cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23573 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2393 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan Eijdenberg 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Vragen worden snel en vakkundig behandeld

Assortiment
Zeer ruim, en als je het niet kan vinden wordt er snel geholpen

Aanbeveling
Al heel wat gekocht maar nooit problemen gehad.

Extra toelichting
Altijd leuk shoppen op CameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Ronner 18-12-2014 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

9,5

Service
Uitstekende service!!! Kreeg een heel duidelijke uitleg! mocht het uitproberen in de winkel en werd ontzettend aardig geholpen!!

Assortiment
Heel veel keus!!!!

Extra toelichting
Het is de moeite waard om er even naar toe te rijden als je iets uit wilt proberen, vriendelijke personeel! Geen vraag is te gek! veel keus zowel in winkel als oneline,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Stuart 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Uitstekend telefonisch advies 's avonds om tien uur en toen ik een kwartier later nog iets wilde veranderen (voordeliger artikel) werd dat meteen en met dezelfde vriendelijkheid geregeld.

Assortiment
Ruime keuze aan professionele apparatuur, ook voor studiofotografie.

Aanbeveling
De wijze waarop CameraNu mij heeft geholpen vond ik erg professioneel en plezierig. Mensen die met je meedenken en hun best doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ik weet: het is wat ik heb ervaren. Maar het kan geen kwaad om het een keer zelf uit te proberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remy C. 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Order kon eenvoudig aangepast worden, prima klantenservice.

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker aan bevelen.

Extra toelichting
Topwinkel, supersnelle verzending, scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flitser Tom 17-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Site is duidelijk en toegankelijk.

Service
Klein foutje in de levertijd werd direct gecorrigeerd. De extra kosten die waren betaald warden zonder problemen met excuses voor het ongemak, teruggestort.

Assortiment
DE site spreekt voor zich. Voor ieder wat wils, ook voor ieders portemonnee

Aanbeveling
Eerlijk, snelle levering, geode garantie ook indien je via de website bestelt.

Extra toelichting
Kleine flitsinstallatie gekocht. Door een foutje bij PostNL kwam de zending later dan afgesproken. De extra kosten werde direct teruggestort. Na een paar dagen bleek de installatie afgeprijst te zijn. Ook dit verschil werd na het sturen van een mail zonder problemen teruggestort. Prima service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis Lardenoije 17-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kan rustig en op je gemak kijken naar producten die je aanspreken super fijn!

Service
Goeie service, alles wordt mooi via mail gestuurd en de producten worden snel geleverd via de post super fijn!

Assortiment
Een geweldig super mooi groot assortiment waar je alles kan vinden wat je maar nodig heb voor film en fotografie TOP!!!

Aanbeveling
Ik zal deze winkel aan iedereen aanspreken die zich bezig houd met film en fotografie!

Extra toelichting
Wat een top winkel, als je iets nodig hebt voor film of fotografie projecten, opdrachten enz dan vindt je dat hier bij Cameranu.nl het hoeft maar iets kleins of iets groots te zijn hun hebben het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard_9 17-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De ene dag, vanuit de luie stoel besteld; de andere dag aan huis geleverd!

Service
Ik bestel/koop hier nu al een paar jaar (via internet en in de winkel), en heb nog nooit problemen gehad. Het personeel is zeer voorkomend en behulpzaam.

Assortiment
Ik ben nog nooit iets tegengekomen wat hier niet leverbaar was. Het meeste is zelfs op voorraad.

Aanbeveling
Gezien bovenstaande punten zou ik deze winkel zeker aanbevelen. Het enige wat mogelijk voor sommigen een obstakel kan zijn is de reis, wanneer je in de fysieke winkel wilt / moet kijken.

Extra toelichting
Over het algemeen ben ik zeer tevreden over CameraNU.nl. Kundig en betrokken personeel heeft gemaakt dat ik nog nooit een slecht gevoel gehad heb over een aankoop. Zoals ik al schreef onder de aanbevelenswaardigheid: de fysieke afstand kan een obstakel zijn. Wanneer u bijvoorbeeld een verrekijker aan wilt schaffen, is het bijna noodzakelijk om naar de winkel te gaan; de verrekijker vast te houden, en te testen (waarvoor de faciliteiten overigens in ruime mate aanwezig zijn). Daarin is het instructiefilmpje op de site heel duidelijk. En ik ben blij dat ik die instructie toentertijd opgevolgd heb: ik ben met een andere kijker thuisgekomen dan die ik in gedachten had, maar ik heb er nog altijd (zo'n 2 jaar na dato) veel plezier van. Camera's kopen via internet is iets gemakkelijker gezien de vele reviews die over vrijwel alle camera's op internet te vinden zijn. Deze geven over het algemeen een vrij goed beeld van wat u kunt verwachten van het product. Zo ook in dit geval; de camera bevalt zeer goed, en over CameraNU.nl niets dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Meels 17-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is heel duidelijk en makkelijk om mee te werken, voldoende info over product.

Service
Service is uitstekend, telefonisch advies gevraagd waarop een eerlijk, duidelijk en vakkundig advies wordt gegeven.
Hier heb je iets aan bij het maken van je bestelling.

Assortiment
Zeer ruim, bijna alles te krijgen en ook nog eens op voorraad.

Aanbeveling
Iedereen die iets nodig heeft kan ik deze winkel van harte aanbevelen.

Extra toelichting
Reeds diverse producten aangeschaft, steeds vakkundig, eerlijk en goed advies. Bovendien altijd op tijd en correct geleverd , zelfs bij bestelling om 23.50 uur !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn van der Steen 17-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle bezorging, fijn dat het aangetekend is.

Assortiment
Ruim assortiment DSLR en compact camera's

Extra toelichting
Goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nota73 17-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site was makkelijk en het werd keurig thuis bezorgd

Service
Mijn bestelling werd volgens afspraak op tijd bezorgd

Assortiment
Camera nu heeft een ruime keus aan producten van allerlei merken. Alles wat ik zocht was voorradig.

Aanbeveling
Geen negatieve opmerkingen. Alles ging keurig volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oldspijk 17-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site en ruime informatie over het product

Service
Alles duidelijk en binnen 20 uur in huis. Supersnel.

Aanbeveling
Snel, duidelijk, allergoedkoopste en betrouwbaar.

Extra toelichting
Een internetwinkel zoals je dat wenst!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnsRijke 17-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Even wat moeite om via de zoekfunctie het artikel te vinden; er komen best veel zoekresultaten naar boven.

Assortiment
Scherpe prijs, en precies gevonden wat ik zocht!

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen; scherp geprijsd!

Extra toelichting
De vorige keer (enkele maanden geleden) beviel het mij prima om via deze cameranu.nl de Falcon Eyes octabox met daglichtlampen te bestellen, dus nu ik er nog een bij wou heb ik m ook weer hier gekocht; de volgende dag alles in huis!

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Bas11234 17-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerdavbeek 17-12-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alle producten netjes en overzichtelijk weergegeven

Service
niets op aan te merken

Assortiment
groot assortiment voor ieder wat wils

Aanbeveling
mag hier graag komen en zal het ook zeker iemand anders aanbevelen

Extra toelichting
nette en overzichtelijke winkel, waar aardig personeel werkt, die je een voor een, een goed vrijblijvend advies geven!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

honderwa 17-12-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via de website is de lens besteld en ik heb een mailtje ontvangen toen de lens binnen was.

Service
Naast de lens had ik ook een statief aangekocht die op mijn verzoek eerst is uitgepakt om het product te bekijken. Ik had het op aanraden van een vriend gekocht en niet eerder gezien.

Assortiment
Is moeilijk te waarderen, op het moment vab bestellen ware beide producten niet aanwezig. Voor de lens was dat logisch, het waren de eerste exemplaren voor cameraNU.

Aanbeveling
Ik heb er al vele producten gekocht, service goed, assortiment goed. Mijn vorige aankoop, Maart, vaste 400mm lens mocht ik uitgebreid testen, ik had mijn laptop meegenomen en kon telkens buiten foto's maken met mijn 100-400 en deze nwe. 400 om het resultaat te vergelijken. Dat heb ik zeer gewaardeerd!

Extra toelichting
Ik heb alles reeds gemotiveerd...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

de jonge 26 16-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ik werd meteen netjes geholpen en er werd echt de tijd voor me genomen om alles uit te leggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie.A 16-12-2014

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke site, alles makkelijk te vinden. Ik vindt ideal een makkelijke betaal methode. Met alleen het nodige aan gegevens is het goed en komt het ook goed.

Service
Telefonisch contact gehad, goed en correct afgehandeld. de bestelling was volgens afspraak op tijd afgeleverd

Assortiment
Ik heb nog niet zoveel door de winkel geshopt, maar wat ik heb gezien was goed. de prijs was niet het laagst, maar bij de concurent was het contact heel erg moeilijk, dan vallen ze bij mij af.

Aanbeveling
In hoge mate, goede service correcte afhandeling, wat wil je dan nog meer?

Extra toelichting
Eerste bezoek aan de winkel (site) is goed bevallen, dus voor een volgende keer eerst maar weer op deze site zoeken.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Westdijk1 16-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel zowel via bestellen op de website als in de winkel. Goede parkeergelegenheid voor mij dichtbij

Service
Deskundig en eerlijk advies.

Assortiment
Ik weet niet wat ik op fotogebied zou willen aanschaffen wat Cameranu niet in haar assortiment heeft

Extra toelichting
Vriendelijk en deskundig personeel, overzichtelijke winkel en website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john van schie 16-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zoek klik betaal klaar

Service
4 mails om mij op de hoogte te houden: hoe wat waar en de volgende dag in the house

Assortiment
ruime keuze prima

Aanbeveling
ik kreeg in de door wat snoep en een leuke kerstbal die heb ik op werk neergehangen zodat iedereen de bal kan zien (kertbal bedoel ik )

Extra toelichting
ja een bon van 100 euro is natuurlijk wel heeeeeeel leuk (graag met kerstbal)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 16-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijke website

Service
Snelle levertijd. Echt volgende werkdag in huis. Netjes verpakt.
Zoals het hoort en nog wat extra's. Een paar lekkere snoepjes en een kerstbal.

Assortiment
Erg veel keuze, haast teveel.

Aanbeveling
Prima prijzen, marktcomform. De aanbiedingen zijn echter heel scherp.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hoekie3710 16-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen via de website lukte niet omdat ik niet door kon linken naar volgend veld, de betaalwijze. Ik kon mijn bestelling niet afmaken. Hierop heb ik mail gestuurd naar klantenservice. Binnen 10 minuten antwoord, klasse.

Service
Ik heb mijn bestelling doorgegeven via de telefoon en ben erg prettig geholpen. (bianca)
Het werd echt supersnel bevestigd voa de mail en ook een technische vraag werd snel beantwoord. Erg proffesioneel

Assortiment
Wat ze niet hebben, daarvoor gaan ze kijken of ze het voor je bestellen kunnen. Maar ze hebben erg veel.

Aanbeveling
Urk is best ver weg, gelukkig is de webshop prima, maar dan moet je wel weten wat je wilt hebben. Voor advies moet je naar Urk, via de telefoon is dat toch lastig. In Urk helpen ze je prima.

Extra toelichting
Al veel aankopen gedaan, de service is prima, bestellingen zijn er de volgende dag als ze op voorraad zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick van Schagen uit Alkmaar 16-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vooraf kan je je inleven welke foto apparatuur je wilt kopen of laten informeren

Service
je kan vragenstellen via internet en je krijgt echt snel antwoord ook buiten de openingstijden. In de winkel is er een mooi wacht systeem je pakt een nummer ondertussen lekker rond kijken. als je aan de beurt bent krijg alle aandacht en service

Assortiment
van filter tot camera's, boeken, objectieven enz van niets tot alles wat je benodigd hebt voor hobby

Aanbeveling
een toppertje

Extra toelichting
zie de andere antwoorden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JurgenCee 16-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is goed bereikbaar al is het aantal parkeerplaatsen soms te weinig. Gelukkig kan je in de omgeving goed parkeren.

Wanneer je binnenkomt, kom je terecht in een ruime winkel waarbij de klant vrij kan bewegen. Meerdere servicebalies zorgen ervoor dat er veel klanten tegelijk geholpen kunnen worden.

Service
Alle medewerkers zijn prettig in de omgang, geïnteresseerd en servicegericht.

Er was door één medewerker verkoper verkeerde informatie gegeven en dat is binnen één week volledig correct afgehandeld.

Assortiment
Soms tref je een bepaald merk niet, maar dan heeft Cameranu altijd alternatieven.

Aanbeveling
Het is mijn vaste leverancier. Niet altijd de goedkoopste, maar wel betrouwbaar en prettig om alles bij één leverancier te halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Boom 16-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met gemak loop je door de website. Alles is duidelijk gespecificeerd. Makkelijk om te bestellen. perfecte site.

Service
Prima service. Vlotte bediening en weten heel veel over de producten. Geven ook extra aanwijzigingen. Retour service is heel goed. Ik had een overbodig artikel gekocht, dit werd zonder problemen retour genomen. Perfect.

Assortiment
Zeer uitgebreid assotiment. Ook alternatieve producten en prijsklassen. zeer tevreden over.

Aanbeveling
zoals boven beschreven.

Extra toelichting
Het is een zeer prettige winkel om te winkelen, je kunt elke camera even bekijken en vast houden om te proberen. Wachttijden zijn acceptabel. Koffie is er gratis en lekker. Zeer vriendelijk personeel, hebben alle tijd voor je, ook voor vragen. Het huren van een artikel is prettig, heb het nog niet gedaan, maar zal het vast een keer doen. Online bestellen is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aletta64 16-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via internetsite kun je veel vinden

Service
Zeer snelle reactie op mijn vraag en vlotte bezorging

Assortiment
Een winkel kan onmogelijk alles op voorraad hebben, maar op de internetsite is heel vieel te vinden

Aanbeveling
Cameranu zal ik zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Nadat ik contact via mail gezocht had over een produkt, kreeg ik heel snel een uitgebreid antwoord met meerdere keuzes voor het mij gevraagde produkt. Mijn keuzeartikel werd de volgende dag reeds bezorgd en via Track-and-trace kon ik volgen waar de bestelling was en zo uitkienen hoe laat ik ervoor thuis moest zijn. Prima service, betrouwbare zaak en beleefd. Ik hoop zeer binnenkort in de zaak zelf te gaan kijken voor nog andere producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Minke17 16-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zo vanuit je luie stoel komt dat wat je besteld keurig bij je thuis

Assortiment
Heel veel keus

Aanbeveling
Zelf heb ik alleen maar positieve ervaringen en die deel ik graag.

Extra toelichting
Zelf ben ik erg blij met CamerNu.nl. Gemak, snel en geen problemen, wat wil je nog meer....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan3 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima via prijsvergelijk direct naar de site verwezen

Service
Na de bestelling direct geinformeerd over de status en voortgang.

Aanbeveling
Gezien de werkwijze aan iedereen. Prijs bepaald natuurlijk wel de site.

Extra toelichting
Goede service, informatie voorziening en levering. Dus TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nbmv 15-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
thuis shoppen via een overzichtelijke site

Service
supersnelle levering

Assortiment
heb tot nu toe nog niet vergeefs gezocht

Aanbeveling
prijstechnisch ok
levertijd supersnel
assortiment compleet

Extra toelichting
na diverse aankopen, ditmaal een occasion gekocht waarvan mijn verwachtingen niet super waren, doch bij het uitpakken en testen was ik blij verrast door de conditie. werkelijk niet van nieuw te onderscheiden, voor een leuk prijsje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.hamstra 15-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
achter de pc

Service
direct een mail

Aanbeveling
aan mijn frienden en familie

Extra toelichting
Had een verkeerde printer.. Kon hem gelijk terug sturen. Plus twee dagen later de euro,s weer op de bank. Goede service ben tevreden met CameraNu. leuke mensen bij cameraNu . Je word corect behandelt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L.E. van Amerongen 15-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via het internet een bepaald matglas bestellen en twee dagen later er al mee fotograferen!

Service
Keurig netjes wordt de order verpakt zodat de koerier het makkelijk kan bezorgen.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Wanneer een collega, familielid of kennis verlegen zit om een onderdeel kanCameraNu.nl uitkomst bieden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk Veen 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website, eenvoudig proces van bestelling t/m betalingen.

Service
Fantastisch s'avonds bestelt en de volgende dag in huis.
Prima service dus en komen de levertijd na die op de site staat aangegeven.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
De geleverde service is voor mij doorslaggevend geweest om de site aan te bevelen bij anderen.

Extra toelichting
Belangrijk vindt ik het nakomen van afspraken en de klant op de hoogte houden wanneer de bestelling geleverd wordt. Deze firma voldoet op alle fronten en komt zijn afspraken na. Laat in de avond bestellen en de volgende dag al in huis dat noem ik nog eens meedenken met de klant. Fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Bouwknegt 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het plaatsen van een bestelling is zeer eenvoudig. Je loopt de diverse stappen via de website makkelijk en intuïtief door.

Service
Wordt zeer goed op de hoogte gehouden van status van de bestelling. Klantenservice werkt prima en adequaat.

Assortiment
Je kunt 99,9 % van datgene way je wilt kopen terugvinden in het assortiment.

Aanbeveling
Beslist aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bereklauwtje 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je bestelt thuis via de PC en het wordt thuis bezorgd.

Service
Het bestelde artikel was er heel snel.

Assortiment
Breed assortiment.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Extra toelichting
Een betrouwbare winkel en door de mogelijkheid via internet te bestellen en het gevraagde thuis te laten bezorgen voor iedereen toegankelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

klaas 31 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je kijkt op internet en ziet gelijk of het op voorraad is

Service
2x met een probleem langs geweest en werd meteen opgelost.

Assortiment
bijna alles op voorraad

Aanbeveling
service en kwaliteit

Extra toelichting
cameranu heeft professioneel personeel in dienst die je een gedegen uitleg geven van het product. Bij de afhaal balie ben je meteen aan de beurt, maar bij de adviesbalie kan de wachttijden nog weleens oplopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klikjunk 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Aangezien de winkel van cameranu voor mij op 100 meter loopafstand zit is het koopgemak voor mij een 10 waard!

Service
De service is top! Voor elke fototechnische vraag kun je bij de aanwezige specialisten tercht. En weten ze het zelf niet dan zoeken ze het wel voor je op.

Assortiment
Tot nu toe is mij nog geen nee verkocht.

Aanbeveling
Zoek niet verder. Deze winkel biedt je alles wat er op fotografisch gebied te vinden is.

Extra toelichting
Al vanaf de oprichting zijn de eigenaren altijd bezig geweest het service peil zo hoog mogelijk te brengen. Door het enorme succes en stormachtige groei is het bewijs geleverd dat deze winkel een topper is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertina Kamer 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Handig wachtsysteem, zitplaatsen, etc.

Service
Zorgvuldig, vraaggericht, kennis van zaken, persoonlijke aandacht, niet alle medewerkers zijn even klantvriendelijk.

Assortiment
Voldoende keuze, eigentijds, alles is mogelijk, niet altijd alles op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bert Dorland 14-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij online bestellingen de volgende dag in huis prima geregeld, (je moet wel thuis zijn dan).

Service
Ook de service vindt ik uitstekend, zelfs voor een klein dingetje wat niet goed zit in een aankoop wordt er niet moeilijk over gedaan, omruilen geen probleem.

Assortiment
Ben een paar keer in de winkel in of is het op Urk geweest en kan niest anders zeggen dat het assortiment zeer breed is. Zoek wel eens bij de concurrent en vindt dan net niet wat ik zoek.

Aanbeveling
In de loop der tijd heb ik al mijn camera's en toebehoren bij CameraNu aangeschaft, en laat mij dan ook positief uit bij familie etc.

Extra toelichting
Wordt een beetje een herhalin g In de loop der tijd heb ik al mijn camera's en toebehoren bij CameraNu aangeschaft, ben daar meer dan tevreden over zowel qua bezorging en fysiek in de winkel en de service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goudajose 14-12-2014

Algemene score

7,5

Service
Per abuis dubbel geplaatste bestelling werd direct geannuleerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Tom van Straaten 13-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dankzij de nieuwsbrief van CameraNu kon ik meteen naar de prachtige "Nu of nooit" aanbieding om mijn Canon EOS 600D + accessorizes te bestellen.

Service
Ik ben tijdens het bestellen precies op de hoogte gehouden van de voortgang, en kon zodoende mijn product bijna op de minuut af ophalen bij een PostNL afhaal locatie.

Assortiment
Op CameraNu vind ik alles wat ik nodig heb voor mijn fotografie hobby.

Aanbeveling
Goede prijs:kwaliteit verhouding
Behulpzame klantenservice

Extra toelichting
Ik koop met veel plezier bij CameraNu. Goede prijs:kwaliteit, en snelle afhandeling. Zijn maken, vandaag besteld morgen in huis, letterlijk waar. Dat is een goede kracht van het bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 1948 13-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
De bestelde ontvanger voor Hähnel combi TF radiotrigger besteld en de andere dag in huis. Feestdagen kunnen niet meer stuk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frelis1968 13-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Eerlijk en deskundig advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gemeneer 13-12-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer klantvriendelijk personeel.

Assortiment
Ruime keuze en mooie opstelling van de produkten

Extra toelichting
Dit was mijn eerste aankoop bij Cameranu in de winkel. Ik ben er zeer tevreden over en verwacht hier wel terug te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JM Wiegers 13-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijk. Snel besteld en volgende dag afgeleverd

Service
Per ongelijk 2maal zelfde product besteld. Vr. Medeweksters attendeerde mij op retourzend mogelijkheid. Teveel betaald geld terug. Top

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Zeer

Extra toelichting
Uiterst tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Multimaatje 13-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
Goed

Assortiment
Alles wat ik zocht was er

Aanbeveling
Ja

Extra toelichting
Ook voor oudere systemen voldoende keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Staaterop 13-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's-avonds nog even op de website gezocht en gevonden.
Online besteld en betaald en de volgende dag in de brievenbus.

Service
Mijn product kon per enveloppe verstuurd worden tegen een gering verzendbedrag.

Assortiment
Uitgebreid en vaak op voorraad.

Aanbeveling
Ik raad deze website aan iedereen aan die iets op foto en videogebied wil aanschaffen.

Extra toelichting
Deze bestelling is super snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WJuFo 12-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website.

Service
Heldere voorbespreking mbt inkoop van mijn huidige toestel naar een Nikon D810.

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid en wordt ook heel overzichtelijk gepresenteerd.

Aanbeveling
Fijne benadering en goede kennis van alle artikelen die men verkoopt.

Extra toelichting
Na de aankoop van mijn Nikon D810 kreeg ik later nog de mededeling dat er een actie liep van Nikon en daardoor een cashback heb ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam-90 12-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen problemen tegen gekomen

Service
- Snelle levering
- Je kunt aangeven wanneer je het pakketje wilt laten bezorgen
- Snelle en fijne reactie via mailcontact

Assortiment
Tot nu toe alles wat ik zocht, kunnen vinden bij camera.nu

Aanbeveling
Geen klachten, dus zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kramer1964 12-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevredenklant52 12-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat ze op voorraad hebben op de site, dat hebben ze ook

Service
Men neemt de tijd om de pro en cons met je te bespreken en geven je een goed advies over de eventuele aankoop

Assortiment
Geweldig, kijkt op hun site, dat zegt genoeg

Aanbeveling
Alle zaken die ik met ze heb gedaan zijn zeer goed afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Daalman 12-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Duidelijke website. De producten worden prima gecategoriseerd weergegeven. Bestellen gaat gemakkelijk. Bestelling wordt onmiddellijk bevestigd en verstuurd. De volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews