cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43585 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Triller 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
dankzij uitstekende website van camera nu en goede aankoopformulieren snelle afwikkeling mogelijk

Service
volgens belofte camera de volgende dag op de afgesproken tijd ontvangen

Assortiment
grote sortering met uitgebreide kenmerken van de camera,s

Extra toelichting
mede door eerdere ervaringen met de aankoop van de reflexcamera sonyA700 bij camera nu en daarbij de persoonlijke hulp in de zaak heb ik deze camera on line gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jasperodevries 24-09-2014

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ultra snelle service en persoonlijk contact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie1234 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kolkos 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de Tweakers Pricewatch kwam ik op de website van CameraNu.nl. Het bestellen gaat relatief eenvoudig.

Het zoeken naar accessoires kan echter nog wel wat beter. Het bovenste menu is op dit moment wat overbodig.

De website is echter wel makkelijk in gebruik. Het gebruik van tabbladen onder een camera is perfect.

Service
's avonds laat besteld, volgende dag netjes op de zaak bezorgd. Plus snoepjes!

Assortiment
Zeer uitgebreid. CameraNu.nl heeft vrijwel alles.

Zie motivatie onder het kopje gemak over de zoekfunctie en de indeling van artikelen.

Aanbeveling
Ik durf deze website met een gerust hart aan iemand anders aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilorena1963 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alle producten zijn makkelijk te vinden, en zijn overzichtelijk gerankschikt

Service
Ik had per ongeluk en verkeerd artikel besteld, ik kon het artikel gemakkelijk retour sturen en binnen twee dagen had ik het juiste artikel thuis.

Assortiment
Heel ruim assortiment wat gemakkelijk is terug te vinden.

Aanbeveling
Groot overzichtelijk assortiment en een uit steekende service en zeer vriendelijke mensen aan de telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Markus 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke, handige site.

Service
Snelle levering en snelle terugbetaling bij retourneren.

Assortiment
Compleet en scherpgeprijsd assortiment. Vrijwel altijd de goedkoopste.

Aanbeveling
Top webshop!

Extra toelichting
Duidelijke, handige webshop met topservice, scherpe prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ries76 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten/accesoires laten zich goed en makkelijk vinden. 1 puntje: zoeken naar filters wordt makkelijker als ik dat kan naar formaat. (Of ik heb iets over het hoofd gezien?)

Service
Geweldig snel en goed verpakt.
Ook duidelijk en snel e-mail verkeer.

Assortiment
Voor mij meer dan genoeg.

Aanbeveling
Geen echte minpunten ontdekt, dus uw naam staat goed in het hoofd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jewebeek 23-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je kunt op je gemak zoeken op de site

Service
zij houden zich heel goed aan de afspraak. wat betreft levering

Assortiment
als je hier de keuze niet kan maken, dan wel waar.

Aanbeveling
zeer correcte afhandeling,
prima.

Extra toelichting
het aangekochte product; Canon PowerShot A3500 IS is een prima toestel, simpel in handelen en maakt hele goede foto's en video opnamen. niet gedacht voor die prijs zo'n toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wopke49 23-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
In Urk heb je heel veel keus van diverse camera in verschillende prijsklasse

Service
Je wordt met heel veel vakkennis geholpen

Extra toelichting
personeel die weet waar over ze spreken en je van een goed advies voorzien waar je zelf nog de keuze kan maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marja Koole 23-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede duidelijke website en besteld makkelijk

Service
Was verkeerde maat besteld, en cameranu.nl heeft dit kosteloos hersteld. En snel

Assortiment
Je kan hier echt bijna alles vinden op foto gebied. Heel plezierig en keurige prijzen.

Aanbeveling
Goede service en klantvriendelijkheid.

Extra toelichting
Gewoon een degelijke en betrouwbare firma met klantvriendelijk beleid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ebkmjt 23-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitzoeken en betalen ging eenvoudig.

Service
Nadat een artikel beschadigd was afgeleverd werd het supersnel en zonder probleem omgeruild, zelfs nadat ik aangaf toch net een iets ander type te willen was dit ook geen enkel probleem.

Assortiment
Assortiment is breed.

Aanbeveling
Snelle levering en top service

Extra toelichting
In zijn geheel gewoon eeen prettige en goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.J. Lingsma 23-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site en bestel methode.

Service
Na bestelling gelijk overzichtelijke mail met bevestiging en nota toegezonden

Assortiment
Voor elk wat wils ruim assortiment.

Aanbeveling
Goede site, snelle afhandeling. Over retour afhankelijk kan ik nog geen mening geven omdat dit nog niet is voorgekomen.

Extra toelichting
Zeer goed. Betaalbaar en ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Schaefers 23-09-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Gemak
snel thuis

Assortiment
veel keus

Extra toelichting
binnen een dag binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heleenderoode 23-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
had niet veel nodig, slechts een eyecup, en die was snel gevonden

Aanbeveling
snel gemakkelijk en de service is goed dus waarom NIET?

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

joppie68 23-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
informatief

Service
snel en correct

Assortiment
ruime sortering

Aanbeveling
nette prijs ..nette service

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

yarda 23-09-2014 In de winkel gekocht
Urk, na online bestelling
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling online geplaatst en kon dit de volgende dag ophalen in Urk

Assortiment
uitgebreide keuze in artikelen,uitvoeringen en merken

Aanbeveling
groot assortiment, goede service en vriendelijke medewerkers die uitgebreid de tijd voor je hebben en je goed voorlichten over je aankoop.

Extra toelichting
Heb al een aantal producten gekocht en ben steeds zeer tevreden over de voorlichting, vakkennis en service.Mijn eerste camera werd keurig thuisbezorgd, ondanks vreselijke weersomstandigheden; verzending per post was ook prima geregeld en ophalen in Urk na online bestellen heeft het voordeel dat je ook nog even kunt rondkijken in de fysieke winkel ( en op ideeën komen).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhr vermeulen 1959 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alle artikelen overzichtelijk en met goede informatie te vinden

Service
vandaag bestel en de volgende dag in keurig thuis afgeleverd

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
aan iedereen waarvan ik weet dat ze mijn intersse op fotograferen gebied delen

Extra toelichting
ik ben heel dik tevreden bedankt voor de goede snelle en efficiente levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rickluttikhold 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Extra toelichting
De site geeft een goed volledig overzicht van diverse camera's. De suggesties voor extra opties zoals SD-kaart enz zijn ideaal. Zeer snelle levering. minpunt: de levering kan niet bij een afgiftepunt worden gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

smitje-ts 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Prima service, Snelle levering zelfs op de wadden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HST-alldesign 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Mails met vragen worden super snel beantwoord.

Extra toelichting
goede webwinkel met een perfecte service

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Photododde 22-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb ondertussen aardig wat spullen bij Cameranu besteld en er wordt altijd op tijd geleverd -uiteraard wanneer er voorraad is, (staat ook op de website er bij. Echt een webwinkel zoals die moet zijn.

Service
Als er al wat is dan wordt dit snel, plezierig en perfect opgelost, met altijd een helpende hand. Ook geen gezeur wanneer er is een enkele maal iets niet correct werkt, omgeruild en klaar.

Assortiment
De Cameranu-shop is een van de meest uitgebreide en scherp geprijsde webshops in Nederland en over de grenzen. Kijk maar eens naar bijv. Tassen en een prima website, duidelijk en overzichtelijk met goede informatie.

Aanbeveling
Wil je een betrouwbare online camera winkel, hier is hij en gewoon niet verder zoeken. vZe zijn gewoonweg top!

Extra toelichting
Ik bestel al sinds een groot aantal jaren bij cameranu en nog nimmer teleurgesteld in de manier van zakendoen, service en prachtig assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gkamp 22-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Geen enkel probleem ondervonden

Service
Snel en correct

Assortiment
Voor wat ik zocht voldoende keuze!

Aanbeveling
Waarom niet!! Ik heb het als prettig ervaren!

Extra toelichting
Geen probleem met bestellen, betalen en leveren, dus wat wil je nog meer! En verder ook voordelig. Dus een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H_V 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik bestel graag bij kleine bedrijven. Cameranu is dat, en ik hoef nog geen eens de deur uit en het is zo binnen!

Service
Snelle bezorging. Goede hulp. En lekkere snoepjes.

Assortiment
Het komt zelden voor dat ze iets niet hebben wat ik zoek.

Aanbeveling
Als je snel iets nodig hebt voor een goede prijs dan moet je bij cameranu zijn.

Extra toelichting
Fijne winkel. Snelle service. Brede Assortiment. En de prijs is hier vaak het beste! Ik kijk altijd eerst bij cameranu als ik weer wat nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jochoms 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Sinds enkele dagen de camera Sony A58 in huis. Tot op heden slechts een pocket camera gewend maar het bedienen van deze camera (de standaard bedieningen) wijzen zich van zelf. Al met al bedienings vriendelijke camera

Service
Donderdag eind van de middag besteld en vrijdag rond het middag uur alles netjes afgeleverd ontvangen.

Assortiment
Ik heb het nu voornamelijk gehouden bij een basis pakket op e.e.a. eerst eens goed te leren kennen. Wel alvast verder gekeken maar eigenlijk alles wat nodig is t.b.v. de camera's is te verkrijgen. Ook hier dus tevreden over.

Aanbeveling
Mede door de snelle levering, het gemak van het bestellen en de beschikbare opties raad ik aan te bestellen

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop, de snelle levering en vooral ook zorgvuldige levering heeft ons doen beslissen te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Loek Kraamer 22-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even een mailtje en dat is het.

Service
Niets te klagen.

Assortiment
Als ik veel geld zou hebben.....

Aanbeveling
Vanzelfsprekend gezien de vorige opmerkingen.

Extra toelichting
Reuze gemakkelijk en snel, wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renske91 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn goed te vinden en het bestellen en betalen ging gemakkelijk

Service
Kreeg product netjes verpakt en op de juiste tijd in huis

Aanbeveling
Goede service en goede prijzen

Extra toelichting
Gewoon een goede betrouwbare (web)winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

yvonne1360 21-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het zoeken naar een specifiek product gaat snel en zonder veel klikken.

Service
Betrouwbaar

Assortiment
Tot nu toe nog altijd gevonden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Goede service, betrouwbaar en zeker niet de duurste.

Extra toelichting
Betrouwbaar, groot assortiment en niet de duurste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Thummler 20-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is overzichtelijk, je kunt via de filters snel komen tot het soort artikel dat je wilt.

Service
Er wordt snel gereageerd op de bestelling en je wordt stap voor stap op de hoogte gehouden. Als een artikel niet op voorraad is wordt je regelmatig op de hoogte gehouden van de gang van zaken.

Assortiment
Op het gebied van fotografie heb ik nog niet een artikel willen hebben wat ze niet in hun assortiment hadden.

Aanbeveling
Ik heb niets dan goede ervaringen.

Extra toelichting
Ik vindt de winkel, zowel de webwinkel als de winkel in Urk heel prettig om op je gemak rond te kijken en te bepalen wat je nodig hebtof wat je wilt hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvanhuizen 20-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gaat snel via internet, goeie informatie.

Service
De belofte voor 21;00 uur bestellen de volgende dag in huis wordt waar gemaakt.

Assortiment
Assortiment is groot genoeg. bij tweede hands artikelen vind ik af en toe het prijsverschil met nieuw wel erg klein.
Verder vind ik dat er genoeg producten te vinden zijn.

Aanbeveling
De produkten die ik tot nu toe besteld heb voldoen aan mijn verwachtingen. De workshops bieden ook genoeg.

Extra toelichting
Ik ben tot nu tevreden over de producten die er geleverd worden door camera nu.nl.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

DKNY 20-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Besteld, betaald en werd meteen verzonden! Niks op aan te merken :-)

Service
Levertijd; volgende dag in huis. netjes verpakt.

Assortiment
En de goedkoopste!

Aanbeveling
Helemaal tevreden, dus zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Janssen04 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Art makelijk te vinden op de site
levering volgens site informatie
En goed geprijsd

Assortiment
Alles wat ik heb gezocht kon ik vinden

Aanbeveling
Aan mijn familie collega's en vrienden

Extra toelichting
Snel en makkelijk besteld betalen ook makkelijk snelle levering volgens info van de Site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Looijenga 19-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uigereide website, kiezen, betalen klaar. Volgende dag in huis. kan haast niet makkelijker

Service
Ze doen wat ze beloven. vandaag bestellen en morgen in huis.

Assortiment
Uitgebreid assortiment met bijna alles wat ik nodig heb voor mijn foto- en videowerk

Extra toelichting
Prima service en snel bezorgd. Vandaag besteld en morgen in huis. Zelfs een snoepje als extra in de verpakking. leuk toch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ed jager 19-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
super service ,vragen worden snel beantwoord ,verstand van zaken , kort om hier kan je gerust je bestelling plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keesvh 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Produkt gemakkelijk gevonden en besteld

Aanbeveling
Snel en correct geleverd

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Hennuin Fotografie 19-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk online bestellen op een goed ingerichte website.

Service
Goede communicatie. Er wordt snel en accuraat gereageerd op vragen.

Assortiment
Ze hebben veel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jefmonte 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Laat op de avond vanuit bed besteld, de volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

M.H.W. Bosch 18-09-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit je "luie" stoel, kun je op alle gemak je zaken bestellen nadat je de technische aspecten hebt bekeken. De site is duidelijk en overzichtelijk, je wordt goed begeleidt tot voorbij het betaalproces.

Service
Een dikke 10, nadat ik iets miste gebeld, werd keurig te woord gestaan en er zou werd teruggebeld. Dat ik mijn mobieltje niet hoorde was mijn domme schuld. In de loop van de dag nog even gebeld en toen was het gemiste al op de post gedaan. De volgende dag al in huis, geen extra kosten, gewoon klasse!

Assortiment
In de winkel kijk je je ogen uit. Niet alleen dat maar je krijgt ook uitstekend deskundig geheel vrijblijvend advies op een zeer ontspannen sfeer. Je bent daar nog een echte klant die koning is. Concurrerende prijzen en een zeer grote diversiteit.

Aanbeveling
Heb de winkel inmiddels aan familie en kennissen aanbevolen waarvan enkelen al gebruik van hebben gemaakt.

Extra toelichting
Een prima"internet" winkel met zeer ruime keus. Deskundig personeel die je niet op de huid zitten maar waar je in een relaxte sfeer dat kunt uit proberen waar je voor komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin-1973 18-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudig een account aan te maken. Daarna zijn de artikelen simpel te selecteren voor in het winkelwagentje. Proces wijst zich vanzelf.

Service
Perfect! Netje mails ontvangen met bevestiging vd order en over de voortgang vd levering.

Assortiment
Erg ruime keus. Kon direct alles vinden, wat ik zocht

Aanbeveling
Zeker een bezoekje waard. Zowel online als in de winkel zelf. Ruim assortiment en er is veel kennis aanwezig.

Extra toelichting
Ruim assortiment. Nette mails m.b.t. de bestelling en de voortgang. Inmiddels alweer een bestelling gedaan Top!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gieze 18-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk bestelproces en betaling via ideal.

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze aan artikelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Llaan 18-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke website, goed te vinden

Service
E reader zeer snel thuis afgeleverd

Extra toelichting
E reader online besteld via cameranu.nl. Deze werd binnen 24 uur netjes geleverd. Supersnel superhandig! Daarnaast ook erg tevreden met het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kudel 18-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super eenvoudige webshop. Geen ingewikkelde handelingen.

Service
Dat had ik niet verwacht, om 21:30 bestellen en de volgende ochtend om 08:00 uur in huis… Hoe doen ze dat??

Aanbeveling
Niet alleen aanbevelen aan anderen, bij mijn volgende aankoop ga ik zelf ook eerst even kijken of het in het assortiment zit.

Extra toelichting
Binnen 11 uur geleverd! Goede samenwerking met de bezorgers van PostNL. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wessel_Don 18-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en overzichtelijke website.

Service
Reageren snel op emails.

Assortiment
Goed en divers assortiment.

Aanbeveling
Gezien ik goed geholpen ben zou ik de website aan iedereen kunnen aanbevelen.

Extra toelichting
Mijn bestelling verliep goed en de volgende dag was het binnen. Ik meende dat een third-party lenskap niet goed op mijn lens paste en ik heb CameraNU hierover gemaild. Voor ik er achter kwam dat er meer kracht nodig was om de kap er op te krijgen had ik al antwoord van ze binnen dat ze het gingen onderzoeken. Goede en snelle service en de prijzen zijn scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Kusters 18-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk zoeken op site, veel informatie bij de producten.

Service
Zeer snelle reacties bij internetaankoop, en snelle levering (doorgaans de volgende dag al).
Defecte camera bij aankoop werd meteen en zonder enig probleem ingeruild voor een nieuwe camera.
Een te krappe fototas werd zonder problemen terug genomen en de betaling teruggestort. Zeer snel en netjes allemaal.

Assortiment
zeer ruime keuze, Cameranu is doorgaans de eerste plek waar ik ga kijken om te zien of iets te krijgen is.

Aanbeveling
Ik koop hier ondertussen 6 jaar met grote regelmaat fotospullen.

Extra toelichting
Snelle service, goed assortiment, ik koop hier vrijwel al mijn fotospullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lichtvang 18-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikelen goed beschreven en goed te vinden.

Service
Vlotte en professionele afhandeling van bestellingen. Geen ervaring met afhandeling van klachten.

Assortiment
Groot assortiment zowel merkartikelen als budgetversies.

Aanbeveling
Goede prijzen, snelle verzending, geen verzendkosten bij redelijke bedragen, groot assortiment.

Extra toelichting
De eerste site waar ik naar kijk voor fotografieproducten. Groot assortiment, nette prijzen en snelle verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 00 18-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online aangekocht i.v.m zeer gunstige prijs kwaliteit verhouding.

Service
Op verzoek is de e reader feestelijk verpakt keurig netjes gedaan overigens.

Assortiment
Prima!

Aanbeveling
Op woensdagmiddag besteld donderdagochtend om 10.00 binnen !
Wat wil je nog meer?

Extra toelichting
CameraNU.nl heeft een prima indruk gemaakt .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dahlia1963 17-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vanuit je luie stoel bestel je heel makkelijk het product en de volgende dag wordt het geleverd.

Service
Een goede service en het wordt ook goed verpakt aangeleverd.

Assortiment
Ik wist al wat ik wilde bestellen dus heb ik niet naar andere mogelijkheden gekeken.

Aanbeveling
Ik heb het bij een vriendin van mij aanbevolen omdat zij ook een externe harde schijf wilde hebben.

Extra toelichting
Gemak en snelheid waarmee je produkten kunt bestellen en het zit ook nog eens goed ingepakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jonic 17-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik vind de shop makkelijk om mee te werkenn artikelen op te zoeken etc.
Een minpunt vind ik de baluwe melding "Snelweergave". Als het een kleine productfoto is, staat de melding er over heen. Het product is vervolgens voor het grootste deel bedekt. Je moet dan klikken op de snelweergave te bekijken.
Erg lastig als je een artikel zoekt en "tig" keer dezee actie moet doen.

Service
Snel telefonisch of via mail contact. Goede antwoorden.

Assortiment
Alle bekende merken zijn leveraaar, echter ook minder bekende die ook goed zijn. Ook artikelen die niet door conculega's worden aangeboeden.

Aanbeveling
Mooi assortiment, vrijwel altijd op voorraad. Goede prijzen en goede service.

Extra toelichting
Ik ben jaren geleden bij CameraNU geweest op zelf spullen te kopen. Dat was toen een relatief klein bedrijf maar al met goede service en goede prijzen. Volgens mij moest ik toen met een trap naar boven om bij de verkoop balie te komen. Het spreekt mij aan dat jullie ondanks de toenemende internet verkopen nu zelfs een groot pand hebben. Dat zecht veel over jullie kwaliteit!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mhj van het rad 17-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Lopende het proces van levering prima op de hoogte gehouden van de stand van zaken en tijdige toezending van de factuur.

Aanbeveling
Zeer tevreden over service, zorgvuldigheid en accuratesse.

Extra toelichting
Samengevat: correct, zorgvuldig en accuraat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander120066 17-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
alles prima in orde, je wordt goed geïnformeerd over de bestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SStump 16-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelprocedure en betaling was zeer duidelijk

Service
De levering verliep zeer vlot. Binnen 2 dagen was het product in huis

Assortiment
CameraNu heeft een zeer groot assortiment op het gebied van fotografie.

Extra toelichting
Gewoon Goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews