cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dik Beker 23-10-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel via de website als ter plaatse kan je uitzoek wat je nodig heb.

Service
Vakkundige medewerkers en snelle beantwoording van e-mail

Assortiment
ruim voldoende voor iedere fotograaf

Aanbeveling
Ieder die het wil weten krijg te horen dat ik dik te vrede ben.

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rutgersr 23-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke webshop welke snel werkt. Ook erg praktisch om gelijk bijbehorende accessoires te zien bij het gekozen product.

Service
Kundig personeel welke graag een stapje extra doen om de klant van een goed en eerlijk advies te voorzien.

Assortiment
Zeer ruim assortiment met voldoende voorraad zodat naleveren of voor niets naar de winkel rijden zelden voorkomt.

Aanbeveling
Er zijn soortgelijke winkels, echter voelt Cameranu.nl net even anders. Daar is iedere klant gelijk en krijgt iedere klant de aandacht welke hij of zij vraagt, zonder uitzondering! Of iemand nu komt voor 1 geheugenkaartje of de nieuwste dSLR met een tas vol extra's

Extra toelichting
Nog meer veren gaan niet passen. ;-) Maar zonder gein is dit wel mijn meest favoriete leverancier van producten welke bij mijn vakgebied aansluiten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huihey 23-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ruim assortiment en bestelling binnen een dag in huis. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charl62 22-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en ruim assortiment

Service
Perfect geholpen.

Extra toelichting
Een zeer grote overzichtelijke winkel met een ruim assortiment en supervriendelijk en bekwaam personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeeadelaar 22-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, goed contact

Service
Prettige afhandeling van een verkeerde bestelling, snelle actie. Goed contact over financiele afhandeling.

Assortiment
Zeer uitgebreid, soms wat onoverzichtelijk

Aanbeveling
Absoluut

Extra toelichting
Cameranu.nl is gewoon een goede webshop. Blijf dit volhouden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margret65 22-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wordt duidelijk uitgelegd, zelfs als ze het aan heet inpakken zijn in het magazijn voor verzending Alhoewel ik het ook spannend vond is het al meerdere malen helemaal perfect verlopen.

Service
Ik heb voordat ik bestelde nog telefonisch contact gehad over een objectief die het beste bij mijn camera zou passen. Hierbij werd ik echt door een specialist te woord gestaan en deze heeft mij echt geholpen bij mijn keuze.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb voor fotografie heb ik allemaal kunnen vinden. en nog veel meer.. super keuze!

Aanbeveling
Ik heb hem al meerdere malen aan mijn mede cursisten geadviseerd.. meerdere hebben ook bij CamereaNU.nl gekocht en allemaal zeer tevreden.

Extra toelichting
Super deskundig team, perfecte levering en dito status van de bestelling. Producten goed verpakt en super snel geleverd. Mijn angst om duurdere spullen online te kopen is bij hun echt weg!! Tevens waren de producten die ik kocht ook het goedkoopste bij CameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Bruins 22-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website bekijk ik altijd de diverse mogelijkheden en vervolgens rijdt in naar Urk om daar door de experts geholpen te kunnen worden.

Service
Ook wanneer een product je niet bevalt kun je het zonder problemen weer terug sturen.

Assortiment
Door juist het grote assortiment is this the place to be.

Aanbeveling
Vanaf het moment dat ze nog op de bovenverdieping op Urk zelf zaten ben ik al fan van deze club.

Extra toelichting
Service is top. Houden zo!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sitecar 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke opstelling per categorie waardoor je makkelijk naar het gewenste artikel komt.

Service
Ik ging voor een verrekijker. Op internet al een voorselectie gemaakt in type en prijsklasse. Dit meegenomen en toegelicht waarom deze keuze. Er werd alle tijd voor mij genomen om buiten uit te proberen en ook werden verschillende optie voorgelegd met een goede toelichting.

Assortiment
Ruime keuze en mogelijkheden

Aanbeveling
Goed bereikbaar. Mogelijkheid voor een bakje koffie als je wat langer moet wachten.

Extra toelichting
Met hetgeen voor ogen wat ik wilde kopen, werd ik goed geïnformeerd en werd alle tijd genomen voor uitleg. Geen vraag was dom of te veel. Ook de extra tips om de verrekijker te beoordelen waren heel nuttig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Reijn 21-10-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Van te voren kun je kijken op de website voor product informatie. In de winkel wordt je vervolgens heel professioneel geholpen.

Service
Personeel neemt alle tijd voor je.

Assortiment
Ruim assortiment, goed bijgehouden op de website.

Aanbeveling
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Maar vooral goed deskundig advies.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anne Hondema 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eerst even gebeld of ik langs kan komen. Ja hoor, geen probleem, kom direct maar... Dat noem ik 'gemak'!

Service
De sensor van mijn camera moest worden schoongemaakt. Camera wordt direct meegenomen, de tecneut komt nog evenlangs om te laten zien wat er aan de hand is en nog voordat ik de koffie op heb ik de camera al weer klaar. Super!

Assortiment
Was op dit bezoek niet echt van toepassing maar ik heb natuurlijk wel even kunnen sneupen. Zelfs de nieuwe Nikon D750 was er al.

Aanbeveling
Zondermeer! Heb ik al gedaan overigens....

Extra toelichting
CameraNu is een fijne winkel waar ik al jaren tot groot genoegen kom.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JW de Tuinman 21-10-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Nummertje trekken, bakje koffie pakken en lekker rondneuzen, snel aan de beurt!

Service
Kennis van zaken, vlot, netjes, to the point!

Aanbeveling
Veel kennis, superscherpe prijzen, goed bereikbaar.

Extra toelichting
Prima winkel. Veel kennis van zaken, snelle service, zeer groot assortiment en superscherpe prijzen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Leon de R 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle opties die je van een webshop mag verwachten.

Service
Ook retouren zijn netjes afgehandeld, inclusief een reminder na aanvraag van een retour nr nadat ik na enkele dagen het item nog niet had opgestuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oliviergroen 20-10-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er was iets stuk gegaan van mijn ledlamp voor mijn camera namelijk het voetje die hem verbond eraan. Dus ik stuurde een mailtje van het ongeval en kreeg snel kosteloos al een nieuwe opgestuurd. Zeer tevreden over dit gemak

Service
Zeer vriendelijk en professioneel!

Assortiment
Ruime selectie aan producten.

Aanbeveling
Deze winkel heeft alles wat een amateur tot een prof nodig zou hebben aan camera gear. Zeer breed en gevarieerd!

Extra toelichting
Deze winkel straalt professionaliteit uit zowel als klantvriendelijk en goed verstand van hun producten. Ik heb zowel besteld via de webshop en in de winkel fysiek gestaan. Als je iets nodig hebt? Dan heeft cameranu wat je zoekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timmy '38 20-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ben zeer tevreden over de manier waarop ik zowel telefonisch als door de verkoper te woord ben gestaan.

Assortiment
Het assortiment waarvoor ik kwam was voorradig en er werd intensief gezocht naar een bijbehorende tas naar mijn tevredenheid.

Aanbeveling
Doordat ik zeer tevreden ben,zal ik dit zeker aan anderen doorvertellen

Extra toelichting
Werd op een vakkundige en vriendelijke wijze geholpen door zowel de telefoniste als de verkoper.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

gunaguna 20-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel goede webshop als fijne winkel.

Service
Supersnelle en goede afhandeling van vragen en opmerkingen.

Assortiment
Nog niets tegengekomen dat ze niet hadden en ik wel nodig had.

Aanbeveling
Ik beveel cameranu.nl standaard aan aan vrienden, kennissen en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Belfroy 20-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online te bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
accuraat en betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

GC Photography 19-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk overzicht op de website en je hebt zo iemand aan de lijn voor al je vragen ik heb nooit lang hoeven wachten zoals bij veel anderen.

Vandaag bestellen morgen in huis en dat klopt als een bus.

Service
Uitstekend!!
Na 2x mijn yongnuo te hebben moeten omruilen wat elke keer met echt uitstekende service werd gedaan, hebben ze mijn 3e ook terug genomen en mocht ik met bijbetaling een ander product uitkiezen. Nou als dat geen service is dan weet ik het ook niet.

Dikke 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!!

Assortiment
Alles wat je nodig hebt kan je vinden in hun assortiment zowel voor de amateurs als de pro's wat ik erg belangrijk vind.

Aanbeveling
Betrouwbaar, uitstekende service, snel en meedenkend personeel. Whats not to like?!
Ik zou iedereen die het mij vraagt deze winkel zeker aanraden.

Extra toelichting
Ik heb een uitstekende ervaring met Cameranu en vooral met hun klantenservice en vind dat de betrouwbaarheid, de service, het meedenkende personeel en de snelheid gewoon simpelweg 5 sterren heeft verdient! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Kamstra 19-10-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk bereikbaar , goede parkeergelegenheid , internet site is ook gemakkelijk en overzichtelijk .

Service
Bij het binnengaan wordt je op een aardige manier gevraagd waarvoor je komt en krijg vervolgens een nummer gerelateerd aan je intenties
( bestelling halen , informatie , of gewoon rondneuzen ) . koffie is gratis . kortom top

Assortiment
Assortiment is ronduit geweldig goed , is mijns inziens één van de betere winkels

Aanbeveling
Mijn ervaring met deze winkel is ronduit geweldig

Extra toelichting
Had met de online winkel al eens zaken gedaan met zeer positieve ervaringen , maar de fysieke winkel is een mooie en goed gesorteerde zaak met vriendelijk en bovenal naar mijn mening deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter W.A.Bos 19-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed te bereiken, geen files enz

Service
Vakkundig personeel,geeft vakkundig advies.

Assortiment
Hebben alle goeie spullen in voorraad, zoniet dan snel beschikbaar.

Aanbeveling
Vakkunig personeel die niet verkoopt voor de omzet, maar goede argumentatie heeft bij aankoop.

Extra toelichting
Door omstandigheden kon ik even niet gebruik maken van 1 van mijn lenzen. Doordat ik voor vakantie naar Chicago ging en iets wilde met gebouwen die daar in overvloed zijn…pffffffff en zo min mogelijk vertekening , had ik 3 lenzen op het oog. Even gebeld met Cameranu en daarna naar Urk. Ik moest toch wel op korte termijn beslissen welke van de 3 ik zou kopen, maar dat was toch niet zo moeilijk als ik dacht. De vakkundige enthousiaste hulp in deze was Niet een verkoper die je snel een lens wilde verkopen, maar 1 die met goede argumenten mij de goede beslissing deed doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.F. van der Wolde 18-10-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bij binnenkomst kun je al aangeven aan welke informatie je behoefte hebt en wordt je doorverwezen naar desbetreffende afdeling

Service
Er wordt snel gereageerd op vragen, zowel in de winkel als online

Assortiment
Zeer uitgebreid, voor ieder wat wils

Aanbeveling
Gewoon een prima zaak!
medewerkers hebben een schat aan ervaring en kennis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jksalomons 16-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel in huis

Service
De echte service ontdek je pas als er iets mis is. Ik had een camera waar de batterij niet goed van was. Teruggestuurd en kreeg netjes een melding dat het in behandeling was genomen. Maar ik had er geen rekening mee gehouden dat dit wel een paar weken kon gaan duren. Ik wij gaan op wereldreis... Gebeld, twee dagen later werd er een nieuwe camera bezorgd. SUPER!!!!!!! Ontzettend bedankt daar in Urk!

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
Zoals boven beschreven super service bij defect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kapellen 16-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed en duidelijk menu. Direct gevonden wat ik zocht.
Ook het aanmelden en afrekenen gaat snel en makkelijk.

Service
Snel verzonden en daarvan op de hoogte gehouden via de mail. Bijzonder prettig.

Assortiment
Op gebied van fotografie wordt er zeer veel aangeboden.

Aanbeveling
Door gemak, service, assortiment en prijsstelling zeer aanbevelenswaardig voor collega (hobby) fotografen.

Extra toelichting
Door gemak, service, assortiment en prijsstelling zeer aanbevelenswaardig voor collega (hobby) fotografen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Blauwegeschelpte 16-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Waarom in China bestellen? De prijzen zijn hier super en de levertijd fantastisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

knert 15-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website werkt vlot en is actueel. Het bestelproces is zeer eenvoudig en ook voor zakelijke klanten kun je precies de juiste gegevens invoeren.

Service
Absolute kennis aanwezig daar. Los van de gemoedelijke sfeer die er hangt. Je wilt er bijna niet meer weg, mede omdat de koffie ook heerlijk smaakt daar terwijl je op de WiFi zit. Sfeer en kennis!

Assortiment
Het assortiment bij de 2 grote A merken (nikon en canon) DSLR's is bescheiden. Voor het overige is er een zeer groot aanbod. Ik begrijp dat ook wel omdat er natuurlijk veel doorloop is bij met name DSLR's en dat deze camera's slechts een klein deel van het gehele assortiment bedragen die verder uitgebreid is.

Aanbeveling
Absoluut. Kennis, vakmanschap en niet onbelangrijk; gezelligheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arno Fooy Fotografie 15-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen, volgende dag geleverd!

Service
Ook als er iets mis gaat is Cameranu.nl bereikbaar. Gewoon mensen aan de lijn!

Assortiment
Zou niet weten wat er nog aan toegevoegd kan worden.

Aanbeveling
Prijs is altijd concurrerend, verzending snel, bij service is men bereikbaar en behulpzaam. Durf aanbeveling goed aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick de Bie 14-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Product was snel te vinden op de website.

Service
Levering binnen 12 uur! Hoe snel wil je het hebben?

Assortiment
Het product wat ik zocht was op voorraad. Verder niet gekeken.

Aanbeveling
Gezien de hele snelle levering en de relatief nette prijzen (ik heb niet heel uitgebreid vergeleken) zou ik CameraNu.nl zeker aanraden bij kennissen en vrienden. Sterker nog, ik heb het al gedaan.

Extra toelichting
Kort maar krachtig. Snelle levering en prima prijs. Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Laura77 14-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een studio flitsset van Bowens, CameraNu.nl had het meest uitgebreide assortiment. Duidelijke informatie op de website waardoor mijn keuze snel gemaakt was. De set was prima verpakt en werd snel geleverd. De levering kon gevolgd worden via internet. Er bleek één bijgeleverde lamp niet te werken, een mailtje was voldoende om binnen een dag een nieuwe lamp geleverd te krijgen. Ik ben uitermate tevreden over de verwerking van mijn bestelling en de klantenservice. Ik zal zeker vaker bij CameraNu.nl gaan bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.van 't Hof 14-10-2014

Algemene score

7,2

Gemak
Goed en overzichtelijke website

Service
het bestelde was de volgende dag in huis

Assortiment
heel goed en vele verschillende merken

Aanbeveling
was mijn eerste keer maar wel voor meerdere mogelijke bestellingen als ik weer fotomateriaal nodig heb

Extra toelichting
het bovenstaande vindt ik goed als beoordeling

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Koster10 14-10-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Goede overzicht

Service
Snelle levering.

Assortiment
Precies wat ik nodig had

Aanbeveling
aan iedereen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

RuSa 14-10-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
In de winkel is bijna alles aanwezig en te bekijken. Prima ondersteuning door zeer deskundig personeel.

Service
Bij reparatie wordt je zeer regelmatig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Op verzoek, met succes, op spoed aangedrongen bij reparateur.

Assortiment
Heb het van de ca. 15 bezoeken aan de winkel slechts eenmaal meegemaakt dat artikel niet voorradig was. Achteraf alsnog ontvangen.

Aanbeveling
Groot assortiment en zeer deskundig personeel, die alle tijd voor je neemt, ook als er diverse andere klanten staan te wachten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard2000 14-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed toegankelijke website
Telefonisch goed te benaderen
Snelle levering
Goede bereikbaarheid van de winkel

Service
Goede afhandeling van een probleem met mijn printer, ik had hem net binnen en bleek niet in orde te zijn.Ik heb zonder probleem een andere gekregen waar ik nu heel tevreden mee ben.

Assortiment
Kan ik niet goed over oordelen, mijn aandacht ging naar printers, niet naar foto-apparatuur.

Aanbeveling
Goede service
Goede prijs

Extra toelichting
Ik ben tevreden met de levering en nazorg van mijn aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kellyvll 14-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super snel gevonden en besteld

Service
Netjes van te voren op de hoogte gebracht met de tijd van de levering.
Op de dag zelf alleen helaas niets gehoord over dat de levering 1,5 uur later kwam door de drukte. Naderhand wel netjes afgehandeld.

Extra toelichting
Over het algemeen ben ik super tevreden over Cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

L. Roos 14-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel gemakkelijk kunnen vinden wat ik zocht. Vergelijkmogelijkheid prettig!

Service
zeer duidelijke en prettige communicatie. is echt een extra pluspunt van dit bedrijf t.o.v. andere online aanbieders!

Extra toelichting
Maakt de goede reputatie meer dan waar! Ondanks dat sommige websites af en toe iets goedkoper zijn (enkele euro's gaat het dan maar om), het weegt niet op tegen de fijne service die je krijgt. Heb overigens een heel goede deal bij hen gekocht die nergens anders te krijgen was voor deze prijs. dubbel voordeel =)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Jansen1943 14-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Naar de website bestellen betalen en de andere dag in huis.

Assortiment
Alle beste producten op voorraad.
Brede keuze aan assortiment.

Aanbeveling
Zoals boven omschreven,service en assortiment zijn uitstekend.

Extra toelichting
Mijn beoordeling is als volgt tot dit gekomen, ik heb mijn (oude) camera laten vallen waardoor die stuk was gegaan. Ik heb camera .nu telefonisch gevraagd of die te repareren was. Daarop kreeg ik het bevestigende antwoord, maar het advies was om dat te overwegen dat de kosten daarvan fors kunnen oplopen . Dus met deze wetenschap heb ik daarna besloten om een nieuwe te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolie van de Kruidenapotheek 14-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker thuis en overzichtelijk.

Service
Geen klagen, alles is goed gegaan.

Assortiment
Ik kon goed vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Prima geprijsd en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin Mollemans 13-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is heel eenvoudig te vinden wat je zoekt... en meer informatie rechtsreeks op de site van de makers (Elinchrome) was ook erg handig

Service
Ook bij eerdere bestelling was de medewerking geweldig, ik had een setbon nodig en dus werd er van een aantal artikelen een set gemaakt,,,dat scheelde mij nogal wat extra belasting aftrek! DANK

Assortiment
Ik ben niet helemaal een expert maar vind alles wat ik nodig heb.

Aanbeveling
On boevnstaande redenen... ik kreeg de winkel zelf ook aanbevolen door een bevriende fotograaf.

Extra toelichting
Ik ben erg blij met jullie service. de redenen staan hierboven al. Ik heb de indruk dat er bij de omschrijving van de Elinchrome quadra Li-ion een foutje staat... een verwarring met de andere batterijen (die wel goed tegen lage en hoge temeperaturen kunnen). Elinchrome Quadra S als ik het goed heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John_17 13-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel navigeren door pagina's en een eenvoudige bestelprocedure!

Service
Flexibele afhandeling bij herroepen of wijzigen van een reeds geplaatste bestelling.

Assortiment
aanbod is compleet.

Aanbeveling
aan de hand van bovenstaande punten: super gemak, uitstekende service en een compleet assortiment tegen concurerende prijzen!

Extra toelichting
top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques Engel 13-10-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan alles op de website vinden. makkelijk en snel!

Service
Niet te verbeteren! Om 21:00 uur besteld en de bestelling compleet tóch de volgende dag in huis.

Assortiment
Wat je ook maar wil hebben (op fotogebied..!) is er en vrijwel alles direct leverbaar.

Aanbeveling
Heb ik al veelvuldig gedaan,

Extra toelichting
Ik heb ook andere fotozaken bezocht. Ik werk al met al al meer dan 70 jaar professioneel in de fotografie en weet dus waarover ik het heb. Cameranu.nl is de beste van die ik ken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cp1967 13-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
makkelijk en overzichtelijke site

Service
super en heel snel

Aanbeveling
mede door de snelle en accurate service en levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ricardo7379 13-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima service, netjes op de hoogte gehouden van de bestelling. De volgende dag de bestelling netjes thuisbezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Vis 13-10-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
.

Service
Door probleem met internet werd een bestelling dubbel geplaatst. Door Cameranu geweldig opgelost

Assortiment
.

Aanbeveling
In principe doe ik geen aanbevelingen maar cameranu is wel een prima leverancier

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel J.W.H. 13-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Alles vlot en prima verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike Mirjam 13-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
CameraNU.nl heeft mijn insziens precies gehandeld zoals ik had verwacht. Ik vond makkelijk wat ik wilde hebben en de betaling en bezorging zijn vlekkeloos gegaan! Niks op aan te merken dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Superloes 13-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vind CameraNU.nl een hele fijne website om camera(benodigdheden) te bestellen

Service
Ik heb onlangs een objectief gekocht voor mijn camera. Ik ben erg tevreden over de service van cameraNU.nl. Ik had het objectief de dag na mijn bestelling al binnen. Daarnaast werd ik op een mooie actie gewezen.

Assortiment
Ik vind het erg fijn dat cameraNU.nl een breed assortiment heeft.

Extra toelichting
Ik heb onlangs een objectief gekocht bij cameraNU.nl. Ik ben erg tevreden over de algehele gang van zaken. Ze hebben een breed assortiment en mijn aankoop werd ook op de afgesproken dag afgeleverd. Ik vond het daarnaast erg fijn dat ik later nog via de e-mail gewezen werd op een actie van de fabrikant waardoor ik de garantie van het product kon verlengen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Keulen 12-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Altijd mooie foto`s te maken, ook bij regenachtig weer

Service
Alles prima verzorgd & keurig volgens afspraak aangeleverd

Assortiment
Keuze & assortiment van dit artikel ruimschoots voorradig bij CameraNu.nl

Aanbeveling
Mijn ervaring met CameraNu.nl, is al vele jaren op alle fronten 100% positief >>> grote keuze mogelijkheid,helder inzicht qua leverbaarheid, deskundig advies, top service, makkelijke & goed afgeschermde betalingswijze, adequate en professionele levering

Extra toelichting
CAMERANU.NL voldoet ook nu weer, zoals ook reeds bevestigd na mijn jarenlange ervaring van aankoop van diverse camera`s en aanverwante artikelen bij / via dit bedrijf, echt op alle fronten met recht een "Chapeau"!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andre krullebol 12-10-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bestellen en printen

Service
dacht dat ik probleem met geluid van lens had, vergeleken met nieuwe uit doos, was dus geen probleem

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
een winkel zonder problemen

Extra toelichting
prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne Verhoeven 12-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk. De producten zijn makkelijk te vinden.

Service
Super snelle levering! Vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag in huis. Via de mail wordt je ook goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
Vele producten. Dit was de enige site die alle producten had die ik wilde bestellen.

Aanbeveling
Groot assortiment, snelle verzending en goede service.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sally 49 12-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
snelle levering van mijn bestelde artikel en een betrouwbare webwinkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jackdebont 11-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed en gemakkelijk

Service
corect afgeleverd

Assortiment
ruim assortiment aanwezig

Aanbeveling
ja zeker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lezer64 11-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg makkelijk om een artikel te bestellen

Service
Erg snelle levering. De ene dag besteld en de andere dag in huis

Assortiment
De keuze is reuze en in mijn geval was de prijs voor de Kobo e-reader aura perfect

Aanbeveling
Goede verhouding artikel en prijs. Snellere levering kan niet.

Extra toelichting
Ik kan iedereen aanbevelen on-line te bestellen bij CameraNU.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews