cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25177 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2598 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

f van heur 11-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
indien pakje gemakje mogelijk wordt gemaakt dan volgt een tien.

Service
chat werkt uitstekend. ook bereidheid om te testen en dan ervaringen te berichten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GeerHuis 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
prima site, makkelijk te bestellen en te betalen, prima en betrouwbaar

Service
prima site, makkelijk te bestellen en te betalen, prima en betrouwbaar

Assortiment
gewoon goed

Aanbeveling
niks mis mee, gewoon gebruik van maken.

Extra toelichting
prima site, makkelijk te bestellen en te betalen, prima en betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

johnbanis 11-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en overzichtelijke website waar je van alles tegen een goede prijs kan vinden

Service
De bestelling was binnen 24 uur geleverd

Assortiment
Voldoende en ruime keuze tegen een zeer goede prijs

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aanbevelen als iemand iets zoekt op camera of printer gebied.

Extra toelichting
Deze winkel is betrouwbaar en geeft een goede service door een zeer snelle levering. Betalen via IDEAL is ideaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold Chin A Sen 11-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Aanbeveling
Ik heb een Sunbounce reflectiescherm besteld. Tot mijn verbazing ontvang ik een duidelijk opengemaakte verpakking met veel gebruikssporen op het metaal. Heb mij geld snel retour maar bestel nooit meer bij deze webshop !!

Extra toelichting
Hoe halen jullie het in jullie hoofd om een product van Eur 349,95 naar een klant te sturen dat duidelijk open gemaakt is. Het plastic van de verpakking is zo gescheurd en het metaal van de buizen van de Sunbounce reflectiescherm vertoont duidelijk gebruikssporen. Ik heb met de klantenservice gebeld en na mijn beklag over het product wordt er gedaan net alsof jullie neus bloedt. Jullie moeten het lef hebben om deze review op jullie website te plaatsen want deze review geeft mijn ervaring met jullie webshop perfect weer ! Bovendien, hieronder wordt gevraagd hoeveel dagen ik het in mijn bezit had. Een paar dagen maar na openen meteen jullie gebeld en retour gezonden. Dus absoluut niet door mij gebruikt maar door wie dan ??

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

eMZetfotografie 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk vanuit huis shoppen. Goed toegankelijk en overzichtelijk.

Service
Goede levertijd. Ene dag besteld, volgende dag al geleverd.

Assortiment
Voldoende keuze en de prijs is concurrerend.

Aanbeveling
Meerdere malen iets gekocht en zeer tevreden hierover.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de levering, assortiment, prijs kwaliteitverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caman 10-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Doordat je op internet al een voorlopigheid keus kunt maken kun je in de winkel gericht keuzes maken.

Service
De verkopers in de winkel nemen ruim tijd om je te adviseren.

Assortiment
Op het gebied van fotografie is camera nu van alle markten thuis, Veel artikelen zijn direct op voorraad.

Aanbeveling
Zeker aanbevelingswaardig.

Extra toelichting
Klantvriendelijke winkel met deskundige verkopers die voldoende tijd nemen voor de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cm sevink 10-06-2015 In de winkel gekocht
camera nu in urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
online kopen heb ik niet gedaan,ik heb altijd veel te vragen over wat ik denk te willen kopen,dus ik kies voor de winkel met uitleg en service

Service
de service is goed,er wordt goed uitgelegd ,hoe het materiaal te gebruiken,of het gene wat je wil kopen ook het juiste apparaat is voor je,met voors en tegens,de winkel is goed te bereiken

Assortiment
zeer uitgebreid,vrijwel altijd alles op voorraad,de prijs is wel eens wat afwijkend met andere winkels,maar de service,wegen daar tegen op,omdat je weet wat je koopt,er wordt je niets aangesmeerd

Aanbeveling
ik heb meerdere personen gewezen op camera nu,om de service,de uitleg,materiaalkeuze,fijne mensen die er werken,goed te bereiken winkel

Extra toelichting
mijn beoordeling over camera nu is zeer positief,omdat ik goed geholpen wordt,er wordt geluisterd wat ik wil en aan de hand daarvan,wordt er advies gegeven,ik vind camera nu,een fijne winkel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Alphonsnet 10-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima aanbod, snelle levering en geen gezeur bij retourzending. Ze zouden wel standaard ook de evt. gemaakt verzendkosten moeten vergoeden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirkyman 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede en overzichtelijke site

Service
zeer snelle levering

Assortiment
ruim assortiment

Extra toelichting
naar eerste indruk een degelijke kwalitatieve filter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nowy van Hedel 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke pagina, Up to date met veel informatie. zeer gedetailleerd.

Service
Telefonisch goed bereikbaar, correct afhandeling van zaken. Na een wijziging in de bestelling binnen de minuut al een aangepaste update per mail

Assortiment
Zeer uitgebreide artikelen in de verkoop. OOk meerdere modellen in diverse prijs categoriën. Kortom voor iedereen wat daar.

Aanbeveling
Gemakkelijk duidelijk en de klanten service is professioneel. Men weet waar men het over heeft. Duidelijk, snelle en correcte afhandeling

Extra toelichting
Gemakkelijk duidelijk en de klanten service is professioneel. Men weet waar men het over heeft. Duidelijk, snelle en correcte afhandeling. Als je iets niet weet legt men het goed uit. Door de kennis is er een correcte dienstverlening. Waar vind je deze service nog. Ben er helemaal tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C de Jongh 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In no time konden we op trefwoord zoeken en vinden wat we zochten.

Service
Na bestelling zeer snel in huis.

Assortiment
Ik heb nog lang niet alles gezien, maar als ik op trefwoord zoek heb ik tot nu toe alles kunnen vinden.

Aanbeveling
Groot assortiment, makkelijk doorzoekbaar, snelle levering.
Handige betalingsmogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mout55 10-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Volgens kieskeurig een dikke 9 dus niet zo moeilijk

Service
Snelle reactie wanneer het geleverd zou worden

Assortiment
Alles is er te koop

Aanbeveling
Al mijn vrienden en bekenden

Extra toelichting
Prima internet winkel keurig verzorgt van begin tot de thuis bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad en Juud 10-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen vanaf je computer

Service
Alles is vooralsnog volgens afspraak verlopen

Assortiment
Ik wist wat ik zocht, dus voor mij was er voldoende assortiment

Aanbeveling
Ben vooralsnog erg tevreden

Extra toelichting
Ik ben door fotokenner doorverwezen naar deze site. Alles is volgens plan verlopen, dus ben dik tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G&T 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
een klik op de site en je hebt alle informatie ter beschikking. Op de site is het fijn surfen. Alle informatie is onder handbereik. Het bestellen gaat prima. Winkelwagen procedure en afhandeling order is uitstekend en duidelijk. Ook de betalingsvormen prima. Tijdens de afhandeling van de betaling via ideal ging er iets mis met de betaling maar door de helpdesk werd ik snel en goed geholpen door de medewerkers van cameranu.

Service
De winkel is goed bereikbaar voor vragen en/of hulp en mijn ervaring is dat je professioneel wordt geholpen. Reeds meerdere keren een bestelling geplaatst. Eerste keer uitgezocht op website en op de zelfde dag nog opgehaald in de winkel.

Andere keren besteld op website en volgende dag in huis. Prima verpakt en bezorgd. Over de retour afhandeling heb ik geen oordeel want ik heb nog niets retour gezonden.

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende en is en er komen nog steeds meer producten bij. Prijzen zijn meestal gelijk aan vergelijkbare site's

Aanbeveling
Prijzen zijn meestal gelijk (hoger of lager kan ook)aan vergelijkbare site's, maar uiteindelijk koop ik bij cameranu omdat ik hier een goed gevoel bij heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Snarf2301 10-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Er was koffie en een toilet. Je kon rustig rond kijken en een nummer trekken om een aankoop advies te krijgen. Er zijn veel verkopers. Je bent zo aan de beurt. Bij de betaling is er een goede check via de computer op wat je koopt.

Service
Goede service in de winkel. Telefonisch ook makkelijk bereikbaar. Ik had bij mijn pentax camera een handleiding in het Frans. Jammer dat dit boekje niet in het Nederlands er bij zat. Kreeg wel een verwijzing waar ik het op internet kon vinden

Assortiment
Wilde een nikon d7100 met de pentax k3 vergelijken. De nikon d7100 was er niet volgens de verkoper. Ook wilde ik een sigma zoomlens 250 mm met de 300 mm vergelijken. De 300mm lens was niet in de winkel. Ondanks dat zie je in de winkel genoeg aanbod.

Aanbeveling
Vriendelijke verkoper. Professioneel geholpen

Extra toelichting
Zie teksten hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

C.J. van den Heuvel 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen vanuit je stoel.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Wanneer het ter sprake komt zal ik zeker de naam noemen.

Extra toelichting
Ik zocht een camera die ik onder andere bij CameraNU vond. De bestelsite was duidelijk en de reviews waren goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Kruisdijk 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een gemak door de zeer gemakkelijke overzichtelijke website

Service
Een zeer snelle levering, gepaard gaande met mailtjes over de toestand van verzending

Assortiment
Een ruime mate van assortiment. Na lang zoeken vond ik op deze website, de camera tas met de juiste afmetingen

Aanbeveling
Na lang zoeken, op de verkeerde manier. Vond ik deze website. Met als resultaat een mooie camera tas

Extra toelichting
Een website, had ik deze maar eerder gevonden, dan had het mij heel wat tijd bespaard. Snelle levering, met tussendoor mailtjes over de toestand van verzending. Na 1 dag al in huis~! Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BInne-Louw Katsma 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je surft, je chat en besteld en dag erna speel je met het product!

Service
Gevraagd om info via de chat en direct antwoord

Assortiment
Direct op voorraad dus de volgende dag al in huis! Top!

Aanbeveling
Direct, perfect zo!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sitan van Sluis 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij de aankoop van een ND (neutral Density) filter is er keuze uit filters met vaste sterkte en variabele en uit diverse merken en filtermaten. CameraNu heeft per merk de verschillende filermaten gesorteerd. Dat maakt het eenvoudiger kiezen.

Assortiment
Na onderzoek op internet bleek CameraNu het meeste verschillende aantal merken te voeren, en daarbinnen de hele range filtermaten.

Aanbeveling
CameraNu is sinds 2009 een van mij vaste leveranciers voor fotografietoebehoren en tot nu toe hebben ze altijd netjes geleverd en problemen met materiaal dat stuk gegaan was goed verholpen.

Extra toelichting
CameraNu is een professionele en volwassen webwinkel met een groot assortiment en helderheid over de voorraad. De keuze voor het Hoya filter heb ik uiteindelijk gebaseerd op reviews op internet. Daarbij was de keuze eerst tussen vaste filters of een variabel en daarna welke merk het beste variabele filter maakt tegen een niet te hoge prijs. Ik gebruik het filter om in vol zonlicht met f/1.8 te schieten en bij te flitsen. Dat gaat goed. Contrast en kleuren blijven mooi en scherp. Doordat het filter variabel is kan je snel even iets meer of minder licht doorlaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kilian van Gool 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site werkt duidelijk en alles is makkelijk te vinden. De informatie bij de producten is uitgebreid.

Service
Één van de 2 producten die ik besteld had was niet op voorraad. Het zou 3 tot 5 dagen duren voordat deze geleverd zou worden. Toch had ik binnen 2 dagen het ontbrekende product binnen.
De klantenservice was vriendelijk en meedenkend!

Assortiment
Wat ik nodig heb leveren ze!

Aanbeveling
Valt niks op aan te merken!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan-76 09-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
In de avond via internet besteld, na eerst nog telefonische uitleg gehad te hebben, en de volgende dag afgehaald.

Service
Prima uitleg gehad over de lens bij het afhalen.

Assortiment
Zeer uitgebreid. Ik was op zoek naar een occasion lens en ook daar een ruime keuze

Aanbeveling
Ruime keuze voor een scherpe prijs met prima service.

Extra toelichting
Ruime keuze voor een scherpe prijs met prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

cotim 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig zoeken en bestellen

Service
niet voorraad artikel werd snel nageleverd

Assortiment
ruim en voor elk wat wils.

Aanbeveling
Goede service snelle levering en aantrekkelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Loedeman 09-06-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewenste product snel te vinden.

Service
Uitstekend geholpen door verkoper in de winkel.

Assortiment
Volledig en gevarieerd assortiment.

Aanbeveling
Uitstekende service voor een goede prijs.

Extra toelichting
Koop al jaren mijn cameraspullen bij Camaranu en nog nooit teleurgesteld. Met name de verkoopmedewerk(st)ers zijn zeer klantgericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LERE 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via google gezocht naar een lens. cameranu.nl kwam al snel boven aan, goede prijs en beloofd een snelle levering.

Service
Wat ze beloofde werd ook waar gemaakt.

Assortiment
Nieuwste lens gezocht, Cameranu.nl had hem al op voorraad.

Aanbeveling
Groot assortiment, snelle en goede levering.

Extra toelichting
Omdat de lens vrij nieuw is heeft niet iedereen hem al op voorraad Cameranu.nl wel. Om 21.30 besteld en de dag er na al netjes in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mans Ensink 09-06-2015 In de winkel gekocht
Urk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website was voor mij duidelijk. En kon voor mij zelf gemakkelijk een keuze maken.

Service
Nadat de keuze op internet gemaakt was naar de winkel gegaan voor verdere tekst en uitleg over het te kopen artikel. Op het moment dat wij kwamen was het druk in de winkel maar dit was geen probleem je kon koffie of thee pakken, verder een goede uitleg van de verkoper gehad van wat de verschillen waren. Deze was zo goed dat ik gekozen heb voor een ander merk dan dat ik zelf in eerste instantie uitgezocht had.

Assortiment
Zeer ruim en zoveel verschillende soorten en merken. Keus in overvloed.

Aanbeveling
Ik zou dit ook aan andere hobby fotograven aan bevelen alleen al omdat je zo leuk en professioneel geholpen wordt. Veel geduld en advies waarom het een wel en het ander niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piet 1960 09-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
simpele en duidelijke bediening

Aanbeveling
snelle levering al 4 toestellen gekocht altijd ok

Extra toelichting
+ mooie camera vele mogelijk heden superzoom - wel jammer dat je de camera moet opladen via de camera + mooie beelden

Review criteria:

Goed

Reageer

Niels Canon G7X 09-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Van de Canon G7X zijn een aantal voordeelsets beschikbaar. Handig, want de accessoires had ik toch nodig!

Service
Zowel de camera als de accessoires waren allemaal op voorraad. Ik heb het voor 23.59 uur besteld en de volgende werkdag werd het pakket geleverd. Top!

Assortiment
Zeer groot assortiment. Via de zoekfunctie is alles ook goed te vinden. Daar kunnen andere webshops nog veel van leren.

Aanbeveling
Veel is op voorraad. Tot laat in de avond te bestellen en de volgende dag je pakket ontvangen. Prijzen zijn concurrerend. Alle populaire betaalmethoden zijn aanwezig.

Extra toelichting
Na diefstal van mijn camera met alle accessoires had ik snel een nieuwe camera nodig i.v.m. mijn vakantie. Voornamelijk door de goede reviews, de voorraad en omdat de huidige Canon actie hier ook van toepassing is, heb ik hier de camera besteld. Ik heb geen ervaring met de fysieke winkel. Toch heb ik online wel een goede indruk gekregen door het filmpje van het bedrijf te bekijken op de bevestigingspagina na het afrekenen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LindavH65 09-06-2015

Algemene score

7,3

Gemak
Bij de wandbeugels zat geen gebruiksaanwijzing, best lastig.

Service
Telefonisch kreeg ik wel goede uitleg hoe ik moest monteren.

Assortiment
Prima.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Debbie-Janssen 09-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Top service! Bestel al mijn foto apparatuur bij cameranu.nl
Laatst een probleem met postnl gehad ivm een defect door hun en cameranu heeft dit super goed opgelost!

Aanbeveling
Bijna alles wat ik nodig heb kan ik hier vinden.
Volgende dag wordt het al geleverd. Goede prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexanderp1 09-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Ik kon super gemakkelijk bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

melissakoene 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik bestel regelmatig producten bij CameraNU.nl je kunt snel je gewenste producten vinden via de zoek optie.

Service
Top service, producten worden snel geleverd.
Ooit had ik een keer een kapot item na een paar maanden gebruik, dit is keurig opgelost door CameraNU. Ik heb mijn geld retour gekregen omdat het product niet meer leverbaar was.

Assortiment
Als ik producten nodig heb vind ik altijd alles op CameraNU.nl ik heb nog geen een keer gehad dat ze iets niet hadden..

Aanbeveling
Hele goede prijs - kwaliteit verhouding.
En een snelle levering.

Extra toelichting
Ik bestel regelmatig bij CameraNU.nl en ik ben zeer tevreden over deze webshop. Alles komt altijd op tijd binnen en de klantenservice is erg fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Varadero01 09-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer toegankelijke en duidelijke website.

Service
Zowel telefonisch als ook in de winkel een zeer accurate en vriendelijke behandeling.

Assortiment
Een echte fotozaak met een zeer ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanessa1930 09-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg snelle levering! Overzichtelijke website!

Service
Binnen een dag werd mijn bestelling bezorgd.

Assortiment
lage prijs

Aanbeveling
Fijne winkel!

Extra toelichting
Ik heb op verschillende webshops gezocht naar een goede snuittas, cameranu had degene die ik wilde voor de laagste prijs. Maandagavond had ik mijn bestelling geplaatst en dinsdagochtend kwam mijn bestelling al aan. Hele betrouwbare service dus, ik ben er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leeuwarden 2018 09-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Geen gedoe, je bestelt en je account wordt er automatisch bijgezocht als je die hebt anders is hij gemakkelijk aan te maken.

Service
Ik vind dit een fantastisch bedrijf. Koop daar altijd als ik iets nodig ben en wordt heel goed verwerkt en afgehandeld. Soms ga ik er wel heen als ik advies nodig heb. Kan natuurlijk ook telefonisch. Maar ze hebben ook een hele mooie winkel.

Assortiment
Alle bekende merken zijn aanwezig en meestal ook in voorraad.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en zal dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen bij iedereen.

Extra toelichting
Heb hier al van alles gekocht naar grote tevredenheid. Personeel is klantvriendelijk en verzendingen zijn altijd goed voor elkaar. Heb nog geen enkele negatieve ervaring gehad. Je kunt ook naar de winkel, groot assortiment en goede voorlichting . Ben daar ook diverse maken geweest en moet daar toch nog een behoorlijk stuk voor rijden maar ga er met veel plezier heen voor uitgebreide uitleg of aankoop. Wij zijn daar vanaf het begin al klant en bevelen dit bedrijf bij iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Moet 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel bestellen via de duidelijke website van CameraNu.

Service
Bestelling en betaling van produkt worden snel bevestigd via mail.

Assortiment
Zo'n beetje alles op het gebied van fotografie voor de serieuze gebruiker is hier te koop.

Aanbeveling
In hoge mate, met een slag om de arm want heb ik nog niet echt veel ervaring met dit bedrijf.

Extra toelichting
Alles volgens afspraak nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin Ve 09-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemak begint al bij het simpele feit dat ik niet hoef te googelen naar een foto/video product omdat ik simpelweg weet dat ik het bij cameranu.nl makkelijk vind en snel ontvang.

De zoekfunctie van de website werkt ook erg prettig, en met gemak blader ik ook altijd even door de andere productcategorieën.

Assortiment
Tot nu toe heb ik nooit rommel ontvangen, of het nu een merkproduct is of een goedkopere aftermarket , het werkt gewoon zoals het moet.

Aanbeveling
Snel, eenvoudig en voor een eerlijke prijs een product in huis hebben.

Extra toelichting
Ik ben al meerdere jaren klant van cameranu.nl en heb met enige regelmaat producten van hun nodig, vrijwel altijd is de levering op tijd en worden producten fatsoenlijk verpakt geleverd. Contact met cameranu.nl gaat vlot en helder ook via de e-mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos-R-1234 09-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het door mij gezochte MagFilter voor compact camera was makkelijk te vinden

Service
Snel verstuurd, prima verzorgd

Assortiment
Een van de weinige plaatsen in NL waar je een MagFilter kunt kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

philip 2005 09-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooi overzichtelijke sit

Service
Ik had een vraag en binnen een dag antwoord per email. Artikel dat niet werkt op mijn camera zonder problemen retouren

Assortiment
Alles wat ik zocht heb ik bij jullie kunnen vinden voor goede prijzen

Aanbeveling
zeker

Extra toelichting
Ik waardeer winkels die meer zijn als een doorgeefluik. Dat die soms wat duurder zijn krijg je dubbel en dwars terug in de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJH Janssen 09-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
klik & Go

Service
had een vraag, binnen een dag beantwoord.

Aanbeveling
alles klopt- service is TOP

Extra toelichting
Super tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eko_setiawan 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de site staan alle complete overzicht van de specificatie.

Service
Voorad status op de site komt overeen met werkelijkheid. Op de dag voor 23.00 besteld en volgende dag is thuis opgeleverd.

Assortiment
Beschikbaar

Aanbeveling
Meerdere keer bij cameranu.nl gekocht, nooit een klacht gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iRoel52 08-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is overzichtelijk van opzet

Service
Mijn bestelling was na 5 dagen nog niet aan gekomen. Na een mailtje kreeg ik alsnog zonder enig gedoe een herlevering van mijn bestelling, top service

Assortiment
Ruim assortiment, alles wat je maar kan bedenken is aanwezig

Aanbeveling
Door mijn super ervaring zou ik deze winkel zeker aan alle kennissen, vrienden en familie aanbevelen.

Extra toelichting
Super webshop, groot assortiment en geweldige service en dat allemaal tegen zeer redelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Kwant 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Door een ruim assortiment goed keuze kunnen maken

Service
Jammer genoeg niet op voorraad maar wel vrij snel geleverd en goede info wanneer ik het kon verwachten

Assortiment
Alles wat ik zoek voor mijn hobby

Aanbeveling
Ja..... Is gewoon een goede winkel, zelf al een par keer geweest ondanks de afstand delfzijl urk

Extra toelichting
Heb een ringen set besteld voor tussen men objectief en camara, deze bevalt goed. Deze wassen helaas niet voorraadig maar toch binnen een week geleverd. Top service en goede informatie Wanneer ik het binnen zou krijgen. Prima zaak

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

balcom123 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een hoop op voorraad en overzichtelijk

Service
snelle en duidelijke levering

Assortiment
heel erg uitgebreid

Aanbeveling
ik heb er al vaker besteld , soms dingen die haast niet te vinden waren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem0066 08-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede site

Service
Snelle reakties via mail en berichten via site

Assortiment
Altijd de nieuwste modellen

Aanbeveling
Betrouwbaar adres

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jordi Tonnard 08-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is overzichtelijk. Populaire categorieën snel toegankelijk. Het bestelproces gaat soepel.

Service
Ik vind probleemloos bestellen via internet belangrijk. Cameranu.nl is zo'n winkel waarbij er geen gedoe is en bestelde spullen op voorraad zijn als dat wordt aangegeven. Geen gedoe dus! Gewoon soepel.

Assortiment
Breedte van het assortiment is uitstekend. Daarbij is binnen elke categorie voldoende keuze uit merken en types. Ook het aanbod van verzekeringen, occasions en workshops maken van Cameranu.nl een uiterst bruikbare shop.

Aanbeveling
Ik heb dit al dikwijls gedaan en het is knap dat na jaren van bestellingen mijn advies hetzelfde is gebleven. Dat kan ik lang niet voor elke webshop zeggen, waar ik ooit eens een bestelling bij heb geplaatst.

Extra toelichting
Ik scoor deze webshop als bijzonder goed. Wellicht de beste onder de online shops voor fotografie, wat mij betreft.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam640 08-06-2015

Algemene score

7,2

Gemak
Via Internet bestelt en de volgende dag in huis!

Service
Bestelling was via Internet te volgen zodat ik precies wist wanneer mijn bestelling werd afgeleverd.

Assortiment
Een groot assortiment, in mijn geval objectieven. Het is best lastig een keuze te maken.

Aanbeveling
De winkel ken ik niet maar de site is prima!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

PatrickB88 08-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, Duidelijke en nette factuur, terugzien van je bestellingen/facturen/service verzoeken, etc., Snelle levering.

Service
Goede service bij garantiezaken, doen extra moeite voor je en goed bereikbaar zowel via de website, email als telefoon.

Assortiment
Wat specifiekere zaken/merken zijn helaas niet leverbaar, denk aan HoldFast, Tap & Dye, etc.

Aanbeveling
Enkel goede ervaringen met de CameraNu.

Extra toelichting
In al deze jaren nog geen één keer een slechte ervaring gehad, enkel maar goede! Service is tot nu toe top geweest. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijn_deJager 08-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Supersnelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Merlijn 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel makkelijk bestellen,snel in huis,perfect verpakt

Service
de service kan niet beter,goede mail begeleiding,en het is zeker niet mijn laatste bestelling

Assortiment
Wat ik bij Cameranu heb gekocht hadden ze niet overal te koop

Aanbeveling
Het kan niet beter,wat moet ik er nog meer van vertellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stealingsoulsformoney 08-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Als je een mail of opmerking stuurt, krijg je altijd snel reactie.

Assortiment
Meer producten voor de professionele markt zou een mooie toevoeging zijn.

Aanbeveling
goede service, door echte mensen. spullen zijn bijna altijd op voorraad. En je hebt het snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews