cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

roos 65 30-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
kan op internet alle camera's bekijken en dit doe ik nu voor de 2 de keer

Service
als je bestel dan is het gauw bij je thuis gebracht.

Assortiment
héél veel keuze's

Aanbeveling
als iemand weer aan een andere camera toe is ....net zo als ik.

Extra toelichting
Ben zéér te Vreden met mijn camera, en de vorige heb ik ook bij jullie besteld ook online ik hoop dat ik van deze net zo zal genieten als de vorige.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

EB21 30-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Sneller heb ik een product niet in huis gehad.

Aanbeveling
Geen klachten, service is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abmorsink 30-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
kunt niet echt gespecifeerd zoeken met de opties die je er graag op wilt hebben.

Service
snelle afhandeling

Assortiment
ruime keuze van goedkoop tot de duurdere toestellen

Aanbeveling
zou hem gerust aanraden bij anderen.

Extra toelichting
prima

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

John Grofstein 30-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
...het ruim half uurtje rijden vanuit Almere naar Urk heb ik er voor een aankoop graag voor over.

Service
vriendelijk en personeel die weet waar ze het over hebben.

Assortiment
Meer dan voldoende voor mijn benodigdheden.

Aanbeveling
Deskundig advies zowel voor de professional als de amateur fotograaf.

Extra toelichting
Kleine artikelen bestel ik online. Voor de duurdere en grotere aankopen rij ik het liefst naar de winkel in Urk. Ondanks dat ik woon in Almere en werk in Amsterdam, waar in beide steden foto speciaalzaken aanwezig zijn, gaat mijn voorkeur al jaren uit naar CameraNu.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hwvanh 30-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat is er makkelijker dan even snel een online bestelling doe die ook nog snel wordt geleverd ?

Service
Geen klachten over de aankopen bij Cameranu.nl

Assortiment
Ik heb hetgeen ik nodig had snel kunnen vinden

Aanbeveling
Gemakkelijk wanneer je geen fysieke winkel in de buurt hebt.

Extra toelichting
Goede ervaringen, ook deze keer weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Minke66 30-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Keuze makkelijk te vinden

Service
Heb eerder een probleem gehad met mijn net aangeschafte telelens. Maar door de enorm goede en snelle afhandeling ben ik enorm tevreden. Een betere service kan je je niet wensen

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Omdat ik erg goede ervaringen heb met CameraNu scoren ze erg goed bij mij. Klachten kan ik niet verzinnen,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mierande 29-11-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Lekker dichtbij

Service
Top geadviseerd over aankoop

Assortiment
Alles te vinden wat je nodig hebt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Petronella54 29-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
We kregen een snel antwoord op onze vraag per mail. Uiteindelijk zijn we toch naar de winkel gegaan om tot een goede keus met behulp van de verkoper te komen.

Assortiment
Er is voor iedereen iets te vinden in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Neem ruim de tijd om tot je keuze te komen. De verkopers willen je hierbij enorm goed helpen dus soms moet je wel iets langer wachten tot je aan de beurt bent.

Extra toelichting
Ik heb al eerder deze winkel aanbevolen bij vrienden en kennissen wegens het bijzonder grote aanbod voor een goede prijs en een prima service. Welke vraag we ook hadden over een camera, er werd een uitstekend antwoord op gegeven zodat wij een camera hebben gekocht die voldoet aan al onze wensen. Het is heel prettig als de verkoper weet waar hij het over heeft en dat is bij CameraNU het geval.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannahthehorse 29-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Ruim assortiment, Goede service (je kunt bijvoorbeeld het bezorgmoment zelf kiezen), snelle levering.

Extra toelichting
Handig achtergrondscherm voor een scherpe prijs. Leuk voor de beginnende of wat serieuzere hobbyfotograaf. Het witte doek dat er bij komt is transparant, maar als het dubbel hangt wordt het een witte achtergrond.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

David Gerritsen 29-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter3031 29-11-2014 In de winkel gekocht
URK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op nummer geholpen worden is wel zo relaxed.

Assortiment
Er is veel, erg veel.

Extra toelichting
Geen opdringerige verkooppraatjes, maar goede, zinvolle adviezen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

dlightphotos 29-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het vinden van mijn product was erg makkelijk, ook was het fijn dat het product op voorraad was en ik deze na ontvangst van betaling de volgende dag meteen in huis had!

Service
Er was iets mis gegaan met mijn betaling, maar na contact op te hebben genomen met de klantenservice, waar ik nog geen minuut in de wacht heb gestaan werd alles meteen geregeld.

Assortiment
Ze hebben ontzettend veel voor fotografie, en heel veel op voorraad! erg fijn.

Aanbeveling
Overzichtelijk, makkelijk, behulpzaam,goede kwaliteit en service.

Extra toelichting
Goed overzicht op de website, makkelijk te bestellen en te betalen, goede klantenservice, spullen veilig ingepakt en snel bezorg! Camera.nu is een aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Soved 29-11-2014 In de winkel gekocht
Emmeloord
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met de auto goed bereikbaar als we even in 'de polder' moeten zijn.

Service
De laatste keer moesten wij even wachten. De ervaring was toen: "Wat hebben die mensen een eindeloos geduld om een ander iets uit te leggen en dan gaan ze ook nog met lege handen de deur uit" En daarna even vriendelijk de volgende klant helpen en dat waren wij.

Assortiment
Gewoonweg goed.

Aanbeveling
Als je binnenkomt ervaar je al de klantvriendelijkheid.

Extra toelichting
Het is gewoonweg een fijne winkel waar je met plezier naar toe gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p.ausema 29-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site en de winkel is ook ruim opgezet

Service
ik heb een lens gehad die buiten de garantie van canon zat, maar nog binnen de garantie van twee jaar van camera nu. Had de lens in urk afgegeven en hij werd keurig gerepareerd thuis bezorgd. In de reparatieperiode kreeg ik status overzichten zodat ik er zelf niet iedere keer achter aan hoefde.

Assortiment
Ik zou niet weten wat ze op foto gebied niet hebben.

Aanbeveling
Ik geef een 9 omdat ik ruimte wil laten voor verbeteringen, maar ze zijn voor mij het adres voor fotoapparatuur

Extra toelichting
Ik kom graag in de winkel op Urk, omdat ik graag even kijk wat er voor nieuws is en of ze nog mooie occasions hebben, maar via internet bestellen gaat ook altijd goed. Je word ook goed en vakkundig geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PietsjeDM 28-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke site en duidelijk en overzichtelijk.

Service
Na telefonisch het doel te geven, kreeg ik goed advies wat geschikt was voor mij.

Assortiment
Geen nee te koop.

Aanbeveling
Ideaal en op je gemak uitzoeken.

Extra toelichting
Ik vind CameraNu de geschikte webwinkel voor mij op dit gebied.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ESM80 28-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Heldere website die behulpzaam is bij keuzeproces. In de winkel deskundig en vriendelijk personeel, waarbij op een prettige manier advies gegeven wordt en meegedacht wordt over de wensen van de klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

bigoomA3 28-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles gaat op rolletjes

Service
supersnel

Assortiment
verrassend, vooral wat (oude) acessoires betreft

Aanbeveling
uit eigen ervaring

Extra toelichting
prima zaak uit elk oogpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.van Eersel 28-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Artikelen zijn snel te vinden

Service
Goede uitleg van deskundig personeel.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Fijne winkel met goede service en deskundig personeel.

Extra toelichting
Een fijne winkel met goede service,goed personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Sellies 28-11-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Uitermate goed advies bij aankoop van diverse artikelen. Niet van zomaar een verkoper maar van een specialist op elk gebied.

Extra toelichting
Vakkundige hulp gekregen bij aankoop van een videocamera. Zoveel merken zoveel soorten..... Maar na vragen en advies van de koper met de juiste camera de deur uitgestapt. Zeker van mijn aankoop en in gebruik een fantastische ervaring.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

fonzvermast 28-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
vrijdag besteld en zaterdag meteen me eerste foto's geschoten gewoon super zou zo weer bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riader 28-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Was snel te vinden op de site.

Service
werd duidelijk aangeven dat het aanwezig was en de tijdstip van afleveren

Assortiment
al de mogelijke opties waren aanwezig.

Aanbeveling
in de winkel goede service: aandacht voor de klant, al kocht ik die keer niets.

Extra toelichting
Goede service, klachtvriendelijk, ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luit-Jan Dijkhuis 28-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk vanaf de bank je bestelling plaatsen.

Service
Afspraken worden nagekomen en dat is zeer plezierig.

Assortiment
Veel keus waardoor je vind wat je zoekt.

Aanbeveling
Prima winkel en service.

Extra toelichting
Bestellen op internet heeft met wederzijds vertrouwen te maken. Zaken doen met CameraNu is op dit wederzijds vertrouwen gebaseerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. A. Groothuis 28-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik had iets verkeerds besteld en kon dat via de klantenservice nog gewoon aanpassen. Ging zonder problemen en gewoon de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ETS 28-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website ,je hoeft geen profiel aan te maken.Betalingsgemak

Service
snelle levertijd

Assortiment
grote verscheidenheid, ook voor de grote merken

Aanbeveling
zie voorgaande

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Warval 28-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website was duidelijk en zeer informatief. Ruimschoots de tijd voor begeleiding bij de aanschaf.

Service
Goede professionele ondersteuning bij de aanschaf van de camera. Ook minpunten bij het gebruik werden aangegeven. Daardoor een juiste keuze kunnen maken.

Assortiment
Het assortiment biedt ruimschoots mogelijkheden. ook in de aanschaf van accessoires.

Aanbeveling
De winkel biedt een goed overzicht op het gebied van foto apparatuur.

Extra toelichting
Lang gewikt en gewogen bij wie ik een nieuwe fototoestel zou aanschaffen. Belangrijk daarbij vond ik professionaliteit en ondersteuning.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiwi30 28-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
De wachttijden in de winkel kunnen soms wat lang zijn, maar dit komt doordat er in de winkel echt de tijd genomen wordt om klanten te helpen. Tijdens mijn aankoop werd er ook goed de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden en te komen tot een goede koop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pwsonline 28-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en logisch opgezette website. Voorraad indicatie is bijna altijd juist, dit i.t.t. vele andere webwinkels, de goederen worden ook zeer snel geleverd.

Assortiment
Veel artikelen op voorraad, breed assortiment (ook 2e hands), en een zeer gunstige prijs. Maar ook zie ik dat ze vaak heel snel "aparte" of innovatieve dingen in het assortiment opnemen.

Aanbeveling
Ik zou zonder enige reserve deze winkel aanbevelen, ook aan mijn beste vrienden.

Extra toelichting
Een van de beste, en tevens goedkoopste fotografie onlinewinkels. Mijn eerste digitale camera heb ik hier gekocht (een D70 in 2004), en sindsdien heb ik hier veel meer aangekocht. steeds weer een juiste voorraad, snelle levering, en perfect ingepakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijkevv 28-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Fijne site, goede zoekfunctie en ik had mijn product snel gevonden.

Aanbeveling
Betrouwbaar en ik ken meerdere mensen met goede ervaringen bij Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eric H 1968 28-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JD665 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De combinatie van het online informatie verzamelen en in de winkel kunnen uitproberen en advies ontvangen is perfect.

Service
Op Urk werd alle tijd genomen en geboden om te vergelijken, uit te proberen en van advies te voorzien op een deskundige en objectieve manier. Geeft een betrouwbaar en rustig gevoelom een juiste en verantwoorde investering te doen.

Assortiment
Groot assortiment online, ruime echte! winkel.

Aanbeveling
Deskundige, objectieve en klantgerichte medewerkers.
Ruim assortiment
Echte winkel
Goede webwinkel
Goede service
Eerlijke en duidelijke prijsstelling

Extra toelichting
Ben echt tevreden en blij met mijn aankoop, mede gebaseerd op advies, prijs en service door Cameranu medewerkers. Het was niet mijn eerdre aankoop daar, en zeker niet mijn laatste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan Warta 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Besteld online en snel geleverd

Service
Betrouwbaar

Assortiment
Zeer breed assortiment

Aanbeveling
Cameranu is voor mij de meest betrouwbare online winkel voor fotografie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ineke537 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Sortering voldeed aan mijn verwachting. De prijs is erg scherp.

Aanbeveling
Duidelijke website, makkelijk bestellen en supersnelle levering. Top

Extra toelichting
Top zaak. Ga beslist weer bestellen de vilgende keer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MWB1956 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
In de avond besteld volgende dag bezorgd.

Service
Ik had een vraag en gelijk een antwoord.

Assortiment
Veel spullen in de webwinkel.

Aanbeveling
Goede service al eens in de winkel geweest. Goede prijs verhouding.

Extra toelichting
Goede service en snel geleverd. Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jannes29 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er makkelijk, ik kon het product via mijn mobiel bestellen en betalen. Ideaal!

Service
Om 21:00uur besteld en gewoon de volgende dag al in huis! Dat noem ik service!

Assortiment
Bijna alles is op voorraad

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Geweldig hoe snel en goed jullie leveren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke de Geus 27-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Met één telefoontje weet je een hoop meer.

Service
Uiterst vriendelijke, geduldige en kundige mevrouw aan de telefoon die door het stellen van vragen mij goed op weg heeft geholpen met het vinden van de juiste camera.

Aanbeveling
Zeer tevreden over de bereikbaarheid per telefoon. Werd ook direct geholpen zonder eerste een keuzemenu te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbo1 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer eenvoudig een bestelling te plaatsen vanachter de pc.

Service
Snelle bevestiging en verzending van de geplaatste order inclusief factuur en pakket tracking details.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze uit het assortiment. De kwaliteit is zeer goed (zoals men verwacht). En de prijs heeft meestal een ondergeschikte rol.

Aanbeveling
Absolute aanrader voor iedereen die van fotografie houdt.

Extra toelichting
CameraNU.nl, zodra ik op zoek ben naar fotografie producten komt deze site bij mij als eerste op. Omdat ik hier zéér goede ervaring mee heb. De snelheid van verzending, het bestelgemak de scherpe prijzen, service en kwaliteit zorgen dat ik een trouwe klant van hun ben :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PVML 27-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Snelle ongecompliceerde levering!

Assortiment
Groot assortiment voor de (semi)professionele gebruiker. Zou nog iets uitgebreider kunnen in het high end segment, maar ik snap dat niet rendabel is om standaard te hebben.

Aanbeveling
Gewoon goede service en goede producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Animalpalace 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Helaas ga ik het product terugsturen, puur en alleen omdat de camera die ik heb gekregen geen viewfinder heeft en ik niet meer zonder kan,dus over die service van Camera Nu kan ik pas later oordelen. Waar ik wel over kan oordelen is de snelheid van verzenden, en die was sneller dan het licht leek wel. De dag na de bestelling was het al in huis. Ook de aanbiding die ik had was nergens anders te vinden, wat het des te spijtiger maakt dat ik het moet retourneren. Eerder had ik al eens een lens bij deze winkel gekocht, ook voor een prima prijs en met dezelfde snelle service. So far so good dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H. Koehorst 27-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed te vinden op de site wat je zoekt

Service
Snelle bestelling en aflevering

Assortiment
Goede keuze en beschrijving van aankoop

Aanbeveling
Vriendelijke infodesk en goede informatie

Extra toelichting
Enkel positieve ervaring met helpdesk en bestelling met daaraan gekoppelde levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fimke dijkstra 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
thuis uitzoeken, dan naar de winkel en kopen, makkelijker kan niet

Service
prettig geholpen en geen haast.

Assortiment
uitzoeken wat je maar hebben wilt

Aanbeveling
omdat ik zelf altijd tevreden ben geweest

Extra toelichting
zo voel ik het

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Brouwer 27-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De diverse materialen zijn goed gerangschikt. De zoekfunctie werkt ook goed.

Service
De reactie op de bestelling en de communicatie over het verloop van de bestelling verloopt uitstekend.

Assortiment
Tot nu toe alles gevonden wat ik zocht. Het artikel wat niet aanwezig was, is besteld door het bedrijf.

Aanbeveling
Niets dan lof over de afhandeling van de bestelling.

Extra toelichting
Zie hier boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Proost 27-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alles netjes en snel geleverd en verwerkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Ruitenberg 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk vanuit luie stoel winkelen.

Service
snelle, vakkundige afwikkeling rond bestelling en met zorg verzonden.

Assortiment
Ruime keuze van benodigde artikelen met duidelijke informatie.

Aanbeveling
Er is geen reden om dat niet te doen.

Extra toelichting
De hierboven genoemde beoordelingen zijn overduidelijk om zaken te doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Boone61 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkelpand goed bereikbaar, goede parkeergelegenheid
maar ook bestellen via webshop gaat prima

Service
Goed advies, snelle levering

Assortiment
Hetgeen ik nodig had was direct leverbaar

Aanbeveling
In de winkel goed advies, gewenste producten direct leverbaar.
Bestellingen via webshop snel geleverd volgens aangegeven levertijden. Ruim assortiment.

Extra toelichting
Een bedrijf waarbij je een goed gevoel krijgt op basis van het totaalplaatje. Weet verwachtingen telkens weer waar te maken of te overtreffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kapellen 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
producten goed en snel gevonden op de site

Service
perfecte berichtgeving over de order voortgang

Assortiment
heel erg uitgebreid

Aanbeveling
Groot assortiment, op voorraad en snel geleverd tegen een scherpe prijs

Extra toelichting
Groot assortiment, op voorraad en snel geleverd tegen een scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

EdwinBr 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kon gemakkelijk mijn product kiezen.

Service
De levering was snel en goed.

Aanbeveling
Werk prima en is goed gesorteerd. Erg veel is ook gewoon op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Meels 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelling geplaatst en volgende dag mooi op tijd geleverd

Service
Had twijfels over het product maar na een telefoontje en zeer deskundige uitleg van een medewerker van cameranu was alles helemaal duidelijk en heb ik het product besteld.

Assortiment
Bijna alles te krijgen.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Goede service, vriendelijke medewerkers, correcte en snelle levering.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de deskundigheid en uitleg van de vriendelijke medewerker, bovendien perfect op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicoz-1982 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig, goed gestructureerde site

Service
Geen op of aanmerkingen op. fijn dat de bezorging al de volgende dag is, ook al bestel je pas in de avond.

Assortiment
Ik heb nog niet mis gegrepen...

Extra toelichting
Fijne site, alles gemakkelijk vindbaar. Duidelijke uitleg bij de produkten. Groot assortiment, kleine prijzen. 's Avonds besteld, volgende middag in huis, perfect!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hermenlesscher 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg makkelijk om iets te vinden, en de voorraad klopt (heeel belangrijk!). ook notificaties wanneer iets weer op voorraad is is erg makkelijk.

Service
Gratis retournering, en erg communicatief.

Assortiment
Erg compleet, en goed geprijsd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RemkoSchrijver 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Site werkt goed en snel, erg overzichtelijk.

Service
Snelle levering!

Assortiment
Veel keuze, ik heb er tot nog toe alles kunnen vinden wat ik er verwachtte.

Aanbeveling
't Is gewoon goed...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews