cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 23561 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

milhouse 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk op de site te vinden wat je zoekt

Service
Eerdere ervaring met kapotte Sigma lens is goed afgehandeld.

Assortiment
Ze hebben doorgaans wat je nodig mocht hebben.

Aanbeveling
Goede prijzen voor camera's en goeder service, dus aanrader.

Extra toelichting
Cameranu meestal goede prijzen. Na 2 camera's en 2 lenzen (waarvan 1 stuk ging en vie hun gerepareerd is) kom ik er terug voor aanschaf van camera of lens.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wallize 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede bereikbaarheid

Service
Het kan niet beter

Assortiment
Je krijgt daar geen nee of dat hebben wij niet

Aanbeveling
Zoals boven omschreven ga naar CameraNu op Urk

Extra toelichting
Ik had per mail een afspraak gemaakt met Brian welke ik vanwege mijn werk niet na kon komen dus dit per mail doorgegeven ik kreeg keurig antwoord kom wanneer je tijd hebt ik maak wel even tijd voor je vrij is dit geweldig of niet. In ruim een half uur heeft hij mij voorzien van de juiste camera netjes alles ingesteld en mocht ik nog vragen dan ben ik altijd welkom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaikeve 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site, snel gevonden wat ik zocht.

Service
'S avonds laat besteld en toch al de volgende dag in huis!

Assortiment
Tot nu toe hebben ze altijd wat ik zoek én meer.

Extra toelichting
Duidelijke site, snelle levering. Prettiger dan de winkel eerlijk gezegd én ik hoef de deur niet uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rik Cageman 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Al een tijdje was ik op zoek naar een licht en toch stijf statief waar ik een aantal uren mee door het veld kan lopen voor het fotograferen van landschappen en macro's. Ik wist al dat ik een Gitzo wilde vanwege de bewezen kwaliteit maar was er nog niet uit welk type. Na uitgebreid advies is het de Mounteneer Series 1 tripod GT1532 met GH1780QR balhoofd geworden.Een fijne combinatie met de Olympus OMD EM1 met standaardzoom of telezoom. In het veld is het een genot om met dit statief te werken; snel op te zetten, licht en zeer stijf. Het geheel voelt erg solide aan. Het verwijderen van de middenkolom vergt enige oefening maar nuttig voor het benutten van kikvorsperspectief. Over het statief eigenlijk niets dan lof. De grote draaiknop van het balhoofd is een genot om te bedienen, ook met handschoenen aan. De uitvoering van het knopje voor horizontale zwenking is wat mij betreft te licht en een beetje goedkoop van plastic uitgevoerd. Ik had hier graag een andere oplossing voor gezien. Het balhoofd zelf voelt zeer degelijk en werkt fantastisch. Wisselen van landschap naar portretstand gaat vloeiend en voelt natuurlijk. Daarbij zakt de camera geen milimeter eens ingesteld.

Service
Niets dan lof over de service bij de aankoop van dit statief. De verkoper nam uitgebreid de tijd om mijn vragen te beantwoorden en stelde mij in de gelegenheid mijn camera te testen op drie statieven van Gitzo om de verschillen te ervaren. Top!

Assortiment
Prima. Ruime keuze tussen verschillende uitvoeringen en typen statiepen.

Aanbeveling
Ik ben al jaren klant bij Camera Nu vanwege het goede advies, de scherpe prijzen en goede service. Na aankoop van dit statief ben ik nog positiever geworden over de service.

Extra toelichting
Een licht maar zeer solide statief voor iederen die het langdurig bij zich draagt. Er zijn lichtere uitvoeringen die kleiner opgevouwen kunnen worden maar ik vond dat ik daarbij consessies deed aan stijfheid en stabiliteit in combinatie met mijn camera (systeem).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjeerd15 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, zoeken en betalen gaat eenvoudig en is duidelijk beschreven

Service
Beschrijving op de website en in de bevestingsmail zijn duidelijk en kloppen 100%, dus helemaal zoals het moet. Ook de levering ging foutloos en volgens opgave.

Assortiment
Ik heb nu 1 keer iets gekocht maar de website er uit alsof je makkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de levering

Extra toelichting
Zie de beoordelingen bij de verschillende aspecten, dus uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos Gouders 03-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bestellingen worden snel en correct geleverd.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Een super winkel met goede prijzen en correcte levering.
Ik zou er meteen weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Fotojan48 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed functionerende website.

Service
Zending prima te volgen.

Assortiment
Zeer breed assortiment !!

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar adres met goede informatie en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarjoleinO 03-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te benaderen en product te kiezen.

Service
Vandaag besteld morgen in huis is top wanneer je een dure aankoop doet

Assortiment
Alles in huis en op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phyxius88 02-01-2015

Algemene score

9,3

Gemak
erg makkelijk en goede en snelle verzending

Service
duidelijke service en je weet waar je aan toe bent

Assortiment
Voor een beginnend hobby fotograaf is het assortiment erg uitgebreid

Extra toelichting
Gemakkelijke bestelling, snelle bezorging en een uitgebreid assortiment zorgen er voor dat ik hier vaker ga bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mamaloes50 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
netjes geholpen bij mijn vraag over de verzending en het product is mooi op tijd geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hboss429 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke website

Service
zeer snelle levering. Goede uitleg per telefoon.

Assortiment
Tot nu toe heb ik alles nog kunnen krijgen wat ik wilde.

Aanbeveling
Als ik zeer tevreden ben zullen mijn vrienden dat ook zijn.

Extra toelichting
Dit is de tweede keer dat ik dat ik bij camera nu iets bestel. Zeer goede service en nog betere levertijd. Alles wat je wilt word als het even mogelijk is gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert.1980 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ontzettend gemakkelijk navigeren waardoor je snel vindt wat je nodig hebt

Assortiment
Uitgebreid assortiment met de meeste zaken op voorraad

Extra toelichting
Via Kieskeurig de goedkoopste aanbieder gezocht. CameraNu was niet de aller goedkoopste, maar wel de goedkoopste met 24 uurs levering. Product was (zoals altijd bij CameraNu) netjes op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ericvandevorst 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eenvoudig bestelling

Service
zeer snelle levering (boven verwachting)ondanks de feestdagen.

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
zeer snelle levering (boven verwachting)tegen een scherpe prijs.

Extra toelichting
snelle levering ondanks de feestdagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

_David_ 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Handige en overzichtelijke website. Zelfs de geldterugactie staat er uitvoerig op genoemd bij het gekochte artikel. Super handig.

Service
Afleverdatum kun je kiezen zodat je aanwezig kunt zijn bij het afleveren van het pakket.

Assortiment
Zeer ruim. Rare kleuren, zoals oranje printer, was niet direct leverbaar, maar ze hebben het wel in hun assortiment.

Extra toelichting
Snelle levering op het moment dat het mij goed uitkomt. De website is gebruikersvriendelijk en er is werkelijk aan alle mogelijke wensen gedacht. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schmetterling 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik wist wat ik zocht, en die gegevens heb ik ingevoerd. Ik kreeg meteen de juiste pagina.

Service
Een tijdje geleden heb ik iets besteld en teruggestuurd. Het werd correct afgehandeld. Vandaar dat ik nu ook weer voor cameranu koos.

Assortiment
Wat ik wilde hebben was bij alle webshops voor dezelfde prijs te krijgen.
Door een eerdere ervaring heb ik voor cameranu gekozen

Aanbeveling
Door de positieve ervaringen met cameanu zou ik deze webshop zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Verseveldt 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Levering zoals beloofd.

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Goed en betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Art55 02-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk

Service
Behulpzame dame bij uitzoeken fototas, uw verkoper Gertjan heeft me uitstekend advies gegeven, geduldig, vakbekwaam.
Idem boven op de pro afdeling, uitleg en advies over toekomstige aanschaf Nikon D800 of D750

Assortiment
Zeer compleet

Aanbeveling
zie hiervoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart uit Veldhoven 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is zeer overzichtelijk en navigeren is makkelijk.
Logische stappen van bestellen tot en met afrekenen.

Service
Ik heb mijn camera besteld in de drukke kerstperiode maar toch is deze zeer snel thuis bezorgd.

Assortiment
In vergelijking tot andere online fotowinkels heeft cameranu het grootste assortiment (zeker voor Pentax dslr)

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen vanwege bovengenoemde aspecten; gemak, service en assortiment

Extra toelichting
Cameranu laat zien dat een online-winkel kan concurreren met een fysieke winkel. In fysieke winkels houdt men de voorraden vaak heel klein waardoor het ook bij die winkels vaak een á twee werkdagen duurt voordat je het product in huis hebt. Zoals gezegd is de site overzichtelijk en gaat het bestellen en afrekenen heel makkelijk. Het product werd ook snel, goed en veilig verpakt verzonden. Tenslotte wees cameranu mij op de cashback actie van Pentax, deze informatie was niet bij alle concurrenten terug te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vd Heide20 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
we werden bij binnenkomst al doorverwezen door een vriendelijke juffrouw

Service
ik kon alles direct proberen en eer werd royaal tijd voor genomen

Aanbeveling
vriendelijke vlotte en kundige bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert van Saane 02-01-2015 In de winkel gekocht
Het Spijk 8, Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk in de winkel en duidelijk op de webshop!

Service
Zowel telefonisch als in de winkel prima begeleiding en uitleg. Snelle levering via webshop!

Assortiment
Ruime keuze! Voor ieder wat wils te zien en te selecteren!

Aanbeveling
Ik geef nooit een 10, maar voor CamweraNu maak ik van harte een uitzondering.

Extra toelichting
Inmiddels een derde camera gekocht de afgelopen jaren, diverse objectieven en toebehoren. Zowel de winkel zelf als de webshop zijn een voorbeeld van klantgerichtheid! Petje af!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

glain 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelgemak(kelijk) via de website!!

Service
Snelle en vakbekwame service aan de balie tijdens het ophalen van het product

Assortiment
Groot assortiment en zeker de moeite waard om ook eens de winkel op Urk te bezoeken voor Look-and-Feel

Aanbeveling
Breed assortiment, goede en vakbekwame medewerkers makkelijk bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan huit 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
je wordt heel vriendelijk geholpen en de vragen worden heel duidelijk en goed uitgelegd.

Assortiment
De keuze is groot en ik heb alles wat ik nodig heb bij mijn hobby fotograferen er kunnen vinden.

Aanbeveling
de klant vriendelijke service, uitleg, en de tijd die ze voor je nemen om je te woord te staan is heel goed

Extra toelichting
als ik op het gebied van fotograferen iets zoek is het eerst wat ik doe de site van Camera nu .nl bezoeken om te kijken of ik het daar kan vinden wat tot nu toe altijd is gelukt.Vervolgens reserveer ik het en haal het in de winkel te Urk op kan ik daar ook nog even kijken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

N Bosch 02-01-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel is goed bereikbaar.
Winkel is handig in gedeeld. Moet eerst een nummer trekken en dan word je door de juiste afdeling verder geholpen.

Service
Word goed en klantgericht geholpen. Er word gelukkig niet ook gelijk gewezen op aanvullende verzekeringen.

Assortiment
In winkel zijn niet alle modellen te zien, wat begrijpelijk is. Wel de mogelijkheid om meerdere modellen met elkaar te vergelijken.

Aanbeveling
Kundig personeel, neemt de tijd om je te woord te staan en te helpen.

Extra toelichting
Ben twee keer in de winkel geweest, eerste keer om informatie in te winnen. Toen al aangegeven dat ik op dat moment nog geen aankoop doe. Toch werd ik toen al netjes te woord gestaan. En kreeg netjes advies. Tweedemaal aanschaf gedaan wat vlot ging, product was op voorraad en kon gelijk beginnen met foto's maken. Positieve ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerritbiker 01-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitgebreide website en groot assortiment op voorraad en in showroom.

Service
Correcte klantbenadering en goed bereikbaar

Assortiment
Echt vele modellen en merken.

Aanbeveling
Risico minimaal om miskoop te doen.

Extra toelichting
Er is een prima website te benaderen waar alles te vinden en te vergelijken is. Daarnaast is er een grote overzichtelijke winkel waar bijna alles live te zien en te voelen is en deskundige mensen rondlopen om vragen te beantwoorden en advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Pelzer 01-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de site is duidelijk en je vind wat je zoekt op een snelle mannier

Service
vlugge levering , de dag na bestelling al in huis

Assortiment
groot assotiment en na vergelijken met andere kwam ik zak ik ook nog een duidelijk prijs verschil

Aanbeveling
goedkoper dan andere en de snelle levering

Extra toelichting
ik heb verschillende site's bezocht en vind dat deze in assortiment en prijs stukken goedkoper is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jmschohaus 01-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Een prima winkel, waar je kunt vinden wat je zoekt! Ook als je hulp nodig hebt wordt er snel gereageerd en het probleem opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petra1991 01-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Op tijd bezorgd en je kan zelf kiezen of je het thuis laat bezorgen of zelf in de winkel op haalt. Je wordt goed op de hoogte gehouden waar je pakketje is.

Assortiment
Veel verschillende types en kleuren hoofdtelefoons

Aanbeveling
De prijs is beter dan in andere winkels en de service is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hennie3944 01-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles is zeer overzichtelijk op de site

Service
snelle levering en fijn dat je zelf een bezorgdag kan kiezen

Assortiment
meer dan genoeg keuze tegen zeer goede prijzen

Aanbeveling
ik zou zeker iemand die een camera nodig heeft deze site aanbevelen

Extra toelichting
Ben zeer tevreden met mijn aankoop een leuke camera voor een leuke prijs en snel geleverd toppie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jongjan 01-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Klant vriendelijk, goede service, veel voorraad, deskundig

Aanbeveling
Zeer goed en betrouwbaar. Soms lange wachttijden in de winkel. Maar ze nemen ook de tijd voor je.

Extra toelichting
Klant vriendelijk, goede service, veel voorraad, deskundig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bin1983 01-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is zeer overzichtelijk en is ideaal voor dat je iets snel bestellen wilt en dat je niet veel tijd hebt om naar de winkel zelf te gaan, dan is de website een zeer goed alternatief. verder kun je voor de winkel zelf zeer goed je auto parkeren en een goed bereikbare locatie met een zeer schone en overzichtelijke indeling in de winkel.

Service
De verkopers geven zeer goede adviezen en zijn zeer klant vriendelijk en nemen de klanten serieus en nemen er tijd voor.

Assortiment
Zeer veel keuze in de assortiment, die zeer goed naar tevredenheid is.

Aanbeveling
Aan iedereen die iets met de Fotografie te maken heeft.

Extra toelichting
Ik ben zeer goed geholpen door de verkopers met hun goede service adviezen en klant vriendelijkheid. een zeer goede dienstverlening ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.terpstra 01-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor reeds jaren bestaande klant is het vertrouwen wederom niet geschaad.

Service
snel en correct

Assortiment
alles is op voorraad wat ik nodig had (GoPro Hero 4 Silver)

Aanbeveling
goed, uitgebreid en klantvriendelijk voor acceptabel prijsniveau.

Extra toelichting
Op deze manier blijf ik gewoon een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W volker 01-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
mooi handig statiefje,met super handige waterpas.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Marjon van den Oever 31-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke site heel guikersvriendelijk!ebr

Service
Naleveringen gaan zeer snel!

Assortiment
Zover ik kan zien alles wat je nodig kan hebben!

Aanbeveling
Motivatie van hierboven zegd genoeg!

Extra toelichting
Motivatie d.m.v. puntne zegf=d genoeg!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sergie 31-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Gemakkelijk zoeken en goede omschrijvingen van artikel.

Assortiment
Ruim assortiment, in verschillende prijs klasse

Extra toelichting
Snelle levering ondanks de kerstdagen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rudy Stevens 31-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg handig om via de website te bestellen. Overzichtelijke website en ook handig dat je een verlanglijstje kan maken.

Service
Fijn dat als je voor 0.00 uur besteld dat het de volgende dag al in huis is (als iets op voorraad is natuurlijk).
Zo kun je snel van je aankopen profiteren.

Aanbeveling
In het verleden al vaker spullen besteld, nooit geen problemen mee gehad. Ook is de prijs goed!

Extra toelichting
Fijne website met uitgebreid assortiment. Verder ook aantrekkelijke prijzen (naar mijn idee vaak iets lager dan concurrerende webwinkels)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Bossink 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je weet wat je wilt kopen is dit gemakkelijk.

Service
Prima Service.

Assortiment
Groot assortiment, wat je zoekt is altijd aanwezig.

Aanbeveling
aan iedereen.

Extra toelichting
Prima service, goede collectie en snelle levertijd. En de prijzen zijn uiteraard ook OK !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Straystonephoto 31-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Andrew George 31-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede overzichtelijke site.

Service
Snelle levering!

Assortiment
Vaak veel op voorraad

Aanbeveling
Vanwege bovenstaande bevindingen.

Extra toelichting
Meerdere produkten aangeschaft via Cameranu.nl. Altijd een snelle levering en veel produkten zijn op vooraad.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stoffel9 31-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en bestelprocedure

Service
Levering was precies als bij bestellen aangegeven

Assortiment
Wat ik zocht was leverbaar en door aanbieding concurrerend in prijs

Aanbeveling
Als er weer een goede aanbieding is zou ik dat zeker doen

Extra toelichting
Ik heb online twee Sandisk geheugenkaarten gekocht omdat er een goede aanbieding was. De kaarten zijn keurig volgens wat op de website beloofd werd afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HBo 2014 31-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
cameranu de website met ruime keuze in artikelen en direct zichtbaar wanneer wel of niet voorradig. Het bestel gemak is prijzenswaardig en de uitlevering van het product zeer snel(binnen 48 uur)

Assortiment
Veel keuzemogelijkheid in de aangeboden producten.
Met beslist concurrerende prijzen!!
Al meerdere producten hier gekocht met volle tevredenheid

Aanbeveling
Vooral de bereikbaarheid en de kennis van zaken spreken aan.

Extra toelichting
Zaak met kundig personeel en uitgebreid assortiment voor elke discipline.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harrxyz 31-12-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima online webshop met zeer snelle levering, niet alleen in woord maar ook in daad.
De ruime winkel is prima ingericht.

Service
Prima webshop, waarbij men de gemaakte afspraken nakomt.

Assortiment
Heel breed assortiment, met een speciale afdeling voor de professional.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment. Klantvriendelijke en deskundige mederwerkers

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden met CameraNu.nl. Uitgebreid assortiment met deskundige en klantvriendelijke medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffry Wiesnekker 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website heeft een goede zoekfunctie en overzichtelijk ingedeeld assortiment.

Service
Bestelling werd op tijd geleverd.

Assortiment
Zou haast zeggen overdreven uitgebreid, alles wat ik maar kan bedenken kan ik vinden.

Aanbeveling
Heb al meerdere fotografie-vrienden op deze site gewezen en geen van allen heeft ooit geklaagd.

Extra toelichting
Zeer uitgebreid assortiment, heldere productomschrijvingen en snelle levering zorgen ervoor dat je haast niet teleurgesteld kan worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank van den Hout 31-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super website, alles wat je zoekt is handig in categorieën opgedeeld en makkelijk te zoeken.

Service
Wat mij betreft een 11. In de Hoodman HoodEYE die ik had besteld bleek een productiefout te zitten en was binnen een paar uur al kapot. Eén e-mail met een foto was voldoende om kosteloos een vervanger te krijgen. De vervanger werkt prima !

Assortiment
Alles wat je als fotograaf nodig hebt hebben ze.

Aanbeveling
En dat heb ik ook al meerdere keren gedaan.

Extra toelichting
Ik ben al zeker 10 jaar klant bij CameraNu en nog nooit een slechte ervaring gehad. Daar verdienen ze een pluim voor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S v S 31-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
breed assortiment, je kan dus diverse producten met elkaar vergelijken

Service
Vorig jaar augustus(2013) een batterijgrip voor een canon 500d gekocht, deze trok heel snel mijn accu's leeg, dacht in eerste instantie dat het aan mijn accu's lag, maar dit bleek niet zo te zijn. Nu december 2014 deze weer ingeleverd in de winkel, en dacht dat deze ter reparatie opgestuurd zo worden, maar ik kreeg direct een nieuwe mee.
dus kortom superservice.

Assortiment
breed assortiment, je kan dus diverse producten met elkaar vergelijken

Aanbeveling
Al diverse artiekelen online, maar ook in de winkel besteld, cq gehaald, online bestellingen zijn altijd de volgende dag bezord en in de winkel was het gekochte altijd op voorraad.

Extra toelichting
Goed en betouwbaar adres om je artiekelen te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

falcon55 31-12-2014 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Site is OK en reserveren en ophalen gaat altijd soepel.

Service
Reacties op vragen zijn to the point en de response tijd is meestal kort.

Assortiment
In een woord overweldigend.

Aanbeveling
Warm aanbevolen.

Extra toelichting
Ik ben gewoon tevreden. In de winkel wordt je door alle verkopers, altijd bijzonder aardig geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mr GV 31-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voldoende zoekmogelijkheden op site. Duidelijke info, goed ingericht.

Service
Snelle levering zoals beloofd!

Assortiment
Voor de foto-enthousiasteling heeft deze winkel werkelijk alles in huis.

Extra toelichting
Ik had het product binnen no-time in huis. Omdat het klein en niet zo duur was, kon het met de gewone post (geen pakket), zodat je niet thuis hoeft te blijven voor de bezorger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad P. 31-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site. Goede winkel.

Service
In een ver verleden eens een artikel gekocht, dus was al ooit klant. Via service afdeling (niet bij hun gekochte) camera laten repareren. Daarbij is mijn belang perfect door hun vertegenwoordigd.

Assortiment
Zeer groot assortiment.

Aanbeveling
Gezien mijn beeld, opgedaan in de winkel, versterkt door mijn ervaring met de klantenservice, heeft ervoor gezorgd dat ik weer een artikel heb besteld (en perfect geleverd kreeg).

Extra toelichting
Tom tom in een ver verleden. Reparatie van Canon camera door Camera nu begeleid. Via site onderwater behuizing voor gerepareerde camera besteld en perfect geleverd gekregen. Prima zaak, de mensen doen wat ze zeggen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Albertine82 31-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Supersnelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Zuiderwijk 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke intuïtieve website met uitgebreide, duidelijke en juiste informatie en op voorraad is ook daadwerkelijk op voorraad! Bestellen en betalen gaat met het grootste gemak en de levering is razendsnel (indien op voorraad) en als je twijfels hebt dan krijg je in de winkel of telefonisch een gedegen en uitgebreid advies. Men neemt alle tijd voor je.
Ook de berichtgeving van het bestel- en leveringsproces zijn top. Nu zelfs met keuze-optie afhalen postkantoor of aan huis bezorgen inclusief het te verwachten tijdstip dat de postbode voor de deur staat en dat klopt nog ook!

Service
Laat een mailtje achter en je wordt netjes teruggebeld met een professioneel antwoord. Maar waar gehakt wordt vallen ook spaanders en als er dan tóch een keer iets misgaat dan wordt dat keurig opgelost.
Ik heb zelfs een keer een lens (€800,-) mogen meenemen naar huis om te testen en later probleemloos mogen omruilen voor een andere.
Bedenk wel dat CameraNu voor wat betreft de levertijden geheel afhankelijk is van de leveranciers, dus als een artikel een keer écht 'out of stock' is dan ligt de langere levertijd niet aan CameraNu maar aan de leverancier!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment tegen zeer concurrerende en scherpe prijzen. Ik vergelijk altijd de prijzen met de andere (grotere) aanbieders, maar CameraNu springt hier toch echt bovenuit.
Kan nauwelijks iets bedenken dat niet verkrijgbaar is of desnoods op aanvraag zou kunnen worden besteld.

Aanbeveling
Welke winkel is nu beter, completer en voordeliger?
Ik heb 'm nog niet kunnen vinden!

Extra toelichting
Ik kom al bij CameraNu sinds ze met dat hele kleine 'winkeltje' op het zoldertje boven die oude werkplaats zaten en ik kom er (Camera)Nu nog steeds met plezier en volle tevredenheid. Het zegt wel genoeg dat ik sindsdien al zoveel materiaal bij CameraNu heb aangeschaft dat je daar een mooie spiksplinternieuwe middenklasse auto voor zou kunnen aanschaffen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ger doornbos 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is op de website makkelijk te vinden

Service
Altijd supersnelle levering,telefonisch contact is ook altijd snel en je wordt goed geholpen

Assortiment
Bijna alles is te koop en anders worden er voldoende alternatieven geboden

Aanbeveling
Bovenstaande spreekt voor zich

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews