cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43632 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2395 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dirk157 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heerlijk van uit huis winkelen

Service
Snelle levering en goede service

Assortiment
Alles is praktisch op voorraad

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Prijs technisch ook net iets voordeliger, ook bij de merkartikelen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rickspin 27-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelpagina werkt heerlijk soepel.

Service
Zelf kiezen waar en hoe je pakketje wordt bezorgd. En het werkt ook nog!

Aanbeveling
Ik heb het zelfs aan een paar mensen aangeraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MargrietC 27-08-2014

Algemene score

9,3

Gemak
De site is makkelijk en duidelijk, bij de producten staat ook de juiste informatie.

Service
Ik had een klacht en die hebben snel en geheel naar tevredenheid afgehandeld.

Assortiment
Zeer uitgebreid op gebied van fotografie.

Extra toelichting
De bestellingen worden snel geleverd en men is ook klantvriendelijk. Bij klachten wordt er serieus naar gekeken en snel een passende oplossing geboden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M_Rijpkema 27-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Maakt niet uit hoe laat je het besteld, de volgende dag is het meteen in huis!!

Service
Altijd keurig en netjes

Assortiment
Ik kan altijd alles vinden wat ik nodig heb!!

Extra toelichting
Ik heb er meerdere producten gekocht en nog nooit problemen. Zeer aan te raden en tot nu toe altijd de goedkoopste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1456 26-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zonder de deur uit te hoeven, in zéér korte tijd mijn bestelling in huis.

Service
Ik had wel gehoopt, maar niet verwacht dat de belofte (de volgende dag tussen 15.00 uur en 17.00 uur geleverd)werd waar gemaakt. Super!!!

Assortiment
Nagenoeg alles is leverbaar!

Aanbeveling
Ik heb niet eerder zo snel en op professionele wijze een via internet gekocht product ontvangen. Heb je snel iets nodig, gelijk doen!

Extra toelichting
Door drukte was ik niet in staat om het product ergens in een winkel te kopen. Op het voor mij laatste mogelijke moment, heb ik een bestelling geplaatst en precies op tijd ontvangen. Hierdoor kon ik in mijn vakantie gelijk met het product aan de gang. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veenfotografie 26-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk via internet bestellen, snel geleverd en de goedkoopste. Ideaal dat je nog tot laat kunt bestellen. De volgende dag wordt alles keurig netjes afgeleverd

Service
super service!
Wist niet precies welke systeem ik nodig had om mijn scherm te kalibreren. Ben goed geadviseerd wat voor mij het beste was. De volgende dag alles keurig geleverd.
Het installeren verliep niet heel goed, maar werd wederom weer snel en vriendelijk geholpen!

Assortiment
De keuze is enorm en daarnaast ook nog eens 1 van de goedkoopste internetwinkels

Aanbeveling
Vriendelijk personeel. Je word goed geholpen. Hebben ze telefonisch op dat moment geen tijd, dan word je teruggebeld of kun je je vraag op de mail zetten. Daarna word je ook snel terug gemaild of gebeld.

Extra toelichting
Snelle levering, overzichtelijke website. Telefonisch goed, vriendelijk en snel geholpen. Zie verder hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gjalt van der Meulen. 26-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet is het gemakkelijk iets te bestellen en het wordt keurig bezorgd.

Service
Ook als het niet het gewenste resultaat geeft kun je het terug sturen. Je krijgt bericht dat het weer terug bezorgd is en men doet niet moeilijk om het geld weer terug te krijgen.

Assortiment
Ruime keuze in fotografie onderdelen.

Aanbeveling
Door dat deze webwinkel zeer betrouwbaar is zal ik deze ook aanbevelen bij iedereen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de geleverde producten en de service bij deze Webwinkel. Jammer dat het zo ver van Groningen ligt want ik zou anders graag een lezing bij wonen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sipkol 26-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima webshop. Alles is simpel en verloopt soepel. Product volgens planning in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DixR 26-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website waar je snel je weg vind.

Service
De bestelde camera werd snel geleverd zoals beloofd. Hoe de verdere service is daar heb ik nog geen ervaring mee. Minpuntje is wel dat er extra kosten zijn voor betaling met creditcard.

Assortiment
Zeer groot assortiment voor scherpe prijzen.

Aanbeveling
Vanwege de eerder genoemde feiten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

José1 26-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site

Assortiment
goed

Aanbeveling
snelle levering

Extra toelichting
goede, snelle en fijne service, heb er al vaker iets besteld spullen zijn er altijd binnen de afgesproken tijd, zatermiddag cameratasje besteld, maandagmorgen al binnenn goede prijs voor goede spullen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

kimmetjeq 25-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super fijn, tot 23.59 uur bestellen is de volgende dag in huis

Service
Ik had eerst mijn vragen gemaild en had de volgende dag al een mailtje terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peterh50 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mailtje toen product weer aanwezig was,gelijk online besteld, volgende dag bezorgd. Prima!

Aanbeveling
Goed assortiment, scherpe prijzen, altijd vlekkeloze levering.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

NLJazzman 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site, goede info

Service
ondanks problemen met levering wordt er altijd weer meegedacht en een oplossing is er altijd

Assortiment
groots

Aanbeveling
vanwege de service, snelheid van leveren en mogelijkheden

Extra toelichting
2e grote aankoop (voor mijn begrip dan ) en perfect geholpen om een oplossing voor bepaalde zaken te vinden (ondanks dat een klein vraagje om een tip niet beantwoord werd...) ga ik op andere moment nog eens vragen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joostdewildt 25-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site, je loopt er gemakkelijk doorheen.

Service
Volgende dag in huis is ook gewoon echt volgende dag in huis. Je wordt geode op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Er zijn maar weinig winkels die het op de schaal, zo goed voor elkaar hebben.

Assortiment
Voor mij persoonlijk een 10, ik kan er alles vinden wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Op dit vlak de beste die ik ken. Tja, ik kan er weinig anders van maken. Als het slecht is zeg ik het ook.

Extra toelichting
Ik wist niet dat ze ook een fysieke winkel hebben. Voegt voor mij persoonlijk niet veel toe, als ze zo snel versturen. Ik weet wat ik wil dus heb ik geen advies nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Beer 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker thuis alles uitzoeken

Service
Goed advies van uw medewerker

Assortiment
Meerdere alternatieven

Extra toelichting
Mede door de veel lagere prijs tov.de originele MB 10 van Nikon heb ik eerst telefonisch inlichtingen gevraagd aan Uw medewerker.Op zijn advies heb ik de alternatieve Meike gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mannus Goris 25-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb door de website van cameranu.nl mijn onzekerheid en bezorgdheid over bestellingen van grote apparatuur overwonnen: alle stappen waren goed te volgen en elke handeling van mij op de online bestelsite werkte! Heerlijk en een enorme opluchting voor een man op leeftijd die met zijn tijd wil meegaan!

Service
Het is reuzeprettig om een dame aan de lijn te krijgen op zaterdagmorgen die stante pede de door mij gevraagde info kan verstrekken met een zeer vriendelijke stem, en even nadat ik even had nagedacht over wel of niet doen bestelling, een meneer die datzelfde deed! En de info bleek juist: printer arriveerde al op maandag

Assortiment
De indeling is zeer overzichtelijk en bij elk ding vind ik een eerste info die precies voldoende en uitgekiend is! Heel anders dan andere sites waar je meteen met te technische info opgescheept wordt waar ik geen kaas van maken, dus geen weet van heb! Dank je!

Aanbeveling
Dat heb ik al drie keer gedaan, zo blij was ik cameranu.nl en niet alleen vanwege gemak en service maar ook vanwege de prijs: scheelt 40 euro met een winkel hier in de buurt!

Extra toelichting
Ik heb ooit in de winkel in Urk een dure camera gekocht en ook toen viel me al de fijne service op en de lage prijs gaf mede de doorslag voor aankoop. Plus: de dame die mij hielp, raadde mij een telelens aan die goedkoper was, beter beoordeeld was (was ik toen even vergeten) dan de bij het cameramerk horende! En ik heb er heel veel plezier van, al een aantal jaren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gjver 24-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Keurige levering bij online bestellen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

zalongo 24-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
prima webshop met goede prijzen en snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

28okmeR 23-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik moet zeggen online bestellen is hier heel overzichtelijk, het wijst zich van zelf. Zo hoort online winkelen gewoon te zijn. Klein puntje een website kan altijd beter, al is het alleen maag om met ontwikkelingen mee te gaan.

Service
Vragen over producten kun je het beste per email stellen. Dat gaat het snelste en antwoorden zijn kort en bondig en voor mij voldoende professioneel.
Snelle levertijden, alleen een beetje vreemd dat bestellingen tot 00.00 uur verzonden worden.
Geen bijkomende kosten.

Assortiment
Winkel heeft een heel ruim assortiment (boven verwachting). Wel prettig dat als er staat dat het op voorraad is dat het dan ook klopt (niet bij alle winkels zo). Ruime keuze ook als je net iets minder doorsnee zoekt.
Prijzen heel vergelijkbaar met andere online aanbieders.

Aanbeveling
Een prima winkel. Ik ben niet zo van het aanprijzen van een winkel bij iemand anders, dat moet ieder voor zich bepalen.

Extra toelichting
Gewoon prima kwaliteit / service / prijs verhouding voor online bestellingen. Voor mij waren voorraad en levertijd doorslaggevend om tot aankoop over te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hennijvanheeswijk 22-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijke en overzichtige site

Service
Zeer correcte en snelle afhandeling

Assortiment
Duidelijk

Aanbeveling
Accuraat en snel

Extra toelichting
Wat een geweldige service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits ct 22-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Systeem duidelijk en simpel

Service
Duidelijke berichtgeving over traject en status

Assortiment
Zover ik kan beoordelen zeer kompleet

Aanbeveling
Mooie site informatief en zeer breed aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ripley1969 22-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Razendsnel gevonden wat ik nodig had, kan geen bol.com of mediamarkt tegen op

Service
Op vrijdag besteld en zaterdag in huis!!!! Te gek

Assortiment
Heel veel waarvan je dacht, dat is er miet meer

Extra toelichting
Ben gewoon heel blij met het assortiment en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weervrouw 22-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
De service van cameranu.nl is werkelijk top!

Assortiment
Lekker groot assortiment dus keuze genoeg.

Extra toelichting
Alles wat er belooft wordt wordt netjes en zeer correct geleverd... heel fijn! Zeer de moeite waard om hier te winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Th.Buhrs 22-08-2014 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

7,0

Assortiment
Nog geen mening, heb het nog tekort.

Aanbeveling
Aardige bediening

Extra toelichting
Nog geen mening, heb de lens nog tekort

Review criteria:

Voldoende

Reageer

Aaltje1950 22-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In eerste instantie gechat met een medewerking over het product, ik kon mijn vragen stellen en kreeg een duidelijk antwoord

Service
Nadat bleek dat de zonnekap niet op de lens paste ben ik naar Urk gereden en daar werd ik prima geholpen. En wat is het een super mooie zaak...!!!

Assortiment
Geweldig, keus genoeg en in Urk heb ik, onder het genot van een kopje koffie, helemaal mijn ogen uitgekeken.

Aanbeveling
Gewoon doen, ik had mijn toestel inderdaad de volgende dag in huis...

Extra toelichting
Ik had op internet gezocht naar de prijzen van het door mij uitgezochte fototoestel en Cameranu.nl kwam er met nog een paar het voordeligst uit. Mijn keus is op Cameranu.nl gevallen omdat ik in het verleden daar ook al iets had gekocht en dat was ook uitstekend, zowel de levering als het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BernardArdooie 21-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer overzichtelijk en een bestelling plaatsen is kinderspel.

Service
Het bestelde product kwam op tijd en goed verpakt aan.

Assortiment
Het aanbod is bijzonder ruim. Wie hier zijn gading niet kan vinden zal ze nergens vinden.

Aanbeveling
Ik zal deze winkel bij al mijn vrienden en kennissen zeker warm aanbevelen.

Extra toelichting
Ik kan geen negatieve punten bedenken. Een en al tevreden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Postma 1952 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
even achter de computer en het is zo gepiept

Service
Tot nu toe alle bestelde producten de andere dag in huis. Dat vind ik erg vlot.

Assortiment
De producten van Canon die ik wilde aanschaffen zaten alle in het assortiment.

Aanbeveling
Eigenlijk ken ik dus de winkel alleen via het web. Ben zelf niet in de winkel op Urk geweest.

Extra toelichting
Aangezien ik twee keer, of was het drie, een lens heb gekocht en de laatste keer een canon speedlite 430EX II, heb ik toch wel wat ervaring met de service. Tot nu toe geen enkel probleem gehad. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joepke 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en heel overzichtelijke site

Service
Super, s'avonds bestellen en de dag erna wordt het bestelde al geleverd. Voor deze service, stap ik niet in de auto om vervolgens de stad te doorkruisen, parkeerplaats zoeken (betalen) en dan niet op voorraad zijn in de winkel!

Assortiment
Hebben gewoon alles wat ik nodig heb.

Aanbeveling
voor het gemak, de service en het assortiment.

Extra toelichting
Altijd correct, snel en ook heel belangrijk zeer vakkundig verpakt, zodat je bestelling onbeschadigd wordt afgeleverd. Is gewoon een hele goede winkel die ik iedereen kan aanbevelen (en ook doe).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotoriem 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima

Service
Snelle bezorging

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Als eerste fotozaak

Extra toelichting
In de afgelopen jaren is cameranu een uitstekende fotozaak gebleken. Ben er tot volle tevredenheid al jaren klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanW1955 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles ging vlot en gemakkelijk. Het is alleen een beetje flauw dat je op een cent na bezorgkosten moet betalen.

Assortiment
de aanschaf had een concurrerende prijs.

Aanbeveling
De gehele afhandeling was goed.

Extra toelichting
Een prima website en een goede afhandeling met een concurrerende prijs.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Y. Staas 21-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Thuis bestellen is handig

Service
Snelle levering

Assortiment
Goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mandyj 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijle site

Service
Snelle chat

Assortiment
Voor iedereen volop keuze

Aanbeveling
Zie vorige motivaties

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerrit van Vlieland 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site. Gemakkelijk betalen via Ideal

Service
Vandaag besteld, morgen in huis, ook op Vlieland. Klasse!!

Assortiment
Een geweldig groot en breed assortiment.

Aanbeveling
We zijn op Vlieland in grote mate afhankelijk van de kwaliteit en service van de webwinkels. Camera Nu steekt daar met kop en schouders boven uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OliverF 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig bestellen, voorraad inzichtelijk, volgende dag geleverd!

Assortiment
Zeer ruim assortiment, inclusief de camera tas waarnaar ik op zoek was.

Aanbeveling
Totaal geen klachten over mijn bestelling dus waarom niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick306 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website waar alle artikelen gemakkelijk te vinden zijn

Service
Supersnelle service, vandaag besteld, morgen in huis wordt ook echt waargemaakt

Assortiment
Ruime keuze zowel wat betreft camera's als ook de accessoires.

Aanbeveling
Ik heb in de laatste jaren meermaals een bestelling geplaatst, elke keer de volgende dag binnen, dus consequent snelle service en steed het juiste artikel in goede staat ontvangen. Dat wens je toch iedereen toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Clerx 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede website product gemakkelijk te vinden

Service
Snelle afhandeling

Assortiment
Praktisch alle A-merken te verkrijgen

Aanbeveling
Alleen al voor de service!

Extra toelichting
Zeer goede ervaring met afhandeling van een reparatieclaim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christie bruls 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik heb al meerdere keren een bestelling geplaatst bij cameranu.nl en tot nu toe is de aflevering telkens snel en probleemloos verlopen. Ook is de informatie over de levering goed geregeld. Ze hebben een groot assortement en een goede website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joormann 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon mijn product niet zelf vinden op de site, maar na een mail kreeg ik snel het juiste advies, met een link naar de bestelprocedure. Perfect geregeld.

Service
het antwoord op mijn vraag per mail kwam heel snel en was precies wat ik zocht.

Assortiment
ik heb precies gekregen wat ik nodig had, met minimale levertijd.

Aanbeveling
Zeker positief, gezien mijn goede ervaring.

Extra toelichting
Ik zocht een adapter ring die ik zelf niet op de site kon vinden. Na een mailtje kreeg ik direct het goede advies en ook een link naar de bestelprocedure. Heel gemakkelijk en binnen enkele dagen had ik hem in huis. Precies wat ik wilde hebben, het werkt perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steef29 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Een ideale lens om voor zowel dichtbij als wat verder weg de perfecte foto te maken, van super kwaliteit

Service
Ik werd netjes en vriendelijk te woord gestaan via de telefoon over de vragen die ik had over deze lens

Aanbeveling
het is een goede en fijne winkel, met een grote keuze uit veel producten

Extra toelichting
met deze lens is het echt heel makkelijk om wat verder weg of heel dichtbij de perfecte foto te maken, echt een goede aanwinst in de lenzen collectie. meer dan zijn geld waard

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Beth70 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als oudere vind ik het heerlijk dat je niet meer uitgebreid hoeft te winkelen maar vanachter de pc kunt kiezen en kopen.

Service
's Avonds besteld, de volgende morgen om 9u al in huis!

Aanbeveling
Betrouwbaar. Duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tedt 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Tussen bestellen en afleveren zit echt de minimale tijd

Service
Zeer snelle, en zelfs aangetekende verzending

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim13 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Goed en betrouwbaar.

Extra toelichting
Laat in de avond bestelt en de andere morgen in huis. Pech met de oplader waardoor de drie batterijen ook stuk gingen. De service was prima zonder gezeur nieuw gekregen. Dus voor mij een ervaring die een tien verdiend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pn.stoop 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een kind doet de was

Service
Snelle levering

Assortiment
Niets ontbreekt aan het assortiment.

Extra toelichting
Werkt allemaal zeer eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie_ 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is erg duidelijk en overzichtelijk. De gegevens die je moet achter laten zijn niet meer dan bij andere webshops. Ook het betalen ging eenvoudig.

Service
De service en levering was uitstekend. De verzending was eenvoudig te volgen met track en trace.

Assortiment
Het assortiment is erg breed van professionele tassen tot modieuze tassen. De prijzen zijn daarnaast goed. Ik heb de cameratas die ik besteld heb nergens goedkoper kunnen vinden.

Aanbeveling
Ik heb niet het hele assortiment bekeken maar ik beveel deze webshop zeker aan. De snelle levering het grote assortiment zijn hierbij de grootste pluspunten.

Extra toelichting
Ik kan geen negatieve punten bedenken over deze webshop en zal hier zeker vaker producten gaan kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Schoen 19-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
Een zeer snelle levering, want binnen 24 uur had ik de bestelde camera in bezit (kunnen hebben).

Service
Een vraag over de werking werd binnen de kortst mogelijke manier beantwoord.

Extra toelichting
Ik had op donderdagmiddag/-avond een camera besteld en op vrijdagochtend stond Post NL al met het apparaat voor de deur. Uiteindelijk werd de levering pas zaterdag, omdat Track & Trace bij Post NL niet (goed) werkte, maar daar kon CameraNu.nl niets aan doen. Verder had ik een paar dagen later een technische vraag en die werd binnen no-time beantwoord en dat noem ik nou service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 1507 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mie1966 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
De volgende dag al in huis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Akkelien Vos 18-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In één woord geweldig!

Service
's avonds besteld, de volgende morgen al in huis en keurig verpakt.

Assortiment
Super en betaalbaar.

Aanbeveling
Aan iedereen aan te bevelen, wij zijn super tevreden!

Extra toelichting
Onze dochter is erg tevreden met haar reeds bestelde Camera en tasje, waarvoor ze lang had gespaard. Supersnelle levering, in één woord geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g.grootherder 18-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via google kwam ik bij CameraNu.nl terecht. Ik ben blij dat ik voor Cameranu heb gekozen. Snelle levering.

Service
Leveren binnen de tijd die je beloofd. dat nom ik service

Assortiment
Echt alles wat met fotografie te maken heeft levert CameraNu

Aanbeveling
Bij gelegenheid attendeer ik vrienden en familie op de snelle service/levering.

Extra toelichting
Duidelijk, snel, zoals het hoort. PERFECT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R12345 18-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel besteld

Extra toelichting
Goed product en snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews