cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23771 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2266 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

campinggast 24-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
professionele hulp en extra tijd.

Assortiment
De laatste aankoop hebben wij in de winkel te Urk gedaan. In de winkel was een heel breed assortiment aanwezig waaruit wij een keuze hebben kunnen maken.

Aanbeveling
Goed:
- Assortiment
- Deskundige ondersteuning
- Ruimte en tijd om een besluit te kunnen nemen
- orde en netheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Menno1973 23-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
om 23.45 uur besteld en de volgende voor 10.00 uur op mijn werk geleverd, netjes verpakt!!

Met een zin: gemakkelijker kunnen we het niet maken, zeg ik met een grijns van oor naar oor!!

Service
telefonisch wordt je goed geholpen als je vragen hebt, ook al weet de telefoniste het niet, ze gaat bij een andere collega informeren en je krijgt altijd netjes antwoord duidelijk terug!!

Assortiment
ze hebben wel heel veel je kan niet gek bedenken, behalve het Adobe photoshop en premier element 13 nl combinatie niet, die helaas bij een tegenpartij ga kopen.

Aanbeveling
goede service en snelle levering met een ruim assortiment, wat wil je nog meer, misschien de winkel??? nog niet geweest maar ik frees wanneer ik ga, dat ik blut thuiskom met zeer mooi speelgoed voor de grote kinderen!! ha ha

Extra toelichting
de katzeye plus is een aanrader voor handmatig scherpstellen, ik heb tegen het advies van Cameranu.nl, corona beeldtechniek en Nikon Nederland deze focus mat glas zelf omgewisseld. Nikon is de enige die dit aan durft, maar ik had pas eind december pas de tijd hier voor en die geduld had ik niet. Het is me gelukt, maar dit doe je niet zomaar, ookal lijkt het heel simpel op de site van Katzeye, maar dat is het niet!! Het is heel moeilijk om erbij te komen, vooral wanneer de kleine klemmetje los schiet! om die terug te krijgen in die minuscule gaatjes helemaal achterin bij de spiegel van mijn Nikon D300s DAT WAS ERG!!!! Uiteindelijk is me gelukt met mijn hart in mijn keel. En het werkt YES!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Astrid1vdV1956 23-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het is eenvoudig zoeken op de website en overzichtelijk ingedeeld.

Service
je krijgt wat je verwacht en van elke handeling, volgt een mailbericht.

Assortiment
Op (film)cameragebied en toebehoren alles dat je nodig hebt.

Aanbeveling
Aan te bevelen wanneer iemand iets nodig heeft op foto/videogebied

Extra toelichting
Goed gesorteerde webwinkel tegen goede prijzen. Correcte en snelle correspondentie mbt de levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

justine20 23-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooi overzichtelijke winkel, je kan fijn even op je gemak rondkijken!

Service
Helemaal top! Ik werd fijn en rustig geholpen met mijn vraag en ben dan ook geslaagd met wat ik zocht!

Assortiment
Ze hebben heel veel variatie, en voor ieder merk wat wils

Extra toelichting
Hele fijne rustige winkel! Je kan op je gemak rondkijken en wordt daarna vriendelijk geholpen met de vragen die je over je product hebt, het systeem met nummertjes trekken is heel fijn, zo wordt je fijn 1 op 1 geholpen! Zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J Groeneveld 23-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon het artikel een camera onderdeel makkelijk vinden

Service
Top service in combinatie met pakje gemakje kon ik het artikel op tijd ophalen

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Prima service en snelle afhandeling, geen loze belofte maar waargemaakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.v.d.Schaaf 23-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Met behulp van een actie/mail kon ik thuis op mijn gemak het betreffende product opzoeken en een keus maken uit de verschillende mogelijkheden en kwaliteiten.

Service
Ik meende mij te herrinneren dat ik bij een vroegere bestelling dit telefonisch kon opgeven en bij aflevering dit product middels de bijgevoegde faktuur via de bank kon betalen.
Helaas bleek dat nu niet meer mogelijk, werd mij telefonisch mede gedeeld. Het verschuldigde bedrag moest nu eerst over gemaakt worden en pas daarna werd het produkt verzonden.
Uit de gegevens behorende bij het betreffende produkt kon ik zelf het verschuldigde bedrag incl.de vrachtkosten bepalen en dit bedrag storten op de rekening van CameraNu voordat de bestelbon 2 dagen later met het zelfde verschuldigde bedrag arriveerde. Heel vlot werd daarna het bestelde postpakket bij mij thuis afgeleverd.

Assortiment
Het assortiment is naar mijn idee meer dan compleet.ik kon dan ook zonder problemen mijn keuze maken.

Aanbeveling
Zowel met bestellingen via internet dan wel via een bezoek aan de winkel op Urk ben ik op een keurige-en ter zake doende wijze voorgelicht en geholpen.

Extra toelichting
Ik ben door het personeel in de winkel dan wel via de telefoon op een duidelijke en plezierige wijze voorgelicht en/of geholpen. Ook de keuze mogelijkheid is legio. Mijn laatste online aankoop was een afstansbedieng voor een foto camera terwijl ik enkele weken eerder een nieuwe spiegel reflex camera via de winkel op Urk heb gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje Meesters 23-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag in huis

Assortiment
Het product dat ik graag wilde hebben was aanwezig

Aanbeveling
Ik ben tevreden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

pcm schrama 22-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Ik heb het verkeerde huisnummer ingevuld waardoor het opnieuw verzonden moest worden. Camera.nl heeft deze verzendkosten betaald

Extra toelichting
Een duidelijke website, het is duidelijk dat de bestelling ontvangen is via een bevestigingsmail. Er wordt duidelijk gecommuniceerd via de mail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hagenbeek 22-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelling kan via de mail gedaan worden.
Ontvangst bevestiging snel ontvangen

Service
Duidelijk verwachting van termijn waarin bestelling wordt geleverd. Geen valse verwachtingen.

Assortiment
Breed assortiment tegen concurrerende prijzen

Aanbeveling
Goede bestel mogelijkheid, via mail of telefoon.
Duidelijke berichtgeving over verachte aflever datum
Goede en snelle berichtgeving wanneer bestelling kan worden opgehaald of kan worden verzonden
Klantvriendelijk benadering bij afhaal

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over de professionele manier van werken en ook bereidheid tot hulp en advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PA3ETN 22-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitstekende overzichtelijke zaal.

Service
Vriendelijk en prima uitleg

Assortiment
Van eenvoudig tot professineel

Aanbeveling
Door uitstekende uitleg en vriendelijke hulp

Extra toelichting
Meerdere verrekijkers en fototoestellen bij CameraNu gekocht.Altijd met een zeer tevreden gevoel de deur uit gegaan. En de koffie is ook optimaal lekker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HaBur 21-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het productoverzicht op de website is duidelijk,gemakkelijk en snel te openen.

Service
De bestelling en levering zijn supersnel. Bovendien wordt direct na de betaling (Ideal) op de website de verwachte aflevertijd van het bestelde vermeld.

Assortiment
Het aangeboden sortiment is zeer uitgebreid. Het door mij bestelde product was online bij drie onlinewebwinkels niet op voorraad. Bij CameraNu wel.

Aanbeveling
Met plezier durf ik CameraNu op mijn verjaardag en anderszins bij vrienden aan te bevelen.

Extra toelichting
Bovenstaande motiveringen spreken voor zich. Ik ben uiterst tevreden over het geleverde product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sparck 21-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Aangename sfeer in showroom met deskundige hulp. Veel mogelijkheden om 'hands on' diverse apparatuur uit te proberen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

flo rida 21-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
kijken, kiezen, bestellen. volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SR05 21-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ik kon via cameranu de goede informatie vinden van het product dat ik zocht. De bestelling verliep gemakkelijk en het product werd op de afgesproken tijd, in goede conditie geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hans2470 21-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Zeer uitgebreid assortiment. Concurrerende prijsstelling. Snelle levering. Correcte beantwoording van telefonisch gestelde vraag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JMB14 21-11-2014

Algemene score

6,8

Gemak
Mij was niet duidelijk dat ik een reservering kon doen via 'de aankoop'. Dus je kunt vrij laat aangeven dat je nog niet betaald maar wel wil reserveren.

Service
Ik wilde een L-plate van RRS aankopen. Goed was dat men mij attent maakte op het feit dat deze niet aan sloot op mijn statief kop.
Echter men had mij er wel op kunnen attenderen dat het wel mogelijk is met een tussenplaat. Gemiste kans.
Inmiddels ga ik deze ergens anders bestellen (voor ongeveer voor de helft van de prijs)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

midoni90 21-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website,duidelijk,makkelijk bestellen en afhandelen.

Service
snelle levering

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
al met al zeer tevreden

Extra toelichting
zocht en vond de printer besteld en deze werd zonder problemen de volgende dag afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Ducati 21-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
goede zoekfunctie

Service
volgens afspraak geleverd

Aanbeveling
betrouwbare indruk, value for money

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

KMP 21-11-2014

Algemene score

8,0

Gemak
Het zoeken en vinden van spullen gaat heel makkelijk op deze site.

Service
Snelle levering, ik werd goed op de hoogte gehouden en verder geen extra service nodig gehad.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rasjbo 21-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Alleen maar lof. Biinen 1 dag bestelling geleverd netjes vepakt. Duidelijke website ruim assotiment. Super service een aanrader dus!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

scrapalida 21-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke website en goede zoekfunctie.

Service
supersnelle levering, donderdagavond besteld en vrijdag al in huis, geweldig.

Assortiment
zeer compleet assortiment.

Aanbeveling
zeer tevreden en prima om hier je aankopen te doen.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over de snelheid van levering, camera was goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HulsN 21-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De navigatie op de website is duidelijk en mooi vormgegeven. Van bestelling tot levering ging erg snel.

Service
Ik heb vooraf via een email advies ingewonnen over een rain sleeve voor mijn camera. Ik kreeg binnen een dag de informatie die ik nodig had, en heb direct het juiste artikel kunnen bestellen.

Assortiment
Voor mijn camera is er veel keuze aan accessoires. Zowel origineel als van andere fabrikanten

Aanbeveling
Het totaal plaatje van goede informatie, duidelijke website en scherpe prijzen zorgt ervoor dat ik deze website zeker aan anderen zou aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

twannieguitar 21-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
Hele fijne website, alles makkelijk te vinden

Service
Niet nodig gehad deze keer maar uit ervaring uitstekend!

Aanbeveling
Fijne website, goede service. De prijzen zijn niet bijzonder laag.

Extra toelichting
Cameranu heeft alles op fotografiegebied. Alles lekker snel uit voorraad thuis en goede service bij problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wallize 20-11-2014 In de winkel gekocht
Filiaal Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime parkeergelegenheid

Service
Snelle en correcte afhandeling

Assortiment
Alles wat je nodig hebt is daar te verkrijgen zowel op fotogebied als op programma's

Aanbeveling
De top 10 op service en voorlichting, op eerlijkheid en vakbekwaamheid

Extra toelichting
Het is mij overkomen dat ik minder gelukkig was met mijn canon camera. Voor mij zelf had ik overwogen om over te stappen op een nikon die had goede referenties. Op naar Camera-Nu op Urk camera mee en het probleem neergelegd het advies was koop een nieuw body D7 en het probleem is opgelost zonder veel kosten te maken want alle toebehoren passen weer op deze camera dus voor rond € 1100,00 was ik spekkoper i.p.v. € 5000,00 vanwege lenzen, flitsers enz. Dit getuigd van oprechtheid liever een tevreden klant dan alleen aan je omzet en winst te denken. Dus overweegt iemand in mijn omgeving tot aanschaf van een camera is er maar één leverancier CAMERA-NU op Urk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.A.J. de Cocq 20-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft niet de deur uit naar een winkel als dat niet gaat of niet uit komt.
Het assortiment bij camera.nu is vele malen groter dan in de winkel.
Meestal is de prijs ook lager dus niet moeilijk om voor cameranu te kiezen.

Service
De service is perfect, waarbij het belangrijkste is dat de medewerkers van cameranu hun afspraken na komen.
De volgende dag bezorgd is ook echt de volgende dag bezorgd......zelfs de post TNT zegt bij aflevering nog...veel plezier met uw aankoop.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid, maar ik kan dit beter uitleggen met, dat ik nog niet meegemaakt heb dat er iets niet in voorraad was.
Als je het artikel nergens meer kan krijgen dan ga je maar naar cameranu.nl

Aanbeveling
Ik ben voorzitter van een grote videogroep waarvan de leden op mijn advies u weten te vinden. Ik hoor nooit geen klachten en er wordt van alles gekocht bij u en met plezier.

Extra toelichting
Cameranu is een bedrijf die erg goed mee gaat met de moderne wensen van haar klanten. Ook bij wat verouderde apparatuur zijn bijvoorbeeld accu's, videotape geheugenkaartjes enz direct leverbaar. Bij de gewone winkel in de buurt is het te begrijpen dat niet alles op voorraad is, maar als je omhoog zit wordt je dikwijls niet goed verder geholpen. De oplossing is dan naar cameranu.nl en je wensen worden vervuld. Ik schrijf dit niet om cameranu de hemel in te prijzen maar het is gewoon de waarheid. Alle leden van mijn vereniging en ik zelf spreken uit ervaring !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak A 19-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
-duidelijke / overzichtelijke site MET op voorraad aanduiding. -snelle levering -goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marijn.vlasblom 19-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede webshop, kwam bij het product uit a.d.h.v. een zoekassistent; dat werkt dus echt.

Service
Niet alleen tijdig en keurig geleverd, maar ook nog eens met extra zuurtjes en een keycord. Wat wil een mens nog meer...

Aanbeveling
Uiteraard

Extra toelichting
Cameratas gekocht, werkte als een tierelier; snel geleverd en keurig verpakt. Bon in de doos plus wat extra's. Bovendien vele tientallen euro's goedkoper dan de concurrentie..!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HvGent 19-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
volgende dagin huis

Service
goed advies

Assortiment
bijna alles van Nikon in
voorraad

Extra toelichting
koop al jaren bij deze zaak ,altijd goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TJPL 19-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Met een paar muisklikken is de bestelling geplaatst.

Service
Alle service is volgens afspraak verlopen.

Assortiment
Ik heb kunnen kopen wat ik wilde.

Aanbeveling
Geen klachten, alles is naar wens verlopen.

Extra toelichting
Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

JDVF 19-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke winkel met een speciale pro afdeling.

Service
Er werd meegedacht in de soort cameratas die ik zocht. Ik kreeg alle tijd om een keuze te maken.

Assortiment
In mijn gespecificeerde vraag waren er 4 verschillende tassen in in huis.

Aanbeveling
Website en winkel hebben een enorm ruime keuze in fotoapparatuur en bij behorende artikelen. voor een scherpe prijs.

Extra toelichting
Om te betalen kreeg ik een bonnetje waarbij ik als eerste in de rij voor de kassa kwam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erla01 19-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Ruime sortering producten, snelle levering, goed product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petra martens 19-11-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
t gemak om je bestelling te reserveren zonder bijkomende verplichtingen

Service
de goede uitleg en kennis van zaken die daar aanwezig is maakt t super om te winkelen

Assortiment
kzou zeggen kijk op de site of breng een bezoek aan de winkel.....

Aanbeveling
heb ik al aantal keren gedaan bij vrienden en kennissen in fotowereld

Extra toelichting
zeer prettige sfeer zowel via internet als in de winkel zelf medewerkers/sters weten waar ze over praten en hebben alle tijd voor de klanten ook de service is super van cameranu spreek uit ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcosG 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Heb telefonisch contact opgenomen. Bleek er nog 1 op voorraad te zijn, werd direct voor mij gereserveerd.

Aanbeveling
De klantvriendelijkheid en het gemak om ook na een telefonische vraag gelijk te kunnen bestellen is prima

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Rino54 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In Urk alles aanwezig en vooral know how

Service
service is zeer goed no nonsents

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
gewoon leuk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Your DVD Maker 18-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site. Snel besteld en de volgende dag al in huis.

Service
Makkelijk bereikbaar via de mail. Je krijgt snel een goed antwoord terug als je vragen hebt over je bestelling.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen: Wat ook niet geheel onbelangrijk is: Scherp geprijsd!

Extra toelichting
Ik heb al meerdere producten aangeschaft bij Camera Nu en zal dat in de toekomst zeker blijven doen: Goeie service, snelle levering, scherp geprijsd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FOTO DEMO 18-11-2014 In de winkel gekocht
Op URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
fijn er is altijd parkeer ruimte ook nog kosteloos die gelden kun je mooi gebruiken om geweldige spullen te kopen!

Service
je wordt er op alle fronten goed en accuraat geholpen.tussen door krijg je een belletje hoe het er voorstaat

Assortiment
ik heb er nog nooit mis gegrepen op het foto assortiment

Aanbeveling
vriendelijkheid gemotiveerdheid niet word je opgedrongen dan alleen de koffie!

Extra toelichting
met plezier rijd ik vanuit Nunspeet naar Camera Nu op Urk. deze Snoepwinkel is om van te watertanden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Subaru24lnt3 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik ben niet erg handig met bestellen via internet, maar dinsdagavond toch vrij eenvoudigde bestelling kunnen doen, vlot kunnen betalen en binnen een paar minuten een berichtje dat ik de camera woensdag kon ophalen

Service
Wel even wachten in de winkel, maar dat kwam door klanten,waarvan ik vond dat ze nogal zeurderig waren, die veel tijd opeisten. Zelf ben ik vlot en vriendelijk geholpen

Assortiment
Zelfs voor mij erg gemakkelijk om het assortiment te bekijken

Aanbeveling
personeel neemt je op een zodanige manier serieus, dat jij je op je gemak voelt en niet opdringerig overkomt en daaro aan te rden bij familie of kennissen

Extra toelichting
Zie de teksten bij de beoordelingspunten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

feenstra.w 18-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
lekker snel bezorgd en je hoefd de deur niet uit

Service
zeer goed

Assortiment
ruim voldoende keus

Aanbeveling
altijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Adriaan131 18-11-2014

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke online informatie over de producten

Service
Er zijn goede afspraken te maken over afhalen als dat aan de orde is en je wordt als klant snel en correct geholpen

Assortiment
Het assortiment is breed, voor zowel de beginnende hobbyfotograaf als de gevorderde amateur als de professional. En tegen concurrerende prijzen

Extra toelichting
Via cameranu.nl heb ik gebruik kunnen maken van de Leica Testdrive waarbij de Leica t met alle accessoires een week ter beschikking werd gesteld. De hele procedure ging van een leien dakje. Omdat ik tot de conclusie was gekomen dat een andere camera voor mij beter zou zijn, wilde ik die daar aanschaffen en mijn oude spullen inruilen. Na opgave van de aard daarvan kreeg ik snel een inruilofferte waarvan ik gebruik heb gemaakt. De verkoper kon prima adviseren en zijn ervaringen met mij delen. Ik was snel over de streep. Hulde aan cameranu voor hun deskundigheid en hun bescheiden optreden daarbij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NKPhotography 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen enkele vorm van hinder, mooi snel en precies zoals je het zou wensen!

Service
Ik heb zelf geen vragen of contact gehad, maar de levertijd was geweldig, dinsdag rond 23:00 besteld en de volgende dag al in huis. Deze kwaliteit service heb ik nog niet eerder mogen meemaken op andere webshops!

Assortiment
Zeer breed, de occasions zijn al helemaal geweldig, daar heb ik mijn bestelde lens ook gevonden.

Aanbeveling
Geweldig gemakkelijk, top service en absolute top producten!

Extra toelichting
Ik heb feitelijk alles al gezegd, helemaal niks negatiefs op of aan te merken. Super tevreden dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baatenburg 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel en makkelijk

Service
Prima volgende dag in huis. Ook met de helpdesk prima ervaring.

Assortiment
Ruime keus, goeie sortering.

Aanbeveling
Gewoon doen wel zo gemakkelijk.

Extra toelichting
Ruim voldoende kan ik iedereen aanbevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

5D III 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site, juiste informatie en makkelijke navigatie.

Service
Mijn vraag werd binnen een paar uur per e-mail beantwoord. Goede en heldere uitleg verkregen. Nette en kundige manier van communiceren.

Assortiment
Cameranu.nl heeft een geweldige aanbod met de meest uiteenlopende producten. Daarbij is dit assortiment ook nog prettig geprijsd.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de manier waarop Cameranu.nl zaken doet. Vragen worden netjes en kundig beantwoord. Iets wat ook erg belangrijk is, wanneer je een keuze moet maken. Daarbij hebben ze een geweldig assortiment, waarvan de producten goed te vinden zijn door de gebruiksvriendelijke navigatie van deze website.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suilichem 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Paar keer klikken en klaar!
Duidelijk en overzichtelijk.

Service
Snel en accuraat!

Assortiment
Zeeer ruim, om uren te 'shoppen' :-)

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit verhouding is helemaal goed!

Extra toelichting
Zo hoort een winkel te werken!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Compier 18-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Mail of telefonisch, je wordt zeer professioneel geholpen.

Service
Fujifilm had per abuis in hun kit de verkeerde lens kleur geleverd terwijl het anders op de doos en factuur staat. Als je dat aangeleverd krijgt als bedrijf ga je ervan uit dat het OK is en je gaat niet iedere doos checken. Cameranu had binnen een paar dagen alles geregeld en ik kreeg de juist kleur lens toegestuurd terwijl ik zelf de andere retourneerde. Super. Dit soort dienstverlening heb ik nog nooit ervaren.

Assortiment
Alle zaken op fotografie gebied zijn daar. Als Cameranu zegt: 'het is op vooraad'dan is het op vooraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TheJansMan 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Onderdelen makkelijk op te zoeken

Service
Website vrij overzichtelijk

Assortiment
Erg uitgebreid

Aanbeveling
Makkelijk, overzichtelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

quintje 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op de webwinkel zijn de producten makkelijk te vinden. Ook de afwikkeling van de bestelling en betaling verlopen vlekkeloos.

Service
Geen slechte ervaringen gehad. De levering was snel conform belofte op de website. Goederen waren goed verpakt en werkten goed.

Assortiment
Slechts op twee specifieke producten gezocht. Er was voldoende keuze. Gezocht naar een specifiek merk. Dat was er niet, maar wel een zeer goed alternatief, zowel voor de technische specificaties als voor de prijs.

Aanbeveling
Zeer goede ervaringen, derhalve altijd de moeite waard om voor aanschaf ook even bij CameraNu.nl te kijken.

Extra toelichting
Gewoon heel goed gevoel bij deze webwinkel. Leveren wat je vraagt, op tijd, goed verzorgd. Voor de door mij aangeschafte goederen een zeer scherpe prijsstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wil 03 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede en jusite product info. Heldere overzichten van producten.

Service
Medewerker/sters altijd aanspreekbaar. Realistisch, servicegericht en bereid tot compromie .

Assortiment
Groot assortiment overzichtelijk en uitgebreide info.

Aanbeveling
Lsge drempel. Medwerkers grote kennis van producten en van het vak. Vriendelijke benadering en luisteren goed.

Extra toelichting
Achtergrond collapsible gekocht. Vandaag retour. Voor het eerst in 6 jaar dat ik een product terugbreng. Wederom is de info op internet zeer goed en het zal geen probleem zijn dit product te ruilen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marga visser 18-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is heel overzichtelijk

Extra toelichting
Jullie doen het prima

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ringel1 17-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen. Goed overzichtelijk

Service
Zeer goed. Houden je constant op de hoogte. Denken goed mee. Wordt snel verzonden.

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Alleen maar goede ervaringen met Camera Nu

Extra toelichting
Zeer goede on line winkel en zeer prettige winkel op Urk. personeel zeer kundig en erg vriendelijk en klantgericht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart EG 17-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Er ging helaas wat mis met de betsling via ideal, daarom 2 dagen later in huis ipv 1. Verder prima!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews