cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24110 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2289 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willemijn Sterke 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site met voldoende informatie.

Service
Als iets niet op voorraad is, wordt je netjes gemaild en worden alternatieven geboden. Snelle service qua levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ZlolZ24 03-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site

Service
Snel verzonden

Assortiment
Veel in het assortiment

Aanbeveling
Zeer goede winkel, veel voor een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferry Schippers 03-02-2015

Algemene score

7,0

Gemak
Bestellingen verlopen probleemloos.

Service
Het retourneren van spullen is eenvoudig. Jammer dat de verzendkosten voor de koper zijn.

Assortiment
Ruime keuze aan accessoires en camera's. Zou graag nog meer videoapparatuur erbij zien.

Aanbeveling
Ja.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Raphael Janssen 03-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site met kloppende voorraadindicatie. Meerdere betalingsmogelijkheden dus erg gebruiksvriendelijk.

Assortiment
Hebben buiten de standaard merken ook heel veel exotische dingen die ze ook nog eens op voorraad hebben liggen. Perfect!

Aanbeveling
Snelle verzending, groot assortiment en scherpe prijzen. Niets mis mee!

Extra toelichting
Al met al een prettige online winkelervaring, goed assortiment, overzichtelijke site, kloppende voorraadindicatie en het nakomen van de beloofde levertijd! Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Qrusli 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle correcte levering en goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mini65 03-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk te bestellen en eventuele vragen kan je stellen via de chat

Service
Ik kon mijn gekochte lens ruilen voor een andere omdat het toch niet was wat ik zocht

Assortiment
heel veel zowel op de site als op Urk..

Aanbeveling
Geweldige zaak, deskundig personeel, gewoon fijn om ook naar Urk te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter langeveld 03-02-2015 In de winkel gekocht
winkel in urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik vind het een winkel met een overzichtelijk assortiment en een prettige sfeer omdat je er vrij en ongestoord kunt rondlopen.

Service
ik heb ervaren dat het personeel mij vakkundig heeft geholpen waardoor ik een andere maar betere keuze heb kunnen maken.

Assortiment
door het grote assortiment heb ik het gevoel dat ik niet ( door een beperking ) een gedwongen keuze heb moeten maken.

Aanbeveling
ik ben lid van een video club en wilde een gedegen advies, omdat ik nog al wat te wensen had, daar ik een videocamera wilde hebben die aan mijn aan mijn hoge wensen voldoet en waarmee ik nog jaren toe kan.

Extra toelichting
ik ben op camera nu geattendeerd door video-club leden omdat zij goede ervaringen hadden en ook zij hier hun producten gekocht hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Y.M. 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Oplossing gericht mee denken.

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Zie bovenstaande motivatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cili100 03-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Ik heb een maand op een bestelling bij een andere webshop gewacht. Na deze gecanceld te hebben en mijn bestelling 'savonds bij CameraNU gedaan te hebben, was deze de volgende middag al binnen. Geweldig snel, fijne service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A. van Rodijnen 02-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk uitgebreid
overzichtelijk
snel

Service
boede respons snelle levering

Assortiment
Uitgebreid overzichtelijk

Aanbeveling
geloof in de oprechtheid en service van deze ondernemer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Topper72 02-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Toevallig ligt Cameranu.nl vlakbij mijn woonplaats. Dus heb ik de winkel bezocht voor deskundige uitleg.

Service
Goede uitleg gehad.

Assortiment
Alle topmerken zijn ruim vertegenwoordigd.

Aanbeveling
Zeker aanbevelen. Mooie winkel met veel deskundig personeel.

Extra toelichting
Mooie winkel met een ruim assortiment van topmerken en aantrekkelijke prijzen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

showy 02-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon goed ingerichte website die vanzelf de weg wijst.

Service
Heb reviews van deze site gelezen en kwam erachter dat ze goed zijn ook als er eens iets mis gaat.
Dat is belangrijk voor kopers en verkopers!

Assortiment
Ook voor heel specialistische dingen kun je bij ze terecht

Aanbeveling
Een gespecialiseerde foto website met goede service en goed assortiment.
Prijs is O.k. maar niet de allergoedkoopste.
Staat wel weer wat tegenover.

Extra toelichting
Ik denk dat ik in de voorgaande beschrijvingen mijn motivatie al heb gegeven. Maar kort gesloten; gewoon een betrouwbare, goed gesorteerde website met concurrente prijzen en een bovengemiddelde service. Zo,n reputatie kun je niet in korte tijd "kopen", die bouw je op!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hitcher 02-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudige bestelling

Service
Tijdige levering. Er is keurig op tijd geleverd. Dank!!

Assortiment
Dit artikel was nergens meer te koop. Cameranu.nl had het product nog op voorraad.

Aanbeveling
Zonder meer goed te noemen.

Extra toelichting
Goede en snelle levering van een product dat nog nauwelijks te krijgen was. Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Bogers 02-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijker gaat niet

Service
supersnelle afhandeling van bestelling

Assortiment
zeer uitgebreid

Extra toelichting
gewoonweg zeer betrouwbaar en komt gemaakte afspraken na. Ook telefonisch zeer correct en vriendelijk te woord gestaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordthemen 02-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top zo online

Service
Netjes snel geleved

Assortiment
Genoeg te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

noskapatrick 02-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik zoek een product en vindt het.

Service
Toppie, je weet precies wanneer je bestelde pakket aankomt het is net als een cadeau het komt aan de deur en je bent blij.

Assortiment
Ruim voldoende heb alleen nog niet veel gezocht naar producten omdat het product dat ik nodig had snel en goedkoopst te vinden was.

Aanbeveling
Ik zal zeggen Ladies we got uhm. Goedkoop en snel.

Extra toelichting
Na het ontvangen van het product netjes ingepakt en goed geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jacob Schipper 02-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Ik had in no time een kleurenkaart nodig. Keurig opgestuurd, ook zonder express voorwaarden in 2 dagen thuis! Erg fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

habaca 02-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, bestellen tot laat in de avond

Service
Duidelijke uitleg

Assortiment
Breed en diep assortiment en bijna alles op voorraad.

Aanbeveling
Ben al jaren klant en ze blijven gewoon goed.

Extra toelichting
Zoals gewend snel en goed. Bijna alles uit voorraad leverbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Briene 02-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Omdat het hele assortiment online te bestellen is.

Service
Wij hadden een camera online besteld die bleek toen niet aan onze verwachtingen te voldoen, is zonder problemen retour genomen, zijn daarna goed geïnformeerd en hebben nu de camera die wij wilden.

Assortiment
Niet te geloven, zo groot, als je het niet met eigen ogen heb gezien.

Aanbeveling
De manier van ontvangst in de winkel, uitleg door de medewerkers kom je niet meer zo veel tegen.
Daarbij komt nog de keuze uit zo'n groot assortiment.
En dan natuurlijk niet te vergeten de koffie.

Extra toelichting
Gezien het bovenstaande gaan wij zeker in het vervolg voor onze aankopen betreffende fotoapparatuur naar CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny79jansen 02-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit de luie stoel snel en eenvoudig bestellen.

Service
Eenmaal een dubbele betalingsbevestiging ontvangen maar verder top.

Assortiment
Kan er weinig over zeggen, wat ik zocht vond ik.

Aanbeveling
Vanwege het gemak en de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans niezen video fotografie 02-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle en betrouwbare levering, 's avonds laat besteld, de volgende dag in huis...

Service
Altijd snel geld retour, nooit gedoe gehad, en men vraagt ook hoe het was...

Assortiment
grote collectie, direct te zien of het in voorraad is, voor vrijwel altijd de laagste prijs... En als het er even niet is, kun je een mailtje krijgen op het moment dat de voorraad is aangevuld, dan ben je de eerste!

Aanbeveling
al jaren een hele goede ervaring mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LaraH 02-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website van Cameranu.nl is erg overzichtelijk. Daarom is het gemakkelijk om de producten te vinden.

Service
De service is uitstekend. De klantenservice is fijn en ze behandelen alles snel af.

Assortiment
Camaranu.nl beschikt over een ruim assortiment.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

JohnSt11 02-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is goed doorzoekbaar, bestelling en betaling een appeltje, eitje..

Service
Gewoon goed

Assortiment
Ik vind vooral het aanbod aan accessoires belangrijk. Dan kun je je camera ook aanvullen met al die extra's als kabels, accu-grip, microfoon, flitser, en wat je maar meer wilt.

Aanbeveling
Prijs is concurrerend, alles werkt zoals het zou moeten werken.

Extra toelichting
Ik denk dat ik hier vaker terug zal komen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marianne Kerklaan 02-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wonende in Frankrijk had ik mijn objectief bij cameranu.nl in 3 minuten geregeld on line!

Service
Vlot en helder.

Assortiment
Onnoemelijk veel keuze.

Aanbeveling
Omdat ik alleen maar tevreden kan zijn!

Extra toelichting
Ik was zo tevreden met de vlotte en duidelijke afhandeling, dat ik een week daarna gelijk weer iets bij deze winkel on line besteld heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk uit Wolvega 01-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Automatisch bericht gekregen dat een hulpmiddel nu weer voorradig was. Het kon toegestuurd worden

Service
Ik heb moeite met het beoordelen van scherpstellen van de camera op de viewer. Er bleek een hulpstukje te bestaan dat mijn leesbril vervangt en dat eenvoudig met elastiek erop geklemd kan worden. Het werkt prima bleek bij het filmen met mijn Canon 6D. Voorlichting en rust bij instructie is elke keer een verademing, je merkt dat er vaklui zitten. Deze houden ook rekening met klanten die niet freak op fotogebied zijn

Assortiment
Eerder kon ik een andere zoom lens bekijken. Natuurlijk was die er. Ook aangeschaft. Het is er, anders wordt het snel geregeld.

Aanbeveling
Hoger geef ik niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stephanievdg 01-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had een camera al op het oog, en deze kon ik hier dus makkelijk vinden door in het zoek balkje in te vullen!

Service
Gelukkig was de service snel, helaas was de postbode alleen veel te vroeg dan op de afgesproken tijd langs te komen dus had ik de eerste keer mijn pakketje gemist, dat vond ik wel erg jammer.

Assortiment
Je kunt een hoop tot alles ( na mijn mening ) hier vinden!

Aanbeveling
Als ik iemand hoor dat hij/zij camera of iets anders wilt dan moedig ik altijd aan om naar Cameranu te gaan.

Extra toelichting
Ik heb de camera, Panasonic Lumix DMC-TZ55 compact camera Zwart, besteld omdat ik graag een kleinere camera mee wilde nemen als ik op vakantie ga of wat dan ook. Maar ik wilde wel graag mijn eigen instellingen kunnen instellen. Ik las veel goede reviews over deze camera dus besloot deze te bestellen. Aangezien ik echt een spiegelreflex camera ben gewend was ik in eerste instantie niet tevreden over de kwaliteit. Maar mijn vriend en familie konden me ervan overtuigen dat het er goed uit zag en er niets mis is met de foto's. Dus ik heb besloten de camera te houden en er van te genieten!! Een handige functie is dan ook wel dat je wifi hebt op de camera! Dus mocht je foto's gemaakt hebben en je wilt deze op je mobiel meteen plaatsen is dit geen enkel probleem! Super handig!!! :D Vooral als je op vakantie bent ofzo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Coppens 01-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Bezorgkosten worden in rekening gebracht.

Aanbeveling
Jupio batterijen zijn elders minder makkelijk te verkrijgen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

bertus rozmeijer 01-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Soms wel een lange wachttijd en, gelukkig heel sporadisch was de baliemedewerker niet goed op de hoogte van het assortiment bij CameraNu

Service
Een paar keer pech gehad met een aangeschaft product, waarbij de aftersale eigenlijk onberispelijk was.

Assortiment
Ik shop veel, kijk ook bij anderen maar kan zo een uitgebreid en steeds op voorraad staande sortering camera's en alle mogelijke bijkomstige zaken nergens zo breed vinden als bij CameraNu

Aanbeveling
Juist omdat ik hier zulke goede ervaringen heb, benoem ik dit ook bij mijn vrienden. Ik kan me geen betere fotozaak voorstellen.

Extra toelichting
Ik fotografeer al vele jaren en daarbij ook in veel verschillende zaken mijn camera's en bijkomstige zaken gekocht. Al weer een flink aantal jaren geleden mezelf voorgenomen dat wat ik nodig heb bij CameraNu aan te schaffen. Wel een paar keer "vreemd"gegaan om eigenlijk alleen maar te merken dat de voorlichting die je graag wilt niet was wat ik in Urk wel krijg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SdBr 31-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
In twee klikken op de Cameranu website bij GoPro, een derde klik bij accessoires en scrollen maar om mijn wensen te selecteren, standaard betaalmenue, voila! Hoe gemakkelijk kan het zijn? Website laadt snel, maar het vele scrollen is niet zo overzichtelijk. Misschien beter de foto's van de artikelen naast en onder elkaar zetten, een goede foto van een artikel zegt al voldoende, bij een klik zie je dan de beschrijving.

Service
Na de geplaatste bestelling werden drie van m'n vier bestelde GoPro accessoires fijn de volgende dag geleverd. Het vierde (zeer gewilde) artikel zou even een paar weken op zich laten wachten daar die niet op voorraad was, maar geheel tegen verwachting in werd dat accessoire een dag later bezorgd, zonder extra kosten. Top!

Assortiment
Alles wat ik wilde hebben (en meer) was te vinden op de website en ook tegen de juiste prijs.

Aanbeveling
Groot assortiment, prima website, goede uitleg van artikelen op website, snelle levering. Volgende keer weer hier!

Extra toelichting
Eigenlijk kan al het voorgaande worden beoordeeld met een tien, maarja dan blijft er geen verbetermogelijkheid meer over ;-)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Halidon 31-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Er staat een enorm assortiment op de website en als je dan weet wat je wilt hebben, maar niet precies weet hoe het heet of in welke categorie het valt, dan ben je wel even aan het zoeken.

Service
Ik kon geen keuze maken tussen werken met macro-objectief of tussenringen. Via de chat kreeg ik antwoord op al mijn vragen, met een eerlijke uiteenzetting over prijs en doeleinden en persoonlijk advies. Uiteindelijk heb ik daarop afgaande mijn keuze bepaald en ben zeer tevreden.

Assortiment
Een groot assortiment merken, typen en met zeer uiteenlopende prijzen. Maar daardoor ook wel moeilijk om een keuze te maken. Gelukkig biedt de chat daarbij uitkomst.

Aanbeveling
Vooral de service via chat sprak mij erg aan. Zeker wanneer de afstand een probleem is heb je toch het gevoel dat je goed en met alle tijd geholpen wordt. Daar kan menig grote winkelketen absoluut niet tegenop.

Extra toelichting
Ik koop vrijwel al mijn fotoartikelen bij Cameranu.nl. Soms rijd ik er voor naar de winkel maar meestal online. Ben zeer tevreden over de adviezen en vooral de uitgebreide hulp bij afwegen welk product te kopen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berdien van der leij 31-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snel, duidelijk, makkelijk, en heel betrouwbaar! Heel fijn wat het betreft meestal dure aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ja Kramer 31-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Website navigeert gemakkelijk.

Assortiment
Alles wat ik nodig zou hebben is aanwezig in de shop.

Aanbeveling
Gezien mijn voorgaande punten zou ik een aanbeveling doen.

Extra toelichting
Zover ik nu kan overzien heb ik alleen positieve feedback.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f.f.riedstra 31-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Website is overzichtelijk

Assortiment
kan altijd beter

Aanbeveling
Doen wat ze beloven

Extra toelichting
Onlangs een balkhead voor een statief van Redgel bij hen gekocht Dit was iets goedkoper dan bij Redged zelf. Het leuke was dat je de bestelling op een zelf gekozen tijdstip kan ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Erik Rutgers 1961 31-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is prettig ingericht. Hoewel de wachttijden soms een punt van aandacht zijn, kun je met een kop koffie rondkijken en gebruik maken van tablets of boeken inzien.

Service
CameraNu.nl - of dit nu per telefoon is, fysiek in de winkel, of per e-mail - heb ik tot nog toe ervaren als een winkel die service en klantgerichtheid niet alleen hoog in het vaandel heeft staan, maar er ook naar handelt.

Assortiment
Zeer ruim assortiment, maar ook op allerlei vlakken: van voor de amateur tot en met de professional.

Aanbeveling
Met bovenstaande in gedachten... Waarom niet?

Extra toelichting
Eigenlijk heb ik alles wel gezegd wat ik wou zeggen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buijsh 30-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Snel en correct geleverd.

Assortiment
Voor mij ruime keuze.

Aanbeveling
Zie voorgaand

Extra toelichting
Y

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Phillostar 30-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk om online artikelen te vinden, en te bestellen.

Service
Je kan 's avonds laat nog artikelen bestellen en dan heb je het alsnog de volgende dag in huis.

Assortiment
Zeer uitgebreid en altijd voorradig op 1 lokatie.

Aanbeveling
In de winkel goede service en groot aanbod van artikelen en demo setups.
En de prijs is meestal goed.

Extra toelichting
Mijn skip met geld was binnen gekomen en ik was in de markt voor een nieuwe camera. Je kan je geld maar 1 keer uitgeven, dus dan wil je er zoveel mogelijk voor terug krijgen. Vooraf bij Cameranu en Kamera-express Amsterdam (dichtbij huis) prijzen bekeken en offerte's opgevraagd. Een andere camera winkel (K.E.)kan het heen en weer van me krijgen, slechte ongeinteresseerde service in de winkel. Ik sta in de winkel voor een prijsopgave, en ze gaan 2 euro boven het totaal bedrag van Cameranu zitten. Volgens mij wilde ze niet mijn klandizie hebben :) Uiteindelijk gewoon! bij Cameranu het setje aangeschaft, omdat mijn winkel en online ervaring met hun top is (sinds 2010). De artikelen heb ik 's avonds via de website besteld, en de volgende dag werd het pakket bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido Schöpping 30-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het navigeren gaat erg handig en intuïtief

Service
Snel geleverd, goede communicatie

Assortiment
Vele accessoires zowel voor foto als voor videodoeleinden

Aanbeveling
Groot assortiment, snelle levering en goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans H te H 30-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle producten die je zoekt zijn snel te vinden. Overzichtelijke opzet van de site en prima zoekfunctie.

Service
Op mails wordt snel gereageerd en ook vragen worden duidelijk beantwoord.

Assortiment
Zeer ruime keuze in vergelijking met andere sites. Een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van fotografie en daaraan direct gerelateerde producten spreekt mij aan.

Aanbeveling
Gelet op de positieve ervaringen die ik inmiddels heb over een langere periode.

Extra toelichting
Ik denk dat de motivering op de verschillende onderdelen voor zich spreekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hcrmittemeijer 30-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een duidelijke website waar precies vermeldt staat of het product op voorraad is. Het is gemakkelijk om een bestelling te plaatsen, geen gedoe met een account aanmaken ofzo.

Service
23:59u afgerond deze werd de volgende dag om 14:00u geleverd!

Assortiment
Ruim assortiment van bekende merken en alternatieve merken!

Aanbeveling
Ruim assortiment, gemakkelijk zoeken en betalen, scherpe prijs en snelle service.

Extra toelichting
Een duidelijke website waar precies vermeldt staat of het product op voorraad is. Het is gemakkelijk om een bestelling te plaatsen, geen gedoe met een account aanmaken ofzo. Ruim assortiment van bekende merken en alternatieve merken! Ik had een bestelling om 23:59u afgerond deze werd de volgende dag om 14:00u geleverd! Kortom: Ruim assortiment, gemakkelijk zoeken en betalen, scherpe prijs en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olliepippie 30-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie website, gemak vanuit huis bestellen.

Service
Snelle levertijd.

Assortiment
Groot assortiment, alle merken die ertoe doen.

Aanbeveling
Altijd doen, betrouwbaar, scherpe prijzen en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hulsinkelaar 30-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
artikelen staan goed op de site en bij twijfel of je het juiste hebt bel je even en je wordt vriendelijk te woord gestaan

Service
bestelling wordt vlot geleverd

Assortiment
voor mij meer dan voldoende

Aanbeveling
Cameranu heeft al heel wat verdiend aan mijn niet-betaalde adviezen en daardoor ook levering!

Extra toelichting
duidelijk genoeg denk ik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derreck 30-01-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een mooie overzichtelijke website met heel veel producten die toch gemakkelijk te vinden zijn.

Service
Uitstekende service. Ze nemen voor iedereen de tijd. Wel even wachten dan maar ook voor jou nemen ze dan de tijd.

Assortiment
Keuzes van meerdere merken waarbij ook nog eens een vergelijking tussen de producten wordt gemaakt met alle voor en nadelen.

Aanbeveling
Een geweldige winkel, met deskundig personeel, met veel overzicht en genoeg tijd voor de klant.

Extra toelichting
Ik vind het de moeite waard om vanuit Apeldoorn naar Urk naar CameraNu te rijden. Gedegen kennis, kwalitatief goede producten en een zeer prettige manier om geholpen te worden. Ik kom er in ieder geval graag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shila-i 30-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website werkt heel prettig, is overzichtelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
Ik heb alleen gekeken voor de camera die ik wilde, en die zat in het assortiment.

Aanbeveling
Ja, snelle levering en goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Videtta 30-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Product uitzoeken, vergelijken met andere producten (een camera in dit geval) bestellen en betalen ging gemakkelijk en vlot.
Bestelproces was ok, werd bij de buren bezorgd, daar was ik blij mee
De normale hoeveelheid gegevens moest ik invullen

Service
Levertijd en bezorging waren naar verwachting.
De andere punten waren niet aan de orde

Assortiment
Er was genoeg keuze binnen de productgroep, ik was heel erg tevreden over de prijs vergeleken met andere online zaken, ik heb niet naar hetzelfde product in een andere prijsklasse gekeken omdat ik deze camera wilde hebben

Aanbeveling
Gezien de zeer concurerende prijs en de vlotte service en het gemak zou ik deze winkel online aanbevelen aan anderen

Extra toelichting
Overzichtelijke procedure, snelle communicatie per email, snelle levring en een zeer concurerende prijs maken dat ik heel tevreden ben over deze online winkel en ik zal zeker op hun site kijken als ik weer een camera o.i.d. nodig heb

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

kaat642 30-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is duidelijk. Alles gemakkelijk te vinden en te bestellen.

Service
Bij vragen krijg je direct antwoord. Levering is bij voorraad heel snel.

Assortiment
Ik heb altijd al gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Wanneer er een probleem is, wordt dit snel opgelost.

Extra toelichting
Ik heb al regelmatig iets gekocht bij Cameranu.nl. Altijd tot volle tevredenheid. Nu slechts een boek, maar ook dit werd heel snel uitgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hindrik de Boer 30-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Urk ligt niet naast de deur, maar vanwege het assortiment is het een kleine moeite.

Service
Uitstekend, omdat naar de klant meegedacht wordt.

Assortiment
Ruimschoots aanwezig met leuke aanbiedingen.

Aanbeveling
Je gaat met voldoening naar huis.

Extra toelichting
Ik had een 300mm lens via internet besteld, maar thuis bleek het niet de juiste te zijn. Naar Urk, 60 km heen. Maar de service compenseerde de reis. Lens werd zonder moeite omgeruild. Honderdtwintig km is de moeite waard als de service een 10 is.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bohanstraat 30-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bestellen en de volgende dag geleverd.

Service
uitstekend.

Assortiment
enorm groot alles wat je zoekt.

Extra toelichting
de als eerste zaak om camera s of onderdelen te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mariobootje 30-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Perfecte webshop met realtime voorraad.

Service
Zeer goed, zocht een veroudert model en kreeg een goed advies voor een alternatief.

Assortiment
Ruime keuze met duidelijke omschrijving.

Aanbeveling
Ik ben keurig geholpen en kreeg de camera's de volgende dag, zoals beloofd, aangeleverd.

Extra toelichting
Fijne winkel om te kopen met goeden prijzen en behulpzaam personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

armeniaca 30-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wat is er makkelijker dan ALLES in een oogopslag te kunnen vinden op de website?

Service
Goede wijn behoeft geen krans, toch?

Assortiment
Nooit niet gevonden wat ik wilde hebben of nodig had.

Aanbeveling
In de allerhoogste mate.

Extra toelichting
Het is een wonderlijke ervaring dat je kunt e-mailen of bellen en altijd antwoord krijgt van de specialist die je zoekt, of het nu om foto- en videoapparatuur gaat of de talloze accessoires, of om Appleproducten. Als jij iets over een nieuw product hoort, ligt het daar in de winkel en wil je eens iets waar zij hun twijfel bij hebben, dan raden ze het je gewoon af, ook al hebben ze het in huis (is me een keer overkomen). Sinds ik ze 10 jaar geleden heb ontdekt, heb ik nooit meer iets uit hun straatje ergens anders gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heidiefocus 30-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Tot 's avonds laat bestellen, de volgende dag in huis.
Ook vrijwel alle producten altijd op voorraad!

Service
Altijd snel reactie en ze zijn eerlijk.

Assortiment
Nog niets nodig gehad dat ze niet konden leveren.

Aanbeveling
Doe ik met regelmaat bij vrienden en collega's.

Extra toelichting
Fijn om klant te zijn bij cameranu. Ga zo door mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews