cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23819 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2260 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

otte zijlstra 08-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De winkel is ruim en overzichtelijk opgezet en die opstelling dient het gemak van de klant.

Service
Altijd vind je een luisterend oor van de medewerkers bij een gerezen probleem. Er wordt oplossend gericht mee gedacht bij een probleem en niet conflict gericht.

Assortiment
Ruime voorraad van allerlei merken waarbij opgemerkt kan worden dat de meest gangbare camera's, lenzen en toebehoren meestal wel beschikbaar zijn.

Aanbeveling
vanuit N.H. kom ik ook wel bij XXXXXXland, maar daar staat alles zo propperig vol dat je als je iets wilt bekijken je bang bent iets anders om te gooien.

Extra toelichting
zie hierboven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk Kwant 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker online

Service
Snel geleverd

Assortiment
Bijna alles wat ik zoek

Aanbeveling
Bevalt mij goed, zou hem iedereen aanbevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlies Smits 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk bestelproces, met gespecificeerd tijdsperiode van levering.

Service
Vrijdag middag besteld en de volgende dag om 9:00 geleverd!

Assortiment
Mega assortiment!

Aanbeveling
Heb deze site (winkel) al aan meerdere mensen aanbevolen.

Extra toelichting
Was op zoek naar een Canon 600D, toen een vriendin die geabonneerd is op de nieuwsbrief van CameraNU mij een link doorgaf met deze camera in de aanbieding. Vrijdag middag besteld en tot mijn grote vreugde de volgende dag op 9:00 uur in huis, vlak voor vertrek van een weekendje weg. Heb dus heerlijk kunnen genieten van mijn nieuwe camera! Top zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chuck1 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk alle producten op de site geplaatst

Service
Op 30 okt. s'avonds besteld en de volgende dag werd het keurig afgeleverd.

Assortiment
Er is sprake van een zeer ruim assortiment voor alle gangbare merken.

Aanbeveling
Mijn eerste ervaring met CameraNu is buitengewoon goed bevallen.

Extra toelichting
Ik heb bij meerdere webshops producten besteld. Maar s'avonds bestellen en de volgende dag al geleverd heb ik nog niet meegemaakt. Daarbij is er ook nog sprake van een zeer concurerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Fleuren 08-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede website; veel info

Service
Ik had nog wat vragen. Zeer professioneel afgehandeld. Ook met advies in mijn situatie iets niet te kopen.

Assortiment
Onvoorstelbaar veel wat men ook nog op voorraad heeft.

Aanbeveling
Zeer goede prijzen; zeer hoge kwaliteit en zeer goede service. Een combi die haast niet mogelijk lijkt...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Macturtle 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Camera.nu is net als goede wijn. Beiden vanzelfsprekend goed en behoeven daarom geen krans.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bebje 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zowel het vinden van het juiste artikel en het betalen was gemakkelijk.

Service
goede en duidelijke antwoorden op je vragen en een korte levertijd, ze doen wat ze beloven.

Assortiment
ze hebben een heel breed assortiment

Aanbeveling
goede site met een goede service, dan kan je niet anders dan hem aanbevelen bij iemand anders.

Extra toelichting
ik ben geheel tevreden over deze webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Prima 08-11-2014

Algemene score

8,2

Gemak
Probleemloos en snel het juiste product te vinden

Service
goede info over de voortgang van de bestelling en de transactie

Assortiment
uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. Schwaneberg 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel en Handig

Service
Erg goede service, na aanleiding van een kortingsperiode toch de korting gekregen!

Assortiment
Vele keuze!

Aanbeveling
Snel! Gewoon omdat je snel en goed geholpen wordt + de goede producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennie Ponte 08-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Ach je komt elkaar tegen op verjaardagen en dan laat je natuurlijk je nieuwe spullen zien en vertel je waar je dit vandaan hebt.

Extra toelichting
Groot assortiment, goede service en vooral een snelle levering van de bestelde artikelen. wat wil je nog meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josee24 08-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoe fijn is het wanneer er ij een winkel alle camera's staan die je even vastgehouden wilt hebben

Service
Vorige week zaterdag waren we in de winkel. Het was er erg druk dus we trokken ook een nummertje voor de hulp die wij nodig hadden. Toen we aan de beurt waren werden we goed geholpen en vooral geduldig geholpen, met als resultaat dat ik met een super camera naar huis ben gegaan. De dag vooraf had ik gevraagd of ze de camera die ik op het oog had ook in de winkel hadden. Meteen werd er vrijblijvend één gereserveerd, met als resultaat dat ik niet voor niets naar de winkel in urk ben gereden, super!

Assortiment
Wat hebbeb ze er niet kun je wel zeggen. En als het er even niet is kan het besteld worden.

Aanbeveling
Voor mij was het perfect. Een winkel waar iedereen die van camera's houd, zich tijden kan vermaken.

Extra toelichting
De service door het reserveren van de gewenste camera was al een goed begin. Op de zaterdag waar het uitzonderlijk druk was, was het wel even wachten. Maar als je hoort dat het niet normaal is dat er zo veel mensen zijn, begrijp ik dat je daar niet je personeel op hebt afgestemd. Voor iedereen werd tijd genomen en de service geboden die nodig was. Geen opdringerige verkopers, erg fijn! Mensen met passie voor camera's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GTT80 07-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Goed geholpen, zowel door winkelpersoneel als klantenservice.

Extra toelichting
Wat een geweldige winkel, super service, duidelijke uitleg en vriendelijk personeel. Jammer dat fotograferen een dure hobby is maar ik kom hier zeker vaker om mijn verzameling uit te breiden zodat ik mijn hobby nog vele jaren kan uitvoeren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Charret 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Je kunt bellen voor een prettig en vrijblijvend advies. Een bestelling is snel gemaakt en wordt snel en goed verzonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CoDo666 07-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site is overzichtelijk en duidelijk.

Service
Communicatie is zeer goed en de aftersales is uitstekend.
Klantenservice is vriendelijk en doen wat ze beloven.

Extra toelichting
Prima winkelen bij CamerNU.nl Ik had teveel aan verzendkosten betaald en dat bedrag stond binnen een paar dagen weer terug op mijn rekening, prima service en communicatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.J. Pel 07-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke en eenvoudige navigatie op de site.

Service
Je wordt via de email goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Assortiment
Ruime keuze. Zeer scherp aan de prijs!

Aanbeveling
Prima en betrouwbare shop.

Extra toelichting
Op zoek naar mijn ideale tasje voor mijn iPad kwam ik terecht bij CameraNu.nl. Het tasje was hier bijna 15% goedkoper. De bestelling ging soepel en de levering was de volgende dag via mijn vertrouwde pakketbezorger. Ik ben uitermate tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naef 07-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Snelle levering Geen poespas

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mixelle91 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te vinden van het product en duidelijke uitleg over de bestelprocedure

Service
Was in principe de volgende dag in huis (was alleen zelf niet thuis) en kon als ik dat had gewild ook zelf de bezorgdatum invoeren.

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Ik heb het al aanbevolen aan anderen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kevin2W 07-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en simpel meer willen we niet en dat hebben ze goed voor elkaar.

Service
Snel andwoord en weten waar je het over heb
zowel op de chat en email.

Factuurs blijven ook netjes overzichtelijk in je account staan en reparaties/retour is zeer goed geregeld.

Assortiment
Van klein tot groot ,jong en oud ,modern/klassiek voor ieder wat wils en meestal op voorraad.

Aanbeveling
Ik zou ze niets aanbevelen maar ze er heen Sturen!

Extra toelichting
Goed klantvriendelijke zaak (vrij cliché) maar dat is tegenwoordig toch vaak ver gezocht bij de grootere internet winkels maar hier is alles goed voorelkaar zowel in de winkel als de webshop en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Munster 07-11-2014 In de winkel gekocht
Op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ruime (gratis) parkeerplaats, ruime winkel met breed assortiment.

Service
Even wachten op een medewerker (nummertje trekken bij binnenkomst), maar die heeft vervolgens alle tijd voor je. Goed doorvragen naar specifieke behoeften en ervaring. Gedegen advies om tot een goede keuze te komen.

Assortiment
Ruim bemeten assortiment. Overzichtelijk ingedeeld.

Aanbeveling
Een bezoek meer dan waard als je op zoek bent naar fotoapparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Racké 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede onderverdeling van alle artikelen een makkelijk zoeken op trefwoorden

Service
zeerssnellen en correcte levering

Assortiment
Een van de weinige die ook Eindhoven verkoopt voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Patist 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed te zoeken en vinden wat je nodig hebt. Overzichtelijke site.

Service
Goede omschrijvingen bij de producten.

Assortiment
Heel veel.

Aanbeveling
Aan iedereen die aan fotografie doet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaapjandeboer 07-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Bestel altijd al mijn camera producten hier. Voorraad is eigenlijk altijd op orde en levertijd is vaak beter (dus sneller) dan andere webshops. Een Canon 6D 's avonds nog besteld en volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floortje2006 07-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op de website is alles duidelijk omschreven en daarom is het makkelijk kiezen.

Service
De service is heel erg goed. Ze doen wat ze zeggen en alles volgens het beleid.

Assortiment
Ik surf onder een aantal websites voor fotografie en kom bijna altijd bij Cameranu terecht.

Aanbeveling
Ik heb niet veel mede-fotograven in mijn omgeving, maar ik zou het zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.A. Risdar 07-11-2014 In de winkel gekocht
in Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
We moeten een half uur rijden met de auto

Service
Uitstekend geholpen tot twee keer toe

Assortiment
ruime keuze en overzichtelijk

Extra toelichting
Ook bij eerdere aankopen tevreden. Belangrijk dat er ruim tijd is voor uitleg en advies.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen O 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Vlug gevonden, makkelijk besteld & vlot geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

michael elias 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
soepele en eenvoudige bestelling zelf vanuit het buitenland.

Service
moet ook

Assortiment
bijna alles beschikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AvL-fotografie 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitstekende indeling van de webshop, goede zoekmachine. Duidelijke informatie, afbeelding en productbeschrijving

Service
Duidelijk, correct: zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Assortiment
Grote diversiteit in goede merken en het assortiment groeit nog steeds

Aanbeveling
Uitermate gebruiksvriendelijk, duidelijk en goede leveringen.
Artikelen worden zorgvuldig en goed verpakt.

Extra toelichting
Een prettige firma om zaken mee te doen. Goed werkende webshop en goede online betalingsmogelijkheden. Duidelijk te volgen order -en leveringstraject !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rein Reijseger 06-11-2014 In de winkel gekocht
Op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is goed toegankelijk. In geval van storing of reparatie houdt CameraNu de status bij voor de tijd dat een artikel in reparatie is.

Service
100% klantgericht en klantvriendelijk

Assortiment
Als je het bij CameraNu niet vindt vind je het nergens.

Extra toelichting
Professioneel, klantgericht, klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Keeken 06-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Was er op een doordeweekse dag en werd direct geholpen.

Service
Goed geholpen.

Assortiment
Keuze uit meerdere modellen en werd daarbij goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits6980 06-11-2014

Algemene score

7,7

Gemak
Als je al een account hebt gaat alles supersnel

Service
Een accu voor een fototoestel zit in een enveloppe waar ook een groot boek in gekund had. Slecht voor het milieu en de portokosten.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

bad.notes 06-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke webwinkel en eenvoudig in gebruik.

Betalingen zijn op meerdere manieren mogelijk.

Service
Super service. Kreeg een verkeerd artikel toe gezonden. Na telefonisch contact kon het artikel kosteloos retour gezonden worden en werd mij het juiste toegezonden.

Mijn vragen omtrent product informatie werden ook netjes beantwoord

Assortiment
Veel producten in het assortiment, wel veel producten zijn "tijdelijk" uitverkocht.

Aanbeveling
Door de eenvoud en service zou ik het aanbevelen aan andere.

Extra toelichting
Ik heb alleen maar positieve ervaringen met cameranu. In de toekomst zou ik ook zeker een bestelling plaatsen bij cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

MD67 06-11-2014

Algemene score

9,7

Gemak
Alles staat ruim en overzichtelijk opgesteld.. Ruime keus en je mag alles proberen. Van te voren kun je je op de internetsite goed oriënteren.

Service
De winkelmedewerker kwam naar ons toe om te vragen of we eruit kwamen en of hij ons met iets kon helpen. Erg fijn!

Assortiment
Ruim assortiment en volop keus, ook om te kunnen vergelijken.

Extra toelichting
Ik beveel cameranu altijd aan aan mensen die op Zoek zijn naar een nieuwe camera of accesoires. Er is een ruime keus in veel prijsklassen en ook veel keus in merken. Je wordt er echt deskundig geholpen en het personeel komt eerlijk over. Eerlijk in de zin, dat je het gevoel krijgt niet een product aangesmeerd te krijgen maar er wordt rekening gehouden met je vraag en advies bij de juiste persoonlijke keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jakob32 06-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Cameranu is een hele fijne en gebruiksvriendelijke website, scherpe prijzen en de service is ook top! Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoSolo 05-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt alles maar dan ook alles bekijken en dat is heel wat in Urk zonder dat je jezelf opgejaagd voelt in de zin van je MOET iets kopen.

Service
Als je iets NIET nodig hebt zeggen ze dat ook.

Assortiment
Ik heb nog NOOIT een webwinkel gezien met zo'n assortiment wat ook nog eens (gedeeltelijk) is uitgestald.

Aanbeveling
Je kunt hier je product vasthouden vergelijken enz.

Extra toelichting
Ik kom vanwege mijn werk regelmatig op Urk en zodoende ben ik bij CameraNu terecht gekomen ik heb er nooit een seconde spijt van gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Elenbaas 05-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via de website snel en duidelijke mogelijkheid tot bestellen

Service
Prima. Mocht je toch nog vragen hebben zijn ze erg behulpzaam

Assortiment
Goed volledig assortiment

Aanbeveling
Doe ik elke keer op basis van bovenstaande antwoorden

Extra toelichting
Cameranu is de 1e winkel die ik bezoek als ik niets nodig heb op foto gebied en accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sacha Schmetz 05-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en uitgebreide instructies. Makkelijk te vinden en toe te passen.
Wel even wennen, maar dat lukt steeds beter. Ik ben tevreden over behaalde resultaten.

Service
Goed overleg en advies of dit wel de juiste camera voor mij is. Prima !
Ook het reseveren van de camera was geen probleem.
Altijd vriendelijk personeel.

Assortiment
Voor mij op dit moment niet zo belangrijk, maar zo te zien keuze genoeg om helemaal los te gaan !

Aanbeveling
Zowel via internet als in de winkel goeie ervaringen.
Koop je spullen bij CameraNu !!!!!!

Extra toelichting
Ik ben een tevreden klant en als ik weer in de markt ben, ga ik wéér naar CameraNu.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrika A 04-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
•duidelijke website
•makkelijk producten vinden?
•makkelijk te betalen via ideal

Service
•goed bereikbaar via telefoon en mail
•levertijd vlgs verwachting
•retourprocedure wordt snel in gang gezet

Assortiment
•groot assortiment
•veel keuze
•verschillende prijsklassen voor zelfde soort artikel

Aanbeveling
Goede service, snelle levering, dat wil toch iedereen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Onno2017 04-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Prima website, overzichtelijk en eenvoudig in gebruik.

Service
Camera ging binnen een maand defect op vakantie. Camera teruggestuurd voor onderzoek. Vervolgens een nieuwe gekregen.

Aanbeveling
Goede prijzen en uitstekende service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ron verheijden 04-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te vinden, voldoende parkeergelegenheid, duidelijke entree en er is voldoende tijd voor je als klant. Terwijl je wacht tot je aan de "beurt bent", kun je ondertussen fotoartikelen bekijken of de serviceafdeling bezoeken en een gratis kopje koffie drinken drinken

Service
Ik 2 weken terug printer aangeschaft en de verschillen tussen modellen zijn mij erg goed uitgelegd. Paar dagen geleden naar de serviceafdeling geweest om mn camerasensor te laten reinigen, waar ik (kort) op wachten kon.

Assortiment
behoorlijk uitgebreid

Aanbeveling
zeer uitgebreid qua artikelen, fijne service en concurrerende prijs, alsmede goede webshop

Extra toelichting
Heb reeds verwoord hoe ik over Camera Nu denk. Voor mij is een fijne zaak en waar ik reeds diverse keren met enigszins lastige vragen terecht kon, zowel ter plaatse als telefonisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

batavus58 04-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk, makkelijk te bedienen.

Service
Service en bereikbaarheid is uitstekend.

Assortiment
Buitengewoon groot assortiment

Aanbeveling
De service en klant vriendelijkheid is zeer goed.

Extra toelichting
Zeer goede internet winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert van Emaus 04-11-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ik was in de buurt,en gelijk aan de beurt

Service
direct t juiste accessoire, en nog heel voordelig ook

Assortiment
keus volop

Extra toelichting
volledig assortiment, vlotte bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sunshiner 04-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Goede en snelle service. Ik kreeg eerst een onvolledig product, maar dat is heel netjes en tijdig opgelost. Ik kom vast weer terug hier.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

T. Masselink 03-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel duidelijk site om iets te vinden.

Service
Vlot en doen wat ze beloven.

Assortiment
De artikelen die ik zocht, kon ik ook makkelijk vinden.

Aanbeveling
Het is een mooie winkel en heeft heel veel artikelen en de koffie staat altijd klaar.

Extra toelichting
De site is goed te bekijken en als je vragen hebt kun je dat per mail of per telefoon afwerken. In mijn geval werd ik subliem geholpen met een e-reader en sleep-cover. Maar ook voorheen met lenzen voor mijn camera. De winkel is wel ver weg, maar ik maak er een leuk dagje uit van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kalksma 03-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel overzichtelijke site, veel informatie over het product zelf en over de eventuele voordeelsets

Service
de mensen in de winkel hebben veel kennis, nemen alle tijd om je dingen uit te leggen, denken met je mee en stellen voordeelsets voor je samen naar jouw wens (anders dan als je online zou kopen).

Assortiment
veel producten, en als het niet in de winkel getoond werd, haalden ze het toestel van achter, perfect om de toestellen die je op het oog hebt te vergelijken en vast te houden.

Aanbeveling
zeker zou ik Camera Nu aanbevelen. Het is een eindje rijden naar Urk, maar het was zeker de moeite waard. De combinatie van te voren de uitgebreide site bestuderen en een bezoek aan de servicegerichte winkel is echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yolanda3 03-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Toen ik aan de beurt was, dacht ik moet dit jongetje mij helpen! Ik ben zelf wat ouder... Uiterst correct en met kennis van zaken ben ik te woord gestaan. Heel even ging de jongeman in de fout toen ik een adapterring voor mijn Lee filters bestelde, maar hij herstelde zich sneller dan andere, oudere medewerkers tijdens een soortgelijke bestelling elders.

Assortiment
Het assortiment is voor mij voldoende. Wat ik echter belangrijker vind, is dat producten op voorraad zijn.

Aanbeveling
Personeel in de winkel is vriendelijk en adequaat. Minpuntjes zijn de klantenservice en het proberen verkopen van B-merken tijdens eerdere aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Frits Haaze 02-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De gehele fotografiebusiness onder één dak, wat wil je nog meer!

Service
Zeer vakkundig en voorkomend personeel. Men neemt de tijd voor je en is niet karig met goede adviezen.

Assortiment
Het assortiment is zeer groot. Op de website kun je precies zien wat wel en niet in voorraad is, nee is dus eigenlijk niet te koop.

Aanbeveling
Prettig dat deze zaak bij ons in het Noorden zit, je loopt er dus gauw eens binnen en, de koffie staat altijd klaar.

Extra toelichting
Cameranu is een modern bedrijf en biedt alles voor de amateur en professional. Ook bij een kleine aanschaf wordt er ruim de tijd voor je genomen. Voorts is het zeer te prijzen dat Cameranu door gerenommerde fotografen en filmers lezingen en workshops laat geven. Op die wijze draagt cameranu op positieve wijze bij aan de bevordering van de fotografiebeoefening door zowel amateurs als professionals.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eju 02-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
woon op urk dus je bent er zo

Service
wordt altijd vriendelijk en deskundig geholpen

Assortiment
zeer uitgebreid, heb nog nooit een nee gekregen

Aanbeveling
deskundig, groot assortiment, makkelijk bereikbaar, goede parkeer gelegenheid

Extra toelichting
topwinkel met goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regina117 02-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Er stond tegengestelde informatie op de site over het product dat ik wilde kopen. Gebeld en na een zeer korte wachttijd kreeg ik het antwoord. Inmiddels is deze foute informatie aangepast op de site. Mijn bestelling werd op tijd geleverd en zonder bezorgkosten.

Assortiment
Ik zocht een e-reader, en wist al welke ik wilde hebben. Ik heb dus gericht gezocht en slechts 1 andere aanbieder gevonden die de e-reader voor deze lage prijs aanbiedt. Het totale aanbod van e-readers op de site is beperkt.

Aanbeveling
Ik zou iedereen aanbevelen op de site te kijken voor de aanschaf van producten voor fotografie en film, maar niet voor overige elektronica.

Extra toelichting
Ik vind de service zeer goed en de prijs scherp. Snelle levering. Alles is verlopen zoals het hoort en het product werkt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Irene EM 31-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Ik had zelf een fout gemaakt en een verkeerd artikel besteld. Ik heb gebeld en aan de telefoon werd duidelijk uitgelegd wat ik moest doen. Terugsturen en aangeven welk artikel het wel had moeten zijn. Ik kreeg gelijk bericht dat mijn artikel de volgende dag goed was aangekomen en het gevraagde artikel werd een dag later aangetekend (gratis) bezorgt. Hele goede service.

Assortiment
veel keus met goede uitleg.

Aanbeveling
Snelle goede service.

Extra toelichting
Ik was aangenaam verrast dat het allemaal zo netjes en snel wordt afgehandeld. Men bleef zeer vriendelijk aan de telefoon toen ik mijn probleem had uitgelegd. Men dacht mee om het zo goed en snel mogelijk op te lossen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke H 31-10-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zowel online als in de winkel overzichtelijk winkelen.

Service
Goede informatie over de telefoon en daarna in de winkel deskundig personeel die je graag helpen en de tijd voor je nemen.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
DE winkel voor alle foto-video artikelen

Extra toelichting
Koop al mijn fotospullen alleen maar bij Camera Nu.nl Goed advies door deskundig personeel. Zowel via de telefoon als in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews