cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25465 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2688 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Doggyfan 19-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kunt eerst ip je gemak alles bekijken zelfs op I pad

Service
goede uitleg en men neemt alle tijd

Assortiment
erg veel in huis

Aanbeveling
ik noem het mijn snoepjes winkel

Extra toelichting
een fijne winkel met veel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edreg 19-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
thuis vanuit je stoel

Service
service is altijd goed zowel via internet als in de winkel, wij zijn altijd goed geholpen, met ruilen, bestellen, reparatie

Assortiment
alles wat wij wilde kopen hebben jullie

Extra toelichting
Noem altijd als eerst cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gravenburg 19-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel product gevonden. Tevens handige combinatie van lens met UV filter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco remco 19-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede winkel, helder en makkelijk

Service
Echt goed, reageren meteen en denken mee.

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Zeker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc12345221998 19-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk en snel gevonden wat ik zocht.

Service
Perfect op de genoemde dag afgeleverd en alles was precies zoals het hoorde.

Assortiment
Ik zocht naar neck straps voor mijn camera en Cameranu.nl hadden er werkelijk honderden waaruit ik kon kiezen.

Aanbeveling
Gewoon goede webshop

Extra toelichting
Snel gevonden, snel gekocht, snel geleverd en 100% tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bellamia 19-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Gemak
Zie onderstaande motivering

Service
Zie onderstaande motivering

Extra toelichting
Recent een nieuw camera gekocht. Uit ervaring heb ik een reserve accu nodig, daar ik niet voor verrassing kom te staan met een leeg accu. Diverse grote gerenommeerde winkels op internet bezocht, waarvan de prijs € 69,00 was. Uiteindelijk kwam ik terecht bij cameranu.nl, waarvan de prijs 42,10% lager is. Gelijk besteld en binnen de leveringstermijn ontvangen. Daarom recommandeer ik in mijn omgeving om eerst hierheen te gaan, daar de prijzen stukken lager zijn. in ieder geval is dit een aanrader voor iedereen. RvZ

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.D. Gorter 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
mooi overzichtelijk en makkelijk te doorlopen

Service
Netjes de volgende dag afgeleverd thuis

Aanbeveling
gewoon bezoeken deze site, en zie zelf

Extra toelichting
Compleet set gekocht D7200 en een 70-200mm 2.8 lens er bij besteld plus de nodige geheugens. Netjes alles geleverd en op voorraad. Er is niks minder dan dat er wat ontbreekt je wil zo snel mogelijk aan de slag toch......... Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robertjanphoto 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk site. Makkelijk te bestellen

Service
gemakkelijk te bereiken klantenservice

Assortiment
ruim assortiment. Heeft louter kwaliteitsproducten tegen concurrerende prijzen

Aanbeveling
het is voor mij de enige winkel waar ik mijn fotografiespullen koop. Betrouwbaar.

Extra toelichting
CameraNU is gewoon een goede winkel met een uitstekend assortiment en een eerlijk advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sonja415 19-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website, alles is goed te vinden. Goede opvolging van de order met e-mails waarin de status van verzending wordt aangegeven. Snelle bezorging van de artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noortje vd 19-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, dus makkelijk specifieke dingen te vinden en te kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan-zwaantje 19-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
was direct mee op de hoogte wat ik bedoelde en de dag daar op al bezorgd.

Service
niks op aan te merken prima naar wens

Assortiment
meer dan voldoende

Aanbeveling
na tevredenheid

Extra toelichting
Als ik een product wil kopen dan ga ik natuurlijk weer naar camera.nu heb daar goeie ervaring op gedaan. gr J Mulder Onstwedde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samwise87 19-04-2015

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig te gebruiken site! Betere soorteermogelijkheden op fabriksnt en lengte van magic arms zou het nog fijner maken.

Assortiment
Ruim! Maar er is wel ruimte voor uitbreiding.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

remco valkenburg 18-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site, duidelijk welke producten beschikbaar zijn

Service
per abuis twee bestellingen geplaatst, waarvan een onjuiste en deze werd direct geannuleerd

Assortiment
veel verschillende keuzes in het soort artikel dat ik zocht

Aanbeveling
snelle levering, goed verpakt een aangetekend verstuurd, dus niet bij buren oid afgeleverd

Extra toelichting
prettig, overzichtelijk en ondanks twee bestellingen waarvan een foutieve bestelling alleen het juiste product ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.E. Weber 17-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De webshop is overzichtelijk en er is een goede zoekfunctie beschikbaar. De vervolgstappen zijn duidelijk.

Service
Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een bevestiging via email, een overzichtelijke orderbon, en de melding wanneer ik de levering kan verwachten. Ik heb gekozen voor een levering van 1 tot 5 dagen en de levering was ruim op tijd. meerdere wijzen van betaling en levering mogelijk.

Assortiment
Voor mij is het assortiment ruimschoots voldoende, veel producten, vele merken, meerdere maten en kleuren indien van toepassing.

Aanbeveling
Ik kan deze winkel een ieder aanbevelen, met bovengenoemde argumenten. Bij een eerdere bestelling heb ik telefonisch advies gevraagd, en heb ik daarmee een goede keuze kunnen maken.

Extra toelichting
Een goede winkel verdiend lovend kritiek. Waarom ik deze winkel goed vind, behalve mijn eerder genoemde bevindingen, is dat ze ook nog eens scherpe prijzen hanteren. Ik ben dik tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.J. Hoek 17-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is makkelijk te vinden op de site,duidelijke foto"s erbij

Service
Het is inderdaad "vandaag besteld, morgen in huis".

Assortiment
Er is keuze genoeg, in elke prijsklasse.
Duidelijk er bij geschreven wat het wel ,en wat het niet kan....

Aanbeveling
Mooie winkel, vriendelijk personeel en een snelle internet service....!!!

Extra toelichting
Het mag gezegd worden: zo'n winkel..!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vog112 17-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede webwinkel met goed werkende zoekmachine en overzichtelijke pagina's

Service
Snel antwoord op mijn vragen bij de servicedesk. Eenmaal werd mij gevraagd of ik terug gebeld kon worden zodat ze het konden controleren in het magazijn, waarna ik een uur later ben terug gebeld.

Assortiment
Ruim assortiment met voldoende keuze. Misschien niet alle merken die ik zou willen, maar dat verwacht ik ook niet.

Aanbeveling
Zeer goede webwinkel, ik zie geen reden waarom ik deze winkel niet zou aanraden.

Extra toelichting
Over het geheel zeer tevreden. Uitermate snelle levering! En verder zijn zaken als assortiment, website en ondersteuning goed in orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul Schoen 17-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen 24 uur een bestelling binnen krijgen, is geweldig!

Service
Een vraag stellen, en binnen no-time een bevredigend antwoord krijgen, getuigt van betrokkenheid, deskundigheid en vakmanschap

Assortiment
Zoek uiteraard naar hetgeen ik zelf nodig heb, maar dan krijg je wel een aardig beeld van het aanbod en dat ziet er goed en uitgebreid uit.

Aanbeveling
Zie de motivatie van de beoordeling.

Extra toelichting
Tot nu toe 3 bestellingen bij Cameranu.nl en 3 keer naar volle tevredenheid. Snelle levering, snel antwoord op vragen en, niet geheel onbelangrijk, goede apparatuur. 110% tevredenheid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flaxoo 17-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zeer betrouwbare winkel met prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douwesiegersma 17-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website. Gemakkelijke betaling. Vlotte levering.

Service
Vlotte levering

Assortiment
Voor mij ruim voldoende.

Aanbeveling
Is niet echt goedkoop. Anders was het een 10 geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Berend 17-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere omschrijving van het product op de site en met enkele muisklikken te bestellen.

Assortiment
Het assortiment is vrij uitgebreid

Aanbeveling
Het bestelde was binnen 24 uur bij mij thuis.

Extra toelichting
's Avonds de omkeerring BR-2A van Nikon besteld en de volgende middag werd het product geleverd, dus ik kon direct aan de slag.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mercurius-vuurwerk 17-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Super geholpen via de chat

Aanbeveling
Een ieder kan hier kopen ook mensen die niet weten wat ze exact nodig hebben vraag via chat advies en dat krijg je dan ook en goed

Extra toelichting
Ik ben door een fotografe gewezen naar de site van Cameranu.nl Voor mijn bedrijf moest ik producten fotograferen t.w. Vuurwerk, ik heb totaal geen verstand van wat ik nodig had. Na een keer op de site te hebben gekeken en een chat met medewerker (wat hebben die mensen een uitgebreide product kennis) Heb ik bij Cameranu.nl een Metz Mecastudio en een Falcon Eyes ophangsysteen besteld, volgende dag binnen TOP. S'avonds begonnen met op stellen van het geheel en kreeg de Metz set niet synchroon aan het flitsen (had misschien de gebruiksaanwijzing moeten lezen) wederom om 19.00 naar de site even chat aan geklikt direct duidelijke uitleg door medewerker en het werkte zoals het hoort. Voor de volgende keer niet meer zoeken maar direct naar Cameranu.nl TOPPERS daar nogmaals bedankt voor de service. Een zeer tevreden klant. Mercurius Vuurwerk International Hoofddorp Peter das

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vennix 16-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke webwinkel

Service
Super snel in huis!

Assortiment
Ze hebben wat je zoekt

Aanbeveling
Ook daadwerkelijk gedaan!

Extra toelichting
Voor mij is een nette prijs, overzicht in de winkel zelf en snel leveren van belang. Dit is hier mijn ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam Lubbers 16-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Ruim assortiment, gemakkelijk zoeken en snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jan1314 16-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site en product waren makkelijk te vinden, gewoon 1 klik vanaf Kieskeurig.nl

Service
Via klantenservice is de juiste service snel geadresseerd. Nadat het product niet naar mijn zin was kreeg ik netjes mijn geld terug.

Assortiment
Er is een uitgebreid assortiment van alles wat met fotografie te maken heeft en meer tegen concurende prijzen.

Aanbeveling
Groot assortiment
Goede service
goede prijzen

Extra toelichting
Groot assortiment Goede service goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas Hol-Boschaart 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Assortiment
Ruim assortiment in de spullen die ik zocht! En nog eens een stuk goedkoper ook nog!

Aanbeveling
Erg makkelijk in bestelling ed.

Extra toelichting
Na lang twijfelen toch gegaan voor een rugtas, en gelijk maar voor 1 die lekker ruim is en voorbereid is op de toekomst. In het begin oogde hij een beetje groot en lomp, maar na 1 dagje op stap toch wel erg fijn! Kon er met gemak 2 vestjes in kwijt 1 35mm en een D5300 met Sigma 2.8 17-50, en nog ruimte voor nog meer! Ideaal voor straks op rondtrip door Europa! Zeer snelle levering maar dat is zoals gewend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim147 16-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk om te betalen.

Service
Gebeld met wat vragen. Prima beantwoord. Zeer snelle levering.

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze tegen goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jac de Vries 16-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijker kan niet: uitzoeken, bestellen, betalen en volgende dag in huis !

Service
Artikel zat keurig en veilig verpakt. 's avonds laat nog besteld via de website en toch al de volgende dag om 11.0 uur huis. Kon proces van versturen prima volgen. Direct na ondertekening pakket, kreeg ik de mail dat ie was bezorgd. Super!

Assortiment
Wat ik wilde hebben, was aanwezig.

Aanbeveling
Iedereen, misschien omdat het bedrijf in Urk zit maar op een of andere manier geeft het een stuk vertrouwen wat 100% wordt waargemaakt ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rahadi Karni 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het item dat ik wilde bestellen vond ik snel op de website, tegen een goede prijs

Service
Snelle toezending en goed op de hoogte gehouden van de voortgang van bestelling en transport

Assortiment
Uitgebreid assortiment, ook nieuwste artikelen

Aanbeveling
Ik zou deze winkel 100% aanbevelen:

Extra toelichting
betrouwbare webwinkel - grote keus - goede prijs - veilige betaling - snelle levering met informatie over het logistiek proces

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Weeterings 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk en bestellen gaat eenvoudig.

Service
Goede prijzen, snelle levertijd

Assortiment
Groot en uitgebreid assortiment, voor beginners en professionals.

Aanbeveling
Altijd goede service, sneller levertijden, goede prijzen en een overzichtelijke site.

Extra toelichting
Ik heb al vaker bij CameraNU besteld. Ze leveren snel tegen goede prijzen! Echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Broer 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De initiële levering is snel, maar als er een probleem is, duurt het ongeveer een week voordat er een oplossing is.

Service
Cameranu nam mijn klacht over de aangekochte lens serieus, en heeft de lens zonder problemen geruild.

Assortiment
Veel verschillende camera's en lenzen.

Aanbeveling
Uitstekende service, en vaak behorend tot de meest goedkope winkels.

Extra toelichting
De camera en de Sigma lens waren OK, de Nikkor 18-140mm lens gaf problemen bij lagere diafragma waarden (van f/3.5 - f/12 ong., bij f/16 OK). Na een klacht werd de lens direct geruild. De service was dus helemaal in orde (bij een andere winkel heb ik dat wel anders meegemaakt).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DickyW 16-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig te vinden wat je zoekt en uitleg over bestelling is prima

Service
Heb nooit problemen de service die ze leveren is top

Assortiment
Alles is er wel te vinden

Aanbeveling
zeer zeker aanbevelen

Extra toelichting
Een site waar ik graag winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cawoko 15-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had een nieuwe achtergrond rol van 3.55 m nodig. Besteld online en de volgende dag al bezorgd in mijn fotostudio.

Service
De achtergrond rol werd niet alleen tot de deur bezorgd, maar er werd zelfs geholpen om hem naar de juiste ruimte te dragen!

Assortiment
Rollen zijn gewoon op voorraad.

Aanbeveling
Tot op heden altijd zeer goede ervaringen, dus ik raad deze winkel met plezier aan.

Extra toelichting
Makkelijk online bestellen en netjes "thuis" (in mijn fotostudio) bezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peultje 15-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk thuis bekijken en bestellen.

Service
Ik had een vraag, deze werd snel netjes en acuraat behandeld !!
Om 22.00 besteld andere dag voor 15.00 in huis super service!!

Assortiment
Er was in mijn product ,keuze genoeg!!

Aanbeveling
Is dat goed is prijs ik aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

E.Dignum 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een bestelling is makkelijk te plaatsen, afwikkeling van de bestelling gaat vlot en duidelijk

Service
de winkel geeft tijdig informatie over voortgang van de bestelling en per wanneer die kan worden verwacht.

Assortiment
Al vaker fotografie-apparatuur en accessoires bij de (web)winkel gekocht, nooit teleurgesteld over dat het er niet (meer) was.

Aanbeveling
Vakkundig personeel, grote service, enorm assortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phranqi 15-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
uitstkende functionerende website

Service
zeer snelle en nette verzending

Assortiment
zeer ruim assortiment, ook talloze accessoires op voorraad

Aanbeveling
Zeer tevreden, zal cameranu.nl zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nalika 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Heb vooraf gebeld en werd zeer vriendelijk geholpen en komen de afspraken na.

Aanbeveling
Klantvriendelijk en snelle levering

Extra toelichting
Correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1800639 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk gevonden

Service
snelle verwerking

Assortiment
gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
goed geprijsd en tel bereikbaar

Extra toelichting
het was prettig winkelen bij deze firma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hhw 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Geen reis tijd, vandaag besteld de volgende dag in huis.

Assortiment
Alles wat je nodig bent is verkrijgbaar bij camers.nu

Aanbeveling
Je krijt de aandacht om het produkt uit te proberen in de zaak. Ze hebben de tijd voor jou. Geen gehaast

Extra toelichting
Fijne winkel waar je goed en betrouwbaar wordt geholpen. Vriendelijk persoleel. En goed berijkbaar, zowel via internet als via de weg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 74a 15-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Net als de meeste webshops is bestellen en betalen makkelijk en snel. Op de website staat ook nog tal van informatie over bestellen, leveren en eigenlijk alles wat je zou willen weten.

Service
De service is al jaren uitstekend. Geweldig is nu de mogelijkheid om vragen te stellen tijdens het winkelen.

Assortiment
Het is de eerste webshop die ik altijd controleer als ik hoor over nieuwe apparatuur en ze hebben het nagenoeg altijd in hun assortiment èn op voorraad.

Aanbeveling
Ik zou deze webshop niet alleen aanraden, maar ik doe dat ook al jaren.

Extra toelichting
Ik kom al jaren bij deze webshop en niet zonder reden. Ruim assortiment, uitstekende service en een verzorgde, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Broers 15-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Porducten makkelijk te vinden en klantenservice Cameranu zeer behulpzaam!!!

Service
Service werkelijk zeer goed!!!
Zeer klantvriendelijk en waar nodig behulpzaam.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Heb er al vaker iets besteld en beveel dat aan iedereen aan.

Extra toelichting
Een geweldig bedrijf met een geweldige service, ik beveel het aan iedereen aan!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CreativeFox 15-04-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Afgezien van het feit dat Urk niet om de hoek ligt is het gemak van een winkel met vrijwel alles wat ik nodig heb heel prettig.

Service
Prima service, zaken worden netjes, snel een efficiënt afgehandeld.

Assortiment
Een woord: ruim!

Aanbeveling
Alles voor de fotograaf, zowel voor beginners als professionals.

Extra toelichting
Prima zaak, goed personeel, ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Schroevers 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en gemakkelijk besteld en betaald

Service
Vooraf goed en duidelijk geïnformeerd en er werd veel moeite gedaan om zo goed mogelijk uitleg te geven.

Assortiment
Compleet en groots

Aanbeveling
Zeker!

Extra toelichting
Ik ben in de periode voorafgaande aan het bestellen van mijn Nikkor 28-70 goed geholpen in het zo veel en goed mogelijk geven van informatie. Dit heeft gezorgd voor vertrouwen. De snelle afhandeling droeg daar zeker ook aan bij. Top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita198822 14-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed werkende site. Snelle service

Service
Zeer snelle en goede service

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Ik zou cameranu.nl zeker adviseren

Extra toelichting
Ik ben heel blij met mijn aankoop! En ook blij met webshops zoals deze. Smiddags besteld. De volgende dag alles netjes thuisbezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny2015 14-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zo'n uitgebreide gespecialiseerde webwinkel hoeft eigenlijk geen verdere motivatie. Alles wat ik zocht was er te vinden.

Service
Had problemen met het samenstellen van een setje transceivers, een nieuwe flitser en mijn oude (nikon SB400) flitser. Niet alle sets doen wat er door de fabrikant vermeld staat. 3 keer uitgebreid testen door CameraNu gaf toch de juiste combinatie.

Assortiment
Uiteindelijk door de diversiteit aan items de juiste set kunnen samenstellen binnen het gewenste budget

Aanbeveling
Voor iemand die wat meer wil dan standaard een plaatje schieten met zijn Nikon D5200. Ruim assortiment aan "gadgets" en kennis.

Extra toelichting
Had problemen met het samenstellen van een setje transceivers, een nieuwe flitser en mijn oude (nikon SB400) flitser. Niet alle sets doen wat er door de fabrikant vermeld staat. 3 keer uitgebreid testen door CameraNu gaf toch de juiste combinatie. Kan nu mooi mijn oude en nieuwe flitsers in TTL, en analoog aansturen, wilde TTL omdat ik wel mooi wilde uitlichten, maar niet altijd de tijd heb om analoog eerst alles te testen. Nu heb ik beide....

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Keulers 14-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer makkelijk te vinden en binnen een aantal kliks ben je klaar, super!

Service
Goede informatie over wat er gebeurt met je bestelling, altijd op de hoogte.

Assortiment
Ik wist wat ik wilde, dus niet verder naar het assortiment gekeken als zodanig.

Aanbeveling
Jazeker

Extra toelichting
Gewoon een site die snel en goed werkt, geen rompslomp, je spullen keurig op tijd (zelfs vroeger dan gedacht) aanwezig en makkelijk af te halen bij het Post service punt. Spullen goed verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

canonjack58 14-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snelle zoek optie en doorverwijzing

Service
Je wordt opde hoogte gehouden over bestelling en snelle bezorging

Assortiment
te veel

Aanbeveling
Geen klachten....

Extra toelichting
Wederom goede en snelle afhandeling......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mf53 14-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel het goede artikel gevonden op de site

Service
Na niet ontvangen eerste levering al heel snel alnog product ontvangen.

Assortiment
Rum voldoende, heb niet alles al bekeken.

Aanbeveling
Gewoon goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan Ruijgrok 14-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Geef niet snel een 10 maar deze mensen hebben het echt verdient. Tot 10 uur avonds kunt u gewoon contacten via de chat op de site. Echt super. en dan ook nog voor 23:00 besteld volgende dag in huis. Tegek.

Assortiment
Genoeg op voorraad

Aanbeveling
Alle mensen om mijn heen hebben de tip Cameranu wel gehoord.....

Extra toelichting
Super winkel, Super mensen, en enorme goeie service. Mocht u niet helemaal uit de keuze of verschillen komen neem contact via de chat op de site. en u wordt meteen geholpen tot 22:00. Voor 23:00 morgen in huis. Echt een top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wil Sijben 14-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Een half uur na de bestelling realiseerde ik me dat ik de bestelling op een ander adres wilde hebben afgeleverd. Één telefoontje en het was gelijk (alsnog) geregeld. Chapeau Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanet Groenewoud 13-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk in gebruik te nemen , alles wijst zich vanzelf.

Service
De service is altijd goed bij camera.nu , snelle levering .

Assortiment
Veel keuze in mogelijkheden en merken en assortiment.

Aanbeveling
In de winkel kun je aangeven waar je voor komt en welke hulp of advies nodig is.
Het personeel weet waar men over praat en geeft eerlijk advies.

Extra toelichting
Kortom op alle vlakken is Camera.nu aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews