cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23803 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2265 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Egbert-fotografie 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke en overzichtelijke site. Snel in te vullen bestelpagina.

Service
Snelle levering op de door mij vastgestelde dag. Verpakking kan soms wat degelijker!!

Assortiment
Voor mij als amateurfotograaf voldoende keuze tegen heel goede prijzen.

Extra toelichting
Prettige bestelervaringen met deze (web)winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Boer 11-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Het bestellen was zeer eenvoudig. Bovendien werd de printer eerder geleverd dan verwacht!

Assortiment
Niet alles, maar wel heel veel te vinden bij deze zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mads de jonge 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk bereikbaar, geen parkeer troubles ect

Service
wij wilden een verrekijker van een goede kwaliteit/prijsklasse, werden goed objectief voorgelicht volledig vrijgelaten in onze keuze en goed gewezen op verschillen.

Assortiment
zeer uitgebreid, alle merken en soorten waren aanwezig, wat prettig is met het uitproberen

Aanbeveling
heb al meerder keren geroemd over jullie winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

houtboutique 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Voor specialistische apparatuur kan ik in de regel op dezelfde dag na een uitgebreid advies de spullen direct meenemen.

Service
Uiteraard begin ook ik eerst op Google en in de Cameranu.nl shop te zoeken. Als ik vervolgens naar de winkel ga krijg ik altijd een uitgebreid advies, waarbij ik vaak met een product de winkel uitga wat veel beter aan mijn behoefte voldoet dan hetgeen ik zelf had geselcteerd.

Assortiment
Ik heb regelmatig producten nodig die je niet zomaar overal kunt verkrijgen. Toch loop ik bij Cameranu.nl altijd de winkel uit met mijn spullen en hoef ik geen dagen op mijn bestelling te wachten.

Aanbeveling
Het persoonlijk advies wat ik hier altijd krijg wil ik voor geen goud missen. Samen met een uitgebreid assortiment en een goede voorraad vind ik dit een prima adres.

Extra toelichting
Uitgebreid en professioneel advies, goede voorraad en groot assortiment wat ik meestal direct in de winkel kan afhalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan8888888 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goede winkel, dicht in de buurt met veel keuze.

Assortiment
Nieuw assortiment erg compleet. Iets meer occasions zou leuk zijn.

Aanbeveling
Goede winkel, veel keuze, meeste personeel heeft veel kennis.

Extra toelichting
Goede winkel, veel keuze, meeste personeel heeft veel kennis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

52Peet52 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
ik had per ongeluk kennelijk aangegeven dat ik de camera op zou halen, maar wilde die eigenlijk gewoon thuis gestuurd hebben. Werd meteen alsnog in orde gemaakt en de volgende dag had ik hem thuis

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
zeker aan te bevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

thes B. 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
duidelijke website, bij de artikelen staat goede omschrijving, bestellen is simpel.

Service
Goede service, als je een vraag online stelt krijg je altijd antwoord. Mocht het gekochte produkt toch niet goed zijn dan kan je dit zonder problemen (mits bon en verpakking in orde is ) ruilen .

Assortiment
Het assortiment vind ik prima, er is keus genoeg. Als je bijv. geen merk wil is er genoeg keus in alternatieven merken.

Aanbeveling
je krijgt goed advies.

Extra toelichting
ben tevreden met de winkel, op zaterdag is het wel heel druk.Ze werken met nummerbonnetje,

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Klant in frankrijk 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Grote sortering, overzichtelijk, veel in voorraad. Rond nieuwjaar eenmaal voor een dichte deur gestaan wegens inventarisatie.

Service
kapotte lader voor Canon filmcamera werd niet teruggenomen omdat er een plastic dekseltje ontbrak. De lader kostte slechts 29 euro. Nogal afgemeten wanneer men een camera van ongeveer 1500 euro koopt.

Assortiment
Bijna alles in voorraad.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, goede voorlichting, grote sortering

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Corrie4b 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mijn camera was na 1,5 jaar kapot. Binnen de garantie en ik ontving een prima tegemoetkoming voor een nieuwe camera

Service
ER werd totaal geen probleem gemaakt om de kapotte camera te vervangen. In korte tijd is dat beslist en mijn mailtjes werden snel beantwoord.

Assortiment
Er zijn heel wat geschikte camera's te vinden.

Aanbeveling
Veel keuze, goede garantie.

Extra toelichting
Wel, ik woon hier vlakbij en ondervind daardoor ook wel het voordeel van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr. Nikon 11-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer gemakkelijk om online wat te bestellen, mooie side trouwens ook.

Service
personeel door de telefoon en via de side correct en beleefd en zeer behulpzaam.

Assortiment
van alles te koop, van goedkoop tot duur, van A merk tot B merk.

Aanbeveling
ik ervaar het als aangenaam te kijken en evt. te bestellen bij camera.nu dus waarom een ander niet.

Extra toelichting
zocht twee nieuwe batterijen voor de motordrive onder mijn Nikon D200, was nog een aardig prijsverschil tussen Nikon batterijen en Jupio batterijen. vroeg of er kwaliteitsverschil in was tussen die twee, en kreeg keurig antwoord dat de jupio batterijen niet onder deden voor die van Nikon. Dus het zijn de Jupio's geworden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lara_Daas 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel is erg goed georganiseerd. Als je de winkel binnenloopt is er al meteen iemand aanwezig om uit te leggen hoe hun klanten systeem werkt. Dit is erg fijn.

Service
Als jij aan de beurt bent gaat de medewerker jou helpen met je vraag. Er is dus maar persoon die jou de heletijd helpt. Ze nemen echt de tijd om jou te adviseren en te helpen. Je krijgt erg professionel en eerlijk advies. Ik zelf twijvelde nog over welke camera ik zou kopen. Ik heb toen een kopje thee genomen en heb even de tijd genomen om hier overna te denken. Toen ik besloten had kon ik direct bij dezefde medewerker afrekenen. Ook hebben ze een mooi alles in een pakket voor mij gemaakt. Ik wou echter graag een andere tas die niet bij het standaard pakket zat. Ook dit was geen probleem en kreeg ik alsnog de pakket korting. Ik gaf ook aan dat ik opzoek was naar een goede cursus en zelfs dat doen ze!

Assortiment
Veel keus en alles staat in de winkel om het te proberen. Als ze een bepaalde lens niet in de winkel hebben liggen halen ze die uit het magazijn om te proberen.

Aanbeveling
Alles aan deze winkel is positief. Goede service, hulp en medewerkers. En ook is de prijs super! Ik raad het iedereen aan.

Extra toelichting
Normaal gesproken geef ik nooit feedback, maar mijn ervaring met deze winkel was heel fijn. Daarom heb ik de moeite genomen om deze feedback aan te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof 65 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles is erg rustig opgezet, je loopt heerlijk op je gemak te kwijlen van alle prachtige dingen die er bestaan in de voor mij prachtige hobby van fotografie. Personeel op de werkvloer zijn erg kundig.

Service
Werd direct geholpen op klantenservice en voordat ik er erg in had stonden alle gegevens in de computer om zo beneden mijn materialen op te halen. Zelfs beneden kwam de dame van klantenservice nog vragen of ik koffie wilde. Aan de balie werd ik zeer goed geinformeerd over de door mij gestelde vragen, en ging met een tevreden gevoel op huis aan. Super!!

Assortiment
Ruim voldoende keus uit verschillende merken, dus vergelijkingsmateriaal aanwezig. Erg handig.

Aanbeveling
Ik vind het gewoon super zoals ik ben geholpen, de internetsite ziet er netjes en geordend uit. Doorgaan zo!!

Extra toelichting
Ben gewoon zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

extaxi 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik zou niet weten hoe het beter kan

Service
Ik had een foutje gemaakt in de bestelling, kon naderhand nog prima aangepast worden om extra verzendkosten te voorkomen

Assortiment
als je het hier niet kunt vinden.....

Extra toelichting
Zeer tevreden over de keuze en afhandeling. Enige verbeterpunt wat mij betreft is de vriendelijkheid van de persoon die ik aan de telefoon had. Het kwam niet over alsof deze persoon met veel plezier zijn werk aan het doen was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poedafoto 11-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk klikken wat je zoekt; alles is zo gepiept. Ik heb een klanten id en dan ben je helemaal zo klaar met je bestelling en betaling.

Service
Ik had het snel in huis en werd ook goed op de hoogte gehouden wanneer ik het kon verwachten. Het kwam snel en op het aangegeven moment. Goed verpakt, alles in orde.

Assortiment
ze hadden iets bijzonders in huis wat ik moeilijk te pakken kon krijgen.

Aanbeveling
er mankeert niks, dus waarom zou je deze zaak niet aanbevelen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert133 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website werkt heel makkelijk

Service
gewoon goed en snel en goedkoop

Assortiment
gewoon dik voldoende

Aanbeveling
spreekt voor zich

Extra toelichting
geen goed wat kan je er nog meer bij zeggen heel goed?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maery 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Handige site. Kon gemakkelijk verschillende typen verrekijkers met elkaar vergelijken en beoordelen welke voor ons geschiktst zou zijn.

Service
Gevraagd om aflevering op maandag wegens verjaardagskado. Dat lukte helaas niet omdat Post NL niet op maandag bezorgt. Bij openen pakje had men echter wel de verrekijker feestelijk, als kadootje, verpakt. Heel attent!

Assortiment
Ruime keuze verrekijkers. Voor ons voldoende m.b.t. hetgeen we naar op zoek waren.

Aanbeveling
Snel, attent, goede site en prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvdtoorn 10-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product goed te vinden en bestellen ging makkelijk

Service
Snelle levering en goede duidelijke communicatie

Aanbeveling
Vooral de duidelijkheid, snelle levering en betrouwbaarheid is fijn.

Extra toelichting
Voor ons was goed duidelijk welke producten we moesten kiezen wat betreft de maat, omdat er goede info werd gegeven over de producten. Verder ging de bestelling voorspoedig.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

HS2015 10-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via de webwinkel snel en eenvoudig het juiste product besteld. Bij aflevering de plezierige optie om dit direct via lokaal afhaalpunt te laten lopen.

Service
Geen services nodig gehad: door goede webwinkel met alle informatie.

Assortiment
Professioneel assortiment Canon producten en accessoires.

Aanbeveling
Webwinkel is goed en snel. Prima prijs!

Extra toelichting
Zie motivatie bij de eerdere punten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een hobbyfotograaf 10-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
thuis vanachter de computer zoeken en bestellen, m.n. als je al een accoutn hebt is dat heel gemakkeijk

Service
keuze wanneer wordt bezorgd is perfect en het klopt.
Vooral als je niet altijd thuis bent heel erg prettig.
Ook bezorgen in de avond.

Assortiment
Er is beel te koop.

Aanbeveling
nog nooit een probleem gehad met cameranu.nl

Extra toelichting
voldoende keus. ze doen wat ze beloven. Je bepaalt zelf wanneer geleverd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard Oostrom 10-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooie site. Goede info en binnen een paar klikken alles geregeld.

Service
Top. De bestelde Macbook Air zou klaarliggen bij de service balie om de wachttijd in de winkel te verkorten. Echter, daar lag hij niet. Maar geen probleem, ik kreeg een voorrangsnummer voor in de winkel en binnen 5 minuten stond ik met de Air buiten!

Assortiment
Verrassend! Je zou denken ze hebben hier alleen camera's. Maar de Apple hoek is zeer uitgebreid!

Aanbeveling
Goede prijs, goede service en goede website.

Extra toelichting
Ongelofelijk wat een assortiment. Werkelijk alles op het gebied van fotograferen is hier aanwezig en op voorraad. En ook nog eens allemaal te bekijken, betasten en te testen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LouisSchmetz 10-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website, ruime keus

Service
duidelijke informatie en gerichte aandacht voor de klant

Assortiment
ruime keus, professioneel opgezet

Aanbeveling
In prima winkel

Extra toelichting
CameraNu is een professionele winkel waar een ieder kan slagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr. S 10-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Service is uitstekend, maar gezien ze veel personeel hebben is de kennis (begrijpelijk) niet bij iedereen even sterk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

peter evers 10-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
alles is zeer snel verstuurd, zelfs op de dag dat de winkel gesloten was i.v.m inventarisatie. Dus een zeer goede service. en goede producten voor een uitstekende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ACKwant 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website.

Service
Op zaterdag al direct een antwoord op een mail van mij.

Assortiment
Zeer compleet, ook voor professionals.

Extra toelichting
Ik bestel al jaren bij Cameranu en ook deze keer weer top. Ze hadden één van de kabels die ik had besteld niet op voorraad, maar toch werd de rest al verstuurd op mijn verzoek. Zonder extra kosten kwam de missende kale twee dagen later. Goed hoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veerkamp 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede en duidelijke site

Service
direct bevestiging, en snelle levering

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
prime webshop

Extra toelichting
Tasje nodig voor tablet, gevonden op de site van cameranu.nl. Direct besteld en de volgende dag bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

d.lamme 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het artikel goed omschreven ;dus dan is het kiezen niet moeilijk

Service
loepzuivere service wat wat gezegd komen ze volledig na

Assortiment
een ruime keuze voor elk wat wils

Aanbeveling
als andere mij zouden vragen dan bevel ik zonderenig probleem uw bedrijf aan

Extra toelichting
Een goede service met een hoge betrouwbaarheid de keurmerken zijn gegarandeerd waardevol

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred2015 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website met duidelijke product omschrijving.

Service
Het product is volgens afspraak de zelfde dag nog verzonden.

Aanbeveling
Deze score heeft alleen betrekking op mijn ervaring tot nu toe, dus op bestel gemak en afleverservice. Ik heb verder geen punten kunnen beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulfiem 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles werkt vlot en naar wens

Service
zeer snelle verzending

Assortiment
alles wat je zoekt t/m het topsegment

Aanbeveling
omdat het gewoon super werkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M vDijk 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eenvoudig te vinden op de site

Service
goed telefonisch te woord gestaan en DIRECT geleverd, ook al stond er op de site dat de winkel dan dicht zou zou

Extra toelichting
Heel vriendelijk, snel en kundig. Ook volgende keer weet ik jullie te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.kraaijeveld 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kan bij de kachel alles regelen.

Service
Je weet gelijk of ze het hebben en hoe lang de levering duurt.

Assortiment
Meer keus als bij Bolcom

Aanbeveling
Goede service en zeer goede prijs(voordeliger) t.o.v. andere (web)winkels

Extra toelichting
Op meerdere sites gekeken en nergens zo goedkoop als bij cameraNu. Bij cameraNu een usb-stick gekocht die qua prijs goedkoper was als bij een andere website en 2 x zoveel GB.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnM29 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het product was buitengewoon eenvoudig te vinden en de bestelling ben je in een maar eenvoudige stappen door

Service
Ondanks dat we rond de kerstdagen bestelde en de winkel volgens de website dicht zou zijn hadden we het product gewoon de eerstvolgende werkdag in huis. Boven verwachting dus..

Assortiment
Nog nooit iets niet kunnen vinden..

Aanbeveling
Ik kan me op het gebied van foto/video geen beter adres voorstellen

Extra toelichting
Zeer complete leverancier op het gebied van foto/film, altijd vriendelijk en onafhankelijk advies. Men heeft echt oog voor je wensen en komen daardoor altijd bij de beste keuze uit en niet zoals zoveel andere winkels bij het merk waar ze zelf een goede relatie mee hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pa.deligt 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wat ik nodig had was op voorraad

Service
houden je perfect op de hoogte
als het onderweg is

Assortiment
kan niet beter

Aanbeveling
deze winkel geeft je vertrouwen

Extra toelichting
op de website heb je een goed over zicht van wat je kan bestellen. als je vragen heb krijg kun je altijd contact opnemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inevanboerdonk 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site werkt perfect en service + antwoorden via "laat een bericht achter" worden meteen beantwoordt.

Service
Ook deze keer had ik m'n pakket de volgende dag ook werkelijk in huis.

Assortiment
Tot nu toe heb ik alles bij cameranu.nl kunnen bestellen. Assortiment is heel uitgebreid en het scheelt ook nog behoorlijk in de prijs.

Aanbeveling
Cameranu.nl heeft een hele snelle service.
Cameranu.nl is goedkoop.
Cameranu.nl krijgt van mij een dikke 10

Extra toelichting
Sekonic L-308 Flashmate een dag na aankoop al thuis ontvangen. Hij was goed verpakt en werkt perfect. Ik zal zeker de volgende keer weer terugkomen bij Camera.nl als ik iets nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Polenski 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles goed overzichtbaar

Service
Buitengewoon goed geholpen
bij de verkoop en aankoop
van diverse fotoapperatuur.
Diverse mensen om te helpen dus wordt de boel niet afgeraffeld.

Assortiment
Erg uitgebreid

Aanbeveling
Ik heb er diverse keren gewinkeld en ben altijd heel vriendelijk geholpen.
Nooit het gevoel gehad dat ik met een jantje van leiden het riet in ben gestuurd.

Extra toelichting
De beoordeling is gebaseerd op de inkoop maar door omstandigheden ook de verkoop van fotoapperatuur. Zowel bij de inkoop als de verkoop ven ik erg vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

edwin 01 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je kunt online bestellen en ook naar de winkel gaan .
waar je ook nog een goed advies krijgt

Service
ben in het verleden zeer goed geholpen toen ik een probleem had.
en laats een goed advies gehad bij mijn laatste aankoop

Assortiment
is erg compleet wat er niet is kan worden beseld

Aanbeveling
voor ieder wat wils op fotografie gebied

Extra toelichting
ik kom hier al jaren altijd zeer goed en vriendelijk geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

sanderbakery 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle levering.

Assortiment
Veel keuze, laagste prijs.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Aartje123 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede overzichtelijke site, makkelijke, overzichtelijke bestelmethode en heel snel en correct geleverd

Service
Bij een klaarblijkelijke beschadiging van het product, direct antwoord op mijn vraag daarover, heeft Camera.nu een hernieuwde bestelling geplaatst bij de leverancier en een bevestigingsmail dat een nieuw product onderweg was.

Assortiment
Er is eigenlijk niets wat ik nodig heb dat Camera.nu niet heeft. De prijzen zijn meer dan goed in vergelijking met veel andere sites.

Aanbeveling
Gewoon doen! Waar voor je geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam184249 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Soms moest je bij de website op het zoektbalkje een paar keer je zoekopdracht invoeren. Waarom dat was, weet ik niet, maar het was in elk geval lastig.
Verder was het gemakkelijk.
Ook het online betalen was duidelijk.

Service
Ik heb op camaranu.nl op nieuwjaarsdag mijn bestelling gedaan. Mijn bestelling was op zaterdag aan het begin van de middag afgeleverd, omdat het eerst nog na nieuwjaarsdag afgewerkt moet worden. Ik was er erg blij mee dat mijn bestelling zaterdag al binnen was!

Assortiment
Het assortiment is erg uitgebreid!
Bijna alles wat je zoek kan je hier kopen.

Aanbeveling
Camaranu is erg betrouwbaar, De bestelling is geleverd binnen 24 uur, goede service, je kunt online kopen.

Extra toelichting
De website is erg duidelijk en overzichtelijk!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoelB59 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen via de site is gemakkelijk en gaat snel.

Service
Mijn bestelling kon niet door tnt post worden geleverd omdat deze te groot was. Na een week had ik mijn bestelling nog niet in huis, maar de service van cameranu.nl was uitstekend. Probleem is na volle tevredenheid opgelost. Tip om de verpakking beter aan te sluiten met het produkt. In mijn geval was de verpakking veel te groot.

Assortiment
Zeer ruime sortering aan foto apparatuur met daarbij een goede produkt omschrijving..

Aanbeveling
Ik zal cameranu.nl zeker aanbevelen bij anderen. Mooi assortiment met een goede prijsstelling.

Extra toelichting
Prima (internet) winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vroem400 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op de website van Cameranu.nl zijn alle onderdelen die te maken hebben met fotografie en video op een heldere en overzichtelijke wijze gecategoriseerd zodat je makkelijk en snel je gewenst product kunt vinden. Daarna gaat alles heel snel, kiezen, betalen, en je zending volgen tot aflevering.

Service
Service is een belangrijk aspect zeker als het gaat om je aangeschafte producten. Nu voor de eerste keer te maken gehad met een garantie geval. Ook dit proces gaat net zo snel en makkelijk alsof je een product besteld. Je wordt ook nog goed op de hoogte gehouden van de afwikkeling.

Assortiment
Het assortiment is breed en vernieuwd. De focus wordt goed gehouden op de relatie met Foto & Video zodat het in ieder geval een specialisten winkel blijft met de daarbij behorende service zoals je mag verwachten. In dit geval een 9 omdat een assortiment altijd aan verbetering onderhevig is :-)

Aanbeveling
Het is een web-winkel die voelt also je er bent. Je kunt het makkelijk vinden, zo niet worden vragen goed en snel beantwoord em de afhandeling van garantie vragen lopen ook goed. Al met al heb ik tot op heden nog geen enkel negatief aspect kunnen traceren. Een van de redenen waarom ik zelf ook een trouwe klant ben.

Extra toelichting
Cameranu.nl is voor mij een trouwe ondersteuning als het gaat om mijn fotografie hobby. Onlangs een nieuw printer aangeschaft. Even vergelijken, als je je eigen criteria kent keuze maken, bestellen en de dag erna was de printer in huis. Ook mijn eerste garantie geval gehad van een Benro statief die twee jaar geleden is aangekocht bij Cameranu.nl. Ook dit wordt heel erg netjes afgehandeld. Het voelt alsof je als klant gewaardeerd wordt en dat dit ook zoveel als mogelijk tot uiting wordt gebracht in de communicatie met de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poppedouma 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Wij hebben eind 2014 een Sony spiegelreflexcamera gekocht bij Cameranu.nl. Wij hebben de service die bij jullie werd verleend als prettig ervaren, de juiste informatie bij verschillende camera’s. Ook als beginners met een spiegelreflexcamera, kregen wij de juiste informatie. Het personeel is klantvriendelijk, de koffie staat klaar. Top om daar een camera te gaan kopen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

TdeHaseth 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De zoekfunctie is erg handig. Je vind heel snel en gemakkelijk waar je naar opzoek bent, vervolgens is het een kwestie van betalen en wachten.

Service
Goed vooruit gedacht. De website is heel duidelijk. Ik vind de service dat het zo snel bezorg is ook heel goed!

Assortiment
Ik heb alles kunnen vinden waar ik naar op zoek was. Ook heb ik handig gebruik kunnen maken van de Canon Cashback actie. Ik kon dan ook mijn vervolgaankopen vinden bij CameraNU.nl

Extra toelichting
Ik vind het een prettige, overzichtelijke website. Aankopen zijn gemakkelijk te plaatsen, de de service van het snelle afleveren vind ik erg goed! Tot nu toe heb ik alles wat ik wilde op voorraad gekregen, dus dat is ook erg netjes! Niemand wilt lang wachten op zijn/haar aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thymen Holleman 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke webshop met een prettig bestel- en betaalsysteem.

Service
Een bestelling van een Nikon 1 J3 systeem camera gedaan op 31 december. Op de site was duidelijk aangegeven dat er aangepaste openingstijden waren ivm de feestdagen. 31 December en 2 januari gesloten. Echter is de bestelling toch op 2 januari behandeld en is de bestelling ontvangen op de 3de. Sneller dan ik had verwacht. Super service!

Assortiment
Zeer groot assortiment.

Aanbeveling
Het cijfer zegt genoeg lijkt me.

Extra toelichting
Een groot assortiment en een overzichtelijk webshop. Scherp geprijst en heb goede ervaringen met de snelle afhandeling van de bestellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.van.cranenbroek 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zoeken naar de juiste producten was niet heel overzichtelijk naar mijn idee.

Service
snel verzonden en thuis, zelfs tijdens feestdagen.

Assortiment
mooi compleet

Aanbeveling
Zoals wat ik verwacht van een internetwinkel.

Extra toelichting
Goede keus, betaalbaar en heel snel in huis! Alleen de product beschrijvening waarvoor de producten gebruikt kunnen worden mag mischien wat beter. Een zonnekap was verkeerd besteld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charley Smink 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is lekker toegankelijk en intuïtief.

Service
Er wordt met kennis van zaken snel en adekwaat op vragen gereageerd.

Assortiment
Ook zeldzame en bijzondere artikelen zijn hier te krijgen.

Aanbeveling
Je krijgt een goede service tegen een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Har 45 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitstekende website, groot assortiment, goede telefonische adviezen (zo nodig), kortom een 9 want alleen een face to face contact is een 10 waard.

Service
Uitstekende website, groot assortiment, goede telefonische adviezen (zo nodig), kortom een 9 want alleen een face to face contact is een 10 waard.

Assortiment
Uitstekende website, groot assortiment, goede telefonische adviezen (zo nodig), kortom een 9 want alleen een face to face contact is een 10 waard.

Aanbeveling
Uitstekende website, groot assortiment, goede telefonische adviezen (zo nodig), kortom een 10 want voor een face to face contact moet je dan maar een keertje naar de winkel in Urk rijden (geen straf...maar wel erg verleidelijk!)

Extra toelichting
ik was erg aarzelend over zo'n Sling tas, maartijdens een paar wandelingen (nou ja, sjouw-tochten) door nachtelijk Amsterdam (want...Lightfestival!), met statief vaak aan de ts heb ik een nieuw gemak ontdekt: de Sling tas. Binnenkort bestel ik een maatje grotere voor de zomervakantie denk ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouwfotografe.nl 08-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top! Nummertje trekken werkt perfect wordt regelmatig geholpen door het zelfde personeel wat ook leuk is waardoor je een binding krijgt met de winkel.

Service
Wordt altijd met veel plezier geholpen. Vandaar dat de ritjes naar jullie toe nooit een probleem zijn zowel vanuit Twente of vanuit Utrecht kom ik graag naar jullie toe.

Assortiment
Ik kan voor alle onderdelen of camera's naar jullie toe super!

Aanbeveling
Dit doe ik altijd! Ik heb een mindere ervaring bij jullie concurrent dus verspreid daarom jullie naam des te meer!

Extra toelichting
Zie alle het bovenstaande. Top winkel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SimonFriso 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen ging supermakkelijk, voor het eerst mobiel.

Service
Altijd snel en goed geweest.

Assortiment
Veel artikelen, goede prijzen.

Aanbeveling
Ik ken op het moment niet een fijnere winkel op het gebied van camera's.

Extra toelichting
Ik heb deze lens aangeschaft voor het filmen met met DSLR. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over het objectief. De scherpte aanpassen is even wennen maar snel genoeg onder de knie. Het gewicht is heerlijk, een zware lens voelt altijd goed aan. Wat vertekening betreft, ik merk er niks van tijdens het filmen. Het beeld doet me denken aan professionele broadcast camera's. Misschien dat dat met foto's meer zichtbaar is. Het enige minpuntje wat ik ben tegengekomen is zijn de diafragmastops. Als je filmt en tijdens de opnames je diafragma moet aanpassen ga je dat duidelijk zien. Elke keer als je je diafragma een stukje opent of sluit, gaat dat met een tik. Daarmee beweegt direct je hele camera. Ook zit er geen autofocus op. Zelf gebruik die nooit, maar ik kan me voorstellen dat sommige mensen die er wel graag op zouden willen hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suha 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het is heel simpel om te bestellen

Service
Netjes afgeleverd

Aanbeveling
heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Waylon33 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Bij cameranu.nl is het winkelen helder duidelijk, correct en service gericht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews