cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

happy5s 05-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
ik ontdekte dat CameraNu de enige zaak was die de nieuwe Canon Powershot sx60hs in voorraad had. Ik bestelde hem op zaterdag en de dinsdag daarop had ik de camera in prima staat in huis. Het is een fijne camera en ben er erg blij mee. Ik zal hier vaker wat bestellen en kan deze zaak aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans Wijker 05-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig en benaderbare website

Service
Snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aleksandrs 05-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
English not complete therefor sometimes tricky to navigate site. Other then that perfect.

Service
Service couldn't be better. Fast delivery, safely packed.

Assortiment
One of the best store I ever used. I can find almost everything I need or can find online. If only the store would be closer to my home.

Aanbeveling
There are no reasons to use multiple stores if you can get all at one place with quality service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tspaninks 05-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

henkiseenkeizer50 05-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon geweldige service en vooral snelheid

Service
altijd bereikbaar

Assortiment
ik kon mijn keuzes goed maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

knollenees 04-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en makkelijk te vinden op de website
Betaling was gemakkelijk en het bestelproces duidelijk en snel te doorlopen

Service
Levering en levertijd voldeed geheel aan mijn verwachting

Assortiment
Meer dan voldoende keuze in de productgroep

Aanbeveling
Vanwege duidelijke website en gemakkelijke manier van bestellen, tevens het netjes en op het juiste tijdstip afleveren van het product.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden en zou dit product zeker aan anderen adviseren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

julietteg 04-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website; login werkte goed; bestellen en winkelwagen duidelijk
omschrijving van het produkt helemaal perfect

Service
zeer vlot; ook vragen knnen gesteld worden en worden vlot beantwoord

Assortiment
als olympus-gebruiker ben ik zeer tevreden, maar vaak zie ik 3rd-party artikelen eerder bij canon en nikon , dan bij olympus verschijnen, zoals o.a. meike tussenringen met af0functie

Aanbeveling
ik ben dik tevreden, dus zonder naar anderen opdringerig te willen worden, zal ik dit bedrijf zeer zeker aanraden

Extra toelichting
mijn motivatie is aangegeven in de toelichting bij de beoordelingen, zoals bovenstaans

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnB299 04-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Snel en eenvoudig. Ook verzendkosten zijn duidelijk aangegeven

Aanbeveling
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

TanjaN 04-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Goede zoekfunctie en makkelijk te betalen met ideal

Service
Ik werd heel snel opgebeld voor een afspraak te maken om het product te leveren. Wel jammer dat het niet mogelijk was om een andere dag of tijdstip te kiezen. Nu moest ik mijn buurvrouw inschakelen. Mijn buurvrouw heeft uren moeten wachten omdat het product uren later werd bezorgt dan was afgesproken.

Assortiment
Goede prijs en ruim assortiment

Aanbeveling
Gemak dient de mens. Tot nu toe tevreden over al mijn aankopen bij camareanu.nl

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Johan vd wal 03-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Direct ( automatische) reacties bij alle stappen van bestel proces

Assortiment
Ruime keuze van de gezochte artikelen

Extra toelichting
Prima online winkel, snelle verzending, goede service

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Gerard de Zwaan 03-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Assortiment
Genoeg keus

Extra toelichting
Het is op zig makkelijk als je online als in de winkel kunt bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. Wanrooij 03-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk alles te vinden

Service
selle service

Assortiment
zeer veel te vinden in het assortiment

Extra toelichting
wat ik zocht was zo gevonden in het hele grote assortiment van cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HansMulder 03-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
prima, overzichtelijk

Service
goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

Assortiment
prima

Aanbeveling
ja hoor

Extra toelichting
Prima winkel, goed productinformatie. Ook voor mij als leek goed te doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.van.polen 03-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles verloopt soepel,super

Service
volgende dag al binnen

Assortiment
ze hebben wat mij betreft zeer veel keus

Aanbeveling
super veel keus geen gezeur snlle levering topdi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JuW 03-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site, eenvoudig te bestellen.

Service
Snelle service.

Assortiment
Groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Bruin 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Hele snelle bezorging. 's Avonds laat nog bestellen en 's morgens in de brievenbus

Assortiment
Voldoende keus waardoor je kan vergelijken.

Aanbeveling
Goede prijskwaliteitverhouding, snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WillyAnn Lagerwey 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke duidelijk web site

Service
's-avonds besteld de volgende dag in huis. Toppie

Aanbeveling
Service vlotte afhandeling en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke Dijkstra 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzicht gecategoriseerd en diverse manieren van zoeken

Service
snelle service ('s avonds voor 00.00 besteld en de volgende dag in huis!) en duidelijk

Assortiment
groot assortiment en veel direct op voorrad

Aanbeveling
groot assortiment en scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Penninga 02-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Handig dat bij een product de bijbehorende accessoires worden aangeboden.

Service
Moest helaas gebruiken maken van de klantenservice, maar dat contact is zeer prettig verlopen. Vooral de snelheid van het reageren is een groot pluspunt!

Assortiment
Ruime keuze, en anders bellen voor advies. Je wordt altijd vriendelijk en kundig te woord gestaan.

Aanbeveling
Alle bovenstaande motivaties samen, maken dat ik inmiddels vaste klant ben bij Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oeds Helmhout 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer prettige en duidelijke website.

Service
Snelle en correcte afhandeling van opdrachten.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en accessoires.

Aanbeveling
Surf niet op het web, kies direct voor Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkie28juni 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig winkelen en keuze uit een breed assortiment artikelen die veelal goede punten gescoord hebben op hun gebied!

Service
Belofte worden waar gemaakt, snelle service, keurig verpakt en ook nog klantvriendelijk daarbij wordt alles goed uitgelegd en heeft men geduld voor de klant,
Als je je ergens Koning wil voelen, dan moet Camera NU jouw keuze zijn!

Assortiment
M.i Ruim voldoende want wat hebben ze niet :P

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen aan ieder, daarbij zijn de prijzen redelijk en kan men rekenen op betrouwbaarheid dat is zelfs op Internet een gemeen goed tegenwoordig!
Ga zo door Camera.NU !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fransie Jansie 02-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Goede productomschrijvingen in de webshob. Snelle levering. Nette e-mails en statusupdates omtrent de bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RonnyB1965 02-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Binnen 1 dag geleverd top !!

Extra toelichting
Product ziet er goed uit en zeer tevreden met de snelheid van bezorgen. Zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

scarluuk 02-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een overzichtelijke site met snelle gemakkelijke betaalprocedure, vandaag bestellen is morgen binnen!
ook erg veel producten op voorraad!

Service
Nog nooit problemen gehad en altijd is alles netjes op tijd geleverd.

Assortiment
Ook voor meer gespecialiseerde producten ben ik hier aan het juiste adres, en in plaats van daar meer geld voor vragen dat ze wat exclusievere producten hebben blijven ze gewoon de goedkoopste daarin!

Aanbeveling
Ik zou niet alleen deze winkel aanbevelen bij anderen, ik doe het al!

Extra toelichting
Een betrouwbare winkel met een goed assortiment waar ook veel op voorraad is tegen goede prijzen. Snelle levering en altijd behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

unisoldhd 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel kunnen vinden wat ik nodig had

Service
Briljante service goede helpdesk en snel bezorgd

Assortiment
Goed en goedkoop

Aanbeveling
Dit is de zaak als je spullen nodig heb met een deskundig advies

Extra toelichting
Weinig meer over te zeggen dan super service en assortiment en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jang21 02-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling ging makkelijk

Service
Volgens afspraak geleverd.
Zeer snel!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Diverse malen wat besteld bij CameraNu. Altijd snel en goed geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

194825 02-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en doeltreffend

Service
Je krijgt in de e-mail een berichtje waarmee je pakket kunt volgen

Assortiment
Super eigenlijk alles op camera en computergebied is hier verkrijgbaar en daarnaast kun je bij je bestelling op de site direct zien of een bepaald product op voorraad is en dus jou toegestuurd kan worden

Aanbeveling
Ten eerste het gemak waarmee je kunt bestellen een super service, ik zou niet anders meer willen.

Extra toelichting
Camera Nu biedt geweldige service! Bestellen is een makkie. Na de bestelling krijgt een klant via e-mail een berichtje dat het pakket is verstuurd en de dag waarop het wordt bezorgd. En kan je de zending zelf volgen. Het pakket krijg je keurig ingepakt en op tijd afgeleverd. Mooier kan het bijna niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo Dautzenberg 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de zoekfunctie kom je heel snel bij datgene wat je wilt bestellen. Je ziet ook meteen of het product op voorraad is of niet. Heel handig

Service
's avonds om 10 uur besteld, 's morgens om 11.00 uur kreeg ik het pakket al overhandigd. supersnel!!!
Altijd telefonisch bereikbaar. Hele snelle en prettige afwikkeling van vergissingen/problemen/vragen enz.

Assortiment
Op fotografiegebied ben een super uitgebreid assortiment. Ik vind alles wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Ik heb alleen maar positieve ervaringen met CameraNu. en die wil ik graag delen met anderen

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een goede, niet te dure compact camera. Vervolgens vind ik die en ben ik gaan vergelijken. Zo kwam ik uit bij CameraNu als prijs voordeligste aanbieder. Ik had 8 cameraatjes nodig. dus dat was gauw beslist: bestellen bij CameraNU. De levering was supersnel. Achteraf bleek dat ik de verkeerde geheugenkaartjes had besteld. Ook dit probleem was zeer snel opgelost: niet alleen de bestelling, maar ook de financiële afwikkeling ging heel soepel en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Getrouw 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
's-avonds om 22.00 uur besteld, de volgende dag al ontvangen. alles keurig netjes verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick van den Broek 01-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
in een duidelijk overzicht kon ik gelijk vinden wat ik zocht.

Service
in principe is er geloof ik een volgende dag levering, maar vanwege werk kon ik niet thuis zijn om voor het pakket te tekenen. Gelukkig was er de mogelijkheid om mijn bestelling elders te laten bezorgen en kon ik deze ophalen op een tijdstip dat beter uitkwam

Assortiment
Op het gebied van hardware is er voldoende keuze

Aanbeveling
makkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Het_Jaap 01-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via website gaat het plaatsen van een bestelling duidelijk, vlot en overzichtelijk.

Service
Er was een snelle berichtgeving nadat een nieuw uitgekomen toestel leverbaar was. Opmerkingen bij de bestelling werd adequaat beantwoord en afgehandeld en het afwijkende afleveradres was makkelijk aan te geven. Tel daarbij de vlotte levering: 's-avonds besteld en de volgende dag al deugdelijk verpakt ontvangen. Alles is goed voor elkaar dus.

Assortiment
Alles wat ik zocht heb ik er tot op heden kunnen vinden en bestellen tegen een aantrekkelijke prijs.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan bij familie, vrienden, collega's en kennissen.

Extra toelichting
Na eerdere aankopen bij Cameranu en ook deze goed verlopen levering wilde graag aan deze beoordeling merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lori L 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
I almost always find what I'm looking for at cameranu.nl. Granted, there is more variety available in the USA (where I'm from), but for a European shop they're pretty great.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cherie Fotografie 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Het assortiment van Camera.nu is zeer uitgebreid. Alles dat ik nodig heb is er altijd op voorraad. Levering is extreem snel, altijd op tijd en correct. De prijzen zijn concurrerend met andere leveranciers. De retour regeling is zeer goed. Ik koop en huur al jaren bij deze winkel en heb alleen maar goede ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BobLippe 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Snelle service! En niet de duurste ☺

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vd Berge 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Supersnelle service. Had het 's avonds besteld en de volgende dag al in huis.

Extra toelichting
Prima, overzichtelijke webwinkel voor uw camera(spullen)!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Nijveen 01-10-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Camernu.nl is een overzichtelijke site met een intuitieve bediening en duidelijke menustructuur. Je kunt altijd goed vinden wat je zoekt. Het betaalproces is duidelijk en eenvoudig e werkt probleemloos.

Service
Op mijn vraag via de website over inruilmogelijkheden werd net als op andere door mij gestelde vragen zeer snel en professioneel antwoord gegeven. In de winkel in Urk wordt je bovendien altijd vakkundig te word gestaan en de medewerkers zijn uiterst professioneel.

Assortiment
Het asortiment is zeer breed en de weergave van de actuele voorraden is zeer nauwkeurig. Geinformeerd worden zodr een product dat tijdelijk niet op voorraad is of nog niet leverbaar, werkt ook zeer prettig.

Extra toelichting
De combinatie van een duidelijke, overzichtelijke en goed werkende webshop met diverse winkels waar je vakkundig en prettig wordt geholpen maakt dat cameranu het adres is waar ik al mijn aankopen voor fotoapparatuur graag wil blijven doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert Lautenschutz 01-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goed geholpen door een verkoper die wist waarover hij sprak.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Evelyne Photography 01-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke informatie

Service
Zeer snelle en accurate levering

Assortiment
Volledig assortiment tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
Kwaliteit, goede prijs, goede service en snelle levering.

Extra toelichting
Kwaliteit, goede prijs, goede service en snelle levering. Als ik iets nodig heb op fotografie gebied kijk ik niet eens meer op een andere website :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Timmer 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is erg overzichtelijk en duidelijk

Assortiment
Keuze in overvloed

Extra toelichting
Ik heb de Samsung NX 2000 gekocht bij cameranu.nl. Ik ben super te vrede over de camera, maar ook over cameranu.nl De site werkt erg gemakkelijk, er is keus genoeg en vandaag besteld is morgen in huis. Mijn volgende camera koop ik weer bij camera.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeBe00 30-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit je luie stoel simpel via internet je bestelling plaatsen.
Duidelijke, overzichtelijke site.

Service
Duidelijke informatie aanwezig over de artikelen. Snelle leveringstijden.

Assortiment
Veel artikelen te kust en te keur. Uitstekend en uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan omdat:
duidelijke en bereikbare site;
groot assortiment;
duidelijke prijsstelling en voorwaarden;
snelle en correcte levering.

Extra toelichting
Zie bovenstaande beoordelingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

biancavanvarik 30-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen en de volgende dag al in huis echt perfect. Ik had het op een vrijdag avond laat bested en zaterdag in huis. ik had het zondag nodig?
Dus helemaal perfect

Service
Had een vraag via chat programma werd netjes beantwoordt. Later die avond waren jullie afwezijg en ontving ik de volgende dag netjes een mail met het antwoordt erin

Assortiment
Een speelgoed winkel voor de volwassen mensen onder ons.
Zowel voor de huis en tuin fotografie als voor de profs en je kun het zo duur maken als je zelf wil

Aanbeveling
Zeker weten veel op vooraad en geode service ben er zelf ooki via via achter gekomen en ben blij dat ik op jullie site heb gekeken.
Echt een aanrader!!!!

Extra toelichting
Ben zeker van plan om in de toekomst veker wat bij jullie te bestellen door de snelle service. En het netjes antwoorden op de vragen die je stel. Ben ook zeker van plan om een keer bij jullie in de zaak een kijkje te komen nemen. Moet daar een dag voor uitrekken maar heb het er zeker voor over.Je wordt netjes op de hoogte gesteld over je product wanneer hij bij je in huis is. Dus ik kan eigelijk alles met 1 woordt samen voegen en dat is TOP!!!! Ga jullie ok zeker aanbevelen bij andere mensen wat ik inmiddels al heb gedaan en ook zeer tevreden zijn over jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kvd01 30-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Assortiment is groot, en de levering is meteen, vandaag besteld, morgen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VincentVdB 30-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen ging super makkelijk.

Service
Na de bestelling ging de betaling niet door naar de IDEAL omgeving. Mailtje gestuurd naar Cameranu, direct gecorrigeerd. Ook al was het 's avonds laat.

Assortiment
Zeer uitgebreid voorradig assortiment.

Aanbeveling
Nette afhandeling, snel en goede prijzen.

Extra toelichting
Groot, voorradig, assortiment, duidelijk besteldproces en snelle levering ook als je 's avonds laat besteld. De dag erna in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dirkjan57 30-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon ff bestellen

Service
vlot in huis

Assortiment
Net wat ik nodig had.

Extra toelichting
goedkoop (in verhouding dan), snel in huis en een verrekt lelkker stoeltje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Overstegen 29-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met een paar klikken heb je het product snel besteld.

Service
Binnen een dag was het binnen en kon ik mijn aankoop gebruiken. Yongnuo RF-603II/N3 Wireless Flash Trigger Set voor Nikon

Assortiment
Prachtige site met een zeer grote keus aan accessoires. Zowel voor de prof als de beginnende fotograaf.

Aanbeveling
CameraNu heeft zo'n groot assortiment cameraproducten dat ik graag deze site aanbeveel.

Extra toelichting
Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb en zal zeker meer cameraproducten hier aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje Meesters 29-09-2014

Algemene score

7,3

Gemak
Standaard procedure voor bestellen. Geen gekkigheden waar je ineens over na moet gaan denken terwijl je gewoon je product wilt bestellen.

Assortiment
Dat wat ik graag wilde hebben was aanwezig.

Aanbeveling
Het is een prima winkel met goede kwaliteit producten. De levertijd is lekker snel. Fijne winkel dus.

Extra toelichting
De winkel is een prettige winkel. Goede kwaliteit producten en een snelle levertijd. Geen overbodige functies, recht toe rechtaan wat je graag wilde bestellen.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

aw150 29-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Onlineee

Service
Zeer goed

Assortiment
Ruim

Extra toelichting
Zeer snelle levering 22.45 uur besteld volgende dag 12.15 uur in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reest01 29-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website en bestelprocedure

Service
Levertijd conform website

Assortiment
Ruim assortiment van gangbare produkten

Aanbeveling
Spreekt voor zich

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.J. van Beest 29-09-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, goede betalingsmogelijkheid.
En vooral snelle levering.

Assortiment
Niet op alles een concurrerende prijs.
Wel een ruime sortering.

Extra toelichting
Een hele fijn overzichtelijke site om te shoppen. Wat betreft de service daar had ik gelukkig geen gebruik van hoeven maken, dus daar kan ik geen ervaring over meedelen. En heel belangrijk de betrouwbaarheid. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Paul220419 29-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site met een erg prettige en gemakkelijke doorstroom.

Service
Supersnelle levering en accuraat en prima op de hoogte gehouden van mijn bestellingen.

Assortiment
Nog geen artikelen tegengekomen waar ik naar zocht maar niet heb kunnen vinden, eigenlijk is alles voor handen.

Aanbeveling
Drie keer wat besteld en geheel en volledig aan mijn verwachtingen voldaan.

Extra toelichting
Erg prettig dat alles wat ik wil bestellen snel afgehandeld wordt, vandaag bestellen en drie keer de volgende dag rond de middag in huis en prima op de hoogte gehouden van de status van mijn bestellingen, ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews