cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23573 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2393 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nico Harke 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is gewoon heel eenvoudig; aanklikken wat je wilt en de stappen aflopen, klaar.

Service
Voor zover we er mee te maken hebben gehad, goed. Zelfs onze opmerking wat meer een mededeling was werd nog even een reactie op gegeven.

Assortiment
Wat wij zochten was er, incluis de accessoires.

Aanbeveling
Goedkoop en compleet

Extra toelichting
Zie de opmerkingen die ik al gemaakt hebt: complete winkel, prijs-kwaliteit is goed, snel en makkelijk afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Eekhof Foto&Film 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersnelle website, overzichtelijk en met veel informatie

Service
Hier werken mensen die kundig zijn op hun vakgebied. Prima advies en niet altijd het duurste aan je willen verkopen, maar wat het beste bij jouw werkzaamheden past. Daar hou ik van.

Assortiment
Zeer uitgebreid en heel erg veel op voorraad.

Aanbeveling
Ik heb al heel veel mensen CameraNu aanbevolen.

Extra toelichting
Een winkel met deskundig personeel en een uitgebreid assortiment, super overzichtelijke website, die gemakkelijk te doorzoeken is. Ik koop bij CameraNu praktisch al mijn artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny Vellinger 06-12-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles keurig in categorieën verdeeld en per merk. Ook de onderverdeling is duidelijk.

Service
Heb al vaker in deze winkel gekocht. Zowel de voorlichting in de winkel als telefonisch zijn goed. ook de after-sales zijn uitstekend.

Assortiment
Als je hier niet kunt slagen dan weet ik het niet meer.

Extra toelichting
heb al diverse vrienden en kennissen uit zowel binnen als buitenland deze winkel aanbevolen. Dit komt door de ongedwongen sfeer in de winkel en de vakkennis die men bezit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 3753 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk toegankelijke website. Het proces is heel overzichtelijk en loopt op rolletjes.

Service
Goed bereikbaar, professioneel en komen hun beloften na. Prima !

Assortiment
Goed assortiment met veel keuze tegen een behoorlijk concurrerende prijs. Goede service en betrouwbaarheid mag ook beloond worden.

Aanbeveling
Vanwege assortiment, service en betrouwbaarheid zeer aan te bevelen.

Extra toelichting
Kortom, CameraNu.nl is vanwege alle bovengenoemde aspecten een top-webwinkel, zeer aan te bevelen ! Mocht het een paar Euro meer kosten, daar staan betrouwbaarheid en goede service tegenover.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Zaandam 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het bestelproces is eenvoudig.

Service
De snelle levering is geweldig!

Assortiment
Alles wat ik nodig heb, zit in het assortiment. Nog nooit misgegrepen.

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden over CameraNu. Prijstechnisch is het aantrekkelijk om daar te kopen. Maar ook het online bestellen en de snelle levering vind ik super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.F. Hansmann 05-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Ik heb deze filter gekocht voor mijn 100mm macro lens. Dit filter is perfekt en geeft geen vingers en is makkelijk schoon te vegen zonder krassen. Binnen een dag keurig verpakt in de brievenbus, dus de service is ook super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Milatz 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanachter de PC snel en overzichtelijk je keuze maken.

Service
Bestellen voor middernacht, de volgende morgen al bezorgd! Ongekend.

Assortiment
Vrijwel alles wat je zoekt in een uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Ik zie geen tekortkomingen.

Extra toelichting
Ik moet eerlijk zeggen dat ik weinig concurrentie zie die het zo goed geregeld heeft!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy Boin 05-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede website en overzichtelijk

Service
doen wat men belooft

Assortiment
voor ieder wat wils

Aanbeveling
zeer klantvriendelijk gericht niets is hun teveel

Extra toelichting
ik ben zeer positief over cameranu.nl ik had blijkbaar teveel voor produkt betaalt en kreeg zonder overleg geld terug gestort op mijn rekening wat een goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron uit Kerkrade 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super vanaf je luie stoel surfen op de site van Cameranu .

Service
Snel bezorgd en de klanten service reageerde al binnen 15 minuten op mijn mail .

Assortiment
Wat je ook denkt nodig te hebben , gebruik de zoekfunctie bij Cameranu en het artikel zit ertussen .

Aanbeveling
Aan iedereen met deze prachtige hobby .

Extra toelichting
Verder geen op of aanmerkingen . Telkens zéér goed geholpen . Gr Ron .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Baan 05-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super goeie website, waarbij duidelijk beschreven staat wat -wat is.

Service
Goed geregeld, ik heb nog geen klachten voor hen, en dan zou ik die melden, maar tot dus ver goed geregeld, en snel geleverd was voor mij ook belangrijk.

Assortiment
Het assortiment is zo ruim van keus, waarbij je altijd wel iets vind naar je wens.

Aanbeveling
Prijs - Kwaliteit is super goed, voor weinig heb je iets goeds !!

Extra toelichting
Nou ik kan iedereen aanbevelen, Als je iets zoekt in elektronica, iets speciaals, Dan moet je bij camera nu zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loon33 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
internetwinkelen: makkelijk, snel, simpel.

Assortiment
Was blij een recent occasion met garantie aan te treffen van het artikel dat ik zocht.

Aanbeveling
Prima sortering, scherpe prijs, goede en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

AntondD 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk online bestellen.

Service
Zeer snelle levering!

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen. Gunstige prijs.

Extra toelichting
Snelle levering. Daarvoor wil ik niet in de auto stappen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niienn1984 05-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super mooie tas, makkelijk te vinden met behulp van de zoeker op de website.

Service
in de avond om 23:00uur mijn bestelling geplaatst, en de volgende dag om 10:00uur al bezorgd, dat was echt super!

Assortiment
genoeg keuze, overzichtelijk

Aanbeveling
super kwaliteit en service

Extra toelichting
Jullie zijn echt een top bedrijf, met super snelle service, de volgende keer als ik iets nodig ben bestel ik daaarom om zeker weer bij jullie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Bouw 05-12-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden, mooi pand

Service
Personeel achter de balie met een passie voor fotografie

Assortiment
Zou niet weten wat ze niet hebben.

Aanbeveling
Ruim aanbod, vriendelijk personeel, en bovendien een lekker bakje koffie in een kommetje iplv een plastic bekertje.

Extra toelichting
Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janjaapvermeer 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Omdat ik best voor een groot bedrag heb besteed, ben ik naar de winkel zelf gegaan. Ik heb gekozen voor Cameranu.nl omdat ze altijd super snel zijn via internet!

Service
Perfecte begeleiding in de winkel bij de aankoop van Canon 7d MII, tas e.d. Prima koffie!

Assortiment
Bijna alles. Enkele toestellen kon ik niet bezichtigen omdat ze nog niet binnen waren. (Alleen voor de verkoop via internet.)

Aanbeveling
Gaan! Werkt nog iets beter als alleen internet.

Extra toelichting
CameraNu werkt online helemaal top...en mijn ervaring in de winkel is ook prima. Echt een ruim assortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DickyW 05-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wijst zichzelf

Service
Altijd hulpvaardige medewerkers

Assortiment
Werkelijk alles vind je bij CameraNU

Aanbeveling
Met mijn goede ervaringen durf ik iedereen daar naar toe te sturen

Extra toelichting
Ik heb al eerder iets gekocht bij CameraNu en ga daar altijd naar terug omdat het echt nooit fout gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koffieleutje64 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles was zeer duidelijk en overzichtelijk

Service
Zeer duidelijk uitleg met de live chat.

Assortiment
Goed, prijs is concurrerend in de moeilijke markt.

Aanbeveling
Duidelijk en overzichtelijk je kan ze altijd een mail sturen die snel wordt beantwoord als de chat er uit is. Ja een aanrader om door te geven.

Extra toelichting
Snelle service volgende dag al in huis. Duidelijke uitleg tussen de producten. Wel erg jammer vond ik dat, als ik een dag later besteld had kreeg ik er nog 3 extra bouncers bij. Maar ja dat is niet anders.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Herma51 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Perfect, snelle doeltreffende reactie's.

Assortiment
Een zeer ruime keuze en aantrekkelijk geprijsde artikelen .

Aanbeveling
Omdat ik zelf zo tevreden ben, zal ik CameraNu zeer aanbevelen.

Extra toelichting
Ik heb de ervaring met deze webshop dat ik goed wordt geadviseerd omdat men naar mijn wensen luistert. De webshop is uitgebreid en overzichtelijk Ik oriënteer me op verschillende plekken maar kom toch voor de aankoop bij deze winkel terecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Louwaars 04-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het zegt het al het "gemak" hoe je bestelling kunt plaatsen is ideaal. Het wijs zich vanzelf en laatst niets te wensen over alles is erg duidelijk en helder.

Service
De service is enorm rap en direct goed afgeleverd bij mij.

Assortiment
Erg ruime keuzes en in alles wordt voorzien volgens mij.

Aanbeveling
Hoe soepel alles loopt en mede te danken aan een geweldige site waar alles helder en duidelijk staat uitgelegd. Maar ook productinformatie is erg ruim.

Extra toelichting
Dit was de eerst keer dat ik iets via de site besteld heb van CameraNu.nl en zal zeker niet de laatste zijn, omdat deze site je in vele gemakken voorziet en je niet bruin of geel hoeft te erge aan tich keer doorklikken, zaken moeilijk te vinden of beknopt uitgelegd etc. Het is een fijne site achter een volgens mij goed bedrijf dat de klant bedient zoals je als klant bedient en voorzien wilt worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corjo2 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site en gemakkelijk te bestellen

Service
Als je iets niet weet en je belt naar het bedrijf staan ze je goed te woord en geven je een eerlijk en goed advies.

Assortiment
voldoende keus.

Aanbeveling
De bestelling werd de volgende dag al geleverd. De medewerker die ik gesproken heb was erg hulpvaardig en vriendelijk. Ben hier zeer tevreden over.

Extra toelichting
Heb goede ervaring met dit bedrijf en kan dit zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Snellen 04-12-2014 In de winkel gekocht
het spijk 8 8321 wt Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik werd netjes en correct geholpen.

Service
ik werd netjes en correct geholpen en kreeg netjes uitleg over mijn product

Assortiment
mijn wensen lijstje was aanwezig en kreeg netjes uitleg wat mijn bedoeling was.

Aanbeveling
zeer te vreden ik werd netjes geholpen en er was voor mij alle tijd om vragen te stellen en werd daar ook netjes door de etnhousiaste verkoper door geholpen.

Extra toelichting
ik werd netjes en correct geholpen en de uitleg was ook zeer goed .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen van der Kallen 04-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vanuit de luie stoel direct toegang tot een zeer uitgebreid assortiment

Service
Makkelijk telefonisch bereikbaar en wordt te woord gestaan door deskundig personeel, die helpen met de keuze

Assortiment
Nog nooit tegen een niet in assortiment aangelopen, lokale fotozaak heeft niks op voorraad

Aanbeveling
ik beveel ze regelmatig aan

Extra toelichting
Vaste klant en bijna al mijn fotografie apparatuur is hier aangekocht, snelle levering, scherpe prijs en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Garderen bv 04-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
website door gunstige prijs snel gevonden

Service
Vooraf telefonisch advies gevraagd onder andere m.b.t. welk apparaat aan te schaffen en de installatie. Kreeg een duidelijk antwoord.

Assortiment
Kon keuze maken uit meerdere apparaten.

Aanbeveling
Het geheel kwam betrouwbaar over

Extra toelichting
Contact met concurrerend bedrijf leerde ons dat kennis van zaken belangrijk is. Bij CameraNu werden wij goed te woord gestaan en werden belangrijke aspecten aanbevolen m.b.t. de installatie van de apparatuur. Zodoende kon de printer zonder veel problemen worden geinstalleerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

chuks32 04-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
met bestellen en betalen was heel snel

Service
mijn pakje heb op tijd otvangen

Assortiment
breed assortiment

Aanbeveling
heel breed assortiment, redelijke prijs en klant vriendelijk

Extra toelichting
ik kan bijna alles voor mijn fotografie kopen bij hun als de prijzen zijn goed en de service is uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.deVos 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is overzichtelijk ingedeeld. Echter is er zoveel keus, dat je op de website echt het persoonlijke advies mist.

Nu was ik bijvoorbeeld op zoek naar studioverlichting, en met behulp van een andere fotograaf heb ik een set uit kunnen kiezen. Echter was ik daar alleen niet uitgekomen. Het zou fijn zijn als er bij zou staan welk product het meest gekocht word, of welk product de klant het hoogst waardeert.

Service
Levertijden waren uitstekend. Ik heb zelf geen contact opgenomen met de winkel, dat had ik inderdaad ook kunnen doen om advies te vragen :)

Maar voor wat betreft de site, is het wellicht handig om benodigde andere apparatuur bij een product te vermelden. Zo verkoop je in 1 keer meer, en heeft de klant niet achteraf zoiets van ach…dat had ik ook nodig gehad.

In mijn geval was dit ook een triggerset. Nu moest ik deze achteraf nog nabestellen, wat natuurlijk zonde is van de extra verzendkosten.

Assortiment
Heel veel keus.

Aanbeveling
Ik zou CameraNu zeker aanbevelen. Goed spul, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom43 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Redelijk overzichtelijke site. Via google kwam ik bij het product terecht wat ik zocht.

Service
Een nette bevestigingsmail, levering binnen 2 dagen. Gemakkelijk betalen via I deal.

Assortiment
Alle benodigdheden volgens mij wel aanwezig.

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bob-Visser 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk aanrijden, makkelijk kiezen

Service
Buitengewoon goed voorgelicht. Antwoord op alle vragen en geode suggesties.

Assortiment
Gewoon kompleet

Aanbeveling
Zie bovenstaand

Extra toelichting
Ook bij eerdere aankopen zelfde service ervaren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timur 04-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk om te bestellen

Service
Altijd prima service gehad.

Assortiment
Er is bijna alles te vinden.

Aanbeveling
Camera.NU is mijn favoriete winkel voor foto accessoires en ben ik heel tevreden.

Extra toelichting
Ik ben al jaren klant bij de Camera.NU en ik ben heel erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

14Robert 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niet de kou door om naar een accessoire te zoeken in een winkel. Vaak is het nog niet eens.

Service
Netjes ingepakt.

Assortiment
Ruim voldoende en altijd wel iets dat je zoekt.

Aanbeveling
Sterke mate. Ik vind ze tot nog toe de beste.

Extra toelichting
In één klik had ik gevonden wat ik zocht. De site was goed zichtbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nona76 04-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk. Perfecte beschrijving

Service
Gisteren bestelt vandaag in huis.

Assortiment
Ruime keus

Extra toelichting
Tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eye-vo 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snel bestellen en makkelijk zoeken

Service
Snelle levering

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Prima shop

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Sparck 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Goede bereikbaarheid en zeer deskundig en vriendelijk personeel

Aanbeveling
Een prettige winkel met uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Cees Wouda 04-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Uitstekend aanbod op internet, snelle, correcte levering.Accessoires zijn soms wat lastig te vinden.

Service
In de winkel zijn de wachttijden soms wat lang. Het personeel is heel deskundig.

Aanbeveling
Locatie-afhankelijk. Er zijn meer goede winkels, prijzen liggen vaak gelijk. Reisafstand wordt dan belangrijkste criterium.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Willemien van Duinen 04-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Nadat ik ergens niet uit kwam meerdere malen vanuit initiatief Cameranu telefonisch benaderd door zelfs ander bedrijf zodat het uiteindelijk opgelost is!

Aanbeveling
Super vriendelijke mensen met hele goede klantenservice!

Extra toelichting
Echt een warme douche!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alie26 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een leuke speel hoek voor de kids en een lekker bakje koffie

Service
briefje trekken en je word gelijk geholpen

Assortiment
mooie camera s in verschillende prijs classes

Aanbeveling
snel en goed geholpen

Extra toelichting
een mooie winkel met vriendelijke mensen en je word goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pebuit 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel te bestellen op overzichtelijke website

Service
Vandaag bestelt, morgen in huis

Assortiment
Ruim assortiment tegen concurrerende prijzen

Aanbeveling
Ga eerst bij CameraNu kijken. Je vind er alles voor je fotografie hobby.

Extra toelichting
Reeds vaker tot grote tevredenheid een bestelling gedaan bij CameraNu.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frivo 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit m'n luie stoel bestellen, zo nodig na telefonische informatie of een bezoekje aan Urk.

Gratis, want E 100 geef je gauw uit.

Service
Diverse keren ivm garantie teruggeweest en prima afhandeling

Assortiment
Ivm vogelfotografie zeer specialistische apparatuur te verkrijgen.
Goede prijsstelling.

Aanbeveling
Is deze winkel goed voor mij dan ook voor anderen

Extra toelichting
Ben al jaren klant en heb er het nodige gekocht, dau spreek ik uit ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joël een vogelaar 03-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een zeer gebruiks vriendelijke webshop

Service
Zeer kundig personeel met verstand van zaken

Assortiment
Wie wil er nog meer keuze?

Aanbeveling
100% super betrouwbaar en jullie maken waar wat je beweerd

Extra toelichting
Ik heb een bynolyt buzzard III SHR gekocht een heerlijke helder kijker, helder,licht,en ook erg licht om mee te nemen. De service van de deskundige medewerkers is ook een heel groot plus punt. De afhandeling is ook een groot plus punt,snel en correct. Samen gevat ik zou iedereen aan raden om bij jullie een product naar wens en keuze te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klasiena 30 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Zeer snel en goed geregeld!!

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Backdraft54 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en eenvoudig via internet te bestellen.

Service
Razendsnelle en complete levering.

Assortiment
Ruime keuze, goede voorraad.

Aanbeveling
Goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koopmans158 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
reageren snel en goed op vragen

Assortiment
hebben veel op voorraad en kunnen bijna alles snel leveren

Aanbeveling
kwaliteit:prijs verhouding is goed

Extra toelichting
goed bereikbare winkel met een groot en goed assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j.schoonhoven 03-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en overzichtelijk

Assortiment
Veel meer als wat ik verwacht had.

Aanbeveling
Als je op zoek bent naar een goede camera en andere onderdelen, is dit een heel goede keuze,

Extra toelichting
Geen negatieve punten .!!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TpmkrBor 03-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen op de website

Service
De ene dag besteld, de volgende dag al geleverd. Heel snel dus.

Assortiment
Gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Al reeds gedaan. Goede service.

Extra toelichting
Goede webwinkel, snelle levering. Geen problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans techno 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snel, goed en gemakkelijk. Zoals het kan, maar zoals het niet overal is: wel bij Camera.nu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ik_paul 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
product was makkelijk te vinden en snelle betaling

Service
Sneller kan niet

Aanbeveling
perfecte internetwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marian2013 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk

Extra toelichting
Van het begin tot het eind duidelijk en snel geleverd, niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

50peter04 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
website is gemakkelijk en overzichtelijk,echt van deze tijd en gaat mee met dezelfde snelheid als het komen en gaan van nieuwe producten

Service
Op deze vraag heb ik niet veel me te maken gehad dan alleen via info per telefoon en dat was prima.

Assortiment
Het assortiment op de begane grond is prima
ik had persoonlijk de full-frame camera,s ook daar willen zien en vasthouden.

Aanbeveling
over het algemeen positief.

Extra toelichting
Mijn ervaringen zijn prima wat betreft de aankopen die ik over de afgelopen jaren heb gedaan in Urk. Mijn ervaring wat betreft eventuele inruil van Objectieven ( cq Camera ) en de uitleg over de totstandkoming van de inruilprijs dat verdient in mijn optiek wat meer aandacht. Op dit punt zal ik geen aanbeveling doen aan iemand anders.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Petra Canu 02-12-2014

Algemene score

7,5

Gemak
De winkel is erg overzichtelijk.

Service
Goed geholpen maar je moet wel zelf veel vragen om informatie te krijgen (wat je uiteindelijk wel krijgt).

Assortiment
Genoeg om uit te kiezen!

Aanbeveling
Aan te bevelen maar zeker niet de enige goede winkel op dit gebied.

Extra toelichting
Fijne winkel met genoeg producten om uit te kiezen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

janoesfilmmaker 02-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Snelle levering volgens de site waargemaakt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mathieu69 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
lekker bestellen van uit je luie stoel !

Service
super service en zeer snelle levering!

Assortiment
ruim assortiment genoeg keuze strakke prijzen!

Aanbeveling
zeer zeker een aanrader!!! mocht ik weer iets nodig hebben kom ik zeker terug!

Extra toelichting
super winkel ruim aanbod ik ben zeer tevreden! ik ging eerst altijd naar de mediamarkt! maar sinds ik cameranu.nl heb ontdekt is dit mijn favoriet geworden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews