cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MrGrrobert 30-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Eenvoudig bestellen en betalen. Vlotte levering! En dat alles tegen een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cramwinckel 30-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemak is dat je snel vindt wat je zoekt. Dat is hier het geval. Ruime keuze, gemakkelijk te vergelijken met andere producten.

Service
Nog geen ervaring, maar het zal wel in orde zijn

Assortiment
Zeer ruim en overzichtelijk.

Aanbeveling
Hier vind je wat je zoekt tegen scherpe prijzen.

Extra toelichting
Wat moet ik nog toevoegen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

attematic 30-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelling van het gewenst onderdeel was binnen 2 minuten geregeld in de webshop.

Service
Regelmatige updates van de status van de bestelling via de email.

Assortiment
Ruime keuze, maar toch snel te vinden wat je zoekt.

Aanbeveling
Prima no-nonsense aanpak, snel besteld, snel geleverd

Extra toelichting
Prima bestelwijze en vlotte levering. Betaling via PayPal is een grote 'plus'.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter B. 30-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via zoeksleutel Kieskeurig gewenst product -niet overal verkrijgbaar- gevonden. Product op voorraad. Concurrerende prijs. Eenduidig en transparant bestelproces.

Service
Electronische vieuwfinder is niet algemeen op voorraad, aangezien het een specifieke accessoire is voor de Canon G1X Mark II. Dag na bestelling correct op huisadres afgeleverd. ( geen verzendkosten). Prima e-mail communicatie met track en tracenummer.

Assortiment
Bij gemak en service al omschreven.

Aanbeveling
Zie motivatie.

Extra toelichting
Kernbegrippen zijn : - 'heldere en overzichtelijke' website - transparant bestelproces - uitgebreid assortiment en concurrerend in prijs - goede 'begeleidende' communicatie - snelle levering "Voelt goed"!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linden Denbosch 30-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudige digitale bestelling met dito betalingswijze. bezorging naar keuze en opgave bezorgtijd werkt ook simpel c.q. is handig.

Service
Bij weigering eerste betaling bleek via jullie helpdesk dat het probleem binnen 5 minuten kon worden verholpen!

Assortiment
Actueel en redelijk compleet assortiment. prima dus.

Aanbeveling
betrouwbaar, efficient en prijsconcurerend.

Extra toelichting
zonder aarzelen een websitewinkel aanraden bij vrienden/kennissen zegt voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Steenman 30-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
22uur besteld, de volgende dag in huis op een zaterdag, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een blije fotograaf 29-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site werkt prima, shopping cart ook, op een gsm iets minder in verband met de grote afbeeldingen

Service
Via de chat hulp gevraagd perfect en snel geholpen, transcript laten sturen naar mijn email en besteld

Assortiment
Flink assortiment in verschillende prijsklassen, sommige producten voor de USA markt zouden welkom zijn die lastig te krijgen zijn in nederland, bijv Alien Bees

Aanbeveling
Chatsupport is geweldig. Snel verzonden, goede email communicatie

Extra toelichting
Eerste keer dat ik wat onhandiger verstuurbare producten bestelde. Prima verpakt, omdoos, aan elkaar vast en bubble wrap 3x erom. Petje af voor de verzend afdeling. Snel verzonden, precies wat op de site stond.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

023pictures 29-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is overzichtelijk en het bestelproces gaat zeer eenvoudig. Ook zit er een chatfunctie op de site van cameranu.nl waar ik gebruik van heb gemaakt.

Service
De persoon achter de chatfunctie is vriendelijk en behulpzaam. De levertijd is bijzonder snel te noemen

Assortiment
Heb ik eigenlijk geen mening over. Maar ik vond wat ik nodig had.

Aanbeveling
Mijn ervaring (tot nu toe) is bijzonder positief en ik zou deze winkel zeker aan iemand anders aanbevelen.

Extra toelichting
Achtergrondrollen. Niet het duurste product in fotografie, maar wel noodzakelijk voor mij als studiofotograaf. Achtergrondrollen kan je bij elke webwinkel bestellen voor nagenoeg dezelfde prijs. Vroeger kocht ik de rollen in Amsterdam in een fysieke winkel. Maar deze heeft ze niet meer op voorraad liggen. Handiger om dit via een webwinkel te bestellen. Cameranu.nl heeft veel kleuren in voorraad liggen. Ik had er twee nodig. Zie ik op de site, dat wanneer je twee rollen -ven dezelfde kleur- koopt, je geen verzendkosten hoeft te betalen. Helaas had ik twee verschillende kleuren nodig. Ik weet niet of ik dit mag vermelden, maar de man achter de chatfunctie wilde me hierbij wel helpen en zorgde er dus voor dat ik geen verzendkosten hoefde te betalen. Dat scheelde weer 20,- euro :-) Vrijdag besteld en zaterdagochtend werd er een afspraak gemaakt, dat er maandagochtend geleverd werd. Dat is snel! Maandag volgde volgens afspraak de levering door een vriendelijke bezorger. Na 1 levering kan je een winkel niet echt goed beoordelen. Maar ik ben bijzonder tevreden over deze perfect verlopen levering. Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robbo1 29-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Besteld via internet wat is nog eenvoudiger?

Service
Binnen enkele uren verstuurd

Assortiment
Zeer ruim en voor elke beurs een aanbieding

Aanbeveling
Perfecte service en zeer snelle levering

Extra toelichting
CameraNu heeft een zeer goede reputatie qua service, kwaliteit en prijs! Voor iedereen is er wel iets te halen :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietvansteen 29-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Goede uitleg over vragen over het product

Assortiment
Op voorraad

Extra toelichting
Geweldige webwinkel met scherpe prijzen, veel keuze en een goede service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietvansteen 29-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed overzicht op de website om producten te vinden en te vergelijken

Service
Sneller service online, duidelijke antwoorden op vragen via de chat en email

Assortiment
Veel op voorraad voor scherpe prijzen

Aanbeveling
Goed, snel, betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

JopieP 29-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle makkelijke internetsite, heel duidelijk voor het bestellen.

Service
Had eerst telefonisch contact gehad ivm speciale voorkeur. Geen probleem, kwam meteen in orde. Zeer snelle levering, keurig bezorgd.Factuur volgens wens.

Assortiment
Veel keuze. Goede specificatie.

Aanbeveling
Ze doen wat ze beloven.

Extra toelichting
Geweldig bedrijf. Vriendelijke mensen. Gebruiksvriendelijk, snelle service en vooral scherpe prijs. Doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem-zeven 29-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
zo'n uitgebreide, ruime keus van artikelen, tegen goede lagere prijzen, voor mij niet te ver van huis. kan dus voelen en zien wat ik koop.
Goede makkelijk te bedienen website is extra als ik kleine toeleveringen nodig heb

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

blondie360 29-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Qua bestellen zelf.

Service
Supersnelle service. Echt de volgende morgen in huis.

Aanbeveling
Doe ik al!! Vertel het aan iedereen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melf50 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
simpel en snel bestellen en voor een nette prijs.

Service
Supersnelle levering! In het verleden ook zeer goeie service gehad!

Assortiment
een goed en ruim voldoende assortiment.

Extra toelichting
Ik heb vaker besteld bij cameranu.nl en dit is mij altijd erg goed bevallen en de service is zeer goed te noemen. De laatste bestelling was binnen 24 uur in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Mak 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
direct toegang via de site , met alles op voorraad

Service
eerdere contacten waren een prefect advies en service.
ook nu is alles weer prima geregeld

Assortiment
er is een enorme sortering

Aanbeveling
gezien kwaliteit en service is cameranu.nl een vertrouwd adres, dat ik iedereen nu al aanbeveel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Nonhebel 28-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
nadat ik ingetypt had wat ik zocht, kreeg ik meteen de goede pagina

Service
Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis. het was fijn dat ik een e-mail kreeg met exact de tijd dat het bezorgd zou worden zodat ik niet de hele dag thuis hoefde te zitten.

Assortiment
prima.

Aanbeveling
je wordt goed geholpen en de keus is groot. in de winkel zijn professionele mensen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger Terlien 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je huiskamer winkelen en ook nog tegen een leuke prijs en sevice

Service
Ik heb vaak contact gehad met medewerkers van CameraNU en werd altijd hel goed te woord gestaan. De leveringen altijd in een dag bezorgd en de nazorg is perfect.

Assortiment
Bijna alles is op voorraad en in een dag bezorgd.

Aanbeveling
Ik zou iemand anders deze winkel graag willen aan bevelen omdat de service perfect is en de prijs laag is en de leveringen altijd goed zijn plus wanneer er iets fout gaat word dat perfect opgelost. Daarom een 10 voor deze winkel.

Extra toelichting
Ik kan niets anders zeggen dat deze winkel op alle fronten en 10 verdient.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk157 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heerlijk van uit huis winkelen

Service
Snelle levering en goede service

Assortiment
Alles is praktisch op voorraad

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Prijs technisch ook net iets voordeliger, ook bij de merkartikelen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rickspin 27-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelpagina werkt heerlijk soepel.

Service
Zelf kiezen waar en hoe je pakketje wordt bezorgd. En het werkt ook nog!

Aanbeveling
Ik heb het zelfs aan een paar mensen aangeraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MargrietC 27-08-2014

Algemene score

9,3

Gemak
De site is makkelijk en duidelijk, bij de producten staat ook de juiste informatie.

Service
Ik had een klacht en die hebben snel en geheel naar tevredenheid afgehandeld.

Assortiment
Zeer uitgebreid op gebied van fotografie.

Extra toelichting
De bestellingen worden snel geleverd en men is ook klantvriendelijk. Bij klachten wordt er serieus naar gekeken en snel een passende oplossing geboden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M_Rijpkema 27-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Maakt niet uit hoe laat je het besteld, de volgende dag is het meteen in huis!!

Service
Altijd keurig en netjes

Assortiment
Ik kan altijd alles vinden wat ik nodig heb!!

Extra toelichting
Ik heb er meerdere producten gekocht en nog nooit problemen. Zeer aan te raden en tot nu toe altijd de goedkoopste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1456 26-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zonder de deur uit te hoeven, in zéér korte tijd mijn bestelling in huis.

Service
Ik had wel gehoopt, maar niet verwacht dat de belofte (de volgende dag tussen 15.00 uur en 17.00 uur geleverd)werd waar gemaakt. Super!!!

Assortiment
Nagenoeg alles is leverbaar!

Aanbeveling
Ik heb niet eerder zo snel en op professionele wijze een via internet gekocht product ontvangen. Heb je snel iets nodig, gelijk doen!

Extra toelichting
Door drukte was ik niet in staat om het product ergens in een winkel te kopen. Op het voor mij laatste mogelijke moment, heb ik een bestelling geplaatst en precies op tijd ontvangen. Hierdoor kon ik in mijn vakantie gelijk met het product aan de gang. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veenfotografie 26-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk via internet bestellen, snel geleverd en de goedkoopste. Ideaal dat je nog tot laat kunt bestellen. De volgende dag wordt alles keurig netjes afgeleverd

Service
super service!
Wist niet precies welke systeem ik nodig had om mijn scherm te kalibreren. Ben goed geadviseerd wat voor mij het beste was. De volgende dag alles keurig geleverd.
Het installeren verliep niet heel goed, maar werd wederom weer snel en vriendelijk geholpen!

Assortiment
De keuze is enorm en daarnaast ook nog eens 1 van de goedkoopste internetwinkels

Aanbeveling
Vriendelijk personeel. Je word goed geholpen. Hebben ze telefonisch op dat moment geen tijd, dan word je teruggebeld of kun je je vraag op de mail zetten. Daarna word je ook snel terug gemaild of gebeld.

Extra toelichting
Snelle levering, overzichtelijke website. Telefonisch goed, vriendelijk en snel geholpen. Zie verder hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gjalt van der Meulen. 26-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet is het gemakkelijk iets te bestellen en het wordt keurig bezorgd.

Service
Ook als het niet het gewenste resultaat geeft kun je het terug sturen. Je krijgt bericht dat het weer terug bezorgd is en men doet niet moeilijk om het geld weer terug te krijgen.

Assortiment
Ruime keuze in fotografie onderdelen.

Aanbeveling
Door dat deze webwinkel zeer betrouwbaar is zal ik deze ook aanbevelen bij iedereen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de geleverde producten en de service bij deze Webwinkel. Jammer dat het zo ver van Groningen ligt want ik zou anders graag een lezing bij wonen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sipkol 26-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima webshop. Alles is simpel en verloopt soepel. Product volgens planning in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DixR 26-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website waar je snel je weg vind.

Service
De bestelde camera werd snel geleverd zoals beloofd. Hoe de verdere service is daar heb ik nog geen ervaring mee. Minpuntje is wel dat er extra kosten zijn voor betaling met creditcard.

Assortiment
Zeer groot assortiment voor scherpe prijzen.

Aanbeveling
Vanwege de eerder genoemde feiten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

José1 26-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site

Assortiment
goed

Aanbeveling
snelle levering

Extra toelichting
goede, snelle en fijne service, heb er al vaker iets besteld spullen zijn er altijd binnen de afgesproken tijd, zatermiddag cameratasje besteld, maandagmorgen al binnenn goede prijs voor goede spullen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

kimmetjeq 25-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super fijn, tot 23.59 uur bestellen is de volgende dag in huis

Service
Ik had eerst mijn vragen gemaild en had de volgende dag al een mailtje terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peterh50 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mailtje toen product weer aanwezig was,gelijk online besteld, volgende dag bezorgd. Prima!

Aanbeveling
Goed assortiment, scherpe prijzen, altijd vlekkeloze levering.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

NLJazzman 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site, goede info

Service
ondanks problemen met levering wordt er altijd weer meegedacht en een oplossing is er altijd

Assortiment
groots

Aanbeveling
vanwege de service, snelheid van leveren en mogelijkheden

Extra toelichting
2e grote aankoop (voor mijn begrip dan ) en perfect geholpen om een oplossing voor bepaalde zaken te vinden (ondanks dat een klein vraagje om een tip niet beantwoord werd...) ga ik op andere moment nog eens vragen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joostdewildt 25-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site, je loopt er gemakkelijk doorheen.

Service
Volgende dag in huis is ook gewoon echt volgende dag in huis. Je wordt geode op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Er zijn maar weinig winkels die het op de schaal, zo goed voor elkaar hebben.

Assortiment
Voor mij persoonlijk een 10, ik kan er alles vinden wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Op dit vlak de beste die ik ken. Tja, ik kan er weinig anders van maken. Als het slecht is zeg ik het ook.

Extra toelichting
Ik wist niet dat ze ook een fysieke winkel hebben. Voegt voor mij persoonlijk niet veel toe, als ze zo snel versturen. Ik weet wat ik wil dus heb ik geen advies nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Beer 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker thuis alles uitzoeken

Service
Goed advies van uw medewerker

Assortiment
Meerdere alternatieven

Extra toelichting
Mede door de veel lagere prijs tov.de originele MB 10 van Nikon heb ik eerst telefonisch inlichtingen gevraagd aan Uw medewerker.Op zijn advies heb ik de alternatieve Meike gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mannus Goris 25-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb door de website van cameranu.nl mijn onzekerheid en bezorgdheid over bestellingen van grote apparatuur overwonnen: alle stappen waren goed te volgen en elke handeling van mij op de online bestelsite werkte! Heerlijk en een enorme opluchting voor een man op leeftijd die met zijn tijd wil meegaan!

Service
Het is reuzeprettig om een dame aan de lijn te krijgen op zaterdagmorgen die stante pede de door mij gevraagde info kan verstrekken met een zeer vriendelijke stem, en even nadat ik even had nagedacht over wel of niet doen bestelling, een meneer die datzelfde deed! En de info bleek juist: printer arriveerde al op maandag

Assortiment
De indeling is zeer overzichtelijk en bij elk ding vind ik een eerste info die precies voldoende en uitgekiend is! Heel anders dan andere sites waar je meteen met te technische info opgescheept wordt waar ik geen kaas van maken, dus geen weet van heb! Dank je!

Aanbeveling
Dat heb ik al drie keer gedaan, zo blij was ik cameranu.nl en niet alleen vanwege gemak en service maar ook vanwege de prijs: scheelt 40 euro met een winkel hier in de buurt!

Extra toelichting
Ik heb ooit in de winkel in Urk een dure camera gekocht en ook toen viel me al de fijne service op en de lage prijs gaf mede de doorslag voor aankoop. Plus: de dame die mij hielp, raadde mij een telelens aan die goedkoper was, beter beoordeeld was (was ik toen even vergeten) dan de bij het cameramerk horende! En ik heb er heel veel plezier van, al een aantal jaren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gjver 24-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Keurige levering bij online bestellen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

zalongo 24-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
prima webshop met goede prijzen en snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

28okmeR 23-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik moet zeggen online bestellen is hier heel overzichtelijk, het wijst zich van zelf. Zo hoort online winkelen gewoon te zijn. Klein puntje een website kan altijd beter, al is het alleen maag om met ontwikkelingen mee te gaan.

Service
Vragen over producten kun je het beste per email stellen. Dat gaat het snelste en antwoorden zijn kort en bondig en voor mij voldoende professioneel.
Snelle levertijden, alleen een beetje vreemd dat bestellingen tot 00.00 uur verzonden worden.
Geen bijkomende kosten.

Assortiment
Winkel heeft een heel ruim assortiment (boven verwachting). Wel prettig dat als er staat dat het op voorraad is dat het dan ook klopt (niet bij alle winkels zo). Ruime keuze ook als je net iets minder doorsnee zoekt.
Prijzen heel vergelijkbaar met andere online aanbieders.

Aanbeveling
Een prima winkel. Ik ben niet zo van het aanprijzen van een winkel bij iemand anders, dat moet ieder voor zich bepalen.

Extra toelichting
Gewoon prima kwaliteit / service / prijs verhouding voor online bestellingen. Voor mij waren voorraad en levertijd doorslaggevend om tot aankoop over te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hennijvanheeswijk 22-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijke en overzichtige site

Service
Zeer correcte en snelle afhandeling

Assortiment
Duidelijk

Aanbeveling
Accuraat en snel

Extra toelichting
Wat een geweldige service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits ct 22-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Systeem duidelijk en simpel

Service
Duidelijke berichtgeving over traject en status

Assortiment
Zover ik kan beoordelen zeer kompleet

Aanbeveling
Mooie site informatief en zeer breed aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ripley1969 22-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Razendsnel gevonden wat ik nodig had, kan geen bol.com of mediamarkt tegen op

Service
Op vrijdag besteld en zaterdag in huis!!!! Te gek

Assortiment
Heel veel waarvan je dacht, dat is er miet meer

Extra toelichting
Ben gewoon heel blij met het assortiment en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weervrouw 22-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
De service van cameranu.nl is werkelijk top!

Assortiment
Lekker groot assortiment dus keuze genoeg.

Extra toelichting
Alles wat er belooft wordt wordt netjes en zeer correct geleverd... heel fijn! Zeer de moeite waard om hier te winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Th.Buhrs 22-08-2014 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

7,0

Assortiment
Nog geen mening, heb het nog tekort.

Aanbeveling
Aardige bediening

Extra toelichting
Nog geen mening, heb de lens nog tekort

Review criteria:

Voldoende

Reageer

Aaltje1950 22-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In eerste instantie gechat met een medewerking over het product, ik kon mijn vragen stellen en kreeg een duidelijk antwoord

Service
Nadat bleek dat de zonnekap niet op de lens paste ben ik naar Urk gereden en daar werd ik prima geholpen. En wat is het een super mooie zaak...!!!

Assortiment
Geweldig, keus genoeg en in Urk heb ik, onder het genot van een kopje koffie, helemaal mijn ogen uitgekeken.

Aanbeveling
Gewoon doen, ik had mijn toestel inderdaad de volgende dag in huis...

Extra toelichting
Ik had op internet gezocht naar de prijzen van het door mij uitgezochte fototoestel en Cameranu.nl kwam er met nog een paar het voordeligst uit. Mijn keus is op Cameranu.nl gevallen omdat ik in het verleden daar ook al iets had gekocht en dat was ook uitstekend, zowel de levering als het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BernardArdooie 21-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer overzichtelijk en een bestelling plaatsen is kinderspel.

Service
Het bestelde product kwam op tijd en goed verpakt aan.

Assortiment
Het aanbod is bijzonder ruim. Wie hier zijn gading niet kan vinden zal ze nergens vinden.

Aanbeveling
Ik zal deze winkel bij al mijn vrienden en kennissen zeker warm aanbevelen.

Extra toelichting
Ik kan geen negatieve punten bedenken. Een en al tevreden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Postma 1952 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
even achter de computer en het is zo gepiept

Service
Tot nu toe alle bestelde producten de andere dag in huis. Dat vind ik erg vlot.

Assortiment
De producten van Canon die ik wilde aanschaffen zaten alle in het assortiment.

Aanbeveling
Eigenlijk ken ik dus de winkel alleen via het web. Ben zelf niet in de winkel op Urk geweest.

Extra toelichting
Aangezien ik twee keer, of was het drie, een lens heb gekocht en de laatste keer een canon speedlite 430EX II, heb ik toch wel wat ervaring met de service. Tot nu toe geen enkel probleem gehad. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joepke 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en heel overzichtelijke site

Service
Super, s'avonds bestellen en de dag erna wordt het bestelde al geleverd. Voor deze service, stap ik niet in de auto om vervolgens de stad te doorkruisen, parkeerplaats zoeken (betalen) en dan niet op voorraad zijn in de winkel!

Assortiment
Hebben gewoon alles wat ik nodig heb.

Aanbeveling
voor het gemak, de service en het assortiment.

Extra toelichting
Altijd correct, snel en ook heel belangrijk zeer vakkundig verpakt, zodat je bestelling onbeschadigd wordt afgeleverd. Is gewoon een hele goede winkel die ik iedereen kan aanbevelen (en ook doe).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotoriem 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima

Service
Snelle bezorging

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Als eerste fotozaak

Extra toelichting
In de afgelopen jaren is cameranu een uitstekende fotozaak gebleken. Ben er tot volle tevredenheid al jaren klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanW1955 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles ging vlot en gemakkelijk. Het is alleen een beetje flauw dat je op een cent na bezorgkosten moet betalen.

Assortiment
de aanschaf had een concurrerende prijs.

Aanbeveling
De gehele afhandeling was goed.

Extra toelichting
Een prima website en een goede afhandeling met een concurrerende prijs.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Y. Staas 21-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Thuis bestellen is handig

Service
Snelle levering

Assortiment
Goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mandyj 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijle site

Service
Snelle chat

Assortiment
Voor iedereen volop keuze

Aanbeveling
Zie vorige motivaties

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews