cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25478 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2699 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lambert Grolleman 24-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je hebt gemak dat je online kunt bestellen maar ook zeer veel gemak ed wordt uitgelegtt

Service
de Service is gewoon top. Je wordt op de pro afdeling zeer goed geholpen en voorzien van allerlij tips.

Assortiment
zeer goed assortiment en keuze uit veel producten. Echt gewoon top

Aanbeveling
Ik wordt er al jaren goed geholpen en is een aanrader voor een ieder die iets goeds zoekt.

Extra toelichting
Cameranu is gewoon een top winkel. Goede uitleg. Goede site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bibi_ 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is erg gebruiksvriendelijk.

Service
Goede service en snelle levering van mijn bestelling.

Assortiment
Ruim assortiment om uit te kiezen, prijzen zijn redelijk.

Aanbeveling
Ik zou deze website zeker wel aanbevelen.

Extra toelichting
Ik vind camera.nu een fijne en betrouwbare website. Veel keuze en snelle levering, waarbij je via de mail goed op de hoogte wordt gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans90678 24-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen. Betrouwbare informatie over voorraad.

Service
Deskundig en enthousiast personeel met antwoord op inhoudelijke vragen.

Assortiment
Zowel voor de amateur als de professional.

Extra toelichting
Ik heb in de winkel mijn product opgehaald. Daar werd ik prima geholpen door een deskundige en enthousiaste medewerker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Plas 24-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je luie stoel artikelen bestellen bij CameraNu is erg eenvoudig. Ook de telefonische hulp is uitstekend: er wordt met je meegedacht !!

Service
Er wordt bij CameraNu niet gezocht naar de duurste oplossing, maar naar die oplossing die het best bij je past. Dat is een erg prettige bijkomstigheid !

Assortiment
Overal gezocht naar een speciale voeding voor mijn Nikon camera. Nergens op voorraad. Ik vroeg CameraNu die te bestellen, maar dat was niet nodig: gewoon op voorraad !

Aanbeveling
In alle gevallen. Voor mijn werk heb ik vaak video- en fotocamera's nodig. Ik bestel eigenlijk alleen nog maar bij CameraNu !

Extra toelichting
Door het gemak en de grote voorraad (en toch niet duur) is CameraNu mijn standaard leverancier geworden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dick van egmond 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
thuis winkelen is altijd gemakkelijk

Service
kan ik niet beoordelen maar de artikelen worden snel geleverd

Assortiment
is naar mijn mening voldoende

Aanbeveling
alleen al door de snelle service

Extra toelichting
waar de meeste het artikel niet hadden en als ze hem wel hadden was het daar veel duurder,hadden jullie hem wel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michelsalt 24-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hele goede handige website

Service
Ook kort na bestelling kan nog een telefonische wijziging doorgegeven worden

Assortiment
Alles wat ik zoek

Aanbeveling
Prijzen zijn ook goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefanhage 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
CameraNu is de winkel waar ik vaak en graag bestel. Altijd vriendelijke en degelijke service waar veel webwinkels nog een voorbeeld aan kunnen nemen. Snel ook in huis.

Service
Een van de weinige webwinkels waarbij je geen duur 0900 nummer hoeft te bellen. Daarnaast erg snel via mail, chat of telefonisch contact. Als je ergens tegenaan loopt, denken ze altijd met je mee.

Assortiment
Aanbod en vooral de prijsverhouding is erg positief bij CameraNu. Wanneer ze een product niet op voorraad hebben gaan ze kijken of ze het speciaal voor jou kunnen bestellen. Topservice, want ze rekenen daarbij ook niet de hoofdprijs, maar gewoon een eerlijke prijs.

Aanbeveling
Groot assortiment voor nette prijzen. Misschien nog wel belangrijker: geweldige service. Ik zal niet snel ergens anders mijn camera-accessoires aanschaffen. Warme aanbeveling voor CameraNu.

Extra toelichting
Een geweldige webwinkel waar service in een hoog vaandel staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos Broers 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site van Cameranu.nl is zeer overzichtelijk en mocht je er niet uitkomen dan krijg je snel hulp.

Service
Zeer goede service, je wordt zowel telefonisch als per mail zo snel mogelijk geholpen als je vragen hebt.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, nagenoeg niets ontbreekt.

Aanbeveling
Zoals hierboven beschreven kan ik niets negatiefs over dit bedrijf hier beschrijven!!!

Extra toelichting
Bedrijf waar ik inmiddels paar jaar klant ben en meer dan tevreden over ben, qua service, klantvriendelijkheid, assortiment. Kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen die een hart voor alles wat met fotografie te maken heeft. Kortom, een dikke 9 !!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter1405 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Hele goede service gehad bij het uitzoeken van mijn nieuwe camera, samen gekeken welk toestel het beste bij mij past. Natuurlijk had ik al researche gedaan en is goed te doen via de site.

Aanbeveling
Groot assortiment, goede service en leuke aanbiedingen ben erg blij met mijn nieuwe aankoop.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Keyana2014 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden op de website,het gene wat ik zocht

Service
Levering snel en werd per mail goed geïnformeerd

Assortiment
Prijs is goed

Aanbeveling
Mijn positieve punten kunnen ook voor iemand anders positief zijn ........die wat zoeken.

Extra toelichting
Goeie snelle website....goeie prijs....goeie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teun 20 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is een makkelijke site en de keuze is groot.

Service
Er was iets mis met een onderdeel deze er werd zonder te vragen direct een nieuw onderdeel toegestuurd.

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Ik had nog nooit iets gekocht bij camera nu maar het was voor mij boven verwachting. Levering op tijd mensen aan de telefoon waren vriendelijk.
Gewoon TOP

Extra toelichting
Een goede site veel keus levering op tijd goede service en vriendelijke mensen aan de telefoon. Meer mag je niet wensen denk ik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Helmink 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige site. Eenvoudige bestelwijze. Produkt makkelijk te vinden. Vlotte en correcte betaalwijze.

Service
Produkt voldeed niet qua bedrag aan gratis verzending. Echter dit stond wel bij het produkt. Bij afrekenen kwam er inderdaad GEEN verzendkosten bij. Heb ik anders meegemaakt. Verder worden alle volgende stappen door een mail bevestigd. Aankoop, betaling, verzending etc. Perfect.

Assortiment
Zeker concurrerend. Veel aanbod voor mij. Hoef daarvoor niet naar een "China" site.

Aanbeveling
Overzichtelijke site, snelle levering, zelfs bezorgtijden worden in een mail aangegeven. Ruim assortiment .

Extra toelichting
Bedrijf doet wat het beloofd. Ruim assortiment en vlotte levering. Enig minpuntje was dat er op de verpakking een sticker zat dat de doos tijdens transport onbedoeld open was gegaan. Produkt bleek echter onbeschadigd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RiWer 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede websiterouting, heldere productomschrijving, webshop van deze tijd. Product snel gevonden.

Service
Verschillende verzend/afhaalopties, snelle levering, goede verpakking

Assortiment
A merk voor lage prijs, opmerking: had wel een letter in het artikelnr. zonder dat duidelijk was waar dat voor stond.

Aanbeveling
Geen reden niet aan te bevelen, wel reactief, als het ter sprake komt.

Extra toelichting
Positieve ervaring door origineel merkproduct voor zeer scherpe prijs (zelfs lager dan bij 20% korting van het merk zelf), snel en keurig geleverd. Webshop van deze tijd. Door verzendmethode is handtekening vereist en afgifte bij buren niet mogelijk (ondanks aanvink-optie in webshop).

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Nugteren 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik had een kadobon, kon erg moeilijk vinden waar ik deze kon inwisselen.

Service
Heb even gebeld omdat de omschrijving van het product wat summier was, werd erg prettig geholpen

Assortiment
duidelijk toch

Aanbeveling
Altijd prettige ervaringen gehad

Extra toelichting
In sommige gevallen kan de omschrijving van het product wat uitgebreider

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel texier 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te vinden op internet en gemakkelijk betalen!

Service
Snelle en goede service en snel afgehandeld!

Assortiment
Een groot assortiment en ruime keuze!

Aanbeveling
Zoek je iets op gebied voor electro en gadgets en fotografie dan zit je hier op het juiste adres!

Extra toelichting
Ik vind het heel gemakkelijk shoppen met een goede uitleg over het product en zal er zeker meerdere producten kopen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Robertdom 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product makkelijk te vinden en bestellen gaat vlekkeloos.

Service
Precies op de juiste tijd geleverd!

Assortiment
Ontzettend groot assortiment, en ook nog eens goedkoper dan andere shops!

Aanbeveling
Je zult er geen spijt van krijgen!

Extra toelichting
Allereerst wil ik even zeggen dat de service echt geweldig is! Bij andere shops komt de bestelling soms een paar dagen later aan, maar hier netjes op de afgesproken tijd. Verder is dit een fijne stabilisator voor lichtgewicht camera's met een laag prijsje. Voldoet aan alle eisen. Vereist alleen even wat oefening voordat je het echt onder de knie hebt. Bedankt Cameranu!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Slager 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je wordt goed geholpen en men
geeft je overal tekst en uitleg over. Ga zo door, prima.

Service
De service is geweldig goed, als er wat stuk of mis is er wordt altijd een oplossing voor je gezocht. En je wordt op de hoogte gehouden middels de telefoon.

Assortiment
Ze hebben een geweldig mooi en groot assortiment van allerlei merken grote klasse.

Aanbeveling
Aan iedereen, je zult er geen spijt van hebben.

Extra toelichting
De motivering van CameraNu voor mij is gewoon hele fijne mensen en wat je ook koopt je zult er geen spijt van hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Gilles 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig te vinden, en heel vriendelijk geholpen.

Service
Ik kwam om een bescherm lens te kopen.

Assortiment
Zoveel heb ik nog niet bij elkaar gezien, en mooi uitgestald. En met een bakje koffie goed rond gekeken.

Aanbeveling
Met een aanbeveling kan je je geen buil vallen !!

Extra toelichting
Ik moest anderhalf uur rijden, maar ik wilde de winkel zien.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan Bloemers 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Supergemakkelijk betalen en snel met PayPal, snelle levering en een goed product, goed verpakt.

Service
Reacties op oa email zeer snel en duidelijk.

Assortiment
Redelijk assortiment in occasions.

Aanbeveling
Aan te bevelen aan iedereen die een goede occasioin of nieuw product zoekt.

Extra toelichting
Snelle levering en goed verpakt, product helemaal naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RobW1969 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De volgende dag de spullen al in huis, super!

Service
Bij bezoek aan winkel kon verkoper geen Nikon camera bedenken met ingebouwde wifi en GPS. Deze vond ik later wel via de site.

Aanbeveling
Prettige winkel, aardige mensen, groot assortiment, goede service (ben ook een keer voor reparatie geweest).

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Gerard1011 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik zocht een extender voor NIKON. Via de zoekfunctie het product gevonden, in het mandje gestopt en afgerekend. Een kind kan de was doen, zo makkelijk.

Service
Cameranu biedt als service het pakketje te kunnen volgen. Dat heb ik ook gedaan.

Assortiment
Cameranu heeft volgens mij het grootste assortiment. Ik ben nog niet iets tegen gekomen wat zij niet in het assortiment hebben zitten

Aanbeveling
Cameranu is compleet en een aan de goedkoopste. Ik beveel cameranu aan vanwege hun betrouwbaarheid van levering en het bovenvermelde

Extra toelichting
Ik koop al enige jaren zo nu en dan een product bij cameranu. Zowel via internet als in hun winkel. Het blijft een van mijn favorieten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van der sanden 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Assortiment
Ook op MFT breed snel leverbaar assortiment

Extra toelichting
Snelle levering in goede verpakking, met duidelijke trackcode ( die ik in mijn geval nodig had). Voor vragen snel een inhoudelijk goed antwoord. Ga voor volgende aaankoop zeker weer langs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fokke57 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Artikel waar ik naar op zoek was (verrekijker) was makkelijk te vinden en te bestellen

Service
Artikel binnen 1 dag geleverd, directe service per telefoon

Assortiment
CameraNU.nl levert vele artikelen

Aanbeveling
Verrekijker als besteld was beduidend goedkoper/voordeliger bij CameraNU.nl vergeleken met andere winkels

Extra toelichting
Snelle levering, lage prijs, goede (telefonische) service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

WijnantsA 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is duidelijk en het gemak waarmee door de website gezocht kan worden is super. Het artikel waarnaar ik op zoek was, heb ik direct gevonden

Service
Goede service, nog weinig nodig gehad, maar de correspondentie over de bestelling en verzending van een artikel is zeer goed. Als koper wordt je goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
Zeer ruim assortiment, als je het bij cameranu niet krijgt, dan zul je het waarschijnlijk nergens krijgen

Aanbeveling
Zeer vlotte en snelle levering van de bestelde producten, hier zit een enorm tevreden klant die direct weer bij cameranu zou bestellen, en om die reden cameranu ook aan iedereen zal aanraden!

Extra toelichting
Onlangs, voor vaderdag, een lens besteld voor een Nikon D3200. Op zoek naar een degelijke zoomlens voor een niet al te dure prijs. Bij cameranu uitgekomen bij de 55-300. In vergelijk met andere webshops bleek cameranu de goedkoopste van allemaal. De reputatie die cameranu heeft zorgde ervoor dat ik me 'veilig' voelde en durfde te bestellen. Bestelling, betaling, verzending, ontvangst en correspondentie zijn vlekkeloos verlopen. De lens zit sinds zondag op de body van de D3200 en de eerste foto's zijn inmiddels genomen, tot zeer groot genoegen van mijn ouders. Een en al lof voor cameranu

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tenstorms 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles werkt zoals het hoort, duidelijk ook.

Service
Top product aanbod en goede afprijzingen.

Assortiment
Ze waren de enige die het roze rugtasje had voor mijn dochter, dat onthou ik wel. Nog bedankt!

Aanbeveling
Gewoon oer-Hollands goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominique uit Amsterdam 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was fijn dat je niet alleen, zoals op heel veel andere websites, met credit card kan betalen, maar gewoon met ideal.

Service
Heel fijn, er was even wat misgegaan met de betaling, waardoor er voor mij wat onduidelijkheid ontstond over de leverdatum. Toen ik belde naar de klantenservice werd ik ontzettend vriendelijk geholpen (zie je niet vaak bij een klantenservice) en was het zo opgelost.

Assortiment
Een van de weinige webshops die had wat ik zocht!

Extra toelichting
Echt heel blij met het product, en vooral heel vriendelijk geholpen. Ik zou zeker, daardoor, nog een keer wat bij jullie bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Verheuvel 22-06-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De web page is overduidelijk en uitgebreid

Service
Goede uitleg door de medewerkers

Assortiment
Uitstekend assortiment over de fotografie en toebehoren

Extra toelichting
De keuze via de web page die je thuis kunt maken , daarna een lekker dagje naar Urk om het product eens in de handen te nemen en aan te schaffen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frenkymacro 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zéér overzichtelijk en ruim assortiment webwinkel met supersnelle levertijden!!!

Service
Zoals beloofd supersnel geleverd, 's avonds besteld en de volgende dag in huis!!!

Assortiment
Ruim assortiment voor alle budgetten en merken.

Aanbeveling
Super webwinkel!!!

Extra toelichting
Voor de eerste keer hier besteld, héél netjes en supersnel geleverd zoals beloofd op hun site. Ik ga hier zéker vaker bestellen!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine* 22-06-2015

Algemene score

7,7

Gemak
Makkelijk vanuit je luie stoel prijzen vergelijken en bestellen. CameraNU.nl was de goedkoopste.

Assortiment
Uitgebreid assortiment op fotogebied.

Aanbeveling
Alles geleverd conform verwachting, dus inderdaad de volgende dag product in huis.

Extra toelichting
Fijne online winkel waar je waar krijgt voor je geld.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

JohnDoe1980 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden en de verdere afhandeling van een bestelling is een fluitje van een (euro)cent

Service
Super service! Op enkele vragen die ik per e-mail had gesteld kreeg ik gelijk na het weekend een uitgebreide e-mail met alle antwoorden op mijn vragen retour. In het verleden bij een dubbele bestelling ook gelijk goed geholpen.

Aanbeveling
Ik bestel alles bij Cameranu.nl omdat ze over het algemeen het goedkoopst zijn, maar ook enorm goede service leveren. Dan lijkt het mij logisch dat ik anderen hier ook van wil laten profiteren.

Extra toelichting
Cameranu is een betrouwbare partij die een ruim assortiment biedt tegen goede prijzen en met een ijzersterke service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaekie 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel de gewenste artikelen bestellen.

Assortiment
(bijna) alles wat je zoekt kun je hier vinden.

Aanbeveling
Gezien het gebruiksgemak van de website en de snelle levering kan ik iedere andere geïnteresseerde, adviseren om toch minstens eens op de website te kijken.

Extra toelichting
Snelle levering en concurrerende prijzen. Website is netjes en overzichteljk, waardoor je het gewenste artikel snel kunt vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AndreDieterman 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanachter je computer meteen bestellen

Service
dezelfde dag nog opgestuurd en 's ochtends op de mat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

stephaniee88 22-06-2015

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
Snel in huis

Assortiment
Alles wat je nodig hebt voor je camera!

Extra toelichting
Goede site, alles wat je nodig hebt voor een camera. En super snel en keurig thuis ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelina2508 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site en bestellen heel simpel.

Service
Niet echt te maken gehad met probleem maar de service van het bestellen is erg goed. Duidelijk te monitoren of en hoe pakket wordt verzonden en afgeleverd.

Assortiment
Wat is zocht dat was aanwezig. Geen idee of assortiment hiermee voldoende is.

Aanbeveling
Ik heb goede ervaring met het vinden van hetgeen ik nodig had. Site erg duidelijk en zeer gebruikersvriendelijk.

Extra toelichting
Ik heb goede ervaring en het product wat ik heb aangeschaft (makro lenzen voor fotocamera Sony)zijn van goede kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P.J. van Ekeren 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb mijn aankoop gedaan in de winkel te Urk. Deze is goed bereikbaar, er kan voor de deur gratis worden geparkeerd en vele producten zijn goed te bekijken en te beoordelen.

Service
In de winkel is het druk, dus het duurt even voor je wordt geholpen. Wachten doe je onder het genot van een kopje koffie. Maar dan neemt de medewerker alle tijd voor je om je prima te helpen en uitleg te geven.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid en bijna alles is op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Saes 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is overzichtelijk en bestellen is makkelijk. Met email berichten wordt je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Verzending snel en voldoende veilig verpakt zodat je bestelling onbeschadigd aankomt.

Service
Niet nodig gehad maar uit eerdere ervaring weet ik dat dit zeer goed geregeld is. Hier mag menige webshop een voorbeeld aan nemen.

Assortiment
Uitgebreid en voorzien van de laatste nieuwigheden.

Aanbeveling
De nodige bestellingen bij Cameranu geplaatst en deze zijn altijd tot grootste tevredenheid afgehandeld. Een aanrader dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 01 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis achter je pc bestellen en binnen 24 uur in huis.
Top.

Service
Direct op voorraad en direct leverbaar. Goede voorlichting op de website.

Assortiment
Zeer groot assortiment.
Prijs vergelijking met andere winkels zeer voordelig.

Aanbeveling
Betrouwbaar en klantvriendelijk.
Duidelijke voorlichting en snelle levering.

Extra toelichting
Prima ervaring met het online kopen bij CameraNU.nl Betrouwbaar en klantvriendelijk. Duidelijke voorlichting en snelle levering. Top !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny de Mönnink Fotografie 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Ik vind altijd alles wat ik, als vakman, nodig heb bij cameranu.nl

Extra toelichting
Geen gezeur. Heb pas een gebruikte lens gekocht. Ik zag bij beschrijvingen van andere gebruikte lenzen opmerkingen door cameranu.nl geplaatst die de staat waarin de lenzen heel eerlijk weergaven. Zoals b.v.: er zit stof in de lens, maar je ziet in het gebruik geen schadelijke effecten. Perfect! Ik heb al eerder bij CN spullen gekocht en kan er altijd van op aan dat het goed is, blindelings.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Pennings 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Cameranu.nl maakt het waar. . Vandaag bestellen, morgen afleveren.

Assortiment
Zowel in camera's als in acessoires is het assortiment ruim genoeg voor de foto.iefhebber.

Aanbeveling
Ik heb alleen maar goede ervaringen met cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Heijnis 21-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Easy as 1 2 3 ofwel, een kind kan de was doen.

Service
Supersnelle levering. S'avonds besteld, s'morgens geleverd.

Assortiment
Dat wat ik zocht was voorradig en of goedkoper of gelijk aan de prijs van meeldraden.

Aanbeveling
Ik zou camera. Na zeker aan anderen aanbevelen zoals mijn broer dat bij mij deed en ik al aan anderen gedaan heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

videofarmer5 21-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Aangezien ik dichtbij de winkel woon is het heel handig om iets te zien en kopen

Service
Goede service heb ik ondervonden bij storing met twee camera's (gopro) deze werden goed opgelost naar volle tevredenheid

Assortiment
Het assortiment is heel breed en ik zeg wel eens voor mij net een speelgoed of snoepwinkel waar je graag naar toe gaat

Aanbeveling
Prijs en kwaliteit zijn zonder probleem aan te bevelen

Extra toelichting
Zoals ik bovenstaand al heb aangegeven ben ik blij dat Urk niet ver bij mij vandaan is maar als Cameranu verder weg zou zitten was dat ook geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan uit Melick 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie stoel boodschappen doen.

Service
een probleem met mijn SLR camera gehad en dit in alle tevredenheid opgelost.!

Assortiment
Als ze het hier niet hebben dan heb je een probleem

Aanbeveling
Geweldig bedrijf, erg flexibel, goed in de prijs, wat wil je nog meer.!

Extra toelichting
Zeer gemotiveerd bedrijf goede prijs/kwaliteit verhouding, als je het hier niet vindt dan heb je een probleem.!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

19RB78 21-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Werd goed geholpen door de gene achter de balie dacht zelf ook goed mee kwam met goed aternatief

Aanbeveling
Heb de tip van jullie winkel ook van iemand gekregen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Troost 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed te vinden op internet

Service
Zoals ik gewend ben

Assortiment
van de weinige boeken die er aangeboden was mijn boek snel te vinden

Aanbeveling
Goed op internet te vinden en snelle levering

Extra toelichting
Prima snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michiel1169 20-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het zoeken op de website ging erg makkelijk en snel.

Service
Begin van de avond besteld en de volgende dag al in huis, Super!

Assortiment
Keuze uit veel modellen.

Aanbeveling
Al met al goede en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Klooster 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site, makkelijk bestellen

Service
aankoop was snel binnen, prima service

Assortiment
alles waar je naar op zoek bent wat betreft fotografie etc. is hier te vinden!

Aanbeveling
zie eerdere antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lion Hiemenz 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site is duidelijk en makkelijk in gebruik

Service
Vragen worden snel beantwoord en klachten worden snel en netjes opgelost

Assortiment
Veel keuzes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janp23 20-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is erg overzichtelijk. Daardoor is makkelijk te vinden wat je zoekt, met duidelijke informatie over kwaliteit en kenmerken

Service
Ik ben nog nooit in de winkel geweest (te ver weg, anders zeker). Als je iets hebt besteld krijg je duidelijke informatie over de verwerking van de bestelling. De pakjes zijn goed ingepakt en worden door Post.NL afgeleverd met track en trace, dus kun je van te voren weten wanneer je ongeveer thuis moet zijn. Wanneer je een vraag hebt en een mail stuurt, krijg je snel en duidelijk antwoord.

Assortiment
Een erg uitgebreid assortiment. Op het gebied van de fotografie kun je alles vinden van goedkoop, tot duur, van amateur tot professioneel.

Aanbeveling
Deze winkel beveel ik zeker aan aan anderen. Waarom?
Compleet assortiment, goede afhandeling van de bestellingen, goede prijs.

Extra toelichting
Het winkelen op de site gaat snel, makkelijk en de afhandeling van de bestelling is snel en goed. Assortiment is erg compleet en voor elke fotograaf alles te koop wat je eventueel nodig zou kunnen hebben (en daarnaast nog veel meer wat gewoon leuk is).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miin123 20-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
lekker shopppen vanuit je luie stoel. Goede informatie.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je pakketje wordt bezorgd. En dat was in mijn geval heel snel.

Assortiment
Genoeg keus en genoeg om te vergelijken.

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaringen. Die gun je een ander ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der Kraats 20-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Cameranu heeft een duidelijke website en het bestelproces is duidelijk en verloopt gesmeerd

Service
De service is gewoon goed

Assortiment
Cameranu heeft bijna altijd wat ik zoek.

Aanbeveling
Cameranu heeft me nog nooit teleurgesteld en de prijzen zijn competitief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews