cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Duizol 16-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is duidelijk, bestellen is simpel.

Service
Vrijdags besteld, zaterdags geleverd, sneler gast niet. Bestelling ook goed te volgen via track & trace.

Assortiment
Prijs excl. verzondkosten net niet het laagst, maar doordat er geen verzendkosten berekend werde toch het goedkoopst.

Aanbeveling
Is niet de eerste keer dat ik bij cameranu heb besteld. Ervaring is niet anders dan uitstekend te noemen.

Extra toelichting
Snelle levering tegen een zeer concurrerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GeorgeVl 16-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is overzichtelijk, bestellen gaat soepel en snel

Service
Snelle levering, en goede info bij de produkten

Assortiment
een uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Bij al mijn bestellingen tot nu toe: Nooit problemen en alles voldoet aan de verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alous 16-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik was op zoek naar een webwinkel voor het bestellen van een nieuwe camera. Bij CameraNU vond ik alles wat ik nodig had. De body, de reserve accu, de lens en de bijpassende tas.

Service
Mijn bestelling werd goed verpakt en snel bij mij afgeleverd binnen de afgesproken tijd, zodat ik er snel mee aan de slag kon gaan.

Assortiment
Goed en volledig assortiment.

Aanbeveling
Goede ervaring dus zeker aanbevelingswaardig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc58 15-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Bestelling is de volgende werkdag zonder vertraging geleverd zoals vermeld.

Service
Geen gebruik hoeven te maken op service.

Assortiment
Keuze genoeg voorhanden.

Aanbeveling
Geen problemen ervaren dus kan dit zondermeer aan anderen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jan Floor 15-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

3,7

Gemak
Bestellen via internet is meestal makkelijk.

Service
Via e-mail bij hen geinformeerd of ik Lightroom 5 kon gebruiken op mijn Apple PC versie 10.6.8. Hun antwoord: dat was geen enkel probleem. Lightroom 5 bij hen aangeschaft en wat blijkt de PC de versie is toch te laag. CameraNU.nl dat medegedeeld en zij geven dat inderdaad toe dat de versie te laag is. Verder doen ze geen enkel voorstel. Nu zit ik met Lightroom 5 en kan het niet gebruiken.

Aanbeveling
Voor niet op hun adviezen ingaan. Zie mijn aantekeningen bij service.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Officiele reactie van CameraNU.nl 16-11-2014

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw review. Als wij verkeerd advies geven, lossen wij het uiteraard netjes voor u op. Wilt u uw ordernummer mailen naar aftersales@cameranu.nl? Wij gaan dan na wat er is misgegaan. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Wilco de Vries
CameraNU.nl

Reageer

Ilona163 15-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het spreekt eigenlijk allemaal voor zich. de hele bestelling procedure is overzichtelijk en daar waar je het nodig hebt is er eventueel begeleiding.

Service
Personeel neemt de tijd om je te adviseren en te begeleiden met dat wat je nodig hebt. je bent meer dan een nummertje ;-)

Assortiment
Veel keus en veel op voorraad zodat je het kan zien, vasthouden en gelijk mee kan nemen.

Aanbeveling
Zeker een (online)winkel waar je snel terecht kan voor producten en advies. veel keus en goede prijs kwaliteit verhoudingen.

Extra toelichting
Een hele prettige winkel. Zowel online als in de winkel zelf. In beide gevallen ben ik super goed geholpen. Zeker een winkel waar in naar toe ga als ik weer iets nieuws wil of nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaasvaakkkkkk 15-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Terug sturen van een product zou makkelijker zijn met een antwoordnummer.

Service
Snelle reactie op de emails. snel omruilen het product.

Assortiment
product wat ik nodig had was niet in veel winkels te koop.

Extra toelichting
snelle service en snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rene0198 15-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft de deur niet uit en je kan ook na sluitingstijd van de winkels artikelen kopen

Service
Bestelde artikelen worden de volgende dag al bezorgd.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Scherp geprijsd t.o.v. andere webwinkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dutchgal 15-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed bereikbare winkel, leuk en aantrekkelijk ingericht.

Service
goed geinformeerd personeel met goede adviezen

Assortiment
vrijwel alles waar mijn belangstelling naar uit gaat

Aanbeveling
niks mis mee

Extra toelichting
Ik ga met plezier naar deze winkel toe als ik in de buurt ben. Je kunt er ook fijn even rondsnuffelen. Handig dat er een tweede verdieping is waar je in alle rust bepaalde zaken zoals monitoren kunt bekijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

r.groot9 15-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker makkelijk en snel bezorgd

Service
snelle bezorging

Assortiment
zeer groot assortiment

Aanbeveling
groot assortiment en snelle levering

Extra toelichting
grote sortering op foto gebied, zeer snelle bezorging goede prijs verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antjeT 15-11-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Goede uitleg

Aanbeveling
Goede service

Extra toelichting
Veel voorraad. Goed geholpen. Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Slagter 15-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima service en er werd zelfs nog getest of het werkte

Service
Ik had de verkeerde Flits shoe beteld en werd zonder problemen terug genomen en het geld was snel terug gestort.

Assortiment
Alles te vinden.

Aanbeveling
Tuurlijk beveel ik jullie aan en als foto shops hier in Amersfoort het niet hebben moet je wel naar een webwinkel, en cameranu.nl is een prima webshop.

Extra toelichting
Ondanks het niet afnemen van het artikel toch een perfecte service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin van sonsbeek 14-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Voldoende en ruime parkeergelegenheid, alles goed aangegeven.

Service
verkopers met ontzettend veel ervaring en geven ook rustig aan dat een duurder merk niet perse beter hoeft te zijn.

Assortiment
Er staat al heel veel in de winkel, maar wat ze nog in het magazijn hebben staan, ongelooflijk!

Aanbeveling
Zeer scherp geprijsd en een enorme kennis, wat wil je nog meer?!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arnoud1952 14-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettige winkel, vriendelijk personeel. Goeie koffie en ruime parkeergelegenheid.

Service
Verkoper denkt mee over de keus die je maakt en adviseerd goed.

Assortiment
Op de website is een goede keus te maken. Er is heel veel gewoon op voorraad !

Aanbeveling
Zeer zeker, scherpe prijzen en volledig assortiment.

Extra toelichting
Voor een goed advies wil ik best een stukje rijden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jongjan 14-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede toegankelijke site met zeer veel producten.
Ik woon in de NOP en haal dan zelf de uitgezochte spullen op.

Service
Geen gezeur garantie. Soms moet je wel een tijdje wachten in de winkel. Maar als je geholpen wordt nemen ze de tijd voor. Echt top.

Assortiment
Je kan te kust en te keur en zo nodig wordt het nagezonden.
In ieder geval doet men alles om je tevreden te stellen.

Aanbeveling
Aan een ieder. Maar de meeste mensen die spreek van buiten de polder denken dat het een on-line winkel is.

Extra toelichting
Ik ben een regelmatige bezoeker van Cameranu. Ik ben nog nooit ontevreden uit de winkel gegaan. Wordt altijd correct geholpen. Ik krijg altijd goed advies. Ik kan dus alleen maar lovend zijn. Ik raad Cameranu altijd aan als een betrouwbare winkel met een goed advies. Een winkel waar je terug kan komen als je problemen hebt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R67 14-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De producten zouden wat meer gerangschikt mogen worden,het is wat zoeken ,naar wat ik wil hebben.Verder zijn er heel wat site's te vinden voor fotografie maar ze halen het niet bij wat Cameranu.nl .Zeer vlotte levering en betalings gemak echt top !

Service
Super ,kan niet anders zeggen .

Assortiment
De sortering is zeer ruim en naar een nette prijs kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Er zijn vele fotografie winkels ,maar niet zo correct als Cameranu.nl Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toetsened 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Producten overzichtelijk gerubriceerd en te vinden.

Service
Supersnelle levering. Kwestie over bezorgkosten zeer elegant opgelost

Assortiment
Uitgebreid ook specialistische producten

Aanbeveling
Complete winkel, meestal prijsgunstig

Extra toelichting
Z

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerie.nl 14-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heb op internet voor onderzoek gedaan om een verrekijker te kopen, toen na de winkel voor uitleg en advies.

Service
Perfecte uitleg en advies bij mijn aankoop.Kon merken dat verkoper echt wist waar hij over praten.Bovendien was niets teveel voor uitleg van de verschillende modellen.Ook kon ik ze allemaal proberen.

Assortiment
Heel uitgebreid. (Wat de keuze niet makkelijk maakt )

Aanbeveling
Echt een aanrader.

Extra toelichting
Op alle punten niets dan lof voor CameraNu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peoplingo 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
kijken en kopen

Assortiment
alles gevonden wat ik nodig zou kunnen hebben.

Aanbeveling
groot assortiment, snelle levering

Extra toelichting
camera? Nu? CameraNU!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HannekeS2012 14-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
goed werkbare website en duidelijke betaalstappen. Erg mooi vind ik de zin 'we lopen nu naar de stelling om je bestelling te pakken'.

Service
razendsnelle bezorging en nog gratis ook.

Aanbeveling
Goede ervaring en supersnelle levering. Dat geeft vertrouwen, dus dat gun ik een ander ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deborah57 14-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis besteld

Service
Super snelle levering na 13 uur binnen Top!

Assortiment
Prima in orde direct gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
Iedereen

Extra toelichting
Perfect en betrouwbaar bedrijf, artikel ben ik erg tevreden over, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarkFoto123 14-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In een paar klikken is de bestelling afgerond.

Service
Achteraf betalen is helaas geen mogelijkheid bij sommige produkten

Assortiment
Er ontbreekt weinig in de webshop en nagenoeg alles direct leverbaar

Aanbeveling
Webshop werkt prettig en levering is snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

berry wognum 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Goede snelle service, goed product voor een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob Veelbehr 14-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is goed toegangkelijk en de stappen die gemaakt dienen te worden zijn duidelijk.

Service
Na bestelling een snelle en duidelijke terugkoppeling. De bestelling wordt eveneens snel en correct afgeleverd.

Assortiment
Ruim voldoende. Zover ik weet is alles te vinden.

Aanbeveling
Zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels vd K 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website met zoekfunctie.

Service
Supersnelle levering.

Assortiment
Wat ik nodig had was op voorraad.

Aanbeveling
Mooie producten. Mooie prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy Smit 13-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Handige indeling, ik had zo gevonden wat ik zocht. Druk op de knop-besteld-bezorgd.

Assortiment
Geen overdreven hoeveelheid, maar een keuze uit de goede merken. Prima.

Aanbeveling
Handig, goede prijs, snelle levering, wysiwyg

Extra toelichting
Uitgebreide en voordelige webshop met verstand van zake.Mijn dolly was van veel beter kwaliteit dan ik had verwacht. Tja, wat wil een mens nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rob van Meeuwen 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige site en gemakkelijk om je gewenste producten en mogelijk varianten ervan te raadplegen.

Service
Snelle en goede service

Assortiment
Erg breed assortiment.

Aanbeveling
Prima winkel dat dikwijls de goedkoopste blijkt te zijn.

Extra toelichting
Ik heb de Lowepro CompuDay Photo 150 gekocht. Deze was €20 goedkoper dan bij andere winkels! Ik heb vaker hier wat gekocht en tot nu toe altijd prima in orde. Ik ben dik tevreden met deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henrika70 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Ik had nog nooit van Cameranu.nl gehoord maar jullie werden aanbevolen door iemand die er veel verstand van heeft. Snelle levering van een machtig mooie camera.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

BSimpelveld 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snelle correcte levering. Alles zoals de webshop belooft.

Assortiment
Google zoektocht naar specifiek produkt dus niet verder gekeken. Dit produkt wel in alle varianten op voorraad!

Aanbeveling
Produkt in alle varianten op voorraad, scherpste prijs, snelle levering, duidelijke factuur / correspondentie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M.F. Hansmann 13-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over deze rugzak voor mijn fotocamera met teleobjectief. Informatie in de website was voldoende. Kan ook altijd goed slagen op de website van cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Blaauw 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Helder aanbod, eenvoudige bestelprocedure.

Service
Snelle en correcte levering.

Assortiment
Ruim assortiment, goede prijzen.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden, derhalve zou ik de winkel zonder twijfel aanbevelen aan anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Droog 13-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zoeken, bestellen, gaat allemaal heel makkelijk en snel via de website

Service
Ik werd gebeld om een afspraak te maken om product te leveren. Ik werd vrij snel gebeld door een vriendelijke vrouw. Leverancier was op tijd, vriendelijk en behulpzaam. Voelt goed

Assortiment
Prima! ik kan altijd vinden wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Zeker wel! Ik geef jullie site nu al door aan mensen die op zoek zijn naar spullen die jullie verkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C.Fok 13-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig het produkt vinden wat je zoekt

Service
Goede en snelle aghandeling en bezorging

Assortiment
Naar mijn mening meer dan voldoende

Aanbeveling
Zie het voorgaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Derksen 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitzoeken op de site, eventueel met behulp van Google informatie erbij halen.
Daarna in de winkel door vriendelijke, behulpzame en deskundige medewerkers verder geholpen worden

Service
Ik had via de site een video camera uitgezocht die daar als 'direct leverbaar' stond.
Bij aankomst in de winkel in Urk (ik wilde de camera toch even betasten) bleek dat er intussen meerdere bestellingen waren geplaatst. Na een kort en duidelijk overleg kreeg ik het ding gelijk mee.

Assortiment
Kijk op de site, lijkt me duidelijk.

Aanbeveling
Ik kan deze winkel (combinatie van internet en gewone winkel) zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Ben tevreden met de manier waarop ik geholpen ben. Zowel op de site als in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

armeniaca 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen gaat uitermate gemakkelijk; het extra is dat op de site ook condities zijn te vinden als "tijdelijk niet voorradig" of "wordt verwacht". Je ziet dat meteen en niet pas in de reactie van de winkel nadat je de bestelling hebt geplaatst.

Service
Iedere vraag wordt adequaat en uitermate vriendelijk beantwoord, en vaak binnen enkele minuten. Is een grote steun bij vaak dure aankoop.

Assortiment
Nooit iets niet op de site gevonden. Bovendien worden accessoires direct (met korting) bij het product aangeboden.

Aanbeveling
Op grond van bovenstaande en de betrouwbaarheid. Als jarenlange klant nog nooit teleurgesteld - klassewinkel!

Extra toelichting
De onlinewinkels waar ik gebruik van maak, zijn allemaal bewezen goed, maar CameraNu steekt daar dankzij de wijze waarop de klant tegemoet wordt getreden, net iets bovenuit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alexossel 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede site, kan natuurlijk altijd beter, vandaar geen 10, maar goed. Bestelproces ook prima.

Service
Snel antwoord op je vragen.

Assortiment
Groot assortiment!

Aanbeveling
Goede service, snelle verzending, lage prijzen, groot aanbod.

Extra toelichting
Goede service, snelle verzending, lage prijzen, groot aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

webshopper2 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website en snelle levertijd.

Service
uitstekende service als je iets retourneert. Geld was binnen 3 dagen teruggestort.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wejw 12-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
men neemt de tijd voor je het advies is deskundig en men dringt niets op .

Service
service is goed ,daar om kom ik daar al jaren .tien jaar geleden had ik een probleem met een canon camera ,werdt zonder meer omgeruild voor een nieuwe .

Assortiment
ze hebben bija alles voor amateur en prof,

Extra toelichting
Prima winkel beleefd personeel ,goed assortiment doen niet moeilijk bij problemen . Beveel de winkel regelmatig aan bij kennissen en andere fotografen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonathan Bisschop 12-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Hier een usb stick en cardreader voor de telefoon gekocht, de cardreader is helaas na ongeveer een maand al kapot gegaan maar snel geregeld en vrijwel direct en kostenloos een nieuwe toegestuurd gekregen. Kortom: een prima webshop met goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.g.a Gruel 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke site ,snelle levering

Service
goede @ communicatie met de klanten service

Assortiment
veel & uitgebreide keuze!

Aanbeveling
als tevrede klant bevel ik deze winkel aan bij derde en fellow photographers!

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden over de gang van zaak bij camera nu ,een groot assortiment in photo apparatuur ,een goede service en een vlot afhandeling van bestellingendiv.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ivonne Bogers 12-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden via Google

Extra toelichting
Snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ThJongste 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was moeilijk uit te leggen een moer die je erindraait maar uiteindelijk door vasthoudenheid van de service dames gelukt. Goed opgepikt super goed doorgezocht Nippel 3/8 - 1/4.

Service
veel gecommuniceerd, telkens vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
een heel klein (onmisbaar) onderdeel in je bakje hebben liggen vind ik super !!!

Aanbeveling
Over de hele aankoop en gevolg een dik verdiende tien !!! Chapeau.

Extra toelichting
de snelheid waarmee het produkt geleverd is geworden, de mate van verzorging van het postpakket, duidelijkheid en vriendelijkheid in communiceren en oplossen van een probleembje. Kant tevredenheid gaat boven al, dit lijkt wel een reclame briefje, maar ik ben super tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angel1968 12-11-2014

Algemene score

7,5

Gemak
De handleiding is eenvoudig en de camera is daardoor goed te bedienen.

Aanbeveling
Hij is goed al camera, alleen zijn de batterijen erg snel leeg.

Extra toelichting
Het is een robuuste camera, die er mooi uitziet en mooie foto's maakt. Hij heeft een grote lens, want erg handig is bij het fotograferen van kinderen en dieren. Het enige nadeel is dat de batterijen snel leeg zijn.

Review criteria:

Goed

Reageer

W.Lammerink 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb geen bal verstand om iets te kopen via de P.C Dit was de eerste keer. Wat gemakkelijk bij CameraNu.

Service
Zoals het op het schermstond over de bezorging ja zo is het ook precies gegaan. Dus je kunt op hun vertrouwen Ik was echt verbaast dat het waar was wat ze beloofden

Aanbeveling
Natuurlijk heb ik dit op onze filmclub ook gezegd. Ik was echt niet de eerste. heb niet één klacht gehoord

Extra toelichting
Ja wat moet ik nog meer schrijven. Het is bij CameraNu goed kopen en een zeer goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henriët Pater 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke en overzichtelijke website

Service
geen klachten, alles ging goed

Assortiment
super veel!

Aanbeveling
Makkelijk te bestellen, en zo in huis! Zeker een aanrader voor iedereen die een camera zoekt!

Extra toelichting
Top webshop!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

irenerik 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudige duidelijke site

Service
duidelijke berichtgeving omtrent voortgang van de bestelling

Assortiment
ze hebben meestal wat ik zoek

Aanbeveling
prima internet-winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Brienoord 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de reisafstand enig bezwaar via internet mooie aanvulling

Service
zeer goed behandeld door RUUD

Assortiment
ruime keus

Extra toelichting
prettig zaken doen na telefonsch contact Richard

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

agrotewal 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke site waarop het simpel kiezen is.

Service
Nadat ik een retour formulier had ingevuld, werd ik keurig op de hoogte gehouden van de voortgang.

Assortiment
Alles wat ik zoek kan ik vinden op de site en meer dan dat.

Aanbeveling
Gezien mijn ervaringen met zowel de verzending van het pakket als het retourneren, zou ik jullie aan iedereen aanraden. Top service, snelle antwoorden, snelle en goede verzending.

Extra toelichting
Niet alleen werd de bestelling snel afgeleverd, ook de begeleiding bij het retourneren was super. Zonder aarzelen zou ik deze winkel aan iemand adviseren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Denekamp 11-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
perfecte afhandeling/bemiddeling bij het afhandelen van het verhalen van de schade van een defect toestel op een verzekering. Zonder kosten en zeer accuraat.

Assortiment
Veel is in de winkel uitgestald en "tastbaar". En wat er niet staat was in mijn geval in voorraad en werd zonder problemen uitgepakt en gedemonstreerd.

Aanbeveling
gezien de ervaringen, vooral met de service ingeval van een probleem kan ik iedereen deze winkel aanbevelen

Extra toelichting
Prima ervaringen met de afhandeling van eerst reparatie van een defect toestel binnen de garantie periode. Later de bemiddeling bij de afhandeling met de verzekering van hetzelfde toestel. Alles zonder kosten en zeer actief om alles binnen korte termijnen afgehandeld te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Zwakenberg 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Accuraat en direct reageren bij vragen, top!

Aanbeveling
Al gedaan ;-)

Extra toelichting
Fijne site, goede service en prima prijzen, een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews