cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

robvanempel 11-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site en breed assortiment. Alls wijst zich vanzelf.

Service
Goede communicatie m.b.t. bestelling verloop en verzending.

Assortiment
Zéér breed assortiment met voor elk wat wils.

Aanbeveling
Uitstekende plek voor al je camera accessoires.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold de Vries 10-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk site

Service
snelle reactie en snelle levering, gewoon zoals het hoort

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
voordeligste en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eirram 09-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet alles snel en uitstekend geregeld

Service
Mijn betaling ging eerst verkeerd maar dat is prima opgevangen. Het toestel zou niet leverbaar zijn en toch was het er direct

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden dusdat geef ik door.

Extra toelichting
Mijn beoordeling is gunstig. Goede prijs en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroens ged8 09-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De website is duidelijk en heeft genoeg foto's. Bestellen gaat gemakkelijk en je hoeft geen account aan te maken. Het bestelproces is duidelijk en overzichtelijk.
Je ontvangt vanaf dat je de bestelling geplaatst hebt, mailtjes met de voortgang. Goede communicatie.

Assortiment
Voor hetgeen ik zocht is er misschien wel te veel keuze. Alles duidelijk gegroepeerd, en daardoor ook makkelijk terug te vinden.

Aanbeveling
Dit was voor mij de eerste keer dat ik wat bij deze winkel besteld heb, maar als men mij ooit zou vragen wat ik van deze winkel denk of vind, zal ik zeker een positief antwoord geven.

Extra toelichting
Al met al een nette, overzichtelijke webshop, met verschillende keurmerken en een vriendelijke uitstraling. Bestellen gaat gemakkelijk zonder gedoe en betaalopties zijn er genoeg. Aan informatie geen gebrek, ook na bestelling. Met service heb ik geen ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJAS 08-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geen problemen gehad

Service
snel antwoord gekregen

Assortiment
ok

Extra toelichting
Had onderdeeltje van Manfrotto statief nodig (R714.17). Kostte € 8,75, was niet op voorraad en toch binnen een week geleverd. Hetzelfde onderdeeltje kost bij Foto Konijnenberg € 34,95. Daarom ben ik zo positief over Cameranu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Kusters 08-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
snel en gemakkelijk bestellen, zeer snelle afhandeling en levering

Assortiment
zeer ruim assortiment, dit is de eerste site waar ik kijk als ik iets op het gebied van fotografie zoek

Aanbeveling
ik heb de winkel in het verleden al vaker bij vrienden aanbevolen.

Extra toelichting
Prettige winkel, zaken worden snel en soepel afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EH 0309 08-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig te gebruiken

Service
snel telefonisch contact, dat is erg prettig indien je vragen hebt.

Assortiment
wat betreft nikon waar meerdere cameras voorradig

Aanbeveling
Accuraat gehandeld en keurig gezorgd dat de factuur op de juiste datum stond i.v.m. geld terug actie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BabsB 08-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen tot 23:59 en de volgende dag in huis!!
Overzichtelijke website
Voldoende voorraad en een accurate voorraadstatus

Service
zie boven

Assortiment
Ik ben nog niets tegengekomen wat CameraNu niet levert

Aanbeveling
Ik doe niet anders!

Extra toelichting
Ik vind CameraNu een prettige webwinkel. Er is veel op voorraad, de website oogt prettig en is intuïtief, de snelle levering is absoluut een pré! Het kan even tijd vergen voor ik zover ben dat ik m'n beslissing heb genomen bij een grotere (lees duurdere) aanschaf maar dan wil ik het ook zo snel mogelijk in huis hebben!! Enige maanden geleden moest ik voor iets in de winkel zijn en ook over die ervaring ben ik positief; men nam de tijd, gaf kundig advies en de winkel is prettig, overzichtelijk en schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen57 08-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor mij is de dichtstbijzijnde wikkel zo'n 30 km rijden. Wat is er dan makkelijker dan online kopen.

Service
Ik vind de service geweldig. Correct en supersnel.

Assortiment
Voor mij was het bijna teveel om uit te kiezen.

Aanbeveling
Ik zou bekenden aanraden eerst eens bij cameranu.nl te kijken. Ik kan me echter ook voorstellen dat er mensen zijn die advies nodig hebben. In dat geval zou ik een keer naar de winkel in Urk gaan.

Extra toelichting
Ik moest op korte termijn een eenvoudige camera hebben. Daarvoor heb ik op de site van kieskeurig gekeken en kwam zo bij Cameranu.nl terecht als goedkoopste leverancier. Ik heb de camera besteld en die werd de volgende dag al bezorgd. Door een fout was is de factuur kwijtgeraakt. Geen probleem, even een berichtje en daar kwam een nieuwe factuur. Service dus super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pappaber 08-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is snel terug te vinden.

Service
Een of twee dagen na de afkoelperiode kan er nog teruggestuurd worden zonder problemen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. Alle grote merken zijn verkrijgbaar.

Extra toelichting
Prettige winkel met kundig personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manuel Bijen 08-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is via het menu heel uitgebreid waardoor ik nog wel eens verkeerd zit te zoeken. Zodra ik de zoek functie gebruik werkt het wel.

Service
Ik had eigenlijk advies nodig over een aantal producten. Hiervoor heb ik de Livechat ingeschakeld en werd hier direct geholpen en geadviseerd met zelfs links naar de besproken producten

Assortiment
Groot assortiment

Extra toelichting
Tijdens mijn bestelling had ik advies nodig. Ik ben via de Livechat zeer goed geadviseerd en geholpen met mijn bestelling.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Suze1971 07-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Handig dat er bijpassende producten worden aangeboden zoals hoesjes.

Service
Om 23.55 besteld en de volgende dag in huis!!

Assortiment
Alles wat ik tot nu toe zocht heb ik gevonden.

Aanbeveling
Tot nu toe altijd goede en snelle service.

Extra toelichting
Veilig en betrouwbaar bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tjwvandongen 07-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk en overzichtelijke site. Snelle weergave is erg handig. Je kan snel bestellen maar ook alle informatie is er aanwezig om het goed uit te zoeken

Service
Zeer snelle levering en snelle reactie op je vragen via de mail

Assortiment
Zeer compleet, zelfs kleinere merken aan welig zoals Custom SLR. super!

Aanbeveling
Online heel goed, fysieke geen ervaring maar zal er als ik in de buurt ben zeker langs gaan!

Extra toelichting
Super fijne winkel, zoals het hoort in mijn ogen. Maar steken met kop en schouders boven uit op online verkoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hamarolt 07-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk te vinden wat je zoekt

Service
Snelle reactie

Assortiment
Meer dan voldoende

Extra toelichting
Gemakkelijk te bestellen. Snel antwoord op je vraag. Supersnelle levering. Goeie kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabina30 07-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Prettige website, veel keuze, hoge voorraad

Service
We zijn in de winkel geweest, voordat we een online bestelling hebben geplaatst. Daar zagen veel verkopers de klanten in de winkel helpen met uitleg. Helaas was onze verkoopster die we middels het nummertreksysteem kregen iemand die alleen achter haar toonbank bleef staan en wat op internet liet zien.
Verder was de internetbestelling correct en snel afgehandeld.

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
Online gekocht, maar vooraf de winkel bezocht.Goede snelle levering, groot assortiment en een indrukwekkende winkel. Afhankelijk van de medewerker goede service.

Extra toelichting
Online gekocht, maar vooraf de winkel bezocht.Goede snelle levering, groot assortiment en een indrukwekkende winkel. Afhankelijk van de medewerker goede service.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

nielk Nomis 07-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alle apparatuur vanuit je stoel bestellen.

Service
het wordt gord afgeleverd.

Assortiment
praktisch alles.

Aanbeveling
in grote mate aanbevelingswaardig.

Extra toelichting
valt niet te beoordelen, het is gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cddb 07-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen is makkelijk

Service
Goed bereikbaar via mail of telefoon

Aanbeveling
Deze winkel beveel ik zeker aan anderen.

Extra toelichting
Voordat we weggingen op vakantie een product besteld en geretourneerd met gemak. Daarna een ander product besteld die 'n dag later werd ontvangen en met plezier en op tijd mee kunnen nemen op vakantie. Super!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lindsayotten 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik vind cameranu.nl een duidelijke website met veel keus! Om die reden heb ik mijn tweede spiegelreflexcamera ook aangeschaft op deze site. Het bestellen van de camera ging snel.

Service
Ik twijfelde over twee camera's. Via mailcontact werd ik prima geholpen in het maken van een keus. Ik had gekozen voor het afleveren van mijn camera door een koerier van cameranu. Ik werd gebeld met de mededeling dat de koerier de volgende dag rond 10:00 er zou zijn. Ik moest op dat moment werken en vroeg of hij op een ander tijdstip langs kon komen. Dit kon helaas niet, waardoor ik mijn familie/vrienden moest bellen of het pakketje bij hen afgeleverd kon worden. Dit vond ik wel een nadeel. Voor de rest top!

Assortiment
Veel keus tussen nieuwe toestellen!

Aanbeveling
Deze site zou ik zeker aanbevelen aan iemand anders. Dit ik heb ik namelijk al gedaan bij een vriendin.

Extra toelichting
Erg blij met de snelle service van cameranu! Fijn dat er snel geantwoord werd op mailtjes, waardoor ik snel een keus kon maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk de Vlag 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
CameraNU.nl heeft keurig gedaan wat ze aangeven op de site, en dus ook mag verwachten. Ik ben dik tevreden en zal hier zeker weer kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ksno 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
bestelproces prima, informatie ok!

Service
goede bereikbaarheid en
levertijden

Assortiment
ruim voldoende voor mij

Aanbeveling
de winkel wekt vertrouwen en dat is terecht!

Extra toelichting
Caneranu is zeer klantvriendelijk en geeft deskundig advies. Dat is ook zo bij eventueel retourneren van een artikel. Kortom: het is er prettig zaken doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L. Veen 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Hele duidelijke website. Fijn dat bijpassende accesoires gelijk gemeld worden als je naar het bestelscherm gaat.

Service
Binnen 24 uur had ik m'n bestelling in huis!

Assortiment
Erg compleet. Kan bijna niets bedenken dat ontbreekt.

Aanbeveling
Niet de eerste keer dat ik hier gewinkeld heb. Nooit een ontevreden gevoel bij CameraNU.nl

Extra toelichting
Bij CameraNu vind ik altijd wat ik zoek. Daarnaast is de prijs altijd meer dan oké. De volgende keer kom ik weer bij ze terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edith Woesthoff 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik had het boek snel besteld

Service
Ik had het boek snel in huis

Assortiment
Ik vond precies het boek wat ik nodig had en dat was een uitdaging

Aanbeveling
Ik vond er wat ik nodig hac

Extra toelichting
Gevonden wat ik zocht en snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L1960 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Goede website, makkelijk zoeken, snel.

Assortiment
Bijna alles......

Aanbeveling
Betrouwbaar, al jaren.

Extra toelichting
Betrouwbaar, snel, net zo duur of goedkoop als collega's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

.Willemsen 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site die voldoende informatie geeft om een goede keuze te maken.

Assortiment
Een zeer ruim assortiment op het gebied van fotografische apparatuur en flitsers

Aanbeveling
Zeer snelle levering correcte leveringsinformatie.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de snelle en correcte levering van de bestelde flitser. Ook de prijs was zeer concurrerend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex Carmel 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sukram57 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site

Service
snel antwoord op vragen en gisteren besteld en nu net afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

herman1960M 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online besteld, volgende dag in huis... kan het eenvoudiger?

Service
ooit defecte camera zonder problemen omgeruild in de winkel

Assortiment
Alles wat je als fotograaf nodig hebt

Aanbeveling
waarom zou je ergens anders winkelen? prijs=ok, service=ok als je meer wilt weten ga je naar urk en check je je aankoop in de winkel voordat je koopt

Extra toelichting
prima adres voor al je fotospul

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkky 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
groot of klein bijna alles is vindbaar.

Service
snel,goed verpakt.

Assortiment
geen nee te koop.

Aanbeveling
Je hoeft niet langer te zoeken.

Extra toelichting
Geen betere snelle winkel te vinden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angel1960 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede site, het zoeken is erg makkelijk

Service
gelijk reactie op mail

Assortiment
het is natuurlijk nooit genoeg, maar de sortering is erg uitgebreid

Extra toelichting
al meerder keren wat gekocht bij CameraNu en kan alleen maar zeggen: Top!! Zelfs bij problemem wordt het prima en snel opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Wouterse 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke omschrijving en uitgebreid assortiment

Service
Snel en goed verpakt

Assortiment
zeer uigebreid

Aanbeveling
Alles klopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BramHZW 04-08-2014

Algemene score

6,2

Gemak
Wanneer je weet wat je wil kun je makkelijk bestellen en wordt er snel geleverd.

Service
We hebben concrete vragen over producten gesteld en verschillende van de antwoorden bleken onjuist te zijn. Ook werd door ons verstrekte informatie niet (goed) gelezen / bekeken. We hadden de indruk dat het product niet helemaal in originele staat was, maar dat kan ook door de niet ideale verpakking komen. Bij terugsturen betaal je zelf de kosten. Terugboeken van vooraf betaald bedrag duurt erg lang.

Aanbeveling
Als je zeker weet wat je wil en geen support nodig hebt kun je hier goed weg komen en de prijzen zijn gunstig.

Extra toelichting
Goed geprijsd, maar je moet wel goed weten wat wat je wil en of het werkt. Support antwoorden zijn niet betrouwbaar.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Polsie 04-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Verkeerde bestelling gedaan. E-mail gestuurd met de vraag wat voor product ik wel moest nemen. Netjes en snel beantwoord en direct een nieuwe opgestuurd en binnen 1 dag in huis.

Aanbeveling
Zeer zeker, een goede en duidelijke website. Klantvriendelijk en nog is een uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan05 01-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
super snelle levering en betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Charles Pont 01-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersnelle interface, makkelijk zoeken en direct gevonden met mogelijke alternatieven!

Service
Vandaag besteld, morgen (ook op zaterdag) in huis en je hoeft er de deur niet vooruit

Assortiment
Enorm veel keus met hele goede uitleg en uitbreidingen

Aanbeveling
Een site, nagenoeg alles op voorraad tegen een meer dan redelijke prijs en binnen 24u aan huis geleverd zonder extra kosten!

Extra toelichting
Een snelle site met snelle zoekfunctie. Heel veel op voorraad, tegen een meer dan redelijke prijs afkostig van nederlandse tussenhandels! Daarbij binnen 24u op welk adres dan ook, geleverd desgewenst met een koerier (tegen een vergoeding) Zo behoren de webwinkels te functioneren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Student07 31-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk en snel bestellen voor 12 uur 's nachts bestelt de volgende dag in huis!

Assortiment
Meeste camera's gewoon op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hotbug64 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestellen gaat heel makkelijk. Er is goed overzicht wat je aan het bestellen bent en wat de prijs is.

Service
Ik heb de camera via internet besteld en heb geen info gevraagd. Wat ik wilde weten heb ik van internet afgehaald.
De levertijd oversteeg zelfs de verwachting. Camera met toebehoren
's avonds na 2300 uur besteld en de volgende dag werd het al geleverd.

Assortiment
Er was meer dan genoeg keuze in het type camera waar we naar op zoek waren. De beschrijving en opties zijn goed beschreven.

Aanbeveling
Het werkt makkelijk, snel en overzichtelijk. Transparante voorwaarden en afspraken die ook nagekomen worden.
Super !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 68 28-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
duidelijk en voldoende info

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet van Geel 27-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke snelle website, met makkelijk te vinden informatie, kopen doe je in een minimum aantal stappen, geen onnodige gegevens gevraagd,

Service
zeer snelle levering

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
om de hierboven vermelde redenen

Extra toelichting
duidelijke, makkelijke goede winkel. Veel informatie en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

menno1311 25-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Snelle service, vandaag besteld morgen in huis, netjes.

Assortiment
Direct gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Ik zou het zeker aanbevelen aan mijn vrienden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ingeijbema 24-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
's avonds rond 10 uur besteld, volgende dag was de bestelling in de middag al in huis!

Aanbeveling
goede aanbiedingen en veel keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard Busscher 23-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en makkelijke stappen voor het plaatsen van een bestelling

Service
Zeer snelle levertijd. Camera voor 24:00 uur besteld was de volgende dag al in huis

Aanbeveling
Duidelijk, goede communicatie en zeer snelle levertijd voor een scherpe prijs.

Extra toelichting
Eigenlijk niets meer aan het bovenstaande toe te voegen. Gewoon heel erg goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dezalwel 23-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima toestel. Daar onze vorige kapot is gevallen kochten we hier een nieuwe voor hetzelfde geld als de reparatiekosten en noch veel meer mogelijkheden dan ons vorige toestel.
Dus kwaliteit en prijs perfect.

Service
Uitermate snel geleverd na een simpele overzichtelijke bestelling.

Assortiment
Heb gevonden wat ik zocht. Dus voldoende assortiment.

Aanbeveling
Perfect. Dank je wel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Papilio65 23-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
ruime keus, goede prijsstelling

Aanbeveling
ruime keus, goede prijsstelling, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WillemY 23-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel erg gemakelijk: 'klik en bestel'

Service
Prima service en een snelle en volledige levering, binnen 24 uur!

Extra toelichting
Heel erg gemakelijk, prima overzicht en snel goed en volledig uitgevoerd. Echt een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fotoman Wildlife 23-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, ik had snel gevonden wat ik zocht. De productinformatie is voldoende om de keus te kunnen maken. Betaling met iDeal werkte prima.

Service
Een duidelijke reeks van mails waaruit de status van mijn bestelling goed was op te maken. Ook de link naar het Track and Trace systeem van de vervoerder werkte feilloos. Al met al een snelle levering.

Assortiment
Bijzonder hoe een webshop zo'n groot assortiment kan hebben. zeer divers en uitgebreid. Mijn compliment!

Aanbeveling
Groot assortiment, goede prijs en een betrouwbare, snelle afhandeling van mijn bestelling.
Ik heb geen gebruik hoeven maken (gelukkig) van retourneren. Dat aspect kan ik derhalve niet beoordelen

Extra toelichting
samenvattend: Groot assortiment, goede prijs en een betrouwbare, snelle afhandeling van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Zijlstra 22-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met weinig tijd om te winkelen, is het ideaal om via de website je bestelling te doen!

Service
Na een mailtje aan de winkel, binnen een paar minuten een reactie gekregen, geen stand aard mail, maar rechtstreeks beantwoordt, top!.

Aanbeveling
Door de super snelle levering en het goede contact dat er was en de goeie service, zou ik het aan iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
CameraNu.nl, is echt de moeite waard om er een bestelling te doen. De levering was super snel, de service en het persoonlijke contact was echt zoals het hoort te zijn. Alleen maar lof voor dit bedrijf. In het mail contact, staat *onderstaande regen. Dit geeft, ondanks dat je weet dat het standaard is, de klant het gevoel dat geen vraag teveel is voor het bedrijf. De moeite waard! *Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!*

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

amjf 22-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke site

Service
goed berijkbaar

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
duidelijke site, makkelijk bestellen, zeer snelle levering.

Extra toelichting
makkelijk te bestellen, snelle levering. duidelijk mail contact.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Spierke 22-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Makkelijke website

Service
Snelle levering zoals beloofd op de site

Aanbeveling
Geen problemen ondervonden en goede prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

IldikoWoo 22-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yarda 22-07-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website;
fysieke winkel gemakkelijk bereikbaar

Service
product online besteld en opgehaald in Urk; professionele, vriendelijke medewerker die uitgebreid uitleg gaf.

Assortiment
zowel op de website als in de winkel een zeer uitgebreid assortiment met up-to-date voorraadinformatie.

Aanbeveling
al een aantal jaren prima ervaringen met CameraNu zowel met online bestellen als met ophalen in Urk

Extra toelichting
Keurige , overzichtelijke winkel. Vriendelijke, professionele medewerkers. En de koffie staat klaar, gratis!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews