cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

C.Th.Buhrs 22-08-2014 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

7,0

Assortiment
Nog geen mening, heb het nog tekort.

Aanbeveling
Aardige bediening

Extra toelichting
Nog geen mening, heb de lens nog tekort

Review criteria:

Voldoende

Reageer

Aaltje1950 22-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In eerste instantie gechat met een medewerking over het product, ik kon mijn vragen stellen en kreeg een duidelijk antwoord

Service
Nadat bleek dat de zonnekap niet op de lens paste ben ik naar Urk gereden en daar werd ik prima geholpen. En wat is het een super mooie zaak...!!!

Assortiment
Geweldig, keus genoeg en in Urk heb ik, onder het genot van een kopje koffie, helemaal mijn ogen uitgekeken.

Aanbeveling
Gewoon doen, ik had mijn toestel inderdaad de volgende dag in huis...

Extra toelichting
Ik had op internet gezocht naar de prijzen van het door mij uitgezochte fototoestel en Cameranu.nl kwam er met nog een paar het voordeligst uit. Mijn keus is op Cameranu.nl gevallen omdat ik in het verleden daar ook al iets had gekocht en dat was ook uitstekend, zowel de levering als het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BernardArdooie 21-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer overzichtelijk en een bestelling plaatsen is kinderspel.

Service
Het bestelde product kwam op tijd en goed verpakt aan.

Assortiment
Het aanbod is bijzonder ruim. Wie hier zijn gading niet kan vinden zal ze nergens vinden.

Aanbeveling
Ik zal deze winkel bij al mijn vrienden en kennissen zeker warm aanbevelen.

Extra toelichting
Ik kan geen negatieve punten bedenken. Een en al tevreden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Postma 1952 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
even achter de computer en het is zo gepiept

Service
Tot nu toe alle bestelde producten de andere dag in huis. Dat vind ik erg vlot.

Assortiment
De producten van Canon die ik wilde aanschaffen zaten alle in het assortiment.

Aanbeveling
Eigenlijk ken ik dus de winkel alleen via het web. Ben zelf niet in de winkel op Urk geweest.

Extra toelichting
Aangezien ik twee keer, of was het drie, een lens heb gekocht en de laatste keer een canon speedlite 430EX II, heb ik toch wel wat ervaring met de service. Tot nu toe geen enkel probleem gehad. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joepke 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en heel overzichtelijke site

Service
Super, s'avonds bestellen en de dag erna wordt het bestelde al geleverd. Voor deze service, stap ik niet in de auto om vervolgens de stad te doorkruisen, parkeerplaats zoeken (betalen) en dan niet op voorraad zijn in de winkel!

Assortiment
Hebben gewoon alles wat ik nodig heb.

Aanbeveling
voor het gemak, de service en het assortiment.

Extra toelichting
Altijd correct, snel en ook heel belangrijk zeer vakkundig verpakt, zodat je bestelling onbeschadigd wordt afgeleverd. Is gewoon een hele goede winkel die ik iedereen kan aanbevelen (en ook doe).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotoriem 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima

Service
Snelle bezorging

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Als eerste fotozaak

Extra toelichting
In de afgelopen jaren is cameranu een uitstekende fotozaak gebleken. Ben er tot volle tevredenheid al jaren klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanW1955 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles ging vlot en gemakkelijk. Het is alleen een beetje flauw dat je op een cent na bezorgkosten moet betalen.

Assortiment
de aanschaf had een concurrerende prijs.

Aanbeveling
De gehele afhandeling was goed.

Extra toelichting
Een prima website en een goede afhandeling met een concurrerende prijs.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Y. Staas 21-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Thuis bestellen is handig

Service
Snelle levering

Assortiment
Goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mandyj 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijle site

Service
Snelle chat

Assortiment
Voor iedereen volop keuze

Aanbeveling
Zie vorige motivaties

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerrit van Vlieland 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site. Gemakkelijk betalen via Ideal

Service
Vandaag besteld, morgen in huis, ook op Vlieland. Klasse!!

Assortiment
Een geweldig groot en breed assortiment.

Aanbeveling
We zijn op Vlieland in grote mate afhankelijk van de kwaliteit en service van de webwinkels. Camera Nu steekt daar met kop en schouders boven uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OliverF 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig bestellen, voorraad inzichtelijk, volgende dag geleverd!

Assortiment
Zeer ruim assortiment, inclusief de camera tas waarnaar ik op zoek was.

Aanbeveling
Totaal geen klachten over mijn bestelling dus waarom niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick306 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website waar alle artikelen gemakkelijk te vinden zijn

Service
Supersnelle service, vandaag besteld, morgen in huis wordt ook echt waargemaakt

Assortiment
Ruime keuze zowel wat betreft camera's als ook de accessoires.

Aanbeveling
Ik heb in de laatste jaren meermaals een bestelling geplaatst, elke keer de volgende dag binnen, dus consequent snelle service en steed het juiste artikel in goede staat ontvangen. Dat wens je toch iedereen toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Clerx 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede website product gemakkelijk te vinden

Service
Snelle afhandeling

Assortiment
Praktisch alle A-merken te verkrijgen

Aanbeveling
Alleen al voor de service!

Extra toelichting
Zeer goede ervaring met afhandeling van een reparatieclaim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christie bruls 20-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik heb al meerdere keren een bestelling geplaatst bij cameranu.nl en tot nu toe is de aflevering telkens snel en probleemloos verlopen. Ook is de informatie over de levering goed geregeld. Ze hebben een groot assortement en een goede website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joormann 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon mijn product niet zelf vinden op de site, maar na een mail kreeg ik snel het juiste advies, met een link naar de bestelprocedure. Perfect geregeld.

Service
het antwoord op mijn vraag per mail kwam heel snel en was precies wat ik zocht.

Assortiment
ik heb precies gekregen wat ik nodig had, met minimale levertijd.

Aanbeveling
Zeker positief, gezien mijn goede ervaring.

Extra toelichting
Ik zocht een adapter ring die ik zelf niet op de site kon vinden. Na een mailtje kreeg ik direct het goede advies en ook een link naar de bestelprocedure. Heel gemakkelijk en binnen enkele dagen had ik hem in huis. Precies wat ik wilde hebben, het werkt perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steef29 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Een ideale lens om voor zowel dichtbij als wat verder weg de perfecte foto te maken, van super kwaliteit

Service
Ik werd netjes en vriendelijk te woord gestaan via de telefoon over de vragen die ik had over deze lens

Aanbeveling
het is een goede en fijne winkel, met een grote keuze uit veel producten

Extra toelichting
met deze lens is het echt heel makkelijk om wat verder weg of heel dichtbij de perfecte foto te maken, echt een goede aanwinst in de lenzen collectie. meer dan zijn geld waard

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Beth70 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als oudere vind ik het heerlijk dat je niet meer uitgebreid hoeft te winkelen maar vanachter de pc kunt kiezen en kopen.

Service
's Avonds besteld, de volgende morgen om 9u al in huis!

Aanbeveling
Betrouwbaar. Duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tedt 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Tussen bestellen en afleveren zit echt de minimale tijd

Service
Zeer snelle, en zelfs aangetekende verzending

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim13 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Goed en betrouwbaar.

Extra toelichting
Laat in de avond bestelt en de andere morgen in huis. Pech met de oplader waardoor de drie batterijen ook stuk gingen. De service was prima zonder gezeur nieuw gekregen. Dus voor mij een ervaring die een tien verdiend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pn.stoop 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een kind doet de was

Service
Snelle levering

Assortiment
Niets ontbreekt aan het assortiment.

Extra toelichting
Werkt allemaal zeer eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie_ 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is erg duidelijk en overzichtelijk. De gegevens die je moet achter laten zijn niet meer dan bij andere webshops. Ook het betalen ging eenvoudig.

Service
De service en levering was uitstekend. De verzending was eenvoudig te volgen met track en trace.

Assortiment
Het assortiment is erg breed van professionele tassen tot modieuze tassen. De prijzen zijn daarnaast goed. Ik heb de cameratas die ik besteld heb nergens goedkoper kunnen vinden.

Aanbeveling
Ik heb niet het hele assortiment bekeken maar ik beveel deze webshop zeker aan. De snelle levering het grote assortiment zijn hierbij de grootste pluspunten.

Extra toelichting
Ik kan geen negatieve punten bedenken over deze webshop en zal hier zeker vaker producten gaan kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Schoen 19-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
Een zeer snelle levering, want binnen 24 uur had ik de bestelde camera in bezit (kunnen hebben).

Service
Een vraag over de werking werd binnen de kortst mogelijke manier beantwoord.

Extra toelichting
Ik had op donderdagmiddag/-avond een camera besteld en op vrijdagochtend stond Post NL al met het apparaat voor de deur. Uiteindelijk werd de levering pas zaterdag, omdat Track & Trace bij Post NL niet (goed) werkte, maar daar kon CameraNu.nl niets aan doen. Verder had ik een paar dagen later een technische vraag en die werd binnen no-time beantwoord en dat noem ik nou service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 1507 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mie1966 19-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
De volgende dag al in huis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Akkelien Vos 18-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In één woord geweldig!

Service
's avonds besteld, de volgende morgen al in huis en keurig verpakt.

Assortiment
Super en betaalbaar.

Aanbeveling
Aan iedereen aan te bevelen, wij zijn super tevreden!

Extra toelichting
Onze dochter is erg tevreden met haar reeds bestelde Camera en tasje, waarvoor ze lang had gespaard. Supersnelle levering, in één woord geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g.grootherder 18-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via google kwam ik bij CameraNu.nl terecht. Ik ben blij dat ik voor Cameranu heb gekozen. Snelle levering.

Service
Leveren binnen de tijd die je beloofd. dat nom ik service

Assortiment
Echt alles wat met fotografie te maken heeft levert CameraNu

Aanbeveling
Bij gelegenheid attendeer ik vrienden en familie op de snelle service/levering.

Extra toelichting
Duidelijk, snel, zoals het hoort. PERFECT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R12345 18-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel besteld

Extra toelichting
Goed product en snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RobbertD1978 18-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Altijd erg gemakkelijk, online bekijken of product op voorraad is. Evt online de bestelling plaatsen om het product te reserveren en dan ophalen in Urk, of thuis laten bezorgen.

Service
Prima service, altijd snel antwoord als je een vraag hebt, of als er ongewenst toch een probleem is wordt het zeer goed opgepakt

Assortiment
Alles wat je wilt hebben is verkrijgbaar!

Aanbeveling
Goede service, goed assortiment en prima gemak. Dus zeker aan te bevelen!

Extra toelichting
Al jarenlang erg tevreden! Top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike1958 17-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site en makkelijk betalen

Service
Attent om een week na levering mij er opmerkzaam op te maken dat de producent van de door mij gekochte lens een aanvullende garantie biedt

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Zie hier boven

Extra toelichting
Niet alleen snelle afhandeling, maar ook servicegericht, ook na levering. Dat is onderscheidend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.B. Nagtegaal 17-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te vinden op duidlijke website

Service
Product was niet op voorraad, maar steeds op de hoogte gehouden van status, klasse!

Assortiment
Alles wat je op dit gebied nodig kunt hebben.

Aanbeveling
K ijk naar bovenstaande beoordelingen dus ......

Extra toelichting
Doet gewoon wat het belooft, wat wil een mens nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Reuver 17-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke afbeelding van product, bestellen na winkeltijd thuis achter de PC

Service
heldere voortgang door aankoop programma

Aanbeveling
compleet assortiment

Extra toelichting
prijs / kwaliteit goed en klant vriendelijk voortgangs proces van het aankoop proces

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nikondenise 17-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een duidelijke site en simpel te bestellen.

Service
hele snelle levering en alles goed aangekomen.

Assortiment
Bij deze webshop heb ik alles gevonden wat ik zocht, zodat ik niet verder hoefde te zoeken.

Aanbeveling
Veel keus, snelle en goede levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koperDirk 17-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk invulbaar

Service
Volgende dag al geleverd via koerier

Assortiment
Alles wat je maar kunt wensen

Aanbeveling
Met goed vertrouwen aan te bevelen aan anderen.

Extra toelichting
In de avond besteld, de volgende dag al in huis. Sneller kan niet. Ik ben daar erg tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bos54 16-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ivm levering voor een verjaardag datum dit bij de omschrijving vermeld.
Het pakketje kwam op tijd aan en al helemaal ingepakt in cadeaupapier met een strik er op.
Geweldig wat een service. Dit doen jullie goed!!!! Bedankt.
Het cadeau viel trouwens ook helemaal in de smaak. :-)

Extra toelichting
Ivm levering voor een verjaardag datum dit bij de omschrijving vermeld. Het pakketje kwam op tijd aan en al helemaal ingepakt in cadeaupapier met een strik er op. Geweldig wat een service. Dit doen jullie goed!!!! Bedankt. Het cadeau viel trouwens ook helemaal in de smaak. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arnoldus59 16-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Ruime keuze uit verschillende merken

Aanbeveling
3x iets gekocht en altijd snelle levering. Bij een van de aanschaffen een probleem gehad binnen de garantie en alles naar wens opgelost. Voor de verrekijker die ik er gekocht heb, ben ik naar de fysieke winkel gegaan omdat ik die even echt in mijn handen wilde voelen en er echt doorheen wilde kijken.

Extra toelichting
Fijne goedkope webwinkel ( waar je ook nog in een echte winkel kunt kijken en voelen als je wilt) met groot assortiment en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ERSY3 16-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
SNEL, GEMAKKELIJK EN FAIR GEPRIJSD. ALLES WAT JE VAN DE BETERE ONLINE-WINKEL MAG VERWACHTEN.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greta.23 15-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niets te klagen

Service
Goede snelle levering...voor de rest geen oordeel

Assortiment
Wat ik zocht was er

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Ik denk dat bovenstaande wel duidelijk is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cyrilla 15-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je hoeft de deur niet uit en kan prijzen on-line vergelijken

Service
Snelle levering maar jammer dat evt. retourkosten voor rekening van de koper zijn.

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Tevredenheid over de algehele afhandeling

Extra toelichting
Zie motivatie bij de onderdelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen Vorstman 15-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Service
snel geleverd

Assortiment
alles in huis

Aanbeveling
door het grote assortiment, snelle levering en duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albin_Hilversum 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Heldere website

Service
Goed geïnformeerd over bestelling en levering. 's Avonds besteld, 's morgens aan de deur geleverd.

Assortiment
Grote collectie op voorraad van gewenste product

Extra toelichting
Deze ervaring bevestigt eerdere ervaringen - prima webwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JYvonne 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Webwinkel snel en duidelijk. Goede info over de produkten.

Aanbeveling
Snelle levering, nooit klachten gehad over de produkten. Prijzen gunstig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helena59 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Simpel kiezen en klaar is kees

Service
Op de site is gemakkelijk alles te vinden wat je zoekt.

Assortiment
Prijs was zeer cuncurrend.

Aanbeveling
Levering zeer snel. Mis wel een Kiala afgifte punt waardoor we de volgende dag thuis moesten blijven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dongen2010 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site, ruim assortiment en logische productpresentatie.

Service
Snelle helpdesk, deskundig advies.

Assortiment
Zeer, zeer uitgebreid.

Extra toelichting
Iedere keer weer deskundig - telefonisch - advies en een snelle correcte aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heca59 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann456 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, veel keuze en nette prijzen.
Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken van je bestelling.
Bestelling is de volgende dag binnen.
Heb je nog vragen dan word je zeer netjes en vakkundig geholpen.

Service
Omdat me niet duidelijk was of een pistolgrip op een bepaald statief paste heb ik gebeld met Cameranu.nl. Keurig netjes te woord gestaan, vakkundig advies en binnen 2 minuten werd ik terug gebeld. Meer dan snel en meer dan netjes. Zoals altijd heb ik mijn bestelling de volgende dag keurig en stevig verpakt ontvangen. Al heel wat bestellingen geplaatst en nimmer een klacht gehad. Tevens wil ik melden dat een bestelling in het verleden niet op voorraad was en de levering langer op zich liet wachten als verwacht. Ik heb de bestelling ingetrokken en mijn geld de volgende dag retour ontvangen. Meer dan keurig netjes. Afspraken worden nagekomen op ieder gebied, dus keurig netjes en veilig.

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Ruime keuze, goede prijs, snelle levering en afspraken worden nagekomen. Werkelijk veilig.

Extra toelichting
Was positief, ben positief en hoop positief te kunnen blijven over Cameranu.nl. Veilige site, veilig bedrijf en dat is in deze tijd belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Tulp 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Al mijn fotolenzen, camera's en accessoires bestel ik de laatste jaren bij CameraNU. Wat ik erg prettig vind van de service is dat je direct iemand aan de lijn krijgt als je een vraag hebt.Iemand die je vriendelijk te woord staat en eventueel doorgeeft aan een technicus die meer verstand heeft van een bepaald onderdeel of apparaat. Dat geeft het ouderwetse 'winkelgevoel'. Ik woon in Groningen maar krijg het gevoel dat de winkel van CameraNu om de hoek is. De bezorging is uitstekend en prompt. Nou ja, niets dan lof dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kofiarjen 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke website, mooi vormgegeven, heldere tekst en uitleg met voorbeeldfoto's.

Assortiment
Qua keuzes behoort men tot de top van Nederland.

Aanbeveling
Alleen maar goede ervaringen. Prima prijsstling en snelle en correcte leveringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TimothyB 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en snelle website

Service
Snel geleverd ook bij mijn late bestelling

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Prima webwinkel, zou er zelf zo weer bestellen.

Extra toelichting
Uitstekende webwinkel met een ruim assortiment, bestellen ging eenvoudig en had mijn bestelling de volgende dag al binnen zoals beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rafael 530i 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik deed mijn bestelling in 5 minuten op een zaterdagavond. Dinsdagochtend was het al binnen.

Service
Super service! Ik kocht een carcamera en een 32gb sd kaartje. Eenmaal binnengekomen bleek dat de camera te groot was voor mijn Bmw 5 serie. Zonder gemekker kreeg ik een retour formulier en binnen een week mijn geld terug. Sd kaartje wel gehouden.

Assortiment
Groot assortiment alleen niet de kleine cam die ik uiteindelijk nodig heb. Daarom net geen 10.

Aanbeveling
De prijzen zijn zeer gunstig en de afterservice doet alles volgens afspraak.

Extra toelichting
Bedankt voor de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Jjansen 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bij Cameranu.nl kan je makkelijk vinden wat je zoekt. Goede layout van de site en ook de zoekfunctie werkt perfect.

Service
Uitstekende service, ooit een keer het verkeerde besteld en over inruilen voor het goede product werd totaal niet moeilijk gedaan.

Assortiment
Bijna alles wat je nodig hebt kan je krijgen, het is zelden dat ze iets niet op voorraad hebben.

Aanbeveling
Ik doe deze winkel vaker aanbevelen. Ik heb uitstekende ervaringen met deze winkel gehad en ik kom dan ook iedere keer weer terug. De prijzen zijn goed en de service is uitstekend.

Extra toelichting
Een goede betrouwbare winkel met een uitgebreid assortiment, goede prijzen en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews