cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25414 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2669 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Angela Mulder 17-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prettige site en makkelijk zoeken. Het bestellen gaat met net zoveel gemak.

Service
Werd volop voorzien van mail waarin ik mijn bestelling kon volgen

Assortiment
Pfff heel veel :)

Aanbeveling
Super snelle levering

Extra toelichting
Wat moet je nog zeggen na zoveel service en snelle levering. 's Avonds om half 10 besteld en de volgende dag om half 1 in huis. Prima verpakt en duidelijke uitleg toegevoegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris IJzerman 17-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Groot assortiment en duidelijke bestel service.
Verzending pakket geleverd zoals beloofd en in perfecte staag

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien 50 17-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alle beschikbare modellen staan duidelijk gerangschikt. Geen 10, omdat om te vergelijken er soms te weinig informatie bij staat.

Service
Verzenden supersnel en eventueel telefonisch contact is constructief helpend.

Assortiment
Ruime keus in toestellen en randapparatuur.

Aanbeveling
Voor mij de beste online fotowinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.A.de Valk 17-03-2015 In de winkel gekocht
Urk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen online aankoop gedaan.

Service
Service Is geweldig.

Aanbeveling
In zeer hoge mate, het is een beleving om in de winkel rond te kijken met koffie.

Extra toelichting
Geweldige service in de winkel op Urk. Zeer goede uitleg van al mijn vragen terwijl ik echt geen klant was voor aankopen van duizenden Euro's. Even wachten op je getrokken nummer maar dan nemen ze alle tijd voor je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Wormwbecher 17-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Thuis bestellen en direct af te halen in de winkel. Dus nooit voor niets naar een fotozaak rijden en zonder spullen thuiskomen.

Service
Als de spullen niet bevallen bestaat er altijd een mogelijkheid tot retour.

Assortiment
Ruime keuzen aan producten ook voor de professionele fotograaf.

Aanbeveling
Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Extra toelichting
Wilde overstappen van een goedkopere studio flitsset naat een wat professionele flitsset. Ben uiteindelijk thuis gekomen met een Elinchrom BXR set en deze bevalt echt uitstekend. Ik ben nu zo veel flexibeler in mijn kleine studio.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben Alkema 17-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is zeer overzichtelijk dus het product wat je wilt hebben is snel gevonden.

Service
Bij een vraag of onduidelijkheid kan je gewoon met een van de personeelsleden chatten

Assortiment
Alles voor je camera is hier te krijgen

Aanbeveling
Ik ben zeer goed geholpen bij mijn bestelling dus dit zou iedereen moeten ervaren

Extra toelichting
Toen ik mijn lens besteld, had ik net voor 0,05 euro te weinig besteld om gratis verzending te krijgen. Ik raadpleegde de chat en hierbij werd ik zeer vriendelijk geholpen door een van de personeelsleden, deze regelde dat ik geen verzendkosten hoefde te betalen. Dit vind ik top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnnA98 17-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
makkelijk besteld en snel geleveerd

Service
snel antwoord en reactie op min vraag

Aanbeveling
makkelijk besteld en snel geleverd, goede service en redelijk prijzen

Extra toelichting
makkelijk besteld en snel geleverd, goede service en redelijk prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avdl 17-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles staat online en het gemak vanbetalen van producten

Service
De producten worden thuis afgeleverd na afspraak door eigen bode, ook het terugnemen van verkeerd bestelde apparatuur
en de kennis van de fotografie

Assortiment
Wat je bedenkt het bestaat en hebben het meestal goedkoper dan bij de concurent

Aanbeveling
Je moet het ervaren hoe geweldig het is het gemak van betalen, de aflevering door eigen bode op afspraak, de grote van het assortiment en dan ook de prijs die concurrerend is.

Extra toelichting
Je moet het ervaren hoe geweldig het is het gemak van betalen, de aflevering door eigen bode op afspraak, de grote van het assortiment en dan ook de prijs die concurrerend is, met de zeer snelle levering een wereld zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A van der Hoek 17-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Snel kunnen bestellen op de duidelijke website

Service
Snelle levering zelfs bij niet op voorraad zoals bij deze bestelling

Extra toelichting
Zoals gezegd, snelle levering en melding even niet op voorraad! je weet waar je aan toe bent!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slumpie 16-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Of je nu advies nodig hebt of je wilt wat online kopen. Het maakt niet uit. In beide mogelijkheden wordt je begeleid door de adviseur of de website.

Service
Ik heb geen enkele slechte ervaring tot nu toe. Ik wordt keurig op de hoogte gehouden bij reparaties.

Assortiment
De meest voorkomende merken zijn in het assortiment opgenomen. Volgens ruim en ruim voldoende voor de gemiddelde fotograaf, zowel ervaren als beginner.

Aanbeveling
Ik heb tot nu toe alleen goed advies gekregen (zelfs tegen mijn eigen wens in). Op dit moment geen enkele spijt van al mijn aankopen.

Extra toelichting
Een winkel waar ze ,zowel telefonisch als fysiek in de winkel, tijd voor je nemen. Je van advies voorzien en je ook tegen spreken. Ze verkopen niet om te verkopen. Ze verkopen omdat je een serieuze koper bent. Dat maakt voor mij erg veel verschil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GBA1 16-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en heldere structuur. Ik heb de website voornamelijk gebruikt om objectieven te vergelijken. Enorm fijn dat je lenzen naast elkaar kan vergelijken.
De aankoop heb ik in de winkel gedaan.

Service
Hele goede service. De verkoper nam de tijd en luisterde vooral goed naar mijn wensen. Dat kom je niet overal tegen. Hij gaf eerlijk zijn mening en was absoluut niet opdringerig.

Assortiment
Mooi assortiment. Ik moest wel even zoeken. Wat mij betreft kan dat ietsje overzichtelijker.

Aanbeveling
Super service. Als je de winkel uitgaat heb je niet het gevoel dat ze iets verkocht hebben en je het voor de rest maar uit moet zoeken.

Extra toelichting
Ik heb ondertussen meerdere aankopen gedaan bij Cameranu.nl en de service is altijd heel goed. Ook bij telefonisch advies wordt je goed te woord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

FredBluemink 16-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig en intuïtief

Service
Geleverd zoals afgesproken

Assortiment
Moeilijk vindbare zaken op voorraad

Aanbeveling
Helemaal niets mis mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

japadm 16-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snel handelen en duidelijke berichten

Assortiment
Groot assortiment voor fotografie benodigdheden

Aanbeveling
zeker aanbevelen, veel producten voor een goede prijs

Extra toelichting
Een duidelijke overzichtelijke site. goede service de bestelling was op de beloofde tijd bezorgt. Voordeel is dat er gekozen kan worden voor ophalen in het postkantoor wat een groot pluspunt is. Al met al een topwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linda van Rhijn 16-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super snel binnen! Altijd top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verclipt 16-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Totaal geen drang tijdens de aankoop, ze nemen echt de tijd voor je, en wil je er nog even over nadenken? Geen punt!

Service
Goede service, ook het onderdeel dat niet op voorraad was had ik de volgende dag al per aangetekende post thuis.

Assortiment
Zeer ruim met veel keuze in elke prijsklasse. Jammer dat het product van mijn koop verdwijnt omdat de leverancier niet meer levert.

Aanbeveling
Zeer zeker zou ik deze winkel aanleveren, goede service, kennis van zaken en producten met een zeer goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcoSnits 16-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
- enorme keuze uit een compleet aanbod, waarbij elk artikel duidelijk getoond wordt met goede foto's en een heldere beschrijving. Bij veel artikelen ook weer eenvoudig door te klikken naar meer informatie.
- goede vergelijking te maken tussen de artikelen
- overzichtelijke site met webshop, duidelijke stappen in het bestelproces

Service
Een deel van mijn bestelling was tijdelijk niet op voorraad. In de webshop was dit al duidelijk aangegeven.
Na mijn bestelling bleef ik goed geïnformeerd over de voortgang van de bestelling en de levering.

Ook een telefonische vraag werd vlot en goed beantwoord

Assortiment
super compleet aanbod: van de meest kleine accessoire tot aan pro-materiaal.
Alles is te koop met duidelijke omschrijvingen, goede foto's en veel extra informatie waar nodig.

Aanbeveling
Zo hoort een webshop te zijn!
Deze webshop helpt je echt bij het maken van een goede keuze!

Extra toelichting
Zo hoort een webshop te zijn! Online shoppen wordt op deze manier zelfs nog leuk: je krijgt bijna het gevoel dat je online de camera al in handen hebt en er mee aan de slag kunt. De beleving van 'echt' winkelen wordt hier benaderd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon Kossen 16-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De enige site waar genoeg cameratassen opstonden.

Service
Gevraagd , om op een speciale dag te laten bezorgen, was geen probleem

Assortiment
Ruimte keuze

Aanbeveling
Als je wat zoek , voor camera`s moet je hier zijn.

Extra toelichting
Een Website , met ruime keuze aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nootje8 15-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk

Assortiment
ruim!

Aanbeveling
veel keus

Extra toelichting
Keuze genoeg, prijs is scherp en alle mails ed prima afgewerkt. Enig minpunt vond ik . dat toen ik het pakketje openmaakte alles verschrikkelijk naar rook stonk van sigaretten, en als ik ergens een hekel aan heb, dan is het wel aan sigarettenrook. gelukkig was alles nog in plastic verpakt waardoor het product zelf niet stonk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

PJMR 15-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet online advies ontvangen over beschikbare varianten

Service
vriendelijk, kennis van zaken en behulpzaam

Assortiment
Ik kan alle bestellen wat ik wil hebben en bijna altijd uit voorraad leverbaar

Aanbeveling
breed aanbod, goede voorraad en scherp geprijsd

Extra toelichting
Cameranu is betrouwbaar, heeft een breed aanbod en biedt supersnelle levertijden tegen scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Wempe 15-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website makkelijk bestellen

Service
Wilde achteraf na het betalen van de order nog een artikel toevoegen waardoor ik voor het extra artikel geen verzendkosten hoefde te betalen. Werd keurig opgelost zonder dat dit voor een vertraging zorgde

Assortiment
Hebben al het denkbare en vrijwel alles voorradig

Aanbeveling
Prima webshop, uitstekend assortiment en fantastische service

Extra toelichting
Alle prima zaken en dat tegen een zeer scherpe prijsstelling. Was hier circa 50 euro goedkoper uit dan bij de concurrentie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roelie zweet 15-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
je word vriendelijk te woord gestaan en ze hebben alle tijd voor je.

Assortiment
volgens mij is een geen nee te koop. volgens mij hebben ze bijna alles

Aanbeveling
als je iets nodig hebt dan is cameranu wel de aangewezen winkel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

T.A. Buining 15-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
't Is een eindje rijden vanuit Giethoorn.
Maar wel een leuk uitje.
En iedere keer onderweg is Schokland weer prachtig.

Service
Als er wat geruild moet worden,
wat gelukkig door de goede advisering, nauwelijks voor komt, is dat nooit enig probleem.

Assortiment
Vrijwel alle belangrijke merken en/of spulletjes zijn er op voorraad.

Aanbeveling
Hebben vrijwel alles tegen nette prijzen.
Kundigheid is zeer groot.
Advisering eerlijk.

Extra toelichting
Omdat ik vaak wel ongeveer weet wat ik wil, maar toch nog wat vragen heb om helemaal zeker te weten wat ik zal gaan doen, klop ik graag aan bij Brian. Die is uitermate kundig. Motiveert precies waarom je iets wel of niet moet aanschaffen. Heeft ook het lef om te zeggen, dat zou ik niet doen. Daarom op dat moment niet verkoopt. Maar wel zorg dat ik steeds weer terug kom. We hebben al de wereld aan spulletjes gekocht. Ook m 'n dochter Ineke en kleinzoon Teun kopen er graag. Hebben beiden fotografie als hobby. Ineke kocht een week geleden nog bij jullie een zeer goede groothoek lens van Nikon op haar D800 a € 800.--

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotokees040 15-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijke site en duidelijk van opzet

Service
bestelde spullen had ik snel in huis

Assortiment
groot assortiment ook met labels die ze bij anderen niet hebben

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen met de kennis die ik er tot nu toe van heb

Extra toelichting
Goed product aangekocht hier voor een goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tonpolman 15-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima website waar alles gemakkelijk te vinden is.

Service
Paar keer wat besteld, ik word prima op de hoogte gehouden over de stand van zaken.

Assortiment
Alle bekende merken goed vertegenwoordigd.

Aanbeveling
altijd scherp geprijsd en betrouwbaar, super snel geleverd Wat wil de consument nog meer.

Extra toelichting
Prettige web shop. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hennuin Fotografie 15-03-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de website bestellen gaat heel eenvoudig. In de winkel werken ze met nummertjes en terwijl je wacht kun je een lekker kopje koffie drinken.

Service
Erg goede service. Ik had een aantal technische vragen en werd heel uitvoerig te woord gestaan door een medewerker. Hij had verstand van zaken en wist mij goed te adviseren.

Assortiment
Het assortiment is groot en bijna alles op voorraad.

Extra toelichting
Prima winkel, vakkundig personeel en een goede webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan schrage 15-03-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Ik ben goed geadviseerd en geholpen

Assortiment
Assortiment ruimschoots voldoende

Aanbeveling
Zoals geschreven goed advies, vriendelijke bediening

Extra toelichting
Kortom goed zo!!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jumparound 14-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettige en overzichtelijke website

Service
Snel geleverd en dito reactie van de klantenservice

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wulphert Lustig 14-03-2015 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
pretige bediening

Service
ook goed

Assortiment
veel

Aanbeveling
zie hier boven

Extra toelichting
fijne bediening zonder opdringerig gedoe,als ik weet wat ik kopen wil is er geen discussie,van zou u wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

birdimage.nl 14-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Door het trekken van nummers hoef je niet in de rij te gaan staan maar kun je lekker even snuffelen in de winkel. Goed idee!

Service
Bij het opsturen van een product werd ik wekelijks op de hoogte gesteld van de status. Super

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maurice Nijhuis 14-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en informatie over de producten. Tevens is het makkelijk om de producten te vinden die je zoekt. Het gehele bestelproces ook als perfect ervaren; snel, gemakkelijk en veilig.

Service
Voor het bestellen even contact gehad met 1 van de medewerkers via de chat. Snel en duidelijk antwoord gekregen. Helemaal top dus! 's Avonds om 23.30u bestelling geplaatst en de volgende dag werd het pakketje al bezorgd. Heel erg fijn!

Assortiment
Ben zeer tevreden over het assortiment. Heb persoonlijk alleen gekeken naar het assortiment op gebied van GoPro accessoires. Volgens mij is alles wel opgenomen in het assortiment. Veel keus en goede prijs t.o.v. concurrentie.

Aanbeveling
Ik zou zeker iemand CameraNU aanbevelen aan iemand anders vanwege de uitstekende service, bestelgemak, snelle levering, prijs/kwaliteit verhouding, prijs t.o.v. concurrentie en het grote assortiment wat geboden wordt.

Extra toelichting
Op alle beoordelingspunten scoort CameraNU in mijn ogen hoog, vanwege de uitstekende service, bestelgemak, snelle levering, prijs/kwaliteit verhouding, prijs t.o.v. concurrentie en het grote assortiment wat geboden wordt. Voor mij persoonlijk de beste winkel waar ik GoPro accessoires heb besteld. Mocht ik een keer weer wat nodig zijn voor mijn GoPro, dan zal ik zeker weer bestellen bij CameraNU.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p_d_b 13-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wat is gemakkelijker dan op de internetten shoppen.

Service
After sales en service zijn uitstekend. Je kunt altijd met je vraag terecht, die snel wordt beantwoord. Is je bestelling om wat voor reden vertraagd, dan ontvang een mail met de opgaaf van de reden en wanneer je het artikel kunt verwachten. Dat is mijn ervaring. Ik heb geen moment getwijfeld aan de goede afloop.

Assortiment
Altijd kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Warm aanbevolen!

Extra toelichting
Ik heb diverse webshops bezocht en bestellingen geplaatst. Met CameraNu heb ik de beste ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.balsing 13-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
als je de website ziet zegt dat genoeg toch?

Extra toelichting
makkelijk,zeer snelle levering en veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert Heerenveen 13-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Over de camera die heb aangeschaft heb ik nog geen "moeilijke" vragen gehad, maar bij de camera die ik eerder bij Cameranu heb gekocht kreeg ik telefonisch prima tips om mijn vraag op te lossen,

Assortiment
Ik had voor het winkelen bij jullie al zo hier en daar rond gekeken, maar ik heb nergens zo'n goed gevulde winkel gezien als bij jullie.

Aanbeveling
Ik noem Cameranu als er over de aanschaf van camera's of verrekijkers wordt gesproken, als winkel waar je zeker eens gekeken moet hebben.

Extra toelichting
Voor elke klant wordt de tijd genomen, en veel producten kunnen naast elkaar worden bekeken voor je tot aankoop overgaat zodat het gevoel hebt: " Dit is wat ik wilde kopen!"

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rein Pal 13-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
rustig rondkijken en alle tijd

Service
vakkundig advies en geen opdringerig gedrag

Assortiment
heel breed en goed geprijst

Aanbeveling
als je hier niet slaagt slaag je nergens

Extra toelichting
prima winkel met uitstekend personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ghasemali 13-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
De Soul By Ludacris SL100 is goede koptelefoon om te sporten of tijdens het reizen. De geluidskwaliteit en design zijn goed, maar de comfort is wat minder totdat je eraan gewend bent. Het is fijn om de kwabels los te maken, omdat ze altijd te vervangen zijn als een van de kabels breekt. Ik ben blij met de aankoop omdat ik een mooi bedrag betaald heb en de levering was lekker op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs Possel Fotografie 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke webshop

Service
Snelle service, goed bereikbare klantenservice

Extra toelichting
Ondanks dat artikel niet op voorraad was toch heel snel geleverd. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wombarg2 13-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Camera eerst ergens anders besteld, bleek er plots geen vooraad te zijn, en moest ik een week wachten, dat duurde te lang.
Toen via cameraNU.nl dezelfde camera voor hetzelfde geld....maar nu MET tasje en geheugenkaart!

Service
Vrijdagmiddag besteld Zaterdagochtend afgeleverd!
Goed verpakt.
Chapeau!

Assortiment
Erg ruime assortiment, kopen, huren, adrukken, randapparatuur, geheugenkaarten, alles wat maar met fotografie of filmen te maken heeft op 1 adres.

Aanbeveling
Snel, correct en eenvoudig zoeken doormiddel van handige filters op de website.

Extra toelichting
Niet alleen een webwinkel maar ook een fysiek te bezoeken adres. Snelle levering en goede website waar iedereen mee kan werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l. Vermeulen 23 13-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede overzichtelijke website

Service
snelle en duidelijke afhandeling met goede informatieverstrekking per email

Assortiment
precies wat ik zocht op voorraad

Aanbeveling
prima snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne29 13-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Brofisch Cardboard Camera was zeer snel te bestellen en op de gevraagde tijd geleverd. Fantastisch cadeau.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dbeljaars 13-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoud, goedkoop, snel en betrouwbaar. Wat meer meot ik ervan zeggen.

Service
Alles wat ik tot op heden gekocht heb is netjes afgeleverd en werkt. ( zoals je mag verwachten )

Assortiment
Heel raar, maar veel van wat ik zoek vind ik toch elke keer weer bij cameranu.nl...Ze hebben blijkbaar heel veel.

Aanbeveling
Als je ergens tevreden over bent gaat de mond-op-mond reclame molen makkelijk en snel.. Zo ook bij ons.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikke01 13-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
goed advies en niet per definitie de duurste aankoop promoten

Assortiment
genoeg aanwezig ter vergelijking

Extra toelichting
De verkoper nam ruim de tijd om samen de keuze van mijn lens en flitser te bepalen en ook de verschillende merken en soorten fysiek te bekijken en proberen. Zo ben ik met het gevoel naar huis gegaan ook niet teveel geld uitgegeven te hebben, maar wel met een goed product de deur uitgelopen te zijn. Ook aanvullende informatie was geen probleem zoals uitleg over de camera en de bij de macrolens passende instellingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M vd Velden 12-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke webwinkel met de mogelijkheid om ook via Paypal te betalen.

Service
Vragen via de LIVE chat worden zeer snel en duidelijk beantwoord [tijdens openingstijden]

Assortiment
Ruim assortiment van goede kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen.

Extra toelichting
Voor aanschaf diverse webwinkels bezocht om prijzen en producten te vergelijken , omdat ik al mijn producten in 1 keer wilde bestellen en dus op voorraad moesten zijn moest ik wel even zoeken en kwam uiteindelijk bij CameraNU.nl uit. Na nog wat informatie ingewonnen te hebben via de live chat heb ik mijn bestelling geplaatst. Alles werd snel en goed verpakt verzonden en was binnen een paar dagen in huis. Helemaal tevreden , dus tot de volgende keer !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

romy89 12-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede overzichtelijke site

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling en is super snel in huis

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Zeer uitgebreid assortiment en veel goedkoper als bijvoorbeeld een mediamarkt o.i.d.

Extra toelichting
Super fijne online winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fifty3 12-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikel wat ik zocht was op voorraad, bij ons in de stad niet eens te krijgen of op bestelling.

Service
Binnen 1 dag geleverd

Assortiment
Meer dan genoeg

Aanbeveling
Tot nu toe altijd gedaan

Extra toelichting
Ben nu al een paar jaar consument en ook een paar keer in de winkel in Urk geweest en het blijft 'n winkel voor en met de Klant en vooral fotograaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kirstenkemme 12-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik kon snel vinden wat ik zocht en het bestellen ging makkelijk

Service
Alles ging zoals werd vermeld

Assortiment
Ik kon meteen vinden wat ik nodig het en vind dat er een ruime keuze is

Aanbeveling
Duidelijke website, doet wat het beloofd, snelle bezorging en prima prijzen

Extra toelichting
Ik heb een prettig ervaring gehad met mijn bestelling. Het was mijn eerste maar zeker niet mijn laatste bestelling. De bezorging ging zoals beloofd er snel (binnen 24 uur ontvangen) en de prijzen van de producten zijn eerlijke prijzen! Ik ben erg te vreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jjstaal 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
De service is zeer goed ook makkelijk te beeiken via de chat.

Aanbeveling
Zeker vanwege de correcte afhandeling

Extra toelichting
Ik had een bestelling gedaan en deze werd niet op tijd afgeleverd na contact gehad met de servicedesk ben ik zeer goed geholpen en ze hebben zelfs de verzendkosten terug gestort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lv90690 12-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
klik bestel betaal klaar

Service
zeer snelle levering volgende dag

Assortiment
goeke keuze mogenlijk met goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Faber 12-03-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heb een significant gedeelte van mijn pro apparatuur vervangen. Deskundig advies, voldoende tijd! Natuurlijk ook koffie :-)

Service
Een onderdeel was niet op voorraad en is op rekening nagestuurd! Chapeau!

Assortiment
Had ook nog een 17-35 2.8 objectief nodig, maar wilde daar niet de hoofdprijs voor betalen! Een keurige occasion met 1 jaar garantie loste dit weer netjes op!

Aanbeveling
Geen gezeur. Had een aantal weken daarvoor een Nikon D3S gekocht, maar besloot toch voor een andere "meer moderne" camera. 0 euro's verloren, geen boekhoudkundige smoezen. Ben uiterst tevreden!

Extra toelichting
Deskundige adviezen! Vertrouwen en klantgerichte oplossingen. Ik zou willen dat andere bedrijven deze "normale"!!! aanpak zouden overnemen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Mittemeijer 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke omschrijving van de artikelen waardoor je snel en handig kunt bestellen

Service
Kreeg keurig bericht dat 1 artikel niet op voorraad was met de te verwachten levertijd. Die overigens maar een paar dagen later was

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
absoluut een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Serge7 12-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De keuze is zeer groot, en snelheid is enorm!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews