sitvast 17-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
fijne webshop duidelijk en komt afspraken na

Service
goede service

Assortiment
grote sortering goede priis voor de camers

Aanbeveling
kom zeker hier nog wat kopen camera voor een leuke prijs zijn er erg tevreden over mooie fotos

Extra toelichting
goede camera zijn er blij mee dank zij uw goede prijs en goede service perfect ga zo door fam sitvast hoofddorp

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mr.dre 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk producten te vinden, extra accessoires wordt afgebeeld wat (voor mij) best handig is.

Service
Volgende dag geleverd, no problemos

Aanbeveling
Betrouwbaar, veel aanvullende informatie op de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Q.V Pham 17-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DaveHunter 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke informatie en gemak met betalen en bestellen.

Assortiment
Er is veel op voorraad aanwezig en word snel geleverd

Extra toelichting
Geweldige winkel, gemakkelijk vanuit huis materiaal te bestellen en word snel geleverd. Ruime assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mikruskauff 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Zeer klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

r.rombouts 17-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede website, product makkelijk te vinden en goede uitleg ervan.

Service
Bezorging volgens aangegeven planning.
Verpakking verzorgd.

Assortiment
Assortiment voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Als je al enig idee hebt wat je wil hebben is deze webwinkel een must om te bekijken.

Extra toelichting
Snelle levering. Uitstekende uitleg van het product. Uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keezee 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Bestellen via internet, gewoon via de telefoon en daarna betalen via de ideal app :)

Assortiment
nog lang niet alles kunnen bekijken.

Aanbeveling
Zeker eens een "kiekje" wagen ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joepke 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
CameraNU is vertrouwd en heeft een goede overzichtelijke site

Service
Vandaag besteld, binnen 2 dagen afgeleverd. Super Service

Assortiment
Assortiment is groot en overzichtelijk.

Aanbeveling
Altijd aanbevelen, is betrouwbaar, geen gezeur en correcte afhandeling.

Extra toelichting
Koop geregeld bij CameraNU en ben er uiterst tevreden over. Ben zo tevreden dat ik ook de duurdere aankopen gewoon online bestel, zonder me zorgen te maken of het wel vertrouwd is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jw hoekstra 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijke site van cameraNU

Assortiment
Veel keus

Extra toelichting
De bestelling was niet op voorraad, we werden netjes gebeld hierover en kregen te horen dat dezelfde dag de bestelling alsnog werd verzonden. Volgende dag was de bestelling binnen. Geweldige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Hondius 17-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
concurerende prijzen en ruim aanbod.

Aanbeveling
levering zeer snel, alleen het zoeken naar accessoires voor producten zou makkelijker moeten kunnen

Extra toelichting
Zeer snelle levering ook wanner 's avonds laat besteld. Volgende dag gewoon in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 18-06-2014

Beste S.Hondius,

Hartelijk dank voor uw review. Bedoelt u de accessoires zoeker welke u op onze homepage vindt.

http://www.cameranu.nl/nl/page/accessoires

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Kikiarends 16-06-2014

Algemene score

9,0

Gemak
winkelmandje werkt goed, mailwisseling is goed en duidelijk

Service
levertijd is prima en alles netjes volgens afspraak op de afgesproken datum bezorgd

Assortiment
ruime keuze in assortiment

Extra toelichting
Goede prijzen, prima service, alles netjes geregeld. Hier ga ik denk ik vaker wat bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peters 71 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te vinden

Service
Binnen een dag in huis

Assortiment
Veel keus voor goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Spitty2 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site en eenvoudig proces

Service
Zeer snelle levering.

Assortiment
Enorme grote keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hans wijnveen 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
De Yongnuo triggers kun je niet op heel veel plaatsen in Nederland online bestellen.

Extra toelichting
Duidelijke orderbevestiging, snelle levering. Betaling via PayPal is erg gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolette52 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site,snelle afhandeling

Service
Keurige mail over status van betaling ( die in eerste instantie niet was gelukt) over andere opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen Voorwinden 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site geeft meer dan voldoende duidelijke informatie om te kunnen beslissen of je het product wilt kopen of niet. Daarna is het met enkele klikken gebeurd.

Service
Super snelle levering. Wat beloofd wordt, wordt ook waargemaakt.

Assortiment
Op camera gebied (mijn interesse) kan ik alles vinden (tot nu toe tenminste).

Aanbeveling
Betrouwbaar en snel.

Extra toelichting
Het is niet de eerste keer dat ik bij Cameranu.nl bestel. Het is een betrouwbare en snelle leverancier die doet wat hij beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iss89 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is duidelijk en overzichtelijk. Super dat je meteen kunt zien of een accessoire geschikt is voor jouw camera

Service
Snelle levering maar jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij de producten zat (accessoires voor een fotocamera). Was voor mij als beginner handig geweest.

Assortiment
Ze hadden precies wat ik zocht

Aanbeveling
Mooie site, snelle levering, goede prijzen

Extra toelichting
De winkel heeft een duidelijke website met concurrerende prijzen. De levertijd was snel en het pakket goed verpakt. Fijn dat je direct kon laten bezorgen bij het postkantoor (Pakjes Gemak). Ik vond het jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij de door mij bestelde producten zat. Gelukkig kwam ik er zonder gebruiksaanwijzing ook uit maar voor mij als beginner was het fijn geweest als er iets bij had gezeten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Bianca Kamlag 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als je de structuur eenmaal door hebt, surf je zo naar allerlei producten.

Service
Is gewoon TOP!

Assortiment
Ik heb nog niet iets niet kunnen vinden...

Aanbeveling
Fijne site, goede service, snelle levering.
Alleen jammer dat de TNT niet dezelfde service heeft....

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews