cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23803 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2265 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

312XYZ123 27-12-2014

Algemene score

9,3

Gemak
Zoeken op internet naar een product in de categorie Camera accessoires levert al direct een hit op bij Cameranu. Vervolgens is de Cameranu site heel overzichtelijk

Service
Ik ervaar dat service hoog in het vaandel staat van Cameranu. Dat vind ik erg belangrijk. Levering is volgens afspraak en kun je via Tracking & Tracing goed volgen. Vragen via mail worden heel snel beantwoord.

Assortiment
Assortiment is minder belangrijk voor mij. Maar het assortiment van Cameranu is veelomvattend.

Extra toelichting
Gemak en Service zijn voor mij belangrijke criteria bij de beoordeling van een winkel. Beide scoren bij mij hoog voor Cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Kleij 27-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede en overzichtelijke webshop, alleen jammer dat de klantenservice via chat en telefoon beperkter bereikbaar zijn dan ik gewend ben van andere webshops.

Service
Ze doen er alles aan om je te helpen; voor de aankoop, tijdens de aankoop en ook na de aankoop. Ook over de aftersales ben ik bijzonder tevreden. Dat is zeker de reden dat bijna al mijn aangeschafte zaken bij deze winkel vandaan komen.

Assortiment
Ze hebben bíjna alles wat ik zoek. Helaas niet alles, want ik ben een klant die graag bij deze winkel spullen aanschaft.

Aanbeveling
Vriendelijk, behulpzaam en ik krijg altijd goede productinfo van de medewerkers. Uitstekende aftersales. Tot 23.59 uur te bestellen wat de volgende dag geleverd wordt.

Extra toelichting
Tot nu toe altijd zeer tevreden, ook over de afhandeling van zaken die niet naar wens gingen. Mijn favoriete winkel op fotografie- en printgebied.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

foto-enthousiast 64 27-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewenste artikel is snel te vinden

Service
Vragen die ik nog had voor de koop werden snel en goed beantwoord.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Geen slechte ervaring gehad, ruime sortering en goede prijs.

Extra toelichting
Ook in het verleden ervaring met goede service. Snel antwoord op vragen.via email en rechtstreekse verbinding met klantenservice Werd goed geholpen toen ik iets niet snapte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Raboen 27-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De Site "CameraNU.nl is gemakkelijk te vinden. Prijs en kwaliteit verhouding is goed omschreven met gevolg dat de keuze snel gemaakt is.

Service
Zowel de site, koop afhandeling als de aflevering zijn goed verlopen. Bovendien heeft "Kieskeurig" een positief afgegeven. Daarnaast is zowel digitaal contact met de winkel als de fabrikant Canon ook goed verlopen.

Assortiment
Assortiment is ruim en goed omschreven. In ons geval ging het om "Sony", "Panasonic" en "Canon". Het is uiteindelijk het laatste geworden, vanwege naar onze mening iets meer kwaliteit.

Aanbeveling
De verpakking is goed en de Video camera voldoet tot op heden prima. De keuze en de snelheid op welke wijze de camera werd afgeleverd is ook goed bevallen

Extra toelichting
Aankoop van een video camera hebben we altijd in een bekende winkel gedaan. Voor ons is het de 1e keer dat we een dergelijk apparaat online hebben aangeschaft en gezien bovenstaande goede ervaringen zal het niet bij de 1e keer blijven. Gezien het gemak en de service raden we het iedereen aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joss48 27-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met een paar klikken krijg je het bestelde inhuis

Service
Snelle service

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
betrouwbaar, snel en concurrerend in prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Doornbos 27-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is makkelijk ingedeeld en wat je zoekt is ook makkelijk te vinden.

Service
Ik had mijn bestelling snel en gemakkelijk de volgende dag binnen.

Assortiment
Het breedste assortiment wat ik tot nu toe nog ben tegengekomen, en iets voordeliger ook dan andere webshops.

Aanbeveling
Snel. Want op deze webshop vind je attributen wat je (bijna) niet in een andere winkel vind, en er is nog een goeie service ook.

Extra toelichting
Super webshop. Je vind dingen snel en gemakkelijk, zeer prettig ingedeeld en ik had mijn bestelling de volgende dag al thuis. Ook is er een uitgebreid assortiment, met attributen die je niet in andere camerawinkels vind. Een absolute aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. van Es 27-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk besteld en toch een geruststelling door de waarborgzegel.

Service
Keurige mails over wat je besteld heb, wanneer ze verwachten wanneer de bestelling komt en uit eindelijk de mail wanneer het pakje er is.

Assortiment
Zeer ruime keus.

Aanbeveling
Absoluut, ik ben zeer tevreden.

Extra toelichting
Keurige informatie over je bestelling en betaling, en alles ging heel snel. Maar met alles wat ze deden kreeg je een mail over en dat ving ik heel prettig, er zijn ook bedrijven daar hoor je weken niets en dan leveren die ook goed maar dan ga je toch twijfelen of alles wel goed gaat en dit bedrijf geef je die geruststelling. Helemaal top.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

johnvanheumen 27-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Aanbeveling
goede prijs, snelle levering, uitstekende klanten service

Extra toelichting
cameranu.nl heeft een zeer goede prijs, snelle levering, uitstekende klanten service via de telefoon, bereidheid om productverpakking te controleren en betalingsgemak via de website. Zal hier zeker weer kopen en kan hen zonder aarzeling aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Demi1971 27-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Vooraf op de site verschillende camera's met elkaar vergeleken. Hier uit hadden we al een paar camera's opgeschreven voordat wij naar Urk gingen.

Extra toelichting
In Urk troffen we een hele mooie zaak aan, waar je eerst een nummertje moet trekken en daarna heerlijk rustig kan rondkijken naar het assortiment. Daarna hele goede uitleg gehad over verschillende camera's , verkoper nam echt de tijd en zo zijn we tot de perfecte camera gekomen voor onze dochter als beginnend fotograaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doidance 27-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Supersnelle levering en enorm uitgebreid assortiment! De winkel voor zowel de professionele als amateur fotograaf.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pano 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Ik heb rond 22.00 uur online in de kerstdrukte iets besteld en de volgende middag is het geleverd, helemaal top!

Aanbeveling
Ik let altijd op assortimentvoorraad, snelheid van levering, prijzen en look and feel van website. Dat zit bij Cameranu.nl allemaal goed.

Extra toelichting
Ben erg tevreden over de webwinkel, ik zal 'm zeker bij vrienden aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

G.F Friederich 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Met alle gemak kiezen op de site, heb je vragen bel je de klantenservice en word je gericht en vriendelijk te woord gestaan door vakkundig personeel. Zo makkelijk!

Service
Hier is echt de klant nog steeds koning!

Assortiment
Als het er niet is, word het voor je besteld! Hoe makkelijk wil je het hebben?

Aanbeveling
Prijs is terdege goedkoper dan de andere fotospeciaalzaken,ook al zijn het maar een paar euro's!

Extra toelichting
Ik shop heel graag bij CameraNu, er word met je meegedacht en geholpen als je twijfels hebt. Prijs is terdege goedkoper dan de andere fotospeciaalzaken, ook ál is het maar een páár euro's. Tenslotte telt elke toch? Er bij opgeteld dat Service, Assortiment, Vakkundigheid personeel én een overzichtelijk website er toe bijdragen aan een goede en prettig winkelende fotospeciaalzaak!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kimb.v 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te vinden wat je zoekt

Service
Super snelle levering

Assortiment
Tot nu altijd alles bij camera nu gekocht

Aanbeveling
Prijs is altijd goed en levering snel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BobSiemonsma 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Ik vind Camera nu een geweldige zaak. De medewerkers zijn heel klantvriendelijk en geven heel goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LvdW87 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijke site en zo gevonden wat ik zocht

Service
Service is super ivm feestdagen drukke maand na 2 dagen binnen!

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Kan hem iedereen aanbevelen als je iets nodig hebt, kun je het de volgende dag al binnen hebben

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark Kuiken 26-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
Bestellen ging gemakkelijk, en de levering was mooi op tijd.

Service
Ik kreeg al meteen een melding dat mijn bestelling bij elkaar gezocht werd en nog geen 10 minuten later was mijn bestelling al verzonden.

Assortiment
Ik had liever gehad dat ik bij mijn bestelde triggertrap ook nog een los kabeltje bij zou kunnen bestellen maar dat kan helaas niet.

Extra toelichting
Cameranu is een prima winkel en altijd gioed geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heibloem 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ziet wat je besteld

Service
alles goed

Assortiment
alles voor fotografie,totaal paket

Aanbeveling
niks op aan te merken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

keize015 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en ruim gesorteerd.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Veelzijdig en ruim toegelicht

Extra toelichting
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John Zeetsen 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit een lekkere warme kamer bestellen en niet beinvloed/gestoord worden door ander publiek

Service
Vlugge levering

Assortiment
Zeer ruim aanbod

Aanbeveling
Waarom niet. Alles loopt toch perfect, dus doorvertellen.

Extra toelichting
Zie bovenstaande. Ik weet dat er goeie vis vandaan komt maar dat er ook zo'n goed bedrijf op fotogebied zit dat wist ik tot voor kort nog niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar14 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel besteld, snel geleverd

Service
Je wordt goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden van de zending. Leuk gebaar, die kerstbal bij de levering

Assortiment
Niet echt op de hoogte van assortiment, zocht bepaald item en vond die bij CameraNu

Aanbeveling
Gewoon een goede webshop, ik zou bijna zeggen, zoals het hoort.

Extra toelichting
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

bijlmer 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk en soepel bestellen

Service
prima service op de dag geleverd die ik wenste

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
prima zaak

Extra toelichting
prima zaak goed gesorteerd en goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem Mugge 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanachter je PC, laptop of tablet een winkelen, eenvoudiger kan niet.

Service
Prima service, niets op aan te merken.

Assortiment
Heb nog nooit iets niet kunnen bestellen.

Aanbeveling
Ja, als je online wilt kopen is dit de beste optie.

Extra toelichting
Niets meer aan toe te voegen, antwoorden spreken voor zichzelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin-123 26-12-2014

Algemene score

7,8

Service
Geen ervaring mee

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

reeder 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prettige website

Service
In de drukste periode toch binnen 24 uur

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment niet vast aan bepaalde merken

Aanbeveling
Samenvatting voorgaande punten

Extra toelichting
Zoals al aagegeven een prettige manier om fotospullen aan te schaffen. De site biedt alle specificaties die je noduig hebt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus van Leeuwen 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via on line gekocht omdat ik deze keer geen advies meer nodig had.

Service
Deze site werkt goed en snel en ik heb veel vertrouwen in de snelle leveringen door Cameranu.nl. Dat gaat altijd goed en snel. Klasse!

Assortiment
Ik heb nog nooit meegemaakt dat ze niet konden leveren. Ze moeten wel een giga magazijn hebben!

Aanbeveling
Uit bovenstaande beoordeling blijkt wel hoe tevreden ik ben met en over Cameranu.nl. Dus zal ik ze altijd aanbevelen. Helemaal de winkel in Urk. Dat is voor mij een grote snoepwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita Hoofddorp 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tijdens mijn zoektocht kwam gelijk de site in beeld. Deze was zeer duidelijk.

Service
Levering binnen 24 uur na betaling. Super

Assortiment
Ik zocht een bepaald artikel dus heb niet verder gekeken in het assortiment

Aanbeveling
Ik zou zeker deze winkel aanbevelen.

Extra toelichting
Wat ik zeer fijn vond zijn de scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

friveck 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is overzichtelijk en logisch ingedeeld zodat de artikelen makkelijk en snel te vinden zijn. De informatie bij de artikelen is relevant en gelaagd weergegeven zodat men van algemeen naar detail kan gaan. Daarnaast worden ook de eventuele accessoires bij producten aangegeven

Service
Het sales team is professioneel, service en klantgericht georiënteerd. Als klant wordt je deskundig,aquraat en snel geholpen waarbij eventuele alternatieven ook aangeboden worden die soms ook nog goedkoper zijn.

Assortiment
Het assortiment is heel erg breed wellicht een van de uitgebreidste van Nederland.

Aanbeveling
Persoonlijk heb ik allen maar goede ervaringen met de winkel dus kun je niet anders dan camera.nu aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Omdat het prettig en makkelijk winkelen is waarbij de professionele ondersteuning van het salesteam doorslaggevend is. Ook de after sales is correct en goed. Prijstechnisch doet CAMERA.NU niet onder voor andere winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m werf 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Om 23u besteld en het was direct thuisbezorgd de volgende dag!

Service
Duidelijk en helder

Assortiment
Veel assortiment voor een hele goede prijs. Bijna 100euro gespaard op het statief wat ik gekocht heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 49 25-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het online bestellen bij CameraNu.nl gaat zonder moeite en is voor iedereen mogelijk.

Service
Eerder al een Nikon camera bij CameraNu gekocht en toen ik later een flitser er bij wilde heb ik via mail gevraagd welke door ze werd aangeraden. Een dag later had ik al antwoord.

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid en kan me niet voorstellen dat wat je zoek niet door CameraNu te leveren is.

Aanbeveling
Ik heb in mijn omgeving al meermaals aangegeven dat het kopen bij CameraNu.nl een betrouwbare online winkel is met een prima ondersteuning en service mocht er toch iets mis zou gaan,wat ik nog niet heb meegemaakt.

Extra toelichting
Het kopen bij CameraNu is zeer zeker een aanrader , ik ben heel erg tevreden met de artikelen die ik hier heb gekocht , met een snelle uiterst zorgvuldige verzending van bestelde artikelen en wil ze hiervoor nogmaals bedanken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed-Molenaar 25-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De website is overzichtelijk en gemakkelijk.

Assortiment
Het assortiment van CameraNu is ruim en bijzonder actueel.

Aanbeveling
CameraNu is voor mij een winkel waar die volledig waar voor je geld biedt. Daarnaast is de service en klantgerichtheid er een waar vele winkels een voornbeeld aan kunnen nemen! CameraNu is daarom voor mij een echte aanrader. Ik winkel er met veel plezier en de after sales bij service werkzaamheden is bijzonder accuraat en goed.

Extra toelichting
Bij CameraNu winkel ik al vele jaren. Van camera body's en objectieven tot allerlei kleinere accessoires. Wanneer een camera of objectief in de reparatie moet laat het dat het liefst via CameraNu verlopen: zij bewaken het hele proces en informeren je over elke stap daarin die het artikel aflegt. Het geeft een zeer vertrouwt gevoel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emielbbb 25-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk online bestellen

Service
Volgende dag bezorgd

Aanbeveling
Snelle levering en overzichtelijk site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patcherke 25-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelling netjes afgeleverd op het werk. Was wel een gigantische doos.

Service
Doos was wat groot om te dragen. Meerdere kleinere doosjes was handiger geweest.

Assortiment
Er is bar weinig wat ze niet in het assortiment hebben qua cameramateriaal.

Aanbeveling
Goede winkel, goede service en een scherpe prijs. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Moontje44 25-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website was overzichtelijk en product snel te vinden. Bestelling en betaling ook snel afgerond.

Service
Levertijd volgens toezegging.

Assortiment
Was op zoek naar één bepaald product en dit was bij hen het goedkoopst.

Aanbeveling
Prima gegaan, dus geen indruk van service mocht er iets mis gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul uit Houten 25-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is snel, mijn gewenste product is goed te vinden.

Service
Telefoontje over assortiment werd snel en correct beantwoord.

Assortiment
Alles wat ik zoek, vind ik hier. Mocht ik het niet vinden, dan zal het in Nederland wel niet zo eenvoudig te vinden zijn.

Extra toelichting
Ik heb mijn eerste digitale camera hier gekocht in 2004 op een verdiepingsvloer in Urk, met de camera's in stalen archiefkasten. Inmiddels is de zaak enorm gegroeid en ik vind de no-nonsense website en winkel prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

WPel 25-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website, alles goed en eenvoudig te vinden. Winkel ook OK.

Service
Winkelpersoneel luisterde echt, begreep wat ik wilde en heeft me vervolgens met kennis van zaken geholpen. Ze hebben zelfs een filter uit een ander magazijn gehaald.

Assortiment
Alles wat ik nodig had voor mijn Sony was aanwezig.

Aanbeveling
Absolute aanrader vanwege de combinatie van webwinkel waar je jezelf kunt voorbereiden/inlezen en vervolgens personeel dat ook weet waar ze het over hebben.

Extra toelichting
Ik vind CameraNu.nl één van de beste winkels op het gebied van fotografie. Ze hebben een prima website waar alles eenvoudig terug is te vinden en dat wordt gecombineerd met ter zake kundig personeel met adviezen waar je iets aan hebt, ook als dat minder omzet voor de winkel betekent!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja03 25-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, goede zoekfunctie, producten zijn gemakkelijk te vinden, betalen gaat snel en eenvoudig

Service
Snelle levertijd, fijn dat tot 23.59 uur kan worden besteld en dat de producten dan de volgende dag worden bezorgd. Ik heb tweemaal iets besteld en dit werd in beide gevallen de volgende dag bezorgd.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, alles wat ik zoek is verkrijgbaar en daarbij heb ik volop keuze (meerdere merken)

Aanbeveling
Mijn ervaringen zijn erg positief en daarom beveel ik deze winkel van harte aan bij familie, vrienden en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boswinkel Dirk 25-12-2014

Algemene score

8,3

Gemak
Makkelijk te vinden en op te zoeken pagina en producten,

Service
Alles vlot afgehandled

Assortiment
Niet alles bekeken, maar het is een vrij groot assortiment

Extra toelichting
Alles goed en zeer vlot afgehandeld. het product was zeer goed verpakt naar ons toegestuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

beyond12nl 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, product is snel gevonden. Heldere informatie, berichtgeving van leveranciersacties. Productvergelijker geeft een duidelijk overzicht.

Service
Producten zijn snel en goed verpakt geleverd de volgende dag. De verzending en notificatie hiervan was al een uur na bestelling.

Assortiment
Handig en voordelig dat er bundels worden aangeboden. De prijs is sowieso concurrerend.

Aanbeveling
Van harte aanbevolen! Wel pas op basis van één aankoop.

Extra toelichting
Ik heb een goede ervaring met deze winkel. Producten voorradig waar andere online winkels ze niet meer hadden, concurrerende prijs, snel geleverd, goede opvolging per email.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieuwe54 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was geen online aankoop. De aankoop werd in de winkel gedaan ivm vragen over het aan te schaffen product.

Service
Ik heb het product in de winkel gekocht en kreeg een prima advies van de verkoper. Ik ging met een goedkoper product van dezelfde kwaliteit de deur uit dan ik in gedachten had. Het artikel was op voorraad. Geweldig dus.

Assortiment
Een prima assortiment met gelijkwaardige artikelen in dezelfde prijsklasse, maar ook voor minder en meer geld is er keuze genoeg. Voor zover ik op de hoogte ben, zijn de prijzen concurrerend.

Aanbeveling
Gezien het kundige en klantgerichte advies, de goede bereikbaarheid en de gunstige prijsstelling, durf ik iemand gerust CameraNu.nl aan te bevelen.

Extra toelichting
Het is duidelijk dat ik zeer tevreden ben. Omdat ik pas ben begonnen met fotografie, vind ik advies heel belangrijk. In de vrij korte tijd dat ik aan de verkoopbalie heb gestaan, kreeg ik veel nuttige informatie en daarbij een veel goedkoper product dan ik had verwacht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

soester66 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles werkt naar behoren

Service
zondag besteld dinsdag in huis klasse

Assortiment
al diverse dingen besteld bij camera Nu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J. Aberson 24-12-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Breed assortiment en redelijke voorraden

Service
Redelijk vlotte bediening door personeel die weten waar ze het over hebben

Assortiment
Heel breed

Aanbeveling
Personeel is deskundig en neemt de tijd voor iedere klant

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

afslag21 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website, alles gemakkelijk te vinden. Heel goed aan deze site is dat bij het gekozen product in mijn geval een Canon Powershot N100 de bijbehorende producten zoals een hoesje getoond wordt.

Service
Supersnelle levering, echt in 1 dag.

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Vanwege de lage prijs, website en snelle levering beveel ik deze winkel CameraNU.nl iedereen aan.

Extra toelichting
Op alle punten beoordeel ik deze webshop met een 10. Uitstekende winkel met zeer scherpe prijsstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcus Kingma 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een product is snel en makkelijk te vinden. Zie je het niet zo gauw bij een categorie, dan vul je een trefwoord in bij de zoekopdracht.

Service
Vragen worden zeer accuraat, grondig en met kennis van zaken opgelost. Er wordt ook de tijd voor je genomen en het aller belangrijkste!! Ze luisteren naar wat je zegt!!!

Assortiment
Heel simpel, als je al een tijd naar een product zoekt zal Cameranu.nl de laatste plaats zijn waar je kijkt want daar heb je het gevonden.

Aanbeveling
Eigenlijk niet meer nodig omdat iedereen daar al zit.

Extra toelichting
Ik bestel mijn producten al jaren bij cameranu.nl en in al die jaren hebben ze nog nooit een steekje laten vallen. Supersnelle levering, goede informatie en zeer uptodate!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Receveur 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel gevonden waarnaar ik zocht

Service
leverafspraak (datum) correct nagekomen

Assortiment
kan ik nog niet goed over oordelen, pas mijn eerste ervaring

Aanbeveling
in grote mate aan iedereen als je tenminste dàt zoekt wat ik vond. Zoals eerder aangegeven kan ik (nog) niet oordelen over het gehele aanbod :(

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

MCabri 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Werkt super goed en makkelijk.
Alles wijst zichzelf de weg.

Service
Binnen een dag bezorgd

Assortiment
Bijna alle asesiores

Aanbeveling
Werkt super goed en

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ferd Claassen 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De Camera en lens die ik zocht was vlot te vinden en de erbij verstrekte informatie adequaat

Service
De supersnelle levering alsmede de mogelijkheid aan te geven wanneer je bezorgd wilt krijgen functioneert prima

Assortiment
Dit is al mijn tweede camera die ik bij CameraNu bestel en steeds als ik zoek naar de nieuwste modellen en accessoires zijn die al zijn het assortiment opgenomen

Aanbeveling
Op grond van het gemak waarmee je kunt bestellen de supersnelle en accurate levering mét inspraak m.b.t. de bezorging en de actualiteit van het aanbod zou ik deze website nadriukkelijk en van harte willen aanbevelen aan alle fotoliefhebbers

Extra toelichting
Superbreed assortiment en heel up-to-date Snelle levering met inspraak Prima afhandeling en klantencontact Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding Mijn favoriete camerasite (al jaren)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andes45 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Eenvoudig te bestellen, geeft direct bezorgdatum met tijdstip.

Assortiment
Veelal alles voorradig

Aanbeveling
Probleemloos kopen is makkelijk aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc van der Duin Fotografie 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed overzichtelijk

Service
Tijdens de betaling met iDeal werd deze onderbroken, blijkbaar een iDeal storinng. Even gebeld met cameranu.nl snelle en duidelijke uitleg gekregen over hoe het verder moest. En de volgende dag was de bestelling bij mij thuis

Assortiment
alles wat ik nodig had tot nu toe kunnen halen bij cameranu

Aanbeveling
Prima service, goed assortiment, niet te duur en goede uitleg van de producten op de site

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

J.H. de Vos t.N.C. 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed overzicht. Makkelijk te bestellen.

Service
zover ik kan beoordelen gaat alles perfect.

Assortiment
Er is zoveel beschikbaar dat men moet oppassen dat men niet te veel koopt. Ik heb b.v de neiging om mijn oude camera's met Lensen om te ruilen maar ik moet verstandig zijn.Zeer goed overzicht.

Aanbeveling
Net als mijn zoon zeer goed.

Extra toelichting
Al met al een zeer goed bedrijf. Ik zou graag de winkel willen bezoeken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger Teepe 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede overzichtelijke website

Service
snelle levering

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
duidelijk, snel, overzichtelijk en zeer snelle levering

Extra toelichting
Goede website met duidelijke achtergrond info. afhandeling ging snel en correct. 's Avonds bestelt en de volgende middag al bezorgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews