cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25475 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2696 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pilonfotografie 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een professionele fotoprinter en had enkele types op het oog. Deze wilde ik, na het vele lezen van reviews, graag beide even zien en wat vragen nog stellen.

CameraNu had ze staan, kon mij helpen met advies en uitleg en ik ben vriendelijk geholpen, ze namen ook de tijd.

Prettige winkel en kom er zeker weer als ik wat nodig heb op fotografie gebied.

Reageer

Piet van Sprang 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de bestelde telelens was in twee winkels even goedkoop. Ik heb toch gekozen voor Cameranu.nl omdat die mij betrouwbaarder overkwam. Was snel geleverd met UV filter. ik zal zeker weer hier kijken als ik weer wat nodig heb. Vooraf kan je vragen stellen per chat. Bevalt goed.

Reageer

H. Huising 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gelijk na bestellen van de camera een bericht ontvangen dat de bestelling in goede orde ontvangen was, en vervolgens zeer regelmatig statusupdates ontvangen over het bestelde item.
Bezorging was ook precies overeenkomstig de aangegeven tijd. Een zeer dikke voldoende!

Reageer

Stephan 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je kunt bij cameranu.nl makkelijk en snel bestellen ook de levering geschiet vlug. Ik heb maandag avond besteld en het was niet voorradig volgens de website. Dus ik dacht dat duurt even maar kreeg dinsdag een e-mail dat het woensdag geleverd gaat worden. Dus snel ondanks geen voorraad. TOP.

Reageer

Geert 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind Camera Nu een heel goede en prettige winkel met een uitgebreid assortiment en bij de meeste verkopers veel verstand van zaken. Ook zijn ze niet beroerd je te helpen ook al koop je niks. Ze geven uitstekend advies, vind ik en ook afhandeling van klachten of reparatie gebeurt snel en professioneel.

Reageer

Harm Prins 04-02-2020

Algemene score

6,0
Redelijke voorlichting betreffende Vortex verrekijker. Betere voorlichting is te vinden op Amerikaanse sites. 1x per telefoon en 1x middels chat contact gehad met CameraNU.nl.

Reageer

Theo 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service, had onlangs wat fotografiespullen gekocht waaronder een screenprotector voor mijn camera Panasonic TZ200. Deze protector paste helaas niet goed en liet los. Gelijk 's-avonds gebeld en tot mijn verbazing had ik de nieuwe vervangende screenprotector de volgende dag al in de brievenbus. Kortom een perfecte service met prima prijzen voor fotospullen!

Reageer

Hans 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en juiste informatie voor de aanschaf ontvangen. Een onderdeel voldeed niet aan mijn verwachting en mocht ik retourneren. Na ontvangst komt men met een alternatief. Hier nog even op wachten. Zeker een 9 voor complete pakket. Vrgr. Hans.

Reageer

Marco 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen via de chatfunctie op de website. De medewerker gaf goede en duidelijke antwoorden op mijn vragen. Complete bestelling inderdaad de volgende dag in huis.

Reageer

Elisabeth 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk, genoeg informatie om online keuzes te kunnen maken, supersnelle service en beslist nette prijzen

Reageer

DBre 04-02-2020

Algemene score

9,0
Beste prijs voor de Canon 50mm lens en Mount Adapter. Spullen snel in huis, netjes geleverd

Reageer

Bart 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was in de winkel op de van Woustraat. De medewerker was geduldig, prettig en kundig.
Ik wist niks van verrekijkers en ging met enige kennis plus de perfecte kijker de deur uit.

Reageer

Peter 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mensen met kennis van zaken. Goed advies, goede prijs. Ik kom hier al jaren.

Reageer

Henk 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst even telefonisch contact gehad over een nieuw balhoofd , en daarna besteld en de volgende dag alweer in huis.
Ik ben zeer tevreden over de informatie via de telefoon en de levering van het bestelde balhoofd.

Reageer

Patou Van Decraen 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is correct verlopen zoals ik het verwachten en zoals het hoort.
Geen klachten alles goed verpakt

Reageer

annemarie 04-02-2020

Algemene score

10,0
prima kunnen vinden op de site wat ik nodig had, foutje met niet bezorgen , wat wel de bedoeling was. Kan beter in het formulier geplaatste worden maar goed afgehandeld en als nog verzonden.

Reageer

Mikke 04-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooi aanbod, goed product geleverd.
Toen er wat mis ging met de levering, werd er helaas door de Whatsapp klantenservice meer aandacht besteed aan het indekken (dat er wel eens iets fout kan gaan) dan het meedenken voor een gepaste oplossing (voor een shoot die avond) en waarmaken van (een service vergelijkbaar met) de belofte "vandaag besteld morgen in huis". Gelukkig herstelde (*) van de telefonische klantenservice het perfect!

Reageer

Mark Wever 03-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Middels de gebruiksvriendelijke website een vraag gesteld. Na uitgebreide chat een goed advies ontvangen. Na de bestelling zeer snel en correct geleverd. Bestelling voldoet geheel aan de verwachtingen. Uitermate tevreden met advies, bestellen, leveren en kwaliteit van geleverde.
Wij zijn zeer tevreden.

Reageer

Albert 03-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel aanbod, goede prijs/kwaliteitverhouding, vriendelijk en correcte informatie en dervice

Reageer

Robert 03-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs een flitser gekocht Profoto A1X voor Canon, maar verkeerde besteld (nikon) dus ff gebeld en was meteen goed gecorrigeerd Canon was toen niet op voorraad. Klantenservice heeft mij goed op de hoogte gehouden betreffende de voortgang. Alles perfect onvangen en nu ook reeds gebruikt. Super tevreden! Zal zeker aanbevelen om het bij cameranu te kopen.

Reageer

johanoudsen 03-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen toen het bij bestelen door mijn fout mis ging.
Bestelling mooi op tijd geleverd binnen 24 uur.

Reageer

peter 03-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Als ik iets nodig voor Foto / Camera heb, dan koop ik deze spullen bij CameraNu.nl. Dat doe ik al jaren want ik ben wel altijd tevreden met goed snelle service / aflevering van CameraNu. Met het retouren van gekochte spullen, deed CameraNu.nl ook prima in orde.

Reageer

Martijn 03-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanwege de goede prijs van de DJI Osmo action bij cameraNU.nl besteld. Levering verliep snel en werd in de avonduren door TRUNKRS gratis bezorgd. TOP!

Reageer

Marilena 03-02-2020

Algemene score

10,0
De levering was verrassend snel. Ik heb 'smiddags twee SD cards besteld en ze waren binnen 24uur binnen. Ik had helemaal geen problemen met de bezorging and de track and trace werkte prima.

Reageer

Lizetphotography 03-02-2020

Algemene score

9,0
Tot nu toe heb ik altijd besteld bij de concurrent (zowel in de winkel als online). Mijn online bestellingen zijn daar tot 4 keer toe fout verlopen. Na de vierde keer besloot ik gebruik te maken van Cameranu. Ik kreeg, zelfs op een zondag, vrij vlot antwoord op mijn vraag via whatsapp en het product is de dag erna meteen bezorgd, zoals beloofd.

Reageer

Robert 03-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij CameraNu.nl heb ik meerdere artikelen gekocht voor mijn camera. Nu een extra accu en geheugenkaart. De volgende dag gelijk in huis. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en de wijze van verpakken. Ook mijn camera heb ik 2 jaar geleden online besteld. Kortom, bij een volgende bestelling kies ik weer op hun site

Reageer

JV 03-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de shop is netjes en overzichtelijk en de produkten waar je belangstelling in hebt worden goed uitgelegd en wat de mogelijkheden zijn er wordt prima service geleverd

Reageer

Yoran 03-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijk en altijd bereid om te helpen met het uitzoeken van verschillende apparaten.

Reageer

Jan van Kommer 03-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige winkel om te kopen een goed assortiment, bij vraag via de email zelfde dag antwoord het is gewoon een no nonsens winkel. Het is voor mij de winkel. Wil eerdaags een nieuw toestel kopen oude camera tegen een behoorlijk prijs inruilen geen enkel probleem.

Reageer

Alex 02-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu heeft een ruim aanbod en daarom heb ik hier al meerdere bestellingen geplaatst. Ik heb nog geen enkele keer een vervelende ervaring gehad, de orders kwamen altijd netjes, compleet en op tijd aan. Een keer heb ik geen factuur ontvangen, omdat mijn order met hun eigen koerier bezorgd moest worden. Na een vriendelijk telefoontje heb ik deze direct ontvangen.

Reageer

Peter 02-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed telefonisch advies, in de webwinkel lens gekocht. Levering volgens afspraak. Voor mij betrouwbaar en klantgericht.

Reageer

Flip de Winter 02-02-2020

Algemene score

6,0
De bestelling is inderdaad geleverd, maar ik ging op wintersport en had daarom de frame van de Gopro nodig en daar kwam hij wel te laat voor binnen. Beetje jammer dat het wel 3 dagen duurt...

Reageer

Corina 02-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op een zondagmiddag bij Cameranu een Sony Cybershot RX10 IV aangeschaft.
Na veel info te hebben gelezen op internet viel onze keus op dit technisch hoogstandje
De dichtst bijzijnde winkel bevond zich in de Van Wouwstraat in Amsterdam, waar we bijzonder prettig geholpen en begeleid werden bij uitleg en over de mogelijkheden van de camera.

Reageer

Didier L. 02-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu heeft in voorraad wat andere winkels niet hebben. Professionele en vriendelijke medewerkers in de winkel waar ik mijn bestelling heb opgepikt.

Reageer

Pieter 02-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kon op de website mijn weg makkelijk vinden. Daarnaast een snelle levering en de goedkoopste van Nederland. Ze doen wat ze beloven.

Reageer

Sagapo 02-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer uitgebreide informatie, alle tijd voor vragen (en antwoorden), kopje koffie, uitstekende expertise. Goed gevoel om hier te kopen (Camera.nu Eindhoven)

Reageer

Johan Brouwer 02-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, en 2x een lens voor mijn camera in goede staat ontvangen. Over 1 product was ik helaas minder tevreden (lens zelf, heeft niets met cameranu te maken) maar het retourneren ging snel, en je wordt goed op de hoogte gehouden of de retourzending is ontvangen en of dit in goede staat is geweest. Erg tevreden.

Reageer

edwin0402 02-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, zondag besteld, maandag ontvangen. Typische een moderne webwinkel die er voor zorgt dat als je iets koopt, je je product de volgende dag in bezit hebt. Zeer tevreden over de levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Yolanda 02-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering, volgens belofte op website, zelfs zelfde dag nog binnen. Daar waar andere webshops voor het zelfde product 2 of 3 dagen levertijd hadden.

Reageer

Jelle 02-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De medewerkers van Cameranu hebben erg veel expertise en kennis van hun producten. Ze kunnen je van alles vertellen over de camera's in hun collectie en geven deskundig advies. Voor vragen is er altijd tijd, en wordt er ook de tijd genomen om jou als klant goed te helpen. De winkel ziet er netjes uit, maar jammer genoeg was er bij mij niet genoeg op voorraad en moest het alsnog online besteld worden, maar dat is slechts een klein puntje. Voor deskundig advies en personeel dat de tijd neemt u zo goed mogelijk te helpen is Camernu dé plek om je camera en accessoires te halen!

Reageer

John 02-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al jaren foto apparatuur en accessoires bij cameranu. Zowel online als in de winkel in Urk. Altijd alles netjes bezorgd vanuit de webshop, top servicedesk als je vragen hebt. Maar ook top en deskundig personeel in de winkel.

Reageer

Elmar 02-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had online een Fujifilm X-T30 kit gekocht. Na een paar dagen was het al duidelijk dat er iets niet goed was met de camera. Hierdoor had ik eerst op Whatsapp contact gehad met de klantenservice, die gaf aan om langs te gaan bij de winkel omdat het probleem zich deed voordoen.

Toen ik bij de winkel langs ging in Amsterdam werd ik goed geholpen en kreeg ik meteen een nieuw exemplaar. Het oude exemplaar werd opgestuurd naar Fuji. Zeer te vrede met de snelle en goede service. Top!

Reageer

Ed Dijk 01-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en snelle levering.
Een duidelijke en overzichtelijke webpagina.
Als je een vraag hebt krijg ke binnen een redelijk termijn antwoord.

Reageer

Andre 01-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik zocht een goede verrekijker. Camera.nu heeft een groot assortiment met duidelijke reviews. Na de bestelling heb ik volgende dag de verrrekijker ontvangen. Keurig op tijd.

Reageer

F.M 01-02-2020

Algemene score

8,0
Camera.nu is een prettige winkel omdat je daar goed geholpen wordt.
Ze hebben er prachtige nieuwe maar ook goede tweedehands camera's en objectieven.
Klein minpuntje is de reparatie service, dit liep verkeerd door de foutieve communicatie tussen collega's aldaar en de klant. Ik was verkeerd begrepen. Nu is het wel opgelost en vind dat zeer prettig.

Reageer

Annemie 01-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte bezorging van mijn bestelling .Ook afrekenen bij online bestellen ging vlot.

Reageer

René 01-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel mijn artikelen al jaren bij CameraNu.nl. De service is erg goed. Website overzichtelijk. Personeel erg klantvriendelijk. Ook als je een bericht stuurt krijg je snel het juiste antwoord. Levering is volgens afspraak, op tijd en zeer goed verpakt.

Reageer

Steenbank 01-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is een super vriendelijke winkel,jammer dat ze geen apart loket hebben voor kleine aankopen.ik zou iedereen deze winkel willen aanbevelen,erzijn weinig zaken met zulk een vakkundig personeel.( ze weten meteen wat je bedoeld.

Reageer

Bert 01-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling was eenvoudig op de website uit te voeren, en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het leveringsproces, het objectief wat ik had besteld was niet in voorraad bij de winkel waar het was besteld, de volgende dag een mailtje dat de lens uit een andere winkel zou komen en dat men dat zsm zou doen.
Het is volledig waar gemaakt, met drie dagen het objectief binnen zoals beschreven, werking geweldig, direct foto's gemaakt en helemaal enthousiast over het resultaat

Reageer

Erik Neij 01-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het assortiment is over compleet, alles wat met fotografie te maken heeft is verkrijgbaar en alle merken zijn vertegenwoordigd. Prijstechnisch zijn ze zeer scherp en vind je het overgrote deel van de artikelen nergens goedkoper.
Daarnaast hebben ze de website heel overzichtelijk ingedeeld en kun je door een selectie van je zoekopdrachten duidelijk bij de door jou gewenste producten komen waarbij een duidelijke complete mschrijving staat vermeld. Als je er dan nog niet uitkomt of nog vragen onbeantwoord zijn kan je hiermee op verschillende wijze snel met een van de medewerkers in contact komen welke je dan op een vriendelijke en vakbekwame wijze verder helpen. Daar heb ik bij andere bedrijven ook heel andere ervaringen mee opgedaan. Ook voor verdere ondersteuning met technische problemen en vragen kan je bij ze terecht echt top!!

Reageer

Toon meer reviews