cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ineke537 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Sortering voldeed aan mijn verwachting. De prijs is erg scherp.

Aanbeveling
Duidelijke website, makkelijk bestellen en supersnelle levering. Top

Extra toelichting
Top zaak. Ga beslist weer bestellen de vilgende keer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MWB1956 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
In de avond besteld volgende dag bezorgd.

Service
Ik had een vraag en gelijk een antwoord.

Assortiment
Veel spullen in de webwinkel.

Aanbeveling
Goede service al eens in de winkel geweest. Goede prijs verhouding.

Extra toelichting
Goede service en snel geleverd. Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jannes29 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er makkelijk, ik kon het product via mijn mobiel bestellen en betalen. Ideaal!

Service
Om 21:00uur besteld en gewoon de volgende dag al in huis! Dat noem ik service!

Assortiment
Bijna alles is op voorraad

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Geweldig hoe snel en goed jullie leveren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke de Geus 27-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Met één telefoontje weet je een hoop meer.

Service
Uiterst vriendelijke, geduldige en kundige mevrouw aan de telefoon die door het stellen van vragen mij goed op weg heeft geholpen met het vinden van de juiste camera.

Aanbeveling
Zeer tevreden over de bereikbaarheid per telefoon. Werd ook direct geholpen zonder eerste een keuzemenu te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbo1 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer eenvoudig een bestelling te plaatsen vanachter de pc.

Service
Snelle bevestiging en verzending van de geplaatste order inclusief factuur en pakket tracking details.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze uit het assortiment. De kwaliteit is zeer goed (zoals men verwacht). En de prijs heeft meestal een ondergeschikte rol.

Aanbeveling
Absolute aanrader voor iedereen die van fotografie houdt.

Extra toelichting
CameraNU.nl, zodra ik op zoek ben naar fotografie producten komt deze site bij mij als eerste op. Omdat ik hier zéér goede ervaring mee heb. De snelheid van verzending, het bestelgemak de scherpe prijzen, service en kwaliteit zorgen dat ik een trouwe klant van hun ben :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PVML 27-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Snelle ongecompliceerde levering!

Assortiment
Groot assortiment voor de (semi)professionele gebruiker. Zou nog iets uitgebreider kunnen in het high end segment, maar ik snap dat niet rendabel is om standaard te hebben.

Aanbeveling
Gewoon goede service en goede producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Animalpalace 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Helaas ga ik het product terugsturen, puur en alleen omdat de camera die ik heb gekregen geen viewfinder heeft en ik niet meer zonder kan,dus over die service van Camera Nu kan ik pas later oordelen. Waar ik wel over kan oordelen is de snelheid van verzenden, en die was sneller dan het licht leek wel. De dag na de bestelling was het al in huis. Ook de aanbiding die ik had was nergens anders te vinden, wat het des te spijtiger maakt dat ik het moet retourneren. Eerder had ik al eens een lens bij deze winkel gekocht, ook voor een prima prijs en met dezelfde snelle service. So far so good dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Koehorst 27-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed te vinden op de site wat je zoekt

Service
Snelle bestelling en aflevering

Assortiment
Goede keuze en beschrijving van aankoop

Aanbeveling
Vriendelijke infodesk en goede informatie

Extra toelichting
Enkel positieve ervaring met helpdesk en bestelling met daaraan gekoppelde levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fimke dijkstra 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
thuis uitzoeken, dan naar de winkel en kopen, makkelijker kan niet

Service
prettig geholpen en geen haast.

Assortiment
uitzoeken wat je maar hebben wilt

Aanbeveling
omdat ik zelf altijd tevreden ben geweest

Extra toelichting
zo voel ik het

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Brouwer 27-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De diverse materialen zijn goed gerangschikt. De zoekfunctie werkt ook goed.

Service
De reactie op de bestelling en de communicatie over het verloop van de bestelling verloopt uitstekend.

Assortiment
Tot nu toe alles gevonden wat ik zocht. Het artikel wat niet aanwezig was, is besteld door het bedrijf.

Aanbeveling
Niets dan lof over de afhandeling van de bestelling.

Extra toelichting
Zie hier boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Proost 27-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alles netjes en snel geleverd en verwerkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Ruitenberg 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk vanuit luie stoel winkelen.

Service
snelle, vakkundige afwikkeling rond bestelling en met zorg verzonden.

Assortiment
Ruime keuze van benodigde artikelen met duidelijke informatie.

Aanbeveling
Er is geen reden om dat niet te doen.

Extra toelichting
De hierboven genoemde beoordelingen zijn overduidelijk om zaken te doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Boone61 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkelpand goed bereikbaar, goede parkeergelegenheid
maar ook bestellen via webshop gaat prima

Service
Goed advies, snelle levering

Assortiment
Hetgeen ik nodig had was direct leverbaar

Aanbeveling
In de winkel goed advies, gewenste producten direct leverbaar.
Bestellingen via webshop snel geleverd volgens aangegeven levertijden. Ruim assortiment.

Extra toelichting
Een bedrijf waarbij je een goed gevoel krijgt op basis van het totaalplaatje. Weet verwachtingen telkens weer waar te maken of te overtreffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kapellen 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
producten goed en snel gevonden op de site

Service
perfecte berichtgeving over de order voortgang

Assortiment
heel erg uitgebreid

Aanbeveling
Groot assortiment, op voorraad en snel geleverd tegen een scherpe prijs

Extra toelichting
Groot assortiment, op voorraad en snel geleverd tegen een scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

EdwinBr 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kon gemakkelijk mijn product kiezen.

Service
De levering was snel en goed.

Aanbeveling
Werk prima en is goed gesorteerd. Erg veel is ook gewoon op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Meels 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelling geplaatst en volgende dag mooi op tijd geleverd

Service
Had twijfels over het product maar na een telefoontje en zeer deskundige uitleg van een medewerker van cameranu was alles helemaal duidelijk en heb ik het product besteld.

Assortiment
Bijna alles te krijgen.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Goede service, vriendelijke medewerkers, correcte en snelle levering.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de deskundigheid en uitleg van de vriendelijke medewerker, bovendien perfect op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicoz-1982 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig, goed gestructureerde site

Service
Geen op of aanmerkingen op. fijn dat de bezorging al de volgende dag is, ook al bestel je pas in de avond.

Assortiment
Ik heb nog niet mis gegrepen...

Extra toelichting
Fijne site, alles gemakkelijk vindbaar. Duidelijke uitleg bij de produkten. Groot assortiment, kleine prijzen. 's Avonds besteld, volgende middag in huis, perfect!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hermenlesscher 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg makkelijk om iets te vinden, en de voorraad klopt (heeel belangrijk!). ook notificaties wanneer iets weer op voorraad is is erg makkelijk.

Service
Gratis retournering, en erg communicatief.

Assortiment
Erg compleet, en goed geprijsd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RemkoSchrijver 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Site werkt goed en snel, erg overzichtelijk.

Service
Snelle levering!

Assortiment
Veel keuze, ik heb er tot nog toe alles kunnen vinden wat ik er verwachtte.

Aanbeveling
't Is gewoon goed...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A.C. Kesteloo 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de website overzichtelijke en makkelijke toegang tot het assortiment met goed duidelijke informatie over de aangeboden producten.

Service
Aftersales-service (gelukkig) nog niet nodig gehad.
Bij informatie over een product voor de aanschaf duidelijke en eerlijke voorlichting zonder het gevoel te krijgen onnodig dure aanschaffing(en) te doen. Zelfs advies gekregen bepaalde andere artikelen aan te schaffen met hetzelfde resultaat tegen een voordeligere aanschafprijs.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Aan elke foto- en videograaf die het maar horen wil.

Extra toelichting
Meerdere keren foto-artikelen aangeschaft (Canon-lenzen en -flitser, Benro-statief met toebehoren, cameratassen ed.) zowel in de winkel zelf als via het internet. Geen enkele keer het gevoel gehad dat de betrouwbaarheid ter discussie staat. Levertijden zoals ze worden aan gegeven, dus nooit lang moeten wachten op de levering van de bestelde artikelen. Kortom een leuke en fijne winkel om fysiek te bezoeken en te surfen op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cees van alten 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijke site. Snel te vinden als je weet wat je zoekt.

Service
Deskundige en betrokken personeel in de winkel

Assortiment
Voldoende (professionele) spullen

Extra toelichting
Ik koop graag bij CameraNu. Liefst ga ik langs in Urk. Wel soms lang wachten...!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

CeesTax 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen voor 24.00 uur en levering op de volgende dag is inderdaad waar. Geen loze kreet.

Service
Ze doen wat ze beloven.

Assortiment
Bij ontvangst van enkele producten (HiTech filters en houder) kreeg ik de indruk dat een enkele filterhouder niet geheel nieuw was. Kleine gebruikssporen op de houder en een plastic verpakking ontbrak. Doet niets af aan de kwaliteit van het product, het werkt er niet minder door, maar toch.

Aanbeveling
Ja, wat moet ik nog zeggen, gewoon goed.

Extra toelichting
Dit is de eerste maart zeker niet de laatste keer dat ik hier wat besteld heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R. van B. 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen poespas, gewoon bestellen en via iDeal betalen

Service
Binnen één (werk)dag produkt ontvangen

Aanbeveling
Breed assortiment en scherp geprijsd.

Extra toelichting
Na menig afweging te hebben gemaakt, was de Lowepro Transit Sling 250 in mijn ogen de meest geschikte cameratas die ik zocht. Wat meteen opviel aan de aanbieding via Cameranu, was de prijs. Voor €49,- te bestellen terwijl andere aanbieders al gauw €80,- of zelfs €100,- voor hetzelfde product vroegen! De positieve review die Cameranu krijgt van de vele tevreden klanten gaf ook vertrouwen. En dat blijkt. Zeer tevreden over de prijs en levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Hoeve 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site, het zoeken en de bestelprocedure zijn heel intuïtief ingericht oftewel spreken voor zich. Geen gezoek, het is alsof je een onbekende supermarkt inloopt en alles staat exact op de plaats waar je het verwacht.

Service
Ik heb op zich geen enkele klacht over de service en de leveringen tot dusverre, ware het niet dat de claim dat het product - dus al is het op voorraad - niet altijd wordt waargemaakt. De info bij de producten kan een enkele keer wat helderder, maar ten opzichte van veel andere sites scoort CameraNu.nl ook op dit onderdeel heel hoog.

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid, desondanks vind ik niet altijd wat ik zoek. Ook niet verwonderlijk gezien wat er allemaal op de markt wordt gebracht. De prijzen zijn heel scherp, dus je kunt je de moeite besparen om op vergelijkingssites rond te neuzen.

Aanbeveling
Toevallig heb ik gisteren nog iemand op het spoor gezet van een aanbieding bij CameraNu.nl. Dat zou ik nooit doen als ik klachten had en die heb ik niet, integendeel.

Extra toelichting
Ik bestel nu al een paar jaar bij CameraNu.nl en heb alleen positieve ervaringen. Het is een gemakkelijke en betrouwbare webwinkel en ik ben met regelmaat aan het rondneuzen op de site. Laatste aankoop was een Nikon 1 J3, een aanbieding waar ik in een mail op werd geattendeerd. Ik was al tijdje op zoek naar een betaalbare kleine systeemcamera (of iets dergelijks) nadat mijn kinderen de Leica D-LUX 4 hadden gemold. Deze aanbieding kwam als een aangename verrassing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnnePfaff 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Voor 23:00 besteld, volgende dag in huis.

Service
Door n fout op internet werd mn bedtelling dubbel geplaatst. Cameranu zorgde er zelf voor dat dit ongedaan werd gemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marjolein veen 25-11-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Men neemt uitgebreid de tijd om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. De kans om materialen uit te proberen

Extra toelichting
Door de uitgebreide informatie die je over de produkten krijgt. De rust die er heerst, de kans om vragen te stellen. Ze zijn zeker met de prijzen concurerend. Op internet zelfs duurder, zonder het produkt dan in handen te hebben gehad

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Goli 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruim assortiment, duidelijke site, voldoende informatie, scherpe prijzen, snelle levering. wat wil je nog meer?

Assortiment
alle toebehoren voor de camera, maar ook alles eromheen. verzin het en het zit in het assortiment.

Aanbeveling
met de service-afdeling heb ik nog geen ervaring, maar de levering is vlot, de site is duidelijk en e prijzen zijn scherp.

Extra toelichting
ruim assortiment, duidelijke site, voldoende informatie, scherpe prijzen, snelle levering. wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaat21964 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles eenvoudig te vinden en te bestellen

Service
hele snelle levering

Assortiment
keus is uitgebreid

Aanbeveling
Zeker als je je bestelling snel geleverd wilt hebben. Ik heb 's avonds besteld en de volgende dag in huis.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over Cameranu.nl aangezien goed en snel geleverd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem van der Burg 25-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Er is hier altijd parkeerruimte. Zelfs als het "binnen de hekken" vol is, is er nog een hele straat/weg ruimte!

Service
Bij binnenkomst moet je langs een klant-volgorde-ding, die selecteert op jouw type vraag de juiste balie voor je

Assortiment
Ja, wat hebben ze hier niet. Ik kan het niet verzinnen. En je mag ook nog online in hun magazijn kijken, zodat je niet voor niks komt

Aanbeveling
Natuurlijk, trouwens wie weet tegenwoordig nog een fotozaak met zoveel vergelijkbaars en deskundig personeel??

Extra toelichting
Alweer tijden worstelde ik met mijn probleem van niet goed op het display kunnen onderscheiden wat waar in het bos/hei/... staat, of dat dan ook op de foto komt. Dat ligt aan mijn verminderde oogfunctie. Voorheen had ik een compactcamera waarbij ik - als bij een spiegelreflex - gewoon door de lens kijkend duidelijk kon zien wat ik op de foto wilde hebben ook in beeld stond. Maar ja, toen kwam de vooruitgang. Maar niet echt voor mij. Overschakelen op een spiegelreflex zou kunnen, maar die zijn zoveel zwaarder en duurder, en 2. ik zou met losse objectieven moeten gaan werken. En ik ben een luie-fotograaf, werk vrijwel uitsluitend in de stand AUTO. Dus toch maar eens gevraagd of mijn probleem erkent werd, en wat voor oplossing zij mij konden bieden. Nou voor 60 euro geholpen aan een 3" LCD loupe model CL3. Het ziet er misschien uit als een rare toeter maar daar heb ik lak aan. Ik fotografeer om objecten/dieren/... op plaatjes te krijgen en voor de rest ... 't zal wel. Ik ben er blij mee en daar gaat het mij om.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evdveen 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website en voldoende informatie over de producten.

Service
Eenvoudig bestellen en betalen. Je krijgt snel bevestigingen van de bestelling en betaling.

Assortiment
Veel verschillende merken en veel verschillende type camera's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rbog 24-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik kon het juiste artikel makkelijk vinden

Service
Een probleem met de verzending is heel soepel opgelost. Chapeaux!

Assortiment
Dit kan ik niet helemaal beoordelen, maar dat ze het adaptertje hadden wat ik zocht is een pluspunt.

Aanbeveling
Goede service bij verzendproblemen.

Extra toelichting
Prima zaak!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

W.de Jong 24-11-2014 In de winkel gekocht
filiaal in Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Reparatie van kompas op mijn kijker is naar volle tevredenheid uitgevoerd dmv opsturen naar fabrikant, terwijl ik per 14 dagen op de hoogte ben gehouden van de voortgang.

Aanbeveling
Omdat ik zeer tevreden ben over de service van Cameranu?

Extra toelichting
Zie motivatie bij. Naast het correct doen afhandelen van de reparatie van mijn in 1987 gekochte verrekijker, waarvan de reparatie nog onder garantie viel!, ben regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang en zikm mik geen kosten in rekening gebracht. Klasse

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

kitsune2014 24-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is vanzelfsprekend en makkelijk, pakketje kon rechtstreeks naar PostNL afhaalpunt gestuurd worden zodat ik het zelf op een handig tijdstip kon ophalen.

Service
CameraNU houdt je via de mail prima op de hoogte van de voortgang van de bestelling. Deze lag de volgende dag al aangetekend klaar op het PostNL afhaalpunt.

Assortiment
Voor mij prima, ik heb gevonden wat ik zocht.

Extra toelichting
Ik ben een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric H 1968 24-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Heb een keer een garantieclaim ingediend en werd netjes geholpen, wat niet gezegd kan worden van de importeur!!

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Goede communicatie en prijs, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

11jack 24-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke winkel mogelijkheid om spullen te bekijken en aan te raken heldere wachtrij.

Service
Ik heb in de loop der jaren meerdere camera's bij CameraNu gekocht 5 stuks als ik er geen vergeet. Mijn een na laatste ging stuk en werd ondanks afgelopen garantie, kosteloos gerepareerd. Klasse.

Assortiment
Ik weet niet wat ze niet hebben omdat ik geen aanleiding heb om ergens anders te gaan kijken. Ik heb nog niet meegemaakt dat ze iets wat ik wilde niet in huis hadden

Aanbeveling
Je moet niet verder zoeken: Groot assortiment, veel kennis achter de toonbank, eerlijk advies en meestal de scherpste prijs.

Extra toelichting
Wat moet ik er nog aan toevoegen. Ik werk bij een gemeente. Klantgericht werken is daar een issue. Ik heb Camaranu al diverse malen als voorbeeld aangehaald. Zo ga je met klanten om en bovendien zeer goed geautomatiseerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nieuweprinter 24-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site.

Service
Ik had mijn printer s'middags bestelt en de volgende ochtend werd hij gratis gebracht.

Assortiment
Cameranu.nl heeft veel keuze.

Aanbeveling
Gezien het gemak tijdens de bestelling, snelheid van de levering en vooral...
de lage prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotogianne 24-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, snel naar afrekenen en betalen.

Service
Naar aanleiding van een klacht over een defect fotokoffer werd er snel en adequaat gereageerd door cameranu.nl. Binnen enkele weken had ik een nieuw koffer in huis.

Assortiment
Tot nu toe alles kunnen vinden wat ik nodig had

Aanbeveling
Indien mogelijk bestel ik mijn materiaal bij cameranu.nl. Goede service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.J.R. van Bruggen 24-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De producten zijn duidelijk gerangschikt. Het bestelproces verloopt soepel en snel vooral ook doordat alle gegevens, w.o. de bestelhistorie goed en op toegankelijke wijze in het systeem zitten. De zoekfunctie kan worden verbeterd door met alternatieven te komen.

Service
Er wordt altijd volgens de afgesproken tijd geleverd. Als een artikel niet goed is wordt dit direct en zonder gezeur hersteld, c.q. mag je het product ruilen. De professionaliteit is hoog. De medewerkers hebben verstand van zaken.

Assortiment
Ik vind altijd wat ik nodig heb tegen de laagste prijs, al zag ik zelf liever een minder breed maar dieper assortiment.

Aanbeveling
Het is een evenwichtige formule. Betrouwbaar en tegen concurrerende prijzen.

Extra toelichting
Het is een evenwichtige formule, vooral betrouwbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem Laros 24-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld, stipt geleverd.

Service
Levering correct en compleet.

Assortiment
Zij waren de eerste die de nieuw uitgekomen camera konden leveren - en meldden dat per e-mail.

Aanbeveling
In hoge mate. Hoor trouwens louter positieve berichten onder mijn fotomaatjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark65 24-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed bereikbaar

Service
Vlotte en nette service

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
profecioneel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Snarf Sleep 24-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Goede en snelle service. In het verleden heb ik ze wel eens nodig gehad omdat er een apparaat defect raakte en dan wordt er snel en adequaat gehandeld

Extra toelichting
Al jaren lang een goede duidelijke website, veel op voorraad en zeer snelle thuisbezorging en indien nodig goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

campinggast 24-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
professionele hulp en extra tijd.

Assortiment
De laatste aankoop hebben wij in de winkel te Urk gedaan. In de winkel was een heel breed assortiment aanwezig waaruit wij een keuze hebben kunnen maken.

Aanbeveling
Goed:
- Assortiment
- Deskundige ondersteuning
- Ruimte en tijd om een besluit te kunnen nemen
- orde en netheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Menno1973 23-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
om 23.45 uur besteld en de volgende voor 10.00 uur op mijn werk geleverd, netjes verpakt!!

Met een zin: gemakkelijker kunnen we het niet maken, zeg ik met een grijns van oor naar oor!!

Service
telefonisch wordt je goed geholpen als je vragen hebt, ook al weet de telefoniste het niet, ze gaat bij een andere collega informeren en je krijgt altijd netjes antwoord duidelijk terug!!

Assortiment
ze hebben wel heel veel je kan niet gek bedenken, behalve het Adobe photoshop en premier element 13 nl combinatie niet, die helaas bij een tegenpartij ga kopen.

Aanbeveling
goede service en snelle levering met een ruim assortiment, wat wil je nog meer, misschien de winkel??? nog niet geweest maar ik frees wanneer ik ga, dat ik blut thuiskom met zeer mooi speelgoed voor de grote kinderen!! ha ha

Extra toelichting
de katzeye plus is een aanrader voor handmatig scherpstellen, ik heb tegen het advies van Cameranu.nl, corona beeldtechniek en Nikon Nederland deze focus mat glas zelf omgewisseld. Nikon is de enige die dit aan durft, maar ik had pas eind december pas de tijd hier voor en die geduld had ik niet. Het is me gelukt, maar dit doe je niet zomaar, ookal lijkt het heel simpel op de site van Katzeye, maar dat is het niet!! Het is heel moeilijk om erbij te komen, vooral wanneer de kleine klemmetje los schiet! om die terug te krijgen in die minuscule gaatjes helemaal achterin bij de spiegel van mijn Nikon D300s DAT WAS ERG!!!! Uiteindelijk is me gelukt met mijn hart in mijn keel. En het werkt YES!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Astrid1vdV1956 23-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het is eenvoudig zoeken op de website en overzichtelijk ingedeeld.

Service
je krijgt wat je verwacht en van elke handeling, volgt een mailbericht.

Assortiment
Op (film)cameragebied en toebehoren alles dat je nodig hebt.

Aanbeveling
Aan te bevelen wanneer iemand iets nodig heeft op foto/videogebied

Extra toelichting
Goed gesorteerde webwinkel tegen goede prijzen. Correcte en snelle correspondentie mbt de levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

justine20 23-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooi overzichtelijke winkel, je kan fijn even op je gemak rondkijken!

Service
Helemaal top! Ik werd fijn en rustig geholpen met mijn vraag en ben dan ook geslaagd met wat ik zocht!

Assortiment
Ze hebben heel veel variatie, en voor ieder merk wat wils

Extra toelichting
Hele fijne rustige winkel! Je kan op je gemak rondkijken en wordt daarna vriendelijk geholpen met de vragen die je over je product hebt, het systeem met nummertjes trekken is heel fijn, zo wordt je fijn 1 op 1 geholpen! Zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J Groeneveld 23-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon het artikel een camera onderdeel makkelijk vinden

Service
Top service in combinatie met pakje gemakje kon ik het artikel op tijd ophalen

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Prima service en snelle afhandeling, geen loze belofte maar waargemaakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.v.d.Schaaf 23-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Met behulp van een actie/mail kon ik thuis op mijn gemak het betreffende product opzoeken en een keus maken uit de verschillende mogelijkheden en kwaliteiten.

Service
Ik meende mij te herrinneren dat ik bij een vroegere bestelling dit telefonisch kon opgeven en bij aflevering dit product middels de bijgevoegde faktuur via de bank kon betalen.
Helaas bleek dat nu niet meer mogelijk, werd mij telefonisch mede gedeeld. Het verschuldigde bedrag moest nu eerst over gemaakt worden en pas daarna werd het produkt verzonden.
Uit de gegevens behorende bij het betreffende produkt kon ik zelf het verschuldigde bedrag incl.de vrachtkosten bepalen en dit bedrag storten op de rekening van CameraNu voordat de bestelbon 2 dagen later met het zelfde verschuldigde bedrag arriveerde. Heel vlot werd daarna het bestelde postpakket bij mij thuis afgeleverd.

Assortiment
Het assortiment is naar mijn idee meer dan compleet.ik kon dan ook zonder problemen mijn keuze maken.

Aanbeveling
Zowel met bestellingen via internet dan wel via een bezoek aan de winkel op Urk ben ik op een keurige-en ter zake doende wijze voorgelicht en geholpen.

Extra toelichting
Ik ben door het personeel in de winkel dan wel via de telefoon op een duidelijke en plezierige wijze voorgelicht en/of geholpen. Ook de keuze mogelijkheid is legio. Mijn laatste online aankoop was een afstansbedieng voor een foto camera terwijl ik enkele weken eerder een nieuwe spiegel reflex camera via de winkel op Urk heb gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje Meesters 23-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
vrijdagavond besteld, zaterdagmiddag in huis

Assortiment
Het product dat ik graag wilde hebben was aanwezig

Aanbeveling
Ik ben tevreden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

pcm schrama 22-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Ik heb het verkeerde huisnummer ingevuld waardoor het opnieuw verzonden moest worden. Camera.nl heeft deze verzendkosten betaald

Extra toelichting
Een duidelijke website, het is duidelijk dat de bestelling ontvangen is via een bevestigingsmail. Er wordt duidelijk gecommuniceerd via de mail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hagenbeek 22-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelling kan via de mail gedaan worden.
Ontvangst bevestiging snel ontvangen

Service
Duidelijk verwachting van termijn waarin bestelling wordt geleverd. Geen valse verwachtingen.

Assortiment
Breed assortiment tegen concurrerende prijzen

Aanbeveling
Goede bestel mogelijkheid, via mail of telefoon.
Duidelijke berichtgeving over verachte aflever datum
Goede en snelle berichtgeving wanneer bestelling kan worden opgehaald of kan worden verzonden
Klantvriendelijk benadering bij afhaal

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over de professionele manier van werken en ook bereidheid tot hulp en advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews