cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joris van Moort 21-12-2014

Algemene score

7,8

Gemak
Producten zijn goed te vinden.

Service
Bestelling werd snel bezorgd.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Aanbeveling is groot.

Extra toelichting
Website/winkel met prima service, snel je benodigde producten te vinden en duidelijke beschrijvingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Blokland 20-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel gekozen uit een overzichtelijke en zeer informatieve WEB-site.

Service
Duidelijke afhandeling van de bestelprocedure en het volgen van de bestelling.

Assortiment
Ook de alternatieven van wat ik zocht werden voorgehouden zodat ik zeker wist de goede keuze gemaakt te hebben.

Aanbeveling
Waarom zou ik mijn kennissen niet attenderen op CameraNU.nl als ik daar zulke goede ervaringen mee heb opgedaan?

Extra toelichting
Ik heb een goed gevoel overgehouden bij de gehele aankoopprocedure van selecteren tot en met de aflevering door PostNL aan de deur. En het geleverde was 100% in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.L. Hijmans 20-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, alle artikelen zijn goed vindbaar en bevatten een korte porductomschrijving.

Service
Zeer snelle levertijd en zeer snelle reactie op vragen over mijn bestelling. Top!

Assortiment
Uitgebreid assortiment. Ik ben zeer tevreden over de studioproducten die ik hier gekocht heb.

Extra toelichting
Ik heb al vaker producten besteld bij CameraNu. Eén keer een product gehad wat niet beviel, maar zonder problemen heb ik het product kunnen terugsturen. Verder zeer tevreden over de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilhelmus Verberk 20-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
op elk moment van de dag bestellen

Service
Komen na wat ze beloven,en correct aan de telefoon. Weinig of geen voorraad bij de winkels, je kunt het product niet bekijken.

Aanbeveling
zie boven - voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MariekeJ 20-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed te vinden, makkelijk te bestellen

Service
snelle levering, goede communicatie

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
prima webshop

Extra toelichting
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P v R 20-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke info. Bestellen en eventueel retour zijn op de klant gericht.

Service
Vlotte en heldere info. Snelle en nette levering.

Assortiment
Het meeste van mijn merk is aanwezig. Zo niet, wordt er aangegeven wanneer het artikel weer aanwezig is.

Aanbeveling
Vanwege bovenstaande: correctheid, snelheid, informatie, duidelijkheid. Dit alles naar de klant gericht.

Extra toelichting
Conclusie: een betrouwbare (web)winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fundin 20-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website met dito aanbod

Service
De levering was vlot en goed verzorgt.

Assortiment
Heb specifiek gezocht op één product, dus hier kan ik niet echt een oordeel over geven

Aanbeveling
Een aanrader!

Extra toelichting
Via een kennis op deze site geattendeerd en ben erg tevreden. Heb een mooie occasion gekocht waar ik al een tijdje naar op zoek was. De informatie bij het product op de website klopte, dat is prettig. Ik heb geen gebruik hoeven maken van de service, maar heb voor aankoop wel eerst via de chat contact gehad en dit verliep goed. Al met al zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vermeeren 20-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Door de eenvoudige en toegankelijke webshop. Ook de supersnelle levering is fijn.

Service
Levering en afhandeling was goed en snel. Alles netjes verpakt ontvangen. Dus geen negatieve ervaring, schat daarom in dat de service ook in orde is.

Assortiment
Ruime keuze en voorraad. En je hoeft daarom niet uit te wijken naar een andere shop.

Aanbeveling
Jazeker

Extra toelichting
Goede webshop,met ruime keuze en snelle en goede levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J Bond 20-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke uitleg en heldere vormgeving van de site.

Service
Contact met helpdesk is vriendelijk en duidelijk. Er wordt voldoende tijd besteed aan het beantwoorden van vragen.

Assortiment
Er is veel keus en veel artikelen zijn voorradig.

Aanbeveling
Betrouwbaar en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vrijburg 19-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Omschrijving op de website is helder en duidelijk.

Service
Kreeg snel en duidelijk antwoord op de gestelde vraag.

Assortiment
Ruim voldoende keus.

Aanbeveling
s'avonds om 21.45 uur besteld en de volgende dag om 13.30 uur in huis. Echt fantastisch!

Extra toelichting
Een enorm groot aanbod op het gebied van fotografie. Helder antwoord op de gestelde vraag doorde klantenservice. Zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.dijns 19-12-2014 In de winkel gekocht
urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Vriendelijk en to the point,

Assortiment
Alles wat ik zocht in het assortiment

Aanbeveling
Prima verzorgd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arie Vreugdenhil 19-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Een paar klikken en de andere dag in huis! Geweldig!

Service
Na aanschaf vraagt men of er naar tevredenheid is geleverd. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska_H_ 19-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikelen makkelijk online te vinden, je hoeft er je huis niet voor uit.

Service
Goede service, zoals aangegeven de volgende dag al in huis. Goed verpakt.

Assortiment
Ruim assortiment, veel keus.

Aanbeveling
Zeker een goede winkel, ik kan er vaak slagen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H. van Schaijk 19-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een duidelijke webshop met veel keuzemogelijkheden.

Service
De bestelling was de volgende dag al binnen en dat rond kersttijd. Goed geregeld.

Assortiment
Ik zocht een statief kop met Quick release voor een camerastatief dat toch best al oud is maar die hadden ze gewoon.

Aanbeveling
Veel op voorraad, snelle levering, precies zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lin424 19-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
Snel en goede service!

Extra toelichting
Bestellen ging makkelijk en snel! Lens die ik gekocht heb was compleet, niks op aan te merken!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

liesbeth78 19-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles overzichtelijk opgesteld e

Service
Wordt goed geholpen en denken mee

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit en advies

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chipmunk58 19-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikelen zijn goed te vinden.
Alleen het invullen van het cash-back formulier was nogal een klus. Veel gezoek naar de juiste informatie n.a.v. het gevraagde.

Service
Snel geholpen aan de telefoon en gedegen informatie.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Goede service. Groot aanbod.

Extra toelichting
Behoorlijk tevreden over service en aanbod. Artikelen snel en goed te vinden. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertjan Hooijer 19-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online besteld en snel in huis.

Service
Ik heb ook wel eens ter plekke in Urk wel eens wat gekocht, dus niet via internet. Voor de aanschaf van een tweedehands 5D mk3 van Canon had ik vragen en daarvoor werd ik naar de afdeling boven doorverwezen. De verkoper nam de tijd voor me. Dat was prettig.

Assortiment
Zeer veel keus.

Aanbeveling
Gewoon een goede winkel met een goede website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RW Ingelse 19-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is heel overzichtelijk.

Service
"s Avonds besteld de volgende dag al binnen. Ongelofelijk snel.

Assortiment
Uitstekend

Aanbeveling
Ik heb de website al aanbevolen bij kennissen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over cameranu.nl. Het gekozen product voldoet prima aan mijn gestelde eisen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hetfietsertje 19-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ondanks het enorme aanbod is de webshop overzichtelijk ingedeeld en kun je snel vinden wat je zoekt. Duidelijke product-omschrijvingen.

Service
Snelle levering, snelle reactie op vragen. Echt winkelen vanuit je luie stoel.

Assortiment
Als je hier je gezochte product niet vindt, stop dan maar met zoeken

Aanbeveling
Tot op heden geen enkele negatieve ervaring.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wuls1981 19-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is zeer gebruikersvriendelijk waardoor een bestelling zo geplaatst is. Het zoeken en vinden van producten gaat soepel en door het selecteren van filters kwam ik snel bij het product uit wat ik wilde hebben. Het betalen met iDeal gaat gemakkelijk en verliep zonder problemen. Ik ben zeer te spreken over het gemak en de kwaliteit van de website!

Service
Ik heb de bestelling geplaatst en de volgende dag was de bestelling binnen conform de tijd zoals aangegeven via de pakket levering. Aangezien ik het product de volgende dag ook echt nodig had, was dat voor mij wel de ultieme test voor wat betreft betrouwbaarheid en het nakomen van de aangeven levertijden op de website. Dat is allemaal volledig naar verwachting gebeurd!

Assortiment
Het assortiment is zeer ruim. Door het toepassen van filters kwam ik snel bij het juiste product en daarbij had ik ook direct overzicht over soortgelijke producten. Hierdoor kon ik de producten ook goed vergelijken. Daarbij is de site overzichtelijk en is er voldoende informatie beschikbaar per product om een beeld er van te krijgen.

Aanbeveling
Zou ik zeker doen en heb ik dan ook al gedaan!

Extra toelichting
Ik ben zeer positief over de website van CameraNu en ook over de service. Daarbij is volledig voldaan aan de verwachtingen en dat zorgt er voor dat ik een volgende keer zeker weer via CameraNu zal bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.A.J. de Waard 19-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk aangeboden maakte direct het prijsverschilduidelijk

Service
Binnen 24u op de juiste tijd die mij uitkwam geleverd voor een acceptabele lage prijs!

Assortiment
Ik vond wat ik zocht en zal pas later naar behoefte eerst bij camera nu kijken.

Aanbeveling
Ze hebben indruk gemaakt en een gevoel van betrouwbaarheid gegeven

Extra toelichting
Ik had iets nodig had al uitvoerig naar prijzen gekeken + de kosten van levering. Camera Nu sprong er gewoon uit wat betreft de prijs maar ook verzending!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wouter 13 19-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
's avonds na 11 uur besteld, volgende dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariet Rademakers 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Procedure van aangetekend bezorgen maakt het voor een kleine aankoop onverwacht lastig gezien je thuis moet zijn als de postbode komt. Bij grotere aankopen is dit natuurlijk OK.

Service
Door aangetekend versturen gaan ook kosten vor kleine aankoop relatief gezien sterk omhoog

Assortiment
Jullie hebben geloof ik gewoon alles..

Aanbeveling
Altijd

Extra toelichting
Altijd vanwege assortiment en prijzen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

benloman 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkellijk te bestellen vanuit je luie stoel.

Service
Producten niet in store worden op verzoek besteld, Super service!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Tot nu toe (al enige jaren) zeer content.

Extra toelichting
Voor de zoveelste keer bestelling geplaats, (zat aanvankelijk niet in het assortiment) en wederom correct geholpen. Vriendelijke en met kennis van zaken personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lil_suz 18-12-2014

Algemene score

8,3

Service
Mail gestuurd voor meer info, deze werd snel beantwoord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkie23145 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Lekker makkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HannekeHB 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Er werd heel goed en rustig uitgelegd over verschillende camera's. Daar werd ook voldoende tijd voor genomen. Door de vriendelijkheid en voor mij het juiste advies heb ik een goede keuze kunnen maken. Ben zeer tevreden met mijn nieuwe camera.

Assortiment
Er is voldoende keuze.

Aanbeveling
Goed advies, vriendelijke verkoper en genoeg keuze.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

steli 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Makkelijk, snel en de volgende dag je product al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan W.M. van Kessel 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wat ik zocht kon op de overzichtelijke site snel vinden en bestellen

Service
Bij problemen krijg je snel reactie

Assortiment
Een geweldig breed assortiment en heel veel uit voorraad leverbaar

Aanbeveling
Al meerdere keren iets bij CameraNu besteldt en nooit spijt gehad, dus al aan meerdere personen geadviseerd

Extra toelichting
Heb verder niets toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Porsche01 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even online bestellen, betalen en klaar het wordt thuisbezorgd.

Service
Bij het maken van een foutje onmiddellijk hulp gekregen om dit te herstellen en alles kwam op zijn pootjes terecht.

Assortiment
Wat ik nodig had was allemaal in het assortiment.

Aanbeveling
Zie alle bovenstaande antwoorden.

Extra toelichting
Gebruiksvriendelijk, makkelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. J. S. 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het wisselen tussen verschillende categoriën - "aanbiedingen, acessoires, accu's en toebehoren, analoge fotografie" etc.- is niet erg gemakkelijk, maar verder een duidelijke website.

Service
De chat was niet beschikbaar terwijl ik via kantoor uren contact op nam, maar toen ik even belde was mijn probleem snel opgelost.

Assortiment
Camera assortiment is behoorlijk groot, maar bijvoorbeeld een lensdopje is moeilijk te vinden. In niet fotografie categorieën is het aanbod soms behoorlijk beperkt.

Aanbeveling
Goed en in mijn geval een van de goedkoopsten.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

elwin schomaker 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
snelle en volkomen probleemloze transactie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak van Etten 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer goede site

Service
online een vraag gesteld en binnen 10 minuten goed antwoord

Assortiment
goede en professionele kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaapcameranu 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Zoals het eigenlijk hoort, professioneel, snel, met een heel goede website en een goede klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniël1998 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Het is goed. En de bezorging was erg snel.

Assortiment
Jullie hebben zat spullen en altijd wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Ik beveel het iedereen aan maar soms in het handiger om dingen in een winkel te kopen dan kan je het priduct aanraken.

Extra toelichting
Julie zijn een goede webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fra0101 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk op te zoeken

Service
Gelukkig geen ervaring mee.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Dat moet ieder voor zich weten, maar tot nu toe alleen maar positieve ervaringen.

Extra toelichting
Gaat allemaal soepel. En snel, hoewel dat laatste niet het belangrijkste is. We spreken hier natuurlijk niet over eerste levensbehoeften.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JMD1983 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te navigeren site met een groot aanbod van de betere merken.

Service
zeer goed geholpen door de service afdeling zowel via de chat functie als via de email

Assortiment
alleen elinchrom lijkt te missen

Aanbeveling
in tegenstelling tot een andere grote site met soortgelijke producten komen ze hier gewoon hun afspraken na en zijn de artikelen aangegeven op voorraad.....op voorraad en vandaag besteld is ook echt morgen in huis.

Extra toelichting
ik zal zeer zeker vaker bij jullie bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosz37 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Webwinkel : zeer overzichtelijk en makkelijk zoeken. Verzending : altijd volgende dag in huis.
Winkel Urk : ruim en overzichtelijk, makkelijk parkeren, altijd bereid om te adviseren. Nagenoeg alles op voorraad

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Eijdenberg 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Vragen worden snel en vakkundig behandeld

Assortiment
Zeer ruim, en als je het niet kan vinden wordt er snel geholpen

Aanbeveling
Al heel wat gekocht maar nooit problemen gehad.

Extra toelichting
Altijd leuk shoppen op CameraNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Ronner 18-12-2014 In de winkel gekocht
Urk

Algemene score

9,5

Service
Uitstekende service!!! Kreeg een heel duidelijke uitleg! mocht het uitproberen in de winkel en werd ontzettend aardig geholpen!!

Assortiment
Heel veel keus!!!!

Extra toelichting
Het is de moeite waard om er even naar toe te rijden als je iets uit wilt proberen, vriendelijke personeel! Geen vraag is te gek! veel keus zowel in winkel als oneline,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Stuart 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Uitstekend telefonisch advies 's avonds om tien uur en toen ik een kwartier later nog iets wilde veranderen (voordeliger artikel) werd dat meteen en met dezelfde vriendelijkheid geregeld.

Assortiment
Ruime keuze aan professionele apparatuur, ook voor studiofotografie.

Aanbeveling
De wijze waarop CameraNu mij heeft geholpen vond ik erg professioneel en plezierig. Mensen die met je meedenken en hun best doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ik weet: het is wat ik heb ervaren. Maar het kan geen kwaad om het een keer zelf uit te proberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remy C. 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Order kon eenvoudig aangepast worden, prima klantenservice.

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker aan bevelen.

Extra toelichting
Topwinkel, supersnelle verzending, scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flitser Tom 17-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Site is duidelijk en toegankelijk.

Service
Klein foutje in de levertijd werd direct gecorrigeerd. De extra kosten die waren betaald warden zonder problemen met excuses voor het ongemak, teruggestort.

Assortiment
DE site spreekt voor zich. Voor ieder wat wils, ook voor ieders portemonnee

Aanbeveling
Eerlijk, snelle levering, geode garantie ook indien je via de website bestelt.

Extra toelichting
Kleine flitsinstallatie gekocht. Door een foutje bij PostNL kwam de zending later dan afgesproken. De extra kosten werde direct teruggestort. Na een paar dagen bleek de installatie afgeprijst te zijn. Ook dit verschil werd na het sturen van een mail zonder problemen teruggestort. Prima service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis Lardenoije 17-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kan rustig en op je gemak kijken naar producten die je aanspreken super fijn!

Service
Goeie service, alles wordt mooi via mail gestuurd en de producten worden snel geleverd via de post super fijn!

Assortiment
Een geweldig super mooi groot assortiment waar je alles kan vinden wat je maar nodig heb voor film en fotografie TOP!!!

Aanbeveling
Ik zal deze winkel aan iedereen aanspreken die zich bezig houd met film en fotografie!

Extra toelichting
Wat een top winkel, als je iets nodig hebt voor film of fotografie projecten, opdrachten enz dan vindt je dat hier bij Cameranu.nl het hoeft maar iets kleins of iets groots te zijn hun hebben het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard_9 17-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De ene dag, vanuit de luie stoel besteld; de andere dag aan huis geleverd!

Service
Ik bestel/koop hier nu al een paar jaar (via internet en in de winkel), en heb nog nooit problemen gehad. Het personeel is zeer voorkomend en behulpzaam.

Assortiment
Ik ben nog nooit iets tegengekomen wat hier niet leverbaar was. Het meeste is zelfs op voorraad.

Aanbeveling
Gezien bovenstaande punten zou ik deze winkel zeker aanbevelen. Het enige wat mogelijk voor sommigen een obstakel kan zijn is de reis, wanneer je in de fysieke winkel wilt / moet kijken.

Extra toelichting
Over het algemeen ben ik zeer tevreden over CameraNU.nl. Kundig en betrokken personeel heeft gemaakt dat ik nog nooit een slecht gevoel gehad heb over een aankoop. Zoals ik al schreef onder de aanbevelenswaardigheid: de fysieke afstand kan een obstakel zijn. Wanneer u bijvoorbeeld een verrekijker aan wilt schaffen, is het bijna noodzakelijk om naar de winkel te gaan; de verrekijker vast te houden, en te testen (waarvoor de faciliteiten overigens in ruime mate aanwezig zijn). Daarin is het instructiefilmpje op de site heel duidelijk. En ik ben blij dat ik die instructie toentertijd opgevolgd heb: ik ben met een andere kijker thuisgekomen dan die ik in gedachten had, maar ik heb er nog altijd (zo'n 2 jaar na dato) veel plezier van. Camera's kopen via internet is iets gemakkelijker gezien de vele reviews die over vrijwel alle camera's op internet te vinden zijn. Deze geven over het algemeen een vrij goed beeld van wat u kunt verwachten van het product. Zo ook in dit geval; de camera bevalt zeer goed, en over CameraNU.nl niets dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Meels 17-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is heel duidelijk en makkelijk om mee te werken, voldoende info over product.

Service
Service is uitstekend, telefonisch advies gevraagd waarop een eerlijk, duidelijk en vakkundig advies wordt gegeven.
Hier heb je iets aan bij het maken van je bestelling.

Assortiment
Zeer ruim, bijna alles te krijgen en ook nog eens op voorraad.

Aanbeveling
Iedereen die iets nodig heeft kan ik deze winkel van harte aanbevelen.

Extra toelichting
Reeds diverse producten aangeschaft, steeds vakkundig, eerlijk en goed advies. Bovendien altijd op tijd en correct geleverd , zelfs bij bestelling om 23.50 uur !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn van der Steen 17-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle bezorging, fijn dat het aangetekend is.

Assortiment
Ruim assortiment DSLR en compact camera's

Extra toelichting
Goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nota73 17-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site was makkelijk en het werd keurig thuis bezorgd

Service
Mijn bestelling werd volgens afspraak op tijd bezorgd

Assortiment
Camera nu heeft een ruime keus aan producten van allerlei merken. Alles wat ik zocht was voorradig.

Aanbeveling
Geen negatieve opmerkingen. Alles ging keurig volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oldspijk 17-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site en ruime informatie over het product

Service
Alles duidelijk en binnen 20 uur in huis. Supersnel.

Aanbeveling
Snel, duidelijk, allergoedkoopste en betrouwbaar.

Extra toelichting
Een internetwinkel zoals je dat wenst!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews