cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25431 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2672 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rein Pal 13-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
rustig rondkijken en alle tijd

Service
vakkundig advies en geen opdringerig gedrag

Assortiment
heel breed en goed geprijst

Aanbeveling
als je hier niet slaagt slaag je nergens

Extra toelichting
prima winkel met uitstekend personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ghasemali 13-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
De Soul By Ludacris SL100 is goede koptelefoon om te sporten of tijdens het reizen. De geluidskwaliteit en design zijn goed, maar de comfort is wat minder totdat je eraan gewend bent. Het is fijn om de kwabels los te maken, omdat ze altijd te vervangen zijn als een van de kabels breekt. Ik ben blij met de aankoop omdat ik een mooi bedrag betaald heb en de levering was lekker op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs Possel Fotografie 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke webshop

Service
Snelle service, goed bereikbare klantenservice

Extra toelichting
Ondanks dat artikel niet op voorraad was toch heel snel geleverd. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wombarg2 13-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Camera eerst ergens anders besteld, bleek er plots geen vooraad te zijn, en moest ik een week wachten, dat duurde te lang.
Toen via cameraNU.nl dezelfde camera voor hetzelfde geld....maar nu MET tasje en geheugenkaart!

Service
Vrijdagmiddag besteld Zaterdagochtend afgeleverd!
Goed verpakt.
Chapeau!

Assortiment
Erg ruime assortiment, kopen, huren, adrukken, randapparatuur, geheugenkaarten, alles wat maar met fotografie of filmen te maken heeft op 1 adres.

Aanbeveling
Snel, correct en eenvoudig zoeken doormiddel van handige filters op de website.

Extra toelichting
Niet alleen een webwinkel maar ook een fysiek te bezoeken adres. Snelle levering en goede website waar iedereen mee kan werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l. Vermeulen 23 13-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede overzichtelijke website

Service
snelle en duidelijke afhandeling met goede informatieverstrekking per email

Assortiment
precies wat ik zocht op voorraad

Aanbeveling
prima snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne29 13-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Brofisch Cardboard Camera was zeer snel te bestellen en op de gevraagde tijd geleverd. Fantastisch cadeau.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dbeljaars 13-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoud, goedkoop, snel en betrouwbaar. Wat meer meot ik ervan zeggen.

Service
Alles wat ik tot op heden gekocht heb is netjes afgeleverd en werkt. ( zoals je mag verwachten )

Assortiment
Heel raar, maar veel van wat ik zoek vind ik toch elke keer weer bij cameranu.nl...Ze hebben blijkbaar heel veel.

Aanbeveling
Als je ergens tevreden over bent gaat de mond-op-mond reclame molen makkelijk en snel.. Zo ook bij ons.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikke01 13-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
goed advies en niet per definitie de duurste aankoop promoten

Assortiment
genoeg aanwezig ter vergelijking

Extra toelichting
De verkoper nam ruim de tijd om samen de keuze van mijn lens en flitser te bepalen en ook de verschillende merken en soorten fysiek te bekijken en proberen. Zo ben ik met het gevoel naar huis gegaan ook niet teveel geld uitgegeven te hebben, maar wel met een goed product de deur uitgelopen te zijn. Ook aanvullende informatie was geen probleem zoals uitleg over de camera en de bij de macrolens passende instellingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M vd Velden 12-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke webwinkel met de mogelijkheid om ook via Paypal te betalen.

Service
Vragen via de LIVE chat worden zeer snel en duidelijk beantwoord [tijdens openingstijden]

Assortiment
Ruim assortiment van goede kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen.

Extra toelichting
Voor aanschaf diverse webwinkels bezocht om prijzen en producten te vergelijken , omdat ik al mijn producten in 1 keer wilde bestellen en dus op voorraad moesten zijn moest ik wel even zoeken en kwam uiteindelijk bij CameraNU.nl uit. Na nog wat informatie ingewonnen te hebben via de live chat heb ik mijn bestelling geplaatst. Alles werd snel en goed verpakt verzonden en was binnen een paar dagen in huis. Helemaal tevreden , dus tot de volgende keer !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

romy89 12-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede overzichtelijke site

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling en is super snel in huis

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Zeer uitgebreid assortiment en veel goedkoper als bijvoorbeeld een mediamarkt o.i.d.

Extra toelichting
Super fijne online winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fifty3 12-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikel wat ik zocht was op voorraad, bij ons in de stad niet eens te krijgen of op bestelling.

Service
Binnen 1 dag geleverd

Assortiment
Meer dan genoeg

Aanbeveling
Tot nu toe altijd gedaan

Extra toelichting
Ben nu al een paar jaar consument en ook een paar keer in de winkel in Urk geweest en het blijft 'n winkel voor en met de Klant en vooral fotograaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kirstenkemme 12-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik kon snel vinden wat ik zocht en het bestellen ging makkelijk

Service
Alles ging zoals werd vermeld

Assortiment
Ik kon meteen vinden wat ik nodig het en vind dat er een ruime keuze is

Aanbeveling
Duidelijke website, doet wat het beloofd, snelle bezorging en prima prijzen

Extra toelichting
Ik heb een prettig ervaring gehad met mijn bestelling. Het was mijn eerste maar zeker niet mijn laatste bestelling. De bezorging ging zoals beloofd er snel (binnen 24 uur ontvangen) en de prijzen van de producten zijn eerlijke prijzen! Ik ben erg te vreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jjstaal 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
De service is zeer goed ook makkelijk te beeiken via de chat.

Aanbeveling
Zeker vanwege de correcte afhandeling

Extra toelichting
Ik had een bestelling gedaan en deze werd niet op tijd afgeleverd na contact gehad met de servicedesk ben ik zeer goed geholpen en ze hebben zelfs de verzendkosten terug gestort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lv90690 12-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
klik bestel betaal klaar

Service
zeer snelle levering volgende dag

Assortiment
goeke keuze mogenlijk met goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Faber 12-03-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heb een significant gedeelte van mijn pro apparatuur vervangen. Deskundig advies, voldoende tijd! Natuurlijk ook koffie :-)

Service
Een onderdeel was niet op voorraad en is op rekening nagestuurd! Chapeau!

Assortiment
Had ook nog een 17-35 2.8 objectief nodig, maar wilde daar niet de hoofdprijs voor betalen! Een keurige occasion met 1 jaar garantie loste dit weer netjes op!

Aanbeveling
Geen gezeur. Had een aantal weken daarvoor een Nikon D3S gekocht, maar besloot toch voor een andere "meer moderne" camera. 0 euro's verloren, geen boekhoudkundige smoezen. Ben uiterst tevreden!

Extra toelichting
Deskundige adviezen! Vertrouwen en klantgerichte oplossingen. Ik zou willen dat andere bedrijven deze "normale"!!! aanpak zouden overnemen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Mittemeijer 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke omschrijving van de artikelen waardoor je snel en handig kunt bestellen

Service
Kreeg keurig bericht dat 1 artikel niet op voorraad was met de te verwachten levertijd. Die overigens maar een paar dagen later was

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
absoluut een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Serge7 12-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De keuze is zeer groot, en snelheid is enorm!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martijn.de.gruiter 12-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke site, met mooie filters om het juiste aanbod snel te vinden

Service
snelle, correcte levering in degelijke verpakkingen

Assortiment
eigenlijk kan ik er alles vinden wat ik nodig heb voor mijn fotografie hobby

Aanbeveling
duidelijke webshop met redelijk geprijsd assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p.oostendorp 12-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zoek webside, makkelijk selecteren en kies het produkt dat je wilt ontvangen. Geen enkel probleem.

Service
Camera.nu houd je perfect op de hoogte. Je weet precies wat er gaat gebeuren en dat doen ze ook.

Assortiment
breed assortiment meer dan collega shops.

Aanbeveling
Makkelijk, goede prijs en snel. Je wordt van elke stap op de hoogte gehouden. Perfect gewoon

Extra toelichting
Zeer prettig winkelen bij Camera.nu. Ik kijk bij hen het eerst.Ze hebben eenn breed assortiment met keuze mogelijkheden. De prijs is gewoon zeer concurrerend en dat met hun service samen maakt het bestellen bij Camera.nu leuk, betrouwbaar en bloedsnel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maramin 12-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijk

Service
snel levering

Extra toelichting
het was voor de eerste keer maar goede ervaring, makelijk de spllen vinden klanten service makelijk te breiken snel levering

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

PRDigitaal 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wanneer ik het wil bestellen

Assortiment
Alles op voorraad

Aanbeveling
Snel! Goed en Goedkoop

Extra toelichting
Geweldig! Zeer snelle levering en ook nog de goedkoopste, plus gratis verzending.... daar word ik blij van. En niet te vergeten een goed product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PRDigitaal 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wanneer ik het wil bestellen

Assortiment
Alles op voorraad

Aanbeveling
Snel! Goed en Goedkoop

Extra toelichting
Geweldig! Zeer snelle levering en ook nog de goedkoopste, plus gratis verzending.... daar word ik blij van. En niet te vergeten een goed product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Hofman 11-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op alle manieren is CameraNu goed bereikbaar en beschikbaar. Telefonisch, email, website, winkel. Zou niets kunnen bedenken wat ontbrak, vandaar 10.

Service
Er wordt goed meegedacht, uitleg gegeven bij ophalen van spullen, goede antwoorden gegeven op vragen. Ik was een keer wat minder blij met het bod op een tweedehands objectief, vandaar 9. Oke, ze moeten zelf ook iets verdienen, maar toch desondanks een 9 en geen 10.

Assortiment
Het is wel eens voorgekomen dat ik bij het zoeken naar iets speciaals, NIET bij CameraNu terecht kon. Dat was dan weliswaar iets vreselijk specifieks, maar toch vandaar geen 10, maar een 9.

Aanbeveling
Gezien de hoge cijfers hierboven en de relatief lage prijzen, waar niets over gevraagd is, zou ik een ieder altijd adviseren als eerste bij CameraNu te kijken.

Extra toelichting
Mijn ervaringen met CameraNu zijn altijd hele goede geweest. Ook de unieke gevallen dat ze me niet konden helpen werden netjes afgehandeld en leek het ze wel te spijten dat dat zo was. Het enige minpuntje is, voor mij, de locatie. Het is nogal een eindje rijden voor als ik naar de winkel wil, maar dat geld voor iedere locatie voor een deel van de klanten, dus daar ga ik ze niet op afrekenen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco van Staverden 11-03-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed te bereiken,kom er dagelijks langs

Service
de mensen hebben goede kennis van de producten,en delen dat met hun klanten

Assortiment
voldoende spullen aanwezig

Aanbeveling
mooie winkel veel spullen in hun assortiment

Extra toelichting
tevreden over cameranu

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. van A. 11-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Prima webshop. Breed assortiment met volledige beschrijvingen. 's Avonds 21.45 besteld, volgende dag om 13.00 in huis!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pietprint 11-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Standaard zending met GLS vind ik niet over om naar huis te schrijven. Twee kansen op bezorging en bij niet thuis zou ik pakketje van 15 euro in Groningen of Zwolle op kunnen halen. Dat is 60km rijden! Dat is het benzinegeld niet eens waard en dus slecht.

Extra toelichting
Gewoon een goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Dirk Veen 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitstekende website waarbij alles duidelijk en overzichtelijk is.

Service
Snel en correct antwoord op de vragen die je stelt via email.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment en snel leverbaar

Aanbeveling
Een winkel die nakomt wat ze zeggen. Levertijd betrouwbaar en up to date.

Extra toelichting
Een winkel die afspreken nakomt, direct antwoorden geeft op vragen die gesteld zijn via email. Vandaag besteld en morgen in huis. Deze winkel is een topper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

willemr654 11-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site.
Zeer gebruiksvriendelijk.

Service
Snelle respons per e-mail.
Duidelijke en eerlijke adviezen.

Assortiment
Gewoon de grootste van Nederland op hun vakgebied

Aanbeveling
Iedereen die ook maar enigszins op zoek is naar iets op foto gebied kan eigenlijk maar bij 1 specialist terecht. Cameranu.nl....!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne Verhees 11-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ik wist niet welke zonnekap ik moest hebben voor mijn camera. Ik heb een mail gestuurd naar de klantenservice en kreeg erg snel reactie op mijn vraag. Goede snelle service :)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Blaey 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk om een keuze te maken uit het assortiment

Service
wordt snel en correct beantwoord per mail en snel en correct bezorgd

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
alles werkt zoals het zou moeten

Extra toelichting
Ben tevreden over de aankoop en de manier waarop dit wordt behandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.J.de Sterke 11-03-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Altijd goede voorlichting ontvangen/

Service
Prima

Assortiment
De meeste artikelen direct leverbaar, anders z.s.m. bezorgt.

Aanbeveling
Een zaak waar je vertrouwen in kan hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Delcour 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke webwinkel en duidelijke productinformatie, je vindt zeer gemakkelijk het gewenste product

Service
ik had een vraag over een betaling, heb even telefonisch contact gehad met een zeer bekwame service medewerker, binnen een paar tellen was mijn vraag beantwoord.

Assortiment
voor mij als hobby fotograaf is het de perfecte winkel, ik vindt er alles wat ik nodig heb en bijna alles is op voorraad

Extra toelichting
perfecte winkel en webwinkel, zeer snelle levering en bijna altijd direct leverbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice Schutgens 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpel website om te gebruiken.

Service
Snel thuis bezorgt.

Assortiment
Heel veel verschillende producten

Extra toelichting
Een makkelijk website te gebruiken, aardige prijzen en snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Igno v H. 10-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
op ieder gewenst moment even iets kopen!

Assortiment
ik heb nog nooit iets niet gevonden wat ik nodig had, en...het is altijd nog op voorraad.

Aanbeveling
Snelle levering van goed materiaal en goede service. Alles tot nu toe op voorraad.

Extra toelichting
Een fantastische winkel zowel via web als in de winkel. Goede uitleg en advies. Mensen die weten waar ze over praten. Als er iets niet goed is wordt er direct gehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveleens Fotografie 10-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden met het advies wat ik kreeg, de service en de snelheid waarmee ik mijn nieuwe beeldscherm in huis had.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Rjppollmann 10-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
's Avonds besteld, de volgende dag ik huis! Super blij met mijn scanner :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Holsappel 10-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Elk moment van de dag een bestelling doen. en voor 12:59 wordt het verzonden.

Assortiment
Ik zocht een spigot en ik kon hem makkelijk op de site van Camera nu vinden. En voor een mooie prijs.

Aanbeveling
Ik vind ze gewoon goed. En mijn ervaring is de service okay

Extra toelichting
Ik zocht een spigot. Op Camera nu stond Nederlands goedkoopste. Prima verpakt via de post ontvangen. Snelle levering en een prima product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stavroula Gkini 10-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

valeger10 10-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De hulp bij de keuze van de servicedesk

Service
Prima

Aanbeveling
Ik heb al vaker gekocht Rn alles is altijd prima in orde. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil Broekhoff 10-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website goed overzichtelijk, bijkomende informatie duidelijk gegeven

Service
Perfect. Vorig jaar lightroom besteld, kreeg geen softwere toe gestuurd, alleen de code.
werkte niet. Daarvoor in de plaatst lightroom 5 toe gestuurd gekregen.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Bestellingen online verlopen uitstekend.

Extra toelichting
tevreden klant, geen klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Swoepie 10-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk bestellen.

Service
Je wordt van elke stap op de hoogte gehouden.

Assortiment
Zelden zo veel spullen voor fotografie gezien.

Aanbeveling
Omdat ik heel tevreden ben zou ik dat graag met iedereen willen delen.

Extra toelichting
Het is een echt prachtig bedrijf en de bestelling en levering gaat zo gemakkelijk dat het lokt naar meer bestellen bij Cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertlk 10-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
aan klikken betalen en klaar

Service
alles wordt per mail gemeld en duidelijk

Assortiment
zoek en het is er

Aanbeveling
super snelle levering en niet duur

Extra toelichting
alles de volgende dag heel goed verpakt in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EstherLana 10-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Jullie website is heel overzichtelijk en producten zijn makkelijk te vinden.

Service
Super service binnen 1 werkdag ontvangen door de bezorgservice.

Assortiment
Bij CameraNu was dit product de voordeligste. Ik zoek altijd op 1 soort merk (Falcon Eyes) om mijn studio compleet te maken en ik vind dat hier genoeg keuze in is.

Aanbeveling
Ik heb aan verschillende mensen die interesse hebben in fotografie en goeie service CameraNu aanbevolen.

Extra toelichting
Als ik specifieke items/producten nodig heb voor mijn fotografie en fotostudio bestel ik online of ik ga langs in Urk voor advies. Ik ben ontzettend tevreden met jullie service en zou jullie altijd blijven aanbevelen bij potentiële klanten. Ook de levering was perfect op tijd en fijn om op de hoogte te worden gehouden wanneer de levering plaatsvindt en een track en trace nummer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nayda 10-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, zeer gebruiksvriendelijk.

Service
Goede service, ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Assortiment
Ruime keuze aan producten, erg goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Hallema 10-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede duidelijke website

Service
snelle levering product

Assortiment
overzichtelijk en veel op voorraad aanwezig

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hanna Geels 10-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is overzichtelijk. Ik wist welke camera ik graag wilde bestellen en kon deze gemakkelijk vinden en bestellen. De betaalprocedure gaat lekker snel.

Service
Een dag na de aankoop werd de camera afgeleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de aankomsttijd. Super!
Ik heb mijn bestelling online geplaatst en er werden bovendien geen bezorgkosten verrekend!

Assortiment
Het assortiment is zeer ruim; met meer dan voldoende keuze in elke prijsklasse. Zeer goede prijs/
kwaliteitsverhouding.

Aanbeveling
Goede en snelle service. Betrouwbare partner om online bestellingen te plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JD1989 10-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan alles duidelijk en zeer gemakkelijk vinden bij accesoiresvinder

Service
Bij elke stap die er gedaan word krijg je een bevestiging mail over de status van je bestelling, en deze heb je snel thuis geleverd.

Assortiment
Je kan het zo gek niet bedenken of het is aanwezig

Aanbeveling
Mensen zijn vriendelijk en weten waar ze over praten. De webshop is degelijk en makkelijk te bedienen.

Extra toelichting
Alles wat ik besteld heb is zeer snel en netjes geleverd, en alles werkt perfect. Als ik iets niet weet bel je even en er is gelijk een antwoord. Heb er geen andere woorden voor dan dat het een top bedrijf is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo O 10-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Camera nu heeft een rijk assortiment op Internet staan, even aanklikken wat je nodig heb en het staat meestal een dag later voor de deur, daar hoef ik bijna niets voor te doen.

Service
Als ik een vraag stel betreffende een product krijg ik heel snel, en heel gedetailleerd, antwoord en ook nog ongevraagd extra advies ook, men neemt er ook alle tijd voor.

Assortiment
Bijna al het denkbare is direct te koop, of in slechts enkele dagen beschikbaar. Ook bijzondere niet zoveel voorkomende producten.

Aanbeveling
Als een bedrijf zo betrouwbaar is, goede service levert, en extra advies geeft kan je zonder bezwaar deze winkel aanbevelen aan iemand anders

Extra toelichting
Alle vele jaren mijn leverancier voor Nikon producten, filters, lenzen, video camera's enz. en heb mij nog nooit teleur gesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Boyano 10-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hier en daar wat verbeter punten op gebied van UX en UI, Gebruiksvriendelijk zeker! Snel en gemakkelijk bestellen. Wellicht een automatische Paypal adres take over.. waardoor bestellen via paypal sneller gaat indien je geen account hebt. Geen klachten over Cameranu.nl, voor mijn Syrp slider waren zij de enige met vooraad in NL dus zeer te spreken.

Service
Nette bestel, orderstatus en verzend mailing. Snelle levering. Geen directe contact gehad met support want pakket/product voldeed aan al mijn verwachtingen/beschrijvingen op de website. (+ avond bezorging wat voor mij perfect was) wellicht leuke toevoeging (nice to have) zondag bezorging zoals baxshop en coolblue om mee te gaan in deze klanten ontzorging.

Assortiment
Als enige in NL nog op voorraad dus 10! Wanneer ik iets anders moet hebben komen ze al snel in top 10 van google dus prima.

Aanbeveling
Groot assortiment, Snelle levering en aan het chat functie onderin ook een snelle support neem ik aan.

Extra toelichting
Super service, hier en daar wellicht optimalisatie punten ALA 2015, en user experience als user interface. Ruime klantenservice tijden en in persoonlijke kringen alleen maar goede verhalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Libelle17 09-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ik hoef de deur niet uit om te ontvangen wat ik wil kopen.

Service
Mijn vraag via mail werd snel en met de juiste informatie beantwoord. Prima!
Na het antwoord direct het artikel besteld, de volgende dag in huis.

Assortiment
Voor mijn oude statief hadden ze de juiste accessoire in huis.

Aanbeveling
Zeer goede ervaring.

Extra toelichting
meerdere keren een zeer goede ervaring gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews