cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ruud Overstegen 29-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met een paar klikken heb je het product snel besteld.

Service
Binnen een dag was het binnen en kon ik mijn aankoop gebruiken. Yongnuo RF-603II/N3 Wireless Flash Trigger Set voor Nikon

Assortiment
Prachtige site met een zeer grote keus aan accessoires. Zowel voor de prof als de beginnende fotograaf.

Aanbeveling
CameraNu heeft zo'n groot assortiment cameraproducten dat ik graag deze site aanbeveel.

Extra toelichting
Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb en zal zeker meer cameraproducten hier aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje Meesters 29-09-2014

Algemene score

7,3

Gemak
Standaard procedure voor bestellen. Geen gekkigheden waar je ineens over na moet gaan denken terwijl je gewoon je product wilt bestellen.

Assortiment
Dat wat ik graag wilde hebben was aanwezig.

Aanbeveling
Het is een prima winkel met goede kwaliteit producten. De levertijd is lekker snel. Fijne winkel dus.

Extra toelichting
De winkel is een prettige winkel. Goede kwaliteit producten en een snelle levertijd. Geen overbodige functies, recht toe rechtaan wat je graag wilde bestellen.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

aw150 29-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Onlineee

Service
Zeer goed

Assortiment
Ruim

Extra toelichting
Zeer snelle levering 22.45 uur besteld volgende dag 12.15 uur in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reest01 29-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website en bestelprocedure

Service
Levertijd conform website

Assortiment
Ruim assortiment van gangbare produkten

Aanbeveling
Spreekt voor zich

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.J. van Beest 29-09-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, goede betalingsmogelijkheid.
En vooral snelle levering.

Assortiment
Niet op alles een concurrerende prijs.
Wel een ruime sortering.

Extra toelichting
Een hele fijn overzichtelijke site om te shoppen. Wat betreft de service daar had ik gelukkig geen gebruik van hoeven maken, dus daar kan ik geen ervaring over meedelen. En heel belangrijk de betrouwbaarheid. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Paul220419 29-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site met een erg prettige en gemakkelijke doorstroom.

Service
Supersnelle levering en accuraat en prima op de hoogte gehouden van mijn bestellingen.

Assortiment
Nog geen artikelen tegengekomen waar ik naar zocht maar niet heb kunnen vinden, eigenlijk is alles voor handen.

Aanbeveling
Drie keer wat besteld en geheel en volledig aan mijn verwachtingen voldaan.

Extra toelichting
Erg prettig dat alles wat ik wil bestellen snel afgehandeld wordt, vandaag bestellen en drie keer de volgende dag rond de middag in huis en prima op de hoogte gehouden van de status van mijn bestellingen, ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan 517 29-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
s,avonds besteld, de volgende dag afgeleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Charlotte 29-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Site zit goed in elkaar, makkelijk te zoeken.

Service
Ik had nog gebeld met een vraag, die werd netjes beantwoord.

Assortiment
Prima. Ontbreekt wel af en toe aan productomschrijvingen.

Aanbeveling
Goede ervaringen mee.

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een nekriem voor mijn systeem camera. Ik had er 1 op het oog, maar kon het niet zien op de foto's of er zo'n klik systeem zat op de band. Dat wou ik namelijk niet. Ik heb daarover gebeld en de dame aan de telefoon kon dat inderdaad voor mij bevestigen. Ik heb 1x eerder bij CameraNu een lens besteld, dat ging ook prima. Enige minpuntjes nu waren de niet toereikende foto en het feit dat er blijkbaar wat elastiek in de band zit. Dat stond er niet bij vermeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marcel05 28-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon het makkelijk vinden wat ik zocht.

Service
Ik kon niet kiezen voor enveloppe verzending en heb dit bij opmerkingen gezet. Ik kreeg het in een enveloppe toegestuurd en het verschil werd terug geboekt op mijn rekening. Topie!!

Assortiment
Gewoon veel keus.

Aanbeveling
Ze werken snel. Mail wordt snel beantwoord en het product ( als het op voorraad is ) wordt direct verzonden.
Had het binnen 2 dagen binnen.

Extra toelichting
Dit is de eerste keer dat ik iets besteld heb bij CameraNu.NL . Ben blij dat ik het hier heb besteld. Het product was goedkoop en ik had het snel thuis. Tevens werden de verzendkosten ( het verschil tussen pakket- en enveloppe verzending ) terug geboekt op mijn rekening. Dit had ik niet verwacht! Verder werd er snel op mijn mail gereageerd, dit vond ik ook wel heel prettig. Dus CameraNu.nl ga zo door en als ik nog iets nodig heb bestel ik graag weer bij jullie en ik vertel dit zeker door aan kennis en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anjolien Kooreman 28-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online overzichtelijke site. Snel contact. Snelle levering

Service
Vakmanschap, zowel in de winkel als online plezierig snel en vakkundige hulp

Assortiment
Ik heb het gevoel dat alles verkrijgbaar is ( soms even uitverkocht ff wachten) maar het is snel aanwezig

Aanbeveling
100% aan te raden. Heb ik ook al gedaan en ook deze mensen waren uitermate tevreden

Extra toelichting
Prima personeel groot assortiment snelle levering kortom ik ben om probeer het! Ik heb zowel online als fysiek in Urk boodschappen gedaan. Alle twee subliem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

foru2 28-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
niet alleen de merkartikelen maar ook andere goedkopere varianten

Extra toelichting
Makkelijk bestellen, goede prijs en de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Linders12345 27-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik heb een e-reader bij Camera.nu gekocht. Fijne site, genoeg keuze, duidelijk, snelle levering, prima product: dus zeer tevreden. Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J frs 27-09-2014

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke webshop

Service
goede advies bij de aanschaf

Extra toelichting
lekker snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

12356 26-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanaf het begin tot het einde was de aankoop van het door mij gewenste artikel snel en efficiënt te doen.

Service
Uitstekende service. Ik heb hier alleen maar gebruik van gemaakt voor telefonische ondersteuning met de afdeling professioneel.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PD0 25-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
persoonlijke reactie na probleempje met website. Is dus geen anonieme webwinkel maar een die actief meedenkt met de klant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeannette29 25-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site met goede productomschrijving.

Service
's avonds laat een camera besteld en daarnaast had ik nog een paar vragen. Zelfs op het late tijdstip kreeg ik zeer snel een duidelijk antwoord op mijn vraag; echt klasse!

Assortiment
Voldoende keus!

Aanbeveling
prijs/kwaliteit/service is uitstekend!

Extra toelichting
De correcte en snelle afhandeling van de bestelling + het feit dat er snel en goed gereageerd wordt op een vraag maakt dat ik cameranu.nl echt een top-site vind!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

livaza 25-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke webshop

Service
als er iets onduidelijk is dan is er per mail of telefonisch duidelijk antwoord te krijgen. Ook als er iets niet goed is wordt dit zeer goed opgelost

Extra toelichting
heb deze winkel al bij veel mensen aangeraden ivm met de scherpe prijsstelling en de goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiemo 25-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig te gebruiken website met duidelijke informatie, eenvoudige navigatie en up-to-date informatie. Producten op voorraad betekent ook echt product op voorraad. Bestellen gaat vervolgens eenvoudige en levering gaat snel en kan zelfs op basis van persoonlijke voorkeuren aangepast worden. Heb al diverse malen online besteld en ben nog nooit teleurgesteld

Service
In geval van vragen, garantie of reparatie wordt altijd vanuit het perspectief van de klant naar oplossingen gezocht. Echt een verademing. Kunnen veel retailers nog een voorbeeld aan nemen

Assortiment
Voor mij is als amateur fotograaf geen nee te koop. Veel keuze goede voorlichting voor beginner en pro

Aanbeveling
Echt een heerlijke bedrijf om te kopen. Of het nu om kennis, service of producten gaat. Voor mij persoonlijk eigenlijke nooit enen teleurstelling

Extra toelichting
Het totale plaatje klopt. Goede producten, goede service, scherpe prijzen en bijzonder vriendelijke mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Fitskie 25-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via menu Verrekijker zijn niet alle accessoires voor verrekijkers te vinden, Dus geen 10.

Service
Snelle levering. Telefoon wordt snel opgenomen en zoals afgesproken: er wordt teruggebeld!

Assortiment
Genoeg in huis om een keuze uit te kunnen maken.

Extra toelichting
Prettig contact zowel via email als telefonisch. Snelle levering. Door "foutje" moest er een onderdeel nagezonden worden. Ook deze was snel in huis. Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JustRoytjuh 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Besteld, verzonden en ontvangen precies zoals aangegeven. De prijs is goed, ook in verhouding tot de service. Duidelijk en snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Triller 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
dankzij uitstekende website van camera nu en goede aankoopformulieren snelle afwikkeling mogelijk

Service
volgens belofte camera de volgende dag op de afgesproken tijd ontvangen

Assortiment
grote sortering met uitgebreide kenmerken van de camera,s

Extra toelichting
mede door eerdere ervaringen met de aankoop van de reflexcamera sonyA700 bij camera nu en daarbij de persoonlijke hulp in de zaak heb ik deze camera on line gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jasperodevries 24-09-2014

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ultra snelle service en persoonlijk contact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie1234 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kolkos 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de Tweakers Pricewatch kwam ik op de website van CameraNu.nl. Het bestellen gaat relatief eenvoudig.

Het zoeken naar accessoires kan echter nog wel wat beter. Het bovenste menu is op dit moment wat overbodig.

De website is echter wel makkelijk in gebruik. Het gebruik van tabbladen onder een camera is perfect.

Service
's avonds laat besteld, volgende dag netjes op de zaak bezorgd. Plus snoepjes!

Assortiment
Zeer uitgebreid. CameraNu.nl heeft vrijwel alles.

Zie motivatie onder het kopje gemak over de zoekfunctie en de indeling van artikelen.

Aanbeveling
Ik durf deze website met een gerust hart aan iemand anders aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilorena1963 24-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alle producten zijn makkelijk te vinden, en zijn overzichtelijk gerankschikt

Service
Ik had per ongeluk en verkeerd artikel besteld, ik kon het artikel gemakkelijk retour sturen en binnen twee dagen had ik het juiste artikel thuis.

Assortiment
Heel ruim assortiment wat gemakkelijk is terug te vinden.

Aanbeveling
Groot overzichtelijk assortiment en een uit steekende service en zeer vriendelijke mensen aan de telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Markus 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke, handige site.

Service
Snelle levering en snelle terugbetaling bij retourneren.

Assortiment
Compleet en scherpgeprijsd assortiment. Vrijwel altijd de goedkoopste.

Aanbeveling
Top webshop!

Extra toelichting
Duidelijke, handige webshop met topservice, scherpe prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ries76 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten/accesoires laten zich goed en makkelijk vinden. 1 puntje: zoeken naar filters wordt makkelijker als ik dat kan naar formaat. (Of ik heb iets over het hoofd gezien?)

Service
Geweldig snel en goed verpakt.
Ook duidelijk en snel e-mail verkeer.

Assortiment
Voor mij meer dan genoeg.

Aanbeveling
Geen echte minpunten ontdekt, dus uw naam staat goed in het hoofd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jewebeek 23-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je kunt op je gemak zoeken op de site

Service
zij houden zich heel goed aan de afspraak. wat betreft levering

Assortiment
als je hier de keuze niet kan maken, dan wel waar.

Aanbeveling
zeer correcte afhandeling,
prima.

Extra toelichting
het aangekochte product; Canon PowerShot A3500 IS is een prima toestel, simpel in handelen en maakt hele goede foto's en video opnamen. niet gedacht voor die prijs zo'n toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wopke49 23-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
In Urk heb je heel veel keus van diverse camera in verschillende prijsklasse

Service
Je wordt met heel veel vakkennis geholpen

Extra toelichting
personeel die weet waar over ze spreken en je van een goed advies voorzien waar je zelf nog de keuze kan maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marja Koole 23-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede duidelijke website en besteld makkelijk

Service
Was verkeerde maat besteld, en cameranu.nl heeft dit kosteloos hersteld. En snel

Assortiment
Je kan hier echt bijna alles vinden op foto gebied. Heel plezierig en keurige prijzen.

Aanbeveling
Goede service en klantvriendelijkheid.

Extra toelichting
Gewoon een degelijke en betrouwbare firma met klantvriendelijk beleid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ebkmjt 23-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitzoeken en betalen ging eenvoudig.

Service
Nadat een artikel beschadigd was afgeleverd werd het supersnel en zonder probleem omgeruild, zelfs nadat ik aangaf toch net een iets ander type te willen was dit ook geen enkel probleem.

Assortiment
Assortiment is breed.

Aanbeveling
Snelle levering en top service

Extra toelichting
In zijn geheel gewoon eeen prettige en goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.J. Lingsma 23-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site en bestel methode.

Service
Na bestelling gelijk overzichtelijke mail met bevestiging en nota toegezonden

Assortiment
Voor elk wat wils ruim assortiment.

Aanbeveling
Goede site, snelle afhandeling. Over retour afhankelijk kan ik nog geen mening geven omdat dit nog niet is voorgekomen.

Extra toelichting
Zeer goed. Betaalbaar en ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Schaefers 23-09-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Gemak
snel thuis

Assortiment
veel keus

Extra toelichting
binnen een dag binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heleenderoode 23-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
had niet veel nodig, slechts een eyecup, en die was snel gevonden

Aanbeveling
snel gemakkelijk en de service is goed dus waarom NIET?

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

joppie68 23-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
informatief

Service
snel en correct

Assortiment
ruime sortering

Aanbeveling
nette prijs ..nette service

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

yarda 23-09-2014 In de winkel gekocht
Urk, na online bestelling
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling online geplaatst en kon dit de volgende dag ophalen in Urk

Assortiment
uitgebreide keuze in artikelen,uitvoeringen en merken

Aanbeveling
groot assortiment, goede service en vriendelijke medewerkers die uitgebreid de tijd voor je hebben en je goed voorlichten over je aankoop.

Extra toelichting
Heb al een aantal producten gekocht en ben steeds zeer tevreden over de voorlichting, vakkennis en service.Mijn eerste camera werd keurig thuisbezorgd, ondanks vreselijke weersomstandigheden; verzending per post was ook prima geregeld en ophalen in Urk na online bestellen heeft het voordeel dat je ook nog even kunt rondkijken in de fysieke winkel ( en op ideeën komen).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhr vermeulen 1959 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alle artikelen overzichtelijk en met goede informatie te vinden

Service
vandaag bestel en de volgende dag in keurig thuis afgeleverd

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
aan iedereen waarvan ik weet dat ze mijn intersse op fotograferen gebied delen

Extra toelichting
ik ben heel dik tevreden bedankt voor de goede snelle en efficiente levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rickluttikhold 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Extra toelichting
De site geeft een goed volledig overzicht van diverse camera's. De suggesties voor extra opties zoals SD-kaart enz zijn ideaal. Zeer snelle levering. minpunt: de levering kan niet bij een afgiftepunt worden gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

smitje-ts 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Prima service, Snelle levering zelfs op de wadden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HST-alldesign 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Mails met vragen worden super snel beantwoord.

Extra toelichting
goede webwinkel met een perfecte service

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Photododde 22-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb ondertussen aardig wat spullen bij Cameranu besteld en er wordt altijd op tijd geleverd -uiteraard wanneer er voorraad is, (staat ook op de website er bij. Echt een webwinkel zoals die moet zijn.

Service
Als er al wat is dan wordt dit snel, plezierig en perfect opgelost, met altijd een helpende hand. Ook geen gezeur wanneer er is een enkele maal iets niet correct werkt, omgeruild en klaar.

Assortiment
De Cameranu-shop is een van de meest uitgebreide en scherp geprijsde webshops in Nederland en over de grenzen. Kijk maar eens naar bijv. Tassen en een prima website, duidelijk en overzichtelijk met goede informatie.

Aanbeveling
Wil je een betrouwbare online camera winkel, hier is hij en gewoon niet verder zoeken. vZe zijn gewoonweg top!

Extra toelichting
Ik bestel al sinds een groot aantal jaren bij cameranu en nog nimmer teleurgesteld in de manier van zakendoen, service en prachtig assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gkamp 22-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Geen enkel probleem ondervonden

Service
Snel en correct

Assortiment
Voor wat ik zocht voldoende keuze!

Aanbeveling
Waarom niet!! Ik heb het als prettig ervaren!

Extra toelichting
Geen probleem met bestellen, betalen en leveren, dus wat wil je nog meer! En verder ook voordelig. Dus een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H_V 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik bestel graag bij kleine bedrijven. Cameranu is dat, en ik hoef nog geen eens de deur uit en het is zo binnen!

Service
Snelle bezorging. Goede hulp. En lekkere snoepjes.

Assortiment
Het komt zelden voor dat ze iets niet hebben wat ik zoek.

Aanbeveling
Als je snel iets nodig hebt voor een goede prijs dan moet je bij cameranu zijn.

Extra toelichting
Fijne winkel. Snelle service. Brede Assortiment. En de prijs is hier vaak het beste! Ik kijk altijd eerst bij cameranu als ik weer wat nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jochoms 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Sinds enkele dagen de camera Sony A58 in huis. Tot op heden slechts een pocket camera gewend maar het bedienen van deze camera (de standaard bedieningen) wijzen zich van zelf. Al met al bedienings vriendelijke camera

Service
Donderdag eind van de middag besteld en vrijdag rond het middag uur alles netjes afgeleverd ontvangen.

Assortiment
Ik heb het nu voornamelijk gehouden bij een basis pakket op e.e.a. eerst eens goed te leren kennen. Wel alvast verder gekeken maar eigenlijk alles wat nodig is t.b.v. de camera's is te verkrijgen. Ook hier dus tevreden over.

Aanbeveling
Mede door de snelle levering, het gemak van het bestellen en de beschikbare opties raad ik aan te bestellen

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop, de snelle levering en vooral ook zorgvuldige levering heeft ons doen beslissen te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Loek Kraamer 22-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even een mailtje en dat is het.

Service
Niets te klagen.

Assortiment
Als ik veel geld zou hebben.....

Aanbeveling
Vanzelfsprekend gezien de vorige opmerkingen.

Extra toelichting
Reuze gemakkelijk en snel, wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renske91 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn goed te vinden en het bestellen en betalen ging gemakkelijk

Service
Kreeg product netjes verpakt en op de juiste tijd in huis

Aanbeveling
Goede service en goede prijzen

Extra toelichting
Gewoon een goede betrouwbare (web)winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

yvonne1360 21-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het zoeken naar een specifiek product gaat snel en zonder veel klikken.

Service
Betrouwbaar

Assortiment
Tot nu toe nog altijd gevonden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Goede service, betrouwbaar en zeker niet de duurste.

Extra toelichting
Betrouwbaar, groot assortiment en niet de duurste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Thummler 20-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is overzichtelijk, je kunt via de filters snel komen tot het soort artikel dat je wilt.

Service
Er wordt snel gereageerd op de bestelling en je wordt stap voor stap op de hoogte gehouden. Als een artikel niet op voorraad is wordt je regelmatig op de hoogte gehouden van de gang van zaken.

Assortiment
Op het gebied van fotografie heb ik nog niet een artikel willen hebben wat ze niet in hun assortiment hadden.

Aanbeveling
Ik heb niets dan goede ervaringen.

Extra toelichting
Ik vindt de winkel, zowel de webwinkel als de winkel in Urk heel prettig om op je gemak rond te kijken en te bepalen wat je nodig hebtof wat je wilt hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvanhuizen 20-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gaat snel via internet, goeie informatie.

Service
De belofte voor 21;00 uur bestellen de volgende dag in huis wordt waar gemaakt.

Assortiment
Assortiment is groot genoeg. bij tweede hands artikelen vind ik af en toe het prijsverschil met nieuw wel erg klein.
Verder vind ik dat er genoeg producten te vinden zijn.

Aanbeveling
De produkten die ik tot nu toe besteld heb voldoen aan mijn verwachtingen. De workshops bieden ook genoeg.

Extra toelichting
Ik ben tot nu tevreden over de producten die er geleverd worden door camera nu.nl.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

DKNY 20-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Besteld, betaald en werd meteen verzonden! Niks op aan te merken :-)

Service
Levertijd; volgende dag in huis. netjes verpakt.

Assortiment
En de goedkoopste!

Aanbeveling
Helemaal tevreden, dus zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews