cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

frivo 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit m'n luie stoel bestellen, zo nodig na telefonische informatie of een bezoekje aan Urk.

Gratis, want E 100 geef je gauw uit.

Service
Diverse keren ivm garantie teruggeweest en prima afhandeling

Assortiment
Ivm vogelfotografie zeer specialistische apparatuur te verkrijgen.
Goede prijsstelling.

Aanbeveling
Is deze winkel goed voor mij dan ook voor anderen

Extra toelichting
Ben al jaren klant en heb er het nodige gekocht, dau spreek ik uit ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joël een vogelaar 03-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een zeer gebruiks vriendelijke webshop

Service
Zeer kundig personeel met verstand van zaken

Assortiment
Wie wil er nog meer keuze?

Aanbeveling
100% super betrouwbaar en jullie maken waar wat je beweerd

Extra toelichting
Ik heb een bynolyt buzzard III SHR gekocht een heerlijke helder kijker, helder,licht,en ook erg licht om mee te nemen. De service van de deskundige medewerkers is ook een heel groot plus punt. De afhandeling is ook een groot plus punt,snel en correct. Samen gevat ik zou iedereen aan raden om bij jullie een product naar wens en keuze te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klasiena 30 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Zeer snel en goed geregeld!!

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Backdraft54 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en eenvoudig via internet te bestellen.

Service
Razendsnelle en complete levering.

Assortiment
Ruime keuze, goede voorraad.

Aanbeveling
Goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koopmans158 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
reageren snel en goed op vragen

Assortiment
hebben veel op voorraad en kunnen bijna alles snel leveren

Aanbeveling
kwaliteit:prijs verhouding is goed

Extra toelichting
goed bereikbare winkel met een groot en goed assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j.schoonhoven 03-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en overzichtelijk

Assortiment
Veel meer als wat ik verwacht had.

Aanbeveling
Als je op zoek bent naar een goede camera en andere onderdelen, is dit een heel goede keuze,

Extra toelichting
Geen negatieve punten .!!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TpmkrBor 03-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen op de website

Service
De ene dag besteld, de volgende dag al geleverd. Heel snel dus.

Assortiment
Gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Al reeds gedaan. Goede service.

Extra toelichting
Goede webwinkel, snelle levering. Geen problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans techno 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snel, goed en gemakkelijk. Zoals het kan, maar zoals het niet overal is: wel bij Camera.nu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ik_paul 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
product was makkelijk te vinden en snelle betaling

Service
Sneller kan niet

Aanbeveling
perfecte internetwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marian2013 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk

Extra toelichting
Van het begin tot het eind duidelijk en snel geleverd, niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

50peter04 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
website is gemakkelijk en overzichtelijk,echt van deze tijd en gaat mee met dezelfde snelheid als het komen en gaan van nieuwe producten

Service
Op deze vraag heb ik niet veel me te maken gehad dan alleen via info per telefoon en dat was prima.

Assortiment
Het assortiment op de begane grond is prima
ik had persoonlijk de full-frame camera,s ook daar willen zien en vasthouden.

Aanbeveling
over het algemeen positief.

Extra toelichting
Mijn ervaringen zijn prima wat betreft de aankopen die ik over de afgelopen jaren heb gedaan in Urk. Mijn ervaring wat betreft eventuele inruil van Objectieven ( cq Camera ) en de uitleg over de totstandkoming van de inruilprijs dat verdient in mijn optiek wat meer aandacht. Op dit punt zal ik geen aanbeveling doen aan iemand anders.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Petra Canu 02-12-2014

Algemene score

7,5

Gemak
De winkel is erg overzichtelijk.

Service
Goed geholpen maar je moet wel zelf veel vragen om informatie te krijgen (wat je uiteindelijk wel krijgt).

Assortiment
Genoeg om uit te kiezen!

Aanbeveling
Aan te bevelen maar zeker niet de enige goede winkel op dit gebied.

Extra toelichting
Fijne winkel met genoeg producten om uit te kiezen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

janoesfilmmaker 02-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Snelle levering volgens de site waargemaakt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mathieu69 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
lekker bestellen van uit je luie stoel !

Service
super service en zeer snelle levering!

Assortiment
ruim assortiment genoeg keuze strakke prijzen!

Aanbeveling
zeer zeker een aanrader!!! mocht ik weer iets nodig hebben kom ik zeker terug!

Extra toelichting
super winkel ruim aanbod ik ben zeer tevreden! ik ging eerst altijd naar de mediamarkt! maar sinds ik cameranu.nl heb ontdekt is dit mijn favoriet geworden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han45 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Informatie over artikelen, betaling en verzending (oa kosten)snel en volledig te vinden.

Service
Zoals beloofd is de levering per omgaand geschied.

Assortiment
Erg veelzijdig en met uitstekende prijs.
Het is duidelijk of iets voorradig is.

Aanbeveling
Meervoudige ervaring in bovenstaande.

Extra toelichting
Ik shop altijd zeer uitgebreid en koop uiteindelijk bij de goedkoopste - die kan leveren - en ook betrouwbaar is. Dat is heel vaak cameranu.nl. Voor duurdere artikelen vind ik continuïteit belangrijk. M.a.w. verwacht ik, dat deze shop over een paar jaar nog bestaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HaaPee 02-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site, optie tot zelf ophalen in de winkel.

Service
Eerst per mail vrag gesteld over product waarop snel uitgebreid antwoord.

Aanbeveling
Al meerdere producten gekocht, altijd vriendelijke service, zowel per post af laten leveren als in winkel gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwart 1950 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Alles was heel gemakkelijk te vinden

Service
Ik kreeg de hulp waar ik om vroeg.

Aanbeveling
De service is prima. Er wordt goed gecommuniceerd via de mail. tussen bestellen en ontvangen was nog geen 24 uur.

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden over de afhandeling van mijn aankoop. Prima service en ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces tussen bestellen en bezorging. Dit alles binnen 24 uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d.moerman 02-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima,pakket wordt snel geleverd

Service
We zijn in de winkel geweest voor informatie,verkoper nam de tijd en zijn prima geholpen met onze aankoop

Assortiment
Rijke sortering

Aanbeveling
Service,kwaliteit en betrouwbaar zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Info ,service en kwaliteit, snelle levering wij zijn tot op heden erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gpk60 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig en snel te bestellen. Goede informatie bij product.

Assortiment
Voldoende keuze aan straps.

Aanbeveling
Keurige bezorging en bevestiging van de bestelling.

Extra toelichting
Eenvoudige en snelle bestelling en levering op het moment dat mij het beste uitkwam.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

gijsje 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en veel accessoires direct mee te bestellen: alles uit voorraad.

Service
Op de door mij aangegeven tijd en dag werd mijn bestelling geleverd.

Assortiment
Zoals gezegd ruime voorraad met bijbehoren.

Aanbeveling
Reeds jaren klant en steeds tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan88nl 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, goede zoekfunctie, snel bestelproces, goed in communicatie met e-mails.

Service
Vlak voor sluitingstijd de camera en lenzen opgehaald. Werd netjes geholpen. Kwam er thuis wel achter dat de verpakking al eerder was geopend, dat zag je aan de sealing. Je kunt bij de X-T1 helaas niet de shuttercount zien. Omdat de camera er verder goed uit zag heb ik er verder niet naar omgekeken.

Assortiment
Genoeg in het assortiment. Prijzen zijn niet altijd even concurrerend met andere zaken.

Aanbeveling
Prima zaak en goede service.

Extra toelichting
Tevreden met mijn aanschaf en de service. Wel jammer dat ik een camera heb gekregen waarvan de verpakking al was geopend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann65 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
handig dat alles wat met fotografie te maken heeft onder 1 dak zit.

Service
Tot nu toe ik ben ik over alle producten die ik daar gekocht heb zeer tevreden en heb ik nog nooit wat geretourneerd maar in de winkel ben ik zeer correct geholpen.

Assortiment
Ben voor het eerst in de winkel geweest en ik vind het overweldigend wat ze allemaal op het gebied aan fotografie in huis hebben.

Aanbeveling
Zou het zeer beslist aan iemand aanbevelen. Vriendelijke enthousiaste medewerkers en een ruim assortiment.

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een compacte camerarugzak met de voordelen van een slingshot maar met het draagcomfort van een rugzak. In de winkel is er een ruime aanbod aan cameratassen maar niet wat ik zocht, maar dankzij de inzet van een medewerker is het gelukt en ben ik geslaagd voor de voor mij perfecte rugzak. Persoonlijk vind ik het een top winkel met een ruim assortiment waar medewerkers de tijd voor de klant nemen. En zelfs het wachten is aangenaam onder het genot van een kopje koffie/thee en leesvoer. Mocht ik weer wat nodig hebben dan is CameraNu.nl voor mij de winkel waar ik absoluut weer heen zou gaan!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Zohre Shanjani 02-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
zeer goed en kan makkelijk vinde en werken.

Service
zeer goed en te snel, minder dan 24 uur.

Assortiment
meeste wel

Extra toelichting
men kan meeste dingen hier vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Huib Blanken 02-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het overzichtelijk assortiment levert een plezierige wijze van 'winkelen'. Plus de snelle en correcte levering biedt een groot gemak, ik hoef de deur niet meer uit.

Service
Over de service heb ik niet anders dan lof. Twee keer heb ingebruikname moeten maken van de service-balie en werd snel en vriendelijk geholpen. Binnen de kortste keren werd 'mijn' probleem opgelost.

Assortiment
Zie boven.

Aanbeveling
In meer dan voldoende mate. Het is voor mij een prettige off- en online winkel.

Extra toelichting
Alle beoordeling heb ik hierboven reeds gemotiveerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Chris Dortants 02-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer makkelijk om producten te zoeken en vinden.
Goede uitleg over het product.

Service
Levering van het product is uitstekend en je word goed op de hoogte gehouden waar de bestelling zich bevind.

Assortiment
Gevarieerd assortiment voor zowel de fotograaf als voor de Vogelaar.Mooie verrekijkers en bijbehoren.

Aanbeveling
Heb nu tot twee maal toe een bestelling gedaan en zal dit in de toekomst zeker weer doen.Zal mijn ervaringen zeker delen met iemand anders.

Extra toelichting
Geef deze beoordeling omdat ik super tevreden ben over de service, levering, assortiment en het op de hoogte houden van de klant. Zal dit bedrijf zeker promoten bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corina Sas 02-12-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
website was duidelijk, maar ik ga liever naar de winkel. Vooral bij de eerste keer: je maakt dan kennis met het personeel, je kunt het echt beleven!

Service
Er wordt goed geluisterd naar de klant wat die wil met fotografie. Er wordt niets opgedrongen. Er wordt zelfs occasions spontaan aangeboden!

Assortiment
Dit staat samen met de service: vooral als je eerst informatie wilt inwinnen.

Extra toelichting
Er wordt je niets opgedrongen, personeel heeft veel kennis en luisterd goed naar de klant wat die wil! Neemt echt de tijd voor de klant!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin Vrensen 02-12-2014

Algemene score

7,2

Extra toelichting
'Nix mis mee' winkel, het was een eenvoudige bestelling die helemaal goed is gegaan. Eigenlijk precies wat je mag verwachten. Op basis van deze ene aankoop kan ik me geen uitgebreid oordeel vormen, misschien de volgende keer.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Keshoe 02-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Kreeg bericht dat een gedeelte van mijn bestelling niet op voorraad was.Werd netjes geïnformeerd. Bestelling werd op tijd geleverd. Nazending zonder extra kosten.

Assortiment
Voldoende voor hetgeen ik zocht betreffende mijn DJI Pantom

Aanbeveling
Voor hetgeeen ik besteld heb, het gemak en de service. Afspraak = afspraak dan is een positieve beoordeling op zijn plaats.

Extra toelichting
Kijkend naar alle benoemde punten is er toch geen verdere aabeveling voor Cameranu nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.dorenberg 02-12-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
vriendelijk en mee denkend

Assortiment
je kan altijd klagen als je wilt ,de keus is groot genoeg. voor ieder wat wils

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
als ik tevreden bent zeg ik dat zo niet dan zeg ik het ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vosjevos 01-12-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ondanks dat ik vlak voor sluitingstijd kwam, nam men uitgebreid de tijd om mij te adviseren over een complex flitsprobleem (Sony A55 koppelen aan antieke Metz CL-3 flitser, een onlogische combi ;-). Er werd creatief meegedacht over de beste oplossing. De spulletjes waren voorradig en konden ter plekke worden uitgeprobeerd. Deskundig en klantgericht! Ben er superblij mee! De eerste flitsfoto's zijn prachtig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jecepede 01-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Reeds veel artikelen vanuit de luie stoel besteld welke vervolgens als een speer geleverd werden..

Ooit heb ik een keer meegemaakt dat de lever datum niet gehaald is, ik heb daarvan keurig een mail van ontvangen.

Service
Bij deze webshop is het zeker niet "Bedankt-voor-uw-aankoop-en-tot-nooit-meer-ziens".

Bij problemen, zelf gelukkig nooit gehad, heeft men altijd een luisterend oor.

Assortiment
Men heeft een zeer groot assortiment. Wellicht iets te groot ? Smartphones en e-readers vind ik niet echt in de camera-categorie vallen.

Aanbeveling
Deze winkel is niet alleen goedkoop (niet de goedkoopste overigens) maar ook zeer goed qua service en aanbod.

Extra toelichting
Naaste de eerder genoemde motivaties, is de hele webwinkel ook nog eens ondersteund door een echte winkel in Urk waar we al diverse workshops en demo's hebben gehad van diverse merken zoals Canon. Het is er altijd druk maar het personeel zal voor zover ik heb meegemaakt nooit de klant afraffelen. Iedereen krijgt de tijd die hij/zij nodig heeft.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ben Kok 01-12-2014 In de winkel gekocht
filiaal in Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is makkelijk bereikbaar zowel over de weg als via internet.

Service
Als je er om vraagd, wordt je met raad en in daad bij gestaan door de medewerkers

Assortiment
Een uit gebreid assortiment is mijn ervaring, alleen al op sony gebied.

Aanbeveling
Ik raad je aan om cameranu te zien als jouw betrouwbare partner in fotografie.

Extra toelichting
Mijn beoordeling is op alle vlakken een 10, omdat ik tot nu toe nog niet ben teleur gesteld en men mij altijd netjes te woord heeft gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nsws 01-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
CameraNU.nl doet wat ze zegt. om 22:15 uur besteld, de volgende morgen 09:55 uur in huis. binnen 12 uur. Top!

Assortiment
Als wat je op gebied van camera's maar kan bedenken is er. en vaak ook nog op voorraad.

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit/snelheid is uitstekend.

Extra toelichting
Een winkel die mij een aantal keren prima heeft geleverd wat ik besteld had tegen gunstige prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frivo 01-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit m'n luie stoel bestellen, zo nodig na telefonische informatie of een bezoekje aan Urk.

Gratis, want E 100 geef je gauw uit.

Service
Diverse keren ivm garantie teruggeweest en prima afhandeling

Assortiment
Ivm vogelfotografie zeer specialistische apparatuur te verkrijgen.
Goede prijsstelling.

Aanbeveling
Is deze winkel goed voor mij dan ook voor anderen

Extra toelichting
Ben al jaren klant en heb er het nodige gekocht, dau spreek ik uit ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim hazenhoek 01-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zijn er betere dan Cameranu ????

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene1950 01-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is gebruikersvriendelijk.Prettige navigatie. Goede omschrijving van het artikel.

Service
Service uitstekend. Op de website alles uitgezocht en in de winkel aangekocht. Het enige nadeel is dat bij creditcard betaling 2% extra kosten in rekening worden gebracht. Dit was mij overigens wel medegedeeld.

Assortiment
Gewoon een geweldig assortiment. Als een kind in een snoepwinkel.

Aanbeveling
Vanwege service, deskundigheid, bereikbaarheid en ervaringen uit het verleden.

Extra toelichting
Alleen positieve ervaringen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

obanhighlander 01-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer goed overzichtelijk met veel producten & heel makkelijk bestel procedure.

Service
Bestelen is heel eenvoudig en leveren zeer snel !

Assortiment
Heel veel top producten met scherp prijzen

Aanbeveling
Camera nu heeft alles voor de serieus & hobby fotograaf

Extra toelichting
Echt een top winkel met top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphne F 01-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk en heeft veel verschillende opties. Artikelen zijn op veel verschillende trefwoorden te vinden in de site zelf, wat ook erg handig is als je niet precies weet waar je moet zoeken.
Als je beginnend bent (zoals mij) kun je er op rekenen dat de productbeschrijvingen je genoeg informatie geven om te bepalen wat bij jou past.
Ook is de functie 'laat een bericht achter' erg handig. Hier heb ik zelf al een aantal keer gebruik van gemaakt en vindt het heel snel en gemakkelijk.

Service
De service bij CameraNU is top! De mensen zijn vriendelijk en er is op mails altijd snel reactie. Zelf heb ik via de functie op de site al een aantal keer een mail gestuurd met wat vragen en hier kreeg ik binnen een dag al antwoord op.
Het bestellen, het volgen en het afleveren van de pakketjes gaat ook erg handig en is zeker snel. De bezorging is binnen een dag en dit heeft CameraNU voor mij alle keren al waar gemaakt.
De mensen weten veel van de producten af en al met al dus een dikke 9.

Assortiment
Het assortiment is breed wat betreft merken, soorten en prijzen. Wanneer je net als mij beginnend bent wil je nog niet de allerduurste apparatuur aan gaan schaffen, maar als fotografie je werk is, sta je hier wel voor open. CameraNU heeft voor ieder wat wils, goedkoop maar ook duurder, dit maakt het erg aantrekkelijk om hier te kopen.

Aanbeveling
Dit heb ik zelfs al gedaan. Het is een fijne webshop, waar je een hoop van op steekt en ook is de bezorging super snel en kun je het pakketje makkelijk volgen. Ik beveel het zeker aan, aan iedereen die houdt van fotografie.

Extra toelichting
De producten die ik koop zijn altijd van goede kwaliteit, ook zijn de samengestelde pakketten een aanrader. Het is erg interessant dat ze deze aanbieden, want het scheelt mij toch weer een aantal euro's en het heeft een hele hoop voordelen (bescherming bijvoorbeeld) Ik heb al meerdere producten gekocht en zal hieronder mijn meest recente bestelling neer zetten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikheuvel 01-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Duidelijke product info en super snel en netjes geleverd. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Agterkamp 01-12-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering bij de online winkelen. En in de winkel bijna alles op voorraad. Winkel ook zeer goed bereikbaar.

Service
Mensen die weten waar ze het over hebben, denken met de klant mee, zeer geduldig en vriendelijk. En omdat bijna alles op voorraad is kan elk product voor aankoop getest, gepast en gevoeld worden.

Assortiment
Bijna altijd alles op voorraad. En als er iets niet is wordt dat besteld en netjes thuis afgeleverd.

Aanbeveling
Prijs goed. Kwaliteit goed. Service goed. Aantal producten op voorraad goed. Koffie goed.

Extra toelichting
Ik kwam in de winkel om een nieuwe cameratas en een nieuw statief te kopen. Vanwege de hoge voorraad nu een tas aangeschaft die helemaal naar wens is, daar ter plekke kunnen testen en passen. Ook voor een statief direct geslaagd, mede door deskundig advies. Voorheen ook regelmatig via de webshop besteld. Altijd netjes degelijk verpakt en alles onbeschadigd thuis gekregen. Echt een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pwjstoop 01-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemak van via internet bestellen

Assortiment
Leica dealer en goede sortering

Aanbeveling
Uiteraard is het goed om te zien dat een artikel dat je wil bestellen ook in voorraad is.

Extra toelichting
Goede en uitgebreide sortering. Vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jumpin jack 30-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site met veel artikelen

Service
snelle orderbevestiging en verstuurd ,, bij vragen snel andwoord,als iets niet op voorraad is wordt je hierop gewezen

Assortiment
heel veel artikelen

Aanbeveling
goed en goedkoop

Extra toelichting
snelle levering,deskundig personeel, veel artikelen ,snel andwoord op vragen ,goed en niet te duur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HansR2005 30-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zaterdagavond besteld; dinsdag thuis bezorgd.

Assortiment
Ruime keus aan foto-gerelateerde producten inclusief printers

Aanbeveling
Al eerder kocht ik producten bij Cameranu.nl
Geen problemen; gewoon goed.
Handig ook dat ze ook winkel op Urk hebben waar je veel spullen kunt bekijken.

Extra toelichting
Gewoon goed (zie bovenstaande); dat moet voldoende zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.W.J. van Zon 30-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Groot keuze mogelijkheid.

Service
mensen zijn goed op de hoogte van wat welke camera kan.

Assortiment
Alle mogelijk camera's en assesoires er voor zijn aanwezig

Aanbeveling
je wordt er goed geholpen, door gezellige en kundige mensen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roos 65 30-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
kan op internet alle camera's bekijken en dit doe ik nu voor de 2 de keer

Service
als je bestel dan is het gauw bij je thuis gebracht.

Assortiment
héél veel keuze's

Aanbeveling
als iemand weer aan een andere camera toe is ....net zo als ik.

Extra toelichting
Ben zéér te Vreden met mijn camera, en de vorige heb ik ook bij jullie besteld ook online ik hoop dat ik van deze net zo zal genieten als de vorige.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

EB21 30-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Sneller heb ik een product niet in huis gehad.

Aanbeveling
Geen klachten, service is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abmorsink 30-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
kunt niet echt gespecifeerd zoeken met de opties die je er graag op wilt hebben.

Service
snelle afhandeling

Assortiment
ruime keuze van goedkoop tot de duurdere toestellen

Aanbeveling
zou hem gerust aanraden bij anderen.

Extra toelichting
prima

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

John Grofstein 30-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
...het ruim half uurtje rijden vanuit Almere naar Urk heb ik er voor een aankoop graag voor over.

Service
vriendelijk en personeel die weet waar ze het over hebben.

Assortiment
Meer dan voldoende voor mijn benodigdheden.

Aanbeveling
Deskundig advies zowel voor de professional als de amateur fotograaf.

Extra toelichting
Kleine artikelen bestel ik online. Voor de duurdere en grotere aankopen rij ik het liefst naar de winkel in Urk. Ondanks dat ik woon in Almere en werk in Amsterdam, waar in beide steden foto speciaalzaken aanwezig zijn, gaat mijn voorkeur al jaren uit naar CameraNu.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hwvanh 30-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat is er makkelijker dan even snel een online bestelling doe die ook nog snel wordt geleverd ?

Service
Geen klachten over de aankopen bij Cameranu.nl

Assortiment
Ik heb hetgeen ik nodig had snel kunnen vinden

Aanbeveling
Gemakkelijk wanneer je geen fysieke winkel in de buurt hebt.

Extra toelichting
Goede ervaringen, ook deze keer weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Minke66 30-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Keuze makkelijk te vinden

Service
Heb eerder een probleem gehad met mijn net aangeschafte telelens. Maar door de enorm goede en snelle afhandeling ben ik enorm tevreden. Een betere service kan je je niet wensen

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Omdat ik erg goede ervaringen heb met CameraNu scoren ze erg goed bij mij. Klachten kan ik niet verzinnen,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews