cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Your DVD Maker 18-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site. Snel besteld en de volgende dag al in huis.

Service
Makkelijk bereikbaar via de mail. Je krijgt snel een goed antwoord terug als je vragen hebt over je bestelling.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen: Wat ook niet geheel onbelangrijk is: Scherp geprijsd!

Extra toelichting
Ik heb al meerdere producten aangeschaft bij Camera Nu en zal dat in de toekomst zeker blijven doen: Goeie service, snelle levering, scherp geprijsd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FOTO DEMO 18-11-2014 In de winkel gekocht
Op URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
fijn er is altijd parkeer ruimte ook nog kosteloos die gelden kun je mooi gebruiken om geweldige spullen te kopen!

Service
je wordt er op alle fronten goed en accuraat geholpen.tussen door krijg je een belletje hoe het er voorstaat

Assortiment
ik heb er nog nooit mis gegrepen op het foto assortiment

Aanbeveling
vriendelijkheid gemotiveerdheid niet word je opgedrongen dan alleen de koffie!

Extra toelichting
met plezier rijd ik vanuit Nunspeet naar Camera Nu op Urk. deze Snoepwinkel is om van te watertanden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Subaru24lnt3 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik ben niet erg handig met bestellen via internet, maar dinsdagavond toch vrij eenvoudigde bestelling kunnen doen, vlot kunnen betalen en binnen een paar minuten een berichtje dat ik de camera woensdag kon ophalen

Service
Wel even wachten in de winkel, maar dat kwam door klanten,waarvan ik vond dat ze nogal zeurderig waren, die veel tijd opeisten. Zelf ben ik vlot en vriendelijk geholpen

Assortiment
Zelfs voor mij erg gemakkelijk om het assortiment te bekijken

Aanbeveling
personeel neemt je op een zodanige manier serieus, dat jij je op je gemak voelt en niet opdringerig overkomt en daaro aan te rden bij familie of kennissen

Extra toelichting
Zie de teksten bij de beoordelingspunten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

feenstra.w 18-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
lekker snel bezorgd en je hoefd de deur niet uit

Service
zeer goed

Assortiment
ruim voldoende keus

Aanbeveling
altijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Adriaan131 18-11-2014

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke online informatie over de producten

Service
Er zijn goede afspraken te maken over afhalen als dat aan de orde is en je wordt als klant snel en correct geholpen

Assortiment
Het assortiment is breed, voor zowel de beginnende hobbyfotograaf als de gevorderde amateur als de professional. En tegen concurrerende prijzen

Extra toelichting
Via cameranu.nl heb ik gebruik kunnen maken van de Leica Testdrive waarbij de Leica t met alle accessoires een week ter beschikking werd gesteld. De hele procedure ging van een leien dakje. Omdat ik tot de conclusie was gekomen dat een andere camera voor mij beter zou zijn, wilde ik die daar aanschaffen en mijn oude spullen inruilen. Na opgave van de aard daarvan kreeg ik snel een inruilofferte waarvan ik gebruik heb gemaakt. De verkoper kon prima adviseren en zijn ervaringen met mij delen. Ik was snel over de streep. Hulde aan cameranu voor hun deskundigheid en hun bescheiden optreden daarbij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NKPhotography 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen enkele vorm van hinder, mooi snel en precies zoals je het zou wensen!

Service
Ik heb zelf geen vragen of contact gehad, maar de levertijd was geweldig, dinsdag rond 23:00 besteld en de volgende dag al in huis. Deze kwaliteit service heb ik nog niet eerder mogen meemaken op andere webshops!

Assortiment
Zeer breed, de occasions zijn al helemaal geweldig, daar heb ik mijn bestelde lens ook gevonden.

Aanbeveling
Geweldig gemakkelijk, top service en absolute top producten!

Extra toelichting
Ik heb feitelijk alles al gezegd, helemaal niks negatiefs op of aan te merken. Super tevreden dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baatenburg 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel en makkelijk

Service
Prima volgende dag in huis. Ook met de helpdesk prima ervaring.

Assortiment
Ruime keus, goeie sortering.

Aanbeveling
Gewoon doen wel zo gemakkelijk.

Extra toelichting
Ruim voldoende kan ik iedereen aanbevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

5D III 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site, juiste informatie en makkelijke navigatie.

Service
Mijn vraag werd binnen een paar uur per e-mail beantwoord. Goede en heldere uitleg verkregen. Nette en kundige manier van communiceren.

Assortiment
Cameranu.nl heeft een geweldige aanbod met de meest uiteenlopende producten. Daarbij is dit assortiment ook nog prettig geprijsd.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de manier waarop Cameranu.nl zaken doet. Vragen worden netjes en kundig beantwoord. Iets wat ook erg belangrijk is, wanneer je een keuze moet maken. Daarbij hebben ze een geweldig assortiment, waarvan de producten goed te vinden zijn door de gebruiksvriendelijke navigatie van deze website.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suilichem 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Paar keer klikken en klaar!
Duidelijk en overzichtelijk.

Service
Snel en accuraat!

Assortiment
Zeeer ruim, om uren te 'shoppen' :-)

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit verhouding is helemaal goed!

Extra toelichting
Zo hoort een winkel te werken!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Compier 18-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Mail of telefonisch, je wordt zeer professioneel geholpen.

Service
Fujifilm had per abuis in hun kit de verkeerde lens kleur geleverd terwijl het anders op de doos en factuur staat. Als je dat aangeleverd krijgt als bedrijf ga je ervan uit dat het OK is en je gaat niet iedere doos checken. Cameranu had binnen een paar dagen alles geregeld en ik kreeg de juist kleur lens toegestuurd terwijl ik zelf de andere retourneerde. Super. Dit soort dienstverlening heb ik nog nooit ervaren.

Assortiment
Alle zaken op fotografie gebied zijn daar. Als Cameranu zegt: 'het is op vooraad'dan is het op vooraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TheJansMan 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Onderdelen makkelijk op te zoeken

Service
Website vrij overzichtelijk

Assortiment
Erg uitgebreid

Aanbeveling
Makkelijk, overzichtelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

quintje 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op de webwinkel zijn de producten makkelijk te vinden. Ook de afwikkeling van de bestelling en betaling verlopen vlekkeloos.

Service
Geen slechte ervaringen gehad. De levering was snel conform belofte op de website. Goederen waren goed verpakt en werkten goed.

Assortiment
Slechts op twee specifieke producten gezocht. Er was voldoende keuze. Gezocht naar een specifiek merk. Dat was er niet, maar wel een zeer goed alternatief, zowel voor de technische specificaties als voor de prijs.

Aanbeveling
Zeer goede ervaringen, derhalve altijd de moeite waard om voor aanschaf ook even bij CameraNu.nl te kijken.

Extra toelichting
Gewoon heel goed gevoel bij deze webwinkel. Leveren wat je vraagt, op tijd, goed verzorgd. Voor de door mij aangeschafte goederen een zeer scherpe prijsstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wil 03 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede en jusite product info. Heldere overzichten van producten.

Service
Medewerker/sters altijd aanspreekbaar. Realistisch, servicegericht en bereid tot compromie .

Assortiment
Groot assortiment overzichtelijk en uitgebreide info.

Aanbeveling
Lsge drempel. Medwerkers grote kennis van producten en van het vak. Vriendelijke benadering en luisteren goed.

Extra toelichting
Achtergrond collapsible gekocht. Vandaag retour. Voor het eerst in 6 jaar dat ik een product terugbreng. Wederom is de info op internet zeer goed en het zal geen probleem zijn dit product te ruilen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marga visser 18-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is heel overzichtelijk

Extra toelichting
Jullie doen het prima

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ringel1 17-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen. Goed overzichtelijk

Service
Zeer goed. Houden je constant op de hoogte. Denken goed mee. Wordt snel verzonden.

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Alleen maar goede ervaringen met Camera Nu

Extra toelichting
Zeer goede on line winkel en zeer prettige winkel op Urk. personeel zeer kundig en erg vriendelijk en klantgericht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart EG 17-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Er ging helaas wat mis met de betsling via ideal, daarom 2 dagen later in huis ipv 1. Verder prima!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keesfb 17-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website van Cameranu is heel overzichtelijk en duidelijk. Naast de camera waren een aantal opties goed zichtbaar.
Het bestellen via de website ging heel gemakkelijk

Service
Voordat ik mijn camera ging kopen heb ik eerst met Cameranu gebeld omdat ik een paar vragen had. Alle vragen werden zeer vakkundig en helder beantwoord. De medewerker van Cameranu gaf duidelijk advies zonder in een bepaalde richting te sturen.
Na dit telefonisch advies had ik nog een paar vragen die ik via mail gesteld heb en die binnen een paar uur naar tevredenheid beantwoord werden.
De levering was snel. 's Avonds om 9 uur besteld en de volgende dag om 2 uur 's middags hadden we de camera in huis.

Assortiment
Cameranu heeft een breed assortiment tegen scherpe prijzen. Ik heb de prijs van mijn camera vergeleken met andere aanbieders en bij 2 ander aanbieders was de prijs een fractie lager. Maar dat waren webshops die niet in fotoapparatuur gespecialiseerd zijn.

Aanbeveling
Ik beveel Cameranu van harte aan omdat ze verstand van zaken hebben, tegen concurerende prijzen leveren en daarbij ook nog snel leveren.

Extra toelichting
De gekochte camera voldoet aan mijn eisen en verwachtingen. Het advies van Cameranu was zeer waardevol en heeft me geholpen bij mijn beslissing.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joshua44 17-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Binnen 24 uur geleverd

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Zeer tevreden

Extra toelichting
Snelle levering en kwaliteit voor een scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

westrik32 17-11-2014

Algemene score

7,8

Gemak
handig van uit je stoel spullen bestellen

Service
nooit te beroerd om zaken uit te leggen en toe te lichten

Assortiment
te veel om op te noemen

Aanbeveling
in grote mate

Extra toelichting
super handige winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marijke018 17-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen is makkelijk, en het pakket wordt gratis thuisbezorgd, ook wel heel fijn :)

Service
snelle levering, goed product voor een reële prijs.

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
goede sercice, goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick.K 17-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik moest lang wachten voor ik werd geholpen.

Service
Na het wachten werd ik wel heel goed geholpen

Assortiment
Vrijwel alles wat ik even in mijn handen wilde voelen was er.

Aanbeveling
Als je eerst wilt zien en voelen wat je koopt, en dan ook nog wat extrta informatie nodig hebt een goede winkel

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim Burrei 17-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Uitgebreide website, klantvriendelijkheid, goede service en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sergio528 17-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website werkt simpel en duidelijk. Bestelproces is vlot. Er zijn veel informatie beschikbaar bij elke artikel, cuncurrerende prijzen en daarom bij CameraNu besteld.

Service
Bestelling was volgende dag bezorgd. Klantenservice was professioneel en hulpzaam. In het winkel was de service nog beter.

Assortiment
Grote assortiment van accessoires. Veel proef camera te testen. Zelfs ook coffee, thee en chocolade als complimentair.

Aanbeveling
Goeie service van personeel, veel assortiment, hulpzaam en vriendelijk.

Extra toelichting
Ik woon in Rotterdam en 1.5 uur rijden naar Urk, is niet zomaar een kleine rit. Ging het product ruilen en had niet zo'n goede service verwacht. Terug bij huis voelde het rit niet als zinloos omdat mijn verwachtingen waren overschrijden met goede service en vriendelijke personeel. Het product werkt heel fijn. Een optie als je een kleine budget hebt of weinig gebruikt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.W.Klaver 17-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en goed overzichtelijk

Service
zeer snelle bezorging en goed te bestyellen

Assortiment
is goed ,maar is er nog meer ,dan plaatsen

Aanbeveling
zowel de webshop of telefonisch contact zeer goede motivatie van de mensen duidelijke uitleg

Extra toelichting
Is er nog meer te zeggen , dan zeg ik "ga zo door". Ik ben zeer tevreden en hoop nog meer te kunnen aankopen op deze webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mi1982 17-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Supersnelle en nette verzending!

Assortiment
Voor een startende fotograaf lijkt het of alles hier te koop is! Soms zo veel dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Aanbeveling
Goede service, goed aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jascha89 17-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en gemakkelijk vanachter de computer bestellen. Alle producten overzichtelijk en snel terug te vinden.

Service
Met name de optie om tot 23.59u te bestellen met (bij veel producten) levering een dag later is fantastisch. Ook het retoursturen van producten bij mankementen en de 14-dagen afkoelperiode wekt een goed vertrouwen.

Assortiment
Erg breed assortiment, inclusief goede occasions!

Extra toelichting
Niet enkel de lens, maar meerdere items heb ik in de afgelopen jaren bij CameraNu besteld. De (web)winkel is ongelooflijk prettig om in rond te browsen. Laadtijden zijn snel, producten overzichtelijk. De service is van een hoog niveau waarbij eventuele problemen altijd snel worden verholpen. Dikke aanrader om hier te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Highlander1875 17-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als je weet wat je hebben moet, stap je met je lijstje naar binnen.
En een half uurtje later met de spullen weer naar buiten.

Service
De mensen zijn erg vriendelijk en geven je echt het gevoel van de klant is koning.
Ongeacht of je nu een camera van € 2500 aftikt of een blaasbalgje van € 7.50 koopt.

Assortiment
Ik heb nog niet iets kunnen vinden van dat heb ik nodig en dat zit niet in hun assortiment.

Aanbeveling
Een plezierige winkel met een scherpe prijs.
Zeker als dat afzet tegen webwinkels waar je niet naar toe kunt een ook geen advies van krijgt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Adam 17-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk mijn benodigde item te vinden op de site.

Service
Nog niet nodig gehad.. ging allemaal online.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Ik kreeg de tip van iemand anders, dat zou ik ook zo weer doorspelen.

Extra toelichting
Makkelijke site, snelle levering. Prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

prijpstra 17-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk bestellen en retourneren

Service
mijn retourzending is snel afgehandeld

Assortiment
prima assortiment met goede merken

Aanbeveling
tevredenheid over contacten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Canu 17-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt zowel in de winkel als op afstand bestellen of kopen.

Service
Ik ben prima te woord gestaan en geadviseerd. Hoewel het druk was werd veel tijd uitgetrokken en niets overhaast!

Assortiment
Bijna alles is op voorraad en anders kan het besteld worden.

Aanbeveling
Mensen in mijn omgeving die zich op het gebied van camera's of kijkers willen oriënteren of willen kopen stuur ik zeker door naar CameraNU.

Extra toelichting
Fijne en complete winkel met bekwaam personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B787-9 17-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoeken is gemakkelijk, soms is het beter om naar de winkel op Urk zelf te gaan. Daar wordt alle tijd voor je genomen om je vragen te beantwoorden en kom je thuis met een camera of lens die aan je verwachtingen voldoet, al is het niet datgene wat je in eerste instantie wilde gaan aanschaffen. Er wordt zeker niet gestuurd op een duurder product, het gaat om wat je ermee gaat doen.

Service
Heb dit nog niet eerder meegemaakt.
Camera opgestuurd voor reparatie, door mijn eigen schuld schade veroorzaakt, dus geen garantie gevalletje. Netjes elke week een update per E-mail ontvangen, zelfs een paar keer door CameraNu opgebeld geweest met uitleg over de genomen acties. Zeer persoonlijk. Nadat de reparatie te lang duurde in de ogen van CameraNu is er door hun op eigen initiatief een geheel nieuwe camera geleverd tegen de afgesproken reparatiekosten.
Zo'n een service maakt je echt blij!

Assortiment
Uitgebreid assortiment, duidelijk overzicht van wat op voorraad is en wat niet. Heb je een speciaal verzoek, dan wordt op je vraag per E-mail of in de winkel, snel gereageerd of men je kan helpen en anders wordt er naar een collega verwezen.

Aanbeveling
De kennis over hun producten is groot, ben je in de winkel neem er de tijd voor, want dat doet men ook voor jou.
Bestel je via internet en of heb je vragen, er wordt snel geantwoord.
Service van CameraNu is buitengewoon, zo zou je het altijd willen hebben.
Ja, ik ga graag terug naar hen en vertel dat ook verder.

Extra toelichting
Ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met CameraNu gehad en heb van hen diverse producten afgenomen na een degelijke advies. Soms moet je even wachten om de specialist van hen op een bepaald terrein te kunnen spreken, maar dan krijg je ook een écht advies. Er lopen in ieder geval geen jongetjes met een jasje en dasje rond die alleen maar willen verkopen en verder niets weten. Fijne winkel en website om rond te neuzen voor van alles van telescoop, camera, scanner en aanverwante artikelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Remco van den Hondel 17-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De artikelen zouden nog iets verder per productsoort uitgesorteerd kunnen worden en de zoekfunctie van de site heeft wel iets verbetering nodig maar verder is de website heel erg duidelijk en redelijk intuïtief, het afrekenen gaat erg makkelijk en er zijn voldoende mogelijkheden tot betalen. Ook de status van de order is goed te controleren.

Service
De service is van heel goede kwaliteit ook ,wordt er goed en snel op email gereageerd wat bij heel veel andere webwinkels nog wel eens anders is. Er wordt duidelijk aangegeven als er een artikel niet op voorraad is en de optie om een artikel wat niet op voorraad is kosteloos na te laten leveren en de andere artikelen van de order direct te laten leveren is ideaal. De verwerking van een order gaat erg snel en de artikelen die voorradig zijn zijn ook snel ontvangen.

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid en per product soort heb je ook nog een behoorlijk divers aanbod zodat je ook goed tussen diverse gelijksoortige artikelen kunt vergelijken. De artikelen zijn ook goed geprijsd en de omschrijving van de artikelen is ook ruim voldoende.

Aanbeveling
Door alle eerder genoemde punten is CameraNu.nl een prettig bedrijf om met een gerust hart je spullen te bestellen, zonder in te leveren op service of de hofdprijs te moeten betalen.

Extra toelichting
CameraNu.nl is een prettig ogende webwinkel met groot gebruiksgemak hoewel er hier en daar nog wat kleine verbeteringen doorgevoerd zouden kunnen worden. de webwinkel heeft een heel uitgebreid prettig geprijsd aanbod en een hele snelle levering van de artikelen die voorradig zijn. De optie om artikelen die niet voorradig zijn na te laten leveren terwijl je wel de rest van je bestelling kan ontvangen is ook erg prettig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

SabineZNL 17-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede uitleg en prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oscar Kerssens 17-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Door de verschillende menu's kan je gemakkelijk filteren op het merk dat je zoekt.

Service
In de winkel langs gegaan om de door mij gewenste objectief uit te kunnen testen. Op advies van de verkoper een ander objectief gekozen en achteraf ben ik daar veel blijer mee dan mijn eigen eerste keus.

Assortiment
Eigenlijk ook een min punt ze hebben echt alles wat je wil hebben als fotograaf.

Aanbeveling
Reeds meerdere keren al gedaan

Extra toelichting
Top winkel tot nu toe al mijn foto spullen gekocht en blijf dat doen als ze zo door gaan metde service en kennis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andre krullebol 16-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
was in urk na canon testdag lens 100 mm macro uitverkocht geen probleem na dag thuis afgeleverd top

Service
prettig geholpen aan balie prima service

Assortiment
wat staat er niet?? ruime keus

Extra toelichting
prettige winkel zowel fysiek als internet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dub007 16-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreide, goed geordende website

Service
Vlot en begeleid door vele e-mails om je van de stand van zaken op de hoogte te houden. Zaterdag besteld, maandag bezorgd!

Assortiment
Volgens mij is er alles op fotografiegebied te kopen.

Aanbeveling
Deze winkel heeft mij tot nu toe niet teleurgesteld

Extra toelichting
Website is prima in orde, bestelling verloopt gemakkelijk en maakt een betrouwbare indruk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SamOosterink 16-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Er wordt altijd met je meegedacht. Er is kennis van zaken!
Vriendelijke mensen.
Goed bereikbaar.

Assortiment
Ik heb nog nooit mis gegrepen en ik doe al vanaf 2009 zaken bij Cameranu.
Goede, concurrerende prijzen!

Extra toelichting
Kennis, service en een goede prijs! Daarvoor ga ik naar CameraNU!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Webbes 16-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed toegankelijke website en afhandeling bestelling

Service
Een vorige bestelling was incompleet; snelle actie om nazending te realiseren van ontbrekende items

Assortiment
Uitgebreid en vele merken; daarnaast 2de hands met jaar garantie

Aanbeveling
Ruim assortiment, snelle afhandeling en verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bernhart 16-11-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles bij de hand, materialen en advies, keuze kan moeilijk fout lopen zo

Service
kwam met een idee, wat door goed advies veranderde ten goede perfect!

Assortiment
wat je zoekt is er !

Aanbeveling
niet alleen gaan maar maak gebruik van de expertise vraag en je komt niet alleen meer te weten, maar ook ongedachte oplossingen

Extra toelichting
all feel good ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

polderbaan 16-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen via internet en afhalen aan de balie. Heb er al meer gekocht dus was ik bekend met de website.

Service
Verkoper was persoonlijk geïnteresseerd. Gemakkelijk te bereiken en goed ingerichte winkel.
Koffie was ook goed.

Assortiment
Alles wat ik op dat gebied nodig heb is aanwezig en concurrerend geprijsd

Aanbeveling
Je zou willen dat je overal zo wordt behandeld.

Extra toelichting
Prima zaak, ben er al vaker geweest en heb er ook on-line besteld en thuis laten bezorgen. Altijd goed verzorgd en voor aantrekkelijke prijzen. De vraag hieronder is incorrect, je kunt zowel on-line bestellen als in de winkel afhalen. Dat kan ik hier niet aangeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

davidcdl 16-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Assortiment
Er zijn toch altijd een paar (professionele) merken waarvoor je naar een andere winkel moet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Duizol 16-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is duidelijk, bestellen is simpel.

Service
Vrijdags besteld, zaterdags geleverd, sneler gast niet. Bestelling ook goed te volgen via track & trace.

Assortiment
Prijs excl. verzondkosten net niet het laagst, maar doordat er geen verzendkosten berekend werde toch het goedkoopst.

Aanbeveling
Is niet de eerste keer dat ik bij cameranu heb besteld. Ervaring is niet anders dan uitstekend te noemen.

Extra toelichting
Snelle levering tegen een zeer concurrerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GeorgeVl 16-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is overzichtelijk, bestellen gaat soepel en snel

Service
Snelle levering, en goede info bij de produkten

Assortiment
een uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Bij al mijn bestellingen tot nu toe: Nooit problemen en alles voldoet aan de verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alous 16-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik was op zoek naar een webwinkel voor het bestellen van een nieuwe camera. Bij CameraNU vond ik alles wat ik nodig had. De body, de reserve accu, de lens en de bijpassende tas.

Service
Mijn bestelling werd goed verpakt en snel bij mij afgeleverd binnen de afgesproken tijd, zodat ik er snel mee aan de slag kon gaan.

Assortiment
Goed en volledig assortiment.

Aanbeveling
Goede ervaring dus zeker aanbevelingswaardig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc58 15-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Bestelling is de volgende werkdag zonder vertraging geleverd zoals vermeld.

Service
Geen gebruik hoeven te maken op service.

Assortiment
Keuze genoeg voorhanden.

Aanbeveling
Geen problemen ervaren dus kan dit zondermeer aan anderen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jan Floor 15-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

3,7

Gemak
Bestellen via internet is meestal makkelijk.

Service
Via e-mail bij hen geinformeerd of ik Lightroom 5 kon gebruiken op mijn Apple PC versie 10.6.8. Hun antwoord: dat was geen enkel probleem. Lightroom 5 bij hen aangeschaft en wat blijkt de PC de versie is toch te laag. CameraNU.nl dat medegedeeld en zij geven dat inderdaad toe dat de versie te laag is. Verder doen ze geen enkel voorstel. Nu zit ik met Lightroom 5 en kan het niet gebruiken.

Aanbeveling
Voor niet op hun adviezen ingaan. Zie mijn aantekeningen bij service.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Officiele reactie van CameraNU.nl 16-11-2014

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw review. Als wij verkeerd advies geven, lossen wij het uiteraard netjes voor u op. Wilt u uw ordernummer mailen naar aftersales@cameranu.nl? Wij gaan dan na wat er is misgegaan. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Ilona163 15-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het spreekt eigenlijk allemaal voor zich. de hele bestelling procedure is overzichtelijk en daar waar je het nodig hebt is er eventueel begeleiding.

Service
Personeel neemt de tijd om je te adviseren en te begeleiden met dat wat je nodig hebt. je bent meer dan een nummertje ;-)

Assortiment
Veel keus en veel op voorraad zodat je het kan zien, vasthouden en gelijk mee kan nemen.

Aanbeveling
Zeker een (online)winkel waar je snel terecht kan voor producten en advies. veel keus en goede prijs kwaliteit verhoudingen.

Extra toelichting
Een hele prettige winkel. Zowel online als in de winkel zelf. In beide gevallen ben ik super goed geholpen. Zeker een winkel waar in naar toe ga als ik weer iets nieuws wil of nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaasvaakkkkkk 15-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Terug sturen van een product zou makkelijker zijn met een antwoordnummer.

Service
Snelle reactie op de emails. snel omruilen het product.

Assortiment
product wat ik nodig had was niet in veel winkels te koop.

Extra toelichting
snelle service en snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rene0198 15-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft de deur niet uit en je kan ook na sluitingstijd van de winkels artikelen kopen

Service
Bestelde artikelen worden de volgende dag al bezorgd.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Scherp geprijsd t.o.v. andere webwinkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dutchgal 15-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed bereikbare winkel, leuk en aantrekkelijk ingericht.

Service
goed geinformeerd personeel met goede adviezen

Assortiment
vrijwel alles waar mijn belangstelling naar uit gaat

Aanbeveling
niks mis mee

Extra toelichting
Ik ga met plezier naar deze winkel toe als ik in de buurt ben. Je kunt er ook fijn even rondsnuffelen. Handig dat er een tweede verdieping is waar je in alle rust bepaalde zaken zoals monitoren kunt bekijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews