cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jang21 02-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling ging makkelijk

Service
Volgens afspraak geleverd.
Zeer snel!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Diverse malen wat besteld bij CameraNu. Altijd snel en goed geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

194825 02-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en doeltreffend

Service
Je krijgt in de e-mail een berichtje waarmee je pakket kunt volgen

Assortiment
Super eigenlijk alles op camera en computergebied is hier verkrijgbaar en daarnaast kun je bij je bestelling op de site direct zien of een bepaald product op voorraad is en dus jou toegestuurd kan worden

Aanbeveling
Ten eerste het gemak waarmee je kunt bestellen een super service, ik zou niet anders meer willen.

Extra toelichting
Camera Nu biedt geweldige service! Bestellen is een makkie. Na de bestelling krijgt een klant via e-mail een berichtje dat het pakket is verstuurd en de dag waarop het wordt bezorgd. En kan je de zending zelf volgen. Het pakket krijg je keurig ingepakt en op tijd afgeleverd. Mooier kan het bijna niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo Dautzenberg 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de zoekfunctie kom je heel snel bij datgene wat je wilt bestellen. Je ziet ook meteen of het product op voorraad is of niet. Heel handig

Service
's avonds om 10 uur besteld, 's morgens om 11.00 uur kreeg ik het pakket al overhandigd. supersnel!!!
Altijd telefonisch bereikbaar. Hele snelle en prettige afwikkeling van vergissingen/problemen/vragen enz.

Assortiment
Op fotografiegebied ben een super uitgebreid assortiment. Ik vind alles wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Ik heb alleen maar positieve ervaringen met CameraNu. en die wil ik graag delen met anderen

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een goede, niet te dure compact camera. Vervolgens vind ik die en ben ik gaan vergelijken. Zo kwam ik uit bij CameraNu als prijs voordeligste aanbieder. Ik had 8 cameraatjes nodig. dus dat was gauw beslist: bestellen bij CameraNU. De levering was supersnel. Achteraf bleek dat ik de verkeerde geheugenkaartjes had besteld. Ook dit probleem was zeer snel opgelost: niet alleen de bestelling, maar ook de financiële afwikkeling ging heel soepel en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Getrouw 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
's-avonds om 22.00 uur besteld, de volgende dag al ontvangen. alles keurig netjes verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick van den Broek 01-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
in een duidelijk overzicht kon ik gelijk vinden wat ik zocht.

Service
in principe is er geloof ik een volgende dag levering, maar vanwege werk kon ik niet thuis zijn om voor het pakket te tekenen. Gelukkig was er de mogelijkheid om mijn bestelling elders te laten bezorgen en kon ik deze ophalen op een tijdstip dat beter uitkwam

Assortiment
Op het gebied van hardware is er voldoende keuze

Aanbeveling
makkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Het_Jaap 01-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via website gaat het plaatsen van een bestelling duidelijk, vlot en overzichtelijk.

Service
Er was een snelle berichtgeving nadat een nieuw uitgekomen toestel leverbaar was. Opmerkingen bij de bestelling werd adequaat beantwoord en afgehandeld en het afwijkende afleveradres was makkelijk aan te geven. Tel daarbij de vlotte levering: 's-avonds besteld en de volgende dag al deugdelijk verpakt ontvangen. Alles is goed voor elkaar dus.

Assortiment
Alles wat ik zocht heb ik er tot op heden kunnen vinden en bestellen tegen een aantrekkelijke prijs.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan bij familie, vrienden, collega's en kennissen.

Extra toelichting
Na eerdere aankopen bij Cameranu en ook deze goed verlopen levering wilde graag aan deze beoordeling merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lori L 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
I almost always find what I'm looking for at cameranu.nl. Granted, there is more variety available in the USA (where I'm from), but for a European shop they're pretty great.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cherie Fotografie 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Het assortiment van Camera.nu is zeer uitgebreid. Alles dat ik nodig heb is er altijd op voorraad. Levering is extreem snel, altijd op tijd en correct. De prijzen zijn concurrerend met andere leveranciers. De retour regeling is zeer goed. Ik koop en huur al jaren bij deze winkel en heb alleen maar goede ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BobLippe 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Snelle service! En niet de duurste ☺

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vd Berge 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Supersnelle service. Had het 's avonds besteld en de volgende dag al in huis.

Extra toelichting
Prima, overzichtelijke webwinkel voor uw camera(spullen)!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Nijveen 01-10-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Camernu.nl is een overzichtelijke site met een intuitieve bediening en duidelijke menustructuur. Je kunt altijd goed vinden wat je zoekt. Het betaalproces is duidelijk en eenvoudig e werkt probleemloos.

Service
Op mijn vraag via de website over inruilmogelijkheden werd net als op andere door mij gestelde vragen zeer snel en professioneel antwoord gegeven. In de winkel in Urk wordt je bovendien altijd vakkundig te word gestaan en de medewerkers zijn uiterst professioneel.

Assortiment
Het asortiment is zeer breed en de weergave van de actuele voorraden is zeer nauwkeurig. Geinformeerd worden zodr een product dat tijdelijk niet op voorraad is of nog niet leverbaar, werkt ook zeer prettig.

Extra toelichting
De combinatie van een duidelijke, overzichtelijke en goed werkende webshop met diverse winkels waar je vakkundig en prettig wordt geholpen maakt dat cameranu het adres is waar ik al mijn aankopen voor fotoapparatuur graag wil blijven doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert Lautenschutz 01-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goed geholpen door een verkoper die wist waarover hij sprak.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Evelyne Photography 01-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke informatie

Service
Zeer snelle en accurate levering

Assortiment
Volledig assortiment tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
Kwaliteit, goede prijs, goede service en snelle levering.

Extra toelichting
Kwaliteit, goede prijs, goede service en snelle levering. Als ik iets nodig heb op fotografie gebied kijk ik niet eens meer op een andere website :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Timmer 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is erg overzichtelijk en duidelijk

Assortiment
Keuze in overvloed

Extra toelichting
Ik heb de Samsung NX 2000 gekocht bij cameranu.nl. Ik ben super te vrede over de camera, maar ook over cameranu.nl De site werkt erg gemakkelijk, er is keus genoeg en vandaag besteld is morgen in huis. Mijn volgende camera koop ik weer bij camera.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeBe00 30-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit je luie stoel simpel via internet je bestelling plaatsen.
Duidelijke, overzichtelijke site.

Service
Duidelijke informatie aanwezig over de artikelen. Snelle leveringstijden.

Assortiment
Veel artikelen te kust en te keur. Uitstekend en uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan omdat:
duidelijke en bereikbare site;
groot assortiment;
duidelijke prijsstelling en voorwaarden;
snelle en correcte levering.

Extra toelichting
Zie bovenstaande beoordelingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

biancavanvarik 30-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen en de volgende dag al in huis echt perfect. Ik had het op een vrijdag avond laat bested en zaterdag in huis. ik had het zondag nodig?
Dus helemaal perfect

Service
Had een vraag via chat programma werd netjes beantwoordt. Later die avond waren jullie afwezijg en ontving ik de volgende dag netjes een mail met het antwoordt erin

Assortiment
Een speelgoed winkel voor de volwassen mensen onder ons.
Zowel voor de huis en tuin fotografie als voor de profs en je kun het zo duur maken als je zelf wil

Aanbeveling
Zeker weten veel op vooraad en geode service ben er zelf ooki via via achter gekomen en ben blij dat ik op jullie site heb gekeken.
Echt een aanrader!!!!

Extra toelichting
Ben zeker van plan om in de toekomst veker wat bij jullie te bestellen door de snelle service. En het netjes antwoorden op de vragen die je stel. Ben ook zeker van plan om een keer bij jullie in de zaak een kijkje te komen nemen. Moet daar een dag voor uitrekken maar heb het er zeker voor over.Je wordt netjes op de hoogte gesteld over je product wanneer hij bij je in huis is. Dus ik kan eigelijk alles met 1 woordt samen voegen en dat is TOP!!!! Ga jullie ok zeker aanbevelen bij andere mensen wat ik inmiddels al heb gedaan en ook zeer tevreden zijn over jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kvd01 30-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Assortiment is groot, en de levering is meteen, vandaag besteld, morgen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VincentVdB 30-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen ging super makkelijk.

Service
Na de bestelling ging de betaling niet door naar de IDEAL omgeving. Mailtje gestuurd naar Cameranu, direct gecorrigeerd. Ook al was het 's avonds laat.

Assortiment
Zeer uitgebreid voorradig assortiment.

Aanbeveling
Nette afhandeling, snel en goede prijzen.

Extra toelichting
Groot, voorradig, assortiment, duidelijk besteldproces en snelle levering ook als je 's avonds laat besteld. De dag erna in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dirkjan57 30-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon ff bestellen

Service
vlot in huis

Assortiment
Net wat ik nodig had.

Extra toelichting
goedkoop (in verhouding dan), snel in huis en een verrekt lelkker stoeltje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Overstegen 29-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met een paar klikken heb je het product snel besteld.

Service
Binnen een dag was het binnen en kon ik mijn aankoop gebruiken. Yongnuo RF-603II/N3 Wireless Flash Trigger Set voor Nikon

Assortiment
Prachtige site met een zeer grote keus aan accessoires. Zowel voor de prof als de beginnende fotograaf.

Aanbeveling
CameraNu heeft zo'n groot assortiment cameraproducten dat ik graag deze site aanbeveel.

Extra toelichting
Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb en zal zeker meer cameraproducten hier aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje Meesters 29-09-2014

Algemene score

7,3

Gemak
Standaard procedure voor bestellen. Geen gekkigheden waar je ineens over na moet gaan denken terwijl je gewoon je product wilt bestellen.

Assortiment
Dat wat ik graag wilde hebben was aanwezig.

Aanbeveling
Het is een prima winkel met goede kwaliteit producten. De levertijd is lekker snel. Fijne winkel dus.

Extra toelichting
De winkel is een prettige winkel. Goede kwaliteit producten en een snelle levertijd. Geen overbodige functies, recht toe rechtaan wat je graag wilde bestellen.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

aw150 29-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Onlineee

Service
Zeer goed

Assortiment
Ruim

Extra toelichting
Zeer snelle levering 22.45 uur besteld volgende dag 12.15 uur in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reest01 29-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website en bestelprocedure

Service
Levertijd conform website

Assortiment
Ruim assortiment van gangbare produkten

Aanbeveling
Spreekt voor zich

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.J. van Beest 29-09-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, goede betalingsmogelijkheid.
En vooral snelle levering.

Assortiment
Niet op alles een concurrerende prijs.
Wel een ruime sortering.

Extra toelichting
Een hele fijn overzichtelijke site om te shoppen. Wat betreft de service daar had ik gelukkig geen gebruik van hoeven maken, dus daar kan ik geen ervaring over meedelen. En heel belangrijk de betrouwbaarheid. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Paul220419 29-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site met een erg prettige en gemakkelijke doorstroom.

Service
Supersnelle levering en accuraat en prima op de hoogte gehouden van mijn bestellingen.

Assortiment
Nog geen artikelen tegengekomen waar ik naar zocht maar niet heb kunnen vinden, eigenlijk is alles voor handen.

Aanbeveling
Drie keer wat besteld en geheel en volledig aan mijn verwachtingen voldaan.

Extra toelichting
Erg prettig dat alles wat ik wil bestellen snel afgehandeld wordt, vandaag bestellen en drie keer de volgende dag rond de middag in huis en prima op de hoogte gehouden van de status van mijn bestellingen, ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan 517 29-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
s,avonds besteld, de volgende dag afgeleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Charlotte 29-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Site zit goed in elkaar, makkelijk te zoeken.

Service
Ik had nog gebeld met een vraag, die werd netjes beantwoord.

Assortiment
Prima. Ontbreekt wel af en toe aan productomschrijvingen.

Aanbeveling
Goede ervaringen mee.

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een nekriem voor mijn systeem camera. Ik had er 1 op het oog, maar kon het niet zien op de foto's of er zo'n klik systeem zat op de band. Dat wou ik namelijk niet. Ik heb daarover gebeld en de dame aan de telefoon kon dat inderdaad voor mij bevestigen. Ik heb 1x eerder bij CameraNu een lens besteld, dat ging ook prima. Enige minpuntjes nu waren de niet toereikende foto en het feit dat er blijkbaar wat elastiek in de band zit. Dat stond er niet bij vermeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marcel05 28-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon het makkelijk vinden wat ik zocht.

Service
Ik kon niet kiezen voor enveloppe verzending en heb dit bij opmerkingen gezet. Ik kreeg het in een enveloppe toegestuurd en het verschil werd terug geboekt op mijn rekening. Topie!!

Assortiment
Gewoon veel keus.

Aanbeveling
Ze werken snel. Mail wordt snel beantwoord en het product ( als het op voorraad is ) wordt direct verzonden.
Had het binnen 2 dagen binnen.

Extra toelichting
Dit is de eerste keer dat ik iets besteld heb bij CameraNu.NL . Ben blij dat ik het hier heb besteld. Het product was goedkoop en ik had het snel thuis. Tevens werden de verzendkosten ( het verschil tussen pakket- en enveloppe verzending ) terug geboekt op mijn rekening. Dit had ik niet verwacht! Verder werd er snel op mijn mail gereageerd, dit vond ik ook wel heel prettig. Dus CameraNu.nl ga zo door en als ik nog iets nodig heb bestel ik graag weer bij jullie en ik vertel dit zeker door aan kennis en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anjolien Kooreman 28-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online overzichtelijke site. Snel contact. Snelle levering

Service
Vakmanschap, zowel in de winkel als online plezierig snel en vakkundige hulp

Assortiment
Ik heb het gevoel dat alles verkrijgbaar is ( soms even uitverkocht ff wachten) maar het is snel aanwezig

Aanbeveling
100% aan te raden. Heb ik ook al gedaan en ook deze mensen waren uitermate tevreden

Extra toelichting
Prima personeel groot assortiment snelle levering kortom ik ben om probeer het! Ik heb zowel online als fysiek in Urk boodschappen gedaan. Alle twee subliem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

foru2 28-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
niet alleen de merkartikelen maar ook andere goedkopere varianten

Extra toelichting
Makkelijk bestellen, goede prijs en de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Linders12345 27-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik heb een e-reader bij Camera.nu gekocht. Fijne site, genoeg keuze, duidelijk, snelle levering, prima product: dus zeer tevreden. Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J frs 27-09-2014

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke webshop

Service
goede advies bij de aanschaf

Extra toelichting
lekker snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

12356 26-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanaf het begin tot het einde was de aankoop van het door mij gewenste artikel snel en efficiënt te doen.

Service
Uitstekende service. Ik heb hier alleen maar gebruik van gemaakt voor telefonische ondersteuning met de afdeling professioneel.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PD0 25-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
persoonlijke reactie na probleempje met website. Is dus geen anonieme webwinkel maar een die actief meedenkt met de klant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeannette29 25-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site met goede productomschrijving.

Service
's avonds laat een camera besteld en daarnaast had ik nog een paar vragen. Zelfs op het late tijdstip kreeg ik zeer snel een duidelijk antwoord op mijn vraag; echt klasse!

Assortiment
Voldoende keus!

Aanbeveling
prijs/kwaliteit/service is uitstekend!

Extra toelichting
De correcte en snelle afhandeling van de bestelling + het feit dat er snel en goed gereageerd wordt op een vraag maakt dat ik cameranu.nl echt een top-site vind!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

livaza 25-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke webshop

Service
als er iets onduidelijk is dan is er per mail of telefonisch duidelijk antwoord te krijgen. Ook als er iets niet goed is wordt dit zeer goed opgelost

Extra toelichting
heb deze winkel al bij veel mensen aangeraden ivm met de scherpe prijsstelling en de goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiemo 25-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig te gebruiken website met duidelijke informatie, eenvoudige navigatie en up-to-date informatie. Producten op voorraad betekent ook echt product op voorraad. Bestellen gaat vervolgens eenvoudige en levering gaat snel en kan zelfs op basis van persoonlijke voorkeuren aangepast worden. Heb al diverse malen online besteld en ben nog nooit teleurgesteld

Service
In geval van vragen, garantie of reparatie wordt altijd vanuit het perspectief van de klant naar oplossingen gezocht. Echt een verademing. Kunnen veel retailers nog een voorbeeld aan nemen

Assortiment
Voor mij is als amateur fotograaf geen nee te koop. Veel keuze goede voorlichting voor beginner en pro

Aanbeveling
Echt een heerlijke bedrijf om te kopen. Of het nu om kennis, service of producten gaat. Voor mij persoonlijk eigenlijke nooit enen teleurstelling

Extra toelichting
Het totale plaatje klopt. Goede producten, goede service, scherpe prijzen en bijzonder vriendelijke mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Fitskie 25-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via menu Verrekijker zijn niet alle accessoires voor verrekijkers te vinden, Dus geen 10.

Service
Snelle levering. Telefoon wordt snel opgenomen en zoals afgesproken: er wordt teruggebeld!

Assortiment
Genoeg in huis om een keuze uit te kunnen maken.

Extra toelichting
Prettig contact zowel via email als telefonisch. Snelle levering. Door "foutje" moest er een onderdeel nagezonden worden. Ook deze was snel in huis. Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JustRoytjuh 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Besteld, verzonden en ontvangen precies zoals aangegeven. De prijs is goed, ook in verhouding tot de service. Duidelijk en snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Triller 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
dankzij uitstekende website van camera nu en goede aankoopformulieren snelle afwikkeling mogelijk

Service
volgens belofte camera de volgende dag op de afgesproken tijd ontvangen

Assortiment
grote sortering met uitgebreide kenmerken van de camera,s

Extra toelichting
mede door eerdere ervaringen met de aankoop van de reflexcamera sonyA700 bij camera nu en daarbij de persoonlijke hulp in de zaak heb ik deze camera on line gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jasperodevries 24-09-2014

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ultra snelle service en persoonlijk contact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie1234 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kolkos 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de Tweakers Pricewatch kwam ik op de website van CameraNu.nl. Het bestellen gaat relatief eenvoudig.

Het zoeken naar accessoires kan echter nog wel wat beter. Het bovenste menu is op dit moment wat overbodig.

De website is echter wel makkelijk in gebruik. Het gebruik van tabbladen onder een camera is perfect.

Service
's avonds laat besteld, volgende dag netjes op de zaak bezorgd. Plus snoepjes!

Assortiment
Zeer uitgebreid. CameraNu.nl heeft vrijwel alles.

Zie motivatie onder het kopje gemak over de zoekfunctie en de indeling van artikelen.

Aanbeveling
Ik durf deze website met een gerust hart aan iemand anders aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilorena1963 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alle producten zijn makkelijk te vinden, en zijn overzichtelijk gerankschikt

Service
Ik had per ongeluk en verkeerd artikel besteld, ik kon het artikel gemakkelijk retour sturen en binnen twee dagen had ik het juiste artikel thuis.

Assortiment
Heel ruim assortiment wat gemakkelijk is terug te vinden.

Aanbeveling
Groot overzichtelijk assortiment en een uit steekende service en zeer vriendelijke mensen aan de telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Markus 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke, handige site.

Service
Snelle levering en snelle terugbetaling bij retourneren.

Assortiment
Compleet en scherpgeprijsd assortiment. Vrijwel altijd de goedkoopste.

Aanbeveling
Top webshop!

Extra toelichting
Duidelijke, handige webshop met topservice, scherpe prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ries76 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten/accesoires laten zich goed en makkelijk vinden. 1 puntje: zoeken naar filters wordt makkelijker als ik dat kan naar formaat. (Of ik heb iets over het hoofd gezien?)

Service
Geweldig snel en goed verpakt.
Ook duidelijk en snel e-mail verkeer.

Assortiment
Voor mij meer dan genoeg.

Aanbeveling
Geen echte minpunten ontdekt, dus uw naam staat goed in het hoofd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jewebeek 23-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je kunt op je gemak zoeken op de site

Service
zij houden zich heel goed aan de afspraak. wat betreft levering

Assortiment
als je hier de keuze niet kan maken, dan wel waar.

Aanbeveling
zeer correcte afhandeling,
prima.

Extra toelichting
het aangekochte product; Canon PowerShot A3500 IS is een prima toestel, simpel in handelen en maakt hele goede foto's en video opnamen. niet gedacht voor die prijs zo'n toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wopke49 23-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
In Urk heb je heel veel keus van diverse camera in verschillende prijsklasse

Service
Je wordt met heel veel vakkennis geholpen

Extra toelichting
personeel die weet waar over ze spreken en je van een goed advies voorzien waar je zelf nog de keuze kan maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marja Koole 23-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede duidelijke website en besteld makkelijk

Service
Was verkeerde maat besteld, en cameranu.nl heeft dit kosteloos hersteld. En snel

Assortiment
Je kan hier echt bijna alles vinden op foto gebied. Heel plezierig en keurige prijzen.

Aanbeveling
Goede service en klantvriendelijkheid.

Extra toelichting
Gewoon een degelijke en betrouwbare firma met klantvriendelijk beleid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ebkmjt 23-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitzoeken en betalen ging eenvoudig.

Service
Nadat een artikel beschadigd was afgeleverd werd het supersnel en zonder probleem omgeruild, zelfs nadat ik aangaf toch net een iets ander type te willen was dit ook geen enkel probleem.

Assortiment
Assortiment is breed.

Aanbeveling
Snelle levering en top service

Extra toelichting
In zijn geheel gewoon eeen prettige en goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews