cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

P.N Groot 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
geen storing vlot geregeld op internet

Assortiment
ben een keer bij jullie geweest een enorme keuze in Video apparatuur

Aanbeveling
zoveel keus je moet wel slagen om iets uit te zoeken

Extra toelichting
Voelt goed om bij jullie wat te bestellen. Ik weet een microfoon uitzoeken is erg moeilijk. De microfoon was bedoeld om in te spreken op de computer. Helaas geeft deze micro een enorme brom toon op de computer. Op mijn video camera werk het perfect.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

brandie21474 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
groot assortiment, goede winkel en webshop

Service
bij cameranu weten ze wat ze verkopen, het zijn geen dozenschuivers

Assortiment
groot assortiment, voor ieder wat wils, goede prijs

Aanbeveling
goede winkel, leveren snel, en voor een goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jagocamera 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Telefoon wordt snel beantwoord.

Service
Prompte aflevering van de bestelling.

Assortiment
Erg uitgebreid.

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanU43 10-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Dicht in de buurt

Service
Goede uitleg en atvies gekregen

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Goede voorlichting en grote keus van merken en modellen

Extra toelichting
Canon EOS 100 Spiegelreflex en een printer MG7150

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Huwo 10-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Direct gevonden wat ik zocht, dmv zoeken

Service
Snel en vakkundig advies gekregen. 's Avonds super geholpen , dmv de chat, toen bleek dat er toch maar een artikel van de 2 op vrrd was. Direct opgezet naar een ander artikel, waar er wel 2 van waren....top!

Assortiment
Heel veel keuze in het artikel, dat ik zocht en voldoende voorraad om me van dienst te kunnen zijn, wat ik van andere webshops niet kan zeggen.

Aanbeveling
Ben nog steeds super te vreden na al mijn aankopen, heb al verschillende mensen Cameranu.nl aanbevolen.

Extra toelichting
Zoals ik al aangaf in bovenstaande punten, heb ik 2 instellampen besteld, die bij een andere grote webshop niet te krijgen waren, waar ik 2 maanden op moet wachten. Heb al spijt van mijn aankoop daar, heb alleen nog maar problemen gehad, als ik iets kapot had en moest nabestellen. Bij Cameranu.nl, hadden ze verschillende mogelijkheden wat lampen aangaat, waar ik uit kon kiezen en die leverbaar waren. Ook toen er plotseling nog maar 1 lamp lag van mijn bestelling, werd er geen probleem van gemaakt en mijn bestelling omgezet, zonder, dat ik er zelf moeite voor moest doen. De volgende dag de lampen in huis en kon zonder problemen mijn opdracht afmaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick Buesink 10-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Fijne site, snel en makkelijk bestellen. Zonder enige probelemen.

Service
Prima service, verder geen vragen hoeven stellen.

Assortiment
Groot assortiment, ruime keus en bijna alles wel ook in de webshop verkrijgbaar!

Aanbeveling
Prima winkel, geen negatieve kanten te vinden. Goede prijs en service, groot assortiment, je kunt er alles vinden wat je nodig hebt!

Extra toelichting
Mijn nummer 1 fotowinkel! Prima site, duidelijk, overzichtelijk, alles is makkelijk te vinden zonder veel te hoeven klikken. Duidelijk opgedeeld in kopjes, waaruit ook weer blijkt hoe groot het assortiment wel niet is. Zeer snel in huis, zonder enige problemen of vertragingen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

matthijsmr2 10-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snel safe simpel ::-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbo1 10-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen en betaling gaan super eenvoudig.

Service
Zeer snel de bevesting dat het verpakt en verzonden was, incl. tracking details !

Assortiment
Assortiment gaat je voorstelling te boven.

Aanbeveling
Absolute aanrader voor iedereen die van fotografie houdt.

Extra toelichting
CameraNU.nl is dé plek voor online aankopen van al je camera apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pjj Bakker 10-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk de bestelling te plaatsen

Service
Snel en duidelijk per email over de bestelling

Assortiment
Perfect

Aanbeveling
Prima site waar je op kan rekenen

Extra toelichting
Ik heb een Canon printer besteld die de volgende dag thuis bezorgd werd. Sneller kan niet. Alleen had de printer een sticker op het deksel die ik niet verwijderd krijg. Geprobeerd met sticker verwijderaar. Het deksel ziet er niet meer uit. Canon gebeld en gemaild. Afwachten of ik een nieuw deksel toegestuurd krijg. Absurd hoe een fabrikant stickers kan plaatsen op een artikel wat dus niet te verwijderen is. Cameranu kan uiteraard niet daarvoor verantwoordelijk zijn. De fabrikant heeft immers de sticker geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BT-D7100 10-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijke website, En als je een vraag hebt word je snel en vriendelijk te woord gestaan.

Assortiment
Meer kun je niet wensen.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, enorm aanbod en een goede klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem verhaar 10-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
wat ik wilde bestellen was snel te vinden.

Service
ik werd goed op de hoogte gehouden over het verloop van de levering van mijn bestelling

Assortiment
ruime keuze aanwezig

Aanbeveling
ieder foto vriend kan goed zijn keuze kwijt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J van Grinsven 10-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk, ook erg fijn dat er verschillende betalingsmogelijkheden zijn, dat maakt bestellen eenvoudig.

Service
De juiste productkeuze vergt soms aanvullend advies. Ook al verwacht je dat niet direct van een online webshop, Cameranu.nl staat u (telefonisch) prima te hulp en geeft u gericht advies. Daar was ik erg blij mee.

Assortiment
Zeer breed georienteerd asortiment, zelfs in sommige gevallen bulk objectieven beschikbaar waardoor je nog voordeliger je aankoop kan doen.

Aanbeveling
In alle opzichten een prima online winkel, boordevol service.

Extra toelichting
Prima aanbod, goede service en prijs-kwaliteit verhouding en een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toff 10-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik heb makkelijk het product kunnen vinden dat ik wilde kopen, dit komt ook omdat ik van tevoren wist wat het was. Mocht dit niet zo zijn kan ik me voorstellen dat je soms overweldigd wordt door het grote aanbod.

Service
Goede kortingsactie, snelle levering. Dikke prima!

Assortiment
Erg uitgebreid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Emmeloord 10-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De producten zijn makkelijk te vinden onder de productgroepen op cameranu.nl. En in de winkel worden we altijd snel geholpen en krijgen we uitleg en advies over de producten.

Service
Heel vriendelijk personeel met veel kennis!

Assortiment
Heel compleet, alles wat ik zoek is hier te krijgen.

Aanbeveling
Veel goede ervaring met cameranu.nl, voor ons dé winkel voor alles wat met fotografie te maken heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erbee60 10-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Cameranu heeft zowel een webwinkel als een fysieke winkel. Ben je niet zeker van je zaak, kun je dus gewoon naar de winkel voor advies.
De spullen zijn zeer goed te vinden in de webwinkel.

Service
Zeer goede klantbehandeling met juiste adviezen. Klachtafhandeling gebeurd zeer correct.

Assortiment
Ik kan niet bedenken wat Cameranu niet verkoopt op het gebied van fotografie! erg goed!

Aanbeveling
Gezien de klantvriendelijkheid, het grote assortiment en de makkelijke webshop absolute aanrader!

Extra toelichting
Geweldige winkel, ruime keuze, en goede prijsstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harmleeuwen 10-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
CameraNU belooft een snelle levering, maar als er iets mis gaat dan is 't allemaal niet zo snel meer. Bovendien zijn sommige medewerkers dan ineens niet zo behulpzaam meer.

Service
Door een fout van CameraNu werd het verkeerde item geleverd, op zich niet erg, maar dit is volledig op mij als klant afgewikkeld. Dwz, retourzending via Kiala duurt vrij lang, bovendien nogal schimmig in berichtgeving, terwijl ik gewoon al betaald had maar het verkeerde product kreeg geleverd. Het juiste product werd pas geleverd nadat het verkeerde product bij CameraNu retour was. Geen excuses, geen tegemoetkoming (kortingsbon ?) van CameraNu, nee niets. Ik vind dat niet in orde. Ik mag CameraNu wel vertrouwen, maar CameraNu vertrouwt haar klanten kennelijk niet.

Assortiment
Ik kan niet ontkennen dat CameraNU een heel ruim assortiment heeft, dat is mooi en aantrekkelijk. Echter, ontbreekt de kennis omtrent de producten dan ontstaan fouten en dan rijst de vraag: voordeel of juist een nadeel ?

Aanbeveling
niet zeker of voldoende specifieke kennis in huis is.

Extra toelichting
Assortiment is mooi en ruim, maar aan klantvertrouwen en productkennis ontbreekt nog wel een en ander.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Judith467 09-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke winkel met heel veel keuze, je krijgt een medewerker toegewezen en die helpt je 1 op 1

Service
Zeer goed advies en duidelijke uitleg gekregen van een erg vriendelijke en kundige medewerker.

Assortiment
Zeer compleet en uitgebreid assortiment!

Aanbeveling
Op het gebied van fotografie kan ik iedereen deze winkel aanbevelen, wat een keuze en erg vriendelijk personeel

Extra toelichting
Mooie winkel met een zeer uitgebreid assortiment met vriendelijk en kundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reina Sickenga 09-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website met gevaar dat je veel te veel bestelt! Er is zoveel keus.

Assortiment
Ze hebben een heel groot assortiment en zijn zeer deskundig in het geven van advies.

Aanbeveling
Mijn favoriete fotozaak, ze hebben bijna alles en hebben heel veel kennis in huis.

Extra toelichting
Ik vind CameraNU een hele goede zaak, grote keuze, aardige en deskundige medewerkers, leuke sfeer, overzichtelijke winkel en makkelijk te bereiken en te parkeren!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jaco14 09-11-2014

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Op zaterdagmorgen in Urk een fish-eye lens gekocht. Vooraf het product opgezocht op de website om te zien of de lens voorradig was. In de winkel prettig geholpen door een deskundige medewerker die mij tevens adviseerde over de geschiktheid van de lens voor mijn camera.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert555 09-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snelle levering. Zeer correct omgegaan met een vergissing van mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

devilee52 09-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede service

Service
leggen alles uit en mag het koop ware testen

Assortiment
hebben veel in huis,niet altijd op voorraad maar dan wel de andere dag in huis

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
Hebben veel en het koop ware mag je in de winkel testen op je eigen camerabody

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anniekaatje44 09-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle levering, mooi uitgebreid assortiment, ga er zeker binnenkort weer wat bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ph_K 09-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, snelle afhandeling van akties

Service
Informatie vooraf is duidelijk

Assortiment
Wat ik zoek is er en op voorraad

Aanbeveling
Snel, adequaat en volledig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

photography 09-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling online gedaan en volgende werkdag in huis.

Service
Netjes verpakt opgestuurd.

Assortiment
Veel fotografie spullen op voorraad.

Aanbeveling
makkelijke website om fotografie spullen te bestellen.

Extra toelichting
Heb hier 1 keer iets besteld en dat is positief bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WT van Amstel 09-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vandaag besteld en de volgende dag in huis zonder enig probleem of hapering.

Service
Pebleem, bellen en binnen enkele minuten de juiste man het het juiste antwoord.

Assortiment
Nog nooit iets niet gevonden en altijd tegen een actuele en vaak laagste prijs

Aanbeveling
Als de beste vraag- en koopbaak die ik ken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Epi14 09-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik vind het ideaal om online te oriënteren en vervolgens in de winkel de producten te bekijken en te proberen.
Ook het advies wat ik dan nog in de winkel er bij krijg is perfect.

Service
De service is perfect. Alle mensen van Cameranu die ik heb gesproken, zijn in mijn ogen goed met hun vak bezig en snappen ook waar ze over spreken.
Ook bij het ruilen van een product wordt niet moeilijk gedaan.

Assortiment
Tot nu toe hebben ze alles wat ik zoek. Alle accessoires voor mijn camera zijn er te vinden.
Mijn volgende aankoop zal een GoPro zijn en ook deze hebben zij (incl vele accessoires).

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden en zou anderen een aankoop bij Cameranu zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over Cameranu en blijf mijn benodigdheden voor fotografie en film hier aanschaffen. Belangrijkste reden is het goede advies en de marktconforme prijs. Ook vind ik dat ze erg goed zijn in het contact met klanten over alle kanalen (fysiek in de winkel, maar ook online via chat, mail en telefoon). Op welke manier ik ook contact zoek, ze hebben altijd een passend antwoord. Ik haal de producten vaak zelf uit de winkel, maar als ik wat online bestel en laat bezorgen gaat dit prima. Kortom: Een tevreden klant die weer terug komt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AO77 09-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Meerdere bestellingen geplaatst, tot op heden klopt alles gewoon. Leveringen gaan goed, totaal geen problemen.

Service
Zowel via mail als via telefoon goed bereikbaar. Advies is toch om via mail zaken af te handelen.

Extra toelichting
Als je de regels volgt om: 1. Bij twijfel of dure aankoop eerst contact op te nemen of men het product inderdaad op voorraad heeft en 2. In geval van RMA via de mail de zaak afhandelt is dit een prima bedrijf om zaken mee te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

otte zijlstra 08-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De winkel is ruim en overzichtelijk opgezet en die opstelling dient het gemak van de klant.

Service
Altijd vind je een luisterend oor van de medewerkers bij een gerezen probleem. Er wordt oplossend gericht mee gedacht bij een probleem en niet conflict gericht.

Assortiment
Ruime voorraad van allerlei merken waarbij opgemerkt kan worden dat de meest gangbare camera's, lenzen en toebehoren meestal wel beschikbaar zijn.

Aanbeveling
vanuit N.H. kom ik ook wel bij XXXXXXland, maar daar staat alles zo propperig vol dat je als je iets wilt bekijken je bang bent iets anders om te gooien.

Extra toelichting
zie hierboven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk Kwant 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker online

Service
Snel geleverd

Assortiment
Bijna alles wat ik zoek

Aanbeveling
Bevalt mij goed, zou hem iedereen aanbevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlies Smits 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk bestelproces, met gespecificeerd tijdsperiode van levering.

Service
Vrijdag middag besteld en de volgende dag om 9:00 geleverd!

Assortiment
Mega assortiment!

Aanbeveling
Heb deze site (winkel) al aan meerdere mensen aanbevolen.

Extra toelichting
Was op zoek naar een Canon 600D, toen een vriendin die geabonneerd is op de nieuwsbrief van CameraNU mij een link doorgaf met deze camera in de aanbieding. Vrijdag middag besteld en tot mijn grote vreugde de volgende dag op 9:00 uur in huis, vlak voor vertrek van een weekendje weg. Heb dus heerlijk kunnen genieten van mijn nieuwe camera! Top zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chuck1 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk alle producten op de site geplaatst

Service
Op 30 okt. s'avonds besteld en de volgende dag werd het keurig afgeleverd.

Assortiment
Er is sprake van een zeer ruim assortiment voor alle gangbare merken.

Aanbeveling
Mijn eerste ervaring met CameraNu is buitengewoon goed bevallen.

Extra toelichting
Ik heb bij meerdere webshops producten besteld. Maar s'avonds bestellen en de volgende dag al geleverd heb ik nog niet meegemaakt. Daarbij is er ook nog sprake van een zeer concurerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Fleuren 08-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede website; veel info

Service
Ik had nog wat vragen. Zeer professioneel afgehandeld. Ook met advies in mijn situatie iets niet te kopen.

Assortiment
Onvoorstelbaar veel wat men ook nog op voorraad heeft.

Aanbeveling
Zeer goede prijzen; zeer hoge kwaliteit en zeer goede service. Een combi die haast niet mogelijk lijkt...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Macturtle 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Camera.nu is net als goede wijn. Beiden vanzelfsprekend goed en behoeven daarom geen krans.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bebje 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zowel het vinden van het juiste artikel en het betalen was gemakkelijk.

Service
goede en duidelijke antwoorden op je vragen en een korte levertijd, ze doen wat ze beloven.

Assortiment
ze hebben een heel breed assortiment

Aanbeveling
goede site met een goede service, dan kan je niet anders dan hem aanbevelen bij iemand anders.

Extra toelichting
ik ben geheel tevreden over deze webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Prima 08-11-2014

Algemene score

8,2

Gemak
Probleemloos en snel het juiste product te vinden

Service
goede info over de voortgang van de bestelling en de transactie

Assortiment
uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. Schwaneberg 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel en Handig

Service
Erg goede service, na aanleiding van een kortingsperiode toch de korting gekregen!

Assortiment
Vele keuze!

Aanbeveling
Snel! Gewoon omdat je snel en goed geholpen wordt + de goede producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennie Ponte 08-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Ach je komt elkaar tegen op verjaardagen en dan laat je natuurlijk je nieuwe spullen zien en vertel je waar je dit vandaan hebt.

Extra toelichting
Groot assortiment, goede service en vooral een snelle levering van de bestelde artikelen. wat wil je nog meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josee24 08-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoe fijn is het wanneer er ij een winkel alle camera's staan die je even vastgehouden wilt hebben

Service
Vorige week zaterdag waren we in de winkel. Het was er erg druk dus we trokken ook een nummertje voor de hulp die wij nodig hadden. Toen we aan de beurt waren werden we goed geholpen en vooral geduldig geholpen, met als resultaat dat ik met een super camera naar huis ben gegaan. De dag vooraf had ik gevraagd of ze de camera die ik op het oog had ook in de winkel hadden. Meteen werd er vrijblijvend één gereserveerd, met als resultaat dat ik niet voor niets naar de winkel in urk ben gereden, super!

Assortiment
Wat hebbeb ze er niet kun je wel zeggen. En als het er even niet is kan het besteld worden.

Aanbeveling
Voor mij was het perfect. Een winkel waar iedereen die van camera's houd, zich tijden kan vermaken.

Extra toelichting
De service door het reserveren van de gewenste camera was al een goed begin. Op de zaterdag waar het uitzonderlijk druk was, was het wel even wachten. Maar als je hoort dat het niet normaal is dat er zo veel mensen zijn, begrijp ik dat je daar niet je personeel op hebt afgestemd. Voor iedereen werd tijd genomen en de service geboden die nodig was. Geen opdringerige verkopers, erg fijn! Mensen met passie voor camera's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GTT80 07-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Goed geholpen, zowel door winkelpersoneel als klantenservice.

Extra toelichting
Wat een geweldige winkel, super service, duidelijke uitleg en vriendelijk personeel. Jammer dat fotograferen een dure hobby is maar ik kom hier zeker vaker om mijn verzameling uit te breiden zodat ik mijn hobby nog vele jaren kan uitvoeren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Charret 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Je kunt bellen voor een prettig en vrijblijvend advies. Een bestelling is snel gemaakt en wordt snel en goed verzonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CoDo666 07-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site is overzichtelijk en duidelijk.

Service
Communicatie is zeer goed en de aftersales is uitstekend.
Klantenservice is vriendelijk en doen wat ze beloven.

Extra toelichting
Prima winkelen bij CamerNU.nl Ik had teveel aan verzendkosten betaald en dat bedrag stond binnen een paar dagen weer terug op mijn rekening, prima service en communicatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.J. Pel 07-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke en eenvoudige navigatie op de site.

Service
Je wordt via de email goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Assortiment
Ruime keuze. Zeer scherp aan de prijs!

Aanbeveling
Prima en betrouwbare shop.

Extra toelichting
Op zoek naar mijn ideale tasje voor mijn iPad kwam ik terecht bij CameraNu.nl. Het tasje was hier bijna 15% goedkoper. De bestelling ging soepel en de levering was de volgende dag via mijn vertrouwde pakketbezorger. Ik ben uitermate tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naef 07-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Snelle levering Geen poespas

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mixelle91 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te vinden van het product en duidelijke uitleg over de bestelprocedure

Service
Was in principe de volgende dag in huis (was alleen zelf niet thuis) en kon als ik dat had gewild ook zelf de bezorgdatum invoeren.

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Ik heb het al aanbevolen aan anderen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kevin2W 07-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en simpel meer willen we niet en dat hebben ze goed voor elkaar.

Service
Snel andwoord en weten waar je het over heb
zowel op de chat en email.

Factuurs blijven ook netjes overzichtelijk in je account staan en reparaties/retour is zeer goed geregeld.

Assortiment
Van klein tot groot ,jong en oud ,modern/klassiek voor ieder wat wils en meestal op voorraad.

Aanbeveling
Ik zou ze niets aanbevelen maar ze er heen Sturen!

Extra toelichting
Goed klantvriendelijke zaak (vrij cliché) maar dat is tegenwoordig toch vaak ver gezocht bij de grootere internet winkels maar hier is alles goed voorelkaar zowel in de winkel als de webshop en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Munster 07-11-2014 In de winkel gekocht
Op Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ruime (gratis) parkeerplaats, ruime winkel met breed assortiment.

Service
Even wachten op een medewerker (nummertje trekken bij binnenkomst), maar die heeft vervolgens alle tijd voor je. Goed doorvragen naar specifieke behoeften en ervaring. Gedegen advies om tot een goede keuze te komen.

Assortiment
Ruim bemeten assortiment. Overzichtelijk ingedeeld.

Aanbeveling
Een bezoek meer dan waard als je op zoek bent naar fotoapparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Racké 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede onderverdeling van alle artikelen een makkelijk zoeken op trefwoorden

Service
zeerssnellen en correcte levering

Assortiment
Een van de weinige die ook Eindhoven verkoopt voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Patist 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed te zoeken en vinden wat je nodig hebt. Overzichtelijke site.

Service
Goede omschrijvingen bij de producten.

Assortiment
Heel veel.

Aanbeveling
Aan iedereen die aan fotografie doet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaapjandeboer 07-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Bestel altijd al mijn camera producten hier. Voorraad is eigenlijk altijd op orde en levertijd is vaak beter (dus sneller) dan andere webshops. Een Canon 6D 's avonds nog besteld en volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floortje2006 07-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op de website is alles duidelijk omschreven en daarom is het makkelijk kiezen.

Service
De service is heel erg goed. Ze doen wat ze zeggen en alles volgens het beleid.

Assortiment
Ik surf onder een aantal websites voor fotografie en kom bijna altijd bij Cameranu terecht.

Aanbeveling
Ik heb niet veel mede-fotograven in mijn omgeving, maar ik zou het zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews