cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jascha89 17-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en gemakkelijk vanachter de computer bestellen. Alle producten overzichtelijk en snel terug te vinden.

Service
Met name de optie om tot 23.59u te bestellen met (bij veel producten) levering een dag later is fantastisch. Ook het retoursturen van producten bij mankementen en de 14-dagen afkoelperiode wekt een goed vertrouwen.

Assortiment
Erg breed assortiment, inclusief goede occasions!

Extra toelichting
Niet enkel de lens, maar meerdere items heb ik in de afgelopen jaren bij CameraNu besteld. De (web)winkel is ongelooflijk prettig om in rond te browsen. Laadtijden zijn snel, producten overzichtelijk. De service is van een hoog niveau waarbij eventuele problemen altijd snel worden verholpen. Dikke aanrader om hier te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Highlander1875 17-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als je weet wat je hebben moet, stap je met je lijstje naar binnen.
En een half uurtje later met de spullen weer naar buiten.

Service
De mensen zijn erg vriendelijk en geven je echt het gevoel van de klant is koning.
Ongeacht of je nu een camera van € 2500 aftikt of een blaasbalgje van € 7.50 koopt.

Assortiment
Ik heb nog niet iets kunnen vinden van dat heb ik nodig en dat zit niet in hun assortiment.

Aanbeveling
Een plezierige winkel met een scherpe prijs.
Zeker als dat afzet tegen webwinkels waar je niet naar toe kunt een ook geen advies van krijgt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Adam 17-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk mijn benodigde item te vinden op de site.

Service
Nog niet nodig gehad.. ging allemaal online.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Ik kreeg de tip van iemand anders, dat zou ik ook zo weer doorspelen.

Extra toelichting
Makkelijke site, snelle levering. Prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

prijpstra 17-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk bestellen en retourneren

Service
mijn retourzending is snel afgehandeld

Assortiment
prima assortiment met goede merken

Aanbeveling
tevredenheid over contacten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Canu 17-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt zowel in de winkel als op afstand bestellen of kopen.

Service
Ik ben prima te woord gestaan en geadviseerd. Hoewel het druk was werd veel tijd uitgetrokken en niets overhaast!

Assortiment
Bijna alles is op voorraad en anders kan het besteld worden.

Aanbeveling
Mensen in mijn omgeving die zich op het gebied van camera's of kijkers willen oriënteren of willen kopen stuur ik zeker door naar CameraNU.

Extra toelichting
Fijne en complete winkel met bekwaam personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B787-9 17-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoeken is gemakkelijk, soms is het beter om naar de winkel op Urk zelf te gaan. Daar wordt alle tijd voor je genomen om je vragen te beantwoorden en kom je thuis met een camera of lens die aan je verwachtingen voldoet, al is het niet datgene wat je in eerste instantie wilde gaan aanschaffen. Er wordt zeker niet gestuurd op een duurder product, het gaat om wat je ermee gaat doen.

Service
Heb dit nog niet eerder meegemaakt.
Camera opgestuurd voor reparatie, door mijn eigen schuld schade veroorzaakt, dus geen garantie gevalletje. Netjes elke week een update per E-mail ontvangen, zelfs een paar keer door CameraNu opgebeld geweest met uitleg over de genomen acties. Zeer persoonlijk. Nadat de reparatie te lang duurde in de ogen van CameraNu is er door hun op eigen initiatief een geheel nieuwe camera geleverd tegen de afgesproken reparatiekosten.
Zo'n een service maakt je echt blij!

Assortiment
Uitgebreid assortiment, duidelijk overzicht van wat op voorraad is en wat niet. Heb je een speciaal verzoek, dan wordt op je vraag per E-mail of in de winkel, snel gereageerd of men je kan helpen en anders wordt er naar een collega verwezen.

Aanbeveling
De kennis over hun producten is groot, ben je in de winkel neem er de tijd voor, want dat doet men ook voor jou.
Bestel je via internet en of heb je vragen, er wordt snel geantwoord.
Service van CameraNu is buitengewoon, zo zou je het altijd willen hebben.
Ja, ik ga graag terug naar hen en vertel dat ook verder.

Extra toelichting
Ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met CameraNu gehad en heb van hen diverse producten afgenomen na een degelijke advies. Soms moet je even wachten om de specialist van hen op een bepaald terrein te kunnen spreken, maar dan krijg je ook een écht advies. Er lopen in ieder geval geen jongetjes met een jasje en dasje rond die alleen maar willen verkopen en verder niets weten. Fijne winkel en website om rond te neuzen voor van alles van telescoop, camera, scanner en aanverwante artikelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Remco van den Hondel 17-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De artikelen zouden nog iets verder per productsoort uitgesorteerd kunnen worden en de zoekfunctie van de site heeft wel iets verbetering nodig maar verder is de website heel erg duidelijk en redelijk intuïtief, het afrekenen gaat erg makkelijk en er zijn voldoende mogelijkheden tot betalen. Ook de status van de order is goed te controleren.

Service
De service is van heel goede kwaliteit ook ,wordt er goed en snel op email gereageerd wat bij heel veel andere webwinkels nog wel eens anders is. Er wordt duidelijk aangegeven als er een artikel niet op voorraad is en de optie om een artikel wat niet op voorraad is kosteloos na te laten leveren en de andere artikelen van de order direct te laten leveren is ideaal. De verwerking van een order gaat erg snel en de artikelen die voorradig zijn zijn ook snel ontvangen.

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid en per product soort heb je ook nog een behoorlijk divers aanbod zodat je ook goed tussen diverse gelijksoortige artikelen kunt vergelijken. De artikelen zijn ook goed geprijsd en de omschrijving van de artikelen is ook ruim voldoende.

Aanbeveling
Door alle eerder genoemde punten is CameraNu.nl een prettig bedrijf om met een gerust hart je spullen te bestellen, zonder in te leveren op service of de hofdprijs te moeten betalen.

Extra toelichting
CameraNu.nl is een prettig ogende webwinkel met groot gebruiksgemak hoewel er hier en daar nog wat kleine verbeteringen doorgevoerd zouden kunnen worden. de webwinkel heeft een heel uitgebreid prettig geprijsd aanbod en een hele snelle levering van de artikelen die voorradig zijn. De optie om artikelen die niet voorradig zijn na te laten leveren terwijl je wel de rest van je bestelling kan ontvangen is ook erg prettig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

SabineZNL 17-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede uitleg en prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oscar Kerssens 17-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Door de verschillende menu's kan je gemakkelijk filteren op het merk dat je zoekt.

Service
In de winkel langs gegaan om de door mij gewenste objectief uit te kunnen testen. Op advies van de verkoper een ander objectief gekozen en achteraf ben ik daar veel blijer mee dan mijn eigen eerste keus.

Assortiment
Eigenlijk ook een min punt ze hebben echt alles wat je wil hebben als fotograaf.

Aanbeveling
Reeds meerdere keren al gedaan

Extra toelichting
Top winkel tot nu toe al mijn foto spullen gekocht en blijf dat doen als ze zo door gaan metde service en kennis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andre krullebol 16-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
was in urk na canon testdag lens 100 mm macro uitverkocht geen probleem na dag thuis afgeleverd top

Service
prettig geholpen aan balie prima service

Assortiment
wat staat er niet?? ruime keus

Extra toelichting
prettige winkel zowel fysiek als internet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dub007 16-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreide, goed geordende website

Service
Vlot en begeleid door vele e-mails om je van de stand van zaken op de hoogte te houden. Zaterdag besteld, maandag bezorgd!

Assortiment
Volgens mij is er alles op fotografiegebied te kopen.

Aanbeveling
Deze winkel heeft mij tot nu toe niet teleurgesteld

Extra toelichting
Website is prima in orde, bestelling verloopt gemakkelijk en maakt een betrouwbare indruk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SamOosterink 16-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Er wordt altijd met je meegedacht. Er is kennis van zaken!
Vriendelijke mensen.
Goed bereikbaar.

Assortiment
Ik heb nog nooit mis gegrepen en ik doe al vanaf 2009 zaken bij Cameranu.
Goede, concurrerende prijzen!

Extra toelichting
Kennis, service en een goede prijs! Daarvoor ga ik naar CameraNU!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Webbes 16-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed toegankelijke website en afhandeling bestelling

Service
Een vorige bestelling was incompleet; snelle actie om nazending te realiseren van ontbrekende items

Assortiment
Uitgebreid en vele merken; daarnaast 2de hands met jaar garantie

Aanbeveling
Ruim assortiment, snelle afhandeling en verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bernhart 16-11-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles bij de hand, materialen en advies, keuze kan moeilijk fout lopen zo

Service
kwam met een idee, wat door goed advies veranderde ten goede perfect!

Assortiment
wat je zoekt is er !

Aanbeveling
niet alleen gaan maar maak gebruik van de expertise vraag en je komt niet alleen meer te weten, maar ook ongedachte oplossingen

Extra toelichting
all feel good ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

polderbaan 16-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen via internet en afhalen aan de balie. Heb er al meer gekocht dus was ik bekend met de website.

Service
Verkoper was persoonlijk geïnteresseerd. Gemakkelijk te bereiken en goed ingerichte winkel.
Koffie was ook goed.

Assortiment
Alles wat ik op dat gebied nodig heb is aanwezig en concurrerend geprijsd

Aanbeveling
Je zou willen dat je overal zo wordt behandeld.

Extra toelichting
Prima zaak, ben er al vaker geweest en heb er ook on-line besteld en thuis laten bezorgen. Altijd goed verzorgd en voor aantrekkelijke prijzen. De vraag hieronder is incorrect, je kunt zowel on-line bestellen als in de winkel afhalen. Dat kan ik hier niet aangeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

davidcdl 16-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Assortiment
Er zijn toch altijd een paar (professionele) merken waarvoor je naar een andere winkel moet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Duizol 16-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is duidelijk, bestellen is simpel.

Service
Vrijdags besteld, zaterdags geleverd, sneler gast niet. Bestelling ook goed te volgen via track & trace.

Assortiment
Prijs excl. verzondkosten net niet het laagst, maar doordat er geen verzendkosten berekend werde toch het goedkoopst.

Aanbeveling
Is niet de eerste keer dat ik bij cameranu heb besteld. Ervaring is niet anders dan uitstekend te noemen.

Extra toelichting
Snelle levering tegen een zeer concurrerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GeorgeVl 16-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is overzichtelijk, bestellen gaat soepel en snel

Service
Snelle levering, en goede info bij de produkten

Assortiment
een uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Bij al mijn bestellingen tot nu toe: Nooit problemen en alles voldoet aan de verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alous 16-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik was op zoek naar een webwinkel voor het bestellen van een nieuwe camera. Bij CameraNU vond ik alles wat ik nodig had. De body, de reserve accu, de lens en de bijpassende tas.

Service
Mijn bestelling werd goed verpakt en snel bij mij afgeleverd binnen de afgesproken tijd, zodat ik er snel mee aan de slag kon gaan.

Assortiment
Goed en volledig assortiment.

Aanbeveling
Goede ervaring dus zeker aanbevelingswaardig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc58 15-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Bestelling is de volgende werkdag zonder vertraging geleverd zoals vermeld.

Service
Geen gebruik hoeven te maken op service.

Assortiment
Keuze genoeg voorhanden.

Aanbeveling
Geen problemen ervaren dus kan dit zondermeer aan anderen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jan Floor 15-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

3,7

Gemak
Bestellen via internet is meestal makkelijk.

Service
Via e-mail bij hen geinformeerd of ik Lightroom 5 kon gebruiken op mijn Apple PC versie 10.6.8. Hun antwoord: dat was geen enkel probleem. Lightroom 5 bij hen aangeschaft en wat blijkt de PC de versie is toch te laag. CameraNU.nl dat medegedeeld en zij geven dat inderdaad toe dat de versie te laag is. Verder doen ze geen enkel voorstel. Nu zit ik met Lightroom 5 en kan het niet gebruiken.

Aanbeveling
Voor niet op hun adviezen ingaan. Zie mijn aantekeningen bij service.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Officiele reactie van CameraNU.nl 16-11-2014

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw review. Als wij verkeerd advies geven, lossen wij het uiteraard netjes voor u op. Wilt u uw ordernummer mailen naar aftersales@cameranu.nl? Wij gaan dan na wat er is misgegaan. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Ilona163 15-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het spreekt eigenlijk allemaal voor zich. de hele bestelling procedure is overzichtelijk en daar waar je het nodig hebt is er eventueel begeleiding.

Service
Personeel neemt de tijd om je te adviseren en te begeleiden met dat wat je nodig hebt. je bent meer dan een nummertje ;-)

Assortiment
Veel keus en veel op voorraad zodat je het kan zien, vasthouden en gelijk mee kan nemen.

Aanbeveling
Zeker een (online)winkel waar je snel terecht kan voor producten en advies. veel keus en goede prijs kwaliteit verhoudingen.

Extra toelichting
Een hele prettige winkel. Zowel online als in de winkel zelf. In beide gevallen ben ik super goed geholpen. Zeker een winkel waar in naar toe ga als ik weer iets nieuws wil of nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaasvaakkkkkk 15-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Terug sturen van een product zou makkelijker zijn met een antwoordnummer.

Service
Snelle reactie op de emails. snel omruilen het product.

Assortiment
product wat ik nodig had was niet in veel winkels te koop.

Extra toelichting
snelle service en snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rene0198 15-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft de deur niet uit en je kan ook na sluitingstijd van de winkels artikelen kopen

Service
Bestelde artikelen worden de volgende dag al bezorgd.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Scherp geprijsd t.o.v. andere webwinkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dutchgal 15-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed bereikbare winkel, leuk en aantrekkelijk ingericht.

Service
goed geinformeerd personeel met goede adviezen

Assortiment
vrijwel alles waar mijn belangstelling naar uit gaat

Aanbeveling
niks mis mee

Extra toelichting
Ik ga met plezier naar deze winkel toe als ik in de buurt ben. Je kunt er ook fijn even rondsnuffelen. Handig dat er een tweede verdieping is waar je in alle rust bepaalde zaken zoals monitoren kunt bekijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

r.groot9 15-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker makkelijk en snel bezorgd

Service
snelle bezorging

Assortiment
zeer groot assortiment

Aanbeveling
groot assortiment en snelle levering

Extra toelichting
grote sortering op foto gebied, zeer snelle bezorging goede prijs verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antjeT 15-11-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Goede uitleg

Aanbeveling
Goede service

Extra toelichting
Veel voorraad. Goed geholpen. Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Slagter 15-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima service en er werd zelfs nog getest of het werkte

Service
Ik had de verkeerde Flits shoe beteld en werd zonder problemen terug genomen en het geld was snel terug gestort.

Assortiment
Alles te vinden.

Aanbeveling
Tuurlijk beveel ik jullie aan en als foto shops hier in Amersfoort het niet hebben moet je wel naar een webwinkel, en cameranu.nl is een prima webshop.

Extra toelichting
Ondanks het niet afnemen van het artikel toch een perfecte service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin van sonsbeek 14-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Voldoende en ruime parkeergelegenheid, alles goed aangegeven.

Service
verkopers met ontzettend veel ervaring en geven ook rustig aan dat een duurder merk niet perse beter hoeft te zijn.

Assortiment
Er staat al heel veel in de winkel, maar wat ze nog in het magazijn hebben staan, ongelooflijk!

Aanbeveling
Zeer scherp geprijsd en een enorme kennis, wat wil je nog meer?!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arnoud1952 14-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettige winkel, vriendelijk personeel. Goeie koffie en ruime parkeergelegenheid.

Service
Verkoper denkt mee over de keus die je maakt en adviseerd goed.

Assortiment
Op de website is een goede keus te maken. Er is heel veel gewoon op voorraad !

Aanbeveling
Zeer zeker, scherpe prijzen en volledig assortiment.

Extra toelichting
Voor een goed advies wil ik best een stukje rijden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jongjan 14-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede toegankelijke site met zeer veel producten.
Ik woon in de NOP en haal dan zelf de uitgezochte spullen op.

Service
Geen gezeur garantie. Soms moet je wel een tijdje wachten in de winkel. Maar als je geholpen wordt nemen ze de tijd voor. Echt top.

Assortiment
Je kan te kust en te keur en zo nodig wordt het nagezonden.
In ieder geval doet men alles om je tevreden te stellen.

Aanbeveling
Aan een ieder. Maar de meeste mensen die spreek van buiten de polder denken dat het een on-line winkel is.

Extra toelichting
Ik ben een regelmatige bezoeker van Cameranu. Ik ben nog nooit ontevreden uit de winkel gegaan. Wordt altijd correct geholpen. Ik krijg altijd goed advies. Ik kan dus alleen maar lovend zijn. Ik raad Cameranu altijd aan als een betrouwbare winkel met een goed advies. Een winkel waar je terug kan komen als je problemen hebt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R67 14-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De producten zouden wat meer gerangschikt mogen worden,het is wat zoeken ,naar wat ik wil hebben.Verder zijn er heel wat site's te vinden voor fotografie maar ze halen het niet bij wat Cameranu.nl .Zeer vlotte levering en betalings gemak echt top !

Service
Super ,kan niet anders zeggen .

Assortiment
De sortering is zeer ruim en naar een nette prijs kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Er zijn vele fotografie winkels ,maar niet zo correct als Cameranu.nl Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toetsened 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Producten overzichtelijk gerubriceerd en te vinden.

Service
Supersnelle levering. Kwestie over bezorgkosten zeer elegant opgelost

Assortiment
Uitgebreid ook specialistische producten

Aanbeveling
Complete winkel, meestal prijsgunstig

Extra toelichting
Z

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerie.nl 14-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heb op internet voor onderzoek gedaan om een verrekijker te kopen, toen na de winkel voor uitleg en advies.

Service
Perfecte uitleg en advies bij mijn aankoop.Kon merken dat verkoper echt wist waar hij over praten.Bovendien was niets teveel voor uitleg van de verschillende modellen.Ook kon ik ze allemaal proberen.

Assortiment
Heel uitgebreid. (Wat de keuze niet makkelijk maakt )

Aanbeveling
Echt een aanrader.

Extra toelichting
Op alle punten niets dan lof voor CameraNu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peoplingo 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
kijken en kopen

Assortiment
alles gevonden wat ik nodig zou kunnen hebben.

Aanbeveling
groot assortiment, snelle levering

Extra toelichting
camera? Nu? CameraNU!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HannekeS2012 14-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
goed werkbare website en duidelijke betaalstappen. Erg mooi vind ik de zin 'we lopen nu naar de stelling om je bestelling te pakken'.

Service
razendsnelle bezorging en nog gratis ook.

Aanbeveling
Goede ervaring en supersnelle levering. Dat geeft vertrouwen, dus dat gun ik een ander ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deborah57 14-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis besteld

Service
Super snelle levering na 13 uur binnen Top!

Assortiment
Prima in orde direct gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
Iedereen

Extra toelichting
Perfect en betrouwbaar bedrijf, artikel ben ik erg tevreden over, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarkFoto123 14-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In een paar klikken is de bestelling afgerond.

Service
Achteraf betalen is helaas geen mogelijkheid bij sommige produkten

Assortiment
Er ontbreekt weinig in de webshop en nagenoeg alles direct leverbaar

Aanbeveling
Webshop werkt prettig en levering is snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

berry wognum 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Goede snelle service, goed product voor een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob Veelbehr 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is goed toegangkelijk en de stappen die gemaakt dienen te worden zijn duidelijk.

Service
Na bestelling een snelle en duidelijke terugkoppeling. De bestelling wordt eveneens snel en correct afgeleverd.

Assortiment
Ruim voldoende. Zover ik weet is alles te vinden.

Aanbeveling
Zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels vd K 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website met zoekfunctie.

Service
Supersnelle levering.

Assortiment
Wat ik nodig had was op voorraad.

Aanbeveling
Mooie producten. Mooie prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy Smit 13-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Handige indeling, ik had zo gevonden wat ik zocht. Druk op de knop-besteld-bezorgd.

Assortiment
Geen overdreven hoeveelheid, maar een keuze uit de goede merken. Prima.

Aanbeveling
Handig, goede prijs, snelle levering, wysiwyg

Extra toelichting
Uitgebreide en voordelige webshop met verstand van zake.Mijn dolly was van veel beter kwaliteit dan ik had verwacht. Tja, wat wil een mens nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rob van Meeuwen 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige site en gemakkelijk om je gewenste producten en mogelijk varianten ervan te raadplegen.

Service
Snelle en goede service

Assortiment
Erg breed assortiment.

Aanbeveling
Prima winkel dat dikwijls de goedkoopste blijkt te zijn.

Extra toelichting
Ik heb de Lowepro CompuDay Photo 150 gekocht. Deze was €20 goedkoper dan bij andere winkels! Ik heb vaker hier wat gekocht en tot nu toe altijd prima in orde. Ik ben dik tevreden met deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henrika70 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Ik had nog nooit van Cameranu.nl gehoord maar jullie werden aanbevolen door iemand die er veel verstand van heeft. Snelle levering van een machtig mooie camera.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

BSimpelveld 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snelle correcte levering. Alles zoals de webshop belooft.

Assortiment
Google zoektocht naar specifiek produkt dus niet verder gekeken. Dit produkt wel in alle varianten op voorraad!

Aanbeveling
Produkt in alle varianten op voorraad, scherpste prijs, snelle levering, duidelijke factuur / correspondentie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M.F. Hansmann 13-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over deze rugzak voor mijn fotocamera met teleobjectief. Informatie in de website was voldoende. Kan ook altijd goed slagen op de website van cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Blaauw 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Helder aanbod, eenvoudige bestelprocedure.

Service
Snelle en correcte levering.

Assortiment
Ruim assortiment, goede prijzen.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden, derhalve zou ik de winkel zonder twijfel aanbevelen aan anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Droog 13-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zoeken, bestellen, gaat allemaal heel makkelijk en snel via de website

Service
Ik werd gebeld om een afspraak te maken om product te leveren. Ik werd vrij snel gebeld door een vriendelijke vrouw. Leverancier was op tijd, vriendelijk en behulpzaam. Voelt goed

Assortiment
Prima! ik kan altijd vinden wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Zeker wel! Ik geef jullie site nu al door aan mensen die op zoek zijn naar spullen die jullie verkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C.Fok 13-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig het produkt vinden wat je zoekt

Service
Goede en snelle aghandeling en bezorging

Assortiment
Naar mijn mening meer dan voldoende

Aanbeveling
Zie het voorgaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Derksen 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitzoeken op de site, eventueel met behulp van Google informatie erbij halen.
Daarna in de winkel door vriendelijke, behulpzame en deskundige medewerkers verder geholpen worden

Service
Ik had via de site een video camera uitgezocht die daar als 'direct leverbaar' stond.
Bij aankomst in de winkel in Urk (ik wilde de camera toch even betasten) bleek dat er intussen meerdere bestellingen waren geplaatst. Na een kort en duidelijk overleg kreeg ik het ding gelijk mee.

Assortiment
Kijk op de site, lijkt me duidelijk.

Aanbeveling
Ik kan deze winkel (combinatie van internet en gewone winkel) zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Ben tevreden met de manier waarop ik geholpen ben. Zowel op de site als in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews