cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

T. Vis 13-10-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
.

Service
Door probleem met internet werd een bestelling dubbel geplaatst. Door Cameranu geweldig opgelost

Assortiment
.

Aanbeveling
In principe doe ik geen aanbevelingen maar cameranu is wel een prima leverancier

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel J.W.H. 13-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Alles vlot en prima verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike Mirjam 13-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
CameraNU.nl heeft mijn insziens precies gehandeld zoals ik had verwacht. Ik vond makkelijk wat ik wilde hebben en de betaling en bezorging zijn vlekkeloos gegaan! Niks op aan te merken dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Superloes 13-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vind CameraNU.nl een hele fijne website om camera(benodigdheden) te bestellen

Service
Ik heb onlangs een objectief gekocht voor mijn camera. Ik ben erg tevreden over de service van cameraNU.nl. Ik had het objectief de dag na mijn bestelling al binnen. Daarnaast werd ik op een mooie actie gewezen.

Assortiment
Ik vind het erg fijn dat cameraNU.nl een breed assortiment heeft.

Extra toelichting
Ik heb onlangs een objectief gekocht bij cameraNU.nl. Ik ben erg tevreden over de algehele gang van zaken. Ze hebben een breed assortiment en mijn aankoop werd ook op de afgesproken dag afgeleverd. Ik vond het daarnaast erg fijn dat ik later nog via de e-mail gewezen werd op een actie van de fabrikant waardoor ik de garantie van het product kon verlengen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Keulen 12-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Altijd mooie foto`s te maken, ook bij regenachtig weer

Service
Alles prima verzorgd & keurig volgens afspraak aangeleverd

Assortiment
Keuze & assortiment van dit artikel ruimschoots voorradig bij CameraNu.nl

Aanbeveling
Mijn ervaring met CameraNu.nl, is al vele jaren op alle fronten 100% positief >>> grote keuze mogelijkheid,helder inzicht qua leverbaarheid, deskundig advies, top service, makkelijke & goed afgeschermde betalingswijze, adequate en professionele levering

Extra toelichting
CAMERANU.NL voldoet ook nu weer, zoals ook reeds bevestigd na mijn jarenlange ervaring van aankoop van diverse camera`s en aanverwante artikelen bij / via dit bedrijf, echt op alle fronten met recht een "Chapeau"!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andre krullebol 12-10-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bestellen en printen

Service
dacht dat ik probleem met geluid van lens had, vergeleken met nieuwe uit doos, was dus geen probleem

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
een winkel zonder problemen

Extra toelichting
prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne Verhoeven 12-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk. De producten zijn makkelijk te vinden.

Service
Super snelle levering! Vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag in huis. Via de mail wordt je ook goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
Vele producten. Dit was de enige site die alle producten had die ik wilde bestellen.

Aanbeveling
Groot assortiment, snelle verzending en goede service.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sally 49 12-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
snelle levering van mijn bestelde artikel en een betrouwbare webwinkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jackdebont 11-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed en gemakkelijk

Service
corect afgeleverd

Assortiment
ruim assortiment aanwezig

Aanbeveling
ja zeker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lezer64 11-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg makkelijk om een artikel te bestellen

Service
Erg snelle levering. De ene dag besteld en de andere dag in huis

Assortiment
De keuze is reuze en in mijn geval was de prijs voor de Kobo e-reader aura perfect

Aanbeveling
Goede verhouding artikel en prijs. Snellere levering kan niet.

Extra toelichting
Ik kan iedereen aanbevelen on-line te bestellen bij CameraNU.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Winter23 11-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Ik had per ongeluk een 2e bestelling gedaan, deze werd keurig op eigen initiatief geannuleerd en per email naar mij bevestigt

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Zie bovenstaande motiveringen

Extra toelichting
Ik heb al vaker producten via internet besteld en ook fysiek in de winkel gekocht, prima winkel, duidelijk en prettig om te winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joostmolenaar 10-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk bestelling te plaatsen! Meerdere betaalmethodes beschikbaar.

Service
Super service! Mailtje naar de kundige klantenservice en ik heb antwoord op mijn vraag.

Assortiment
Zeer ruim assortiment. Geen poespas.

Aanbeveling
Directe aanrader.

Extra toelichting
Snelle service, gemakkelijk betalen, zeer goede verzending! Al mijn aankopen zijn super verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon31 10-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
winkelen vanuit je luie stoel.

Service
Snelle levering

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Snelle en correcte levering. Hoge leveringsbetrouwbaarheid

Extra toelichting
Zoek voor Kiala een andere oplossing of zorg voor een andere retour oplossing er bij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

johandemoor 10-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Cameranu heeft een heldere site. Je kan makkelijk op de site de benodigde informatie vinden
Als je bestelt hoef je geen overbodige info in te vullen.
Al vanaf de eerste stap is het helder wat je moet betalen en zijn er geen verborgen kosten die pas op het laatst zichtbaar worden.

Service
Op de site stond onverwacht een foutje vermeld.
Heb dit gemeld en werd daarna zelfs keurig opgebeld. Men gaf aan dat ze graag extra service wilde verlenen en ik het product kosteloos mocht retourneren. Op en top service dus waardoor je graag klant blijft!

Assortiment
De site staat alles duidelijk vermeld. Denk aan producten die niet leverbaar zijn waar helder bij staat hoe en wat.
Het is mij nog niet voorgekomen dat Cameranu een produkt niet in het assortiment heeft welk een and bedrijf wel aanbiedt. Met andere woorden ze hebben een zeer compleet assortiment

Aanbeveling
Een compleet assortiment, zeer scherpe en concurrernde prijzen, super snelle en correcte levering en voor ook een hele goede aftersales zorgen ervoor dat ik Cameranu zeker aan beveel aan anderen!

Extra toelichting
Had een klacht. Werd daarna direct opgebeld met de mededeling dat ik van Cameranu service mag verwachten en ze mij deze ook graag verlenen. Probleem is direct opgelost en ik mocht kosteloos het produkt retourneren. Echt een super goede aftersales met een hele vriendelijke klantenservice. Een bedrijf dat staat achter zijn produkten en er is voor zijn klanten als het nodig is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PhotoKees 09-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Overzichtelijke webshop
Goede zoekfunctie

Assortiment
De meeste dingen die ik zoek op fotografisch gebied zijn hier te vinden

Aanbeveling
De winkel die vrijwel alles heeft tegen redelijke prijzen met goede aankoop ondersteuning

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

suyari 09-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik koop al mijn spullen hier. Ik reserveer het in de webshop en haal het graag op. Bezorgen kan ook, maar ik kijk graag rond en de info is ook gewoon super

Service
De service, daar kan ik niets negatiefs over zeggen, de medewerkers denken niet in hun voordeel, maar in het belang van de klant. De adviezen zijn waardevol en ik kan daardoor tot een goede keuze komen

Assortiment
Ik heb nog nooit mis gegrepen, alles wat ik zoek, is aanwezig. Laatst stond een artikel niet in de webshop, even via Facebook een berichtje gestuurd en direct hoorde ik, dat er nog 1 exemplaar in het magazijn lag.

Aanbeveling
Dit is gewoon de beste winkel op fotografiegebied

Extra toelichting
Dit is nog één van de weinige winkels waar de klant alle aandacht en tijd krijgt. Hierdoor moet je soms lang wachten, maar dat is niet erg, er is genoeg te zien en uit te proberen. En als je aan de beurt bent, dan weet je dat ook jij antwoord op al je vragen krijgt. Het is mijn favoriete winkel, ben nog nooit zo vaak in Urk geweest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel van der Veen 09-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site

Service
's avonds besteld en had het de volgende morgen al thuis bezorgt.

Assortiment
veel keus in verschillende prijsklassen

Extra toelichting
Was onder de indruk over het snelle en prefecte afhandelen van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rroderick 09-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online winkel is top! Voor de duurdere aankomen (Canon L-lenzen) ga ik toch liever naar de winkel. Dit is 'helaas' wat ver.

Service
Snelle reactie via de mail, professioneel en vakkundig advies in de winkel

Assortiment
Vooralsnog was alles wat ik nodig had op voorraad of in het assortiment

Aanbeveling
Goede service!

Extra toelichting
Overal een fijne winkel met een groot assortiment, professioneel en vakkundig personeel en zeer snelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ulli65 09-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
erg snel en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Laureijs 09-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Duidelijke site, concurrerende prijs, snelle levering met een duidelijke informatie over de logistiek. Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koffiefee 09-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk.

Service
Elke vraag wordt snel beantwoord.
Ruilen is geen probleem.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt is er.

Aanbeveling
Hele goede prijs, kwaliteit, verhouding.

Extra toelichting
Fijne winkel om zowel via internet als in de winkel te kopen. En een uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefsterkenburg 09-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Compleet. Wel lang wachten (20 minuten) terwijl het niet heel druk was.

Service
Prima voor elkaar

Assortiment
Assortiment is compleet maar aan bv dSLR vond ik het aanbod in de Nikon sessie karig.

Aanbeveling
Hoge mate

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

HansVrielink 09-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling 's avonds geplaatst via internet: de volgende dag al in huis. Superrr!

Service
zie boven

Assortiment
alles wat je aan foto-artikelen zoekt is leveraar. En uit voorraad!!

Aanbeveling
Een grote collectie en snelle service

Extra toelichting
Na diverse aankopen direct in de winkel, is het gemak van bestellen via internet de moeite zeker waard. Bespaart in reistijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KlaB1900 09-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via internet besteld

Service
Bestelling gelijk afhalen in de winkel zonder gedoe

Assortiment
Beperkt aantal accesoires

Aanbeveling
super handig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

kees loots 09-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer duidelijk in alle opzichten.

Service
Perfecte en snelle toelichtingen en bevestiging van order.

Assortiment
Uitgebreid, maar afhankelijk wat je nodig hebt.

Aanbeveling
Prijzen produkten en kosten voor verzending zitten aan de hoogste bovengrens, alle overigen uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

walter meijer 09-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te begrijpen toestel.

Service
Goede en snelle levering.

Assortiment
Grote keuze en goede keuze mogelijkheid

Extra toelichting
Mooi klein compact toestel welke mooie foto's maakt, zeker de prijs kwaliteit is erg hoog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddie Klooster 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In een paar klikken alles geregeld

Service
Zowel per e-mail als telefonisch adequaat geholpen

Assortiment
Bijna alles op voorraad, zo niet dan reserveerbaar per mail

Aanbeveling
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, professioneel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

butterfly_99999 08-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
prijs was net intussen 1 dag daarvoor omhoog gegaan toen ik de kans zag te bestellen.. Echt heel netjes heb ik t verschil terug gestort gekregen! Klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin Prick 08-10-2014

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering, goed verpakt, perfect materiaal.

Service
Cameranu doet wat ze beloven

Assortiment
Alle wat ik wil hebben is te leveren.

Extra toelichting
Cameranu kan je een objectief bezorgen of een camera, maar ook kleine onderdelen, die vlot geleverd worden zonder torenhoge verzendkosten. Qua prijs zijn ze zeker concurrerend. De site heeft een snelle zoekfunctie en er staat vermeld, als het product gedurende korte tijd niet leverbaar is. Kortom een aanrader deze winkel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermann1957 08-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig te bestellen.

Service
via 'heeft u een vraag?' zeer snel en deskundig antwoord gekregen.

Assortiment
zowel voor amateur als professionals

Aanbeveling
zeer snelle levering - 's avonds had ik wat besteld en de volgende dag al thuis. nog nooit via aankopen op internet meegemaakt.

verdere service, daar heb ik geen idee van, omdat het geleverde naar alle tevredenheid was.

Extra toelichting
buitengewoon snelle levering en accurate antwoorden via de chat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke Kleinhesselink 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanachter je computer en thuis bezorgd. Om ongeveer 22.00 besteld en de volgende dag om 16.00 uur was de e reader er al

Service
zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim de Jong 1950 08-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Gewenste artikel makkelijk te vinden

Service
Heel vriendelijke benadering. Bedankje getuurd voor perfekte afhandeling en daarop weer reactie gehad....SUPER !!

Assortiment
Kan me geen artikel voorstellen wat niet aanwezig is

Aanbeveling
Eén woord TOP !!!

Extra toelichting
Ik heb kennisgemaakt met CAMERANU omdat ik op zoek was naar een parapluhouder voor een flitser. Besteld en heel snel in huis.....(zoals ik had gehoopt) perfekte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inktvis74 08-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Vriendelijke en adequate klantenservice

Assortiment
CameraNU heeft veel. Helaas niet alles op voorraad

Extra toelichting
Makkelijk een bestelling gedaan. Product had helaas een mankement en de klantenservice heeft hier adequaat en klantvriendelijk op gereageerd. Ik ben over all heel tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

W 2011 08-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer ovezichtelijke en gebruiksvriendelijke site.

Service
Uitstekend,'s avonds laat besteld, de volgende ochtend geleverd en goed geïnformeerd.

Assortiment
Grote voorraad aan artikelen, veelzijdige keus.

Aanbeveling
Reeds vele jaren uitstekende ervaringen

Extra toelichting
Immer grote sortering tegen de laagste prijzen. Snelle en goede afhandeling. Producten voldoen immer aan de verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. van Wolsum 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Via de site kun je je heel gemakkelijk orienteren en een keuze maken, waarbij de reviews een prima ondersteuning bieden, waarna het bestellen een fluitje van een cent is. De levering geschiedt vervolgens zeer snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke Tellier 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie overzichtelijke en goede website.

Service
Na 3 uur besteld via de website en de volgende dag om 2 in huis..Super !!

Assortiment
Een geweldige sortering.

Aanbeveling
Aan een ieder, vanwege het winkelgemak, goede website en perfecte service.

Extra toelichting
Goed geprijsd, keurig en snel verpakt en verzonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pittx 08-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kijken en klikken.

Service
Voordelig en snel

Assortiment
Alles wat ik kan gebruiken.

Aanbeveling
In hoge mate.

Extra toelichting
Fantastisch winkelen bij CameraNU de voordeligste prijs van Nederland en razendsnel in huis, kan niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pukkemuts 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk thuis te bestellen

Service
gewoon goed

Assortiment
voor wat we willen prima

Extra toelichting
goed snel geen klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ank1973 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
met een paar klikken heb je datgene besteld wat je wilt hebben

Service
levering volgens afspraak

Assortiment
had graag meer keuze gehad in hoesjes bij de ereader.

Aanbeveling
Mocht je vinden wat je nodig hebt, dan is zoals beloofd de levering snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gernaat79 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk, overzichtelijk en duidelijk

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Snelle verzending en dus zou ik deze winkel zeer zeker aanraden bij andere mensen.

Extra toelichting
Erg tevreden, ik zocht een scherpe aanbieding en vond deze op de website van cameranu.nl De hele bestelling verliep uitstekend, van bestelling tot bezorging. Echt top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrikus salsalero 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tja, makkelijker kan bijna niet.

Service
Op een ingestuurde vraag had ik binnen 5 minuten een goed antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bob Mager 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel het product op de website gevonden met duidelijke beschrijving

Service
's avond laat )na elf uur heb ik de bestelling geplaatst en de volgende dag had ik die om drie uur ´s middags in huis

Assortiment
Veel artikelen waar je uit kan kiezen.

Aanbeveling
Hier wordt je prima geholpen en de spullen die je krijgt zijn uitstekend van kwaliteit en goed verpakt.

Extra toelichting
Prima zaak waar je met een gerust hart online kan shoppen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marion_ 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Tot laat en snel bereikbaar, persoonlijke vriendelijke service. Zelfs reactie in het weekend, helemaal goed! Snelle levering, keurig ingepakt en zelfs met snoepjes in de doos :) Super klantvriendelijk bedrijf.

Aanbeveling
Helemaal top, snel, vriendelijk, goed.

Extra toelichting
Tot laat en snel bereikbaar, persoonlijke vriendelijke service. Zelfs reactie in het weekend, helemaal goed! Snelle levering, keurig ingepakt en zelfs met snoepjes in de doos :) Super klantvriendelijk bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pigeonnier 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Ik had op vrijdag een GoPro Heto 3+ besteld. Deze werd keurig opmzaterdag geleverd. Op zondag werd de nieuwe GoPro Hero 4 aangekondigd. Maandag gebeld omruilen was geen enkel probleem. Dat is dus echte service...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke Nijenhuis 07-10-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
goede informatie op de site, makkelijk te zoeken op merk

Service
Makkelijk bestelproces, super snel geleverd.

Aanbeveling
denk dat de meeste online shops wel goed zijn, dus beveel niet zo snel iets aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nic0312 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
De site vsn Camera.nu is duidelijk

Assortiment
Het assortiment is breed. Ook accessoires voor een wat ouder fototoestel is te verkrijgen.

Extra toelichting
Ik heb een draaloze afstandsbediening en een nieuwe strap aangeschaft. Zoals op desite aangegeven waren beide producten op voorraad en binnen 1 dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike Versteeg 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Handige site, makkelijker kan niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RS49 07-10-2014

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken op de website

Extra toelichting
Alles op het gebied van camera's en accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sparks42 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig via internet

Service
Snelle levering

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Goede leverancier

Extra toelichting
Alles snel en naar verwachting verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudolph23 06-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede webside, artikelen zijn eenvoudig te vinden en te bestellen

Service
Snelle afhandeling en je wordt goed op de hoogte gehouden van de stappen die doorlopen worden.

Assortiment
Ruim assortiment speciaal van merk artikelen

Extra toelichting
Het blijkt toch maar weer dat originele (Nikon) onderdelen (zonnekap en lensdop het beste passen. Had slechte ervaringen met merkloze producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews