cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24164 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2287 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ron2015 15-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestelling snel afgehandeld

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elijah Brill 15-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen

Service
Vragen meteen beantwoord

Assortiment
En ook heerlijk ruime voorraad

Aanbeveling
zeker een aanrader

Extra toelichting
Als je het snel in huis wil hebben zonder gezeur, bestel zeker bij cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques Heuts 15-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Bestelling is snel en goed gelopen. Communicatie van Cameranu.nl richting de klant is uitstekend. Geen enkele klacht.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

fhulsman 15-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk in het vinden van speciale onderdelen

Service
snelle en correcte afhandeling

Assortiment
Zeer ruim

Extra toelichting
Een web winkel die hun beloftes waarmaken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Steentje1966 15-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer goed georganiseerde winkel. Tijdens de soms wat lange wachttijden voordat je aan de beurt bent, kun je genieten gratis én overheerlijke koffie.

Service
Zeer deskundig personeel, die je zeer geduldig advies geven.
Zonder problemen kon ik een net aangekocht statief inleveren voor een nieuwe, nadat ik per ongeluk een statiefpoot had verwijderd en deze niet eenvoudig terug geplaatst kon worden.

Assortiment
Groot assortiment, veel keuze.

Extra toelichting
Prettige winkel met een groot assortiment en met zeer deskundig en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jimmybobsa 15-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vind alles erg duidelijk weer gegeven, het product wat ik zocht wat snel gevonden. Tevens fijne website om producten te bekijken en specs lezen. Vooral als je tijdens een bestellen je e-mailadres invult, wordt meteen herkend dat je al eerder iets besteld hebt, en gevraagd dit aan je bestaande lijst toe te voegen. Top!

Service
Erg goed te noemen. Helaas kreeg ik mijn bestelde product met een klein probleempje. Een telefoontje was voldoende om het terug te sturen. Amper 2 dagen later had ik een nieuw product. Geen gezeur, gewoon goed geregeld. Vriendelijke personeel die weten waar ze het over hebben en net even dat extra stapje doen om je goed te helpen.

Assortiment
De producten die ik tot nu toe zocht voor mijn hobby, hadden ze ook voorradig. Enorme keus, leuke acties en nieuwsbrieven.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel, zowel de webshop, alsook de winkel zeer van harte aanbevelen. Heb al meerdere keren iets via cameranuf aangeschaft en nog geen seconde spijt gehad. Ga zo door mensen. Zeer tevreden klant!

Extra toelichting
Een zeer aangename webwinkel. Duidelijk, ruim assortiment en vriendelijk en kundig personeel. Ik heb al enkele keren iets online gekocht, maar ben ook in de winkel zelf geweest. Ik kan niet anders zeggen dat je serieus genomen wordt, en je met kundig advies te woord staan. Mijn volgende aankoop zal ook zeker via cameranu gaan. Ga zo door mensen, zeer tevreden met jullie prodten en service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Parmentier 15-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitstekende en gebruiksvriendelijke website, gemakkelijk winkelen. Groot assortiment.

Service
Toen een artikel niet meteen geleverd kon worden werd ik goed en persoonlijk op de hoogte gehouden van eventuele levertijd

Assortiment
Assortiment nergens beter in Nederland

Aanbeveling
Steek mijn hand in het vuur voor dit bedrijf.
Service bij grote en kleine aankopen!

Extra toelichting
Bovenstaande opmerkingen lijken me wel voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcbolhuis 15-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke webshop waar je alles waar je naar opzoek bent makkelijk kunt vinden.
tot 's avonds laat bestellen, de volgende dag in huis.

Service
paketten worden netjes en stevig ingepakt.
is het product toch niet helemaal wat je zocht kan het zonder moeite terug worden gestuurd of geruild.

Assortiment
zo goed als alles wat ik ooit nodig heb gehad op het gebied van camera -en apparatuur heb ik op cameranu.nl kunnen vinden

Aanbeveling
heel groot assortiment, goeie service, snelle levertijd.

Extra toelichting
ik ben al een aantal jaren tevreden klant op cameranu.nl en heb nooit iets negatiefs op te merken gehad over assortiment, service of levertijd. ik hoop dat deze webshop nog jaren blijft bestaan zodat ik niet ergens anders mijn appartuur moet gaan zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corklok 15-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site zeer overzichtelijk, en gebruiksvriendelijk.

Service
Super, op donderdag 8/1/2015 om 22.30 u. een product besteld, en had het vrijdag 9/1/2015 om 17.00 u. binnen.
kan niet beter top.

Assortiment
zeer groot assortiment

Aanbeveling
Zou hem zeker aan anderen aanbevelen.

Extra toelichting
Het was de eerste keer dat ik wat bij Cameranu iets heeft bestelt, en zou het in de toekomst zeker weer doen. Uitgebreid Assortiment en een duidelijke en makkelijke site om mee te werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlod2012 15-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede zoekfunctie en producten zijn overzichtelijk weergegeven. Betalen via Ideal is heel gebruiksvriendelijk. Betalingsproces loop je zo doorheen en is duidelijk omschreven.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling. Product binnen een dag binnen razend snel.

Assortiment
Ruime keuzen. Ik heb al meerdere keren iets besteld bij camaranu.nl en ze hebben altijd wat ik wil en dat vaak als de goedkoopste aanbieder.

Aanbeveling
Goede service, betaalgemak en snelle levering.

Extra toelichting
Al met al een hele goede winkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mathieu.ve 15-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig en snel

Service
Komt afspraken na

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prima prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vakantie50 15-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je hoeft maar teklikken en klaar!

Service
Na mail contact keurig verder geholpen

Aanbeveling
Is een super mooie site met veel artikelen op voorraad

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

angela1111 15-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk site

Service
overzichtelijke site en goede levering. Het apparaat bevalt goed en verdere service is daarom niet nodig.

Assortiment
Ik was gericht op zoek naar een apparaat en dat kon ik direct vinden.

Extra toelichting
Duidelijke site, goede info, scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

tester1956 15-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
hoe makkelijk kan het niet zijn, anuit je luie stoel bestellen en de volgende dag netjes in huis.

Assortiment
alles wat ik zou kunnen wensen zit in het assortiment

Aanbeveling
goede prijzen,assortiment en nette leveringen

Extra toelichting
een aantal bestellingen gedaan bij cameraNu en alle keren voldeed de kwaliteit van de levering en het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vip66 15-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik werd telkens met een email op de hoogte gebracht van mijn bestelling. Top service.

Assortiment
Nog niet helemaal bekeken. Ik had al mijn product gevonden.

Aanbeveling
Je hebt niets te verliezen. Je bestelt het en je krijgt het.

Extra toelichting
Top webshop Het liep allemaal soepel met bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Berthenk 14-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Kundig, behulpzaam en zeer vriendelijk

Assortiment
Ruime voorraad

Aanbeveling
Voor kundig advies en groot assortiment is dit de beste plek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex Kempers 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk

Service
Gebeld of in voorraad was, netjes geholpen, andere dag in huis

Assortiment
Veel producten in het assortiment waaronder mijn statief

Aanbeveling
Alles netjes afgehandeld en voor een fijne prijs

Extra toelichting
Tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huntbird 14-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten staan overzichtelijk bij elkaar en zijn makkelijk te zoeken.

Service
Bestellen, betalen en volgende dag geleverd binnen 24 uur. Wat heb je nog meer nodig?

Assortiment
Dit zou wel wat uitgebreider per merk kunnen, al zou bij de minder gewilde producten een levertijd op zitten

Aanbeveling
Prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cobe 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk en snel geregeld

Service
Bij bestellen werd aangegeven dat het zaterdag zou worden bezorgd.wat niet klopte, is uiteindelijk dinsdagavond geworden...

Assortiment
Zocht een draadontspanner voor een specifieke camera en had veel keuzes.

Aanbeveling
Veel keuze, betrouwbaar en makkelijk

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ludivine 14-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Telefonisch zeer goed advies gehad.

Aanbeveling
Ik krijg hier zowel in de winkel als telefonisch zeer goed advies. Mensen met verstand van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kraker 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met voldoende informatie.

Service
Snel geleverd, goed op de hoogte gehouden van de status.

Assortiment
Heb hier tot nu toe altijd kunnen vinden wat ik zocht, voor een eerlijke prijs.

Aanbeveling
Absoluut aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Compuholic 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Artikel via vergelijkingssite gevonden en meteen kunnen bestellen. Prima

Service
Meteen mail ter bevestiging bestelling, betaling en bij verzendig.

Assortiment
Niet uitgebreid gekeken, specifiek artikel nodig.

Aanbeveling
Goede prijs, duidelijke communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Flitspopper 14-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Artikelen zijn snel te vinden op de website en per categorie duidelijk uiteen gezet
Website veranderd niet continu zodat je niet opnieuw hoeft te zoeken, erg prettig als 'vaste'klant

Service
Er wordt na de bestelling netjes gebeld over het tijdstip van leveren. Ook tijdens retourneren verloopt het eenvoudig en snel en krijg je het bedrag meteen teruggestort. Wanneer je belt met vraag, klacht oid, geen lange wachttijden aan de telefoon... fijn!!

Extra toelichting
Cameranu is persoonlijk, makkelijk bereikbaar online en in Urk, goede service en nooit 'gezeur' Personeel weet waar ze het over heeft, en nemen echt de tijd voor je.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

c.ritmeester 14-01-2015 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de winkel is goed bereikbaar en heeft voldoende gratis parkeerruimte. Binnen zijn alle producten ruim en logisch neergezet.

Service
degene die mij heeft geholpen was deskundig, geduldig en heel vriendelijk. De koffie was naast gratis ook nog eens van goede kwaliteit, een twee kop werd gastvrij persoonlijk aangeboden.

Assortiment
alle grote merken zijn vertegenwoordigd. Accessoires van A-Z op voorraad!

Aanbeveling
de service is uitstekend, het assortiment zeer breed. Het zijn om oneerbiedig te zeggen GEEN dozenschuivers, integendeel.

Extra toelichting
de service is uitstekend, het assortiment zeer breed. Het zijn om oneerbiedig te zeggen GEEN dozenschuivers, integendeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maxx12 14-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en makkelijk bestellen

Assortiment
De goedkoopste prijs voor het product wat ik zocht. Veel goedkoper dan elders

Aanbeveling
Goede en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeffreyplggnbrg 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gemak waarmee ik op CameraNu producten kan zoeken, vergelijken en bestellen is ongeëvenaard. Het is een kwestie van een aantal simpele klikken voordat ik ben waar ik wil zijn. Daarbij is de levertijd enorm snel. Aangezien ik een eigen video- en fotografiebedrijf en soms snelle, spontane opdrachten krijg waar ik nog snel wat voor nodig heb, is dit een super pluspunt!

Service
De service bij CameraNu heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb een keer een product besteld waarvan ik geen idee had hoe ik het moest gebruiken. Ook zat er bij het product geen handleiding. Ik heb CameraNu gebeld, en zij hebben me net zo lang geholpen tot ik élk aspect van het product begreep. Klantvriendelijkheid ten top!

Assortiment
Het assortiment is overzichtelijk en inzichtelijk. Je weet als klant duidelijk waar je aan toe bent.

Aanbeveling
Veel van mijn vrienden en familieleden zitten in de video- en fotografie. Die zou ik deze site zeker aanraden. Niet alleen heeft CameraNu een grote voorraad en een snelle levertijd. Ook hebben ze een ontzettend goede klantenservice!

Extra toelichting
Mijn beoordeling is zeer goed door de combinatie van goede service, snelle levertijd, voordelige prijzen en een makkelijke site. Ik heb nog geen betere video- en fotografiewinkel ervaren, en heb zo het idee dat dat ook nooit gaat gebeuren zolang CameraNu blijft bestaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hettefeikema 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk

Service
snelle levering

Assortiment
is heel groot, maar dat wist ik al heel lang

Aanbeveling
het verloopt altijd goed en de prijs is altijd concurerend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robstam 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Altijd snel en stipt op tijd bezorgd.

Aanbeveling
Betrouwbaar, goede prijzen en snelle bezorging.

Extra toelichting
Alles altijd in orde bij Cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

derk56 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Aanbeveling
Anderen wil je deze ervaring toch ook delen?

Extra toelichting
Flitsend snel zaken doen. Na diverse vragen met betrekking tot een eventuele aankoop van een flitser ontstond er een mail correspondentie. Kreeg snel goede antwoorden en kon blijven vragen.  Snel was de correspondentie beëindigd, aankoop was snel geflitst! Inmiddels alweer een tevreden klant. Derk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim Visscher 3 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan rustig even rondkijken

Service
Na aankoop werd ik netjes geholpen met de problemen waar ik tegen aanliep. Terwijl het probleem niet eens bij de producten lag.

Assortiment
Ruime keuze, niet alleen het super dure spul

Aanbeveling
Goede service en netjes worden behandeld

Extra toelichting
Goede service en netjes worden behandeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JFCW 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed toegankelijke menustructuur op website. Kon snel vinden wat ik zocht

Service
Snelle reactie en levering na de bestelling

Assortiment
Uitgebreid en ook niet alledaagse artikelen in voorraad

Aanbeveling
Geeft mij een goed gevoel

Extra toelichting
Dit was mijn eerste kennismaking met deze winkel/webshop. Ik kom hier zeker terug want lijkt mij een vertrouwd en degelijk adres

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wodan46 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
website goed verzorgd en informatief

Service
snelle bezorging en voorraad info klopt

Aanbeveling
Prima adres voor je fotospulletjes

Extra toelichting
Prima tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jeanf 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
S avonds om 9 uur werd er nog geanwoord op mail en een bestelling bijgewerkt!

Extra toelichting
Handige site, makkelik bestellen, snel en uitmuntende service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

micky1970 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website was duidelijk om te bestellen

Service
de volgede dag in huis

Assortiment
niet goed naar gekeken

Aanbeveling
weet ik niet

Extra toelichting
ik had DV bandjes nodig en kreeg een mooie aanbieding bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Sneltjes 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed verzorgde homepage Duidelijk en Makkelijk

Service
voor de Service hoef je niks te vrezen als je iet niet snap of je wilt iets weten ken je gelijk via Chat rechts onder iets vragen.daarbij is de Service ook snel voor 24:00 Besteld volgende dag in huis

Assortiment
Daar is de Keuze Reuze genoeg voor ieder wat wils

Aanbeveling
Van de Vele winkels online vind ik persoonlijk CameraNu de beste en daarom ook altijd aan mijn vrienden kring aanbeveelt

Extra toelichting
Voor de mensen die het nog niet weten gewoon bij CameraNu wezen toch lekker goedkoop goeie service en lekker snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willebil 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is prima. Hetgeen je wenst is makkelijk te vinden met de zoekfuncties. De productomschrijving klopt.

Service
Snelle levering. Het artikel was netjes verpakt.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over het plaatsen en afhandelen van de bestelling. Het product was hetgeen ik ervan verwachtte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.v.W. 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heerlijk snuffelen in een goed voorziene winkel, zonder lastig gevallen worden door opdringerige verkopers.

Service
verkopers die terdege kennis hebben van de producten die ze verkopen.

Assortiment
als het met fotografie of video te maken heeft zal er niet zo heel veel meer zijn wat ze niet hebben

Aanbeveling
zeer aan te bevelen als men iets zoekt op gebied van foto of video, mede door deskundigheid van aanwezig personeel.

Extra toelichting
kom er regelmatig en niet alleen om er wat te kopen, maar als ik in de buurt ben ook om te zien of er wat nieuws is. dus echt een zaak om lekker te struinen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido de Kleijn 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is zeer overzichtelijk ingedeeld, je hebt het product wat je zoekt snel en makkelijk gevonden. Het bestellen gaat ook zeer eenvoudig en je krijgt snel bevestiging. Gewoon een hele prettige manier van online winkelen.

Service
Het schuim van mijn monopod was kapot gegaan en ik zocht een nieuwe. Na een mail gestuurd te hebben naar Cameranu kreeg ik netjes antwoord dat ze er achter aan gingen. Al heel snel kreeg ik een mail dat ze er een aantal hadden besteld en dat ze vanaf nu op voorraad waren. Klasse service wat mij betreft!

Assortiment
Cameranu heeft van zichzelf al een groot assortiment maar als zij iets niet hebben wordt er in ieder geval actie ondernomen om te kijken of het besteld kan worden, zoals in bovenstaande verhaal duidelijk werd.

Aanbeveling
Ik bestel hier al jaren en mijn ervaring is gewoon zeer goed, ik zou deze winkel dan ook bij iedereen zonder twijfel van harte aanbevelen.

Extra toelichting
Bovenstaande zegt genoeg lijkt me.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotograaf in de dop 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handige website

Service
Supersnel en correct verpakt geleverd, keus tussen verschillende aanlever opties was erg handig.

Assortiment
Ruim voldoende keus, kon mijn product elders niet direct krijgen en hier was het wel beschikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Lindaart 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site makkelijk navigeer baar, verschillende betaal en bezorgingsopties.

Service
Op tijd en geleverd en nadat ik er achter kwam dat 1 artikel niet goed samenging met mijn tripod zonder problemen geruild voor een product dat wel volledig aan mijn wensen voldoet, Ook telefonisch keurig te woord gestaan, dikke 10.

Assortiment
Hebben ruim assortiment producten voor mijn Pentax K3, en dat is lang niet overal. Ik heb mijn adresje gevonden.

Aanbeveling
Goede en vriendelijke service, het voor mij juiste assortiment voor een goede prijs. Snelle reactie op mail en vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Een bedrijf dat doet wat het beloofd en dat heel gewoon vind, een verademing na een aantal slechte ervaringen elders.

Extra toelichting
Goede en klantgerichte service en het voor mij juiste assortiment voor een goede prijs. Snelle reactie op mail en vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Een bedrijf dat doet wat het beloofd en dat heel gewoon vind, een verademing na een aantal slechte ervaringen elders. Kortom als ik weer wat nodig heb is dit mijn adres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johangsteller 13-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heldere website, goed te navigeren

Service
stipte levering en communicatie

Assortiment
veel op voorraad, soms even wachten

Aanbeveling
betrouwbaar

Extra toelichting
prima webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mevr. Verhoeven 12-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling geplaatst, betaald en via mail bezorgdatum opgegeven, ging perfect.

Service
Op tijd geleverd, geen gebruik gemaakt van retour.

Assortiment
Ik wist al wat ik wilde en vond dat bij cameraNU voor de beste prijs. Het was de 2de keer dat ik er iets kocht,Canon scanner en nu Canon printer.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen,de site is klantvriendelijk, goede prijs/kwaliteit en verschillende begeleidende emails na de aankoop. Perfect.

Extra toelichting
Omdat ik bij CameraNU naar tevredenheid al een Canon scanner gekocht had en nu voor de Canon printer ze weer met een beste prijs bovenaan stonden heb ik ook weer bij deze winkel gekocht! Retourzending kan ik niet beoordelen maar ook daar zou ik alle vertrouwen in hebben. Klantvriendelijke site !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk Noot 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een ideale manier om een camera te kopen, had bij deze firma al eerder iets gekocht en dat was ook naar tevredenheid!

Service
avonds besteld en de volgende dag netjes bezorgt, super!

Assortiment
Alle merken zijn beschikbaar en in mijn geval ook direct op voorraad!

Aanbeveling
Betrouwbaar adres, snelle levering en concurrerende prijzen!

Extra toelichting
Cameranu.nl is voor mij een bedrijf waar ik met een gerust hart mijn camera + toebehoren heb aangeschaft.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 1943 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere en duidelijke info!

Service
In de winkel is het goed te overzien wat er zoal is, mits je weet waar je naar op zoek bent!
Het personeel is zeer goed in de uitleg!

Assortiment
Boven mijn verwachting! Zeer afhankelijk van je eigen insteek natuurlijk.

Aanbeveling
Voor mij als bovengemiddelde amateur zeer goed en bruikbaar assortiment!

Extra toelichting
Ik had nogal wat dingen nodig (12 stuks) het was er op 1 na allemaal en binnen een week had ik het thuisgestuurd! Voor mij was het een verademing dat alles er gewoon was. Hier zijn deze winkels vrijwel allemaal verdwenen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Harry Sterken 12-01-2015

Algemene score

9,0

Gemak
Geen probleem met de bestelling. Was makkelijk te vinden.

Service
De batterijen van de bestelde Photographic Solutions Sensor Check bleken leeg. De led-verlichting werkte niet. Na een email naar Cameranu werd direct een nieuw setje batterijen opgestuurd. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Swaan 12-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles ook ingewikkelder zaken als inruil via internet af te handelen.

Service
snelle reactie, zowel vis de telefoon als via de mail

Assortiment
na een bezoek aan de site is toelichting overbodig

Aanbeveling
betrouwbaar en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice7272312 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Producten goed te vinden. Betaling duidelijk af handelen.

Service
Via mail op hoogte van afhandeling.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Betrouwbaar, vlot en correcte afhandeling.

Extra toelichting
Gewoon betrouwbare winkel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Daas 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk zoeken op gewenst product en op type van je eigen fototoestel

Service
niets op aan te merken, prima

Assortiment
wat ik ervan zie hebben ze eigenlijk alles wel

Extra toelichting
betrouwbaar, snelle levering en breed assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A310a 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site ,zonder veel bla bla,

Service
Nette levering zoals het hoort

Extra toelichting
Een site zoals het hoort,komen afspraken na enkeurig op tijd geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mevrouw1 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Produkt is goed te vinden via menu en zoekfunctie

Service
Van elke stap in het proces een update

Assortiment
Ook DV tapes die al bijna uitverkocht zijn, gewoon op vooraad uitgeleverd

Aanbeveling
Ik had een mening over een kleine webwinkel, maar ik moet zeggen dat ik op alle fronten aangenaam verrast werd door het gebruiksgemak en functionaliteit. Toppue. Kan qua service prima concureren met anderen.

Extra toelichting
Zoeken en bestellen gaat vlot, administratief afwikkelen en betalen is fluitje van een cent. En dan ook nog super snel en goed verpakt verzorgd te krijgen, top gewoon.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews